Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 64
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2702 ori - Nota 2.50 (4 voturi)
Capitolul 73

21 iulie 2005 – joi

“Deci stai sa vad daca inteleg bine… Emil o lasat-o pe secretara lui gravida si acuma vrea un divort?” a zis Codruta surprinsa, sorbind adanc dintr-o sticla de bere.
“Yeap…” a raspuns Diana, lasandu-si capul inapoi pe scaunul de plastic in care statea si practic privind in sus prin tavanul de sticla al verandei unde stateau ea si Nicolae si Codruta, practic povestind prietenei ei ce s-a intamplat ieri dupa ce a ajuns acasa. “Astazi cand am ajuns acasa, dulapul lui de haine era gol… mi-a lasat un mesaj ca in weekend trece sa isi ia restul…”
“Si unde se muta?”
“Zicea ca se muta la Dana, secretara lui…”
“Si divortul?”
“Unu cat mai rapid… banuiesc ca vrea sa se insoare cu Dana inainte sa se se nasca copilul…”
“Asta e buna… serios de nu…”
“Buna?... e perfect…” a ranjit Nicolae.
“De ce?” au intrebat ambele fete.
“Avem liber sa facem orice…”
“Mah… serios de nu… tu numa la pizda te gandesti…”
“Sunt barbat ce vrei…”
“Ai uitat de suta de mii de euro care trebe sa i-o dau daca vreau sa pastrez vila…”
“Pai ii dai… care e problema?”
“Nu am atata… poate vreo cinspe… ma gandeam sa le cer la mami si tati restu…”
“Pai eu am vreo saizeci daca te intere… ma mut permanent cu tine…” a ranjit iarasi Nicolae.
“Esti nebun… serios de nu…”
“De ce? Tot vroiam sa imi cumpar un loc al meu… de ce nu impreuna cu tine?”
“Auzi… daca vrei iti dau eu restul…” a zis Codruta, ganditoare.
“Si banuiesc ca si tu vrei sa te muti aici?” a zis Diana amuzata, privind-o pe prietena ei cu o licarire foarte clara in ochii ei albastrii.
“De ce nu? Si poate il convingem si pe Codrut…” a continuat Codruta, ranjind.
“Vrei sa zici ca toti trei sa va mutati aici permanent?” a chicotit Diana.
“Yeap…”
“Si sa o facem cand vrem noi?” a ranjit Nicolae, incepand deja sa viseze toate diminetile cand se va trezi cu cele doua bombe sexuale pe roti langa el.
“Mai vrei un raspuns cand vine vorba de frati meu, amiga?” a chicotit Codruta vazand reactia lui Nicolae la aceasta propunere si fiind foarte sigura ca geamanul ei va avea una asemanatoare, cunoscandu-l mult prea bine. “In fine… mai vrea cineva inca o bere?” a intrebat Codruta, ridicandu-se de pe scaun si intinzandu-se ca o pisica.
“Yeah, daca tot te-ai oferit! Sti unde e frigideru, banuiesc…” a ras Nicolae, privind cum sanii ei s-au zgaltait sub maieul mulat care il avea pe ea. Si apoi mai jos, la expansiunea neacoperita a abdomenului ei foarte frumos sculptat. Nu stia de ce, dar Nicolae avea o banuiala ca amandoua fete s-au imbracat in aceste haine foarte sexy doar cu un singur gand in minte. O tinuta relaxanta si comoda si… foarte sexxy. O pereche de maieuri care deabia acoperea sanii lor, mulate pe fiecare contur al formelor lor, o expansiune foarte mare de piele pe abdomenul lor era vizibila, si apoi niste pantaloni scurti care lasau jumate din fesele celor doua frumuseti vizibile. Si apoi, in caldura toropitoare a acestei dupa mese, aceasta tinuta era perfecta. La un moment dat, Nicolae putea sa jure ca ce purtau blonda si bruneta parca era pictat cu aerosol pe trupurile lor foarte frumos tonifiate.
“Adu-mi si mie una!” a chicotit si Diana, parca sorbind-o din priviri pe prietena ei. Gandul ca ea cu Nicolae si Codruta si Codrut vor imparti pe viitor vila asta cocheta chiar ca incepea sa devina unul foarte placut si excitant in acelasi timp.
“Okey dokey…” a ras Codruta putin ametita, intorcandu-se roata si trecand prin usa plianta din veranda din spate direct in bucatarie unde era frigiderul. In timp ce a facut asta, ochii lui Nicolae erau parca alipiti de fundul ei care se ondula foarte incitant dintr-o parte in alta in timp ce pantalonii ei scurti deabia acopereau semisferele fundului ei, un fund foarte bine tonifiat si care se zgaltaia foarte excitant.
“Woooooow, ce cur are. Cred ca e cel mai sexy cur!” a murmurat Nicolae, lingandu-si buzele, in timp ce privirea lui o urmarea, pana cand a disparut in bucatarie.
“Oh, yeah!” a chicotit Diana, asezand berea ei pe balustrada verandei si apoi ridicandu-se de pe scaun. Apoi s-a intors cu spatele la Nicolae si si-a impins fundul ei in forma de inima direct in fata lui si l-a serpuit acolo dintr-o parte in alta intr-un mod foarte tachinator. “Si ce zici de asta?” a chicotit ea si a trebuit sa se prinda mai ferm de balustrada sa nu cada inapoi direct in poala fratelui ei.
“Ohhhhh, si acesta e pefect!” a ras obraznic Nicolae, aprecind fesele fundului ei care erau pe jumate acoperite de pantalonii ei scurti. “E asa de perfect, dar totusi, as vrea sa il vad mai de aproape!”
“Ehhhh, poate, daca esti un baiat cuminte!” a chicotit Diana, intorcandu-se cu fata la fratele ei si apoi asezandu-se inapoi pe scaunul ei.
“Voi doua chiar ca sunteti gemene!” a murmurat Nicolae, in acelasi timp avand grija sa ocheasca sanii ei aceia zgaltaitori si fermi si plini care parca deabia asteptau sa iasa afara din maieul ei atunci cand s-a asezat inapoi pe scaun.
“Pana acuma ar fi trebuit sa sti asta!” a chicotit obraznic Diana, cupand unul din sanii ei si strangandu-l foarte incitant.
“Ma lasi sa fac aia pentru tine?” a ras Nicolae, intinzand o mana inspre superba blonda, in special inspre acel san foarte zgaltaitor.
“Poate, daca esti un baiat cuminte…” a chicotit Diana, tragand pieptul ei inapoi si la ceva departare de mana lui.
“Ce tot radeti mai acolo?” a intrebat Codruta zambind, inmanand cate o bere rece Dianei si lui Nicolae, in acelasi timp aplecandu-se foarte sugestiv si lasand ca decolteul ei sa fie foarte bine ochit de cei doi.
