Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 65
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2579 ori - Nota 0.00 (2 voturi)
In timp ce Diana a inceput incet sa se ridice si sa cada in coloana penisului acela monstru, fundul Codrutei a inceput sa se zgaltaie in sus si in jos pe gura lui in timp ce incet si gentil se futea in limba aceia foarte jucausa si pe buzele acelea care sarutau labile si clitorisul ei foarte excitant.
Bucurandu-se de placerea care se ridica din zona ei mediana, Codruta putea parca sa auda un radio undeva de afara, dintr-o vila vecina cu siguranta, dat la maxim. Cu siguranta cineva de anii lor sau mai tanar era singur acasa si a dat muzica la maxim. Prin camera se auzeau tot felul de sunete, de la gemete si sunetele ce le scotea Nicolae in timp ce ii sugea pasarica si clitorisul foarte lacom, si apoi dintr-o data a inceput sa auda scartaitul podelei in timp ce Diana incet a inceput sa se impinga in sus si in jos pe coloana aceia de granit a lui, la un moment dat prinzand o viteza in timp ce il calarea de parca aceasta era ultima suta de metri a vietii ei.
Timpul incet si foarte placut trecea si Codruta a simtit cum se apropia din ce in ce mai mult de acel moment in care cu siguranta va exploda ca o racheta. Cu fiecare sfichiuire a limbii lui Nicolae, pulsarea din adancurile salelor ei crestea din ce in ce mai mult si devenea tot mai fierbinte, apropindu-se tot mai mult de temperatura lavei care erupe dintr-un vulcan. Ea putea sa simta cum tot trupul parca se pregatea acel sprint dincolo de linia de finis. Muschii ei deveneau tot mai tensionati, incordandu-se pentru acel moment de gratificare totala si completa. Sanii ei se ridicau si cadeau foarte repede pe pieptul ei datorita respiratiei ei crescande, fermi si ca gelatina, si atunci cand se trantea si isi zdrobea pasarica direct pe gura lui, parca se cutremurau, toate astea intr-un ritm dat de miscarea soldurilor ei. Labile ei umflate si imbibate cu saliva si crema din pasarica ei tresareau si pulsau cu o energie care se fugarea prin clitorisul ei intarit in timp ce Nicolae pur si simplu ii ravasea pasarica si clitorisul cu limba lui foarte jucausa.
Ea putea sa simta cum inelul de muschii care incercuia intrarea in pasarica ei devenea tot mai incordat si mai stramt in timp ce se inchidea tot mai mult imprejurul limbii lui care in aceste clipe pur si simplu o futea ca un piston mic. Era foarte aproape, gandea febril in sinea ei. Doar inca cateva secunde si va avea parte de un alt orgasm care cu siguranta o va face sa explodeze ca o racheta.
“Aproape… iubire … aproape… inca putin…” gafaia ea, lasand ca una din mainile ei sa cada de pe perete si sa se prinda puternic de spatele capului lui. Impingand si zdrobind limba lui jucausa si lapainda de cel mai sensibil loc al ei, ea s-a pregatit.
“Acolo… oh… daaa… chiar acolo… mai repede… repede… linglingeliiiinnggee…” se balbaia ea foarte aproape de ghiarele unei explozii incendiare.
Apoi, cu o ultima sfichiuire a limbii lui direct peste clitorisul ei, Nicolae a condus-o pe focoasa bruneta dincolo de culme si sa o trimite direct in ghiarele orgasmului. Un cutremur cataclismic s-a rupt prin fiecare fibra a trupului ei, conducand-o intr-o alta lume, total si complet diferita de cea in care locuia deobicei. In timp ce fiori de placere se ondulau prin toti muschii trupului ei, convulsandu-se si incordandu-se si relaxandu-si si apoi iarasi incordandu-se pana la punctul in care au aparut pur si simplu crampe in timp ce ea gemea si gafaia si scancea tot drumul care l-a parcurs prin acel orgasm zdruncinator si in intregime consumator.
Bataile rapide ale inimii ei pur si simplu au ascuns toate zgomotele care se auzeau prin camera in timp ce fulgere de toate culorile curcubeului erupeau si apoi explodeau prin creierul ei scurcicuitat. Ea pur si simplu putea sa simta cum parca niste eruptii energetice spasmotice erupeau prin toata pasarica ei in timp ce se inclesta imprejurul limbii lui si parca incerca sa stranga afara din ea toate sucurile care erau acolo. In aceste momente, nimic numai conta pentru ea. Ea era centrul lumii si totul se rotea imprejurul ei. Ea era centrul pulsand si cutremurand al intregului univers. Ea era TOTUL!
Apoi, dupa nici numai stia cat timp, totul s-a terminat, si s-a gasit iarasi plutind inapoi la realitate. Sunetele iarasi au inceput sa flirtreze inapoi prin urechile ei si creierul ei iarasi a inceput sa le proceseze. Ea inca mai putea sa auda muzica aia in distanta, cu exceptia faptului ca de data asta era alta melodie. Sunetele din camera si scartaielile au inceput iarasi sa le auda, intr-un tempo al lor, ceva constant in timp ce Diana foarte viguros pompa in sus si in jos pe coloana de granit a fratelui ei.
Tinandu-se iarasi de perete cu amandoua maini, Codruta incet si-a ridicat un picior de langa capul lui Nicolae si s-a asezat langa el. Apoi, intorcandu-se si facandu-se comoda langa el, i-a dat un sarut asa de lung si cu limba incat practic a supt afara din el tot aerul si s-a gustat si i-a placut foarte mult crema care inca mai era prezenta pe buzele si imprejurul lor.
“Esti cel mai bun…” a soptit ea atunci cand buzele lor s-au despartit.
Ranjind in sus la superba lui iubita ca o pisica care tocmai a mancat canarul, Nicolae a privit-o in timp ce se facea mai comoda pe pat, pana cand intr-un final spatele ei se odihnea direct pe capataiul patului. Apoi Nicolae si-a intors toata atentia inapoi la Diana in timp ce aceasta continua sa il pompeze si sa sara deasupra penisului lui din ce in ce mai repede si mai viguros.
