Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO vacanta de neuitat!
Autor : valerspin - 2018-09-24
Citita de 56055 ori - Nota 8.29 (257 voturi)

O VACANTA DE NEUITAT!
Au trecut doua luni de cand m-am intors de la mare si abia asteptam sa povestesc despre cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o de cand ma stiu! Culmea este ca am fost la un pas sa o ratez, cand, cu o saptamana inainte sotul meu a fost anuntat ca au nevoie de el si trebuie sa reprogrameze concediul. Biletele erau luate cu un an inainte, prin programul ' Litoralul pentru toti" si ca atare am fi pierdut un bilet. In acea situatie pe cine sa gasesti sa mearga pe locul liber este intotdeauna o problema grea. Ei bine, de aici a inceput jocul hazardului! Nu aveam pe cine sa iau cu mine si m-am vaietat la sora mea despre situatie intreband-o daca nu ar putea ea sa mearga cu mine. Mi-a raspuns ca ii este imposibil sa mearga, dar s-ar bucura mult daca in locul ei l-as lua pe Marcel, fiul ei, care era destul de mare pentru a fi un incovenient pt mine, avea saisprezece ani si care nu avusese parte de o vacanta mare prea reusita, din cauze materiale.
-Pai ar fi in regula, dar mai intai intreaba-l si vezi daca vrea!
-Bina asa am sa fac si te sun dupa ce se intoarce de la fotbal.
Am primit telefonul cu raspuns favorabil si m-am linistit. Rezervasem o camera cu pat dublu, dar puteam sa rezolv la receptie pentru paturi separate. Asa ca iata-ne ajunsi in camera pe care, am primit-o, cu paturi separate si cu vedere spre mare, cum mi-am dorit. Pustiul a fost hiper incantat de ocazia ivita si nu mi-a ascuns bucuria ca este prima data fara babaci, cu grija lor excesiva! Ne-am instalat si dupa ce ne-am schimbat in costume de baie, am plecat de graba sa incercam apa. Foarte mare aglomeratie pe plaja, dar ne-am gasit totusi unde sa ne punem cearceafurile, mai departe de plaja, dar ,asta este mai putin important. Ne-am grabit sa intram in apa foarte calda si ne-am stropit reciproc bucurandu-ne ca doi pustani. Cred ca a durat cam o jumate de ora si apoi eu am plecat la cearceaf si m-am intins pe spate pentru soarele arzator. Eram foarte multumita ca am venit, chiar daca fara Costel, sotul meu. Era prima data dupa doisprezece ani de casnicie cand eram fara el. Toate au inceput, spune o inteleapta cugetare! La scurt timp s-a alaturat si juniorul si era la fel de fericit de ziua minunata pe care am inceput-o. Trebuie sa spun ca nu am vrut sa-l rog sa ma dea cu crema pe spate asa ca am incercat sa fac asta singura. Este imposibil si el s-a oferit sa ma ajute. Am simtit o surprinzatoare placere cand mainile lui straine pentru mine, imi atingeau pielea intinzandu-mi crema. Deja voiam sa dureze mai mult aceasta senzatie si l-am rugat sa ma unga peste tot, inclusiv pe picioare. S-a conformat si placerea de care vorbeam mai sus a fost si mai mare. I-am multumit cand a terminat si l-am intrebat daca vrea sa ii fac acelasi lucru. M-a refuzat, un pic speriat, dupa cum mi s-a parut! A urmat o lunga tacere, distorsionata doar de vacarmul din jur, pe care cred ca il stiti. El a mai intrat in apa de mai multe ori. Spre seara, cand soarele se retragea de pe mine, ne-am strans lucrurile si am plecat agale spre hotel. Am facut pe rand dus si ne-am imbracat pentru cina. Am gasit un local cu preparate romanesti si am facut eu cinste. Mi-a spus ca nu trebuie, ca sora mea i-a dat bani, tocmai ca sa nu profite de situatie.
-Stai linistit, Marcel, ca o sa-ti vina si tie randul!
