Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataO mamă iubitoare și grijulie! Partea 2
Autor : Bino10 - 2024-03-01
Citita de 7693 ori - Nota 8.66 (62 voturi)
Nu știam pe care lume eram in acel moment, nici nu știam la ce să mă aștept de la mama, care va fi reacția ei, era clar că una bună nu era de unde sa fie dar măcar mă bucuram că nu a început să strige la mine sa ii trezească și pe bunici... Stând îngândurat și speriat în pat vine și mama de la baie se culca în pat lângă mine și îmi zice:
- Te înțeleg perfect, ești adolescent, ai nevoile tale este ceva normal pentru vârsta ta, dar sa te freci de propria mamă fără nici un fel de rușine mi se pare culmea.
- Mamă îmi cer scuze, chiar nu știu ce era cu mine parca eram într-un vis, îmi pare foarte rău.
- Te rog mult, să nu se mai repete așa ceva sunt mama ta, ce e la tine în cap nu înțeleg, știi foarte bine cat de mult te iubesc și țin la tine și eu și tatăl tău și muncim amândoi doar pentru tine și pentru binele tău, mereu îți facem toate poftele, tot ce îți dorești tu practic tot îți oferim...
- Înțeleg mamă, scuza mă te rog mult chiar nu știu ce e cu mine, chiar nu am vrut să te supăr și nu mi-am dat seama ce fac.
- Cum sa nu îți dai seama de așa ceva măi copile nu înțeleg ce e cu tine...
În acel moment știind că mama mă iubește totuși foarte mult vroiam să schimb lucrurile sa o fac sa nu mai fie supărată pe mine și supărarea sa se transforme în milă.
- Mama, scuza mă te rog mult, eu chiar nu știam ce să fac de o lună și ceva nu mă mai pot ... ușura, nici nu știu cum să zic.
- Ce ai mai copile , ce ai pățit??!
- Deobicei mă masturbez cam 2-3 ori pe săptămână dar de o lună și ceva nu mai reușesc să mă.....termin, adică nu mai pot ejacula și probabil de asta și s-a întâmplă ceea ce s-a întâmplat, scuza mă te rog mult chiar nu am vrut sa fac asta doar că parcă mi-a luat cineva mințile.
-Dragul meu, ar trebui sa mergem la medic sa vedem ce ai, trebuia să îmi zici acuma o lună când ai început să ai problemele acestea. Nu trebuie sa îți fie rușine de mami, tu doar știi că mama îți vrea doar binele și te iubește cel mai mult.
- Înțeleg, dar acuma ce sa fac sincer sa fiu nici nu pot dormi din cauza asta deja de câteva săptămâni nu prea pot adormi și mă dor și .... testiculele scuza mă că îți zic așa ceva dar nu mai pot.
- Te înțeleg foarte bine, facem mâine o programare la medic și mergem neapărat să vedem care e cauza, acum haide sa ne culcam, încearcă cumva să adormi și mâine vom rezolva aceasta problemă.
- Bine mamă, voi incerca sa adorm, te iubesc foarte mult, scuza mă încă odată pentru ce am făcut noaptea asta.
- Și mama te iubește foarte mult, nu e nimic, să știi doar pe vii tor că îmi poți spune orice, mama te v-a ajuta tot timpul.
Atunci m-a sărutat pe frunte și s-a întors cu spatele la mine că sa adoarmă.
Când m-a sărutat le frunte s-au atins cu sânii de pieptul meu, iarăși mi-a apărut erecția și am început să mă tot mișc dintr-o parte pe alta, pentru a îi atrage atenția. Oricum știam că mama este foarte emotivă și mă iubește mai mult decât orice cum am mai zis sunt unicul copil și este excesiv de grijulie. După vreo 5 minute mama se întoarce spre mine și îmi zice.
- Nu poți adormi, puiule?
- Mamă, scuza mă te rog dar chiar nu pot iarăși am erecție și nu pot sa adorm.
- Poate mergi în baie și te ușurezi acolo sau faci un duș rece, din câte știu ajuta asta.
- Mamă, crede-mă, deja de câteva săptămâni am incercat și dusul rece și masturbarea și filme porno și nimic nu ma ajuta nu știu ce să fac sincer, deja sunt și epuizat din cauza asta nici nu pot dormi și nici nu pot face nimic.
- Înțeleg puiule, vino la mama sa te îmbrățișeze.
M-a îmbrățișat strîns în brațe m-a lipit la pieptul ei și mi-a zis:
- Uite, mami te poate ajuta te iubesc foarte mult și nu pot sa te vad suferind, daca vrei mami poate sa încerce să te masturbeze, doar că asta trebuie să rămână doar între noi fiindcă e ceva foarte rușinos și nu este bine să facă așa ceva o mama și un fiu.
- Bine mamă, mulțumesc foarte mult chiar am nevoie să mă termin și vreau să și dorm foarte mult.
Atunci eu m-am pus pe spate și mama era întoarsă spre mine și mi-a zis să îmi dau slipi jos. În câteva secunde eram cu penisul erect gol și pus în pat lângă mama. Mama a pus un picior peste piciorul meu, o mana a dus-o la penisul meu și a început să mă masturbeze, din când în când mă sărută pe frunte. Mama este prima femeie care îmi atingea penisul, avea o mână caldă și foarte moale și plăcută la atingere. Peste câteva minute de masturbare deja nu mai puteam și simțeam că îmi vine să mă termin dar nu vroiam, vroiam sa incerc ceva mai mult și să merg mai departe. Când deja mai aveam un pic și terminam am oprit-o pe mama și i-am zis:
- Mama, scuza mă te rog mult dar nu reușesc să mă termin, nu știu ce să fac sincer, pot sa te rog ceva?
Mama deja era un pic transpirată dar și obosită se vedea că deja o durea mâna îmi zice:
- Da, zi puiule.
Îmi plăcea că mama vorbea așa dulce cu mine, mă excită asta și mai tare.
- Pot să îți ating sânii, te rog mult, cred că asta o să mă ajute sa termin mai repede.
- Și așa am mers cam departe, nu cred că e bine să facă așa ceva o mama și un fiu.
- Știu mamă, dar te rog mult, doar un pic că sa mă termin și să pot dormi.
-Of, bine dar asta rămâne doar între noi și e doar pentru a te ajuta, nu pot sa te vad suferind așa.
- Bine mamă.
Atuncea foarte fericit am băgat mâna direct la unul din sânii mamei doar că direct pe piele. Mama atunci nu a zis nimic doar s-a blocat câteva secunde apoi a început să mă masturbeze mei departe. După încă 2 minute ii zic iarăși:
-Mama scuza mă dar la fel nu mă pot termina, pot să îți sărut sânii, așa cred sigur că mă voi termina repede.
- Mai copile, și așa nu e bine ce facem deja mă pipăi pe sâni acuma vrei și să îi sugi, nu e normal înțelege asta..
- Înțeleg mamă dar nu pot face nimic vreau doar să mă termin că sa ne odihnim amândoi după, te rog mult ajută-mă, și oricum când eram mic am supt sânii tăi acuma la fel sunt copilul tau nu e chiar ceva ieșit din comun.
Mama auzind asta a inceput un pic să râdă și a zis:
- Atunci erai mic acuma deja ești mare și contextele sunt diferite.
- Te rog mama doar pentru a mă termina, eu doar unica oară când te rog așa ceva.
- Bine, ce nu fac eu pentru tine....
Atunci m-am dat un pic mai jos că să ajung cu gura la sânii mamei. Mama și-a dat cămașă de noapte mai într-o parte și an început să sug sfârcurile mamei. Ce simțeam atun...



    Login