Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 68
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2801 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Capitolul 76

22 iulie 2005 – vineri

Era undeva in jur de sase si ceva dimineata cand Codruta descuia si intra in apartamentul fratelui ei, mai excitata ca niciodata. Nu stia de ce, dar Nicolae chiar a futut-o bine ieri seara si azi noapte, dar gandul sa se furiseze asa de dimineata si sa il trezeasca pe geamanul ei chiar ca ii dadea fiori. Se simtea mai excitata ca niciodata. Poate si de la faptul ca mai devrme a fcut o baie foarte relaxanta impreuna cu Diana, dar mai mult s-a excitat decat sa se relaxeze...
Cum a intrat in apartament deja a inceput sa alunece pantalonii ei scurti inca de la usa, imediat ce a pus cheile masinii si apartamentului pe o masuta. In curand a urmat slapii care i-a aruncat cat colo si apoi a tras maieul peste cap. In pielea goala, excitata bruneta a pasit dealungul holului, desculta si fara nici un articol de imbracaminte pe corpul ei frumos tonifiat si curbat in toate locurile. Repede a ajuns la usa dormitorului fratelui ei si a intors clanta si a intrat in camera fara sa faca aproape nici un zgomot.
Codrut era pe spate sub un cearceaf, dormind adanc. Codruta a traversat camera pana cand era langa patul lui, deja respirand mai repede datorita nevoi si poftei incontestabile. Cat de incet a putut, ea a ridicat cearceaful si l-a tras pana cand era la marginea patului, expunand trupul nud al fratelui ei.
Penisul lui era lung si semierect dealungul coapselor lui. Un strop de umezeala sclipea de pe capul acela bulbos, poate ca avea vreun vis umed. Cu siguranta era vreun vis cu vreuna din multele lor futai si Codruta a simtit un fior trecand prin pasarica ei neteda.
Lasand o mana sa cada, ea si-a fugarit degetele usor in sus pe coapsa fratelui ei pana cand a ajuns la tubul acela gros care mereu i-a dat asa de multa placere. Imediat a inceput sa se intareasca. Codruta si-a ridicat mana de acolo si a privit uimita in timp ce penisul lui crestea si se intarea in fata ochilor ei fara sa trebuiasca sa faca mare lucru, tresarind si ingrosandu-se vizibil.
In mai putin de un minut, tubul acela gros era tare ca piatra. Codruta aproape ca a cremat acolo pe loc in timp ce doar privea salivand cum erectia aceia uriasa crestea, ridicandu-se vizibil in pozitie de drepti de pe bilele lui si flutura in aer ca un steag deasupra abdomenului lui musculos cu o coroana grasa care deja incepea sa se prelinga prin gaura din varf.
Asa imi vine sa il sug, gandea ea febril. Ce pula groasa si superba. O vreau in gura mea. Vreau sa il sug pana cand numai are nimica in bile.
Fara sa ii pese daca se trezeste acum sau mai tarziu, tot se va trezi la un moment dat, Codruta s-a catarat pe pat langa el. Codrut s-a miscat in timpul somnului lui, dar ochii lui inca au ramas inchisi. Codruta a ingenunchiat pe saltea langa soldurile lui, asezandu-se intr-o pozitie in asa fel incat sa il suga asa cum doar ea stia si putea. Apoi si-a infasurat mana usor in jurul bazei penisului lui, si-a aplecat capul si a inserat capul acela gros intre buzele ei.
Ochii lui Codrut incepeau sa se intredeschida, dar inca somnul era prezent. Codruta l-a ignorat si a inceput sa il suga si sa il inghita lacom, incet miscandu-si buzele pe toata lungimea lui, pana cand bilele lui erau pe barbia ei si nasul a facut contact cu pubisul lui. Apoi si le-a retras pana cand doar capul era intre buzele ei. Avea un gust asa de placut, o suzeta perfecta sa potoleasca nevoile ei sexuale si sa ii umple stomacul cu o incarcatura buna de sperma.
Cand fratele ei se va trezi, Codruta vroia sa fie asa de salbatic si de pofticios incat sa o tranteasca acolo sub el si sa isi bage pula in ea asa de adanc incat sa scoata tot aeru din ea. Asa ca Codruta lacom a inceput sa ii suga penisul cat de tare putea, obrajii si muschii gatului ei relaxandu-se de fiecare data cand penisul lui intra adanc in gatul ei si apoi revenindu-si la normal cand il retragea din gatul ei.
Ochii lui Codrut incepeau sa se deschida acum, dar vederea lui inca era neclara. In timp ce ochii lui incepeau sa se focuseze, el a observat-o pe Codruta cum tocmai i-a inghitit penisul pana la baza, apoi isi retragea buzele inapoi, foarte incet, mainile ei pompand in sus si in jos pe suprafata penisului care inca numai era intre buzele ei.
“Woooooow, surioara!” a soptit el cand doar capul penisului mai era intre buzele ei. “Credeam ca visez… cand ai venit?”
“Acu!” a raspuns Codruta, saliva prelingandu-se la greu dintre buzele ei si capul ei putin ridicat de pe penisul lui tare ca piatra si ochii ei sclipeau, privindu-i pe ai lui. “Cred ca avem timp pana plecam la serv…”
“Cat e ceasu?” a intrebat Codrut… mult prea nepasator in aceste clipe.
Codruta doar a chicotit la inrebarea lui si si-a lasat iarasi capul in jos, slurpaind iarasi cand gura ei iarasi era plina cu penisul acela tare si gros. Sfarcurile intarite ale sanilor ei mari si fermi se frecau tachinator de coapsele lui in timp ce ea febril continua sa suga penisul lui, infasurand buzele ei foarte stramt in jurul capului acela bulbos.
Penisul lui era foarte mare si gros, o adevarata arma de satisfacut pasarica ei si Codruta deja se simtea foarte impacientata sa il simta adanc in gaura ei. Mana ei s-a strans mai puternic in jurul bazei erectiei. Incepea sa il frece si mai tare, in ceea ce era pana acum un ritm foarte mult practicat, ca si cum ar incerca sa traga o alta incarcatura de sperma din bilele lui doar cu pumnul ei pompand.
“Unh!” ochii lui Codrut s-au inchis in timp ce ultimele semne ale somnului lui se luptau cu nevoia urgenta a poftei lui nebune dupa sora lui. “Oh, woooow, surioara!” Inconstient la inceput, el isi misca pelvisul in sus si in jos, futand penisul acela gros si lung printre buzele ei. “Numai rezist! Unh! Curva ninfomana ce esti! Oh, woooow… faci pula sa fie asa de tare!”
Codruta sugea mai puternic ca niciodata, stiind ca il excita enorm de mult pe fratele ei cand ii aplica tratamentul acesta. Mana ei se misca in sus si in jos pe lungimea penisului lui, gura si limba ei lucrand foarte expert la capul penisului lui. Apoi, il pompa si strangea, masand acea tarie ca piatra exact asa cum ii placea lui.
Obscen si expert si iubitor, Codruta isi insuruba limba peste tot capul penisului, lapaind presperma care se prelingea din varf. Ea impingea varful limbii in gaurica aceia, apoi slurpaia lasciv in timp ce indesa iarasi capul penisului mai adanc in gura ei, pana cand era iarasi aproape in intregime in gatul ei.
