Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Oportunitate!
Autor : valerspin - 2023-07-04
Citita de 18431 ori - Nota 3.26 (196 voturi)
Eram in singurul caz în care pusesem gura pe bautura , de felul meu fiind o abstinenta convinsa! Din nefericire, băusem 750 ml de vin roșu cu ceva apa minerala, însă, eram deja pulbere! Totuși, realizam ce se întâmplă în jurul meu, mai bine zis ce mi se întâmplă direct, cu toate că nu aveam deloc puterea să mă opun! Mai clar spus, eram fututa in pizda fără consimțământul meu și nu eram in stare sa fac nimic altceva decât să stau și să fiu fututa! De ce eram beata? Pai nenorocitul de barbatu-meu, tocmai aflasem că i-o trăgea celei mai bune prietene de luni bune și eu habar nu aveam! Socul afișat, imens pt mine și, fiind singura, am recurs la această sticla de vin roșu pe care am ametit-o cu ceva apa minerala! Lipsa de experiență, a dus la o profundă stare de beatitudine și astfel , ceea ce va relatez, este datorită brumei de luciditate care rămâne totuși, într-o asemenea situație! Cum spuneam, nu mă opuneam , dar nici nu încurajăm in vreun fel, înțelegeam că sunt fututa, că am o pula infipta adânc în pizda însă eram fara nici-o reacție! Dimineața, când m-am trezit, eram pe canapea întinsă iar din pizda îmi cursese multa sperma ce pătase din belșug! M-am dus direct la ușă și am constatat că era închisă pe dinăuntru, ceea ce m-a făcut să înțeleg că nu cineva de afara mă violase! Rămăsese o singura posibilitate: fiul meu, împlinise 14 ani cu două săptămâni înainte și, între timp fusese părăsit de prietena lui. Oare să fie corecta judecată mea? Chiar sa fi fost el autorul acestei povesti? Am mers la baie și m-am spălat peste tot, apoi am șters urmele de sperma de pe canapea, cat am putut! Am făcut repede cafeaua și am încercat să mă liniștesc legat nu de netrebnicul de barbatu- meu, ci mai degraba de posibilitatea că propriul meu fiu sa fi fost acela care m-a futut fara voia mea! Interesant este că ceva îmi spunea în subconștientul meu sa nu fiu prea dura cu el, daca se dovedea că asta era adevărul! Hotărâtă, totuși să verific, îmi aprinsesem o țigară și așteptam să coboare din camera. Cam pe la noua, noua și un sfert, l-am auzit cum coboară scările.
Bună dimineața somnorosule! Nu e târziu?
Bună dimineața, mami, nu este chiar atât de târziu! Am timp să mă pregătesc pt ore!
Bine, puiule, hai să îți dea mami să mănânci!
I-am pus repede in farfurie ce ii gătisem și l-am privit cum mănâncă liniștit.
Ei, cum a fost, ai dormit bine?
Da, sigur! De ce?
Pai, mă gandeam, daca aseară când ai venit, a fost in regula ce ai găsit în living! Știu că adormisem și tot acolo m-am trezit dimineața, deci nu știu când te-ai întors, nu te-am simțit!
Da, așa este, dormeai adânc si nu am vrut sa te deranjez, așa că m-am dus direct la mine in camera!
Frumos ce spui, deci nu tu m-ai umplut cu sperma și înăuntru și pe canapea! Oare cine să fi fost atât de priceput și să nu lase vreo urmă?
S-a înroșit, apoi s-a albit la fata, renunțând să mai mănânce.
Nu are rost să mă mai minți, căci este foarte clar că nimeni altcineva nu mai este în casa! Nu știu ce s-a întâmplat aseară, cert este că m-am trezit plina de sperma și înăuntru și pe canapea. Ori asta nu îmi apartine! Deci nu incerca sa negi că este vorba de tine! In fond, as putea să înțeleg că tentația a fost pe măsură, știu că mă dorești de mult, însă nu mă minți! Doar recunoaște că nu ai avut curajul până acum să mi-o spui direct și aseară, când efectiv eram beata, ai profitat! Nu sunt atât de supărată cum crezi, doar că nu îmi place să mă minți, atât!
Offf, iarta-ma mami, nu merit să mă ierți, dar, te rog, intelege-ma că sunt chiar nebun după tine și îmi doresc de mult ceea ce am făcut aseară! Da, așa este, nu am avut curajul să îți mărturisesc cat de mult te doresc și aseară când te-am găsit atât de atractiva, nu m-am controlat și , da, s-a întâmplat întocmai cum ai spus! Nu am rezistat ispitei și te-am avut cu toată dragostea mea! Mi-aș fi dorit mult să te simt că îți face plăcere, dar nu a fost nimic din partea ta! Te rog mult, iartă-ma! Am fost un nemernic!
Exact asta, îmi doream, să recunoști, nimic mai mult! Vezi nu este atât de greu! Cât privește ce ai spus, da știu că mă tot priveai cum altfel decât mă aștept de la fiul meu, însă știu cum este cu hormonii la vârsta ta! E normal sa fii atât de îndrăzneț cum ai fost aseară și, să știi, regret că nu am fost trează, adică să nu fi baut nimic, căci, poate ar fi fost cu totul altfel! După cum vezi, nu sunt supărată pe tine, doar că vreau sa comunici cu mine cat de sincer poți, astfel vom câștiga amândoi! Înțelegi?
Da, mami, iartă-ma! Nu o sa mai fac ceva asemănător!
Pai, credeam că tocmai ai înțeles, că nu te cert, ci te aprob sa mai faci la fel ca aseară, dar să știu și eu! E limpede?
Uau, pai este grozav ce spui! Deci , până la urmă nu te-ai supărat?
Nu prostuțule, doar că trebuie să o facem în doi și nu de unul singur!
Nici nu știi cât de mult te iubesc, mami și chiar îndrăznesc, vrei să trăiești împreună cu mine ce am făcut aseară?
Pai, sunt destul de dornica sa aflu, nu crezi?
In secunda următoare eram îmbrățișați și ne sărutăm inebuniti de dorința! Ne-am aruncat țoalele de pe noi rapid și ,chiar acolo pe parchet, eram plina de pula lui fomista care își făcea datoria teribilă să mă futa adânc, cat mai adânc! Știu, de data asta că eram acolo și îl strângeam de buci că sa se infiga și mai adanc in pizda mea perfect lucidă și superîn cântată de acest lucru. Cotaiala in ritmul ăla alert...



    Login