Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 75
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2962 ori - Nota 3.00 (3 voturi)
Capitolul 84

29 iulie 2005 – vineri

“Am aparut in ziar…” a zis Rebeca, intrand in camera de motel repede, tocmai cand fratele si sora ei geamana au terminat sa se imbrace.
“La naiba…” a murmurat Radu, incepand sa bage ultimele haine in sacul lui de voaiaj cat putea de repede.
“Grozav…” a murmurat Renata, grabindu-se pana in baie sa aduca trusa de machiaj care a lasat-o acolo.
In curand toti si-au indesat hainele si tot ce aveau in sacii lor de voaiaj si s-au decis ca era timpul sa o ia din loc. Daca nu se grabesc, cineva ii recunoaste si cine stie ce mai patesc. Renata si-a ridicat sacul de voaiaj de pe pat si a deschis usa camerei de motel si apoi a pasit afara. Fratele ei, Radu a urmat-o cu sacul lui voaiaj pe umar si in curand Rebeca, geamana ei, in spatele lui, cu sacul ei de voaiaj pe spate.
“Stai asa, soro!” a zis el atunci cand au pasit afara. “Trebe sa iau ceva din masina, okay?”
“La dracu, Radu, grabeste-te!” a zis Renata. “Trebe sa ne grabim!”
“Nici o grija, nu dureaza mult!”
Radu a pasit inspre masina lui care era parcata chiar in fata camerei de hotel care au folosit-o de ieri, cu Renata si Rebeca amandoua privind atente si intrebandu-se ce trecea prin mintea traznita a fratelui lor. El a deschis usa pasagerului si apoi a scos ceva afara din compartimentul din bordul masinii, reintorcandu-se cateva momente mai tarziu cu un zambet urias pe chipul lui.
“De ce naiba esti asa de fericit?” a intrebat Renata.
“Oh, nimica!” a raspuns Radu, atingand buzunarul din spate al pantalonilor lui largi. “Doar ceva asigurare, soro, nimic altceva!”
Apoi au observat un freelander parcat in fata motelului si au pasit in directia aceia. Exact ce aveau nevoie. Din moment ce au aparut in ziar, cu siguranta masina folosita pana acuma deja era data in urmarire. Mai bine sa… hmmmm… imprumute alta… Pe masura ce se apropiau tot mai mult de freelander, au observat spre surprinderea lor ca era cineva pe bancheta din spate. O usa din spate era deschisa si un cuplu statea pe bancheta si povesteau animat. Tipa era o blonda undeva la opsprezece, nouasprezece ani, foarte frumoasa, cu par platiniu pana aproape de mijlocul spatelui. Tipul parea sa fie cam de aceasi varstra, brunet, tuns periuta, chiar bine facut pentru anii lui, vazandu-se foarte clar un pachet de muschii bine formati prin tricoul lui mulat.
“Ce facem soro?” a soptit Radu, observandu-i pe cei doi. Rebeca privea roata prin parcarea motelului, tinand de sase cum s-ar zice.
“Nu stiu, frati! Sa ma gandesc!”
Renata si-a aruncat privirea roata foarte nerabdatoare. Apoi, dintr-o data, la vreo cateva sute de metri a observat o masina a politiei care se indrepta in directia masinii folosite pana acuma. “Grozav! Politia!” a murmurat ea iritata.
Pentru cateva clipe lungi, Radu a privit masina de politie cum se apropia tot mai mult de parcarea motelului, inima lui pompand sange tot mai mult in tamplele lui. Apoi, cu o viteza nascuta parca din disperare curata, a facut o decizie de moment. Punand o mana imprejurul umarului Rebecai, el a prins-o pe Renata de mijloc cu cealalta si apoi le-a indreptat pe amandoua inspre usa deschisa a freelanderului.
“Hey! Ce nai…” a suspinat tipul din masina cand a vazut trei persoane venind din spatele masinii si oprindu-se chiar la portiera deschisa. El nu a terminat ceea ce vrut sa zica, pentru ca imediat ce a vazut cele trei persoane, s-a pomenit cu un revolver atintit inspre el si impins tot mai aproape de chipul lui.
“Taci din gura si nu face nici un sunet!” a zis fortos Radu, presand revolverul de tampla brunetului. “Cum te cheama?”
“Codrut!” a murmurat brunetul, privind foarte uracios inspre cei trei intrusi.
“Okay, Codrut! Doar taci si nimeni nu va fi ranit, bine?”
Blondina a incercat sa isi deschida gura si sa tipe, dar Radu si-a dus un deget la buzele lui si i-a facut semn sa nu faca nici un sunet.
“Tacerea se aplica si la tine, blondino!” a marait Radu. “Un cuvant si iti vantur creierii din cap, okay?”
Blondina a dat afirmativ din cap, ochii ei larg deschisi si infricosati.
“Cum te cheama, frumoaso?” a zis Radu, observand sanii ei fermi si suculenti, foarte frumosi mentinuti intr-un maieu mulat pe trupul ei si cu siguranta fara nici o urma de sutien pe fermitatile acelea perfecte.
“Diana…” s-a balbait superba blonda.
“Bine Diana, daca tu si Codrut vreti sa supravietuiti calatoriei asteia, trebe sa promiteti sa fiti foarte cooperativi, si sa faceti exact ce zic, okay?”
“Okay!” a murmurat Diana, tresarind atunci cand tanarul acela cu revolverul s-a urcat pe bancheta din spate a freelanderului si l-a impins pe Codrut mai inauntru, aproape lipindu-l de ea. “Bine… acuma… unde e masina aia de politie, soro?” a murmurat Radu, uitandu-se dintr-o data la Renata care inca era afara din freelander alaturi de Rebeca. Renata s-a uitat atenta in directia masinii de politie.
“Tocmai a oprit in fata la restaurantul… un politist iese afara…” a continuat ea. “La naiba… trebe sa plecam acuma de aici!”
“Sunt ceva chei in contact, Rebeca?” a intrebat Radu, mentinandu-si privirea atent asupra blondinei si brunetului care acuma erau inghesuiti pe bancheta din spate, unul in bratele celuilalt. Rebeca si-a aruncat privirea prin parbrizul freelanderului, dar nu a observat nici o cheie acolo.
“Nu vad nimic!”
“La naiba!” a zis Radu, impingand revolverul mai tare in tampla lui Codrut.
“Unde sunt cheile, durule?” a cerut el. Brunetul doar a tresarit, retragandu-se inapoi din revolver ca si cum era un sarpe veninos care era pe cale sa atace.
“Nu stiu!” s-a plans acesta. “Pe bune!”
Radu a impins revolverul mai fortos in tampla brunetului, dar odata ce a vazut privirea aceia de sfidare din ochii lui verzi, s-a decis ca era nevoie de o noua abordare.
“Okay, poate atunci iubita ta stie unde sunt!” a marait el, impingand revolverul direct prin coapsele blondinei. “Ce zici… Diana? Tu sti unde sunt cheile, frumoaso?”