Genunchii indoiti si odihnindu-se pe pat langa soldurile si coapsele lui, Diana isi flexa picioarele ei tonifiate si se impingea ca un calaret in galop in sus si in jos pe penisul lui Nicolae. Chipul ei angelic era contorsionat in ceva visator si foarte departe, un chip contorsionat in placere suprema, in timp ce mainile ei erau foarte ferm inclestate de la coate in timp ce isi sustinea greutatea foarte puternic in palmele ferm plantate pe pectoralii puternicii ai fratelui ei.
Aruncandu-si privirea in jos printre bratele si sanii ei zgaltaietori, Nicolae privea cum penisul lui incet aluneca in si in afara labilor ei inclestate. El putea sa vada ca penisul lui sclipea in lumina care intra in camera si aluneca foarte bucuros in si in afara tunelului lacom care il avea Diana. In timp ce labile erau foarte larg desfacute de grosimea lui, el putea sa observe si clitorisul ei cum iesea afara ca un periscop. Fascinat de semisferele ferme ale sanilor ei, practic un pepene taiat in doua si asezat pe pieptul ei, el le privea cum saltau si se zgaltaiau pe pieptul ei in timp ce fundul ei salta in sus si in jos. Sfarcurile ei intarite ieseau foarte frumos in evidenta din cercurile aureolelor ei, parca reamintindu-i de radiera unui creion cu radiera. Chiar daca erau tari si umflati nu se puteau compara cu ai Codrutei, care erau putin mai mari, mai mult cam un cm cub.
Prinzandu-se de sanii ei zgaltaitori, Nicolae a inceput sa ii maseze si sa ii ciupeasca pe masura ce rapiditatea si vigurozitatea saltarilor ei devenea tot mai mare. Picurii de transpiratie care impodobeau fruntea ei deveneau tot mai multi si contorsionarea chipului ei angelic o transforma in alceva in timp ce pur si simplu salta ca pe o trambulina in sus si in jos pe coloana lui de granit. Nicolae pur si simplu numai stia decand Diana il calarea, dar cu siguranta erau deja vreo zece cinspe minute pentru ca picuri de transpiratie se fugareau in jos pe tot trupul ei.
“Haide, surioara, haide, poti sa reusesti… explodeaza pe pula mea!” gafaia Nicolae, in aceste momente trantindu-si pubisul puternic de pasarica ei, ajutand si mai mult in viteza pomparilor.
“O sa… o sa… o sa… viiiiiinnnn… pe… pula… taaaaaaaaaaa…” gafaia Diana, marind si mai mult pasul pomparilor si saltarilor ei.
Nicolae stia foarte bine ca Diana era foarte aproape de un orgasm ravasitor pentru ca putea simti inclestarea pasaricii ei dealungul intregului lui penis si aceasta inclestare devenea tot mai puternica pe acel piston neobosit.
“Ooooohhh… daa… daaaaa… daaaaaaaa… DAAAAAAAAAAAA…” tipa Diana, ultimul asa de puternic incat cu siguranta a auzit-o si vecinii, capul ei aruncat pe spate si ea pur si simplu a inceput sa isi zdrobeasca pasarica si clitorisul pana la baza penisului lui, cu siguranta penisul lui iesea afara din ea pana aproape de cap si apoi era inghitit pana la baza.
“Ooooohhh, daa, ooohhh, daaa, ooohhh, daaa, oh da, oh, da, da…” sasaia ea intr-un final, dupa ce explozia a trecut si tot trupul ei s-a cutremurat ca in timpul unui cutremur si parca nu se mai oprea. Ea pur si simplu parca incerca sa indese penisul lui si mai adanc in pasarica ei spasmica, inclestata, convulsiva, in cele mai adanci locuri ale vaginului ei nesatul, si daca putea, cu siguranta l-ar fi bagat pana in stomac. “Haide… haide.. Nicolae… haide…” se ruga Diana in timp ce degetele ei se inclestau de pectoralii lui, scotand parca sange cu unghile ei, pasarica ei inca miscandu-se in sus si in jos pe coloana lui monstruoasa si tare ca granitul.
“Inca nu… vreau sa o tin… tin pentru Codruta…” gafaia si Nicolae, incercand cat putea de tare sa retina eruptia care daca nu este atent, poate sa o reverse in orice clipa.
“La naiba, la naiba, vroiam sa te simt iarasi in mine…” scancea Diana, inca zdrobindu-si pasarica puternic pana la baza penisului lui.
“Mai tarziu…” a ranjit Nicolae intr-un final cand a reusit sa se controleze iarasi.
“La naiba…” a gafait Diana in timp ce muschii pasaricii ei se inclestau puternic pe toata lungimea penisului lui Nicolae, si apoi au inceput sa il elibereze si sa se relaxeze.
“Nici o grija…” a murmurat Nicolae in timp ce privea cum Diana se ridica de pe penisul lui si apoi a lasat stalpul lui de granit sa stea in aer imbibat cu sucurile ei.
Cand Diana a cazut extenuata si satisfacuta momentan pe pat langa el, Nicolae i-a dat un sarut dinacela care doar un lucru insemna, mai mult pe viitor. Apoi, s-a intors sa o priveasca pe Codruta si a gasit-o in aceste clipe intinsa pe spate cu capul odihnindu-se pe saltea. Vazand ca capul lui era chiar langa soldul Codrutei, el s-a intors intr-o parte si a plantat un sarut moale si fierbinte direct pe pielea infierbantata a abdomenului acesteia in timp ce si-a ridicat un picior si a incalecat unul din picioarele ei, apoi s-a rotit direct intre coapsele ei.
Aruncandu-si privirea in jos, Nicolae a observat ca capul lui era aproape de pubisul ei neted si apoi pasarica ei care parca deabia astepta sa fie umpluta cu monstruozitatea lui. Punandu-si mainile pe coapsele ei, Nicolae a desfacut picioarele ei si mai mult in timp ce se apleca in jos si i-a dat clitorisului ei un sarut lung si lacom. Un murmur usor a ajuns la urechile lui in timp ce a inceput sa se tarasca in sus pe trupul focoasei brunete. In acelasi timp lasa o dara de saruturi moi pe pubisul, abdomenul si in special imprejurul buricului ei. Apoi buzele lui au inceput sa urce in sus peste patratelele foarte sexy de pe abdomenul ei. Lingand si sarutand fiecare vale a abdomenului ei si avand foarte multa grija de buricul ei, el si-a dus mainile sub coapsele ei.
