Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 77
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3093 ori - Nota 6.00 (5 voturi)
Asezandu-se pe un scaun de langa masa, Radu privea prin camera, parca ca un rege care isi supraveghea supusii, zambind cu o satisfactie lasciva inspre orgia care avea loc prin diferite colturi ale cabanei. Brunetul o futea pe bruneta, blonda calarea penisul monstru al blondului, si una din gemenele lui avea pasarica larg deschisa si cealalta geamana a lui sugea crema lui afara din pasarica acesteia… parca era in al noulea cer al placerii sexuale. Radu s-a facut comod pe acel scaun si privea cum Codrut isi plonja monstrul adanc in pasarica acelei focoase brunete. El a ranjit miseleste, imaginandu-si ce experiente placute simtea acesta in timp ce o futea pe acea focoasa bruneta si cu siguranta nu pentru prima data. Si, Codruta, wooooow, o primea fara nici o jena si iubea fiecare clipa petrecuta in acest fel. Spatele ei era arcuit pofticios, picioarele ei larg desfacute si la fiecare pompare a lui Codrut, focoasa bruneta isi trantea fundul inapoi in el, implantand pasarica ei stramta si alunecoasa in coloana de granit a tanarului din spatele ei ca o femeie posedata.
“Unnnnggghhhhh!” a gemut Codruta puternic. “Viiiiiiiiiinnnnn iaraaaaa, fratioareeeeee… ooooooohhhhh… Codrut… ma futi asa de bineeeeeeee… oooohhhhh… daaaaaa… viiiiiiinnnnn iaraaaaaa.a… umple-ma cu pula taaaa… fute-maaaaaa tareeeeeeee…” Si Codrut exact asta facea. Si-a tras fundul inapoi si a stat doar cu capul lui spongios in pasarica ei pentru o clipa agonizanta, apoi a plonjat iarasi in ea, tare si viguros. Si a continuat sa futa, gafaind puternic, dand gemenei lui fiecare cm din penisul lui monstruos cu un impact maxim de fiecare data. Codruta si-a incordat bratele si s-a pregatit pentru atacul feroce care stia foarte bine ca urma. Valuri de caldura vulcanica delicioasa emana din pasarica ei si a inceput sa se intinda prin tot trupul ei in timp ce Codrut o futea fara nici o retinere, tragand fortos de soldurile ei in timp ce penisul lui plonja adanc si penetrant pana in uterul ei. Tunelul gemenei lui parca tragea si mulgea penisul lui ca o gura sugatoare si Codrut suspina de placere.
“Uhhhhhhhhhhh, soro! Ce iubesc pizda ta! Iubesc sa fut pizda ta fierbinte!”
“Oh, fratioare, ce iubesc si eu asta!” a raspuns Codruta, zdrobind fundul ei inapoi in pubisul fratelui ei, coloana lui de granit facand iarasi contact cu intrarea in uterul ei. “Aoleu, fratioare, ce iubesc pula asta uriasa cand fute pizda mea!”
Codrut si-a inchis ochii si si-a inclestat dintii. Orgasmul lui a inceput sa se construiasca pe masura ce o futea tot mai puternic pe geamana lui, pompari lungi si penetrante care zdruncinau tot trupul ei pana in cele mai ascunse locuri. Un alt orgasm se apropia foarte repede pentru focoasa bruneta, dar inca nu era dincolo de punctul de neintoarcere… tot ceea ce trebuia sa faca era sa incerce si sa reziste pana cand geamanul ei era pregatit sa ii umple pasarica cu sperma lui fierbinte si cremoasa, sa aiba un orgasm amandoi aproape simultan, un orgasm care il iubea enorm de mult sa il aiba chiar atunci cand penisul lui pulsa torente fierbinti de sperma in pasarica ei. Codrut a inceput sa gafaie si sa dea semne de oboseala, conducand penisul lui urias in pasarica gemenei lui parca razbunator. Codruta gemea si il ruga sa explodeze cat mai repede pentru ca nu stia cat timp mai putea sa isi amane orgasmul. Codrut doar continua sa gafaie printre dinti inclestati “Da… daaa… daaaaa…” Si in cateva secunde lungi, tanarul era aproape de orgasmul care nu mai putea sa il opreasca nici daca vroia. Si-a aruncat capul pe spate si a tipat, futand penisul lui in pasarica ei fierbinte si alunecoasa cu miscari incontrolabile si instinctive.
Codruta a simtit cum penisul urias al fratelui ei incepe sa se umfle si sa tresara adanc in pasarica ei atunci cand el se pregatea de explozia lui. Si asta era indeajuns pentru focoasa bruneta si singurul lucru de care avea nevoie pentru a fi impinsa si ea dincolo de culme, si a inceput sa explodeze ca o racheta imediat ce a simtit primul torent al fratelui ei cum facea contact cu uterul ei.
“AHHHHHHHHHGGGGGGHHHHHHH! AOLEU! VIIIIIIIINNNNN… UHHHHHHHHHHH… FUCK… CE MAI VINNNNNNN…” a tipat Codrut fara sa ii mai pese de nimeni si nimic. Si Codruta erupea la fel de puternic si placerea era asa de intensa incat niciodata nu mai vroia sa o opreasca. Pasarica ei a erupt dealungul intregii lungimi monstruoase a penisului lui, scuipand uleiurile ei dealungul coloanei aceia adanc infipta in ea. Codrut futea pasarica ei cat de repede putea, tresarind de fiecare data cand spasmurile acelea fierbinti se intamplau dealungul coloanei lui de granit. Muschii pasaricii ei s-au prins de coloana lui de granit in contractii ritmice si puternice care practic mulgeau incarcatura lui vulcanica afara din bilele lui umflate.
“Fute-ma, fute-ma!” tipat Codruta, iar si iar si iar, in timp ce orgasmul ei se fugarea prin tot trupul ei frumos tonifiat si imbibat cu transpiratie. Ea se trantea salbatic inapoi in fratele ei foarte dotat, savurand fiecare contractie spasmica a orgasmului ei.
In timp ce incarcatura incestuoasa a lui Codrut umplea abdomenul ei, Codruta gemea fericita, zdrobind pasarica ei ravasita inapoi la baza penisului fratelui ei. Cand penisul lui a inceput sa se inmoaie in interiorul ei, focoasa bruneta a cazut inainte si tubul semierect si lung si gros al fratelui ei a iesit afara din pasarica ei ca un anaconda care iesea afara din vizuina lui cu un pocnet audibil. S-a intors repede pe spate si l-a tras pe geamanul ei jos pe podea langa ea, imbratisandu-l tandru si dragastos.
