Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea Ioanei IV
Autor : dantheman - 2016-10-05
Citita de 24825 ori - Nota 4.25 (223 voturi)
- Dezbraca-le ca ai sa racesti. I-a spus Ionut tragand-i bluza de pe ea. A ramas in tatisoarele goale. Se simtea ciudat in prezenta lui. L-a vazut cum o priveste uimit dar a continuat cu fusta. Era prea cald sa poarte si chiloti asa ca ramasese goala in fata lui. L-a vazut inghitind in sec. l-a vazut dezbracandu-se si el si ramanad in fata ei cu o pula sculata lipita de burta. Era prima pe care o vedea asa. Mai vazuse pe la baietii din sat dar erau mici si moi, pe cand a lui ionut era lunga si tare. Nu intelegea de ce o cuprinde un tremur usor.
- Iti place? O intreba Ionut scotandu-i la iveala un cap lucios. A inghitit in sec fara sa vrea.
- Nu am…vazut niciodata…una asa…mare si…frumoasa…a scapat-o gura.
- Iti place? Vrei sa o atingi? O intreba continuand sa si-o beleasca in fata ei.
- Ma lasi? Intreba prosteste stiind ca baietii de varsta ei sunt tare sensibili in acel loc. ii mai lovea cateodata in joaca si imediat ii vedea facandu-se covrig de durere. Era singurul care o intrebase vreodata daca vrea sa-l atinga.
- Sigur! Vin-o! dar juri ca nu spui nimanui. Nu e voie sa ne atingem! Ii spune luandu-i mana si asezandu-i-o pe pula intarita. S-a infiorat de placere cand a simtit-o in palma.
- Jur. A spus strangand-o timida in pumn. Mainile lui Ionut ii pipaiau sanisorii si se infiora de placere.
- Vrei s-o lingi si sa o sugi? O intreba acesta.
- Cum? Arata-mi! I-a spus incantata. A asezat-o pe burta intre picioarele lui si a invatat-o sa-l linga si sa-l suga. Ii placu enorm.
- Ionut, gemea de placere si ea era incantata ca si lui ii placea.
- Lingeee! Ahhh freacooo tareee! Asaaaa! Suge-ooo! O invata el gemand. Ii tiunea pula cu amandoua manile si sugea si freca încontinuu. Deodata, gura i-a fost invadata de un lichid ce tasni cu putere din pula lui. O lua prin surprindere dar nu abandona nici o clipa pula. Inghiti tot ce venea. Era superb acel gust. Ionut, gemea tinand-o de ceafa. I-a simtit pula cum se face moale si i-a dat drumul din gura.
- Mamaaa! Tu sti cat mi-a placut? Il intreaba tragandu-l de pula.
- Serios? O intreaba Ionut uimit.
- Mult. Mai vreau. Spune luand-o asa moale in gura.
- Sa terminam treaba si…se oprise ploaia si s-au apucat de treaba. Era numai cu gandul la pula lui.
- Gata? Il intreba încontinuu simtind nevoia sa o suga iarasi.
- Esti nebuna? Mai avem nu vezi? Ce pula mea? Asa mult ti-a placut.
- Da ma! Hai odata! Il ruga si ii facuse pe plac. se sprijini pe capita si si-a scos pula din pantaloni. Nu era inca tare de tot. S-a asezat in genunchi si s-a pus pe treaba. De data asata a supt-o mult mai mult. Ii plecea enor. Ionut, gemea bagandu-si mainile in parul ei.
- E bine ma? Fac bine? Iti place? Il intreba in timp ce-i freca pula cu amandoua mainile.
- Ahhh! Daaaa! Asaaaa! Ii raspundea gemand si ea continua. De data asta, lichidul a fost sensibil mai putin dar la fel de bun. A inghitit tot si a continuat sa suga pana s-a facut mica. Sera, cand au terminat, s-a rugat de el sa o lase sa o mai suga o data. A stat intins pe spate in timp ce ea l-a supt lins si frecat pana din pula s-au mai scurs cativa strpi de lichid. Dimineta, era in curtea matusii cautandu-l. ii venea sa planga cand i-a spus ca-i la oras. L-a asteptat la fiecare autobuz. Murea de ciuda cand vedea ca nu vine. A venit spre seara. A vazut-o si razand a dus-o in spatele curtii unde in gradina a lasat-o sa-i suga iarasi pula. S-a lipit de el ca timbrul de scrisoare. Unde mergea Ionut, era si ea. La camp sau la munte la taiat de lemne, era tot timpul in preajma lui. Era experta in supt pula si o facea zilnic. In acea iarna, Ionut i-a dat prima data si ei limbi in pizda. Parintii lor erau plecati la oras si ei stateau goi in patul ei. Se juca cu pula lui cand el a intors-o si i-a dat niste limbi de a innebunita-o. atunci a avut primul orgasm. Din acel moment a inteles totul ca sa se sita si mai bine, Ionut, v-a trebu sa-si bage pula in ea. L-a si intrebat.
