Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 62
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3130 ori - Nota 0.00 (2 voturi)
Diana si-a adus genunchii sub trupul ei, ridicand fundul in aer, genunchii desfacuti. O futea pe Codruta in fund cu degetul, simtind penisul fratelui ei prin membrana subtire care separa anusul si pasarica acesteia, simtind cum intra adanc si o largea asa de placut. Acum Diana isi plonja intreg degetul ei in fundul receptiv al Codrutei, intr-un ritm sincron cu pomparile lui Nicolae.
Codruta a tras de soldurile Dianei, miscand fundul acesteia ridicat in asa fel incat sa vada printre coapsele ei zvelte, sa vada pasarica ei imbibata inca cu amestecul futai primite mai devreme, care a inceput sa se prelinga in jos pe coapsele ei. Labile pasaricii Dianei se cutremurau, sucurile si amestecul acela se prelingea in jos pe coapsele ei, fiind imbibate deja la maxim. Dar nu pasarica Dianei era cea care retinea atentia Codrutei. Era rozeta inclestata a Dianei. Ii placea enorm de mult ceea ce vedea, si o atragea. Era foarte excitant sa o priveasca, sa o atinga, sa o dezmierde, sa o probeze. Ii placea pula enorm, ii placea pizda la fel de mult si ii placea sa linga si sa suga si sa se futa cat mai mult, in fund, in cur, in gura, peste tot.
Cu penisul lui plonjand in pasarica ei si degetul prietenei ei futand-o in fund, Codruta a devenit din ce in ce mai excitata. Jumate din excitatie venea de la faptul ca fundul Dianei era asa de aproape de fata ei, cealalta jumate pentru ca iubitul ei o futea in pasarica asa de viguros pe sora lui.
“Fute-ma!” murmura Codruta, soldurile ei miscandu-se in acelasi ritm cu pomparile lui Nicolae. “Fute-ma, Nicolae! Fute pizda mea cu pula ta! Ooooooh, Diana, baga degetu ala in mine… baga-l in curu meu!”
Diana isi unduia soldurile ei ridicate in timp ce Codruta masa fundul ei infierbantat. Ea isi arcuia fundul in mana Codrutei, torcand ca o pisica, inca incercand sa linga pielea cremoasa de pe soldurile si coapsele Codrutei.
“In curu meu, amiga!” s-a plans Diana excitata. “Baga degetul in curu meu!”
“Oh, amiga, asta fac!” a gafait Codruta, aruncand pasarica ei puternic in penisul acela care intra asa de delicios in ea. “O sa-ti fut fundu asta superb!”
Diana a tipat cand Codruta dintr-o data si-a inserat degetul dincolo de rozeta fundului ei. A fost o pompare subita, si degetul ei a intrat cat de adanc era posibil. Ochii Dianei s-au inchis de placere, degetul ei adanc in fundul prietenei ei, dar nu se misca acum. Diana isi agita fundul ei cremos in toate partile cand Codruta a inceput sa isi agite degetul in fundul ei, tipand de placere.
“Hai, nah, Diana!” a gemut Codruta. “Nu te opri acuma! Fute-ma in cur! Fute-ma in cur in timp ce Nicolae ma fute in pizda! Fa-o, Diana, te rog!”
Diana a inceput sa isi futa degetul iarasi in fundul Codrutei si simtea anusul ei cum se inclesta in jurul degetului prietenei ei. Nicolae isi plonja penisul puternic si adanc in pasarica iubitei lui, privind ceea ce face ea la sora lui. Excitatia a crescut in el, facand penisul lui sa devina si mai gros si mai lung, bilele lui furnicandu-se. Pleoscaiturile futai lor deveneau si mai puternice in prin dormitor, amestecandu-se cu gafaiturile si gemetele extatice ale celor trei amanti. Cuvinte ieseau afara printre buzele lor, dar numai erau inteligibile. Emotile lor erotice preveneau ca o conversatie intelibila sa aiba loc intre ei.
Diana s-a tarat mai aproape de Codruta, si Nicolae si-a dus capul aproape de fundul ei, fata lui asa de aproape incat putea sa vada cum degetul Codrutei intra si iesea afara din Diana. El si-a scos limba afara si a lins pielea cremoasa si catifelata a fundului Dianei in timp ce futea mai puternic pasarica Codrutei.
Codruta a inceput sa tipe puternic in timp ce isi arunca pubisul in sus si in jos. Cand futea in sus pe penisul lui, ea simtea cum degetul Dianei aproape ca iesea afara din fundul ei, dar cand se lasa in jos, degetul ei intra adanc si penisul lui aproape ca iesea afara din pasarica ei. Ea practic futea penisul lui Nicolae si degetul Dianei doar prin miscarea soldurilor ei. In acest fel inca nu a fost fututa niciodata, si senzatile care bolboroseau prin tot trupul ei creiau o furtuna de extaz, incat pasarica ei a inceput sa se convulseze puternic in jurul penisului iubitului ei. Fundul ei se strangea in jurul degetului Dianei in momentul cand a explodat. Codruta a tipat din cauza orgasmului care a facut mintea ei sa pluteasca, parand sa se umfle in adancurile pasaricii ei, apoi sa se imprastie prin tot trupul ei ca o furtuna electrica. Extazul era asa de intens si de puternic, incat a crezut ca lesina daca va continua mai mult.
“O sa vin, iubire!” a tipat Nicolae, vocea lui parand sa vina parca de la km distanta. “O sa explodez in pizda ta, iubire!”
In timp ce Codruta tipa pentru ca iubitul ei sa isi ejaculeze samanta in ea, penisul lui erupea. Ea putea sa simta torentele lui de sperma cum se plesneau de peretii pasaricii ei fierbinti, simtind cum penisul lui pulsa si tresarea in timp ce exploda in adancurile ei. Pasarica ei era inundata cu samanta iubitului ei. Si fiecare torent care erupea adanc in ea, facea ca orgasmul ei sa se intensifice enorm de mult, de fiecare data, pana cand aproape ca a lesinat de placere. Si apoi iarasi erupea si mintea ei devenea iarasi incetosata, iarasi un orgasm puternic se rupea prin ea. La un moment dat, practic nu a mai putut… cazand lesinata pe pat, sub el.
Fundul ei a cazut pe pat si picioarele ei din jurul soldurilor lui s-au relaxat, devenind parca moi ca jeleul. Nicolae a cazut si el extenuat peste ea, apoi s-a rotit in cealalta parte a ei, penisul lui iesind afara din pasarica ei cu un poc umed, gafaind si suspinand ca dupa un maraton. Diana a gemut cand Codruta si-a tras degetul afara din fundul ei, practic a simtit cand si l-a bagat in ea cat de adanc a putut, apoi s-a relaxat dupa ce Codruta a avut orgasmul acela. Era dezamagita ca nu a avut si ea un orgasm. Era foarte aproape.
