Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 78
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4357 ori - Nota 5.31 (13 voturi)
Nicolae privea invidios cum Codrut isi plonja in repetate randuri penisul in focoasa blonda de sub el, facand fundul ei atletic si ferm si tonifiat sa se zvarcoleasca pe pielea de urs neincetat. Codrut o futea adanc si penetrant cu pompari viguroase si neobosite… exact asa cum ii placea ei. Cu fiecare pompare de a lui, Diana gemea pentru mai mult, zdrobind pasarica ei stramta in penisul monstruos al iubitului ei parca cu o revigorare reaprinsa.
Codruta privea la fel de invidioasa ca iubitul ei. Ea stia exact cat de delicios si placut era cand avea penisul masiv al geamanului ei adanc in pasarica ei. Fratele ei trebuia sa recunoasca ca era dotat si stia cum sa isi foloseasca penisul. Dintr-o data vroia sa fie chiar ea aceia care se zvarcolea in pasiune sub pomparile penetrante si puternice ale lui Codrut, vrand ca pasarica ei sa fie fututa foarte bine de virilul ei geaman cu unealta lui monstruoasa.
Radu a observat efectul care il avea privitul celor doi cum se futeau asupra lui Nicolae si Codrutei. A ranjit si a facut un semn inspre Renata care deja isi freca furios pasarica ei inundata in timp ce si aceasta privea pofticioasa spectacolul.
“Se pare ca duru iara are chef de ceva actiune, soro!” a ras Radu, aratand inspre penisul erect a lui Nicolae. “Cred ca vreau sa o futa pe curvustina aia blonda chiar el…” Apoi inspre Nicolae. “Asa e… baietica? Vrei sa o futi pe curvustina de sorta?”
Nicolae la privit pe Radu, o privire pofticioasa pe trasaturile lui. Nu avea nici un rost sa ascunda faptul ca Diana era sora lui din moment ce cei trei necunoscuti deja stiau cum statea situatia cu adevarat. Si penisul lui era al naibii de tare. Toti cei care priveau puteau sa observe ce efect avea futaia celor doi de pe blana de urs… in special cum se futeau fara nici o jena si retinere, chiar in fata ochilor lui. Un lucru era sigur. Asta il excita ceva enorm.
“Da!” a zis el. “Vreau sa o fut iara pe sormea… si care e problema? Cine nu ar vrea sa o futa?”
Radu doar a ranjit, facand semn inspre Rebeca sa aiba grija de unealta lui Nicolae. Focoasa ninfeta privea foarte intens cum penisul urias a lui Codruta aluneca inainte si inapoi prin pasarica Dianei in timp ce foarte pofticioasa isi freca propria ei crevasa pana cand spumega copios. La sugestia lui Radu, ea repede s-a catarat printre picioarele desfacute ale lui Nicolae si a luat in primire erectia lui uriasa in mainile ei delicate, foarte pofticioasa pentru ceva actiune.
Codruta avea asa un impuls sa o traga pe curvustina aceia roscata de pe iubitul ei, dar gandul acesta in curand a trecut cand Radu s-a asezat langa ea si si-a fugarit o mana in jos peste movila neteda si cremoasa a pasaricii ei. Instinctiv, ea a deschis picioarele larg inapoi sa il lase pe tip sa isi insereze doua degete lungi in tunelul ei furnicand.
“Oh, yeah… chiar ca esti uda, bruneto!” a observat Radu, inserand inca un deget in pasarica ei saturata. “Pun pariu ca vrei ca eroul sa te futa iara, asa e? huh? Ummmmmm… yeah… sigur ca vrei…”
Degetele lui Radu chiar ca instigau focurile care mocneau in pasarica ei si Codruta nu se a rezistat sa nu isi arunca pelvisul in mana lui si s-a intins dupa penisul lui.
“Uhhhhhh… yeah…” a sasait ea. “Vreau sa ma futa iara… bine? Deabia astept sa simt pula lui cum fute pizda mea! Vreau sa ma futa si in fund… si sa cremeze in gura mea… si oooooohhhh… vreau totul… aoleu… nu mai rezist mult… fute-ma… fute-ma curvarule ce esti… fute-ma acuma!”
Codruta era aproape incoerenta datorita poftelor carnale care se fulgerau prin trupul si mintea ei. Manipularea experta a lui Radu combinata cu privelistea lasciva a fratelui si prietenei ei cum se futeau fara nici o jena acolo pe pielea de urs se dovedeau a fi mult prea mult pentru ea. Vroia sa futa si nu ii pasa cine o futea… si Radu se dovedea a fi cel mai aproape de ea. L-a impins pe acest taur comunal inapoi pana cand capul lui era in poala Renatei si a incalecat coapsele lui musculoase, nepierzand nici o clipa pana cand organul lui agresiv era adanc in tunelul ei pofticios dupa o alta poftie de penis masiv. Radu a ras la nerabdarea ei pofticioasa.
“Deabia astepti sa gusti inca odata pula mea, asa e, bruneto?” a zis el, ranjind datorita triumfului si placeri de a simtii pasarica fierbinte si alunecoasa a focoasei brunete alunecand in jos peste toata lungimea penisului lui ridicat in aer ca un stalp de telegraf.
“Taci din gura si fute-ma, bulangiule!” a gafait Codruta, deja sarind bucuroasa in sus si in jos pe coloana lui adanc infipta.
Radu si-a saltat soldurile in sus si a inceput sa o futa in acelasi ritm dat de ea, plonjand unealta lui monstroasa adanc in tunelul ei de fiecare data cand aceasta se trantea in jos. Capul lui deja era in poala Renatei si aceasta incet isi zdrobea movila de spatele capului lui. El deja putea sa adulmece pasarica ei aburinda care era la cativa cm distanta de chipul lui si stia ca aceasta innebunea datorita frustrarii in aceste clipe. Era timpul sa rezolve si chestia aceia… a gandit el. Nu putea sa o lase pe focoasa lui sora in aer fara nici o satisfactie.
“Hai si stai pe gura mea, Renata!” a gafait Radu, neratand nici o pompare in pasarica saltareata a Codrutei. “Iti sug pizda in timp ce pizda asta se umple singura cu pula mea!”
“Ohhhhh, fratiiiii…” a gemut Renata, asezandu-se pe pozitie, cu fata inspre Codruta. “Credeam ca m-ai uitat deja!” a chicotit ea.