- Nu ar fi mai bine daca ai baga-o in mine? Cateva secunde a tacut.
- Esti prea mica! O sa te doara si pe deasupra…mai poti ramane si gravida. Nu a mai indraznit s-i ceara a doua oara. Continua sa-i suga pula, iar cateodata, ii mai tragea si el limbi. In schimb, invatase sa se masturbeze. O facea de cateva ori pe zi. In primavara, Ionut, pleca la munca in strainatate. Cu o sera inainte i-a supt pula încontinuu. A plecat si a lasat-o singura. Nu s-a apropiat de nici un baiat. Ii era teama. Continua sa se masturbeze. A terminat scoala si in acea vacanta, s-a intors Ionut.
- Mamaaa! Ce buna te-ai facut! Ii sopti la ureche cand erau cu totii la masa din curte. Sera, s-au intalnit in podul surii. A sarit avida pe el.
- Nu am mai supt pula de cand ai plecat. I-a spus luand-o imediat in gura. A tras-o peste el si si-a bagat limba in pizda ei. Au terminat a fel de repede amandoi. I-a umplut gura de i-a dat pe dinafara.
- As vrea sa ma futi! I-a spus cand si-au revenit. Ionut, a fost deacord. Dupa ce si-au mai lins sexele, Ionut a pus-o capra si i-a bagat-o. a futut-o in podul surii pana spre dimineta. A fugit in fundul curtii si s-a spalat de sange si sperma. I-a placut enorm. A doua zi s-a dus la el acasa si profitand de faptul ca era singur s-a futut încontinuu cu el. se futea zilnic cu el, cautand in paduricea de langa sat, locuri retrase unde se bucurau unul de altul. Din pacate, i-a venit ciclul.
- Fute-ma oricum! I-a spus sugandu-i pula. Erau in padurce.
- Nu se poate. E…nu se poate.
- Dar euu vreauuu! I-a spus rugandu-se de el.
- Vrei sa te fut?
- Da! Atunci te fut in cur! I-a spus hotarat. A acceptat imediat si stand capra, Ionut i-a spart si curul. Nu i-a placut in mod deosebit, decat ca el a terminat in ea. Dupa doua zile de futut numai in cur, incepuse sa-i placa la fel de mult. De multe ori il vroia ea in cur, asa simtindu-l cum termina in ea. Din pacate, Ionut se intorsese in Spania si a lasat-o iarasi singura. Cand a primit telefon ca s-a insurat acolo, a plans încontinuu zile la rand. A inceput sa se futa cu baietii din sat, pana i s-a dus vestea de curva satului. A plecat si s-a angajat la birtul din satul vecin, unde din prima a pus ochii pe tanarul frumos. Acum, statea intre picioarele lui si sugea cea mai buna pula din viata ei. Niciodata nu a fost fututa mai bine decat acest pusti. Pizda si curul ei, ii erau oricand puse la dispozitie. Din pacate, a trebuit sa plece cand au murit parintii ei.
Era inceputul iernii cand Corina l-a oprit intr-o dupamasa pe strada. O mai vazuse doar la inmormantarea mamei ei, dar il trata cu raceala.
- Nu stiu la cine sa apelez…sa-mi curete hornul! Am incercat ieri sa fac un foc si mi-a iesit fum in casa. Ma ajuti? L-a intrebat, fiind prima data de cand i-a vorbit dupa acea zi.
- Sigur. Ma duc acasa sa-mi iau sculele si vin. Era singurul din sat care se pricepea la acest lucru. Invatase de la un vecin mai batran. Iar lumea din sat incepeaa sa-l solicite in acest sens. I-a curatat imediat hornul, dar fiind in preajma ei, se excitase iarasi. Nu mai futu-se de vreo saptamana. Fata de la birt, isi gasise de lucru in satul ei si in locul ei veni o nasoala batrana.
- Iti multumesc. Ii spune corina infrigurata, stand aproape de soba ce mergea perfect acum.
