Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 73
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2235 ori - Nota 6.00 (5 voturi)
Capitolul 81

24 iulie 2005 – duminica

“Frati… sunt asa de plicti…” a murmurat Codruta, intrand in camera de zi si trantindu-se pe canapea peste fratele ei care se uita la TV.
“Aham… si eu… foarte tare…” a gafait Codrut, lasand aerul sa iasa afara din piept atunci cand sora lui practic s-a trantit direct pe abdomenul lui.
“Oh… serios?” a ranjit Codruta, aruncandu-si privirea inspre zona lui pubiana.
“Ce?” s-a imbujorat el.
“Oh… nimica…”
“Aham…” a zis Codrut inca privind la TV.
“Ma gandeam sa facem si noi ceva…” a chicotit Codruta, ridicandu-se automat de pe abdomenul fratelui ei si iesind afara din camera de zi.
Ranjind, Codrut a urmarit trupul surorii lui cu niste ochii foarte pofticiosi. Asta era o sugestie facuta de Codruta si care ii starnea foarte mult interesul. Ochii lui pe loc au cazut jos la fundul ei tonifiat si care era acoperit de o pereche de pantaloni scurti mulati pe formele ei. Wooooow, ce mai fund avea, a gandit miseleste in sinea lui. Si apoi ce mai picioare. Si la cat de cald era afara, poate ca era plictisit, dar trebuia sa recunoasca ca nu avea nevoie de mult pentru inca vreo tura cu focoasa lui geamana, neprea contand unde…
Ea a fost plecata doar cateva clipe inainte sa intre inapoi in camera de zi cu doua six-pack-uri de bere in mainile ei. Si cand a intrat, Codrut nu a rezistat sa nu isi fugareasca ochii in jos la impresivul bust care era impins asa de sexxy in fata prin materialul maieului ei. Fata si spate, ea avea cateva proeminente peste tot, a ras Codrut in sinea lui in timp ce privea movilele acelea perfecte de pe pieptul ei.
“Ce stai asa si te holbezi la mine?” a intrebat ea, facand ca sanii ei sa se zgaltaie si sa salete in sus si in jos pentru un efect foarte evident.
“Oh… nimica… nimica…” a murmurat el, imbujorandu-se si mai mult.
“Aham… sa te cred?” a ranjit ea, intorcandu-se si practic pornind in jos pe hol spre usa de la iesirea din apartament. “Vi sau ai nevoie de o invitatie mai speciala?” a strigat de pe hol. Codrut automat a sarit de pe canapea, a stins TV-ul si a pornit dupa sora lui. Pe drum a luat si cheile de la Freelanderul lui si cheile apartamentului si dupa ce si-a luat niste slapi si avand doar o pereche de pantaloni scurti pe el, a pornit mai departe dupa sora lui care deja cobora scarile………
“Cum de zici ca astea sunt niste nimicuri… mai ales dupa cum te holbai la ei…” a chicotit Codruta cateva minute mai tarziu, dupa ce a alunecat pe bancheta pasagerului in masina fratelui ei.
“Oh… las-o balta…” a murmurat Codrut, alunecand la volan si pornind masina. “Incotro?”
“Hai sa mergem pana la lac… stiu un loc unde putem parca… si sa bem bere pana nu mai putem…” a zis ea, deschizand o cutie de bere. “Dar ai grija si condu atent… sa nu ne prinda Garcea…”
“Pai tata cine e?” a ranjit Codrut, apasand puternic pe acceleratie si iesind in tromba afara din parcare………
Vreun sfert de ora mai tarziu, Codruta a terminat a doua cutie de bere si se pregatea sa deschida alta cand a aratat inspre un drum pietruit care ducea inspre lac.
“Ia-l pe ala…” a zis ea, zambind foarte miseleste. “Duce pana la un loc unde deobicei merg indragostiti…”
“De unde sti de locu asta?” a ranjit el inapoi la ea, intorcand de volan si ghidand masina pe drumul acela de tara.
