Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 61
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2726 ori - Nota 4.75 (4 voturi)
Capitolul 70

19 iulie 2005 - marti

Era undeva in jur de cinci dupa masa si Codruta era intinsa pe canapeaua din camera de zi, ochii inchisi si o mana peste ei. Un picior se odihnea pe podea si celalalt era pe canapea. Nu demult a ajuns acasa de la servici si doar se odihnea, dar avea o asa stare de agitatie si… si nu era nimeni cine sa ii astampere focul care mocnea in pasarica ei de cateva ore. Rochita de vara in care s-a schimbat era ridicata in jurul mijlocului ei. Isi dezmierda pasarica de vreun sfert de ora in frustrare in timp ce se gandea la… multe. Nu avea nici chiloti pe ea… uuuuuuhhhhh… Cealalta mana a ei cupa un san acoperit, gandurile ei inca tumultoase in capul ei, pasarica ei umeda si constant cutremurandu-se.
Dintr-o data a auzit cineva intrand in apartament, primul ei impuls era sa isi lase rochita in jos. Apoi, si-a dat seama ca doar Codrut putea fi. Era asa de frumos intinsa acolo cu pasarica ei etalata, si apoi gandindu-se, oare ce se va intampla daca o va vedea asa. Cu siguranta penisul lui se va intari acolo pe loc, si o va fute pana cand nu mai putea sa umble normal.
Cu mana aceia inca peste ochii ei, Codruta a incercat sa se prefaca ca doarme, nu vroia ca Codrut sa isi dea seama ca ea era trezita si incerca sa isi controleze cutremurele trupului ei frumos tonifiat.
Cand Codrut a trecut pe langa usa camerei de zi, s-a intors si a vazut-o pe Codruta intinsa pe canapea. Pe loc, deja s-a intors inspre ea, si privirea lui era atintita intre picioarele ei lungi si atletice. Se holba la pasarica ei neteda si in timp ce ochii lui au inceput sa arda, penisul lui se intarea in pantalonii lui de stofa. Pasarica Codrutei era asa de frumoasa, asa de neteda, asa de fina, asa de catifelata.
Codruta aproape ca putea sa simta ochii lui Codrut pe pasarica ei, si incepea sa se lupte tare sa isi mentina respiratia la normal. Dar nu putea sa normalizeze cutremurele din pasarica ei, stiind ca fratele ei practic se holba acolo. Si-a vizualizat penisul lui umflandu-se in pantalonii lui, si gura ei a inceput sa saliveze.
Codruta a simtit cum geamanul ei se apropie de ea. A reusit sa arunce o privire pe sub mana de pe ochii ei. Codrut nu a observat, el era absorbit de pasarica ei etalata. El statea langa piciorul ei care era pe podea, uitandu-se in jos. Acea privire scurta pe care Codruta a aruncat-o era indeajuns sa stie ca penisul lui lung si gros era foarte intarit. Un cort urias era in pantalonii lui de stofa. Codruta vroia sa isi ridice rochita de vara sus de tot, sa o rupa, sa lase sanii ei liberi, sa isi impinga pasarica in fata lui si sa tipe la el “Fute-ma pana numai pot!”
Codruta a simtit cum fratele ei s-a frecat de genunchiul ei. A mai aruncat inca o privire pe sub mana ei. Codrut era aplecat, uitandu-se la pasarica ei. El avea o mana aproape sa atinga pasarica ei, ochii lui sclipind si gura lui deschisa. Codruta astepta retinandu-si respiratia, mental indemnandu-l pe fratele ei sa atinga pasarica ei, sa o simta, sa isi impinga degetele lui in ea. Vroia sa il excite asa de mult, incat vroia sa se ridice si sa traga penisul lui afara din pantaloni si sa il indese in gura ei, in jos pe gatul ei.
Dintr-o data Codrut si-a bagat un deget in pasarica Codrutei.
S-a intamplat asa de repdee, Codruta nu a putut sa nu lase un suspin de surprindere sa ii scape printre buze. Codrut si-a plonjat degetul lui in pasarica surorii lui repede, fara sa se retina. A simtit cum pasarica ei salivanda si fierbinte se inchidea in jurul degetului lui. Dar apoi, si-a scos degetul afara din pasarica ei, a tras rochita de vara in jos peste pasarica ei si a iesit din camera.