Codrut a reactionat violent, incercand sa prinda revolverul din mana lui Radu, dar Radu se astepta la asa ceva. Acesta la miscat scurt si rapid, plesnindu-l pe brunet direct pe obraz.
“Niciodata sa nu mai faci asa ceva, eroule!” a marait el, punand revolverul inapoi intre coapsele blondinei. “Sau ii dau la gagica ta o futaie de nu ma uita niciodata!” Brunetul si-a pus pana la obrazul lui inrosit si a privit cu venin inspre atacatorul lui.
“Babicu… daca o ranesti, esti un om mort!” a marait Codrut.
Radu l-a privit atent si apoi si-a aruncat privirea inspre superba blonda care nu era prea diferita de surorile lui gemene, dar cu niste sani ceva mai mari. Apoi a impins cu revolverul sugestiv in pubisul blondinei, facand-o pe aceasta sa tresara atunci cand fierul acela rece s-a presat de pielea ei infierbantata. “Mmmmmmm, nici o grija, frumusete!” a zis Radu ridicand marginea mini-ului acesteia mai sus si privind foarte atent acolo. “Sa ranesc o bucata buna ca tine e ultimul lucru in mintea mea acuma… crede-ma!” Apoi si-a aruncat privirea inspre chipul angelic al acesteia. Wooow, chiar ca se potrivea cu numele ei. Apoi, ranjind, si-a aruncat privirea inspre Rebeca si a fost foarte multumit sa observe un zambet acolo, dar Renata nu prea era multumita de gestul fratelui ei mai mare.
“La naiba, Radu… ai grija unde atintesti revolverul ala!”
“Nici o grija, soro!” a sasait el. “Daca nu gasim cheile si nu o tulim de aici cat mai repede, o punem de rahat inainte sa pup pizda ta fierbinte de adio!”
Rebeca aproape ca a chicotit de la jocul acesta de cuvinte dintre geamana si fratele ei. Codrut si Diana erau stupefiati sa auda asemenea cuvinte venind de la acest tip care inca avea revolverul atintit asupra pubisului Dianei.
“Vrei sa zici… ca tu o futi pe sora ta?” a gafait Codrut. Ochii lui erau atintiti asupra coapselor deschise ale Dianei, exact acolo unde Radu inca mentinea ferm presat teava revolverului, direct peste pubisul acoperit cu chiloti ai superbei blonde.
“De ce nu taci din gura, eroule, si zi-mi unde sunt cheile, inainte sa ii fac la gagica ta inca o pizda!”
“S… sunt la… prietenii nostrii…” a zis Codrut cu nervozitate, inca privind la pubisul expus al Dianei. “Sunt la restaurant… cumpara ceva mancare…”
“Da… daaa… asa eeee…” s-a balbait Diana, incercand sa traga mini-ul ei in jos. “Umm… ei… um… au zis ca vin repede… pentru ca trebe sa ajungem la cabana inainte de caderea noptii…”
“Ce cabana?” a cerut Radu lamuriri, miscand teava pistolului in pubisul umed al Dianei.
“La cabana noastra…” a suspinat ea. “Mergem acolo pe perioada weekendului…”
“Perfect…” a zis Radu. “… o ascunzatoare in mijlocul muntilor… asta ne da mai mult timp sa ne cunoastem mai bine, nu crezi?” Apoi si-a aruncat privirea inspre surorile lui, Rebeca si Renata. “Renata, tu tine de sase, uite-te dupa oricine iese din restaurant… Rebeca, vezi ca am ceva sfoara in buzunarul asta si leaga-i pe astia doi… leaga-le mainile si picioarele si baga-le ceva in gura sa nu zbiere… voi doi, treceti acolo in spate si nu faceti nimica suspect pentru ca nu va place ce urmeaza…”
“Nu o sa scapi bazma curata…” a protestat Codrut, ridicandu-se de pe bancheta din spate si incepand sa se tarasca in portbagajul freelanderului.
“Tu mai bine faci ce iti zic, eroule…” a marait Radu, impingandu-l pe brunet mai dur in portbagajul freelanderului, direct peste bagajele care erau acolo. Diana vazand nici o cale de intoarcere, s-a ridicat de pe bancheta din spate si a sarit peste spatar, asezandu-se in portbagaj alaturi de Codrut. “… si prietenii vostrii daca stiu ce e bine pentru ei… ar fi bine sa asculte…” In curand, Rebeca a intrat pe portiera cealalta si a inceput sa lege mainile si picioarele celor doi, punandu-le si un calus in gura la fiecare, Radu mai mereu mentinand revolverul atintit asupra lor si avand grija ca cei doi sa nu faca vreo miscare subita. Dupa ce cei doi erau legati, Renata s-a urcat in freelander pe bancheta din spate alaturi de fratele si sora ei care inca isi mentinea privirea atintita spre cei doi legati in spate.
Cateva minute mai tarziu, Renata a observat alti doi tineri iesind afara din restaurant si se indreptau spre freelander. Un blond si o bruneta, care trebuia sa recunoasca se asemanau foarte mult cu cei doi legati in spate. “Cred ca vin, Radu!” a zis ea, rotindu-se spre fratele ei. Radu si-a atintit revolverul inca odata spre cei doi legati in spate, cu un deget pe buze in semn de liniste.
“Nici o miscare gresita sau pac… ati inteles?” a amenintat el.
Diana a dat energetic afirmativ din cap, ochii ei albastrii angelici larg deschisi si infricosati. Codrut, doar l-a privit nervos pe atacatorul lor cu niste ochii dinaceia de ura si frustrare primordiala. Radu l-a ignorat pe brunet si s-a lasat mai jos in spatele scaunului soferului.
“Toata lumea mai jos!” a respirat el. “… chiar acuma…”
Rebeca si Renata s-au lasat mai jos pe bancheta din spate in timp ce Radu privea atent prin parbrizul freelanderului. El a observat celalalt cuplu cum se apropiau tot mai mult de masina. Tipa, o bruneta al naibii de buna de pula, cam la fel de tanara ca ceilalti doi din spate, avea niste picioare foarte frumos tonifiate si un fund foarte ferm si sexxy care imediat i-a amintit de bunaciunile care se ascundea sub hainele gemenelor lui. Aceasta avea un tricou negru, la fel de negru ca parul ei, practic mulat peste trupul ei si o pereche de pantaloni de jeansi taiati al naibii de sus. Asa de scurti incat practic erau indecenti. Si in timp ce Radu privea aceasta bomba sexuala pe roti cum pasea inspre masina, el nu putea sa nu priveasca pofticios la trupul ei foarte bine lucrat si foarte sexxy.
