Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 71
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2680 ori - Nota 6.67 (6 voturi)
Capitolul 79

22 iulie 2005 – vineri

Fermuarul jeansilor mulati pe trupul Dianei era larg deschis. Un maieu care se termina imediat sub sanii ei superbi acoperea acea parte a trupului ei, lasand abdomenul ei foarte bine sculptat la vedere, un six pack feminin si superb decorand toata portiunea aceia. Bikini ei erau foarte placut expusi sub abdomenul ei plat, cu buricul ei sexy undeva deasupra. Si cand dansa, woooow, innebunea pe toti, privirea multor baieti din club era indreptata asupra ei.
Nicolae a observat-o din partea cealalta a clubului. Statea la masa impreuna cu niste prieteni si doar discutau sau povesteau sau mai ciocneau cate o bere. Era poate dupa trei noaptea si mai devreme dupa ce s-au odihnit bine de tot, au infulecat ca lupii sandwich-urile. Dar noaptea nu era nici pe departe terminata pentru ca… Diana avea asa un chef nebun sa iasa in club. Si binenteles, l-a convins si pe fratele ei. De vreo juma de ora a plecat de la masa impreuna cu niste prietene de ale ei si… se pare ca avea prea mult la bord. Mult prea mult. Cand a observat-o, Nicolae a ramas masca. Asa de senzual dansa incat, doar un lucru mai trebuia sa faca si atunci chiar toate privirile celor vreo 500 de persoane din club erau atintite direct asupra ei. Trebuia sa se urce pe bar si era indeajuns.
Nu ca era posesiv sau asa ceva, iubea cand o vedea asa dezlantuiata, dar deja avea nasturele jeansilor desfacuti in fata. Ala deja era semn clar de atentie nedorita din partea altora. Si asta nu ar fi prima data cand o scotea dintr-o situatie dinasta. Asa ca, s-a ridicat de la masa, prefacandu-se ca merge sa isi comande inca ceva de la bar si a trecut prin spatele ei. Apropindu-se de ea nonsalant in asa fel incat sa nu o jeneze, i-a soptit la ureche.
“Vezi ca esti desfacuta la jeansi!” a soptit el in urechea ei.
Diana s-a intors roata si l-a privit cu un zambet dinacela foarte obraznic. Doar atunci si-a dat seama Nicolae cat de ametita era sora lui.
“Hai, nah, trage fermuaru ala sus. Stau in fata ta sa nu te vada nimeni. Nici o problema!”
Chiar asa ametita cum era, raspunsul indiferent pe care i l-a dat l-a surprins pe Nicolae. “Lasa-ma in pace!” a raspuns Diana nervoasa. “Nu am nevoie de tine sa imi zici cum sa ma comport la chefuri!”
“Te rog!” a persistat Nicolae. “Nu fa o scena!”
“Fac ce vreau eu!” a soptit nervoasa Diana.
Cativa petrecareti din apropiere incepeau sa se holbeze la ei. Nicolae le-a raspuns cu un zambet fals pentru moment.
“Mai, mai, chiar ca esti diplomat!” a soptit Diana sarcastic in urechea lui. Au avut noroc ca muzica era la maxim si lumina nu era prea buna prin clubu in care erau, ca alcumva toate privirile celor aproape 500 de persoane din club ar fi fost asupra lor. “Daca vrei sa te faci util, de ce nu imi mai aduci inca un cocktail? Asta e tot ce am nevoie, nu sfaturile tale de doi bani!”
Simtind ca lucrurile ar putea iesi din mana daca nu face ceva repede, Nicolae a luat o decizie. A luat-o de mana pe Diana, tragand-o inspre cea mai apropiata iesire.
“Ce naiba crezi ca faci?” s-a plans Diana.
“Doar ia-o mai usor!” i-a zis Nicolae ferm. “Asta e spre binele tau. Data trecuta cand te-ai ametit nu a iesit prea fain.”
“Daaaa, pe naiba. Incep si eu sa ma simt bine. Si tu nu poti sa te abtii sa imi pui bete in roate.”
In ciuda nervilor Dianei, Nicolae a scos-o afara pe usa, departe de restul privirilor investigative ale petrecaretilor din club. Dar cand Diana a inceput sa se traga, Nicolae a trebuit sa isi foloseasca forta lui superioara sa o oblige sa iasa afara din club si departe de privirile si urechile indiscrete.
Acum Nicolae si Diana erau singuri undeva in spatele clubului, aproape de niste tufisuri. Sa o tina sub control, el isi avea o mana in jurul mijlocului ei.
“Ma ranesti!” s-a plans Diana.
“Iti dau drumu daca promiti sa faci ce iti zic” a zis Nicolae ferm. “Doar trage sus fermuaru jeansilor si fate decenta, si apoi te las in pace.”
“Bine!” a fost de acord Diana.
Nicolae a lasat-o libera si ea a facut un pas inapoi, indeajuns ca el sa numai poata sa o atinga. Zambetul acela obraznic a reaparut pe chipul ei.
“Haide, fa-o. Trage fermuaru in sus” a insistat Nicolae. “Ai zis ca nu mai imi faci probleme!”
“Am mintit!” a chicotit obraznic Diana. “Fac tot ce vreau eu! Sunt libera ca pasarea cerului… sunt divortata imediat… pot sa mi-o pun cu cine vreau eu…”
Mainile ei s-au indreptat inspre partea din fata a jeansilor ei, dar nu sa traga fermuarul in sus. Defapt ea i-a desfacut de tot. Apoi a impins jeansi ei in jos pana erau sub fesele ei. Lumina unei luni pline lumina bifurcatia pasaricii ei, triunghiul pasaricii ei era etalat de materialul bikini-ului care se mula foarte frumos pe pubisul si pasarica ei. Ochii lui s-au ridicat de acolo.
“De cand ai devenit asa de timid?” a zis Diana batjocoritor. “Nu e ca si cum nu mi-ai vazut pizda inainte.”
“Pai nu vezi unde suntem?” a raspuns Nicolae, vocea lui incepand sa se predea.
“Asa si?” a zis Diana seducator. “Daca tin bine minte, acu vreo luna vroiai sa ma futi direct in fata lui Emil… acum, dai inapoi, fratioare? Sti ce… te provoc sa nu ma privesti!”
Diana a tras de elasticul bikini-ului ei si imediat trei pocnete s-au auzit.
