Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataObsesii incestuase
Autor : nazequer - 2010-11-09
Citita de 23828 ori - Nota 7.62 (26 voturi)

-Sarut mana, mama!
-Mama?
Ti-am spus sa nu imi mai spui asa!
-Dar mama…
-Treci la colt!

Inca de cand era doar un copil,mama lui ii interzicea sa-I spuna “mama”. A fost fructul unui viol;un viol care inca o chinuia pe femeia care candva,intr-o zi de 3 decembrie,il adusese la viata.
Nu isi sarbatorea ziua de nastere pentru ca nu stia cand fusese nascut. Cu toate astea el isi iubea mama,dar dupa 14 ani in care ii fu interzis sa-i spuna mama, nici nu mai cunostea sensul cuvantului. Pentru el mama lui era doar domnisoara Andreea,fata pe care o ajuta la treburile gospodaresti. Locuiau singuri. Tatal Andreei se stinse din viata la scurt timp dupa moartea sotiei. Un banal accident care o lasase pe Andreea orfana la o varsta destul de frageda. Avea doar 16 ani si tot in anul acela avea sa se intample si cumplitul viol.
Hotarase totusi sa pastreze copilul pentru ca ii era frica de singuratate. Macar asa ar fi avut pe cineva langa ea. Nu putini au fost aceia care au curtat-o dar ea nu vroia sa auda de barbati. Teama ca i-ar putea face rau era mai mare decat orice dorinta sexuala.

-Domnisoara Andreea!
-Da! Ce vrei?
-Vreau sa va intreb ceva,daca imi permiteti…
-Zi,dar repede ca nu am timp! Nu vezi ca fac mancare?
-De ce m-ti tinut langa dumneavoastra?
De ce nu m-ati lasat la un orfelinat? Am un coleg care a fost lasat la orfelinat. Acum a fost adoptat de o familie,care ii ofera tot ce are nevoie si chiar mai mult.
Ne spune tuturor cat de iubit se simte in noua lui familie.
-Da? si ma rog ce vrei sa spui cu asta?
Vrei sa spui ca el a avut parte in orfelinat de o viata frumoasa?
Vrei sa spui ca nu a asteptat cu sufletul la gura pana cand au venit acei oameni sa il infieze? Ca a avut tot timpul ce sa manance? Ca nu a fost batut de alti copii doar pentru ca ei credeau ca sunt smecheri?

Faptul ca el a fost adoptat e pura intamplare. Cati altii ca el nu isi doresc sa fii fost ei in locul lui? Cati din ceilalti copii au aceeasi soarta?
Si totusi treci la colt pentru ca mi-am pierdut timpul cu tine. Chiar nu esti in stare de nimic?
Auzi…sa il fii lasat la orfelinat…

Dupa aceasta discutie nu si-au mai vorbit treceau prin casa evitandu-se reciproc. Nici macar privirile nu si le mai intalneau. Cand intr-o zi..
-Domnisoara Andreea!
-Ce vrei mai? Sa nu imi spui iar o poveste despre prietenul tau ca te pun pe coji de nuci toata ziua.
-Nu! Vroiam sa imi cer scuze vizavi de comportamentul meu. Imi pare rau ca am zis toate acele lucuri dar sa stiti ca nu va urasc. Chiar ii multumesc lui Dumnezeu ca am un acoperis deasupra capului si mancare.
Apoi a iesit din camera fara sa astepte raspunsul Andreei,nu isi mai dorea inca o data cojile de nuci,abia ii trecuse ranile.
Si totusi baiatul isi iubea “mama”. Odata, a surprins-o in baie fara sa vrea,
si de atunci nu isi putea scoate din minte acele forme care il obsedau,care ii invadau visele,care il facea sa se masturbeze atunci cand ea era plecata la serviciu si il stia la scoala,iar el chiulea de la ore pentru a-i umbla in sertarul in care isi tinea lenjeria intima.
Curiozitatea baiatului de a o vedea dezbracata il facea sa se furiseze sub patul ei atunci cand ea inca mai era la baie, sperand ca o poate vedea dezbracata iar cand Andreea inca mai dormea, iesea de sub pat, o privea incerca sa-i atinga pielea dar niciodata nu reusea,si apoi se ducea la el in camera. Se consola cu ideea ca in timpul cat ea era la serviciu el ii putea mirosi chilotii.
-Auzi bai?
-Da domnisoara!
-Azi vine o colega pe la mine, dupa ora patru sa nu te mai prind pe aici. Nu stiu, iesi la joaca,stai la scoala,orice numai sa nu te prind pe aici. Ai inteles?
-Da domnisoara! Numai ca azi nu am ore..si la joaca nu ies ca nu am cu cine.
Pot sa raman acasa? Promit sa nu deranjez..o sa stau in camera mea. Nu o sa stie nimeni ca ai un copil pe care nu il doresti.
Si iesi din camera plangand.



La ora 4 Miruna,colega Andreei, era pe canapeaua din livingul apartamentului de 3...



    Login