Trebuia sa recunoasca, avea formele unei fete la care majoritatea barbatilor doar viseaza si care cu siguranta apare in revistele de barbati si care nu avea nevoie de photoshop, atletica, bine tonifiata, Fundul ei putea sa jure era o inima perfecta si se legana foarte sexxy odata cu fiecare pas care il facea… si apoi sanii aceia, woooow… Pareau asa de fermi si plini si rotunzi incat gura lui pe loc a salivat. Apoi si-a intors privirea inspre blondina din spate, si a privit-o si pe aceasta, cum era legata acolo, si wooooow, trebuia sa recunoasca, aproape ca erau gemene cele doua cand venea vorba de trup, cu exceptia faptului ca una era blonda si cealalta bruneta. Daca erau pe strada, cu siguranta nu putea sti care era care si care.
Dar apoi si-a reamintit situatia lor si si-a reintors privirea inapoi spre tipul care pasea alaturi de bruneta. Era blond platiniu, aceasi noanta ca blondina din spate, foarte chipes, la fel de tanar ca ceilalti cu siguranta si foarte bine facut. Radu a privit la muschii foarte evidenti de pe pieptul blondului si a strambat din nas, sperand ca nu va fi nevoit niciodata sa se ia la tranta cu acesta fara revolverul lui. S-a prins de manerul revolverului mai tare in mainile lui transpirate, ca un fel de confirmare ca vroia sa faca asta. Pe masura ce acel cuplu se apropia mai mult de freelander, Radu si-a lasat capul mai jos, revolverul pregatit in mana lui. Usa soferului s-a deschis prima, si tanarul acela blond a intrat, intorcandu-se in spate dupa ce s-a asezat pe scaun.
“Scuze ca am intarziat asa de mult…” a inceput acesta sa zica. “Dar…”
“Taci din gura si nimeni nu va fi ranit, okay!” a marait Radu, oprindu-l in mijlocul cuvintelor acestuia. A impins teava revolverului vicios in gatul blondului. In acelasi timp, focoasa bruneta a deschis usa pasagerului si a alunecat pe scaunul pasagerului, langa iubitul lui, fara nici o grija si nestiind ca ceva nu era in regula.
Blondul s-a tensionat imediat, suspinand atunci cand a simtit teava rece a revolverului presandu-se de pielea gatului lui. A incercat sa se intoarca inapoi, dar Radu l-a prins pe acesta de gat vicios cu cealalta mana.
“Misca si iti zbor creierii pe volan… babicu...” a marait Radu. Bruneta a deschis gura incercand sa tipe, dar Radu facut-o sa taca doar cu o privire.
“Acuma… amandoi ascultati aici…” a marait Radu, fluturand revolverul pentru efect. “Ceilalti doi sunt in siguranta. Sunt legati in spate. Dar, daca oricare dintre voi tipa sau incearca sa faca pe desteptul, va impusc fara nici o remuscare… ati inteles?”
“Da, perfect!” a zis blondul cu un calm foarte surprinzator. Radu si-a aruncat privirea inspre focoasa bruneta de pe scaunul pasagerului si a ranjit.
“La fel si tu, frumoaso!” a ranjit el. Aceasta doar l-a privit cu frica in ochii aceia verzi si frumosi ai ei, exact cum a facut si blondina, dar a ramas in liniste.
“Daca vrei bani, pot sa iti dau cati vrei!” a zis blondul, intinzandu-se dupa poftofelul lui.
“Nu te deranja, durule!” a ranjit Radu. “… tot ce vreau acuma e sa plec de aici… cat mai repede posibil, okay?”
“Bine, va ducem unde vreti, doar nu rani pe nimeni!”
“Asta vei face, durule!” a ranjit Radu miseleste direct inspre oglinda retrovizoare. “Acuma, baga cheile in contact, si porneste motorul… poarta-te natural si nu fa nimica care sa atraga atentie, okay!”
“Bine, doar ramai calm si nu ne rani…”
“Taci din gura, durule! Doar porneste motorul ala odata si iesi din parcare, incet si atent. Sti tu, ca si cum am merge toti intr-un voaiaj, okay?”
Nicolae nu a fost niciodata intr-o astfel de situatie. Dar fata de altii care in situatii limita mai mereu se panicau, el era genul acela de barbat care mai mereu ramanea cu mintea limpede. Nu stia ce va urma, dar stia un lucru, atata timp cat va coopera, spera sa nu iasa ceva urat. Stia ca tipul acela din spatele lui era periculos si spera ca atata timp cat exista cooperare, ceilalti vor fi in siguranta. Si-a aruncat privirea inspre frumoasa lui iubita, Codruta, vrand sa o tina cat mai puternic in bratele lui si sa o linisteasca. Parea speriata, stia asta, speriata pentru viata ei, speriata pentru viata fratelui si prietenei ei, si speriata pentru viata iubitului ei. Putea foarte clar sa observe asta in ochii ei, dar un lucru foarte ciudat si in acelasi timp foarte bun, era la fel ca el cand venea vorba de situatii limita. Isi mentinea mintea… Intr-un final, Nicolae a pornit motorul si a condus masina pana cand au iesit din parcare, avand grija sa nu atraga atentia asupra lor. Nu stia de ce, dar avea asa o impresie ca tipul acesta cu revolver era intr-o situatie disperata, altcumva nu ar fi facut asa ceva, din moment ce banii nu prea il interesau. Apoi a observat ceva in oglinda retrovizoare. Ceva care ii dadea ceva sanse. Pentru prima data a avut speranta ca toti vor scapa cu bine din asta. Asa ca, pe moment, s-a hotarat ca e mai bine sa coopereze.
Creierul lui Radu a inceput sa gandeasca la viteza maxima, parca era o masina foarte bine unsa. Daca politia deja le-a localizat masina cu care au fugit el si surorile lui, urmatoarea miscare a politiei era sa seteze flirtre la puncte strategice, sperand ca asa vor cadea prada. Spera ca “prizonierii” lor aveau cunostinte despre locurile astea si puteau sa scape pe niste drumuri laturalnice, poate unde prin munti, ca erau practic in creierul muntilor.
“Cum te cheama, durule?” a intrebat el.
“Nicolae!”
“Sti zona asta, Nicolae?”
“Nu prea!” Radu a presat teava revolverului la gatul blondului inca odata.
“Nu te pune cu mine, durule!” a marait Radu. “Stiu despre cabana! Blondina aia focoasa din spate mi-a zis. Asa ca, ce ai zice de niste cooperare si totul va fi mai usor pentru toti?”
Nicolae a dat afirmativ din cap si s-a indreptat inspre vest pe sosea. A condus pentru aproape douazeci de minute in directia aceia pana cand au ajuns intr-un alt sat de munte si apoi au facut dreapta pe un drum forestier. Dupa inca vreo cinci minute pe drumul acela forestier, Radu devenea tot mai impacientat si s-a aplecat in fata, tipand in urechea lui Nicolae.
“Cat mai dureaza, durule?” a intrebat el.