Impingandu-se mai sus peste trupul focoasei brunete, Nicolae a continuat sa sarute abdomenul si stomacul ei in timp ce incet ridica picioarele ei de pe pat. In timp ce buzele si limba lui se miscau din ce in ce mai sus pe trupul ei, tot mai aproape de sanii ei, penisul lui se freca de saltea si mainile lui ridicau tot mai sus coapsele ei.
Cand buzele lui au ajuns si au sarutat partea inferioara a sanilor ei, si apoi au inceput sa sarute in sus pe ei, cautand sfarcurile ei, pana la urma a inceput sa faca cercuri largi imprejurul aureolelor ei. Apoi, cand i-a gasit, a inceput sa ii suga gentil si sa ii sfichiuiasca cu limba, pentru secunde bune, apoi si-a continuat calatoria la celalalt san, lasand in urma lui un rau de lava.
Mainile lui au ridicat in aceste clipe picioarele ei foarte sus in aer, talpile ei deja erau in aer, genunchii indoiti intr-un mod foarte obscen, si apoi a ajuns cu saruturile direct pe gatul ei svelt. Incet si parca cu incetinitorul, in timp ce aplica saruturi si lasa o dara de saliva fierbinte, el a ridicat picioarele ei si mai sus, in aceste momente pur si simplu fiind indoite si genunchii ei lipiti de sanii ei.
In timp ce saruta la mandibula ei, Nicolae a simtit cum capul penisului lui se freca de umezeala fierbinte si neteda dintre coapsele larg desfacute ale Codrutei. Tarandu-se mai sus peste trupul ei, Nicolae si-a mutat si penisul mai sus si in curand capul lui era pozitionat direct la intrarea in pasarica ei. Tinand picioarele ei presate direct pe sanii ei, Nicolae si-a ridicat putin soldurile sus si apoi dintr-o data si-a inserat penisul in ea pana la baza intr-o pompare lunga si constanta si inceata in timp ce limba si buzele lui se luptau cu limba ei intr-un duel pentru suprematia gurii ei.
“Iubireeeee…” a gemut Codruta direct in gura lui in timp ce mainile ei s-au serpuit prin prejurul picioarelor ei si s-au prins puternic de capul lui. Cu partea din spate a coapselor ei frecandu-se direct pe pieptul lui, ea pur si simplu a inclestat capul lui direct intre pulpele picioarelor ei in timp ce continuau sa se sarute, un sarut lung, cu limba, plin de pasiune si pofta trupeasca. Tinandu-se foarte adanc in tunelul catifelat si alunecos al pasaricii ei, Nicolae practic isi zdrobea baza penisului de inelul format de labile ei acolo, in acelasi timp sarutandu-se cu fervoarea si pofta unor amanti care nu s-au vazut de mult timp.
In timp ce limbile lor se insurubau si serpuiau si contorsionau una imprejurul alteia, Nicolae incet si aproape imperceptibil si-a tras soldurile inapoi si si-a tras penisul lui monstru dealungul canalului vaginal al iubitei lui pana cand doar capul lui purpuriu mai era in caldura umeda a pasaricii ei. Apoi cu un gafait, Nicolae a plonjat inainte, spatele lui arcuindu-se, soldurile lui inserand tot penisul lui monstru inapoi in ea dintr-o plonjare puternica si fortoasa si foarte, foarte, foarte penetranta.
“Unnpppffff…” a pufait Codruta cand, datorita acestei plonjari puternice, parca tot aerul a fost scos afara din plamanii ei datorita acestei pompari salbatice. Datorita modului salbatic care l-a inceput dupa acea pompare si plesniturile trupurilor lor transpirate, Nicolae a rupt sarutul. Cu mainile proptite de o parte si alta a capului Codrutei, gleznele ei direct pe umerii lui si picioarele intinse si sprijinindu-se doar in degetele de la picioare, Nicolae a inceput sa o pompeze salbatic pe focoasa bruneta de sub el. Ochii lui au observat contorsionarea de placere care era pe chipul ei, o contorsionare care iubea sa o vada pe chipul ei.
“Iubire…” a gemut Nicolae, tragandu-si soldurile inapoi pana cand doar capul penisului mai era in pasarica ei.
“Da… iubitule… daaaa… fute-maaaaa…” bolborosea Codruta, in timp ce el se pregatea pentru o alta plonjare salbatica si fortoasa adanc in pasarica ei.
“Daaaaa…” a sasait Nicolae atunci cand soldurile ei au plonjat iarasi inainte si penisul lui a taiat adanc in prinsoarea puternica a pasaricii ei. Felul cum avea picioarele impinse inapoi, genunchii lipiti de sanii ei majestuosi, soldurile ei ridicate de pe pat, in aceasta pozitie Nicolae o penetra pana la limita, pur si simplu capul lui parca facand contact cu uterul ei. Capul acela monstruos intra asa de adanc in ea incat parca saruta intrarea in uterul ei, o incurziune asa de adanca si lunga si groasa……
“Ummmpppffff…” a gafait Codruta atunci cand trupurile lor transpirate s-au plesnit si parca vroiau sa se contopeasca unul cu altul.
Si apoi iarasi, si iarasi, si iarasi, Nicolae practic o ravasea si o futea ca un animal salbatic in cautarea placerii si eliberarii supreme. Fesele lui inclestate se miscau inainte si inapoi intr-un pas furios in timp ce penisul lui pur si simplu taia inainte si inapoi in crepatura dintre picioarele ei.
Diana putea sa simta cum sanii ei se leganau pe pieptul ei inainte si inapoi intr-un ritm care facea ca patul sa se cutremure, in timp ce privea cum ceilalt doi se futeau ca o pereche de animale in calduri. Ascultand la zgomotele perverse care le faceau, isi putea imagina ce puteau auzi vecinii, daca sculta cineva.
