Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 74
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2732 ori - Nota 0.00 (2 voturi)
Capitolul 82

24 iulie 2005 – duminica

Aruncandu-si privirea la ceasul de pe peretele bucatariei, Diana a observat ca era deja trecut de trei dupa masa si cineva drag ei zicea ca se intoarce acasa de la un meci de fotbal in jur de patru. Terminand felia de paine prajita, ea s-a grabit in sus pe scari pana in dormitorul ei. Facand un dus rapid, a inceput sa se usuce cu un prosop pufos si s-a grabit apoi la dulapul ei, simtind cum sanii ei majestuosi se zgaltaiau fermi pe pieptul ei de fiecare data cand facea un pas. Un zambet foarte miselesc a aparut pe buzele ei senzuale cand prin mintea ei perversa a trecut o imagine foarte erotica legata de cineva foarte drag ei. Grabeste-te acasa odata, iubitule… grabeste-te acasa la sora ta care iti duce lipsa asa de mult, a gandit perversa blonda in sinea ei!
Oare ce sa poarte, gandea excitata in sinea ei, cautand prin gramada de lenjerie intima dintr-un sertar. Tragand afara din sertar o pereche de strampi negri si o portjartiera care a purtat-o cu o alta ocazie speciala, dar apoi a avut o alta inspiratie. Scotand afara o pereche de chilotii negrii de matase, a inchis sertarul cu piciorul si apoi a pasit pana la pat. Aruncand lenjeria aceia sexxy pe pat, ea s-a grabit in baia alaturata dormitorului ei.
Luand niste crema de barberit si o lama de ras, ea a s-a asezat cu fundul jos pe toaleta. Cinci minute mai tarziu, a luat o oglinda de mana si o tinea direct in fata pasaricii ei proaspat rase sa admire munca ei migaloasa. Proband cu degetele la labile catifelate ale pasaricii ei, ea le-a miscat de colo colo sa se asigure ca a ras tot parul din zona ei pubiana. Yep, si-a zis in sinea ei, fugarindu-si buricele degetelor peste pielea ei neteda, la fel ca funduletul unui bebelus. Exact asa cum ii placea iubitului ei, a ras in sinea ei punand echipamentul de ras la locul lui in dulapiorul de pe perete si grabindu-se apoi inapoi in dormitor.
Stia foarte bine ca trebuie sa se simta rusinata pentru comportamentul pervers fata de persoana care o iubea din toata inima, dar pur si simplu nu putea. Nu era stilul ei, in special dupa aceasta luna care a petrecut-o alaturi de el. Stia ca ea nu avea nici un drept la asa ceva si sa simta ce simtea fata de aceasta persoana. Dar nu se putea abtine, totul era mult prea… atractiv si nu putea niciodata sa zica nu. De parca ar vrea sa zica asa ceva. Practic lanturile moralitatii si regulile societatii nu mai conduceau comportamentul si gandirea ei de prima data cand au facut-o. Singurul lucru care o conducea erau poftele carnale si mintea perversa a acelei persoane, care inmultea exponential mintea ei perversa si obscena.
Asezandu-se comod pe un scaun din fata oglinzii din dormitor, ea repede a ridicat portjartiera neagra si a infasurat-o imprejurul mijlocului ei. Inchizand clemele, ea a intors portjartiera roata imprejurul mijlocului ei pana cand era in pozitie si doua curele negre cu clema la capat atarnau in fata coapselor ei tonifiate si alte doua peste fesele ei ferme si lucrate mult in timpul turelor de piscina care le facea deobicei in fiecare seara sau chiar si dimineata uneori. Ridicand un stramp, ea si-a arcuit un picior, si atintind varful degetelor intr-o directie anume, ea a alunecat strampul peste formele apetisante si tonifiate si atletice ale piciorului ei. Incet, ea a alunecat strampul peste calcaiul, in sus peste muschiul vizibil al pulpei piciorului, peste genunchi si apoi mai sus peste rotunjimea atletica a coapsei ei. Fugarindu-si mainile inapoi in jos, ea a ciupit ici colea pana cand era perfect aranjat pe piciorul ei. Ridicandu-se in picioare, ea a tras curele de elastic negru ale portjartierelor in jos si le-a prins cu cleme de marginea strampului. Asezandu-se iarasi jos pe scaun, ea a repetat procedura cu celalalt picior. In curand, picioarele ei erau acoperit cu niste strampi foarte sexxy si prinsi in siguranta cu portjartierele.
Aplecandu-se in jos, ea a ridicat chilotii. Erau asa de sexxy si de mici incat deabia acopereau pubisul ei si fiecare detaliu al degetelor ei puteau fi vazute prin material. Apoi s-a aplecat in jos si a pasit in ei cu cate un picior pe rand. Tragand de ei sus peste picioarele ei atletice, i-a alunecat in sus pana cand elasticul chilotilor era infasurat imprejurul mijlocului ei tonifiat, exact dedesuptul portjartierei. Privind in jos la chiloti, nu a rezistat sa nu zambeasca miseleste cand a observat crepatura care era direct peste crevasa pasaricii ei. Marginile crepaturii erau acoperite cu dantela si cand le tragea inapoi, crevasa pasaricii ei se vedea clar. Si acuma, clitorisul ei intarit se vedea clar. Uuuuuhhhh… deabia astepta sa vada privirea iubitului ei cand o va vedea.
Lasand ca gandurile ei sa fuga salbatice, ea a inceput viseze la o alta noapte de placere pura in timp ce isi dezmierda clitorisul. Intr-un final, si-a scuturat capul sa isi limpezeasca mintea si si-a luat degetul de la clitoris. Apoi s-a intins spre un parfum si a inceput sa isi parfumeze valea dintre sanii ei fermi si plini, peste creasta unde sanii ei se lipeau de pieptul ei. Cate un picur in spatele urechilor ei si apoi a pus dopul inapoi pe parfum.