“Am avut cativa iubiti… ai uitat…” a chicotit focoasa bruneta. “L-am vizitat de indeajuns de multe ori dealungul timpului…”
Masina de teren isi continua inaintarea pe drumul pietruit care devenea tot mai rau pe masura ce se apropiau de lac, facand ca masina sa treaca prin toate gropile si ei sa se legene in scaune. In curand erau doar doua urme care taiau prin iarba grasa care imprejmuia lacul de munte.
“Nu prea pare sa fie folosit zilele astea…” a zis Codrut, uitandu-se inainte pe drum si observand ca se termina intr-un pachet de brazi inalti si cu lacul undeva in background. “Faina priveliste…”
“Yeah… chiar ca e…” a murmurat focoasa bruneta in timp ce masina se apropia tot mai mult de palcul de brazi si apoi era oprita.
“Sti… e cam ciudat…” a zis Codrut, intorcandu-se sa o priveasca pe sora lui. “Sa mi te imaginez cu vreun tip acolo… sarutandu-te… era Nicolae?”
“Pai… a fost altcineva care mi-a aratat locul asta… dar cu Nicolae am fost de cele mai multe ori aici…” a zis ea, imbujorandu-se usor. “Dar de ce e asa de greu sa iti imaginez cum eram cu vreun tip aici? Nu ma crezi capabila sa fac asa ceva?”
“Pai… sincer… nu stiu… cu toate astea din ultima saptamana… si acuma imi zici si de altii… woooooow…” a raspuns el ranjind.
“Stai lini ca nu au fost asa de multi…” a zis ea sarcastic, zambind foarte inocent.
“Miramas…” a ras Codrut, oprind masina. “Cam liniste… huh…” a continuat el, observand surprins ca nu se auzea nici un zgomot, nici macar al pasarilor ciripind. Apoi s-a intins si a luat o cutie de bere din six-pack.
“Yeah… poti auzi adierea vantului pe iarba…” a zis Codruta visatoare si aruncand un zambet foarte inocent spre fratele ei, ridicand cutia de bere la buze si luand o alta inghititura lunga si inceata. “E foarte cald… nu crezi?” a continuat focoasa bruneta, intinzandu-se si incepand sa dezbutoneze unul din cei trei nasturi ai maieului ei… facand ca decolteul sa fie mai adanc.
Aruncandu-si privirea la pieptul ei, Codrut a observat ca butonul de sus era dezbutonat. Si a continuat sa se holbeze la sanii ei in timp ce Codruta practic isi facea vant cu palma. Codrut trebuia sa recunoasca ca sora lui mereu a fost cea mai sexxy femeie din lume. In curand si ceilalti doi nasturi ai maieului erau desfacuti. Si apoi, sanii ei erau asa de frumosi expusi. Dar, nu chiar in intregime. Apoi focoasa bruneta a inceput sa desfaca marginile maieului si mai tare si Codrut putea sa observe foarte clar sutienul dedesupt.
“Uh… faina priveliste…” a zis Codrut iarasi.
“Yeah… te-am auzit prima data…” a ras Codruta incepand sa para ca cele trei beri consumate pana acuma aveau ceva efect asupra ei. Si apoi a observat ca ochii fratelui ei erau exact acolo undeva vroia focoasa bruneta sa fie, direct in decolteul dintre sanii ei fermi si rotunzi, impins foarte incitant in fata. “Te refereai la ei… sau la privelistea de afara…” a ranjit ea tachinatori, jucandu-se cu unul din nasturii maieului.
“Huh… ce ziceai?” s-a imbujorat chipesul brunet, infierbantat foarte tare atunci cand si-a ridicat ochii de la sanii surorii lui.