“Orice sa dau placere la scumpa mea s… ummmfff… mmmmm… mmmmmm…” Ultimele cuvinte ale lui Radu au fost ascunse de pasarica zemoasa a Renatei cand o aseza jos pe gura lui. El si-a deschis gura si a dat un sarut frantuzesc pasaricii zemoasa de deasupra, lingand inainte si inapoi si peste fiecare portiunii de piele expusa. Renata si-a arcuit spatele si si-a zdrobit pasarica puternic in jos peste chipul fratelui ei, serpuind soldurile ei dintr-o parte in alta in cercuri mici in timp ce limba si buzele lui Radu au inceput sa probeze si sa suga tunelul ei larg desfacut cu o dexteritate delicioasa.
Codruta inca mai salta bucuroasa si fara nici o grija in sus si in jos pe coloana de granit a lui Radu, ochii ei atintiti asupra sanilor zgaltaitori ai Renatei. Iubea sexul cu Diana si acuma, pentru ca prietena ei nu era aici, se multumea si cu aceasta focoasa roscata. Si dintr-o data, a simtit un impuls puternic sa se intinda si sa stranga sanii fermi si masivi ai acesteia. Un lucru stia. Nu prea conta ce si cum si cine, dar era asa de excitata incat orice atingere era indeajuns. Sau poate pentru ca imparteau fratele acesteia era lucrul care facea ca niste fiori foarte pervesi sa se furnice prin tot trupul ei. Tot ce stia era faptul ca avea o inimaginabila pofta sa atinga sanii aceia care sa zbenguiau bucurosi pe pieptul focoasei roscate.
Asa ca, s-a aplecat inainte si a cupat unul din sanii Renatei, strangand globul acela ferm si catifelat si plin cu o presiune crescanda. Simtea ca sfarcul acesteia erect zgaraia palma ei. Era asa de placut, incat s-a prins si de celalalt san al Renatei si a facut acelasi lucru. Renata a gemut datorita placerii acestei atentii neasteptate. Ea mereu a iubit sa impartat un barbat cu o alta femeie asa si faptul ca era propriul ei frate care il impartea cu focoasa bruneta facea ca situatia si placerea ei sa fie si mai intensa. A privit la focoasa bruneta cum salta pe penisul fratelui ei si dintr-o data o vroia si mai mult decat orice in aceasta lume. De un lucru era sigura Renata in aceste clipe. O va converti pe focoasa bruneta intr-o lingatoare de pizda experta… in caz ca aceasta nu era deja… dar era sigura ca aceasta era dupa privirile si comportamentul ei… si superba blonda era cu siguranta aceia cu care a impartit aceasta placere sublima. Asa ca, s-a intins si a inceput sa dezmierde in acelasi fel sanii majestuosi ai Codrutei. Aceasta a scos un geamat de simpatie si placere de la focoasa roscata adanc infipta in coloana de granit a lui Radu.
“Ooooooooohhhhh… daaaaa… strange sanii mei…” a gemut Codruta. “Aoleu… ce pula mare are… uuuhhhhh… wooooow… iubesc o futaie ca asta…”
Nicolae si-a aruncat privirea intr-o parte cand a auzit gemetele guturale de placere ale Codrutei si a privit fascinat cum Renata s-a aplecat inainte si a inceput sa suga sanii iubitei lui. Codruta a gemut mai puternic si si-a impins sanii ei inainte sa fie supti, in tot acest timp leganandu-si pelvisul inainte si inapoi pe coloana de granit a lui Radu. Privelistea infocatei lui iubite cand calarea penisul acestui necunoscut in timp ce sugea sanii acelei focoase roscate l-a excitat enorm pe Nicolae.
Rebeca deja ii sugea penisul foarte vorace in timp ce dezmierda pasarica si fundul gemenei care dezmierda sanii iubitei lui, dar acuma era timpul unei futai dinaia incitante si furioase cum iubea sa dea. Deabia astepta sa isi plonjeze unealta lui monstruoasa in focoasa roscata. Era sigur ca era foarte stramta dupa cum simtea pasarica ei cu degetele. Ranjind, a rotit-o pe Rebeca pe spate si s-a asezat intre picioarele ei. Luand cate o glezna in fiecare mana, Nicolae a desfacut picioarele ei zvelte intr-o parte si alta si si-a pozitionat penisul la intrarea pasaricii aceia virtual lipsita de un fir de par. Rebeca era asa de stramta incat labile ei s-au desfacut odata cu deschiderea picioarelor ei. Nicolae s-a intins si si-a inserat un deget in pasarica focoasei roscate, bucuros de felul cum tunelul ei se strangea imprejurul degetului lui jucaus. Apoi l-a tras afara si a siptit cum labile ei sugeau la ei ca o gura vorace. Intr-un final, degetul lui a iesit afara imbibat si sclipind cu sucurile ei fierbinti si cremoase. De un lucru era sigur Nicolae. Chiar ca ii va placea sa o futa pe curvustina asta roscata pana cand lesina!
“Ohhhhhhhhh… te rog…” a murmurat Rebeca, frustrata sa aiba acel deget lung si gros scos afara din pasarica ei furnicanda. “Pune pula ta inauntru si fute-ma! Te rog, fute-ma! Vreau sa cremez asa de mult! Te rog! Fa-o acuma! Fute pizda mea!”
Nicolae si-a aruncat jos privirea in jos la ochii focoasei roscate si a observat poftele carnale care incetosau trasaturile ei. O vroia la fel de mult ca el… gandea el. Nici o grija. Curvustina asta cu siguranta o va primi mai bine ca niciodata. La naiba, va primi tot ceea ce se ruga sa primeasca… si mai mult…
Nicolae si-a tarat pelvisul intre coapsele larg desfacute ale Rebecai, mana ei instinctiv infasurandu-se imprejurul grosimii coloanei lui de granit. Infocata roscata si-a desfacut larg inapoi labile cu o mana si a ghidat capul lui spongios in pasarica ei alunecoasa cu cealalta mana. Cu ochii lui deschisi larg inapoi si privind hipnotizant in ai ei, Nicolae incet a pompat inainte.
“Aaaauuuugghhh!” a gemut el.
“Aoleu… maica maiculita…” a gafait Rebeca. “Da… pune-o in mine… unnnggghhhh… woooooooow… da mare esti… oooooohhhh… daaaa… umple-ma cu pula ta, iubitule!”
Pe masura ce infocata roscata il indemna inainte, Nicolae a plonjat puternic in ea pana cand penisul lui a ajuns in cele mai neexplorate locasuri ale pasaricii ei stramte si cutremurande. Rebeca a suspinat si si-a zdrobit bazinul in sus in el chiar daca tot aerul pur si simplu a fost scos afara din trupul ei de aceasta plonjare viguroasa si puternica.