“Ups, ce pacat! Elasticul s-a rupt!” a chicotit Diana. “Bikini mei sunt rupti. Numai stau pe mine nici daca viata mea ar depinde de asta. Cred ca va trebui sa ii arunc. Dar, binenteles, sa ii dau jos de pe mine, va trebui sa ies afara din jeansi astia prima data.”
Inca privind in alta directie, Nicolae a auzit sfichiuitul jeansilor, apoi cum au atins pamantul.
“Asa, asa e mai bine!” a murmurat Diana. “Aerul asta calduros e asa de placut pe pielea mea. Cred ca imi dau jos si maieu!”
Maieul a fost tras peste cap. Apoi a fost aruncat, fluturand la cativa metri pe iarba in asa fel incat Nicolae sa poata vedea asta, chiar daca Nicolae se uita roata in caz sa nu apara cineva nepoftit.
“Mmmmmmmmm, ma simt asa de libera fara hainele alea” a tors ca o pisica Diana. “Cred ca o sa ma asez pe iarba asta faina si grasa si doar ma relaxez!”
Nicolae a incercat sa se indeparteze de sora lui. Dar penisul lui era asa de tare incat parca rupea materialul boxerilor lui cu fiecare pas care il facea, dar era determinat sa nu se intoarca inapoi.
“Poate am subestimat retinerea ta” a strigat Diana dupa el. “Daca chiar ai de gand sa ma lasi aici singura, atunci cred ca va trebui sa imi gasesc un alt amant care sa ma futa ca tine, si sti bine ca va trebui sa trec prin multi… daca intelegi ce vreau sa zic.” Apoi a fost o mica pauza. Apoi vocea Dianei s-a schimbat. “Ahhhhhhh, asta e” a gemut ea. “Ma simt asa de bine.”
Dar Nicolae s-a oprit acolo pe loc. S-a intors si a vazut-o.
Diana statea nuda pe iarba grasa, picioarele ei desfacute. Mainile ei erau la pasarica ei, masand labile ei netede si rase fara nici un fir de par. Lumina lunii sclipea de pe umezeala pasaricii ei care se prelingea la greu dintre coapsele ei atletice.
“M-as simti si mai bine daca te-ai juca TU cu pasarica mea neglijata” a zis Diana seducator. “Si daca as sti ca as lua iarasi monstru acela al tau in pizda mea iarasi… mmmmmmmmmmm… ar fi asa de superrrrrrrrrr………”
Nicolae practic se holba la ea. Pasarica ei neteda a fost si inca era cea mai frumoasa pasarica care a avut-o. Totul, intreaga pofta dupa trupul ei superb a revenit inapoi al naibii de tare. Toate acele nopti in care doar ei erau si se futeau ca niste animale in calduri. Dar, trebuia sa se lupte cu pofta lui nebuneasca dupa ea. Era prea periculos sa cedeze. Erau practic in spatele unui club, in niste tufisuri, noroc ca erau chiar in spatele clubului, alcumva o incurcau. “Fute-ma, fute-ma!” a cerut Diana fara nici o jena, dezmierdand pasarica ei cu degetele ei.
Nicolae a sorbit din priviri pasarica ei stramta si neteda. In acelasi timp, a mai aruncat o privire rapida prin prejur. Tufisurile in care erau ii ascundeau perfect de privirile chiar si a celor care vin in spatele clubului. Trebuiau doar sa aiba grija zgomotului. Apoi, pofta lui dupa trupul ei superb era la cote maxime.
“Wooooow, nu iti dai seama cat de ciudata e relatia asta a noastra?” a murmurat Nicolae.
“Ciudata? Cum poate o relatie intre doi oameni care se iubesc sa fie ciudata?” a raspuns Diana, vocea ei ferma si foarte clar fara nici o urma de bautura, semn clar ca s-a prefacut ca este ametita doar sa ii atraga atentia. Clar unul din miile de jocuri ale ei. “De ce nu vroiai sa ma mai futi?”
“Pentru ca…” a zis Nicolae. “…suntem in spatele unui club unde merg foarte multi prieteni de ai nostri, ce naiba!”
Dar nu putea sa isi ascunda poftele pentru sora lui. Lui Nicolae au inceput sa i se inmoaie genunchi. Se clatina, ca si cum ar fi fost luat prin surpridere de o ameteala.
“Treci aci, fratioare” a zis Diana ferm, privindu-l in ochi. “Sunt sigura ca vrei sa faci la fel de mult ca mine… deci treci aci si fute-ma.”
Nicolae nu a mai rezistat nici o secunda. S-a indreptat inspre ea. Nu stia cum, dar superba lui sora parca avea o putere magnetica asupra lui. A ingenunchiat in fata ei, penisul lui aproape explodand afara din pantalonii lui.
Diana s-a ridicat si repede a desfacut fermuarul jeansilor lui. A scos penisul si bilele lui afara si le-a sarutat foarte dragastos.
“Ai castigat, surioara!” a gemut Nicolae.
“Stiam eu ca nu te vei putea retine mult cand ai o pizda fierbinte ca a mea prin preajma” a chicotit Diana si a inghitit penisul lui in intregime, intrand adanc in gatul ei.
Dupa numarul pierdut de partide pe care le-au avut pana acum, Diana a devenit experta sa inghita penisul lui. Si douazecisicinci de cm nu era floare la ureche, mai ales ca era si foarte groasa. Avea un penis monstru, si putine fete reuseau sa il inghita pana la baza, dar ea dupa tot acest timp, nu avea nici o dificultate sa il inghita.
“Oooooooooh, surioara, manca-ma!” a murmurat Nicolae, toata rezistenta lui topindu-se cand sora lui a luat intregul lui penis monstru in gura ei.
Diana l-a impins pe fratele ei pe spate pe iarba grasa din tufisurile din spatele clubului si apoi isi misca trupul ei nud in cercuri deasupra fratelui ei, in acelasi timp inghitind penisul lui pana la baza si apoi miscandu-se pana cand pubisul ei era aproape de capul lui, urmat apoi iarasi de o inghitire adanca. Cand miscarile trupului ei s-au oprit, Diana avea pozitionata pasarica deasupra capului fratelui ei.
Limba lui Nicolae automat a iesit afara, gustand labile ei zemoase in timp ce pluteau deasupra buzelor lui. Apoi Diana si-a lasat pasarica in jos pe gura lui in timp ce continua sa suga expert penisul lui, si amandoi erau incatusati intr-un saizecisinoua incestuos.
