Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 76
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3208 ori - Nota 6.67 (3 voturi)
Pe loc si-a scos limba afara si a inceput sa linga pe marginea labilor imbibate cu sucurile gemenei lui. Fara nici o ezitare, fara nici o opreliste. Si iubea asa de mult sa faca lucrurile acestea perverse surorii lui gemene incat nu ii mai pasa de nimeni si de nimic.
Ochii lui Radu erau inchisi in timp ce Codruta sugea de zor la penisul lui. Buzele ei fierbinti parca erau un inel perfect imprejurul coloanei lui de granit de fiecare data cand monstrul lui aluneca adanc in gura si gatul ei. Capul focoasei brunete se serpuia dintr-o parte in alta in timp ce continua sa suga viguros la acel stalp de telefon. Chiar si razuirea dintilor ei ascutiti dealungul coloanei lui de granit era poate cel mai erotic lucru posibil. El si-a deschis ochii si privea cum fundul Codrutei se serpuia invitant in fata ochilor brunetului din spatele ei.
“Haide, eroule! Ce s-a intamplat? Baga limba aia in pizda ei si linge-o bine de tot! Nu te musca!”
Codrut si-a aruncat privirea inspre Radu si l-a privit iritat si nervos pe acesta. Din doua motive. Unul nu ii placea cand cineva ii zicea erou sau duru sau alte nume dinastea tampite si in al doilea rand, nu ii placea atitudinea acestuia. Dintr-un motiv foarte clar, mai devreme i-a aplicat o palma si la un moment dat, daca prinde ocazia, va egala scorul. Apoi, fie ce va fi, dar pe moment, doar iubea sa o tachineze asa pe geamana lui.
“Nu vrei, asa e, eroule? Sau esti vreun homalau?” a tachinat malitios Radu.
Asa ca, pe moment si-a scufundat nervii undeva adanc. Vroia sa il pocneasca asa de tare acuma si sa stearga ranjetul acela de pe gura lui murdara, dar revolverul care inca mai era in mana acestuia, combinata cu atractia care o simtea in aceste clipe pentru zona pubiana a surorii lui, il oprea. Nevoia lui si placerea surorii lui era mult mai mare. Asa ca, s-a prins de fesele gemenei lui si le-a desfacut cat de mult a putut, privind direct in pasarica ei bolborosinda.
“Yeah! Treci la treaba, eroule! E asa de fierbinte de la supt pula mea, ca va face orice!” a zis Radu, plonjand penisul lui adanc in gura si gatul focoasei brunete. “Am crezut ca esti un ratat. Dar m-am inselat, asa e, Codrut? Yeah… dovedeste-mi contrariul, haide, eroule… linge pizda aia bine de tot… suge-o pe curva asta pana cand se pisa crema din pizda in jos pe gatul tau!” Codrut s-a cutremurat la aceasta imagine foarte excitanta descrisa de cuvintele lui Radu direct in creierul lui. Trebuia sa recunoasca, pasarica gemenei lui il atragea ca un magnet. Cu un geamat gutural, Codrut a cazut in genunchi pe podea si si-a bagat capul asa cum trebe in crepatura rosiatica a gemenei lui. El a tras labile ei zemoase larg inapoi cu degetele si apoi si-a plonjat limba adanc acolo in floarea ei expusa si inundata si cremoasa.
Codruta in mod instinctiv si-a presat fundul inapoi in acea penetrare delicicoasa. In ciuda faptul ca nu putea sa isi intoarca capul sa priveasca, ea era sigura ca doar geamanul ei putea fi, doar gura lui putea sa faca asemenea lucruri placute si excitante la pasarica ei.
O si ce iubea ceea ce facea acolo. Mintea ei incetosata se fugarea cu tot felul de lucruri perverse si obraznice. Si cu cat el lingea mai mult la pasarica ei, cu atata ii placea mai mult focoasei brunete si nu vroia nici in ruptul capului sa se opreasca. Creierul ei parca plutea imbibat cu tot felul de imagini vulgare si delicioase. ‘Uhhhhhhhh… ce as vrea sa sug pula lui acuma…’ un gand a trecut prin mintea ei incetosata, impingand movila pasaricii ei inapoi in limba aceia jucausa.
Radu avea un ranjet foarte satisfacator pe chipul lui. In mare parte pentru ca gura fierbinte a focoasei brunete era pe penisul lui, dar si pentru ca planul lui avea un succes dincolo de cele mai salbatice vise posibile. Asta chiar ca va fi o noapte de neuitat. Apoi si-a aruncat privirea roata prin camera. Pe canapea, Rebeca si Renata s-au dezbracat de tot, si pe moment erau scufundate intr-un saizecisinoua energetic si salbatic. Rebeca era deasupra, trupul ei tonifiat foarte sexxy serpuindu-se deasupra trupului identic al gemenei ei. “Wooooow… chiar ca sunt niste ninfomane… si doar de cateva ore le-am futut bine de tot…” a murmurat mai mult pentru el Radu. Dar nu conta, pe moment era mai mult decat era nevoie pentru fiecare si toti vor primi ceea ce vroiau.
Nu a durat mult dupa ce Codruta a inceput sa suga penisul monstruos al lui Radu cand Nicolae si sora lui s-au oprit din orice prefacatorie ca dansau. Deja foarte infierbantati de la faptul ca si-au frecat trupurile lor nude unul de altul, excitata pereche de frate si sora au gasit foarte dificil sa isi controleze poftele carnale avute fata de celalalt. Apoi, cand Diana a observat ca Codrut si-a scufundat chipul in pasarica gemenei lui, propria ei pasarica a inceput sa se inundeze considerabil, pulsand energetic si pofticios. Nu ii venea sa creada ceea ce se intampla.
“Frati! Uite-te la Codrut, o linge pe sorsa!” a soptit ea infierbantata in urechea fratelui ei.
“Stiu, surioara!” a respirat infierbantat Nicolae, privind pofticios cum limba jucausa a amicului lui facea minuni adanc in pasarica iubitei lui. Singurul lucru care il oprea sa mearga acolo si sa ii aplice cateva capace era faptul ca asta nu era nici prima data si cu siguranta nu va fi ultima data cand asa ceva se intampla. Din moment ce stia ca revolverul din mana lui Radu nu avea gloante, acesta nu prea mai era o amenintare. Nu stia care era faza, dar era sigur ca toata chestia asta era doar un joc pus la cale de cineva. Dar nu prea mai ii pasa, era mult prea excitat. A observat ca mana lui Radu s-a asezat pe capul iubitei lui, capul acela care se misca asa de incitant in sus si in jos si acesta ghida gura ei suganda inainte si inapoi pe toata lungimea monstruozitatii lui sclipinde.
Si in ciuda faptului ca a fost foarte nervos cand toata chestia a pornit. Cu cat timpul trecea mai mult, cu atata devenea mai nepasator. In special ca pubisul neted al surorii lui se presa acuma asa de incitant de pubisul lui, clitorisul ei frecandu-se delicios de baza penisului lui in timp ce practic futea inainte si inapoi printre coapsele ei, frecandu-se direct peste labile ei inundate. Si sanii ei majestuosi erau asa de placut presati de pieptul lui, sfarcurile ei intarite si scufundandu-se in pielea infierbantata si transpirata a pectoralilor lui. Trupurile lor inca continuau sa se unduiasca in ritmul melodiei de la radio, dar nu stiau pentru cat vor mai putea sa faca asta fara sa inceapa o futaie dinaia cum le placea la amandoi.