“Aoleu… dar mare esti…” a gafait ea. “L… lung… si gros… si tare… ohhhhhhhh… fute-ma repede… cremeaza in mine…”
“Sa cremez repede repede nu e o problema, gagico…” a zis el. “Woooow… dar chiar esti stramta… cred ca explodez chiar acuma… si multe nu cred ca pot face fara sa arunca incarcatura in tine din trei pompari…”
“Pot si eu crema repede…” a zis Rebeca, aplecandu-se in fata sa sarute buzele lui uscate. “Fa-o… doar fute-ma pana lesin… acuma…”
Ea nu a trebuit sa astepte pentru mult timp pentru ca el sa faca ceea ce i-a cerut. Intregul ei trup se legana odata si aproape in sincron cu pomparile lui viguroase in cateva secunde. In intregime nuda sub acest tanar care cu siguranta era mai tanar ca ea dupa ce trasaturi faciale avea, Rebeca se simtea asa de obraznica si perversa.
“Da…” a sasait ea cand prima lui pompare in netezimea ei alunecoasa si stramta a trimis fiori de placere prin tot trupul ei. “Oooooooohhhh… daaa…”
Scancind si gafaind de placere in timp ce Nicolae s-a aplecat peste ea si a supt la limba ei in repetate randuri in acelasi ritm cu futaia fantastica care o primea, infocata roscata raspundea intens si pasional pomparilor ritmice si fortoase ale lui Nicolae. Rebeca era alaturi de el in timp ce nevoia unei explozii cataclismice se apropia rapid.
“Ooooooohhhh… acuma vinnnnnnn…” a soptit ea infocata in urechea lui cand capul lui a cazut jos pe umarul ei. “Sunt asa de aproape… sunt aproape acolo… fute-maaaa… asta ee… vino in mine… aoleu ce mai pula… vino odata cu mine… oooooooohhhh… ce mai pulaaaaaaa…”
Soldurile ei cutremurande futeau in sus si in jos in timp ce Rebeca intalnea fiecare pompare fortoasa a lui. Indreptandu-si trupul, Nicolae si-a pus mainile sub picioarele ei lungi si tonifiate si le-a desfacut larg inapoi, deschizand astfel pasarica ei si mai mult. Nu stia cat din penisul lui putea sa inghita focoasa roscata, dar pana acuma ea lua fiecare cm din ceea ce el ii dadea… si se ruga dupa mai mult…
“Ce faci?” l-a intrebat Rebeca intr-o voce frenetica.
“Ce mi-ai zis!” a zis Nicolae. “O sa te fut tare si rapid, dragoste! Tine-te bine!”
Impingand picioarele ei in sus, chipesul tanar a transformat-o pe focoasa roscata aproape intr-o minge. Intreaga lungime a crevasei ei netede si lipsita de par era deschisa pentru atacul monstrului lui. Se legana inainte si inapoi, plonjand ca un piston intregul lui penis in tunell ei sclipicios si alunecos si extrem de stramt.
“Unnnnnnnggggggffffffff!” gafaia ea cand simtea intreaga lungime si grosime a erectiei acelea masiva futand in trupul ei nevoias si pofticios.
Prinzandu-se de mainile ei in timp ce focoasa roscata se inclesta de bratele lui, Nicolae s-a inclestat puternic de ea si a tinut-o pe pozitie. In aceasta pozitie, ea nu putea sa faca nici o miscare. Nu putea sa alunece si sa fuga nici daca vroia. Apoi… chiar a inceput sa o futa, plonjand si pompand in ea pana cand focoasa roscata tipa de placere.
Constient ca nu putea sa mai reziste pentru mult timp, Nicolae vroia ca aceasta curvustina infierbantata peste limite sa aiba un orgasm odata cu el. El a inceput sa futa in pasarica ei stramta si alunecosa cu o furie salbatica. Plonjarile lui ca de piston faceau ca trupul ei zvelt sa salte inainte si inapoi dealungul patului ca un arc. O futea puternic, intrand foarte adanc in uterul ei de fiecare data cand ea salta ianpoi de la plonjarea lui.
“VVVVVVVVVVIIIIIIIINNNNNNNNNN!” a tipat ea, nepasandu-i ca in acel moment toata lumea o auzea. “OOOOOOHHHHH… DAAAA… CE MAI VIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNN!”
Nicolae si-a arcuit spatele cand parca a bagat intr-o viteza si mai mare si penisul lui aluneca parca cu viteza luminii prin pasarica inclestata si fierbinte a Rebecai, apoi a incremenit adanc in ea cand a inceput sa arunce un torent de sperma vulcanica adanc in abdomenul ei.
“Aoleu… ce mai iubesc pula ta…” a tipat ea. “Ooooohhh… daaaaa… aoleu… ce o mai iubesc… ohhhhhhh… daa… daaaaa… daaaaaaaaaaaaaaaa…”
Trupul atletic al focoasei roscate era iesit de sub orice control. Cutremurandu-se datorita extazului intens care il simtea, infocata tanara lua fiecare picatura a spermei fierbinti din bilele lui Nicolae. In aceste momente, ea isi mentinea respiratia, infricosata ca daca mai tragea aer in piept, ea va exploda in realitate. Si vroia ca acest orgasm sa dureze pentru o eternitate. Dintr-o data, stele au aparut pe sub pleoapele ei incetosate si stramt inchise pe masura ce gemanda roscata savura torentele de lava vulcanica si ultrafierbinte care erupeau si explodau adanc in abdomenul ei. Urmatorul lucru care l-a stiut, ea doar gemea usor si incoerent si mintea ei pur si simplu parca se lichefia. Picioarele ei au tresarit puternic in sus si apoi virilul ei amant a inceput sa o sarute gentil, o privire de ingrijorare in ochii lui albastrii si… asa de nenaturali…
“Mmmmmmmmm…” a gemut Rebeca. “Aoleu…”
“Bun venit inapoi, gagico…” a soptit Nicolae.
“C… ce s-a intamplat?”