Dupa toti acest timp de facut sex si dragoste, Nicolae stia instinctiv ce sa faca cu limba lui. Stia sa apese orice buton pana cand placerea era maxima, si a memorat ca o poezie fiecare punct care ii dadea cea mai mare placere surorii lui. El lapaia pasarica ei zemoasa, in timp ce in acelasi timp isi futea monstrul adanc in gura si gatul ei.
Sa faca un saizecisinoua sub luna plina, un lucru care era foarte placut pentru cei doi, in curand erau semne clare ca Diana va avea un orgasm al naibii de placut. In toata istoria lor sexuala, Diana mereu era prima care avea cate un orgasm, si apoi de multe ori nu se mai oprea pana cand el exploda adanc in pasarica ei sau cand avea chef sa se joace cu ea, o futea si o mentinea aproape de climax poate si o ora cand avea chef. In aceasta seara nu era nici o exceptie. Trupul ei a inceput sa se cutremure asa de mult incat fesele ei atletice se plesneau de capul lui si coapsele ei cremoase se strangeau asa de delicios in jurul capului lui, limba lui futand asa de delicios in pasarica ei.
In timp ce avea un orgasm, Diana a marit atacul ei oral asupra penisului lui Nicolae. Gura ei era ca o pasarica in timp ce pompa in sus si in jos pe penisul lui, pana cand bilele lui se plesneau de barbia ei. Fundul lui se misca in sus si in jos ca si cum ar fute o pasarica, penisul lui intra foarte adanc in gura ei.
Nicolae a continuat sa o futa si sa o linga si suga cu limba pana cand in curand un alt orgasm s-a rupt prin trupul ei. El inghitea lacom sucurile care se prelingeau afara din ea ca dintr-un izvor, actiunea asupra penisului lui intensificandu-se si mai tare. Asa de tare se cutremura incat practic numai putea sa isi mentina buzele pe monstrul lui, si dintr-o data si-a aruncat capul pe spate si a tipat ca si cum ar fi fost posedata, mana ei inclestandu-se puternic de baza monstrului acela frumos.
Diana a continuat sa aiba inca un orgasm, sucurile ei iesind afara din ea ca dintr-un izvor. Nicolae o lingea asa de bine si de perfect incat scotea aproape toata crema din ea, se simtea ca si cum era pe cale sa lesine iarasi. Mereu se simtea aproape ca un burete dupa cate un orgasm pe care scumpul ei frate il dadea.
“Mmmmmmmmm, superb” a gafait Diana cand intr-un final fratele ei si-a luat buzele de la pasarica ei. “Nah asta e ceea ce am mereu nevoie!”
Rotindu-se de pe el, Diana a aterizat pe spate cu picioarele desfacute. Si-a dus degetele la pasarica ei, le-a imbibat acolo si apoi le-a dus la gura ei, gustand sucurile ei, inghitindu-le, apoi cand erau imbibate cu saliva ei, le-a intins inspre penisul acela monstru care pulsa cu o putere enorma acolo langa ea si le-a intins pana cand sclipeau sub lumina lunii.
“Oooooooooh, sunt asa de excitata!” a murmurat Diana inspre fratele ei. “Acu cred ca e timpul sa plasezi frumusetea asta de pula in pizda mea si sa ma futi asa de bine si de perfect incat sa-mi clantane dintii. Ce zici, fratioare?”
Era o intrebare tachinanta, pentru ca si Diana, si Nicolae, stiau ca amanduora le va trebui multe climaxuri pana cand vor fi in intregime satisfacuti, si acel penis monstru nu se va lasa in jos pana cand nu va fi satisfacut asa cum trebe. Dealungul aventuri lor, Nicolae frecvent a futut-o pe frumoasa lui sora in gura, pasarica si fund de cateva ori pana cand erau in intregime satisfacuti, toate una dupa alta, ore intregi, de multe ori zorii ii prindeau si ei inca nu se saturau de trupurile celuilalt.
“Yeah, surioara, nici nu sti cat de mult vreau asta!” a confirmat Nicolae un lucru evident, pompand coloana lui tare in timp ce ingenunchia intre picioarele Dianei.
“Atunci, ce mai astepti, armasare? Fute-ma!” l-a indemnat Diana. “Astupa pizda mea cu pula aia frumoasa!”
“Oh, n-ai frica, am de gand sa te fut, surioara!” a raspuns Nicolae. “Dar nu in pizda. De data asta eu decid. Si am chef sa te pedepsesc pentru faza de mai devreme!”
“De ce, am fost o fetita rea, fratioare?” a chicotit Diana, copilareste. Iubea sa se prefaca ca este o fitoasa cu fratele ei, sa ii vorbeasca in vocea aceia inocenta.
“Tacati fleanca, soro!” a zis Nicolae glumet. “Sunt serios!”
Chiar daca el a zis-o intr-o voce iritanta, Diana il cunostea prea bine si stia ca glumea. Ii placea sa il incite pe fratele ei si cateodata sa il enerveze indeajuns incat sa fie foarte agresiv in pat, atunci mereu o futea mult mai puternic si mai fortos.
“Inca tot nu pot sa imi imaginez ceea ce vrei sa imi faci?” a continuat Diana teatrul. “Da-mi o idee!”
“Iti dau un indiciu, bine?” a murmurat Nicolae.
A prins-o de glezne, a fortat picioarele ei inapoi, apoi a plesnit-o peste fund.
“Mmmmmmmm, doare asa de placut” a raspuns Diana. “Fa-o inca odata!”
Nicolae a plesnit-o peste fund inca odata, lasand urmele unei palme rosii pe fundul ei bronzat in intregime, fara nici o urma.
“Iara!” s-a rugat Diana.
Excitat de aceste palme care le dadea surorii lui, Nicolae a intors-o pe sora lui pe burta. Incalecand partea din spate a coapselor ei cremoase, Nicolae a inceput sa o plesneasca iarasi, fesele ei atletice devenind foarte rosii in urma asaltului lui.
Intr-un final, Nicolae s-a oprit. Uitandu-se in jos, el a ranjit smechereste si satisfacut de avarile care le-a facut pe fundul ei. Apoi, alunecand degetele lui in crepatura fundului ei, el a deschis jumatatile feselor ei atletice si a expus rozeta fundului ei.
A tachinat deschizatura ei anala, impungand adanc. Cand degetul lui a iesit afara, l-a inserat pe la spate in pasarica ei, si apoi l-a dus la nasul ei, facand-o sa il miroase. Diana a facut mai mult de atata. A luat degetul lui imbibat cu sucurile ei in gura ei si l-a supt pana cand era curat ca lacrima.