“Oh, fratioare!” a murmurat ea direct la urechea lui. “Ce placut a fost, iubitule… woooooow… ce placut a fost…”
“Aham…” a putut doar sa murmure Codrut, zambind marsav inspre sclipirea ochilor surorii lui. Si apoi buzele lor s-au intalnit si limbile lor au inceput sa se dueleze, parca era o nunta de serpi si se infasurau una imprejurul alteia ca si cum nu s-au intalnit de mult. Si apoi, penisul lui monstruos iarasi a inceput sa prinda viata si o vroia iarasi, pulsand dealungul coapselor ei, cu o caldura vulcanica. Doar stand acolo pe carpeta aceia comoda si sarutandu-se pasional deja ii infierbanta iarasi pe cei doi gemeni. Instinctiv, Codruta s-a intins in jos printre trupurile lor intoarse intr-o parte si a inceput sa caute coloana lui de granit. Un suspin de placere a scapat dintre buzele ei inca ocupate cu acel sarut si era foarte bucuroasa sa il simta iarasi gata de atac, degetele ei simtind grosimea pulsanda a fratelui ei, inca imbibata cu un amestec de sperma si crema.
“Maica maiculita…” a gemut frumoasa bruneta cand nevoia de aer a aparut si buzele lor s-au despartit. Apoi si-a aruncat privirea in jos la unealta lui care iarasi incepea sa prinda muschi. Si in curand a simtit palma fratelui asezandu-se pe barbia ei si apoi buzele lor iarasi s-au intalnit si un alt sarut pasional si fara nici o retinere a inceput. L-a prins de ceafa si a tras trupul pe jumate deasupra ei si degetele lor iarasi au inceput sa se fugareasca peste trupurile lor infierbantate, dezmierdand pielea lor catifelata si inca acoperita cu un strat subtire de transpiratie. In curand, amandoi iarasi se excitau. Codrut s-a intins inspre movila surorii lui si era pe cale sa isi infinga degetele in crepatura ei inundata cu un amestec de sperma si crema de a ei care in aceste momente se prelingea jos pe covorasul comod de sub ei. Si apoi, o voce puternica s-a auzit de deasupra lor.
“Mai, mai, mai!” a zis Radu cu un ranjet miselesc. “Acuma care sunt cuplurile cu adevarat pe aici?”
Codruta automat a tresarit si s-a impins din imbratisarea si sarutul fratelui ei si a incercat sa isi acopere nuditatea fara prea mult succes, neputincioasa sa isi ia ochii de la penisul lui semierect care acuma atarna ca un tub lung si gros si moale dintre coapsele acestuia.
“In picioare, bruneto!” a ordonat Radu. “Treci acolo pe blana aia de urs si uite-te cum… hmmmm… iubitul tau… i-o baga la curva aia de deasupra lui…”
Codruta a fost cam inceata in reatia ei si Radu a prins-o de o mana si a tras-o mai dur in picioare. El tinea trupul ei nud lipit de al lui si a inceput sa isi fugareasca o mana peste crepatura fundului delicios al Codrutei, cautand pasarica ei de la spate. Degetele lui au alunecat usor in caldura umeda si lipicioasa dintre labile ei excitate.
“Hmmmmmmmmm… eroul asta chiar ca te-a infierbantat bine de tot, asa e, bruneto?” a ranjit Radu. “Yeah… asa pizda ai cum ar trebui sa fie o pizda… fierbinte si uda si pregatita pentru o futaie buna de tot mereu… asa esti, frumoaso? Ce zici, ai vrea sa te fut, huh?”
Codruta a inghitit in sec si nu a zis nimic. Se simtea asa de nervoasa si iritata ca a fost intrerupta chiar intr-un moment foarte pasional cu geamanul ei de catre acest… necunoscut, dar era in acelasi timp foarte excitata si uda acolo jos, pasarica ei furnicanda raspunzand automat la manipularile experte ale acestuia.
“Aham… ma gandeam eu…” s-a laudat Radu. “O bucata fierbinte ca tine are nevoie sa fie fututa dimineata, amiaza si noaptea, asa e, frumoaso?” Codruta nu a zis nimic si Radu a prins-o de ceafa, chipul lui foarte aproape de al ei.
“Raspunde-mi, curva!” a marait el. “Te-am intrebat daca tu te saturi vreodata de pula?”
“N… nu… niciodata…” a murmurat Codruta, zdrobind movila neteda a pasaricii ei direct in degetele jucause ale lui Radu. Se simtea asa de rusinata pentru ceea ce a admis, nu pentru ca el a facut-o sa zica asta, ci pentru ca undeva in adancurile creierului ei stia ca asta era adevarat!
“Atunci, frumoaso, trebe sa am grija sa primesti toata pula de care ai nevoie…” s-a laudat Radu, inserand foarte dragastos doua degete in tunelul stramt al focoasei brunete.
Codruta s-a lasat in trupul tanarului si aproape a gemut usor pe gatul lui, bucurandu-se de acea penetrare si manipulare foarte experta. Chiar ca stia ce sa faca cu trupul unei femei. Radu si-a miscat degetele de jur imprejurul labilor imbibate ale focoasei brunete pana cand sucurile ei copioase au imbibat degetele lui exploratoare. Apoi, si-a luat mana de la pasarica ei si si-a dus degetele la gura lui. Radu o privea in timp ce sugea cocktailul acela aromatic de sperma si crema in gura lui, lingand pana cand degetele lui erau curate ca lacrima.
“Mmmmmmmm, mmmmmmm, foarte gustoase, bruneto!” a zis el lingandu-si buzele obscen. “Yeah… defapt esti asa de gustoasa, frumoaso… cred ca iti ling pizda inainte sa te fut… acuma treci pe blana aia de urs…” Apoi Radu si-a aruncat privirea spre Codrut.
“Si tu, eroule! Poate inveti ceva!” a ranjit el. “Sti ce? De ce nu ii astupi gura cu pula ta… cel putin asa o ti pe curva linistita in timp ce ii ling pizda…”
Radu i-a marsaluit pe cei doi gemeni pana la blana de urs unde Diana tocmai si-a indreptat trupul dupa un sarut foarte lung si pasional cu Nicolae si incepea iarasi sa salte ca pe trambulina in coloana lui de granit. Codruta il privea pe iubitul lui cum se bucura foarte mult de ceea ce facea Diana deasupra lui si, daca asta ar fi prima data, focoasa bruneta chiar ar trebui sa fie geloasa. Dar nu era. Pentru ca era intr-o relatie foarte asemanatoare cu Codrut si iubea enorm de mult ceea ce avea cu acesta. Codrut doar i-a privit cu un ranjet pe buze, un ranjet care zicea doar un lucru. Iubea sa priveasca, la fel de mult ca atunci cand experimenta. Si trebuia sa recunoasca. Diana era o bunaciune… una dinaia rara de tot. Ochii lui erau atintiti asupra penisului care o umplea asa de perfect pe Diana cu o sclipire nenaturala acolo, vrand ca in aceste momente sa fie penisul lui lung si tare acela care plonja in repetate randuri in tunelul stramt al superbei blonde.
