Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 72
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2588 ori - Nota 5.00 (4 voturi)
Diana, gafaind si murmurand usor, a alunecat pana cand era in genunchi pe podea. Si Nicolae a alunecat impreuna cu ea, mentinand penisul lui stramt intre semilunele fundului ei si tinand-o puternic in brate. In aceste momente el practic lipit delicios de fundul lui, prinzandu-se de coapsele ei atletice ca un caine care futea o catea in calduri. Amandoi inca erau asa de excitati, in ciuda faptului ca tocmai au cremat, inspirati inca spre culmile poftelor carnale de ceea ce vedeau si auzeau si faceau. Si se pare ca asta era doar inceputul unui spectacol foarte placut.
Codruta si-a alunecat mana intre coapsele trupurile lor stramt lipite si a luat penisul pulsand al fratelui ei in prinsoarea ei, zdrobind capul lui purpuriu direct de abdomenul ei plat. L-a pompat de cateva ori in sus si in jos si apoi a cupat bilele lui, strangandu-le gentil, ca si cum ar cantarii abundenta incarcaturii cremoase de sperma care le umplea.
Codrut si-a alunecat o mana intre coapsele atletice ale surorii lui, degetele lui imbibandu-se in sucurile ei copioase si a inceput sa dezmierde tandru acolo. Pasarica ei aburinda a supt degetele lui inauntru, cat a putut de adanc in crevasa ei. Era evident ca focoasa bruneta era mult prea pregatita pentru a fi umpluta cu un penis monstru si unealta lui Codrut era acea care va furniza umplutura… si cei doi spectatori erau mult prea excitati sa observe aceasta scena.
Codrut a inceput sa o intoarca pe atletica lui sora pe spate, gandindu-se sa o incalece in pozitia misionarului. Chiar daca s-au futut in tot felul de pozitii, asta era una care o foloseau cel mai frecvent, in special pentru o futaie lunga si lenesa si delicioasa.
Codruta era pe cale sa se aseze pe pozitie, mai mult din obicei, intorcandu-se pe spate si desfacand inapoi coapsele ei atletice. Dar apoi si-a reamintit ca vroia sa dea un spectacol de neuitat celor doi spectatori. Si cei doi nu prea vor avea o priveliste buna asupra futai. Nu vor vedea mai mult decat fundul lui Codrut cum pompa in sus si in jos si poate cateva privelisti asupra bilelor lui leganande.
Asa ca, pentru cateva clipe lungi, in timp ce inca se sarutau pasional, cei doi gemeni s-au luptat ca si atunci cand erau mici si faceau lupte greco romane. Apoi, focoasa bruneta s-a intors intr-o parte si apoi si-a rotit trupul in asa fel ca Codrut a trebuit sa se aseze intr-o parte si apoi era impins inapoi pe spate de forta Codrutei. Chipesul tanar nu s-a impotrivit aproape deloc. Iubea orice pozitie. Si se pare ca Codruta avea chef sa fie la comanda, cu siguranta vroia sa isi scurcituiteze circuitele si Codrut nu avea nimic impotriva, nu strica putina odihna. Si un lucru foarte important. Nu avea nici o idee ca focoasa exibitionista avea alte motive ulterioare… in alte cuvinte… Codruta coreografia aceasta scena lasciva pentru beneficiul audientei.
Codruta si-a aruncat un genunchi peste si apoi s-a asezat calare direct peste salele lui. Sanii ei majestuosi s-au leganat delicios pe pieptul ei si Codrut s-a intins in sus si i-a prins in amandoua maini, framantand acele movile ferme si ciupind sfarcurile ei. Fundul ei se legana dintr-o parte in alta, ca si cum era o femela in calduri si isi sfichiuia coada in toate partile.
Chipul Codrutei era transfigurat de pasiune. Ochii ei sclipeau ca niste rubine mocnite si buzele ei senzuale erau umede si intredeschise, inca imbibate cu un amestec de sperma si saliva care l-a supt asa de lacom in urma cu cateva minute afara din penisul masiv al geamanului ei.
Si apoi s-a intins in jos printre picioarele ei si a luat unealta lui uriasa in mana, ghidand capul acela spongios in crevasa ei. Coapsele ei s-au cutremurat de pofta atunci cand incet si-a lasat salele in jos peste el. Capul lui purpuriu s-a frecat de labile pasaricii ei si focoasa bruneta l-a tinut acolo fix pentru cateva momente lungi. Miscandu-si incheietura mainii, ea a inceput sa freca varful penisului in sus si in jos peste si printre labile ei zemoase si peste clitorisul ei intarit.
Sucuri copioase se prelingeau in jos peste coloana aceia de granit in siraguri lungi si groase si presperma se prelingea afara din varf si se amesteca cu ce era peste zona ei pubiana. Capul lui purpuriu pulsa salbatic direct la intrarea tunelului ei si petalele pasaricii aceia stramte lacom au supt inanutru acel penis monstruos.
Din pozitia in care erau pe hol, Diana si Nicolae aveau o priveliste perfecta. Puteau sa vada bilele lui Codrut se cutremurau intre coapsele lui musculoase si dealungul coloanei aceia de granit a lui o vena pulsa parca odata cu bataile inimii lui si capul umflat al penisului se freca delicios direct la intrarea in acea pasarica stramta si zemoasa. Petalele imbibate ale pasaricii sugeau la varful penisului si clitorisul se umfla si se freca de capul acela spongios si copios acoperit cu sucurile ei. Siraguri de sucuri se prelingeau peste coloana aceia de granit si presperma lui se prelingea afara si se amesteca cu crema ei.
Amandoi, frate si sora se cutremurau incontrolabil. Nici unul dintre cei doi de pe hol nu au vazut un spectacol asa de incitant si amandoi erau disperati si nerabdatori sa vada penisul urias a lui Codrut cum se scufunda in tunelul cremos al Codrutei. Nicolae inca mai era calare pe coapsele Dianei, penisul lui urias stand comod direct intre semilunele fundului ei si l-a un moment dat s-a aplecat in fata si a inceput sa framante movilele ferme de pe pieptul ei. Coapsele ei s-au tensionat si s-au relaxat in repetate randuri in timp ce isi freca crepatura fundului direct dealungul coloanei de granti care era intre ele. Sperma care a ejaculat-o mai devreme peste tot spatele ei sclipea ca o linie de roua de dimineata pe iarba dealungul intregii ei coloane vertebrale si partea interioara a coapselor ei atletice erau foarte alunecoase cu inundatia iesita afara din pasarica Dianei.
Codruta, in intregime constienta de show-ul care il dadea pentru cei doi, continua sa frece capul penisului fratelui ei dealungul si printre labile ei pentru clipe lungi. El a gemut si a saltat in sus din fund, incercand sa isi indese penisul adanc in sora lui, dar vicleana bruneta a continuat tachinarile ei, de data asta simtind instinctiv cand sa isi retraga pasarica in sus in asa fel ca penisul lui sa nu intre in ea.