“Curva penala ce esti!” a gafait Nicolae. “Ce te-a excitat asa de tare in noaptea asta de nu te-ai abtinut pana acasa?”
“Tu!” a exclamat bucuroasa Diana. Ea s-a ridicat in patru labe si a impins fundul ei inapoi inspre pubisul fratelui ei. “Acu hai sa terminam cu jocurile. Tu ai inceput chestia asta cu curu meu si astept sa o termini. Ma futi acolo sau nu?”
“Sigur, surioara, sigur!” a raspuns Nicolae. “De fapt, cred ca te rup in doua!”
“Mmmmmmmm, exact cum imi place.”
Nicolae a atintit capul sarpelui inspre crepatura fundului ei, apoi, pozitionand-o la intrarea in anusul ei, a inceput sa alunece incet in anusul ei. El impingea incet, iar ea gafaia si suspina de la excuizita penetrare a capului penisului lui. Nicolae impingea incet, inserand cel putin jumate din monstrul lui in ea si Diana il ruga sa bage si mai mult in ea.
“Toata!... O vreau toata!” s-a rugat Diana. “Ai promis ca ma rupi in doua. Asta inseamna toata pula in curu meu. Nu vreau nimic mai putin.”
“Tu ai cerut-o, soro!”
Nicolae a impins puternic inainte. Intreaga lui erectie a disparut in anusul ei stramt si spongios.
“Te doare indeajuns de tare, soro?” a intrebat Nicolae, bucurandu-se de cruditatea lui macho.
“Oh, wooow, nimic nu a durut asa de placut niciodata!” a murmurat Diana aproape sa aiba inca un orgasm cand el a plonjat subit in ea. “Dar poti sa incerci sa fie si mai placut.”
Penisul lui monstru a inceput sa se miste in canalul stramt al fundului surorii lui. Fiecare pompare era ca un cutit care intra si iesea din fundul ei si Diana iubea fiecare minut.
“Fute-ma mai tare… mai tare!” suspina ea.
Nicolae a prins-o de fesele ei atletice in timp ce stabilea un ritm constant cu pomparile repetate ale penisului lui in tunelul acela stramt. Penisul lui se misca intr-un tempo constant, pompand… in si in afara… inainte si inapoi. Frictiunea crestea treptat pana cand era asa de delicioasa.
“Viiiiiiinnnnnnnnnn!” a tipat Diana dintr-o data.
Trupul ei parea sa se transforme in jeleu, cutremurandu-se peste tot. Respiratia ei era ca si cum ar fi scoasa cu forta din plamanii ei.
“Oooooooooh, nu e nimica ca un orgasm dintr-o futaie in cur!” a gemut Diana in timp ce penisul lui urias taia asa de delicios in fundul ei.
“Iti dau mai mult decat poti suporta!” a ranjit Nicolae.
Nicolae s-a inclestat de pasarica ei neocupata. A stras-o asa de puternic incat labile ei s-au imbibat cu sucurile ei, prelingandu-se delicios afara printre degetele ei.
“Fantastic!” a murmurat Diana innebunita. “Acu ma faci sa explodez de doua ori mai tare. Explodez si cu fundu si cu pizda in acelasi timp!”
Dar inca Nicolae nu a terminat cu pedepsitul surorii lui. A impuns doua degete in pasarica ei. Cand le-a miscat in ea, el putea sa simta cum penisul lui pompa in fundul ei, foarte aproape. Era parca ca si cum s-ar masturba si sa o futa in acelasi timp, fiecare activitate marind intensitatea placerii lor.
“Ooooooooh, misca-te, armasare!” a tipat Diana peste umar. “Fute-ma in cur cu pula ta! Fute-ma cu degetele! Tine-ma in orgasme pana numai pot!”
Nicolae nu se mai concentra asupra orgasmelor surorii lui. Vroia orgasmul lui si simtea ca nu se mai poate retine mult timp. Se apropia ca un tren iesit de sub control.
“Explodez!” a murmurat el, pregatit sa isi improaste torentele adanc in fundul ei.
Cu o ultima pompare, Nicolae si-a plonjat penisul cu o forta asa de mare in fundul surorii lui incat degetele lui au iesit afara din pasarica ei. Douazecisicinci de cm de penis monstru erau plonjati in fundul Dianei. Capul penisului lui si toata lungimea lui erau infasurate in fundul ei stramt.
“Explodeaza in mine!” a plans Diana. “Inunda curu meu cu sperma ta!”
Bilele lui Nicolae s-au strans la baza penisului lui adanc infipt in fundul acela superb. In cealalta parte a penisului lui, capul se ingrosa si turna torente intregi de sperma adanc in fundul ei, umpland la refuz fundul ei.
“Ahhhhhhhhhhhhhhh, ma arde pe interior!” a plans si lacrimat Diana, eruptia lui fierbinte arzand adancurile fundului ei. Samanta lui Nicolae se amesteca cu sucurile ei, transformand interiorul ei intr-un cazan infierbantat.
“Nu ma mai pot opri, surioara!” gafaia Nicolae din spatele Dianei, penisul lui erupand foarte adanc in fundul ei. “Nu conteaza cat de mult e, tu tot o vei lua toata!”
“N-ai frica, armasare!” a tipat Diana inapoi. “Singuru lucru care il vreau de la tine e mai mult… mult mai mult! Fundu meu poate lua toata samanta ta si inca sa mai fie insetata dupa mai multa!”
Atunci dintr-o data, Diana si-a strans muschii fundului ei cat de tare a putut, totul fiind instinctiv, toata lungimea lui insurubata dealungul penisului lui monstru, pompand si ultimele picaturi de sperma adanc in ea. Si asta era exact ceea ce vroia, sa stoarca fiecare picatura din monstrul lui. Chiar cand totul parea sa se termine, fundul ei s-a relaxat iarasi si apoi iarasi s-a contractat, un torent proaspat de samanta a erupt iarasi, asa de multa incat parca iesea dintr-un furtun.
Dar nici asta nu a fost indeajuns sa satisfaca poftele celor doi pentru trupul celuilalt, care practic erau pentru celalalt ca un drog.
“Mai multa!” a plans Diana. “Mai multa sperma!”
Totusi, momentan, Nicolae a terminat. Penisul lui momentan era stors de incarcatura lui. Se odihnea in fundul ei, intr-un final pierzand taria lui, apoi, cand practic nu se mai puteau tine, au cazut in fata. Diana a cazut in fata pe iarba grasa, odihnind tot trupul ei pe iarba, greutatea fratelui ei asa de placuta deasupra ei, si monstrul acela infipt in pasarica ei asa de delicios.