Codrut continua sa priveasca cu un grad crescator de pasiune cum superba blonda se zvarcolea si salta funduletul ei sexxy in sus si in jos pe penisul fratelui ei, si incepea sa se intrebe oare cum de acel penis monstruos nu o crepa in doua. Dar privirea de pe chipul Dianei i-a zis lui Codrut ca primea doar ceea ce vroia, mai exact cea mai intensa placere de la monstrul gros si acoperit cu vene si vinisoare care plonja asa de delicios in pasarica ei. Codrut a ochit restul trupului zvelt si frumos tonifiat al Diana, in special sanii aceia perfecti care se leganau asa de excitant pe pieptul ei. Sanii ei erau asa de fermi incat deabia se zgaltaiau atunci cand salta. Si se impingeau afara mandrii pe pieptul ei fara nici o urma ca gravitatia a pus stapanire pe ei. Sfarcurile ei erau erectie si cercul aureolelor era asa de placut la vedere. Codrut deabia astepta sa mai aiba inca o sansa sa ii suga tandru in gura lui si sa o aduca la un orgasm doar din asta.
Radu a impins-o pe Codruta inapoi pana era asezata pe blana de urs si i-a facut semn lui Codrut sa se aseze in fund la capul ei. Excitatul tanar a facut asa cum i s-a zis, nerabdator pentru inca o tura de sex. S-a asezat pe blana de urs alaturi de geamana lui, odihnindu-si coapsa lui nuda direct de umerii ei. Sanii majestuosi ai Codrutei se zgaltaiau sexxy in timp ce se facea comoda pe blana aceia de urs miscandu-se intr-o pozitie mai buna chiar intre coapsele fratelui ei, asezata inca pe spate. Picioarele ei s-au desfacut atunci cand a simtit penisul monstruos al fratelui ei frecandu-se de obrajii ei. S-a intins in sus si s-a prins de acea coloana si a inceput sa dezmierde penisul lui cu degetele ei in sus si in jos pe toata netezimea lui. Codrut a gemut si s-a intins spre sanii surorii lui, strangandu-i gentil.
“Yeah… asta eeee…” a gafait Radu, alunecand cateva degete in sus in pasarica Codrutei. “Wooooow… voi doi chiar ca nu faceti pentru prima data asta… acuma pune pula in gura ei, eroule si astupa-i gura…” Codrut nici macar nu l-a bagat in seama si si-a presat penisul inainte intre buzele intredeschise ale gemenei lui.
Codruta a inceput sa isi miste limbe peste pielea acelui penis si apoi si-a scufundat varful limbii in gaurica din capul acela spongios care se prelingea presperma. Apoi si-a inchis buzele imprejurul penisului, conducandu-l mai departe in gura ei, luandu-l in intregime in gura si gatul ei, limba ei fugarindu-se delicios dealungul coloanei, si buzele ei parca un inel de logodna lipite de pubisul lui. Codrut a gemut usor, o mana ducandu-se pe capul surorii lui, cealalta incepand sa framante sanii ei. Codruta a inceput sa suga inainte si inapoi pe coloana lui, buzele ei stramte in timp ce limba ei lingea expert peste tot. Il sugea incet si dragastos, iubind enorm de mult sa aiba bata aceia de baseball in gura ei.
“Ohhhhhhhhhh, ce placut e soro!” a gemut Codrut in timp ce Codruta l-a supt de cateva ori lung si puternic, ca un aspirator. “Mmmmmmmmm… deabia astept sa explodez in gura ta!”
“Asta e, eroule, fute-i gura! Iubeste asta!” a zis Radu, ranjind inspre cei doi cu un zambet obscen si smecheresc. El isi futea degetele prin pasarica Codrutei cu miscari adanci si penetrante, facand-o pe focoasa bruneta sa geama puternic imprejurul penisului fratelui ei. Pasarica ei excitata devenea tot mai infierbantata iarasi si mai umeda cu fiecare clipa care trecea, exact asa cum ii placea lui Radu. Apoi a ingenunchiat intre coapsele ei atletice si si-a aplecat trupul si capul jos de tot.
“Desfa picioarele, frumoaso!” a ordonat el. “… pentru ca vreau sa te ling pana esti curata ca lacrima…” Si fara nici un alt cuvant, el si-a lasat capul jos si a inceput sa linga peste abdomenul ei atletic, peste pubisul ei neted, coapsele ei cremoase. A lasat un rau de saliva vulcanica peste toata pielea ei cremoasa.
Codruta iubea sa fie linsa la fel de mult ca un penis lung si gros indesat in pasarica ei. Nicolae chiar ca a rasfatat-o al naibii de tare. Si acuma nu conta felul in care era fututa… doar vroia sa fie fututa si nu conta cum. Cu limba, pula sau mainile, trebuia sa fie fututa. Un deliciu era atunci cand era linsa si erau cateodata dati cand o lingea cu orele. Ore intregi pana cand gura si limba lui erau amortite de la cata placere dadea iubitei lui. Si acuma, Radu facea exact acelasi lucru. Codruta iubea gura experimentata a acestui necunoscut cand era lipita pe pielea furnicanda si infierbantata a pasaricii ei. Degetele lui erau deja la pasarica ei si le desfaceau larg inapoi. Apoi, cu limba lui adanc infipta in interiorul ei, lingand si tachinand peste toata pielea ei uleioasa. Placerea era asa de intensa incat Codruta si-a luat gura de pe penisul fratelui ei pentru o secunda si a privit in jos la Radu.
“Ooooooooooohhh… daaaa… suge-ma… suge-ma… linge pizda mea, armasare…” Niste furnicaturi infioratoare incepeau sa porneasca iarasi dintre picioarele focoasei brunete. Abdomenul ei parca era plin cu fluturi. Vroia sa ii zica lui Radu cat de placut era atunci cand avea limba si buzele lui acolo pe pasarica ei furnicanda, dar Codrut era mult prea impacientat. El s-a prins de capul surorii lui destul de puternic si a impins gura acesteia inapoi la penisul lui.
“Haide nah soro!” s-a plans Codrut. “Shit, suge-mi pula!” Codruta a devenit si mai excitata de profanitatea geamanului ei si lacom si-a plonjat buzele peste penisul lui. Si-a deschis iarasi larg gura si aproape ca s-a innecat cand forta acea erectie gigantica in jos pe gatul ei si sugea lacom. Codrut doar gemea.
“Ummmmmmmmmmmmm, soro! Ohhhhhhhhhhh, daaaaaaaaaa!”
Intensa placere a suctiunii surorii lui era ca nimic ce a experimentat chipesul brunet. Cu siguranta penisul lui a fost supt inainte. La cate iubite a avut dealungul timpului, nu s-a plans niciodata ca a dus lipsa de pizda. Dar si cele mai bune erau niste amatoare in comparatie cu felul cum focoasa lui geamana il sugea. Codrut a suspinat si doar s-a facut mai comod acolo pe pielea de urs, zambind in timp ce privea cum focoasa lui sora dragastos ii sugea penisul. Codruta slurpaia zgomotos la penisul gustos al geamanului ei. Prinzandu-se de acea coloana de granit cu pumnul ei, Codruta a inceput sa il pompeze cu mana ei repede in sus si in jos in timp ce sugea pe restul, penisul lui in intregime acoperit fie de mana ei, fie de gura ei.