“Nimic…” a ranjit Nicolae, ochii nedezlipindu-se de la decolteul ei, observand cum sanii ei fermi se zgaltaiau sub maieul ei in timp ce superba lui iubita ii dadea berea.
“Uh, Nicolae tocmai ma intreba daca nu vreau sa imi faca un masaj… la sani” a ranjit obraznic Diana.
“Nicolae… nu te schimbi niciodata,,, mereu gandu numai la pizda iti sta… iti zic… daca nu ar fi asa de cald si nu mi-ar fi asa de lene… te-as aseza pe genunchi si ti-as trage cateva palme la fund…” a ras Codruta, asezandu-se iarasi inapoi pe scaunul care il ocupa mai devreme.
“Ehhhhh… nu mi-ai facut aia demult!” a ranjit Nicolae, fugarindu-si cutia de bere foarte rece peste fruntea lui transpirata, dar in acelasi timp neputand sa isi ia ochii de la sanii foarte frumosi ai iubitei lui in timp ce se zgaltaiau sub maieul ei mulat pe pieptul ei.
“Asta nu e de glumit, in special acuma ca sunt proaspat logodita!” a murmurat Codruta in cea mai inocenta voce a ei.
“Sa fi auzit ce zicea de fundul tau!” a chicotit Diana.
“Fundul meu? Ce e cu fundul meu? Ce a zis de fundul meu?” a zis Codruta, mentinand acea voce inocenta si care ii facea pe cei doi sa rada.
“Oh, nu mare lucru, doar ca sigur ai cel mai futabil fund!” a ranjit Diana.
“Nicolae… cred ca ai baut mai mult decat trebuie si ai nevoie de o lectie…” a continuat Codruta.
“Diana a inceput!” a raspuns inapoi Nicolae, intrand in acest joc de cuvinte care niciodata nu reusea sa il castige cand era doar cu sora si iubita lui. Faceau o echipa foarte eficienta. Noroc ca si el facea o echipa cu Codrut, altcumva nu stia cum sa le faca fata. “Ea si-a zgaltait curul prin fata mea si vroia sa stie care il are mai fain!”
“Diana? Deja incepi?” a ranjit Codruta.
“Pai daca tot stam deanpulea aci, plus ca demult vroiam sa fac o comparatie, sa aud din gura lui a lu care e mai fain!” a raspuns Diana.
“Si el ce a zis?” a ras Codruta.
“A zis… uuhhh… a zis ca suntem gemene… peste tot…” a chicotit Diana.
“Serios daca stiu ce sa ma fac cu voi doi!” a zis Codruta in acea voce inocenta a ei, fugarindu-si mana peste fruntea ei transpirata. “Caldura si berea, cred ca sunt prea mult pentru toti si voi doi clovnilor… ma faceti sa fiu infidela logodnicului meu…”
“Yeah, de parca inainte erai mai fidela!” a ras Nicolae intinzandu-se si asezand berea lui pe balustrada verandei. Apoi s-a intins in jos pana la marginea tricoului lui si a inceput sa il traga peste cap.
“E mai bine asa!” a ranjit el, tragand mainile afara din manecile tricoului si apoi asezandu-l peste balustrada, langa bere.
Nicolae era foarte mandru de muschii care ii avea pe piept, abdomen si maini si in aceasta dupa masa calduroasa sclipeau cu un strat de transpiratie. Era foarte tonifiat, datorita foarte mult stilului de viata. Diana mereu i-a zis ca putea oricand sa intre intr-o trupa de streeptease masculin.
“Sti ceva, nu e corect!” a murmurat Diana, ochind trupul foarte tonifiat al fratelui ei, trupul acela care l-a simtit de nici numai stia cate ori lipit de trupul ei.
“Ce nu e corect?” a intrebat Nicolae, privind-o pe sora lui si fugarindu-si ochii peste sanii ei majestuosi.
“Ca baietii pot oricand sa nu poarte tricouri!” s-a bosumflat Diana, muscandu-si buza de jos intr-un fel foarte sexy. “Si fetele trebe!”
“Nimeni nu te opreste sa iti dai jos maieul!” a ranjit Nicolae si provocator, si-a incordat muschii.
“Nicolae, nu o mai tachina pe Diana…” l-a reprimat Codruta.
“Nu o tachinez. Iubesc atunci cand umbla goala prin casa!” a ranjit Nicolae inspre iubita lui. “Si daca tot suntem doar noi pe aici, amandoua puteti face asta… de parca nu v-am vazut pana acuma goale…”
“Nu-mi vine sa cred… si dupa ce ti-am zis ca sunt logodita, tot incerci sa ma vezi goala…” a murmurat foarte inocent Codruta, dar neputand sa isi ascunda un zambet pe buze.
“De parca te superi…” a ranjit Nicolae.
“Ohhh, deloc… esti logodnicul meu pana la urma…” a zis Codruta in cel mai senzual mod posibil.
“Eu sigur nu ma supar…” a chicotit Diana, punand berea ei pe balustrada si ridicandu-se de pe scaunul ei.
Ranjind de la ureche pana la cealalt, Nicolae a privit cum frumoasa lui sora s-a intins cu mainile pana la marginile de jos ale maieului ei. Apoi, cu un ranjet foarte obraznic pe chipul ei, Diana a tras maieul ei peste cap. In timp ce a facut asta, o pereche de sani foarte fermi si plini si cremosi erau direct in fata ochilor fratelui ei.
“Wooooow… fain… foarte fain… surioara!” a ranjit Nicolae in timp ce pur si simplu se holba la sanii zgaltaietori ai surorii lui.
“Multumesc!” a zambit foarte mandra Diana si apoi a aruncat maieul pe balustrada, direct peste tricoul fratelui ei.
“Diana, esti nebuna, suntem inca pe veranda, macar asteapta sa intram inauntru…” a zis Codruta, putin infricosata ca cineva putea sa ii vada de la vilele si casele vecine, dar neputand sa isi ia ochii de la sanii aceia fermi si rotunzi si asupra carora, gravitatea nu au avut nici un efect.
“Relaxeaza-te Codruta, nu vezi ca gardu e de trei metri… si veranda e aproape inchisa…” a chicotit Diana, asezandu-se inapoi in scaunul ei, dar in acelasi timp pozand parca pentru cei doi. Era drept, veranda era inchisa cu niste termopane care reflectau lumina soarelui, poate prin geamurile deschise, dar mai exista gardul acela de trei metri care imprejmuia toata curtea din spate. Ochii lui Nicolae nu au parasit deloc acele doua semisfere zgaltaietoare in timp ce Diana a ranjit si a ridicat berea ei iarasi. Apoi s-a aplecat in fata si practic a dat noroc cu pectoralii lui Nicolae. “Noroc, fratioare!”
Aruncandu-si privirea inspre Codruta, Nicolae a observat cum aceasta se imbujoreaza in timp ce practic se holba la sanii Dianei care erau acoperiti cu un strat subtire de transpiratie. Parea parca ca era hipnotizata de sanii Dianei si apoi si-a ridicat privirea inspre chipul lui Nicolae, si apoi a coborat-o iarasi in jos la sanii Dianei.