Amandoi gafaiau ca dupa un maraton, Nicolae cu capul pe umarul ei, respirand fierbinte in urechea ei. A inceput sa sarute umarul ei, pielea ei infierbantata si punctata cu stropi de transpiratie sarata, un deliciu pentru el. Apoi in sus pe gatul ei, pana cand a ajuns la lobul urechii ei, apoi cum avea capul intors intr-o parte, a sarutat coltul buzelor ei. Buzele si limba lui lasau un rau de lava in urma lor, si asa de placut pe trupul ei ravasit.
“La naiba, surioara!” a murmurat Nicolae in urechea ei. “Bilele mele sunt asa de golite. Sunt sensibil peste tot… din varfu pulii pana in coaie. Woooow, ce futaie!”
“Asa e, ce futaieeeeee!” a murmurat Diana visatoare, incepand sa alunece in jos pe cealalta panta a orgasmului ei. “Pacat ca s-a terminat!”
Nicolae a alunecat de pe ea, penisul lui iesind incet din fundul ei umplut la refuz cu samanta lui. Fundul ei proaspat futut se prelingea generos cu samanta lui, pana cand o balta s-a forma in iarba grasa dintre coapsele ei.
“Woooow, surioara! Ce frumoasa esti!” a observat Nicolae cand luna s-a reflectat pe spatele si fundul ei atletic. Coapsele si tot fundul ei era imbibat cu ramasitele partidei lor. “Cum naiba am crezut ca daca suntem singuri, nu ajung sa te fut!”
“Tu m-ai adus aici in spate, nu eu pe tine! Eu doar dansam si ma simteam bine si tu ai aparut dintr-o data!” a chicotit Diana, inca respirand greoi dupa extensivul exercitiu fizic la care a fost supusa mai devreme.
“Ehhhhh… bine am facut atunci se pare” a ras Nicolae.
Diana s-a rotit pe spate, sanii ei majestuosi ridicandu-se si lasandu-se in jos odata cu respiratia ei, o priveliste foarte placuta pentru ochii lui. Si-a deschis picioarele ei atletice si a inceput sa isi maseze pasarica, intinzand samanta lui peste tot, chiar si in gaurica ei stramta. “Nu ma temta. Poate te pun la treaba chiar acum. Si inca nu mi-ai futut pizda!”
Ceea ce facea Diana si vorbele ei era indeajuns pentru fratele ei. Oricum, penisul lui iarasi incepea sa prinda muschi. Asta era lucrul care ii placea cel mai mult Dianei la Nicolae, dupa cateva minute dupa ce ejacula, era gata de atac iarasi. Poate il ajuta si faptul ca avea un penis asa de lung incat si cand era moale era tot mai mare ca orice alt penisul care l-a vazut vreodata.
Totusi, inainte ca Nicolae sa poata sa continue, intimitatea lor a fost subit intrerupta. O usa in spatele clubului s-a deschis si apoi s-a inchis inapoi.
“Hey, ce dracu se intampla acolo?” cineva a strigat, silueta lui apropindu-se de tufisurile in care cei doi erau in timp ce incerca sa isi ajusteze ochii in intunericul ce ii incojura.
Diana si Nicolae au avut suficient timp sa fuga spre acoperire direct in niste tufisuri si sa se ascunda inainte de a fi reperati. S-au ascuns in spatele unor arbusti, retinandu-si respiratia in timp ce intrusul scana dupa zgomote in spatele clubului. Apoi au observat ca era un bodyguard de la club. Si-au dat seama ca tipetele lor au cam atras atentia. Cred ca e timpul sa isi gaseasca un pat cald sa isi continue aventurile, pentru ca nici unul nu era satisfacut doar dupa o partida, gandeau cei doi amorezi.
“E un chef aci si sunt camere sus, ce naiba, cine e acolo, mergeti in camere si nu va futeti ca aurolacii in boscheti!” a tipat bodyguardul.
“Buna idee, ce zici surioara, le incercam?” a soptit Nicolae in urechea surorii lui.
“Poate… sau poate mai bine le facem o vizita la Codruta si Codrut… nu le-ar strica o trezire de dimineata…” a soptit Diana inapoi, ochii ei sclipind obraznici…………

Capitolul 80

23 iulie 2005 – sambata

“Crezi ca sunt treziti?” a intrebat Nicolae in timp ce el si Diana se furisau in apartamentul lui Codrut. Era poate dupa cinci dimineata si razele rasaritului luminau indeajuns drumul lor pentru a vedea cat de cat.
“Poate… sau poate trebuie sa ii trezim…” a soptit Diana, chicotind miseleste.
“Mmmmmmmmmmm… deabia astept sa o trezesc pe Codruta…” a ras Nicolae, lasand ca boxerii sa alunece jos pe podeaua coridorului, ramand in sfarsit in pielea goala.
“Aham… si eu pe Codrut…” a chicotit Diana, ramanad in pielea goala si deabia asteptand sa se furiseze in pat cu cei doi gemeni.
Penisul moale, dar inca foarte impresiv a lui Nicolae a inceput sa se furnice de pofta in timp ce se gandea la un mod foarte placut cum sa o trezeasca pe iubita lui. Si avea cateva idei al naibii de creative, asta nefiind nici pe departe prima data cand facea asa ceva cu iubita lui. Diana deja stia cum il va trezi pe Codrut. Se va furisa in dormitorul lui si il va suge pana cand era tare ca piatra si apoi il va incaleca si il va calari pana cand ca exploda adanc in pasarica, necontand ca dormea sau nu.
Ajungand la jumatea holului, cei doi au inceput sa paseasca mai atent, ca nu cumva sa ii trezeasca pe cei doi gemeni inainte sa ajunga in pat. Cand au ajuns la usa dormitorului au observat ca era intredeschisa. Diana era inainte si s-a oprit chiar in tocul usii cand a vazut priveliste superba din dormitor, in special ce era pe pat. Nicolae s-a oprit in spatele ei si a privit peste umarul ei. Amandoi au tras aer adanc in piept cand au vazut ca Codruta statea pe marginea patului cu genunchii larg desfacuti si trupul ei zvelt in intregime nud.
Si se observa clar dupa felul cum era asezata, ca era pe cale sa se ridice de pe pat si cei doi au fost pe moment dezamagiti ca nu ii vor mai trezi intr-un mod mai placut pe cei doi gemeni. Dar nu conta, amandoi incepeau sa se excite tot mai mult pe masura ce priveau trupul zvelt si frumos tonifiat al focoasei brunete.
