Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 70
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2550 ori - Nota 5.00 (4 voturi)
Codrut, fara tragere de inima, si-a tras gura de pe pielea cremoasa a superbei blonde care o sugea si lingea ca pe o inghetata pana acuma, si scuturat capul ranjind. Codruta a privit-o pe Diana, ranjind.
“Amiga, frati meu nu te-a auzit. Mai zi-o odata. Spune-i la frati meu ce vrei cu adevarat…” a indemnat focoasa bruneta.
Diana s-a ridicat in fund si si-a fugarit limba ei lacoma peste buzele ei cutremurande. Se simtea ca si cum era in flacari si deabia putea sa astepte pentru ceea ce urma.
“Te rog, Codrut! Nu ma tachina asa de mult! Te rog fute-ma acuma!” a plans superba blonda, trimitand chipesului brunet o privire de pofta carnala pura, care a trimis fiori pe toata coloana lui Codrut si a facut penisul lui sa tresara si sa pulseze de excitatie.
Diana si-a atintit un deget aratator direct inspre acel penis urias care iesea afara dintre coapsele musculoase ale chipesului tanar. “Vreau aia… acuma!” a cerut ea. “Vreau bucata aia carne adanc in pizda mea… ACUM!”
Codrut a simtit cum penisul lui se intarea si mai mult la aceasta cerere plina de nevoie venita de la superba blonda, facand intregul lui trup sa se cutremure. A inceput sa se miste intre picioarele Dianei, dar ea l-a oprit.
“Nu, iubitule! Nu asa! De data asta vreau sa te calaresc ca pe un armasar! Vreau sa stau pe pula ta uriasa si sa simt cum ma creapa in doua!” a plans infocata blonda.
Codrut a ranjit si doar s-a facut comod inapoi pe pat. “Tu esti sefa, iubire!” a murmurat el ranjind. “Sui calare pe pula mea!”
Cu un scancet de excitatie, Diana s-a tarat in jos pana cand era langa pubisul chipesului tanar si apoi a luat coloana lui de granit intr-o mana. A suflat gentil aer fierbinte peste capul lui purpuriu si a cupat bilele lui cu cealalta mana.
“Mmmmmmmmmmm, suge pula mea!” a zis ea excitata.
In timp ce cei doi gemeni priveau, Diana a sarit ca o vampiroaica cu limba asupra acelui penis monstruos si a inceput sa o sfichiuiasca peste si imprejurul capului acela spongios. Codrut s-a cutremurat de placere si penisul lui s-a umflat si mai mult in tresariri scurte si viguroase.
Chiar daca superba blonda plangea disperata pentru ca acest chipes brunet sa o futa in urma cu cateva momente, ea acuma si-a dat seama ca, oricat de urias era, vroia sa fie sigura ca acuma cand era fututa, penisul acela monstruos sa fie cat de mare posibil. Aceasta chiar era o futaie de care avea mare nevoie si mai stia ca niciodata nu va fi satisfacuta de altceva decat un penis gigantic si monstruos. Asa ca s-a decis sa munceasca asupra penisului lui Codrut pana cand intarit si marit la cotele maxime.
“Woooooooow… pur si simplu iubesc sa sug o pula… una lunga si groasa si monstruoasa…” a scancit superba blonda excitata.
Diana si-a tuguiat buzele si a supt capul penisului in gura ei fierbinte si salivanda. A inceput sa il suga ca un aspirator, lingandu-l cu limba ei, si apoi a inceput sa isi alunece capul in sus si in jos intr-o frenezie suganda. Dupa cateva minute de munca cu gura ei lacoma, penisul acela lung si brazdat de vene si vinisoare era ca o coloana de granit si mai mult nu se umfla fara sa explodeze acolo pe loc.
“Yeah… asa mai merge!” a zis Diana ranjind. Apoi si-a indreptat trupul si, cu picioarele tremurande usor datorita propriei excitari, le-a desfacut larg inapoi si Codrut a suspinat in timp ce privea inelul stramt care era la intrarea in pasarica superbei blonde. Acesta pe loc a inceput sa holbeze in tunelul stramt al Dianei.
Sanii Codrutei au inceput iarasi sa se ridice si sa cada repede pe pieptul ei odata cu respiratia ei si temtatia oferita de prietena ei era una foarte greoaie. “Ar fi mai bine sa o iei mai usor, amiga!” a soptit ea inspre prietena ei. “Nu as vrea sa musti mai mult decat poti mesteca!”
Toti au ras si ranjind, Diana s-a intins in jos si s-a prins bine de penisul acestui mascul feroce, care acuma statea lung si gros si tare ca o coloana de granit din pubisul lui. Si-a muscat foarte sexxy buzele si a privit intre picioarele ei si excitata studia acel penis monstruos care il vroia cu disperare sa plonjeze in pasarica ei infierbantata.
“Wooooooow! E urias!” a gafait ea. “Cu siguranta ma baga in lumea viselor!”
“Oh, daaaaaaa, asa te vreau, amiga! Fute pula fratelui meu si fa-o cat mai repede pentru ca imi vreau portia!” a indemnat Codruta, excitata dincolo de orice limita in timp ce o privea pe sexoasa ei amica cum se pregatea sa se implanteze singura in coloana de granit a fratelui ei.
