Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 9
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 6404 ori - Nota 4.75 (16 voturi)
Capitolul 20

29 iunie 2005 - miercuri

Era de dimineata. Poate de vreo ora s-a reintors transpirat si infierbantat de la jogging. Sora lui era intr-o forma fizica mai buna decat se astepta si chiar ca l-a fugarit. Mai mereu a fost in fata lui. Sau poate a lasat-o, nici el nu stia. Oricum, dupa ce s-au intors razand si chicotind, el a intrat in camera lui si apoi direct la baie unde a stat aproape o ora in vana, doar relaxandu-se in apa aceia fierbinte.
Cand apa a devenit mai rece, s-a hotarat ca e timpul sa iasa din vana. S-a intins dupa un prosop si a inceput sa-si usuce parul. Dintr-o data, a auzit un sunet venind din camera lui si si-a dat seama ca cineva a intrat. Deschizand incet si fara zgomot usa bai, Nicolae a vazut-o pe sora lui Diana stand in fata masei de toaleta din camera lui, cu posteriorul direct inspre el, aranjandu-si parul. Ea purta una din cele mai scurte rochite de vara pe care tanarul a vazut-o vreodata sa poarte, o rochita care scotea in evidenta trupul ei superb si bine conturat intr-un fel care lasa putin pentru imaginatia cuiva. Era un albastriu matasos, si era asa de scurta incat deabia acoperea posteriorul ei captivant.
Nicolae se holba cu o excitatie crescanda la jumatatile acelea cremoase care se aflau pe posteriorul ei in timp ce parca trageau cu ochiul de sub rochita ei de vara. El putea sa vada crepatura ei invitanda cum iese la lumina de fiecare daca cand sora lui isi ridica mainile ca sa isi perieze parul ei blond, si asta il afecta enorm de mult. Uitandu-se la oglinda, privirea lui a cazut asupra sanilor ei superbi. Movilele ei gemene erau presati ferm in materialul rochitei de vara, sfarcurile ei erau erecte si clar vizibile prin materialul subtire. In timp ce Nicolae se holba la sora lui, respiratia lui devenea din ce in ce mai greoaie, si penisul lui monstru a inceput sa se umfle necontrolabil. Mana lui a cazut in jos sa prinda mangeacul lui aproape intarit, frecandu-l incet in timp ce ochii lui absorbeau frumusetea trupului ei atletic si foarte tonifiat.
Nestiind ca este privita, Diana s-a aplecat inspre oglinda sa isi aranjeze unul dintre cercei, deschizand picioarele ei pentru un balans mai bun. Miscarea a facut ca marginea rochitei ei sa se ridice cu mult peste fesele fundului ei, si, cu picioarele ei lungi si atletice larg desfacute, Nicolae avea parte de o priveliste foarte buna asupra pasaricii ei netede, inramata de fesele bronzate ale fundului ei ferm si rotund.
Nicolae a gafait cand si-a dat seama ca superba lui sora nu purta chiloti. Putea sa ii vada movila pasaricii ei rasa in intregime si crepatura umezita care era in mijloc. Aceasta priveliste incredibil de sexy era prea mult pentru un mascul feroce ca el. Fara sa mai stea pe ganduri nici o secunda, a aruncat prosopul care il avea in mana si s-a indreptat inspre sora lui, o privire de anticipare poznasa pe chipul lui. Cand Nicolae a pasit in spatele ei, Diana l-a observat in oglinda, ochii ei imediat s-au atintit la trupul lui musculos si nud, in particular la formidabila erectie care se legana teapana in fata lui.
“Fain cur, surioara!” a zis Nicolae in timp ce pasea inspre ea.
Diana a fost putin speriata la inceput, dar aparitia acelei erectii lungi si groase si tari a facut ca inima ei sa se tureze la maxim. Pasarica ei a inceput sa se furnice si sa se umezeasca instantaneu cu o pofta nebuneasca in timp ce s-a intors roata sa fie fata in fata cu el. Doar cateva ore au trecut de cand pompa asa de viguros pasarica ei acolo pe canapea, dar deja poftele ei carnale erau iarasi la cote maxime. De cateva minute, l-a sarutat de adio pe scumpul ei sot si repede, dupa ce a incuiat usa si a pus alarma, s-a grabit pe scari in sus pana in camera fratelui ei.
“Nicolaee!…” a suspinat ea, uitandu-se in jos la erectia lui uriasa. Diana a ramas fara grai. Nu putea sa-si ia ochii de la penisul lui, parea sa fie parca mai urias decat era normal.
“Trebuie sa te fut, surioara!” s-a rugat Nicolae. “Asa m-am excitat privindu-te, ca aproape am cremat pe loc!”
Diana s-a uitat in sus la el si a zambit, prinzand lungimea lui tare cu amandoua maini.
“Pai… nu trebuie sa o risipim asa… nu ii asa iubire?” a soptit Diana, frecand un pumn dealungul penisului lui. Parca era o bara de metal, ea gemand de placare in timp ce pulsa puternic in mana ei.
“Woow, iubitule, pula ta e uriasa! De cat timp ma priveai?” a intrebat Diana, bucuroasa de lungimea si taria penisului lui.
“Indeajuns, surioara!” a zambit Nicolae, simtind sfarcurile ei erecte impungandu-se in pectoralii lui cand a tras-o inspre el.
Diana si-a aplecat capul si la sarutat fierbinte pe buze, alunecand limba ei in gura lui deschisa ca un sarpe moale, sarutandu-l pe fratele ei pasional, pana cand amandoi au trebuit sa intrerupa sarutul din lipsa aerului. Se uitau atent in ochii celuilalt, fiecare constient de atractia mutuala si incestuoasa care se construia intre ei doi ca un curent electric, trupurile lor cutremurandu-se datorita nevoii carnale de eliberare pe care amandoi aveau nevoie si amandoi si-o doreau. Diana a scancit usor si a tras trupul lui viril puternic inspre ea, imbratisandu-l.
Nicolae a gafait si a prins-o pe frumoasa lui sora de mijloc, impingand taria lui inspre movila ei nuda. Diana a tors cand a simtit penisul lui presandu-se in pielea pasaricii ei. Si-a ingropat fata in gatul lui, zdrobind soldurile ei de ale lui, returnand excuizita presiune asupra penisului lui. Diana a simtit cum fratele ei se cutremura in bratele ei… se cutremura din cauza nevoi pe care o simtea pentru ea. Ea l-a sarutat pe gat, parca buzele ei arzand o dara peste pielea obrazului lui, pana cand gura ei a ajuns la a lui. L-a sarutat din nou, de data aceasta mult mai furtunos, ca si cum ar fi iubiti care nu s-au intalnit de ani de zile, sarutandu-l cu limba ca si cum parca nu ar mai exista un maine. Nicolae a returnat sarutul cu aceasi pasiune, sarutand limba ei fierbinte in gura lui. Diana a gemut din gat, agitand soldurile ei in ale lui, zdrobind pasarica ei fierbinte in taria lui.
In timp ce pasiunea lor crestea, Diana si-a dus mainile in jos si a cupat fundul lui musculos, tragandu-l cat de tare a putut in ea. Nicolae era ocupat cu sanii ei superbi, strangand si masand formele ei apetisanta prin rochita ei de vara… mult spre placerea ei. Gura si mainile fratelui ei faceau ca pasarica ei sa se cutremure de pofta, si nu a trecut mult pana cand gaura ei inundata cerea atentie imediata.
