Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Povestea Ioanei II
Autor : dantheman - 2016-10-05
Citita de 40696 ori - Nota 3.99 (205 voturi)
- Copii! Incerca tatal vadit stanjenit sa deschid o discutie.
- Ssssstttt! Ii spune Ioana atingandu-i buzele.
- Sa nu spunem nimic ce ar putea sa … mai bine sa ramana asa. Va iubesc mult pe amandoi. Sunt femeia voastra oricand si oriunde. Asta ramane aici in aceasta familei. Ii spune imbratisandu-i pe amandoi. A fost singura care a vorbit si au fost singurele cuvinte spuse. Barbatii s-au inteles din priviri. Nu era nevoie sa spuna ceva. Aveau langa ei cea mai superba si cea mai pasionala femeie din viata lor.
- Trebuie sa vad de animale. Spune Ioana zambind iesind din camera, strangandu-si cordonul capotului in jurul mijlocului. A iesit zambind. Barbatii, au ramas singuri si au povestit de ce s-a intamplat pe la munte. Era totul frumos si natural. Tatal, s-a intins obosit in pat, iar Mihai a iesit sa o ajute pe Ioana. A gasit-o in sura, dand de mancare vacilor. Formele ei superbe se vedeau clar sub capotul subtire. Era fericit ca in sfarsit, o putea avea. A prins-o in brate de la spate si i-a strans sanii in palme, lipindu-si pula sculata de fesele ei.
- Ahhh ce m-ai speriat. Tresarii fericita Ioana.isi lipi imediat fesele de pula calda a fratelui ei.
- Esti cea mai buna de pula femeie din viata mea. Ii sopti Mihai la urece, bagand mana in halat si framantandu-i sanii.
- Serios? Gata cu laba facuta in spatele meu. Acum ma iei direct la pula? Il intreaba pervers, lipindu-si si mai tare fesele goale de madularul fierbinte si tare.
- Stiai? O intreaba Mihai zambind.
- Ihi! Ii spuneaplecandu-se putin in fata, sprijinindu-se cu mainile de peretele surii. L-a simtit cum intra in ea. se umezise bine inca de cand ii simtise pula lipita de fesele ei. Ar fi continuat in camera, dar constiinta animalelor flamande, a facut-o sa se razgandeasca. Acum, era bucuroasa ca Mihai, e in ea. Ii dorea pe amandoi încontinuu. Trecuse doar sa se spele de sperma si de secretiile lor si se excitase iarasi cand isi spalase pizda din care curgea inca sperma groasa.
- Esti umeda tare! Ma asteptai? Intraba Mihai, tragand-o cu putere in pula.
- Mai intrebi? Spune Ioana dandu-i contre la fel de puternice.
- Cum de ai curaj sa-ti terminam in pizda? O intreaba Mihai peetrand-o usor.
- Ieri am terminat ciclu. Sunt ferita cateva zile. Spune gemand Ioana. Deja era incalzita la maxim. Pula fierbinte o rascolea adanc, facand-o sa geama puternic.
- Si dupa? Intreaba Mihai, jucandu-se cu tatele ei, tragand-o de cateva ori mai tare in pula. Adora pizda Ioanei stramta si fierbinte.
- Va trebuii sa o scoateti afara. Spune Ioana, prinzandu-i coaiele in palme. Era excitata tare.
- Nasol! Spune Mihai, scotand-o si bagand-o cu precizie la loc de cateva ori.
- Stiu! Dar asta e. geme Ioana placut surprinsa de cat de bine o futea Mihai.
- Vrei sa te invat ceva, incat sa te poti bucura in continuare de sperma noastra.
- Ce? Intreaba imediat.
- Sa o faci in cur. Spune Mihai, dand mici rotocoale cu capul pulii pe gaura virgina.
- Serios? Nu doare? Intreaba parca in transa. In visele ei, simtise de multe ori ca barbatul vrea sa o futa in cur, dar se speriase.
- Pana te obisnuiesti. Am experienta si o sa te invat. Vrei? Intreaba umezindu-i curul cu saliva.
- Sigur! Spune extrem de excitata, simtind un deget cum intra in gaura stramta. O senzatie ciudat de placuta, i-a cuprins trupul. Era diferita, dar placuta. Al doilea deget, o facu sa treara putin. Simti o mica jena, dar si o placere mai mare.
- Mangaie-ti pizda! Ii spune Mihai penetrand-o usor cu degetele. Si-a atins usor pizda si a indraznit sa-si bage un deget in ea. I-a simtit imediat degetele groase a lui Mihgai. Parea ca le are tot in pizda ei, asa de bine il simtea. Degetele, i-au parasit curul si imediat pula groasa i s-a asezat bland pe gaura. A tras aer in piept si a asteptat. L-a simtit mare si gros. A intrat usor, facand-o sa se craceasca tare de durere. Ar fi vrut sa renunte dar il iubea mult si s-a hotarat sa reziste. Pula, avansa usor in gaura ei stramta si durerea ii invadase trupul. Simtea ca i-o bagase toata, dar Mihai, bagase doar capul.
- Doare! Se planse ea. Mihai, avansa incet, facand-o sa suspine tare.
- Mangaie-ti pizda! Ii spune Mihai incantat de curul extremt de stramt.
- Ma doeareeee! Se planse cand el avansa mai mult. Isi mangaie frenetic pizda si incepuse sa-i para rau ca acceptase sa o futa in cur.
- Imediat trece! Spune Mihai, reusind sa o bage aproape toata. Un val de durere acuta insotita de o placere incredibila, puse stapanire pe Ioana.
- Ahhhhhhhhhh! Gemu tare, avand cel mai devastator orgasm de pana atunci. Mihai, o tinea de mijloc si isi bagase atat de adanc pula in curul ei, incat ii simtea coaiele lipite de pizda ei, incinsa la maxim. L-a simtit cum se incordeaza tare in ea si a explodat si el. Valurile lui de sperma, au prelungit placerea incredibil de mult, iar el, nu se oprise. O tragea tare de tate in pula penetrand-o tot mai adanc si mai rapid.