Si intre coapsele ei larg deschise, gura lui Radu facea minuni peste toata pasarica ei excitata, lingand amestecul acela care se prelingea afara din ea si lasa in urma lui o curatenie ca lacrima. Limba lui intarita si jucausa proba fiecare portiune a zonei ei pubiene, alunecand prin crepatura ingusta si stramta incepand de la fundul ei pana la clitoris si apoi iarasi inapoi in jos in cel mai delicios si placut mod posibil, intr-un ritm senzual care in curand a facut-o pe focoasa bruneta sa se catere pe pereti de placere.
“Uhhhhhhhh… oooohhhhh… maica maiculita, fratii, ce placut eeeee!” a murmurat Codruta printre slurpaiturile delicioase asupra penisului fratelui ei.
“Ummmmmmmmmmmmm, ce gust bun ai!” a murmurat Radu, ridicandu-si gura de la crevasa ei inundata. “Pizda ta e asa de gustoasa, frumoaso!” Codruta s-a cutremurat datorita excitatiei si si-a impins pelvisul in sus in chipul imbibat cu sucuri al acestui necunoscut.
“Atunci baga gura inapoi la cutie si linge, smechere…”
Radu doar a ranjit si si-a plonjat chipul inapoi in mlastina fierbinte a pubisului ridicat al Codrutei, buzele si limba lui imediat atacand pielea pasaricii ei cu o vigurozitate crescanda. Codruta si-a dus o mana pe ceafa lui Radu si a impins chipul lui mai adanc in crevasa ei deschisa. Si a lasat-o acolo, controland presiunea gurii lui asupra pasaricii ei, exact la fel cum cealalta mana a ei controla viteza si adancimea pomparilor lui Codrut in gura ei sugatoare. Codrut incepea sa se apropie de o eruptie. Si-a inchis ochii si a impins adanc in gura surorii lui, literlalmente futand chipul ei frumos cu coloana lui de granit.
“Uhhhhhhhhhh, soro!” a tipat el tare de tot. “Sunt asa de aproape… ohhhhhhh… daaaaaaa… suge… suge tare de tot… ahhhhhhhhggghhhhhhhh!”
Diana l-a auzit pe Codrut tipand si pentru prima data decand ceilalti s-au alaturat ei si lui Nicolae pe blana de urs, superba blonda a observat ca nu era singura. Ea si fratele ei au fost asa de preocupati de futaia lor pasionala si lenesa incat pur si simplu au uitat de toate si de toti.
De la prima penetrare adanca si fantastica, penisul urias al fratelui Dianei a umplut-o pe superba blonda pana la refuz, coloana lui lunga si groasa au intins peretii tunelului ei stramt mai tare ca niciodata si nu se satura nici in ruptul capului de asa ceva. De fapt, pomparile delicioase ale fratelui ei scoteau sentimente si emotii asa de senzuale si extreme incat pentru mult timp Diana doar a calarit orgasmul dupa orgasmul dupa orgasmul care scumpul ei frate dadea trupului si mintii ei incetosate. Practic, superbei blonde nu ii mai pasa decat de masiva tarie care plonja la nesfarsit si fara oprire intre coapsele ei atletice. Dar acuma, privirea ei a fost indreptata spre Codrut care isi futea penisul direct in gura prietenei ei.
Penisul lui Codrut era asa de urias si lung si gros, exact cum stia ca este datorita intalnirilor foarte fierbinti din ultimul timp… aproape identic cu monstrul care facea valuri asa de placute prin sistemul ei… acuma adanc infipt in pasarica ei… valuri asa de placute incat superba blonda repede se indrepta spre un alt orgasm ravasitor. Si apoi, spectacolul salbatic de langa ei practic inmultea exponential placere si apropierea de culmea ei orgasmica. Si acuma nu stia de ce, dar incepea sa fie fascinata de penisul acela care aluneca asa de delicios printre buzele care le-a sarutat de asa de multe ori cand erau doar ea si focoasa bruneta.
“Uhhhhhhhhhhhh, fute-ma fratiiiiiiii!” a murmurat Diana. “Sunt asa de aproape iara!” Diana era foarte usor excitata si spre deliciul fratelui ei, infierbantata tanara a avut deja vreo trei orgasme decand a intrat in pasarica ei, si tunelul ei imbaia coloana lui de granit de fiecare data cu o inundatie de lichide fierbinti si uleioase.
“Ohhhhhhhhh, daaaaaaaa!” a gemut Nicolae, simtind cum un alt orgasm erupea prin trupul ei atletic si cutremurand. Fiecare climax parea si mai urias si mai intens ca precedentul si Nicolae iubea felul cum superba blonda putea sa explodeze asa de puternic avand orgasme unul dupa altul si sa fie instantaneu excitata iarasi.
Faptul ca futea pasarica stramta si fierbinte a surorii lui era printre cele mai placute lucruri care le-a experimentat vreodata in viata lui. Penisul lui era tare ca piatra si, chiar daca cateodata simtea ca se apropia de o eruptie de fiecare data cand superba blonda avea un orgasm, stamina lui parea sa returneze si Nicolae pur si simplu o futea pe sora lui si mai mult pana cand ea doar scancea si plangea si gemea si exploda iarasi… totul era asa de placut…
“Fute-ma, Diana, dragoste!” a gemut Nicolae in timp ce privea inelul format de labile surorii lui prinzandu-se posesiv de penisului lui. “Ummmmmmmmm… daaaa… surioara… salta pizda aia in sus si in jos pe pula mea!” Diana si-a aruncat privirea jos la jonctiunea trupurilor lor, exact acolo unde penisul monstruos al fratelui ei disparea printre labile inclestate ale pasaricii ei. Si era asa de stramta si fierbinte si alunecoasa si inclestata, incat aproape ca ii taia rasuflarea.
“Ooooooooohhh… asta fac… fratioare…” scancea Diana bucuroasa. “Uite-te cum intra, fratioare… unnggghhhh… woooooow… ce pula mare ai… asa de placut eeeee… fute-maaaaaaaa…” Lui Nicolae nu ii venea sa creada ce placut putea fi. Nu ii venea sa creada in ce s-a transformat inocenta lui sora dealungul anilor. O perversa si o curva si o ninfomana curata care vroia doar placere si chipesul tanar era fericit sa ii ofere cata putea si avea nevoie… oricand… oriunde… oricum…
“Bag-o in ea, Nicolae!” gafaia Codrut, privind foarte intens ceea ce faceau cei doi acolo. “Fute-o bine de tot!”
In timp ce vorbea, Codrut isi punctua cuvintele cu pompari adanci si salbatice ale penisului lui monstruos in gura gemenei lui. Nicolae si-a aruncat privirea intre iubita lui nuda si foarte frumoasa si gura ei era in intregime umpluta cu penisul monstruos al geamanului acesteia si ea doar gemea si se agita foarte sexxy, cu siguranta placandu-i enorm de mult stimulatia care tocmai o primea de la Radu si Codrut.
