Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataObsesia incestului cu mama
Autor : luci888 - 2010-11-30
Citita de 72336 ori - Nota 8.33 (573 voturi)
Intra spasit si sfios in dormitorul lor, al parintilor. Mirosi patul adulmecind orice idee care aducea cu parfumul mamei sale. Era consternat si fara vlaga. Ramase cu nasul pe cearsaf contemplind. O adora pur si simplu. Sau poate chiar mai mult. Gasi la marginea patului bikinii mamei sale. Ii duse la nas, inspira adinc si inchise ochii. Era divin! Era inaltator la cer mirosul mamei. Parti egale de placere, agonie si mirosul placerii carnale. Isi musca buzele a neputinta. De ce trebuia sa se indragosteasca tocmai de ea? De ce nu o colega, o prietena, o vecina de bloc? De virsta lui, cu aceleasi obiceiuri, idealuri si preocupari? Tocmai de cea care i-a dat viata? Isi trecu bikinii mamei pe tot trupul, avind inca ochii inchisi. Nu putea gindi mai departe de acest miros, de aceasta placere care ii invingea orice imaginatie.
Se facuse tirziu si se temea sa nu intirzie la cursuri. Avea o zi grea astazi. Gusta o gura de cafea si pleca. Nu uita insa sa bage in buzunarul de la pantaloni chilotii mamei sale. In functie de timul disponibil, poate ii mai mirosea din cind in cind. Iesi din casa si deschise umbrela. Ploua mocaneste, ploaie de toamna tirzie. Mergea grabit pe aleea care ducea spre liceu infruntind frunzele ruginii ce impinzeau locul. Gindul ii era insa la mama lui. Isi puse plasa cu carti sub acelasi brat cu care tinea umbrela si scoase bikinii mamei ducindu-i la nas, adulmecind.
Termina ziua de cursuri si facu drumul inapoi. Ploaia statuse dar era destul de rece. Scoase din nou chiloteii mamei si ii savura pina acasa. Aici nu mai rezista erectiei care il chinuia de azi dimineata si se masturba, mirosind bikineii mamei, pe care a si ejaculat in final. Satisfacut dar inca destul de confuz, arunca chilotii in cosul de rufe murdare, se spala si isi vazu de treaba. Nu se putea concentra la nimic. Trecusera citeva saptamini de cind obsesia mamei sale il macina incet. Uneori simtea ca explodeaza. Isi propunea sa fie compresiv, sa inteleaga ca ceea ce il obseda pe el era ceva interzis de tot ce se invirtea in jurul lui. Nu intrevedea un final fericit si asta il omora. Nu avea nici cea mai vaga speranta ca intr-o zi o va avea pe mama lui. Era si teoretic si practic imposibil. Si atunci? Si atunci de ce amagea? Dar parca depindea de el? De constiinta lui? Nu! Era dincolo de vointa lui, de ceea ce gindea sau isi propunea sa gindeasca.
Curind venira si parintii de la treburile lor. Tata era inginer la o firma de constructii, era ceva mare in functie, avea experienta, si era un tip integru. Terminase doua facultati si era un tip studios. Inalt cu ceva mai mult de 1,70, bine proportionat, cu o mustata atent ingrijita, brunet si cu parul negru. Avea ce-i adevarat si ceva arginti pe la timple, pentru ca nu mai era in floarea virstei. Una peste alta, era un barbat mai mult decit atragator.
Mama lui era superlativul frumusetii. Fusese aleasa miss la toate concursurile la care participase, indiferent ca era vorba de scoala generala, liceu, facultate. Avea parul vopsit castaniu inchis, ochii mari si negri, pusi in evidenta de un machiaj perfect. Gura mica, buzele senzuale si arcuite perfect, nasul mic, drept, de forma suava, barba oarecum proeminenta gitul superb, sinii mari, rotunzi si ridicati. Nimeni nu credea ca are 44 de ani. Era ca un etalon de frumusete. Lucra de multi ani in invatamint, inebunind elevii cu frumusetea ei. Era insa o fiinta in aparenta destul de rece si distanta fata de cei din jur. In intimitate insa era tandra, atenta la detalii si placuta ca partenera de dialog.
Mai avea o sora studenta la Bucuresti. Acum era bineinteles la cursuri. Era copia perfecta a mamei sale. Era insa spre deosebire de mama ei, mai liberala, mai rebela si cu multa personalitate. Frumusetea ei era coplesitoare. Pe deasupra, era si o foarte buna studenta.