Luand un alt cilindru care era chiar langa parfum, l-a desfacut si a intors butonul. Rujul de buze negru a iesit afara din locasul lui si atenta a fugarit varful peste buzele ei pline si pufoase, dandu-i un aspect foarte misterios si exotic, stiind ca va fi stricat imediat ce buzele ei le va intalni pe ale iubitului ei. Punand rujul de buze la locul lui pe masuta de toaleta din dormitorul ei, ea repede a inceput sa aplice ceva rimel pe pleoapele ei si un contur negru, foarte sexxy imprejurul ochilor. Apoi a inceput sa munceasca la sprancenele ei, transformandu-le cu creionul in ceva foarte exotic. Odata ce era satisfacuta ca sprancenele erau perfect arcuite, a pus creionul jos si a ridicat o perie de fond de ten.
Punand peria in cutia cu fond de ten, ea repede si-a imbujorat obrajii, dandu-le un aspect mai imbujorat decat erau deobicei. Terminand cu obrajii, ea a inserat peria in pudra cu fond de ten iarasi si apoi a pudrat unul din sanii ei fermi. Incet, gadilind cu peria imprejurul sfarcului, ea repede a facut ca aureola ei sa fie si mai intunecata la culoare decat era deobicei. Apoi, a aplicat acelasi tratament la celalalt san. Punand peria jos, si-a ridicat mainile si si-a fugarit degetele prin parul ei inca umed de la baia care tocmai a facut-o, aranjand pletele ei blond platinii intr-un mod foarte sexxy imprejurul chipului ei angelic. Apoi s-a ridicat in picioare si a pasit in pantofii cu toc ascutit si cu sanii zgaltaindu-se fermi si salbatic pe pieptul ei si fundul leganandu-se dintr-o parte in alta, a iesit afara din dormitorul ei si s-a indreptat spre barul care era chiar in camera de zi de la parter.
Dupa ce si-a facut un cocktail usor si l-a turnat in pahar, a auzit cum o masina era condusa pe alea din fata vilei. Sorbind tot continutul paharului dintr-o inghititura, ea a pasit pana la usa si si-a aruncat privirea pe un geam.
Era el! Era Nicolae! Deabia se putea stapanii in timp ce privea cum iese afara din freelanderul lui. Intinzandu-se inapoi in masina, el a scos afara o geanta cu echipament sportiv si apoi a inchis usa masinii si a inceput sa paseasca in sus pe alee inspre vila.
Pasind inapoi de la usa in asa fel sa nu fie observata de pe alee cand el va deschide usa vilei, Diana nerabdatoare il astepta. Ridicand mainile la sanii ei majestuosi, ea excitata a inceput sa ii framante cand intr-un final a observat cum clanta usii incepea sa se intoarca. Trebuia sa recunoasca. Anticiparea a agitat-o enorm de mult. Dar cocktail-ul ala a calmat foarte bine agitatia ei…
In sfarsit! In sfarsit, a tipat superba blonda in sinea ei atunci cand usa s-a deschis inapoi si Nicolae a pasit inauntru. El subit s-a oprit ca inghetat in usa vilei si doar statea si se holba la sora lui cu gura cascata in timp ce ea practic tinea mainile intinse inspre el.
“Buna, fratioare!” a murmurat Diana, asteptand ca Nicolae sa vina in imbratisarea ei.
Intr-un final, Nicolae si-a revenit din stupefactia lui si a inchis usa. Lasand geanta lui sa cada jos pe gresie, a pasit inspre sora lui ca un zombie. Trupurile lor s-au intalnit si s-au inclestat puternic unul de altul. Gurile lor s-au intalnit intr-un sarut foarte pasional si de adevarati indragostiti. Au stat asa imbratisati si sarutandu-se pasional pentru momente lungi pana cand Diana, simtind nevoia de aer, a rupt sarutul si a facut un pas inapoi. Mainile ei fulgerator s-au intins spre pantalonii lui. Mai mult pe dibuite, ea a inceput sa munceasca la clema curelei lui pana cand pur si simplu a desfacut-o. apoi, cu amandoua maini ea a tras de pantalonii lui pana cand erau deschisi. Si cand a facut asta, penisul lui urias a tresarit ca un arc afara. Era deja in stagile finale ale unei erectii in timp ce privea lacoma acel monstru care se intarea vizibil sub privirea ei.
Nicolae se pare ca a fost pregatit pentru asa ceva, de vreme ce nu purta chiloti. Cazand in genunchi in fata lui, Diana a tras jeansii in jos peste picioarele lui musculoase pana cand erau infasurati imprejurul gleznelor lui. Lasandu-i acolo, ea si-a infasurat mainile imprejurul penisului lui gigantic si l-a ridicat la gura ei. Sugand lacoma la acel gigant care inca continua sa se intareasca, ea repede l-a adus la erectie totala.
Apoi, cand penisul lui statea mandru si tare ca piatra ca un stalp din pubisul lui, ea s-a topit inapoi pe o carpeta care a vazut multe lucruri perverse dealungul timpului. Rotindu-se pana cand era pe spate, ea repede a impins chilotii ei negrii in jos peste picioarele ei frumos tonifiate. Si cand a facut asta, pasarica ei neteda si lipsita de par dintr-o data a aparut in vazul lumii, expusa pentru privirea lacoma a lui Nicolae.
“Aoleu, soro!” a suspinat el, cazand in genunchi intre picioarele larg deschise ale superbei lui surori. “Te-ai ras… ti-ai ras pizda…”
“Proaspat…” a murmurat ea, fugarindu-si mana in jos peste netezimea ei si masand incitant labile pasaricii, desfacand larg inapoi crevasa dintre ele. “Iti place?”
“Imi place? Iubesc asta! E asa de frumoasa!” a gemut el holbandu-se in jos la ea in timp ce penisul lui urias salta si se furnica de excitatie. “E cel mai sexxy lucru care l-am vazut vreodata…”
“Stiu ca iti place… sti ca o fac special pentru tine, fratioare…” a gafait superba blonda intinzand mainile in sus spre el, invitandu-l jos intre coapsele ei tonifiate.