Ne-am plimbat pe faleza pana tarziu si apoi am mers in camera. M-am schimbat in baie, pentru ca asa am considerat de cuviinta, lasandu-l pe el sa se schimbe in camera . L-am gasit in patul lui, acoperit cu cearceaful. Am facut acelasi lucru si dupa ce ne-am urat noapte buna, am stins veiozele. Marturisesc ca am adormit greu de teama ca as putea sa sforai si l-am asteptat sa adoarma el primul.Mi-am dat seama ca adormise, dupa respiratia lui linistita si la scurt timp eram in lumea visurilor. Peste noapte, am simtit rece la spate si m-am trezit. Am mers si la baie si m-am grabit sa ma intorc in pat. Mi-am aruncat o privire spre patul lui Marcel si, pentru ca se dezvelise, am vrut sa-l invelesc, asa ca o matusa responsabila ce sunt. Atunci am vazut cum din chilotii umflati nefiresc iesea o pula remarcabila, sculata din nu stiu ce motive. Am ramas muta si gura mi s-a umplut instantaneu de saliva iar intre picioare s-a declansat un freamat greu de descris. Priveam cu ochii mariti la pula aia din fata mea si nu eram capabila sa fac nici-un gest, adica ,sa plec spre patul meu, sa-l invelesc sau cine stie ce altceva! Am ramas nemiscata cu privirea nedezlipita si simtem ca imi pierd controlul. Am scuturat din cap si asta m-a ajutat sa plec in patul meu, fara sa-l mai invelesc , asa cum ar fi trebuit. N-am mai putut sa adorm, mintea fiindu- mi in intregime ocupata de acea imagine. Simteam ca inebunesc, atat de tare ma excitase. Mana mea mangaia de zor pizda fierbinte si degetul mijlociu incerca sa suplineasca prezenta acelei pule grozave. Nici-o sansa! Cred ca am avut in scurt timp doua orgasme si tot nu ma potoleam. Toata acea noapte a fost de cosmar, caci nu am mai putut deloc sa adorm. Era prima zi din cele noua cat urma sa fim impreuna si, jur ca nu mi-ar fi trecut prin minte sa patesc asa ceva.
Acum imi dau seama ca el era un tanar, un copil fata de mine si cel mai grav era nepotul meu de sora! Dar acum judec normal, ceea ce atunci a fost imposibil, sa nu imi spuna mie cineva ca nu asa stau lucrurile! Atunci toate aceste cuvinte: tanar, copil, nepot sora,etc, nu existau in mintea mea, ocupata doar de gandul la pula aia sculata aflata in aceeasi camera cu mine, atat de aproape de pizda mea innebunita de pofta! Atunci nu ma interesa nimic din morala lumii, ci doar cum sa ma fut cu pula aia dementiala! O voiam toata in pizda, in gura, in cur, in urechi, intre sani, oriunde ar fi vrut! Nu i-as mai fi dat drumul pentru nimic in lume! Dar nu am avut nici o inspiratie cum sa fac asta. Nu am avut curajul necesar pentru o asemenea situatie! Asa ca am facut o noapte alba cum n-am patit niciodata.
Dimineata, eram asa de jenata ca nici nu puteam sa-l privesc in ochi. A fost cumplit si eram perfect constienta ca restul zilelor va fi complet diferit de cum as fi crezut eu ca va fi. La micul dejun am remarcat ca nu banuia nimic, se comporta foarte natural, in schimb eu nu aveam nici-o pofta de mancare. Eram terminata de ganduri si de nesomn. Am inghitit cate ceva ca sa nu trezesc suspiciuni, dar numai mancare nu a mai fost aia. In fine ne-am intors in camera si la fel, eu m-am schimbat in baie, iar el in camera pt plaja. De data asta am stat mai mult pe cearceaf si m-am uns singura pe corp cat am stat cu fata in sus. Cand a venit timpul sa ma intorc mi-am facut curaj si l-am rugat sa ma unga pe spate. A facut-o cu aceeasi placere, nebanuind ca, pentru mine, mana aia care imi atingea pielea, insemna pula la care ravnisem si care acum se desfata pe pielea spatelui meu si apoi pe picioarele mele. Cu siguranta a sesizat tremurul usor al corpului meu, caci l-am simtit ca insista sa imi intinda cat mai mult crema pe picioare si mai ales in apropierea bucilor unde si-a dat silinta sa ma unga cat mai bine. Fiind cu capul inspre partea din care ma ungea, mi-am aruncat discret privirea spre chilotii lui. Da erau foarte umflati, deci i se sculase de si asta m-a bucurat foarte tare. Am inteles in acel moment ca nu am de ce sa imi mai fac mustrari stupide de constiinta si ca nu are rost sa ratam sa ne satisfacem poftele evidente pe care le simteam amandoi. I-am multumit cu un zambet ca m-a uns si l-am privit dragastoasa in ochi. S-a fastacit si s-a inrosit cum era de asteptat. Niciunul nu am scos vreun cuvant. Am facut pe normalii, dar sigur fiecare se gandea la acelasi lucru, usor de banuit, nu-i asa? L-am intrebat dupa un timp:
-Vii in apa?