“Ahhhhhhhhhh, aaaaaahhh! Fute-ma Nicolaee!” a respirat ea intr-un final. “Fa ceva!… orice… nu mai rezist… pizda mea e in flacari, iubire!”
Nicolae s-a intins in jos si a inserat doua degete in despicatura ei alunecoasa, bagandu-le cat de adanc a putut pana cand palma lui era presata puternic de movila ei ei umeda.
“Wooow, surioara!… chiar ca esti uda acolo jos!” a gafait Nicolae, agitand degetele lui in interiorul gaurii ei fierbinti.
“Ohhhh, daaaaa! Sunt fierbinte pentru tine, fratioare!… fierbinte si umeda pentru pula ta superba!”
“Iti place sa te fut cu degetele, surioara?”
“Oooohh, Nicolaee, Ohhhh, daaaa! Poti sa simti cat de fierbinte si uda sunt, dragule?”
“Fi sigura, surioara! Chiar ca nu iti trebe mult sa te infierbinti, nu-i asa?”
“Nuuuuuu!...N… nu cu un armasar ca tine prin zona, dragule!... oouuuhhh, freaca-mi clitorisu, iubitule!... fute-ma un timp cu degetele tale in timp ce ma joc cu pula ta frumoasa!”
“Daaa! Asta e, surioara!... pompeaza-ma!... joaca-te cu ea in timp ce ma joc cu pizda ta!”
“E pizda mea indeajuns de fierbinte pentru tine, dragule?”
“E indeajuns de fierbinte, surioara!... fierbinte si uda! Putem sa o facem acu?”
“Lasa-ma sa ma joc cu pula ta inca putin, iubitule. O vreau cat de tare posibil cand ma futi!”
“Bine, surioara! Dar sa nu ma ti in suspans prea mult timp! Vrea sa explodez in pizda ta, nu in mana ta!... poti lua trei degete inauntru, surioara?”
“Oh, daaaaaa!... ohhhh!... ohhh, e perfect Nicolaee! Mmmmmmmm, ma futi cu degetele asa de bine!... parca o pula dinaia mare e bagata in mine!”
“Inca nu, surioara. Dar daca continui sa ma freci asa, chiar ca va fi una in curand acolo!”
“Deabia astepti sa-ti bagi pula in pizda mea, nu-i asa, iubitule?”
“Tu ce crezi, draga!... ohhhh!... trebe sa fut ceva repede sau explodez!”
“Poate ar trebui sa-ti sug pula putin, ce zici dragule?”
“La naiba cu asta, surioara!... vreau in pizda ta!... chiar acum!”
“Oooooh, chiar ca te grabesti, nu e asa?... Mmmmmm, iubesc cand vrei sa ma futi asa de mult, iubi. Pizda mea se furnica si se infierbanteaza… oh, Nicolaee, te vreau si eu… vreau sa te fut asa de mult, aproape ca numai rezist!”
“Ohhhhh, surioara! Ohhh, atunci ce mai astepti?”
“Haide Nicolaee, aluneca pula aia mare si groasa in pizda mea si fute-ma bine si tare!”
“Nu asa, iubi, intoarce-te roata sa vad curu ala super al tau… asa cum erai mai devreme. Vreau sa te fut pe la spate de data asta.”
“Bine, dracusorule! Nu ma supar chiar deloc. Asa putem sa ne privim unul pe altul in oglinda. Vreau sa-ti vad fata in timp ce ma futi!”
Diana si-a dat jos rochita de vara si s-a aplecat peste masa de toaleta, stand in coate in asa fel incat fundul ei rotund si nud sa stea ridicat in aer.
“Asta e ce vrei, dragule?” a zis frumoasa, dandu-i fratelui ei o privire, un zambet foarte sexy peste umarul ei.
Nicolae se uita pofticios la fundul ei nud. Pielea era usor bronzata si fina ca matasea, despicatura intunecata dintre fesele fundului ei era umeda si invitatoare. Nicolae se cutremura de pofta.
“Deschide-ti picioarele, surioara!” a gafait el. “Vreau sa-ti privesc pizda cand ia in ea pula mea!”
Diana a chicotit ca o scolarita.
“Iti arat ce am eu daca tu imi arati ce ai tu, baietica!” a chicotit ea. Nicolae a zambit si si-a ridicat penisul lui lung si tare pentru ca sora lui sa il vada in oglinda.
“Wooow! Nu mai esti mic deloc?” a suspinat Diana, pe fata admirand erectia fratelui ei. “Ai masurat-o de curand? E cea mai mare care am vazut vreodata!”
“Douazecisicinci de cm, soro!” a raspuns Nicolae mandru. “Am masurat-o in ziua cand te-am futut prima data.”
“Inainte sau dupa ce mai futut cu ea?” a ranjit Diana.
“Dupa binenteles” a raspuns el. “Inaite daca tin bine minte, erai prea ocupata sa o bagi in tine!”
“Nici nu ai idee cat de mult o vroiam in mine!” a zis Diana, ochii ei lipiti de penisul lui enorm.
Nicolae inca se mai holba la fundul ei ridicat in sus. Gaura fundului ei era ascunsa, la fel si movila ei. Tot ce putea sa vada era luciul fundului ei superb si neted.
“Deschide-ti picioarele mai tare, soro!... nu pot sa iti vad pizda.”
“Bine, dragule!” a murmurat ea.
Diana incet si seducator a inceput sa isi deschida coapsele, desfacand picioarele ei lungi, bronzate si svelte pana cand putea sa vada proeminenta pasaricii ei si labile roze ale despicaturii ei care despicau frumos movila ei neteda. Nicolae a gemut puternic si a pasit aproape de posteriorul ei. Alunecand mana lui stanga peste fundul ei cremos, el s-a intins in jos cu dreapta in valea fierbinte dintre coapsele ei, cupand movila pasaricii ei ferm in palma mainii lui. Umezeala pasaricii ei il excita si Nicolae a simtit cu penisul lui tresare de pofta in timp ce dragastos masa genitalele ei. El freca si proba labile ei umede pana cand ea a suspinat usor, tremurand din cauza excitatiei intense.
“Mmmmmmm. Asta chiar ca e bine, dragule… ai o atingere asa de usoara si gentila…” a murmurat Diana, miscand fundul si pasarica ei in mana lui. “…si deja sti unde vreau sa fiu atinsa, nu-i asa baietica?”
“Chiar ca e asa, soro!... chiar ca stiu!”
Nicolae a continuat dubla actiune, strangand si dezmierdand pasarica surorii lui cu o mana in timp ce cu cealalta masa fesele ei ferme si rotunde.
“Woow, chiar ca ai un fund perfect, soro! Cum de il menti asa de ferm?”
“Oh, deobicei mult sex” a zis ea, zambind in oglinda. “Deobicei sunt mentinuta destul de ocupata in departatemntul asta de ceva vreme.”
“Da! De parca nu as sti!... nu suntem vinovati… nu stiu cum e Emil, dar eu nu pot rata a bucata ca tine, soro!”
“Nici Emil nu poate, dragule!... cand ma observa… hey, oricum… nu e fundul cel pe care o sa il futi, e pizda mea!”