- Mamaaaa ce tare ma strangiii! Gemea Mighai ejaculand in curul ei. A stat in curul ei, minute bune, facand-o sa tremure de o durere placuta. Pula, nu s-a inmuiat, asa ca Mihai, a luat-o iarasi in brate, tragand de tatele ei.
- Mangaie-ti pizda! I-a spsu iarasi gafaind.
- Nu mai poottt! Suspina simtind ca se prabuseste pe picioare. Si-a lipit el mainile de pizda ei si o freca haotic, facand-o sa geama puternic. Deja, adora senzatia penetrarii anale. Durerea era incredibil de placuta. Pizda, ii luase foc iar degetele experte ale lui Mihai stiau unde sa o mangaie si sa o stranga.
- Fute-ma! S-a trezit gemand fiind aproape de un nou orgasm devastator. Mihai, i-o tragea superb. Il simtea adanc pana in stomac. Mainile lui, ii strangeau sanii, facand-o sa-si scoata mai tare curul spre pula lui. O penetrare violenta, adanca si o noua destertare in ea, a facut-o sa erupa intens. Mihai, o tinea strans, cu pula infipta pana la coaie in ea. Gemea si ejacula încontinuu. Au cazut imbratisati pe fan. Pula inca pulsa in ea. Incepea sa o doara.
- E putin dureros. Ii spune incet. Incercand sa iasa de sub el.
- E normal. Asa e prima oara ii spune tragandu-si usor pula din gaura stramta.
- Ti-a placut? O intreaba ridicand-o cu greu.
- Ihi! Spune pipaindu-si gaura curului din care se scurgea încontinuu suvoaie de sperma. Merg impreuna la dusul din fundul curtii. O spala el. mainile lui ating locuri extrem de sensibile, facand-o sa-l doreasca din nou. Ii freaca disperata pula moale.
- Mai vrei? O intreaba Mihai surprins.
- Ihi! Dar nu in cur. Ma doare inca spune lasandu-se in genunchi, umplandu-si gura cu pula lui. Adora gustul, mirosul, textura acelui instrument superb ce o facea sa pluteasca ori de cate ori il simtea in ea. Il sugea si lingea cu pasiune, simtindu-se tot mai incinsa in pantec. Isi plimba degetele prin carnea moale si umeda dintre picioare si tresarea la fiecare atingere a clitorisului intarit. Mihai, isi privea incantat sora. O urmarea demult. Inca de la 14 ani, Ioana, dadea semnele unei femei superbe. Era frumoasa. Extrem de frumoasa. Cu parul ei lung, blond si bogat, cu buzele ei graose si carnoase, cu ochii aceia albastrii care te hipnotizau cu sanii mari si fesele bombate. Incepuse sa faca o pasiune in a-si spiona sora. O urmarea in permanenta, si nu de putine ori se masturba privind-o la dus sau facand treaba prin casa. Isi aduce aminte prima data cand a vazuto goala. Era la dusul din fundul curtii iar el sus in podul surii. Era inca virgin. Desi avea 16 ani, inca nu gustase din placerile vietii. Aranja fanul in pod, cand prin gemuletul mic din podul surii, o observa pe Ioana dezbracandu-se. Pula, i s-a intarit imediat cand a vazut pentru prima data formele voluptoase ale Ioanei. Ioana, incepu sa se spele si fara stiinta ei, oferea un spectacol superb ochilor ce o priveau hipnotizati din podul surii. Si-a scos pula ce pulsa si se intarise dureros de mult. A prins-o timid in mana si a belit-o incet de cateva ori. Orgasmul, l-a luat prin surprindere. Un suvoi violent de sperma, lovi scandurile podului, iar el se prabusii in fan, simtind cum inima ii bate in tot trupul, mai ales in pula ce inca arunca jeturi scurte de sperma. Senzatia, a fost incredibila. Nu-i venea sa creada ce bine se simtise. Cand si-a revenit, Ioana disparuse. Toata ziua, o privise cu alti ochi. Ii urmarea unduirea lina a soldurilor, dansul superb al sanilor lasati liberi sub bluza subtire de vara, buzele carnoase si senzuale si…invariabil, avea erectie. Ioana, se purta extraordinar cu el. il mangaia, il saruta, il strangea in brate si nu de putine ori i se aseza in poala, asa cum obisnuia sa faca inca de cand erau mici. Nu-si dadea seama ca toate aceste gesturi de afectiune il faceau pe Mihai sa o doreasca si mai mult.nu de putine ori ii simtise sanii tari striviti de pieptul lui, sau buzele ei carnoase pe obrazul lui si de fiecare data pleca grabit intr-un loc retras unde facea o laba sa se poata descarca de toata tensiunea. Si-o freca des. O urmarea zilnic pe Ioana la dus si isi freca pula privind-o hipnotizat. Era inca virgin, dar noapte de noapte visa partide incinse de sex cu sora lui. A avut norocul sa-si piarda virginitatea cu o femeie experimentata. Tanti Vetuta. Vecina lor. Avea 45 de ani si nu avea copii. Barbatul ei, un alcoolist notoriu, nu muncea pe nicaieri. Saraca, muncea la camp si in ograda, cat era ziua de lunga, ajutata de o verisoara mai indepartata dar care de cateva luni se maritase si plecase in Spania iar pe el il aduna seara cazut prin santuri, mort de beat. Fusese o fata frumoasa dar saraca. Se maritase de tanara cu el, desi era cu 10 ani mai mare decat ea, dar il luase in speranta ca v-a scapa de saracie. El, avea o mica avere, lasata de parinti. De multe ori se ruga de tatal lui si cand crescuse mai mare, de el, sa o ajute la diferite treburi gospodaresti unde era nevoie de mana unui barbat. La varsta aceea, arata inca bine. In acea vara cand el incepuse sa o urmareasca pe Ioana, tanti vetuta il ruga intr-o dimineta s-o ajute sa incarce niste butoaie mari de plastic in caruta, sa le umple cu apa si sa o ajute sa ude rosiile din camp. Era o vara extrem de secetoasa. Tatal lui era la munte si cam fara tragere de inima, la insistentele Ioanei, pleca cu tanti Vetuta sa o ajute.