“Fute-ma odata!” a gemut iritat Codrut.
Codruta s-a asezat jos incet, luand coloana aceia de penis monstruos in pasarica ei, cm dupa cm dupa cm… In timp ce isi lasa salele in jos, fesele fundului ei s-au desfacut larg inapoi, expunand rozeta tuciurie a fundului ei. Codrut s-a facut comod pe salteaua patului, lasand-o pe focoasa lui sora sa se umple singura cu carnea lui, in voia ei.
Si apoi, capul acela spongios a inceput sa dispara in acea pasarica stramta si in cateva clipe la fel a inceput sa se intample si cu coloana aceia de granit. Cu jumate din penisul lui scufundat in ea, Codruta a facut o pauza in miscarea ei de cadere si a inceput sa isi legene pelvisul dintr-o parte in alta, miscandu-si pubisul in cercuri mici direct implantata pe penisul tare ca piatra al fratelui ei. Apoi, dupa cateva clipe care pareau sa dureze o eternitate pentru Codrut, superba blonda a inceput sa inghita mai departe penisul cu pasarica ei lacoma, luandu-l in interiorul ei pana la bile.
“Ahhhhhhhhhh!” a suspinat ea lung, adorand senzatia de a avea tunelul ei stramt umplut la perfectie cu penisul fratelui ei.
S-a mentinut ferma pe pozitie alte cateva clipe lungi, lasandu-l pe Codrut sa se infioare de la faptul ca avea fiecare cm din penisul lui masiv scufundat in tunelul pasaricii ei inundate. Labile ei erau infasurate la baza penisului ca un inel de logodna care se potrivea la perfectie. Si crevasa pasarica ei era larg desfacuta de diametrul gros al penisului si crema ei se prelingeau afara pe marginile ei netede si zemoase, ca si cum un lipici acoperea fiecare particica care mai ii despartea.
Mainile lui Codrut s-au mutat de pe sanii ei si au alunecat in jos peste marginile ei, cupand fesele ferme ale fundului ei. Si apoi a tras-o in sus. Coapsele Codrutei s-au incordat ca niste arcuri si focoasa bruneta si-a ridicat pelvisul in sus. Penisul lui a aparut iarasi, in intregime uns cu crema pasaricii ei, alunecos si sclipicios in lumina primelor raze de soare.
Diana murmura imperceptibil in timp ce continua sa priveasca. Perversa blonda chiar ca vroia in aceste clipe sa intre in dormitor si sa isi infasoare buzele de cei doi de pe pat, vrand ca penisul lui Codrut sa alunece printre buzele ei in timp ce aluneca in pasarica Codrutei si sa suga acea pizda in acelasi timp. Nicolae se gandea ca nu ar strica ca si gura Codrutei sa fie plina cu ceva, din moment ce pasarica ei era plina pana la refuz. Penisul lui pulsa direct in crevasa fundului Dianei in timp ce se intreba oare ce ar face gura Codrutei pe penisul lui in aceste clipe.
Codruta si-a ridicat pasarica de pe penisul lui Codrut in asa fel ca doar capul lui purpuriu mai era intre labile ei. A facut o pauza acolo pentru o clipa, si apoi incet a alunecat in jos, luandu-l in intregime iarasi. Pasarica ei era alunecoasa in timp ce se fugarea dealungul coloanei aceia de granit si ceva crema s-a prelins iarasi afara.
Penisul lui Codrut era asa de tare incat parca zumzaia de placere in pasarica ei. Parea parca sa fie un vibrator adanc infipt intre coapsele ei. Cand l-a luat iarasi in ea, capul lui spongios a tresarit in adancurile tunelului ei si coloana lui lunga si groasa parca era un levier care masura fiecare particica a ei.
Gafaind, Codrut a inceput sa salte in sus de pe pat cu fundul, conducand penisul lui sa intalneasca pasarica surorii lui in timp ce ea se lasa in jos. El o ridica apoi iarasi in sus cu mainile, apoi a trantea inapoi in jos pe penisul lui plonjand si apoi iarasi o ridica si iarasi o trantea si tot asa la infinit.
In curand, Codruta il futea pe fratele ei cu miscari lenese si ritmice, miscarile ei foarte lascive si parca de felina. Isi arcuia spatele inapoi si isi arunca capul dintr-o parte in alta, parul ei negru ca cerul noptii cazand in cascade peste umerii si obrajii ei. Varful limbii ei era impins printre buzele ei si narile ei parca scoteau aburi de la cat era de infierbantata. Isi legana pelvisul dintre parte in alta si in cercuri, apoi il lua in interior din unghiuri diferite. Fundul ei se impingea puternic inapoi si continua sa se hraneasca cu acel penis monstruos, facandu-l sa se frece foarte delicios dealungul clitorisului ei intarit si cauzandu-i cate un mic mini orgasm de n ori. Apoi se insuruba atunci cand se trantea iarasi jos pe el, practic zdrobindu-si tunelul pasaricii direct in penisul lui. Muschii puternici ai pasaricii ei stramte il sugeau asa de vorace, mulgandu-l in interiorul ei ca un aspirator, inclestandu-se asa de puternic incat atunci cand se retragea, labile ei erau intinse. Parca pasarica ei era intoarsa pe dinauntru afara.
“Fute!” a murmurat focoasa bruneta. Ea a inceput sa zica acel cuvant de fiecare data cand se trantea jos pe el, descrind actul pe care il performa in aceste clipe. “Fute… fute… fute..” gafaia ea, calarindu-l din ce in ce mai tare pe fratele ei. Apoi s-a intins la spatele ei si a inceput sa dezmierde bilele lui, apoi si-a fugarit degetele peste coloana penisului, simtind cum aluneca in si in afara ei.
Codrut gemea. Pasarica surorii lui il sugea inauntru ca gura ei. Peretii pliabili ai tunelului ei s-au modelat dealungul fiecarui milimetru patrat al penisului lui, inclestandu-se de fiecare portiune ca o mie de degete care faceau un masaj extrem de placut. El simtea ca si cum penisul lui era tras direct de la radacina ca o floare, ca si cum focoasa bruneta in curand ii va golii bilele cu suctiunea pasaricii ei. Valuri de extaz au erupt prin salele lui si Codruta a inceput sa vibreze peste tot trupul ei atletic si transpirat de la eforturile depuse in ultimele minute.
“O sa… cre… cremezzzz…” a suspinat ea lung.
Codrut, nerabdartor sa erupa odata cu ea intr-un orgasm simultan, a inceput sa plonjeze in sus furios, conducand penisul lui in ea asa de puternic incat parca ii zanganea oasele cu fiecare pompare. Bilele lui umflate se zdrobeau de fundul ei de fiecare data cand penisul lui era condus pana la baza in pasarica ei.
“Vino in mine, dragule!” a plans Codruta, vrand enorm de mult sa simta cum eruptia lui se spreia in torente in interiorul ei. Pasarica ei incepea sa se topeasca imprejurul penisului fratelui ei, parca era ceara unei luminari imprejurul unei flacari.