Schimbara niste cuvinte de complezenta. Mincara ceva fara sa se bage in seama unul cu altul. Mama corecta niste lucrari, tata citea dintr-o carte iar el contempla undeva departe. La un moment dat o fixa pe mami. Era ca o stana de piatra. Pierdut in gindurile neantului, visator, cu mintea undeva pe alte tarimuri. Mami sesiza privirea lui si il privi ascutit si insistent, a intrebare si nedumerire. El se lasa invins de privirea mamei si se ridica de la masa.
Curind si ea parasi masa si se indrepta spre cosul de haine murdare. Separa rufele albe de celelalte si baga prima tura. Cind lua bikinii ei in miini, simt ceva umed. Ii desfacu atenta si observa urmele de sperma. Duse la nas, da, era sperma. Dar a cui? Si de fapt bikinii ei ramasesera in dormitor. De ce erau acum aici, si pe deasupra si plini de sperma?
Nu a fost greu sa deduca ceea ce se intimplase. Ramase interzisa. Fiul ei? Era adevarat? Era dorita de fiul ei? Avea fiul ei o obsesie pentru ea? Era consternata si preocupata in acelasi timp. Ideea ii repugna din start. Cum va rezova insa aceasta situatie? Ce pozitie va trebui sa adopte ea? Cum va contracara ideea obsesiva a fiului sau? Pentru ca obsesia era clara, fara echivoc. Isi propuse ca prima masura sa-si urmareasca lenjeria intima. Si sa fie atenta la comportamentul fiului sau.
La cina privirea ei se intersecta cu cea a fiului sau de citeva ori. Curios, ea rosi gindindu-se ca intr-adevar era adevarat. Sclipirea din ochii fiului sau trada obsesia fara nici o tagada.
Trecura zilele una cite una. Da, era clar. Lenjeria ei intima nu era niciodata acolo unde o lasa ea. Fiul ei o mirosea si uneori se masturba, ejaculind pe chiloteii ei sau camasa ei de noapte. Ce era de facut? Efectiv nu stia daca este vorba despre o deviatie de comportament sexual sau pur si simplu mintal. Cum se numeste asta? Tendinta spre incest? Doamne fereste! De ce i se intimpla tocmai ei asta? Cum va reactiona? Cum va reusi sa se apere pe ea si in acelasi timp cum il va apara pe fiul sau? Ceva trebuia sa faca dar nu stia ce.
O framinta acest gind din ce in ce mai intens. Judeca pe toate fetele situatia creata dar nu gasea solutie de nici o culoare. Comportamentul fiului sau era absolut normal si firesc. Cu exceptia privirii lui cind o fixa adinc si penetrant, cu ochii licarind. In rest, nimic nu trada obsesia lui pentru ea. Era insa mama, simtea in suflet dorinta arzatoare a fiului ei, pasiunea obsesiva pe care o facuse pentru ea. Isi propuse sa nu mai piarda timpul contemplind si judecind global problema. Ce poate fi de fapt incestul? Dincolo de o relatie nenaturala, interzisa de societate, de orice om normal? Este sex pur si simplu pina la un punct. Dar oare se putea numi si dragoste? Poate deveni o obsesie o pasiune carnala pentru mama? Da, de ce nu? Mama este o calitate, femeia este altceva. Dar se pot disocia cele doua notiuni? Greu, foarte greu, poate chiar imposibil in conditii normale. Sau naturale altfel spus. Aici, in situatia de fata era ceva pina la urma nefiresc si anormal. Cit insa era nefiresc?