“Mai tare!” a plans Codrut. Lasandu-se prada extazului pe care gura suganda a surorii lui i-o dadea, Codrut s-a prins de pletele ei intunecate ca noaptea si si-a pompat fundul in sus de pe pat. “Oh, woooow, faci pula mea sa arda asa de placut! Suge-l iubire! Unh, woooow, chiar ca sti cum sa sugi pula!”
Cu o pofta si nevoie urgenta, Codruta a inceput sa isi miste capul violent in sus si in jos, ritmic futand aproape intreaga lui erectie cu gura si gatul ei. In curand, penisul lui incepea sa tresara si sa se intareasca peste masura intre buzele ei, pana cand trunchiul si capul penisului erau asa de tari incat ea credea ca penisul lui va exploda pe loc. Pasarica ei ardea si focul acela de acolo din adancurile ei putea fi stins doar de samanta delicioasa a fratelui ei.
Sunetele umede ale suctiunii ei au umplut camera in timp ce Codruta ii dadea fratelui ei o sugere de pula asa de experta cum ii placea lui. Dezmierdand bilele lui cu mana stanga, ea dezmierda baza penisului cu mana ei dreapta si isi insuruba buzele stramt in jurul grosimii penisului lui. Bilele lui pulsau si erectia lui gigantica se cutremura printre buzele ei.
Apoi dintr-o data a inceput sa erupa, o incarcatura care nu a mai fost varsata de vreo zi si ceva. Samanta aceia groasa si delicioasa a inceput sa curga in jos pe gatul ei, pompand ritmic afara prin gaura din capul penisului. Fata lui Codrut se contorsiona in extaz in timp ce exploda, erupand in torente de samanta in gura lacoma a Codrutei.
Codruta gusta si inghitea cat putea de repede samanta lui si gemea in satisfactie cu o gura plina de penis si samanta. Ea pompa cu mana si sugea si mai puternic ca niciodata, avand grija sa inghita fiecare strop delicios de samanta din bilele lui.
Apoi, dupa ce eruptia principala a incetat, ea a inceput sa linga si sa sarute tandru, si apoi sa curete penisul fratelui ei, multumintu-i in acest fel pentru ceea ce i-a dat mai devreme. Setea ei a fost astamparata pe moment, dar nevoia sa aiba acel penis infipt in pasarica ei a crescut si mai mult. Si dupa cum se astepta, penisul lui nu a pierdut aproape nimica din gloria lui. A ramas la fel de tare, si Codruta stia ca fratele ei era pregatit sa futa pasarica ei pana cand era ravasita.
“Oh, wooow, ce bine eeee!” Un ranjet lasciv si incestuos de placere a aparut pe buzele lui Codrut in timp ce o privea pe sora lui cum curata ultimele picaturi de sperma de pe penisul lui. “La naiba, nici nu sti cat de greu mi-a fost fara buzele astea ale tale!”
Codruta si-a ridicat buzele imbibate cu ramasitele de pe penisul lui si l-a privit in ochi cu o pofta nebuneasca. “Frati, am nevoie de buzele tale pe pizda mea, ACUM!”
Codrut nu a zis nimica si doar a ranjit, semn clar ca si el vroia asta. Zambind, excitata bruneta s-a tarat in sus peste el si, dupa un sarut in care au schimbat ceva saliva la greu, ea s-a catarat pe fata fratelui ei. Codrut doar privea in sus in timp ce ea ii incaleca capul, incet lasandu-si pelvisul in jos pana cand pasarica ei a atins barbia lui.
“Wooooow, surioara!”
“Codrute, sunt asa de excitata ca explodez aci pe loc daca nu ma lingi acu pe loc! Te rog linge-mi pizda, fratioare! Nu-i asa ca are cea mai placuta aroma?”
Penisul lui Codrut se facea parca ca fierul fierbinte in timp ce inhala aroma superba si tachinatoare a pasaricii fierbinti. Intinzand limba afara, el a lapait experimental de jur imprejurul labilor ei, sucurile ei prelingandu-se la greu de acolo si foarte gustoase. Codruta s-a cutremurat si imediat a inceput sa isi miste funduletul ei in sus si in jos si in toate directile, zdrobind si parca inghitind barbia si buzele lui.
“Oh, frati, iubesc asta.” Ea a dus mainile ei la ceafa lui si a tras gura lui puternic in pasarica ei aburinda. “Suge-mi pizda, frati! Linge-ma bine de tot! Suge-mi pizda si fa-ma sa explodez!”
Iarasi Codrut si-a impuns limba intre labile imbibate cu sucuri ale gaurii surorii lui, alunecand in crepatura aceia delicioasa si apoi cat a putut de adanc in gaura ei stramta. Pasarica ei era foarte delicioasa, doar gandul ca o va suge era indeajuns sa ii faca maciuca tare ca piatra.
El si-a alunecat mainile in sus pe coapsele ei catifelate si atletice, cupand fesele rotunde ale fundului ei care se cutremurau al naibii de tare. Apoi a inceput sa suga si sa linga la pasarica ei expert, stiind foarte bine ce butoane sa apese ca sa ii dea surorii lui cea mai mare placere, limba lui miscandu-se in sus si in jos pe crepatura pasaricii ei pana cand ajungea la clitorisul ei, apoi iarasi inapoi in gaurica ei zemoasa.
“Unggh, da, oh, frati, oh, wooooow, daaaaaaaaaa!” Chipul superb al Codrutei se contorsiona obscen in placere in timp ce extazul a ceea ce ii facea el se prelingea copios din pasarica ei. “Limba ta face pizda mea asa de fierbinte! Linge-ma mai mult, Codrute! Oh, wooooow, o sa explodez asa de bineeeeeeeeeeeeeeeee!”
Codrut masa si framanta fesele ei ferme, foarte multumit sa simta acele globuri rotunde si ferme. El a observat cum clitorisul ei a aparut intarit printre labile pasaricii ei si a inceput sa il atinga tachinator cu varful limbii. Si cand l-a atins doar odata, a fost indeajuns sa o faca pe Codruta sa schelaie si sa se agite deasupra buzelor lui ca si cum ar fi fost pe cale sa aiba o criza.
Codrut a luat clitorisul ei intre buzele lui si a inceput sa suga tandru, simtind si stiind ca aceasta era cea mai mare placere sexuala a surorii lui. Gafaind, Codruta a tras de parul lui si repede a inceput sa isi salte pasarica deasupra capului si buzelor lui ca si cum ar fute penisul lui monstru, devenind parca dintr-o data salbatica sau un animal in calduri.
“E superb… eee… eeee… minunat… Codrute!” a plans ascutit Codruta. “Unh, da, suge-ma! Asta e, oh, wooooow, iubesc limba ta acolo asa de mult! Clitorisu…! Linge-mi clitorisu…! O sa explodez… te rog… fa-ma sa explodezzzzz!”
Fundul ei se misca din ce in ce mai repede si numai putea fi retinut in pozitie deasupra gurii lui de mainile lui. Asa ca el a inceput sa dezmierde trupul ei, ajungand pana la sfarcurile ei si apoi iarasi in jos peste abdomenul ei, si apoi peste tot pe unde stia ca ii place sa fie atinsa. Asa de mult ii placea trupul ei superb, incat nu se mai satura deloc sa o atinga.