“Suge-ma, linge-ma, curvarule, suge-ma, oooooohhhhh ce bine ma lingi… viiiiiiinnn… aoleu ce mai VVVVVVVIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN!”
Si exact asta a facut tanarul dintre picioarele focoasei brunete. Deschizand gura lui larg inapoi, Radu dadea pasaricii spasmotice a Codrutei un sarut frantuzesc lung si cat putea de adanc cu limba lui. El sugea clitorisul ei in gura lui si il sfichiuia in repetate randuri cu limba lui. Codruta aproape ca a lesinat de placere. Ea a inceput sa suga furios penisul lui Codrut care in ultimele clipe l-a cam neglijat in timp ce focurile orgasmului ei incepeau sa arda peste tot trupul ei transpirat si nud. Codrut simtea cum bilele lui incep sa se umfle iarasi in timp ce vacuumul gurii surorii lui si buzele ei stramte si sugatoare il aducea si pe el foarte aproape de culme. Era ca si cum ar fute o pizda umeda si fierbinte si alunecoasa.
Codrut dintr-o data a inceput sa tresara inainte, plonjand penisul lui in intregime in gatul surorii lui in timp ce incepea sa climaxeze. Codruta a simtit samanta lui fierbinte si lipicioasa cum incepea sa erupa de la capataiul penisului lui si gemea puternic in timp ce incerca sa inghita totul in gatul ei, dar o portiune a inceput sa se prelinga afara dintre buzele ei si apoi direct prin valea dintre sanii ei.
Inainte ca Codruta sa aiba o sansa sa isi revina, Radu a intors-o pe burta si apoi a ridicat trupul ei in maini si genunchi si in mod neceremonios a inceput sa isi plonjeze monstrul lui in pasarica ei pe la spate.
“Suge-l iarasi!” a gafait Radu, plonjand penisul lui adanc in tunelul inclestat al Codrutei. “Suge-l pe eroul asta iarasi in timp fut pizda asta stramta a ta, curvo!”
Codruta nerabdatoare a tras coloana de granit a fratelui ei inapoi in gura ei si a inceput sa suga penisul lui semierect pana cand iarasi incepea sa prinda viata. Nu a durat mult munca gurii ei si chipesul ei geaman iarasi era tare ca piatra. Codruta inghitea coloana lui sclipitoare si imbibata in saliva ei zgomotos, in tot acest timp trantindu-si pasarica inapoi in penisul adanc infipt al lui Radu.
Langa ei, Nicolae inca o futea pe Diana cu pompari cutremuratoare, ghidand-o pe superba blonda dintr-un climax in altul. El putea sa simta peretii pasaricii ei cum se contractau stramt imprejurul coloanei lui de granit cu fiecare orgasm ravasitor care il avea. In ciuda circumstantelor, combinatia de a fute pasarica stramta a surorii lui si faptul ca iubita lui sugea penisul geamanului acesteia in timp ce un necunoscut o futea de la spate chiar acolo langa ei era ceva extrem de excitant. Nicolae in curand a simtit cum un climax incepea sa porneasca din bilele lui, imbaindu-l si intinzandu-se prin tot trupul lui ca un uragan.
“UUUUUGGGGGHHHHHHH! FUCK! VIIIIIIIIIINNNN, SORO!” a tipat Nicolae. “OOOOHHHHHH, DAAAAAAAA… VIIIIINNNN IN PIZDA TAAAAAAAAAAAAAAAAA!”
Diana scancea de placere in timp ce simtea penisul fratelui ei umflandu-se si incepand sa erupa adanc in interiorul ei, inundand tot pantecele ei cu torent dupa torent de sperma fierbinte si cremoasa. Ea se agita si zvarcolea si serpuia deasupra lui, trantind soldurile ei atletice in jos sa primeasca fiecare picatura din incarcatura lui pretioasa. Si apoi, fratele ei a inceput sa pistoneze pasarica ei de dedesupt ca un picamer si Diana a avut un alt climax, aproape lesinand de la indescriptibila si intensa placere care spala intregul ei trup zvelt in valuri de placere orgasmica nemaintalnita.
In curand, si Radu a inceput sa ejaculeze, plesnind penisul lui in pasarica Codrutei asa de puternic incat aceasta nu mai putea sa isi mentina gura pe penisul fratelui ei asa cum trebe. Dar Codrut doar s-a prins de capul surorii lui si a fortat coloana lui de granit cat a putut de adanc in gatul ei.
“Haide, suge-ma tare, soro!” a gemut Codrut. “Shit! Sunt asa de aproape!”
Codruta inghitea viguros si pofticios, lasand ca muschii gatului ei sa maseze ca niste valuri dealungul coloanei fratelui ei. Deabia se putea concentra asupra suctiunii pentru ca Radu o futea asa de viguros. Si totul era asa de placut. Pasarica ei niciodata nu s-a simtit asa de plina si asa de delicios ravasita. Ea gemea puternic direct in pubisul fratelui ei in timp ce simtea un alt orgasm punand stapanire pe trupul ei cutremurand.
Si apoi, sperma lui Radu a inceput sa inunde pasarica Codrutei exact in momentul cand a doua incarcatura a lui Codrut a inceput sa umple gura si gatul ei nesatul. Focoasa bruneta era pur si simplu injectata cu sperma fierbinte si cremoasa din amandoua capete ale trupului ei si totul era fantastic si inimaginabil. Pasarica ei se contracta imprejurul penisului lui Radu in timp ce si ea avea un alt orgasm asa de ravasitor incat practic storcea si mulgea toata sperma afara din bilele lui Radu. Si gura ei facea exact acelasi lucru la celalalt penis monstruos care futea trupul ei si ea continua sa suga si sa linga pana cand penisul fratelui ei a inceput sa se inmoaie usor printre buzele ei. Intr-un final, dupa ce eruptia lui s-a terminat, Radu si-a tras penisul acoperit cu un amestec de sperma si crema afara din pasarica Codrutei cu un slurpait zgomotos si a lasat ca trupul ei sa cada inainte pe blana de urs. Chipul ei inca mai era in pubisul fratelui ei in timp ce continua sa suga si ultimele picaturi de sperma afara din bilele lui. Radu si-a aruncat privirea in jos la cei patru care inca erau intinsi in diferite pozitii pe blana de urs si nu a rezistat sa nu ranjeasca.
“Yeahhhhhhh… nu e rau… nu e rau deloc…” a murmurat Radu, inca privind in jos la ei. Planul acesta traznit incropit pe moment s-a dovedit a fi unul mult mai usor de pus in aplicare decat se astepta. Cei patru erau asa de excitati si de pofticiosi pentru trupul celuilalt incat nu s-au putut retine sa nu intre in hora, exact atunci cand au observat ceva nuditate.