“Inca vreun sfert de ora!” a raspuns Nicolae, uitandu-se inapoi la Radu prin oglinda retrovizoare.
“La naiba!” a injurat Radu, cazand inapoi pe bancheta din spate, lipit de Renata, care doar privea ganditoare afara pe geam, cum se scufundau tot mai mult prin padurea aceia de conifere. De partea cealalta a lui, Rebeca facea la fel, un picior ridicat sub funduletul ei sexxy, o portiunea foarte copioasa din fesa ei vizibila pentru privirea lacoma a lui Radu.
Pantalonii lui Radu s-au umflat reamintindu-si foarte vivid cele aproape doua zile care le-a petrecut alaturi de cele doua gemene ale lui in camera aceia de motel. Pasarica zemoase a surori lui a fost asa de fierbinte si stramta imprejurul penisului lui, si s-a simtit asa de bine incat tot nu ii venea sa creada ce placut a fost. Radu a ranjit si a continuat sa priveasca fesa expusa a Rebecai, reamintindu-si alta data in cele doua zile cand practic a plonjat asa de adanc in fundul acesteia incat a crezut ca ii ajunge in stomac. Si ce tipete si gemete a scos dintre buzele ei suave.
Radu s-a relaxat inapoi intre cele doua surori ale lui si a zambit, uitandu-se roata prin freelander ca un rege care isi supraveghea curtea. Revolverul din mana lui chiar il facea sa se simta ca un rege. Cu el, putea sa faca orice… sa aiba pe oricine… oricand vroia el asta… chiar si sex. Si in ultimul timp, Radu parea sa vrea asta mai mereu.
El stia ca Rebeca sau Renata vor face orice pentru el, oricand el simtea nevoia, si, cand devenea obosit, mai exista gagicile celor doi duri, care cu siguranta puteau fi cooptate pentru niste satisfactie in aceasta ora de nevoie. Trebuia sa recunoasca, amandoua erau niste bucati al naibii de bune. Una bruneta si una blonda, una mai sexxy ca cealalta. Si dupa cum aratau, cu siguranta le placea enorm de mult sa o primeasca cat mai mult si mai des, la fel ca gemenelor lui. Penisul lui Radu a tresarit la prospectul ca le va fute pe aceste doua bunaciuni, in special pe bruneta, dar si blonda nu era de aruncat. La naiba, daca nu aveau par diferit, puteai sa zici ca sunt gemene cand venea vorba de trup.
Ceva cu bruneta si blonda, ceva in trei, mintea lui incepea sa viseze. Isi reamintea de ceva asemanator cu cele doua roscate care erau surorile lui. Doua gemene roscate, al naibii de focoase, inalte, niste trupuri foarte frumos tonifiate, niste frumuseti care oricand puteau sa apara in filmele alea xxx care avea obiceiul sa le urmareasca mai demult, atunci cand inca si-o freca. La cei douazeci de ani ai lor, erau niste bunaciuni care orice barbat ar fi sacrificat totul sa le aiba, la fel cum a facut si el defapt cand practic au fugit toti trei.
Mintea lui iarasi a inceput sa se reintoarca la focoasa bruneta care era pe scaunul pasagerului, imaginandu-si cum ar fi sa o aiba pe coloana lui de granit. O dezbraca cu privirea lui si se intreba oare cum ar arata atunci cand era in intregime nuda, cu pasarica ei implantata sigur pe penisul lui pulsand. Apoi mintea lui s-a indreptat spre blondina aceia cu chip de inger din spate. Radu deja vedea totul foarte clar in ochii mintii lui. Deja stia ca o va face pe Diana sa il priveasca in timp ce o futea pe bruneta din orgasm in orgasm, jucandu-se cu sanii si pasarica acesteia pana cand era zemoasa si fierbinte. Si dupa ce pasarica focoasei bruneta ii lua prima incarcatura, el o va obliga pe blondina sa il suga si apoi isi va revarsa a doua incarcatura in gatul acesteia. Apoi, cu o mare parte din culmea lui luata de pe virilul lui penis, el le va fute pe amandoua cu orele! Si daca Rebeca sau Renata vor vrea ceva actiune in acelasi timp, el va fi foarte bucuros sa le acomodeze. Radu a ranjit foarte marsav si si-a aruncat privirea prin freelander inca odata, in spate in special sa fie sigur ce cei doi de acolo nu faceau ceva ce nu trebe, si apoi, vazand ca totul era in regula, mintea lui iarasi s-a reintors la imaginile acelea erotice si stia un lucru foarte sigur. Va innota in pizda!
De vreo doi kilometri drumul a devenit tot mai rau, freelanderul deabia trecand peste gropile care erau pe acest drum forestier, drumul fiind aproape impracticabil. Woooow, cabana asta chiar ca era retrasa, chiar in creierul muntilor. De cand au intrat pe acest drum forestier care practic aproape de la sosea era incojurat doar de brazi inalti de conifere, nu a vazut aproape pe nimeni. Nici macar cabane, nimic. Incepea sa se gandeasca ca cabana nu exista deloc. Si apoi, dintr-o data, Nicolae a facut dreapta pe drumul forestier pe o alta poteca care aproape nu era deloc umblata. Dupa inca vreo suta de metri, au ajuns intr-o poienita si au oprit. Era aproape intuneric, trecut de noua seara si Radu a putut sa observe conturul unei cabane printre brazii inalti ai padurii de conifere. Din trei directii, cabana era incojurata de brazi inalti si in a patra directie, se putea vedea foarte clar un lac de munte si apoi apusul rosu de soare. Imprejur, cabana era incojurata de un gard imens, cu siguranta de trei metrii si o poarta foarte babana din fier forjat si lemn, incat practic din cabana se putea vedea doar mansarda si un balcon foarte frumos. Era perfecta pentru nevoile lui si ale gemenelor, in totalitate in inima muntilor, complet rupti de civilizatie si de… cei care ii urmareau.
“Nu-i rau, durule! Nu rau deloc!” a remarcat Radu, aratand cu revolverul spre cabana. “Acuma baga masina in curte!”
“Trebe sa deschidem poarta!”
“Bine, bruneto, tu da-te jos din masina si deschide-o!” Codruta l-a privit pe Nicolae pentru o clipa si acesta i-a inmanat cheile si in curand, Codruta s-a dat jos din masina si a inceput sa descuie portile. Nicolae a tras masina in curte si apoi a oprit motorul si a tras frana de mana, Codruta inchizand poarta in urma masinii.
“Bine durule, acuma, iesi afara incet si stai in fata la masina sa te vad… cheam-o si pe bruneta acolo si nu va miscati deloc!”
Nicolae a facut cum i s-a zis si a iesit afara din masina si apoi s-a dus pana cand statea in fata masinii, chemand-o si pe Codruta langa el, privind foarte atenti fiecare miscare a tipului cu revolverul. “Nu cred ca are gloante in revolver!” a soptit Nicolae, cand chelul acela cu revolver si-a luat privirea de la ei si a zis ceva celor doua roscate cu care era.