“O sa fut tot ce ai, soro!” a promis Nicolae, tragand degetele lui printre labile ei inundate. Diana a gafait tare, presandu-se in mana lui in timp ce fratele ei si-a intarit degetul mijlociu si l-a inserat in pasarica ei, implantand-o pana la a doua incheietura.
“Opreste-te, ma tachinezi drace!” s-a plans Diana, cu o unduire a fundului ei. Pe cat de multa placere ii dadea fratele ei, Diana avea nevoie de mai mult… ceva mult mai mult! “Pula ta, Nicolaee! Vreau pula ta mare si grasa! Bag-o in pizda mea armasare, si fute-ma cat poti de tare!”
Nicolae stia dupa felul cum injura si se agita, ca Diana era mai mult decat pregatita pentru o futaie. Si va fi una buna de tot, se gandea el. A invatat un lucru decand a inceput sa faca sex. Cu cat excita o femeie mai tare, cu atat ea il ruga mai insistent sa o futa. Si acuma, sora lui isi agita fundul si pasarica dintr-o parte in alta ca o catea in calduri, si Nicolae a zambit, dandu-si seama ca nu era departe de a fi rugat sa o futa. Woow, ce bucata buna era Diana! Propria lui sora era cea mai buna femeie din viata lui! Se uita in jos la pasarica ei cum ii tragea cu ochiul dintre coapsele ei intredeschise, era larg deschisa si pregatita sa fie fututa de o pula mare si groasa.
Diana a murmurat cand Nicolae si-a miscat unealta si a impins-o la labile ei. In sfarsit! Dragul meu armasar, se gandea ea, intinzand o mana printre picioarele ei sa ghideze unealta lui in gaura ei spumeganda. La prins de penis cu dreapta, indreptand capul purpuriu intre labile umede ale pasaricii ei. In timp ce varful despartea labile ei si intra incet inauntru, Nicolae a impins inainte, uitandu-se in jos printre fesele fundului ei in timp ce penisul lui disparea in umezeala ei fierbinte. Diana a observat cum el se holba acolo.
“Priveste, dragule! Priveste cum pizda mea inghite fiecare cm din pula ta!” Exact asta a facut, gemand de placere in timp ce manusa ei fierbinte se strangea puternic in jurul penisului lui.
“Woow, iubesc pizda ta, soro!”
“Ooooooh, si eu iubesc pula ta, frati!... chiar damio, Nicolaee!... fute-ma tare si adanc!... Uhhhhhh! Fute-ma!... Fute-ma!”
“Te fut, soro!... Unnnnnggh, de nu te vezi!”
Diana se agita ca un sarpe, aruncand pasarica ei inapoi in penisul lui. Nicolae s-a prins de soldurile ei si se tinea tare, folosindu-i ca niste prinzatori sa traga pasarica ei puternic in monstrului lui de fiecare data cand pompa in ea. Picioarele ei se cutremurau acum, fundul ei leganandu-se dintr-o parte in alta in timp ce el chiar a inceput sa isi pompeze unealta in ea.
“Ahhhhh, oh, ahhhh! Iubitule! Ce pula! Nu cred ca voi mai putea sa te las sa futi pe alcineva vreodata! Vreau pula ta minunata doar pentru mine!”
“Stai linistita, soro!” a gafait Nicolae. “Ai mai mult decat iti trebe!”
Diana repede se indrepta inspre un climax foarte puternic. Decand a inceput sa il futa pe Nicolae, a aflat ca poate sa aiba cinci sase orgasme pana cand el isi varsa samanta lui fierbinte in pasarica ei ravasita. Era excitatia interzisa a sexului cu cineva care are acelasi sange cu ea lucrul care o excita pe ea… asta si unealta lui gigantica. Era enorma, si Diana e sigura ca de acu inainte mereu doar marimea asta ii va placea. Emil a fost cat de cat adecvat odata, dar facand o comparatie cu fratele ei, Nicolae il intrecea cu aproape inca odata, si mai ales si cate orgasme scotea din ea. Cu Emil s-a futut aproape in fiecare zi cand s-au cunoscut si ceva timp dupa nunta, totul a fost senzational, dar apoi a devenit o rutina. Pana cand, practic in acest an putea sa numere partidele de sex cu sotul ei pe degetele de la maini.
Nicolae parca a trezit trupul ei la realitate. Pula lui Nicolae era cea mai mare care a avut-o vreodata, largea pasarica ei in asa fel incat a visat mereu ca poate sa faca un penis. Parca e o bata de baseball, se gandea ea. Penisul lui parca era o coloana gigantica indesata in gaura ei, desfacand pasarica ei pana cand simtea fiecare nod si vena cum se zgaraia delicios inainte si inapoi dealungul peretilor gaurii ei. Despicatura ei era ravasita, interiorul coapselor ei era imbibat cu sucurile ei. Curgea afara din ea in torente, imbiband penisul si bilele lui, excesul prelingandu-se pe coapsele ei interioare. Si-a dus o mana intre coapse sa simta cum bilele lui se leagana, strangand sferele umflate una cate una pe rand. Sanii ei erau asa de sensibili, incat cereau atentie imediata.
“Joaca-te cu sanii mei, Nicolaee! Strange-mi sanii in timpi ce futi pizda mea!”
Nicolae si-a imbibat o mana in sucurile dintre coapsele ei si a intins pe abdomenul ei si apoi in sus pe sanii ei. Sfarcurile ei erau de tot erecte si se presau in palmele lui in timp ce cupa globurile acelea ferme si alunecoase. Ea a inceput sa geama puternic in timp ce primul orgasm a pus stapanire pe ea. Nicolae a simtit iarasi familiarele contractii adanc in gaura ei si a inceput sa o futa si mai tare, folosind pompari lungi si adanci care o penetrau pe Diana pana in pantece.
“La naiba!... Vin, iubitule!... Da! Da, oh, woow, da!... viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!”
Diana isi agita si misca gaura in jurul pistonului lui, trantind fundul ei inapoi in timp ce virilul ei frate o futea inspre un orgasm zdruncinator. Nicolae isi pompa unealta adanc in gaura ei cutremuranda, conducand-o dincolo de culme.
“Asta e, soro! Vino pentru mine! Vine pe pula mea!”
Scantei parca explodau in creierul Dianei in timp ce val dupa val de intensa placere treceau prin tot trupul ei. Ahhhhhh, iubesc sexul, se gandea ea, mai ales cu Nicolae. Era un futalau fortos. Pula lui tare tocmai a futut-o printr-un alt orgasm, si inca el tot mai avea energie sa mai futa pasarica ei cutremuranda… era ceva nemaintalnit!
“Mmmm, asta a fost unu al naibii de bun, surioara!” a zambit Nicolae.
“Chiar asa e, dragule! Wooow, mai facut sa explodez ca o racheta!”
“Asta e tinta noastra, domnsoara!” a ranjit el. “Mai pot face ceva pentru tine?”
“Mmmmmmmmmmmm, doar continua sa futi pizda mea la fel, dragule, si ma mai gandesc eu ceva pe parcurs!”
“Trebe sa o facem in pozitia asta mai des, soro!” a sugerat Nicolae.
“E grozav, nu-i asa, dragule? Pula ta parca intra si mai adanc din pozitia asta.”
“Chiar asa e, iubi!... si fundul tau superb flutura asa in aer, ma excita al naibii de repede!”
“Dragule… orice fund superb la ORICE unghi te excita repede.”