Intre timp, Codruta tocmai s-a trezit datorita unor sunete care veneau de la usa apartamentului. Tocmai era pe cale sa se ridice si sa il trezeasca si pe Codrut care inca dormea dus pe pat langa ea si sa vada despre ce era vorba. Dar apoi, a auzit vocea lui Nicolae si apoi a Dianei. A ranjit miseleste stiind foarte clar pentru ce motiv cei doi au venit in… vizita. Si trebuia sa recunoasca, poftele ei carnale incepeau deja sa bolboroseasca in trupul ei. L-a un moment dat a vrut sa ii lase sa isi duca planul la capat, auzind discutia lor, dar s-a hotarat sa faca altceva, practic sa le dea un spectacol care sa nu il uite de curand. Incepand sa se relaxeze iarasi si practic sa se infierbante cu fiecare clipa care trecea, s-a intins ca o pisica dupa un somn foarte relaxant, mainile ei ridicandu-se in aer, sanii ei majestuosi balanganindu-se fermi pe pieptul ei si parca impingandu-i invitant spre intrarea in dormitor, exact unde a simtit ca cei doi s-au oprit.
Nicolae si Diana pe loc au observat cum sfarcurile ei s-au intarit si parca erau atintite spre ei. Pe loc, cei doi au schimbat un zambit conspirational de excitatie si apoi repede si-au intors privirea inapoi la Codruta.
Mainile focoasei brunete au cazut inapoi jos si palmele ei s-au furisat chiar sub sanii ei majestuosi. Torcand ca o pisica, ea a inceput sa dezmierde pielea ferma de pe sanii ei, tinand movilele ei in amandoua maini, parca incercand sa le afle greutatea. Apoi a tras gentil de sfarcurile ei si a lasat sa ii scape un geamat usor de placere.
“Wooooooow…” a soptit Nicolae chiar in urechea surorii lui. Privind-o pe iubita lui cum se juca cu sanii ei, incepea sa il excite enorm de mult.
Diana chiar ca era fascinata. Dupa cate aventuri a avut cu focoasa bruneta, inca si acuma tot mai ramanea fascinata de sanii acesteia si incepea sa se excite si mai mult doar sa o priveasca cum se juca cu sanii acolo pe pat.
Codruta a dezmierdat sanii ei pentru ceva vreme, in nici o graba sa continue cu performanta ei. Avea de gand sa le ofere celor doi un spectacol de neuitat. A inceput sa roteasca sfarcurile ei intarite in buricele degetelor mare si aratator si s-a zvarcoit, arcuindu-si spatele inapoi. Ochii ei erau intredeschisi senzual si buzele ei erau desfacute usor in timp ce in mod deliberat se excita pentru beneficiul celor doi din usa dormitorului, o atitudine care trebuia sa recunoasca incepea sa devina ceva normal pentru ea pe masura ce devenea tot mai fierbinte si mai excitata.
Si-a tras genunchii in sus. Diana si Nicolae amandoi au privit direct la zona ei pubiana si au vazut pasarica cum se deschide si devenea tot mai cremoasa pe fiecare clipa care trecea. Toata acea zona era inundata cu sucurile care ieseau copios afara din pasarica ei. Nicolae a lasat sa ii scape un geamat si si-a plasat palma direct pe fundul atletic al surorii lui, framantand fesele ei ferme. Diana s-a intins cu o mana la spatele ei si a inceput sa se tina de bilele fratelui ei.
Codruta a alunecat o mana in jos si a cupat pasarica ei neteda, degetele ei imbibandu-se in umezeala ei. A inceput sa dezmierde clitorisul ei intarit si sa traseze peste labile pasaricii ei. Pelvisul ei se rotea dintr-o parte in alta si fundul ei se freca pe marginea patului. A inceput sa isi fugareasca mainile pe interiorul coapselor ei netede si umede, dezmierdand pasarica ei cu buricele degetelor ei. Apoi si-a fugarit degetul aratator mai departe printre picioarele ei, pana cand a ajuns la crepatura fundului ei.
Degetele ei erau imbibate cu sucurile ei si si-a ridicat mana sus la buzele ei si le-a lins, apoi si-a unit iarasi degetele si a inceput sa le insereze si sa le scoata afara din gura ei, parca futandu-se, sugand nectarul pasaricii ei de pe ele cu un murmur de lacomie carnala.
Bilele lui Nicolae au inceput sa se umfle in palma surorii lui si penisul lui a inceput sa se ridice intr-o serie de tresariri instinctive. Capul penisului lui a inceput sa se preseze de funduletul zgaltaitor al Dianei, alunecand tot mai sus prin crepatura dintre fesele ei si coloana lui de granit devenea tot mai uriasa si se indrepta spre o alta erectie.
Codruta alterna mainile, sugand degetele uneia in timp ce dezmierda pasarica ei cu cealalta, apoi le schimba. Inca odata o mana a alunecat in jos intre coapsele ei in timp ce cealalta s-a ridicat sus la buzele ei imbibata cu crema ei delicioasa. Diana se intreba daca acuma era momentul sa intre sau sa continue sa priveasca acest spectacol incitant si sa vada unde se indrepta. Si crema aceia care stia cat de delicioasa este parca vroia sa o guste direct de la sursa.
Dar apoi, o idee traznita a trecut prin capul ei nazdravan si mana ei s-a indreptat in jos la pasarica ei si dupa ce si-a imbibat cateva degete, le-a adus inapoi la gura ei, imitand miscarile prietenei ei, lapaind chiar la crema ei suculenta si chiar si ceva urme de ale spermei lui Nicolae, infiorandu-se de la acest amestec delicios.
Codruta chiar ca incepea sa se excite in aceste clipe in timp ce se juca cu pasarica ei si se imbaia in privirile lacome ale iubitului si prietenei ei, simtind parca ochii lor infierbantati cum ardeau pielea ei nuda ca niste lasere. Era parca ca si cum privirea lor avea o componenta fizica asupra ei si o atingeau deja.