“Ohhh… nimica… doar ai lesinat…”
“Aoleu… maica maiculita… ce fantastic a fost…” a gemut Rebeca, plantand o furtuna de saruturi fierbinti pe chipul transpirat al tanarului dintre coapsele ei inca cutremurande si vibrande. “Cred ca ma indragostesc de tine…”
Nicolae doar a ranjit in jos la proaspata lui amanta si a sarutat fruntea ei dragastos, bucuros de faptul ca Rebeca a experimentat un asa orgasm iesit din comun chiar cu el………
Radu statea intre Renata si Codruta, lasandu-le pe cele doua frumuseti sa linga zona lui genitala dupa futaia lor in trei. La un moment dat, i-a aruncat lui Nicolae si Rebecai un ranjet marsav. “Chiar ca ai futut-o bine, durule!” a ranjit el. “Care e secretul tau?”
Nicolae l-a privit pe individ ca si cum era un rahat pe care tocmai a pasit si a ranjit. “Nu o sa afli niciodata, bulangiule!”
Inainte ca Radu sa ii dea vreo replica, Nicolae s-a lansat asupra lui si l-a trantit pe spate pe canapea. Radu a incercat sa isi ia revolverul care l-a plasat sub o perina mai devreme, dar Nicolae a ales momentul la perfectie. A observat cand arma a cazut jos pe podea in spatele canapelei in timp ce Radu era foarte ocupat cu Renata si Codruta. Parca cu viteza luminii, Nicolae i-a tras un pumn lui Radu chiar in nas. Renata a tipat si a incercat sa il ajute pe fratele ei, dar Codrut a prins-o pe la spate si a tinut-o pe nervoasa roscata stramt in timp ce amicul lui il tinea pe semi inconstientul Radu intr-o prinsoare puternica a capului lui.
“Repede, iubi… ia revolverul!” a gafait el. “E jos… in spatele canapelei!”
Codruta repede a sarit si s-a intins jos in spatele canapelei sa ridice revolverul, fundul ei splendit si pasarica ei zemoasa si plina cu o incarcatura din sperma lui Radu flutura in aer cand a facut asta. In ciuda situatiei, Codrut nu a rezistat sa nu ranjeasca si sa fluiere cand a vazut-o pe sora lui sarind si miscandu-se ca o gazela chiar prin fata ochilor lui.
“Faina show, soro!” a zis el.
Codruta i-a aruncat un ranjet dinacela miselesc si apoi a inmanat revolverul iubitului ei care repede a impins arma in fata surprinsa a lui Radu.
“Se pare ca rolurile s-au cam schimbat… huh… baietica?”
Radi a dat ametit din cap, foarte constient ca metalul rece al revolverului se presa direct de nasul lui care in aceste moment sangera.
“Oooohhhhh… te rog… nu ii face rau…” s-a plans Renata, inca incercand sa scape din prinsoarea lui Codrut. “Nu il rani pe fratele meu!”
“Taci din gura, curva!” a marait Nicolae. “Nu prea iti pasa mai devreme cand nenorocitul asta facea ce a facut cu noi… huh!!!???”
Renata a inceput sa planga.
“Doar nu il rani… te rog…”
“Nu o sa-l ranesc, curva…” a ranjit Nicolae. “O sa il omor pe nenorocitul asta pentru ce ne-a facut…”
Nicolae a tras de cocosul revolverului si a presat teava amenintator de tampla lui Radu.
“NUUUUU!” a tipat Renata. “O sa fac orice… ORICE… doar nu ii face rau fratelui meu…”
Codrut si Nicolae s-au privit unul pe altul, ranjind.
“Orice?” a intrebat Codrut, fugarindu-si mainile in jos peste coapsele nude si atletice ale focoasei roscate.
“Da… ORICE!” a murmurat Renata, dandu-si seama la ce se referea excitabilul tanar din spatele ei care acuma practic isi impungea unealta lui monstruoasa dealungul semilunei dintre fesele fundului ei.
“Chiar si sa imi lingi pizda?”
Toti si-au rotit privirea inspre Codruta. Si apoi, fara sa ii pese ca toti o sorbeau din priviri, s-a ridicat de pe canapeaua transformata in pat aseara si a pasit inspre Renata. S-a intins in jos si a strans vicios sanii acesteia. “Hei… aseara fratele curvei asteia ma facut sa ii sug pula… acuma vreau sa o fac pe ea sa-mi linga pizda…” a zis ea, ochii focoasei brunete sclipind salbatici si pofticiosi.
“O vrei, iubi… huh?” a ranjit Nicolae.
“Mai tare decat crezi, amice…” a ranjit si Codrut. “Si idee sa ii folosim cum ne-au folosit ei pe noi nu e una rea!”
Ochii lui Nicolae au sarit de la trupul frumos sculptat al Renatei la curbele identice ale Rebecai, apoi si-a aruncat privirea in jos la Radu. A ranjit.
“De ce nu!” a ranjit el. “Hai sa le futem pe curvele astea… si bulangiu asta poate sa ne priveasca… ce zici, baietica… vrei sa te uiti cum le futem pe surorile tale? Vrei sa ma vezi cum o fut in cur pe curva aia de acolo? Pun pariu ca o pot crepa in doua cu pula asta!” s-a laudat Nicolae, palmand fenomenala lui erectie. Radu doar a murmurat ceva inteligibil. “Hmmmm… cred ca ala e un da…”
Nicolae l-a tras pe Radu de pe canapea si l-a legat pe individ foarte stramt, si l-a trantit chiar pe scaunul din care acesta privea aseara ca un rege prin toata camera. Oricum, a avut grija sa aiba o priveliste senzationala asupra canapelei. Apoi a luat-o pe Renata si a impins-o pe canapea, intre coapsele desfacute ale Codrutei.
“In maini si genunchi, curva…” a tunat Nicolae. “… si incepe sa sugi pizda!”
Renata s-a conformat, lasandu-si gura jos la pasarica larg desfacuta a Codrutei in timp ce Nicolae si-a pozitionat capul lui purpuriu si pulsand direct la inelul stramt al fundului acesteia.
Chiar daca Renata de obicei iubea o pula in fundul ei, focoasa roscata stia ca tipul acesta nu se va comporta chiar gentil cu ea. Rozeta fundului ei parca a tresarit panicata cand a simtit capul penisului lui presandu-se de ea. Si-a ridicat capul de la pasarica zemoasa a Codrutei si l-a rugat pe Nicolae sa fie gentil cu ea.
“Nu ma rani!” s-a plans focoasa roscata. “Te las sa faci ce vrei cu mine… doar… te rog… nu ma rani!”
Nicolae a prins-o de par si a tras capul ei sus vicios, facand-o pe nuda roscata sa isi arcuiasca spatele si sa isi preseze rozeta fundului puternic de varful monstrului lui.