“Yeeeeeoooooowwwwwww!” a tipat superba blonda in timp ce se scufunda in jos rapid si constant, mana ei ghidand capul purpuriu si imbibat cu saliva ei direct inspre tunelul ei stramt. “Aaaarrrggghhhhhhhh!” a tipat atunci cand capul lui urias si-a fortat intrarea printre labile stramte ale pasaricii ei si aluneca tot mai sus in tunelul ei stramt.
Codrut a suspinat de placere in timp ce peretii pasaricii Dianei se strangeau fortos imprejurul acelui penis intruziv.
Lacrimi de placere au umplut ochii Dianei in timp ce simtea monstruozitatea lui Codrut alunecand tot mai adanc in pasarica ei inflacarata. Simtea ca parca o coloana de granit din grecia antica a fost scufundata in pasarica ei. Chiar si asa, chiar daca a futut acest penis monstruos de atatea ori pana acuma, inca tot parea ca o mana era indesata in tunelul ei de fiecare data.
Ea a continuat sa se aseze din ce in ce mai jos in saua oferita de Codrut, determinata sa ia intreaga lungime si grosime a acelui penis monstruos, fara sa se opreasca. Stia din experiente anterioare ca muschii pasaricii ei erau largiti si se vor acomoda cu penisul acela gigantic care o umplea asa de delicios.
Privirea Codrutei era atintita direct asupra pasaricii Dianei. Si privea excitata cum labile acesteia se largeau pana la limitele lor si alunecau in jos pe coloana aceia de granit ca un inel pe deget. Si acel anaconda pulis continua sa dispara cm dupa cm dupa cm de carne intarita la maxim in tunelul ei stramt si infometat.
Neputand sa se mai retina deloc, infocata bruneta dintr-o data s-a aruncat peste fratele ei geaman. Sanii ei se zvarcoleau liberi pe pieptul ei si in curand a incalecat capul lui cu coapsele ei zvelte si apoi si-a trantit pasarica ei nevoiasa jos pe chipul lui.
“Linge-ma, frati! Baga limba ta adanc in pizda mea si linge-ma cum nu m-ai lins niciodata inainte!” a tipat ea, aruncandu-si capul inapoi si prinzandu-se de amandoi sani cu mainile, masandu-i puternic si rapid. “Fute-ma cu limba! Suge pizda mea! Suge, frati, suge, suge-maaaaaaaaa!”
Mintea lui Codrut plutea si se infiora de excitatie si pofte carnale. Diana a inceput sa salte in sus si in jos pe coloana lui de granit ca o femeie posesdata, incercand sa insereze toata lungimea coloanei lui de granit in pasarica ei imposibil de stramta. Si acuma sora lui geamana aproape ca il sufoca cu pasarica ei, practic trantind-o jos pe gura lui.
“Linge-ma fratioare! Baga limba ta adanc in pizda mea si linge si fute asa cum nu ai facut-o niciodata pana acuma!” a tipat focoasa bruneta, miscandu-si capul dintr-o parte in alta pe umeri si prinzandu-se de sani cu amandoua maini, masandu-i si frecandu-i si framantand la ei. “Suge clitorisul meu! Suge-ma, Codrut, suge-maaaaaaaaaaaaaaaa!”
Codrut si-a alunecat o mana intre pubisul Codrutei si chipul lui si usor a impins in sus, pana cand a putut sa respire cat de cat normal si sa o linga asa cum trebe in acelasi timp. Apoi si-a scos limba lui lunga si groasa afara, facand-o cat de rigida posibil. El a tras pelvisul Codrutei usor in jos si a privit direct in acea pasarica zemoasa inainte sa isi trimita intreaga lungime a limbii direct in sus in acel pasaj fierbinte si inundat. Codruta a tipat de placere si a inceput sa isi serpuiasca si agite funduletul ei sexxy peste tot chipul fratelui ei in miscari circulare in timp ce Codrut plonja in si in afara pasaricii ei cat de tare si repede putea.
“Asta e, fratioareeeee! Aoleu… daaaaaaa… ce minunat eeeee… limba ta parca e o pula in pizda mea… awwwwwwww… shit… ce o explodez…” a tipat innebunita infocata bruneta.
Codrut a ranjit ca un animal in calduri atunci cand a simtit cum trupul surorii lui se cutremura si serpuia, si sucurile ei se fugareau afara din pasarica ei contractanda si direct pe chipul lui.
“In sfarsit am reusit! Am luat toata pula in pizda mea!” a tipat Diana bucuroasa dintr-o data, tipatul ei amestecandu-se cu gemetele de placere ale Codrutei in timp ce orgasmul acesteia ajungea si trecea peste culme cu o forta imposibila.
Diana si-a sters lacrimile de la ochii in timp ce doar se odihnea pentru un moment, pubisul ei acuma imbujorat si putin umflat de la coloana de granit din trupul ei. Bilele lui incarcate se odihneau direct sub funduletul ei sexxy si atletic si direct pe pielea ei cremoasa. Muschii pasaricii ei foarte repede se obisnuiau cu acel penis gigantic, care in aceste momente era in intregime scufundat in pasarica ei, capul lui spongios presandu-se de uterul ei.
Chiar daca Codrut inca lapaia si sugea rauletele de crema care se prelingeau afara din pasarica inundata a surorii lui, el inca era foarte constient de sexoasa tanara care era implantata in penisul lui in aceste clipe. Si-a flexat muschii penisului, scotand un geamat de placere pura dintre buzele superbei blonde.