Miscarile ca de val ale saltelei in scurt timp au devenit un tzunami in timp ce Nicolae continua sa futa pasarica iubitei lui. Si in timp ce pubisul lui continua sa se plesneasca zgomotos de coapsele iubitei lui, toata aceasta actiune salbatica intindea picurii de sucuri din pasarica ei si transpiratia peste tot patul si imprejurul lor. In timp ce pompa asa de salbatic, in timp s-a format ca un fel de spuma cremoasa si alba care iesea afara din ea si se forma imprejurul penisului acela care pompa salbatic si parca numai vroia deloc sa se opreasca. Acea crema iesea afara din pasarica ei, defapt era fortata afara de la pomparile lui salbatice, si apoi se prelingea in jos pe crepatura fundului ei. Forta pomparilor lui era asa de mare si rapida incat picuri de transpiratie de pe trupurile lor practic zburau in aer, impreuna cu acea crema care se forma la pasarica ei, si multe altele aterizau direct pe Diana, care in aceste clipe si-a mai revenit dupa futaia ei de mai devreme si a inceput sa isi dezmierde tachinator clitorisul, parca pregatindu-se pentru inca o tura.
Cacofonia sunetelor futai lor, plesniturile vulgare ale trupurilor celor doi, gafaielile si gemetele lor, slurpaitul umed al penisului lui si pasaricii ei cand se intalneau, toate acestea cresteau in ritm si viteza si Diana putea sa vada cum muschii puternici de pe fundul lui Nicolae deveneau tot mai incordati. Muschii de pe spatele lui transpirat erau deja foarte incordati in timp ce munceau sa conduca unealta lui monstruoasa in si in afara gaurii ei sugande direct intre picioarele de pe umerii lui. Dar lui Nicolae nu prea ii pasa de aceste sunete pentru ca putea auzi in capul lui bataile inimii lui, parca era sunetul motorului unui avion. Parul negru curat al Codrutei era transpirat pe fruntea ei si zbura dintr-o parte in alta in timp ce isi rotea capul dintr-o parte in alta si isi contorsiona chipul ei frumos intr-o masca de placere suprema. Talpile ei fluturau in aer direct langa capul iubitului ei. Cu coapsele ei imbibate cu transpiratie si un fel de spuma din pasarica ei si frecandu-se direct de pectoralii puternici ai fratelui ei, unghile ei lasand urme in pielea spatelui lui, Codruta raspundea acelor pompari salbatice cu un ritm al ei si se simtea cum pur si simplu aluneca din ce in ce mai aproape de o eliberare incendiara in timp ce Nicolae o pompa in aceste clipe foarte salbatic si fara nici o retinere, exact asa cum iubea ea cel mai mult.
Nicolae putea sa simta pasarica iubitei lui cum se inclesteaza pe toata lungimea penisului lui pistonand si stia ca ea era foarte aproape de un orgasm ravasitor. Tendoanele din spatele coapselor ei parca erau aproape de rupere si se frecau fortos de umerii lui in timp ce trupurile lor transpirate si alunecoase se frecau si futeau si parca se zdrobeau unul de altul, parca incercand sa devina o singura fiinta.
Apoi Nicolae a simtit cum trupul iubitei lui s-a tensionat in timp ce spatele ei s-a arcuit si cabrat de pe pat si apoi s-a trantit puternic in plonjarea lui in jos.
“Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhh…” a tipat Codruta in timp ce tot trupul ei se cutremura si tensiona si cabra si incorda si se zdrobea de al lui.
In acel moment, Nicolae nu a mai putut retine ejacularea, barajul ridicat sa retina eruptia lui rupandu-se, si soldurile lui plonjand puternic in fata si ingropand penisul lui cat a putut de adanc in tunelul ei care se inclesta si relaxa si inclesta si mai puternic.
“Viiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn…” a gemut el in timp ce penisul lui a pulsat si apoi a inceput sa revarse o incarcatura uriasa si cremoasa direct la intrarea in uterul ei.
“Daaaaaaaaaaaaa…” a sasait Codruta, bagandu-si unghile si mai adanc in pielea spatelui lui si parca facand sa iasa sange in timp ce il tragea si mai adanc in pasarica ei convulsiva. “Da-mi-o toata… o vreau toata…”
Si exact asta a facut. Si nu era nici o cale pentru el sa se opreasca din ejacularea lui, penisul lui monstru erupand torente lungi si groase si viguroase direct in pasarica ei nesatula. Iar si iar si iar, penisul lui tresarea, isi aduna fortele si apoi iarasi erupea tot mai multa sperma in canalul ei care in aceste momente pur si simplu era plin la refuz si a inceput sa se prelinga afara. Era asa de multa sperma in pasarica ei, incat se prelingea in jos pe crepatura fundului ei si apoi pe mijlocul spatelui ei si intr-un final adunandu-se intr-o balta direct pe salteaua patului, sub ea.
Parea sa nu se mai termine, dar intr-un final, bilele lui, care pana acuma s-au umplut, erau golite. In aceasta ejaculare puternica, Codruta i-a furat fiecare gram de sperma care il poseda. Apoi, extenuat, pur si simplu a cazut langa Codruta. Cateva clipe lungi nu a mai stiut ce se intampla, doar la un moment dat parca s-a trezit ca camera era plina de gemete, gemete care le cunostea foarte bine si doar ale Codrutei puteau fi. Patul se misca datorita zvarcolelilor ei. Si-a ridicat putin capul si a observat ca Diana lingea si incerca sa scoata toata sperma afara din pasarica Codrutei. Mmmmmmm, ce mai spectacol. Era drept, era extenuat, dar asta nu l-a impiedicat sa priveasca ce minuni placute facea Diana acolo jos la Codruta……
“Moama, chiar ca ai umplut-o, fratioare…” a murmurat Diana intr-un final, dupa ce a condus-o pe prietena ei printr-un orgasm care aproape ca a facut-o sa lesine pe bruneta.
“Ehhhhh… trebuia sa ii reamintesc…” a ranjit Nicolae, ridicand capul de pe pat, de unde a privit acest spectacol oferit de cele doua, defapt de Diana in timp ce a curatat ca lacrima pasarica Codrutei.
