Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataObsesia incestului - 2.
Autor : luci888 - 2010-12-02
Citita de 52524 ori - Nota 8.33 (526 voturi)
Atmosfera era, sau parea cel putin grava. Tata se arata indreptatit in a primi o explicatie, privind interzis catre nevasta si fiul sau. Fiul statea in picioare consternat si pierdut de lume. Doar ea, mama, parea nepasatoare si inca disimulind fericirea care nu incetase sa ii marcheze trasaturile fetei. O priveau amindoi, cu credinta ca la ea este cheia, ca ea este singura in masura sa puna lucrurile la punct intr-un fel sau altul. Era frumoasa. Era mai frumoasa acum cind fata ii trada fericirea nemarginita. Ochii ei, privind undeva departe, aveau o lumina specifica, usor de sesizat. Linistea devenise apasatoare, mormintala. Era linistea de dinaintea furtunii? Se naruia o familie? Se termina existenta unei familii dealtfel fericite?
Mama lua initiativa in sfirsit. Era si momentul. Nu se putea prelungi la infinit starea aceea de incordare. Ii facu semn fiului cu mina, aratindu-i usa.
- Lasa-ne un pic singuri dragul meu!
El se executa de indata si iesi. Tata inchise usa dupa el. Ramasera doar ei doi in dormitor, inca in linistea aceea apasatoare. Fiul se duse sa faca un dus, se schimba si se intinse pe canapeaua din living, gindindu-se la cele doua laturi ale comportamentului sau. Fericirea imensa facind sex cu visul lui de intotdeauna. Si sentimentul de vinovatie ca poate va produce ruptura familiei. Il macina regretul ca a fost egoist, ca s-a gindit doar la fericirea lui lasind in urma valorile familiei sale. Ce va fi? Ce vor discuta parintii lui? De ce era mama atit de linistita? Il avea la mina cu ceva? Devenise ea atit de puternica peste noapte? Sau de ce? Nu mai rezista indoielilor si pleca spre dormitorul unde se gaseau inca parintii lui. Nu ar fi vrut sa asculte la usa lor pentru nimic in lume. Dar acum il tragea un magnet urias. Trebuia sa stie, sa auda ceva. Orice, dar sa fie in miezul problemei, altfel simtea ca va exploda. Dar nu se auzea nimic dincolo de usa. Linistea continua inca. Si il omora cu zile. Auzi la un moment dat vocea mamei usor sugrumata de emotie sau de nesiguranta. Cel putin in aparenta.
- Inteleg ca ar trebui sa-ti dau o explicatie.
- Mi se pare normal! Sint barbatul tau, in caz ca ai uitat.
- Este simplu dragul meu. Am facut cel mai placut sex din viata mea. Intimplator, cu fiul nostru. Orice pedeapsa as primi, sint gata sa o accept. Se merita pretul! Ce se poate intimpla asa de rau? Nimic! Putem divorta. Sincer, nu-mi pasa! Am trait o fericire imensa dragul meu. Nu-mi pare rau si nu-mi va parea rau niciodata!
- Tu stii ce spui? Tu esti normala? Sa faci sex cu fiul tau? Si mai spui ca nu-ti va parea rau niciodata? Sa inteleg ca ar trebui sa te impart cu el tot restul vietii?
- Exact! De cite ori ma va dori, voi fi gata pentru el. Sa-i ofer dragoste, sa il fac fericit. Nimic nu ma va opri sa fac asta.
- Vrei sa divortam? Spune!
- Sincer, nu! Esti un om deosebit si mi-ai oferit o viata fericita si implinita. Ramine sa decizi tu. Voi respecta strict orice decizie vei lua si nu-ti voi cere niciodata vreo explicatie. Ma voi conforma si atit!
- Mda. Pare simplu, nu? Ma arunci ca pe o masea stricata. Sincer, nu stiu ce sa spun. Situatia este prea complicata si nu vreau sa spun ceva care sa ma faca sa regret intr-o zi. Ma tem si sa nu ma irit mai tare si sa fac vreun gest necugetat. Ma voi gindi la o solutie. Gindeste-te si tu. Si vom vedea cum si daca se poate iesi din acest impas.