“Ar trebui sa incerci, Codruta!” a ranjit Diana, ridicand o mana la unul din sanii ei si apoi incercuind aureola cu degetul ei, in cercuri tot mai mici pana cand a ajuns pe sfarcul acela intarit.
“Uh, yeah, acu e randul tau, Codruta!” a ranjit Nicolae, aruncandu-si privirea la sanii inca acoperiti ai iubirei lui, observand cum si acestia erau acoperiti cu un strat subtire de transpiratie si materialul parca mulandu-se ud pe ei. Si apoi a observat mult prea bine cum si sfarcurile ei erau tari si erecte in timp ce se impungeau prin material.
“Ar trebui sa incerci si tu, amiga!” a ranjit Diana, ridicand cealalta mana sa cupeze celalalt san si incepand sa il incercuiasca imprejurul sfarcului ei intarit.
“Da, iubire, cred ca e randul tau, nu crezi?” a ranjit Nicolae, sorbind parca din priviri sanii Codrutei, in special cum se balanganeau acolo foarte sexy. Si a observat si cat de tari si erecte erau sfarcurile in timp ce ieseau in evidenta prin materialul umed al maieului ei.
“Nope, nu cred ca as putea. Daca ne vede cineva?” a murmurat Codruta in timp ce a ridicat berea ei si a luat o alta gura.
“Oh, hai, nah, iubire… nu fi asa de fricoasa… am futut-o pe Diana in piscina… cine crezi ca ne-a vazut…” a ranjit Nicolae.
“Da, acu serios, amiga. Nimeni nu ne vede aici! Asta ti-o garantez…” a chicotit Diana putin ametita in timp ce a luat si ea o alta gura de bere.
Codruta si-a aruncat privirea in poala lui Nicolae si a vazut o umflatura foarte mare care se intindea dealungul coapsei lui prin pantalonii lui scurti. Asta cu siguranta nu era prima data cand il vedea asa.
“Hai, iubire…” a ras Nicolae, intinzandu-se si luand berea din mana ei si asezand-o pe balustrada.
“Yeah, haide, amiga!” a chicotit si Diana.
Chicotind, Codruta, foarte incet a inceput sa traga peste cap maieul ei imbibat cu transpiratie, in sus peste sanii ei zgaltaietori, o pereche de sani foarte fermi si rotunzi. In timp ce facea asta, maieul acela umed a ramas prins de sfarcurile ei, mulandu-se in acest fel si mai erotic pe pieptul ei, dar ea a continuat sa il traga in sus in cel mai sexy si tachinator mod posibil.
“Maica maiculita…” a suspinat Nicolae cand acele doua semisfere de piele cremoasa incetul cu incetul erau descoperite. “Sunt minunati…”
“Inchide gura si baga limba inauntru, iubire!” a chicotit Codruta, tragand de tot maieul peste cap si asezandu-l peste maieul Dianei si tricoul lui Nicolae pe balustrada.
“Doar saliveaza ca vrea sa te linga cat mai repede, iubire!” a ranjit Nicolae, in timp ce pur si simplu se holba la acele semisfere ferme de pe pieptul iubitei lui.
“Moama, da de cand te holbezi tu la sanii mei?” a intrebat Codruta curioasa, ridicand o mana si asezand-o peste sanii ei zgaltaitori sa ii ascunda de privirea lacoma a iubitului ei, binenteles asta doar sa il tachineze si mai mult.
“Nu ma pot abtine. Nu i-am mai vazut de alaltaieri. Si sunt asa de minunati!” a murmurat Nicolae.
“Pai… nu te mai holba, ca ii acoperim imediat!” a tachinat Diana, prefacandu-se ca se intinde dupa maieu.
Incercand sa nu se holbeze, Nicolae nu a rezistat sa nu priveasca cele doua perechi de sani care erau asa de frumoasi si de fermi si rotunzi si plini si… wooooow. Si ce excitat devenea in aceste clipe, in timp ce simtea cum penisul lui devine din ce in ce mai tare in pantalonii lui. Si era asa de inconfortabila in acea inchisoare, incat parca simtea ca putea sa explodeze in orice clipa. El pur si simplu nu se putea abtine, trebuia sa isi repozitioneze cumva unealta in pantaloni pentru ca devenea extrem de inconfortabila. Ranjind inspre cele doua frumuseti, s-a intins cu o mana in jos si si-a aranjat penisul in pantaloni in asa fel incat sa numai fie indoit, ci dealungul coapsei lui.
“Si acuma!” a ranjit Codruta, privind in jos la cum isi aranjeaza unealta in pantaloni, lingandu-si buzele in acelasi timp. “Cred ca e timpul sa iti dai jos pantalonii aia pentru ca pari sa fi foarte inconfortabil in ei. Nu ar strica sa ne dezbracam de tot si sa formam un club de nudisti sau asa ceva!”
“Uhhhh, nu ar fi o idee rea!” a ranjit Nicolae, sugestiv ducandu-si degetele la elasticul pantalonilor lui.
“Sa nu indraznesti sa faci aia!” a avertizat Codruta. “Sau te pomenesti cu palmuiala aia la fundulet!”
“Promisiuni, promisiuni!” a ranjit Nicolae, usurandu-si degetele de la elasticul pantalonilor.
“Ai fost vreodata la vreo plaja de nudisti, Codruta?” a ranjit Diana.
“Nu! Deloc. Dar din cate am auzit, barbatii sunt asa de obisnuiti cu nuditatea incat nici macar nu mai au erectii. Asa ca, sunt sigura ca nici voi nu ati fost, din moment ce Don Juan de aci are una…” a chicotit Codruta, aratand cu capul in directia iubitului ei.
“Cu siguranta ai dreptate aici!” a chicotit Diana, aruncandu-si si ea privirea inspre umflatura din pantalonii fratelui ei.
“Yeah, asa se pare!” a ranjit si Nicolae, aranjand iarasi penisul lui in pantaloni.
“Tot tare e mereu, chestia aia se inmoaie vreodata?” a intrebat Codruta tachinator, privind direct la acel stalp din pantalonii lui care se prelungea dealungul coapsei lui.
“Tot la fel e mereu, in special cand vad doua frumuseti ca voi!” a murmurat Nicolae.
“Sti, ai putea sa ajungi la inchisoare pentru asa ceva!” a ranjit foarte obraznic Codruta.
“Pe bune?” a intrebat Nicolae surprins.
“In special cand ai o bata de baseball ascunsa!” a ras ea.
“Foarte amuzant!” a zis sarcastic Nicolae.
“Ia mai bine du-te si adu inca un rand de bere!” a sugerat Codruta, si apoi si-a aruncat privirea inspre Diana si i-a facut cu ochiul.
“Okey dokey!” a raspuns Nicolae, mimand-o.
