Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 63
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2938 ori - Nota 5.00 (4 voturi)
Codruta a reusit sa ramana puternica in pozitia in care era fixata, dar intr-un final, cand orgasmul ei a inceput sa se domoleasca, ea incet s-a relaxat, picioarele ei nemaiputand sa suporte greutatea trupului ei. S-a rotit intr-o parte, apoi pe spate. Fata ei sclipea, radia in timp ce isi deschidea si inchidea picioarele ei lungi, care inca se mai cutremurau cu acel orgasm superb care l-a avut. Codrut si Diana doar priveau cum bruneta isi fugarea mainile peste tot peste trupul ei, inca intr-un orgasm foarte placut pentru ea.
“Nu vad de ce eu si cu Codrut trebe sa fim singurii dezbracati” a zis Codruta dupa cateva momente. “Acu, serios, Diana, ce naiba?”
Diana inca statea pe canapea, mini-ul si maieul ei adunate in jurul abdomenului ei atletic in asa fel incat sanii ei fermi si rotunzi sa iasa foarte placut in evidenta. Codrut statea langa ea, penisul lui era erect si pregatit de atac la una din pasaricile celor doua superbe. Codruta inca era intinsa pe spate pe un covoras pe podea, picioarele ei desfacute si etaland pasarica ei neteda pentru privirea celor doi.
Diana zambea, ochii ei albastri sclipind. Ea si-a deschis usor coapsele si a etalat pasarica ei neteda cu un clitoris mic, dar foarte erect si delicios.
“Ce zici de asta?” a intrebat Diana.
“Oh, nu” a ras Codruta seducator. “Trebe sa te dezbraci de tot!”
Cu o miscare fluida si tachinatoare, ca un streaptease, Diana si-a ridicat funduletul ei atletic si a impins mini-ul in jos peste coapsele ei catifelate si apoi in jos pe picioarele ei. Apoi, tot la fel de tachinator a facut si cu maieul ei, urmand sa se lase inapoi pe canapea si sa deschida picioarele ei lungi si foarte bine tonifiate.
“E bine asa?”
“Oh, mult mai bine” a soptit Codruta, privind pasarica aceia suculenta pe care ea si fratele ei vroiau sa o futa in orice moment. “Areti asa de apetisanta!”
Codrut, l-a fel, privea pasarica Dianei. Ca un barbat foarte viril ce era, ii placea orice pasarica si a incepand sa isi umezeasca buzele cu limba. Pasarica Dianei era foarte frumoasa. Nu era nici o diferenta, cel putin din cate si-a dat el seama, intre pasaricile celor doua frumoase. Si nu conta, amandoua ii faceau penisul sa zbarnaie doar de la faptul ca le vedea.
Diana si-a fugarit mana peste pubisul ei neted si apoi prin pasarica ei, dezmierdand labile ei usor.
“Deschide pizda ta pentru noi” a zis Codruta usor. “Deschide-o si lasa-ne sa vedem cat de delicioasa si umeda e!”
Diana a deschis petalele pasaricii ei suculente cu amandoua maini, si pielea roza sclipea ademenitoare.
Penisul lui Codrut pulsa cu putere, ridicat si gata de atac. Multumita gurii extraordinare a Codrutei si astepta ca una dintre fete sa aiba grija mai departe de el. Erectia lui le excita enorm de mult pe amandoua fete. Codruta si-a ridicat un picior si a inceput sa dezmierde penisul si bilele lui cu degetele de la picior, privind cum Diana deschidea pasarica ei.
“Cred ca Codrut ar iubi sa futa pasarica aia frumoasa, Diana!” a sasait Codruta seducator.
“Sunt mai mult decat gata pentru el” a raspuns Diana, intorcandu-si ochii inspre erectia lui. “Pizda mea are nevoie de futaie mult de tot!”
Diana s-a miscat, ridicandu-si funduletul de pe canapea si asezandu-se calare pe Codrut cu spatele la el si cu fata inspre Codruta. Si-a desfacut picioarele si le-a asezat in jurul picioarelor lui, apoi a presat baza penisului acela urias intre labile ei. Statea acolo ca o sulita lunga si groasa, capul trecand dincolo de buricul ei.
“Tine-ma de sani, Codrute” a soptit Diana, si Codrut si-a infasurat mainile in jurul iubitei lui, prinzandu-se ferm de sanii ei zgaltaitori.
Codruta s-a ridicat si privea printre coapsele Dianei, vazand penisul si bilele fratelui ei. “Lasa-ma sa bag pula asta in tine, surioara!”
Mainile Codrutei s-au inchis in jurul penisului fratelui ei. Codruta l-a pompat de cateva ori, apoi, cand Diana si-a ridicat fundul sus, ea a presat capul penisului de clitorisul intarit al prietenei ei, scotand un mic murmur de placere de la aceasta. Codruta privea hipnotizata in timp ce ghida capul fratelui ei printre labile pasaricii prietenei ei.
Diana a suspinat, apoi s-a asezat usor in jos.
Codruta privea cum penisul lui penetra pasarica Dianei, ochii ei incepand sa sclipeasca din cauza pasiunii voieristice. Cand Diana statea in intregime pe Codrut, penisul lui era adanc in acea pasarica, Codruta isi fugarea mana peste bilele fratelui ei, peste labile acelea netede si apoi pana cand a ajuns la clitorisul prietenei ei.
“Ce frumos e” a soptit Codruta.
Codruta privea felul cum pasarica Dianei inghitea acel penis urias. S-a aplecat in fata, sarutand clitorisul intarit al Dianei, apoi si-a fugarit buzele si limba in jos foarte incet pana cand a ajuns la bilele lui. Limba ei lingea la baza penisului lui, gustand crema si transpiratia si sucurile care se prelingeau la greu din pasarica Dianei.