Si penisul lui a inceput sa sasaie in interiorul ei. “O sa explodez, soro!” a gafait Codrut.
“Ooooooooohhhh… daaaaaaa… toata sperma aia fierbinte si groasa adanc in pizda mea… inunda pizda mea cu crema ta…”
Codrut a saltat in sus inca odata si bilele lui au inceput sa erupa. Sperma lui a iesit afara prin varful penisului ca un geyser. Codruta a tipat ascutit in timp acea crema delicioasa era pompata in pasarica ei. Parea ca si cum statea pe un jet de apa exact atunci cand iesea afara sub presiune dintr-un furtun. Saltand violent, Codrut isi pompa sperma in pasarica surorii lui… jet dupa jet dupa jet… inundand-o, transformand tunelul ei intr-un jeleu. Si apoi pasarica ei a inceput sa se prelinga si sucurile ei sa se amestece cu sperma lui. Acest amestec apoi a inceput sa bolboroseasca afara din pasarica ei exact atunci cand penisul lui a fost condus inca odata, foarte adanc, dincolo de cervixul ei, erupand inca odata, de data asta parca direct in stomacul ei, cel putin asa a simtit superba blonda. Si apoi amestecul se prelingea afara pe marginea penisului direct peste bilele lui, adunandu-se intr-o balta direct pe pat.
Intr-un final, dupa clipe lungi de placere sublima, Codrut a incetat sa mai erupa si doar a cazut inapoi pe pat, gafaind si golit in intregime. Codruta a continuat sa calareasca penisul lui, scotand si ultimele placeri delicioasa afara din orgasmul ei ravasitor. Apoi, l-a fel ca el, si ea a cazut moale ca un jeleu peste el, gafaind de placere, sanii ei zdrobindu-se ca niste farfurii plate peste pectoralii lui puternici.
Penisul lui inca mai era indesat adanc in pasarica ei. “Stai tare, frati!” a murmurat ea, inca gafaind.
Codrut doar a murmurat ceva incoerent.
“Sa nu indraznesti sa te inmoi…” a tipat Codruta. “Am nevoie de multa pula astazi…”
Muschii talentati ai pasaricii ei au inceput sa munceasca lenesi dealungul penisului inca adanc infipt in ea, tragandu-l si framantandu-l ca o acadea, indemnandu-l sa ramana inca tare ca piatra. Apoi s-a intins inapoi si s-a prins de bilele lui golite, incercand sa le indemne sa se umple inca odata cu incarcatura lor pretioasa. Si chiar daca penisul lui urias doar s-a inmuiat putin, bilele lui au fost foarte bine golite si nu aratau nici un semn de o recuperare imediata.
Codruta a suspinat si incet si-a retras pasarica de pe penisul fratelui ei. Capul lui spongios a iesit in scurt timp afara si unealta lui lunga si groasa a inceput sa se legene si apoi a cazut peste abdomenul lui, ca si cum inca indecis daca sa ramana intarit sau moale. Fiecare cm din unealta aceia foarte bine stoarsa de forte era imbibata cu un amestec de sperma si crema. Pasarica desfundata a Codrutei era foarte larg deschisa in aceste clipe si un amestec de al proprilor lor fluide orgasmice a inceput sa se prelinga afara, direct peste portiunea neteda si catifelata dintre coapsele ei atletice.
Codruta si-a dat seama ca trebuie sa astepte ceva timp pana cand va fi fututa iarasi si nu avea nici un sens sa piarda vremea… si era timpul ca spectacolul dat iubitului si iubitei ei sa continue. Cu sanii leganandu-se foarte erotic, ea a inceput sa se tarasca in sus peste bustul fratelui ei. Codrut a ranjit atunci cand a ghicit intentile ei.
“Yeah, soro… stai pe fata mea…” a indemnat Codrut. El stia din experienta ca atunci cand incepea sa linga pizda cremoasa a surorii lui era sigur sa il excite iarasi si in orice clipa, va fi iarasi gata de atac asupra pasaricii ei. Si apoi… nu era nimic mai delicios ca pasarica Codrutei dupa ce a fost fututa.
Pasarica ei inundata s-a lasat mai jos si labile ei cremoase au inceput sa se frece de pieptul lui musculos. Un raulet de lichid orgasmic a inceput sa ramana in urma pasaricii ei. Mainile lui s-au prins de coapsele ei si a inceput sa isi linga buzele in anticiparea ospatului suculent care il va primi in curand.
Focoasa bruneta s-a ridicat putin si apoi a ingenunchiat direct peste chipul ridicat al fratelui ei. Codrut privea direct inspre petalele desfacute ale pasaricii Codrutei. Si-a facut capul comod pe salteaua patului si apoi si-a deschis gura larg inapoi, ca un pui de pasare care astepta sa fie hranit. Un picur gros de crema a cazut din pasarica ei si s-a zdrobit de buzele lui, si apoi limba lui a alunecat peste si a adunat tot acel amestec delicios.
“Ummmmmmmmm… da-mi-o soro…” a gafait el. Cu coapsele cutremurande, Codruta incet si-a lasat pasarica peste chipul nerabdator al fratelui ei. Limba lui a iesit afara ca un sarpe din vagauna lui ca sa ii intalneasca pasarica focoasei brunete. Si in curand a inceput sa lapaie la crevasa ei cremoasa cu slurpaituri lacome.
Codruta s-a aplecat si si-a ridicat fundul in sus in asa fel ca cei doi spectatori de pe hol sa poata vedea cum limba jucausa a lui Codrut in timp ce futea in si in afara pasaricii ei si in repetate randuri slurpaia delicios peste clitorisul ei. Fesele fundului ei s-au desfacut larg inapoi aratand inelul stramt al rozetei ei. Apoi a inceput sa isi legene soldurile dintr-o parte in alta si a lasat ca abdomenul ei sa vada peste fratele ei.
Tuguindu-si buzele la zona intima a surorii lui, Codrut a inceput un sarut frantuzesc cu pasarica acesteia ca si cum saruta buzele ei. Limba lui a intrat cat putea de adanc in tunelul ei si buzele lui lacom au tras de labile ei ca un papagal, sugand amestecul acela afara si inghitindu-l lacom.
“Ummmmmmmm… ce placut eeeee…” a tors ca o pisica focoasa bruneta.
“E asa de delicios…” a sasait Codrut printre saruturile ce le aplica pasaricii surorii lui, cuvintele deabia inteligibile.