Coplesita de amploarea luata de privirile lui tot mai insistente, de licarirea crescinda a ochilor fiului sau, hotari sa faca in sfirsit ceva. Se simtea mereu invinsa de aceste priviri, ajunsese sa ii ocoleasca privirea lui. Se simtea insa privita si admirata continuu fara sa dea impresia ca banuieste ceva. Insa din ce in ce mai des rosea si se pierdea. Se simtea fara aparare, neinarmata in fata fiului sau. Da, avea sa studieze incestul in ansamblul sau. Din toate punctele de vedere. Rind pe rind lua astfel cunostinta de partea strict legala sau mai binezis ilegala a incestului. Citi niste relatari si fantezii pe internet atit pe sit-uri romanesti cit si straine, pentru ca stia si engleza si spaniola. Afla cu stupoare ca in Germania este un fenomen social complex si aproape firesc. Afla de amploarea incestului in tari ca Spania, Italia, Portugalia. Citi ceva despre istoria incestului, dealtfel bogata in exemple de celebritati. Chiar citind si recitind, nedumerirea persista clar in sufletul sau. Isi propuse sa consulte un specialist in psihologie chiar la clinica privata aflata la doi pasi de casa ei. Confuzia deveni insa si mai mare. Da, afla de cele doua componente ale incestului. Cea sociala si cea umana. Nu avea un verdict, o solutie, nu avea o arma de a lupta. Nu-l mai putea privi pe fiul ei in ochi. Era din ce in ce mai dominata de acel licar, de acea dorinta arzatoare a lui, disimulata limpede. Nu mai era loc de a continue asa. Se simtea din ce in ce mai subjugata, se simtea sclava ideii de incest. Nu mai trebuia aminata o discutie cu el pe aceasta tema. Dar daca el nega? Daca spunea ca nu este vorba despre nimic, ca de fapt era doar o inchipuire a ei? Cine poate sa stie? Dar cu orice risc, trebuiau lamurite lucrurile si puse pe fagasul lor normal, natural si firesc. Ii urmari deci programul si cauta sa fie acasa doar ea cu el pentru a-l aborda in acest sens. Asta se intimpla in prima simbata de dimineata. Tata pleca la munca si ei se trezira ceva mai tirziu. Se intersectara la masa din bucatarie, avind in fata cite o ceasca de cafea. Ea isi aprinse o tigara din care sugea cu nesat. Rosise din nou. Era destul de confuza dar hotarita sa rezolve problemele care ii macinasera creierul si sufletul.
- Mama, te vad preocupata de ceva in ultimul timp. Mi se pare mie?
- Eh, iti faci probleme degeaba. Ceva preocupata sint dar nu-ti fa griji. Ai o mamica puternica si echilibrata.
- Sa stii ca imi propun sa cistig olimpiada de matematica pe tara anul acesta. Anul trecut am avut ghinion dar anul asta iti voi face cadou titlul meu de olimpic.
- Esti cel mai dulce copil pe care puteam sa-l am!
Il pupa pe frunte de doua ori. Nu putea insa sa inceapa subiectul. Era inhibata si confuza inca. Dar timpul nu trebuia pierdut. Era un moment prielnic, erau doar ei doi acasa si trebuia sa profite de acest moment. Se hotari sa-l abordeze acum si aici.
- Fiule, vreau sa te intreb ceva. Mai bine zis vreau o discutie sincera cu tine.
- Da mama! Aici sint si sint numai ochi si urechi.
Nu stia cum sa inceapa si el sesiza asta. Ii lipsea scinteia. O omora nedumerirea si groaza ca el va nega orice in legatura cu obsesia lui pentru ea. Isi lua inima in dinti.
- Fiule, tu ma doresti in patul tau? Ca partenera ta de sex? Vrei sa faci sex cu mine?
Il trecu un curent electric prin tot corpul. Mama isi daduse seama. Dar cum? Ce gresise? Cum de s-a dat de gol? Era perplex, nu avea raspuns, nu avea explicatie. Mama il dezarmase.
- Te rog sa fi sincer. Imi doresc de mai mult timp sa avem aceasta discutie.
- Mama, ai vrea sa aminam aceasta discutie?
- Nu! Te rog. Nu mai rezist nici o secunda macar. Trebuie pus la punct acum.
El ofta lung. Nu stia ce sa spuna. Era simplu sa nege. Dar era si el cel putin la fel de interesat sa se limpezeasca aceasta problema care la urma urmei era a lui.
- Da mama, sint indragostit de tine! De mai mult timp. Te iubesc. Te ador si te idolatrizez. Dar nu ti-as cere sa facem sex. Stiu ca este nenatural. Recunosc ca ma obsedeaza ideea de a te avea in patul meu, dar sint integru, si cit de cit echilibrat. Nu, n-am sa-ti cer sa facem sex. Punct. Una este dorinta carnala si alta este natura, firescul, credinta si legislatia. Asa ca fii linistita. Stiu ca nu este normal. Nu-ti voi cere niciodata ceea ce nu poti sa-mi dai.
- Da. Ma bucur ca gindesti asa. Asa este corect. Sint in definitiv mama ta si nu se cade sa ma doresti. Presupun ca pasiunea pentru mine iti va trece odata cu intrarea in propria ta viata sexuala. Ai o viata sexuala?
- Nu mama. Sigura fiinta din lume cu care vreau sa fac sex esti tu. Stiu ca este imposibil dar nu ma pot orienta la nici o alta femeie.Toate palesc in fata ta. Nu am gasit una mai frumoasa, mai sexy si mai apetisanta ca tine. Si eu trag nadejde ca intr-o zi voi gasi una de nivelul tau, pe care sa o doresc cu aceeai pasiune, cu aceeasi intensitate. Dar va fi greu, Tu esti inegalabila din toate punctele de vedere.
