Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPlacere interzisa cu sora mea
Autor : luci888 - 2010-11-08
Citita de 38274 ori - Nota 8.29 (468 voturi)
Inca sorbeam din cafeaua de dimineata cind cineva imi cerea sa il accept in lunga mea lista de mesenger. Am dat acceptul si in citeva clipe ma aborda un tinar.
- Am si eu o poveste de spus, referitoare la incest. Vrei sa ma ajuti sa o fac oarecum publica?
- Sigur ca da, in masura in care este interesanta.
- Cred ca este. Gigi este numele meu mic.
- Imi pare bine!
- Si mie!
- Tu ai fantezii despre incest? ma intreba cu un aer grav.
- Da. Doar fantezii. Nu am gustat din acest fruct din pacate. Conditiile nu mi-au permis iar educatia in casa a fost mai aristocrata. Mai mult, fanteziile despre incest sint relative recente si au venit in urma citirii intimplatoare a unor relatari de pe acest site de “fantezii erotice”.
- Dar ti-ar placea?
- Enorm. Nu mi-a ramas decit o posibilitate. Faptul ca sint aproape divortat ma face sa ma gindesc din ce in ce mai mult sa imi aleg ca viitoare nevasta o femeie pe care sa o impart cu fiul sau cu tatal ei pentru vesnicie. Si astept sa cunosc o astefel de femeie, care sa fi gustat din fructul incestului. O voi cuceri sau voi incerca sa o cuceresc.
- Este interesant! Iti doresc success.
- Multumesc. Te ascult.
Tinarul incepu sa povesteasca. Avea mina unui copil educat si cu bun simt. La virsta lui, de 18 ani, cind altii isi omoara timpul prin anturaje bolnave, el isi imparte viata intre sport si muzica. Amindoua la virf. Amindoua de performanta. Sportiv si musician, campion in ambele. Prezent pe scene celebre din tara si din strainatate, pe stadioane dintre cele mai mari. Este incintator sa cunosti un asemenea tinar.
Totul incepuse cu ceva ani in urma. El avea 14 ani iar sora lui 12. Iesiti cu cortul, se hotarira sa profite de vremea frumoasa si sa se distreze in natura. Nimic nu era mai frumos decit mirosul ierbii, vuietul copacilor si murmurul abia auzit al unui piriu aflat in apropiere. Au facut plaja, s-au balacit in apa rece pina spre orele dupa amiezii. Intrara in cort pentru a-si trage sufletele. Ea spuse ca si-ar da jos sutienul daca pe el nu l-ar deranja. Cum sa-l deranjeze? Chiar mai mica fiind, cu doi ani, era dezvoltata frumos si vazu intr-o clipa pentru prima data in viata lui niste sini adevarati. Ramase inmarmurit. Nu era acelasi lucru cu cei vazuti pe internet. Erau sini adevarati, reali, frumosi si apetisanti. Ii dadu in minte sa-i atinga dar isi reprima miscarea cu greutate. Ochii insa erau atintiti acolo, pe sinii ei superbi. Ea continua cu surprizele si il intreba fara sfiala daca il deranjeaa sa isi idea jos si chiloteii. Nu era deranjat deloc, de c ear fi? I se infatisa in fata ochilor o splendoare de fata. Era sora lui. Era alta priveliste vazind-o dezbracata. Se gindea la diferenta uriasa pe care o comporta un simplu costum de baie. A ramas cu privirea interzisa. Nu-i venea sa creada Era halucinat de ceea ce vedea, mai ales ca nu se asteptase nici un moment la asta. Era insa prea mult. Orice judecata oricit de rece ar fi, nu te poate opri sa admiri si sa fii ispitit de propria sora. Se apropie instinctiv de ea si o atinse. Pielea ei catifelata il nauci pe moment. Visa. Mingiierile lui devenisera mecanice si aproape ca nu le mai simtea. Ii atinse sinii. Il obsedau privindu-i. Incet incet, mingiierile se amplificara si cuprinsera pe nesimtite tot corpul fetei de numai 12 ani. O saruta pe buze. Introdusese limba in gura sorei sale asa cum vazuse la televizor de multe ori. Erau amindoi novici si stingaci. Dar placerea impreunarii limbilor i-a scos din minti pe amindoi. Era ireal de-a dreptul. Nu si-a putut interzice sa nu incerce sa faca pentru prima data sex in viata lui. Nu stia mare lucru, dar trebuia sa incerce. Cine stie daca va mai avea ocazia asta. Ea nu opuse rezistenta mai deloc. Isi fixa scula la intrarea in vaginul sorei sale si incerca sa impinga. A intrat putin dar de la un moment nu mai reusea sa avnseze. Se chinui, a incecat sa forteze un pic, dar nu reusea. La un moment dat ea ii striga usor la ureche.
- Ma doare Gigi!
El se opri. Nu voia sa ii provoace durere sorei sale. I-a sarit mintea la deflorare. Stia din carti si de la prieteni ca asta este un process mai complex. Il sperie gindul ca o poate dizvirgina pe sora lui si aceasta va avea probleme in viitor din aceasta cauza. Isi reprima toate ispitele lumesti si se retrase, chiar daca ii parea rau. Era totusi un inceput. Ce va fi, vom vedea.
Nu au vorbit pe marginea acestui subiect multa vreme. Ca si cind nu s-ar fi intimplat nimic. Era o amintire si atit? Avea sa ramina o simpla aventura?
Dupa un timp ea deschise subiectul.
- Mai stii cind am incercat sa facem dragoste in cort?