- De cand s-a maritat Mioara, mi-e greutare singura. Era singura care ma mai ajuta prin gospodarie. Din pacate…a mancat-o sa se maritre. Spune tanti Vetuta cu repros in glas.
- Pai era timpul. Era fata batrana! Spune Mihai ajutand-o!
- La 28 de ani fata batrana? Era in floarea varstei…dar ce sti tu mai baiete…umplura doua butoai mari cu apa si plecara la camp. Era o caldura infernala. Nici tipenie de om la aceea ora matinala, cat vedeai cu ochii. Tanti Vetuta, imbracata intr-o rochita subtire de vara, incepu sa care impreuna cu el galeti de apa. In scurt timp, erau amandoi transpirati.
- Ma omoara arsita asta mai Mihai. Ii spune stand putin la umbra oferita de caruta. Incepuse sa se stearga intre sani, oferind privirii baiatului, un decolteu generos. Avea niste sani impresionanti. Mihai, a privit- cateva secunde inghitind in sec si pula i s-a facut beton imediat. Incerca sa se ridice si sa plece de langa ea, dar tanti vetuta il tinu de mana langa ea.
- Unde pleci? Stai la umbra. Nu vezi cat e de cald? Il intreba si atunci ii observa pantalonii tuguiati in dreptul pulii.
- Bai…Mihaita…pai…tu…te-ai facut barbat. Si eu care credeam ca…ii spune atingandu-i usor cu degetele umflatura din pantaloni.
- Tanti Vetuta…eu…nu apuca sa spuna mai mult ca ramasese in pula goala. Vecina, ii trase dintr-o miscare pantalonii scurti jos si ramasese cu pula sculata la discretia ei. Il cuprinse imediat in palma ei si i-o beli serios de cateva ori, facandu-l sa tremure de placere si emotie.
- Bai…Mihaita…dar esti dotat nu gluma! La varsta ta…o asemenea pula…mai rar. Spune vecina si imediat ii simti buzele umede si fierbinti cum ii absoarbe capul pulii.
- Tantiii Vetutaaaa…ahhhhh…euuu…vecina il sugea si freca cu putere, facandu-l sa se tina cu toate puterile de marginea carutei. Nu a rezistat nici macar doua minute. A gemut prelung si si-a desertat samanta in gura avida a vecinei care inghitea si sugea tot. S-a prabusit langa ea pe patura, iar ea continua sa linga si sa suga.
- Bai…Mihai…tu esti ne-inceput…nu? Cam repede te-ai desertat. Spune razand si belind încontinuu.
- Cu atat mai bine! Te invata tot, tanti Vetuta. Spune suflecandu-si poalele rochiei sub care nu purta nimic. Ii vazu triunghiul imens de par negru si des cum se aseaza imediat deasupra lui. Pula, ii era inca tare. Vecina, ii prinsese hotarata pula in mana, o beli tare de cateva ori si se aseza incet in ea. Simti cum intra intr-un loc extrem de umed si de fierbinte. Pula, i-a fost stransa intre peretii fierbinti ai femeiii si lin, intra in ea pana la coaie.
- Asa o pulaaa! Spun drept ca nu am crezut ca poate fi asa de bine cu o pula mare. Spune desfacandu-si catva nasturi de la rochie si pravalindu-si sanii imensi pe fata lui. Gemu puternic cand se lasa cu toata greutatea pe el. si ea la fel.
- Ahhhhh! Cat de adanc a intrattttt! Se lasa peste el si ii dadu un sfarc micut la supt.
- Suge-l! i-a spus suspinand si a inceput sa se miste in pula lui. Steatea ca rastignit in timp ce tanti Vetuta incepuse sa-l calareasca tot mai serios. Pula lui, era rasfatata in cel mai placut loc. umezeala si fierbinteala din pizda lui, il facea sa suspine si sa geama la fiecare miscare.
- Ce stai ca prostu? Prinde-ma de buci si trage-mi-o! sau nu-ti place? Il intreba serioasa.
- Ba da! Dar…ahhhh!
- Atunci, fi barbat mai Mihai. Fute-ma! Il indemna vecina suspinand. Isi umplu mainile de bucile ei mari si timid, incepu sa-si impinga pula in ea. Vecina, gemu prelung de la prima miscare.
- Asaaaa mai baiatuleeee! Fute-maaa! Iti place? Ahhhh…mie daaaaa! Ohhhhh cat e de bineeee! Suge-mi tateleeee. Incepu vecina sa geama mai tare. Ii simtea pizda tot mai umeda si mai alunecoasa. Era incredibil cat de bine era. Sugea cu placere sfracurile micute si isi impingea bazinul tot mai sus. Vecina, isi musca buzele de placere. Gemea tare si se incorda la fiecare miscare. Erau transpirati amandoi. Deodata, ea, s-a ridicat la vericala, punandu-i o mana pe piept su una pe picioare. L-a facut sa ramana lipit de paman. Era transfigurata. Si-a miscat tare bazinul desupra lui de cateva ori si a simtit-o cum incepe sa tremure. Isi musca buzele si gemea infundat. Pizda i se umezise incredibil simtea pe coaie cum se prelinge din ea. A ramas nemiscat, uimit de acea reactie. Vecina, se zbatea nebuneste in pula lui. Deodata, s-a prabusit cu toata greutatea pe el. respira greu si ii simtea inima batandu-i deasupra lui. Statea prizonier in pizda ce vibra.
- M-ai terminat…ca…niciodata…nu…a fost…atat de bine…offff cat de bine eeee. Spune si se apleaca sre el. sarutul ei, il uimeste. Limba ei ii intrase violent in gura, facand cerculete mici si imediat isi simti limba supta in gura ei. La inceput, avu o senzatie de greata dar imediat incepuse sa-i placa.
- Tu..iti dai seama…cat de bine a fost? Ii spune zambind.
- Eu…nu apuca sa spuna nimic ca vecina se ridica violent de pe el, facandu-i pula sa-l loveasca cu putere peste burta. Cu o miscare violenta, tanti Vetuta isi smulge rochia de pe ea si se aseaza pe spate langa el.