Ridicandu-se de pe scaun, Nicolae a intrat in bucatarie, dar apoi a trecut prin camera de zi si apoi pana afara, la freelanderul lui parcat in curtea din fata, in timp ce Diana si Codruta urmareau posteriorul lui foarte bine tonifiat. Cand a disparut din campul lor vizual, Codruta s-a aplecat inspre Diana si i-a soptit conspirational. “Hai sa il surprindem cand vine inapoi!”
“Cum? Cum crezi ca mai putem sa il surprindem?” a ranjit Diana, neputand sa isi mentina privirea de la sanii fermi ai prietenei ei.
“Hai sa ne dezbracam de tot!” a chicotit Codruta, ridicandu-se in picioare.
“Ce? Deja nu mai vrei sa il tachinam? Deja ne dam jos tot?” a chicotit Diana, privind cum Codruta si-a dus degetele in elasticul pantalonasilor lor scurti.
“Si chilotii!” a ras Codruta putin ametita de la bere, incet si foarte tachinator impingand pantalonii jos pe picioarele ei suple.
“Codruta, te-ai ametit?” a ranjit Diana, repede ridicandu-se si ea in picioare.
“Yeah, putin!” a chicotit Codruta.
“Ce crezi ca o sa faca?” a ras Diana, impingand pantalonii in jos pe picioarele ei atletice si apoi chilotii si apoi pasind afara din ei.
“Poate sare direct pe noi si incepe sa ne futa aici direct!” a chicotit Codruta, aplecandu-se in jos si ridicand pantalonasii scurti si chilotii si apoi asezandu-i direct pe balustrada, peste tricoul lui si maieurile lor. “Sunt asa de excitata!” a chicotit ea, fugarindu-si degetele peste pubisul fara nici un fir de par, de la buric, peste abdomenul ei foarte frumos tonifiat, si apoi mai jos pana cand a ajuns la clitorisul ei.
“Chiar vrei sa te muti aci cu mine?” a intrebat Diana cu o sclipire foarte marsava in ochii ei, asezandu-se inapoi pe scaun, intinzand picioarele ei atletice pana cand gleznele erau direct pe balustrada.
“Sincer… chiar as vrea sa vad ce iese…” a chicotit Codruta, terminand berea ei. “Mai trebe sa-i propun la frati…”
“Crezi ca va fi de acord?” a intrebat Diana ganditoare.
“Sigur…” a ranjit Codruta. “Ai vazut ca Nicolae deja saliva de la idee… Codrut iti garantez ca va avea aceiasi reactie…”
“Sunt barbati pana la urma!” a ranjit Diana.
Exact atunci au auzit niste pasi venind din inauntru. Uitandu-se una la alta, amandoua au zambit conspirational si au facut cu ochiul una alteia si apoi l-au vazut pe Nicolae cum trecea prin usa de la veranda. Avea trei beri intr-o mana si mentinea cealalta mana inchisa, parca ascunzand ceva. Codruta si Diana stateau acolo pe scaune avand pe buze niste zambete foarte inocente, dar sclipirea obraznica din ochii lor putea zice oricui ca ascundeau ceva. Dintr-o data, Nicolae s-a oprit si parca i-a cazut falca atunci cand le-a vazut pe cele doua frumuseti, ochii lui parca incepand sa arda cu o pofta trupeasca enorma.
“What the fuck?” a suspinat el, aproape scapand berile din mana atunci cand a observat pubisurile nude al iubitei si surorii lui.
“CE? Nu asta ai sugerat mai devreme?” a zambit Codruta, mentinand picioarele ei unul peste altul si fugarind degetele unei maini peste pubisul ei neted.
“Mmmmmmmm…” a putut sa zica Nicolae, vocea lui devenind foarte silentioasa in timp ce saliva a inceput sa curga la greu in gura lui.
“Atunci, ce mai astepti… adu berea aia aici odata!” a ranjit Codruta, asezand intr-un colt sticla goala de bere.
“Mmmmhhhhmmmm!” a murmurat iarasi Nicolae, neputincios sa isi ia ochii de la pubisul ei neted si de la degetele care se jucau asa de tachinator acolo.
Facand un pas pana la Codruta, Nicolae i-a dat una din berile care le avea in mana in timp ce ochii lui s-au miscat incet in sus de la pubisul ei, peste abdomenul ei foarte tonifiat, oprindu-se pe sanii ei care se ridicau si cadeau asa de usor odata cu respiratia ei, dar apoi a observat cum acest leganat devenea si mai rapid, pentru ca si respiratia ei devenea tot mai infierbantata, semn clar ca se excita tot mai mult. Si apoi Nicolae si-a aruncat privirea inspre sora lui, in timp ce ii dadea si ei o bere. A observat ca Diana avea calcaiele direct pe balustrada si picioarele ei foarte tonifiate unul peste altul, dar fata de ale Codrutei care erau indoite la genunchi, ale Dianei erau lungite. Nici pasarica ei nu era vizibila, doar un Y foarte sexy era format acolo. Mainile ei erau puse la ceafa si in aceasta pozitie, sanii ei erau foarte erotic etalati pentru privirea lui lacoma. Pur si simplu, chipesul tanar numai stia unde sa se uite……
“Uhhhhh… si ce aveti de gand sa faceti acu?” a intrebat Nicolae intr-un final, asezandu-se pe scaunul lui si asezand berea care a ramas in mana lui pe balustrada, chiar langa calcaiele Dianei si hainele lor.
“Pai sunt asa de infierbantata. Si ne-am gandit sa ne dam hainele jos!” a ras Codruta, ochii ei fiind atintiti direct asupra umflaturii care era dealungul coapselor lui Nicolae, in pantalonii lui scurti.
Apoi Nicolae si-a deschis pumnul care era inchis si a lasat sa cada direct in poala lui trei tigari si o bricheta.
“Vreti sa incercati una din astea?” a ranjit el, observand cum cele doua frumuseti aveau privirea directionata direct spre poala lui.
“E marijuana aia?” a intrebat Codruta.
“Tu ce crezi?” a ras Nicolae. “Ai incercat de curand?”
“De anu trecut cred!” a raspuns Codruta, intinzandu-se inspre poala lui si luand o tigara, in acelasi timp neputincioasa sa isi fugareasca degetele peste umflatura din pantalonii lui. “De unde o ai?”
“Am eu sursele mele!” a ranjit Nicolae, ridicand bricheta si tinand-o inspre iubita lui. “Vrei un foc?”
“Te rog…” a chicotit Codruta, observand cum Nicolae isi fugarea privirea peste sanii ei in timp ce tinea bricheta, asteptand ca ea sa se aplece si sa isi aprinda tigara.