- Imi dai putina apa sa ma spal? A intrebat-o privindu-i trupul perfect.
- Sigur. I-a spus punand un lighean de tabla pe soba incinsa. S-a dezbracat pana la brau si a inceput sa se spele. O privea pe sub gene cum il priveste. Si-a dat seama ca il doreste. Dintr-o miscare a strans-o puternic in bratele lui.
- Lasa-ma! Nenorocitule! Lasa-ma ca tip! Ii spune impotrivindu-se in bratele lui puternice. A strans-o si mai tare si a sarutat-o! l-a muscat de buze, dar nu a facut decat sa-i sporeasca si mai mult excitarea. I-a bagat mana la pizda si a simtit-o umeda tare.
- Ma doresti! Te simt! Ii sopteste pipaindu-i febril clitorisul intarit. S-a predat in bratele lui, iar sarutul ei a fost pasional. Mainile ei, i-au cautat disperata pula. I-a scos-o din pantaloni si incepu sa o frece disperata. El, ii indeparta rand pe rand hainele, pana a ramas goala si superba in bratele lui. S-a lasat singura in genunchi si a inceput sa-l suga si sa-l linga. Era incinsa rau. A luat-o in brate si a lipit-o de el.
- Fute-ma! I-a soptit la ureche strangandu-l in brate. S-a asezat cu ea in pat si a strans-o sub el. i-a cautat disperata pula si si-a asezat-o singura intre labii. Si-a ridicat bazinul , in acelasi timp in care el incepuse sa impinga in ea. O grimasa de durere, o tresarire violenta si un gemat prelung, au aratat ca trecuse de bariere virginitatii. I-o bagse usor pe toata, iar ea gemea cu gura intredeschisa.
- Oauuu! O simtt…ahhh…in stomac…incet…te roggg ii spune suspinad. S-a simtit in ea, exact ca in Ioana. Stramta, umeda si fierbinte. Ii musca buzele si se avanta incet in ea, facand-o sa gema tare. I-a supt sanii si o facu sa tremure intens. Simtea cum il strange in ea si isi lasase putin timp pula in ea.
- Ooo cattt de bine ooo simmtt in mineee! Gemu strangandu-l in brate.
- Te doare? O intreba simtind-o tremurand.
- Ihi! Ii spune miscand usor sub el. se ridica de pe a, facand-o sa geama tare cand pula ii iasa violent din pizda.
- De ce? Ce faci. O vreau…o ridica de pe pat in picioare. Era plina de sange la pizda si pe pulpe. Pula lui era rosie toata. Sangerase mult. O trage spre lighean si o spala incet.
- Am sangerat…mult…ahhh…e ceva…gema in timp ce el ii spala pizda. Si-a spaltat si el pula si a asezat-o in pat cu spatele la el.
- Ce…ahhhhh! Gemu prelung cand el isi baga limba intre bucile ei. A lins-o adanc si i-a masat clitorisul intarit. Si-a luat pula in mana si i-a plimbat-o printre labii. Gemea puternic.
- Bagooo! Nu mai rezistttt! A gemut puternic iarel a intrat usor in ea, facand-o sa aiba un orgasm fantastic. I-a simtit pizda exact ca Ioanei. Fierbinte, umeda si vibra puternic atunci cand se termina. Si-a tinut pula in ea, fara sa miste deloc. Corina nu mai putea. S-a lasata moale in pula lui. Il iubea. Il iubea demult dar… dupa acea zi in care a futut-o in cur…i-a fost teama sa mai ramana atunci langa el. simtise prea intens penetrariile lui si nu se simtea in stare sa o faca iarsi desi creierul parca mai vroia. A plecat suparata pe ea mai mult. A ajuns la izvor simtind cum sperma i-a ajuns in sandale. S-a oprit si s-a spalat simtind cum se excita iarasi. Si-ar fi dorit ca el sa se intoarca dupa ea si sa o posede iarasi violent. Chiar l-a asteptat un timp dar nu a venit. A plecat suparata spre casa. Uitase sa mai treaca si pe la matusa ei. Sera in pat s-a masturbat ca nebuna. Curul, ii pulsa violent ori de cate ori isi atingea clitorisul sensibil. Si-a bagat degetul in cur. Era superb dar parca simtea nevoia de ceva mai gros. A cautat disperata cu privirea prin camera, pana ce ochii i-au cazut pe un castravete de pe masa. L-a bagat imediat in gaura curului.