Nicolae a gemut usor atunci cand una din palmele surorii lui a aluneca jos intre trupurile lor si fara nici o jena si-a infasurat degetele imprejurul monstrului lui. Diana a suspinat de placere atunci cand a simtit monstruozitatea fratelui ei, degetele ei neputand sa se intalneasca imprejurul circumferintei penisului lui masiv, o erectie gigantica si exact asa cum iubea sa simta. Pasarica ei a inceput sa se furnice si sa se umezeasca copios in timp ce isi dadea seama iarasi ce norocoasa putea fi sa aiba un asa frate.
“Mmmmmmmmm!” a gemut Nicolae in timp ce mana surorii lui a inceput sa se miste inainte si inapoi pe coloana lui de granit.
“Mmmmmmmmmm… nu mai rezist mult, frati…” a soptit Diana ranjind. Fata de orice alt barbat care l-a avut, erectia masiva a fratelui ei era perfecta pentru pasarica ei stramta, si de cate ori au facut-o pana acuma, mereu a simtit ca pasarica ei parca era manusa perfecta pentru acest stralp de telefon. Uuuuuuhhhh… deabia astepta sa il simta iarasi adanc infipt in pasarica ei.
Nicolae a gemut neajutorat in timp ce degetele Dianei au inceput sa dezmierde penisul lui. Avea o erectie pulsanda si uriasa si gata de atac care cerea o atentie imediata si de vreme ce ceilalti deja erau scufundati in ghiarele placerii lor, Si nu stia cat se mai putea retine sa nu o futa exact aici, fara nici o grija.
“Aoleu, Diana! Nu mai rezist!” a gemut el, prinzandu-se puternic de fesele ferme ale fundului surorii lui. Ca si cum era posedat, Nicolae a inceput sa isi frece palmele peste semilunele acelea ferme. Comparati cu fesele iubitei lui, trebuia sa recunoasca erau identici, puteau fi aproape niste gemene. Le dezmierda gentil in aceste momente si asta il excita si mai mult.
“Ohhhhhhhh,frati!” a suspinat Diana in timp ce simtea mainile fratelui ei direct pe fundul ei. “Ooooooooooohhh…da… strange-i… mmmmmmmmmm… ce placut eeeeee…” In aceste clipe, superba blonda se cutremura si se umezea si era pofticioasa pentru orice debita mintea perversa a chipesului ei frate. Tornade de excitatie salbatica si oceane au inceput sa se formeze in ochii ei albastrii. Cu un geamat, Nicolae a tras salbatic trupul zvelt al surorii lui direct in trupul lui musculos. Parea asa de delicata incat lui Nicolae parca ii era frica sa nu o zdrobeasca atunci cand a strans-o puternic in bratele lui. Dar Diana iubea felul acesta fortos si salbatic cum era tinuta in imbratisarea lui si a inceput sa isi miste in cercuri si spirale fundul sugestiv dealungul coloanei de granit care era impunsa intre coapsele ei si se freca delicios de labile ei. Mmmmmmmm… pula aia pulsa asa de delicios de labile ei alunecoase incat nu se mai satura niciodata de acest contact.
Diana a devenit si mai pofticioasa cu fiecare clipa care trecea si isi folosea o mana intinsa pe la spate sa ghideze capul lui purpuriu in crepatura primitoare a pasaricii ei. Era destul de dificil pentru ca capul lui spongios iesea direct la spatele coapselor ei, dar dupa cateva manevre din partea ei, superba blonda a reusit sa il pozitioneze direct la intrarea in tunelul ei inundat si fierbinte. Apoi, cu o planset de placere incestuoasa, Diana si-a aruncat bratele imprejurul umerilor lui si s-a prins posesiv de el in timp ce isi scufunda chipul ei direct pe umarul lui. S-a ridicat putin pe varful picioarelor si in ce acelasi timp, si-a impins pelvisul ei zvelt in fata, gemand puternic in timp ce coloana de granit a fratelui ei a inceput sa taie delicios in tunelul stramt al pasaricii ei.
“Ohhhhh… daaaaa… ummmmmmmmmmmmmmm… daaaaaaa… bag-o in mine, fratiiiiiiiii!”
“Wooooooow, soro!” a gemut Nicolae, impingand pelvisul lui inainte. “Te iubesc asa de mult!”
“Daaaaaa… fratiii… si euuuuuuuuuuu…” a scancit Diana direct in urechea fratelui ei. “Bag-o in mineeeeeee…”
“Daaaa…”
“Cat mai adanc…” s-a rugat superba blonda. “Baga pula aia cat mai adanc in pizda mea si fute-maaaaaaaa… uhhhhhhhhh… daaaaa… fute-ma bine de tot…”
Nicolae a lasat sa ii scape un geamat adanc si gutural si si-a indoit genunchi, fortand capul purpuriu al penisului lui cat mai adanc in caverna perfecta a surorii lui. Diana a tras aer adanc in piept, scancind de placere in timp ce penisul lung si gros al fratelui ei umplea abdomenul ei frumos sculptat cu coloana lui de granit.
“Ahhhhhhhnnngggghhhhh!” Diana si-a deschis coapsele cat de mult a putut in asa fel ca coloana fratelui ei sa penetreze cat mai adanc in tunelul ei. Si-a inclestat fesele fundului ei in forma de inimioara si s-a ridicat in varful degetelor de la picioare si apoi si-a alunecat pasarica cat a putut de tare in coloana de granit a fratelui ei, gafaind si vrand sa primeasca si mai mult acel mamut care umplea si dilata pasarica ei asa de delicios.
“Ooooooooooohhhh, fratiiii, esti asa de mare in mine!” a plans Diana subit.
“Iti place, soro?” a intrebat Nicolae, stiind foarte bine prin ce trecea superba blonda care era sora lui.
“Ohhhhhhh… daaaaaaaaaaaa… e fantastic fratiiiii… mmmmmmmm… ce placut eeeeeee… aproape lesin…”
“Sunt la dispozitie daca vrei…” a ranjit Nicolae, penisul lui pulsand din ce in ce mai adanc in abdomenul ei. “Wooooooow… dar ai o pizda asa de stramta, soro… dragoste… mmmmmmmmmm… yeah… asa cum o pizda mereu trebe sa fie… stramta si fierbinte…”
“Si alunecoasa, frati…” a chicotit Diana, uitandu-se la fratele ei cu niste ochi parca incetosati si umezi si limpezi si care parca aveau o lumina a lor. “Nu uita…”
“Oh, da, iubire… esti asa de alunecoasa… asa de…”
“Atunci fute-ma, frati!” a respirat ea infierbantata, frecand sanii ei majestuosi foarte incitant de pieptul fratelui ei. “Fute-ma ca deobicei…”
“Unnnnnggghhhhhh! Ohhhhh, iubire!” a gafait Nicolae, dand Dianei o pompare cat putea de adanc in aceasta pozitie.