“Oooooooh, fute-ma, Diana! Vreau sa vad cum pizda ta frumoasa fute pula asta!”
Diana a chicotit si si-a ridicat fundul. Codruta a privit cum penisul fratelui ei aproape ca a iesit afara, dar Diana s-a asezat jos cand doar capul mai era in ea. Penisul lui Codrut a devenit umed si alunecos de la sucurile cu care il imbiba pasarica Dianei.
Vazand felul cum Diana il futea pe Codrut era la fel de excitant pentru Codruta ca si atunci cand ea il futea pe fratele ei. A inhalat aroma pasaricii Dianei si a penisului tare ca piatra ce era indesat acolo, o aroma care o excita enorm de mult. Ea saruta si sugea coapsele interioare ale fratelui ei, lingand pielea in timp ce privea cum Diana il futea asa de delicios. Si-a dus fata inainte, luand cate o limba de suc de pe clitorisul Dianei de fiecare data cand era aproape de bilele lui. Bilele lui erau imbibate la greu cu sucurile delicioase ale Dianei si Codruta continua sa linga de zor acolo.
Ea a tras bilele fratelui ei in gura ei, simtind cum clitorisul Dianei se ciocnea de buza ei superioara in timp ce pasarica ei frumoasa se ridica si cadea ritmic si constant pe acel penis monstru. Mainile ei se miscau peste coapsele si soldurile fratelui ei, apoi peste fundul cremos si bombat al Dianei, cupand si framantand fesele ei.
Codrut framanta si dezmierda sanii fermi ai Dianei si aceasta plangea afara extazul ei de fiecare data cand salta in sus si in jos, indopand toata pasarica ei stramta cu penisul acela lung si gros.
“Ooooooo, e asa de placut!” a murmurat Diana. “Asa de al naibii de placut! Oooooohhhhhh, Codrute, pula ta e asa de tare si intra asa de adanc in pizda mea! Parca o trecut o vesnicie decand nu am mai simtit pula ta! Fute-ma, iubire! Ohhhhhhh, fute pizda mea!”
Codruta isi infasura limba de jur imprejurul bilelor fratelui ei si peste clitorisul prietenei ei, gustand crema aceia delicioasa care se prelingea din pasarica Dianei. Ea tinea o fesa a Dianei intr-o mana, cealalta tinandu-se de unul din sanii ei. A lasat sa ii scape un murmur usor si umeda cand limba ei se misca peste bilele fratelui ei, in sus pe la baza penisului lui si apoi peste labile stramte ale prietenei ei. Codruta a incercat sa impinga limba ei in pasarica Dianei alaturi de penisul lui Codrut, dar nu a putut.
“Ohhhhhhh, surioara!” a plans Codrut. “Fute bilele alea, surioara! Cred ca explodez! Suge-mi bilele, surioara!”
Codruta isi fugarea limba peste bilele lui Codrut repede, sugandu-le adanc in gura ei. Diana salta repede in sus si in jos, clitorisul ei zdrobindu-se de fiecare data de buza superioara a Codrutei.
“O sa explodez!” a plans Diana. “Ohhhhhhh, fa-ma sa explodez, Codrute! Umple pizda mea! Vino in pizda mea, Codrute! Ejaculeaza in mine, iubitule! Ooooooooohhhhhhh, inundeaza pizda mea fierbinte!”
Codruta sugea frenetic la bilele fratelui ei, simtind cum nasul si buza ei inferioara erau imbibate cu sucurile Dianei. Limba ei se insuruba salbatic prin prejurul bilelor fratelui ei, parca indemnandu-l pe scumpul ei frate sa ejaculeze odata in pasarica lacoma a Dianei. Codruta si-a infipt degetele in fundul zgaltaitor al Dianei, scotand un scancet de placere de la aceasta frumusete blonda care era egalul ei in toate privintele.
“Acum!” a tipat Diana. “Vino acum!”
Pasarica ei s-a prins puternic de penisul lui Codrut, inclestandu-se odata cu fiecare val orgasmic. Penisul lui Codrut s-a umflat dintr-o data, apoi a scuipat torente groase si cremoase de sperma in pasarica Dianei care se contracta si relaxa la greu.
“O simt!” a tipat Diana puternic. “Pot sa o simt cum explodeaza in mine! Ohhhhhhh, scuipa in mine, Codrute! Pizda mea e in flacari si iubesc asta! Dami toata sperma taaaaaaaaaaaaaa! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!”
Codruta gusta bilele fratelui ei si apoi gusta amestecul de samanta si crema care se prelingea afara din pasarica neteda a Dianei. Mintea ei parea parca sa se roteasca, si pasarica ei a explodat cu un orgasm surprinzator de puternic. A explodat asa de tare incat, daca nu era atenta, il lasa pe Codrut fara bile.
Diana a cazut pe Codrut, pasarica ei flexandu-se in jurul acelui penis monstru care si asa moale cum incepea sa fie era o arma care putea sa satisfaca pasarica ei oricand. Ea a gafait cand ultimele spasmuri orgasmice incepeau sa se intinda prin trupul ei. Pasarica ei se inclesta si relaxa in jurul penisului care incetul cu incetul se inmuia in pasarica ei.