Diana iubea acest sentiment de a fi umpluta pana la refuz in pasarica cu un penis monstruos. Si-a fugarit mainile peste abdomenul ei atletic si apoi mai sus peste semisferele zgaltaitoare ale sanilor ei. I-a strans si framantat si a tras puternic de sfarcurile ei cu degetele.
Si apoi a inceput sa calareasca unealta de granit a iubitului ei, chiar acuma cum era scufundata pana la refuz in pasarica ei. Incet, ea s-a ridicat pana cand doar capul lui spongios mai era in interiorul ei. Si apoi cu o miscare violenta, superba blonda s-a scufundat jos si a tipat de bucurie si placere si excitatie in timp ce intreaga lungime si grosime aluneca in sus in interiorul ei si s-a plesnit viguros de uterul ei.
“Aoleuuuuuuuuuuuuuuuu…” a tipat superba blonda cat a putut lung si puternic. “Pot sa te fut asa cu orele, iubireeeee”!
“Fute-l, Diana, fute-l pe fratiorul meu!” a tipat si Codruta in timp ce s-a rotit de pe chipul fratelui ei si s-a asezat pe spate langa el, deja incepand sa se masturbeze.
Ochii incetosati si sticlosi ai Dianei s-au rotit in capul ei. Se simtea asa de delicios de plina in pasarica cu acel penis urias care pulsa in interiorul ei. “Mmmmmmmmmmmmm… pula ta e asa de uriasa, Codrut! E asa de placutttttt… pizda meaaa… ce iubesccccccccc…” a gemut ea aproape imperceptibil.
A continuat sa isi munceasca pasarica deasupra lui, in sus si in jos pe penisul acela urias. Se ridica aproape complet de pe penis si apoi se trantea jos puternic pana cand coloana aceia de granit era in intregime scufundata in tunelul ei fierbinte si cutremurand. Iar si iar si iar, ea se futea singura pe penisul iubitului ei, simtind cum un alt orgasm se forma in trupul ei.
Pasarica ei stramta se prelingea un raulet fierbinte de crema care izvora din pasarica ei inundata si apoi mai jos peste coapsele ei cutremurande. Penisul lui Codrut era alunecos datorita acestor sucuri si continua sa il pompeze in si in afara tunelului ei stramt si fierbinte. Intre timp, degetele Codrutei zburau in si in afara pasaricii ei orgasmice din ce in ce mai repede si intr-o frenezie si continua sa priveasca cum prietena ei practic se futea pe acel penis monstruos.
“Asta e amiga! Asta eeeeee!” a tipat isteric infocata bruneta, un orgasm repede urmand dupa acela care l-a avut pe gura fratelui ei. “Fute-l pe frati meu! Fute pizda ta pe pula aia uriasa!”
Cuvintele obscene ale prietenei ei o excitau enorm pe superba blonda si a inceput sa salte in sus si in jos pe penisul acela monstruos, futandu-l expert ca o masina de cusut. Diana pur si simplu futea ca si cum s-a nascut sa faca asta si doar acesta era menirea ei pe lume. Isi inclesta si dezclesta muschii pasaricii cat tare putea, imbratisand penisul acela monstruos cu interiorul trupului ei infierbantat, facand totul sa fie la fel de placut pentru el ca si pentru ea.
“Ohhhhhhhhhh, iubire, fuck, fuck, fuck!” bolborosea superba blonda iar si iar si iar, rapid aruncand pasarica ei zemoasa in sus si in jos peste acel penis urias.
“Fute-l bine de tot, amiga!” a plans Codruta, futand cu degetele pasarica ei nevoiasa si pofticioasa.
Penisul lui Codrut pulsa si ardea in interiorul pasaricii acestei superbe blonde care era foarte aproape sa explodeze. Pasarica ei se trantea si salta in sus si in jos pe acel penis monstruos, futandu-se iar si iar si iar. Bilele lui erau foarte pline si a gemut puternic, saltand fundul lui foarte sus de pe pat, prinzandu-se puternic de coapsele musculoase ale Dianei in timp ce salta si intalnea fiecare saltare a ei cu o pompare de a lui. Cu fiecare trantire puternica a pasaricii ei stramte, Codrut isi plonja penisul lui tare ca piatra adanc in pasarica ei, capul lui spongios intalnindu-se de fiecare data cu uterul ei. Presperma lui iesea afara din penisul lui copios si se amesteca cu crema ei delicioasa, facand ca canalul ei vaginal foarte alunecos.
Diana aproape si-a scurcicuitat creierul cand a simtit presperma copioasa care se prelingea afara din capul lui spongios si asa de adanc in pasarica ei. Nu a explodat in nici un caz, dar presperma lui se prelingea la greu. Si asta a facut-o pe superba blonda sa explodeze ca o racheta. Clitorisul ei intarit a pulsat fierbinte si se razuia delicios dealungul coloanei lui de granit care continua sa pistoneze fara oprire in pasarica ei. Raulete de crema fierbinte se prelingeau dealungul peretilor pasaricii ei in timp ce superba blonda exploda asa cum iubea sa o faca. Si muschii pasaricii aceia continuau sa se miste dealungul coloanei lui ca niste valuri pe un ocean involburat si chipesul brunet aproape era sa explodeze acolo pe loc. Dar a rezistat tentatiei de a-si goli incarcatura adanc in aceasta pasarica stramta si involburata.
