Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data cu matusa 3
Autor : profesoara - 2016-04-26
Citita de 27407 ori - Nota 5.82 (100 voturi)
Se lasa usor in jos in timp ce penisul meu patrunde in pizda ei umeda, incupu sa semiste usor apoi din ce in ce mai repede. Imi ia mainile si le pune pe sanii ei, iar eu incep sa ii msez usor. Aura incepu sa geama, se arcuia din ce in ce mai tare, lasandu-si capul pe spate.
-Uitase-m cat de bine e sa faci sex, sa fii fututa, ah dragul meu nepot, pula ta imi provoaca fiori, e atat de bine cu ea in mine, ahhh
Simteam ca imi vine sa ejaculez
-Aura, imi vine.
Matusa se opri in acel moment, se ridica de pe minesi se puse din nou in genunchi in fata patalui, ins de data asta nu pentru ami suge mie pula ci aplecata peste pat:
-Hai, treci in spatele meu si fute-ma!
Ma asez si eu in genunchi in spatele Aurei, aceasta isi desfacu picioarele iar eu ma apropriam de ea.Aura nu mai putea asa ca imi luase din nou pula in mana si o dusese la intrare in vaginul ei.
-Hai, ce astepti,impinge, fute-ma!
Imping usor si patrund din nou in vaginul matusii, ora o alta sezatie fata de ce simtisem cand Aura statea peste mine. Simteam ca penisul meu era intrat mai adanc ca niciodata in pizda ei, iar geamatul pe care l-a scos Aura a fost mult mai apasat si mai puternic. Am iceput sa ma misc si sa o fut pe la spate tinand-o cu mainile de soldori.
-PLesneste-ma peste fund!
Cateva secunde nu reactionez, iar apoi palma mea se opreste pe fesa dreapta a Aurei, strangand-o putin. Din nou ma simteam in al noualea cer. Imi dau drumul in pasarica matusimii fara a mai apuca sa-i spun.
-Matusa, m-a simtit atat de bine, nu am mai rezistat, imi pare rau.
-Nui nimic, te-ai descurcat oricum mult mai bine ca prima data, hai sa ne spala.
Imi scot penisul din vaginul matusii, iar aceasta se ridica de jos, sperma mea se prelinge usor, din pasarica ei pe picorul drept, Aura opreste cu degetul picatura ce curgea, apoi lingandu-si degetul.
-Ah, cat de buna e la gust, data viitoare vreau sa termini la mine in gura
Intrand amandoi la baie, ne-am spalat in acelasi timp in cada, apo iesind, stergandu-ne si imbracandu-ne,luand loc in pat si stand imbratisati. Aura statea cu capul pe umaral meu, eu imi tine-am mana pe sanul ei si ma impingeam cat mai mult in fundul ei. Nu trecu mult si din nou penisul meu era in erectie. Aura simti asta si imi spune:
-Tare jucaus e cocoselul tau
-Tu il faci sa fie asa matusa.Te rog, hai sa o mai facem odata, nu ma pot satura de pasarica ta.
-Nu, nu vreau sa vina acasa si sa ne prind, ajunge pentru astazi, pastraza-te pentru vineri cand vin la tine.
-Matusa, nu pot sta atat, iti vreau fasarica, te vreau pe tine complet.
-Sex nu mai facem, mi-e frica sa nu ne prinde cineva, dar…
-Dar ce matusa, spune?
-Dar as putea sa-ti fac un oral daca vrei si tu sa iti dai drumul in gura mea asa cum ai facut aseara, ,i-e pofta sa simt gustul spermei tale si sa o inghit.
-Da, matusa, vreau.
Aura imi desface din nou cureaua, pentru a doua oara in acea zi si imi trage pantalonii cu tot cu boxeri cat mai jos fara sa ii scoata de pe mine.Penisul meu din nou era tare si drept. Vedeam in ochii Aurei o sclipire cand se uita la el si il mangaia usor, umezindu-si buzele.Nu cunoscuse-m acea parte a matusii pana seara trecuta, dar imi placea nespus de mult, atat de perversa, era incredibila
Aura isi aproprie buzele de capul penisului meu, isi scoase limba si il atinge usor, ma tachina.
-Hai Aura, nun te mai juca mine, te rog sa-l sugi asa cum stii tu.
Nu termin bine de zis asta ca Aura il inghiti din nou si incepu ...



    Login