-Da!
Doar ca nu ne-am tinut de mana, in rest am mers tare apropiati in apa, iar acolo ne-am stropit razand fericiti. L-am intrebat daca este fericit si mi-a spus ca niciodata nu s-a simtit mai bine ca acum.
-Ce anume te face atat de fericit?
-Sincer?
-Da, sincer, chiar te rog sa fii sincer!
-Pai, cel mai tare ma bucur ca sunt doar cu tine,matusa si apoi ca este vremea asa frumoasa, iar apa ma uimeste cat este de calda, nu?
-Ai spus ca te bucuri ca esti doar cu mine si asta in primul rand. Sa inteleg ca iti face placere sa fim noi amandoi aici singuri?
-Da, ai inteles bine, ma bucur foarte tare de asta!
-Dar ce am eu deosebit de iti produc aceasta bucurie?
-Iti spun, dar sper sa nu te superi!
-Promit!
-Pai, pentru mine, tu nu esti matusa, ci o femeie foarte frumoasa de care sunt indragostit de aproape cinci ani! Acum ca ti-am destainuit asta, te rog sa nu te superi! Ai vrut sa fiu sincer si chiar imi doream sa iti spun asta cu primul prilej!
-Deci tu ai tacut cinci ani, doar ca sa nu ma superi?
-Da, nu am avut curaj si mi-a fost tot timpul teama ca ai sa te superi!
-Te cred si te inteleg in acelasi timp. Dar nu cred ca acum este tarziu si, dupa cum vezi nu ma supar in nici-un caz. Dimpotriva, sunt foarte fericita de cele ce mi-ai spus! Asta ne va face sa fim foarte fericiti cate zile stam aici, asa cred! Depinde de noi cat vom fi de fericiti. Pentru asta este extrem de important sa avem incredere unul in celalalt si asta este bazata pe sinceritate, numai pe sinceritate, de acord?
-Categoric! La cat sunt de fericit ca suntem impreuna si ca am putut sa iti spun ce simt pentru tine, poti sa te bazezi pe mine!
-Si tu pe mine in aceeasi masura! Bate palma aici!
Astfel am pecetluit pacatul nostru, acela de a fi fericiti opt zile ramase si, de ce nu, alte ocazii ce vor mai fi.
-Ce zici, esti de acord sa ne retragem la hotel si sa continuam discutia, mi s-a facut foame!
-Sigur ca da! Hai sa mergem.