Codruta nu si-a luat ochii de la chel. “Esti sigur?” a soptit ea inapoi, vestea asta linistind-o enorm de mult.
“Nu chiar…” a soptit el inapoi, apoi a tacut iarasi atunci cand a vazut ca chelul i-a privit iarasi.
“Merge-ti si verificati cabana… luati cheile de la bruneta… parca la ea sunt…” a zis Radu gemenelor lui.
“Bine, frati!” au raspuns cele doua focoase roscate in aceasi voce, aruncandu-i un zambet dinacela foarte marsav. In curand, dupa ce au luat cheile de la bruneta, cele doua roscate au urcat scarile de la veranda cabanei si apoi mai departe deschizand usa cabanei. Mini-urile lor extrem de scurte au lasat o portiune foarte copioasa din fesele lor sa se vada cand urcau cele cateva trepte ale cabanei, si acolo nu era nici vorba de chiloti.
Stand acolo unde era, Nicolae nu a rezistat sa nu isi arunce privirea direct acolo, la fesele lor foarte frumos tonifiate si… nude… la pielea lor cremoasa. A inghitit in sec, incercand sa nu se holbeze, dar nu a putut. Si, chiar atunci penisul lui a inceput sa se umfle in pantalonii lui. Wooooow, ce naiba se intampla cu el, chiar acuma in situatia asta naspa de tot! Acuma ca le vedea pentru prima data pe cele doua roscate, trebuia sa recunoasca, erau niste bunaciuni al naibii de bune de tras in teapa lui lunga si groasa. Incercand sa nu se holbeze, si-a aruncat privirea in alta directie, dar nu inainte ca Radu sa prinda aceasta holbare.
“Sunt bune de pula, ce zici, durule?” a ras Radu, amuzat de rusinarea evidenta data de Nicolae. “Yeah… pun pariu ca ai incerca sa futi asa ceva… asa e… durule?”
Nicolae nu a raspuns. Si-a intors privirea in alta directie, ochii lui intalnindu-se cu ai iubitei lui, o sclipire si parca o conversatie foarte clara trecand prin ochii lor. Codruta stia foarte bine la ce se gandea chipesul ei iubit, observand foarte clar privirea de pe chipul lui. Il iubea enorm pe Nicolae, dar datorita intamplarilor din ultimul timp, mintea ei nu a rezistat sa nu se gandeasca oare cum ar fi sa le incerce pe cele doua roscate si apoi, dupa ce a aflat ca poate nu erau gloante in revolver, poate sa il incerce si pe chelul acela. Trebuia sa recunoasca, chiar era chipes.
Radu nu a ratat aceasta conversatie din ochi dintre cei doi, dar nu a inteles adevaratul sens. ‘Mai, mai, mai… la mister duru ii place pizda, nu conteaza situatia…’ s-a amuzat in sinea lui. ‘Mmmmmmmm… asta va fi chiar interesant…’
“Bine, durule si tu bruneto!” a ordonat el. “Treceti acolo si desface-ti pe celalalt dur si pe blondina, si cat mai repede! Puteti sa le dati calusurile jos. Nimeni nu va auzi nimic aici!” Codruta si Nicolae au dat afirmativ din cap si s-au indreptat la usa portbagajului si au facut cum li s-a zis, priviti foarte atent de Radu. Cand au terminat, Diana si Codrut s-au dat jos din portbagajul freelanderului, frecandu-si incheieturile mainilor, destul de dureroase dupa ce au fost legati mai bine de o juma de ora. In curand, toti patru erau in picioare langa masina.
“Bine! Acuma, ce ziceti sa ma invitati in cabana voastra cocheta, okay? Tu primul, durule!” a zis Radu, aratand spre usa larg deschisa a cabanei. Radu i-a urmat pe cei patru in sus pe scarile cabanei, urmarind foarte atent serpuirea foarte sexxy a fundului Dianei, o miscare foarte invitanta pe masura ce pasea tot mai sus pe scari. Fundul aproape identic al prietenei ei facea exact acelasi lucru. ‘La naiba! Parca sunt in rai!’ a gandit Radu, intinzandu-se sa dezmierde fundul acela tachinator al superbei blonde.
Fesele ei in forma de inima erau incredibil de infierbantate, de la cum a stat acolo jos si… ferme in acelasi timp, exact ca Rebeca si Renata si Radu pe loc a avut o erectie instantanee, doar ca i-a atins fundul. Superba blonda a tresarit, dar a mentinut serpuirea fundului ei in timp ce pasea, nici macar nu si-a intors privirea inspre acest pervers. Radu a devenit si mai indraznet. El cazual si-a alunecat un deget in sus prin coapsele atletice si frumos tonifiate ale superbei blonde si a presat un deget explorator direct in labile acesteia. Spre placerea si surprinderea lui extrema, Radu a gasit ca aceasta era foarte umeda acolo jos, foarte, foarte, foarte uda. El putea sa simta mulajul distinct al labilor ei stramte si netede direct prin materialul imbibat al chilotilor ei. Crepatura fierbinte si umeda dintre labile ei se deschidea si inchidea direct peste degetele ei in timp ce isi serpuia foarte incitant fesele odata cu fiecare pas care il facea in sus pe scari.
Diana nu a facut nici un gest sa il opreasca sau macar sa zica ceva. Era mult prea speriata in primul rand, dar apoi, in timp ce Radu a inceput sa isi serpuiasca buricul unui deget direct printre labile ei fierbinti, Dianei a inceput sa ii placa. Nu a mai fost fututa de ieri, dar la cat de mult si de des a facut sex in ultimul timp, deja douazecisipatru de ore era prea mult pentru ea. Si pana la urma, pentru asta i-a convins pe ceilalti sa vina in acest weekend aici, pentru cat mai mult sex. Era practic excitata decand au pornit de acasa, dar era hotarata sa amane momentul pana aici. Si nu a fost nimica special ca degetul jucaus al chelului practic sa puna jar pe focul care deja ardea mocnit in adancurile pasaricii ei.
Radu si-a tras fara tragere de inima mana afara dintre picioarele Dianei atunci cand au intrat in cabana si doar si-a fugarit degetele peste fesele ei, foarte dragastos.
Pentru ca nu au gasit nimica electric, gemenele au intrebat-o pe Codruta cum sa faca ceva lumina in cabana. Aceasta le-a zis ca sunt felinare si trebe aprinse, le-a si aratat unde sunt. Dupa ce trei felinare de pe pereti au fost aprinse, unul in bucatarie si doua in sufrageria aceia mare, Radu le-a facut semn celor patru sa se aseze pe canapeaua din fata semineului.
Rebeca a venit si statea chiar langa el, avand un zambet de la o ureche la alta. “Asta e un loc fantastic, frati, nu crezi?”
