Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPoker si sex in familie
Autor : luci888 - 2010-11-05
Citita de 40427 ori - Nota 8.31 (492 voturi)
Avusese o zi buna. Ceva bani in buzunar avea si nici nu se omorise cu “munca”. Viata de prostituata nu era facuta pentru ea dar nu avea altceva de facut in orasul asta mort de-a binelea. Ii repugna ideea ca face sex pe bani. Nu mai avea demult sentimente si observa cu inima strinsa ca arareori se simtea bine facind sex. Si uitase de cind nu mai facuse sex din placere. Si avea doar 21 de ani. Bineinteles ca facind sex pe bani era nevoita sa mimeze deseori ca are orgasm, ca se simte fericita, dar era departe de asa ceva. In interiorul ei astepta doar finalul. Ii trebuiau bani si atit. Preturile erau totusi bune pentru ca era o fiinta superba. Parul castaniu inchis, numai inele, usor peste umeri, ochii mari, de un albastru intens si inconfundabil, nasul, barbia, obrajii, parca erau de poveste si atingeau perfectiunea. Sinii erau mai mari decit in mod normal. Rotunzi, ridicati, ieseau in evidenta si ademeneau orice om normal. Forma picioarelor ducea de asemenea spre perfectiune. Masura cam 1,70. Era superba. Frumoasa si deopotriva sexy.
Taxiul o lasa la poarta casei. Deschise poarta linistind ciinele care latra facindu-si datoria. Intra in casa tocmai cind se facuse miezul noptii. Tatal sau se uita la televizor dar nu parea captivat de ceea ce vedea. I se citea resemnarea pe fata. Avea 45 de ani si era somer. Sanse de a gasi ceva de lucru erau zero. Nevasta ii please in Spania de 3 ani si dusa a fost. Nu mai stia nimic despre ea si tacerea asta ii rupea inima. O iubise nespus. El arata altfel bine. Inalt, brunet, cu mustata. Fratele ei, Iulian, era asezat la masa facind si desfacind niste carti de poker. Inalt, bine cladit, baiat frumos. Fusese student dar lipsa banilor il determinase sa renunte. Avea 22 de ani. Si el si tata stiau ca ea face sex pe bani. Dar nu vorbeau niciodata despre asta. Pe masa mai erau inca resturi de la cina celor doi. Nu se obosise nimeni sa stringa masa. Era o bucatarie dar care avea rol si de camera de zi, si uneori chiar si de noapte. Saracacioasa si simpla, dar totusi curata si ingrijita.
- Pu-ne si maninca fata mea! ii spuse plictisit tata.
- Tu nu maninci? Ca vad ca fiul tau drag a mincat.
- Nu mi-e foame. De ce nu ma intrebi daca as bea ceva? ca nu am mai gustat nimic de doua luni.
- La ora asta? Ti-as cumpara ceva de baut dar este tirziu si este inchis peste tot.
- Toanta mai esti! aproape ca striga Iulian. De doua saptamini s-a deschis un magazin nonstop la coltul strazii. Nimic nu stii.
- Pai chiar si asa fiind, mi-este frica sa merg la ora asta Iuliane. Hai, vino cu mine si va cumpar ceva de baut, mie si asa nu-mi trebuie.
Iulian se executa. In mai putin de un minut era in fata usii. Plecara imediat, fiind acompaniati si de ciinele casei care se oferi neintrebat de nimeni sa-i insoteasca. Era cam rece. Ea se zgribuli un pic, plingindu-se ca nu a imbracat ceva mai gros la ora asta tirzie din noapte. Iulian o prinse de dupa umeri cu amindoua miinile, stringind-o spre pieptul sau. Apoi, pentru ca se ingreuna mersul, se rezuma doar la o freca pe spate cu miscari rapide pentru a-i trece frigul. Miscarile incepura sa fie mai domolite dar nu conteneau. Cu una din miini incepu sa-i frictioneze burta iar mai apoi ajunse fara sa vrea, sa atinga unul din sinii ei uriasi si apetisanti. Ea nu spuse nimic desi simti un fior in crestetul capului.
- Iarta-ma, nu am vrut sa ating sinul, spuse Iulian, ferm.
