Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 75
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2810 ori - Nota 4.75 (4 voturi)
Capitolul 83

24 iulie 2005 – duminica

Era un sentiment placut, gandea Nicolae in sinea lui in timp ce cobora pe scari in pielea goala. In fine, vreun sfert de ora mai tarziu si vreo doua sandwich-uri infulecate si inca cateva facute si asezate pe o tava langa niste pepene verde ochit prin frigider pentru desert si doua pahare cu suc natural gasit la fel prin frigider, s-a hotarat ca e timpul sa urce inapoi la etaj cu tava. Se astepta ca sora lui sa coboare in bucatarie si sa manance impreuna, dar se pare ca nu a venit. Trecand pe langa masa de biliard din camera de zi, un gand pervers a trecut prin mintea lui cand a ochit bilele de biliard. Asezand tava pe masa de biliard, a luat bila opt si bila alba si s-a indreptat spre bucatarie.
Pasind pana la ghiuveta, el a pornit apa si repede a spalat bilele si le-a infasurat intr-un prosop curat. Apoi s-a intors inapoi unde era masa de biliard si a asezat prosopul cu bilele pe tava cu sandwich-uri si apoi s-a indreptat in sus pe scari. Ajungand in dormitorul Dianei, a asezat tava jos pe noptiera si nu a rezistat sa nu priveasca la sora lui, care se pare ca a adormit. Trebuia sa recunoasca, iubea enorm de mult sa o priveasca in timp ce dormea si acuma la fel, nu a rezistat sa nu faca asta. Si doar ca o privea in aceasta stare de vulnerabilitate totala, avea un efect asupra tubului moale dintre coapsele lui musculoase care deja incepea sa se umfle si sa se ridice singur in aer.
Aplecandu-se peste ea, si-a fugarit o mana incet si cu o atingere ca de pana peste picioarele ei atletice si dupa cateva clipe lungi de atingeri ale formelor ei apetisante, le-a desfacut gentil. Cand a facut asta, labile netede ale pasaricii ei s-au desfacut putin si un amestec de sperma si lichidele ei au inceput sa se fugareasca din crevasa ei atunci cand petalele ei au aparut la lumina zilei. Era asa de frumoasa, a gandit in sinea lui extinzand un deget si incet usurandu-l in inclestarea fierbinte si umeda a pasaricii ei.
“Mmmmmmmmmmmm…” a murmurat ea, incet desfacand picioarele ei si mai mult si serpuind semilunele perfecte ale fundului ei atletic.
“Hai si mananca ceva cu mine, somnoroaso… urasc sa iau masa singur…” a zis Nicolae, gentil muncind degetul lui in si in afara tunelului alunecos al feminitatii ei.
“Dar nu vreau sa te opresti…” s-a plans superba blonda, impingandu-se inapoi in mana fratelui ei.
“Poate pentru putin timp…” a ranjit Nicolae, adaugand un al doilea deget langa primul care futea pasarica ei.
“Ummmmmmmmmm… mai bine…” a soptit ea. Picioarele ei s-au desfacut si mai mult in timp ce Nicolae a inceput sa isi munceasca trei degete in si in afara izvorului termal dintre picioarele ei. Intr-un final, dupa clipe lungi, Nicolae a simtit cum picioarele ei se inchid.
“Bine… bine… sunt trezita…” a murmurat Diana, somnoroasa si parca un inger adevarat in aceste clipe. “Te poti opri…”
“Si daca nu vreau…” a tachinat el, inca futandu-si degetele in si in afara pasaricii ei.
“Ti-l rup!” a chicotit ea, intinzandu-se si prinzandu-se de penisul urias care se intarea si mai repede la atingerea ei. Si apoi si-a infipt unghile in el.
“Ouch!” a tipat el, scotandu-si degetele imbibate afara din pasarica ei.
Eliberand penisul lui, Diana s-a rotit pe spate si apoi s-a ridicat in fund. Tarandu-se in sus pe pat pana cand era lipita de capataiul patului si apoi s-a intins sa ia un sandwich in timp ce Nicolae s-a asezat si el pe marginea patului langa ea. Luand o bucatura din sandwich, Diana i-a aruncat un zambet foarte inocent in timp ce mesteca.
“Ce e in prosop?” a intrebat ea, intorcandu-si capul sa priveasca inspre tava.
Nicolae s-a intins spre prosop si apoi cu un ranjet miselesc pe buze, incet a desfacut prosopul si i-a aratat cele doua bile de biliard.
“Vrei sa joci biliard?” a intrebat ea, luand o alta bucatura din sandwich-ul ei.
“Ma gandeam sa vad daca pot fi scufundate intr-un buzunar…” a ranjit el, luand o bila si jucandu-se cu ea in palma.
“Toate jucarile astea…” a ranjit ea, aratand cu mana inspre gramajoara de jucarii. “… si trebe sa aduci mai multe?”
“Ma intrebam daca incap in pasarica ta…” a ranjit el, luand o bucatura dintr-un sandwich.
“Oh… te intrebai… huh?” a ras ea.
“Aham… deci… ce zici? Oare se potrivesc?” a intrebat el.
“Nu stiu…” a zis ea, uitandu-se in jos la pasarica ei in timp ce si-a fugarit degetele prin zona ei pubiana si a tras labile inapoi pana cand crevasa ei vaginala era deschisa, si apoi si-a fugarit un deget direct printre ele. “Presupun ca trebe sa incercam si sa aflam… dar par sa fie al naibii de mari!”
“Daca nu vrei sa incerci… nu e nici o problema… doar ma gandeam ca ar fi distractiv…” a zis el, asezand bila din palma lui inapoi pe tava.
“Ohhhhh… crede-ma… vom incerca…” a zis ea, inghitind ultima bucatura din sandwich-ul ei si apoi luand o inghititura lunga dintr-un pahar de suc.
Nicolae repede a bagat si ultimele bucaturi din sandwich in gura si apoi a terminat si el un pahar de suc.
“Acuma… ca mi-am incarcat baterile… sunt nerabdatoare sa incerc…” a zis ea, intinzandu-se si luand de pe tava bila opt. “Hai sa jucam ceva biliard…” a chicotit ea.