“Ohhhhh… fratiiiiii… suge-maaaaaa…” a gemut Codruta lung. Si Codrut facea exact asta… si iubea fiecare clipa. Limba lui futea in si in afara ei si buzele lui sugeau vorace la nectarul care se prelingea afara de acolo. El practic sugea sucurile orgasmelor lor avute mai devreme in timp ce, in acelasi timp, el o conducea inspre o alta creasta orgasmica care focoasa bruneta iubea sa le simta. Inspirant, ca si cum penisul lui era atasat de limba lui de ceva mecanism misterios, unealta lui a inceput sa se umfle si sa se intareasca iarasi. Ar fi fost in stare sa o futa in aceste clipe, dar savura mult prea mult snack-ul oferit de pasarica ei, asa de mult incat vroia sa o termine cu limba lui proprie.
In aceste clipe, practic, Codruta calarea fata fratelui ei, frecandu-si clitorisul in repetate randuri de limba lui. S-a intins la spatele ei, stiind ca ii va excita si pe ea si pe fratele ei si la fel de mult si pe cei doi spectatori, si a inceput sa isi futa fundul direct cu proprile ei degete, incepand sa impinga in si in afara, fesele ei mulandu-se foarte erotic pe langa ea degetele ei.
“Aoleu maica maiculita!” a murmurat Nicolae aproape imperceptibil.
Auzind suspinul fratelui ei si parca scoasa din transa oferita de acest spectacol extrem de erotic, Diana a tras penisul lui pulsand in jos prin crepatura fundului ei pana cand era direct lipit de crevasa dintre labile ei. A inceput sa frece capul acela urias prin crevasa ei si sucurile ei l-au acoperit cu un strat copios din sucurile ei. Labile ei s-au cutremurat puternic si s-au deschis ca o floare imprejurul varfului.
“Mmmmmmmmmm, soro… nu te opriii…” a gafait Nicolae.
“Niciodata…” a soptit Diana, serpuind fesele ei atletice direct peste abdomenul lui musculos si frecand capul penisului in sus si in jos peste petalele cremoase ale pasaricii ei excitate.
Nicolae a inceput sa isi legene pelvisul inainte si inapoi pana cand la un moment dat capul lui purpuriu a alunecat in fundul ei, gandindu-se ca nu ar strica sa ii dea surorii lui futaia aia in fund care o vroia de ceva timp. Dar nu a lasat sa intre in fundul ei mai mult de cap si s-a prins puternic de trunchiul penisului lui intarit si l-a condus inapoi la crevasa dintre labile ei. Si-a intors privirea peste umar, privindu-l cu acea sclipire inumana a ochilor ei albastrii. “O vreau in pizda…” a soptit ea, senzual. “Vreau pula ta uriasa in pizda mea, fratioare… vreau sa fiu fututa bine de tot…” Si apoi si-a intors privirea inapoi sa observe ceea ce se intampla in dormitor si… in acelasi timp, a tras de penisul fratelui ei. Capul urias din varful coloanei de granit a alunecat usor in pasarica ei inundata si superba blonda a suspinat de placere. O umplea asa de perfect incat se infiora peste tot si trupul ei se furnica ca si cum un milion de degete incercau sa atinga pielea ei infierbantata. Tragandu-si mana de la penisul acela monstruos al fratelui ei, ea s-a prins de bilele lui si le-a framantat gentil, ridicandu-si fundul in sus pana cand statea intr-o mana si genunchi.
“Fute-ma, fratioare!” s-a rugat superba blonda. “Baga pula aia de tot in pizda mea… fute-ma ca o catea in calduri ce sunt…”
Nicolae si-a mutat mainile de la sanii ei majestuosi si s-a prins de soldurile ei atletice. Si-a leganat pelvisul dintr-o parte in alta, muncind muschii penisului in asa fel ca capul lui spongios se rotea peste tot la intrarea in pasarica ei, facand ca inelul format de labile ei sa devina si mai imbibat cu sucurile ei. El putea sa simta cum clitorisul ei intarit pulsa direct de partea dedesupt a penisului lui si sucurile ei se prelingeau copios afara si apoi mai departe peste bilele si printre coapsele ei in niste raulete fara sfarsit. Apoi a inceput sa isi insereze cm dupa cm din penis in caverna ei fierbinte si alunecoasa.
Diana a gafait de placere. Ei deabia ii venea sa creada ce placut era sa simta acel penis monstruos cum usor aluneca tot mai adanc in tunelul ei stramt. Si-a impins fundul inapoi in timp ce Nicolae aluneca tot mai adanc. Bilele lui pareau sa se umfle si mai mult in palma ei si mai mult de jumate din monstrul lui era indesat in pasarica ei, cealalta jumate legandu-i ca o masina si remorca.
Diana simtea ca parca pluteste in timp ce era penetrata tot mai mult de acel penis monstruos al fratelui ei. Se furnica peste tot pe masura ce intra tot mai adanc in ea si apoi, dintr-o data era in intregime in ea. Un adevarat monstru de satisfacut pasarica ei. Si mereu cand o inunda cu monstrul lui era ca si cum se contopeau si deveneau iarasi o singura persoana. De mult timp constiinta ei nu mai protesta atunci cand fratele ei era contopit cu ea in acest fel intim, si nu o mai interesa de nimeni si nimic in aceste clipe… era practic inundata de cele mai pure pofte carnale si trupesti.
Nicolae a gafait si si-a indesat ultimii cm din penisul lui si in curand era pana la baza in caverna ei perfecta, umpland pasarica cremoasa a surorii lui cu unealta lui. Bilele lui erau lipite si aproape incercau sa intre si ele in acea caverna perfecta. Labile Dianei erau parca un inel perfect stramt imprejurul bazei penisului monstrus al fratelui ei. Muschii ei stramti erau inclestati pe fiecare portiune a penisului. Apoi, a inceput sa ii stranga si sa ii relaxeze lenes, ca si cum experimenta pentru prima data un asemenea penis, trimitand valuri de placere in sus pe coloana aceia de granit intr-o serie de inele contractande care se fugareau dealungul intregii lungimi monstruoase a penisului, de la baza pana la cap, undeva adanc in uterul ei.
“Maica maiculita surioara!” a gemut Nicolae atunci cand pasarica ei a inceput sa il dezmierde in acest fel excuizit.
Diana stia ca si aceasta experienta ca toate celelalte din ultima luna va fi una foarte spectaculoasa. Parca de fiecare data cand o faceau, totul devenea si mai intens. Peretii pasaricii ei s-au cutremurat iarasi, sugand pretiosul tub lung si gros care era inserat acolo. Si un lucru care marea exponential experienta data de Nicolae cand o futea de la spate era faptul ca amandoi continuau sa priveasca show-ul foarte erotic dat de cei doi gemeni care se copulau pe pat.
Nicolae a mentinut toti cei douazecisicinci de cm ai penisului lui monstruos indesat adanc in pasarica Dianei, ca si cum ii era frica sa piarda senzationalele miscari date de tunelul ei. Si-a flexat muschii penisului si a facut ca unealta lui sa pulseze si sa zbarnaie in interiorul pasaricii ei inundata, si muschii ei continuau sa dezmierde penisul pe toata lungimea lui ca o mie de degete care ii faceau un masaj foarte expert. Sanii ei s-au zgaltait fermi pe pieptul ei in timp ce incerca sa se contopeasca si mai mult cu fratele ei. Apoi si-a lasat capul in jos pana cand barbia ei se freca de podea si a incercat sa isi ridice fundul ei atletic si mai sus, aducandu-si genunchi si mai apropiati unul de altul. Nicolae si-a arcuit spatele, impingand si mai mult in fata ca si cum incerca sa insereze si bilele in tunelul ei fierbinte si alunecos.