El a ras. Ea avea dreptate binenteles, dar trebuia sa admita ca fundul surorii lui era printre cele mai superbe. Nicolae se uita in jos la el in timp ce ii futea pasarica, admirand curbele netede si rotunde separate de crepatura intunecata si umeda a fundului ei. Din impuls, el a desfacut fesele cremoase si se uita cum gaura fundului ei cu strangea.
Nicolae privea cum rozata ei parca ii tragea cu ochiul in timp ce isi pompa penisul lenes inainte si inapoi in pasarica ei. Folosind degetul mare, el a intins niste crema alba din pasarica ei in sus peste gaura fundului ei, si a inceput sa o frece in interior. Diana i-a zambit in oglinda. Stia exact ce ii trecea lui prin minte, dar deasemenea stia ca fara o lubrificatie adecvata, monstrul acela ii va cauza mai multa durere decat placere, si asta e ultimul lucru care il vroia acum.
“Daca vrei sa ma futi in cur, dragule, foloseste niste lubrificant. Nu vreau sa ma rupi in doua.”
“Scuze, surioara! Am uitat cat de stramta esti la spate…” a zis Nicolae, intinzandu-se inspre un cabinei al mesei de toaleta.
“Il iau eu… continua sa ma futi, dragule…”
Diana s-a intins si a deschis cabinetul, dand sticluta cu lubrificant fratelui ei, care imediat a turnat o cantitate destul de mare din lubrificant, ulei de masaj mai exact, peste spatele ei nud si peste fesele ei, intinzandu-l peste pielea ei cremoasa cu amandoua maini.
Inca futand-o pe frumoasa lui sora cu pompari lenese, adanci si satifacatoare, Nicolae s-a intins in fata si a aplicat o parte din ulei peste sanii ei neglijati, alunecand amandoua maini peste sanii ei alunecosi. El masa globurile ei ferme, cate unul pe rand, si ciupea sfarcurile ei erecte.
“O sa ma masezi la sani sau o sa ma futi in cur, dragule?” a intrebat Diana impacientata. Diana isi dorea enorm de mult penisul lui in fundul ei acum. Vroia ca pula lui grasa sa o futa in cur, sa si-o bage in curu ei pana cand ajunge in stomacul ei!
“Impacientata mai esti, soro! Nu pot sa ma distrez si eu putin?”
“Vreau pula ta in curu meu, dragule, ACUM! Fute-ma in cur… te rog?”
“Bine, curvustina!” a gafait Nicolae, tragand abrut afara din pasarica ei. “Tu ai vrut-o!”
Nicolae si-a acoperit penisul cu ulei cat ai zice peste, si a inceput sa isi frece capul purpuriu si plin cu ulei si sucuri din pasarica ei in sus si in jos peste crepatura surorii lui, pregatind-o pentru el. Diana a gemut de placere cand a simtit capul penisului lui cum se presa urgent de intrarea in fundul ei. Ea a returnat presiunea, facand ce putea ca sa isi relaxeze rozeta in timp ce Nicolae continua sa isi impinga capul penisului in fundul ei… si apoi dintr-o data a intrat, alunecand unealta lui incet in prinsoarea posteriorului ei.
“Uuuuuuuuuuuuhhhh!...Surioaraaaa!.... wooow, ce bine e!” a gemut Nicolae in timp ce jumate din penisul a disparut in fundul ei.
“Incet, dragule. Cu atentie la inceput.”
“La naiba, surioara, esti larg deschisa!”
“Inca nu, dragule. Ai grija. Las-o mai incet acum.”
A tipat cand Nicolae a impins restul penisului lui direct in curul ei. Era determinat sa ii dea surorii lui cea mai buna futaie in cur pe care a avut-o vreodata, dar Diana inca nu era pregatita. Gaura fundului ei inca mai era contractata si daca continua sa o bombardeze cu mamutul ala al lui, o va despica in doua.
“Mai incet, fratioare!” s-a rugat ea. “Nu asa de tare. Nu sunt o jucarie!”
“Scuze, surioara!... ce vrei sa fac?”
“Misca-ti pula in si-n afara mai incet, dragule. Cel putin pana cand ma obisnuiesc. Apoi poti sa ma futi cum vrei, bine?”
“Bine, surioara. Cum e asa?” a intrebat Nicolae, in timp ce o futea pe sora lui cat de gentil putea. Gaura ei parca era o manusa fierbinte si matasoara in jurul penisului lui si i-a trebuit toata retinerea lui sa nu si-o bage in ea cu toata forta lui.
“Ooooooh, ce bineeeeee eeeee! Incet si frumos! Fute-ma in cur incet si frumos, dragule!”
Diana a continuat sa incerce sa isi mentina fundul cat mai relaxat, dar in timp ce penisul lui incepea sa devina din ce in ce mai confortabil in interiorul ei, gaura ei devenea din ce in ce mai larga. In curand ea gemea de placere, arcuind spatele ei si impingand fesele ei inapoi in penisul lui care o penetra asa de delicios.
“Mmmmmmm, Nicolaeeee! Asta e, iubire! Poti sa ma futi mai tare acu, dragule!”
“Esti sigura ca poti rezista, iubi?”
“Cred ca pot lua orice imi dai acum, iubitule!” a raspuns Diana. “Fa-o! nu te mai retine si da-mi cea mai buna futaie in cur pe care am avut-o vreodata!”
Penisul lui era asa de tare in spintecatura ei, parca o bara de metal era bagata in curul ei. ‘Ohhh, woow, e cel mai bun’ se gandea ea. ‘Mai bine de asa nu se putea!’ se gandea el in timp ce a inceput sa o futa pe sora lui mai tare, mai adanc, bomband gaura ei stramta cu pompari rapide. El a continuat sa-si mentina ochi atintiti pe gaura fundului ei in timp ce se desfacea in jurul penisului lui, prinzand pistonul lui intro prinsoara fantastica.
Nicolae a prins-o pe Diana de solduri, tragand fundul ei inspre el in timp ce impingea inainte, si impingand-o inainte cand tragea inapoi. Diana suspina acum. Penisul lui superb era asa de tare si de gros in fundul ei, incat aproape ca o inebunea de placere. ‘Wooow, chiar ca esti o curva!’ se gandea ea. ‘Daca te-ar vedea mama si tata acum… aplecata peste masa de toaleta cu pula fratelui tau in fund!’ zambea Diana. Nu era alceva decat o curva cu o pizda si un cur fierbinte, si iubea asta!... si la fel era si fratele ei, dupa felul cum isi impungea carnea in curul ei! Ea si-a rotit soldurile in jurul monstrului lui adanc indesat.
“Fute-ma tare, dragule!”
“Cum e acu, iubi?”
“Asa e bine! Continua sa o bagi asa!”
Soldurile lui Nicolae se plesneau zgomotos de fesele ei imbibate cu ulei de fiecare data cand plonja inainte. Diana s-a agitat impotriva lui, zdrobind fundul ei lubrificat in jurul penisului lui pompand. Dintii lui era inclestati in timp ce o futea, holbandu-se mereu la gaura ei fierbinte. Rozeta ei era complet relaxata acum, inelul acela intunecat sugea asa de minunat penisul lui alunecos. De fiecare data cand plonja in fata, un geamat jos scapa printre buzele ei intredeschise, tradand intensa placere pe care pomparile lui dadeau de fiecare data. Nicolae privea cum fesele surorii lui se cutremurau de fiecare data cand plonja in ea. Gaura fundului ei era la fel de deschisa ca o pasarica, fierbinte si umeda si placuta sa fie fututa, cutremurandu-se in jurul penisului lui adanc infipt.