Si in timp ce Diana isi scurcicuita sigurantele pe penisul acela monstruos si aproape ca nu mai stia cand se va termina orgasmul ei, Codruta a tipat bucuria si placerea de ai vedea pe cei doi cum se fut acolo langa ea. Propria ei pasarica s-a cutremurat datorita unui alt orgasm in timp ce se infiora si se furnica peste tot datorita spectacolului erotic care avea loc in fata ochilor ei.
Toata camera ei umpluta cu o aroma de sperma si crema si cu gemete si scancete si tipete orgasmice. Dupa ce orgasmul ei s-a mai domolit, Diana l-a privit foarte dragastos pe chipesul tanar care inca il calarea cu miscari lenese, foarte bucuroasa ca acesta nu a explodat. Codruta a zambit si s-a intins si a inceput sa dezmierde sanii prietenei ei in timp ce continua sa priveasca cum aceasta il calarea lenes pe fratele ei. Apoi, buzele ei s-au aplecat si le-a intalnit pe ale superbei blonde intr-un sarut lung si pasional si plin de nevoi, limbile lor duelandu-se la greu pentru suprematia gurii celeialte. Codrut a inceput sa dezmierde trupurile celor doua frumuseti si…………

Capitolul 78

22 iulie 2005 – vineri

Nicolae tocmai a facut cateva ture de piscina dupa un somn foarte relaxant si bine venit. Cele doua ninfomane, sora si iubita lui, chiar l-au stors de forte ieri seara si azi noapte si astazi cand a ajuns acasa de la servici, singura directie a fost patul. Era poate dupa noua seara si era in bucatarie si isi facea un sandwich, intrebandu-se pe unde era Diana. Se gandea sa o sune cand a auzit usa unei masini cum era trantita si inchisa, sunetul venind prin usa care dadea in garajul de sub dormitorul lui. Cu siguranta sora lui. Automat un ranjet a inceput sa se formeze pe buzele lui.
“Buna frati, ce invarti?” a auzit-o pe Diana ciripind in timp ce intra vioaie in bucatarie prin usa care dadea in garaj.
“Fac un sandwich… vrei si tu unu?” a intrebat el, oprindu-se sa o admire. Inima lui a inceput sa bata nebuneste in timp ce a vazut-o cum i-a aruncat un zambet foarte larg inapoi, unul dinala inocent si foarte miselesc.
“Nu mi-ar strica…” a chicotit ea, pasind inspre el si dandu-i o imbratisare de la spate si un sarut rapid pe obraz. Nicolae avea doar o pereche de pantaloni scurti pe el, aceia in care a alunecat dupa turele de piscina, in rest era nud, la bustul gol. Si cand sora lui i-a dat acea imbratisare a simtit pe loc ca nu avea sutien pe ea si sanii ei majestuosi se impingeau placut in pielea lui inca imbibata cu apa piscinei. Apoi a rupt imbratisarea la fel de rapid cum a dat-o si s-a intins sa ia o felie de salam dintr-o farfurie din fata lui. Nicolae pe loc a observat ca parul ei blond platiniu era legat intr-o coada impletita in trei, dandu-i un aspect foarte sexxy. Cateva fire de par atarnau foarte placut imprejurul chipului ei angelic. Un sacou fara umeri si un mini de piele neagra acoperea foarte incitant restul trupului ei. Niste sandale cu toc ascutit faceau ca picioarele ei atletice sa fie foarte frumos expuse.
“Cum a fost azi?” a intrebat el, mentinandu-se destul de aproape de tejgheaua de granit din bucatarie si simtind cum penisul lui incepea sa pulseze in pantalonii lui scurti, continuand sa faca sandwich-urile.
“Foarte intens fizic… inca sunt transpirata…” a chicotit ea zambind miseleste, ridicand o mana in sus si incepand sa desfaca nasturii sacoului pana cand avea un decolteu foarte adanc. “Cred ca merg sus si fac un dus pentru ca put a transpiratie al naibii de tare…”
“Toata ziua?” a murmurat Nicolae ranjind, ridicand o spranceana. Penisul lui a tresarit si mai tare in pantalonii lui in timp ce isi imagina ce cu siguranta a facut superba lui sora.
“Mi-am luat o zi de concediu ca eram prea extenuata azi dimineata…” a zis ea nonsalant.
Nicolae doar a inceput sa rada in timp ce continua sa faca sandwich-urile. “Daca musti mai mult decat poti mesteca…”
“Mi-a zis asta altcineva azi… in fine… poti sa imi aduci un sandwich si mie cand sunt gata?” a zis ea ca si cum ziua de azi a fost doar alta normala pentru ea si lasand o mana jos sa stranga una din fesele lui musculoase.
“Doar sa le termin… aduc tot platoul in camera ta… vrei ceva de baut?” a intrebat el, incepand deja sa se excite de la atingerea aceia intima.
“Ceva suc de fructe…” a ciripit ea vioaie si apoi a inceput sa paseasca afara din bucatarie, sandalele ei cu tocuri ascutit auzindu-se clar pe gresia bucatariei. Ridicand capul din facutul sandwichurilor, ochii lui Nicolae au urmarit fiecare miscare a ei. Fundul ei se legana sexxy intr-un mod aproape exagerat, mini-ul ei aproape descoperind fesele ei atletice in timp ce pasea afara din bucatarie. Oare s-a mai obosit sa poarte chiloti, s-a intrebat el ranjind. Doar gandul ca nu avea chiloti pe ea deja a explodat in gandurile lui ca niste focuri de artificii in timp ce practic se holba la jonctiunea dintre picioarele ei, acolo unde se intalneau cu fesele ei frumos tonifiate. Si chiar atunci a prins un flash de rosu. Purta niste tanga, mintea lui perversa i-a zis. Si nu stia de ce, dar faptul ca purta tanga era si mai excitant decat sa nu poarte chiloti deloc.