Apoi si-a fugarit degetele peste labile ei netede in timp ce sugea constant la clitorisul ei, apoi si-a inserat doua degete in umezeala pasaricii ei. Codruta a intepenit instantaneu, semn clar pentru Codrut ca sora lui era foarte aproape de explozia superba a unui orgasm bine venit. Codrut si-a inpins degetele cat a putut de adanc in tunelul pasaricii ei. Foarte expert, el a inceput sa o futa cu degetele in si in afara pasaricii, pompand-o ritmic in timp ce sugea la clitorisul ei intarit.
“Vi…vii…viiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn!” a reusit Codruta sa tipe. Ea a facut patul sa se cutremure in timp ce salbatic salta pe fata lui, nemilos zdrobind pasarica ei in degetele lui si clitorisul ei intre buzele ei. “Numai rezist… e superbbbbbbb! Ungghhhhh! Te iubesc, Codrute! Vinnnnnnnnnnnnn… acum… in… gura… ta…!”
Codrut simtea pasarica surorii lui pulsand pe degetele lui in timp ce gura lui era dintr-o umpluta de un jet de suc din pasarica ei. Pentru aproape un minut, Codruta a schelait si tipat in timp ce ritmic futea gura si degetele fratelui ei, zdrobind pasarica ei furnicanda si arzand de buzele lui pana cand acele delicioase spasmuri incepeau sa se micsoreze.
Dar asta nu a fost indeajuns sa satisfaca excitatia ei, chiar si dupa un orgasm asa de placut ca acesta. Tot ce stia Codruta era faptul ca pasarica ei era indeajuns de suculenta incat sa primeasca monstrul acela tare al lui. Trei zile fara acel penis conteaza foarte mult pentru ea.
Ridicandu-se de pe gura fratelui ei, Codruta a alunecat in jos peste trupul lui pana cand ea era incalecata peste salele lui, cu capul penisului lui foarte aproape de intrarea in cuptorul pasaricii ei nesatule.
Se gandea sa stea pe spate cu picioarele desfacute in asa fel incat el sa futa pasarica ei in pozitia clasica si care ii placea enorm de mult. Dupa trei zile fara penisul lui, Codruta vroia enorm de mult ca acel penis sa intre in gaura ei cat mai repede posibil. Sanii blondinei se cutremurau in timp ce ea s-a intins printre coapsele ei si a pus stapanire pe erectia aceia gigant. Ea a plantat genunchii ei pe saltea de o parte si alta a soldurilor lui.
“Vrei sa ma futi, fratioare?” a intrebat ea tachinator, frecand capul spongios al penisului in sus si in jos peste netezimea pasaricii ei. “Iti place asta, asa e? Am o pasarica stramta si fierbinte, perfecta pentru tine. Ai vrea sa simti cum pula asta monstru fute pasarica mea pana lesin de placere?”
Codrut doar a inghitit un nod si a dat afirmativ din cap. Deja obisnuita de la atatea partide intre ei doi, Codruta a pozitionat capul acela purpuriu la crepatura pasaricii ei, exact la intrarea in gaurica ei stramta. Apoi si-a contractat fesele fundului, suspinand de placere cand a simtit varful penisului cum impingea incet in tunelul catifelat si umed al pasaricii ei.
Imediat, Codruta a stiut ca iarasi va avea parte de una din futaile lor fantastice, una care cu siguranta nu o va uita de curand. Cm dupa cm din penisul acela lung si gros aluneca incet in pasarica ei suculenta, desfacand tunelul ei alunecos inaintea tubului acela gros. Codruta putea sa simta cum pasarica ei pulsa in timp ce muschii ei munceau in jurul penisului, invitand fiecare cm din penisul lui sa intre adanc in abdomenul ei care se ondula expert sa primeasca fiecare bucatica din acea carne tare ca piatra.
In si in si in penisul lui futea, pana cand Codruta a crezut ca simte capul penisul cum pulseaza adanc in abdomenul ei plat. Inante sa inceapa sa faca sex, Codruta a inserat cel mai mult trei degete in pasarica ei, si apoi cand a inceput sa faca sex cu Nicolae a crezut ca nimica nu poate sa umple pasarica ei asa de perfect ca penisul lui, dar apoi cand a facut prima data cu fratele ei, si-a dat seama ca pula fratelui ei este perfecta pentru pasarica ei. Nimic mai mare sau mic nu o va mai putea satisface ca acest penis. Era perfect pentru ea.
“Ma futi, fratioare, ma futi asa de placut!” Codruta s-a aplecat in fata, prinzandu-se de umerii lui pentru suport, si a lasat sanii ei rotunzi si fermi sa danseze peste pectoralii lui. “Oh, woooow, pot sa te simt asa de adanc in mine! Pula ta e asa de adanca in mine! Fute-ma, Codrute! Fute-ma pana numai pot!”
Codrut era inebunit de placere, privind parca hipnotizat cum penisul lui era infasurat de umezeala fierbinte a pasaricii Codrutei. El isi misca incet fundul sa poata sa ingroape intregul lui penis in ea, futand penisul lui pana cand aproape si bilele lui erau indesate in gaura ei suculenta.
Expert si stiind foarte bine ce face, tanarul a inceput sa isi salte fundul in sus de pe pat. Codruta a tipat cand a intalnit primele pompari ale monstrului lui, pompand pasarica ei in jos pe unealta lui lunga si groasa. Codrut si-a alunecat mainile in jos peste formele ei zvelte, pana cand a ajuns sa cupeze fesele ei rotunde. El a inceput sa o futa, incet la inceput, pana cand ritmic isi plonja masiva lui erectie in pasarica ei stramta.
“Ma futi asa de superb, fratioare!” a tipat Codruta. Intrand si ea in ritmul constant cu care erau asa de obisnuiti, Codruta a inceput sa isi salte si ea funduletul ei sexos ca un picamer, miscandu-si pasarica furios in sus si in jos pe penisul lui. “Mai tare, fute-ma mai tare! Unh, wooooow, asa de placut! Cremez! Cremez peste toata pula ta!”
Cu fiecare pompare, pasarica ei parea sa suga penisul lui mai puternic, plina de nevoi se inclesta in jurul acelei lungimi venoase si groasa. Ignorand scartaitul saltelei de sub el, Codrut a inceput sa futa pasarica surorii lui cat de puternic putea. El privea cum sanii ei rotunzi si fermi se ondulau si zgaltaiau in fata ochilor lui si a gurii lui care saliva la greu, vrand sa ii suga foarte tare.
“Mai tare, mai tare, fute-ma cat de tare poti!” a tipat Codruta.
Gemetele ei pline de nevoie si plansetele ei erau indeajuns de puternice sa ii trezeasca pe vecini care cu siguranta inca dormeau, dar era mult prea excitata sa ii pese de asa ceva. Aveau noroc ca dormitorul lui Codrut era chiar la coltul blocului, alcumva chiar ca auzeau batai in perete. Tot ce ii pasa in aceste momente era marimea si taria penisului fratelui lui si felul cum pompa asa de delicios in pasarica ei inclestata.