Nu a durat mult pana cand bilele lui au inceput sa se umfle cu samanta. Numai era mult timp acum, se gandea el, si vroia ca sora lui sa explodeze inainte sau odata cu el. S-a intins in jos sub abdomenul ei, in mlastina fierbinte dintre coapsele ei larg deschise si isi freca degetele prin despicatura ei. Clitorisul ei pulsa si se cutremura sub degetele lui in timp ce Nicolae stimula pasarica ei, in acelasi timp futand fundul ei agitat.
“Wooow, fundul tau chiar ca e stramt, surioara!... o sa explodez curand!” gemea el, incercand sa isi retina samanta care rapid se ridica in bilele lui.
“E in regula, iubire!... vino!... vino in fundul meu!... Umple-ma dragule!”
Felul cum zicea Diana ca el sa explodeze, parca rugandu-se de el, era tot ce avea nevoie Nicolae ca sa explodeze. Pe loc, bilele lui au explodat, trimitand un jet de samanta fierbinte afara prin varful penisului lui.
“Ohh, iubitule. Pot sa o simt!” a tipat Diana. “Asa de fierbinte… asa de fierbinteeeeeeeee!”
Nicolae a plans in timp ce isi golea bilele in curul Dianei. Ce bine era sa ii futa fundul in felul asta. Chiar si atunci cand exploda, el isi tinea ochii atintiti asupra fundului ei sa priveasca cum samanta lui spumega afara din gaura ei, pe langa unealta lui adanc infipta si alunecoasa. Climaxul lui parea sa nu se mai termine, penisul lui tanar scuipa jet dupa jet de samanta incestuoasa adanc in maruntaiele ei. Nicolae s-a prabusit in sfarsit pe spatele ei, mainile lui tinandu-se de sanii ei, dintii lui rontaiau gatul ei, si penisul lui inca era adanc infipt in gaura ei extrem de stramta.
“Oh, aahhhh, soro!”
“A fost bine, dragule?”
“Wooooww, daaaa!... mereu e cel mai bine cu tine!... Ai explodat si tu, surioara?”
“Nu, trebuie sa recunosc ca nu, dar am fost al naibii de aproape, iubire!”
Nicolae si-a tras penisul lui moale din fundul ei si ea s-a intors spre el. Mainile ei s-au plasat in jurul umerilor lui si l-a imbratisat tandru pe fratele ei.
“Vrei sa te ling, surioara?” a zambit Nicolae, stiind cat de mult ii placea Dianei sa fie linsa.
“MMmmmmmmm, mmmmmmmmm! Pasarica mea inca e rosie ca para, dragule!... ai chef sa ma lingi putin?”
“Am o alta idee mai buna! Ce ai zice daca ne-am linge amandoi. Uitand-ma la sanii tai, mi sa scoala iara! Vezi…” a zis Nicolae, mandru aratand penisul lui semierect.
“Ninfomanule!” a ras Diana. “Nu se mai moaie deloc?”
“Nu cu o pizda ca tine prin zona, soro!” a raspuns Nicolae ranjind. Iubea sa vorbeasca porcos cu sora lui… il excita ceva enorm de mult, si stia ca si ea iubea asta.
“Pai, dragule, daca tot o sa tio sug, ar fi bine sa il curatam prima data, nu crezi?” a zis Diana. La tras de penis inspre ghiuveta din baie si a inceput sa il sapuneze cu sapun lichid si apa calda.
“Mmmmmmm. Ce bineee eeee. Ti minte ultima data cand am fost la garla la bunica si ne jucam dea prinselea prin apa? Ti minte momentul acela?”
“Stiu ce zici. Atunci m-am oprit pentru ca deja incepea sa ti se intareasca.”
“De ce nu ai continuat? Gandeste-te, poate am fi inceput sa ne futem de pe atunci, surioara!”
“Nu stiu. Nu parea sa fie ok, atunci.”
“Te-as fi futut daca mai fi lasat! Tin minte ca apoi o perioada veneam acasa si ma asezam pe pat, si ma masturbam ca nebunu!”
“Te-ai gandit la mine cand te masturbai, dragule?”
“Ceva timp. Tin minte ca aruncam priviri pe furis la sanii tai si intre picioarele tale cand stateai intr-o pozitie dinaia.”
“Nu-i de mirare ca aveai cate o erectie mai mereu un timp dupa faza aia … una chiar mare de tot…” a zis Diana stergand repede penisul lui care se intarea cat ai zice peste in mainile ei.
“Trebuia sa te seduc de pe atunci… sa-ti fi dat o futaie sa ma ti minte… asa cel putin nu faceam bataturi la mana…”
“Glumesti, nu?”
“Crede-ma… cateva luni bune ma gandeam la tine cand mi-o frecam…”
“Sunt sigura de asta, dragule!” a zambit Diana, tragandu-l dupa ea de penis afara din baie si inspre patul lui. “… si acu ca am pula ta mare si curata iara, vreau sa vi in pat cu mine si sa-mi areti cat de viril poti fi cu adevarat!”
Nicolae a urmat-o pe sora lui inspre patul din camera lui, privind fesele ei cremoase si nude cum se onduleaza provocator in fata ochilorlui. Sanii ei fermi deabia daca se zgaltaiau in timp ce se misca senzual inspre pat si s-a intors cu fata inspre el. Din porii ei iesea doar pofta ei pentru sex, si din privirea ei de pofta trupeasca dusa la extrem, Nicolae putea sa-si dea seama ca va avea parte de o partida al naibii de buna.
“Saruta-ma, iubire!” a soptit ea, presand sanii ei de pieptul lui.
Cu o mana inca prinzandu-se ferm de penisul lui, Diana a dus cealalta mana in jurul gatului lui si l-a tras la ea, plesnind gura ei fierbinte peste a lui. El a simtit cum limba ei intra in gura lui in timp ce el returna sarutul ei, un sarut frantuzesc de o furie egala. Caldura trupului ei fierbinte si nud lipit de pielea lui era intoxicanta, si Nicolae putea sa simta fiecare contur, fiecare curba, fiecare bumb delicios presat sugestiv de el.
Diana numai avea nici o inhibitie in pofta aceasta nebuna pentru fratele ei, zdrobind movila pasaricii ei de penisul lui rigid in timp ce se sarutau, frecand capul acela tare printre labile ei zemoase si stramte, parca rugandu-l sa o futa! Diana si-a retras buzele de la ale lui.
“Aseaza-te pe spate, dragule!” a gafait ea, aproape impingandu-l inapoi pe pat. “Hai sa ne facem mai confortabili, ce zici?”
Nicolae iubea cand sora lui devenea dominanta cu el. Insemna ca era excitata, si ca va avea parte de niste sex al naibii de salbatic cu ea. El s-a asezat in mijlocul patului, direct pe spate cu penisul lui tare stand direct in sus, tresarind din cauza tariei. Diana si-a lins buzele la aceasta privelista minunata, pasarica ei cutremurandu-se din cauza poftei! Vroia sa sara deasupra penisului lui si sa il futa pana cand cadea lesinata. Dar era determinata sa astepte, sa se retina pana cand a experimentat fiecare placere posibila adusa de gura lui nesatula si limba si penisul lui erau capabile sa ii dea asta. Chiar daca le va lua toata ziua si noaptea, avea sa il futa pana va zice ca numai poate!