S-a oprit la iesirea din bucatarie, si-a intors capul inspre el si i-a facut semn cu mana. “Pussy pa…” a chicotit ea ca o scolarita si apoi s-a intors intr-un picior si practic a iesit afara din bucatarie. Cand a facut asta, mini-ul ei s-a ridicat si mai sus si a aratat tanga ei rosie care deabia acoperea zona ei pubiana din fata si era complet ascunsa in crepatura fundului ei perfect. Era asa de atletic, incat de la spate, nu prea parea sa poarte nici macar tanga si cele doua semilune ale fundului ei pareau sa fie in intregime nude.
Nicolae doar a inceput sa rada de cat de jucausa era si s-a intors inapoi la facut sandwich-uri. Era sigur ca asta era o invitatie clara. Un fior de excitatie a trecut prin el chiar atunci cand ea s-a intors roata asa de provocator. Superba lui sora chiar era in chefuri in aceste clipe. In timp ce continua sa faca sandwich-urile, si-o imagina pe Diana acolo sub picurii dusului, in intregime nuda si pregatita pentru el. Si apoi sanii aceia perfecti ai ei, wooooow… si pasarica ei neteda si fara nici un fir de par… deja mintea lui incepea sa explodeze de pe acuma. Apoi o imagine cam cu ce a facut Diana azi a fulgerat prin mintea lui.
Dupa ce a alunecat sandwich-urile pe un platou, s-a indreptat spre frigider si a scos afara o bere pentru el si niste suc de poftocale pentru ea. Asezand berea si sucul pe platou langa sandwich-uri, a ridicat platoul cu amandoua maini si apoi a iesit afara din bucatarie si inceput sa urce scarile. De pe hol deja a auzit dusul din baia ei, semn clar ca a lasat usa deschisa, o invitatie mai clara pentru el nu exista.
Pasind dealungul coridorului care ducea la dormitorul ei, Nicolae inca tot si-a imagina pe sora lui stand acolo sub dus si lasa stropii de apa sa cada in jos peste trupul ei nud si foarte frumos tonifiat si curbat in toate locurile care trebuie. Woooooow, dar chiar ca era pervers, si-a zis in sinea lui in timp ce un alt fior de excitatie depravata s-a intins prin penisul lui aproape in intregime erect.
Pasind in usa deschisa a dormitorului ei, el inca tot putea sa auda dusul mergand in timp ce isi arunca privirea prin camera ei. Cand a facut asta, a putut observa ca usa de la baia ei era intredeschisa, exact asa cum s-a gandit. Invitatie clara, ce altceva…
Pasind in varful picioarelor aproape fara sa faca nici un zgomot, a asezat platoul pe o noptiera. Apoi s-a intors roata si a pasit inspre usa baii. De unde statea, putea sa vada clar silueta trupului nud al superbei blonde direct prin sticla opaca a cabinei de dus.
“Diana, am adus sandwich-urile…” a anuntat el in asa fel ca ea putea sa il auda din cabina de dus.
“Merci, frati… esti asa un scump…” a zis melodios inapoi superba blonda. Apoi Nicolae a observat cum mana ei se intinde prin sticla opaca a cabinei de dus inspre manerul usii.
Inca hipnotizat, el inca statea si privea euforic de acolo din usa baii cum superba lui sora incet deschidea usa cabinei de dus si chipesul adolescent observa cum trupul ei nud aparea incet afara. Era asa de frumoasa si sexxy. O adevarata zeita in piele si oase, chiar in fata ochilor lui. Stropi de apa incetul cu incetul se prelingeau in jos peste sanii ei perfecti in timp ce stateau fermi acolo pe pieptul ei. Fiecare din comorile acelea balanganitoare avea in varf un cerc perfect mai intunecat la culoare si apoi in mijlocul lor niste ca niste nasturi intariti stateau sfarcurile ei, excitatia ei evidenta fiindca erau intariti si umflati.
“Fratioare…” a auzit Nicolae vocea ei suava in timp ce continua sa se holbeze la ea cu ochii lui fugarindu-se in sus si in jos peste trupul ei, incercand sa captiveze fiecare detaliu minunat al formelor ei suple.
“Da…” a murmurat el, sperand sa nu cada ca un stalp taiat de baza direct intre sanii ei majestuosi in timp ce sangele din picioarele lui rapid se indrepta spre tripodul dintre ele.
“Fratioare… vrei sa ma speli pe spate?” a murmurat ea, inocent clipind din ochii aceia albastrii angelici ai ei.
“Poftim?” a murmurat Nicolae inca in transa lui euforica in timp ce ochii lui continuau sa se fugareasca peste trupul ei si in special in zona ei pubiana in intregime lipsita de par, rasa in intregime, pielea ei catifelata foarte incitant sclipind cu un amestec de apa si sucurile ei si cine mai stie ce.