“Ai zis faina priveliste… credeam ca te referi la sanii mei…” a zambit ea flirtrant. “… si nu la lac…”
“Uh… ma refeream la priveliste… sti tu…” a incercat sa zica Codrut, nevenindu-i sa creada cat de tare se balbaia chiar fata de sora lui dupa toate cate s-au intamplat pana acum.
“Oh… atunci nu iti plac…” s-a prefacut suparata Codruta, muscandu-si buza de jos.
“Pai… uh… yeah… cred… cred ca ai niste sani… foarte… frumosi…” a continuat balbaiala Codrut, ochii lui cazand si mai jos in decolteul ei atunci cand Codruta a tras decolteul si mai jos.
“Crezi?” a inceput focoasa bruneta, apoi s-a oprit si a luat o alta inghititura din berea ei inainte sa continue. “Vrei sa iti reimprospatez memoria, frati?”
“Huh? Ce? La ce te referi?” s-a balbait el, ochii lui neridicandu-se deloc de la decolteul ei, in special de la degetele care alunecau in sus si in jos in aceste momente chiar prin santul dintre sanii ei majestuosi.
“Pai… te uiti la ei acuma…” a chicotit Codruta ametita. “Si ma gandeam ca nu ar strica sa iti reimprospatez memoria…” In timp ce vorbea, focoasa bruneta si-a tras maieul peste cap si in curand sutienul alb dedesupt era la vedere si spre iritarea lui Codrut inca tinea prizonieri sanii aceia care nu aveau nici un egal.
Si apoi, iritarea lui a trecut automat cand frumoasa lui sora i-a aruncat un zambet dinacela inocent si s-a aplecat sa puna cutia de bere in suportul pentru pahare dintre scaune. Si apoi ochii ei verzi s-au atintit asupra ochilor lui si foarte calm si fara nici o jena s-a intins si s-a prins cu amandoua maini de sutien.
Fugarindu-si limba ei jucause peste buzele ei tuguiate, Codruta tachinator si-a fugarit degetele exact in partea dedesupt a decolteului ei si exact acolo unde Codrut a observat o funda de satin care tinea cupele sutienului legate. Si cu un zambet obraznic pe buzele ei suave, ea a desfacut clema care era ascunsa sub funda. Si exact cand Codrut se astepta sa vada sanii ei, ea i-a cupat in amandoua maini inainte ca sutienul sa se deschida. Codrut a observat cupele sutienului deschizandu-se usor, dar Codruta a mentinut sanii ei acoperiti cupati in mainile ei, ascunzandu-i de privirea lui lacoma.
“Chiar vrei sa ii vezi?” a tachinat focoasa bruneta, sugestiv fugarindu-si limba peste buzele ei moi si pline.
“Oh… daaaaa… foarte mult…” a murmurat chipesul tanar, practic holbandu-se la sanii ascunsi ai frumoasei lui surori.
Si apoi cat se putea de incet si tachinator, ea cazual a desfacut cupele sutienului inapoi de pe sanii ei majestuosi pana cand amandoi erau in totalitate expusi. Erau practic fantastici, a gandit Codrut in sinea lui. Al naibii de fantastici. Frumosi. Magnifici. Doua monumente gemene pentru glorificarea feminitatii. Vroia asa de mult sa se scufunde cu gura intre frumusetea lor majestuoasa. Si niciodata sa mai iasa la suprafata.
“Deci?” a zis ea, leganandu-si umerii si lasand ca gemenii ei sa se balangane foarte incitant pe pieptul ei.
“Woooooow… sunt… sunt… sunt uimitori, soro…” a gemut Codrut, ochii lui parca iesind afara din orbite in timp ce continua sa se holbeze la acele monumente gemene care erau ferme si perfecte pe pieptul ei.
“Iti plac atunci… huh?” a chicotit ea ca o scolarita, impingand sanii ei inspre el.
“Imi plac? Ii iubesc…” a gafait el, incercand sa se retina sa nu se intinda si sa se prinda de globurile acelea pendulante de piele si carne umana.