In genunchi, Diana se uita la Nicolae, vazand ca este obosit. Apoi s-a uitat la Codruta si a vazut expresia aceia care o cunostea foarte bine de femeie foarte bine satisfacuta si care se indrepta inspre lumea viselor rapid. Apoi a privit intre picioarele Codrutei din care amestecul acela de sperma si suc vaginal bolborosea la greu afara si se prelingea in jos printre picioarele ei si apoi jos pe asternut. Apoi penisul acela al fratelui ei, tot inca un tub lung, dar deocamdata doar moale era. Era inca imbibat cu acel amestec, si era o priveliste asa de excitanta, si plus ca vroia penisul lui iara tare sa o futa pana cand sperma bolboroseste afara din pasarica ei la fel ca Codruta. Si o vroia rau de tot.
Diana s-a uitat in jos la penisul fratelui ei, vazandu-l sclipind de la umezeala pasaricii Codrutei, bilele lui gustoase atarnau acolo foarte excitant. Diana repede s-a aplecat si si-a bagat fata in pubisul fratelui ei, buzele ei larg deschise. Diana a gustat sucurile si sperma care mai era intinsa pe tot tubul acela lung si gros si moale. Ea lapaia penisul si bilele lui, lingandu-l pe toata lungimea lui si apoi mai jos, bilele lui, curatindu-le pana cand numai era nici o ramasita, doar saliva ei. Mana lui Nicolae s-a asezat dintr-o data pe capul ei si a inceput sa dezmierde parul ei blond si transpirat.
Apoi Diana si-a deschis larg inapoi buzele, deschizand gura ei cat de tare a putut. A inghitit dintr-o data tot penisul lui, adanc in gatul ei, bilele lui odihnindu-se placut pe barbia ei. Nicolae a inspirat puternic cand tot penisul ei era invelit in gura superba a Dianei. Diana a gemut usor, excitata sa aiba penisul lung si gros in gura ei. Mainile ei se prindeau de fesele lui, incercand sa impinga mai mult in gatul ei. Apoi si-a retras buzele incet inapoi pe toata lungimea lui, pana cand doar capul era acolo. Apoi iarasi l-a inghitit rapid, retragandu-si buzele iarasi inapoi foarte incet, limba ei miscandu-se expert pe toata lungimea lui. A repetat acest tratament de inca cateva ori si deja simtea cum iarasi prinde muschi, dar inca nu era indeajuns de tare sa poatz sa il vare adanc in pasarica ei.
O mana a Dianei masa bilele lui foarte expert si cu cealalta il tinea de la baza, aceasta mana urmand buzele ei in miscarea lor de in sus si in jos. Nicolae si-a dus amandoua maini pe capul ei, dar doar le tinea moi acolo, cateodata dezmierdand parul ei. Penisul lui se intarea in gura Dianei, si pe moment ce trecea, se ingrosa si se lungea in gura ei, si ea stia asta. Diana inghitea penisul lui repede si sugea cu o miscare viguroasa, parul ei fluturand in aer. Fundul ei se flutura in aer, si Nicolae cand a vazut asta, doar acolo se uita. Era o miscare foarte senzuala si serpuitoare si inceata si foarte invitatoare.
Gura fierbinte a Dianei a facut ca penisul lui sa fie tare ca piatra in cateva minute. Pulsa asa de puternic intre buzele acelea care alunecau de zor pe toata lungimea lui. Apoi, Nicolae a inceput practic sa o futa in gura, Diana tinand capul ei ferm pe pozitie. Ea a inceput sa isi impinga gura in penisul lui in timp ce el plonja in sus, apoi isi retragea buzele cat de stramt putea, in timp ce Nicolae iarasi se pregatea pentru o noua arcuire a soldurilor lui. Dar asta nu era indeajuns de satisfactor pentru ea. O vroia in pasarica, si o vroia ACUM.
“Uhhhhhhhhhh!” a gemut ea, ridicand buzele de pe coloana lui de granit.
Si-a deschis ochii si a vazut ca ochii lui Nicolae erau atintiti asupra ei. Si ea il privea si a suspinat cand a vazut acel zambet obscen aparand pe buzele lui. S-a cutremurat de pofta in timp ce mana ei se mai misca in sus si in jos pe toata lungimea lui din ce in mai repede.
Fara sa scoata nici un sunet, atenta sa nu o deranjeze pe Codruta care intre timp s-a facut ghem acolo pe pat langa ei, Diana s-a catarat deasupra fratelui ei, incalecand picioarele lui in asa fel incat sanii ei dansau si dezmierdau usor pectoralii lui, excitandu-i pe amandoi si mai tare. Mana ei incet s-a intins in jos si degetele ei iarasi s-au inchis in jurul penisului lui. Degetele ei iarasi au inceput sa alunece in sus si in jos pe sulita lui, miscandu-se mult doar sub capul acela purpuriu.
Coapsele ei deschise erau presate fierbinte si stramt de picioarele lui musculoase si superba blonda putea sa simta un fior electric excitant transferandu-se din trupul fratelui ei in trupul ei. Coapsele ei interioare si netede se frecau de coapsele lui tachinator. Soldurile lui Nicolae saltau in anticipare, miscandu-se instinctiv ca si cand ar fi avut o minte a lor.
Diana a zambit in jos fratelui ei, sanii ei fermi si rotunzi frecandu-se excitant de pectoralii lui, scotand gemete printre buzele amanduora iar si iar si iar.
Soldurile lui Nicolae se miscau pe saltea in cercuri mici. Dezmierdarea surorii lui i se parea tanarului ca parca frumoasa lui sora adora penisului lui si el se bucura la maxim de aceste senzatii. Aceasta tachinare si felul cum se comportau unul cu altul erau parca atingerile unor iubiti care parca erau impreuna de ani de zile, tot ce vroia sa faca fiecare e sa dea cat mai multa placere celuilalt.
Nemaiputand sa se retina aproape deloc, Diana a lasat tachinarile la o parte si pofta ei a pus stapanire pe trupul ei infierbantat. S-a miscat inainte stand in genunchii, miscandu-se peste trupul lui atletic si musculos. Caldura care iesea din pubisul lui se amesteca cu focul din pasarica ei in timp ce se catara pana cand era in pozitie deasupra lui.
Prinzandu-se cu o mana de penisul lui, ea s-a tarat deasupra lui. Pasarica ei se cutremura cu o pofta fierbinte in timp ce plana acolo deasupra penisului pentru un moment.
Nicolae a ranjit in sus la superba lui sora cu ochii larg deschisi din cauza excitatiei.
“Yeah, surioara, fa-o! fute-ma!” a plans tanarul excitat.
Apoi, dintii ei scufundandu-se in buza ei inferioara, concentrandu-se, Diana a inceput o miscare inceata si erotica si in jos de a scufunda penisul acela lung si gros si tare, trupul ei furnicandu-se in intregime sa il simta de tot in ea. Bulbul acela ingrosat al penisului lui proba intre labile netede ale pasaricii ei in timp ce ghida penisul lui in pasarica ei cu mana ei.