Apasand pe buton, Nicolae a dus flacara pana la tigara Codrutei in timp ce aceasta a tras de cateva ori in piept pana cand s-a aprins, sanii ei balanganindu-se foarte tachinator. Vazand ca tigara ei era aprinsa, Nicolae a oprit flacara si apoi si-a lasat mana in jos. Degetele lui au trasat parca un rau de lava in jos peste pielea cremoasa a sanilor ei, facand parca un semn al infinitului imprejurul celor doua semisfere, apoi s-a retras.
“Orice ca sa ii simti, huh, iubi?” a ras Codruta, inspirand si apoi expirand fumul marijuanei direct in fata lui Nicolae.
“Ohhh, yeah!” a ranjit Nicolae, apoi si-a aruncat privirea inspre Diana. “Vrei si tu una, surioara?” a intrebat-o, ochii lui fugarindu-se in jos peste sanii ei fermi.
“Mai intrebi?” a ras Diana, impingand in fata sanii ei.
Diana, la fel ca Codruta si-a dus o mana in poala fratelui ei si a luat o tigara, si la fel ca prietena ei, si-a fugarit degetele foarte tachinator peste umflatura lui. Apoi l-a strans si a simtit cat de tare era. Mmmmmm, deabia astepta sa il simta iarasi adanc in pasarica ei. Nicolae a gemut usor cand superba lui sora l-a strans si s-a lasat inapoi pe spatarul scaunului. Apoi, cand credea ca Diana va incepe sa ii scoata unealta afara, aceasta si-a retras mana de acolo, luand o marijuana.
Nicolae a privit-o, dar avea o privirea dinaia. Ura atunci cand era tachinat in acest mod. Dar si iubea pe cine il tachina asa. Diana doar i-a ranjit, un zambet dinacela care i-a zis clar ca e mai bine sa intre in hora decat sa strambe din nas. Asa ca, a aprins flacara de la bricheta si a tinut-o pana cand si tigara Dianei s-a aprins. Zambind, el nu a rezistat sa nu priveasca cum sanii Dianei se zgaltaiau atunci cand a tras un fum adanc in piept si l-a tinut acolo. Lasand flacara brichetei sa se stinga, Nicolae si-a lasat mana mai jos si a lasat ca degetele lui sa traseze un opt intors imprejurul sanilor ei, exact cum a facut si cu Codruta. Pielea ei cremoasa, acoperita cu un strat subtire de transpiratie, s-a cutremurat la atingerea lui.
Zambindu-i inapoi, Diana a suflat fumul de marijuana direct in fata lui, exact la fel cum a facut si Codruta.
“Sti ce zicea Codruta mai devreme?” a zis Diana chiar atunci cand Nicolae si-a aprins marijuana lui.
“Huh?...” a ras Nicolae, expirand fumul tigarei lui direct in directia Dianei.
“Ca tu si Codrut va asemanati mult de tot!” a ranjit Diana, tragand un alt fum din tigara ei.
“Suntem barbati cu doua surori bune de pula… mai e altceva?” a intrebat Nicolae, ranjind, aruncandu-si privirea inspre Codruta.
“Asta ziceam si eu!” a ras Diana, expirand un cerc de fum in directia lui Nicolae.
“Mai e alta asemanare, iubi?” a zis Nicolae, facand o pauza sa traga inca odata din marijuana, apoi la expirat afara si a continuat.
“Inca nu…” a zis Codruta, expirand fumul inspre Nicolae. “Dar nu i-ar strica inca o asemanare cu tine…”
“Aham… si care ar fi aia?” a intrebat Nicolae curios.
“Da… ce iti trece prin capsorul ala pervers, amiga…” a murmurat Diana, tragand un alt fum din tigara ei.
“Pai…” a zis Codruta putin serioasa. “De ochii lumii… eu sunt cu Nicolae…”
“Asa ceva… dar inca majoritatea stiu ca sunteti certati…” a murmurat Diana curioasa de ce idee trecea prin capsorul pervers al prietenei ei. Si era foarte sigura acea idee, ii va placea enorm de mult.
“Vor afla in timp… de asta sunt sigura…” a continuat Codruta, tragand din tigara ei.
“Ok… hai sa aud! Toarna!” Diana o privea pe Codruta foarte atenta. Stia ca avea vreo idee foarte traznita si nu stia de ce, dar era sigura ca avea exact aceasi idee ca ea.
“Pai… ma gandeam… dar nu stiu… e prea traznita idea…” a rasuflat Codruta, parca o piatra ridicandu-se de pe pieptul lui.
“Hai toarna, ce o lungesti? Care e idea?” a intrebat Diana, zambind foarte malitios si vicleneste, fiind foarte sigura la ce se gandea prietena ei, mai ales din moment ce Codruta a fost aceia cu propunerea sa se mute toti patru in vila asta. Si era destul de mare si perfecta pentru patru, in special pentru patru nazdravani ca ei.
“Pai… din cate am observat tu si Codrut incepeti sa va intelegi foarte bine… si daca vrei sa continui relatia cu Nicolae, ti-ar trebui si tie ceva asa de suprafata… si eu nu vreau sa renunt la geamanul meu…” a incercat Codruta sa indrepte discutia inspre ceva care vroia de mult sa discute cu prietenii ei.
“Hmmmm! Ti-ar placea asta, soro?” a intrebat Nicolae ganditor.
“Idea e buna… cu Codrut chiar mi-ar placea sa fiu cu adevarat…” a zis Diana la fel de ganditoare, dar un zambet foarte suav aparand pe buzele ei.
“Si eu cu Codruta…” a continuat Nicolae, ranjind marsav.
“Si eu cu Codrut…” a murmurat Diana. un zambet foarte suav pe buzele ei.
“Doar de ochii lumii…” a zis Codruta intr-un final, dupa ce a tras un fum lung din tigara lui.
“Dar in realitate o facem cum apucam!” a zis Diana zambind marsav.
“Iubire, nu ai avut o idee mai buna ca asta niciodata…” a zis Nicolae ranjind.
“Dar in nici un caz acuma…” a zis Diana ganditoare.
“De ce?” a zis Nicolae.
“Pai… divortez acuma… Emil deja banuieste ceva, nu vreau sa ii dau apa la moara…” a raspuns Diana, zambind foarte suav.
“Pai binenteles ca nu acuma…” a continuat Codruta.
“Poate de Craciun… la cabana… toti patru…” a zis razand Nicolae, tragand inca odata din marijuana lui. “Oare poti astepta pana atunci soro?”
“Nu stiu… dar voi incerca…” a chicotit Diana.
“Oooohhh, boy, asta nu suna a buna…” a ranjit Nicolae, ochii lui fugarindu-se in jos la pubisul Dianei.
“Poate… dar pana atunci…” a zis Diana, tragand ultimul fum din marijuana ei.
“Oho, deja ai chef de distractie!” a ranjit Nicolae, intinzandu-si mainile si incepand sa fugareasca degetele peste curbele gelatinoase ale sanilor ei.
“Ohhhh, fi sigur ca nu te vei plange…” s-a prefacut suparata Diana, zdrobind mucul tigarii.