“Sper ca ati invatat ceva din toata chestia asta…” a murmurat Codruta, inca visatoare, dar incetul cu incetul revenind la normal, respiratia ei inca foarte rapida dupa acel al doilea orgasm oferit de Diana.
“O lectie?” a ras Nicolae in timp ce gentil si-a intins o mana si a inceput sa ciupeasca unul din sfarcurile Codrutei.
“Yeah, o lectie…” a murmurat Codruta. “Sper ca ati invatat ce se intampla cand combini berea cu marijuana…”
“Nu am crezut ca a fost un lucru asa de gresit. Tie asa ti s-a parut, Diana?” a ranjit Nicolae inspre sora lui care inca isi mai curata fata de sperma si crema cu care s-a imbibat de la linsoarea data Codrutei.
“Naw… deloc…” a ranjit Diana inspre Nicolae, inserand apoi doua degete in gura cu niste sperma care a luat-o de pe chipul ei si apoi sugandu-le pana cand erau curate. Apoi s-a aplecat peste penisul semierect al lui Nicolae si l-a luat intr-o mana. “A fost foarte gustoasa…” a ranjit, si apoi a inceput sa il pompeze viguros, degetele ei alunecand foarte repede pe tubul acela moale datorita faptului ca inca era imbibat cu un amestec de sperma si sucuri din Codruta. Apoi s-a aplecat si practic, asa semierect cum era, l-a inserat in gura ei, vrand sa il faca iarasi tare pentru inca o tura. Si-a dat seama ca prinde muschi destul de repede si incepe sa se ingroase in gura si gatul ei, practic ingrosandu-se si largind si mai tare esofagul ei.
“Ce nu mai vine Codrut asta? Am asa chef de una la dublu…” a murmurat Codruta dupa cateva clipe, dupa ce respiratia ei a revenit la normal, ridicandu-se in picioare langa pat.
“Poate deja ma inseala inainte sa incepem relatia…” a chicotit Diana, ridicandu-si gura de pe penisul lui Nicolae, dar inca continuand sa il pompeze, dar mai lenes de data asta.
“Nu m-as mira…” a murmurat Codruta.
“Trebe dresat atunci…” a zambit Diana.
“Oooohhh… sunt sigura de asta…” a murmurat Codruta. “… dar daca face figuri?”
“Oooopps…” a chicotit Diana.
“Ooppss? Atata poti zice? Chiar ca esti o curva!” a ras Codruta. “In fine, are careva chef de un dus?”
“Rece sau cald?” a ranjit Nicolae, facand cu ochiul Dianei care inca ii pompa unealta si era clar ca deja era pe cale sa revina iarasi la gloria lui. Diana nu a rezista si pur si simplu a cazut pe spate pe pat si a inceput sa rada, un raset dinacela care parca nu se mai oprea.
“Pe caldura asta torida nu prea conteaza…” a murmurat Codruta cand a auzit rasul de neoprit al Dianei si apoi cand a ochit penisul lui Nicolae, si-a dat seama ca dupa masa inca nu era terminata. Ochii ei pe loc au sclipit si buzele ei pe loc s-au transformat intr-un zambet dinacela foarte viclenesc.
“Pot sa vin si eu?” a ras Diana.
“Credeam ca nu demult ai venit?” a tachinat-o Nicolae.
“Prostutule…” a chicotit Diana, rotindu-se pana la marginea patului si apoi rotindu-si picioarele ei tonifiate pana cand au atins podeaua.
“Cu cat mai multi, cu atat mai bine… daca intram toti…” a ranjit Codruta, pasind afara pe hol si indreptandu-se spre dormitorul Dianei si apoi intrand in baia din camera ei. De cate ori a facut-o cu Diana, deja stia foarte bine care baie era cea mai comoda… In timp ce pasea, Codruta putea sa ii auda pe Diana si Nicolae cum s-au ridicat de pe pat si s-au grabit dupa ea.
Pasind prima in baie, Codruta a deschis usa de la dus si apoi s-a aplecat si a pornit apa. A testat apa pana cand era o combinatie mai racoroasa, decat fierbinte. Pe vremea asta torida de azi nu strica un dus asa. Apoi, indreptandu-si iarasi trupul, ea a simtit bratele musculoase ale lui Nicolae cum se infasurau ca un anaconda imprejurul ei si palmele lui au pus stapanire pe sanii ei zgaltaitori si apoi si-a trantit posteriorul ferm inapoi in el.
Aplecandu-se pe umarul ei cu capul, Nicolae a inceput sa aplice un alt rau de saruturi fierbinti direct pe gatul ei, de la marginea umarului pana la urechea ei.
“Esti asa de frumoasa, iubire!” a soptit Nicolae in urechea ei, zdrobindu-si pubisul direct in fesele ei, penisul lui pozitionandu-se ferm in crepatura fundului ei si mainile lui au inceput sa maseze si sa ciupeasca sfarcurile ei. Codruta i-a raspuns printr-o presare a crepaturii fundului ei dealungul sarpelui acela monstruos de acolo. Apoi Nicolae a simtit cum degetele ei s-au dus la fesele lui si si-a indesat unghile in ele, tragandu-l puternic in posteriorul ei.
Intr-un final, dupa cateva clipe lungi de dezmierdari si masari, Codruta l-a impins din spatele ei si si-a pus o mana sub apa sa testeze temperatura. Nu era rece deloc, chiar dupa ce zi torida era azi. Gasind ca era perfecta, a pasit direct sub spreiul dusului. Apoi l-a simtit pe Nicolae ca paseste in cabina de dus dupa ea, chiar ca l-a simtit ca si-a impins sarpele direct in crepatura fundului ei si a impins-o mai in fata. Apoi a simtit-o pe Diana frecandu-se de trupul ei si inchizand usa cabinei de dus in urma ei. Intinzandu-se pe un suport, a luat un burete si niste sapun lichid. Repede a umplut buretele cu bule de la sapun si s-a intors cu fata inspre Nicolae.