- Da. Sa nu cumva sa reprosezi ceva fiului nostru. El nu are nici o vina. Toata vina este a mea. Daca te atingi de el fie si cu o singura vorba urita, jur ca voi divorta imediat si jur ca n-am sa te mai cunosc toata viata mea.
El isi musca buzele si iesi nervos din dormitorul fiului sau, trintind usa. Ea ramase acolo, intinsa in continuare, gindindu-se la fericirea sexului cu fiul sau. Nu voia sa se gindeasca la altceva. Nici macar la implicatiile faptelor sale. Era doar fericita si atit. Si era destul pentru moment. Ce va fi, va fi.
Atmosfera in casa era deplorabila. Nu isi mai vorbeau. Din cind in cind isi mai faceau cite un semn, sau scoteau citeva cuvinte scurte. Nimic nu mai era ca inainte. Se dusese de ripa totul. Confuzia era din ce in ce mai mare. Fiecare in felul sau se considera nevinovat. Sau vinovat, deopotriva. Nici unul dintre ei nu se mai grabea sa ajunga repede acasa ca de obicei. Se inchisesera in interiorul lor, judecind pe toate fetele situatia creata. Tata nu mai dormea in acelasi pat cu mama. Alesese canapeaua din living. Nu gasea nici o solutie, de nici un fel. Oare ce va urma? Va exista vreo cale de a detensiona relatiile din familie? Sau ramine divortul singura cale? Era cea mai proasta solutie dar parea sa fie singura.
Pe la mijlocul saptaminii, mama si fiul se intilnira singuri acasa. Tata intirzia, retinut de unele probleme de la munca. Era un moment prielnic unei discutii.
- Mama, imi pare asa de rau!
- Sa nu te aud cu de-astea! Sa nu te aud! Mie nu-mi pare rau fiule. M-am simtit asa cum nu m-am simtit niciodata. Nu voi renunta la dragostea ta pina cind nu-mi vei cere tu asta. Ma simt fericita si implinita cum nu am mai fost vreodata in viata mea.
- Da, dar uite unde s-a ajuns! Veti divorta din cauza mea, mama? Cred ca am sa mor.
- Nu fiule, nu se va ajunge la divort. Vei vedea. Gasesc eu o solutie. Sau ai uitat ca ai o mama geniala?
Spunind asta, mama zimbi si se apropie de el, sarutindu-l pe frunte. El se simti electrocutat cind o simti aproape. Se pierdu cind simti apoi buzele mamei sale sarutindu-l. Era coplesit inca o data. Raspunse la sarut si ii lua sinii in miini, frecindu-i cu duiosie. Organul se facu erect in clipa urmatoare si se impinse sprea ea. Mama simti organul erect, il prinse in mina prin pantaloni si incepu sa il frece cu miscari neregulate. El exploda din nou. Cobori sarutul spre sinii ei acoperiti de o bluza rosie cu decolteu. Ii baga mina sub chiloti, cautindu-i sexul. Nici nu atinse bine ca auzira usa de la intrare. Venise tata. El se furisa repede in baie si facu un dus neprogramat.
Viata continua fara nuanta, terna si fada in casa lor. Nimic nu ar fi anuntat vreo schimbare in bine, sau macar in rau. Nu lua nimeni atitudine, nu avea nimeni initiativa de a pune cap la cap problemele. De obicei in situatii de impas, tata era cel care stia sa rezolve problemele. Acum insa nu avea nici o solutie, nici buna si nici rea. Ceva trebuia facut. Orice dar trebuia facut ceva. Nu putea continua la infinit situatia asta. Mama era mai degajata, era singura care mai avea ceva viata in ea. Parea mai lucida. Oare chiar era?
Seara cind se duse in dormitor, unde urma sa doarma singura ca de obicei in ultimele zile, ii veni o idee. Isi lua mobilul de pe masa si forma numarul fiicei sale. O ruga sa vina acasa ca are ceva important sa-i spuna. Ca nu suporta aminare. Aceasta consimti, desi, dupa spusele ei, pierdea un chef monstruos din Regie.