- Trebuie sa-ti iasa din minte ideea ca ma vei avea vreodata. Nici in ruptul capului fiule. Este absolut nenatural. Sint sigura ca iti va trece pasiunea pentru mine.
- Nu este doar pasiune mama. Este obsesie. Si nu stiu daca imi va trece vreodata. Totusi, fii sigura ca nu-ti voi cere sa faci sex cu mine. Stiu ca esti femeie integra si nu ai raspunde pasiunii mele. Apoi, chiar ca este nefiresc. Stai linistita.
El parasi discutia si bucataria. O lasa ginditoare si coplesita de situatia creata. Fiul ei era convingator. Nu, nu-i va cere niciodata sex. Asta ar fi trebuit sa o linisteasca, dar era departe de a fi linistita. Devenise si mai confuza.
Zilele treceau greu. Pasiunea fiului ei incepea sa o obsedeze si pe ea. Nu se terminase subiectul odata cu incheierea discutiei. Se gindea invariabil la fiul sau, la problema lui, la pasiunea lui. Nu deslusi insa niciodata ca totul s-a terminat aici. Privirile lui deveneau pe zi ce trece tot mai lacome si nedisimulate. Se simtea din ce in ce mai des dezbracata din privirile fiului sau. Nu se putea apara. Se simtea ca o sclava, se simtea invinsa de ochii aceia patrunzatori, de dorinta citita pe fata lui de a o sorbi din priviri, de a o avea.
Timpul lucra in defavoarea ei. Zilele treceau scaldind-o din ce in ce mai mult in interpretari si nuante care mai de care mai ridicole. Fara sa isi dea seama, incepu sa ii placa postura. Faptul ca te simti iubita la o asemenea intensitate nu poate decit sa te inalte. Era placut sa se stie iubita, atragatoare pina la a crea obsesie, chiar si pentru fiul ei. Sesiza deasemenea ca nu mai depunea atita pasiune in noptile de dragoste cu barbatul ei. Mintea ii zbura mereu catre fiul sau. Una peste alta, de ce sa nu incerce? Ar fi chiar asa mare pacat? Ar fi o partida de sex si atit. Poate ca le va face la amindoi bine. Poate ar disparea obsesia lui si a ei deopotriva. Dar nu! Nu se poate. Nu este in legea firii.
Cu sau fara intentie, incepu sa se imbrace sexy prin casa. Era mai atenta la machiaj, la coafura, la tot ce tinea de frumusetea si sexualitatea ei. Nu voia sa se gindeasca mai departe. Doar sa fie frumoasa si placuta de fiul ei. Incepea sa-i placa sa fie privita si admirata. Nu mai rosea cind el o minca din priviri. De cele mai multe ori raspundea cu un zimbet provocator privirilor fiului sau. El simti o schimbare de atitudine si de nuanta in comportamentul mamei sale. Umbla prin casa mereu cu decolteu, isi etala sinii superbi, isi unduia corpul, se apleca mereu cind purta fusta mini. Pentru prima data el avu ocazia sa-i vada mamei fesele aproape goale, bikinii, sinii, tot ceea ce era apetisant. Obsesia lui lua amploare pe zi ce trecea. Il inebuneau din ce in ce mai frecvent si mai intens provocarile mamei sale. Nu ajungea faptul ca era atit de frumoasa si de atragatoare. Isi mai etala si corpul, cu splendorile sale. Se simti invins. Nu stia ce sa mai faca. Obsesia crestea exponential. O dorea din tot sufletul sau. Oare, ar trebui sa ii vorbeasca? Sa-i spuna ca se simte pe alta lume? Ca si-ar da viata numai sa o aiba o data? Sa o simta in el? Sa ii apartina cu trup si suflet intr-o clipa de placere si extaz? Nu, mai bine nu! La rindul sau, mama isi schimba atitudinea. Poate ca nu ar fi rau sa se ofere fiului sau. Nu va sti nimeni. Va fi secretul lor si gata. Cui ar trebui sa dea socoteala? Viata este numai una. De ce sa-ti frinezi placerile daca acestea axista? Unde este gardul care fixeaza limitele placerii carnale? Nu va fi o dragoste publica. Va fi un univers mic, ingust si restrins. Departe de gura lumii si a societatii in ansamblu. Da, se va oferi fiului sau. Ea personal il dorea din tot sufletul. Nu mai era cale de intors. Il dorea si gata. Cu orice risc, cu orice consecinte.