“Taci din gura, curva! Treci acolo jos la pizda iubitei mele si suge… sau chiar te fut asa…” a marait el, dand parului acestei roscate ingenunchiate o alta trage mai fortoasa.
Renata a lasat o lacrima sa curga in jos pe obrazul ei cand Nicolae a eliberat parul ei si obedianta si-a returnat gura inapoi la labile zemoase ale Codrutei, sugand si lingand la pielea aceia sclipicioasa cu o vigoare renascuta.
“Asa mai merge…” a ranjit Nicolae, tragand fesele ei ferme si cremoase larg inapoi. “Acuma pentru felul principal!”
“Yeah… fute-o in cur… fute-o tare, Nicolae!” l-a indemnat Codrut. El deja isi avea un deget in pasarica Dianei si aceasta pompa unealta lui cu pumnul. Amandoi priveau ceea ce faceau fratele ei si sora lui si la focoasa roscata dintre ei cu o anticipare pofticioasa.
Intr-o alta parte a camerei, cu Rebeca doar studiind si incercand sa stea afara din calea celor doi masculi, Radu practic se holba la cei trei cu o masca de ura pura. Chiar si asa, eroticismul acestui spectacol nu a fost pierdut pentru acest individ care avea asa de multe laturi la personalitatea lui. A observat felul cum fundul tonifiat al surorii lui de pe canapea era practic oferit si flutura in aer ca o cireasa care putea fi culeasa. Fundul ei se cutremura si legana intr-o maniera invitanta in timp ce sugea si lingea la pasarica zemoasa in care pana acuma cateva minute a fost scufundat si a facut un depozit foarte consitent si pe care Renata cu siguranta il lingea afara in aceste momente.
Dar apoi, cand si-a aruncat privirea la unealta uriasa a lui Nicolae si a observat cat de groasa si lunga si tare era si a facut o comparatie cu anusul stramt si compact al Renatei, Radu aproape ca a sarit in sus. Era gros ca o bata de baseball si capul lui gras si bulbos si purpuriu parea ca cu siguranta va crepa fundul surorii lui de la prima plonjare. Nu ii venea sa creada ca Nicolae va incerca sa isi forteze acel monstru in fundul Renatei. Pur si simplu nu avea cum sa intre. Nici un fund nu era capabil sa inghita o asa pula lunga si groasa. In ciuda celor ce le-au facut acestora, lui Radu nu ii venea sa creada si nu putea sa rezista sa se gandeasca ca fundul Renatei va fi despicat intr-o maniera asa de teribila.
“Nu! Nu o face! Nu o fute pe Renata in fund…” s-a balbait el.
“De ce nu, bulangiule!” a ranjit Nicolae. “Vrei sa fi tu in locul ei? Huh? Poate ar trebui sa bag pula asta in curu tau!”
La cuvintele astea, Renata a lasat sa ii scape un planset ascuns de pasarica Codrutei si si-a ridicat capul alarmata. “NU! Nu il rani!” a soptit ea. “Am zis ca fac orice vrei tu… si o voi face… doar nu il rani pe Radu… okay?”
“Mai… mai… mai… dar chiar ca esti o curva nobila… nici o grija… prefer curul tau oricand…” a ras Nicolae, plesnind vicios fesele fundului Renatei. “Acuma zi-mi cat de mult iti place sa fut curu tau… sau poate imi schimb parerea…”
“Owwww… yeah… sunt sigura ca voi iubi o futaie in cur…” a soptit Renata. “Vreau sa bagi pula aia in curu meu si sa ma futi pana lesin, iubitule!”
“Asa mai merge…” a ranjit Nicolae. Apoi s-a intors spre Radu. “Vezi, bulangiule… curva de sorta ma roaga sa ii bag pula in cur… si de vreme ce m-a rugat asa de frumos… cred ca i-o dau… chiar acuma…”
Si apoi, fara nici un avertizment, Nicolae si-a arcuit soldurile inainte si si-a scufundat erectia lui gigantica in saracul fund al Renatei dintr-o singura pompare solida. Tanara a tipat, dar spre surprinderea tututor, nu a tipat de durere. Si doar si-a returnat gura inapoi la pasarica temporal neglijata a Codrutei si a inceput sa suga si sa slurpaie zgomotos.
Chiar daca nu o arata, fundul Renatei se furnica de durere. A ars cu o durere excrucianta cand a fost penetrata asa dintr-o data si s-a furnicat peste tot cand a simtit senzatia neasteptate de a fi desfacuta asa dintr-o data… dar in ciudata tuturor acelor lucruri care le simtea in acelasi timp… ea suferea in liniste. De la experiente din trecut, ea stia ca odata ce fundul ei se obisnuia cu acel intrus masiv… totul se va transformat intr-o placere sublima… si apoi… nu vroia sa le dea fostilor ei “prizonieri” placerea de a o vedea cum se ruga si tipa de durere in timp ce Nicolae o futea in fund.
Radu era uimit. Sora lui parea sa ia acel enorm penis in fund fara sa tipe sau sa scanceasca! El doar privea cum Nicolae isi pistona coloana lui lunga si groasa in rectumul inclestat al Renatei aproape cu o ferocitate salbatica. Si Renata gemea fara oprire in pasarica zemoasa a Codrutei in timp ce lingea foarte apreciativ vaginul acesteia. Si dupa cateva clipe… era evident ca gemetele care le scotea Renata nu mai erau in nici un caz de durere… erau de placere…
Durerea din fundul Renatei repede s-a diminuat odata ce muschii ei anali s-au relaxat indeajuns sa acomodeze coloana de granit care pompa de zor in fundul ei. In curand, chiar a inceput sa simta si placere in timp ce monstrul acela parca masa punctul ei g chiar prin membrana care separa fundul ei de vaginul ei. Niste furnicaturi fierbinti incepeau sa arda in salele ei si placerea a inceput sa invadeze tot trupul ei in timp ce Nicolae continua sa futa fundul ei fara nici o retinere. Si apoi, euforia se intindea si a facut-o sa inceapa sa suga si sa linga acea pizda gustoasa si zemoasa de sub gura ei cu o nerabdare renascuta.
