Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Prima data cu matusa 2
Autor : profesoara - 2016-04-26
Citita de 33775 ori - Nota 5.08 (91 voturi)
Nu imi venea sa cred, femeia pe care o doream, matusa mea, era in fata mea, cu picioarele larg desfacute, cu pizda uda, excitata, cu sfarcurile intarite asteptand sa intru in ea. Im iau penisul in mana, il trec de cateva ori de sus in jos peste pizda ei.
-Hai odata, porunci Aura, luandu-mi pula in mana si potrivind-o la intrarea in vaginul ei.
Imping usor, o usoara usturime ma apasa, dar geamatul Aurei ma face sa uit repede de ea.Incet am inaintat pana ce am introdus-o pe toata. Era fierbinte, umeda, ma simteam fantastic. Cu aceea miscare usoara ma retrag, apoi impingand din nou. Usor, usor maresc intensitatea si incep sa pulsez in Aura din ce in ce mai tare, in timp ce aceasta gemea fara incetare. Imi futeam mastusa, o priveam cum isi dadea capul pe spate si cum sanii ei sareau neincetat. Gafaind, Aura imi spune:
-Da-ti drumul in mine!
Nu trecu mult si ejaculez in pizda matusii. Eram in al noualea cer. Ies usor din vaginul Aurei si ma intind langa ea. Matusa ramase cu picioarele larg desfacute tragandu-si respiratia.
-De ce mi-ai zis sa imi dau drumul in tine?
Am vrut sa-ti simt sperma cum se scurge din pasarica mea, cat e de fierbinte.Haide, mergi la baie si fa dus, apoi am sa fac si eu, dar nu fa zgomot sa nu-l trezesti pe taicatu si vino si te culca, vorbim maine dimineata.
Dupa aceste cuvinte ei intinse spre mine si ma saruta pasional. Dupa dus, m-am intors in camera mea unde am dormit linistit si neintors pana dimineata.
Trezindu-ma undeva in jurul orei zece, merg la baie, ma spal si ies afara in curte. Aici o gasesc pe Aura care isi servea cafeaua si pe sora mea care admira florile sub razele soarelui.
-Buna dimineata! Zic eu facandu-ma ca nimic nu s-a intamplat aseara
-Buna dimineata, nepotu, cum ai dormit? Intreba Aura. Vrei sa mananci ceva?

-Nu, multumesc, nu imi este foame, dara tata unde e?
-Tata a iesit sa faca cateva cumparaturi apoi merge sa ma duca acasa, vrei sa vii si tu?
-Da , zic eu.
-Atunci mergi si te imbraca, cum ajunge plecam
Ma intorc in casa si merg in camera mea sa am schimb, dezamagit ca Aura pleaca, fiind cu gandul la ce a fost aseara si daca se va mai intampla.
Dupa cateva minute aud un claxon, era tata, ma asteptau sa plecam. Ajunsi acasa la Aura (tin sa precizez faptul ca Aura locuia la 25 de km de orasul in care stateam noi, intr-o comuna, la bloc, ea nefiind casatorita, locuind alaturi de bunicii mei in casa acestora. Ea era cea care se ingrijea de ei si avea grija sa nu le lipsesca nimic.) Bunica ne invita inauntru, in sufragerie servindu-ne cu cate un pahar de suc si cateva prajituri. Dupa o mica discutie ne ridicam sa plecam spre casa, iesind din bloc, bunica il intreaba pe tata daca poate sa o duca sa isi viziteze sora ce se afla in satul invecinat, vrand sa ii duca cate ceva. Tata se invoi asa cu urma sa mergem la matusa tatei. Cand sa ne urcam in masina, le spun acestora ca eu nu vreau sa merg si ca voi ramane acasa cu Aura pe motiv ca am nevoie de cateva sfaturi. Dupa ce pleca tata impreuna cu sora mea si bunicii intru inapoi in apartamen, Aura vazandu-ma ma intreba
-De ce nu ai plecat si tu?
-Am vrut sa mai stau cu tine ii raspund eu
-Inteleg, raspunde ea.
-Matusa referitor la ce a fost aseara, se va mai intampla?
-Asta depinde doar de tine, daca vei mai vrea si daca va ramane totul intre noi.
-Da, eu imi mai doresc.
-Hai, vino la mine in dormitor sa ma schimb si mai vorbim.
Intru in camera Aurei si ma asez pe pat. Aceasta isi dadu bluza jos, apoi pantalonii, urmand ca apoi sa isi desfaca sutienul si sa si-l scoata si pe acesta ramanad in sanii goi, doar intr-o pereche de chilotei albi cu o dunga rosie pe ei. Se indrepta spre sifonier si il deschide, ramane cu mana pe acesta uitandu-se la hainele ce erau in el.
-Nu stiu unde am pus rochia aceea de casa, zise ea.
Se aplica usor in jos, si deshise ...



    Login