Serpuind usor pelvisul ei, Codruta si-a intors privirea inspre fratele ei. Codrut inca mai dormea. Zambind indecent, ea s-a intins inspre noptiera de langa pat si a deschis un sertar. Si-a furisat mana inauntru si a scos afara un vibrator urias din guma. Diana si Nicolae au inghitit in sec si uimiti atunci cand au vazut asta… si l-a prospectul de o vedea pe focoasa bruneta cum folosea acea unealta uriasa. Era un device urias, foarte realistic in formele care le avea, cu un cap urias in varf si niste vene fugarindu-se in jos dealungul lui. Niste curele de piele atarnau din celalalt capat al vibratorului, cu siguranta sa fie infasurate imprejurul unei femei pentru a putea fute pe alta femeie cu el. Si Diana pe loc l-a recunosc ca un obiect cu care a fost fututa indeajuns de multe ori si deja spera sa il simta iarasi. Si apoi Codruta a impins capul acelui vibrator de guma in gura ei si a inceput sa il suga, alunecandu-l in si in afara ei.
“Maica maiculita!” a suspinat Nicolae vazand-o pe iubita lui facand un astfel de lucru indecent. Nici nu stia de unde avea iubita lui asa ceva pentru ca niciodata nu a vazut-o cu el pana acuma. Un gand pe loc a trecut prin mintea lui perversa, gandindu-se la relatia dintre sora si iubita lui si apoi parca o imagine cand cele doua foloseau acel falus de guma a fulgerat prin mintea lui. Penisul lui era asa de umflat si de urias in aceste clipe incat era aproape la fel de urias ca acea unealta de guma care iubita lui o sugea in aceste clipe ca pe un penis. Capul lui spongios se lovea de fundul atletic al surorii lui in timp ce aceasta dezmierda bilele lui umflate si se serpuia direct in el.
Intr-un final, Codruta a tras unealta afara din gura ei si a lasat-o in jos la zona ei pubiana. A inceput sa frece capul acela urias peste pasarica ei alunecoasa si apoi in sus peste clitorisul ei furnicand. Crema curgea in abundenta afara din ea si apoi direct peste unealta aceia de guma. Ridicand pelvisul sus de pe pat, ea a alunecat capul vibratorului in jos si a frecat capul direct peste fundul ei, zvarcolindu-se de pofte direct acolo pe loc. Si apoi a impins subit vreo cinci cm direct posteriorul ei, miscandu-l in cercuri in pasajul ei stramt. Apoi l-a scos afara si l-a adus inapoi la pasarica ei. De data asta, ea incet l-a hranit gurii lacome dintre picioarele ei.
Dupa clipe lungi si foarte tachinatoare a scufundat in intregime acea imitatie de guma in pasarica ei pliabila. Curelele de piele din cealalta parte erau direct intre coapsele ei larg desfacute. Si l-a tinut acolo pentru momente bune, apoi a inceput sa se futa singura cu el intr-un ritm constant, bagandu-l si apoi scotandu-l afara din tunelul ei stramt si alunecos. Si cand il scotea afara, pasarica ei parca era aproape trase de tot afara din trupul ei de acel monstru de guma.
Focoasa bruneta a inceput sa se cutremure incontrolabil. Clitorisul ei parca s-a topit si s-a intarit aproape dureros si labile ei tresareau incontrolabil. Crema a inceput sa se prelinga copios afara din pasarica ei si sa devina tot mai groasa si mai cremoasa in timp ce se apropia de culmea ei. Asa ca a inceput sa futa acea unealta in si in afara ei foarte furios, si fundul si pelvisul ei se cutremurau salbatic in timp ce se futea singura si se apropia de culmea ei orgasmica.
A cazut inapoi pe pat si si-a ridicat amandoi genunchi in sus, desfacand coapsele ei larg inapoi, plonjand dildo-ul in tunelul ei inundat cu miscari foarte rapide, impingand pelvisul sa intaleasca fiecare pompare. Crema din pasarica ei a inceput sa spreieze afara din crevasa pasaricii ei in timp ce acea unealta uriasa o umplea pana la refuz. Acel dildo era infasurat parca la perfectie de pasarica ei si sucurile ei erau pompate afara intr-un ritm constant in timp ce vibra prin spasmurile de placere care au pus stapanire pe trupul ei.
“Ohhhhhhhhh!” a plans ea atunci cand a ajuns pe culmea placerii ei si tunelul ei practic s-a topit dealungul acelei imitatii de penis.
Si totusi ea continua sa il impinga in pasarica ei pentru inca cateva momente bune, trecand astfel cu mult peste culmea orgasmului ei si apoi parca ajutand-o in timp ce se reintorcea la realitate. Apoi miscarile ei deveneau mai domoale. S-a zvarcolit peste tot pe acea unealta adanc infipta si torcea ca o pisica care tocmai a avut o masa delicioasa. Dupa inca cateva momente, a tras dildo-ul afara. Chestia aceia era in intregime imbibata cu crema pasaricii ei. Apoi s-a intors intr-o parte pe pat in asa fel ca spectatorii ei sa poata vedea ceea ce facea. Si a inceput sa fugareasca limba ei jucausa in sus si in jos pe coloana aceia de guma, lapaind si curatind propria ei crema. A impins capul printre buzele ei si l-a supt si gatul ei pulsa gentil in timp ce inghitea propria ei crema delicioasa.
Cand a terminat de supt fiecare strop din crema ei, focoasa bruneta a lasat ca unealta sa cada dintre buzele ei si a aruncat-o pe noptiera. Zambea visatoare, buzele ei inca imbibate cu crema ei. Parea sa fie satisfacuta pe moment si Diana si Nicolae amandoi si-au dat seama ca spectacolul incepea sa se termine si nu mai putea sa priveasca actiunea de pe pat. Dar era imposibil, pentru ca stiau foarte bine ca Codruta era o nesatula cand venea vorba de poftele ei carnale si asta era doar un mic aperitiv.
Capul spongios al penisului lui Nicolae s-a balonat direct de fundul atletic al Dianei si pasarica ei a inceput sa se prelinga in jos printre coapsele ei. Si Diana a strans de bilele care inca le avea in mana si a murmurat usor atunci cand a simtit cum sperma fratelui ei dansa prin scrotul lui. Apoi mana ei a inceput sa alunece in sus peste coloana lui de granit si si-a infasurat degetele imprejurul lui. I-a dat cateva pompari ferme si capul lui spongios s-a infiorat direct peste fundul ei. Crema ei a inceput sa se adune in palma celeilalte maini in timp ce continua sa isi dezmiarda pasarica.
Apoi Nicolae s-a aplecat peste umarul ei si si-a plasat buzele direct la urechea ei. “Hai sa intram si sa o futem amandoi…” a soptit el.
“Um-hum…” a fost de acord Diana, dand usor din cap afirmativ.