Nicolae privea cu un zambet pe buze in timp ce sora lui incet si-a desfacut picioarele larg inapoi. Cu genunchii ridicati in aer si picioarele larg desfacute, parea ca si cum era pe cale sa nasca. Prinzand bila opt in varfurile degetelor, Diana gentil a pozitionat-o la intrarea in vaginul ei. Ridicand genunchii si mai sus, ea si-a desfacut picioarele ei mai mult in timp ce incetul cu incetul a inceput sa forteze bila opt mai adanc in crevasa inundata a pasaricii ei.
Nicolae continua sa priveasca hipnotizat cum labile pasaricii ei incetul cu incetul inghiteau acea bila uriasa. Era un lucru asa de fierbinte cand privea cum sora lui impingea acea bila de biliard in pasarica ei, incat putea sa simta cum penisul lui urias isi recapata iarasi gloria lui. Tot mai mult din acea bila neagra disparea in timp ce pasarica ei lacoma incet o inghitea. Apoi, dintr-o data, cu un slurpait incitant, bila a alunecat in pasarica superbei blonde si a disparut dincolo de crevasa de stramta.
“Wooooooow… ai reusit…” a ranjit Nicolae apreciativ. “Nu te credeam in stare de asta…”
“Nici eu…” a ranjit ea, privind hipnotizata in jos la pasarica ei umpluta pana la refuz. “Ma simt ciudat… si e asa de uriasa si greoaie…” Apoi si-a serpuit pelvisul dintr-o parte in alta, facand-o sa se miste dintr-o parte in alta. “Parca se misca singura acolo…” a chicotit ea. “E un sentiment asa de ciudat… dar si asa de placut…”
“Pot sa… pot sa pun si cealalta inauntru?” a intrebat el, ridicand bila alba de pe tava si saltand-o in palma mainii lui.
“De ce nu…” a chicotit ea. “Cu cat mai mult, cu atat mai bine… mereu am zis…”
“Vrei sa aduc inca una de jos?” a intrebat el cu un ranjet diavolesc pe buze.
“Hai sa vedem cum e cu doua…” a zis ea, desfacand labile ei iarasi pentru el.
“Asta e asa de fierbinte…” a zis Nicolae, punand bila alba in varful degetelor lui si lasand-o jos pana la pasarica Dianei.
Amandoi tineri priveau fascinati cum Nicolae a plasat bila alba direct la crevasa bolborosinda a vaginului Dianei. Tinand-o deschisa cu degetele celeilalte mainie, el a inceput sa impinga bila mai adanc prin deschizatura alunecoasa. Si pasarica ei incet se deschidea sa accepte bila si incetul cu incetul aluneca tot mai mult in ea.
“Intra…” a ranjit Nicolae, mentinand presiunea asupra bilei cu un deget in timp ce tot mai mult din ea disparea in pasarica lacoma a surorii lui.
“O vad… si o simt…” a murmurat ea cutremurandu-se.
In timp ce Nicolae impingea, dintr-o data a simtit cum bila a alunecat subit de tot in tunelul alunecos al surorii lui. Impingand cu varful degetului, el a impins de bila pana cand era complet scufundata in umezeala alunecoasa a vaginului ei. Tragand degetele afara, el a privit labile ei netede si zemoase cum incetul cu incetul se inchideau imprejurul bilelor care erau complet ascunse de ochii lor infierbantati.
“Woooooow…” a murmurat el. “Le-ai luat pe amandoua…”
“Ohhhhh… daaaaa…” a zis Diana cu un zambet larg pe buze, serpuind pelvisul ei inainte si inapoi iarasi.
“Una… inca una…” a zis Diana. “Adu inca una si incercam…”
“Da sa traiti…” a ranjit Nicolae, sarind de pe pat si fugind repede afara din dormitor si in jos pe scari.
In timp ce fugea, penisul lui urias salta in fata lui in sus si in jos si in toate directile ca o sabie. Apoi, in timp ce galopa in jos pe scari, s-a oprit din leganat si a inceput sa salte in sus si in jos, plesnindu-se in repetate ori de muschii lui abdominali. Fugind pana la masa de biliard, el repede a luat bila trei si s-a indreptat spre bucatarie unde repede a spalat-o. Nu vroia sa se intample nimica cu pasarica frumoasa a surorii lui. Asa ca a spalat-o atent la fel ca celelalte doua bile si apoi s-a grabit inapoi sus pe scari pana in dormitorul ei. Ranjind, tinea mandru in mana bila trei atunci cand a pasit inspre pat unde sora lui statea comoda si doar privea ranjind cum se fratele ei se indrepta spre ea.
“Ma gandeam ca asta sa fie bila potrivita…” a ras el. “Bila trei pentru cele trei bile…”
“Numai tu te poti gandi la asa ceva…” a chicotit superba blonda atunci cand fratele ei s-a asezat pe marginea patului langa ea. “Dar e foarte placut…” a continuat ea. “Pizda mea le incalzeste… se infierbanta in mine…”
“Fain…” a ranjit Nicolae, uitandu-se in jos la pasarica ei. “Ma infierbanta si pe mine!”
“Esti asa un bebelus…” a ras Diana, desfacand picioarele ei putin mai mult.
“Uite-te… e mai mare imprejur ca pula mea…” a zis el, tinand bila aceia rosie langa penisul lui intarit la maxim.
“Doar cu putin…” a chicotit ea, privind cum penisul urias al fratelui ei salta in sus si in jos intr-un sincron cu bataile inimii lui.
Apoi, tinand bila trei in varfurile degetelor, Nicolae a dezmierdat labile pasaricii si apoi le-a deschis inca odata si a plasat bila direct la intrarea in tunelul ei inundat. Cu un ranjet jucaus, el a inceput sa o impinga inauntru.
“Le simt si pe celelalte!” a zis el cand a simtit cum bila trei s-a lovit de bila alba care a scufundat-o acolo mai devreme.
“Un-huh!” a murmurat ea, privind cum pasarica ei se desface inca odata sa accepte acea bila rosie.