- Vino si fute-ma! Ii spune cracindu-se tare. Il prinde de mana si il trage peste ea. Ii cauta pula cu mana si il ghideaza intre picioarele ei. I-o baga incet, facand-o sa geama iarasi. El la fel. Geme prelung. Ii simte pizda si mai bine in acea pozitie.
- Ahhhh! Cat de adanccc intraaa! Geme vecina cu mainile pe bucile lui, apasandu-l cu putere in ea. Ii trage capul intre sani.
- Fute-ma! Ii sopteste razand. Se misca in ea, iar ea ii raspunde cu miscari din bazin.
- E bine, Mihai? Iti place? Ahhh mie imi place de mooorrr! Gemea vecina tragandu-l tot mai tare de buci.
- Daaaa! Geme si el cu capul intre sanii uriasi. O aude razand. Misca ca un apucat in ea. Simte ca e aproape. Inima ii bate cu putere.
- Gata? Iti vine? Superrr! Vecina il apasa intens in ea, iar miscarile ei de bazin sunt ample.
- Umple-ma Mihaiiii! I-a gemut la ureche iar el si-a desertat samanta in pantecul fierbinte. Vecina il misca circular in ea, gemand la unison cu el.
- Asa baiete! Asaaa! Umple-ma bineee! Oohhh cat e de bineeee! El tremura deasupra ei. Niciodata nu fusese mai bine ca atunci. Isi simtea pula adanc in ea si cum are tresarisri scurte intre peretii fierbinti si umezi. A fost randul lui sa se prabuseasca inert peste ea. Vecina il misca inca in ea, dar el terminase. Simtea deja cum pula i se micsoreaza in ea.
- Bai Mihai. Asa futai…niciodata! Ma crezi? Pana in creier te-am simtit. Ramai in mine, s-au nu-ti place. Ii spune simtindu-l ca vrea sa se ridice.
- Ba…da..dar…nu e incomod…pentru…tine? Spune incet. Vecina rade.
- Te-as tine pe mine si in mine toata ziua. E super bai Mihai. Sa futi asa bine inca din prima…tie ti-a placut? Mai vrei sa ma futi? Il intreaba privindu-l in ochi.
- Mai intrebi? A fost super. Ii spune stand pe ea si in ea. La sarutat mult si de data asta i-a placut din prima.
- Gata! Hai acasa. E prea cald si te miri cine ne vede. Hai acasa sa ne futem ca nu mai pot. Ii spune incepand sa se spele amandoi cu apa rece din butoiul ramas. Au golit butoiul si a manat in galop caii pana la ea acasa.
- Daca vine…spune speriat.
- Cine…alcolistul ala? Na-i grija ca pana nu ma duc eu dupa el…il gasesc mort intr-un sant odata. Spune vevina tragand de el. totusi, pune zavorul la poarta. Il trage disperata la racoarea oferita de casa. Hainele zboara imediat de pe ei. Mihai era deja cu pula sculata.
- Bai Mihai…dar tu esti o adevarata comoara. Ii spune asezandu-se in cur la marginea patului. Ii beleste tare pula si i-o linge de sus pana jos. I-o ia in gura si sege usor, facandu-l sa geama. Cealalta mana, si-o plimba prin tringhiul de par. Disperata, ii pune o perna intre picioarele ei si il aseza in genunchi, intre picioarele ei.
- Baga-mi-o ca nu mai pot! Fute-ma! Ii spune tinandu-si pizda desfacuta cu amandoua mainile. I-o baga incet, facand-o sa geama prelung. Era incredibil de umeda iarasi. Ii trase mainile peste tatele ei si-l ruga gemand din nou:
- Fute-ma tare Mihai! A gemut prelung si s-a rastignit pe pat. Mihai a accelerat miscarile facand-o sa tipe la fiecare penetrare.
- Asaaaa! Offff cattt eee dee bineeee! Incredibiiilll! Gemea vecina strangandu-si in palme tatele. O futea tare si adanc. Deja era transpirat. Vecina era in extaz. La incolacit cu picioarele si la tinut in ea. Avea iarasi acele spasme si gemete ragusite. Pizda i se facuse fleasca din nou. El se incorda sa se miste iarasi in ea. Ii placea prea mult. Gemetele ei devenisera iarasi puternice.
- Asaaa…ceva….! Ohhh cat tineee….! Fute-maaaa! Gemu prelung lasandu-l liber din stransoare. O futea tare si adanc. Era super. Pula lui aluneca incredibil in pizda umeda.
- Stai. Scoate-o putin. Ii spune tremurand vecina. Se opreste contrariat si o scoate. Cu greutate, se intoarce cu burta pe pat. Isi desface tare bucile.
- Baga-mi-o-n cur! Ii spune vecina.
- Cum? Intreaba uimit.
- Hai ma! M-ai terminat in pizda si nu mai suport. Haide bag-o! spune tragand mai tare de buci. Isi aseaza pula pe gaura maronie inconjurata de fire razlete de par negru si cret si se impinge usor. Intra imediat. Era stramta tare si parca mai fierbinte. Se opreste speriat de geamatul ei.
- Hai ma! Toata! Pana la capat! Ii spune impingandu-se si ea catre el. intra pana la refuz. E stramta tare si fierbinte.
- Ohhhhhh! Ahhhhh! Adancaaa! Ahhhhh! Fute-maaa! Geme vecina tinandu-si bucile desfacute. Misca cu teama in ea. Era intensa senzatia si ii era putin teama. Dupa cateva miscari, incepe sa alunece bine in curul stramt. Vecina, geme încontinuu. El, la fel. Din pacate, nu rezista foarte mult. Simte iarasi acea senzatie unica.
- Asa Mihai! Tare acummm! Bag-o tare si stai in mine. Acummmm! Gem amandoi. El isi desarta samanta in curul stramt, iar ea il primeste avand tresariri violente. Ii mulge efectiv pula in ea. Ii simte extrem de bine contractiile curului. Se prabuseste peste ea. Sunt terminati amandoi. Minute bune nu se aud decat respiratiile lor greoaie si mici gemete ale vecinei. A ramas in ea pana cand pula, sleita, a iesit usor din curul ei.
