Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

PRIMA DATA CU FII-MEA
Autor : saqqqara - 2023-11-14
Citita de 22339 ori - Nota 2.62 (429 voturi)

De curand am ajuns acasa ceva mai devreme, după o documentare montana de aproape patru zile și nopti in conditii aspre. Printre altele eram cu coaiele pline de samanta si simteam cum ma manaca capul pulii de la cata branzica se adunase in jurul lui, dar pe care o pastram cu grija sa mi-o guste nevasta-mea Mimi. Aceasta este pasionată de specialitatea asta, pe care i-o servesc uneori cand i-o dadau la muie. In ultimul moment insa mi-a telefonat ca a trebuit să plece la tara, pentru aproape o saptamana, la ma-sa, care se imbolnavise. Foarte dornic de pizda, am sunat-o in ultimul moment pe Gabi, o amica cu care participam impreună si cu Mimi la orgii de familie, cand de fiecare data, pentru diversitate si schimb de experienta, ne roteam partenerii, in partide hot de swing. Ghinion, dar Gabi era în prima zi de menstra, cu o sangerare foarte abudenda si dureri puternice de cap si la pizda, asa ca numai de futai nu era buna, chiar si la cur sau de o muie.

Asa am realizat in principiu ca voi fi singur acasa, intru-cat si Ema, fii-mea, care are putin peste 17 ani, imi transmisese ca urma sa petreaca dupa-amiaza aceea, dar si noaptea urmatoare, la o prietena foarte apropiata, ai carei parinti erau si ei plecati de acasa cateva zile.

In situatia asta nu-mi doream decat sa ma relaxez un pic in fata televizorului din dormitor, cu gandul sa vad un film porno hard, de preferinta sado-masochist sau/si uro ca sa bat o laba buna, poate doua si sa-mi golesc boasele pline de samantă, lucru pe care il evitasem in ultimile zile.

Cum am intrat in apartament cu pula deja semierecta, cu gandul la laba ce ma pregateam s-o fac, m-am dus tinta spre dormitorul meu, excitat de gandul la mirosul pestilential si intepator - care imi placea asa de tare - de la branzica din jurul capului pulii, pe care simteam cum se umfla si este deja belit, dornic sa gust aperitivul unei placeri pe care o aveam din copilarie, de cand incepusem sa mi-o iau la laba, mai intai in partide solo. Din liceu am facut-o si-n grup, cand in scurt timp am devenit si bisexual. Cu inca un prieten sau mai multi, ne-o beleam unul altuia, la inceput prin toaletele imputite ale scolii, dar si acasa la unul dintre noi, cand cuibarul era gol, cat si vara la iarba verde, in zavoiul de langa raul care trece pe langa orasul nostru, unde la pula goala ne scaldam dupa o laba bună, uneori facuta unul altuia si-n apa, cand foarte repede ne sugeam pulele, facandu-ne reciproc muie si am descoperit gustul delicios al elixirului care ne tasnea din ele. La facultate, din primul an, am avut noroc s-o cunosc pe Mimi, o fata foarte sexy, dar si cu o minte deschisa, care s-a dovedit si ea sa fie bisexuala, amatoare de sex cu gagici, dar si sa-si vada partenerul cum suge cu pofta o pula si la fel ca mine sa nu aiba nicio inhibitie pentru practici cele mai perverse si pestilentiale, in scurt timp implicandu-ne in jocuri BDSM și swing, iar toate ne-au ajutat sa formam un cuplu foarte unit, in care nu confundam dragostea cea mai profunda cu sexul pe care fara retineri il practicam la liber, imbogatindu-ne experienta pe care apoi ne-o impartașim sincer si cu toate detaliile unul, altuia.