Parea sa fie mai multa rezistenta, a gandit infierbantat Nicolae. Poate pasarica ei e prea stramta pentru trei bile. Dar nu putea fi, reamintindu-si ca a citit undeva ca diametrul unei bile de biliard era de vreo sase cm. Asa ca, asta insemna ca va avea optsprezece cm de bile de biliard scufundate in pasarica ei. Poate mai putin pentru ca stia ca bila alba era putin mai mica ca celelalte. Si penisul lui avea douazecisicinci de cm si il putea lua in intregime. Asa ca avea destul loc pentru inca o a treia bila. Continaund sa impinga, el privea cum labile stramte ale pasaricii ei incet se inchideau dupa bila trei.
“Ma simt asa de plina!” a murmurat superba blonda, desfacand picioarele ei si mai mult.
“E aproape inauntru!” a zis Nicolae, dand bilei trei o ultima impingere si privind cum disparea mai departe in inchisoarea perfecta a vaginului ei umplut pana la refuz.
Apoi, cu un alt slurpait umed, bila trei a disparut in intregime si labile ei s-au inchis iarasi imprejurul ei.
“Ai reusit!” a ranjit Nicolae, usurand degetul afara din pasarica Dianei. “Le-ai luat pe toate trei… si dupa calculele mele… ai putea lua inca una…”
“La ce te referi?” a intrebat Diana, fugarind degetele ei peste pasarica ei umpluta dincolo de capacitate.
“Pai… o bila de biliard are sase cm in diametru… asa ca ai optsprezece cm in pizda…” a zis el. “Pula mea are douazecisicinci in lungime si poti sa il iei… asa ca ai mai putea sa iei inca vreo sapte cm… inca o bila de biliard…”
“Woooooow… ce matematician esti…” a ranjit Diana inspre fratel ei. “Dar nu merci… cred ca trei sunt indeajuns…”
“Cum vrei…” a ras el, intinzandu-se in jos la penisul lui si infasurandu-si mana imprejurul lui. “Acuma… daca as avea un loc pentru asta…”
“Si ce sugerezi?” a intrebat ea, incet leganandu-si pelvisul, facand ca bilele sa se roteasca inainte si inapoi in interiorul canalului ei vaginal. “Ai vreo propunere?”
“Pai… de vreme ce toate bilele sunt intr-un buzunar…” a ranjit el, uitandu-se in jos la pasarica ei. “Ma gandeam sa iau tacul asta al meu si sa scufund bila doisprezece buzunarul de la spatele tau…”
“Bila doisprezece? Oh… aia purpurie… nu esti tu un destept…” a chicotit ea, intinzandu-se inspre tubul cu lubrifiant folosit mai devreme.
“Ehhhhh… ma gandeam la o replica desteapta de cand am urcat scarile…” a ranjit el, luand tubul cu lubrificant din mana ei si desfacand capacul de plastic.
Cu penisul lui atintit direct inspre sora lui, Nicolae a plasat varful tubului pe el si a inceput sa stranga pana cand o portiune copioasa a atins coloana lui de granit. Punand dopul la loc, el a aruncat tubul inapoi pe pat si si-a infasurat mana imprejurul penisului. Infasurandu-si mana imprejurul coloanei, a miscat palma in sus si in jos dealungul lui, intinzand acel lichid alunecos peste tot. Odata ce penisul lui era acoperit cu lubrificantul acela sclipicios si putin racoros, el repede a luat un prosop si repede s-a sters pe maini.
Uitandu-se inspre sora lui, el a observat cum ea s-a intins in jos si a desfacut palma peste pasarica ei. Cupand mana ei peste crevasa ei sa mentina bilele de biliard in interior, ea a inceput sa se miste pe pat intr-un mod mai incomod inspre el si pana la marginea patului.
“Ridica-te…” a zis ea.
Nicolae repede s-a ridicat in picioare langa pat atunci cand superba blonda s-a tarat langa el. Inca tinand palma peste pasarica ei, ea s-a manevrat peste pat pana cand picioarele ei atletice atarnau peste marginea patului. Nicolae statea direct intre ele si privea la ea in timp ce superba blonda si-a ridicat piciorul drept in aer. L-a ridicat tot mai sus pana cand tocul ascutit al pantofilor ei era atintit direct in sus in aer. Si in curand partea din spate a coapselor si pulpelor piciorului se odihneau de abdomenul si pectoralii lui musculosi. Apoi, inca tinand palma peste pasarica ei, Diana a ridicat celalalt picior sus in aer si il odihnea paralel cu celalalt picior. In curand, gleznele ei se odihneau comode de obrajii lui Nicolae in timp ce acest continua practic sa se holbeze la miscarile ei.
“Bag-o in mine!” a zis ea, incet ridicand palma ei sus de la pasarica ei.
“In pizda?” a intrebat el, chipul lui aratand putin confuzie.
“Nu prostutule! Acolo unde ai sugerat mai devreme…” a ranjit superba blonda inspre chipesul ei frate.
Datorita pozitiei ei pe spate cu fundul la marginea patului si picioarele ridicate drepte in sus in aer si direct pe umerii lui, Nicolae era neputincios sa vada fundul ei. Dar apoi, si-a pus mana pe penis si parca pe intuneric a probat, cautand dupa anusul ei. Dar in curand superba blonda si-a indoit genunchii si si-a alunecat picioarele peste umerii lui, ridicand fundul ei putin mai sus. Si cand a facut asta, Nicolae a simtit cum bila doisprezece… aia a lui a alunecat peste semiluna fundului Dianei si a gasit repede inelul stramt al anusului ei. Aplecandu-se inainte, el a inceput sa impinga capul lui spongios mai departe prin stramsoarea restrictiva a fundului ei inclestat si ea s-a impins inapoi in el.
“Asa de urias!” s-a plans Diana, facand o grimasa atunci cand Nicolae continua sa isi hraneasca gigantul tot mai adanc in fundul ei. Ajutat de lichidul lunecos care l-a intins mai devreme, penisul urias a alunecat prin inclestarea fierbinte a fundului Dianei pana cand toti cei douazecisinci de cm erau scufundati in adancurile ei.
“Aoleu!” s-a cutremurat Diana. “Parca am trei bile de baseball bagate in pizda si o bata de baseball in fund…”
“Asa de fierbinte… asa de stramta…” a gafait Nicolae, scotand penisul afara din stramsoarea fierbinte a fundului ei inclestat.