Codrut inca se tinea puternic de sanii fermi ai Dianei, dar la fel ca si ea, gafaia ca dupa un maraton. Codruta, simtind ca penisul fratelui ei incepea sa se inmoaie in pasarica Dianei, l-a tras afara si inca continua sa priveasca cu niste ochi sclipitori si pofticiosi. Ea a vazut cum labile catifelate si netede ale Dianei inca se mai tineau stramt de penisul lui Codrut si apoi cand a scos penisul lui afara, acesta a cazut ca un tub lung si gros peste bilele lui. Pasarica Dianei era umpluta la refuz cu amestecul acela de sperma si crema.
Vazand acea pasarica neteda si suculenta asa de aproape de penisul fratelui ei, Codruta se excita si mai tare. Cu un schelait, ea a inceput sa sarute penisul si bilele lui, apoi si-a ridicat capul si a inceput sa sarute pasarica Dianei. Limba ei sfichiuia si penetra pasarica pulsanda a Dianei, scotand un geamat de placere de la aceasta superba blonda. Pentru momente bune, limba Codrutei a futut pasarica Dianei, scotand lichidul acela delicios afara si inghitindu-l. Apoi s-a retras iarasi inapoi si a tras tubul lung si gros al fratelui ei in gura ei, sugandu-l adanc, lingand toate sucurile, ochii ei fixati direct asupra pasaricii Dianei.
“Ohhhhh, suge-l, surioara!” a murmurat Codrut, framantand mai puternic sanii Dianei. “Suge pula mea pentru un timp. Oh, ce bine e!”
Diana, vazand inca totul ca prin ceata dupa acel orgasm intens, privea in jos la Codruta, privind-o pe aceasta cum suge pula lui Codrut. Ea si-a miscat funduletul ei compact si ferm pe abdomenul musculos al iubitului ei.
“Linge-ma si pe mine, Codruta!” s-a rugat Diana. “Linge pizda mea! Linge toate sucurile afara din pizda mea, Codruta!”
“Mmmmmmmm!” a tors Codruta. “Cu toata placerea, Diana!”
Codruta si-a infasurat buzele in jurul crepaturii pasaricii Dianei si a supt, tragand afara din ea amestecul acela delicios. Ea inghitea, apoi isi plonja limba adanc in pasarica prietenei ei. Diana a inceput sa lacrimeze din cauza placerii care inca nu a lasat-o, alunecand mainile ei in jos pana cand erau pe capul Codrutei.
“Oooooooh, suge-ma! Suge pizda mea!” se mieuna Diana.
Codruta era in genunchi intre coapsele lui Codrut, lingand si sugand penisul lui, apoi pasarica Dianei, apoi iarasi penisul, apoi iarasi pasarica. Le lua pe amandoua la rand, ochii ei inchisi in timp ce savura aroma aceia placuta.
Ea isi fugarea limba dealungul bilelor fratelui ei, apoi penisul lui, si intr-un final peste crepatura dintre labile Dianei. Ea a mai supt clitorisul Dianei pentru cateva momente, apoi s-a retras. Statea cu funduletul pe calcaie, genunchii ei larg deschisi si gentil dezmierda pasarica ei inflacarata, ochii ei umezi si plini cu focul pasiunii.
Diana a alunecat de pe Codrut, intinzandu-se pe burta dealungul canapelei, capul ei in poala lui. Ea a gadilit capul penisului cu varful limbii ei.
Codruta a inceput sa isi fugareasca o mana in jos pe spatele Dianei, dezmierdand fundul ei bombat, privind cum aceasta sugea foarte tandru la penisul fratelui lor. Codruta a cupat bilele fratelui ei si le-a ridicat, si apoi Diana le-a sarutat si a lins la bilele lui, limba ei gustand degetele Codrutei.
Penisul lui Codrut incepea sa creasca iarasi, si Diana a suspinat cand l-a tras in gura ei, buzele ei stramte in jurul lui. Codruta continua sa stranga si sa framante puternic fesele Dianei si doar privea ce facea aceasta.
“Oh, suge-ma, Diana!” a gemut Codrut, miscandu-si fundul pe canapea si impingand penisul lui mai adanc in gura Dianei. “Suge-ma! Gura ta e asa de umeda si fierbinte, Diana! Si poti sa sugi pula la fel de bine ca Codruta!”
Codruta a ras. “Pur si simplu ne place sa sugem pula, Codrute. Iubim sa sugem pula ta lunga si groasa, asa e, Diana?”
“MMmmmmmmm. Si cat de mult!” a raspuns Diana, insuruband limba ei in jurul capului penisului. “E asa de tare si de frumos!”
Codruta s-a aplecat peste spatele Dianei si a sarutat pielea ei neteda si cremoasa. Codrut o privea pe Codruta, simtind cum Diana ii suge penisul cu niste suctiuni puternice. El privea limba Codrutei cum lingea pielea Dianei, miscandu-se in jos si lasand un rau de lava excitanta dupa ea. El a suspinat de placere cand a vazut limba Codrutei cum lapaia la fesele bombate ale Dianei.
“Saruta fundu ei, Codruta!” a indemnat Codrut. “Saruta fundu ala fierbinte!”
Diana si-a serpuit fundul, indemnand-o pe Codruta sa faca asta. Codruta a desfacut fesele acelea atletice, scotand la iveala rozeta aceia musculoasa. Fundul Dianei parca ii facea cu ochiul. Codruta si-a lasat fata in jos si a inceput sa sarute fundul Dianei. Diana cu gura plina cu acel penis lung si gros, scotea scancete de placere si isi arcuia fundul in sus.