“Ohhhhhhhhhh, Nicolae, ohhhhhhhh!” a gemut Diana.
Ea a gemut iarasi cand a simtit capul acela gros al penisului lui pulsand si tresarind in timp ce aluneca usor printre labile fierbinti si imbibate ale pasaricii ei.
“Unnnnnnnhhhhhh, ce bine e, surioaraaaaaaa!” a plans Nicolae.
Gemetele lui s-au amestecat cu ale ei in timp ce soldurile ei se lasau in jos. Varful pulsand al penisului lui aluneca mai adanc in pasarica ei, impingand printre peretii interiori ai pasaricii ei.
Excitata tanara a incercat sa controleze impulsul salbatic de a se tranti dintr-o data pe penisul fratelui ei si sa il futa cu toata furia si nevoia pe care o simtea in trupul ei. Acesta era lucrul pe care trupul ei transpirat il cerea, dar parca inca nu vroia sa faca asta. Nevoia ei intensa trebuia sa fie controlata. Inca nu vroia sa se lase prada nevoilor ei, vroia inca sa il mai tachineze. Iubea asa de mult sa ii priveasca chipul atunci cand il tachina.
Asa ca a facut tot ce a putut sa se controleze si a eliberat prinsoarea maini ei din jurul bazei penisului lui in timp ce incet isi aluneca pasarica in jos pe restul lungimii groase a penisului lui tare ca piatra.
“Arrghhhhhhh!” a gemut Nicolae, aruncand capul lui dintr-o parte in alta pe perna in timp ce simtea cum intregul lui penis aluneca in tunelul umed si moale al pasaricii Dianei.
“Oh, wooooow, Nicolae! Asta e ce vroiam sa simt!” a gemut ea.
Penisul lui parca era un tub de foc in interiorul ei, complet umpland intreaga ei pasarica la perfectie. Era parca innebunita de placerea acestei penetrari placute si gemea si gafaia si suspina iar si iar si iar.
Muschii interiori ai pasaricii Dianei s-au inchis in jurul penisului lui Nicolae si gaura ei a spreiat mai multa crema, care a imbibat intregul lui penis cu un lichid cald si foarte excitant.
“Ohhhhhhhh, surioara, ce bine eeeeeee!” a gafait Nicolae.
Peretii spongiosi ai pasaricii ei se strangeau in jurul lui, mulandu-se pe fiecare milimetru al penisului lui in timp ce acesta se impingea in sus in abdomenul ei plat.
Apoi a inceput sa se miste, o miscare foarte inceata care a scufunda penisul lui tot mai adanc in pasarica ei. Mainile ei s-au miscat in sus pe pectoralii lui netezi, fara nici un fir de par. Privea in jos la fata ranjinda a fratelui ei si a inceput sa geama cand a vazut cum ochii lui sclipeau cu aceasi pofta care consuma intregul ei trup.
“Woooooow, Nicolae! Ce… pula… mare… aiiiiiiiiiiiiiiiii!” a plans Diana bucuroasa cand a simtit cum penisul lui parca s-a mai ingrosat si lungit in interiorul pasaricii ei.
Nicolae era bucuros ca surorii lui ii placea asa de mult marimea penisului lui urias. Mereu a stiut ca penisul lui era destul de mare, chiar si pentru un adult, dar stiind ca Dianei ii placea asa de mult il excita si pe el peste masura. Si dupa aceste saptamani decand au inceput sa faca sex inca tot nu ii venea sa creada ca totul este realitate si nu un vis. Si apoi, ca o futea si pe bruneta facuta ghem langa ei. Wooow, cu siguranta orice barbat ar fi ucis ca sa fie futut de aceste doua frumuseti.
Soldurile lui au tresarit in sus ca si cum s-ar misca cu o minte a lor. Si Diana a plans de placere cand a simtit penisul lui alunecand si mai adanc in gaura fierbinte si stramta a pasaricii ei.
“Ohhhhhhhhhhh!” a gemut Diana intr-o voce groasa din cauza poftei pe care parca nu si-o mai recunostea. “Haide, fratioare! Asta e! daaaaaa, woooooow, daaaaaaa, asta e ce am vrut de ieri! Fute-ma! Fute-ma, Nicolae! Fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
“DA, surioara, asta fac! Te fut! Te fut asa de mult si de bineeeeee!” a sasait tanarul printre dinti inclestati.
Soldurile lui au tresarit si au pompat in sus, facand ce putea sa isi plonjeze penisul lui urias in cele mai adanci locuri ale pasaricii ei. Pomparile lui experte au facut-o pe Diana sa geama si sa suspine printre buzele ei senzuale. Degetele ei s-au inclestat in pieptul lui musculos, lasand urme vizibile in sange in urma unghilor ei.
Tinandu-se cu mainile intinse, palmele ei alunecau peste pieptul lui, Diana a inceput sa se miste. Trupurile lor se cutremurau de placere in timp ce peretii gaurii ei fierbinti dezmierdau si alunecau pe penisul acela gros si lung.
Din ce in ce mai sus se ridica Diana, alunecand foarte placut pe acea coloana pulsanda. Nicolae a gemut cand ea si-a alunecat pasarica de tot de pe penisul lui, lasand doar capul acela umflat la maxim in interiorul gaurii ei.
Amandoi au gemut impreuna cand ea a inceput sa se miste inapoi in jos, ingropand penisul lui inca odata in adancurile pasaricii ei. Amandoi s-au cutremurat si infiorat de excitatie. Apoi s-a retras iarasi in sus, alunecand de tot de pe penisul lui, doar capul ramanand acolo. Apoi s-a miscat iarasi in jos, inghitind penisul lui in pasarica ei, strangandu-se perfect in jurul coloanei aceia. Apoi iarasi in sus. Apoi iarasi in jos. In sus si in jos. Diana il futea pe fratele ei foarte expert, foarte placut!!!
O pasiune fierbinte si incestuoasa se rupea prin intregul ei trup in timp ce se misca in sus si in jos pe penisul lui. Si era indeajuns de mare incat sa fie o potriveala perfecta in pasarica ei. Si era asa de urias. Cu mult mai mare si ca un barbat adult. Cu mult mai mare si ca Emil.
Era asa de bine facut si aratos si construit cu un piept larg si musculos si puternic. Si avea un fel asa de placut de a se comporta cu ea incat doar o atingere era indeajuns ca pasarica ei deja sa inceapa sa se prelinga cu sucurile ei.
Si penisul lui pulsa asa de placut in interiorul ei, era asa de mare si de tare si de delicios. Umplea pasarica ei complet, largind-o indeajuns de tare incat sa nu simta durere, dar placerea sa fie la cote maxime, parca hranind nevoia ei incestuoasa care pulsa asa de adanc in interiorul ei. Diana gemea si gafaia si suspina de placere.
Atunci cand se lasa in jos peste el, ea a simtit cum intreaga lungimea a penisului lui urias ingropandu-se in ea si trupul ei s-a cutremurat din cauza placerii erotice. Penisul lui tare ca piatra pulsa dealungul peretilor inclestati ai pasaricii ei.