Codruta parca era in alta lume datorita placerii care o simtea in timp ce il privea pe chipesul ei iubit cum o futea in fund pe aceasta curvustina care lingea de zor sperma depusa acolo chiar de propriul frate al acesteia. Ea si Nicolae au facut multe in ultimele saptamani si relatia lor s-a transformat din una pasionala, in una dusa la extreme cand practic propriul ei fratior si sora lui s-au alaturat lor in pat si placerea care o simtea mereu cand o faceau, era una extrema. Stia foarte bine ce simtea Renata cand Nicolae isi plonja monstrul adanc in fundul ei. Pana la urma, l-a luat de asa de multe ori, incat a pierdut numarul. Si trebuia sa recunoasca, pentru cineva care il simtea pentru prima data, chiar ca se descurca de minune si facea lucruri foarte fantastice la pasarica ei.
Nicolae a inceput sa pompeze din ce in ce mai repede. Fundul Renatei a devenit foarte alunecos si bolborosea spuma prin prejurul grosimii lui si trebuia sa recunoasca ca chiar se excita sa priveasca cum fesele acesteia se cutremurau si zgaltaiau odata cu fiecare pompare si plesnire a pubisului lui de ele. Iubea felul cum fundul ei catifelat se infasura si strangea asa de placut imprejurul penisului lui. El pompa cu soldurile, abdomenul lui plesnindu-se mereu de fesele fundului acela compact si bilele lui se plesneau in repetate randuri de pasarica ei. La un moment dat, si-a aruncat privirea in jos si a observat sclipirea de pofte carnale din ochii Codrutei si pe loc si-a dat seama ca si aceasta iubea asta.
Apoi si-a aruncat privirea inspre Codrut si Diana si a vazut ca si acestia au abandonat dezmierdarile si privitul partidei care avea loc pe canapea si s-au decis sa inceapa o alta futaie. Codrut era deasupra superbei blonde, plonjand unealta lui gigantica adanc in pasarica acesteia cu pompari lungi si penetrante care o faceau pe Diana sa geama si sa strige de placere. Codrut futea pasarica fierbinte si stramta a noii lui iubite foarte viguros, si Diana isi arunca pelvisul ei atletic in sus intr-o frenezie, futandu-l pe noul ei iubit cu o pofta carnala care sclipea foarte incitant in albastrul ochilor ei. Pompa monstruoasa care futea fundul Renatei s-a facut si mai uriasa cand Nicolae i-a vazut pe sora si amicul lui cum se futeau acolo fara nici o grija in lume. Pana la urma, dupa parerea lui Nicolae, Diana avea cea mai perfecta pizda din toata lumea. Si acest gand a facut ca penisul lui sa pulseze cu o excitatie crescanda.
Peste tot in camera se auzeau niste plesnituri umede in timp ce Nicolae pompa viguros in fundul Renatei. Coapsele lui se plesneau umed de spatele coapselor ei de fiecare data cand pielea lor se intalnea in ritmul futaii lor. La un moment dat, a desfacut picioarele ei larg inapoi si a impins in jos fundul ei, plonjand in jos in fundul ei intr-un ritm si unghi mutual satisfacator. Renata doar gemea si gafaia aprobarea ei direct in pasarica zemoasa a Codrutei.
“Uhhhhhhnnnnnnmmmmmm!”
“Iti place asa, curva?” a ranjit Nicolae, dand focoasei roscate inca cateva pompari rapide si foarte penetrante, rozeta fundului ei fiind un inel de logodna direct la baza monstrului lui.
“Putin!” a admis Renata, ridicand pentru un moment buzele ei de la pasarica inundata a Codrutei.
Pana la urma, era mult prea mandra sa zica ca iubea la nebunie cand era fututa in fund, nu conta cum si cat de mult. Fundul ei s-a acomodat in aceste clipe la perfectie la forma uriasa a organului lui Nicolae si ea cu siguranta iubea cum aluneca inainte si inapoi prin tunelul ei stramt. Era asa de fierbinte si nerabdatoare sa simta sperma lui incat nu prea ii mai pasa ce facea Nicolae trupului ei… si acuma… avea nevoie sa isi frece pizda… al naibii de mult! Penisul lui Nicolae o facea sa se simta salbatica si scapata de sub control… si avea nevoie urgenta de un orgasm. Ca de obicei, durerea care a suportat-o cand ceva era inserat in fundul ei inmultea exponential poftele ei carnale. Si acuma ca durerea s-a abatut, trupul ei si-a revenit si facea ca poftele ei carnale sa simta si mai mult. Cum zicea odata geamana ei cand experimenta vreo futaie in fund, o futaie in fund ii dadea durere care practic elibera toate nevoile si poftele ei animalice… scotea tigroaica afara din cusca in care o tinea inchisa mai mereu. Apoi mintea ei s-a intrebat oare la ce se gandea propriul ei frate in aceste momente… oare ce credea despre ea cand practic s-a lasat dusa de valul placerilor ei sexuale si se comporta astfel cu fostii lor prizonieri. Spera doar ca va intelege.
Si Radu chiar ca intelegea. El intelegea ca sora lui Renata era o curva ninfomana care isi desfacea picioarele pentru oricine si se bucura la nebunie sa fie umpluta in orice gaura cu o pula uriasa si care stia sa o futa bine de tot. La inceput se simtea nervos, apoi excitat. Gandul ca focoasa lui sora se lasa dusa de valul placerilor chiar pe penisul monstros al unui necunoscut, apoi sa il lase sa futa pizda si fundul ei… toate astea chiar il excitau. Si cu cat il privea mai mult pe Nicolae cum isi plonja monstrul adanc in fundul Renatei, cu atata penisul lui dezumflat incepea iarasi sa prinda muschi.
Rebeca a observat astea toate si repede si-a lasat mana in jos sa prinda unealta fratelui ei. Focoasa roscata iarasi se excitata doar privind futaia care avea loc pe canapea si pasarica ei fierbinte si neglijata se furnica de nevoie. In curand, si-a lasat capul jos in poala fratelui ei si a luat penisul lui intarit si pulsand in gura.
Radu a suspinat cand buzele suave ale surorii lui s-au infasurat imprejurul penisului lui. Totusi, ochii lui erau mereu pe pat unde Nicolae o futea in fund pe cealalta sora a lui. Era in special foarte atent la felul cum focoasa lui sora se serpuia pofticioasa acolo pe canapea si la fundul ei care se arcuia plin de nevoie sub implantarile tanarului care o futea de zor acolo. Si de asemenea, nu putea sa rateze felul pofticios cum Renata sugea si lingea pasarica zemoasa a Codrutei. In scurt timp, Rebeca sugea penisul lui ca un demon posedat si Radu vroia sa isi aiba mana libera sa impinga capul surorii lui in jos peste penisul lui in timp il sugea.