- Nu-ti face probleme Iuliane, esti fratele meu. Hai atinge-l si pe celalalt ca nu ma supar, zau!
Nu mai apuca sa mai atinga si celalalt sin desi era ispitit sa o faca, pentru ca ajunsera la magazin. Au cumparat niste coniac si coca cola dar ea vazind niste preturi accesibile, mai cumpara cite una alta. Plecara spre casa, avind amindoi cite o plasa in mina. Iulian se rezuma decit sa o prinda cu o mina peste umeri, stringind-o din cind in cind. Ajunsera si observara ca tata strinsese masa si facuse un pic de ordine.
In timp ce ea golea plesele, Iulian se ocupase de trei pahare pline cu coniac si trei de coca cola. Ea confectiona la repezeala niste sandwich-uri.
- Mie nu trebuia sa-mi torni Iuliane. Eu nu beau.
- Pai lasa ca nu mori daca ciocnesti si tu cu noi un pahar.
Zis si facut. Ciocnira evlavios paharele si sorbira cite o inghititura. Era super si mirosea frumos. Ea avu nevoie si de o gura de coca cola si se retrase continuind cu sandwich-urile. Le puse pe un platou micut si le aseza pe masa. Nu indraznea nimeni sa manince, chiar daca ea ii indemna brutal. Iulian era cufundat in aceleasi carti de poker.
- Mai lasa cartile alea Iuliane ca m-ai omorit cu ele. Pokeristule!
- In orice caz, sint un expert. Daca prind pe cineva, ii iau si banii si hainele si butelia.
- Serios? Dar cine te-a invatat pe tine sa joci? Nu cumva eu?
- Si pe tine cine te-a invatat? intreba tata cu pieptul scos afara din tricou.
- Stiti ce? Intreba Iulian. Haideti sa facem o singura partida. Si vom vedea cine este expertul in casa asta. Fara miza, fara nimic.
Imparti cartile si decartara unul cite unul. Fiind fara miza, trebuiau doar sa spuna ce au. Ea avea quinta la as. Tata avea perechi de popi cu dame. Iulian avea o pereche de asi. Ea sari in sus de bucurie. Chia era un motiv de bucurie pentru ea. Ciocnira iar. Primul pahar era gata pentru fiecare si Iulian catadicsi sa puna altul.
- Ai spus ca nu bei! Si ai paharul gol. Ii atrase atentia Iulian sorei sale.
- Poate ai uitat cine este cistigatorul.
- Scuteste-ma sora-mea. A fost o intimplare. Sint sigur ca inca o suta de partied daca mai jucam, tu nu vei mai cistiga nici una.
- Ma confunzi! Le-as cistiga pe toate.
Iulian se arat nervos la culme. Strinse platoul cu sandwich-uri, puse paharele in dreptul fiecaruia si decreta cu un aer superior.
- Hai sa va vad pe amindoi!
- Fara miza nu are nici un farmec, spuse tata.
- Hai sa jucam pe pedepse, puse sentinta ea.
- Gata, raspunsera cei doi barbati in acelasi timp.
Golira si al doilea pahar. Incepu jocul. Cistigau ciclic. Pedepsele erau pe cit de variate, pe atit de nastrusnice. Cind se goli sticla, simtira toti trei ca le-a cam ajuns la cap coniacul asta bun. Dar au hotarit de comun accord sa o desfaca si pe cea de-a doua.
- Hai sa mai jucam, implora Iulian.
- Nu prea mai exista pedepse, spuse tata ducind paharul la gura.
- Hai sa jucam pe dezbracatelea, spuse ea facind ochii mari. Cite o piesa la fiecare joc pierdut. Sa vedem cine ramine primul in pielea goala.