“Oooooooooohhhhh, fratioareeeee… e asa de placutttttt…” a murmurat superba blonda.
Capul penisului lui Nicolae s-a bulbucat si mai mult in interiorul pasaricii Dianei si coloana lui de granit se intarea si mai mult in interiorul ei, ridicand fundul ei si mai sus in timp ce se pozitiona intr-un unghi nou pentru o penetrare cat mai placuta. Tunelul superbei blonde era foarte stramt… si foarte alunecos. Peretii pasaricii pareau sa se roteasca ca imprejurul unui tirbuson. Penisul acela chiar ca era unul al naibii de urias si facut la perfectie pentru pasarica superbei blonde, excitand-o extrem de mult.
Nicolae si-a alunecat o mana imprejurul soldurilor ei si si-a scufundat degetele in pubisul ei din fata. Calcaiul palmei lui se odihnea direct pe movila neteda si catifelata a pasaricii si degetele lui au incepus sa maseze clitorisul ei.
“Ahhhhhhhh… ce placut eeeeee…” a tors ea ca o pisica in timp ce clitorisul ei intarit pulsa si se furnica direct de mana lui.
Si apoi, spre surprindere si placerea superbei blonde, fratele ei a inceput sa futa cu un deget canalul ei anal, gentil inserand si scotand degetul mijlociu, in timp ce cu cealalta mana continua sa se joace cu clitorisul ei. Diana a continua sa dezmierde bilele lui umflate in timp ce ramaneau acolo contopiti in zona pubiana, fara sa se miste deloc, penisul lui ramanand ferm infipt in pasarica ei.
“Fute-ma acuma, fratioare…” a indemnat Diana. “Scoate si baga pula aia uriasa a ta si fute-ma pana cremez… oh, shit, oh, fratiiiii… umple-ma cu sperma ta fierbinte…”
Nicolae s-a retras inapoi, incet tragand unealta lui uriasa din pasarica surorii lui. Labile ei se strangeau ca un cleste imprejurul penisului lui, mulgandu-l expert. Si el s-a tot retras inapoi pana cand doar capul lui spongios mai era in caverna ei, si a facut o pauza de cateva clipe sa absoarba placerea ce trecea prin tot trupul lui. Apoi si-a hranit unealta inapoi in caldura dogoritoare a pasaricii ei printr-o pompare ascutita si penetranta pana la baza iarasi si a indesat-o pe superba blonda iarasi pana in cele mai neexplorate locasuri ale pasaricii ei.
Si apoi iarasi s-a retras si iarasi a intrat si tot asa pana cand a ajuns la un ritm constant. Si Diana facea ceva asemanator, ca un fel de balans, impingand fundul ei inapoi sa intalneasca pomparile lui si serpuindu-si pelvisul atunci cand el se retragea, in asa fel ca coloana lui de granit aluneca prin toata caverna ei, adaugand o frictiune si mai delicioasa odata cu pomparile lui de in si in afara.
Bilele lui erau asa de pline in aceste clipe incat au inceput sa se legene inainte si inapoi ca niste bile de biliard care se lovesc in repetate randuri. Si continua sa dezmierde cu degetele fiecarei maini, fie clitorisul ei, fie fundul ei, intr-un ritm dat de futaia care o dadea cu penisul in pasarica ei. Diana a eliberat bilele lui si si-a mutat palma peste mana lui care se juca asa de delicios cu clitorisul ei, imitand miscarile degetelor lui, ca si cum ea se masturba singura. Senzatile erau asa de magice pentru superba blonda si erau inmultite exponential de faptul ca priveau cum o bruneta foarte sexxy statea calare direct pe fata fratelui acesteia.
Codruta isi ondula abdomenul si pelvisul in toate directile si isi zdrobea fundul si pasarica de gura fratelui ei, incercand sa se apropie si mai mult de o alta explozie incendiara data de buzele si limba lui Codrut. Sucurile ei se prelingeau copios in gura lui si o parte isi continua drumul mai departe prin colturile gurii lui si peste barbia si gatul lui pana se faceau o balta jos pe salteaua patului. Codrut se tinea de coapsele surorii lui si o mentinea ferm pe pozitie, continuand sa se joace cu ea si sa trimita tot mai aproape de explozia care iubea sa o simta mereu. La un moment dat Codrut a zis ceva, dar Codruta nu a inteles cuvintele, auzind doar niste bolboroseli si gafaieli in timp ce vorbea direct in pasarica ei.
La un moment dat, Codruta si-a aruncat privirera peste umar si a observat ca penisul fratelui ei era iarasi tare ca piatra, dar limba lui facea asa minuni la pasarica ei incat nu avea nici un chef sa treaca inapoi pe unealta lui. Va fi timp mai tarziu sa se ocupe de erectia lui… dupa ce va crema odata si pe gura lui.
“Linge-ma, fratioareeeeee…” a gemut ea ascutit si limba lui s-a plesnit adanc in pasarica ei, direct in inundatia facuta de sucurile ei vaginale.
Nicolae o futea pe sora lui din ce in ce mai rapid in aceste clipe, pompand in Diana ca un caine aproape de explozie in timp ce aceasta gafaia ca o catea in calduri si se sincroniza cu vigoarea pomparilor fratelui ei. El s-a arcuit inapoi foarte mult la un moment dat si apoi a pompat adanc si foarte penetrant in ea, forta plonjonului pur si simplu ridicand fundul ei foarte sus in aer. Apoi s-a retras pana cand doar capul penisului mai era, a lasat fundul ei in jos si a plonjat inainte, facand ca unealta lui intre intr-un unghi care facea ca fundul ei sa fie lasat si mai aproape de podea. Si a continuat sa o pompeze in diferite unghiuri si cu o vigurozitate asa de mare incat penisul lui se freca pe toata lungimea lui dealungul clitorisului ei intarit la maxim.
Sucurile ei se spreiau afara din pasarica ei in timp ce penisul lui o inunda pana dincolo de cervix. Penisul lui era in intregime imbibat de la spreiul si siragurile de picuri de sucuri din pasarica ei, chiar si bilele lui erau acoperite cu acea crema delicioasa. Inundatia din pasarica ei aluneca in cascade in jos pe coapsele ei interioare si a inceput sa se intinda chiar si peste pubisul si abdomenul ei. Nicolae o futea pe sora lui pana cand trupul acesteia era transformata in jeleu si superba blonda era salbatica si plina de niste pofte carnale asa de primordiale incat ceva dus la extrem parca punea stapanire pe ea. Penisul lui parea sa intre pana in stomacul Dianei dupa felul penetrant si viguros cum era fututa. L-a un moment dat, Diana si-a aruncat privirea printre sanii ei balanganitori si credea ca poate sa vada cum penisul fratelui ei se contureaza prin abdomenul ei in timp ce futea ca un piston de motor turbo in tunelul pasaricii ei.