Codruta si-a insurubat limba si dezmierda fundul Dianei peste tot, buzele ei fierbinti si umede aveau mare grija de zona rozetei ei. Ea sugea ca si cum incerca sa suga totul afara prin fundul ei. Diana a murmurat si suspinat si a inceput sa suga si mai tare la penisul acela. Codruta i-a dat fundului Dianei un sarut cu gura deschisa, foarte umed, si apoi a inceput sa isi impunga limba ei ascutita acolo. Codrut privea cum limba Codrutei se presa la fundul Dianei si el si-a ridicat soldurile in sus, incercand sa indese tot penisul in gatul iubitei lui.
“Fute fundul ei, iubire!” suspina el. “Fute-o cu limba pe Diana in cur, surioara!”
Codruta si-a rotit capul, ochii ei sclipind inflacarati inspre fratele ei, limba ei impungand adanc si puternic. Diana a scancit in jurul penisului acela urias, fundul ei zgaltaindu-se. Codruta a alunecat limba ei dincolo de rozeta fundului si Diana dintr-o data a inceput sa isi miste rapid capul in sus si in jos pe penisul lui Codrut, frenetic impingand fundul ei in sus in gura Codrutei. Codruta isi plonja limba in si in afara fundului Dianei, tinandu-se ferm de fesele acesteia.
Codrut doar privea, ochii lui incepand sa sclipeasca din cauza senzatilor acelei guri pe penisul lui. Diana sugea penisul acela cu o pofta salbatica si Codruta o futea cu limba in fund, si Codrut putea sa simta si sa vada totul.
Codruta se simtea foarte excitata, o futea in fund cu limba pe Diana in timp ce Codrut o privea, stind ca Diana inghite si suge penisul acestuia cu o lacomie care aproape ca ajungea la disperare. Gustul acela placut al fundului Dianei o excita la fel de mult ca atunci cand lingea o pasarica sau sugea un penis. Soldurile Codrutei se agitau si isi presa coapsele stramt una de alta, creand o presiune asupra clitorisului ei.
Diana febril inghitea penisul lui Codrut, apoi si-a retras buzele pana cand erau de tot de pe el si apoi a inceput sa linga in sus si in jos pe lungimea lui, pana la bile si apoi iarasi inapoi. Scotea niste scancete usoare, fata ei imbujorata din cauza senzatilor excuizite
“Linge curu meu, Codruta!” plangea Diana. “Oh, manca-ma curu meu! Suge curu meu… linge fundu meu! Ahhhhhh, ce placut e, Codruta! Manca anusu meu! Sug pula lu Codrut! O sa il fac sa explodez in jos pe gatul meu! Vino pentru mine, Codrute! Te rog, iubitule, explodeaza asa de mult sa ma inec!”
Codruta si-a retras limba afara din fundul Dianei. “Fute-i gura, dragule! Fute-o pana numai poate, dragule!”
Diana isi fugarea buzele in sus si in jos pe penisul lui Codrut, serpuind fundul ei in fata Codrutei. Sunetele acelea umede care le scotea Diana adaugau mult excitatiei celor trei.
Codruta murmura usor, ducandu-si gura inapoi la fundul Dianei, sarutandu-l furios. Ea s-a inclestat de acele fese foarte curbate si atletice si le-a deschis larg, limba ei impungand si lingand crepatura care pornea de la colaoan vertebrala si pana la pasarica ei. Si-a impuns limba ei de cateva ori in pasarica Dianei, apoi si-a tras-o pana la rozeta aceia stramta. Cu o impunsatura rapida, ea a penetrat fundul Dianei, facand-o sa planga de placere in jurul penisului acela gros din gura ei.
Codruta putea sa simta cum fundul prietenei ei se strangea in jurul limbii ei, dar nu indeajuns de puternic incat sa nu poata sa si-o pompeze in si in afara ca un penis mic. Ea impungea cat de adanc putea, insuruband limba ei mereu.
Diana suspina in timp ce isi misca capul in sus si in jos, buzele ei sugand fierbinte, limba ei insurubandu-se pe toata lungimea si gromisea lui. Ea inghitea acel cap bulbos si gras iar si iar si iar in gatul ei. Tot ce ii pasa in aceste momente era sa faca acel penis sa explodeze inca odata in gura ei. Dar dupa cate ejaculari a avut astazi, Codrut nu ejacula devreme.
Codruta, cu limba ei plonjand in si in afara fundului Dianei, si-a dus o mana la coapsele prietenei ei. A dezmierdat pasarica prietenei ei cateva clipe, apoi si-a plonjat degetele ei in umezeala aceia fierbinte. Ea futea pizda prietenei ei cu degetele, foarte repede, facand-o pe aceasta sa scoata sunete foarte excitante si limba ei facea minuni la fundul ei in aceste momente.
Diana, cu gura ei plina cu acel penis lung si gros, o limba care plonja delicios in fundul ei, cu acele degete care futeau pasarica ei asa de violent si delicios, deabia putea sa mai reziste. Fiecare senzatie posibila parea sa inunde trupul ei atletic si foarte tonifiat. Pasarica ei parea sa pulseze si sa zvacneasca, sa se inclesteze pe acele degete si sa se relaxeze. Fundul ei parea sa fie umplut la maxim si gura ei parca nu se mai satura de acel penis. Presperma lui Codrut se prelingea in gura Dianei, imbiband limba ei si a inceput sa planga din cauza senzatilor placute care se rupeau prin tot trupul ei, facand mintea ei sa zboare. Ea sugea de zor la penisul iubitului ei, prinzandu-se cu o mana de bilele lui si cealalta de fundul lui.
Codruta mentinea atacul ei nemilos cu degetele si cu limba. Ea simtea cum trupul prietenei ei incepea sa se cutremure violent si auzea cum aceasta deja se smiorcaia si parca plangea de placere. Codrut a gafait si stia ca fratele ei era departe de o ejaculare, oricat de mult vroia Diana asta. Codruta si-a reinvigorat atacul si pomparile cu limba in fundul Dianei, degetele ei pompand in si in afara pasaricii ei aproape brutal si salbatic.