In alta parte a camerei, Codrut se pregatea sa isi arunce incarcatura de sperma adanc in pasarica focoasei blonde de sub el. Diana isi serpuia funduletul ei atletic in toate directile ca un sarpe care tocmai si-a prins prada in timp ce penisul urias al iubitului ei plonja adanc in pasarica ei zemoasa ca un piston. Amandoi erau extrem de aproape de propriul lor climax.
“Uhhhhhhhhh… aoleu… daaaaa… vino in mine, Codrut!” Nicolae a auzit-o pe sora lui tipand cand aceasta intr-un final a trecut dincolo de culmea ei sexuala. Si-a aruncat repede privirea acolo si a observat chipul ei contorsionat in ghiarele placerii ei in timp ce Codrut continua sa o futa de zor si sa umple pasarica ei stramta cu sperma lui cremoasa. Avea o aura asa de sexxy si angelica incat Nicolae deabia astepta sa isi plonjeze iarasi monstrul adanc in pasarica ei, dar chiar acuma el avea alte lucruri de facut. Renata isi trantea si serpuia fundul ei sexos inapoi in penisul lui plonjand foarte nevoiasa si Codruta scancea si gemea puternic in timp ce buzele Renatei sugeau si ciupeau si razuiau pasarica si clitorisul ei, conducand-o de zor prin orgasmul ei ravasitor.
Intr-un final, dupa ce si-a descarcat toata incarcatura in Diana, Codrut si-a scos unealta plina de sperma afara din pasarica ei si repede a incalecat chipul propriei lui surori. Fara sa stea pe ganduri, Codruta si-a deschis larg gura si a luat penisul imbibat al fratelui ei adanc in gura si gatul ei. Il sugea lacoma, bucurandu-se enorm de combinatia gustoasa data de pasarica Dianei si sperma fratelui ei care imbibau copios penisul lui.
Nicolae o privea excitat si atent pe iubita lui cum curata cu gura pana cand era curat ca lacrima penisul lui Codrut. In acelasi timp, ea isi trantea propria ei pasarica in sus in chipul Renatei, zdrobind vaginul ei zemos in limba intarita a acesteia ca si cum era un penis mic care futea pasarica ei. Nicolae iubea felul cum iubita lui se comporta in aceste momente, facand tot felul de lucruri obscene si perverse si pofticioasa si excitante cu trupul ei magnific. Si trebuia sa recunoasca… dupa toate cele intamplate in ultimele saptamani… o iubea mai mult ca niciodata pana acuma.
Asa ca, a continuat sa pompeze de zor in fundul ridicat al Renatei fara nici o mila si retinere, chiar futand-o pe aceasta in timp ce privea pofticios cum iubita lui sugea unealta lunga si groasa a fratelui ei pana cand era tare si pregatita pentru o noua futaie. Unde el nu avea nici o idee!
Dupa orgasmul ei si dupa ce si-a revenit la realitate din lumea placuta in care a fost aruncata de Codrut, Diana si-a deschis ochii si primul lucru care l-a observat erau bilele leganande ale fratelui ei atunci cand plonja de zor in cineva. Ranjind miseleste, si-a ridicat trupul ei zvelt sus si s-a lipit de trupul fratelui ei, intinzandu-se in jos pe la spate sa se prinda de bilele lui. “Uuuuuuuuuhhhhh… fratiiii…” a gemut excitant focoasa blonda, respiratia ei fierbinte in urechea fratelui ei, frecand nevoias pasarica ei chiar de coapsa lui. “Nu crema in fundul ei… sunt prea excitata… vreau sa cremezi in pizda mea!”
“Ohhhh… surioara… chiar asta o sa fac!” a suspinat Nicolae, tresarind la atingerea surorii lui si plonjand adanc in fundul Renatei. “Te fut, iubire… fut pizda ta fierbinte chiar acuma!”
Si apoi, gemand, si-a scos monstrul afara din fundul fierbinte si inclestat al Renatei si l-a sters de cearceaf. Diana repede a cazut inapoi pe canapea langa Codruta si si-a desfacut picioarele ei zvelte si tonifiate pentru chipesul ei fratior. Nu ii pasa ca unealta lui mai era imbibata cu sucurile din fundul altei femei, ea doar il vroia pe el adanc in pizda ei si sa o futa cu acea unealta magnifica si talentata a lui pana lesina.
“Fute-ma… fratioare!” a gemut superba blonda cand Nicolae a cazut nerabdator intre coapsele ei lasciv si invitant deschise. “Fute pizda mea bine de tot!”
Si Nicolae chiar asta a facut… mult spre frustrarea infierbantatei Renata care era foarte aproape de un orgasm… numai sa fie trasa din ghiarele lui de intensa pofta a lui Nicolae pentru propria lui sora. Pofticioasa, ea si-a serpuit fundul ei gol in aer in timp ce continua sa suga si sa linga la pasarica Codrutei, aducand-o pe focoasa bruneta la un alt orgasm puternic si intens.
Codrut a observat cum amicul lui si-a scos unealta afara din fundul infocatei roscate si a vazut oportunitatea. Propriul lui penis era asa de lung si gros si tare in aceste momente, incat largea buzele gemenei lui pana la punctul cand aceasta trebuia inconstient sa isi suprime reflexul de innec ca sa mai poata sa suga la acel penis imens.
“Merci soro!” a ranjit el intr-un final, tragand penisul lui afara din gura surorii lui cu un pocnet umed. Si apoi, repede s-a tarat in spatele fundului ridicat al Renatei si practic a luat locul lui Nicolae. Dar nu vroia sa futa fundul ravasit al focoasei roscate… el era interesat in altceva… pizda ei fierbinte si zemoasa!
Prinzandu-se ferm de soldurile Renatei, Codrut si-a pozitionat varful penisului la crevasa dintre coapsele ei si a impins inainte salbatic. Penisul lui nerabdator a umplut acea pasarica ridicata in sus pana la bile… facand-o pe Renata sa planga datorita extazului si placerii de a fi umpluta astfel. Pana acuma, Nicolae a infierbantat-o extrem de mult cu futaia aia foarte placuta in fund, dar acuma acest viril armasar va termina treaba printr-o futaie experta in pasarica ei! Ce altceva mai putea sa vrea focoasa roscata?!!!