“Oh… daaaa… ce iubesc asta…” a zis el, intinzandu-se si gentil fugarind buricele degetelor peste pielea neteda care imprejmuia pasarica ei lichefiata. “E asa de catifelat…”
“E la fel de catifelat ca restul trupului tau…” a murmurat ea in timp ce fratele si-a mutat mana peste pasarica ei si s-a aplecat si mai aproape de ea. Apoi, el si-a indoit trupul pana cand mainile ei inclestande au gasit penisul lui monstruos.
“Maica maiculita… cat de mult te vreau…” a gemut superba blonda, ghidand capul lui spongios in jos la umezeala vizibila dintre labile ei stramte si parca ale unei adolescente de saisprezece ani.
“Si eu! Fiecare secunda a fiecarei ore in care ai fost plecat!” a murmurat el atunci cand a simtit varful penisului alunecand in jos in crevasa vaginului ei.
“Wooooow… fratioare…” a gafait ea atunci cand el gentil si-a usurat penisul lui urias in canalul inundat al pasaricii ei stramte. “Cred ca ai crescut de ultima data… parca e mai urias de atunci…”
Capul purpuriu al penisului a alunecat in pasarica ei, desfacand-o si mai mult in timp ce se scufunda tot mai adanc in floarea stramta a vaginului ei. Intr-un final, parca dupa o eternitate, ea a simtit cum cele cateva fire ale parului lui pubian netuns si neras de cateva saptamani au inceput sa gadile pielea netede dinprejurul pasaricii ei. In sfarsit! In sfarsit, el era inapoi in interiorul ei! Inapoi acolo unde ii era locul, gandea foarte bucuroasa superba blonda in timp ce buzele lor s-au zdrobit intr-un alt sarut infierbantat si pasional si plin de dragoste.
In timp ce se sarutau, Diana si-a aruncat picioarele ei lungi sus in aer si le-a infasurat imprejurul mijlocului lui. Strangand coapsele ei imprejurul lui, ea a lasat ca tocurile pantofilor ei ascutiti sa cada jos direct pe fundul lui. Impingand sanii ei plini si fermi in sus in el, ea s-a zdrobit de pieptul lui musculos in timp ce isi scufunda calcaiele in el, fortandu-l sa intre si mai adanc in tunelul insetat al feminitatii ei.
“Surioara…” a suspinat Nicolae in timp ce incepea sa isi munceasca pelvisul inainte si inapoi intr-un pas cat mai furios.
“Da… da… fratioareee… exact asaaaaaa…” a gafait Diana, impingand pelvisul in sus in atacul salbatic asupra pasaricii ei.
Nicolae era ca un barbat posedat, plonjand penisul lui in si in afara ei in timp ce se futeai ca doua animale salbatice. Nimic nu era tinut inapoi! Amandoi dadeau celuilalt totul in timp ce se scufundau in aceasta perversiune de comunicare incestuoasa. Soldurile lui Nicolae erau parca un miraj in timp ce se miscau inainte si inapoi salbatic si primordial, conducand unealta lui monstruoasa in si in afara pasaricii ei. Diana putea sa simta presiunea construindu-se adanc in salele ei. Ca un miel condus la abator, ea se apropia din ce in ce mai mult de culmea ei. Nicolae gafaia datorita efortului, transpiratie curgand din toti porii trupului lui, curgand jos in raulete si direct pe trupul infierbantat al superbei blonde. Era un raulet de transpiratie intre abdomenele lor, facand ca trupurile lor sa alunece unul peste celalalt in timp ce se futeau. Diana putea sa simta cum pomparile lui Nicolae deveneau mai insistente in timp ce si ea era foarte aproape de un orgasm ravasitor. Mainile ei erau peste tot trupul lui, atingand, gherand, inclestandu-se de el, indemnandu-l sa o futa mai tare si mai tare si sa o ajuta cand trecea in lumea placuta a orgasmelor. Coapsele ei acoperite cu strampii aceia negrii se gherau delicios dealungul marginilor lui si pantofii ei cu toc ascutit se impungeau in fundul lui peste tot.
Apoi, dintr-o data, superba blonda s-a simtit ca si cum era batuta cu un ciocan peste fiecare particica a trupului ei in timp ce valurile de placere orgasmice incepeau sa radieze din pasarica ei. Arcuindu-si spatele, ea s-a impins in sus in el, bagand tocurile in fundul lui sa il mentina prizonier in pasarica ei fierbinte si convulsiva. Intregul ei trup s-a cutremurat si infiorat si furnicat si tensionat de la efortul de al mentine cat mai adanc in interiorul ei.
Incordandu-se, Nicolae s-a fortat sa intre si mai adanc in interiorul ei si aproape din senin, Diana a simtit capul urias al penisului lui cum se indesa si mai mult in tunelul ei stramt direct prin cervixul ei convulsiv. Niciodata nu a mai simtit asa ceva in timp ce un torent gigantic de sperma a erupt direct in abdomenul ei. A fost invadata asa de adanc incat superba blonda credea febril ca penisul fratelui ei a ajuns in gatul ei si continua sa tresara si sa erupa incarcatura lui virulenta cat se putea de adanc in stomacul ei.
Fundul lui s-a inclestat puternic. Nicolae s-a mentinut plonjat cat putea de adanc in acea pasarica fierbinte si inclestata pentru cel mai lung timp posibil. Putea sa simta inclestarea pasaricii ei imprejurul capului penisului, dar parca totul parea diferit. Parea si mai stramt si spasmurile care se electrificau prin ea faceau ca prinsoarea sa fie si mai puternica. Si lasandu-se dus de valul decadentei in intregime, Nicolae a lasat ca penisul lui sa pulseze si sa tresara, scuipand afara incarcatura lui virulenta in ea pana cand, intr-un final, era golit de toate fortele. Nu mai exista nimic in bilele lui balanganinde. A supt totul afara din el, sorbind fiecare strop de sperma care il avea de dat. Nu mai avea nimic sa ii dea. Si superba blonda a luat totul fara nici o ezitare si rezervare…
“Aoleu, soro!” a gafait Nicolae, aplecandu-se si incepand sa aplice un rau de saruturi moi si dulci direct pe chipul ei imbibat cu stropi de transpiratie. “Asta… asta… a… fost… fantastic…”
“Oooooooohhhh… daaaaaaa… a fost…” a gafait Diana, gentil inclestandu-si pasarica ei umpluta pana la refuz cu sperma imprejurul penisului lui monstruos. “Senzational…”
Gafaind, si dupa cateva clipe lungi de saruturi pasionale, Nicolae a simtit cum penisul lui incepea sa se inmoaie si sa alunece afara din pasarica spumeganda a Dianei si apoi a cazut pe spate langa ea. “Wooow…” a gafait el. “Ce-a fost asta?”