Saptamina trecu greu si insuportabil. Simbata dimineata, veni fata, studenta, la prima ora. Ii gasi pe toti la micul dejun, intr-o liniste de mormint. Cind aparu, li s-a luminat fata tuturor. Era vesela si frumusetea ei iesea in evidenta mai mult ca oricind.
- Sarumina. Ciao fratelo!
Primi cite un raspuns abia perceptibil la salutul ei jovial.
- Dar ce e cu fetele voastre amicilor? A murit vaca?
Se pupa pe rind cu mama, cu tata si cu fratelo. Observa ca ceva nu functioneaza bine. Si isi aduse aminte ca spusese mama ca este ceva important. Le spuse in doua vorbe ca merge bine cu scoala, ca se distreaza de minune cu colegii ei. Curind tata pleca la munca, urma sa aiba zi scurta, fiind simbata. Isi lua la revedere de la fiica sa. Aceasta observa ca a fost singura. Ca nu si-a luat la revedere si de la mama si de la fratele ei. Era ceva grav? Cu siguranta ca da. Urma sa afle in cel mai scurt timp. Nu mai era timp de pierdut.
- Mama, hai spune-mi. Ce este cu situatia asta aici? Ce s-a intimplat? Ca trebuie sa fie grav. Hai, spune ca inebunesc pe loc.
- Draga mea, cred ca eu si tatal tau vom divorta!
- Nu mai spune! Pai de ce?
- Draga mea, in decursul ultimelor saptamini, luni, nu mai stiu, intre mine si fratele tau s-a infiripat fara voia noastra o legatura de dragoste. Da, nu face ochii mari. Asta este adevarul. Lucrurile au scapat de sub control si acum o saptamina am facut sex, asa cum nu am mai facut vreodata. Am fost cea mai fericita femeie de pe pamint. Am avut insa ghinionul ca tatal tau sa ne suprinda. De aceea este situatia asta atit de grava in familie. Tatal tau nu a rumegat si se pare ca ne indreptam spre divort.
- Ai facut sex cu fratelo? Dar ma bucur mama! Si tata este cel suparat? Dar mama, eu mi-o trag cu tata de vreo 4 ani. Jurasem sa nu spun nimanui, dar Dumnezeu ma va ierta. Nu voi lasa sa se destrame familia din cauza secretului meu cu tata. M-a ademenit cind inca eram necoapta pentru viata. Mi se parea si atunci ca si acum ca este cel mai atragator barbat din lume. Si acum ma simt la fel de fericita si implinita cind vine la Bucuresti, ia o camera la hotel si ne-o tragem cite o noapte intreaga. Si el este cel suparat? Nu-mi vine sa cred.
Mama si fratelo ramasera interzisi. Ca doua stane de piatra. Ca doua statui. Doamne! Nu se poate! Ceea ce spunea parea de neimaginat. Nimic vreodata in acesti ani nu trada legatura dintre tata si fiica lui. Mama isi reprosa ca nu sesizase nimic. Dar totodata, se parea ca era chiar scinteia, chiar lumina care va rezolva odata pentru totdeauna lucrurile. Incredibil!
Se intunecase de-a binelea cind veni tata de la munca. A fost o zi scurta dar a participat la un eveniment de protocol la birou si de aceea a intirziat. Isi ceru scuze de la fata lui si o saruta. Ea simti un usor miros de coniac la tatal sau. Lasa, isi spuse ea, ca rezolv eu problemele batrinilor mei. Ca doar n-o sa stau cu miinile in sin!
- Dragii mei batrini, nu vreau sa mai vad atmosfera asta incordata in casa. Va rog sa va reveniti. Nu vine fata voastra acasa mereu. Ca invata mult spre cinstea familiei sale dragi. Sa nu va mai vad sfeclele astea ca plec la Bucuresti imediat. Si asa am pierdut cel mai bestial chef, numai ca sa vin sa va vad. Si voi?