Nicolae o futea in aceste clipe fara nici o mila, iubind sa o futa pe sora lui mai mult decat a iubit sa futa pe oricine. Faptul ca s-a transformat dintr-o inocenta intr-o ninfomana si faptul ca comiteau incest doar adauga fiorilor care ii simtea, si amandoi stiau ca se vor fute si suge si cine stie ce alte lucruri traznite pentru mult timp de acuma inainte. Si Diana avea intentia sa fie fututa de virilul ei frate oricat putea de des si de mult, acuma ca stia ce placut era, si mai stia un lucru. Oricat de multe alte persoane va fute de acu inainte, fratele ei era acela care va fi cel mai bun la pat si favoritul ei, lucru care era sigura ca era impartasit si de el. Un spasm de placere primordiala si dusa la extrema s-a rupt prin salele superbei blonde si ea a suspinat.
“Cremeaza-ma, fratioareeeee…” a murmurat ea. “O sa ma topesc… scuipa sperma ta fierbinte si groasa in pizda meaaaaaa…”
Cuvintele Dianei l-au inflamat pe Nicolae. Si el a inceput sa plonjeze in ea si mai violent, fundul lui o parca o umbra nevazuta in timp ce crestea viteza pomparilor in si in afara pasaricii ei. Bilele lui s-au adunat dintr-o data sub baza penisului si coloana lui de granit parca era bagat intr-un furnal atunci cand a plonjat iarasi pana la baza in pasarica ei.
Amandoi, frate si sora, construiau ceva dinamic, ceva dublu si aproape simoltan. Valuri de placere se furnicau prin salele Dianei si Nicolae gemea in timp ce fiorii placerii se ridicau tot mai mult in abdomenul si bilele lui. Abandonandu-se amandoi proprilor lor placeri, Diana si Nicolae nu prea mai urmareau ce se intampla pe pat intre Codruta si Codrut. Ochii Dianei parca erau nefocusati si doar sclipeau acel albastru nenatural al lor si privirea lui Nicolae era atintita inspre fundul saltaret al focoasei lui surori, anticipand momentul cand isi va revarsa iarasi samanta adanc in pasarica ei. Si pentru ca amandoi erau pierduti in realitatea placerii lor, nici unul dintre ei nu si-a dat seama ca pomparile ravasitoare ale lui Nicolae o propagau pe Diana inainte, plensind fundul si coapsele ei cu pelvisul si coapsele lui in asa fel ca ea practic se tara in patru labe inainte… practic se futeau ca un caine si o catea direct dincolo de tocul usii… direct in dormitor!
Codruta a auzit gafaitul lui Nicolae si scancetele Dianei. Ea se intreba daca scumpul ei iubit si prietena ei cea mai buna se futeau deja… sau se sugeau. Ridicandu-se putin din solduri, ea si-a intors privirea inspre usa dormitorului si a suspinat.
Diana si Nicolae, se futeau ca doua animale in calduri si practic inaintau tot mai mult in dormitor odata cu fiecare pompare ravasitoare si penetranta data de el.
Codruta privea… fascinata. Era o priveliste… fantastica. Si nu prea ii mai pasa cine se da in spectacol in aceste clipe. Fara sa isi prea dea seama ce face, s-a facut mai comoda si s-a asezat ferma pe chipul fratelui ei, strangandu-si coapsele imprejurul urechilor acestuia in asa fel ca bloca orice sunet si imagine care ajungea la urechile si ochii lui, ascunzand situatia fata de el.
Gafaind, Nicolae isi plonja penisul in pasarica surorii lui fara nici o mila si o conducea fara sa isi dea seama cativa cm pe rand tot mai in fata si inauntru in dormitor. Un raulet de crema din pasarica ei era lasat in urma lor pe podea in timp ce iesea copios afara din ea. Genunchii lui Nicolae alunecau de multe ori pe lichidul acela alunecos. Era foarte aproape de explozia lui acuma si si-a mutat prinsoarea mainile de la clitorisul si fundul ei, prinzandu-se ferm de soldurile ei si tragand fundul ei puternic inapoi in timp ce plonja inca odata penetrant in pasarica ei.
“Vino… vino… vino… inunda pizda mea…” a tipat Diana.
“Yeah… sunt asa de aproapeeeee…” a plans Nicolae. Pasarica Dianei s-a furnicat si infiorat salbatic in timp ce a inceput sa cremeze. Nicolae putea sa simta crema ei fierbinte cum se prelingea si era scuipata afara din tunelul pasaricii Dianei, inundat copios dealungul intregului lui penis si apoi afara si mai mult. In aceste clipe el a inceput sa plonjeze in craterul ei bolborosind ca o racheta aruncata intr-un vulcan erupand.
“Acumaaaaa…” a suspinat el, plonjand inca odata pana dincolo de baza in pasarica ei. Sperma lui a inceput sa bolboroseasca de bucurie in timp ce superba blonda a simtit cum torentul lui a inceput sa o spreieze ca un furtun cu presiune undeva dincolo de cervixul ei. Propriul ei climax a ajuns in cele mai inalte culmi ale placerii si pasarica ei pur si simplu s-a dizolvat imprejurul penisului lui erupand. Nicolae isi pompa sperma in adancurile ei salbatic, scuipand acel lichid in cele mai adanci locasuri ale salelor ei si Diana crema iarasi si iarasi si iarasi, trecand printr-un alt orgasm ravasitor de fiecare data cand simtea un alt torent de sperm cum erupea in adancurile ei.
“Ooooooooohhhh… ce iubescccccc astaaaaa…” a tipat Diana fara nici o retinere.
Ultimul torent al incarcaturii lui Nicolae a erupt in ea si apoi el practic a cazut in maini si genunchi peste ea, capul lui ajungand aproape de gatul ei. Diana s-a trantit inapoi in el, pompand in acest fel si ultimele picaturi afara din penisul lui. Capul ei s-a intors inapoi peste umar si l-a privit pe fratel ei, zambind visatoare. Nicolae a zambit inapoi la ea in cel mai dragastos si senzual mod posibil. Se intreba daca sa isi scoata unealta afara din ea acuma ca si-a golit bilele in pasarica ei, sau sa o lase acolo si sa astepte pentru ca bilele lui sa se umple iarasi.
Si apoi, si-a aruncat privirea inspre pat, sa vada ce mai fac cei doi gemeni si a suspinat cand a observat ca el si Diana s-au futut direct pana in dormitor si mult mai aproape de pat si erau la nici juma de metru de pat.