Codruta statea foarte mandra acolo pe scaunul pasagerului cu un zambet foarte jucaus pe chipul ei angelic in timp ce Codrut continua sa se holbeze fara nici o jena acolo. Si apoi a simtit cum penisul lui era pe cale sa explodeze si nu putea sa isi ridice ochii de la sanii surorii lui. Erau pur si simplu uimitori. Bronzul lor era in acelasi contrast cu restul trupului ei fara nici o urma, pielea ei parand a fi o unitate continua.
“Vrei sa ii atingi? Iarasi?” a murmurat focoasa bruneta, aplecandu-se putin si luand berea din suportul de pahare. Si cand a facut asta, sanii ei pareau sa danseze si sa se zgalataie si mai mult, dandu-i lui Codrut o priveliste si mai incitanta la care sa se holbeze.
“Uhhhh… yeah… credeam ca nu mai zici odata…” a ranjit el, nevrand sa rupa deloc vraja senzuala care se forma intre ei doi iarasi pentru a nu stia catea oara in ultimele cateva luni.
“Tachinarea cat mai lunga… face orgasmul si mai intens…” a ras ea miseleste, oprindu-se sa soarba inca o gura din cutia de bere.
“Huh?” a gafait el fara sa prea asculte cuvintele ei, mult prea atent la altceva.
“Pai… cu cat ma infierbant mai tare… cu atata te infierbinti mai tare…” a continuat ea razand, ochii ei cazand rapid la umflatura uriasa din pantalonii lui scurti.
“Cum zici tu…” a murmurat el, incet intinzandu-se spre sanii ei.
“Ai idee ce zic aici?” a ras ea atunci cand degetele lui s-au frecat de unul sfarcurile ei intarite.
“Aham…” a murmurat el simtind cum un fior de electricitate s-a intins in sus pe bratul lui, facand ca degetele ei sa se furnice atunci cand s-au razuit de taria sfarcului surorii lui.
“Ma gandeam eu…” a murmurat focoasa bruneta, impigand sanii ei si mai tare inspre el, indemandu-l sa se joace cu ei.
“Cred ca…” a zambit el neavand nici o idee ce zicea sora lui, fiind foarte atent la ciupitul amanduora sfarcuri intariti.
Codruta statea si sorbea din cutia de bere si pentru cateva momente lungi doar a privit mainile fratelui ei cum framantau sanii ei si apoi… s-a tras inapoi pe spate si a deschis usa masinii de teren. Beep-ul enervant al alarmei masinii a inceput sa sune cand s-a aplecat inapoi. Gafaind iritata, ea s-a aplecat in fata si a apasat un buton si rapid acel beep-uit iritant s-a oprit. “Urasc zgomotul ala…” a zis ea, ridicandu-si picioarele in sus si punandu-si calcaiele pe marginea geamului deschis.
Codrut privea cu o impacientare febrila, vrand sa continue acest joc al lor cat mai repede si intrebandu-se pana unde vor duce asta, acesta fiind pana la urma prima lor data in afara peretilor unei camere. Si apoi, focoasa bruneta si-a tras picioarele jos de pe geamul usii si a pasit afara din masina.
“Privelistea chiar e fantastica aici…” a zis Codruta, intorcandu-se roata si cu fata inspre fratele ei in timp ce acesta continua sa se holbeze la ea si in special la sanii ei majestuosi direct prin usa deschisa a masinii.
“Chiar ca e…” a murmurat Codrut, intinzandu-se si deschizand portiera din partea lui. Pasind afara, el repede a facut cei cativa pasi imprejurul masinii pana unde statea sora lui. Cand a ajuns acolo, el a observat ca ochii Codrutei au cazut automat jos la umflatura care se forma in fata pantalonilor lui scurti. Si pe loc a observat un zambet foarte pofticios aparand pe buzele ei, dar a disparut imediat ce a pasit in fata ei.