Radu si-a intors privirea inapoi spre canapea, acolo unde Rebeca si Renata inca mai sugeau lacom la pasaricile celeilalte. A privit-o pe Rebeca tragandu-si buzele de pe pasarica saturata a gemenei ei si apoi si-a plonjat trei degete adanc in tunelul foarte lubrifiat al acesteia. La aceasta penetrare subita si delicioasa, Renata a gemut direct in pasarica gemenei ei.
“Ohhhhhhhh, iubire! Yeahhhhhh… mai mult…” a suspinat ea.
Rebeca si-a inserat un alt deget in pasarica desfacuta si inundata a gemenei ei, facand-o pe Renata sa scanceasca de placere.
“Daaaaaaaa… ooooooooohhhh… daaaaaaaa…” a sasait Renata. “Aoleu… baga toata mana acolo si fute-ma bine de tot, soro!”
Si Rebeca a facut exact cum i s-a zis, incepand sa faca un pumn din mana ei si incepand sa il impinga in tunelul stramt al gemenei ei. Radu se holba la felul cum pumnul Rebecai disparea in pasarica Renatei pana aproape de prima incheietura. El s-a mutat in spatele Rebecai si a inceput sa isi pompeze penisul inspre o noua erectie. Fundul ei ferm flutura in aer in timp ce se concentra sa o futa cu pumnul pe Renata. Penisul lui Radu in curand era tare ca piatra. Incet si atent s-a asezat pe canapea in spatele Rebecai si s-a prins de soldurile ei atletice si si-a atintit capul lui spongios intre labile desfacute ale acesteia.
Fara nici o avertizare, Radu a plonjat inainte, scufundand penisul lui in pasarica ridicata a focoasei roscate dintr-o pompare puternica si penetranta. Rebeca a scancit si si-a trantit fundul inapoi in abdomenul lui Radu, nerabdatoare sa fie fututa iarasi. In timp ce Radu isi pistona penisul inainte si inapoi in pasarica ei stramta, Rebeca o futea pe sora ei geamana cu pumnul ei, facandu-i pe toti trei sa geama si scanceasca si gafaie de placere intr-un cor salbatic de pofte carnale primordiale.
Pe blana de urs, cei patru priveau foarte captivati scena care se intampla pe canapea. Diana inca mai era intinsa peste trupul fratelui ei, cu capul pe umarul lui, penisul lui moale inca un dop foarte delicios in pasarica ei, chiar daca era moale, dar vreo cincisprezece cm inca mai erau in ea. Codruta statea molesita langa Codrut, capul ei asezat pe stomacul lui ca pe o perinita si o mana se juca lenes cu penisul lui moale si foarte bine folosit. Toti ochii lor erau atintiti asupra incredibilei scene de depravare totala care avea loc pe canapea.
Renata isi ridica pelvisul sus de pe canapea in timp ce Rebeca isi futea pumnul ei mic in pasarica ei. Ochii ei erau larg deschisi, holbandu-se la mana gemenei ei care futea in si in afara pasaricii ei larg deschisa inapoi. Radu o futea pe focoasa roscata cu o pasiune ravasitoare, tragand funduletul ei sexxy inapoi pe coloana lui de granit iar si iar si iar. Propriul lui pelvis aproape ca era stationar, el practic folosea pasarica ei stramta sa masturbeze penisul lui.
“Uhhhhhhhhh… fute pizda mea… fute-o soro… fute-ma cu pumnul tau!” indemna Renata, prinzandu-se de incheietura mainii surorii ei atunci cand o plonja inainte si inapoi prin pasarica ei. Era asa de aproape de orgasm.
“Yeahhhhhhhh… fute-o Rebeca!” gafaia Radu. “Fute-o cu pumnu pe curva aia in timp ce fut pizda ta… uhhhhhhh… aoleu… ce pizda fierbinte poti fi… uhhhhhhh… stramta… fierbinte… alunecoasa… yeahhhhhhhh… fute-ma, soro… fute-te pe pula mea uriasa… prinde pula mea… pizda minunata ce esti…”
Renata tipa si isi folosea mainile sa traga pumnul inclestat al Rebecai cat putea de adanc in pasarica ei convulsiva in timp ce practic avea un climax imprejurul mainii surorii ei geamana. In acelasi moment, Rebeca simtea propriul ei orgasm cum incepea sa explodeze printre picioarele ei in timp ce Radu continua sa isi plonjeze penisul adanc in pasarica ei si o ridica in slavi.
“UUUUUUUUUUUUHHHHHHHHH… AOLEUUUUUUU… FUTE-MAAAAAAAA…” a tipat Renata.
“OOOOOOOOOHHHHHH DAAAAAAAAA FRATIOAREEEE FUTE PIZDA MEA… FUTE PIZDA MEAAAAA… AOLEU… FUCKKKKKK!”
Radu simtea trupul Rebecai cum incepea sa intepeneasca si sa se cutremure intr-un climax ravasitor si a marit viteza pomparilor monstrului lui, ghidand-o pe focoasa roscata printr-o serie de orgasme multiple care practic au pus stapanire pe sufletul ei. Atata timp cat Radu isi pompa penisul in pasarica ei stramta, Rebeca parea pur si simplu doar sa explodeze iar si iar si iar. Radu a mentinut-o in aceasta stare pentru mai bine de un minut inainte sa isi permita sa explodeze adanc in abdomenul cutremurand al focoasei roscate.
Cand Radu intr-un final si-a tras penisul afara din pasarica Rebecai, focoasa roscata a cazut inainte, intr-o gramada cutremuranda langa Renata care in aceste clipe privea visatoare la penisul imbibat al fratelui ei.
“Treci aici si lasa-ma sa te curat, fratioare!” a ranjit Renata, tinandu-si mainile intinse spre fratele ei.
Radu statea in fata surorii lui ridicata in fund pe canapea si se tinea de spatele capului acesteia in timp ce ea a alunecat penisul lui sclipicios in gura ei si a inceput sa suga coloana aia murdara ca o acadea. Rebeca si-a ridicat capul si a inceput sa isi fugareasca limba dealungul coapselor Renatei, lingand cantitatile copioase de crema care futaia cu pumnul ei le-a scos afara din sora ei. Cand penisul lui Radu nu s-a mai intarit deloc in gura ei, Renata si-a aruncat ochii dragastos in sus spre el si a zambit.
“Esti deja stors, frati?” a intrebat ea.
“La naiba, soro! Dupa ce am facut acuma, la ce te asteptai?” a ranjit Radu, plesnind chipul ei cu penisul lui moale. “Cred ca e timpul sa mancam ceva… ce zici?”
Renata a dat afirmativ din cap si s-a ridicat in picioare, lasand-o pe Rebeca sa atipeasca pe canapea. Ea a pasit inspre blana de urs si a aratat inspre blonda si bruneta.
“Okay… voi doua… in picioare…”
Codruta si Diana doar au privit-o somnoroase si molesite pe Renata din pozitia comoda in care stateau.