“Chiar ca e, soro!” a raspuns Radu, punandu-si o mana imprejurul mijlocului zvelt al surorii lui. “Pun pariu ca sunt copiii de bani gata… am dreptate, durule?” Mana lui a cazut mai jos peste posteriorul tonifiat al surorii lui si a strans fundul foarte sexxy al Rebecai.
Focoasa roscata s-a frecat foarte senzual de fratele ei, iubind enorm acest contact intim si mai mult, stiind ca cele doua cupluri de pe canapea ii priveau.
“Sti ce, Rebeca, dragoste?” a intrebat Radu.
“Nu, frati, ce?”
“Cred ca durul asta blond s-a excitat cand te-a privit!” Radu si-a aruncat privirea inspre cei patru de pe canapea cu un ranjet foarte diavolesc pe buzele lui.
“Huh?”
“Cand urcai scarile mai devreme, l-am surprins cand se uita pe sub mini-ul tau!”
“Serios?” a zambit Rebeca inocent, aruncandu-si privirea inspre Nicolae.
“Yeah, cred ca i-ai dat o erectie…” Radu si-a dus buzele la urechea surorii lui si a soptit ceva acolo. La inceput si-a scuturat capul negativ, dar Radu a mai zis ceva in urechea ei si, apoi, fara tragere de inima, roscata a fost de acord. A facut doi pasi si in curand era langa canapea, direct in fata lui Nicolae.
“Iti place ce vezi sub mini-ul meu?” a intrebat ea foarte indraznet, privind direct in albastrul acela parca nenatural din ochii lui. Nicolae si-a aruncat privirea inspre Radu, holbandu-se la chel cu o privire de marsavie si nervozitate in ochii lui.
“De ce nu ne lasati in pace?” a zis el intr-un ton normal, incercand disperat sa nu isi arate temperamentul. Rebeca isi serpuia mijlocul chiar in fata lui, si dupa ce a vazut fundul ei foarte sexxy mai devreme, prezenta acestei focoase roscate era un lucru foarte incitant pentru el, dupa cum incepea sa descopere.
“Vrei sa vezi mai mult?” a insistat Rebeca, ridicand mini-ul ei putin mai sus pe fesele ei. “Nu port chiloti deloc, daca esti curios!”
“Stie!” a ranjit Radu. “Te-a privit bine de tot mai devreme!”
“Oh, yeah, am uitat!” a zis Rebeca, ridicand marginea mini-ului ei si mai sus. “Atunci… poate i-ar place sa priveasca de mai aproape!”
Rebeca a lasat mini-ul ei sa alunece pana cand era imprejurul genunchilor ei si apoi a impins pubisul ei neted si lipsit de par direct in chipul imbujorat al lui Nicolae. Tanarul nu putea face nici o miscare. Instinctele lui ii ziceau ca ar trebui sa se retraga, dar ochii lui erau atintiti asupra crepaturii netede si lipsite de par dintre labile Rebecai, la doar cativa cm de buzele lui. Gura lui s-a deschis dintr-o data, si daca nu ar fi in situatia asta ciudata in care erau, el cu siguranta si-ar fi lipit buzele de labile acelea zemoase si ar fi supt sucurile ei delicioase direct din tunelul ei stramt si fierbinte. Asa ca, doar statea acolo salivand, si a fost iubita lui care l-a scos din situatia in care era.
“Lasa-ti-l in pace, animalelor!” a tipat Codruta, ridicandu-se abrupt in picioare.
Radu a prins-o din prejurul mijlocului si a tinut revolverul direct la capul ei. “Las-o mai moale, bruneto!” a marait el. “Doar ne distram si noi putin, atata tot!”
Rebeca a lasat ca mini-ul ei sa alunece mai jos peste pulpele ei suple si apoi a pasit inspre Renata, care in aceste momente statea foarte ganditoare langa semineu si privea ceea ce facea fratele ei traznit si dus cu pluta, punandu-si mainile foarte dragastos imprejurul gemenei ei.
Codruta s-a zvarcolit putin in imbratisarea puternica a lui Radu, si apoi s-a oprit, sanul ei stang foarte placut si puternic impingandu-se in bicepsul tanarului, fundul ei atletic foarte ferm presat in umflatura care devenea tot mai proeminenta in pantalonii lui. In ciuda nervilor ei, sentimentul primit de la acest contact intim, de la acel penis care se dovedea a fi unul urias direct intre fesele ferme ale fundului ei, a facut-o pe focoasa bruneta foarte excitata si pasarica ei a inceput sa se furnice involuntar. Radu avea niste sentimente si fiori asemanatori. Trupul focoasei brunete era asa de placut lipit de al lui, foarte, foarte, foarte placut, si cu cea mai mare retinere l-a eliberat, impingand-o fortos inapoi pe canapea.
“Okay!” a tipat el. “Hai sa stabilim ceva de acu! Cineva va fi ranit daca voi nu incepeti sa cooperati si sa faceti exact ceea ce va zic. Vreau sa vorbiti doar atunci cand sunteti intrebati si sa va miscati doar atunci cand va zic sa va miscati! Ati inteles?”
Codrut si Diana au dat viguros din cap in timp ce Nicolae si Codruta au murmurat ceva ce nu parea deloc a fi un da convingator.
Renata l-a tras deoparte pe fratele ei, in asa fel ca ceilalti sa nu auda nimic.
“Va trebui sa ii pazim cu randul…” a soptit ea. “… altcumva… cand prind ocazia… o iau la fuga prin padure… si sunt sigura ca stiu zona asta al naibii de bine... chiar si pe intuneric…”
“Am o idee si mai buna…” a raspuns Radu, ranjind miseleste. El a pasit inapoi in fata canapelei si si-a atintit revolverul inspre cei patru de acolo.
“Dezbracarea…” a ordonat el.
“Poftim?” a suspinat Nicolae nevenindu-i sa creada.
“M-ai auzit, durule!” a ranjit Radu. “Cu totii, hainele jos!”
“Totul?” a intrebat Codruta, imbujorandu-se pe loc.
“Da… totul… acuma pe loc pana la piele…” a zis Radu, ochii lui atintiti asupra focoasei brunete cu un subinteles foarte clar.
“De ce?” a intrebat Nicolae.
“Simplu, desteptule!” a ras Radu. “Fara haine, nu prea vad cum o sa fugiti prin padure…”
Daca ai sti cat am fugit fara haine pe aici… a gandit Nicolae, reamintindu-si toate datile cand a facut asta dealungul anilor, in special acuma decand a inceput relatia cu Codruta si mai demult, cu Diana, cand inca erau copiii. Si apoi, ceea ce a crezut ca a observat cand erau inca in masina despre revolver, i s-a confirmat. Nu avea deloc gloante. Se putea vedea destul de clar pe teava si in incarcator. Si nu stia de ce, dar incepea sa se excite de la toata situatia asta. La naiba, dar chiar ca era un pervers. “Okay, cooperez…”
“Asa va vreau… acuma haideti sa incepem show-ul asta!” a incurajat Radu. “Hai sa vad ceva piele, baieti si fete!”