“Se pare ca inca esti… tare… plictisit…” a chicotit Codruta inocent, facand ca sanii ei majestuosi sa se zgaltaie fermi pe pieptul ei atunci cand Codrut a facut un pas si mai aproape de ea.
“Nope… deloc plictisit… doar tare…” a gafait el, devenind tot mai excitat devreme ce vorbeau chiar de taria lui. Nu ca ar rata-o vreodata… a ras in sinea lui.
“Pot vedea foarte clar…” a chicotit ametita focoasa bruneta.
Inca intrebandu-se cat de mult s-a urcat berea la capul surorii lui, Codrut s-a intins si a luat mana ei in a lui. Apoi, tragand aer adanc in piept, a tras palma ei peste umflatura din pantalonii lui. “Ce zici? Crezi ca e tare plictistit?” a intrebat el ranjind, tinand palma ei deschisa directe peste taria umflata a penisului lui.
Codruta a stat acolo cu palma direct pe umflatura din pantalonii fratelui ei si doar il privea cu ochii ei sclipind pofticiosi in lumina torida a soarelui, chiar si in acest petic de brazi. Pe moment Codrut doar statea acolo si o privea pe sora lui. Intr-un final, dupa cateva clipe lungi de priviri dinastea foarte pofticioase, Codrut a eliberat prinsoarea din prejurul mainii ei, lasand mana ei sa continue sa faca exact ceea ce vroia. Si Codruta rapid a inteles ca ea era la conducere si gentil si aproape imperceptibil a strans penisul lui, continuand sa priveasca pofticios direct in ochii lui. Stateau acolo, fata in fata, doar la cativa cm unul de altul, amandoi parand sa le fie frica sa strice acest moment si aceasta vraja care s-a format intre ei acuma.
Intr-un final, cand poftele lui carnale nu mai puteau fi stapanite, Codrut incet si-a intins mainile si le-a infasurat imprejurul ei. Apoi, tragand-o mai aproape de el, i-a dat un sarut moame si persistent pe buze. Nu era in nici un caz un sarut dintre frate si sora. Pe masura ce o saruta, Codrut putea sa simta cum penisul lui mai primeste o alta prinsoare timida si apoi a inceput sa returneze sarutul, fugarindu-si limba ei moale si fierbinte peste buzele lui. Codrut aproape a pierdut tot controlul asupra incarcaturii lui atunci cand a simtit limba surorii lui cum incerca sa isi forteze drumul printre buzele lui intredeschise. Codruta ii dadea un sarut frantuzesc… a gandit Codrut in sinea lui. Focoasa lui sora ii dadea un sarut frantuzesc, mintea lui perversa si infierbantata gandea, si automat si-a trimis limba proband in gura ei.
Apoi, in timp ce se sarutau, el a simtit cum ea si-a miscat mana afara dintre ei si si-a infasurat bratul imprejurul lui. Un foc electric s-a rupt prin creierul lui in timp ce ea isi fugarea mainile in jos peste fesele lui si le-a cupat. Apoi gentil l-a tras inspre ea in acelasi timp cand ea s-a frecat direct de penisul lui umflat. In timp ce creierul lui parca innota intr-o mare de hormoni, ea a inceput sa isi impinga pelvisul incet inainte si inapoi, gentil impingandu-se in masculinitatea lui, mimand ACEL act foarte intim.
Fugarindu-si mainile in jos peste formele perfect rotunde ale fundului ei tonifiat, Codrut le-a cupat si a tras-o puternic in imbratisarea lui. Era asa de excitat incat stia ca daca nu se vor opri acuma, o va fute exact aici unde erau fara nici o grija sa isi ascunda… activitatile. Nu vroia sa se intample asta pentru ca era mult prea riscant, dar nici nu vroia sa se opreasca…
Intr-un final, dupa clipe lungi de sarutat, amandoi aveau nevoie de aer si au rupt sarutul si s-au despartit. Codrut respira foarte greoi si era asa de excitat de aceste evenimente, incat doar statea acolo si se holba la ea cu gura intredeschisa. Pasiunea momentului il umplea ca apa care cadea de pe o cascada, lasandu-l moale din genunchi si transpirat.