El nu raspunse. Avea un sentiment de jena si de oarecare vinivatie. Se bucura auzind, il incinta ideea, dar nu raspunse. Insa mereu, la niste intervale de timp, sora lui ii amintea de ziua cind incercasera sa faca dragoste.
Timpul trecuse cu urmari destul de dure in plan familial. Parintii se despartira. Mama lor era acum in Germania iar tata era mai mult in America. Ei doi erau de cele mai multe ori singuri. Intr-un turneu in strainatate, cu orchestra cu care lucra, a luat-o si pe sora lui. Avea 16 ani si tata avea deja incredere in el ca se descurca si in strainatate. Mai ales ca nu era la primul turneu. Pe timpul turneului, el incerca sa si-o apropie mai mult pe sora sa. Nu avea intentii clare de a o avea in patul sau. Gindul la cele petrecute in cort era dulce insa. Dar era totusi un copil responsabil. Ea era insa mai rebela. Mai libera in gindire si in modul de a actiona. Cel putin aparent insa, el nu dorea sa intre intr-un joc care sa-i faca rau cindva sorei sale.
El avea 18 ani iar sora lui avea 16 cind se intilnira ca de obicei seara acasa. Singuri, ca de obicei. Simti un licar de lumina in ochii sorei sale. Ceva mai tirziu servira un pahar de nectar de pere. Atmosfera era parca oficiala oarecum si ei nu-i placea. Gigi o simti nelinistita, sau cel putin mai nelinistita ca de obicei.
- Te preocupa ceva? o intreba el parinteste.
- Nu. Nu ma preocupa nimic.
- Hai, ca pe mine nu ma poti minti draga mea. Ceva ai, si m-as bucura sa-mi spui.
Ea se indoi, se gindi in fel si chip dar nu dorea sa i se destainuie. Era blocata. El se apropie de ea si o saruta pe obraz. Ea se invoi atunci si incepu sa i se destainuie cu sinceritate.
- Il stii pe prietenul meu, nu?
- Da, il stiu, cum sa nu?
- Imi cere tot mai insistent sa facem sex. Dar eu nu vreau.
- Este problema ta! Daca te supara, atunci intervin eu, dar intimitatile sint treaba voastra. Eu nu ma bag. Dar de ce nu vrei sa faci sex cu el? Mi se pare un baiat pe cinste, este de familie buna si este educat si bine crescut.
- Gigi, stii ca eu sint mai incapatinata.
- Stiu! Daca nu stiu eu, atunci cine sa stie?
- Ei bine, eu vreau sa fiu dizvirginata de cel care m-a vazut prima data in viata mea dezbracata. Acela esti tu, stii bine. Vreau sa ma dizvirginezi tu!
- Cred ca imi ceri prea mult draga mea. A fost acea intimplare in cort, dar admit ca eram totusi copii si nu aveam destula minte. Vrem sau nu, acum ne-am maturizat un pic si ar trebui sa judecam altfel. Ce parere ar avea prietenul sau viitorul sot despre tine? Dizvirginata la 16 ani? Chiar ca esti dezvoltata si arati super.
- Te rog, Gigi! Te rog din tot sufletul, promite-mi ca ma vei dizvirgina tu.
- Nu pot sa-ti promit asa ceva. Cel putin nu inca. Lasa-ma sa ma mai gindesc.
- De cite zile ai nevoie sa te gindesti?
- Sa zicem doua zile.
Se pusera la culcare. El era prins de aceasta propunere pina in adincul sufletului. Era bine? Era rau? Care ar fi consecintele pentru fiecare in parte? Din punctual lui de vedere, sigur, era ok. Ar avea in patul sau cea mai frumoasa fata din cartier, chiar daca era sora lui. Dar ea? La ce se va expune? Si mai mlt, ce se va intimpla dupa aceea? Va mai continua, sau el va fi doar cel care o defloreaza? Il lua somnul cuprins de confuzie.
Asa trecura cele doua zile, tot in confuzie. Acum era gata sa accepte, dar imediat isi reprima ideea. Era pe de o parte dorinta de a o avea trupeste pe sora lui, iar pe de alta parte interdictia data de natura, de religie, de tot ce exista in gindul sau. Incerca sa nu se mai gindeasca la asta dar nu reusea niciodata. Era cufundat in a lua o decizie. Decizie care nu putea sa impace si dorinta inimii si judecata rece si fireasca a lucrurilor. Deciziile se schimbau din moment in moment. Alte si alte motive il faceau sa accepte sau sa nu accepte propunerea sorei sale. Seara, dupa doua zile de confuzie totala, de convulsii si de indoieli, ajunse acasa si o gasi pe sora sa imbracata lejer, intr-o camasa de noapte de culoare roz, mai mult decit decoltata. Mirosea frumos, a parfum nou. O saruta ca de obicei si isi fixa ochii pe sinii ei. Era obsedat vazindu-i. Toata confuzia lui de doua zile s-a risipit numai vazindu-i sinii apetisanti. O privi indelung. Avea un par negru, ochii albastri, frumoasa foc. Sinii ce sa mai spuna. Il scoteau din minti. Corpul avea niste forme care te ispiteau. Ce gindire? Ce judecata? Ce indoieli? Asa cum arata, este imposibil sa-i rezisti. Asta era clar. Da, o va avea pe sora lui chiar in seara asta. Indiferent de urmari. Nu poate rata sansa de a face sex cu o asemenea minunatie de fata. Minat de instint, se apropie de ea. Tot instinctiv o prinse de sini si incepu sa o sarute, fara sa mai scoata nici o vorba. Ea radia de fericire. Era intr-al noualea cer. El nu continua sa o sarute. Acum nu mai ...



    Login