“Oh… doar eram foarte excitata…” a tors Diana inca respirand greoi dupa futaia asta delicioasa.
“Si de ce erai excitata?” a ranjit Nicolae dupa alte cateva clipe lungi in care respiratia lui a revenit cumva la normal. S-a intors pe burta si apoi s-a ridicat in maini si genunchi.
“Ohhhhh… nu conteaza… doar eram…” a chicotit usor Diana, ridicandu-se in fund. “… ca mereu…”
Penisul lui Nicolae s-a inmuiat pana la punctul in care era doar un tub lung si moale si gros intre coapsele lui musculoase atunci cand a pasit de tot afara din pantalonii lui si i-a aruncat undeva pe o canapea. Intinzandu-si mana inspre sora lui, a ajutat-o sa se ridice in picioare. “Doar erai?” a intrebat el curios sa stie la ce se refera sora lui.
“Oh… daaa… si am cateva surprize in dormitorul meu…” a murmurat ea, zambind miseleste si pasind inspre bar.
“Mmmmmm… placute?” a ranjit el, privind cum fundul ei atletic se serpuia dintr-o parte in alta in timp ce pasea.
“O sa vezi…” a raspuns ea, umpland un pahar cu cocktail-ul facut mai devreme. “Sigur iti vor placea…”
“Atata timp cat au deaface cu asta…” a ras el, facand cativa pasi mai aproape de ea si ciupind fundul ei inca cutremurand cu mana.
“Ooooohhh… fi sigur de asta…” a zambit ea, ridicand paharul si golind lichidul dintr-o inghititura lunga si lacoma.
“Perfect…” a ras el.
“I-a si sticla aia de vin si un pahar si haide sus…” a zis ea, intorcandu-se si indreptandu-se spre scari cu paharul ei gol in mana.
“Ia-o inainte ca imi place sa vad fundul asta frumos al tau cum se misca…” a ras el, luand o sticla de vin si un alt pahar.
“Da sa traiti…” a ras Diana, serpuind fundul ei dintr-o parte in alta intr-un mod exagerat intimp ce pasea in sus pe scari.
“Woooooow… ai un fund asa de minunat, soro…” a murmurat Nicolae, urmarind-o pe sora lui in sus pe scari, ochii lui practic fixati asupra feselor ei.
“Ma bucur ca iti place!” a zis ea peste umar.
Inainte ca Nicolae sa ajunga acasa, Diana a intins cateva jucarii sexuale peste tot patul exact pentru inspectia lui inainte sa le foloseasca. Conducandu-l pe Nicolae inspre dormitorul ei, ea s-a oprit langa pat si a facut un semn cu mana ca si cum ar etala perversiunea care era intinsa chiar pe patul ei…
“Woooooow… soro…” a gemut Nicolae, holbandu-se in jos la jucarile de pe pat. “De unde au aparut toate astea?”
“Oh… Codruta si cu mine am fost prin iarna la ceva cumparaturi… si ne-am cam facut de cap…” a ras Diana, ochii ei sclipind conspirational.
“Lasa-ma sa ghicesc… functioneaza la perfectie…” a ras Nicolae, stiind exact ce a facut perversa lui sora cu aceste “jucarii” impreuna cu Codruta.
“Oh… frati e gelos ca nu a fost primul?” a zis ea, tuguind buza ei ca si cum se prefacea suparata.
“Mai exista gelozie intre noi?” a zis Nicolae razand.
“Mai poate exista dupa ultima luna?” a chicotit ea, vocea ei melodioasa zicand exact cat de suparata era.
Privind-o cum si-a turnat un pahar de vin, Nicolae si-a aruncat apoi privirea peste jucarile intinse pe pat. Studindu-le, a observat trei sau patru dildo-uri cu diametru incepand de la grosimea degetului lui mic si cam cinsprezece cm lungime pana la unul gigantic care era egal cu unealta lui in lungime si grosime.
“Soro!” a intrebat Nicolae, ridicand dildo-ul acela urias si negru si tinandu-l ridicat. “Te-ai gandit vreodata sa o faci cu negrii?”
“Pai… nu m-am gandit…” a raspuns ea, intinzandu-se si infasurandu-si degetele imprejurul acelui dildo urias, alunecandu-se in sus si in jos dealungul lui in timp ce Nicolae continua sa il tina in mana. Woooow… dar chiar era urias. “Poate… cateodata mai demult…”
“Vrei sa ma faci gelos?” a intrebat Nicolae razand.
“Nu… dar daca vrei pot incerca… nu mie asa de greu… doar trebe sa ma duc intr-un club si…” a ranjit ea miseleste, fugarindu-si degetele mai jos dealungul cilindrului moale si lung dintre coapsele lui.
“Ma intreb daca e adevarat?” a zis el, aproape doar pentru el, prefacandu-se ca ignora in intregime jocul pervers al surorii lui. O stia mult prea bine si ea il cunostea la fel de bine. Daca ea incerca sa faca asa ceva, el era acolo si incuraja si cu siguranta participa. Nu ca au mai facut asa ceva pana acuma. Dar ideea era una buna de tot.
“Ce sa fie adevarat?” a intrebat Diana putin stupefiata ca Nicolae nu intra in jocul ei de cuvinte, luand dildo-ul ala urias din mana lui si aruncandu-l inapoi pe pat.