Aceiași atitudine deschisa o avem si fata de fata noastra. Mai ales ma-sa, care inca de cand Ema, pe la 12-13 ani, a avut primele sangerari menstruale, a inceput s-o initieze pe cea mica, mai intai cum sa se masturbeze, apoi a antrenat-o in jocuri din ce in ce mai perverse, cu implicari reciproce si foarte repede a pus-o nu doar sa-i linga pizda si lindicul, dar sa-i faca si fisting, intai cu o manuta, dar si cu amandoua, forandu-i ma-sii atat pizda cat si curul, intrand in ele mult dincolo de inchietura mainii, facand-o pe Mimi sa urle de placere, spre satisfactia Emei. Dupa ce aceasta si a pierdut fecioria si ma-sa i-a forat pizda si gaoaza, facand-o urle de durere, dar si placere, cum se intampla si acum. Ema, in scurt timp mare amatoare de jocuri hard, se pisa pe ea cand era flagelata indelung la pizda sau/si pe buci. Asa cum avea si ma-sa, a fost foarte firesc ca treptat s-o doteze si pe fii-sa cu o gama larga de ustensilele necesare placerilor cat mai dure, de la pulane de diverse dimensiuni, set de vibratoare, un wand, pluguri anale, dar si un bici cu coarda lunga din piele cu noduri, care cand plesnea ciupea pielea sau un bici cu circa 20 de corzi din piele moale, mai prietenoase cu pielea atunci cand o loveai, dar si alte maruntisuri cum ar fi creme excitante sau calmante dupa o repriza de biciuire. Cum am spus inceputul il facuse cu ma-sa care o obisnuise cu diverse placeri, de la linsul reciproc in pizda, dar si-n gaoaza, pentru care nu numai ca a epilat-o, intai in casa, apoi la salon, dar a obisnuit-o ca dupa fiecare cacare sa-si faca clisma si sa-si unga cat mai bine si adanc gaoaza, astfel sa fie mereu pregatita ca sa ia pula si-n cur, nu doar la pizda sau la muie. Totodata Mia a urmarit ca ea sa fia asemene ei bisexula si a sfatuit-o insistent pe Ema sa aiba si cateva prietene fidele, cat mai intime, amatoare de jocuri mai murdare, una dintre aceste fiind gagicuta la care ar fi urmat sa innopteze in seara aceea pentru o partida intre fete, daca tipa nu era obligata sa plece in provincie cu babacii.

Cum cea mica se dezvolta din ce in ce mai sexy, cu o alura sportiva, inalta, avand umeri lati in comparatie cu soldurile inguste, dar cu buci bombate in care se terminau niste bulane lungi, cu pulpe bine formate, de pe la 14-15 ani i-am pus gand rau si am dorit sa fiu primul care-si baga pula in ea. Intentia mea, de fapt fireasca pentru un barbat foarte viril, pe care i-am spus-o lui Mimi, s-a impedicat de aceasta, care oricat vroia fara retineri s-o formeze pe Ema ca pe o curva buna de pula, experimentata ca si ea, exclude fara comentarii ca eu sa-mi desert coaiele in fii-mea si mai ales s-o dezvirginez. Chiar daca o indopa pe Ema cu anticonceptionale si avea grija ca in rucsacul ei sa nu lipseasca prezervativele, teama neveste-mi era ca un accident este posibil daca se fute cu mine si cea mica sa se trezeasca bortoasa cu propriul copil, dar și frate, posibilitate care o ingrozea pe Mimi, asa ca decizia ei era ferma, sa-mi tin in frau scula fata de Ema, lucru pe care il reusise sa mi-l impuna pana atunci. Cu îndemnul discret al lui Mimi, pana la urma in cea mica si a bagat pentru prima data pula un gagiu de peste 25 de ani, coleg de serviciu cu ma-sa, care a servit-o cu delicatete, fara ca ulterior sa continue relatia cu ea. Acum Ema este intr-o gasca de 2-3 fete si tot atata baieti, din ce a aflat ma-sa, in relatii bisexuale de grup, unde frecvent cea mica este facuta posta de baieti dar și fete, in orgii intre ei.

In seara despre care povestesc, cand am trecut prin fata camerei Emei, prin usa intredeschisă se auzeau gemete infundate si indemnuri obscene de futai. Mirat, crezand ca sunt singur acasa, m-am uitat curios pe crapatura usii si am zarit-o pe fii-mea, pactic dezbrăcata la pizda goala, numai cu un maiou barbatesc de culoare neagra, probabil al meu, dat peste gat, lasandu-i libere mamelele destul de dezvoltate pentru varsta ei, cu sfarcurile erecte stranse de clestisori argintii uniti de un lantisor de care atarna un altul care-i ajungea pe la pizda bine epilata sugerandu-mi ca alt clestisor ii strange lindicul, excitandu-ma numai la gandul cum ar putea sa arate, iar pula era deja beton. Totul, asa cum statea rasturnată pe spate pe scaunul masiv din fata biroului ei, cu bulanele bine cracite asezate pe acesta, ii punea in valoare trupul sportiv, cu o alura care ma indemna sa-mi bag pula in ea cat mai repede, chiar dacă eram ta-su si sa-mi satisfac dorinta devenita din ce in ce mai arzatoare s-o fut.

Ema privea cu mare atentie pe monitorul calculatorului si am vazut cum cu o mana se mamelea, strangand puternic clestisori prinsi de sfarcuri, iar cu cealalalta mana, cu miscari rapide, de dute-vino, isi invartea in pizda un pulan negru, cu vene proieminente, incat sa-si salte ritmic salele, iar jucaria sa-o patrunda in pizda cat mai adanc si puternic. Cand si cand, destul de des, isi scotea pulanul din pizda, din care se scurgeau abundent zemurile placerii, si-l baga in gura si lingea cu pofta de pe el lichidele adunate din pizda.