Apoi, in timp ce Codrut continua sa o priveasca hipnotizat pe sora lui, aceasta a pasit mai aproape de el si s-a intins in jos direct in partea pubiana a pantalonilor lui. Presand mana ei de el, ea i-a strans penisul lui urias prin pantaloni. Codruta il privea cu acea sclipire pofticioasa in ochi si a inceput sa desfaca snurul pantalonilor lui scurti si apoi sa ii impinga putin in jos peste coapsele lui. Codrut doar a continuat sa o priveasca in ochi foarte excitat, intrebandu-se cat de departe va duce focoasa lui sora acest joc, degetele ei continuand sa alunece pantalonii lui scurti peste formele musculoase ale fundului lui, peste coapsele, lasandu-i sa alunece singuri pana cand au ajuns o gramada imprejurul gleznelor lui. Codrut a inghitit in sec, cutremurandu-se de excitare cand a vazut cum focoasa bruneta isi ridica mana iarasi sus la penisul lui si il strange direct prin chilotii lui.
Nici unul dintre ei nu parea sa simta nevoia sa vorbeasca in timp ce excitati se priveau unul la altul. Inima lui Codrut incepea sa bata ca un fluture ranit in timp ce astepta pentru urmatoarea miscare a surorii lui. Intr-un final, ochii ei au sclipit in lumina soarelui torid al dupa mesei si s-au atintit asupra umflaturii uriase care iesea foarte proeminet afara din chilotii lui. Apoi cu un murmur jucaus, ea si-a serpuit degetele mari in elasticul chilotilor lui. Codrut a observat ca sora lui continua sa priveasca foarte pofticios la umflatura care iesea afara din chilotii lui in timp ce aceasta a inceput sa ii impinga in jos. Stia foarte bine care va fi reactia ei atunci cand va vedea unealta lui. Era foarte mandru de cei douazecisicinci de cm ai lui si stia ca era cu mult mai mare ca multi.
Intr-un final, cu un suspin si a impinsatura, focoasa bruneta a alunecat chilotii fratelui ei in jos de pe penisul lui si acesta a sarit in sus ca un arc, mandru si inalt si lung si gros. Codrut a auzit o inspiratie adanca de la sora lui in timp ce ea acuma se holba in jos la coloana de granit care iesea ca un anacaonda afara din pubisul lui.
“Ohhhhh… daaaa…” a soptit ea, fugarindu-si varful degetului in sus dealungul penisului infasurat in vene si vinisoare ca intr-o plasa de pescuit. “E asa de… frumos…”
“La fel si sanii tai…” a reusit sa zica intr-un final Codrut, nestiind ce altceva sa zica.
“Esto asa de urias…” a murmurat ea, delicat infasurandu-si degetele imprejurul circumferintei lui impresive. “Zi drept… cate pizde ai futut pana acuma?”
“Oh… destule…” a ranjit el miseleste.
“Oh frati… o vreau asa de mult…” a murmurat ea, pe buzele ei aparand o pofta enorma sa il sarute acolo si sa il imbaie in saliva ei fierbinte.
“Si eu soro… te vreau asa de mult…” a raspuns el, intinzandu-se in jos si impingand chilotii si pantalonii lui scurti de tot de pe el, aruncandu-i undeva pe iarba grasa care ii inconjura. “Vreau sa iti dau tot ceea ce vrei… si cand vrei… vreau sa te fac asa de fericita…”
Ochii focoasei brunete au cazut automat jos la unealta lui si au vazut cum penisul lui urias a tresarit in sus si in jos chiar in fata lui. Cazand in genunchi in fata ei, Codrut repede a tras pantalonii ei scurti in jos peste picioarele ei tonifiate. Apoi, in timp ce privea pentru cateva clipe pubisul ei acoperit cu chiloti ei de matase, a putut vedea foarte clar pata de umezeala care se intindea dintre coapsele ei infierbantate.