Apoi s-a ridicat iarasi de tot de pe el, mainile lui prinzandu-se de sanii ei, ciupind sfarcurile ei intarite. In timp ce se lasa inapoi pe el, capul umflat al penisului lui aluneca iarasi in gaura ei stramta, desfacand peretii pasaricii ei inaintea lui in timp ce gaura ei se deschidea si accepta fiecare cm din penisul lui lung si gros.
Cand se ridica de pe el, Diana isi strangea muschii pasaricii puternic, incercand sa il retina in ea. Frictiunea cauza ca un fior furnicand sa treaca prin trupurile lor infierbantate.
Diana a inceput sa se miste din ce in ce mai repede acum, nerabdatoare sa il faca sa explodeze adanc in ea, si in acelasi timp sa aiba si cateva orgasme zdruncinatoare. A inceput sa isi pompeze soldurile in sus si in jos intr-un ritm constant, gemand si gafaind in timp ce parca sugea acea lungime pulsanda in adancurile pasaricii ei. Ea calarea penisul lui in sus si in jos, intr-o parte si alta, roata si apoi iarasi repeta miscarea de la capat, futandu-l foarte expert.
“Ohhhhhhhh, surioara, ce bineeeeee eeeeeeeee!” gafaia Nicolae in timp ce continua sa isi salte saldurile in sus in ea.
Nicolae isi misca penisul in si in afara pasaricii ei fierbinti. Mainile lui erau pe sanii ei, dezmierdand si ciupind sfarcurile ei de fiecare data cand ea se misca in jos peste el. Si, cand se retragea in sus de pe el, degetele lui putin mai dureros trageau de sfarcurile ei, umpland-o pe sora ei cu niste senzatii de placere si durere foarte placute.
“Oh, woooow, te iubesc! Iubesc sa ma fut cu tine, Nicolae!”
Diana a gemut, ochii ei incetosati din cauza placerii care a pus stapanire pe ea. Tot ce ii pasa in aceste momente era acea coloana groasa si tare si lunga pe care pasarica ei o manca lacom si o inghitea in intregime.
Se futeau unul pe altul intr-un ritm perfect acum, perfectionat dealungul saptamanilor pe care cei doi au inceput sa faca dragoste. Atunci cand sora lui se retragea de pe penisul acela intarit, Nicolae isi trantea soldurile inapoi, fundul lui intrand adanc in salteaua patului. Apoi cand ea se lasa in jos, soldurile lui pompau inapoi in sus, impingand intreaga lui lungime in aceasta superba blonda care il incaleca pana la baza. Apoi iarasi Nicolae se retragea inapoi si apoi iarasi isi lansa penisul in sus inca odata.
Nicolae era umplut cu o placere imensa care era in aceasi masura cu aceia a surorii lui. El nu se mai satura de acea pasarica fierbinte si umeda. El o futea cu un abadon salbatic, plonjand in trupul ei si gandindu-se doar la momentul care se apropiat cand el va turna torentele lui de sperma fierbinte adanc in pasarica ei si care parca aveau numele ei scris pe ele.
Nicolae futea in pasarica ei imbibata din ce in ce mai tare. Diana gemea si gafaia in timp ce fratele ei indesa pasarica ei cu intreaga lungime si grosime a penisului lui.
Plansetele ei inocente de placere incestuoasa il infiorau pe Nicolae si el isi plesnea penisul lui mult mai violent in ea, facand-o sa planga si mai tare placerea ei.
“Fute-ma, Nicolae! Daaaaaaaaa, chiar asa! Asta e! Bine si tare! Daaaaa, fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaa!” se ruga Diana de Nicolae.
Amandoi erau plini cu o pofta fierbinte si inflacarata unul pentru celalalt. Superba blonda vroia penisul fratelui ei la fel de mult cat fratele ei vroia pasarica ei. Ea vroia sa aiba acel penis indesat in pasarica ei ferbinte iar si iar si iar pana cand amandoi vor exploda intr-un orgasm senzational si simultan daca era posibil.
Soldurile lui Nicolae saltau si se miscau in sus. Penisul lui pompa adanc in caldura fierbinte a abdomenului plat al surorii lui in timp ce o futea din ce in ce mai tare cu penisul lui lung si tare si gros. Diana gafaia si suspina in timp soldurile lui saltau in gaura deschisa a pasaricii ei. Pubis la pubis, amandoi se plesneau zgomotos unul de altul, plesnituri umede de piele nuda impotriva altei pieli nude.
Valuri de placere se rupeau prin tot trupul transpirat si infierbantat al Dianei. Ea se futea in sus si in jos salbatic, incercand sa indese acea masiva coloana si mai adanc in ea. Diana futea parca ca o femeie inebunita din cauza placerii care se construia in interiorul ei. Stia ca numai are mult pana cand un orgasm zdruncinator va pune stapanire pe intregul ei trup in timp ce soldurile ei se ridicau si cadeau frenetic, pompand acel penis gras si mare in si in afara trupului ei.
Din ce in ce mai repede, din ce in ce mai tare, cei doi amorezi se futeau unul pe celalalt intr-o frenezie ded nevoie orgasmica, disperati amandoi dupa acel orgasm zdruncinator pe care amandoi si-l doreau.
“O sa vin, surioara!” a plans Nicolae dintr-o data.
Bucuroasa sa auda aceste cuvinte pe care parca le astepta de o vesnicie, Diana si-a zdrobit pasarica ei in jos in jurul bazei penisului lui.
“Daaaaaaaaaa, fratioare, daaaaaaaa!” sasaia ea. “Vino! O vreau! Vreau sa simt sperma ta cum explodeaza adanc in pizda mea!”
Torent dupa torent de sperma groasa iesea din penisul lui Nicolae si se stropea foarte placut de cervixul pasaricii ei, complet imbiband peretii gaurii ei si umpland-o in intregime inainte ca sa se prelinga afara si in jos pe coapsele ei interioare.
Aceste senzatii incredibil de excitante pe care fratele ei i le dadea atunci cand ii umplea pasarica cu samanta lui au fost prea mult pentru Diana si a explodat si ea, parca mai puternic ca niciodata.
“Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn!” a plans ea cand un orgasm zdruncinator si cutremurator s-a rupt prin tot trupul ei.
Pasarica ei s-a inclestat in jurul penisului lui explodand cand a explodat ca o racheta. Scancete de extaz orgasmic scapau printre buzele ei in timp ce fratele ei continua sa pompeze torent dupa torent de sperma adanc in pasarica ei, futand-o in continuare in si in afara pasaricii ei in timp ce ea exploda parca mai tare ca niciodata.
Tot ce ii pasa superbei blonde in aceste momente erau torentele de sperma groasa care inundau interiorul ei, iesind parca la nesfarsit din penisul lui, imbaind peretii inclestati ai pasaricii ei.