- Ti-a placut? Il intreaba tinandu-l in brate intre sanii ei.
- Super! Nu credeam ca se poate si in cur. Ii spune zambind. zambeste si ea si il sruta.
- Ma bucur ca…nau am mai avut parte de pula…de mult. Ii spune mangaindu-i pula flescaita.
- De ce? O intraba mangaindu-i si el sanii.
- Pai crezi ca boul mai poate? Nu i se mai scoala demult. Nici nu a fost el un superarmasar dar totusi…el a fost primul…si singurul…pana acum. Ii spunezambind.
- Serios? O intreaba surprins.
- Da! M-am maritat tanara. La 16 ani. Fata mare. Credeam ca scap de viata mizerabila de acasa. In mare parte a fost asa…dar…pana am aflat ca nu pot face copii, a fost totul bine. De atunci…a luat-o razna.
- De aia m-ai lasat sa termin in tine? O intreaba
- Da! Nu pot ramane gravida! La inceput, nu vroiam copii. Trebuia sa terminam casa si…ma futea si termina pe mine. De multe ori, ma lasa neterminata…dar…intr-o noapte, mi-a bagat-o in cur. Zicea ca asa poate sa termine si el fara teama de a ma lasa gravida. Din fericire, nu e asa dotat ca tine. Partea buna, cand ma futea in cur, terminam si eu. Cand am terminat casa, am vrut sa facem copii. Aveam 20 de ani. Degeabe ne futeam ca disperatii, ca nu am ramas. La 28 de ani, am facut amandoi niste analize complexe. Am aflat ca eu sunt cea vinovata. Nu pot avea copii. Inca doi ani, am luat tratamente si ne futeam in draci. Nu s-a intamplat nimic. De atunci, a luat-o pe bautura. E mai batran cu 10 ani ca mine si din pacate, se vede. De la bautura…sau…eu stiu…de vreo 5 ani nu i se mai scoala deloc.
- Si de 5 ani…
- Da! Ma fut singura. Sau…Pana acum. Ii spune razand tragandu-l in baia cocheta. Ii spala bine pula si o ia la supt si lins. Se fut acolo pana la epuizare. Pleca acasa ca un om beat. Doarme bustean pana dimineata. Se trezeste singur. Ioana si tatal lui era plecati la munte. Un bilet al Ioanei in care ii spune unde sunt placati si ca are mancare in cuptor, il face sa tresalte de bucurie. Da fuga la vecina. Avea deja pula beton cand o gaseste dand de mancare animalelor in sura. O prinde de la spate de sani si isi lipeste pula de bucile ei.
- M-ai speriat nebunule! Asa de dimineata? Il intreaba razand suflecandu-si singura rochia si aplecandu-se in fata. A intrat lin in ea, facand-o sa geama prelung.
- Unde-i…?
- La birt! Unde crezi? Fute-ma tare. Ii spune dezgolindu-si sanii pe care el, imediat i-a luat la framantat. I-o tragea tare. Ii placea din ce in ce mai mult asa. Si rezistenta lui crescuse simtitor. O termina imediat. A scos-o si i-a sondat curul. A futut-o la fel de tare. Isi musca rochia sa nu tipe. Cand i-a ejaculat in cur, a mai terminat-o o data. S-au futut pana sera încontinuu. Il invatase sa-i dea limbi in pizda si sa o futa in mai multe pozitii. Baiatul, era un adevarat armasar. Pula lui lunga cu capul gros, mai tot timpul sculata, ii intra in pizda si cur, facand-o sa urle de placere. Sperma curgea din ea cand el reusea sa o ia iarasi la pula, facand-o sa simta placeri incredibile. Nu era o curva. Isi iubise barbatul. Pana acum. Il iubea pe acest pusti care-i putea fi usor copil. Adora pula lui in ea si baiatul se straduia din rasputeri sa aiba mereu gaurile pline. O futea încontinuu. Pe unde o prindea prin casa. Devenise in scurt timp extrem de potent si reusea sa o termine garantat de fiecare data. Dupa cateva saptamani de futut încontinuu, prefera sa-l mai termine si cu gura, doar pentru a-si odihnii gaurile. O futea dur! I-o baga adanc si i-o tragea tare. Nu tinea cont ca i-o baga in pizda sau in cur. Penetrarea era la fel de violenta. Ii placea si ei dar…totusi…avea o varsta. Avea o luna de cand aproape zilnic isi futea vecina. Continua insa sa o urmareasca pe Ioana la dus. Isi facea laba, gandindu-se cum ar fi sa intre in pizda si curul ei perfecte. Vecina, plecase la oras o saptamana. Boul de barbatu-so facuse o criza de ficat si statea la niste neamuri pana ce el era internat in spital. Era ca un leu in cusaca. Avea tot timpul pula sculata. O urmarea pe Ioana ca un nebun. Facea laba si de cate 3-4 ori pe zi. Tatal lor, plecase si el la munte pentru cateva saptamani. In acea perioada, se imbolnavise Ioana. Nu se putea ridica din pat. Doctorul, prieten cu tatal lor, veni si o consulta acasa. Ii prescrise un tratament si ii dadu-se o injectie.
- Ai grija cu medicamentele ca provoaca somn. Nu iei decat una pe zi si atunci cand te simti rau. Mihai, ai grija de ea. Le-a spus inainte sa plece. A stat numai langa ea. O privea dormind si sanii ei, ridicandu-se si coborand in ritmul regulat al respiratiei, il facu sa aiba erectie. Isi facu laba cu ochii la sanii si pulpele ei. Seara, il ruga sa ramana langa ea peste noapte. Lua acea pastila si in cateva minute adormi bustean. El, nu putea sa doarma deloc. O privea fascinat. Ii stergea din cand in cand, cu prosopul, broboanele de sudoare ce apareau pe fruntea ei. Incepuse sa o stearga si pe piept coborand usor intre sani. Oprivea tremurand, excitat si temator.