Fundul Dianei s-a cutremurat si s-a arcuit, saltand si dansand, in timp ce capul ei se misca in sus si in jos pe penisul lui Codrut indeajus de repede incat parul blondinei flutura ca un fluture.
Dintr-o data, Diana a lasat sa ii scape un tipat ascutit ascuns de penisul acela urias adanc infipt in gatul ei, pasarica ei inclestandu-se pe degetul Codrutei si fundul ei in jurul limbii surorii ei. Diana isi misca capul in sus si in jos pe penisul fratelui foarte rapid, fiorii intinzandu-se prin tot trupul ei intr-unul din cele mai intense orgasme.
Codruta isi presa limba adanc in fundul Dianei care isi inclesta rozeta puternic, fara sa o miste deloc, dar inca pompand pasarica prietenei ei la greu in timp ce aceasta calarea acel orgasm superb.
Intr-un final, Diana nemaiputand sa se concentreze asupra suctiunii acelui penis urias, si-a luat capul si a inceput sa se cabreze si sa se zvarcoleasca pe canapea, trupul ei cutremurandu-se peste tot si valuri rupandu-se prin tot trupul ei. Codruta nu a mai putut sa isi mentina prinsoarea asupra trupului Dianei si doar si-a retras mainile si limba. Doar o privea cum aceasta se zvarcolea acolo pe canapea in ghiarele unui orgasm al naibii de zdruncinator.
Intr-un final, cand orgasmul ei a trecut, Diana si-a deschis ochii si a vazut cum ceilalti doi o priveau, ochii lor verzi sclipind de pofta. Apoi, si-a aruncat privirea inspre Codrut si erectia gigant care o avea, si-a lins buzele de placere. Apoi, facandu-i cu ochiul lui Codrut, si-a intors capul inspre Codruta care statea in fund pe covorasul pufos din camera de zi, si zambind, s-a aplecat si a inceput sa o sarute. Si-a tras varful limbii de la un colt la altul al buzelor Codrutei, apoi a inserat-o in gura ei si au inceput un duel al limbilor intr-un sarut foarte intens si pasional.
Codrut s-a tarat si el pe covorasul acela pufos si le-a imbratisat pe fete in timp acestea se sarutau. Fetele, cand au simtit mainile lui pe umerii lor, au oprit sarutul si Codruta a inceput sa il sarute pe fratele ei, apoi Diana a facut acest lucru. Toate saruturile erau foarte intense si focoase si umede. Saliva si limbile umbland la greu din gura unuia in a altuia.
Codruta s-a aplecat inapoi pe covorasul acela, deschizand picioarele ei. “Saruta-ti si asta!” a zis ea intr-o voce seducatoare, aratand inspre pasarica ei neteda. “Pasarica mea are nevoie de niste saruturi!”
Diana a tors usor, terminand sarutul cu Codrut si aplecandu-se in fata si ingropand fata ei in pasarica neteda a Codrutei. Codrut a chicotit in timp ce privea, punand o mana pe unul din sanii Dianei si cealalta pe ai Codrutei. El a inceput sa dezmierde sanii lor, ciupind sfarcurile lor, facandu-le pe amandoua adolescente sa scanceasca de placere. Codruta si-a ridicat soldurile sa ii faca loc Dianei in timp ce lingea pasarica ei. Codrut si-a alunecat o mana sub fundul Codrutei, excitandu-se ca mereu cand simtea pielea lor catifelata.
Cand Diana si-a ridicat fata, gura si barbia ei sclipeau din cauza sucurilor Codrutei. Codrut si-a presat gura la iubita lui si a inceput sa linga sucurile care erau acolo, apoi si-a plonjat limba in gura ei.
Diana sugea limba lui si a dus mana ei la penisul lui, prinzandu-se puternic de el. A inceput sa il pompeze, apoi l-a impins inapoi pe spate pe covorasul acela pufos, fara sa opreasca acel sarut pasional al lor. Apoi, lasand un rau de lava in urma limbi, a lins pana cand a ajuns la penisul lui. Codrut doar statea acolo pe spate si lasa gura minunata a Dianei sa isi faca magia. Diana, asezandu-se intr-o pozitie confortabila a inghitit pana la bile penisul lui, apoi foarte incet si-a retras buzele inapoi si cand a ajuns pe cap, a inceput sa traseze un rau de saliva fierbinte pana cand a ajuns la bilele lui. Codruta s-a ridicat si ea sus si apoi s-a aplecat, luand penisul fratelui ei in gura ei si incepand sa isi miste capul in sus si in jos, privind-o pe Diana cum ii suge bilele.
Fara ca nici o vorba sa treaca intre fete, Codruta si Diana au schimbat locul, iar si iar si iar. Una sugea penisul lui si apoi cealalta sugea bilele lui, apoi iarasi schimbau locul.
Vazand acele doua, blonda si bruneta, cum ii sugeau penisul si bilele, fiorii au inceput sa puna stapanire pe trupul atletic si foarte tonifiat al adolescentului. Din cand in cand, buzele celor doua se intalneau pe capul penisului si atunci totul devenea mult mai incitant. Se sarutau una pe alta, cu capul acela gras undeva la mijloc, limbile lor facand minuni, apoi iarasi coborau in jos pe penisul lui si apoi una ramanea la bilele lui si cealalta revenea la capul penisului si il inghitea pana la baza.
“Oricat de mult as iubi sa il fac sa ejaculeze in gurile noastre, Diana!” a zis Codruta intr-un sfarsit. “Il vreau in pasarica mea, si il vreau mult de tot!”