Bratele ei au cedat si Diana s-a prabusit deasupra fratelui ei, sanii ei zdrobindu-se delicios de pectoralii lui. Ea doar statea acolo, savurand intreaga satisfactie care a trecut prin tot trupul ei in timp ce ultimele cutremure ale orgasmului lor mutual explodau prin cei doi amorezi. Capul ei se odihnea pe umarul lui, lacrimi de fericire parca curgand din ochii ei albastrii, penisul lui inca adanc infipt in ea. Mainile lui se miscau foarte senzual dealungul coloanei ei vertebrale, facandu-i un masaj foarte placut………

Capitolul 71

20 iulie 2005 - miercuri

Era undeva in jur de sase seara si Codruta deja incepea sa se gandeasca ca ceva lipsea si apoi gandul ei a inceput sa zboare inspre prietena ei Diana. Dar apoi Codrut a venit de la baie, parul lui inca ud de la dusul care l-a avut. Ochii ei imediat s-au mutat la penisul lui. Iubea sa priveasca acel penis monstru si bilele lui. Ea statea pe patul ei cu un picior pe pat, vopsind unghile de la picioare. Avea pe ea un capot si picioarele ei atletice si pasarica ei erau expuse foarte excitant pentru privirea lui. Nu avea deloc chiloti pe ea, pentru ca nu demult a iesit si ea de la un dus foarte placut.
Codrut doar statea acolo si o privea pe sora lui, vazand pasarica ei neteda si coapsele ei netede si atletice. Penisul lui incepea iarasi sa se ridice, asa cum facea mereu cand era in preajma ei. A inceput sa il maseze usor in timp ce o privea. Ochii Codrutei s-au ridicat si l-au vazut, incepand sa sclipeasca, pofta ei crescand exponential cand l-a vazut.
“Treci aci, fratioare” a soptit Codruta, deschizand picioarele ei larg acolo pe pat, miscand fundul ei pana cand era pe marginea patului. “Treci aci si baga pula aia frumoasa in mine!”
Codrut repede a pasit inspre ea si Codruta si-a lasat capul in jos si a aplicat un sarut dragastos capului penisului. S-a mieunat usor si a inceput sa il linga in sus si in jos pe toata lungimea, de la bilele acelea pretioase pana la capul acela umflat si peste gaurica care era in varful capului.
“Mmmmmmmmm, fute-ma fratioare!” a tors Codruta, aplecandu-se inapoi pe patul ei si dandu-i un zambet foarte seducator.
Codrut s-a aplecat si a inceput sa sarute pasarica ei neteda pentru cateva minute. Si-a impins fata intre picioarele ei si a inceput sa isi fugareasca limba dintr-o parte in alta, apoi cand a vazut ca era indeajuns de umeda, s-a ridicat, penisul lui fiind tare ca piatra si pregatit sa intre iarasi intre picioarele acelea atletice. Codruta s-a intins dupa el, prinzandu-l chiar de sub capul penisului. L-a frecat in sus si in jos printre labile ei, bucurandu-se enorm de mult in timp ce il fugarea prin crepatura pasaricii ei. Apoi a zdrobit capul penisului de clitorisul ei si a inceput sa il pompeze de cateva ori.
“Oooooooooo, cred ca il fac sa ejaculeze pe clitorisul meu” s-a smiorcait Codruta cu o placere usoara. “Vrei sa ejaculezi pe pizda mea asa? Vrei sa ejaculezi peste toata pizda mea?”
Codrut doar a ranjit. “As prefera sa te fut, surioara!”
“Ooooooooo, si eu!”
Codruta a presat penisul lui in jos si l-a miscat pana cand intra usor si incet in pasarica ei. Ea simtea cum desface peretii tunelului ei, excitandu-se la maxim, in timp ce penisul lui monstru intra din ce in ce mai adanc in ea. A suspinat si si-a strans coapsele in jurul mijlocului lui cand fiecare cm din acea erectie gigant era scufundat in pasarica ei. Trupul ei s-a cutremurat, ridicand capotul ei in jurul mijlocului ei, sanii ei zgaltaindu-se tachinator.
Codrut a suspinat cand a simtit cum pasarica ei infasoara tot penisul lui in acea stramtoare perfecta a pasaricii ei, ca si cum era o manusa care se potrivea la perfectie.
“Fute-ma!” a sasait Codruta, ochii ei arzand de nerabdare. “Fute-ma in pizda, Codrute! Ohhhhhh, iubitule, fute-ma tare! O vreau asa de tare acum!”
Codrut s-a aplecat si degetele lui au inceput sa se furiseze peste sanii ei inca acoperiti cu capotul ei. Codruta a gemut de placere, apoi a inceput sa isi miste pasarica in sus si in jos in timp ce fratele ei incepea sa o futa ritmic. Baza penisului se zdrobea de fiecare data de labile ei netede, zdrobind clitorisul ei de fiecare data. Puterea pomparilor lui trimiteau fiori de placere in sus si in jos prin tot trupul ei, si ea si-a ridicat picioarele sus de tot.
“Mai tare!” a plans Codruta.
Codrut framanta delicios sanii surorii lui, miscandu-si soldurile inainte si inapoi cat de puternic putea. Plesnetele acelea umede scoteau niste sunete care deveneau din ce in ce mai zgomotoase. Bilele lui se plesneau de fundul ei si Codruta si-a dus o mana acolo si a inceput sa le preseze puternic in crepatura fundului ei de fiecare data cand pompa adanc in pasarica ei. Ea era foarte infierbantata, asa de infierbantata incat camera incepea sa se roteasca cu ea. Codruta a inceput sa desfaca nodul capotului ei pana cand sanii ei erau etalati foarte placuti pentru privirea lui lacoma.
Codrut pompa pasarica ei salbatic si folosea amandoua maini in timp ce framanta unul din sanii ei majestuosi. Codruta s-a inclestat de celalalt san, aplecand capul si ridicand sanul in asa fel incat ea a putut sa il suga si sa linga propriul ei sfarc. Soldurile ei se roteau si serpuiau, pasarica ei intalnind fiecare pompare a soldurilor lui. In curand senzatia aceia a unui orgasm iminent a aparut. Focurile placerii ei ardeau adanc in pasarica ei, inebunind-o din ce in ce mai tare.
Apoi dintr-o data telefonul a sunat.
“Da-l dracului!” a tipat ea, inclestandu-se de fratele ei. Melodia celuralului trimitea fiori prin erectia lui Codrut, ca si cum ar fi fost prinsi.
“Nu te opri acum!” a tipat Codruta. “O sa explodez asa de placut! Fute-ma, frati! Da-l dracului de telefon!”
Codrut a luat celularul de pe noptiera si l-a dat Codrutei. “Raspunde ca poate e important!”
“Ohhhhhhhh, la dracu!” a murmurat Codruta, luand celularul. Si apoi raspunzand fara sa priveasca a cui e numarul. “Asta nu e un moment bun sa ma suni!” Apoi a ascultat ceva timp. “Diana, acu am ceva treaba. Sunt cam ocupata… ohhhhhhhh, daaaaa, cred caaaaaa!” Apoi a aruncat celularul undeva pe pat si s-a prins de soldurile lui Codrut. “Grabeste-te si fute-ma!” a gafait ea. “Diana vine aci intr-un sfert de ora!”