“E adevarat oare ca negrii au pule mai mari ca albii?” a ranjit el.
Diana aproape s-a prabusit jos de ras. “Dupa ce pula ai… inca mai faci comparatie? Esti de toata flota, fratii…” a zis ea neputand sa se opreasca din ras. “N-ai frica, tu ai pula cea mai mare care am vazut-o vreodata…” a continuat ea intr-o voce parca de bebelus.
“Serios? Dar cate pule ai vazut pana acuma?” a intrebat el, neputand sa nu se retina sa nu ii returneze jocul de cuvinte.
“Ohhhhh… cateva…” a raspuns ea prefacandu-se ca incearca sa numere in minte ceva. “Daca vrei iti fac o lista si poti sa te iei la intrecere cu ei sa vezi care are pula mai mare…” a continuat ea, ridicand sticla de vin si umpland paharul ei in timp ce Nicolae continua sa se uite peste jucarile care erau intinse pe pat.
“Si care vrei sa il incerci primul?” l-a intrebat ea cateva clipe mai tarziu, alunecand pe pat si rezemandu-se de capataiul patului.
“Ce zici de asta…” a ranjit Nicolae, intinzandu-se dupa dildo-ul acela lung si negru inca odata. “Si te poti preface ca un negru te fute…”
“Okay…” a ranjit ea, ridicand paharul la buze si inghitind vinul.
Asezand paharul inapoi pe noptiera de langa pat, Diana a alunecat mai jos pat pana cand capul ei se odihnea pe o perinita. Desfacand picioarele ei atletice si tonifiate inapoi, s-a intins in jos la pasarica ei si incet a inceput sa desfaca labile ei netede inapoi. Aruncandu-si privirea inspre fratele ei cu un zambet expectativ pe buze, a privit cum el incet a pus dildo-ul acela negru si gigantic la pasarica ei.
Nicolae a frecat lenes varful alunecos al dildo-ului acela negru in sus si in jos peste crevasa umeda si inca imbibata cu sperma lui a pasaricii Dianei. Intr-un final, l-a adus chiar la intrarea in tunelul ei inundat. Cu pumnul ferm infasurat imprejurul lui, el a inceput sa il conduca in intrarea ei stramta in timp ce superba blonda si-a desfacut picioarele putin mai tare sa acomodeze acel penis fals.
Trebuia sa recunoasca, chiar era un lucru fascinand sa priveasca cum ceva aluneca in acea pasarica stramta. Era asa de fierbinte si umeda incat pasarica ei aproape sugea penisul acela urias afara din mana lui. Cm dupa cm, el hranea dildo-ul tot mai adanc in ea, fascinat de contrastul de cauciuc negru si rozul pasaricii ei in timp ce unealta aceia neagra continua sa dispara tot mai mult in crevasa ei flamanda.
Intr-un final, nu mai era doar nodul plat de la baza dildo-ului care mai iesea afara din pasarica ei rasa in intregime. Eliberandu-l din mana lui, Nicolae si-a pus un deget pe capataiul dildo-ului si incet l-a impins mai departe in sora lui. Era fascinant sa priveasca cum pasarica ei fierbinte se inchidea imprejurul penisului acela negru si complet disparea din campul lui vizual.
“Woooooow…” a murmurat el, holbandu-se in jos la pasarica ei care acuma s-a inchis imprejurul degetului lui. “L-ai luat de tot…”
“Si de ce sa nu fac asta? E la fel de mare ca pula ta! Asa ca… daca te pot lua pe tine de tot… pot lua si asta…” a ranjit superba blonda inspre fratele ei, incet gadilind cu un deget peste clitorisul ei intarit.
Tragandu-si degetul afara din pasarica ei, Nicolae a privit cum muschii din abdomenul ei atletic s-au incordat in timp ce baza acelui penis fals incet a inceput sa iasa afara din pasarica ei. Si cand a facut asta, Nicolae a observat ca unealta sclipea de la umezeala care il imbiba in intregime. Cand indeajuns s-a prelins afara, el si-a infasurat pumnul imprejurul jucariei aceia imbibata cu un amestec de sucurile ei si sperma lui care inca mai era in ea si incet a inceput sa il futa in si in afara pasaricii ei stramte.
Intinzandu-se inspre gramajoara de jucarii de pe pat, Diana a ridicat un vibrator mic si alb. Pornindu-l, a plasat varful rotund al vibratorului pe nodul intarit de nervi care era clitorisul ei. Si cand a facut asta, Nicolae putea sa simta cum muschii pasaricii ei incepeau sa se stranga imprejurul acelui dildo urias, facand ca alunecarea din si in afara tunelului ei sa fie mai greoaie. Cealalta mana a ei s-a fugarit in sus pana la sanii ei fermi si plini si a inceput sa ciupeasca sfarcurile ei intarite intre degetul mare si cel aratator. Captivat de eroticismul de privi acel dildo negru alunecand in si in afara pasaricii inundata a surorii lui, Nicolae putea sa simta cum propriul lui penis incetul cu incetul se ridica tot mai sus in aer.
Diana statea cu genunchii ridicati in aer, picioarele ei lungi si tonifiate desfacute larg inapoi in timp ce continua sa se masturbeze cu vibratorul si Nicolae continua sa o futa cu penisul acela urias. Capul ei se odihnea comod pe perinita si se arcuia in repetate randuri pe spate si ochii ei erau strans inchisi in timp ce se lasa dusa de valul placerilor. Plutind dealungul fiorilor de placere care se formau din pasarica si clitorisul ei, superba blonda se lasa sa fie condusa tot mai aproape de un alt orgasm ravasitor. Cu o contorsionare determinata pe chipul ei, Diana se lupta sa ajunga cat mai repede acolo si muschii pasaricii ei deveneau tot mai tensionati si mai stramti imprejurul dildo-ului. Vazand muschii abdomenului ei atletic cum s-au tensionat, Nicolae putea sa simta ca sora lui era foarte aproape de un alt orgasm. Futand penisul acela fals in si in afara ei tot mai repede, el incerca sa il insereze cat mai adanc in interiorul inclestarii pasaricii ei. Si cand a facut asta, ea a inceput sa se impinga inapoi in acel invadator gigantic, luandu-l tot mai adanc in interiorul pasaricii ei fierbinti.