Nicolae si-a infasurat mainile imprejurul curbelor apetisante ale coapselor surorii lui si a inceput, incetul cu incetul, sa se legene inainte si inapoi. Penisul lui aluneca in si in afara fundului ei cu o incetineala al naibii de tachinatoare. Era uimit sa afle ca putea sa simta cele trei bile de biliard cum se frecau de penisului lui atunci cand se roteau inainte si inapoi in interiorul tunelului stramt al pasaricii ei.
“Aoleu… maica maiculita…” s-a balbait Diana. “Ma fut… le simt… se misca inainte si inapoi in mine… e fantasticcccccc…”
Nicolae a inceput sa isi munceasca soldurile inainte si inapoi din ce in ce mai repede, alunecand coloana lui de granit in si in afara inclestarii fierbinti a fundului Dianei. Pubisul lui proaspat ras si neted se plesnea zgomotos de pasarica ei inundata de fiecare data cand isi trimitea penisul alunecand adanc in fundul ei. Si cand facea asta, Nicolae putea sa simta cum rotunjimea bilei trei se freca de pubisul lui atunci cand se rotea afara si inautrul si delaungul tunelului stramt al pasaricii ei stramte. Apoi, cand parca a bagat intr-o viteza mai mare, el parca putea sa auda click-uitul ascuns dat de bilele de biliard cand se frecau una de alta direct in interiorul pasaricii ei.
Totul parea fi asa de salbatic si primordial, gandea Nicolae in sinea lui in timp ce continua sa futa fundul fierbinte si stramt al surorii lui si bilele de biliard practiv futea pasarica ei. Grimasa de pe chipul ei a disparut in aceste clipe, inlocuita cu o grimasa de determinare pura in timp ce continua sa isi inclesteze si framante sanii ei saltareti si Nicolae continua sa futa viguros fundul ei. Nicolae putea sa simta ca climaxul ei se apropia atunci cand muschii dinprejurul fundului ei au inceput sa se tensioneze si sa se inclesteze imprejurul si dealungul penisului lui pistonand. Putin mai tare, a gandit Nicolae. Ajut-o! Ajut-o sa termine! Si apoi si tu poti termina si sa ii umplii fundul cu sperma ta! Capul ei era aruncat pe spate, ochii ei strans inclestati in timp ce superba blonda se lupta pentru a trece cat mai repede de linis de finis.
“Da… da… fratiii… asaaaaaaa…” a tipat superba blonda, aruncandu-se inapoi in plonjoanele salbatice ale fratelui ei.
Rezervorul de sperma groasa si fierbine incepea sa bolboroseasca adanc in bilele lui si fierbea in anticipare unei explozii iminente. Gafaind si pufaind, Nicolae se lupta sa se retina si continua sa isi plonjeze penisul in si in afara stramsorii aspirande a fundului ei. Intregul ei trup se legana inainte si inapoi si click-uitul care venea din pasarica ei devenea din ce in ce mai puternic. Pana cand, intr-un final, Nicolae a simtit picioarele Dianei cum incepeau sa se cutremure si apoi se tensioneaza si se incordeaza lipite de el si incep sa se cutremure.
“Aoleu… maica maiculita…” a tipat superba blonda subit, impingandu-se inapoi in coloana de granit a fratelui ei.
Bratele ei au zburat de la sanii ei pana cand au ajuns pe langa trupul ei si practic batea cu pumnul in salteaua patului. Capul ei se rotea dintr-o parte in alta pe pat si parul ei blond platiniu zbura practic prin aer si peste tot. sanii ei majestuosi saltau in sus si in jos fermi si plini odata cu futaia care o primea si continua sa se agite si sa se zvarcole salbatic pe pat.
Totul era mult prea mult pentru Nicolae in timp ce continua sa isi plonjeze penisul in fundul fierbinte al surorii lui cat de adanc putea. El putea sa simta muschii care imprejmuiau penisul lui cum incepeau sa zvacneasca si sa pulseze dealungul coloanei lui si pur si simplu a inceput sa explodeze ca un furtun sub presiunea in adancurile fundului ei. Si cand el a facut asta, un torent urias de sperma fierbinte a erupt afara din varful penisului lui direct peste peretii anusului ei. Si in acelasi timp, Nicolae vedea cum un raulet de crema fierbinte se prelingea copios afara din pasarica ei, peste abdomenul lui si imprejurul penisului lui adanc infipt in fundul ei si apoi mai departe peste bilele lui leganande.
“Asa de… fierbi… fierbi… asa de fierbinttteeeeeee…” s-a balbait superba blonda in timp ce penisul lui Nicolae continua sa tresara si sa erupa si sa scuipe incarcatura lui cremoasa adanc in fundul ei.
Nicolae nu mai rezista si si-a aruncat capul pe spate si si-a inclestat puternic ochii in timp ce s-a impins inca odata cat a putut de adanc in ea, incercand sa isi trimita penisul lui erupand si mai penetrant in adancurile fierbinti si aspiratoare ale rectumului ei. Practic devenea ametit si genunchii lui incepeau sa ameninte cu o prabusire in orice clipa in timp ce continua sa se mentina ferm in adancurile surorii lui, lasand ca penisul lui sa termine munca lui extrem de placuta.
Intr-un final, fundul Dianei a reusit sa faca exact ce dorea fratele ei. Fundul ei a reusit sa suga afara fiecare strop de sperma din bilele lui furnicande. Aproape fara nici o vlaga, Nicolae si-a tras penisul afara din fundul Dianei.
“Unnnnnnnhhhhhhh!” a gemut superba blonda intr-o voce cutremuranda atunci cand penisul lui a facut un pocnet si a iesit afara din anusul ei si mana ei a zburat jos la pasarica ei sa mentina bilele acolo si sa nu alunece afara.
Luptandu-se sa nu cumva sa cada in genunchi, Nicolae s-a tinut de pat si privea cum sora lui isi scfundat tocurile in salteaua patului si se impingea inapoi si fundul ei se indeparta de marginea patului. Apoi, cand era asezata direct in mijlocul patului, inca gafaind si incercand sa traga aer in piept cat mai normal dar nu prea reusea, Diana si-a ridicat mana de la pasarica ei.