“Oh, daaa, Codruta!” a fost de acord Diana. “Hai sa te vad cum il futi pe scumpul tau frate. Lasa-ma sa vad pula asta lunga si groasa cum fute pizda ta stramta!”
Codruta l-a incalecat pe Codrut, cu fata inspre el. Diana si-a dus mainile la pasarica Codrutei, deschizand labile acelea imbibate cu sucurile ei cu degetele ei, respirand greoi de la excitatie in timp ce privea intre coapsele veisoarei ei.
“Pune pula ta in pizda Codrutei, iubire!” a murmurat excitata Diana.
Codrut s-a prins de baza penisului tinandu-l in pozitie de drepti si a privit in jos cum Codruta isi parca pasarica ei stramta acolo. Codruta a sasait de placere cand a simtit pasarica ei sensibila cum se desface in jurul erectiei lui, apoi si-a presat labile acelea delicioase in jos pe monstrul acela pana cand era aproape in intregime in tunelul pasaricii ei. Diana a murmurat usor, doar privind acest spectacol excitant, Codruta lasandu-se in jos foarte incet.
“Wooooow, e excitant, Codruta! Cand vad pula aia frumoasa cum intra in pizda ta fierbinte!”
“Stai pe fata lui” a zis Codruta, cand era comod infipta in acel penis lung si gros. “Stai pe fata lui si Codrut sa te linga in timp ce eu il fut!”
“Treci aci, Diana!” a indemnat-o Codrut. “Asa foame mie dupa o pizda gustoasa!”
Diana repede s-a tarat roata si a incalecat fata lui Codrut, indreptata inspre Codruta.
Codrut a privit in sus in pasarica Dianei, vazand labile acelea zemoase cum se prelingeau, netezimea ei scotand in evidenta frumusetea ei. A vazut cum inelul fundului ei s-a strans puternic, apoi Diana si-a infipt pasarica pe fata lui. Codrut si-a plonjat limba in sus in pasarica Dianei, aceasta schelaindu-se de placere si infingandu-si degetele in sanii Codrutei.
“Oooooooh, limba lui e in pizda mea!” a murmurat Diana, aplecandu-se in fata si sugand unul din sfarcurile Codrutei in gura ei.
“Linge pizda ei fierbinte, fratioare!” a gemut Codruta, miscandu-si pasarica in sus si in jos si in cercuri pe penisul lui. “Manca pizda aia! Suge-o, iubitule! Oh, pula ta e asa de tare in pizda mea!”
Codrut tinea fundul cremos al Dianei in palmele lui, limba lui sfichiuindu-se dealungul clitorisului ei, gustand apoi crepatura dintre labile ei, apoi fugarind limba pana la fundul ei. El putea sa simta cum pasarica fierbinte a surorii lui salta in sus si in jos pe penisul lui. Aroma si gustul pasaricii Dianei umplea trupul lui atletic cu fiori placuti. Gura lui era plina cu sucurile acelea gustoase, facandu-l sa inghita destul de des si el iubea fiecare picatura.
Diana si-a ridicat capul de la sanul Codrutei. “Ohhhhhh, iubire, imi linge pizda asa de bine! Fute-l! Fute pula aia cu pizda ta! Ohhhhhh, iubire, suge pizda mea tare de tot! Fute-l, Codruta!”
“Asta fac!” a plans Codruta, saltand in sus si in jos din ce in ce mai repede. “Fut pula asta asa de bine! Si cred o sa vin repede de tot si nu ma mai opresc o luna din orgasmu ala!”
“Si eu!” a tipat Diana, zdrobind pasarica ei pe fata iubitului ei.
Codrut deabia daca mai putea respira. Limba lui era adanc in pasarica Dianei, si nasul lui era presat in fundul ei. El lapaia frenetic la pasarica inclestata a Dianei in timp ce Codruta se misca in cercuri pe penisul lui cu niste miscari foarte salbatice ale soldurilor ei. In timp ce Codruta se rupea in figuri pe penisul acela lung si gros, Diana parea sa zdrobeasca fata lui cu pasarica ei fierbinte. Cele doua tinere au devenit asa de excitate incat ele deabia mai stiau ceea ce faceau. Totul era instinctiv.
Codrut a auzit cum cele doua frumuseti plangeau de placere deasupra lui, apoi a simtit spasmurile pasaricii Codrutei in timp ce exploda puternic pe penisul lui. Imediat dupa ce a auzit-o pe Diana plangand, pasarica ei parea sa suga limba lui adanc in umezeala ei. El s-a inclestat de fundul Dianei care se zvarcolea puternic, limba lui plonjand in si in afara pasaricii ei, buzele lui larg deschise. El incerca sa isi impinga penisul in sus in pasarica care se contracta asa de puternic acolo, dar aceasta presa in jos si isi zdrobea pubisul ei de al lui in frenezia unui orgasm extatic. Pasarica Dianei s-a inundat cu sucurile ei, si chiar daca el sugea si inghitea la greu, la un moment dat, Codrut se intreba daca nu se va ineca in acele sucuri inainte ca iubita lui sa isi termine orgasmul.
Dar chiar cand incepea sa se inece cu sucurile acelea delicioase, Diana a cazut intr-o parte, inca cutremurandu-se pe covorasul acela pufos. Codruta s-a retras si ea de pe el, rezemandu-se de canapea, sanii ei ridicandu-se si lasandu-se in sus si in jos din cauza respiratiei ei rapide. Penisul lui Codrut statea in pozitie de drepti, inca pulsand din cauza tariei, bilele lui devenind foarte greoaie. El s-a prins de penis, strangandu-l puternic, simtind ca si cum aproape ca era gata sa ejaculeze.