Diana a observat privirea de pe chipul fratelui ei si si-a intors capul sa vada care era cauza. Si ea la fel, a suspinat cand si-a dat seama ca s-au futut pana dincolo de usa dormitorului si Codruta se uita la ei. Diana s-a imbujorat automat si a ranjit atunci cand a observat zambetul miselesc de pe chipul prietenei ei.
Codruta a dus un deget la buzele ei in semn sa nu faca zgomot. Dupa felul cum a reactionat, cei doi si-au dat seama ca focoasa bruneta stia de ceva vreme ca era privita. Nicolae si-a tras penisul afara din pasarica Dianei si apoi o inundatie uriasa de sperma si crema vaginala a inceput sa se prelinga copios afara din pasarica ei. Penisul lui inca era tare ca piatra. Aruncand iubitei lui un ranjet miselesc foarte asemanator cu al surorii lui, el a inceput sa se aseze pe podea in fund in spatele Dianei.
Dar Codruta nu i-a lasat sa stea acolo. Rapid le-a facut semn sa vina pe pat. Ranjind, Diana si Nicolae s-au tarat in genunchi pana cand erau langa pat. Codruta le-a facut semn sa astepte pentru o clipa si apoi s-a intors inapoi spre fratele ei.
“Vreau sa sug si eu, frati…” a soptit focoasa bruneta.
Un gafait ascuns de pasarica ei a bolborosit din gatul lui Codrut. Codruta a inceput incet sa se intoarca roata, cu fata inspre penisul lui. Fara ca nici o clipa sa isi ridice pasarica ei inundata de pe chipul fratelui ei, ea si-a aruncat un genunchi peste si s-a intors cu osutaoptzeci de grade pana era cu fata inspre penisul lui. Apoi si-a inclestat coapsele stramt imprejurul urechilor lui iarasi si fundul ei ferm si tonifiat se odihnea direct pe fruntea lui. Codrut practic in aceste clipe era mut si orb, ochii si urechile ei ascunse de coapsele si fundul ei, constient doar de pasarica care o lingea si sugea vorace in aceste clipe.
Apoi Codruta s-a aplecat peste el pana cand era cu gura aproape de penisul monstruos al fratelui ei, intr-un saizecisinoua clasic, o pozitie care o iubeau amandoi extrem de mult. Aruncandu-si privirea inspre Diana si Nicolae prin niste gene intredeschise, ea si-a impins limba afara si a inceput sa linga capul penisului urias al fratelui ei. Limba ei a lasat un strat copios de saliva peste tot capul lui purpuriu si apoi a alunecat in jos dealungul unei vene groase care mergea pana la baza penisului si in curand buzele ei au facut contact cu pubisul lui neted si lipsit de par, dandu-i un sarut foarte pasional chiar acolo.
Diana si Nicolae continuau sa priveasca foarte lacomi acest spectacol lasciv. I-au mai privit cum se sug inainte, dar acuma era foarte aproape de centrul actiunii la doar cativa cm si Codruta o facea cu toata pasiunea si nevoia carnala care o simtea.
“Pula lui e asa de delicioasa!” a soptit Codrut inspre Diana. “Vrei sa o gusti?”
Pe chipul Dianei a aparut un zambet larg si si-a lins buzele sugestiv si drept raspuns. Dupa ce a terminat sarutul, buzele Codrutei iarasi au urcat in sus dealungul penisului pana erau pe capul lui spongios. Degetele ei s-au infasurat imprejurul bazei penisului si apoi a impins capul penisului inspre Diana. Superba blonda si-a umezit buzele cu limba si apoi lacoma si-a pus-o pe capul acelui penis monstruos. Ochii ei s-au ridicat si s-au intalnit cu ai Codrutei si aceasta din urma i-a dat un zambet dinacela aprobator si miselesc.
Apoi Diana si-a reintors atentia inapoi la acadeaua unde si-a pus limba si a inceput sa lapaie lacom la penisul urias al lui Codrut. Dupa ce in urma cu vreun sfert de ora a fost scufundat in tunelul stramt al Codrutei, acuma inca mai avea urmele acelei futai si era inca imbibat cu un amestec de sperma si crema dandu-i un gust foarte delicios pentru superba blonda. In curand si Codruta s-a aplecat sia inceput sa linga peste capul acela urias si in curand doua limbi se duelau pentru suprematia asupra lui.
Codrut a gemut in pasarica Codrutei. Codruta era o tipa care sugea unealta lui fantastic, dar acuma parca se intrecea pe ea insasi. Era ca si cum ea avea doua limbi?
Diana, umpluta cu o pofta carnala enorma si incurajata de lasciva ei prietena, si-a desfacut buzele mai larg intr-un O perfect si si-a hranit poftele inserand capul lui Codrut in intregime in gura ei. Obrajii ei se trageau si se umflau obscen atunci cand sugea vorace acea coloana de granit. Codruta s-a lasat mai jos si a inceput sa isi fugareasca limba ei jucausa in sus si in jos peste restul penisului, trasand dealungul unei vene pulsande un rau de saliva fierbinte si lingand in repetate randuri buzele prietenei care sugea si lapaia capul.
Apoi si-a alunecat limba iarasi in jos pana cand a ajuns aproape de bilele lui umflate, apoi a lins iarasi in sus. Diana si-a tras buzele intr-o parte si apoi ea si Codruta au inceput sa suga la capul acela urias, sarutandu-se in repetate randuri cu acea bucata carnoasa si spongioasa mai mereu intre buzele si limbile lor.
Lui Codrut deabia ii venea sa creada cat de placuta era suctiunea care o primea acuma! Cum a putut sa ascunda sora lui geamana de el o tehnica asa de magica ca asta? Cum reusea sa ii linga coloana penisului si bilele si sa suga la capul penisului… toate in acelasi timp? Chiar ca i-ar fi placut sa vada cum facea asta, dar capul lui era ferm scufundat in pasarica ei aburinda si el putea doar sa speculeze si sa se bucure de ceea ce primea. Un strop de sperma s-a prelins din pisatoare si a alunecat in jos dealungul capului. Diana l-a adunat repede cu limba ei si a murmurat.
“Ma lasi sa ii beau sperma?” a zis ea mai mult doar din buze.
“Oh, da… poti sa o bei, amiga…” a soptit Codruta inapoi. “Il sugem amandoua impreuna si dupa poate exploda direct in gura ta…”
Nicolae s-a ridicat de pe podea si s-a asezat in fund pe marginea patului si privea hipnotizat ce faceau fetele. In timp ce o privea pe focoasa lui iubita si pe superba lui sora cum imparteau penisul lui Codrut, propriul lui penis iarasi a inceput sa tresara si sa se furnice violent. Limbile lor jucause slurpaiau dealungul coloanei aceia de granit si buzele lor il sarutau din toate directile, in multe cazuri practic sarutandu-se una pe alta cu capul penisului intre ele. Nicolae s-a aplecat mai mult si ochii lui erau mai aproape de actiunea aceia extrem de excitanta.