Se apucara de joc. Prima pierdu ea. A ales sa se dezbrace de bluza superba si ramase in sutien. Apoi a pierdut tot ea. Fara nici o pudoare si-a dat jos sutienul, lasind la vedere cei mai frumosi si mai apetisanti sini din lume. Cei doi ramasera inmarmuriti. Era o priveliste care ii incintau deopotriva. Ea nu parea ca intelege privirea lor atintita spre superbii ei sini. Continua sa fie absorbita de carti. Pierdura rind pe rind si masculii din casa. Dupa ceva timp, toti trei erau dezbracati complet. Absolut complet. Nimeni insa nu a sesizat nimic. Nimeni nu era contrariat de ceva. Continuara jocul, desi nu mai era nimic de dat jos de pe ei. Iulian primi pedeapsa sa o pupe pe sora lui. El se conforma de indata. Se apropie de ea, o privi scurt si ii atinse imperceptibil buzele. Ea isi oferi buzele si inchise ochii. El avu tendinta sa se retraga dar ea il trase si se tranforma totul intr-un sarut cu limba. Amindoi au simtit un fior. Apoi a primit ea pedeapsa sa-l pupe pe tata. Se ridica pentru a se conforma. Dar acum era un sarut in toata legea. Il prinse pe tata de obraji si se cufundara intr-un sarut lung. Amindoi masculi aveau frisoane. Urmatoarea partida o cistiga ea. Pedeapsa era simpla. Amindoi sa o sarute pe sini. Se privira amindoi si pornira spre ea. Ea se ridica de la masa si le oferi sinii sai superbi. Se apropiara amindoi de frumoasa faptura si isi atinsera buzele de cite un sin. Apasara un pic, ca la comanda si ajunsera la sfircuri. Ea simt ceva nou in interiorul sau. O senzatie nemaiintilnita de placere ii inunda corpul. Ii apuca pe amindoi de cap si ii trase spre ea facind putina presiune pe sini. Ea se pierdu. Plutea sub impulsul coniacului si a superbei senzatii ce o incerca simtindu-se sarutata si dorita de tata si fratele ei. Se trezi intinsa pe patul imens sub privirea celor doi. Il trase pe tata spre ea si ii cauta madularul cu mina. Era erect. Il mingiie putin cu degetele si il introduse in gura. Era ceva de vis. Era fericita simtind madularul tatalui ei in gura. Iulian se aseza in genunchi si ii introduse limba in vagin. Era sublim. Linse vaginul cu miscari duioase si apoi urca spre clitoris. Il supse usor. Ceva a strafulgerat-o in tot corpul. Ca efect, a inceput sa suga mai energic madularul tatalui. Il baga pina in git si tata inebunea de placere. Facu niste miscari de dute-vino si se opri in virful madularului. Il saruta lung si apasat. Stia din putina experienta ca il poate inebuni pe tatal ei facind rotocoale cu limba. Incepu sa lucreze incetul cu incetul. Incepu apoi sa varieze miscarile asa cum stia mai bine. Tata incepu sa scoata gamete din ce in ce mai tare. Ea dorea sa se abtina dar era sub impulsul excitatiei lui Iulian care ii acaparase clitorisul. Il lingea, il sugea si il excita cu toate miscarile posibile cu limba. Tata era pe punctual de a termina si avu tendinta sa isi retraga organul din gura fiicei sale. Ea insa il trase si consimti ca tata sa termine in gura. In gemetele tatei, acesta se descarca. A inghitit tot. Nu era diferit gustul fata de ceilalti din meseria ei. Tata cazu darimat, inca gemind. In citeva clipe insa simti ea un orgasm de o intensitate nemaiintilnita. Urla efectiv de placere. Era incredibil si nu ii venea sa creada ca are orgasm adevarat dupa ce era obisnuita doar sa-l mimeze. Bineinteles ca se credea in neant. Simtea ca o arde, in interior si savura placerea celui mai intens orgasm pe care il traise pina atunci. Disparusera pe rind la baie si iata-i in citeva clipe din nou in pat. Ea lua comanda. Scoase din poseta un unguent si incepu sa maseze anusul. Ii dadu tatalui tubul si l-a indemnat sa faca la fel. Se aseza cu jumatate de corp pe pat si cu picioarele jos, in pozitia caprei. Ii indrepta organul tatalui spre anusul ei catifelat.
- N-am mai facut niciodata asta, ingina tata.
- Usor, si cu grija. O sa-ti placa.
Cind tata isi bagase deja organul in anusul fiicei,aceasta il trase pe Iulian la ea. Ii cauta madularul. Era mai mare ca al tatalui. Si poate chiar si mai gros ce...



    Login