“Oh… oh… oh… ohh… daaaaaaaaaaaa…” a sasait ea in timp ce picioarele ei dintr-o data s-au aruncat instinctiv in sus si au inceput sa se cutremure rigide.
Muschii picioarelor ei s-au cutremurat si au intepenit in timp ce si-a inclestat tocurile ascutite ale pantofilor direct in salteaua patului, ridicand fundul ei frumos foarte sus de pe pat si s-a impins puternic in cauciucul acela infipt in pasarica ei. Murmurand usor, ea a aruncat vibratorul care il avea la clitoris undeva pe pat si a inceput sa isi inclesteze sanii ei majestuosi cu amandoua maini.
Nicolae a continuat sa pompeze acel dildo urias in si in afara pasaricii ei in timp ce raulete groase si fierbinti de crema se prelingeau afara dinprejurul acelui cauciuc urias direct pe mana lui, facand ca degetele lui sa fie lipicioase. Era totul asa de excitant sa vada cum superba blonda isi ardea sigurantele, gandea in delir Nicolae in timp ce penisul lui continua sa pulseze si sa tresara, ridicandu-se dintre coapsele lui ca un demon perfect pentru acest inger din fata lui. Mana lui si coapsele ei interioare in aceste clipe se prelingeau cu gratificarera ei si orgasmul ei continua erupa si mai puternic si mai fortos si mai viguros.
Intr-un final, dupa ceea ce a parut a fi o eternitate, muschii picioarelor ei incetul cu incetul au inceput sa se inmoaie si semilunele perfecte ale fundului ei s-au relaxat inapoi pe salteaua patului. Dupa momente lungi, ochii ei au inceput sa se deschida si sa priveasca inspre fratele ei cu o sclipire fericita si inca incetosata pe chipul ei. Ochii ei albastrii angelici inca erau larg dilatati si aveau o sclipire distanta si nefocusata in ei.
“Ti-a placut?” a soptit Nicolae, usurand dildo-ul afara din pasarica ei ravasita.
“Ohhhhh… daaaaa…” a gafait ea, desfasurandu-si mainile dimprejurul sanilor ei si extenuata le-a lasat sa cada jos pe pat langa ea.
Fugarindu-si degetele peste labile imbibate ale pasaricii ei, Nicolae era hipnotizat de netezimea si catifelarea lor. Nu exista nimic pe pamant asa de erotic ca labile pasaricii ei, a gandit ghidus in sinea lui. “Sunt asa de netede…” a murmurat el, delicat ciupind o labie, si gentil frecand-o intre degetul mare si cel aratator.
“Ummmmmmmm…” a suspinat ea, privind cum fratele ei dezmierda petalele pufoase si alunecoase ale pasaricii ei intre degetele lui.
“E asa de draguta… si fara nici un fir de par… si asa de sexxy…” a soptit el inspre ea.
“Tu ai mai facut-o de curand?” a soptit ea inapoi.
“Ce sa fac?” a intrebat el, tot sangele incepand sa fie pompat in penisul lui, lasand foarte putin in creier pentru gandire cognitiva.
“Sa te razi la pula…” a ras ea usor.
“A cam crescut… ce sa zic…” a raspuns el, privind in jos la penisul lui pulsand si parul pubian cam de un cm din acea zona.
“Sti prea bine ca un barbat fara par in jurul pulii e cel mai sexxy lucru care l-am vazut vreodata… contactul ala asa de intim… si te pot inghite oricand vreau…” a zambit ea sugestiv.
“Ai chef sa ma razi?” a intrebat Nicolae cu un ranjet miselesc dealungul buzelor.
“Ohhhhh… daaaaaa…” a zis ea, ridicandu-se in fund pe marginea patului si lasand ca talpile sa faca contact cu mocheta de la marginea patului.
Nicolae nu a rezistat sa nu priveasca fundul ei atletic cum se serpuia in timp ce pasea dealungul camerei inspre baie. Asteptand pentru intoarcerea ei, Nicolae a inceput sa isi pompeze mana in sus si in jos dealungul penisului lui, continuand sa studieze jucarile intinse pe pat. Apoi a observat un penis cu harnasament. Oare cum vrea sa il foloseasca, s-a intrebat chipesul tanar. Are de gand sa ma futa cu el? Nu prea stia cum sa reactioneze la asa ceva. Era unul din acele lucruri la care zicea pas din prima… dar pana la urma sexoasa lui sora l-a luat in fund fara nici o problema… si a iubit fiecare moment… de nenumarate ori… Dar cine stie, poate odata, va trebui oricum sa astepte si sa vada, si-a zis in sinea lui.
Si tocmai atunci a observat-o pe sexoasa lui sora iesind afara din baie. Schimband atentia de la fundul ei magnific, el si-a focusat privirea asupra sanilor ei fermi si plini si care si acuma, la cei douazecisitrei de ani ai ei, erau la fel de fermi si plini si perfecti ca a unui supermodel care nu avea nici douazeci de ani. Jos palaria. Era o frumusete rara si care nu conta cat de mult timp trecea, mereu isi mentinea frumusetea si aspectul acela angelic si incitant.
“Am revenit…” a chicotit ea, asezand un lighean cu apa pe noptiera.
“Am observat…” a ranjit el, intinzandu-se si ciupind unul din sfarcurile ei intarite.
“Treci aici si stai pe marginea patului…” a zis ea.
“Nu ma mai legi?” a ranjit el, asezandu-se pe marginea patului si lasand ca talpile sa cada jos pe podea.