Erau de aceasi inaltime, poate diferenta de cativa cm, si pentru o futaie dinasta in picioare, erau perfect si penisul lui a intrat complet in tunelul stramt al pasaricii ei. Si a futut-o asa clipe lungi cu miscari incete si lenese, parca inca leganandu-se odata cu dansul lor. Dar apoi, Nicolae nu a mai rezistat si si-a pus mainile pe fesele ei atletice si superba blonda s-a topit in intregime in imbratisarea puternica a fratelui ei si instinctiv si-a ridicat picioarele si si-a infasurat coapsele ca un sarpe imprejurul pelvisului musculos al fratelui ei. Inclestandu-se de umerii lui puternici pentru suport cu bratele ei, Diana si-a pus capul pe umarul lui. “Ooooooohhhhhnnnnn… oh, fute-ma frati… fute-ma bine de tot… tare… tare… tare… unh! Unh! UNH! UNHHHHH! Ooooohhhh…daaaaaa… asaaaaaa… uuuuhhhhhnnnnggghhhhh…”
“Oh, surioara!” a gafait fratele ei. “O fac… iubire… si ce iubesc sa te fut, dragoste…” Cu mainile ferm plasate pe fundul ferm al surorii lui, Nicolae a inceput sa o ridice in sus si in jos pe penisul lui, in acelasi timp pompand in sus in pasarica ei inundata si stramta si fierbinte iar si iar si iar cu o ferocitate, virilitate si salbaticie crescanda. Au trecut cateva minute bune de futut in aceasta pozitie, dar deja efortul a inceput sa se observe pe chipul lui Nicolae si picioarele lui au inceput sa se furnice de la exercitile fizice care tocmai le-au facut.
“Ohhhhhhh, iubire! Trebe sa ne asezam jos inainte sa cadem…” a gafait Nicolae, indreptandu-se spre o blana de urs care era intinsa undeva intr-un colt al camerei. El s-a asezat atent in genunchi, apoi in fund si in curand s-a facut comod pe spate pe blana de urs, mentinand fundul ei ferm pe pozitie pentru ca penisul lui sa ramana adanc infipt in pasarica stramta a surorii lui in tot acest timp.
Diana acuma era calare deasupra fratelui ei si coapsele ei frumos tonifiate ajutau ca pasarica ei sa salte in sus si in jos pe coloana de granit a fratelui ei. “Nu te opri, fratiii… nu te opriiii…” gafaia superba blonda. “Oooooooohhhh, te rog,,, fute-ma cu pula ta, frati! Fute-ma bine de tot! ooooohhhh… daaaaaaaaa… uhhhhhhhh… mai tare… unghhhh!”
Podeaua de lemn a inceput sa scartie de la futaia lor tot mai salbatica si peretii cabanei parca amplificau foarte excitant acel sunet in timp ce fara nici o retinere Nicolae si Diana se futeau unul pe altul ca niste animale in calduri, excitatia interzisa a incestului parca dandu-le aripi si inmultind pasiunea si poftele lor carnale pentru celalalt. Degetele lui Nicolae au inceput sa lase urme vizibile in pielea neteda si catifelata si transpirata a fundului superbei blonde in timp ce isi plonja coloana lui de granit cat putea de adanc in pasarica si abdomenul ei. Si dupa felul cum superba blonda statea infipta in coloana lui de granit, Nicolae isi dadea seama ca capul penisului lui putea sa atinga intrarea in uterul ei. Contorsionarea chipului ei angelic era una de placere suprema si parca nemaintalnita.
Nicolae o futea nemilos pe sora lui care in aceste clipe practic gafaia si scancea de placere, pomparile lui lungi si penetrante care faceau ca sanii majestuosi ai acestei superba blonde sa se zgaltaie si sa salte datorita fortei pomparilor lui. In scurt timp, superba blonda tipa si se zvarcolea si se agita ca un animal salbatic in bratele puternice ale fratelui ei. Ea se inclesta de umerii lui si a inceput sa muste gatul lui, zdrobind pasarica ei stramta si fierbinte puternic in penisul lui monstruos, cat de puternic putea. Genunchii ei s-au inclestat de soldurile lui pentru un balans mai bun si apoi a inceput sa salte ca o minge de baschet in sus si in jos pe aproape toata lungimea penisului lui monstruos in timp ce el impingea in ea intr-un ritm perfectionat foarte placut dealungul timpului.
“Ooooooooohhh, fratiooareeeeee! Fute-maaa… fute-ma… uhhhhnbnnnnnn… ce iubesc pula astaa… fratiiiiiiiii… e asa de mare si tare… ohhhhhhh… fute-ma mai tare, fratioare… fute-ma bine de tot…”
“Yeah, iubire, nu te opri!” a suspinat Nicolae in timp ce simtea cum viteza saltarilor ei a crescut si a devenit parca ceva primordial si salbatic. “Hai, dragoste, fute pula mea! Asaaaaa… misca fundul ala sexxy al tau…” Placerea generata de pasarica stramta si fierbinte si alunecoasa a Dianei in timp ce isi misca muschii tunelului ca niste valuri dealungul coloanei lui era asa de intensa incat nu stia cat va mai rezista.
Diana avea o prinsoare asa de perfecta asupra monstrului lui lung si gros si tare incat Nicolae era foarte sigur ca nu a simtit niciodata asa ceva. Era perfecta pentru el. Presiunea asupra coloanei lui de granit era aproape dureroasa atunci cand a intrat in ea, dar pe masura ce pasarica ei se desfacea ca un elastic, durerea disparea si acolo exista doar frictiunea fierbinte si alunecoasa a pasaricii ei perfecte.
“Ahhhhhhhhhhh… wooooooow… uuuuhhhhh… daaaa… fierbinte… uhhhh… stramta… ohhhh… uda… pizda… uuunnnggghhhhhhhhhh!”
El o futea salbatic de dedesupt, aproape ca o viola, prinzandu-se de sanii ei zgaltaitori si plonjand unealta lui de granit adanc in abdomenul ei. Si Diana iubea fiecare clipa petrecuta in acest fel. Ea scancea si murmura cuvinte inteligibile si continua sa se implanteze salbatic in penisul fratelui ei, rugandu-se parca de el in termeni inteligibili sa ravaseasca pasarica ei stramta.
