Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPlacere interzisa cu sora mea - partea a doua
Autor : luci888 - 2010-11-10
Citita de 29217 ori - Nota 8.31 (460 voturi)
Ne-am intersectat intimplator din nou pe messenger. El, cu aceeasi mina de copil serios, educat si cu bun simt.
- Am din nou ceva sa-ti povestesc, si cred ca este interesant.
- Daca tu crezi ca este interesant, te ascult.
Isi drese vocea, ca un tenor ce se afla si incepu sa povesteasca oarecum stingaci, cautind sa vorbeasca intr-un limbaj cit de cit decent. Era intr-adevar interesant.
Tatal se intorsese in tara si locuia cu cei doi copii. Considerind ca Gigi era destul de mare, ii facu un cadou surpriza: locuinta lui, proprie. A lui si numai a lui, aici in acest mare si frumos oras. Isi purta singur de grija, fiind un baiat ordonat si la locul lui. Stia foarte bine sa-si imparta timpul intre muzica, sport si ingrijirea proprie. Era un exemplu de tinar care este in pas cu timpurile moderne, in care trebuie sa inveti sa-ti dramuiesti fiecare minut.
Peste zi ii intilni pe ai lui, tata si sora lui. Si-au facut drum comun pina la un punct, timp in care au discutat de-ale lor. La despartire, el o invita pe sora sa la el acasa.
- Te rog sa vii deseara pina la mine acasa. Am o surpriza placuta pentru tine.
- Ce surpriza? Spune! Hai spune ce surpriza!
- Lasa ca vei vedea deseara, o linisti tata.
Tata isi dadu acordul pe loc dar insista sa nu intirzie prea mult. La orele serii, ea se infatisa in fata usii aratind trasnet. Intra si intreba nerabdatoare ce surpriza are.
- Asteapta draga si ai sa vezi.
- Nu mai am rabdare.
Se dezbraca si se facu comoda. El aduse cite un ceai de menta. Era placerea lor cea mai mare. Se apleca peste scaun si o saruta in sfirsit de bun venit. Ea era nerabdatoare sa afle continutul surprizei care ii fusese pregatita, asa cum face orice fata frumoasa si rasfatata care peste citeva zile va implini 17 ani. Ea ii raspunse la sarut, prinzindu-l in bratele ei cu tandrete.
Deschise calculatorul si in citeva minute deschise situl de fantezii erotice, accesind ultima relatare de la sectiunea incest. O invita sa citeasca. Cind ea citi titlul, placere interzisa cu sora mea, incremeni pe loc. Nu scoase o vorba insa. Se cufunda in lectura cu ochii mari, stind picior peste picior. Din cind in cind schimba pozitia picioarelor. Era captivata, iar el nu ii disturba atentia cu nimic, lasind-o cufundata in lectura. O privea cu o placere nebuna. Era de o frumusete rara. Sinii erau dezvoltati bine si era imbracata exact pentru a inebuni un privitor. Termina de citit. Era rosie la fata si nu mai era coerenta. O simti emotionata si nesigura pe ea. Il privi cu niste ochi care cereau ajutor si compasiune. El se apropie de ea si fara sa sopteasca nici un cuvint, se oferi sa o dezbrace cu niste miscari usoare. Rind pe rind ii saruta fiecare parte a corpului pe care o dezvelea. La sini a zabovit mai mult pentru ca erau obsesia lui inca de la joaca aceea nevinovata din cort. Incepu in acelasi timp si ea sa-l dezbrace pe fratele sau. Ii saruta cu patima pectoralii. Doamne, cit ii placeau oamenii care se ingrijeau sa faca un pic de sport, macar de dragul aspectului fizic, daca nu mai mult. El o ridica cu fundul pe masa din bucatarie, acolo unde se aflau si ii fixa cu tandrete talpile picioarelor pe masa. Se apleca spre ea si ii acoperi sinii din nou cu un sarut mai agitat ca de obicei. Organul lui era erect, statea sa explodeze. O iubea nespus. Ii placea nespus sa faca sex cu ea. Si nu se putea plinge ca nu avea partenere. La virsta lui, la modul cum arata, lumea in care se invirtea, toate astea ii oferise partenere cu duiuml. Nu intelegea de ce este mai dulce sexul cu sora sa. Nu intelegea de ce este atit de captivat de a o avea tocmai pe ea. Ea la rindul ei, era frumoasa nespus. Era atractia strazii oriunde mergea. O doreau toti, se uitau lung dupa ea pantru ca era in acelasi timp sexy, avea niste forme care atrageau si ii amintea oricarui barbat de placerile sexului.
Cobori sarutindu-i burta si pelvisul. Atinse apoi labiile vaginului cu limba. Ea exulta. Ii impinse capul fratelui sau instinctiv spre propriul vagin. El intelese si isi introduse limba cit putu de adinc. Cind incepu sa isi miste limba in interior, ea exulta din nou. Doamne, ce placere! El continua cu miscari cind sacadate cind neregulate, inebunind-o efectiv. Incepu sa geama in ritmul miscarilor fratelui sau. El scoase limba din vagin si ii atinse clitorisul. Apoi incepu sa-l suga suav si cit se poate de tandru. Ea inebuni de-a binelea. Inchise ochii pentru ca era in alta lume. In lumea placerilor extreme, dulci si interzise deopotriva. Aproape ca nu mai simtea altceva decit o placere intensa care o scosese din minti si pe care o dorea vesnica. El isi intensifica suptul. Era extaziata cu adevarat. O cuprinse cel mai violent orgasm din lume. Isi ridica necontrolat capul, cu ochii inchisi in continuare.
- Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Se prabusi si la propriu si la figurat. Visa. El continua sa-i sarute insa coapsele, pelvisul, buricul si sinii. Dupa citeva minute, deschise ochii mari.
- Doamne, daca a-i sti ce bine a fost!
El nu raspunse dar era in culmea fericirii la auzul acestei remarci. Ce poate fi mai incintator decit sa stii ca ai oferit fericire partenerei de sex, fie ea chiar si sora ta? Il indemna sa se aseze pe aceeasi masa si el se conforma imediat. Ii lua organul in mina si il privi citeva secunde. Era indragostita de el, de asta era sigura. Cu nimeni nu era asa de fericita Il decalota cu degetele si cu ajutorul limbii. Era umed. ...



    Login