Neputand sa mai reziste temtatiei, Codrut s-a ridicat putin si a adus unul din sanii ei la buzele lui. Sfarcurile ei erau intarite si perfecte sa fie tachinate. Deschizand gura lui, Codrut l-a tras in gura lui. El sugea la sanul ei foarte puternic in timp ce futea pasarica ei cat de repede putea.
“O sa explodez!” a suspinat Codruta. Pasarica ei scotea niste sunete umede in timp ce ea se futea nemilos pe erectia lui gigant. “Oh, woooow, unh, fute-ma, fute pizda mea. Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn!”
Spasmuri si convulsi au explodat prin toata pasarica ei, facand clitorisul ei sa se furnice aproape insuportabil in timp ce se razuia delicios de toata lungimea acelui penis care pistona neobosit. Codrut a simtit presiunea si stransoarea muschilor pasaricii ei pe fiecare cm al penisului lui.
Inca sugand furios la sanul ei, Codrut si-a ridicat fundul de pe pat si a penetrat cat a putut de adanc in pasarica ei, pubisurile lor intalnindu-se la baza, nici macar un fir de par nu putea sa ii desparta. Apoi s-a ridicat in fund si sanii ei fermi s-au trantit foarte delicios de pectoralii lui. Asa nemiscati, a lasat-o pe superba lui sora sa calareasca orgasmul acela foarte bine venit pana cand ultimele valuri de energie orgasmica au incetat sa se mai intinda prin trupul ei, care in curand a devenit moale ca un burete. Dupa un minut care parea sa dureze o eternita, zvacnirile si agitatia ei a incetat. Apoi, Codruta a inceput sa il sarute cu atata foc si pasiune incat aproape ca l-a lasat fara respiratie pe scumpul ei frate, multumindu-i pentru acel orgasm senzational………

**************

Diana a sosit poate vreun sfert de ora mai tarziu. Cand a plecat de acasa s-a imbracat pentru servici, dar in aceste clipe doar mersul la servici nu era in mintea ei. Dupa ce a intrat in apartament rapid a observat ca Codruta cum a intrat deja si-a aruncat hainele in toate directile in graba ei dea ajunge cat mai repede in patul lui Codrut. Si la fel ca prietena ei, Diana a inceput sa se dezbrace cum a intrat in apartament.
Pe masura ce se apropia mai tare de usa dormitorului lui Codrut, sunetele deveneau tot mai puternice acum. Codruta gemea si gafaia, si patul scartaia in timp ce Codrut isi hranea penisul in pasarica lacoma a Codrutei. Labile pasaricii Dianei pe loc au inceput sa umezeasca la greu in timp ce a facut inca un pas sa se pozitioneze fix in tocul usii. Facand un pas in dormitor s-a presate de perete si putea sa ii priveasca pe cei doi la perfectie.
Avea o priveliste superba asupra patului, iluminat asa de romantic de lumina unui rasarit foarte rosiatic de soare care intra prin geamul deschis. Codruta era pe spate, cu picioarele infasurate stramt in jurul mijlocului fratelui ei. Ea gemea parca ca un animal ranit in timp ce Codrut isi plonja penisul acela monstru adanc in pasarica ei.
“Da-mi-o, frati!” Diana a auzit-o pe Codruta murmurand. “Oh, wooow, ce bine eeeee. Unh, wooooow, pizda mea are nevoie mereu de pula ta!”
Ochii Dianei s-au deschis larg in timp ce spatele musculos al amantului ei dansa si se ondula asa de frumos deasupra Codrutei, si apoi fesele alea musculoase si aproape fara nici un fir de par se miscau asa de frumos intre coapsele prietenei ei. Sanii Codrutei era foarte fermi si putin mai mari ca ai ei si Diana putea sa vada clar cum sfarcurile ei erau intarite la maxim. Si apoi ce frumos si placut erau lipiti de pectoralii fratelui acesteia, parca erau doua pernite perfecte pentru el.
“Fute-ma mai tare, frati!” a gafait Codruta. Ea si-a strans picioarele mai tare in jurul mijlocului lui si a inceput sa isi salte fundul furios in sus de pe pat. “Woooow, ma futi asa de adanc! Vreau sa explodez acum! Vreau sa futi pizda mea cat de tare poti!”
La un moment dat Codruta isi salta soldurile asa de energetic incat Codrut nu putea sa tina pasul cu pomparile ei. Miscarile lor erau asa de rapide si salbatice incat la un moment dat Codrut a ratat o pompare si penisul lui a iesit afara pentru o secunda din Codruta si Diana a putut sa vada in toata gloria lui cat de lung si gros era acel penis monstru si cat de imbibat era cu sucurile din pasarica Codrutei.
Dianei inca nu ii venea sa creada cat de urias era penisul acela, si mai ales ca era in stare sa i-a monstrul acela in ea. O coloana gigantica care iesea din pubisul lui neted. Inca nu stia cine a venit cu ideea, dar si Nicolae si Codrut erau rasi acolo jos, fara nici un fir de par. Intreagul tub sclipea in lumina lunii cu sucurile Codrutei, si capul acela purpuriu si bulbos si spongios pulsa in timp ce un lichid foarte gustos se prelingea afara din gaurica de acolo.
Codrut a pozitionat iarasi capul penisului lui la pasarica alunecoasa a Codrutei si iaras l-a plonjat adanc. In curand o futea mai repede si mai salbatic ca mai devreme, facand patul sa scartaie si mai tare si fundul surorii lui sa salte sus de tot in timp ce o futea puternic. Dar Diana nu putea decat sa se gandeasca la acea sabie magica care taia asa de delicios in pasarica gustoasa a Codrutei.
Fute-o, iubitule, gandea Diana excitata. Miscandu-se pe perete si avand grija sa nu fie observata de cei doi, Diana furios si-a impuns degetele prin pubisul ei neted si a inserat doua degete intre labile ei alunecoase. Superba blonda, nuda ca in ziua cand s-a nascut a inceput sa se masturbeze fara nici o grija, privind cum acea coloana groasa si lunga a lui Codrut futea ritmic in si in afara pasaricii Codrutei.
Fute-o tare, iubire, gandea ea infierbantata. Fute-o pe curva aia pana cere apa!
“O sa explodez iara, frati!” a plans Codruta. Ea s-a inclestat cu unghile de spatele musculos al fratelui ei si si-a arcuit fundul in sus de pe pat, saltand si zdrobind soldurile ei intr-o incercare frenetica sa primeasca mai mult din penisul lui. “Awwww, wooooow, pizda mea parca e pe foc! Vin in orice secunda!”
Codrut o futea si mai tare, gafaind puternic in timp ce isi odihnea capul pe umarul Codrutei. El putea sa simta muschii pasaricii ei cum munceau in timp ce orgasmul ei se contruia in adancurile ei. El a suspinat in timp ce acel tunel alunecos se inclesta perfect in jurul monstrului lui si mulgea zgomotos in jurul pistonului lui.
“Viiiinnnnnnnnn, iaraaaaaaaaaaaaa!” Codruta si-a saltat coapsele ei infasurate in jurul lui si mai sus pe mijlocul lui, in intregime deschizand crepatura pasaricii ei pentru penisul lui. “Ma arde… ma arde asa de placut! Fute-ma, frati! Fute-ma pana numai pot. Viiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn!”