Cand l-a vazut asa de aproape pe iubitul ei, Codruta i-a aruncat un ranjet dinacela foarte marsav. Apoi s-a intins si a luat coloana lui de granit in mana ei, stragand-o gentil si parca promitand ca el va fi urmatorul. Nu a inceput sa il masturbeze, doar il tinea si il mai strangea din cand in cand. Nu era pe cale sa iroseasca incarcatura lui pe o masturbare.
Stropi alunecosi de sperma se prelingeau in jos pe coloana groasa a penisului lui Codrut in timp ce pisatoarea lui lasa si mai multa presperma afara. Diana si Codruta lapaiau lacom acea crema delicioasa. Se sarutau iarasi, lasand ca nectarul lui Codrut sa alunece dintr-o gura in alta, fiecare inghitind o portiune. Capul penisului a pulsat nervos si a tresarit in timp ce eforturile combinate ale celor doua frumuseti il aduceau si mai aproape de culmea lui orgasmica. Stiind ca isi va ejacula incarcatura foarte curand, Diana a supt mai mult de jumate din penis in gura ei si a inceput sa isi alunece buzele in sus si in jos dealungul lui in timp ce practic il indemna sa explodeze cat mai repede in gura ei lacoma.
“Ummmmmmmmmmmm…” a murmurat superba blonda in timp ce mai multa presperma se prelingea pe papilele ei gustative si apoi mai departe pana in stomacul ei.
Codruta lapaia in aceste clipe la baza si aproape de bilele lui Codrut si apoi in sus pe jumatea din penis care nu era in gura Dianei. Codrut se intreba oare cum putea sora lui sa faca aceste lucruri in acelasi timp. Ea sa aiba o limba de sarpe sau asa ceva, alta explicatie nu avea chipesul brunet. Diana continua sa inghita jumatea ei din penis si Codruta continua sa lapaie saliva si ce iesea afara din gura prietenei ei in raulete de saliva spumeganda si presperma.
Apoi Codruta l-a tras pe Nicolae mai aproape. Penisul lui pulsa asa de violent in mana ei incat focoasei brunete ii era frica ca nu cumva sa explodeze inainte sa aiba sansa sa il i-a in gura si gatul ei. Asa ca l-a tras mai aproape si si-a sfichiuit limba peste capul penisului lui Nicolae, abandonand in intregime jumatea de penis linsa pana acuma.
Codruta slurpaia penisul lui Nicolae in gura ei lacoma si a inceput sa suga vorace la el. Dupa ce tocmai a ravasit si explodat adanc in pasarica Dianei, toata unealta lui era inca imbibata si cremoasa si suculenta si Codruta se bucura enorm de mult de gustul sucurilor combinate ale Dianei si ale lui Nicolae la fel de mult ca si de penisul iubitului ei… si deabia astepta sa suga incarcatura de sperma depozitata in pasarica Dianei… cat mai repede posibil.
Asezandu-se in genunchi pe salteaua patului, Nicolae s-a facut mai comod pentru a fute in si in afara buzelor foarte experte ale iubitei lui. Bruneta asta ninfomana galgaia atunci cand intregul lui penis a alunecat in intregime in gura si gatul ei, pubisul lui facand contact direct cu nasul ei. Codruta a facut tot posibilul sa i-a cat mai adanc in gatul ei acea unealta monstruoasa si in curand muschii gatului ei se miscau ca niste valuri dealungul coloanei lui, nerabdatoare asteptand dupa nectarul lui delicios.
Nicolae a gemut si a futut inca odata adanc pana la bile in gura si gatul iubitei lui. Bilele lui s-au plesnit foarte incitant de barbia ei. Apoi si-a retras penisul de pe buzele ei, imbibat cu saliva ei spumoasa, apoi l-a alunecat iarasi inauntrul gatului ei. Codruta aproape s-a innecat, dar l-a luat in intregime in gatul ei, iubind fiecare cm potent al uneltei lui monstruoase.
Pufaind dealungul penisului, Codruta a soptit. “Vino pentru mine, iubitule… sunt asa de insetata…”
Nicolae a inceput sa o futa din ce in ce mai repede, penisul lui incepand sa se umfle si sa pulseze in timp ce il conducea si pompa si se apropia tot mai mult de culmea lui orgasmica. Si Codruta avea foarte mare grija de penisul acela care dealungul ultimilor doi ani i-a dat asa de multa placere incat daca facea o comparatie intre cum era inainte sa il cunoasca si cum e acuma, ar vedea o diferenta de la cer la pamant.
Si Diana arata un entuziasm egal in timp ce sugea lacom pe penisul delicios al lui Codrut. Presperma lui bolborosea in gura ei intr-un raulet constant si fundul ei parca se legana dintr-o parte in alta pe marginea patului, aratand oricarui spectator placerea si bucuria ei. Diana scancea si gafaia si il inghitea vorace si era asa de multa prespema incat se prelingea afara dintre buzele ei si peste barbia ei.
Nicolae gemea si isi legana pelvisul inainte si inapoi lenes, o palma asezata direct pe capul iubitei lui, tinand-o ferm pe pozitie in timp ce futea gura ei ca si atunci cand futea pasarica ei. Si apoi dintr-o data, gura ei a fost umpluta cu sperma lui.
“Ummmmpppfffffff!” a gafait Codruta, inghitind torent dupa torent din nectarul lui suculent si sugand si mai mult afara de fiecare data cand il mulgea cu gatul ei.
Sperma iubitului ei era asa de delicioasa incat o inflacara de pofte carnale foarte salbatice. Codruta isi mentinea capul stabil pe pozitie si il lasa pe Nicolae sa ii futa gura la fel ca atunci cand ii futea pasarica si capul Dianei se misca in sus si in jos in timp ce sugea penisul lui Codrut in cel mai placut mod posibil, mulgand bilele lui pana cand erau golite in intregime in gura si stomacul ei.
Golit, Codrut a cazut inapoi pe salteaua patului si a inceput sa se concentreze asupra linsorii care i-o dadea Codrutei. Si gura Dianei nu s-a lasat deloc din munca care o facea in aceste clipe si a continuat sa il mulga de ultimii stropi de sperma delicioasa.
Nicolae si-a ejaculat ultimul torent de sperma adanc in gatul iubitei lui si apoi a cazut inapoi pe calcaie cu fundul, penisul lui tragandu-se dintre buzele ei. Limba ei a iesit afara si l-a curatat in intregime, lasandu-l curat ca lacrima.
Apoi, cu amandoua stomacurile lor pline de nectarul acela delicios, Codruta si Diana s-au sarutat una pe alta foarte pasional, limbile lor imbibate cu sperma duelandu-se si flavoarea salivei se muta dintr-o gura in alta in repetate randuri. Saltand si zdrobindu-si pasarica pe chipul fratelui ei, Codruta si-a aruncat privirea in jos si a observat ca acesta inca mai avea o erectie uriasa. Diana, la fel, a privit in jos la s...



    Login