Privind hipnotizat la crevasa ei zemoasa, Nicolae putea sa vada varful bilei trei cum incepea sa apara afara dintre labile stramte ale pasaricii ei. Privea foarte fascinat cum muschii vizibili ai abdomenului superbei blonde se incordau. Apoi, Diana a lasat sa ii scape un geamat usor si incetul cu incetul, bila trei s-a serpuit afara din pasarica ei si a cazut pe pat. Era imbibate copios cu sucurile ei fierbinti in timp ce s-a oprit direct intre picioarele ei, chiar sub pasarica ei care continua sa se prelinga copios. Apoi Nicolae a observat sclipirea bilei albe cum ii facea cu ochiul dintre labile ei zemoase. A inceput sa se prelinga afara ca o picatura dintr-o gaurica si tot mai mult din bila alba aparea la suprafata. Si aceasta era imbibata cu sucurile ei in timp ce incetul cu incetul aparea din adancurile pasaricii ei fierbinti. Intr-un final, cu un slurpait umed, a cazut jos peste bila trei cu un click audibil. Si apoi s-a rotit cativa cm de langa cealalta bila si statea sclipind si umeda in lumina acestei dupa mese. Intr-un final, si negrul bilei opt a inceput sa sclipeasca in crevasa dintre labile superbei blonde. Contrastul dintre negru si rozul sclipicios al pasaricii Dianei se intuneca tot mai mult in timp ce bila opt aparea afara. Si aceasta era imbibata cu umezeala ei fierbinte in lumina stralucitoare a dupamesei.
Foarte fascinat si inca hipnotizat de acest spectacol obscen, Nicolae a observat cum abdomenul Dianei s-a inclestat inca odata cand bila aceia neagra intr-un final a fost scuipata afara din pasarica ei. Si cand a facut asta, a cazut cu un click direct pe bila trei si apoi s-a rotit jos pe pat pana a facut contact cu bila alba. “Urmatoarea tura!” a ras Nicolae si s-a intins in jos dupa bila alba.
Ridicand-o, el si-a deschis gura si a alunecat bila inauntru. Rotind bile in gura lui, el a savurat gustul delicios al sucurilor ei fermentate pentru cateva secunde inainte sa scuipe bila imbibata cu saliva lui direct in palma.
“Iubesc gustul pizdii tale fierbinti!” a ranjit el, lasand ca bila alba sa cada in gramada de jucarii erotice.
“Pai…” a zambit Diana sugestiv, fugarindu-si mana in jos printre labile ei prelingande. “De ce nu gusti… ca tot ziceai ca tie foame si nu iti place sa iei cina singur…”
“Cu toata placerea…” a ranjit Nicolae, infasurandu-si mainile imprejurul gleznelor ei inca acoperite cu strampi si incet a tras-o inapoi dealungul patului pana cand fundul ei era pe margine.
Si odata ce fundul ei atletic plana chiar la marginea patului iarasi, el repede a cazut in genunchi intre picioarele ei larg deschise. Intinzindu-se sub ea, el a ridicat picioarele ei sus in aer si apoi le-a asezat peste umerii lui. Si apoi a simtit cum coapsele ei acoperite cu stramp s-au frecat de obrajii lui atunci cand superba blonda si-a strans picioarele ca un cleste si si-a incrucisat glezenele la spatele lui. Aplecandu-se inainte, el putea sa simta tocurile ei ascutite cum se frecau direct de spatele lui. Deschizandu-si gura larg inapoi, s-a aplecat in fata si si-a serpuit limba afara din gura. Gasind crevasa umpluta cu sucurile ei delicioase dintre labile ei stramte, el a inceput sa linga si sa lapaie si sa suga tot ce gasea acolo direct in gura lui.
Nectarul zeilor, isi zicea in sinea lui in timp ce savura acea flavoare gustoaa. Avea un gust de femeie… de pizda… proaspata… ravasita… o pasarica care vroia sa fie fututa… mult de tot… si asta era foarte evident dupa cantitatile copioase de lichid vascos si gros care se prelingea afara si direct pe lui.
“Ohhhhhhhh… fratioareeeeee…” a gafait ea, impingand pasarica ei inapoi pe limba lui. “Clitorisul meu… fratioare… clitorisul meu… atinge-l… atinge-lllllllllllll!!”
Cu o incetineala tachinatoare, Nicolae a inceput sa linga in sus peste crevasa zemoasa dintre labile pasaricii ei direct inspre nodul de nervi din varf. Putea sa simta cum focoasa lui sora se tensioneaza in anticipare pe masura ce limba lui se apropia tot mai mult de clitorisul ei. Intr-un final, si-a sfichiuit varful limbii peste nodul ei intarit.
“Unnnnhhhhuuuuuhhhhhhh…” a gemut Diana puternic, impingandu-se puternic in el.
Apoi, zgomotos sugand si slurpaind la clitorisul Dianei, Nicolae a inceput sa o atace parca din razbunare.
“Daaaaaaaaaaaaaaa…” a sasait ea puternic, zdrobind pasarica ei direct de barbia lui pe masura ce limba lui se sfichiuia inainte si inapoi si in cercuri peste si imprejurul clitorisului ei.
El simtea degetele ei zvelte cum se inclestau de parul lui si continua sa isi salte pelvisul in sus si in jos direct in limba lui ravasitoare. Cupand semilunele perfecte ale fundului ei in palmele mainilor, a ridicat pasarica ei mai sus peste barbia lui. Putea sa simta sucurile ei alunecoase cum se prelingeau copios afara din pasarica ei, imbiband pielea lui cu caldura lor dogoritoare si lipicioasa. Pe masura ce o lingea, Nicolae putea sa privea in sus peste vaile muschilor abdomenului ei si peste sanii ei majestuosi care in aceste clipe saltau in sus si in jos pe pieptul ei in timp ce superba blonda practic se zvarcolea si arcuia pe pat in ghiarele placerii ei. Putea sa simta varfurile ascutite ale tocurilor ei cum se razuiau de spatele lui in timp ce isi salta bazinul in sus si in jos si in toate directile, coapsele ei o greutate foarte placute pe umerii lui.