Pasarica explodanda a Codrutei violent s-a inclestat in jurul monstrului lui Codrut, ca si cum incerca sa il suga de tot in trupul ei. Codruta a suspinat si tipat si s-a inclestat de spatele lui in timp ce spasmuri orgasmice s-au intins prin tot trupul ei, facand pasarica ei sa se furnice si clitorisul ei sa se infioare in timp ce ritmic era razuit de toata lungimea penisului fratelui ei.
Ca deobicei, Codrut a reusit inca odata sa isi retina eruptia lui. Cand intr-un sfarsit si-a retras afara monstrul, penisul lui era tare ca piatra, fiecare cm a acelei erectii gigant pulsa si tresarea lasciv cu o nevoie urgenta sa isi impuste samanta.
“Oh, frati, inca nu ai explodat!” a zis Codruta, respirand greoi. Uitandu-se lacom la acel penis urias care pulsa peste pubisul ei imbibat la greu cu o spuma de sucuri bolborosite din pasarica ei, ea si-a alunecat o mana intre abdomenele lor transpirate si obscen a inceput sa pompeze taria lui. “Ai chef sa ma futi mai mult, dragule? Sau vrei sa preiau eu comanda?”
Codrut a negat din cap si s-a ridicat in genunchi pe saltea. Au facut sex asa de mult incat deja stiau cand celalalt vroia sa schimbe pozitia doar dintr-o privire. Repede, Codruta s-a intors in patru labe, punand mainile si genunchi pe saltea, simtind cum sanii ei fermi se frecau excitant de cearceaf.
Apoi l-a surprins pe iubitul ei prin faptul ca s-a lasat cu fata pe saltea si s-a intins la spate cu amandoua maini, prinzand amandoua fese si deschizandu-le, expunand inelul stramt al fundului ei.
“Fute-ma in cur, dragule!” a sasait ea. “Pula aia a ta e asa de plina cu sucurile din pizda mea, ca nu ai nevoie de nici un ulei! Doar baga pula aia monstru in curu meu si fute-ma!”
Diana a avut un orgasm pe loc pe degetele ei in timp ce il privea pe Codrut cum se pregatea sa o incalece iarasi pe Codruta, penisul lui urias fluturand tare in fata lui in lumina palida a rasaritului.
Muscand buza ei, superba blonda s-a presat mai tare de perete si s-a cutremurat in timp ce avea un orgasm foarte placut si bine venit, incercand in tot acest timp sa nu atraga deloc atentia celor doi de pe pat. Apoi, coapsele ei interioare fiind imbibate destul de mult cu sucurile ei, Diana a deschis ochii sa il priveasca iarasi pe Codrut cum isi indeasa unealta aia groasa intre fesele atletice ale fundului Codrutei.
O sa o futa in cur, a gandit Diana. Dupa ce termina, nu conteaza, e al meu. Inca tot nu-mi vine sa cred cum naiba am putut sa iau o pula asa in cur. Parca e o bata de baseball!
“Unh! Tulai veta, frati! Cateodata… as vrea sa ai o pula mai mica cand ma futi in cur!”
Codruta era pe burta acum, cu sanii ei lipiti de saltea, gemand si plangand de placere in timp ce fratele ei incet si atent isi insera penisul lui gigant in prinsoarea catifelata a fundului ei. Numai era nevoie sa isi tina fesele deschise. Monstruozitatea lui Codrut era in siguranta indesata in fundul ei. Codruta a inceput sa isi inclesteze mainile in cearceaf si sa se contorsioneze de placere in timp ce mai mult din erectia lui deschidea anusul ei.
“Asa de stramta!” a soptit Codrut excitat. “Cel mai stramt cur!”
Incet, el a inceput sa isi scoata monstruozitatea afara urmand ca apoi sa o insereze iarasi inapoi, apoi iarasi afara, incepand un ritm, la inceput incet apoi crescand constant pana cand intreaga erectie era in fundul Codrutei, fesele ei zgaltindu-se foarte excitant pentru privitori. Codruta tipa si se contorsiona pe pat in timp ce se lupta sa reziste valurilor de placere care se intindeau prin salele ei.
Si erau niste senzatii asa de placute, de fiecare data cand peretii fundului ei se deschideau sa primeasca acea invazie lunga si groasa si tare ca granitu.
Codrut isi unduia soldurile, fortand penisul lui in intregime in caldura fierbinte a fundului Codrutei. Apoi, el doar statea acolo deasupra ei, si amandoi gemeau si gafaiau ca doua animale in calduri in timp ce savurau presiunea muschilor fundului ei cand il mulgeau asa de placut intreaga erectie.
“Fute-ma” a zis Codruta intr-un final. Ea a inceput sa salte de pe pat sub el, saltand pasarica ei in sus, impingand fundul ei in penisul lui. “O vreau acu! Woooow, iubesc sa fiu fututa in cur!”
Codrut incet si-a ridicat soldurile, pana cand doar capul purpuriu mai despartea fundul ei. El se uita intre fesele ei intredeschise, privind felul cum rozeta fundului ei se inclesta puternic dealungul penisului lui.
Incet el a impins penisul inapoi, facand-o pe Codruta sa gafaie cand interiorul ei era iarasi umplut de monstrul lui. Apoi el a inceput sa o futa in fund, incet la inceput, apoi viteza crescand constant, pana cand monstrul lui pompa ritmic prin inelul si tunelul catifelat al fundului ei.
“Da, Codrute, iubesc cand faci asta!” a tipat Codruta. “Mai tare! E asa de placut! Fute-ma in cur, distruge curu meu cu pula aia!”
Codruta iarasi s-a intins cu mainile la spate sa se prinda de fesele ei si sa le traga larg inapoi, disperata sa simta cat mai adanc penisul acela in fundul ei. Dar asta era imposibi. Penisul lui pompand era deja foarte adanc in fundul ei si mai mult nu avea cum sa intre.
Murmurand incoerent, Codruta si-a dus o mana sub abdomenul ei, pana cand a ajuns la pubisul ei imbibat cu acea spuma si apoi la clitorisul si crepatura pasaricii ei. Fara ca cei doi amorezi sa stie, Diana o imita pe Codruta in partea intunecata a dormitorului, aceasta pompand doua degete in caldura pasaricii ei. Apoi Codruta a inceput sa se futa cu degetele in timp ce Codrut ii futea fundul cu erectia lui gigant.
“Viiiiinnnnnn iaraaaaaa!” a gemut Codruta dintr-o data. Ea isi salta fundul intr-un ritm nebunesc si salbatic, facand patul sa scartaie salbatic in timp ce fundul ei era foarte placut futut de monstrul lui Codrut. “Oh, wooooow, curu meu pulseaza asa de tare! Poti sa o simti? Fute-ma mai tare acu, Codrute! Ohhhh, woooow, fute curu meu cat de tare poti!”
“Viiiiiinnnn si eu!” a gemut Codrut. “O sa explodez… oh, woooow, Codruta, uite acu vineeeeeeeeee!”
El a inceput sa futa fundul ei cu pompari febrile si lungi, plonjand penisul lui in intregime in tunelul fundului ei cu fiecare pompare. Codruta gafaia, in timp ce simtea erectia lui masiva cum incepea sa se umfle parca la noi dimensiuni in timp ce samanta erupea din bilele lui si penisul lui a devenit tare si fierbinte ca fieru incins.