- Daca se trezeste? Se intreaba renuntand pentru o clipa. Ioana, dormea adanc. Ii ridica usor bluza si ii descopera sanii. Erau superbi. Ii atinge usor cu prosopul, privindu-i reactiile. Dormea adanc, respirand regulat. Incepe sa-i stranga in palma si sa-i frece sfarcurile ce s-au intarit imediat. Nicio schimbare in reactiile ei. Se aplece si ii lua in sfarc intre buze. Supse usor. Lua mana fierbinte a Ioanei si si-o baga in pantaloni. I-o aseza pe pula sculata. Stransese pumnul ei in jurul madularului si incepu sa se frece cu mana ei. Din fericire, Ioana dormea bustean. Excitat la maxim, se dezbraca rapid. Ii trasese imediat si ei pantalonii de pijama si chilotii lasand-o goala. Ii admira curbele frumoase si pizda impodobita cu fire razlete de par blond si cret. Si-a frecat capul pulii de unul din sfarcurile ei, urmarind vreo schimbare pe fata Ioanei. Nimic. Dormea parca si mai adanc. Si-a umezit pula cu saliva si i-a plimbat-o usor pe buzele carnoase. Simtea respiratia ei fierbinte pe pula si se incinse si mai tare. Mana lui aluneca usor intre piciaorele ei, descoperind o pizda dolofana si extrem de pufoasa. Degetul lui se inserase usor intre buzele carnoase, descoperind imediat un clitoris micut. Il agita putin cu degetul, urmarind vreo schimbare in comportamentul ei. Nimic. Doar mici suspine inconstiente. Se aseza temator intre picioarele ei. O cracise putin si incet ii desfacu pizda rozalie. Era perfecta. Vecina, o avea mai franjurata cu labiile precum creasta de cocos. Ioana, o avea ca botul unui iepure. Dolofana cu doua buze carnoase si un clitoris micut, micut. L-a atins cu limba. Mirosul si gustul ei, il innebunesc. Isi plimba limba prin pizda ei, urmarind din cand in cand reactiile ei. Nimic, inafara de o usoara roseata in obraji, pe care o pune pe seama fierbinteliilor ei. O craceste tare si se apropie cu pula de pizda ei. Ii maseaza micutul clitoris cu capul pulii. Si-o plimba printre labiile ei si i-o baga putin in pizda. E incredibila de fierbinte. Ioana, geme putin si se craceste singura mai tare. Ingheta instantaneu, cu capul pulii varat in pizda ei. Din fericire doarme dusa. Ramane un timp asa, miscand usor pula in pizda tot mai umeda. Nu mai rezista si o patrunde usor. E incredibil de stramta si de fierbinte. Un mic geamat si o strangere din ochi, il fac sa-i inghete sangele in vine. Bagase un sfert de pula in ea si simtise cum o patrunse incet. Ioana, se relaxa la loc imediat. Respira iarasi sacadat si suspina usor. Isi scoase putin pula din ea sa se aseze mai bine. Vazu urma groasa de sange pe pula lui. Lua chilotii ei si se sterse la pula si pe ea la pizda. Si-O pozitiona iarasi intre buzele ei si impinse usor. Intra lin pana la jumatate. Pizda, era superba. Extrem de stramta si de fierbinte. Se retrage putin si o baga pe toata. Era fantastic. Ioana suspina in somn. Statea sprijinit in maini, deasupra ei si cu toata pula varata in pizda umeda si fierbinte. A stat mult timp in ea, fara sa miste. Ii era teama. Ii era teama sa o futa asa cum isi futea vecina. Incepe sa o futa incet. Pula lui iesea si intra usor in pizda tot mai umeda si mai fierbinte. Intra din ce in ce mai bine in ea si parca pizda il absorbea in ea la fiecera penetrare. Era in ea cu totu , daca s-ar fi trezit, nu avea ce sa mai faca. O fute minute bune. Ioana incepuse sa geama in somn, semn ca si ea simtea ceva dar nu se trezi deloc. Ii supse usor si sanii si o futea lin dar adanc. Ii placea sa o bage toata sa-i simta fierbinteala imensa din pizda stramta. In ultimul timp, pe tanti Vetuta o tinea in pula pana se ruga de el sa se opreasca. De data asta, termina extrem de repede. Excitat la maxim si pizda Ioanei stramta, umeda si extrem de fierbinte, il facu sa termine mai repede decat si-ar fi inchipuit. A scos-o rapid si i-a brazdat sanii si abdomenul cu dare groase de sperma. Stia ca Ioana are ciclu de ceva timp, asa ca nu risca sa termine in ea, desi si-ar fi dorit extrem de tare. Fusese mai intens ca niciodata. Isi simtea pula extrem de fierbinte. S-a prabusit langa ea. Ioana, avea o roaseta fantastica in obraji si parca zambea. Ramasese cracita cum o lasase el. din pizda i se prelinge un lichid rozaliu, pe care il sterge imediat cu prosopul. O sterge incet si de sperma de pe pietp, iar el se sterge bine de urmele de sperma rozalie. Se aseza gol langa ea. Ii placuse enor. Tocmai isi dezvirginase sora inconstienta. Senzatia fusese incredibila. Pula ii ramasese inca destul de tare, asa ca ii lua iarasi mana Ioanei si isi facu laba cu ea in timp ce el ii lingea sanii. Indrazneste sa o intoraca pe o parte. Reuseste destul de usor. Era innebunit dupa fesele ei bombate. Isi plimba pula printre ele. Ii simte fierbinteala pizdii, pe capul pulii. Ii pipaie si gaura curului. Incearca sa o penetreze cu un deget, dar e extrem de stramta asa ca renunta de teama sa nu o trezeasca. Totusi, nu rezista ispitei din ai linge intens acea gaura. Ii desface bucile si o linge cateva minute. Se aseaza confortabil in spatele ei si o ia usor in brate, pula alunecand superb in pizda umeda si incinsa. A ramas un timp asa in ea, savurand acele contractii usore din interiorul ei. I-a luat un san in palma si a inceput sa o futa. Era superb. Ioana, gemea si suspina ca prima data, dar nici gand sa se poata trezi. A simtit-o cand si-a dat drumul. I-a udat bine pula si a simtit-o mai moale in bratele lui. Nici el nu a mai rezistat mult. Cateva minute s-a mai bucurat de pizda devenita extrem de umeda si si-a scos-o violent ejaculand pe fesele ei. Cand si-a revenit, a sters-o cu prospul inmuiat in apa si a reusit destul de usor sa o imbrace. A adormit tanand-o in brate. S-a trezit tarziu. Ioana inca dormea dusa. Mana lui se sprijinea pe fesele intre care cu cateva ore in urma isi facuse de cap pula lui. I se scoala iarasi dar e teama sa o futa dinou. Se rezuma in a-si face o laba cu mana ei. Termina in pumnul strans si fuge grabit afara sa se desarte. Muncii cu spor in ograda. La ora amiezii toata treaba era terminata. Intra in casa si reuseste cu greu sa o trezeasca. Era superba cu acea roseta in obraji.