Parfumul delicios al excitatiei ei se evapora din pasarica ei si umplea narile lui cu aroma ei imbibata parca cu feromoni si asta il indemna pe chipesul tanar sa atace si mai viguros clitorisul ei. Cea mai fierbinte pizda, gandea ghidus in sinea lui Nicolae! Iubea aroma ei… gustul ei… felul cum o simtea… defapt, nu era nimic despre pasarica asta ce nu iubea… si pasarica surorii lui era cel mai aromatic si mai gustos lucru dintre toate.
“Frati… ffffrrraaaattttiiiiiiiiiiiii…” se balbaia superba blonda in timp ce chipesul ei frate ii ravasea clitorisul cu gura si limba lui.
In timp ce o lingea, Nicolae simtea cum penisul lui urias incepea sa tresara si sa pulseze de anticipare, asteptandu-si randul la pasarica ei. Odata ce termina de devorat pasarica ei delicioasa, avea de gand sa o futa tot restul dupa mesei. Avea de gand sa o futa pana cand focoasa lui sora nu mai rezista si apoi avea de gand sa o futa si mai mult. Cand termina cu pasarica ei fierbinte, ea va sti ca a primit futaia vietii ei, gandea in sinea lui infocatul tanar. Avea de gand sa o futa si sa o futa si sa o futa…
Eliberand clitorisul ei pentru un moment, Nicolae si-a tuguiat buzele imprejurul pasaricii ei inundate si a supt afara o gura plina din nectarul ei delicios. Savurandu-l, el repede si-a reintors atentia asupra clitorisului ei si a rezumat atacul lui nemilos.
Diana lasa sa iasa printre buzele ei tot felul de cuvinte imperceptibile in timp ce se chinuia si se apropia tot mai mult de un alt climax. Fiecare nerv al trupului ei tipa dupa o eliberare orgasmica. Era asa de aproape, degetele de la picioare se inclestau puternic in pantofii ei cu toc ascutit si foarte inalt. Muschii trupului ei se furnicau de la tensiunea ce se construia in ei si devenea din ce in ce mai tensionati. Era ca si cum ar stat pe o cale ferata si privea cum locomotiva se grabea tot mai mult spre ea. Si apoi o accidenta cu toata forta si viteza ei si cu siguranta va fi rupta in milioane de bucati si bucatele de placere. Fiecare particica a trupului ei in curand va experimenta propriul ei orgasm, spasmic si convulsiv prin ele, neputincioasa sa se mai uneasca vreodata.
Uraganul orgasmului ei cataclismic umplea capul ei, facand ca toate sunetele din surdina sa fie aruncate cat colo si trupul ei se zvarcolea si era aruncat in gura si limba ravasitoare a chipesului ei frate. Dintr-o data, pasarica ei parca a izbucnit in flacari care imediat au fost scapate de sub control si linse afara din intregul ei trup. Spasmuri de placere se rupeau in creierul ei si conducea afara toate gandurile despre orice altceva. Superba blonda nu mai era deloc o femeie. Era acuma un clitoris urias si pulsand si furnicand in timp ce un fluviu continuu de placere era tras ca un aspirator afara din el.
Intreaga ei fiinta era concentrata intre picioarele ei. Nimic altceva nu mai conta. Doar acea urmarire dementiala si ravasitoare dupa propria ei gratificare. Nimic altceva nu mai exista, doar lapaitul si linsul zdruncinant al limbii aceia atacatoare. Era intreaga ei lume in aceste momente care nu se mai terminau. Fiori de placere pura se rupeau prin tot trupul ei in timp ce plutea sau innota pe oceanul de perversiune si placere din acest moment.
Nicolae putea sa simta cum sora lui se cutremura incontrolabil in timp ce orgasmul ei o consuma. Ea isi zdrobea pasarica ei fierbinte puternic in fata lui in timp ce tocurile ei ascutite se loveau de spatele lui. Lingand si lapaind la clitorisul ei intarit, el privea cum muschii abdomenului ei se tensionau si inclestau in timp ce se arunca de tot in gura lui. Sanii ei majestuosi se cutremurau si saltau in timp ce gemea afara implinirea ei. Nicolae putea sa simta sucurile ei fierbinti cum erau scuipate direct pe barbia lui, imbibandu-l cu un strat de caldura dogoritoare. Era asa de multa incat se prelingea peste barbia lui si direct pe penisul lui.
Intr-un final, Diana simtea cum spasmurile orgasmului ei incepeau sa se domoleasca. Din pacate, gandea ea, pentru ca stia ca nu mai era nimic intre picioarele ei doar un crater fumegand mai exista acolo unde pasarica ei a fost odata. Aceasta explozie de placere care s-a rupt prin tot trupul ei a fost asa de intensa, incat nimic altceva nu mai putea sa supravietuiasca. Si acuma, acuma era ranita pe viata, gandurile ei delirante ii dadeau idei. Spre norocul ei, ea nu mai putea sa simta durerea pentru ca se furnica peste tot de la mijloc in jos.
Intr-un final, Nicolae si-a ridicat gura de la clitorisul ei. Apoi a privit cum focoasa lui sora si-a fugarit rapit mana jos la pasarica ei. Diana tentativ isi fugarea degetele peste pasarica ei ca si cum se astepta sa nu mai gaseasca nimic acolo. Ea gentil explora netezimea si umezeala petalelor ei in timp ce privea parca cu o grimasa de uimire pe chipul ei. Ce facea? Ce cauta? Ce se astepta sa gaseasca acolo?
“Foarte bine…” a murmurat ea intr-un final, incet impingandu-se pana cand era proptita in coatele mainilor si practic se holba cu niste ochii incetosati in jos la pasarica ei neteda. “Inca mai e acolo…”
“CE? Ce sa fie acolo?” a intrebat Nicolae nedumerit.
“Pizda mea! Pizda mea!” a chicotit ea parca o piatra ridicandu-se de pe pieptul ei. “Credeam ca mi-a explodat… a fost asa de placutttttt…”
“Ma bucur ca a fost placut pentru tine…” a soptit el, punand mainile pe coapsele ei si ridicandu-se in picioare la marginea patului.
“Oh… inca e mare… si tare…” a murmurat Diana, ridicandu-si ochii de la pasarica ei inspre anaconda pulisul ce iesea afara din pubisul fratelui ei.