Codrut a inceput sa o pompeze pe sora lui iarasi, de data asta tinandu-se puternic de coapsele ei. Codruta si-a strans sanii, limba ei lingand sfarcurile ei rigide cand unul, cand altul. Soldurile ei se miscau instinctiv in sus si in jos, pasarica ei strangandu-se si relaxandu-se pe toata lungimea penisului lui. A suspinat din cauza extazului. Pasarica ei a inceput sa se prinda si sa suga penisul fratelui ei. A luat unul din sfarcurile ei in gura ei, dintii ei incepand sa il mestece usor, limba ei sfichiuindu-se peste el.
“Acum!” a tipat Codruta.
Codrut a simtit cum pasarica ei a inceput sa se prinda puternic de penisul lui, apoi a simtit senzatile prin care trecea Codruta in timpul orgasmului ei salbatic. Era ca si cum incerca sa suga penisul lui, parca tragand si bilele lui adanc in ea. El si-a dat capul pe spate, scrasnind dintii din cauza extazului nebunesc.
Apoi, penisul lui a explodat.
Codruta a tipat cat a putut de tare in timp ce simtea cum samanta lui erupea in torente fierbinti adanc in pasarica ei, umpland-o. Ea simtea cum erupea in torente si imbiba toti peretii stramti ai pasaricii ei, iar si iar si iar. Orgasmul ei crestea in intensitate pana cand Codrut era sigur ca pasarica ei va strange penisul lui asa de puternic inca parca l-ar rupe. Codruta si-a zdrobit pasarica puternic la baza penisului lui, fara sa mai suga sfarcurile ei, doar scrasnind puternic din cauza extazului ravasitor.
Incet, soldurile ei s-au lasat in jos, expresia ei devenind moale si relaxata, ochii ei sclipind parca. A aruncat un zambet inspre fratele ei. “Frati, esti cel mai bun futalau din lume!”
Codrut doar a ranjit si incet si-a retras penisul afara din ea. A cazut jos ca un tub moale dealungul coapselor lui, sclipind din cauza sucurilor cu care era imbibat.
Incet, Codruta s-a ridicat si s-a aplecat in fata si si-a fugarit limba prin prejurul penisului acela imbibat cu ramasitele partidei lor, peste capul acela bulbos, apoi l-a tras inapoi in gura ei, sugandu-l pana cand numai era nici urma de acel amestec. Intr-un final, s-a retras inapoi si l-a plesnit pe fund afectuos. “Diana ajunge aici in cateva minute!”
“Ce vrea, surioara?” a intrebat Codrut, incepand parca sa se excite iarasi ca in curand va avea inca o pasarica care sa o satisfaca.
“Nu-s sigura! Nu prea eram atenta la ce zicea!” a raspuns Codruta, incepand sa se ridice in picioare si sa isi invaluiasca trupul in capotul care il avea pe ea. “Ce zici? O primim asa cum suntem acuma sau ne imbracam?”
“Ia ceva sexy pe tine, soro!” a ranjit el. “Ceva foarte sexy!”
“Pentru Diana?”
“Pentru oricine!” a ras Codrut, apoi a inceput sa isi ridice prosopul de unde l-a aruncat.
Codruta a facut un dus rapid, apoi a luat pe ea niste chiloti foarte stramti si care etalau foarte placut trupul ei. Apoi, tragand un tricou mulat peste sanii ei fermi si rotunzi si un mini foarte sexy, ea a inceput sa isi aranjeze parul inca ud. A terminat exact cand soneria usii s-a auzit.
L-a gasit pe Codrut in camera de zi avand pe el doar o pereche de pantaloni scurti cu muzica la maxim la TV si intins pe canapea. Codruta a strambat din nas in timp ce il privea. “Pantalonii aia nu crezi ca sunt prea scurti, frati. Aproape pot vedea capul pulii!”
Codrut s-a uitat in jos, apoi in sus la sora lui.
Soneria s-a auzit iarasi, de data asta foarte insistenta. “Ai grija sa nu sari pe ea imediat ce intra!” a ras Codruta in timp ce se indrepta spre usa. Codrut doar a ranjit, cupand umflatura vizibila din pantalonii lui si oferind-o surorii lui.
“Ce suni la usa? Nu mai ai cheile ce ti le-am dat?” a intrebat Codruta, deschizand usa pentru superba blonda care incepea sa ii fie ca o sora.
Zambetul Dianei parca radia in timp ce pasea in apartamentul celor doi prieteni foarte buni. Repede si-a aruncat privirea prin prejur, vazandu-l pe Codrut ca statea pe canapeaua din camera de zi, apoi si-a rotit privirea inapoi inspre Codruta, ridicand o spranceana. “Ooooh… aia… le-am uitat acasa… acu am iesit de la serv si n-am mai trecut pe acolo…”
Diana avea pe ea un costum bussiness format dintr-un sacou si o fusta foarte, foarte, foarte scurta si sub sacou avea un maieu care etala foarte placut sanii ei fermi si rotunzi. Picioarele ei lungi si atletice l-au facut pe Codrut sa saliveze pe loc in timp ce Diana se aseza pe canapea langa el. Codruta l-a privit pe fratele ei cum era hipnotizat de coapsele atletice ale Dianei.
“Telefonul tau a fost cam la un moment neoportun!” a zis Codruta, privirea ei miscandu-se intre coapsele Dianei, readucandu-si aminte cat de placut a fost cand erau infasurate in jurul capului ei il ultimele zile. Codruta simtea cum pasarica ei incepea sa raspunda, in ciuda orgasmului delicios de mai devreme.
“Pai de ce?” a intrebat Diana.
Diana a luat mana lui Codrut in a ei, strangand-o usor. Codruta se intreba daca Diana suspecta, apoi si-a dat seama ca nu ii pasa. Era sigura ca Diana stia ca ceva s-a intamplat intre ea si Codrut mai devreme, mai ales ca el statea asa de lejer pe canapea. Plus ca o partida in trei deja era sigura ca va urma.
“Ai deranjat ceva… aproape” a raspuns Codruta.
Ochii albastrii ai Dianei priveau direct in verdele ochilor Codrutei. “Prea excitata sa ma astepti?”
Codrut a privit-o pe Codruta, apoi iarasi pe Diana. “Sigur…” a ranjit el.
Diana si-a infasurat o mana in jurul umarului lui Codrut, scotand sanii ei in evidenta. “Cine poate rezista cand te vede asa...” a chicotit ea.
“Iubi meu nu mai vine?” a intrebat Codruta curioasa ca Nicolae inca nu a aparut. Nu stia de ce, dar avea chef de o futaie dinaia la dublu… fund si pizda in acelasi timp.