Duminica dimineata, tata pleca la pescuit dis de dimineata cu niste amici. Era microbul care nu-l parasise niciodata. Dupa plecarea lui, ea se mai intinse un pic, gindindu-se ca ar fi momentul sa incerce sa dea lovitura cea mare. Era duminica, erau liberi, nu aveau nici un program. Coplesita de idee, se duse si puse doua cesti de cafea. Urma sa se trezeasca fiul sau si il va aborda direct. Da fiule, sint a ta! Iti apartin astazi. Fa ce vrei cu mine, sint sclava ta, femela ta, tirfa ta. Cum vrei tu sa ma numesti! Si eu te vreau, placerea va fi simultana si egala ca masura. De ce sa mai aminam? Intr-o zi tot se va intimpla, simt eu asta!
Fiul sau insa nu se trezea. Cafeaua se racise de-a binelea. Se duse spre dormitorul lui si deschise usa incet. El dormea inca. Era dezvelit. Se apropie de el si il inveli parinteste. Il privi atenta. Era un barbat in toata regula. Ii crescuse si lui un dram de mustata. Avea trasaturile tatalui sau. Parca o idee mai frumos, ca deh, ea era mama lui. Il mingiie pe par cu una din miini. Cobori mina spre obraz, mingiindu-l cu tandrete. Sesiza insa ca nu era vorba de nimic parintesc in mingiierile sale. Era mai mult rodul unei dorinte carnale al animalului din ea. Se aseza linga el si ii baga o mina printre nasturii pijamalei, ajungind la pieptul fiului sau, mingiindu-l usor, de teama de a nu-l trezi. Privirea i se duse fara sa vrea spre slitul pantalonilor de pijama. Isi scoase mina de la pieptul fiului sau si o introduse sub pantaloni. Simti putinul par genital. Cobori cu sfiala si gasi madularul fiului sau, luindu-l in mina. Trase aer mult in piept. Incerca sa il stringa in mina dar isi reprima miscarea. Scoase mina si se gindi ca nu este bine ce face. Avu tendinta sa plece in bucatarie. Ceva insa o tintuia in locul acela. O retinea fara voia sa. Era mai mare dorinta decit judecata. Nu, nu va pleca. Va ramine sa simta gustul incestului, fie ce o fi. Baga mina din nou sub pantaloni si prinse din nou madularul fiului sau. Il strinse ceva mai tare. El deschise ochii, oarecum speriat. O vazu pe mama lui pentru o clipa. Nu putu sa-si exprime mirarea si surprinderea pentru ca mama lui ii acoperi gura cu buzele sale senzuale si carnoase. Si mai ales apetisante. Raspunse la sarut, nedumerit fiind inca. Era de-a dreptul nauc. Mama lui, pasiunea si obsesia lui? I se oferea pur si simplu? Ce se intimplase? Doamne, cum au decurs lucrurile? Dar nu era timp de filozofie. Clipa trebuia traita din plin. Se saruta lung cu mama sa, cu pasiune, cu focul arzind in sufletul lui care o dorea atita. Organul deveni de indata erect. Se smulse dni strinsoarea mamei si lua el initiativa. Se aseza deasupra ei continuind acel sarut care nu se mai termina. Ii smulgea limba mamei sale, ii inghiti rind pe rind nasul, barbia, urechile, si apoi iarasi limba. Splendoarea momentului era inegalabila. Sa faca dragoste cu cea pe care o visa noapte de noapte, care ii alimenta in continuu toate fanteziile sale erotice de adolescent, era ceva de domeniul imaginatiei. Cobori cu buzele spre sinii mamei sale. Urcase la cer. Senzatia era ireala. Sa saruti asemenea sini, pe care ii mai sarutase doar in vise era ceva sublim. Nu se satura sarutindu-i, lingindu-i si sugindu-i cu tandrete sfircurile erecte. Ea se simti umeda ca raspuns la aceste saruturi atit de patimase. Da, intr-adevar, fiul ei o iubea din suflet, simtea asta acum ca pe o fatalitate. Se dezbracara unul pe altul cu niste miscari zbuciumate fara nici cea mai mica unda de tandrete. Clipa incepea sa se dezvolte in imensitatea placerilor divine. Ii saruta abdomenul, buricul cu aceeasi patima. Ea se excita inexplicabl de tare. De obicei ajungea mai greu la acest moment. Provocarea, noutatea, placerea si fericirea de a-l face fericit pe el insa o determinau sa traiasca totul cu o intensitate maxima. Ajunse la organul mamei sale cu limba. Se retrase pentru un m...



    Login