“Aham… si o vrea…” a ranjit el.
“Pai… ea zice ca poate sa o aiba… cat vrea de mult…” a tors superba blonda inapoi spre fratele ei, desfacandu-si picioarele inapoi.
Diana s-a facut comoda inapoi pe spate pe pat, fundul ei chiar la marginea saltelei si picioarele cat putea de larg inapoi si pantofii cu toc foarte inalt si ascutit se odihneau direct pe podea in timp ce Nicolae a pasit intre ele.
Nicolae repede s-a intins in jos si si-a prins penisul lui urias in mana. Atintindu-l in jos la crevasa zemoasa a veginului Dianei, el a pozitionat varful lui acoperit cu un amestec de toate tipurile de crema la intrare si s-a aplecat peste ea. Si pasarica Dianei, deschisa larg inapoi de bilele de biliard usor a acceptat penisul acela monstruos in timp ce usor se serpuia prin canalul ei inundat, alunecand tot mai adanc in ea pana cand pubisul lui proaspat ras era lipit de netezimea pubisului ei.
Facandu-se comoda pe pat, Diana si-a inchis ochii in timp ce Nicolae a inceput sa se legene inainte si inapoi, alunecand penisul lui urias si gros in si in afara inclestarii stramte a pasaricii ei. Mintea ei inca mai plutea de la efectele orgasmului ei anterior si Nicolae dragastos si tandru a inceput sa o futa, si in curand superba blonda repede s-a gasit iarasi ca era excitata din ce in ce mai mult. Cunoscand stamita fratelui ei, Diana stia ca va avea parte de o futaie lunga si tandra asa cum avea obiceiul sa o futa dupa cateva futai rapide. El deabia daca respira in timp ce lenes isi muncea pelvisul inainte si inapoi. Dar si la acest pas lenes, Diana putea sa simta cum excitatia ei se construia. Si superba blonda stia foarte bine ca in aceste clipe nu avea nevoie de un atac frenetic care sa o aduca inca odata pe culmile orgasmului. Defapt, o futaie inceata si dragastoasa aducea mai multe emotii si pasiune si intensitate pentru ea decat orice altceva. Si Nicolae facea exact asta, stia exact cu sa se comporte si ce nevoi avea trupul ei in aceste clipe. In aceste clipe nimic nu mai era legat de gratificarea proprie. Era legat de dragostea care o simteau unul pentru celalalt.
Diana putea sa simta cum tensiunea si excitatia ei se construiau adanc in interiorul pasaricii ei in timp ce Nicolae continua sa isi pompeze penisul in si in afara ei. Putea sa vada cum transpiratia incepea sa se formeze pe fruntea lui si interiorul coapselor ei alunecau umede de coapsele lui pe un strat de fin de transpriatie care acoperea mare parte a trupului lui, in special bustul si pectoralii si abdomenul si bratele lui musculoase. A trecut poate cinci minute, poate zece, nici ea nu stia, si nu a existat nici o schimbare in tempo-ul pomparilor lui lenese si deliberate. Chiar daca fratele ei parea in intregime in control, Diana se simtea cum aluneca tot mai mult si mai mult de un alt orgasm ravasitor in timp ce penisul lui urias aluneca in si in afara pasaricii ei. Penisul lui era asa de urias, incat parca se razuia delicios dealungul clitorisului ei de fiecare data cand penetra in adancurile ei.
“Da! DA! DAAAAAAAAAAA!” a tipat superba blonda in timp ce presiunea vulcanica din interiorul pasaricii ei se apropia din ce in ce mai mult de culmea aceia magica care cu siguranta o va trimite in lumea placute a viselor. Si era asa de aproape, incat o putea gusta, o putea simti, mai avea nevoie doar de cateva pompari. Doar de cateva penetrari. Incepea deja sa le numere in mintea ei perversa. Cinci… patru… trei… doi…
Si apoi, acolo unde mai devreme era un piston neobosit, nu mai era nimic. Si un raset lung si tachinator s-a auzit de langa usa. Si apoi niste cuvinte. “Ultimul in piscina e un ou stricat!”
Diana automat a deschis ochii si a privit intre picioarele ei. Nicolae, care pana acuma a pompat neobosit acolo, nu mai era acolo. Si-a aruncat privirea dupa rasetele si vocea aceia si a prins un flash chiar in momentul cand EL disparea din tocul usii. Mintea visatoare si ravasita a Dianei parca era in flacari cand si-a dat seama ce a facut fratele ei. Ura sa fie tachinata! Oooooohhhhh ce i-o va plati! Se va ruga de ea! Si apoi, vocea ei, parca instictiv a tipat. “NICOLAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!”
Parca avand o putere interioara de care nu stia, superba blonda s-a ridicat automat de pe pat si a luat-o la fuga dupa fratele ei. Stia exact unde se indrepta el. Pe drum a inceput sa isi dea jos pantofii si apoi sa isi alunece strampii in jos, lasand un rau de haine pe hol si pe scari pana cand iesea pe usa plianta din spate si care dadea direct in curtea din spate a vilei si la piscina. Spre surprinderea ei, nu l-a gasit in piscina sau in curtea din spate. Ci pur si simplu s-a pomenit cu mainile infasurate imprejurul trupului ei si cu unealta lui monstruoasa direct intre coapsele ei, frecandu-se delicios dealungul crepaturii umede dintre labile ei. L-a simtit cum si-a dus mana jos la penis si incerca sa il pozitioneze in pasarica ei, dar nu l-a lasat sa faca asta.