“Tu esti un baiat cuminte…” a ranjit ea. “Esti foarte ascultator,,, acuma treci mai la marginea patului sa ajung mai bine si la bilele alea mari a ale…”
Lasandu-se inapoi in coatele mainilor, Nicolae s-a tarat cu fundul mai pe marginea patului, jumate stand pe pat si jumate in aer.
“Okay… acuma desfale…” a ranjit ea, tinand in mana un tub cu spuma de barberit.
Nicolae si-a desfacut genunchii si mai mult. Apoi, a privit cum sora lui a inceput sa imprastie spuma peste tot pubisul si bilele lui.
“Pare asa de ciudat…” a ras el, privind in jos la penisul lui urias cum statea in pozitie de drepti dintr-un cerc de spuma alba de barberit, care deobicei o punea pe fata lui cand se barberea.
“Yeah… stiu… dar nu pentru mult timp…” a zis ea, luand o lama de barberit in mana. “In curand… vei fi ras si… mult mai sexxy… daca asta e posibil…” Apoi a cazut in genunchi intre picioarele lui. Intinzandu-se spre penisul lui, i-a aplicat un sarut gentil si dragastos.
“Credeam ca ma razi…” a murmurat el atunci cand buzele ei intr-un final s-au dezlipit de pe capul penisului.
“Esti pregatit?” a intrebat ea, aruncandu-si privirea in sus inspre el cu un zambet obscen pe ele.
“Oh… daaaa…” a murmurat el, privind peste penisul lui urias la ea.
“Okay… acuma incep…” a zis ea, luand capul penisului intre degete. “Acuma… nu te misca…”
“Da sa traiti…” a inghitit in sec Nicolae, sperand sa nu se miste si Diana sa ii taie barbatia. Ura mereu partea asta a… operatiei…
Lasand masina de barberit jos la pubisul lui, Diana incet l-a tras in jos inspre penisul lui. In timp ce razuia, lasa in urma o piele neteda si lipsita de par. Ajungand la penis cu masina de ras, ea a ridicat-o in sus si a continuat sa rada in continuare, inca cativa cm care erau deobicei acoperit cu par.
“Nu inteleg de ce iti e asa de frica… eu o fac cel putin o data pe saptamana…” a chicotit ea, intinzandu-se sa clateasca masina de ras in ligheanul cu apa.
O alta razuire, si apoi alta si alta, si tot asa, si Diana a continuat pana cand pubisul lui erau la fel de netede si lipsite de par ca propria ei pasarica.
“Acuma e timpul pentru astea…” a zambit ea, ridicand bilele lui uriase si balanganitoare in palma mainii ei. Apoi a inceput sa munceasca la ele, ciupind pielea fleasca a scrotumului si intinzand-o si apoi foarte atenta le-a razuit.
“Ma cam gadile…” a ras el, privind cum superba lui sora misca aparatul de ras peste bilele lui.
“Stiu…” a ras ea, continuand sa rada parul de pe bilele lui.
Cateva momente mai tarziu, bilele lui erau la fel de ca pubisul lui in ceea ce priveste lipsa parului. Intinzandu-se, Diana a lasat aparatul de ras sa cada in ligheanul cu apa si apoi a inmuiat un prosop. Nicolae privea mai departe in timp ce ea repede a sters ceea ce a ramas din spuma de ras pe abdomenul, penisul si bilele lui.
“Netede ca fundul unui bebelus…” a zambit Diana, fugarindu-si degetele peste pielea neteda inainte sa se ridice in picioare si sa adune ceea ce a adus sa il rada pe fratele ei in afara prosopului care l-a folosit sa il stearga.
“Si ca tot veni vorba de funduri…” a ranjit Nicolae, intinzandu-se cu o mana si prinzandu-se de fundul ei atletic, in timp ce ea s-a intors cu spatele la el sa duca toate alea inapoi in baie. “Al tau e fantastic…”
“Oh… serios?” a ras ea, repede pasind dealungul camerei si serpuind fundul dintr-o parte in alta, ducand ligheanul si ce a folosit pentru a-l rade inapoi in baie.
Cateva momente mai tarziu, superba blonda intra inapoi in dormitorul ei si se indrepta spre fratele ei. Nicolae nu s-a mutat deloc de unde era si doar a ramas acolo pe spate pe pat, proptit in coatele mainilor si cu talpile ferme pe podea si genunchi larg desfacuti inapoi.
“Arata indeajuns de bine sa-l manc…” a murmurat superba blonda, asezandu-se comod in genunchi intre picioarele lui larg desfacute.
Nicolae privea fascinat cum superba blonda a luat unealta lui intarita la maxim si fortos a indoit-o intre coapsele lui. Apoi a inceput sa isi razuiasca buzele peste portiunea de piele neteda care inconjura la baza penisul. Sfichiuind afara limba ei, ea a lins peste pielea lui lipsita de par, lasand in urma un raulet de saliva fierbinte in timp ce il intindea peste tot cu limba si buzele ei. Intr-un final, cand toata pielea neteda sclipea cu umezeala salivei ei, Diana incet a lasat ca penisul lui sa se ridice inapoi in aer. Tuguindu-si buzele ei rosii imprejurul lui, ea incet si senzual a supt capul lui purpuriu in gura ei. Mentinandu-l in gura ei, a inceput sa isi serpuiasca limba imprejurul lui ca o lolipop, lingand, lapaind la el pentru clipe lungi.
Dupa cateva momente, si-a ridicat buzele ei inrosite de pe penisul lui monstruos. Plasand mainile pe coapsele lui pentru suport, s-a ridicat in picioare. Pasind imprejurul lui, s-a catarat pe pat cu sanii ei balanganindu-se pofticios si incitant pe pieptul ei. In timp ce Nicolae continua sa priveasca acest spectacol tantalizator, superba blonda s-a asezat comoda pe spate pe pat, impingand jucarile la o parte sa faca loc pentru ea. “Adu-l la mine, fratioare…” a murmurat ea, fugarindu-si mana pana jos la pasarica ei.
Gentil si-a ciupit si si-a masat clitorisul in timp ce Nicolae s-a ridicat si s-a intors roata sa se tarasca direct intre picioarele ei.