“Pot vedea clar cat de mult o vrei soro!” a zis el usor, aplecandu-se in fata si sarutand pata umeda de pe chilotii ei.
“Oh, fratiiiiiiiii…” a gemut ea.
Si apoi, in cel mai tachinator mod posibil, Codrut a inceput sa alunece chilotii in jos peste picioarele ei si in curand pasarica ei neteda si catifelata era expusa pentru ochii lui pofticiosi. Lasand liberi chilotii, el s-a aplecat inainte si si-a scufundat nasul in pubisul ei lipsit de par. Inhaland aroma aceia de mosc, Codrut a simtit cum sora lui isi ridica cate un picior pe rand in timp ce pasea afara din chilotii ei. Infasurandu-si o mana imprejurul mijlocului ei, el s-a intors odata cu ea pana cand focoasa bruneta avea spatele lipit de masina. Mentinandu-si chipul scufundat jos in pubisul ei neted, a impins-o inapoi pana cand a simtit cum pulpele picioarelor ei fac contact cu masina. Apoi, a condus-o pana cand Codruta era asezata pe bancheta din spate si gentil a desfacut picioarele ei larg inapoi, privind cum pasarica ei frumoasa se deflora chiar in fata ochilor lui.
“Woooooow… e asa de frumoasa… ai o pizda asa de frumoasa…” a gemut el, inspirand adanc prin nas si savurand aroma delicioasa a poftelor ei carnale direct din crevasa ei.
Cutremurandu-se de excitatie, el si-a lasat gura mai jos pana la nodul de nervi din varf si a inceput sa linga petalele netede de piele imbibata cu secretile ei. S-a simtit ca si cum era pe cale sa explodeze in orice clipe in timp ce dragastos naruia fragila deschizatura cu limba lui inainte sa se miste in sus peste clitorisul ei intarit.
“Oh, fratioareeeeee…” a murmurat focoasa bruneta in timp ce a Codrut a inceput sa tachineze si sa tormenteze micul nod de nervi care iesea ca un periscop dintre petalele pasaricii ei. Codrut stia ca sora lui era extrem de excitata si nu va trebui mult pentru a fi impinsa dincolo de culmea in timp ce continua sa munceasca la micul nod de nervi. Intinzandu-se cu o mana, a inceput sa descojeasca petalele pasaricii inapoi de pe clitorisul ei si automat un duel pe viata si pe moarte a inceput intre limba lui si nodul ei de nervi.
“Oh… da… oh… daaa… ohhhh… daaa… daaaaaa…” sasaia focoasa bruneta, tinandu-se de ceafa fratelui ei cu amandoua maini si ghidandu-l in timp ce isi salta pasarica in sus in barbia acoperita cu sucurile ei.
Codrut frenetic si viguros ataca acea frumusete delicata, razuind clitorisul ei intarit cu limba si buzele lui in timp ce Codruta se zvarcolea pe bancheta din spate a masinii de teren si in curand a cazut in toata gloria inapoi. Gemete si cuvinte incoerente umpleau aerul in timp ce el continua sa ravaseasca pasarica si clitorisul ei cu gura si limba lui. El putea sa simta nevoia ei in timp ce continua sa o futa si sa o linga si sa o suga cat putea de bine. Si doar cateva clipe mai tarziu, a simtit cum infocata lui sora a atins lumea placuta a placerilor orgasmice.
“Aoleu… fratiiiii… Codrut… iubituleeeeeeee…” a gemut ea cat a putut de tare, saltand pasarica ei in sus direct in gura lui in timp ce el continua sa linga si sa lapaie la acea comoara saltareata.