Nicolae privea cum sora lui s-a catarat pe pat in patru labe, ochii ei sclipind ca o tigroaica gata sa isi devoreze prada. Ea a incalecat coapsele lui, facand o pauza cu pasarica ei planand deasupra penisului lui. Rotind soldurile ei, Diana il tachina, ochii ei ca doua puncte gemene de foc.
“O sa ma futi, soro?” a gemut Nicolae, ridicand soldurile lui nerabdator.
“Ai vrea tu asta, nu-i asa?” a tors Diana. “Ti-ar place daca as sta pe pula ta tare ca piatra si te-as fute, asa e?”
In timp ce vorbea, Diana s-a miscat incet in sus pe trupul lui, intr-un final odihnindu-si despicatura ei inundata pe abdomenul lui.
“Oh, da, iubire!” a gafait el, deschizand gura lui larg cand a simtit caldura surorii lui lipita de pielea lui. “Woow!... vreau sa ma futi!”
“Poate o sa te fut…” a zis Diana intr-o voce foarte sexi. “Poate o sa te fut asa de bine. Dar…”
“Dar ce, soro?”
“… doar daca te comporti frumos cu mine” a soptit Diana, rotind pasarica ei in cercuri mici si umede peste pielea lui fierbinte. “… si, daca esti foarte, foarte dragut cu mine, iubi… poate o sa te fut.”
“Voi fi bun, surioara!... promit.”
“Binenteles ca vei fi, iubire!” a raspuns ea, alunecand pasarica ei mai sus pana cand era pe pieptul lui. Ea isi rotea fesele, intinzand crema fierbinte din pasarica ei in urme arzatoare in sus pe pielea fratelui ei.
“O sa faci tot ce iti zic… atata timp cat esti futut. Asa e, dragule?”
“Ahhhhhhh! Daa, surioara!”
“Mi-ai si linge pasarica?”
Ochii lui s-a facut mari in timp ce se holba la chipul surorii lui. Ea era in totalitate scufundata in actul ei de dominatoare. Nicolae stia ca ea se excita enorm de mult doar de la faptul ca se preface ca il seduce iarasi, asa ca a inceput sa isi joace rolul. Ea era asa o femeie buna la pat, mai ales atunci cand era excitata foarte tare… si daca isi joaca cartile cum trebe, ea va fi asa de infierbantata, el putea sa ii suga si futa pasaarica ei zemoasa pana in zori!
“Deci, nu ai vrea sa imi lingi pasarica mea gustoasa, fratioare?”
Diana a asteptat raspunsul lui, frecand despicatura ei pe gatul lui acum. Despicatura ei era asa de aproape de fata lui, inca Nicolae putea sa miroase nevoia ei urgenta.
“Oh, surioara! Dami-o!” a tipat el, alunecand mainile lui in jurul soldurilor ei, tragand despicatura ei stramta inspre gura lui. “Iti manc pizda… te ling si te sug si fut cu limba si… woow… fut, treci pe fata mea, surioara1”
“Oooooooh, dragul meu fratior!... stiam eu ca poti.”
Diana a gafait de placere, ridicand pasarica ei de pe pieptul lui, alunecand mai sus. Ea a ingenunchiat cu movila ei neteda direct pe fata lui ridicata si isi tinea buzele pasaricii ei larg deschise cu o mana.
Nicolae se uita in sus in pasarica ei, ochii lui arzand, lingandu-si buzele. Un strop de crema din pasarica ei s-a prelins pe limba lui, si Nicolae la tras in gura lui, cutremurandu-se de anticipare. Gustul pasaricii ei mereu la excitat. Parca era un afrodisiac pentru el, si ca deobicei, penisul lui a inceput sa se intareasca si sa se umfle la niste proportii mamut.
“Ooooooh, Nicolaee! Saruta-ma chiar in pizda, iubire!”
Tinandu-se de fesele ei nude cu amandoua maini, Nicolae si-a impins fata in despicatura ei. Diana a gafait de placere, aruncand pasarica ei peste gura lui in timp ce tanarul de sub ea isi freca fata de pielea pasaricii ei umede. Limba lui intra si proba, alunecand de repetate ori peste clitorisul ei in timp ce fundul ei se misca inainte si inapoi.
“Inauntru” s-a schelait Diana. “Impinge limba ta inauntru!... fute-ma cu limba!”
Nicolae si-a deschis gura larg, si a infipt limba adanc in gaura ei cutremuranda, mainile lui prinzandu-se de fesele ei ferme si cremoase in timp ce zgomotos lingea si inghitea sucurile ei. Diana s-a cutremurat din cauza extazului in timp ce isi misca fundul de colo colo, frecand si rotind dintr-o parte in alta, intinzand sucurile pasaricii ei peste buzele si fata fratelui ei. Ea s-a uitat in jos printre sanii ei maiestuosi la chipul lui, vazand doar ochii lui dedesuptul movilei ei. Limba lui lunga era fantastica in gaura ei. Ea iubea in special felul cum el lingea pe toata lungimea despicaturii ei inainte sa isi scufunde limba adanc in gaura fundului ei, sugand in acelasi timp.
“Uuuuuuuuuhhhhh! Manca-ma… manca-ma!” plangea ea. “Suge pizda mea, fratioare! Oooohh, iubi, iubi!... suge pizda mea!... fute-ma cu limba ta!... mmmmmmmm… suge… suge… suge…!”
Ea a uitat totul despre faptul ca trebuia sa ii suga pula, tot ce conta acu era placerea excuizita a gurii si limbii lui in pasarica ei. Tinandu-se de fesele ei, Nicolae sugea si lingea lacom, bagand limba lui tare si repede in gaura ei, degetele lui tinandu-se puternic de fesele fundului ei, lasand urme rosii in pielea ei catifelata. Sucurile ei inundau gura lui, dar inghiteau fiecare picatura gustoasa lacom, nerabdator pentru mai mult. El isi insuruba si rotea inauntrul pasaricii ei, sugand clitorisul ei rigid, lingand peste fiecare cm delicios al gaurii ei.
Diana a inceput sa isi agite gaura in sus si in jos pe fata fratelui ei, frecand puternic, mainile ei acum pe ceafa lui Nicolae, zdrobind gura ei cat de tare putea de gaura ei arzanda.
“O sa vin, Nicolaee!” a strigat ea. “Uhhhhh, fa-ma sa explodez! Vreau sa explodez pe fata ta… in gura ta! Ahhhhhhhhhhh! Uhhhhhhhhhh!”
Diana se agita ca o iapa in calduri, sanii ei zgaltaindu-se si parul ei lung zburand. Nicolae se tinea de soldurile ei cat putea de tare, gura lui lipita de pasarica ei in timp ce ea exploda deasupra lui. Val dupa val de placere intensa umpleau pasarica ei in timp ce poate cel mai puternic orgasm pe care Diana la experimentat vreodata a pus stapanire pe trupul ei gafaind si cutremurator.
“Ohhh, ahhhh, iubire! Asta a fost superb! Ma sugi mai bine ca oricine!” Nicolae si-a ridicat fata lui plina cu sucurile ei de la pasarica ei si a zambit.