“Ohhhh, ohhhhh!” a gemut el.
Codruta l-a vazut pe fratele ei cum isi strangea erectia disperat, si repede s-a aplecat peste el. Si-a deschis gura si a prins primul torent de sperma direct in gura ei. Apoi si Diana era prezenta, si al doilea torent s-a pierdut in gura ei. Cu scancete de placere, blonda si bruneta au inceput sa linga pe rand fiecare torent care mai erupea din acel penis lung si gros, limbile lor insurubandu-se in jurul capului, luptandu-se sa ajunga pe gaurica de acolo, fiecare vrand sa inghita samanta lui delicioasa. El a erupt in torente, si cand intr-un sfarsit a terminat, cele doua aveau pe langa ochii lor, si fetele sclipinde, buzele si obrajii si barbia fiind imbibate cu crema lui.
Codruta si Diana, repede au inceput sa linga ramasitele lui de pe chipul celeilalte, limbile lor lingand frumos totul, nici un strop nu a scapat, apoi au inceput sa schimbe samanta care mai era in gurile lor. Cateva minute bune au facut asta si saruturile lor erau foarte pasionale si de o intensitate foarte mare. Limbile lor parca se duelau care sa aiba prioritatea asupra spermei care era in gurile lor. A fost un spectacol foarte placut pentru Codrut care doar le privea hipnotizat. Intr-un final, s-au oprit si doar se priveau si apoi il priveau pe Codrut care statea inca pe spate acolo pe covorasul acela. Apoi dintr-o data au inceput sa rada.
“Chiar ca suntem nebune…” a zis Diana. “… ca ne luptam asa pentru sperma lui Codrut!”
“Poate suntem, dar chiar ca e distractiv” a zis Codruta, chicotind in timp ce isi lingea buzele.
“De ce nu incercati o bataie in noroi” a ras Codrut. “Eu nu ma supar!”
“Tu nu te-ai supara deloc, ninfomanule!” a ras Codruta.
“Chiar ca e un ninfoman, asa e?” a zis Diana, uitandu-se in jos la Codrut. “Amandoua suntem ninfomane, asa ca tu esti ninfoman, Codrute!”
“Mai bine ninfoman, decat doar curvar!” a zis el.
Codruta s-a ridicat. “Toata activitatea asta si a cam inceput sa imi fie foame! Vreti niste sandwich-uri sau ceva?”
Diana a aruncat o privire la ceasul de pe mana ei. “Wooow. E aproape opt si nici un semn de la Nicolae”
“Da-i un telefon si intreaba-l pe unde e!” a raspuns Codruta.
“Poate!” a ranjit Diana. “Sau il lasam liber azi… si maine…”
“Hmmmmm!” a ranjit smechereste Codruta. “Mai bine asa… asa ca, vrei niste sandwich-uri?”
Codruta a iesit afara din camera, fundul ei nud serpuindu-se frumos, stiind ca Codrut si Diana o sorbeau din priviri.
Dupa ce a pregatit sandwich-urile, ea le-a pus pe o tava, impreuna cu trei pahare cu lapte, apoi le-a adus in camera de zi.
Diana era calare pe Codrut, penisul lui zdrobit intre abdomele lor si se sarutau foarte pasional, limba ei facand minuni in gura lui. Codrut raspundea cu aceasi pasiune.
“Pari sa fi in raiul pizdelor, fratioare?” a zis Codruta, ranjind inspre fratele ei. “Dar apoi, cred ca chiar esti, asa e? Ai doua ninfomane care sa le futi si care iubesc sa iti suga pula. Binenteles ca esti in paradisul pizdelor!”
Codruta a asezat tava pe o masuta de cafea din apropiere. Toti trei s-au adunat in jurul masutei si au inceput sa manance. Au chicotit si ras si au povestit, in totalitate in largul lor.
Dupa ce au terminat, Codruta a zis seducator “Stiti, am asa o mancarime in fund si imi trebe ceva cu care sa ma scarpin acolo!”
“Si ce ar fi acel ceva, surioara?” a intrebat razand Codrut, stiind exact ce vrea frumoasa lui sora.
“Da, zi-ne, amiga!” a zis Diana, stiind exact ce vroia prietena ei. “Daca e posibil, o sa incercam sa iti facem pe plac!”
“Vreau pula aia frumoasa in fundu meu, adanc de tot!” a zis Codruta, ochii ei verzi avand dintr-o data un foc mocnit in ei.
“Pula mea, surioara?” a intrebat Codrut, prefacandu-se surprins.
“Nu vad altceva prin zona care sa ma ajute sa ma scarpin acolo, tu vezi, dragule?”
“Vrei sa zici pula asta?” a zis Codrut, ridicandu-se in picioare si arcuindu-si soldurile in fata, penisul lui semierect ca un tub lung si gros pana aproape de genunchi lui.
“Mmmmmmm, aia e pula care o vreau!” a tors Codruta.
“O vrei in fundu tau, surioara! In fundu tau?”
“Chiar ca o vreau!” a tors ea. “Nu-mi pasa ca ma desface ca o bata de baseball ar fi bagata acolo. Vreau pula aia in curu meu!”
“Fa-o, iubire!” a chicotit Diana, ciupind sfarcurile ei. “Fute-o in cur!”
Codruta s-a intors roata si a ingenunchiat in maini si genunchi, serpuind fundul ei invitant in fata amantilor ei, privind seducator peste umar inspre ei. Le zambea smechereste, ochii ei sclipind din cauza anticiparii. Codrut a privit fundul surorii lui. Era foarte invitant, foarte atletic si tonifiat. “Cat de mult o vrei, surioara?”