“Nu… adu-l prima data aici sus…” a soptit ea, serpuind limba afara si sugestiv fugarind-o peste buzele ei intredeschise.
Cu penisul lui urias si tare ca piatra atarnand ca un stalp sub abdomenul lui ca o racheta pregatita de decolare, Nicolae s-a tarat peste ea. Stand in maini si genunchi deasupra ei, el privea cum superba blonda s-a intins si a aplecat penisul lui monstruos in jos direct la gura ei deschisa. Si-a usurat limba afara si a inceput sa o sfichiuiasca inainte si inapoi peste crevasa sensibila dintre capul si restul penisului. Cateva secunde lungi mai tarziu, ea a aplecat penisul si mai jos si buzele ei rubinii s-au inchis imprejurul lui iarasi. Si cand a facut asta, Nicolae a inceput sa isi munceasca pelvisul inainte si inapoi, practic futand chipul ei angelic. In si in afara, in si in afara penisul lui urias se serpuia printre buzele ei in timp ce practic lua aproape douazeci din cei douazecisicinci de cm ai lui in gura si gatul ei odata cu fiecare fandare a lui.
Murmurand usor in timp ce sugea, Diana si-a infasurat pumnul imprejurul bazei penisului in timp ce restul era imbibat cu saliva ei alunecoasa si fierbinte. Si cand a facut asta, cealalta mana a ei cupa bilele lui uriase, strangandu-le si gentil tragand de ele in timp ce continuau sa se balangane direct deasupra gatului ei. Dupa alte cateva clipe lungi de astfel de tratament, ea si-a pus palma pe abdomenul lui musculos si gentil l-a impins inapoi pana cand era iesit afara din gura ei. Apoi, inca impingand, a condus coloana lui lunga si groasa jos la decolteul dintre sanii ei majestuosi. Infasurandu-si mana imprejurul sanilor, i-a presat unul de altul, practic inchizand o postiune copioasa din penis intre ele.
“Fute sanii mei! Fute sanii mei cu pula ta uriasa!” a gafait superba blonda.
Nicolae a inceput sa isi legene soldurile inainte si inapoi, alunecand penisul lui imbibat cu saliva in si in afara vaii perfecte dintre sanii ei. Diana putea sa simta cum bilele lui se razuiau dealungul muschilor ei abdominali in timp ce el continua sa isi alunece penisul inainte si inapoi prin cuptorul torid format de sanii ei impinsi unul in altul. Asta era un lucru care chiar i-a lipsit, a gandit pervers in sinea ei. A futut-o acolo indeajuns de multe ori dealungul timpului, dar ca mai mereu era un deliciu. Uitandu-se in jos, a observat ca capul penisului lui urias iesea si se ascundea in nenumarate ori dintre sanii ei si sfarcurile ei intarite se razuiau delicios de o parte si alta a coloanei lui de granit. Si avea sanii asa de comod presati unul in altul dealungul penisului lui pistonand, incat sfarcurile ei intarite aproape se frecau unul de altul in timp ce Nicolae continua sa futa valea comoda dintre movilele ei semisferice. Dar dupa alte cateva clipe lungi, nevoia unui monstru adanc in pasarica ei nu o mai putea retine. Il vroia adanc acolo.
“In mine… in mine…” a soptit ea, eliberand prinsoarea dimprejurul sanilor ei.
Nicolae s-a tarat inapoi peste trupul tonifiat si infierbantat al surorii lui pana cand penisul lui plana ca un stalp de telefon peste pasarica ei neteda si lipsita de par. Ridicand picioarele ei pe rand in aer, el s-a tarat intre ele si le-a desfacut larg inapoi. Alinind pubisul cu pasarica ei, Nicolae a lasat-o pe Diana sa ghideze penisul lui in jos direct la pasarica ei pofticioasa.
“Nu exploda in mine…” a murmurat ea. “Opreste-te inainte si putem face ceva diferit, okay?”
“Okay!” a murmurat el, aplecandu-se inainte si plonjand penisul lui monstruos in umezeala asteptanda dintre picioarele ei.
Oare ce trecea prin capsorul ei pervers, s-a intrebat febril Nicolae? Diana avea o minte asa de perversa deobicei si de multe ori nu prea stia la ce sa se astepte. Dar in acest moment, nu prea conta. Gandurile lui ghiduse continuau sa se fugareasca in t imp ce penisul lui a inceput sa pompeze in si in afara pasaricii ei fierbinti si stramte si alunecoase. Si cand facea asta, picioarele ei tonifiate planau si fluturau in aer langa el.
Dar in curand, superba blonda si-a infasurat picioarele imprejurul fratelui ei, incrucisand calcaiele direct in spatele lui. Valea gleznelor ei se odihnea direct pe fesele fundului lui si simtea foarte bine cum picioarele ei se flexau in repetate randuri, tragandu-l adanc in ea de fiecare data cand isi penetra penisul in tunelul ei. Iubea sa simta penisul lui urias plonjand in adancurile ei, sa o umple cu taria lui monstruoasa. Niciodata nu se putea satura de aceasta pula si futalaul perfect care o futea asa de expert. O umplea asa cum nici un penis nu a umplut-o niciodata si cu siguranta nu va fi umpluta asa de perfect de acu inainte. Unul mai mic rar o putea satisface si unul mai urias o va rani mult prea mult. Era ca si cum pasarica ei si penisul lui au fost creati unul pentru celalalt. Si trupurile lor se potriveau de minune impreuna ca piesele unui puzzle.
Un puzzle incitant, incestuos, pornografic de proportii obscene. Era tragic ca nu putea sa imparta sentimentele si senzatile care treceau prin trupul ei cu nimeni altcineva. Un frate si o sora… iubiti… ce putea fi mai perfect. Legamantul dintre frate si sora era asa de puternic era unul din cele mai puternice legaturi de pe pamana. Si acuma, acel legamant a fost supus unui infern de mutatii incestuoase, care a forjat o relatie intre ei care niciodata nu mai pu...



    Login