“Ahhhhhhhhhhhhh!”
Un jet fierbinte de sperma a erupt afara din capul penisului lui, imbiband adancurile fundului ei. Codruta a tipat si si-a flexat fundul puternic pe toata lungimea infipta in ea, in acelasi timp frecand frenetic pasarica si clitorisul ei cu degetele ei.
Codrut gemea si gafaia in timp ce torent dupa torent de sperma cremoasa inundau tot interiorul ei ravasit. Era ca si cum el nu se mai oprea din ejacularea lui masiva, gandea Codruta in delir, ca si cum si bilele lui ar iesi afara prin capul umflat al penisului lui.
Incarcatura lui a umplut fundul Codrutei pana la refuz, impachetand tot tunelul arzand al fundului ei cu smantana lui groasa si delicioasa. Apoi samanta lui a inceput sa bolboroseasca afara prin inelul stramt al anusului ei, prin prejurul grosimii lui. Apoi Codruta a inceput sa simta cum samanta lui se prelingea in jos printre fesele ei, fiind sigura ca va exploda inca odata.
“Viiiinnnnnnnn, fratiiiiiii!” murmura Codruta. Patul se cutremura si scartaia in timp ce ea isi salta fundul ei cat de repede putea. “Fute-ma acu, fute-ma adanc! Unggghhhh! Oh, wooooow, frati, fute-ma in cur, viiiiiiiiiinnnnnnnn!”
Codruta isi pompa degetele pe clitorisul ei pulsand si se cutremura lasciv in timp ce placerea punea stapanire prin trupul ei atletic si foarte bine tonifiat, facand pasarica ei sa faca spume si fundul ei sa se stranga puternic in jurul uneltei puternice a fratelui ei.
Extenuat, dar inca foarte excitat, Codrut a reusit sa mentina ritmul futaii fundului Codrutei pe toata durata orgasmului ei, pana cand toti fiorii si cutremurele ei au inceput sa se domoleasca. Apoi a cazut cu toata greutatea pe spatele surorii lui, penisul lui intrand de tot in fundul ei. A inceput sa o sarute, limba si buzele lui miscandu-se senzual pe gatul si umarul ei.
“Woooow, surioara!” a zis el inca gafaind foarte greoi, intorcandu-se pe spate la un moment dat. “Poate ti-ar placea unu cu pula mica cateodata, dar cred ca mie mi-ar fi mai bine cu o femeie care nu e asa ninfomana ca tine…”
Codruta, inca suspinand si fiind inca moale dupa futaia aia superba, doar l-a privit si a inceput sa rada. “De parca tu te poti abtine mai bine ca mine cand vine vorba de sex… Tu esti si mai ninfoman ca mine… ce… si mai si… ca mine si ca Diana impreuna…”
“Bine, fratioare” a zis Codruta ranjind, “… acu ce ai zice de niste limba!”
“Grozav” a salivat Codrut. “Deschide, surioara, si te ling pana ajungi in rai!”
“Ai vrea tu, superman!” a ranjit Codruta, in timp ce isi indoia genunchi si isi deschidea picioarele larg.
Diana se holba cu ochii larg deschisi la pasarica prietenei ei. Avea o pasarica foarte frumoasa si foarte draguta. Studia pielea ei roza si delicata si faptul ca nu avea deloc par acolo jos. Codruta masa clitorisul ei si gemea senzual, onduland fundul ei neajutorata in sus si in jos pe pat.
“Suge-mi clitorisu, Codrute, iubi!” se ruga ea. “Suge-l bine si fa-ma sa explodezzzzz!”
Privelistea pasaricii Codrutei a fost blocata cand Codrut s-a tarat intre coapsele ei cremoase si si-a adus fata fix la pasarica ei nuda. Codrut si-a scos limba afara si gentil a inceput sa linga in sus si in jos pe toata lungimea despicaturii Codrutei. Apoi, cand sexoasa ei prietena isi agita funduletul pe tot patul, buzele lui lacome au inconjurat clitorisul ei, si parca totul a inceput sa explodeze!
Soldurile ei se ridicau sus de pe pat, zdrobind pasarica ei umeda de gura larg deschisa a lui Codrut ca si cum n-ar fi o zi de maine. El isi baga limba chiar in pasarica ei! Ochii Codrutei parca lacrimau de placare si obrajii ei au devenit asa de rosi si imbujorati, incat Diana a crezut ca prietenei ei ii va exploda o vena. Era foarte clar ca iubea ceea ce ii face Codrut, si acu ca vedea cum arata ea cand primea tratamentul acesta de la Codrut, crema si mai mult.
“Ummmmmmmmmmmm, yeahhhhh, putin mai repede, Codrute!” i-a zis Codruta parca fara respiratie. “Ooooooh, iubi! Uuuuuuuungghhhh… maica maiculita! Linge-mi clitu! Ummmmmmm, suge-ma, iubi, ohhhhhhhhh, yeahhhhh, asta e!”
Diana chiar ca isi dorea sa fie ea acolo, sa fie linsa de Codrut, in locul Codrutei. Avea o pofta nebuna sa intre peste ei, sa o arunce pe Codruta afara si sa il prinda de cap pe Codrut si sa ii forteze buzele si limba jos la pasarica ei si sa nu il mai lase sa plece dintre picioarele ei pana cand ea era lesinata.
Diana privea invidioasa cum Codrut ii dadea gemenei lui limbi. In curand avea un ritm rapid, limba lui ascutita lapaia repede in jurul clitorisului ei supersenzitiv.
“Oooooooooooohhhh! Moama, fratioare, cine te-a invatat sa lingi pizda asa de bine!” gafaia Codruta. “Asta e fantastic! Unnnnnnnnnmmmmmm. Nu te opri!”
Capul lui Codrut se misca in sus si in jos, si Diana putea sa auda obscenele sunete pe care gura lui le facea la pasarica aceia in timp ce slurpaia crema din pasarica aceia. Diana aproape era sa zbiere din cauza frustrari, repede si-a bagat mana la pasarica si a inceput sa se masturbeze.
“Unnnnhhhh, moama, Codrute, asta e asa de bineee” suspina Codruta. “Fa-ma sa exploze acuma, dragule. Suge-mi clitu foarte tare! Fa-ma sa vinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!”
Codrut si-a dus gura peste clitorisul ei erect si a inceput sa suga, tare. Suctiunea lui era puternica si experta, si Codruta isi rotea si serpuia soldurile ritmic. In curand, Codrut sugea asa de repede si de expert clitorisul ei incat Codruta aproape ca innebunea de excitatie!
“Maica maiculita, daaaaaaaaa” striga ea. “Suge-ma iubire!!! Uhhhhhhhhhhhhh, fuckkkkkkkkkkk! Suge-maaaaaaaaaaaaa!”
Codrut ii dadea exact ceea ce vroia, sugand furios si tare la butonul de bucurii al gemenei lui, aducand-o pe culmile inca unui climax. Inca odata, Codruta a intepenit pe moment si a lasat sa-i scape un suspind puternic. Exploda iarasi, trupul ei tanar si atletic se cutremura si rotea si agita pe pat in acest orgasm incestuos superb.
“Oohhhh, fuck, ai facut-o iara, whhhhhaaaahhhh” striga ea.