- Nu ma simt tocmai bine? Ii spune ajutandu-se de el sa se ridice din pat. Simtea ceva ciudat intre picioare. Clatinandu-se merge pana la veceul din fundul curtii. Mihai ingheta. Si-a dat seama ca o imbracase la loc cu aceeasi chiloti cu care s-a sters…a ramas pe prispa casei asteptand cu inima in gat revenirea Ioanei. O vani venind agale dupa cateva minute.
- Ma simt ciudat. Totul se invarte in capul meu si colac peste pupaza, m-am si imbolnavit. Parca mi-a venit mai repede decat…oricum, avea ciclu doar de o jumatate de an si nu era foarte regulat. S-a speriat cand si-a vazut chilotii plini de sange la veceu.
- Imi incalzesti putina apa sa ma spal? I-a spus zambindu-i usor. S-a executat imediat, fericit ca Ioana a confundat totul…apare imediat cu ligheanul de apa si dispare.
- Merg pana in sat dupa paine. Nu stau mult. Ti-e foame. E supa calda pe cuptor.
- Multumesc. Ma descurc singura. Ii spune sarutandu-l pe obraz. O facea frecvent, aratandu-si iubierea fata de el. a plecat cu pula sculata in pantaloni. Ioana, s-a dezbracat cu miscari greoaie. Isi simtea corpul atat de relaxat.
- Medicamentul ala e de vina. Am avut niste vise…isi spuse inrosindu-se instantaneu. Toata noapte visase ca facuse dragoste. S-au ca se futuse cum spune prietena ei de la scoala. O fata bogata si rasfatata care se culcase deja cu un baiat din sat. Parintii ei, erau plini de bani si erau ocupati cu afacerile, iar ea isi cam facea de cap. era colega ei de banca si cinfidenta ei. Ii marturisii intr-o zi ca s-a futut cu un baiat de la ei din clasa. baiatul, un golanas care repetase de doaua ori clasa a VII a din cauza absentelor repetate. Acum in clasa A VIII a era coleg cu ei, desi avea 16 ani. Era un baiat frumos dar dintr-o familie dezorganizata. Diana, colega ei se indragostise nebuneste de el. ii povestise cu lux de amanunte cand i-a supt prima data pula si cum a ejaculat in gura ei.
- Esti nebuna! De afla ai tai…
- De la cine. Doar eu, el si cu tine stim. Mamaaa, ae o pula lungaaaa. E si buna sperma sa sti. Ii spusese razand. Tot timpul ii povestea excitata cum se linge cu prietenul ei.
- Am facut-o! m-am futut cu el. i-a spus intr-o zi fericita.
- A fost rau la inceput, dar dupa…ahhh ce bine e cand ti-o baga.
- Nebuno! Sper ca te-ai protejat! Daca ramai…
- Sigur. Cu prezervativ! Doar nu crezi ca…oricum, a fost superb ii spuse si incepu sa-i povesteasca cu lux de amanunte cum si-o trasese cu el. noaptea trecuta, visul ei fusese incredibil. Simtise cum se fute cu cineva dar…
- A fost atat de intensss! Isi spune spalandu-si incet pizda din care inca se mai prelingeau firisoare subtiri de sange. Si-o simtea altfel decat pana atunci. Mai sensibila si mai…placuta la atingere.
- Ore cum ar fi sa o faci? E chiar atat de bine cum povestea Diana? E ciudat totusi ca barbatul sa-si bage acel instrument in tine. Dar aceste ganduri o facu sa tremure si sa se incalzeasca inexplicabil in pizda. O simtea pulsand.
- Nu mai iau medicamentul. Isi spuse hotarata privindu-si sanii cu sfarcurile intarite dureros. Manca putin din supa destul de buna, pregatita de Mihai si se tranti in pat. Il auzi cand s-a intors.
- Ma simt ciudat! Capul nu ma mai doare deloc, dar simt ca nu am putere in mine. Ii raspunde cand el o intreaba cum se simte.
- Te doare ceva? Intreaba Mihai.
- Aaaa…ciudat…nu. A ramas in pat, citand pana sera tarziu.
- E timpul sa-ti iei medicamentele ii spune Mihai aducandu-i-le.
- Nu mai iau nimic. M-am trezit mai obosita decat m-am culcat ii spune suparata.
- Asa a spus doctorul. Unul, inainte de culcare. Hai, in sera asta si daca maine nu e mai bine…nu-l mai iei.
- Bine! Ii spune zambind band dintr-o inghititura medicamentul. Se lasa moale in pat.