“Da… daaaa… daaaaaaaaaaa…” plangea ea extatic. “Asa imi placeeee… ohhhhh… fratiiiiiiiii… iubitule… fute-ma asaaaaa… daaaa… ohhhhh… daaaa… fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!” Nicolae chiar ca o futea pe excitata lui sora extrem de puternic si viguros in aceste momente, penisul lui plonjand adanc in tunelul ei ravasit parca cu forta unui picamer. Gemete animalice de placere carnala bolboroseau adanc in gatul superbei blonde in timp ce calarea acea pasiunea salbatica si inumana care se contruia datorita penisului fratelui ei. Diana parca niciodata nu a simtit asa placere in viata ei. Pana sa inceapa aventurile cu el, toti barbatii se comportau cu ea ca cu un bibelou de portelan. Dar fratele ei ii dadea exact ceea ce vroia si o umplea asa de bine cu coloana lui de granit, mai bine ca orice alt barbat pana acum si cu cat fratele o futea mai mult si mai bine cu penisul lui gigantic… cu atata vroia mai mult…
Pe canapea, Rebeca si Renata erau foarte profund preocupate in acel saizcesinoua mutual satisfacator, trupurile lor nude si identice zvarcolindu-se si agitandu-se unul in celalalt intr-o pasiune lezbiana foarte fierbinte. Renata si Rebeca faceau asta de ani de zile, poate decand erau inca prin liceu si era un deliciu pentru amandoua cand erau scufundate in asta. Pentru cealalta, pasarica gemenei era un deliciu si o pofta carnala de care nu s-au saturat niciodata. Inca de prima data cand au facut asta, au stiut ca va fi ceva special intre ele. Erau asa de fascinate de petalele stramte ale pasaricii celeilalte care se deschideau ca un trandafir. Sclipirea alunecoasa a labilor celeilalte era asa de delicioasa atunci cand atingea papilele gustative ale celeilalte. Renata isi hranea privirea ei lacoma in pasarica frumoasa a gemenei ei si apoi simtea cum parca telepatic, sora ei facea exact ceea ce vroia ea sa faca. Scancind de placere, Renata s-a prins cu amandoua maini de fesele ferme si frumos tonifiate ale gemenei ei si a tras pasarica ei inundata jos pe chipul ei. Apoi, gemand gutural, a inceput sa suga tandru la pielea cremoasa a surorii ei, o lacomie care o impartasea si sora ei.
Rebeca mereu a fost foarte nerabdatoare sa returneze favorul si de fiecare data parca era mai placut ca data trecuta. A atacat crema fierbinte si delicioasa a gemenei ei ca un animal salbatic care tocmai a intalnit pentru prima data laptele mamei ei si in acelasi timp isi zdrobea propria ei pasarica in jos in gura activa si experta a surorii ei. Renata a simtit-o pe Rebeca cum se cutremura in timp ce isi fugarea limba inainte si inapoi peste labile imbibate ale acesteia.
“Oooooooooooooohhhh… daaaaaaaaaaa…” a scancit Rebeca, pentru cateva clipe ridicandu-si gura de pe pasarica Renatei. “Mmmmmmmmmm… eeee… fantasticccccccccccc… ooooohhhh… daaaaa… asaaaaaaaaa…” Si apoi, excitata, si-a scufundat iarasi fata in movila infierbantata a Renatei, proband fiecare portiune a crepaturii aceia delicioase cu limba ei.
Renata isi serpuia limba de jur imprejurul gaurii fierbinti a gemenei ei si zgomotos sugea acele sucuri care se prelingeau copios afara de acolo. Intinzandu-se in sus, Renata s-a inclestat de sanii Rebecai, dragastos ciupind si framantand acele conuri in timp ce futea in si in afara tunelului acesteia cu limba ei.
“Maica maiculita!” a scancit Rebeca printre slurpaiturile ei asupra pasaricii inundate a gemenei ei. “E asa de placutttt… asa de placutttttt… uhhhhhhhmmmmm… baga limba adanc in mine, iubire, fute-ma cu limba, fute pizda mea cu limba ta si fa-ma sa explodezzzzz!” Renata a deschis gura ei larg inapoi peste pasarica neteda a Rebecai si a inceput sa futa viguros cu limba ei lunga si jucausa. Pelvisul Rebecai se zvarcolea salbatic in timp ce se inclesta de fesele Renatei si isi impingea propriul ei chip adanc in pasarica alunecoasa a gemenei ei pentru tot ceea ce trebuia.
Radu privea cum gemenele lui se zvarcoleau acolo pe canapea. Aceasta priveliste si scancetele si gemetele pasiunii lor frenetice in timp ce sugeau pasarica celeilalte faceau ca penisul lui sa se umfle si mai tare si sa pulseze adanc in gatul Codrutei. Apoi si-a aruncat privirea in jos la focoasa bruneta si privea cum coloana lui de granit aluneca umed inainte si inapoi prin gura si gatul ei stramt si imbibat cu saliva si presperma lui.
“Yeah, suge-o, bruneto!” a ranjit el. “Suge-o bine de tot, frumusete… mmmmmmmmm… ce placut e… hei… tocmai ma gandeam la ceva… daca imi sugi bine pula… poate il las pe erou din spatele tau sa isi bage pula adanc in pizda ta… daaaaa… si dupa ce te-a lins bine de tot cu limba… sunt sigur ca Codrut va fi pofticios sa isi bage penisul in pizda ta, nu crezi, frumoaso?”
Ochii Codrutei s-au deschis pofticios la ceea ce zicea tipul asta viril si pervers si a incercat sa isi alunece buzele de pe penisul lui, dar acesta s-a prins de parul ei negru sclipicios si tinea capul ei ferm pe pozitie si cu penisul adanc in gura si gatul ei, excitat intr-un fel de sclipirea de frica care incepea sa apara in ochii ei.
“Uh, uhhhhhh! Suge pula mea, bruneto! Inca nu ai terminat!” a marait Radu, ranjind in jos la focoasa bruneta. “Dar nici o grija, frumoaso, il futi pe erou cat de repede posibil, iti promit! Yeah! Poate sa futa pizda aia fierbinte a ta imediat ce arunc o incarcatura copioasa in jos pe gatul tau!”
Codruta a gemut iarasi si a incercat sa isi retraga gura de pe penisul lui Radu, dar tanarul mentinea capul ei ferm pe pozitie. A inceput sa isi futa viguros coloana de granit inainte si inapoi prin gura si gatul ei, aproape ca un fel de pedeapsa.
“Ce s-a intamplat, bruneto?” a tachinat el. “Nu iti place pula mea? Haide… nu imi zice ca nu l-ai futut niciodata pe erou din spatele tau… daca nu… uite acuma e sansa ta… nu ai vrea sa sti cat de tare si mare e pula lui adanc in pizda ta?” Codruta si-a scuturat capul, dar nu era nici un semn afirmativ sau negativ.
“Nu ai cum sa ma prostesti, iubire!” a ras Radu. “Se vede de la o posta ca l-ai futut… curvo ce esti… si stiu sigur ca iti place o pula lunga si groasa adanc in pizda aia stramta a ta, huh? Yeah, si dupa felul cum erou linge pizda ta, sunt sigur ca asta nu e prima data cand iti face asta!”
Codruta doar a gemut subjugata si continua sa aspire ca un aspirator coloana lui de granit in timp ce muschii puternici ai tanarului din fata ei continuau sa pompeze viguros inainte si inapoi in gura si gatul ei acel penis delicios si lung si gros. In aceste clipe, focoasei brunete nu prea ii mai pasa de nimeni si nimic si cuvintele astea doar au excitat-o si mai mult si iubea enorm de mult lucrurile delicioase care le facea geamanul ei la spate. Si apoi, cand a auzit ca cu siguranta va fi penetrata de monstruozitatea geamanului ei iarasi, uuuuuuhhhh, deabia astepta.