- Asaaa! Ohhhh! E bineee! A inceput sa geama usor miscand castravetele in cur si mana pe pizda. Il dorea enorm pe Mihai. Senzatia acelei puli fantastice in trupul ei, nu putea fi inlocuita de un banal castravete.
- Totusi, e bine si asa! A spus cand orgasmul intens a venit. A continuat pana tarziu in noapte, provocandu-si cateva orgasme superbe. S-a trezit cu gandul la Mihai. Se hotarase sa meraga sa-l caute si sa se futa cu el. pana la amiaza, avu treaba prin curte si cand termina, pleca spre casa lui. Era extrem de incinsa. Deodata, l-a vazut intrand in curtea Elenei.
- Ce-o fi facand la ora asta la sora-mea. Se intreba imediat cum il vazu intrand. A intrat usor in curte si s-a dus sa priveasca pe geam. Ce a vuzut, i-a strans inima ca intr-o ghera, orindu-i pentru cateva clipe rasuflarea. Elena, era in genunchi si ii sugea pula. A izbucnit in lacrimi si i-a urmarit. Cu fiecare minut ce trecea privindu-i cum se fut, Corina, incepu sa-l urasca pe Mihai. Totusi, se excitase fantastic cand il vazu cum o fute in cur. A plans toata ziua si sera nu a mai avut chef sa se masturbeze. Cateva zile a fost plina de ura si venin si visa noptile cum ii omoara pe amandoi. Din pacate, se mai intalni de cateva ori cu el pe strada si isi daduse seama cat de mult il iubeste si il doreste. Era gata sa-l imparta cu sora ei, numai sa-l poata avea si ea. O durea inima ori de cate ori il vedea. nu avea insa curajul sa faca ea prima miscare. Se masturba serara de sera cu gandul la el si…simtea pe zi ce trece ca il iubeste mai mult, si mai mult. La inmormantarea mamei ei, la care Elena nici nu se sinchisi sa apara, isi facuse un plan sa-l recucereasca iarasi. Isi facuse timp de cateva saptamani un plan perfect. Acum il urmarea cum ii curata hornul si era extrem de umeda in pizda. Sfarcurile o dureau si se intarise-ra la maxim. Il dorea. Cand s-a dezbracat la bustul gol sa se spele, a luat-o tremuratul. Simtea ca nu o mai tin picioarele. A luat-o prin surprindere imbratisarea lui. L-a muscat si zgariat razbunandu-se pe el si pe Elena. Nu i-a putut face fata mult timp, caci il iubea si il dorea enorm. Il dorea in ea cu toata fiinta. I-a cautat febrila pula si s-a cutremurat de placere cand i-a simtit-o tare si fierbinte in mainile ei. I-a cuprins-o infrigurata si a inceput sa o frece simtind mainile lui puternice pe trupul ei. N-a mai rezistat si s-a aplecat avida spre madularul erect pe care l-a luat in gura simtind ca pluteste de emotie. A ridicat-o ca pe un fulg in bratele lui si i-a simtit mebrul viril pe piele ainfrigurata. Il dorea adanc in ea.
- Fute-ma! S-a trezit soptindu-i la urecehe. A plutit in bratele lui spre pat. I-a simtit greiutatea trupului pe al ei si pula cautandu-i interiorul. A prins-o disperata cu amandoua mainile si si-a asezat-o la intrare. N-a mai rezistat si s-a impins singura catre el. l-a simtind intrand in ea. Gros si fierbinte, innebunidu-i simturile. Durerea o fost crunta cand la simtit alunecand in ea. Era femeie, si il dorea cu disperare. I-o bagase toata. O simtea in stomac.
- Oauuu! O simtt…ahhh…in stomac…incet…te roggg ii spune suspinad, simtind durere inca in pantecul fierbinte. Gura lui ii acapara-se sanii si senzatia a fost intensa. Nu misca decat foarte putin in ea, cu toata ca-l dorea sa o futa intens. Ii simtea pula perfect. Fiecare vinisoara ce brazda mebrul tare si gros o simtea in ea.
- Ooo cattt de bine ooo simmtt in mineee! Gemu strangandu-l in brate. Nu vroia sa-i mai dea drumul cu toate ca inca o durea. L-a auzit ca prin vis intreband-o daca o doare. S-a limitat la sunete monosilabice. Din pacate l-a simtit smulgandu-se violent din imbratisarea ei. Isi simtea gaura gola si il ruga sa ramana in ea. Si-a dat sema ca sunt plini de sange amandoi. A dus-o la lighean si a inceput sa o spele. Degetele lui ii amplificau inzecit senzatia de placere. Il dorea ca o nebuna. L-a simtit cum o aseza cu spatele la el si pentru cateva clipe i-a fost teama. Din fericire limba lui priceputa, incepu sa-i linga superb feminitatea si curul extrem de sensibil. Simtea ca nu mai are mult.