“Haide spala-ma pe spate, fratioare…” a murmurat Diana, tinand o mana intinsa si facandu-i un semn cu degetul sa se apropie si sa se alature ei in cabina de dus.
“Uh, uh, uh…” s-a balbait Nicolae in timp ce a facut un pas inspre locul unde ea statea si il privea in acelasi fel.
“Fra-ti-oa-reeeeee…” a chicotit superba blonda jucaus, facand ca semisferele ferme ale sanilor ei sa se zgaltaie si stropii de apa sa se prelinga si mai repede in jos de pe ei. “Da jos pantalonii aia si treci aici…”
Creierul lui Nicolae a incetat sa mai functioneze in timp ce privelistea aceasta foarte erotica il excita enorm de mult. Asta era exact ceea ce vroia in aceste clipe. Si era foarte sigur ca nu era vreo halucinatie a mintii lui perverse. “Huh? Oh, oh, daaa…” a murmurat el, lasand ca mainile lui sa cada jos la elasticul pantalonilor lui scurti. A observat ca Diana privea foarte intens in jos la umflatura foarte evidenta a pantalonilor lui scurti atunci cand degetele mari s-au infasurat in elastic si a inceput sa ii impinga in jos peste soldurile lui. Creierul lui tipa sa se miste mai repede, dar reflexele lui erau normale. Pana la urma, ce barbat ar refuza cererea unei creaturi senzuale si frumoasa ca ea? Si apoi a observat cum ochii ei parca au sclipit si sprancenele ei s-au ridicat si gura ei s-a deschis in timp ce cei douazecisicinci de cm ai lui saltau in sus ca un arc atunci cand elasticul pantalonilor ei a trecut de capul lui spongios.
“E asa de mareeee…” a suspinat ea, studind coloana lui granit cu niste ochii pofticiosi.
“Si mai vrei sa te spal pe spate?” a intrebat el ranjind, pasind afara din pantalonii lui scurti si statea acolo in pielea goala si coloana lui de granit doar pulsa viguros si pregatita de atac. O privea foarte lasciv si deabia astepta sa si-o plonjeze intr-un din gaurile ei stramte si fierbinti.
Diana nu a scos nici un cuvant pentru cateva clipe lungi in timp ce doar statea acolo si se holba la coloana lui de granit. Intr-un final, buzele ei senzuale s-au deschis si a sasait. “Ohhhhhh… daaaaaa…” a iesit dintre ele in timp ce incet s-a dat la o parte din usa cabinei de dus sa faca loc pentru scumpul ei fratior.
O imbujorare imperceptibila a aparut in obrajii ei si buzele ei senzuale au fost linse incet de limba ei salivanda. Ochii ei albastrii parca sclipeau cu o lumina a lor si adaugau enorm sexualitatii si frumusetii ei naturale. Fara nici o urma de machiaj parea asa de inocenta… si extrem de sexxy si frumoasa, a gandit Nicolae in timp ce pasea in cabina de dus. Era evident ca asta era un alt joc excitant al surorii lui si care niciodata nu rata sa il excite.
Si era exact ceea ce vroia chipesul tanar. Dupa ce a intrat in cabina de dus, Diana incet s-a intins si a inchis usa pentru a mentine stropii de apa si aburul in interior. Cand a facut asta, bratul ei s-a atins ca o pana peste pielea lui si un fior electrifiat s-a intins din locul unde s-au atins si a fulgerat in sus pe coloana lui vertebrala, explodand direct in creierul lui. Ea doar l-a atins si ea deja il avea in ghiarele poftelor ei carnale si mintea lui aproape s-a lasat dusa de val.
Excitat, Nicolae statea cu bratele lui relaxate dealungul trupului lui in timp ce Diana incet s-a intors cu spatele la el si apoi a facut un pas inapoi, lasand ceafa ei direct pe umarul lui. Cand a facut asta, Nicolae a simtit cum pielea ei catifelata si fierbinte s-a presat de a lui cand s-a lasat mai pe spate si s-a frecat de el. Si atunci cand chipesul tanar a simtit presiunea trupului ei asupra trupului lui, instinctele lui intr-un final au preluat comanda si mintea lui perversa a inceput sa intre in actiune. Aproape comportandu-se instinctiv, mainile lui s-au ridicat si s-au intins imprejurul ei si au gasit sanii ei majestuosi. Cupand acele semisfere pliante in palmele mainilor, Nicolae a inceput sa ii maseze si sa ii tachineze senzual. Era asa de fermi si plini perfecti, aproape identici cu ai iubitei lui, a gandit mintea perversa a lui Nicolae, in timp ce facea o comparatie mentala. Minunandu-se de catifelarea lor, el gentil i-a cupat, strangand si framantand, aproape tresarind datorita fiorilor de excitatie care fulgerau prin creierul lui. Cautand sfarcurile ei, el le-a gasit intarite si stand mandre acolo ca niste regine in timp ce el continua sa ii ciupeasca intre degetele mari si aratatoare. Mintea lui Nicolae era fulgerata de emotii si sentimente si fiori. Iubire, dragoste, excitatie si multe altele. Toate se fulgerau prin creierul lui, aproape ametindu-l.