Codrut continua sa o linga pe sora lui, avand mare grija sa apese toate butoanele care stia ca o trimiteau pe orbita pe aceasta. In ultimele luni a invatat bine de tot cum sa faca asta si iubea fiecare clipa cand invata inca un loc care ii dea placere maxima gemenei lui. Si acuma, cu tot chipul lui scufundat in pasarica si fundul ei, parca nu ii mai pasa deloc de situatia ciudata si placuta in care erau.
Penisul lui pulsa erect si dureros intre coapsele lui in timp ce slurpaia zgomotos la pasarica inflamata a gemenei lui. Gura lui larg deschisa acoperea crepatura ei delicioasa in intregime, buzele lui sugeau fiecare picatura in timp ce limba lui agila si lunga si groasa era indeajuns sa scoata afara din tunelul ei ca o lingurita acele sucuri asa de delicioase. Codruta incepea sa geama chiar puternic in aceste clipe, leganandu-si funduletul ei sexxy in toate directile si incercand sa preseze pasarica ei cat mai mult de chipul geamanului ei, miscandu-se de multe ori inainte si inapoi. Si aceste miscari, il excitau enorm de mult pe chipesul brunet.
Doar sa stie ca focoasa lui geamana era excitata de gura si limba lui asupra pasaricii ei era indeajuns pentru ca intregul trup al lui Codrut parca sa fie in flacari de la cat de tare se furnica. Si incepea cu disperare sa vrea sa isi plonjeze penisul lui adanc in pasarica ei fierbinte si sa o futa, asa cum a facut de atatea ori in ultimele cateva luni.
Codruta si-a strans si mai puternic buzele ei imprejurul penisului lui Radu in timp ce simtea cum geamanul ei continua sa suga ca un aspirator asupra clitorisului ei furnicand. Cu o obisnuinta formata dealungul timpului, Codrut gentil, dar ferm, rotea clitorisul ei cu varful limbii lui. Era asa de placut incat Codruta vroia sa tipe afara placerea ei, si ar fi facut asta, daca mainile lui Radu nu tineau gura ei asa de ferm pe penisul lui. In aceste momente, focoasei brunete nu ii mai pasa deloc unde si ce si cu cine o facea pentru ca o limba se serpuia asa de delicios in pasarica ei si nu ii pasa nici ca aceasta apartinea geamanului ei. Tot ceea ce stia era ca pasarica ei era pe cale sa explodeze direct in acea gura sugativa si vroia asa de mult sa fie fututa de geamanul ei pana cand lesina de placere si vroia sa de asa de multe ori incat nu mai putea sa faca nici un pas. Indemnata de climaxul acela care se apropia foarte viguros, Codruta a inghitit coloana imbibata cu saliva a lui Radu pana la baza, si apoi a inceput sa traga aer in piept ca un aspirator.
“Aoleu, bruneto!” a gemut Radu, organul lui apropindu-se foarte periculos de o eruptie. “Gura ta parca e o pizda… unnnnhhhhhh… shit… ce incarcatura o sa arunc in gura ta, iubire!”
Codruta deabia astepta. Sa il suga pe acest viril armasar in timp ce propriul ei geaman sugea si lingea pasarica ei inundata au excitat-o pe focoasa bruneta asa de mult incat genunchii ei au inceput sa se cutremure. Defapt, ea niciodata nu s-a simtit asa de excitata in viata ei. Zdrobind pasarica ei inundata inapoi in chipul fratelui ei, Codruta sugea si mai puternic penisul lui Radu, determinata sa il faca sa explodeze direct in gura ei, asa ca s-a concentrat asupra acelei suctiuni delicioase care o primea de la Codrut. Codruta nu a trebuit sa astepte pentru mult timp. In cateva secunde, Radu s-a intepenit si focoasa bruneta a simtit cum penisul lui se umfla si incepea sa tresara in gura ei.
“Oooooohhhhhhh… daaaaaa… pula mea aproape ca explodeaza… iubire… uhhhhhhhhhh… stai asa… bruneto… viiiiiiiiiiiinnnnn… fuck… ahhhhhhhnnnggghhhh… acuma vineeeee!” a tipat Radu in timp ce penisul lui a inceput sa erupa cu o furie lichida in adancurile gatului Codrutei.
Penisul lui nu doar ca erupea in gura ei. Sperma retinuta destul de mult practic a inundat gura focoasei brunete intr-un torent continuu, aproape ca se pisa sperma adanc in gatul ei. La cat de repede erupea sperma lui Radu, Codruta continua sa inghita intr-un pas la fel de rapid. Si nu mai stia cand se va opri. Intr-un final, climaxul lui Radu a inceput doar sa se picure din coloana lui de granit si doar atunci focoasa bruneta a lasat sa ii scape un scancet puternic, doar atunci cand a inghitit fiecare strop de sperma care a erupt afara din bilele umflate ale tanarului.
“Trebe sa recunosc, frumoaso!” a murmurat Radu cand eruptia lui s-a terminat. “Chiar ca sti sa sugi pula… wooooooow… nu cred ca m-a supt nimeni asa de viguros…”
Codruta aproape ca i-a aruncat un ranjet, dar o plonjare adanca primita de la limba geamanului ei in tunelul pasaricii ei a facut-o sa geama si sa se cutremure cu o pofta carnala reinoita. Radu a lasat-o pe Codruta sa se aseze in maini si genunchi pe podea si gura lui Codrut a parasit pasarica ei cu un pocnet audibil. Codrut si-a aruncat privirea in jos la sora lui si apoi in sus la Radu, o privire de asteptare pe chipul lui imbibat cu sucurile ei. Penisul lui statea drept ca un stalp de telefon afara din pubisul lui, parca o coloana de granit din vremea egiptenilor, varful lui purpuriu atintit direct inspre pasarica ei nevoiasa si pofticioasa.
“E randul tau, eroule!” a ranjit Radu. La sunetul vocii acestuia, Codruta a parut sa isi revina din lumea placuta si furnicanda si infioranda in care era scufundata. Acuma ca stimularea delicioasa a limbii geamanului ei asupra pasaricii ei s-a terminat, constinta ei a inceput revina la normal.
“Ce faci? Lasa-ma sa ma ridic, porcule!” a scancit focoasa bruneta, incercand disperata sa se ridice in picioare. Dar Radu o tinea in maini si genunchi jos pe podea si a facut semn spre Codrut sa se miste in spatele ei.
“Hai aici, eroule, poti sa o faci… bag-o pana in gat la curva asta si fute-o pana cere apa!” Ochii lui Codrut au sclipit pofticiosi la prospectul de o fute iarasi pe geamana lui. Picioarele ei inca erau larg desfacute si putea sa observe sclipirea vie a pasaricii ei cum parca il ruga sa se aseze in spatele coapselor ei cremoase. Labile zemoase ale surorii lui erau deschise, tuguiate si imbibate cu umezeala ei. Codrut s-a tarat in genunchi si mai aproape de ea, odihnindu-si palmele pe curbele zvelte ale fundului gemenei lui. Acele fese atletice si semisferice erau asa de netede si dezirabile ca ale unei femei fatale, si erau infierbantate la atingerea palmelor lui pofticioase.