Dar apoi a observat ca Codrut vroia sa atinga coapsele netede ale Dianei cat mai repede posibil si dupa cum erau intredeschise buzele lui si-a dat seama ca tot ce trebuia sa faca sa inceapa festivitatile era sa isi aplece putin capul si sa isi inchida buzele in jurul acelui sfarc care era asa de frumos etalat pentru el. A observat ca si penisul lui iarasi incepea sa se intareasca in pantalonii lui scurti.
“Nu stiu… astazi a fost trimis in control la o firma din Azuga…” a zis Diana nonsalant. “Poate mai tarziu... daca nu e prea obosit…”
Codruta inca stand in picioare, o privea pe Diana cu niste ochi foarte lacomi. “Prea obosit? Asa de tare l-am obosit ieri sau ce?”
“Azi dimineata am intarziat vreo juma de ora ca nu ne-am trezit doar la fix…” a chicotit Diana, tragand fata lui Codrut si mai aproape de sanii ei. O privea direct pe Codruta si si-a miscat mana in jos pe pieptul nud al lui Codrut, pana cand a ajuns la elasticul pantalonilor. Codrut, cu obrazul presat de sanul ferm al Dianei, o privea pe Codruta.
Diana, la fel, o privea pe Codruta, degetele ei jucandu-se cu elasticul pantalonilor lui. Codruta privea acele degete cum se miscau, alunecand incet in jos. Codrut isi tinea respiratia, trupul lui atletic cutremurandu-se usor. Codruta isi dorea ca fratele ei sa se apuce sa framante sanii Dianei odata sau coapsele acelea atletice sau sa faca ceva. Dar Codrut doar statea acolo pasiv, privind-o pe Codruta cum statea acolo, bucurandu-se de atingerea tachinatoare a manei Dianei care se misca din ce in ce mai aproape de penisul lui semierect.
Diana a plasat palma ei pe umflatura foarte frumos iesita in evidenta din pantalonii scurti ai chipesului brunet.
Codrut a suspinat.
Codruta a suspinat.
“Dar nici o grija… stiu sigur ca cineva poate avea grija de noi in absenta lui…” a soptit Diana gutural, dezmierdand penisul monstru al singurului barbat din camera, direct prin pantaloni lui. “Si deja observ ca a fost folosit deja… dupa umezeala de pe pula asta frumoasa!”
“Oh, wooow” a murmurat Codruta, simtind cum pasarica ei incepe iarasi sa cremeze si sa imbibe chilotii ei subtiri cu sucurile ei. “Ai dreptate, Diana! Oh, woooow… cata dreptate ai!”
“Stiam eu!” a raspuns Diana, frecand dealungul erectiei lui Codrut. “Stiam eu ca esti o ninfomana!”
Trupul lui Codrut incepea sa se cutremure de pofta in timp ce Diana dezmierda penisul lui. Si apoi sanii aceia frumosi si rotunzi si fermi presati de obrazul lui trimiteau excitatia lui la cote maxime. In curand el nu mai putea sa ramana pasiv si a inceput sa isi fugareasca o mana peste coapsele Dianei.
Un fior a trecut prin Diana cand a simtit mana iubitului ei pe pielea neteda a coapselor ei. Ea s-a presat si mai tare de penisul lui, scotand un geamat dintre buzele lui. Diana o privea atenta pe Codruta in timp ce dezmierda penisul fratelui acesteia in timp ce prietena ei o privea hipnotizata.
“Si sti ce am mai simtit, amiga?” a intrebat Diana seducator. “Am simtit ca si Codrut e un curvar si tine… ca si mine!”
Ochii Codrutei urmareau degetele Dianei, privindu-le cum se miscau peste cortul din pantalonii lui, si cum unghile ei zgaraiau tachinator interiorul coapselor lui. Diana si-a alunecat varful degetelor pe dedesuptul pantalonilor lui si a inceput sa gadile bilele lui.
“Superb!” a murmurat Diana. “E pregatit!”
“Crezi ca ne rezista, amiga?” a intrebat Codruta miseleste, mainile ei pe solduri, picioarele ei cutremurandu-se de pofta in timp ce pasarica ei se prelingea delicios si constant. Sfarcurile ei ieseau foarte placut in evidenta prin tricoul ei mulat.
“Sunt sigura…” a raspuns Diana, tragand mana ei in sus pana la barbia lui Codrut. L-a sarutat foarte pasional pe buze, tandru la inceput, apoi din ce in ce mai intens, gemand usor.
Pofta Codrutei era la cote maxime. “Sarut-o, fratioare!” a sasait ea, presand propria ei mana la pasarica ei. “Sarut-o pe curva asta!”
Diana saliva, impingand limba ei direct in gura iubitului ei si fugarind mana ei peste erectia lui. Codruta doar ii privea hipnotizata, soldurile ei unduindu-se in timp ce isi presa mana la pasarica ei, privind cum Diana masturba penisul lui direct prin pantalonii lui, febril cupand bilele lui, limba ei intr-un duel delicios cu limba lui.
“Imi trebuie!” a plans Diana, retragand fata ei de la fata iubitului ei. “Am nevoie de pula asta asa de mult!”
Codruta s-a cutremurat de placere si pofta in timp ce privea cum Diana il masturba prin pantaloni pe fratele ei. Diana isi avea mana foarte stramt in jurul grosimii lui, masturband erectia lui in sus si in jos in timp ce ochii ei parca ardeau de pofta.
“E asa de frumoasa!” a sasait Diana. “Oh, woooow… e o pula asa de frumoasa!”
“E mult mai frumoasa in gura ta, Diana” a suspinat Codruta.
Diana a privit-o pe Codruta, strangand puternic erectia aceia superba. Apoi s-a aplecat deasupra si a luat-o in gura. Codruta in aceste momente isi misca degetele foarte tachinator si placut printre coapsele ei si peste pubisul si pasarica ei.
Codrut s-a facut mai comod pe canapea, lasandu-se inapoi pe spate, ochii lui infierbantati si salbatici, doar privind-o pe Codruta. Codruta a lasat sa ii scape un sasait excitant in timp ce privea cum Diana inghitea penisul geamanului ei in gura cu o lacomie si nevoie urgenta.
Ochii lui Codrut s-au deschis larg in timp ce a suspinat de placere. Ochii Codrutei ardeau din cauza extazului voieristic in timp ce o privea pe Diana cum inghitea penisului fratelui ei adanc in gura ei umeda. De ceva timp gasea acest lucru intens de placut, sa vada cum Diana inghitea si sugea fiecare cm din penisul acela tare ca piatra, buzele ei presandu-se in pubisul neted de la baza.
“Ohhhhhhh, wooooow!” a gemut Codruta in timp ce inca statea acolo si ii privea hipnotizata.
Diana a scos un geamat usor, buzele ei tuguiate miscandu-se in sus si in jos pe penisul lui Codrut. Ea simtea cum bilele lui se presau de obrazul ei de fiecare data cand inghitea pana la baza monstrul acela. Parul ei blond era o priveliste foarte incitanta pe chipul ei. Ochii ei erau inchisi in timp ce savura acel penis pulsand in gura ei.