“Chiar mai bine ca Emil, surioara?” a intrebat, intinzandu-se cu mainile sa se joace cu sanii ei fermi.
“AHA… cred ca mai bine ca el de o mie de ori, iubitule!”
“Nu prea primesc multe plangeri, surioara!” a ranjit Nicolae.
“Sunt sigura ca nu!... Cum e cu Codruta… ii placea sa ii lingi pasarica?”
“Chiar ca ii placea! Codruta parca se urca pe pereti cand ii mancam pasarica ei fierbinte. Cateodata cand eram acasa si o faceam ma mir cum de nu ne pomeneam cu toti vecinii pe cap.”
Diana si-a serpuit pasarica ei in jos peste trupul lui pana cand era asezata deasupra lui, frecandu-se de trupul lui transpirat si puternic.
“Ii placea sa te suga?” a gafait Diana, intinzandu-se dupa penisul lui.
“Mmmmmmmm, oh, daaa! Chiar ca ii placea, surioara!... ahhhhhh, asta e super!...”
Diana isi misca pumnul in sus si in jos pe toata lungimea lui tare ca piatra, strangand capul acela purpuriu de fiecare data cand intra in contact. Woooww, dar chiar ca era dotat! Ea nici nu putea sa isi intalneasca degetele in jurul circumferintei lui. In timp ce ii pompa penisul, mainile lui fugeau libere peste trupul ei superb, masand pielea catifelata si bronzata a sanilor si fundului ei, presand trupul ei nud si tremurand de al lui. Diana l-a sarutat pe buze si i-a soptit sexy in ureche.
“Vrei sa iti sug pula, dragule?”
“Oh, da, dragoste!” a soptit Nicolae, penisul lui pulsand salbatic in mana ei. Diana s-a uitat in jos la el.
“Mmmmmmmmmm, iubire! Esti asa de mare si tare pentru mine!!!”
Ea a alunecat in jos printre picioarele lui si isi lacomea ochii la erectia lui puternica. Ea a luat-o in amandoua maini si, cu gura ei direct deasupra capului, ea se uita in sus la chipul lui excitat, ochii ei arzand de pofta.
“O sa sug, dragule!... o sa te sug pana cand explodezi in gura mea, si apoi…”
Tanarul se cutremura de pofta in timp ce ea vorbea. Gura ei era asa de aproape de capul penisului lui, incat el putea sa simta respiratia sufland peste pielea lui torturata.
“CE, draga?... ce o sa-mi faci apoi?” gafaia Nicolae, ridicand soldurile lui in anticipare.
“Pai, dragule… sper sa ai multa samanta in bilele astea mari si rotunde ale tale… pentru ca dupa ce vi in gura mea, o sa te sug si mai mult, pana cand esti tare si mare…”
Penisul lui pulsa si tresarea salbatic in mana ei. Sanii ei erau presati de pielea dintre coapsele lui si isi freca pasarica ei mereu inundata de piciorul lui in timp ce vorbea.
“Wooow, surioara!... ma infierbanti!... deabia astept sa te fut!”
Diana a zambit smechereste. “Nu trebuie sa ma futi, iubire. O sa te fut eu pe tine! O sa ma asez pe pula ta mare si tare si o sa te calaresc ca pe un armasar!... tu doar trebe sa te prinzi bine de sanii mei si sa te ti bine de ei, iubi!... pentru ca o sa te fut pana numai ai un strop de samanta in bilele astea!... vrei asta, dragule?”
“Oh, daaaa, daaaaa! Daaa, surioara!... fa-o… fac orice, dar fa-o!” zicea ei nerabdator.
“Bine dragule!” a zambit Diana. “Dar vreau sa te joci cu pasarica mea in timp ce te sug. E fierbinte si neingrijita si are nevoie de putina atentie chiar acuma.”
“Bine, surioara!” a gafait Nicolae. “Intoarce-te putin sa pot ajunge la tine mai bine.”
Diana si-a schimbat pozitia in asa fel incat acum statea dealungul verisului ei cu capul ei langa penisul lui si picioarele ei aproape de capul lui. Ea statea partial intr-o parte si a deschis coapsele ei cremoase, indoind genunchi si deschizandu-i inapoi in asa fel incat Nicolae avea acces liber la pasarica ei. Ea si-a intors capul inspre el, o licarire smechereasca in ochii ei.
“Joaca-te cu pasarica mea in timp ce iti sug pula, dragule!... spune-mi ce ai vrea sa-ti fac… spune-mi totul! Vreau sa aud fiecare fantezie a ta, iubitule… pentru ca o sa ti le indeplinesc pe toate… pe fiecare!”
Fratele ei excitat a gemut tare cand Diana si-a aplecat capul si a inchis buzele ei moi peste capul penisului lui. Ea a supt capul acela bulbucat pentru cateva secunde inainte sa isi deschida gura si sa alunece buzele ei stramte incet in jos peste lungimea penisului lui, inghitind cat a putut de mult din acea unealta superba.
La inceput, Diana nu a putut sa il ia de tot in gura ei, dar odata ce si-a relaxat gatul si s-a obisnuit cu marimea penisului, era capabila sa il inghita de tot pana la baza, acu chiar ca ii multumea lui Emil pentru ca a invatat-o trucu asta. Buzele ei era presate de baza penisului lui. Bilele lui fierbeau pe barbia ei si gura ei era foarte, foarte plina. Ea isi plimba degetele in sus pe coapsele lui, dezmierdand muchii aceia puternici. Apoi, cupand fundul lui nud, Diana a inceput sa-si miste gura lacom in sus si-n jos pe penisul lui puternic. Nicolae iubea asta la nebunie!... era parca in al saptelea cer!... mainile ei strangand fesele fundului lui si gura ei fierbinte in jurul penisului lui ca o pasarica stramta, era o combinatie imbatabila si, cu un geamat, Nicolae a inceput sa isi futa penisul in si-n afara gurii ei.
“Suge-l surioara!” gafaia el. “Suge pula!... Ummmmmm. Inghite-l!”
Diana gemea, penisul lui impingand in jos in gatul ei cu fiecare pompare. Ea si-a inchis buzele stramt in jurul penisului, limba ei impingand grosimea aia pe cerul gurii ei, facandu-l cat de stramt posibil. Gura ei saliva din cauza gustului acela superb al lui, reamintindu-i cat de mult iubeste sa suga o pula, in special cea care e in gura ei acu… cea a propriului ei frate. Fructele interzise mereu au un gust mai bun, se gandea zambind. La supt mult timp pe Emil, dar penisul lui lui Nicolae avea un gust mult mai placut ca a lui Emil. Avea un gust proaspat si mai dulceag, si de fiecare data cand il lua in gura ei, narile ei se umpleau cu mirosul acela masculin pe care el il emana.
Mirosul ii facea ca pasarica sa se furnice si a inceput sa isi agite si sa-si serpuiasca fundul de colo colo, strangandu-si bucile, presandu-se de mana lui, fara cuvinte parca il ruga sa ii atinga pasarica… sa simta cat de fierbinte era pentru el. Diana era asa de tare de excitata, incat interiorul coapselor ei erau saturate cu sucurile ei, movila ei umeda parca sclipea. Nicolae repede a inteles mesajul si s-a intins in jos, inserand doua degete in gaura ei bine lubrificata.
“MMMmmmmmmmmmmmmmm! Urrrmmm! Mmmmmmm! Mmmmmmm!” gemea Diana, gura ei mult prea plina cu penis ca sa mai scoata ceva intengibil.