- Ramai si in noaptea asta langa mine, te rog! Ii spune tragandu-l langa ea. Mihai, atata asteapta. O ia usor in brate de la spate, atent sa nu-si lipeasca inca pula sculata de trupul ei. In cateva minute, o simte dormind adanc. Ii pipaie sanii si ii trage usor pantalonii si chilotii jos. Isi aseaza pula intre pulpele ei fierbinti si se freaca usor de ea. Ii pipaie pizda si clitorisul micut. O simte umezindu-se imediat. I-o baga usor pe toata si ramane in ea. Pizda Ioanei, vibra. E super umeda si fierbinte. I-a desfacut fesele si isi privea pula lucioasa ce iesea si intra intre buzele lipite ale Ioanei. O simtea din ce in ce mai primitoare. A futut-o mult, iar ea s-a terminat odata, suspinand prelung si dandu-si drumul pe pula lui. Si-a scos-o si el si i-a lipit-o de cur, ejaculand intre fesele ei. A sterso bine de sperma de pe fese si a lins-o mult timp la cur si la pizda. A intors-o pe burta si s-a suit peste bucile ei. I le-a desfacut si i-a bagat-o imediat in pizda rozalie. Si-a scos-o din ea si ia testat curul. Era prea strans. Si-a bagat-o la loc si a continuat sa o futa minute bune. I se parea ca Ioana, chiar isi ridicase putin curul ca el sa o poata fute mai adanc. Ioana suspina si gemea la fel ca noaptea trecuta. A continuat pana a simtit-o terminand iarasi. A spermat iarasi pe fesele ei. Era atat de ecitata incat a inceput sa o intoarca pe toate partile ca pe o papusa de carpa si sa-si bage limba in pizda si curul ei. A intrat fara retinere in ea. Stia ca nu se poate trezi. I-a desfacut tare buciile si a futut-o mai tare. Nu-si mai dadea seama daca ea a terminat atat de uda era in pizda.inainte de ivirea zorilor intors-o pe spate sa se poata bucura de sanii ei superbi. I-a luat bucile in palme si o tragea disperat in pula. A indraznit sa o sarute. O futea adanc de tot. Avrut sa-i ejaculeze in gura, dar s-a oprit la timp si i-a umplut iarasi sanii. A spalat-o cu prosopul umed, a imbracat-o si s-a culcat langa ea. S-a trezit cu cateva minute inainte sa se intoarca tatal lor.
- Ioana, e bolnava. Sta de doua zile in pat. Ii spune Mihai, iar tatal intra impacientat in casa. Ioana, dormea adanc, avand o roseata superba in obraji. Nu parea deloc bolnava. Ba din contra. Reuseste sa o trezeasca.
- Ma simt ceva mai bine! Doar…imi revin pana…
- Stai in pat. Nu faci nimic. Ma bucur ca Mihai a avut grija de tine. Nu arati rau deloc. Ii spune sarutand-o parinteste pe frunte. O lasa singura. E derutata. Si in acea noapte visase la fel. Doar ca de data asta cel care o futea avea chip. Era Mihai. Fratele ei. Nu-i venea sa creada ce vise a avut toata noaptea. Se simtise fantastic de bine. Isi simtea pizda inca incinsa si pulasnd.
- O fi de la ciclu. Si-a spus in gand, continuand sa-si aminteasca scenele de sex din visul ce-l tinea minte in detaliu. Simtise superb pula lui intrand in ea cand o asezase pe burta. Ar fi vrut sa-si ridice curul sa-l poata simtii mai adanc in ea, dar trupul nu o asculta. Totusi, creiurul ii spunea ca e superb. Ii simti pula vanjoasa intrand lin in ea si se cutremura de placere. Daca ar fi fost treaza, l-ar fi prins in brate si l-ar fi strans in ea, rugandu-l sa nu si-o mai scoata niciodata, asa de mult ii placea. Dupa care, au inceput miscarile lui adanc in ea. I-o simtea perfect. I se oprea inima cand il simtea ca o scoate dupa care valul imens de placere cand pula vanjoasa isi facea iarasi loc adanc in ea. S-a simtit zburand si pizda umezindu-se tare. A fost sublim. Dupa un timp, i-a simtit limba umeda si degetele groase in jurul curului si adanc in pizda ei. O facea sa tremure iarasi. L-a simtit cum s-a suit pe ea, cum ii desface fesele si cum pula isi face superb drum in ea. In jurul ei plutea totul. S-a simtit atat de bine incat nu vroia sa se trezeasca din acel somn fantastic. Dupa un timp in care iarasi el si-a facut superb de lucru cu degetele si limba in pizda si pe curul ei, la simtit cum se aseaza peste ea. Atunci ii vazuse chipul pentru prima data. Era Mihai. Transpirat cu parul ravasit cu fata zambitoare i-o baga adanc in pizda si incepu sa se miste in ea. Ii venea sa-l stranga in brate. Si-a simtit sanii supti si iarasi a avut acea tresarire fantastica. Mihai a stat mult in ea, facand-o sa pluteasca încontinuu. Se trezi zambind.
- Cred ca o fi bine sa te futi, dupa cum imi povestea Diana…dar…din pacate…a fost doar vis. Mihai…totusi…e fratele meu…de ce oare…oricum, a fost un vis superb. Si-a spus si a adormit la loc.
- De atunci, Ioana, avea regulat vise cu Mihai. Cam o data la luna s-au si mai devreme se visa penetrata adanc in pizda de el. a doua zi, era mult mai bine dispusa dupa acele vise. De multe ori, se chinuia sa-l viseze inainte sa adoarma dar nu reusea. In schimb, cand nu se astepta, avea acele vise fantastice in care ea si cu Mihai se futeau toata noaptea. Odata, i s-a intamplat la cabana de la munte. Urcase doar ea si cu Mihai sa stranga fanul pe care tatal lor trebuia sa-l duca la stana a doua zi. Au muncit încontinuu toata ziua. Noaptea nici de mancare nu i-a trebuit. I-a cerut sa-i aduca o cana cu apa, a baut-o pe nerasuflate si a adormit instantaneu. Din fericire a avut acel vis superb. S-a vazut goala complet, iar Mihai isi plimba pula vanjoasa pe buzele ei. Si-a deschis fara retinere gura, iar el i-a bagat-o usor. Simtea in nari mirosul lui de barbat. Ar fi vrut sa-l suga, dar parca trupul nu o asculta. Dupa un timp, l-a simtit in ea. Dorea sa se miste in ritmul penetrarilor lui, dar nu reusea. Oricum adora senzatia. L-a simtit muscandu-i si sugandu-i sanii si si-a dat drumul. El a continuat minute bune facand-o sa pluteasca. A ramas incredibil de surprinsa cand l-a simtit cum termina adanc in ea. Era superb. Era pentru prima data cand visa asa ceva. Il simtea atat de bine. A mai terminat si ea inca o data. L-a simtit stand in ea minute bune pana ce pula a inceput iarasi acel dans superb. Isi simtii picioarel...



    Login