Codruta a suspinat de la acest contact foarte intim si dragastos, mintea ei fulgerand cu tot felul de sentimente si emotii care erau de acelasi calibru cu ale fratelui ei. Instinctele ei ii ziceau doar un lucru. Sa faca orice sa primeasca acel anaconda pulis care il avea fratele ei. Si era asa de excitata dupa ce a lins-o asa de delicios incat nu stia cat va rezista fara sa devina agresoarea… o tigroaica in calduri. I-a dat placeri asa de excuizite cu gura si limba lui, incat Codruta s-a cutremurat prin tot trupul ei datorita poftelor carnale care le simtea.
“Haide, Codrut!” a bolborosit ea. “Ce mai stai… bag-o in mine!” Vocea ei a transmis exact ceea ce vroia si toti cei care erau atenti la ea stiau asta.
“O futaie vine imediat, d-soara!” a ranjit Codrut, dezmierdand tachinator formele fundului gemenei lui.
In acel moment, focoasa bruneta era asa de excitata incat mintea ei nu stia in ce directie sa conduca trupul ei. Auzind cuvintele dragastoase ale fratelui ei au facut-o iarasi sa se cutremure de pofta si placere.
“Oooooooooh, Codrut! Te rog!” a gemut ea. “Asa de mult o vreau, iubire!”
“Si cat de mult o vrei?” a ranjit el.
“Daca nu ma futi acuma o sa regreti…” a marait ea infierbantata si nestiind ce sa mai faca pentru al convinge pe geamanul ei sa plonjeze adanc in pasarica ei. Deja incepea sa il urasca pentru ca o tachina asa de mult. Si apoi, privirea aceia din ochii ei i-a zis clar chipesului brunet ca daca nu o fute cat mai repede, chiar o sa regrete asta. Penisul lui a tresarit involuntar si a inghitit in sec.
Codrut s-a intins printre coapsele ei desfacute si si-a fugarit degetele inainte si inapoi peste lungimea crepaturii lucioase a surorii lui, simtind cum umezeala ei vulcanica bolborosea direct in palma lui in mod copios. Penisul lui lung si gros si tare tresarea in sus si in jos, parca palmuind funduletul ei sexxy, o picatura de presperma prelingandu-se afara din varful penisului si direct pe curbura uneia din fesele ei. Codruta s-a cutremurat iarasi de la acest contact si si-a impins pasarica ei excitata inapoi in degetele fratelui ei, nerabdatoare pentru o stimulare mult mai intensa.
“Ummmmmmmmmmmmmmm, iubitule!” a gemut ea. “Oh, da, dragoste, nu ma tachina!” Radu inca mai statea langa ei, pompand penisul lui inspre o alta erectie in timp ce privea foarte excitat si atent atingerile acestea dragastoase dintre cei doi. Trebuia sa recunoasca, in multe feluri se asemanau cu atingerile dintre el si gemenele lui.
“Hai odata, eroule, la naiba, fute-o odata pe curva asta!” a gafait el. “Nu vezi ca o vrea mult de tot? La naiba, curva asta excitata se roaga sa o futi!”
“Te grabesti undeva?” a ranjit Codrut inspre chelul acela cu revolver. Si doar i-a facut cu ochiul si si-a reintors atentia inapoi asupra gemenei lui. Radu doar a inceput sa rada.
Radu chiar ca avea dreptate. In timp ce fratele ei isi muncea degetele in crepatura ei umeda si imbibata, pasarica Codrutei a inceput sa fiarba. Sucurile ei vulcanice au inceput sa se prelinga afara din pasarica ei vulcanica si picurau direct in mana fratelui ei, imbiband degetul lui proband cu o umezeala fierbinte si lipicioasa care a facut penisul lui sa pulseze si sa tresara datorita poftelor lui carnale. Sora lui si-a arcuit fundul in sus ca o catea in calduri si l-a serpuit sugestiv acolo direct in mana lui in timp ce el framanta delcios pasarica ei.
“Ummmmmmmmm, iubire, ce pizda superba ai!” a murmurat Codrut. “Vreau in pizda ta!”
“Oooooooooooh, da, iubitule… fa-o… woooooow… fa orice vrei cu trupul meu!” a scancit Codruta. Codrut a suspinat de placere in timp ce sora lui fara nici o jena il incuraja, chiar in fata acestor necunoscuti. Privelistea fundului ei nud si ridicat in aer in acest fel chiar in fata lui a facut ca penisul lui Codrut sa pulseze datorita poftelor carnale care le simtea. Excitatul tanar se holba pentru o clipa la pasarica foarte excitata a gemenei lui.
Labile ei netede erau tuguiate si larg deschise inapoi, cutremurandu-se datorita anticiparii, sclipind provocator cu umezeala lor. Frumoasa lui geamana chiar ca era pregatita pentru monstrul lui… fierbinte si umeda si pregatita pentru o futaie al naibii de placuta. Codrut a tras soldurile ei inspre el si si-a presat penisul lui pulsand intre coapsele ei, imbiband pubisul neted al surorii lui cu presperma lui fierbinte in timp ce se pozitiona direct la spatele ei. Apoi, cu un geamat gutural, Codrut a impins capul penisului lui direct prin crepatura dintre labile ei pana era la intrarea in tunelul ei, apoi a plonjat salbatic inainte, conducand intreaga lui coloana adanc in tunelul ei dintr-o pompare lunga si penetranta si constanta.
“Unnnnnhhhhhhhh, aoleu! Ce mare estiiiiiiiiiii!” a tipat Codruta, leganand fundul ei in timp ce isi odihnea capul direct pe bratele ei imbratisate. “Ummmmmmmm… ca iubi meu… asa de mare… asa de gigantic… ooooooooooohhhhhhh… ce placut eeeeeeeeeeeee…”
In timp ce monstrul lui Codrut practic umplea tot abdomenul ei, Codruta si-a arcuit spatele si s-a cutremurat, futand pasarica ei inapoi in coloana de granit a fratelui ei fara nici o jena, o coloana care era brazdata de vene si vinisoare. Ea stia ca nu prea putea sa reziste la o pula asa de uriasa si de tare adanc infipta in pasarica ei… ce femeie putea?
“Ohhhhhhhhhhh… iubireeeeeee…” a plans Codrut, excitat de felul cum sora lui in cel mai pofticios mod posibil intampina fiecare cm care el putea sa il indese in ea. Prinzandu-se de mijlocul ei zvelt, tanarul a inceput sa o futa din ce in ce mai tare. El era mult prea excitat in aceste clipe pentru a face totul incet si gentil. Si se pare ca asta era exact ceea ce vroia Codruta, pentru ca pasarica ei crema pe toata lungimea coloanei lui de granit, si soldurile ei se miscau in acelasi ritm dat de el. Cu cat fratele ei o futea mai repede cu atata devenea mai excitata focoasa bruneta. Urmand parca un instinct natural, Codrut a inceput sa o futa pe sora lui cu pompari din ce in ce mai lacome si mai ascutite si penetrante. Abdomenul lui musculos se plesnea de fundul ei, si penisul lui gros ca o bata de baseball era scufundat adanc si fortos si viguros in pasarica ei fierbinte si alunecoasa si stramta.