Ne-am adunat lucrurile in graba si am pornit spre camera. Odata ajunsi, i-am propus sa mergem la dus impreuna ca sa ne spalam reciproc. S-a speriat putin de oferta , dar si-a facut curaj si cu slipul pe el a mers in baie. S-a jenat vizibil de faptul ca nu putea sa-si ascunda umflatura din slip si statea cu spatele spre mine. L-am impins astfel imbracat sub dus si am dat drumul apei sa curga. Apoi am inchis apa si am inceput sa-l sapunesc pe spate, asa cum statea. Nu mi-a luat mult timp si , dupa ce l-am sapunit pe buci, asa peste slip, am pus sapunul peste pula aia sculata in slip si am inceput sa i-o sapunesc. A capatat curaj si si-a dat jos slipul. Acum eram cu pula aia grozava in mana mea si i-o sapuneam fara incetare. Eram goala in spatele lui, lipita de el si ii sapuneam intruna pula tare. Tremura si el si mai ales pula lui de placere! I-am luat mana dreapta si i-am pus-o la pizda. S-a intors inebunit si atunci ne-am sarutat infierbantati de atata dorinta. Nu am mai putut sa ma abtin si am potrivit-o sa imi intre in pizda. DA, a intrat si m-a patruns cu toata lungimea ei facandu-ma sa tip de placere. L-am prins de buci si l-am strans asa ca sa ma futa cat mai mult, sa uit de cate am indurat in noaptea aia de groaza, cand doar mi-am imaginat cum ar fi! Acum o aveam in mine, in pizda mea flamanda si ma futeam cum mi-am dorit in acea noapte si nu am putut sa o fac! Ma excitau foarte tare bucile tinute in palme cum se incordau atunci cand pula se infingea in mine si cum se destindeau de placere cand se pregatea o noua impingere in pizda mea multumita. In paralel, limbile noastre futeau la randul lor gura celuilalt, impletindu-se intr-o armonie perfecta. Eram prinsi intr-un futai total si era atat de bine. Doar ca, dupa cateva orgasme ale mele, a venit in sfarsit si binemeritatul jet de sperma care mi-a umplut ce mai ramasese liber din pizda mea primitoare. Am ramas asa imbratisati cateva clipe, dupa care l-am spalat grijulie peste tot, in special pe pula lui minunata, apoi i-am ofert sapunul si m-a luat el la sapunit. Evident ca pizda a fost cea mai rasfatata si a primit cea mai mare atentie! Fericiti, ne-am sters si ne-am intors in camera, unde, primul lucru a fost sa lipim paturile. Putem astfel sa vorbim de un futai general, adica, atat noi cat si paturile noastre, nu? Niciunul dintre noi nu avea nevoie de somn de refacere, asa ca, la pielea goala ne-am imbratisat si ne-am sarutat fara vorbe. Eram in continuare dornica sa ma fut si un picior era pe pula lui mangaind-o. N-a durat mult si era din nou tare si mai ales mare. Venise timpul sa i-o ling. A fost o alta placere deosebita, caci in noaptea trecuta imi dorisem mult sa o dezmierd, sa o sug, sa o am toata in gura si sa ma stropeasca cu sperma, asta in timp ce o priveam. Ori, acum, este posibil si vreau sa profit. Da, o ling pe toata lungime ei si insist pe capul ala demential. Apoi o iau in gura si in timp ce o imbratisez cu limba o sug incet, incet, iar el de placere se impinge la randu-i in gura mea. Este extraordinar, ma simt ca si cand sunt pizda in totalitate si in mine a intrat aceasta pula pe care o simt cum ma umple si ma fute din ce in ce mai adanc, asa incat o dirijez spre gat. N-am timp sa respir, caci pula asta ma satisface atat de tare ca nu-mi mai pasa de altceva. Simt ca ritmul creste si primesc cu buzele lipite de pula din gura sperma fierbinte pe care o inghit cu nesat! Da sunt o pizda fericita si foarte multumita! Cu ea inca in gura, avand grija sa sug tot, ii arun o privire curioasa. Imi zambeste fericit si ma mangaie pe par. Semn ca a fost bine. Voiam sa stiu! Acum sunt multumita. Si mai este destul din aceasta prima zi de fericire deplina.Vor mai fi sapte astfel de zile si nopti! M-am bucurat foarte tare sa constat ca nu ejaculeaza prea repede! Deci este BUN la pat! Ce sa imi doresc mai mult? M-am urcat pe el si l-am sarutat. Mi-a raspuns cu limba lui pe care mi-a bagat-o in gura si pe care mi-a impins-o de mai multe ori simuland futaiul. Cred ca a vrut sa ma atentioneze ca va merge la pizda. Asa a si fost. Nu pot spune ca a fost grozav, dar s-a straduit sa ma excite si tot a obtinut un orgasm de la mine. Eram oarecum obositi si dupa ce am verificat daca usa era inchisa am adormit imbratisati, asa in pielea goala. Cand ne-am trezit, nu mai era de plaja, asa ca am decis sa ne pregatim de cina, pentru a ne reface fortele. Am mizat pe friptura in sange stropita in stomacurile noastre cu cate un cogniac superior si am luat sticla de vin in camera, pt urmatoarele nebunii.
Ne pilisem binisor, mai ales el si desfraul a fost tovarasul nostru de camera!
-Sper ca nu ti-ai imaginat al...



    Login