“Wooow…” a ranjit Nicolae, continuand sa dezmierde sanii frumoasei lui surori, excitand-o si mai tare, ciupind sfarcurile ei, scotand si un murmur de apreciere dintre buzele ei. “Recunoaste Diana, esti o ninfomana si iti place sexul cat mai mult si cat mai des… Emil ti-o dat-o ca un babac… altcumva nu puteam sa te seduc…”
“Asta o recunosc… asa cum recunosc ca vreau ca Codrut sa fie mai mult decat amantul meu… si asta cat mai curand…” a murmurat Diana, aruncandu-si privirea inspre prietena ei, devenind tot mai excitata de la atingerea foarte placuta a fratelui ei.
“Ce te uiti la mine? Nu eu il conduc pe Codrut… sti bine ca daca primeste pizda regulat e un catelus… la fel ca curvaru asta…” a chicotit Codruta, lingandu-si buzele foarte sugestiv, uitandu-se spre Nicolae.
“Ninfomanelor…” a murmurat Nicolae, miscandu-si capul dintr-o parte in alta, cand la Diana, cand la Codruta si apoi iarasi la Diana, si apoi iarasi la Codruta. “Barbatii nu pot trai fara voi, dar nici cu voi ca sunteti niste nesatule!”
“Si voi barbatii futeti orice va deschide picioarele… cred ca voi sunteti mai nesatui ca noi!” a raspuns Diana zambind foarte suav. “Cred ca daca nu te descarti de cateva ori pe zi, deja te apuca nebunelile!”
“De parca nu te cunoastem, iubitule!” a chicotit Codruta, cand mana lui Nicolae a ajuns la pasarica ei si a inceput sa se joace si sa ciupeasca clitorisul ei si apoi sa se miste peste pubisul ei, si peste labile ei… oooohhhh… simtea ca innebuneste de la fiorii de placere si furnicaturile care treceau prin trupul ei…
Nicolae nu a putut decat sa ranjeasca. Ce naiba, avea doua bombe sexuale care puteau avea pe oricine. La una se juca cu sanii, la cealalta se juca cu pasarica.
“Fratioare!” a murmurat Diana foarte suav, lasandu-se inapoi pe scaun si desfacand picioarele ei si apoi fugarindu-si degetele printre labile ei imbibate si peste clitorisul ei intarit. “Mai astept mult pana cand ajungi aici?”
“E deja ocupat cu a mea, amiga, asa ca asteapta randul tau! Plus ca nu l-am avut de marti. Tu l-ai avut mai mereu! Asa ca stai la coada!” a murmurat Codruta, gemand usor in timp ce degetele iubitului ei faceau minuni la pasarica ei.
“Ehhhh… poate… dar acu vreau sa vad pula aia lunga si groasa care e ascunsa in pantalonii aia!” a murmurat Diana, incepand sa ciupeasca sfarcurile ei cu o mana si ridicand un san in sus sa il duca direct la gura ei, cealalta mana continuand sa se joace printre labile si pe la clitorisul ei.
Nicolae in aceste momente nu stia ce sa mai faca. Sa continue ceea ce facea cu mana la pasarica Codrutei sau sa isi dea pantalonii jos. Pana la urma, observand ca era singurul care mai avea ceva imbracaminte pe el, si-a luat mana de la pasarica Codrutei si ridicandu-se in picioare si holbandu-se cand la una, cand la cealalta pasarica, a inceput sa isi alunece pantalonii incet in jos peste curbura soldurilor lui. A observat ca amandoua frumuseti priveau foarte inflacarate la pubisul lui in timp ce, tachinator, isi lasa pantalonii scurti din ce in ce mai jos.
“Si o vei vedea!” a tachinat Nicolae, directionand tachinarea lui inspre Diana in timp ce coloana lui lunga si groasa aluneca afara din pantalonii lui.
“Mmmmmmmmm…” a suspinat Diana in timp ce privea acel monstru cum a tresarit ca un arc si capul acela purpuriu s-a plesnit direct de abdomenul lui, zgomotos. Maica maiculita, dar chiar ca are o pula mare. Gros, lung si purpuriu, drept, fara nici o curbura, avea niste vene lungi si groase care se fugareau dealungul coloanei si apoi acel cap purpuriu si urias, sclipea de la umezeala in lumina soarelui dupa mesei. Acea creatura statea mandra, un epitet de masculinitate si virilitate in timp ce tresarea odata cu pomparile inimii lui.
Nicolae doar a ranjit si si-a prins o mana imprejurul coloanei de la baza si l-a pompat de cateva ori pe toata lungimea lui. Diana doar s-a asezat in genunchi in fata fratelui ei, s-a prins de coloana aceia, si apoi a indreptat-o direct inspre gurita. Pe loc a inghitit-o ca pe o acadea pana la baza, nelasand nici un cm din cei douazecicinci afara, toti intrand in gatul ei comod. Nicolae si-a aruncat capul pe spate simtind cum este inghitit pana la baza, si apoi si-a aruncat privirea inspre Codruta care acuma doar statea pe scaun si isi dezmierda pasarica cu o mana si cu cealalta framanta viguros unul din sanii ei, in acelasi timp ridicand sfarcul pana la gurita ei. Focoasa bruneta de pe scaun rasufla si gemea si gafaia in timp ce miscarile ei deveneau tot mai rapizi. Apoi a intalnit privirea iubitului ei, si i-a facut cu ochiul si a soptit sa o duca pe Diana inauntru. Nicolae a inteles si fara tragere de inima, cand aceasta a scos penisul lui afara din gurita ei, a ridicat-o in picioare, dupa care a sarutat-o foarte focos. Apoi a luat-o in brate, ducand o mana sub genunchii ei si cealalta la spatele ei.
“Ce? Ce faci?” a scancit Diana, luata prin surprinde de actiunea fratelui ei, dar Nicolae doar a luat-o cu usurinta in bratele lui puternice.
“Doar te duc inauntru, sa fim mai comozi!” a ranjit Nicolae, prefacandu-se ca o arunca in sus cu mainile, apoi cu grija, trecand dincolo de usa plianta si pe scari in sus, indreptandu-se inspre camera de oaspeti unde era dormitorul lui.
“Sa nu ma arunci pe pat ca o saptamana nu primesti pizda…” a ras Diana, infasurand bratele imprejurul gatului lui, tinandu-se protectiv de el si lipind sanii ei majestuosi direct de pectoralii lui puternici.
Admirand muschii foarte tonifiati ai iubitului ei, Codruta i-a urmarit pe cei doi cu privirea pana cand au trecut afara din raza ei vizuala, cu siguranta indreptandu-se inspre vreun pat, ceva mai comod ca podeaua. Ridicandu-se in picioare si terminand berea ei, repede s-a dus dupa ei. Deabia astepta. Pasind in jos pe hol, ea s-a oprit la usa camerei de oaspeti.