Chipul lui Codrut era imbibat cu crema delicioasa a surorii lui in timp ce il mentinea scufundat intre coapsele ei atletice pana cand intr-un final, Codruta a lasat sa ii scape un tipat ascutit de placere si a cazut inapoi pe bancheta, stoarsa de toate fortele.
Dupa ce ultimele urme ale orgasmului ei s-au evaporat din trupul focoasei brunete, Codrut gradual si-a ridicat chipul imbibat cu sucurile ei din pasarica ei si incet s-a ridicat in picioare. Privind in jos la sora lui care era intinsa si parca in lumea placerilor acolo pe bancheta din spate a masinii de teren cu picioarele ei tonifiate foarte obscen desfacute, era tot ce putea sa se retina si sa nu sara acolo pe ea, chiar acolo pe loc. Privind la pasarica ei desfacuta, el a observat cum un strop de lichid vaginal s-a prelins incet in jos afara din crevasa ei direct pe bancheta din spate. Vazand-o asa, Codrut trebuia sa recunoasca si ii era confirmat faptul ca sora lui era cea mai frumoasa femeie din lume. Ranjind, si-a luat penisul in mana si a inceput sa il frece in sus si in jos prin crevasa imbibata cu nectarul ei.
“Asta… a fost… minunat…” a gafait ea intr-un final, gentil ridicandu-se in fund pe bancheta. “Pe bune… unde ai invatat sa faci asta?”
“Ehhhhh… fiecare are secretele noastre, soro…” s-a imbujorat el. “Dar tu ai un gust parca de nectar… pur si simplu il iubesc…”
“Ma bucur…” a chicotit ea.
“Si eu…” a zambit el, stergamd dosul mainii lui peste barbia inca imbibata cu nectarul ei.
“Vrei sa ma futi acuma?” a zambit ea sugestiv. “Sau vrei sa te sug?”
“Tu ce vrei sa faci?” a intrebat el nerabdator.
“Uh… as vrea sa ma futi…” a zis ea usor. “Dupa te sug sa o mai facem inca odata…”
“Wow soro, nu e nimic subtil cu tine… asa e?” a ras el usor.
“Hei… sunt asa de excitata acuma… ca nu iti vine sa crezi…” a ranjit ea, intinzandu-se in jos si prinzandu-se de penisul lui.
“Atunci… ce mai asteptam…” a ranjit el, intinzandu-se sa o impinga pe sora lui inapoi pe spate pe bancheta.
“Nu… stai asa…” a zis ea, ridicand picioarele ei in sus in masina incat talpile ei erau direct pe tavan. “Trage scaunele din fata cat poti de mult in fata…”
“Uh… okay…” a ranjit el, indreptandu-si trupul, penisul lui saltand in sus si in jos foarte obscen.
Deschizand usa din fata a masinii de teren, el s-a aplecat si repede a tras amandoua scaune in fata cat de mult a putut inainte pana cand au ajuns la limita pe sinele lor.
“Oh… si daca tot esti acolo… imi dai inca o bere…” a chicotit focoasa bruneta. “… si daca tot esti acolo… gaseste ceva rock&roll la radio… iubesc niste muzica tare cand sunt… confortata…”
“Tu esti sefa…” a ranjit el inapoi la ea, scotand o alta cutie de bere din six-pack si inmanand-o surorii lui. Apoi, a cautat la radio si tot a apasat pe butonul de cautat pana cand a gasit pe un post de radio Prodigy.
“Ce zici de asta?” a intrebat el intorcandu-se roata si incepand sa iasa din usa din fata a masini.
“Perfect… dar doar putin mai tare…” a zambit ea inspre el printre picioarele ei care in aceste clipe erau aruncate unul peste marginea spatarului banchetei din spate si unul pe spatarul scaunului din fata.
“Sper ca nu e nimeni prin preajma…” a murm...



    Login