Diana a lasat sa ii scape un mieunat ascutit cand s-a cutremurat puternic. Diana numai rezista, frustrarea si nevoia sa aiba acel penis si acele buze pe ea si in ea imediat. Dar inca nu, ceva o retinea.
“Mmmmmmmmm, Codrute, asta a fost fantastic” a gemut Codruta, masand ceafa fratelui ei. “Tu chiar ca ai o limba mare si tare!!”
“Si mai bine sa te ling cu ea, suriora!” a ranjit Codrut bucuros, stergand sucurile de pe barbia lui cu dosul mainii. “Vrei sa te ling iara?”
“Wooow, Codrute, ai vrea?” a exclamat ea, rotindu-si funduletul ei sexos pe pat. “Daca faci asta, ma poti fute toata ziua, daca vrei… nu-mi va pasa!”
“Ohh, iti va pasa, n-ai frica, surioara!” a ranjit Codrut, deschizand coapsele ei cremoase larg si punand picioarele ei peste umerii lui.
“Uuuuuuuuuuhhhhh, sper!” a zis Codruta, cu o sclipire conspirationala in ochi.
Codrut s-a asezat pe burta intre coapsele larg deschise si iarasi si-a adus fata la cativa cm de despicatura ei. Si-a scos limba afara incet si a inceput sa linga viguros in sus si in jos pe labile ei ca si cum ar fi cea mai gustoasa masa.
“Unnnnnnhhhhhh, yeah, Codrute! Linge-ma, iubire!” gemea Codruta. Codrut nu se lasa si continua sa faca ce stia mai bine. “Ohhhhhh, ahhhhhhhhh, Codrutee… daaaaaaa!” sasaia Codruta. “Acu chiar ca mai infierbantat. Baga-ti limba in pizda mea si fute-ma… ummmmmmmmmm, iubire! Asta ma face sa explodez ca o racheta!”
Codrut a ras cand imaginea parca i-a trecut prin minte. Apoi si-a facut limba lunga si tare si a indesat-o tare in pasarica ei. Codruta aproape ca a zburat de pe pat. A lasat sa-i scape un strigat strident de placere si o explozie si a îmbibat fata fratelui ei cu o explozie neajutorata de smântâna fierbinte. Capul lui Codrut a inceput sa se miste furios in timp ce isi muncea limba adanc in gaura ei gustoasa, pistonand-o cu limba lui ca un penis.
”Uhhhh, fuck, daaaaa! Linge-ma, dragule, ce bine eeee!” plangea Codruta, ”Continua sa faci asta, nu te opriiiii.”
Chiar ca isi dadea drumu pe limba aceia furioasa a lui Codrut. Isi avea ochii stransi tare intr-un extaz total, fata ei de tot contorsionata cu o pofta fierbinte, si sfasia cu unghile cearceaful patului. Isi arcuia trupul ei atletic sa ia limba lui pistonanda cat de adanc putea in acel tunel de lava topita care era pasarica ei. Ea murmura ritmic in timp ce limba aceia zburatoare o lucra inspre un alt orgasm.
“Unnnnnnhhhhhh, yeah, frati! Linge-ma, iubire!”
“Uhhhhhh, daaaa, inca putin, dragule” gemea ea, “Linge pizda mea, Codrute, sunt aproape acolo!”
Diana isi imagina cum ar fi prietena ei sa foloseasca acele cuvinte pentru ea, si pasarica ei iarasi a salivat printre degetele ei. In momentul cand Codruta va avea orgasmul, isi va anunta prezenta.
Codruta parca plutea acolo, inclestandu-si unghile in cearceaf si galgaia in timp ce explozii de placere se rupeau prin pasarica ei nesatula. Ar fi putut sa explodeze repede, dar Codrut o tinea acolo aproape de culme de cateva minute bune, dar numai rezista, vroia sa explodeze. Si intr-un final placerea a explodat in ea.
“OHHHHHHHHHHHHH, FUUUUUUUUUUCKKKKK! UUUUUUHHHHHHNNNNNNGGGGGGHHHHH, VIIIIIIIIIIIIIINNNN!” a tipat Codruta.
Dintr-o data Diana s-a dezlipit de perete si a facut un pas mai aproape de pat. Codruta inca avea ochii inchisi si intr-un extaz total, saltand soldurile ei zvelte in sus in limba care era scufundata in pasarica ei. Codrut isi avea fata presata in pasarica Codrutei, tinand-o deschisa cu degetele mari de la maini si lingea la sora luii prin ultimele spasmuri ale orgasmului ei… niciunul dintre ei observand-o pe Diana, pana cand a traversat camera si statea chiar langa pat, goala cum o facuse masa, cu o mana masandu-si clitorisul si cu cealalta masand un sfarc. Atunci Codruta si-a deschis ochii si a suspinat.
“Un-oh, frati…” a gafait ea, “…avem companie.” Inca avand ochii inlacrimati de la orgasmul acela puternic si vazand ca prin ceata,
“Huh?” a exclamat Codrut, uitandu-se in sus. Apoi un zambet a aparut pe chipul lui. Diana s-a asezat pe pat langa Codruta si prinzandu-l pe Codrut cu amandoua maini de cap, l-a tras inspre ea si a inceput sa il sarute, in acelasi timp gustand si pasarica Codrutei, mmmmmm, si ce gust placut era.
Dupa un sarut foarte focos cu limba, Diana s-a asezat pe pat langa Codruta, in patru labe, prezentand funduletul ei cremos pentru Codrut. El in genunchi s-a miscat in spatele Dianei, a prins-o de solduri, holbandu-se lacom la pielea sclipitoare a pasaricii ei. Chiar in centru a vazut o gaura frumoasa si placuta. Si-a presat capul monstrului lui acolo.
“Oooooooo, yeah, Codrute, baga pula in mine” s-a schelait ea.
Fara graba si incet, si-a inserat coloana lui de granit in pasarica ei, uitandu-se in acelasi timp si la Codruta care ii privea cu un zambet lasciv pe buze, ochii ei privind atenta jonctiunea trupurilor celor doi, amintindu-si ce placut era cand el si-a bagat-o acolo tot la fel de incet.
“Ahhhhhhh, wooow, yeah” gafaia el.
“Oooooooh, da, Codrute, da-mi-o” murmura Diana. “Vreau fiecare cm din pula ta in mine. Fute-ma, iubire … FUTE-MAAAAA!!”
“Yeah, haide odata, fratioare… grabeste-te si fute-o sa ma futi dupa aia si pe mine” a murmurat Codruta.
Diana i-a aruncat o privire multumitoare prietenei ei, si apoi uitandu-se peste umar la Codrut, si-a impins fundul in spate puternic, si a luat intreaga lui monstruozitate dintr-o data. Mmmmmm, au trecut deja doua zile, si deja simtea lipsa acelui penis monstru.
A inceput sa geama de placere cand aproape intregul lui penis era imbracat cu manusa stramta a pasaricii ei. Crema ei groasa, adunata in ultima jumatate de ora de cand ii privea, bolborosea afara in jurul penisului lui, si si-a inclestat unghile in cearceaf. Codrut avea un ranjet pe chipul lui, si o privea pe Codruta, care se uita la ei, inca isi mai revenea din orgasmul pe care el i l-a dat cu limba. Intr-un final, era in intregime in ea, si Diana si-a rotit funduletul in jurul bazei penisului lui, impacientata si vrand sa inceapa sa se miste.