Langa ei, Nicolae isi plonja masiva lui erectie adanc in pasarica stramta a surorii lui. Picioarele ei tonifiate si atletice erau infasurate posesiv imprejurul soldurilor lui puternice si fundul ei era pompat puternic in salteaua canapelei odata cu fiecare plonjare. Diana iubea sa il aiba pe chipesul ei fratior adanc in pasarica ei. Razuirile penisului lui urias si gros dealungul clitorisului ei o faceau sa explodeze de placere.
“Fute-ma, fratiiiii!” tipa ea. “Fute pizda mea asa cum ai futut fundul curvei aleia!”
Nicolae gemea de placere si a ridicat picioarele atletice ale surorii lui peste umerii lui. In aceasta pozitie, pasarica ei era aproape verticala si la un unghi perfect pentru niste plonjari adanci in tunelul ei stramt si alunecos.
In timp ce Nicolae o futea de zor pe sora lui, Codrut isi plonja monstrl adanc in Renata, de la spate, futand-o ca o catea in calduri ce era. Iubea felul cum clitorisul ei erect se razuia dealungul partii sensibile a penisului lui de fiecare data cand il plonja adanc in pasarica ei de la spate. Cu fiecare pompare salbatica, chipul ei era trantit delicios jos in pasarica desfacuta a Codrutei. Il facea sa se simta ca si cum le futea pe cele doua focoase tinere in acelasi timp. Si apoi, ochii lui s-au ridicat sus la chipul contorsionat de placere al surorii lui gemene si apoi o memorie cand o futea pe ea in timp ce aceasta sugea pizda Dianei a trecut prin creierul lui febril. Codrut aproape a explodat acolo pe loc……………
Canapeaua era o furie de activitate… pizde, pule, funduri si sani peste… Nicolae o futea pe Diana… Codrut o futea pe Renata… Renata o sugea pe Codruta… pana cand toti au explodat in cateva orgasme ravasitoare si care pur si simplu aproape ca i-au trimis in alta lume…
Si Radu si Rebeca? Pai… Radu tocmai si-a varsat o incarcatura copioasa in gatul Rebecai si apoi, a vazut ca ceilalti inca erau… aham… foarte ocupati.
“Lasa-ma sa ghicesc, fratii… iarasi ai uitat sa pui gloante in revolver?” a soptit focoasa roscata in urechea fratelui ei, dupa ce a inghitit copioasa incarcatura de sperma.
“Asa cred…” a soptit el, putin rusinat.
“Ce te-ai face fara mine si fara Renata…”
“Nu stiu…”
“Pentru ca ne-am gandit ca asa ceva patesti si am ascuns o arma chiar sub scaunul pe care stai… cand am verificat cabana aseara…”
“Poftim?” a zis el, surprins. Dar nu stia de ce era surprins, pentru ca nu era prima data cand surorile lui gemene erau cu cativa pasi in fata lui.
Rebeca a luat pistolul de sub scaunul de care inca era legat Radu. “Aham…” si-a curatat gatul ea cand cei intinsi pe canapea doar pluteau pe niste nori de puf dupa orgasmele lor.
Nicolae si-a ridicat capul de pe umarul surorii lui si si-a intors capul spre Radu. “Ce…” a inceput el sa zica, dar cand a vazut ca Rebeca statea in picioare si cu un pistol in mana, a sarit ca ars de pe sora lui, direct in picioare, pregatit de orice.
“Scuze… nimica personal…” a zis Rebeca ranjind, indreptand pistolul spre Nicolae.
Urmatorul lucru care l-a auzit Nicolae era un “poc” puternic…………

Capitolul 86

2 august 2005 - marti

Nu stia cand sau cat timp a trecut, dar Nicolae s-a trezit brusc dintr-o data. Speriat, si-a aruncat privirea roata prin cabana si ce a vazut nu ii venea sa creada. Sange peste tot, pe pat erau trei trupuri nemiscate, el zacea intr-o balta de sange, usa de la intrare deschisa inapoi, afara vantul batea destul de furios... nici el nu stia… toate erau asa de incetosate… parca se trezea dintr-un somn de zile intregi…
Ultimul lucru care si-l amintea erau cuvintele acelea “Scuze… nimica personal…” zise de criminala aceia sau ce naiba era pentru ca nu stia cum sa ii zica. Si apoi a auzit un pocnet de pistol si o durere insuportabila a sagetat prin pieptul lui. Si-a dus repede mainile la piept si a simtit ceva lichid vascos iesind de acolo. O gaura exista chiar in locul unde era inima lui. Corpul lui nu mai coopera. Totul se intampla asa de repede incat parca timpul a ramas pe loc. Apoi un alt pocnet si o alta durere in partea dreapta chiar langa inima a simtit. Si apoi alte cateva pocnete, nici numai stia cate, poate zece, poate douazeci, nici el nu stia. A cazut in timpul acestor pocnete direct pe podea. Nici macar nu a putut sa se intoarca in directia de unde se auzeau pocnetele. Privirea lui incepea sa se incetoseze, numai vedea aproape nimic, durerea era asa de insuportabila incat practic numai stia nimic. Toate simturile lui incepeau sa dispara incetul cu incetul, dar nu ca un somn, ci alceva, alceva mult mai diferit. Ceva fierbinte, asa de fierbinte incat sintea ca arde de viu pe interior se imprastia prin tot trupul lui. Fiori electrici au pus stapanire pe tot trupul lui. Parca adrenalina era pompata prin tot trupul lui, dar asa de fierbinte si electrica incat numai stia ce era ceea ce simtea. Apoi totul a inceput sa dispara, numai simtea nimic, absolul nimic……
Si-a scuturat capul sa alunge ceata care era peste ochii lui si totul devenea tot mai clar. Balta de sange era vascoasa, lipicioasa. Oare era a lui? Nici el nu stia. Si-a aruncat privirea pe piept acolo unde a avut acea durere si a cautat gaura care isi reamintea ca era acolo. Mai exista sange acolo, dar cand a cautat, nu era nimic doar piele. S-a cautat peste restul trupului, dar nu a gasit decat piele. A apasat putin in locul unde stia ca exista o gaura, dar nimic, doar muschi, os, si bataia inimii. Era in regula. Nu ii venea sa creada. Oare ce a fost, vreun vis?
Intr-un final, s-a ridicat in picioare si si-a aruncat privirea prin cabana. Si apoi a vazut. Patul plin de sange. Trei trupuri acolo acoperite cu sange la fel ca el. Numai fata de el care avea sange doar in zona inimii si pe piept, celelalte trupuri erau pur si simplu acoperite din cap pana in picioare. Dar si asa le-a recunoscut, nu putea sa nu le recu...



    Login