Neputand sa isi mai controleze pornirile, Nicolae a lasat miscarile trupului lui sa puna stapanire pe el in timp ce gentil si dragastos tachina si ciupea sfarcurile ei intarite si a simtit cum superba lui sora si-a presat funduletul ei atletic puternic in penisul lui pulsand. Inca stand cu capul pe umarul lui si trupul ei practic sprijinit de el, Diana tachinator si-a serpuit fundul acolo pana cand a capturat tubul lui lung si gros direct in crepatura fundului ei delectabil. Apoi a inceput o frecare senzuala in sus si in jos dealungul penisului. In timp ce Nicolae simtea fesele ferme si atletice ale fundului ei frecandu-se dealungul penisului lui, el gentil si-a impins circumferinta si mai tare intre fesele ei si practic a inceput sa o futa pe uscat, cum s-ar zice.
“Fratioareeeeee…” a murmurat Diana usor in timp ce mainile ei incet s-au serpuit imprejurul mijlocului lui si degetele ei s-au infipt in fesele fundului lui musculos, incercand sa traga circumferinta lui monstruoasa mai tare intre fesele ei.
Nicolae aproape nu mai vroia sa se miste deloc, nevrand sa strice in nici un fel aceasta pozitie foarte intima, fiindu-i frica ca vraja momentului va fi rupta. Si o parte din el vroia sa o lipeasca sanii ei majestuosi direct de faianta cabinei de dus sau de sticla opaca si sa o futa pana erupea adanc in pasarica sau fundul ei.
Apoi, parca citind undele creierului lui pervers, Diana si-a ridicat barbia mai sus si capul ei s-a facut mai comod pe umarul lui, gatul ei vulnerabil lungindu-se si parul ei blond platiniu si imbibat cu apa atarna direct pe spatele lui. Aplecandu-si capul in jos, Nicolae incet a inceput sa planteze saruturi pe gatul ei vulnerabil pana la urechea ei. Putea sa adulmece aroma proaspata si curata de saput care inca mai predomina in pielea ei atunci cand buzele lui lasau un rau de saliva si lava dealungul gatului ei.
“Mai vrei sa te spal pe spate, surioara?” a soptit Nicolae in urechea ei, punand tachinator varful limbii lui direct peste lobul urechii ei.
“Oh, da, fratioare… asa de multttttt…” a soptit ea infierbantata inapoi, presandu-se si mai puternic in trupul lui musculos.
Penisul lui Nicolae a tresarit in sus printre semilunele perfecte ale fundului surorii lui in timp ce lasciv si pervers se freca de ea. Inclestandu-se si framantand sanii ei, Nicolae a mentinut frecusul penisului lui in sus si in jos prin crepatura fundului ei si a simtit cum mainile ei au revenit inapoi in fata ei. Apoi le-a simtit cum se inclesteaza de mainile lui si framanta si freaca sanii ei impreuna cu mainile lui, conducandu-le apoi in jos peste muschii atletici ai abdomenului ei pana cand au ajuns la pasarica ei neteda si infierbantata. In timp ce unele din degetele jucause ale lui Nicolae probau pielea neteda de sub pubisul ei neted, degetele mari au gasit nodul intarit de nervi care era chiar in varful crepaturii pasaricii ei.
“Daaaaaa, fratioare, ohhhhhh, daaaaaa, atinge-ma acolo… a-tin-ge-maaaa…” a soptit ea infocata impingand pasarica ei direct in degetele lui, chiar cand acestea frecau gentil peste clitorisul ei expus si vulnerabil.
“Codruta mi-a ras pizda azi, fratioare...” a chicotit inocent Diana, frecand fundul ei dealungul penisului lui si clitorisul ei direct de degetele lui in acelasi timp.
Nicolae deabia a auzit cuvintele focoasei lui surori datorita excitatiei care se furnica prin trupul lui si facea ca sangele lui sa fiarba in vene, continuand sa probeze netezimea catifelata dintre picioarele ei. Gentil isi fugarea degetele prin crepatura dintre labile ei si repede a gasit locasul stramt de unde iesea un lichid fierbinte. Ranjind, a inceput sa exploreze foarte tachinator interiorul pasaricii ei, desfacand inapoi labile ei stramte. Apoi, la fel de tachinator, si-a usurat degetele in stramsoarea pasaricii ei inundate. Proband cu degetele lui, a incercat sa intre cat de adanc a putut.
“Codruta huh?” a soptit el in urechea ei cand a gasit ceva amestec de sperma si crema.
“Si Codrut…” a murmurat ea, simtind ca parca citea mintea lui atunci cand a inceput sa alunece degetele in si in afara crepaturii ei inundate. “Inca am sperma lui proaspata acolo…”
“Aham… si acuma vrei sa o scot afara sau vrei sa fac si eu un depozit?” a ranjit el.
Un fior pervers de excitatie s-a fulgerat dealungul coloanei lui vertebrale la gandul sa faca un depoziti acolo unde mai devreme a facut un depozit unul din cei mai buni amici ai lui. Era asa o curvustina. O curvustina care se oferea pe tava in aceste momente perversului ei frate. Cateodata incepea sa se intrebe oare cati barbati a futut in realitate pana acuma pentru ca atunci cand a futut-o prima data cu siguranta nu era o inexperimentata cand venea vorba de penisuri uriase. Dar sincer nu prea ii pasa. Stia un lucru sigur. Era a lui cand o vroia si se oferea cand o vroia……
“Vreau si sperma ta acolo, fratioare…” a murmurat ea inflacarata, presandu-si posteriorul inapoi in taria lui uriasa. “Vreau sa o simt acolo adanc in pizda mea…”
Aceste cuvinte au trimis valuri electrifiante prin toata mintea lui murdara. Aceste perversiuni il ameteau cu o excitatie neasteptata in timp ce continua sa se zdrobeasca in crepatura fundului ei si sa futa cu degetele pasarica ei. Superba blonda vroia sa faca dragoste cu el fara nici o opreliste. Cum ar putea cineva sa refuze asa o cerere? Scumpa si inocenta lui sora vroia ca el sa faca dragoste pana la ravasire cu el. Sa faca dragoste cu ea si sa o futa pana cand toate poftele ei carnale erau indeplinite. Si ce frate ar refuza o sora ca ea?