- Bagooo! Nu mai rezistttt! A gemut puternic iar el a intrat usor in ea, facand-o sa aiba un orgasm fantastic. L-a simtit perfect cum ii desface cu pula labiile si cum intra lin dar adanc in ea. Orgasmul, a fost sublim. Intens si lung. Trupul, nu o mai asculta, asa ca s-a lasat moale in bratele si pula lui. Putea sa faca ce vrea cu ea iar el a continuat sa o futa, aducand-o iarasi la simtiri. Durerea, trecuse, lasand loc unei placeri intense. Coaiele lui mari si grele, ii loveau cu regularitate clitorisul intarit la maxim, facand-o sa tipe de placere la fiecare patrundere a lui. I-a simtit degetul intrandu-i adanc in cur si nu s-a putut abtine sa nu gema prelung.
- Tragemiiii-ooo! Fute-maaaa! Termina in mineeee! Urla simtindu-i pula ca vrea sa o paraseasca. S-a impins violent in el si l-a simtit cum erupe in ea. Jeturile de sperma puternica, primite adanc in pizda, au fost sublime. S-a lipt de el si avea un orgasm intens in timp ce-si simtea pizda tot mai plina. Mainile lui ii framatau carnea tare si il auze in sfarsit si pe el gemand. S-a prabusit in pat.
Mihai, o privea cu cata pasiune il primeste in ea. Se umezise extraordinar in pizda si desi era extrem de stramta, aluneca totusi destul de bine in ea. O futea ca la carte cu miscari precise facand-o sa tipe si sa geama la fiecare asalt al lui. Simtea orgasmul aproape si a vrut sa se retraga din ea.
- Tragemiiii-ooo! Fute-maaaa! Termina in mineeee! A spus Corina, tinandu-l cu forta in pizda ei. A terminat muls de contractiile ei puternice. S-a prabusit peste ea, avand toata pula in ea.
- Te iubesc! I-a spus dupa cateva minute de tacere.
- Serios? A intrebat-o surprins.
- Daaaa! Fa ce vrei cu mine! Fute-ma! Tragem-i-o cum vrei si unde vrei. Il ruga extrem de excitata. I-a scos-o din pizda, i-a desfacut tare bucile si si-a impins-o incet in curul ei. A ramas placut surprins cat de repede intrase in ea. A sitit cum il strange iarasi in ea si a plesnit-o peste buci.
- Asaaaa! Ahhhh! A gemut prelung. A futut-o in cur, plesnindu-i încontinuu bucile, facand-o sa urle de placere. O simtea cum se termina dar el continua. A terminat tarziu in ea. Bucile ii erau rosii si urmele degetelor lui, se vedeau clar. Au continuat pana sera tarziu.
- Ramai in noaptea asta la mine! I-a spus stand peste el cu pula infipta pana la radacina in ea. Simtea pe coaie cum se scurge sperma din pizda in care terminase de cateva ori.
- Trebuie sa…am o idee. Ma duc acasa sa ma vada tata si Ioana, las sculele in sura si vin la tine. Inainte sa se trezeasca ei, fug acasa asa ca…
- Superrrr! Ii spuse incantata. A ramas cracita in pat, asteptan intoarcrea barbatului iubit. Planul ei, iesise mult mai bine decat sperase. Era prima zi dupa ciclu cand l-a chemat la ea. Calculase totul cu precizia unei femei dornice. Isi simtea pizda extrem de sensibila si se mangaia usor printre labii cu sperma ce curgea necontenit dein ea. Curul era super sensibil, iar bucile o dureau placut. Adora sa o futa in cur in felul acela. Mihai, nu a lipsit mult. In jumatate de ora, era iarasi in ea. Nu s-a mai putut tine pe picioare cand el a plecat la ivirea zorilor. Apucase dor sa se spele si sa se tranteasca sleita de puteri in pat. S-a trezit cu el lingandu-i pizda si curul.
- Ce? Cat…? Cum…?