“De ce? Stau chiar bine aici…” “Da… sunt asa de comoda aici…” au murmurat blondina si bruneta, fara sa faca nici o miscare din pozitia in care erau.
“Aham… deci nu cooperati… inseamna ca vreti un glont in cap?” a amenintat Renata, ranjind diavoleste. Diana si Codruta s-au privit pentru o clipa si apoi s-au ridicat in picioare, dar inca nu erau sigure pe ele pentru ca erau aproape ca jeleul. “Bine, curvustinelor, acuma treceti la cratita si faceti ceva deale gurii… si grabiti-va…”
“Nu prea avem mancare aici… poate ceva conserve…” a zis Diana.
“Pai de ce v-ati oprit la restaurantul ala pana la urma?”
“Sa ridicam ceva semipreparate…” a raspuns Codruta.
“Si alea sunt inca in masina…”
“Asa si?”
“Ce mai asteptati? Mergeti si aducetile aici… masina inca e descuiata…”
“Nu crezi ca fugim sau sunam politia sau asa ceva?”
“Pai fratii vostrii inca sunt aici… si nu prea cred ca vreti sa fugiti…” a ranjit Renata intr-un final, zambind inspre Diana si Codruta. Ochii celor trei s-au intalnit si parca un moment de intelegere s-a stabilit intre cele trei frumuseti.
“Desteapto…” a murmurat Codruta, luand-o de brat pe Diana si tragand-o inspre usa. “Haide, amiga, sa aducem mancarea aia si sa facem ceva sandwich-uri…”
“Esti sigura?” a zis Diana, inca nestiind ce sa mai creada din toata situatia asta care demult nu mai parea a fi ceea ce a fost la inceput.
“Crede-ma, baietii nu vor pati nimic… cel putin nimic din ceea ce nu vor ei sa pateasca…” a chicotit Codruta, iesind nuda afara din cabana si tragand-o pe Diana dupa ea………
Renata doar le-a privit pe cele doua cum ieseau afara din cabana si doar a dat din cap zambind inca diavoleste si apoi si-a aruncat privirea inspre blana de urs si la Codrut si Nicolae care inca mai erau intinsi acolo si doar priveau atenti conversatia. In aceste momente, Nicolae nu mai stia ce sa inteleaga, dar de un lucru era sigur. Penisul lui iarasi a inceput sa pulseze cu viata cand a observat-o pe Renata acolo in pielea goala. Ochii lui si ai Renatei s-au intalnit si un ranjet a aparut pe buzele focoasei roscate.
“Mmmmmmmmmmm… se pare ca voi doi mai aveti chef de inca o tura… ce ziceti… cel putin pana curvustinele alea doua termina de facut ceva de mancare…”
Codrut si-a aruncat privirea spre amicul lui si a ranjit conspirational. Nicolae doar a ridicat din umeri nepasator. Din moment ce penisul lui iarasi se facea tare si daca aceasta frumusete vroia il faca moale, cine era el sa refuze o astfel de oferta.
“Nu-s genu care refuza…” a ranjit Nicolae, dandu-se putin intr-o parte de pe blana de urs pentru ca Renata sa se aseze intre el si Codrut. Si aceasta nerabdatoare s-a asezat intre ei in maini si genunchi, chipul ei inspre pubisul lui Nicolae si fundul ei sexxy indreptat provator spre Codrut.
“Ohhhhhh, yeahhhhh!” a respirat infierbantata Renata, adulmecand penisul lui Nicolae inca imbibat cu sucurile Dianei. “Nu prea am fost fututa de doi odata… deabia astept…”
Pe scaun, Radu privea foarte atent cele intamplate. Dar deja ii placea. Apoi privirea lui a cazut inspre Renata care se facea comoda pe blana de urs intre cei doi tipi virili. Si unealta lui iarasi dadea semne ca vroia sa fie scufundata in ceva. Asa ca s-a ridicat de pe scaun si s-a asezat pe canapea unde Rebeca statea pe jumate adormita, cu siguranta intr-o stare de euforie dupa ce placere a experimentat nu cu mult timp in urma. Ranjind, a inceput sa isi frece capul penisului printre buzele ei intredeschise.
“Deschide gura mare, surioara!” a murmurat Radu, incercand sa bage capul lui purpuriu in gura Rebecai. “Suge pula mea in timp ce privesc!”
Inca pe jumate adormita, focoasa roscata si-a deschis gura larg inapoi si a inceput sa suga ca la biberon la penisul moale al fratelui ei. Pe blana de urs, Codrut s-a pozitionat in spatele Renatei si se pregatea sa o futa pe focoasa roscata de la spate. Nicolae doar statea in fund si lipit cu spatele de peretele cabanei si penisul lui era directionat inspre gura Renatei care acuma era direct intre coapsele lui. Renata a pus stapanire pe penisul urias al lui Nicolae si si-a aruncat privirea peste umar la Codrut.
“Baga pula aia in mine, eroule!” a gemut ea pofticioasa. “Baga pula aia frumoasa a ta in mine si fute-ma bine de tot… sau iti trag cateva palme la fund pana cand e rosu ca para…” a chicotit ea miseleste.
Codrut doar a ranjit si a plonjat inainte, scufundand erectia lui masiva in tunelul alunecos al focoasei roscate dintr-o plonjare masiva si penetranta. Apoi a inceput sa pompeze repede. Chiar ca avea chef de razbunare si isi plonja picamerul adanc de la spate in Renata cu toata forta si virilitatea lui.
“Unnnfffff… unnhhhhfff… eeee… indeajuns… deeee… tareeee… pentru… tineeee… curva…” a gafait Codrut, simtind cum bilele lui se plesnesc puternic de abdomenul focoasei roscate odata cu fiecare plonjare a fundului lui.
“Uhhhhhhhhh… aoleu… daaaaa… fute-maaaaa…” a tipat Renata luata prin surprindere de acest asalt, prinzandu-se asa de puternic de penisul lui Nicolae incat acesta a suspinat. Apoi, focoasa roscata si-a lasat iarasi capul in jos si a inceput sa suga penisul blondului adanc in gura ei larg deschisa. Wooooow… dar chiar ca era dotat. Nicolae in curand a simtit cum toata coloana lui de granit era infasurata de gura si gatul focoasei roscate in timp ce il inghitea expert. Apoi, el a inceput sa ii futa gura cu o vigoare incredibila. In curand, cei doi amici o futeau pe infierbantata roscata in acelasi ritm. Codrut a pus stapanire pe soldurile ei, plonjand penisul lui in pasarica ei deja foarte ravasita, in unison cu viguroasa futaie data de Nicolae la gura ei.
De pe canapea, Radu ii privea cu o excitatie crescanda in timp ce trioul de pe blana de urs chiar ca se lasau dusi de val. Renata practic era aruncatata si leganata inainte si inapoi intre trupurile celor doi masculi feroce ca o carpa, penisurile lor lungi si groase penetrand-o prin doua deschizaturi inundate aproape simultan. Si dupa felul cum focoasa lui sora gemea de placere si dupa felul lacom cum inghitea penisul din gura ei era un semn clar ca Renata iubea fiecare clipa petrecuta in acest fel.