Scoase o sticla de coniac din bufet si puse in pahare cu coca cola. Ciocnira de voie de nevoie. Puse apoi o muzica usoara lenta emotionanta care se auzea in surdina. Aprinse veioza din coltul living-ului si stinse luminile. Era o atmosfera intima si deosebita. Ea se aseza pe canapea linga tata iar mama si fiul se asezara pe cele doua fotolii aflate chiar in fata canapelei. Mama o lasa sa aiba initiativa, pentru ca stia ca are asul in mineca. Urma sa vada reactia lui. Se putea rezolva totul intr-o clipa. Sau poate ca nu! Luara paharele si sorbira. Tata bau tot paharul si astepta sa mai primeasca inca unul. Cererea ii fu aprobata imediat. Dupa citeva minutele, il goli si pe acesta. Muzica incepu sa-i acapareze. De dialog nici nu putea fi vorba. Era mai degraba un monolog prelungit al studentei. Era si singura care se anima, care se misca, facind miscari de simulare a unui dans imaginar. Umplu paharele inca o data si il ceru pe tata la dans. Acesta incuviinta fara mare placere. Dansau, tata si fiica. Melodia era divina, un blues adevarat. Tata facu un gest de a fi cit mai departe de fiica sa in timpul dansului. Ea insa avea planul ei in cap si insista pentru a elimina orice distanta fata de tatal ei. Incepu incet, incet sa se frece de el. El ii atrase atentia stringindu-i mina energic, de doua ori. Ea insa nu-i dadu satisfactie. Continua sa se frece de tatal ei din ce in ce mai tare. Acesta nu stia cum sa se elibereze de strisoarea ei. Trase aer in piept si isi freca buzele pe furis. Incepea sa se simta excitat. Organul se facu erect. Se impinse fara voia lui de citeva ori spre ea. Ea raspunse vizibil, ceea ce il surprinse pe tata. Ea continua jocul. Ii desfacu unul cite unul nasturii de la camasa si il saruta pe piept. El incerca sa se retraga dar era strins bine in brate. Cind ea isi lipi sinii mari si rotunzi de pieptul lui, acesta sucomba. Nu mai rezista, era prea mult. Era incurcat, nu stia ce sa faca. Sa mearga inainte? Sa se opreasca? Nu! Nu era chip sa se opreasca. Era prea fericit simtind sinii fiicei sale frecindu-se de pieptul sau. Ea ii cauta gura cu buzele carnoase care il inebuneau mereu pe tata. Acesta ceda. Nu se mai putea controla si raspunse la sarut. O saruta cu foc si pasiune, frecindu-si miinile de spatele ei. Ea se unduia in toate felurile, isi freca corpul de al lui si el cazu in transa. Nu mai putea judeca. La un moment dat nici nu voia sa mai judece. Trase bluza de pe ea si ii saruta sinii pe rind. Ea era excitata si gemea erotic. Organul lui incepuse sa explodeze. Se impingea cu forta in ea iar ea contra permanent, inebunindu-l. Ea astepta ca pozitia lui sa fie cu spatele la mama si la fratelo si intr-o clipa ii desfacu slitul pantalonilor si ii prinse sexul in miini. Nu pierdu timpul si se apleca luindu-l in gura. Era tare ca parul. Il inghiti tot dintr-o data si incepu sa suga incet. El inchise ochii, fara vlaga, fara judecata. Fiica sa statea in genunchi, facindu-i cel mai frumos sex oral din lume. El incepu sa geama usor, incercind sa se retina. Ii placea cind fiica sa il inghitea cu totul si raminea nemiscata, doar sugind.
Mama nu mai rezista. Era umeda peste masura de excitatie. Se aseza la fiul ei pe picioare, si il saruta cu pasiune. Fiul sau era demult pe alta lume. Abia acum se trezise, sarutindu-si cu foc mama si cautindu-i sexul ei care il atragea atita. Era leoarca de umed. Se apleca, ii scoase bikinii, o aseza comod pe fotoliu si isi baga limba pina in fundul vaginului. Mama icni de placere. Facu citeva miscari cu limba si mama isi pierduse graiul. Ii lua clitorisul in gura si il supse usor apoi apasat si lung. Mama era atit de excitata ca avu imediat un orgasm violent, mai violent ca niciodata. Strigatele ei de placere ii atrase atentia tatei. Vizibil excitat la auzul nevestei sale, simti si el orgasmul aproape. Ii inunda gura, fata si sinii fiicei sale...



    Login