- E amiaza. Tata si Ioana au plecat la oras pana maine. Ii spune inserandu-si usor pula in ea. Sera, s-a dus cu el acasa sa dea de mancare animalelor si a luat-o la pula acolo. I-o trasese tare in cur, dupa care in casa, au continuat pana spre dimineta. Doua zile nu s-a mai putut ridica din pat. De atunci, devenise prietena lui oficiala.
Acum, Mihai, isi privea sora care-i sugea cu pasiune pula. In sfarsit, o putea avea constienta. Mai mult, tatal lor, de care se temea cel mai mult, facea acum parte din…isi facuse de multe ori planul sa o poata avea constienta. Ii placea enorm sa o futa si asa cu ajutorul pastilelor, dar dorea ca participarea ei sa fie ca a Corinei. Acum, o privea cu cate placere ii suge pula. Se bucurase in sfarsit de curul pe care incercase de multe ori sa-l futa, si fusese intens.
Ioana, sugea cu nesat pula vanjoasa a fratelui ei. In sfarsit, i se implise-ra visele. S-a simtit atat de bine cand Mihai a futut-o prima data. S-a simtit mai confortabil cu el in ea decat cu tatal ei. Simtea ca nu e prima data cand acea pula magnifica intra in ea. Cand a futut-o in cur, a fost dureros dar si-a dorit din tot sufletul sa-i faca pe plac. din fericire, a avut un orgasm intens. Mihai, a luat-o in brate si a dus-o in casa. Tatal lor, dormea gol in prima camera. atunci i-a venit ideea.
- Ioana? Ma iubesti? A intrebat-o mangaindu-i sanii.
- Enorm. I-a raspuns belindu-i tare pula.
- Fute-ma! I-a soptit la ureche mangaindu-si pizda incinsa cu pula lui. Il dorea nebuneste in ea.
- Ai face orice pentru mine? O mai intreba Mihai.
- Nu ti-ai dat inca seama? Fac orice. Ii spune Ioana incepand sa se penetreze usor cu pula lui.
- Bun! Atunci imbraca-te si hai cu mine. Ii spune apucandu-si si el hainele.
- Unde? La ora asta? Tata?
- Nu se trezeste pana dimineata. I-ai dat medicamentul?
- Sigur.
- Atunci, stai linistita. Nu se trezeste. Ii spune zambind strengareste.
- Vino. Ii spune tragand-o din camera dupa el in timp ce se chinuia sa traga pe ea rochita subtire.
- Unde…? Ce facem…? Il mai intreba cand o lua hotarat de mana si o tragea prin intunericul noptii.
- Ai spus ca faci orice. Ii spune el luand-o la pas grabit.
- Da, ma! Dar…il urma curioasa pe ulitele intunecate ale satului. Recunoscu casa Corinei cand el baga cheia in poarta si deschise.
- Ce…facem…aici? Intreba uimita, urmarindu-l in curtea scufundata in intuneric.
- Ai sa vezi. Ii spune facandu-i semn sa nu faca galagie. Deschise usor usa casei si intra dupa el in casa Corinei. Mihai, a aprins lumina chiara din hol, facand-o sa clipeasca mai repede. Cu degetul pe buzele ei intrara in camera. in lumina difuza a camerei se distingea trupul gol al Corinei tolanita pe spate, cu picioarele cracanate. Nu intelegea nimic. Mihai, i-a tras dintr-o miscare, rochita peste cap, iar el si-a dezbracat camasa si pantalonii. Nu intelegea nimic.
- Saruta-i pizda! I-a soptit Mihai la ureche.
- Ce? A intrebat ingrozita.
- Sssstttt! Ai spus orice. Ii spuse el zambind.
- Da ma…darrrr!
- Nu te ti de cuvant. Ai promis! I-a spus suparat in soapta. L-a privit putin si s-a lasat convinsa. S-a asezat fara tragere de inima intre picioarele Corinei si i-a vazut pizda chiala.
- Nu are…
- Stttt! O facu Mihai sa taca. O apleca de ceafa spre trupul gol al Corinei. A inchis ochii si a lins carnea moale. Surprinzator! I-a placut. Limba ei, descoperise imediat un loc umed si caldut cu un gust ciudat de…femeie. Mihai a impins-o mai hotarat si limba ei intrase hotarat intre labiile Corinei. Mirosul superb de femeie, ii invada narile si se simti mai excitata ca niciodata. Buzele ei, descoperira clitorisul intarit si incepu sa-l suga usor in gura ei. Ii placea enorm. Un geamat usor al Corinei, facu sa-i ingh...



    Login