Si ce spectacol a intampinat-o cand i-a gasit. Diana era asezata in mijlocul patului, pe spate, picioarele larg desfacute. Codruta se astepta sa o gaseasca pe Diana cum era fututa viguros de fratele ei, dar el nu facea asta. In schimb, el statea pe burta cu capul ingropat intre coapsele Dianei. Indoite la genunchi, picioarele Dianei incet si lenes fluturau pe spatele lui Nicolae si coapsele ei interioare gentil retineau obrajii lui Nicolae acolo intre ele in timp ce se deschidea pentru atacul limbii lungi a fratelui ei. Diana avea mainile intinse in jos si degetele ei erau infasurate prin parul tuns periuta al fratelui ei in timp ce scotea gemete usoare de placere in timp ce limba lunga a fratelui ei intra prin toate locurile unde stia ca ii dadea cea mai mare placere surorii lui.
Rezemandu-se de usa, Codruta privea si asculta acele zgomote foarte excitante care Nicolae le facea in timp ce se delecta la pasarica Dianei. In timp ce ii privea, ochii Codrutei s-au fugarit peste fundul musculos si bine tonifiat al iubitului ei. Putea sa vada ca isi zdrobea erectia direct de salteaua patului in timp ce o lingea pe Diana. Avea picioarele indoite la genunchi si desfacute si Codruta putea sa vada cum bilele lui uriase se odihneau directe pe saltea, imediat sub crepatura fundului lui si penisul lui lung si gros direct intre coapsele lui.
A stat acolo lipita de tocul usii si doar i-a privit pe cei doi, in special cum Diana isi contorsiona chipul in timp ce era linsa de Nicolae. Mmmmmmm, chiar ca era o priveliste excitanta. Impingandu-se din tocul usii, Codruta a facut cativa pasi prin camera pana la pat unde cei doi erau foarte scufundati in placerea lor. Aplecandu-se peste pat, ea visator s-a catarat pe salteaua patului. Apoi, in genunchi si maini s-a tarat peste si intre picioarele musculoase ale iubitului ei. Intinzandu-se, ea incet si-a fugarit degetele in jos peste piciorul lui. Apoi si-a infasurat mainile imprejurul curburii soldurilor lui si gentil, dar fortos, l-a indemnat sa se ridice in genunchi. Nicolae a inteles ce vroia ea sa faca si repede si-a proptit genunchii in saltea si apoi si-a ridicat fundul in aer. Codruta l-a ajutat sa se aseze si privea cum fundul lui musculos se ridica in aer pana cand statea in genunchi cu capul aplecat si ingropat intre coapsele Dianei, coapsele acesteia direct pe umerii lui.
Zambind, Codruta s-a intins sub abdomenul lui Nicolae si repede a gasit unealta lui lunga si groasa care atarna intre coapsele lui. Infasurandu-si pumnul imprejurul acelei coloane de granit, ea repede a inceput sa isi pompeze pumnul in sus si in jos in timp ce s-a aplecat peste fundul lui ridicat in aer. Incet, iubitor, ea l-a sarutat pe fese in timp ce isi pompa pumnul in sus si in jos pe penisul lui tare ca piatra. Apoi, cu cealalta mana, ea a desfacut fesele lui pana cand a expus rozeta fundului lui. Incet, lasand o dara de saliva in urma limbii ei jucause, ea a gasit rozeta fundului lui cu varful limbii ei probande. In timp ce gentil proba si lingea imprejurul acelui inel stramt, ea a simtit cum se contractteaza si se inclesteaza in timp ce penisul lui pulsa si tresarea in pumnul ei care aplica o presiunea constanta. Incet, lenes, ea a continuat sa il masturbeze, mana ei miscandu-se in sus si in jos pe penisul lui in timp ce limba ei se insuruba si proba imprejurul rozetei fundului lui.
Codruta putea sa simta cum coapsele ei umezite se frecau una de alta in timp ce isi pompa mana in sus si in jos pe penisul lui urias. Sucurile din pasarica ei se prelingeau copios afara tunelul ei excitat. Mmmmmm, nu ii venea sa creada cat de excitata putea fi
Incet, eliberand prinsoarea din prejurul penisului lui, Codruta s-a ridicat si s-a indepartat de el. Aruncandu-si privirea inspre cei doi, focoasa bruneta putea sa vada cum Diana avea spatele arcuit si capul aruncat parca pe spate si ochii strans inchisi in timp ce chipul ei angelic era contorsionat intr-o grimasa de extaz suprem. In timp ce putea sa vada doar ceafa lui Nicolae pentru ca obrajii lui erau infasurati de coapsele Dianei si cam ce era sub nas era acoperit de pasarica acesteia, Codruta putea auzi foarte clar acele slurpaituri si zgomote umede pe care Nicolae le facea in timp ce lingea si sugea si devora lacom pasarica fierbinte a Dianei.
Asezandu-se iarasi in maini si genunchi, Codruta s-a tarat in sus peste piciorul lui Nicolae si si-a facut drum in sus pe saltea pana cand era langa Diana. Lasandu-si bazinul pe burta langa Diana, Codruta s-a rotit intr-o parte si apoi s-a tarat pana cand sanii ei fermi s-au frecat de mana intinsa a Dianei. Lasand ca mana ei sa cada peste sanii fermi ai prietenei ei, Codruta si-a fugarit degetele peste parul blond platiniu al acesteia si apoi gentil a tras capul ei inspre al ei. In timp ce a facut asta, Codruta a observat cum buzele Dianei se intredeschis si chipul acesteia se intoarce inspre ea.
Apoi, buzele lor s-au intalnit, si un sarut lacom cu limbile si buzele a inceput, si apoi Codruta si-a zdrobit sanii ei direct pe mana imbibata cu transpiratie a Dianei. Pe masura ce acel sarut focos continua, Codruta si-a zdrobit pubisul direct de curbele netede ale soldului Dianei. Zdrobind clitorisul ei de pielea infierbantata a Dianei, Codruta incet a ridicat un picior atletic si apoi l-a aruncat peste abdomenul Dianei. Intr-un final, piciorul ei era indoit la genunchi si talpa se odihnea direct in partea cealalta a Dianei, si apoi a inceput sa isi frece labile si clitorisul viguros direct de Diana. In aceste momente, coapsa Codrutei se freca direct de parul periuta al fratelui ei, apoi a simtit cum degetele lui incet si foarte tachinator se fugareau in sus peste coapsele ei interioare in timp ce se indreptau inspre umezeala dintre picioarele ei cutremurande.
Simtind cum degetele lui alunecau in sus pe netezimea piciorului Codrutei, Nicolae putea sa simta cum muschii ei tonifiati se incordau si relaxau in timp ce isi zdrobea pubisul de soldul Dianei. Nicolae si-a lasat iarasi pubisul jos pe saltea si penisul lui iarasi era intre coapsele lui, facut placinta intre corpul lui si saltea.