“Fute-ma, iubire” a gafait ea. “Fute-ma bine si tare, dragule.”
Codrut exact asta a facut. El a inceput sa isi pistoneze penisul tare si repede in gaura ei stramta intr-un ritm lung si adanc care stia ca ii place la nebunie. Diana a raspuns cu vaiete si murmurari de placere, si pasarica ei s-a inclestat in jurul penisului lui ca un sarpe, lubrificand coloana lui penetranda cu sucurile acelea care nu se mai opreau. Codrut a ranjit si mai tare. O futea pe Diana chiar aici langa Codruta, si amandoua se pare ca iubeau acest lucru.
“Unnnnhhhhh, daaa, asta e, dragule!” gemea Diana, “chiar dami-o! Ooooooooooh, nu te opri!”
Nici gand nu-i trecea prin cap lui Codrut sa se opreasca. Daca ar fi dupa el, ar fute-o pe aceasta superba blonda tot anu, si apoi ar trece si la cealalta bruneta de pe pat, si niciodata nu s-ar satura. Pasarica ei fierbinte, stramta si alunecoasa, era printre cele mai fantastice locuri sa isi plonjeze penisul. El ranjea cu toata gura si isi pistona taria in si in afara pasaricii ei, iubind gemetele si murmurele de extaz pe care Diana le scotea in timp ce era fututa. Practic aproape ca a uitat ca Codruta ii privea!
Codruta deja a inceput sa se excite iarasi de la aceasta priveliste frumoase pe care fratele si prietena ei i-o dadeau. Fratele ei futea la pasarica prietenei ei puternic si ritmic, ca o masina de cusut, si avea un ranjet triumfant pe fata lui. Si de ce sa nu aiba, a futut-o pe ea de zece minute, si acu fute alta pasarica. E visul oricarui barbat. Si dupa felul cum o futea, parca vroia sa faca asta toata ziua.
“Moama, Codrute, da grabeste-te odata?” a murmurat Codruta. “Fa-o sa explodeze odata si apoi fute-ma si pe mine ca numai pot!”
“Codruta?...” a zis Diana.
“DA?”
“Taci din gura!” a murmurat Diana, Codrut pompand monstrul lui asa de bine si de superb si de tare in pasarica ei fierbinte incat nu vroia sa fie intrerupta, dar un zambet a aparut pe chipul ei cand s-a uitat in ochii Codrutei.
Codruta s-a uitat in ochii Dianei si cand a vazut zambetul acela, atunci pe loc, intre ele doua nu a mai existat nici o competitie, o intelegere parca aparand intre ele doua. De acum inainte va trebui sa imparta, si cu siguranta ceva si mai mult va fi intre ele doua.
“Baga pula aia foarte tare in ea, Codrute” a zis Codruta, zambind si ea.
“Merci, surioara” a zis Codrut, razand, “chiar ca am nevoie de tot ajutorul sa fut doua curve fierbinti ca voi!”
“Ohhhh, daaaaa! Fa-o!” gafaia Diana la Codrut. “Fute-ma pana cad lesinata!”
Codrut a inceput sa o futa pe iubita lui cat de tare si de repede putea. Trupul ei atletic cutremurandu-se violent de la impacturile pubisului lui.
“Ooooooooooh, shit, daaaaaaa!” sasaia Diana.
Codrut era bucuros sa faca asta, si ii dadea tot ceea ce putea. El si-a inchis ochii intr-un bliss total si pompa mai departe in pasarica Dianei ducandu-i pe amandoi pana aproape de orgasm. El putea sa simta pasarica ei cum devine si mai stramta si mai fierbinte cu fiecare minut care trecea, si penisul lui era aproape sa explodeze. Patul se misca ca un balansoare si scartaia, si Codruta ii indemna.
“Fute-o, Codrute” murmura Codruta, masand un deget prin pasarica ei. “Fute-o pe curva asta! Chiar ca are nevoie de asta!”
“Unnnnhhhh, ohhhhh, sunt aproape” plangea Diana. “Fute-ma, ooooohhhh, moama, te rog, fute-ma!”
“Hei, Codruta” a zis Codrut excitat la maxim. “Hai sa iti arat un truc la Diana!”
“Bine” a murmurat Codruta, nesigura ce avea de gand sa faca Codrut, dar intr-un fel nerabdatoare sa incerce. Era sigura ca asa ceva se va intampla, intre ea si Diana, dar Codrut sa inceapa asta, a luat-o cam pe nepregatite.
Codrut a luat mana care era la pasarica Codrutei si a ghidat-o roata pana la coapsele Dianei, miscand mana ei pana cand degetele ei alunecau peste clitorisul Dianei.
“Strange aici” i-a zis Codrut.
Codruta tinea clitorisul alunecos al Dianei intre degetul mare si mijlociu. Ea a strans usor, si parca totul era ca apasarea unui buton magic. Diana a lasat sa ii scape un tipat gutural, si pasarica ei s-a inclestat in jurul penisului lui ca o menghina. In acel moment, Codruta a simtit ca un scuipat fierbinte de crema din pasarica Dianei. Ea o facea, impreuna cu Codrut, pe scumpa lor prietena sa aiba un orgasm… si cu siguranta nu va fi ultimul pe care doi dintre ei il vor da celuilalt.
“Unnnnnhhhhh, moama! Unnnnhhhhggghhhh! Viiiiiiiiiiiiiiiinnn… OHHHHHHHHHHHH, FUUUUUUUUUUCKK!” tipa Diana.
Ranjetul acela care era pe buzele lui Codrut a fost inlocuit dintr-o data de o grimasa de pasiune cand a inundat pasarica cutremuranda care o futea cu samanta lui fierbinte.
“UNNNNNNNGGGGGHHHHHHH, IUBIREE! IA-O! IA SPERMA MEA, CURVA CE ESTI!” striga el, ciocanind penisul lui scuipand adanc in Diana.
“Ohhhhhhh, yeah, iubire, cremeaza in mine!” tipa si Diana.
Codruta ii privea pe cei doi cum se agitau si se contorsoneaza pe pat, degetele ei inca la pasarica Dianei, si masand cat putea de tare. Samanta lui amestecata cu crema ei aluneca printre degetele ei. Aproape ca a avut un orgasm doar privind cum curvustina de Diana isi ardea toate sigurantele in monstrul afemeiatului de Codrut. Codrut era cu adevarat un armasar! Intr-un fel, era parca ca si cum era ea cea fututa. Codruta numai putea astepta. Trebuia sa-l aiba in ea. Si nu era un moment mai bun ca acesta. Cand ultimele zvacniri ale pasaricii Dianei au terminat, Codruta si-a luat mana de acolo, a dus-o la gura si a inceput sa linga acel amestec de pe degetele ei. Apoi, uitandu-se in ochii lui Codrut, si-a pus mainile pe pieptul lui si l-a impins pe spate. Cu un poc, penisul lui a iesit din pasarica Dianei, si inca tare si mare, mai ejaculand ultimii stropi, statea in pozitie de drepti, cutremurandu...



    Login