Erau maini peste tot trupul ei, atingand, simtind, ciupind, dezmierdand, in timp ce ea spala cu buretele pectoralii puternici ai iubitului ei. Aruncandu-si privirea direct in ochii lui albastrii, focoasa bruneta a continuat sa spele cu buretele mai jos, in cercuri mici in timp ce spala mai jos peste abdomenul lui pe care se vedeau niste muschii foarte bine conturati, apoi si mai jos la penisul acela care atarna ca un tub lung si gros. Ridicand acel sarpe semiadormit cu mainile ei suave, ea gentil a fugarit buretele peste acel monstru pentru al sterge de ramasitele intalnirii lor de mai devreme. In timp ce foarte gentil dezmierda si spala penisul lui semierect, ea putea sa simta cum energia si vigoarea iarasi se indrepta inapoi in el. Cand intr-un final a ajuns cu buretele pe capul lui acoperit de piele mai mult de jumate, Codruta l-a ridicat in sus si apoi a inceput sa fugareasca buretele peste bilele acelea uriase care atarnau acolo, si care pareau iarasi sa se umple. Gentil, infasurand buretele imprejurul acelor bile mari, ea gentil a spalat amestecul acela de sperma si sucuri din pasarica ei si a Dianei de pe bilele lui.
Dupa ce a terminat cu penisul si bilele lui, Codruta incet s-a lasat in genunchi in fata lui si incet si sigur a inceput sa spele cu buretele in jos peste picioarele lui musculoase, lasand in urma buretelui o urma mare de spuma. Dupa ce a terminat cu Nicolae, Codruta s-a intors inspre Diana si a inceput sa fugareasca buretele peste curbele si vaile picioarelor foarte tonifiate ale prietenei ei. Incetul cu incetul, incepand de la pulpele ei, ea se ridica in sus cu spalatul picioarelor acelea atletice si tonifiate, indreptandu-se incetul cu incetul, pana la abdomenul acela foarte sexy al prietenei ei.
In timp ce Codruta se apropia tot mai aproape de pasarica Dianei cu buretele, aceasta din urma si-a desfacut picioarele sa permita un acces mai usor prietenei ei. Tinand buretele spumos direct peste varfurile degetelor ei, Codruta incet si gentil a trasat buretele peste pubisul Dianei, si peste labile pasaricii si peste clitorisul ei.
Dupa ce s-a asigurat ca numai exista nici o ramasita de sperma si crema acolo, Codruta a aruncat buretele si incet a inceput sa dezmierde umezeala expusa a feminitatii prietenei ei. Apoi lasand doar doua degete, celelalte doua formand un pumn, Codruta le-a usurat direct in umezeala fierbinte a pasaricii Dianei.
Pe masura ce incet impingea doua degete cat mai adanc in Diana, Codruta si-a aruncat privirea in sus si a observat ca buzele Dianei si ale lui Nicolae erau inclestate intr-un sarut pasional si putea sa isi dea seama ca limbile lor se duelau foarte placut, gemand amandoi usor si placut. Deasemenea, putea sa observe cum mana Dianei era infasurata si frenetic se misca pe penisul lui Nicolae, si din cate a observat, in aceste momente deja era semierect in timp ce Nicolae masa si framanta sanii plini cu apa si alunecosi ai surorii lui.
Zambind, Codruta si-a usurat degetele imbibate cu sucurile Dianei afara din pasarica acesteia si, dupa ce a luat buretele de unde l-a aruncat, s-a ridicat in picioare exact intre cei doi, rupand sarutul acestora in acelasi timp. Fugarind acel burete este sanii zgaltaitori ai Dianei, Codruta a inceput sa spele cu buretele inainte si inapoi peste sfarcurile acelea intarite, care ieseau asa de delicios in evidenta dintre aureolele acesteia. Terminand cu Nicolae si Diana, Codruta a mai turnat niste sapun lichid de burete si apoi i l-a inmanat fratelui ei.
“Spatele meu…” a zambit Codruta si s-a intors cu fata inspre Diana.
“Si cum ramane cu fata ta… si aia trebe spalata…” a murmurat Nicolae.
“La momentul potrivit” a chicotit Codruta. “Spala-ma pe spate prima data!” i-a zis lui Nicolae in timp ce s-a intins cu mainile si le-a infasurat imprejurul Dianei.
Nicolae si-a ridicat mana sus si a inceput sa fugareasca buretele acela spumos peste umerii Codrutei, observand in acelasi timp cum bratele Dianei s-au infasurat imprejurul mijlocului Codrutei. Apoi a observat cum cele doua frumuseti au inceput sa se sarute in timp ce isi zdrobeau trupurile una de alta. Fugarind buretele in jos peste bratele Dianei, Nicolae a spalat dealungul coloanei Codrutei in timp ce capul penisului lui se freca delicios dealungul crepaturii fundului acesteia.
In timp ce spala cu buretele peste fesele ferme ale Codrutei, el si-a impins soldurile in fata si apoi a impins penisul lui aproape erect printre picioarele iubitei lui, exact prin crepatura care era intre labile ei. Cand a facut asta, Nicolae a simtit cum Codruta isi inclesteaza coapsele si pur si simplu au prins penisul lui acolo. Apoi a observat ca aceasta a rupt sarutul cu Diana si si-a intors capul peste umar si ochii ei i-au intalnit pe ai lui.
“Spatele meu, te rog…” a murmurat Codruta, desfacand picioarele ei in asa fel incat sa isi extraga penisul de acolo si apoi s-a intors inapoi cu capul spre Diana si a rezumat mai departe sarutul lor foarte pasional.
Nicolae nu a putut sa nu rada de aceasta faza, asa ca s-a intors la ceea ce facea si apoi a infasurat buretele imprejurul catorva degete. Apoi, gentil a inceput sa imprastie spuma sapunului direct pe pielea catifelata a fundului ei si incet a inceput sa spele cu buretele direct prin crepatura dintre fesele ei pana jos la rozeta stramta a fundului ei. Incet, Nicolae a fugarit buretele in sus si in jos prin crepatura fundului ei de cateva ori, marind presiunea asupra pielii ei de fiecare data cand buretele ajungea direct pe rozeta fundului ei.