Codruta si-a aruncat privirea inspre iubitul ei, stiind foarte bine in ce directie se indreapta totul. A observat ca acesta deja se dezbraca. Apoi ochii lor s-au intalnit pentru o clipa si in acel moment practic chipesul ei iubit i-a facut cu ochiul si buzele lui s-au ridicat aproape imperceptibil, parca schitand un ranjet. Diana l-a privit stupefiata pe Nicolae si a prins exact momentul cand acesta a facut acel gest. Ce naiba ii trece prin cap la asta. Si apoi ochii lor s-au intalnit si a observat acelasi inceput de ranjet de pe buzele lui. Il cunostea mult prea bine pe fratele ei si acel ranjet il vedea doar atunci cand urma ceva al naibii de traznit si al naibii de dus la extrem. Si in ultimul timp, l-a vazut de asa de multe ori… chiar atunci plonja adanc in pasarica ei.
Apoi, parca mai linistindu-si frica si excitatia incepand sa puna stapanire pe trupul ei, si-a dus mana jos la coapsa lui Codrut si l-a strans aproape imperceptibil de coapsa, exact in locul unde se termina penisul lui moale. Ochii lui Codrut au cazut jos la acel loc si apoi s-au ridicat si s-au atintit direct in acel albastru hipnotic din ochii superbei blonde. Nu intelegea gestul, dar apoi superba blonda l-a strans putin mai tare din acel loc si i-a facut cu ochiul. Huh? Ce naiba? Apoi, fara nici o jena, Diana a inceput sa se dezbrace. Nestiind ce sa faca, chipesul brunet a inceput sa se dezbrace la fel ca ceilalti, observand ca si geamana lui a inceput sa se dezbrace.
Ochii lui Radu se miscau inainte si inapoi de la Diana la Codruta, de la blonda la bruneta, in timp ce cele doua focoase tinere au inceput sa se dezbrace chiar in fata ochilor lui. Apoi, si-a aruncat privirea inspre Renata si a observat ca aceasta se holba direct la Nicolae si Codrut. Era cu siguranta o sclipire de anticipare in ochii ei, si pe masura ce cei doi masculi feroce incepeau sa se dezbrace tot mai mult, privirea ei s-a atintit asupra trupurilor lor foarte bine lucrate. Woooow… dar chiar ca sunt hot… a gandit focoasa roscata in sinea ei. Rebeca, la fel ca sora ei geamana nu stia la care sa priveasca mai mult. Amandoi erau asa de bine facuti, muschii foarte vizibili peste tot, brate puternice, picioare musculoase. Si apoi, trasaturile lor o faceau sa se inmoaie de la genunchi doar cand ii privea, cand inca erau imbracati, dar acuma. Pasarica ei se excita asa de mult incat nu stia cat va mai putea sa steie acolo fara sa faca nimic. Uuuuhhhh… deabia astepta sa vada cat de mari aveau penisurile cei doi.
Radu privea foarte atent cum Codruta aluneca afara din tricoul ei si apoi si-a desfacut pantalonii aceia scurti, serpuindu-si foarte senzual funduletul ei sexxy afara din hainele care practic erau mulate pe formele ei foarte excuizite, parca un sarpe care naparlea. Si-a desfacut sutienul si l-a lasat sa alunece jos pe podea. Radu a fluierat ca un lup atunci cand sanii ei majestuosi au iesit la suprafata. Codruta repede si-a acoperit sanii cu palmele, aproape rusita. Chipul ei a inceput sa se imbujoreze in timp ce parul ei negru sclipicios in lumina felinarelor cadea foarte incitant peste gatul si aproape de jumatea spatelui ei, inramand chipul ei angelic parca. Apoi, si-a ridicat privirea in sus si l-a ochit pe Radu cum practic se holba la pielea expusa cu o privire de pofta carnala foarte evidenta.
“Ai sani fain, bruneto!” a ranjit Radu. “Acu da jos chilotii!”
“Nu!” a murmurat Codruta, facand un pas inapoi. “Nu vreau!”
Radu a atintit revolverul direct in fata ochilor ei, la nici zece cm de pupila ei. Era un gest de amenintare care era foarte clar si la obiect. Si apoi, a observat acelasi lucru care l-a observat si Nicolae. Nu erau gloante deloc pe teava, nici in incarcatorul acela rotativ. Micul ei truc a reusit. Daca ea nu recunostea atunci cand o arma era incarcata sau nu, putini altii stiau asta. In special atunci cand ai un tata colonel in rezerva, pasionat de arme si vanatoare. Au existat si exista indeajuns de multe arme de colectie in vila parintilor ei pentru a sti cum se desface si curata o arma cu ochii inchisi, in special revolvere si pistoale rare. Si lucrul acesta l-a invatat si geamanul ei inca decand au tras prima data cu arma cand aveau poate vreo cinspe ani. Sincer, acuma se bucura ca l-a invatat si pe scumpul ei iubit sa traga cu o arma.
“Inca tot nu ai inteles, bruneto!” a marait Radu. “Bine, frumoaso, hai sa iti zic pe intelesul tau. Daca nu dai tanga aia jos in cinci secunde, o sa-i rup de pe fundul tau!”
“Nicolae?” s-a prefacut ea ca lacrimeaza, intorcandu-si privirea spre iubitul ei si facandu-i un gest practic imperceptibil, semn clar ca acuma stia si ea adevarul despre acel revolver fara nici un glont in el.
“Fa ce zice, iubire. Nu vreau sa ne raneasca, okay?” a zis el, ferm si pe pozitie.
Radu nu a prins nimic din acele gesturi cu ochii si doar a ranjit satisfactut. “L-ai auzit pe iubi, bruneto. Acuma da textila jos!” a ras el.
Codruta s-a mai prefacut odata ca ezita pentru o clipa si apoi, cu o privire de supunere totala pe chipul ei, a inceput sa faca ce i s-a zis. Degetele ei au facut o pauza pe marginea bikinilor ei, si apoi a inceput sa ii alunece in jos peste curbura coapselor ei atletice si apoi mai jos peste picioarele ei frumos tonifiate pana cand erau jos pe podea, apoi facandu-i ghem si aruncandu-i pe podea alaturi de celelalte haine ale ei. In timp ce statea acolo in toata gloria ei in fata lui Radu, in intregime nuda, Codruta devenea tot mai excitata pe fiecare clipa care trecea. Era foarte mandra de trupul ei bine lucrat la sala… si in pat!
Privind cum ochii lui Radu au sclipit atunci cand au vazut sanii ei nuzi si pasarica ei neteda si umezita si infierbantata, Codruta si-a pus mainile pe soldurile ei si a inceput sa priveasca inapoi la el, intr-un mod sfidator, lasand ca acel tanar care nu stia daca si-a terminat liceul sau nu sa priveasca tot ceea ce avea de oferit. Radu practic si-a lins buzele.