Dar au facut o pauza. Codruta mai avea alte surprize pregatite pentru spectacolul care vroia sa il dea celor doi iubiti ai ei. S-a intors inspre Codrut, care inca dormea linistit. Atenta pentru ca nu cumva sa il trezeasca, ea a trecut in cealalta parte a patului pentru ca cei doi spectatori din usa sa aiba o priveliste neblocata asupra intamplarilor de pe pat. S-a asezat intr-o parte cu capul chiar langa penisul fratelui ei, cu un genunchi ridicat in asa fel ca pasarica ei sa fie in intregime expusa. Capul ei plana chiar peste abdomenul fratelui ei, parul ei negru sclipicios cazand direct in jos. Nu a rezistat sa nu isi linga buzele lacoma.
“Ooooooohhhh… o sa-l suga!” a soptit Diana foarte nerabdatoare sa vada asta si deja imaginandu-si acea masa delicioasa. Penisul lui Codrut chiar ca era ceva care incepea sa iubeasca sa il aiba mereu la dispozitie si sa in special sa il vada si mai bine, sa il simta in actiune.
Nicolae a gemut usor si a simtit ca trebuia sa isi plonjeze propria lui erectie gigant undeva cat mai repede, sa isi anunte cumva prezenta, dar practic nu se putea misca din tocul usii in special atunci cand o scena asa de excitanta avea loc chiar pe pat.
Penisul lui Codrut era moale pentru ca in ultimul timp chiar ca a fost stors de forte, dar si asa moale, inca tot mai era o unealta uriasa. Coloana lui era intinsa dealungul coapselui lui, parca un anaconda gata de atac. De vreme ce nu a explodat de aseara, bilele lui erau umflate si pregatite sa verse o incarcatura delicioasa undeva.
Planand deasupra lui, Codruta a respirat aer cald peste penisul lui. Coloana lui a pulsat, umflandu-se putin. Cat de delicios parea, a gandit Diana. Si dupa ce pofticioasa a fost in ultimul timp, chiar ca vroia sa intre acolo in dormitor si sa suga acel penis pana cand exploda direct in gura ei. Sau poate sa se aseze in genunchi in fata fratelui ei si sa il suga pana cand toata gura ei era umpluta la refuz cu crema lui delicioasa. Si privelistea pasaricii cremoase a prietenei ei dadea perversei ninfete cateva idei al naibii de traznite. Si apoi, superba blonda a inceput sa isi fugareasca pumnul in sus si in jos dealungul coloanei de granit care era salasluita asa de placut direct intre fesele fundului ei.
Nicolae si-a alunecat mana la pasarica surorii lui pe la spate si a inceput sa alunece degetele in tunelul ei si a inceput sa dezmierde clitorisul ei. Frate si sora se masturbau unul pe altul gentil in timp ce continuau sa observe actiunea de pe pat. Penisul lui pulsa si pasarica ei se cutremura si ochii lor erau atintinti asupra scenei cu toata fascinatia voieristica care ii excita enorm de mult pe amandoi.
Codruta a ridicat penisul moale al geamanului ei cu o mana si s-a aplecat in jos sa linga bilele lui umflate. Le-a slurpait peste tot simtind incarcatura lor, scotand sunete umede si scancete usoare printre buzele ei senzuale. Penisul lui era in aceste clipe ca un tub moale in sus peste abdomenul lui musculos, capul penisului extins pana dincolo de buricul lui. Codrut a murmurat ceva prin somn in timp ce parca un vis erotic incepea sa se formeze prin mintea lui incetosata, foarte mult stimulat de ceea ce facea geamana lui acolo jos intre coapsele lui.
Codruta lingea in sus si in jos dealungul coapselor lui, avand grija sa se ocupa de preliminarii inainte sa inceapa cina cea delicioasa. A alunecat mai jos si a lins pentru cateva clipe si peste picioarele lui musculoase, apoi a inceput sa urce in sus peste picioarele lui. A lapait la bilele lui pentru cateva momente, capul ei direct intre coapsele lui in aceste clipe, mestecand lacom bilele lui. Alunecand mai sus, ea a inceput sa isi frece valea dintre sani direct peste penisul si bilele lui. Sfarcurile ei au inceput sa se frece in sus si in jos dealungul coloanei lui.
Facandu-si limba lata, a lipit-o de baza penisului si apoi a tras-o tachinator in sus pe partea dedesupt, trasand dealungul unei vene groase. Penisul lui incepea sa se umfle si capul lui spongios a inceput sa devina si mai mare pe masura ce clipele treceau. A repetat actiunea limbii dealungul intregii lui coloane si apoi a lins pe toata suprafata capului penisului pana cand era imbibat in saliva lui.
“Ummmmmmmmm…” a tors ea atunci cand gustul placut al penisului lui a fost inregistrat de papilele ei gustative.
Codruta mereu iubea sa linga si sa suga un penis si facan asta cand iubitul si prietena ei priveau, faceau toata experienta mult mai excitanta. Tachinator si foarte incitant, a inceput sa isi fugareasca limba in sus de la bilele lui pana la capul lui spongios cu miscari lenese si atente, lasandu-si chipul intr-o parte in asa fel ca Diana si Nicolae sa poata vedea toate detalile. Limba ei serpuitoare aluneca in sus, intinzand saliva ei spumoasa. Tuguind buzele ei, a inceput sa isi fugareasca gura in sus si in jos pe partea dedesupt a coloanei lui de granit, slurpaind propria ei saliva inapoi in gura ei. Apoi a sarutat foarte dragastos capul lui purpuriu.
Codrut a gemut in timp ce un vis foarte incitant incepea sa se formeze. A inceput sa isi salte fundul in sus de pe saltea, conducand unealta lui monstruoasa cu mult deasupra chipului surorii lui. Si aceasta continua sa linga si sa suga dealungul coloanei lui de granit in timp ce aluneca in sus si in jos printre buzele ei. Pasarica ei era larg deschisa si bolborosea fierbinte, inspirata foarte placut de acest snack gustos.
Intorcand chipul ei radind in jos, focoasa bruneta si-a desfacut buzele larg inapoi si a luat capul lui purpuriu in gura ei, sugandu-l foarte dragastos si imbaindu-l in saliva ei fierbinte. Cei doi spectatori auzeau toate sunetele acelea incitante care erau scoase de gura Codrutei atunci cand muncea de zor asupra capului penisului lui Codrut. Buzele ei s-au inchis stramt imediat dupa ce au trecut de capul lui spongios si limba ei a inceput sa se joace pe partea dedesupt a acelei grenade uriase din gura ei.
Buzele si limba Dianei parca au inceput sa munceasca ins...



    Login