Luptandu-se sa nu raga ca un tigru in calduri, Nicolae si-a usurat degetele afara din pasarica ei stramta si inclestata si repede a oprit apa dusului. Pasind pana cand era in fata ei, el si-a alunecat o mana peste marginea trupului ei pana cand palma lui a ajuns la spatele genunchiului ei, apoi a facut acelasi lucru, la fel de tachinator, cu cealalta mana a lui. Gafaind, el a ridicat-o in bratele lui. Si cand a facut asta, superba blonda si-a infasurat bratele imprejurul gatului lui si a inceput sa ciupeasca cu buzele la lobul urechii lui cu dintii ei ascutiti. Intre timp, Nicolae a inceput sa paseasca afara din cabina de dus si apoi afara din baie pana cand erau in dormitorul ei. Diana parca era o pana in bratele puternice ale fratelui ei, trupul ei nud si inca imbibat cu apa alunecand foarte excitant peste pielea lui de fiecare data cand facea un pas. Intr-un final a ajuns langa patul ei urias si a asezat-o usor inapoi acolo. Apoi, in timp ce inca statea in picioare si o sorbea din priviri, a observat cum ochii ei albastrii au cazut jos la unealta lui gigantica si tare ca piatra.
“E mai uriasa… e mai uriasa ca mai devreme, fratioare…” a murmurat ea usor.
“Inca o mai vrei in pizda?” a intrebat Nicolae ranjind, stiind foarte bine care era raspunsul ei instinctiv.
“Oooooooooohhhh… daaaaaaaaaaaaaaa…” a soptit ea infierbantata, vocea ei imbibata in excitatia care se furisa prin tot trupul ei.
Aplecandu-se in jos, Nicolae gentil a inceput sa impingand picioarele ei atletice in sus si sa le desfaca pentru a expune petalele zemoase dintre coapsele ei cremoase. Putea sa simta cum se cutremura in timp ce picioarele ei incet se desfaceau. Pielea ei era asa de neteda si catifelata. La fel de neteda si catifelata ca funduletul unui bebelus, a zis mintea lui perversa in timp ce si-a fugarit degetele peste vulnerabilitatea dintre coapsele ei interioare. Putea sa vada foarte clar excitatia si nevoia si pofta din ochii ei albastrii foarte clar atunci cand privirile lor s-au intalnit.
Apoi in timp ce ea astepta foarte nerabdatoare, el s-a aplecat in jos peste ea si si-a usurat limba afara. Pe masura ce isi lasa capul mai jos, narile lui instantaneu s-au umplut cu aroma care radia afara din pasarica ei, dintre petalele ei foarte frumos expuse. Murmurand usor, Nicolae incet a lins cu limba in sus prin crepatura dintre labile ei zemoase. Minunandu-se de gustul foarte placut al esentei ei, el a auzit cum un murmur a scapat dintre buzele ei suave atunci cand si-a fugarit varful limbii peste clitorisul ei excitat. Pielea cremoasa din prejurul lui parea asa de vulnerabila si expusa cu tot parul ei pubian ras in intregime. Parca mai mult arata cu pasarica unei adolescente decat a unei tinere. Iubind enorm ceea ce urma sa faca scumpei lui surori, saliva lui a inceput sa se prelinga obscen din colturile buzelor lui si de pe limba lui scoasa afara. Apoi a simtit mainile Dianei cum s-au asezat pe umerii lui si gentil l-a impins de la pasarica ei. Incet ridicand gura lui de pe pasarica ei fierbinte si zemoasa, el privea cum superba lui sora se impingea in sus intr-o pozitie sezanda.
“Atinge-o… vreau sa o atingi…” a gafait ea infierbantata, uitandu-se in jos la penisul lui urias si tare ca piatra.
Punandu-si genunchii pe pat, Nicolae s-a tarat intre picioarele frumos tonifiate ale surorii lui pana cand statea in genunchi cu penisul planand in aer direct in fata chipului ei angelic. Tentativ, Diana s-a intins si si-a infasurat dragastos degetele ei zvelte imprejurul circumferintei intarite ale penisului lui.
“E asa de tare…” a murmurat ea, trasand cu buricele degetelor un parau de lava dealungul coloanei lui de granit pana jos la sacul umflat care atarna la baza. “Astea au in ele ceea ce vine adanc in mine mereu si asa de placut…” Si in timp ce vorbea, ea gentil a cupat bilele lui uriase in palma mainii ei si le-a strans usor si excitant pentru chipesul ei frate.
“Ohhhhhhh… daaaaaa…” a inghitit in sec Nicolae in timp ce Diana dragastos ii dezmierda bilele.
Nicolae rapid devenea extrem de excitat in timp ce privea cum sora lui gentil cupa bilele lui intr-o mana si cealalta mana incet era aproa...



    Login