Apoi cu un ranjet, si-a retras degetele acoperite cu burete si a lasat doar cel mijlociu intins, celelalte facandu-le pumn. Plasand buricul degetului in centrul rozetei Codrutei, Nicolae a inceput sa impinga. Degetul lui la inceput a intalnit putina rezistenta, dar aceasta a fost in curand distrusa de degetul lui alunecos in timp ce aluneca mai departe de inelul anusului ei. Prima incheietura a degetului in curand a disparut, apoi a doua, si intr-un final avea tot degetul indesat in inclestarea puternica a fundului ei. Rotindu-l acolo de colo colo, Nicolae a simtit cum ea s-a impins inapoi in mana lui in timp ce il lua si mai adanc in ea. Dupa cateva secunde, Nicolae incet si-a tras degetul inapoi si apoi l-a scos de tot afara din inclestarea fundului ei.
Luand buretele inapoi in mana lui, Nicolae incet si tachinator a inceput sa il fugareasca in jos pe curbele picioarelor ei tonfiate pana cand a ajuns la calcaiul si talpele ei, lasand in urma o dara de spuma de sapun.
Terminand intr-un sfarsit, Nicolae a aruncat buretele direct pe podeaua cabinei de dus si apoi a luat capul de dus afara din suportul lui. Tinand capul de dus indreptat direct inspre perechea aceia blonda-bruneta care se sarutau cu multa pasiune, el a lasat picurii sa stropeasca direct pe ele. In timp ce apa curgea in cascade peste vaile si curbele trupurilor lor foarte tonifiate si bine proportionate, aceasta ducea in jos spuma care era pe pielea lor si in curand numai aveau spuma pe ele si doar sclipeau umede in lumina care intra in baie printr-o fereastra.
In timp ce cele doua continuau sa se dezmierde si sa isi zdrobeasca trupurile una de alta, Nicolae a directionat spreiul de apa inspre el si s-a spalat de toata spuma care acoprea trupul lui, avand mare grija sa numai fie spuma deloc pe penisul lui care in aceste clipe era aproape tare ca piatra. Nu s-a retinut sa nu plesneasca cu capul penisului fesele acelea foarte frumoase ale iubitei lui.
Intr-un final, Nicolae a atarnat capul de dus inapoi in suportul lui si s-a asezat jos in genunchi langa cele doua care se sarutau cu atata pasiune si foc ca parca el numai exista. Prinzandu-se ferm de fiecare frumusete, el gentil le-a intors pana cand amandoua erau intoarse de la mijloc in directia lui. Gurile lor inca erau inclestate in acel sarut al lor, limbile lor duelandu-se si serpuindu-se in timp ce isi masau si framantau sanii una alteia, si de multe ori pur si simplu lasau ca sanii lor sa fie lipiti unul de altul, facandu-se placinta unul de altul. In timp ce faceau asta, soldurile lor erau intoarse doar indeajuns ca Nicolae sa aiba acces la pubisurile lor lipsite de par si netede ca catifeaua.
Studind cele doua pasarici, Nicolae, oricat le privea, tot nu putea sa isi dea seama daca exista vreo diferenta intre ele. Amandoua aveau stilul ala de pasarica foarte adolescentin, labi foarte stramte, nelasate, clitorisuri acoperite de labi, dar in situatia de acu putin iesite cam cat varful unui deget. Nici una nu avea par acolo jos. Defapt in afara de cap si sprancene, nu stia unde aveau par. Si pana la urma, la una dintre ele asista aproape saptamanal la ritual de depilare. De multe ori el era acela care il facea. Nu a rezistat sa nu ranjeasca la ce se intampla dupa……
Dupa ce le-a admirat in toate splendoarea lor, intr-un final si-a intors capul inspre Codruta si a inceput sa desfaca picioarele ei si apoi a usurat doua degete direct in tunelul ei care se prelingea si in aceste momente la greu. Apoi si-a lins limba lui lunga si jucausa direct peste clitorisul ei tare si rotund. Cand a facut asta, a simtit degetele iubitei lui cum s-au dus in jos pe capul lui si apoi l-au tras si mai puternic in pasarica ei, in acelasi timp zdrobind pubisul ei direct in gura si limba lui insistenta.
Lingand si lapaind la clitorisul ei, Nicolae foarte viguros a inceput sa futa pasarica ei alunecoasa cu degetele lui, repede alunecandu-le si scotandu-le afara din ea. Apoi a simtit si cealalta mana a Codrutei cum se infasoara imprejurul capului lui in timp ce soldurile lui s-au intors direct cu fata inspre el. Aruncandu-si privirea in sus peste abdomenul acesteia, el a observat ca Codruta se sprijinea inapoi de peretele faiantat al cabinei de dus si avea amandoua maini infasurate ferm imprejurul capului lui. Ochii ei erau inchisi si spatele capului ei era presat direct pe faianta cabinei de dus in timp ce Diana foarte dragastos ciupea si tragea de sfarcurile intarite ale Codrutei.
Apa care cadea in cascade peste ei facea ca totul sa fie cam dificil sa se concentreze asupra clitorisului pentru ca mai multa apa bea decat sucuri din pasarica ei, asa ca Nicolae s-a intins imprejurul soldului Dianei si a oprit de tot apa. Apoi, cu apa scoasa din ecuatie, Nicolae si-a reinoit atacul asupra pasaricii Codrutei, cu o revansa foarte salbatica.
Nicolae putea sa auda cum fundul gol al Codrutei se plesnea de faianta cabinei de dus si in acelasi timp soldurile ei se miscau inainte si inapoi in timp ce ea isi zdrobea pasarica si clitorisul direct de gura si limba lui. Codruta scotea niste sunete si scancete si gafaieli in timp ce isi zdrobea pasarica febril si parca se impotrivea atacului asupra clitorisului ei. Era asa de multa tensiune si excitatie in aer, incat caldura din acea dupa masa a parut a fi ceva racoros.
“Ohhh, da, da, da, linge, linge, linge, linge clitorisul meu…” gafaia Codruta, inclestandu-si degetele in parul lui, mai exact in scalpul lui si il tinea puternic presat de pasarica ei. Incercand sa se supuna comenzii iubitei lui, Nicolae lingea cu limba inainte si inapoi si peste tot, in cercuri, din ce in ce mai repede.