Surpriza a urmat cand repozitionand monitorul am vazut ca se uita la o scena hard a cărei principala eroina era ea, trasa in pula de doi tipi, intr-un simultan la pizda si cur, iar un al treilea i-o dadea la muie. In plan secund se zarea o alta gagica care se masturba de zor frecandu-si in pizda un dildo. Apoi am inteles ca alta fata era cea care filma scena. N-am mai răbdat, si m-am dezbracat rapid și am inceput sa-mi belesc pula intr-un inceput de laba pregatindu-ma s-o fut s-am intrat in camera.

„…oups, tati ce faci aici…?” „…bravo fa dar stiu ca ti-o tragi…!”, „…ma rog, ca fetele…, cam asa…!”, „…ma-ta stie…?”, „…pe asta nu l-a vazut…!” „… asa sunt mai multe…!”, ”…cam da…”, „…ce curva esti, semeni cu ma-ta, sa-mi baga pula in gura ta…”, „…da tatii, ce misto o ai…, nu ti-o lauda mami degeaba…!” si făra ezitare s-a asezat in genuchi intre creacii mei, imi apucă pula cu o mana si mi-a belit-o „…ce ca lumea miroase…, cata branzica ai…!” si-si scoase limba si a inceput sa-mi linga bine pula, mai intai in jurul capului, apoi in lungul ei, dar si jur imprejur pana la coaie pe care le-a supt cu pofta, iar cum facea totul cu meserie, simteam ca nu m-ai rabd sa-mi bag pula in ea, fiindu-mi clar ca nici vorba nu-i prima dată cand servea o muie si-n plus simteam ca vrea si ea s-o fut. „…aaaah nebuno, ce bine o faci…”, „…iti place…?” Ca raspuns am prins-o de par si i-am ridicat capul ca s-o sarut pe gura „…ce-ti miroase gura a pula…” ”…cum nu…, de la atata branzica…!”, rase ea si s-a jucat cu limba in gura mea, apoi privindu-ma gales, ma saruta si pe una din urechi si-mi sopti „…hai tati fute-ma, de cand astept sa-ti simt pula in mine…, hai fute-ma…!” si ma saruta din nou, limbile noastre imbarligandu-se intr-un preludiu premergator desfatarilor care au urmat.

Am apucat-o de par, i-am smuls brutal clestisorii de la sfarcuri si lindic, facand-o sa tresara puternic, „…auuu … ce misto…” „…te-a durut ?...”, „… nuuu…” „…ti-a placut fa …”, „… îhhh…”, iar eu ca raspuns am plesnt-o peste mamelele care deja aveau scarcurile erecte si-am trantit-o pe pat, cu curul în sus și am vrut să-mi scot centura de la pantaloni, dar am zărit în geanta ei cu jucării sexi un bici birjaresc pentru stimularea placerilor sado cum are si ma-sa si n-am ezitat sa-l iau si sa-i aplic cateva lovituri peste buci, facand-o sa-si le salte la fiecare plesnitura, cand ii trasam dungi vineti pe cur, raspunzand cu tipete mai mult de placere, decat de durere, „…auuu, daaa, asaaa daaaa, auuu, …loveste asaaa, …mai tareee, daaa, …fute-ma…, hai fute-ma, hai…” „…vrei pula fa…” si i-am administrat încă a serie de lovituri peste buci de data asta cu cureaua pe care o credeam mai blândă„…auuuu, daaaa, asaaa, haaai da-mi pula…” „…curul sus, sa te fut ca pe o catea…”, „…da tati…, da mi-o asa…” si pustoaica se aseza in genunchi, cu umerii aplecati si curul in sus, invitindu-ma s-o i-au pe la spate. Mi-am frecat pula intre buci. „… haaaai Tati bag-o, ce pula mea faci…!”. N-am mai ezitat si fara mejamente i-am bagat pula in scorbura incinsa de dorinte, penetrand-o adanc, ea raspunzandu-mi cu contre puternice, cu muschii pizdei strangandu-mi pula ca intr-o menghină, indemnandu-ma sa ma imping in ea cat mai brutal. Mi-a fost clar că pustoaica stia sa se futa la fel de bine ca ma-sa si era deja o profesionista. „…Aaahhh daaaa, asaaa…tati, asaaa…. Fute-ma, ce pula ai…, asaaa fute-ma… baga-ti pula…, asaaa fute-ma”. tipa ea indemnandu-ma cat mai murdar. La randul meu coplesit de placere bagam in ea la greu. „…fute-ma, daaa, asaaa, fute-ma, daaaa asaaaa…” tipa ea din ce in ce mai incinsa, miscandu-si tot corpul ravasit de un orgasm puternic si a ajuns la apogeu, pr...



    Login