“Mult de tot!” a plans Codruta.
“Fa-o, iubire!” l-a indemnat Diana iarasi. “Fute-o in cur pe curva asta! Vreau sa te vad cum ii desfaci curu ala stramt!”
Penisul lui deja incepea sa se umfle si el statea acolo si isi pompa penisul in timp ce privea inelul ei stramt.
Diana a ingenunchiat langa Codruta, punandu-si mainile pe fesele cremoase ale fundului ei, desfacandu-le. Fundul Codrutei a iesit foarte excitant in evidenta, flexandu-se, in timp ce Codrut se aseza in genunchi.
“Saruta-l!” a soptit Diana. “Saruta fundul ei, Codrute!”
Codrut nu a ezitat. El si-a infipt gura in fundul Codrutei, sarutand cu foc acel inel, limba lui lingandu-l peste tot.
“Pula ta!” a plans Codruta. “Bag-o in curu meu, fratioare! Acumaa!”
Codrut a dus capul acela umflat al penisului la fundul Codrutei. El a simtit caldura ei toropitoare cum iesea din pielea ei. A frecat varful penisului peste tot pe acolo, imbiband rozeta ei cu presperma care se prelingea afara. Codruta a scancit usor, serpuindu-si fundu excitant. Diana a lins pielea neteda de pe spinarea Codrutei, ochii ei albastrii clocotind de pofta, apicand multa saliva in jurul anusului. Apoi, a inghitit tot penisul lui Codrut, imbibandu-l cu saliva ei si pregatindu-l pentru penetrarea imediata, apoi l-a pozitionat inapoi.
Codruta si-a impins fundul inapoi, gemand de placere din cauza presiunii. Codrut a apasat in fata. Diana tragea fesele Codrutei inapoi cat de mult a putut si privea de aproape cum capul acela umflat a inceput sa penetreze tunelul acela foarte stramt.
“Oooooooo, uite-te acolo!” a murmurat Diana.
Capul penisului lui Codrut era doar inserat in fundul Codrutei.
Codruta isi tinea respiratia si apoi dintr-o data a lasat un sasait puternic de extaz. “Oooooooohhhhhhh, woooow, chiar ca e in mine! Pot sa simt pula ta in curu meu, frati! Ma desface asa de placut, si iubesc cum e acolo! Mai mult, dragule! Baga mai mult din pula ta in curu meu!”
Codrut s-a inclestat de soldurile surorii lui, si in timp ce Diana tinea fesele fundului desfacute, el a impins si fortat mai puternic intr-un ritm constant.
“Ohhhhhhh, da, daaaaaaa!” a tipat Codruta cand penisul fratelui ei a plonjat in intregime in fundul ei infierbantat. “Fute-ma bine, dragule! Ohhhhh, wooooow… fute-ma in cur! Rupe-mi curu! Fute-ma in cur, Codrute! Repede si adanc si tare!”
Codrut, simtind acea caldura stramta a fundului Codrutei inclestandu-se de penisul lui, a inceput sa o futa, tragand inapoi pana cand doar capul mai ramanea in ea, apoi l-a plonjat incet si constant inapoi. Codruta a scancit si tipat de placere, fundul ei cutremurandu-se vizibil de placere. Diana ii incuraja, fata ei doar la cativa cm de locul unde penisul lui Codrut penetra asa de delicios fundul acela stramt. Ea lingea pielea aceia neteda si fierbinta de pe fundul serpuitor al Codrutei si apoi a alunecat a mana sub si printre coapsele surorii ei, dezmierdand pubisul si pasarica ei. Cand Diana a inceput sa agite si sa dezmierde clitorisul intarit al Codrutei, a trimis-o pe aceasta in plansete si scanceli salbatice de extaz. Avand clitorisul ei ciupit si frecat asa de furios si de placut si simtind cum penisul lui plonja asa de adanc si de delicios in fundul ei infierbantat, Codruta a inceput sa simta cum un orgasm se construia adanc in pasarica ei.
Codrut pompa puternic si rapid in fundul Codrutei, penisul lui intrand si iesind aproape in intregime in adancimile ei, facand pielea ferma de pe fesele ei sa se zgaltaie cu forta futai lor. El gafaia in timp ce pompa puternic si repede in fundul Codrutei, ochii lui sclipind din cauza felului superb cum se strangea in jurul penisului lui. Diana lingea in jurul inelului si pe fesele Codrutei, limba ei intrand adanc la baza spinarii surorii ei, apoi fugarindu-se dealungul penisului lui pana la baza lui cand Codrut se retragea. Cealalta mana a ei se misca la bilele lui, cupandu-le si framantandu-le. Ea freca furios la clitorisul Codrutei, ciupindu-l si framantandu-l.
“Fute fundu ala stramt, Codrute!” a gemut Diana. “Baga toata pula ta frumoasa in curu ei! Fute-o, dragule! Fute-o in curu ala fierbinte! Oooooooh, e asa de frumos sa privesc cum o futi in cur, Codrute!”
Ochii Codrutei erau inchisi, fata ei chiunuita din cauza extazului, simtind intensitatea penisului fratelui ei cum plonja rapid si adanc in ea. Sanii ei se zgaltaiau din cauza pomparilor in fundul ei, sfarcurile aproape gata sa explodeze. Codrut o futea in fund asa de puternic incat scotea aerul afara din plamanii ei. Penisul lui era enorm si adanc in fundul ei, si ea iubea enorm de mult acele senzatii. Credea ca penisul lui p...



    Login