In curand, penisul lui Radu era aproape de o erectie totala si Rebeca incepea sa aiba dificultati sa il inghita in intregime in gura ei salivanda. Apoi, s-a intins in jos la pubisul acesteia si a inceput sa isi frece degetele in sus si in jos prin crepatura zemoasa dintre labile ei stramte. Rebeca gemea imprejurul penisului lui si isi salta pasarica in sus in mana lui, indemnandu-l pe Radu sa isi plonjeze degetele si mai adanc. Radu a alunecat doua degete in pasarica Rebecai si a inceput sa frece clitorisul ei intarit cu degetul mare. Rebeca sugea penisul lui si mai viguros, zdrobind pasarica ei nerabdatoare in degetele acelea jucause.
Chiar si dupa toate futaile de pana acuma, pasarica Rebecai era parca la fel de stramta ca prima data cand si-a indesat penisul lui monstruos in pasarica ei, in urma cu aproape un an. Radu dintr-o data simtea o nevoie urgenta sa o futa pe focoasa lui sora inca odata. El a tras gura stramta a Rebecai de pe penisul lui si a ridicat-o de pe canapea pana cand aceasta statea in poala lui, cu spatele la el si fata inspre cele intamplate pe blana de urs. Acuma cel putin puteau sa se futa unul pe altul si sa priveasca amandoi cum sora lor era fututa la dublu acolo pe blana de urs. Radu a lasat funduletul atletic al surorii lui in jos in poala lui pana cand capul penisului lui a alunecat printre labile stramte ale pasaricii ei.
“Pune-l inauntru pentru mine, soro!” a soptit Radu in urechea surorii lui, sarutand dragastos gatul ei intr-un loc care stia ca se excita mult de tot.
Rebeca s-a prins de erectie uriasa si pulsanda a fratelui ei si si-a ridicat putin pelvisul, usurand penisul lui mamut in tunelul ei nerabdator. Si apoi s-a asezat in jos iarasi, ca si cum s-ar aseza jos intr-un scaun. Si in curand un ritm foarte mult exersat a inceput. In mod alternativ isi ridica si aseza funduletul ei sexxy direct in poala fratelui ei in timp ce acesta pompa in sus si in jos penisul. Radu privea foarte atent la pasarica celeilalte surori a lui in timp ce aluneca inainte si inapoi pe coloana de granit a lui Codrut. Si in schimb, ochii lui Codrut erau atintiti asupra lui Radu si Rebecai. Chiar daca pasarica Renatei se potrivea la perfectie pe coloana lui de granit, el vroia sa incerce si ceea ce primea Radu. Vorba aia, gemenele impart totul. Codrut continua sa priveasca cum Rebeca salta in sus si in jos pe erectie mamut a fratelui ei, privind atent cum labile ei stramte si netede si lipsite de par se prindeau de coloana acestuia ca un cleste. ‘Wooooooow… ce mi-ar placea sa o am acuma…’ a gandit Codrut in sinea lui, plonjand propriul lui penis si mai fortos in pasarica stramta a Renatei.
Apoi o imagine traznita a trecut prin mintea lui in care Codrut o futea pe Diana chiar asa cum Radu o futea pe Rebeca. Inca nu a futut-o asa si vroia mult de tot sa incerce si asta. Si cu siguranta, dupa ce termina de futut pizda asta fantastica, era randul Dianei sau al Rebecai. Era foarte sigur ca in weekendul asta va zbura din pizda in pizda si nu se va satura niciodata de asta. Cu aceste ganduri marsave in minte, Codrut a inceput sa o futa pe Renata foarte viguros, plonjand penisul lui foarte adanc. Fesele ei se plesneau zgomotos de abdomenul lui si bilele lui se loveau in repetate randuri de clitorisul acesteia in timp ce Codrut marea viteza futai lui. Vroia sa o treaca pe curva asta roscata dincolo de culme cat mai repede posibil pentru ca in scurt timp sa aiba sansa sa isi plonjeze unealta in celelalte doua pizde care erau disponibile.
Si tactica lui Codrut a inceput sa dea roade. Pomparile lui extra fortoase repede au facut sucurile Renatei sa curga la greu si aceasta in curand era aproape de culmea unui orgasm. Ea, in schimb, a marit voracitatea atacului gurii ei asupra penisului pistonand a lui Nicolae. Coloana aceia masiva pulsa asa de adanc in gura si gatul ei ca si cum era pe cale sa explodeze in orice clipa. Si tot ce vroia Renata in aceste clipe era sa suga si mai puternic si putin mai repede si era sigura ca in curand va fi rasplatita cu o incarcatura fierbinte de sperma groasa si cremoasa.
Si chiar ca avea dreptate. Dupa inca clipe lungi de supt vorace din partea Renatei, Nicolae a lasat sa ii scape un planset puternic si s-a prins tare de capul saltaret din poala lui cu amandoua maini, golind bilele lui in gura aceia sugatoare. Si in curand, Codrut a inceput sa erupa la scurt timp, golind bilele lui si umpland pana la refuz pasarica Renatei cu sperma lui. Simtind cele doua jeturi de sperma intrand in trupul ei aproape in acelasi timp era tot ceea ce excitata roscata avea nevoie sa fie condusa dincolo de culme. Si instinctiv s-a prins de fundul lui Nicolae si a supt penisul lui erupand salbatic, in tot acest timp zdrobind fundul si pasarica ei inapoi in penisul erupand a lui Codrut.
Radu ii privea cum explodau toti trei aproape simultan. Rebeca inca mai salta salbatic in sus si in jos pe penisul lui si aceasta frictiune minunata a pasaricii ei stramte si alunecoase o aducea repede la propriul ei orgasm. Rebeca parea sa aiba un orgasm continuu si fara oprire. Deja Radu a numarat vreo trei decand a inceput sa salte pe coloana lui si acuma pasarica ei se convulsa imprejurul penisului lui iarasi, aproape stocand fiecare strop de viata din trupul lui. Radu a prins-o de focoasa lui sora de sub fund si a inceput sa ridice si sa tranteasca pasarica acesteia dealungul penisului lui, capul penisului lui facand contact cu cervixul ei in repetate randuri. Pentru focoasa roscata, efectul era ca si cum era fututa de doua ori fata de viteza normala si ea a avut un alt orgasm acolo pe loc, saturand coloana de granit a lui Radu cu o alta baie de lichid din pasarica ei.
Rebeca deja murmura aproape inteligibil, intregul ei trup cutremurandu-se si pasarica ei convulsandu-se intr-un orgasm continuu care nu se mai termina. Radu a simtit bilele lui strangandu-se si acea familiara nevoie a inceput sa erupa afara din bilele lu...



    Login