Codruta s-a cutremurat si a gemut de placere in timp ce fratele ei isi plesnea penisul adanc in pasarica ei larg desfacuta. O futea cu o forta asa de viguroasa incat aproape ca scotea aerul afara din plamanii ei si Codruta iubea fiecare clipa si a avut grija sa ii spuna in cel mai placut mod posibil ca iubea asta. Mereu a iubit sa fie fututa tare si adanc si repede si acuma propriul ei geaman ii dadea exact ceea ce avea nevoie. Erectia lui puternica si virila parea sa largeasca saracuta ei pasarica la limite, umpland-o asa de delicios. Si-a arcuit spatele si si-a ridicat fundul sus in asa fel ca penisul lui pistonand se freca direct peste clitorisul ei intarit, intensificand placerea ei in mod exponential. Si-a mentinut picioarele desfacute in asa fel sa poata lua penisul lui cat de adanc posibil si iubea fiecare clipa.
“Aoleu, fratioare! Fute-ma! Fute-ma tare de totttt! Ooooohhh… daaaa…” a sasait focoasa bruneta, printre buzele intredeschise. Ea a inceput sa isi relaxeze si sa isi inclesteze muschii fundului ei, la fel ca coapsele ei pentru a strange si mai puternic minunata coloana de granit care era penisul lung si monstruos adanc infipt in pasarica ei.
Codrut suspina de placere… “Ce placut eeeee!” gafaia el, uimit de neasteptata stransoare primita de la pasarica surorii lui. “Aoleu, soro, esti asa de stramta… aoleu… ce mai pizda… ce pizda stramta… fierbinte…”
El gemea puternic in timp ce penisul lui aluneca inainte si inapoi in acea caldura vulcanica din pasarica inundata a surorii lui, infioratoarea presiunea care il inconjura era prea mult de suportat. Era asa de stramta imprejurul penisului lui pofticios incat Codrut a trebuit sa isi inclesteze dintii in incercarea lui de nu tipa. Dar cu cat o futea mai adanc si mai mult, cu atata pomparile lui nerabdatoare erau lubrificate de caldura vulcanica care se prelingea afara din pasarica ei. Pomparile lui adanci si ravasitoare alunecau usor inainte si inapoi in prinsoarea puternica a muschilor ei vaginali. In curand, fiecare cm al penisului urias a lui Codrut erau plonjati aproape in intregime in tunelul ei si cu fiecare pompare, bilele lui pline cu sperma se plesneau direct de clitorisul ei intarit.
Codruta si-a inclestat muschii fundului ei, gafaind datorita extazului de fiecare data cand trupul lui musculos se plesnea de trupul ei. Cateva clipe in urma inca ii mai era putin frica de acel chel cu pistolul, dar acuma cand era cu acest penis monstruos in pasarica ei simtea doar cea mai intensa placere sexuala posibila. In timp ce fratele ei a inceput sa o futa tot mai viguros, poftele ei carnale cresteau tot mai mult in timp ce actiunea depravata repede crestea pe cota tot mai inalte si se transforma in cea mai fierbinte si placuta si intensa placere. Focoasa bruneta in curand a devenit asa de excitata incat ignora pe oricine si orice era imprejurul ei si toata concentratia ei era atintita in intregime asupra acelei coloane de granit care pistona asa de delicios in cele mai neexplorate adancuri ale ei. Si-a scuturat fundul ei infierbantata si gafaia si murmura inteligibil si zgomotos, incurajandu-l pe fratele ei cu un limbaj salbatic si obscen.
“Ooooooooh, Codrut… wooooooow… fute-ma iubire… baga pula aia adanc in pizda mea si fute-ma pana lesin de placere… ummmmmmm… yeahhhhh… chiar fute-ma bine de tot, dragoste… unnnnggghhhhh… shit… fute pizda mea bine de tot… cat de tare poti… OOOOOOOOOOOOHHHHH… DAAAA… AAAAAAAAAAA… FUTE PIZDA MEAAAAAAA…”
Il excita asa de mult pe Codrut sa o auda pe inocenta lui geamana sa vorbeasca asa murdar. Si ce rapida era transformarea asta. Poate in jur de o jumate de ora, cand au ajuns aici, inocenta lui sora era doar o alta tipa normala… si acuma era transformata in cea mai fierbinte pizda care a avut ocazia sa futa vreodata… doar gafaind si gemand in maini si genunchi ca o curva in calduri. Era cu mult trecut de orice fantezie conjurata de imaginatia lui febrila in urma cu cativa ani cand inca locuiau sub acelasi acoperis. Si acuma, de cateva luni totul se intampla cu mult mai placut decat si-a imaginat vreodata. Si ce bine o futea pe focoasa lui geamana…
Codrut a inceput sa o futa pe geamana lui cu pompari adanci si penetrante si Codruta raspundea cu o pasiune neimaginabila, impingandu-si fundul inapoi in salele fratelui ei de fiecare data cand el plonja inainte. Sanii ei majestuosi se zgaltaiau sub pieptul ei, sfarcurile ei erecte si foarte, foarte tari se frecau de covorasul comod din fata canapelei de fiecare data cand Codrut isi pistona monstrul in pasarica ei, tunelul ei ravasit scotand zgomote destul de evidente in acea camera. Coloana lui de granit era imbibata cu crema ei alunecoasa si sclipea in lumina felinarelor din camera de fiecare data cand iesea afara din adancurile ei ravasite. Crema ei se aduna ca un cerc spumos imprejurul bazei penisului lui, imbiband intregul lui pubis.
“Esti asa de stramta, soro!” gafaia Codrut, privind infierbantat felul cum labile ei musculoase se inclestau de coloana lui de granit. “… fierbinte si uda si… unnnnhhhhhh… asa de stramta…”
“Ooooooohhhh… chiar ca sunt, dragoste… fierbinte si uda pentru pula ta uriasa… uhhhhhhhhh…daaaaaa… continua sa ma futi cu pula ta frumoasa, dragoste!”
Codrut a desfacut fesele fundului ei, privind cum rozeta fundului ei se inclesta si relaxa de fiecare data cand plonja adanc in pasarica ei. “Fundul tau parca vrea sa ma suga, soro!” a ranjit el
“Stiu! Mereu face asa cand sunt fututa bine de tot!” Pasarica Codrutei s-a inclestat imprejurul coloanei fratelui ei si apoi a inceput sa se infioare in timp ce simtea cum el o futea si mai adanc. Parca stiind ca geamanul ei se holba la fundul ei tuguiat si la pasarica ei in timp ce futea adanc in pasarica ei, toate astea ii dadea focoasei brunete un fior depravat de placere incestuoasa. A lasat sa ii scape un planset ascutit atunci cand a simtit bilele lui greoaie frecandu-se de clitorisul ei. Pasarica ei s-a inchis puternic imprejurul penisului lui si apoi si-a serpuit foarte sexxy funduletul ei nud.