“Ce frumoasa priveliste!” a sasait Codruta, ridicand mini-ul ei pana cand era in jurul mijlocului ei si a alunecat degetele intre coapsele ei. “Suge pula aia, amiga! Wooooow, esti asa de sexxy cu pula aia in gura ta!”
Codrut si-a aruncat privirea inspre Codruta in timp ce Diana sugea in sus si in jos pe toata lungimea acelui penis. El isi odihnea o mana pe capul Dianei, privind cum Codruta isi dezmierda si tachina pubisul ei direct prin chilotii ei.
Codruta s-a apropiat si mai tare de cei doi amanti ai ei, privirea ei arzand in timp ce privea foarte atenta buzele prietenei ei si cum penisul lui aluneca asa de delicios in intregime in gura ei. A scos un suspin usor cand era mai aproape, aplecandu-se sa vada mai bine actiunea de pe canapea. Si-a odihnit o mana pe una din coapsele Dianei, dezmierdand-o cu degetele ei.
“Oooooooo, suge-l bine de tot, Diana! Sunt asa de fierbinte cand te vad cu pula aia frumoasa in gura! Pizda mea e in flacari, arde de vie! Ahhhhhh, suge-l cat de tare poti, Diana!”
Codruta a dus cealalta mana a ei la bilele fratelui ei, tragand mana Dianei de acolo. S-a prins de bilele lui si a inceput sa le framante, ascultand sunetele umede care ieseau de la actiunea gurii prietenei ei. Codrut isi intarea si relaxa fundul acolo pe canapea, penisul lui intrand si iesind in acelasi ritm cu actiunea gurii Dianei.
“Stai asa!” a sasait Codruta. “Sa nu-l faci sa ejaculeze, Diana!”
Diana si-a ridicat gura si a privit-o pe Codruta, ochii ei albastrii foarte infierbantati. “De ce?” a intrebat ea, vocea ei foarte suava si putin iritata. “Sti ce delicios e…”
“Ooooohhh… stiu!” a raspuns Codruta.
Codrut aproape ca era intins pe spate pe canapea, penisul lui stand direct in pozitie de drepti, pulsand si aproape gata sa ejaculeze. Bilele lui erau pline cu o noua incarcatura, facand-o pe Diana sa saliveze inconstient. Codruta a dezmierdat bilele fratelui ei pentru o clipa, apoi s-a retras.
“Lasa-l sa te futa!” a soptit Codruta, dand jos tricoul ei mulat.
Diana a lasat sa ii scape un chicotit usor. “Cred ca tu deja l-ai futut. Sunt sigura ca am gustat o pizda pe pula lui, Codruta.”
“Deia am zis ca aveam ceva treaba cand ai sunat mai devreme!” a zis Codruta, impingand mini-ul ei in jos. “Pula aia era in pizda mea cand ai sunat. Si eu eram pe cale sa am un orgasm dinala, sti tu!”
“Si ai avut?” a intrebat Diana, prizandu-se de penisul lui Codrut si pompandu-l in sus si in jos in timp ce o privea pe Codruta cum pasea afara din mini-ul ei.
“Binenteles!” a raspuns Codruta, ridicand mini-ul si tricoul de pe podea si asezandu-le pe canapea. “Imediat ce am inchis telefonu!”
Codruta avea pe ea doar chilotii aceia foarte sexosi si Diana si-a lins buzele lacoma cand o privea. Codruta a desfacut picioarele ei lungi, impingand pubisul ei in fata. A tras in sus de chilotii ei, facand bifurcatia chilotilor sa intra obscen printre labile pasaricii ei. Labile ei netede erau asa de frumos etalate pentru privirile lacome ale amantilor ei. Codrut, la fel, o privea pe Codruta in timp ce Diana dezmierda penisul lui. El a impins o mana sub maieul Dianei si a gasit sanii ei nuzi. Diana a alunecat curelele maieului de pe umerii si sanii ei fermi si rotunzi s-au revarsat in afara.
“Superb!” a murmurat Codruta in timp ce il privea pe fratele ei cum dezmierda sanii moi ai Dianei. Ea s-a aplecat in jos si si-a fugarit varful limbii dealungul unuia din sfarcurile Dianei, insuruband-o prin prejur, facandu-l sa se intareasca. Codrut a suspinat in timp ce o privea pe Codruta cum lua unul din sfarcurile Dianei intre buzele ei si il sugea lacoma.
Cand Diana a simtit suctiunea la sanul ei, ea a stras si mai tare penisul iubitului ei, in timp ce si-a miscat cealalta mana la pasarica Codrutei. Ea masa inainte si inapoi.
“Oh, Codruta, esti asa de uda!” s-a smiorcait Diana. “Pizda ta e asa de uda si pula lui Codrut e asa de tare!”
Codrut si-a lasat capul in jos, privind la buzele Codrutei cum se jucau cu sfarcul Dianei. El a tras celalalt san al Dianei in gura lui si acum amandoi sugeau cate un san, gura lui fiind plina cu acea piele ferma si delicioasa. Intre timp Codruta si-a lasat o mana in jos si a inceput sa framante si sa dezmiarda bilele lui. In aceste momente Diana ii pompa penisul si Codruta dadea un masaj foarte expert la bilele lui.
“Ohhhhhh, suge-ti sanii mei!” a murmurat Diana. “Suge-mi sanii, Codruta, Codrute, suge-mi sfarcurile tare!”
Codrut si-a mutat o mana in sus printre coapsele atletice ale Dianei. El dezmierda pielea aceia neteda si catifelata peste tot, pana cand a ajuns sub mini-ul acesteia. Cand Diana a simtit ca el avea chef sa o tachineze si nu isi punea mana pe pasarica ei, ea repede a ridicat un picior si a infipt mana lui in pasarica ei.
“Oooooooo, Codrute, simte-ma!” a sasait Diana. “Simte pizda mea si suge sanul meu! Codruta, Codrut ma simte la pizda, si eu iti simt pizda, si am o pula intr-o mana si amandoi imi sugeti sanii… asa de placut… ohhhhhhh, viinnnnnnnnnnnnnnnnnnn!”
Codrut a simtit cum pasarica Dianei a inceput sa se cutremure, apoi sa se contracte. El a presat doua din degetele lui in pasarica ei si a simtit cat de fierbinte era si cat de placut sugea degetele lui in ea. Codruta a tors ca o pisica cu sanul Dianei inca in gura ei, si apoi, cu un suspin moale, ea si-a ridicat gura.
“Freaca tare, Diana! Oooooooo, simti? Poti sa simti ca si eu explodez!”
Diana a sasait, frecand si mai repede pasarica Codrutei direct prin chilotii ei in timp ce si aceasta avea un orgasm placut. Codrut a continuat sa suga la sanul Dianei, ascultandu-le, bilele lui infiorandu-se si penisul lu...



    Login