“Aoleu!” a murmurat el, privind nuditatea foarte excitanta a acestei brunete. Stand langa Codruta, Nicolae a facut o pauza, dandu-si seama pe loc cat de superba si sexxy era iubita lui, una dintre cele mai superbe femei care le-a vazut vreodata, parca geamana surorii lui, Diana, si dupa felul cum Radu se holba la ea, si acesta era foarte de acord cu asta.
Privirea lui lacoma s-a intors apoi asupra trupului magnific al blondinei. Superba blonda tocmai isi dadea jos bikinii si in timp ce se apleca sa ii alunece de pe picioarele ei foarte placut tonifiate si atletice, Radu practic se holba la semisferele ferme si pline de pe pieptul ei, care in aceste momente atarnau foarte sexxy in jos pentru ca era aplecata la un nouazeci de grade. Trebuia sa recunoasca, avea un trup magnific. Mult mai tonifiat si mai bine lucrat la sala ca al surorilor lui gemene. Sanii ei erau ceva mai mari ca ai surorilor lui. Si apoi cand si-a indreptat trupul, a observat altceva. Un lucru care nu credea ca il va vedea vreodata. Sanii ei practic stateau pe pieptul ei fara ca gravitatia sa aiba vreun efect asupra lor. Asa erau de fermi si de plini si de cremosi si de suculenti incat i-ar suge toata viata lui daca nu era situatia asta.
Si fata de Rebeca si Renata care le-a futut enorm de mult in ultimele luni, pasarica superbei blonde era mult mai stramta, parca era a unei virgine. Nu avea nici un fir de par acolo, rasa in intregime, un Y perfect formandu-se atunci cand a incercat sa isi ascunda pasarica de privirea lui lacoma. Un abdomen asa de frumos si sexxy sculptat avea acolo incat nu ii venea sa creada ca cineva putea sa aiba asa ceva. Si apoi, picioarele ei, wooooow, se vedea clar ca era o atleta. Sau ca ii placea sa bata mingea pe maidan. Dar superba blonda, in aceste momente parea sa fie pierduta. Nu stia ce sa faca, nu stia daca sa acopere sanii sau pasarica ei. Intr-un final, s-a decis doar sa stea acolo cu mainile lenese dealungul trupului ei superb, picioarele ei stramt inchise.
“Mmmmmmmm, esti bunaaaaaaaaa!” a murmurat Radu, cu un ranjet miselesc pe buzele lui. In ciuda situatiei, Diana a simtit un fior electrifiant de placere atunci cand a observat privirea lacoma a lui Radu atintita asupra trupului ei nud. Aproape ca i-a facut cu ochiul chelului acela cu revolverul in mana, dar s-a retinut atunci cand l-a observat pe fratele ei holbandu-se la ea.
Ochii lor s-au intalnit pentru o clipa si a fost indeajuns pentru a transmite un alt mesaj secret care practic o incuraja si sa nu ii fie frica. Practic o sorbea din priviri fara nici o jena si ochii lui albastrii sclipeau cu acea lumina nenaturala din ei. Apoi, fara nici o jena, a inceput sa isi alunece boxerii in jos de pe trupul lui si apoi si-a indreptat trupul, stand in intregime gol langa iubita si sora lui, si cateva momente mai tarziu, Codrut a facut la fel, simtind deja excitatia cum crestea in trupul lui atunci cand parca a simtit privirea de admiratie primite de la Renata in aceste momente. Codrut, simtind aceleasi priviri lacome de una din la cele doua roscate gemene, deja incepea sa se excite si penisul lui moale pana in urma cu ceva clipe, deja incepea sa se umfle si sa prinda viata.
Renata a observat cum penisul lui Codrut incepea sa se intareasca foarte notabil si a ramas parca pentru o clipa cu respiratia in piept, neputincioasa sa expire aerul afara. A privit cu mult interes in timp ce brunetul se dezbraca si cand a vazut sarpele acela monstruos care il ascundea in boxerii lui, a ramas foarte surprinsa. Inca nu era tare, dar si in starea asta isi dadea seama ca era la fel de mare ca al fratelui ei. Si trupul acestuia era mult mai tonifiat si mai bine lucrat decat al fratelui ei. Un fizic atletic si asa de musculos incat a facut pasarica Renatei sa saliveze pe loc. Si apoi a soptit in urechea Rebecai.
“Aoleu, soro! Fi atenta ce pula are brunetu!” Rebeca se holba, nici o grija. Dar nu la Codrut. Trebuia sa recunoasca, era foarte dotat, dar privirea ei lacoma era atintita direct asupra monstrului lung si gros dintre coapsele lui Nicolae. Moama, dar chiar ca era dotat, o pula ca aia cu siguranta o crepa in doua. Chiar si moale era o arma formidabila care putea satisface pasarica ei si Rebeca nu mai rezista mult timp sa paseasca direct acolo la el si sa se prinda de coloana lui de granit si sa o ascunda adanc in pasarica ei stramta.
Codruta a observat ochii roscatei atintiti asupra penisului iubitului ei. Erau foarte apropiati de varstra si dupa sclipirea de pofta carnala din ochii acesteia, Rebeca era foarte excitata si atrasa de ceea ce vedea. Si apoi a observat aceasi privire in ochii celeilalte roscate, o privire care era atintita direct asupra penisului monstru al lui Codrut. Si dupa cat de mult si de des la simtit in ultimul timp, trebuia sa recunoasca ca devenea geloasa cand vedea asemenea priviri pofticioase asupra barbatilor din viata ei care i-au dat asa de multa placere in ultimul timp. Si dupa cum se intampla mai mereu in ultimul timp, mai mereu pasarica ei incepea sa se cutremure incontrolabil datorita excitatiei care crestea incet si sigur prin tot trupul ei. Si, la fel ca cele doua roscate, nu putea sa isi ia ochii de la unealta monstroasa a fratelui ei geaman.
Foarte satisfacut cu cele intamplate pana acuma si observand privirile lascive si pofticioase care cei patru si le aruncau la aparitia trupului celorlalti, Radu le-a facut semn sa se aseze inapoi pe canapea. Si apoi, cu un ranjet miselesc pe chipul lui, el a facut un pas pana la Rebeca si Renata care stateau la departare de un brat una de alta.
“Hey… am o alta idee cum am putea sa ne distram…” a soptit el.
“Cum?” a intrebat Renata, aruncand o alta privire pofticioasa inspre penisul lui Codrut.
“Ai observat cum se priveau unul pe altul mai devreme?”
“Ooooohhh… daaaa…” a respirat infocata Rebeca, reamintindu-si privirea de pofta carnala care a vazut-o pe chipul blondului atunci cand a vazut-o pe blondina.
“Okay!” a continuat Radu, imbratisandu-le gentil pe amandoua ...



    Login