“Ohhhhh… surioara…” a suspinat Codrut, prinzandu-se de soldurile ei. El se legana inainte si inapoi fortos, futand pasarica surorii lui cu pompari din ce in ce mai rapide. Codruta gemea fara nici o jena si vreun gand in timp ce penisul imbibat al fratelui ei aproape devenea un miraj, sunetele si plesniturile umede ale coapselor lor atunci cand se plesneau adaugau mult placerii lor mutuale.
Inca nici acuma nu ii venea sa creada cat de bun era la pat geamanul ei si ce placut era penisul lui adanc infipt in pasarica ei. Parca era locul perfect sa fie parcat. Mai mereu a fost urias, chiar si cand erau tineri si mai mereu a observat umflatura uriasa din fata pantalonilor lui, dar mai mereu privea in alta directie rusinata. Chiar si asa, Codruta era o tanara care avea nevoile ei. Noroc ca Nicolae i-a deschis ochii la ce placeri existau atunci cand faceau sex. Si cu siguranta, daca nu era el, nu ar fi stiut ce putea face cineva cu un penis monstruos, asa cum avea acesta. Si apoi, dintr-o data, gandurile ei s-au indreptat spre cateva faze care s-au intamplat dealungul timpului cand nu a rezistat sa nu priveasca erectie enorma a fratelui ei, in special cand toti trei treceau pe la Diana si isi petreceau ceva timp in piscina acesteia. Nu de putine ori jucau ceva cu mingea si se freca de fratele ei. Pe moment nu s-a gandit ca era nimica special, dar acuma, wooooow, deja mintea ei iarasi era incetosata cu tot felul de ganduri cat mai placute.
Si acuma, cand geamanul ei futea pasarica ei nevoiasa si pofticioasa, intr-un final Codruta a stiut. Era asa de placut sa simta monstrul lui adnac infipt. Era asa de dotat, exact cu iubitul ei, si dupa felul cum isi misca penisul in pasarica ei, stia foarte bine cum sa-l foloseasca. A lesinat de indeajuns de multe ori in ultimul timp sub el. Codruta a inceput sa isi roteasca fundul ei fierbinte implantata in coloana lui de granit, serpuind si zdrobind fesele ei pofticios in penisul pompand al fratelui ei de fiecare data cand facea contact cu pubisul lui. Sanii ei au inceput sa se furnice si sfarcurile ei sa se infioare… pielea ei transpirata si nuda ardea datorita poftelor ei carnale.
“Fute-ma, fratiiiiii! Aoleu, sunt asa de fierbinte dupa pula ta, iubire! Uhhhhhhhhh, daaaaa, bag-o adanc in mine! Fute pizda mea fierbinte cat de tare poti!” murmura Codruta. Sanii si fundul ei se cutremurau de la forta pomparilor lui penetrante de fiecare data cand futea salbatic de la spate. Si pasarica ei se contracta ritmic imprejurul penisului lui, inclestandu-se si strangand coloana aceia penetranta de muschi intr-o prinsoare care in curand la facut pe Codrut sa geama puternic de placere.
Radu a zambit inspre cei doi, foarte surprins de usurinta cu care a fost capabil sa ii faca pe cei doi sa se futa direct in fata unor straini, aruncand toate taboourile in vant si pur si simplu doar sa se futa fara nici o grija in lume… asa cum natura cerea parca… doar pentru aceasta experienta si placere animalica care o primeau. Si apoi, si-a aruncat privirea inspre o blana de urs asezata jos pe podea si a observat ca ceilalti doi erau intr-un mod asemanator ocupati si zambetul lui Radu s-a largit in timp ce privea cum Diana salta ca un calaret, in sus si in jos pe penisul penetrand al lui Nicolae. Excitat de rezultatele muncii lui erotice, Radu si-a intors atentia spre canapea, acolo unde Rebeca si Renata erau scufundate intr-o imbratisare lezbiana fierbinte. El privea dragastos inspre fundul nud al Rebecai atunci cand se legana incitant deasupra chipului Renatei… si privelistea asta a facut penisul lui sa tresara. S-a miscat inspre canapea si a ingenunchiat in spatele Rebecai, atintind penisul lui la anusul ei stramt.
“Deschide fesele Rebecai pentru mine, Renata!” a ordonat Radu. “Regele vine in vizita in fundul ei si tu continua sa lingi pizda ei!” Renata a facut asa cum i-a zis fratele ei, prinzandu-se de fesele gemene ale surorii ei cu amandoua maini si tragandu-le larg inapoi pentru fratele lor. Si-a aruncat privirea in sus printre coapsele Rebecai si a privit cum Radu si-a inserat varful purpuriu al monstrului lui in fundul invitant al gemenei ei. Propria ei gura a parasit pasarica gemenei ei, si fratele ei incet a inceput sa isi miste penisul in sus si in jos prin crepatura surorii lui. Renata a simtit cum pasarica stramta a gemenei ei pulsa delicios si se relaxa imprejurul limbii ei. Radu a impins tare inainte penisul lui cat a putut de adanc in fundul fierbinte al surorii lui, desfacand fundul ei alunecos pana aproape de punctul de rupere imprejurul pistonului lui urias, muschii ei prinzandu-se puternic si ca un cleste imprejurul coloanei lui uriase.
“OOOOOOOHHHHHHH AOLEUUUUUU AHHHHHGGGHHH!” a tipat Rebeca de la aceasta penetrare subita. Nu era pregatita pentru asta si la inceput aproape ca durut-o. Dar nu a trecut mult timp pana cand fundul focoasei roscate a inceput sa se relaxeze imprejurul acestui intrus. Pana cand pubisul fratelui ei s-a presat de fesele ei, fundul Rebecai era in intregime largit si lubrificat. Radu si-a flexat penisul atunci cand era cel mai adanc in fundul ei pentru cateva secunde bune, experimentand intensa placere de a fi scufundat pana la bile in acel tunel stramt. Apoi, a inceput sa pompeze, conducand penisul lui in si in afara feselor ei cutremurande.
“Uhhhhhhhhhhhh… maica maiculita… ce stramta esti…” a gemut Radu pompand in si in afara fundului surorii lui cu o excitatie crescanda. “Zi cat de mult iti place asta, soro!” a ranjit el.
Rebeca si-a luat gura de la pasarica Renatei si si-a intors capul peste umar sa il priveasca pe fratele ei. “Mulllllttttttt… unngghhhhhhhh… asa de multtttttttttt…”
“Ma gandeam eu…” a ranjit Radu, dand feselor ei atletice o palma jucausa. “Si cum e sa ai douazecisicinci de cm de pula tare ca piatra adanc in curu tau?”
“Ummmmmmmmm… ma doare la inceput… si acuma… mmmmmmmmm…”
“Sunt sigur de asta…” a ranjit mandru Radu. “Pregateste-te soro… ca te fut de iti dau lacrimile…” Si Radu a inceput sa isi pompeze coloana de granit din ce in ce mai repede, plesnind coloana lui de granit in si in afara tunelului anal al surorii lui.
Rebeca si-a reintors gura inapoi la pubisul imbibat al Renatei si a continuat sa suga sucurile copioase si delicioase care au umplut crepatura aceia decand si-a luat gura de aco...



    Login