Degetele lui au gasit intr-un final pielea neteda a labilor Codrutei. In timp ce gentil proba pielea neteda, narile erau umplute cu o aroma placuta degajata de sexul celor doua frumuseti. Proband gentil cu degetele lui, el a gasit crepatura fierbinte, umezita si imbibata cu sucurile ei si apoi a alunecat mai departe in canalul ei stramt si alunecos. In timp ce facea asta, a auzit un murmur umed, usor care venea mai sus de pe pat. Aruncandu-si privirea in sus peste pubisul neted al Dianei, Nicolae a gasit ca privirea lui era blocata de sanii acesteia si de mana Codrutei care era intinsa peste ei ca si cum vroia sa ii ascunda de privirea lui. Tot ceea ce putea sa vada era un amestec de par blond platiniu si negru curat, si dupa cum se miscau si-a dat seama ca se sarutau, saruturi dinalea foarte pasionale si lacome, ce iubeau amandoua.
Gentil, proband stramsoarea alunecoasa a pasaricii Codrutei, Nicolae lenes a inceput iarasi sa isi fugareasca limba in cercuri si cercuri si cercuri peste clitorisul intarit al Dianei in timp ce aceasta incerca sa isi zdrobeasca pubisul direct de fata lui. Asta insemna cand un barbat ajungea in rai, cel putin asa gandea Nicolae in timp ce determinat lingea si lapaia si sugea nodul intarit din capataiul pasaricii ei. Aruncandu-si privirea, Nicolae a putut sa vada cum clitorisul Codrutei se zdrobea in repetate randuri de soldul Dianei. Si apoi mai jos, putea sa vada cum degetele lui intrau si ieseau intre labile netede ale pasaricii Codrutei. Labile ei netede se infasurau si parca faceau loc degetelor lui jucause in timp ce acestea parca fara oprire, o futeau in pasarica ei.
Sfichiuindu-si limba inainte si inapoi si in cercuri peste clitorisul Dianei, Nicolae putea sa auda gemetele de placere care ieseau dintre buzele sarutande ale celor doua frumuseti, devenind tot mai insistente si mai erotice. In timp ce gemeau acolo, fundul Dianei a inceput sa se ridice de pe saltea, apoi sa se roteasca in aer, apoi sa se zdrobeasca iarasi de saltea, apoi iarasi sa fluture in aer. Miscarile ei deveneau din ce in ce mai frenetice in timp ce puternic isi zdrobea pasarica direct de limba si buzele acelea jucause care faceau minuni acolo jos.
Apoi Nicolae a simtit unghile ascutite ale Dianei cum se inclesteaza de scalpul lui si tragea capul lui si mai puternic in pasarica ei, in timp ce dintr-o data un scancet puternic a ajuns la urechile lui. El putea sa vada cum muschii abdomenului Dianei se inclestau in timp ce superba blonda se cutremura si tresarea in timp ce fundul ei se zvarcolea in toate directile pe pat si in aer si peste tot, zdrobindu-si salbatic soldul direct de clitorisul Codrutei. Apoi Nicolae a putut sa simta cum valuri fierbinti si delicioase de crema se plesneau de barbia si imprejurul si in gura lui in timp ce pur si simplu parca iesea in torente afara din pasarica ei convulsiva si inclestata.
Nicolae a continuat sa linga si sa lapaie la clitorisul Dianei in timp ce o conducea printr-un orgasm zdruncinator si limba lui neobosita nu se mai oprea. Barbia si obrajii lui erau acoperiti cu un strat gros de crema din pasarica ei in timp ce tot mai multa era fortata afara din pasarica spasmica a Dianei. Apoi, intr-un final, cu un cutremur care s-a intins prin tot trupul ei, Diana s-a topit inapoi jos pe pat.
Pe masura ce Nicolae isi ridica fata acoperita de sucurile Dianei, el a simtit cum Codruta impingea mana lui afara dintre picioarele ei. Apoi a auzit cum Codruta a scos un geamat usor. Si cand a scos acel geamat, Nicolae a observat cum Codruta s-a rotit direct deasupra Dianei. Apoi dintr-o data, Nicolae s-a gasit fata in fata nu doar una, ci doua pasarici, lipite una de alta, clitorisurile lor sarutandu-se ca doua prietene care nu s-au vazut de mult timp.
Oooohhh, woooow, oportunitati dinastea au devenit cam rare in ultimele saptamani, trebuia sa recunoasca. Asa ca s-a ridicat in genunchi acolo intre picioarele celor doua frumuseti care continuau sa se sarute asa de pasional. Foarte bucuros, Nicolae a observat ca pasarica Codrutei se revarsa o crema care stia ca este foarte delicioasa, si se revarsa direct peste labile Dianei in timp ce clitorisurile lor se frecau fara oprire unul de altul.
Observand fundul jucaus al Codrutei cum se misca in fata lui in cercuri mici, Nicolae s-a decis ca nu strica sa ii replateasca bunatatea surorii lui, asa cum a facut ea mai devreme la fundul lui. Stand in genunchi in spatele fundului ridicat al Codrutei, Nicolae s-a aplecat si si-a inclestat degetele direct in crepatura fundului ei. Tinand fundul ei cu degetele, el incet a desfacut fesele fundului ei pana cand un cerc stramt a aparut in raza lui vizuala. Aplecandu-se apoi si incepand chiar de deasupra crepaturii pasaricii ei, Nicolae a lins incet in sus peste crepatura fundului ei. Fara sa se opreasca, el a lasat limba sa faca cercuri direct imprejurul rozetei ei, apoi a continuat in sus pe intreaga crepatura a fundului ei, lingand transpiratia care s-a prelins in crepatura fundului ei. Apoi si-a adus limba inapoi in jos si incet a incercuit-o pe langa, prin si peste rozeta fundului ei, si apoi dintr-o data a impuns-o direct acolo.
“Mmmmmmmmmm…” a murmurat Codruta direct in gura Dianei in timp ce simtea cum limba iubitului ei facea cercuri si intra fortos in fundul ei. Apoi a simtit cum limba lui se intareste si este inserata cat putea de adanc acolo, direct in centrul anusului ei. Relaxand muschii rozetei ei, ea a simtit cum varful limbii lui intarite aluneca in anusul ei. Zdrobindu-si fesele in fata lui, trantindu-se inapoi, direct in limba lui probanda, ea a simtit cum aluneca si iese si apoi iarasi aluneca si apoi iarasi iese, parca o futea in fund. Nicolae in aceste momente isi futea mai mult de jumate limba lui lunga in inclestarea stramta a fundului ei.
Totul era asa de demential, a gandit Codruta imbatata de placere. Ea era deasupra si Diana dedesupt, amandoua sarutandu-se intr-un fel asa de excitant si placut in timp ce clitorisurile lor se zdrobeau unul de altul si limba lui Nicolae o futea cat de adanc putea direct in fund. Daca era un rai, cu siguranta acesta era cel mai pla...



    Login