“Daaaaaaaa…” sasaia Codruta. “Asaaaaaa…”
Muschii picioarelor Codrutei erau foarte incordati si incepeau sa se cutremure si sa tresara in timp ce focoasa bruneta se lupta pentru o eliberare orgasmica. Si Nicolae avea de gand sa faca exact asta. Sa o faca sa explodeze cu limba lui. Asa cum a facut-o de asa de multe ori incat a pierdut numarul. Muschii abdomenului ei erau asa de incordati incat puteai sa respingi o bila de biliard daca vroiai.
“Uuuunnnnnhhhhh… uuuunnnnhhhhh… ohh… ohh… oh… daaaaaaaaaa…” a gemut Codruta puternic in timp ce fundul ei a inceput sa se furnice si sa se infioare in timp ce pur si simplu indesa capul iubitului ei puternic in pasarica ei. Intregul trup al focoasei brunete se cutremura si infiora in timp ce avea un orgasm si apoi un altul si mai puternic la distanta de cateva secunde direct pe limba insurubata a iubitului ei. Aceasta perversiune si placere trupeasca a ceea ce el facea cu ea o facea pe focoasa bruneta sa explodeze si mai puternic. Placerea era asa de puternica incat trupul ei a devenit moale ca buretele cu care s-a spalat mai devreme.
Si ce lucruri minunate facea acolo jos la pasarica ei, si ce placere si implinire simtea in aceste clipe. Era mai mult decat pervers, era senzational. Lucrurile care le facea cu gura lui… erau pur si simplu… neimaginabile… si o lingea si o sugea asa de delicios si placut. O atingea acolo cu limba lui si o facea sa explodeze ca nimeni alcineva.
Intr-un final, fiorii de placere au inceput sa se domoleasca si apoi, incetul cu incetul sa dispara, lasand in urma lor un afterglow foarte cald si ochii ei inca mai erau putin incetosati, dar nu conta, intregul ei trup era in intregime si complet satisfacut. Desfacandu-si degetele din parul lui Nicolae, Codruta s-a lasat sa alunece in jos pe faianta cabinei de dus pana cand fundul ei a atins direct podeaua cabinei de dus. Cand Codruta aluneca pana jos langa el, Nicolae si-a intors atentia inspre pasarica Dianei. Ingropandu-si nasul direct in pubisul ei neted, el repede a gasit clitorisul ei intarit cu limba lui. Imediat a inceput sa il linga si sa lapaie acel nod de nervi. Diana imediat si-a ridicat unul din picioarele ei suple si l-a asezat direct pe umarul lui. Apoi Nicolae a simtit cum greutatea ei se preseaza direct pe umarul lui pentru ca a ridicat si celalalt picior si la odihnit pe celalalt umar al lui Nicolae. El putea sa simta partea din spate a pulpelor ei cum se odihneau direct pe spatele lui in timp ce Diana si-a odihnit spatele direct pe celalalt perete faiantat al cabinei de dus si apoi si-a zdrobit pasarica direct in gura lui.
Infasurandu-si degetele imprejurul capului fratelui ei, Diana a tras capul lui si mai puternic in pasarica ei si calcaiele ei au inceput sa aplice o presiune asupra spatelui lui si apoi s-a impins direct in gura si limba lui insurubata si jucausa.
Ridicandu-si bratele prin prejurul coapselor ei care erau acuma direct pe umerii lui, Nicolae si-a dus mainile direct pe semisferele ferme ale sanilor ei imbibati cu apa. In timp ce masa si framanta acele bogatii inestimabila, el deja putea sa simta cum sfarcurile ei erau tari si ieseau afara din cercul aureolelor ei si se freca direct de palmele lui.
Odihnindu-se cu spatele de faianta cabinei de dus, Codruta ii privea pe cei doi, mai exact pe Nicolae cum lingea si lapaia si sugea pasarica umeda a Dianei. Si in timp ce facea asta, scotea niste sunete foarte incitante, slurpaind si gafaind si gemand.
Totul parca avea asa un efect de vis, neverosimil, o calitate asa de superioara, in timp ce doar statea acolo cu spatele pe faianta cabinei de dus, incercand sa isi readuca respiratia la normal si doar privindu-i pe iubitul si iubita ei cum se satisfaceau. Putea sa vada ca Nicolae era intr-o stare erectila foarte vizibila si penisul lui parca statea ca o coloana de granit in pozitie de drepti iesind afara din pubisul lui care avea urmele unei tunsori foarte de curand. Privind acel anaconda pulis cum pulsa si tresarea, Codruta a simtit o pofta nebuna de al lua in gura. Sa il ia in gura si sa il suga pana cand afara iesea comoara aceia fierbinte si cremoasa. Si simtea asa un impuls sa guste esenta aceia care putea sa o scoata afara din el.
Aplecandu-se intr-o parte, ea s-a asezat intr-un cot direct in fata lui Nicolae. Cand a facut asta, chipul ei era doar la cativa cm de penisul lui tare ca piatra. Intinzandu-se cu cealalta mana, ea gentil s-a prins de penisul lui. Era asa de tare si umflat, capul lui era indreptat intr-un unghi de 45 de grade in jos dealungul coapselor lui musculoase impreuna cu trunchiul acela de copac. Apoi, cu o mana ferma pe coloana lui, l-a tras cat mai aproape de buzele ei suave. Cand era indeajuns de aproape, si-a scos limba afara si a inceput sa o miste in cercuri imprejurul capului acela purpuriu, lingand de acolo un fel de presperma sarata care se prelingea afara prin gaurica din varf.
“Ummmmmmmmm…” a gafait Nicolae direct in pasarica Dianei atunci cand a simtit limba fierbinte a Codrutei insurubandu-se imprejurul capului acela sensibil.
Apoi capul lui era incetul cu incetul inconjurat de o caldura suganda data de gura si limba Codrutei in timp ce aceasta in sugea cat mai mult in gura ei. Usor, gentil, ea sugea si isi scufunda buzele cat mai departe pe coloana penisului lui, luand capul si apoi mai depa...



    Login