Automat si instinctiv s-a intors roata si buzele ei s-au intalnit cu ale lui si un sarut pasional a inceput si degetele ei au inceput sa il gadile. Si apoi a rupt sarutul si a fugit in curtea din spate, dar Nicolae nu a lasat-o si si-a infasurat iarasi mainile imprejurul trupului ei si a incercat sa o sarute. Chicotind si razand si gadilindu-se si sarutandu-se si nici ei numai stiau ce au ajuns cumva cumva pe iarba grasa din curte, chiar langa un pom batran si care arunca o umbra placute peste trupurile lor infierbantate. In curand practic se roteau prin iarba, sarutandu-se si tachinandu-l pe celalalt in cel mai incitant mod posibil, amandoi incercand sa fie deasupra dar nici unul reusind pentru mult timp………
A trecut poate si un sfert de ora de jocuri tachinatoare dintre cei doi indragostiti. Pana cand doar stateau pe spate amandoi si gafaiau si inca mai radeau din cand in cand. Diana ridicat si s-a sprijinit in coatte si si-a aruncat privirea in jos la unealta aceia monstruoasa care inca era un tub lung si gros si tare ca piatra. Incet si cat mai tachinator, s-a intins spre penisul fratelui si in curand degetele ei s-au infasurat in jurul lui. L-a pompat de cateva ori sa se asigure ca era tare ca piatra si apoi s-a ridicat in genunchi si se holba la unealta dintre degetele ei foarte visatoare.
“Mmmmm, fantastic” a gafait ea. “Haide… baga-l odata in mine!”
Nicolae era asa de excitat, incat se cutremura. Diana parea mult mai calma, dar el putea sa vada pe chipul ei excitatia dupa felul cum privea unealta lui si isi lingea buzele. Diana s-a asezat pe spate pe iarba, si-a indoit genunchi, si si-a deschis picioarele larg inapoi. El s-a tarat intre ele si s-a lasat in jos pe ea.
“Fute-ma fratioare” gemea ea, deschizand picioarele larg si prinzandu-se de fratele ei ca un sarpe. “Fute pula aia a ta tare in pizda mea, si fa-ma sa explodez ca o curva ce sunt!”
Nicolae a inceput sa-si impinga penisul inspre pasarica ei, dar tot ce a facut a fost sa alunece in sus si-n jos peste labiile ei umede. In nerabdarea lui adolescentina, el nu parea sa gaseasca gaura ei. Amandoi au gemut de nerabdare si frustrare, in timp ce cautarea lui continua fara nici un castig. Intr-un final, Diana si-a intins o mana in jos, a prins pula lui tare ca otelul, si a pus capul lui urias la intrarea in gaura ei.
“Asa” a gafait ea, “acuma impinge! Impinge tare!”
“Uhhhhhh, surioara!” a gemut Nicolae in timp ce impingea in ea.
Dintr-o lunga, lacoma impunsatura el s-a scufundat pana la bile in pasarica ei stramta. A facut o pauza sa savureze senzatia, penisul lui pulsa dealungul fiecarui milimetru din gaura ei stramta. Diana a gafait de excitare si a imbibat tot penisul lui cu sucuri din gaura ei.
“Oooohh, fratioare! Ce bineeeeeeee eeeeeeee!” s-a schelait ea.
“Unnnnghhhhh! Chiar ca asa e” a suspinat el bucuros. “Da chiar ca esti stramta, surioaraaaa. Ohhhhhhhhhhh!”
Nicolae a inceput sa-si pompeze monstrul in gaura ei stramta, si nu i-a trebuit mult timp sa gaseasca un ritm constant. El a futut-o la inceput incet si cu grija, apoi din ce in ce mai tare si mai repede, si Diana raspundea dornica prin arcuirea soldurilor ei svelte in sus inspre el, luand pistonul lui cat de adanc putea, gemand de placere in timp ce grosimea lui se razuia delicios peste clitorisul ei.
“Ohhhhh, daaaa! Fute-ma fratioare! Ummmmmmmm, e asa de bine” gemea ea.
“Chiar ca e!” zicea el, uitandu-se in jos la privirea de placere suprema de pe chipul ei angelic.
O futea furios, si Dianei parea sa-i placa. Lui inca tot nu-i venea sa creada ca toate astea se intamplau. Bineneteles, ca orice alt barbat, ocazional a avut ganduri necurate despre sora lui, cine nu ar avea cu o astfel de femeie langa el, dar le-a dat pace gandindu-se ca este doar o fantezie adolescentina. Acuma, o facea pe bune… o futea pe ea, si Diana iubea fiecare miscare a lui!
Nicolae a continuat sa-si zdrobeasca pelvisul de al ei, pompand cat de repede si de puternic putea. Sa o futa era mult mai distractiv decat si-a imaginat. In timp ce excitatia lui crestea, o futea si mai repede si mai puternic, dar ea nu parea ca nu-i place acest stil mai dur. Defapt, Nicolae a observat ca cu cat o futea mai tare, cu atata sora lui se excita mai tare.
“Te fut prea tare, surioara?” a intrebat el, mai mult ca sa fie sigur.
“Ohhhhh, nu, iubire, iubesc astttttaaa!” a gafait ea.
Din punctul ei de vedere, nu exista prea tare la futut. Ea dorea duritatea lui. Demult ar fi vrut sa aiba parte de o partida buna, si finete nu era ceea ce avea nevoie acum, nu in dupa masa aceasta. Ea avea nevoie sa fie fututa pana cand dintii ei vor clantanii, pana cand nu va mai putea deloc. Se tinea de el, saltand soldurile ei in sus la fiecare pompare puternica, gaura ei imbiband monstrul lui cu nelimitate suvoaie de crema.
“Oooooooooohhh, fute-ma, fute-maaaaaaaaaaa!” plangea Diana.
Nicolae exact asta a facut, pompand unealta lui lunga, groasa adanc in gaura ei inundata. Il excita imens sa vada cat de excita era sora lui. Nici o femeie cu care a mai fost nu a cremat asa de mult in jurul monstrului lui in timp ce o pompa asa de adanc. Si ea il futea inapoi, saltand soldurile ei in ritmul lui, arcuind corpul ei suplu puternic in al lui, gaura ei stramta luand monstrul lui in ea pana la bile cu fiecare pompare.
De fiecare data cand el o baga in ea, Diana se schelaia de placere si imbiba monstrul lui cu un alt torent de crema. Excitarea ei l-a infectat si pe el, si suspina de placere si o futea din ce in ce mai tare, corpurile lor plesnindu-se zgomotos unul de altul. Ca doua animale, frate si sora se aruncau unul inspre altul cu grohote si gemete si plansete, in totalitate luati de valuri placerii lor incestuoase.
“Unnnhhhm fute-ma, fratioaaaareeee, fute-ma pana numai pot” plangea Diana.
Nicolae numai avea cuvinte. El se concentra as...



    Login