“Iti place asta, nu-i asa?” a gafait Nicolae. “Iti place cand te fut cu degetele, iubi?”
Diana doar a gemut un raspuns inteligibil, gura ei plina in timp ce capul ei se misca in sus si-n jos pe penisul lui acoperit cu saliva ei. Degetele lui faceau niste sunete distincte in timp ce le impungea adanc in despicatura ei, adaugand un al treilea deget cand a simtit cum pasarica ei se relaxeaza putin.
“Sti ce ar fi foarte excitant, surioara?” a zis el, facand o pauza pentru efect. “…sa ma sugi undeva in public!”
Diana aproape ca s-a innecat pe unealta lui. Ea s-a uitat in sus la el cu niste ochi intrebatori… ea era socata, dar chiar si asa, gura ei nu a ratat o pompare.
“Wooow, surioara!” a ras Nicolae. “De ti-ai vedea fata!” El a zambit in jos la ea, bucuros intr-un fel si-a luat iarasi prin surprindere sora lui.
“Eu nu vorbeam de undeva in mijlocul strazi, surioara” a zambit el. “Vroiam sa zic… intr-un loc public, dar cumva si ascuns, in asa fel incat nimeni sa nu ne vada cand o facem… nu ar fi super, surioara?”
Diana si-a luat gura de pe penisul lui indeajuns de mult sa il intreba ceva.
“Mmmmmmm, suna interesant, dragule… cam la ce te gandesti?”
“Pai, nu prea stiu exact acum, iubi. Am putea sa o facem intr-un autobuz… oh… uitasem… deja am facut aia… sau un lift… Ummmmmmm!... sau toaleta unui restaurant… sau in club undeva…”
Capul Dianei parca se invartea din cauza posibilitatilor. Iubea imaginile depravate pe care fratele ei le planta in creierul ei. Gandul ca ar putea face sex cu el in mijlocul unei multimi, cu toti acei oameni doar la cativa metri departare si nimeni nu ar fi constient ca ei doi fac asta, era parca mult prea mult! Nicolae putea sa vada efectele pe care cuvintele lui le avea asupra ei, si il excitau si pe el si mai tare.
“Poate convingem si pe altcineva sa ni se alature, iubi!” a continuat el. “Ea poate sa imi suga mie pula in timp ce te ling eu pe tine… apoi poate as putea sa te fut in timp ii lingi pasarica ei… ce zici, iubi?’
Diana iubea asta, dar era mult prea ocupata sa ii suga pula sa ii raspunda. Ea nu s-a prea gandit la faptul cum ar fi sa linga pasarica unei alte femei, dar cu cat se gandea mai mult la asta, cu atata ii placea ideea si mai mult, mai ales daca in acelasi timp era implantata in penisul lui gigant. ‘woow, cat se mai vor distra de acu inainte!’ se gandea ea, zdrobind pasarica ei salbatic in mana lui. Nicolae si-a dublat miscarile degetelor lui inauntrul pasaricii ei, frecand si proband gaura ei cu pompari adanci si regulate.
“Ce ai zice daca o… convertim cumva si pe Codruta. Atunci as putea sa fut si sa sug pe amandoua… fiecare pe rand sau amandoua deodata, cum vreti voi. Si nu ar trebui sa ne ferim asa de mult. Nu ar fi grozav, surioara?” Diana si-a tras gura de pe penisul lui inca odata, gafaind.
“Ai vrea sa o futi si pe ea odata cu mine, asai?” a gafait ea. “Toata chestia asta e doar vreo smecherie de a ta sa intri in chilotii mei. Tu nu te-ai certat niciodata cu Codruta… asa-i?”
“Tu ce crezi? La tine ma gandesc de prin iarna… tu ai fost singura din mintea mea… nimeni alcineva… si… faza cu Codruta e foarte reala… nu mai e nimic de facut… dar nu m-as supara sa fut pizdele voastre fierbinti una dupa alta… dar cam atata e tot ce vreau de la ea…” a raspuns el ganditor.
“Mmmmmm, suna interesant, mi-ai dat de gandit” a raspuns ea.
Ea a zambit si a facut cu ochiul sugestiv inainte sa isi intoarca gura ei nesatula la penisul lui. Buzele ei stramte iarasi s-au inchis in jurul penisului lui, si folosind mainile ei sub fundul lui, Diana l-a grabit pe fratele ei sa ii futa gura. Nicolae a privit cum buzele ei rosii strangeau penisul lui. El isi pompa unealta in gatul ei, ascultand la sunetele moi pe care ea le scotea in timp ce isi baga trei degete in pasarica ei cutremuranda. Diana sugea rigiditatea lui pentru inca cateva minute, bucurandu-se de felul cum degetele lui erau in pasarica ei. Dar destul de curand, pasarica ei super fierbinte cerea mai mult! Se cutremura si se agita in jurul degetelor lui, vrand sa fie umpluta cu acea bata de baseball a lui care acum era infundata in gura ei.
Dintr-o data, Diana si-a luat gura de pe erectia lui Nicolae si s-a ridicat sus. Degetele lui au iesit din stramsoarea ei cu un sunet zgomotos. Ea era fierbinte si excitata, si disperata dupa un penis… puternic si tare! Stia deja din proprie experienta ca virilul ei frate putea sa o futa pana in zori si inca sa mai aiba o erectie dimineata. Il vroia acum… vroia unealta lui gigantica sa umple pasarica ei, sa o deschida asa cum stia ea ca el poate! Ochii ei sclipeau salbatici in timp ce se catara deasupra lui, coapsele ei erau larg deschise. Diana era asa de excitata de prospectul ca il va fute iarasi pe armasarul acesta, deabia mai putea judeca normal. Ea repede a incalecat soldurile lui pana cand despicatura ei inundata era direct deasupra varfului penisului lui. Statea ridicat in pozitie de drepti in intregime toti acei douazecisitrei de cm, o sulita purpurie, pregatita sa o desfaca in doua. Diana se holba la ea nerabdatoare.
“O sa te fut acuma, iubire!” a murmurat ea, prinzandu-se de sulita lui pulsanda. “O sa ma asez pe pula ta mare si o sa te fut asa de bine, dragule!”
“Wooow. Ahhhh, daaaa! Fute-ma surioara!” s-a balbait Nicolae, holbandu-se la sanii ei fermi si rotunzi. Erau aproape de gura lui in timp ce era aplecata in fata, ghemuind pasarica ei peste penisul lui. Diana freca varful acela purpuriu de despicatura ei, tachinandu-se amandoi cu acel excuizit contact. “Wwooow, asta chiar ca e super, surioara!” gafaia Nicolae. “Pizda ta e asa de fierbinte si umeda! Ummmmmm! Fa-o! stai pe ea, iubi!... deabia astept sa o am in tine!”
“Si eu iubire!” a gafait Diana, deschizand coapsele ei si mai tare. “Ridica pelvisul cand ma asez jos, dragule. Te vreau cat de adanc posibil in mine de data asta, bine?”
“Fi sigura, surioara!” a zis Nicolae, prinzandu-se de fesele fundului ei. Diana a gemut adanc si a prins penisul lui de la baza, tinandu-l intre coapsele ei. Apoi, inserand capul acela purpuriu si gras intre labile pasaricii ei, ea s-a scufun...



    Login