“La naiba!” a scrasnit Codruta printre dintii inclestati. Frustarea ei era la cote maxime, nu intelegea de ce si-a tras degetul afara. Si era asa de aproape sa fie fututa. S-a ridicat de pe canapea, si-a aruncat privirea prin apartament si a ascultat dupa ceva sunete.
El practic nu vroia sa isi sifoneze hainele de servici. Si repede a fugit in dormitor sa se dezbrace. Codruta a intrat in dormitor chiar atunci cand Codrut era asezat in fund pe pat si tocmai incerca sa isi dea jos boxerii jos. Si practic l-a gasit asa. Vazand-o pe focoasa lui geamana, nu i-a zis nimic si doar i-a aruncat un ranjet si practic s-a intins pe spate pe pat, cu boxerii imprejurul gleznelor si si-a dus o mana la erectia lui uriasa.
Codruta a pasit in dormitor, inchizand usa dupa ea. Inaintea ei, fratele ei isi avea o erectie gigantica. Codruta a vazut bilele lui, umezeala capului acela purpuriu si umflat, gaura din acel cap. Nu avea nici un fir de par, multumita unei epilari pe care i-a facut-o de vreo saptamana. Pasarica ei pulsa fierbinte si a inghitit in sec cand gura ei s-a umplut cu saliva.
“De ce nu ai continuat, fratioare?” a intrebat Codruta, vocea ei tremurand.
Lui Codrut acu ii parea rau ca nu a continuat sa faca asta, dar nu a putut sa raspunda, fiind prea excitat.
“Mai atins, fratioare” a zis ea, intr-un ton care era evident destul de frustrat. “Mai atins si nu ai continuat.”
Mana ei s-a intins si Codrut a suspinat cand a simtit mana Codrutei inchizandu-se in jurul penisului lui. O privea foarte excitat, nestiind ce vroia sa faca. Codruta, simtind pulsarea erectiei lui, a inceput sa il maseze in sus si in jos, masturbandu-l incet si murmurand de placere. Ea si-a intins cealalta mana a ei si a cupat bilele lui. Privirea ei mocnea in timp ce privea cum presperma iesea din gaura penisului lui, limba ei fugarindu-se peste buzele ei. Stia ca mana ei il excita, si putea sa vada cum ochii lui sclipeau de pofta dupa ea.
Lasand penisul si bilele lui, ea si-a ridicat rochita de vara in jurul abdomenului ei, deschizand picioarele ei. Tinand rochita ei acolo, ea a descheiat nasturii care erau peste sanii ei. Desfacand partea de sus a rochitei de vara, Codruta si-a etalat sanii ei fermi si rotunzi pentru privirea lui lacoma.
“De ce ai fugit mai devreme, fratioare?” a zis Codruta, soptind. “Ai vrut sa ma futi, Codrute? Vroiai sa te furisezi si sa iti bagi degetul in mine, asa e?”
Codrut a inghitit in sec si doar a dat afirmativ din cap.
Tinand rochita ei ridicata, Codruta s-a intors roata incet, lasand ca fratele ei sa se holbeze la trupul ei, sa vada pasarica ei neteda si sanii ei rotunzi si fermi, fundul acela atletic si coapsele acelea lungi si cremoase. Stand iarasi cu fata inspre el, Codruta si-a fugarit privirea in jos la penisul lui si era foarte multumita sa il vada cum pulsa asa de frumos.
“Iti place ce vezi, asa e, iubitule?” a intrebat ea. “Iubesti ceea ce vezi?”
Penisul lui era asa de frumos, incat Codruta numai putea sa astepte. In acest moment nu ii mai pasa de nimeni si nimic. Trebuia sa aiba acel penis!
Intinzand o mana, Codruta a inceput sa ii masturbeze penisul frenetic, pompand mana ei foarte repede, prinzandu-l cat de tare putea. Codrut, extazul arzand prin tot penisul lui, si-a arcuit soldurile in sus inspre mana ei, gemand. Cazand in genunchi langa pat, Codruta iti folosea amandoua maini pe penisul lui, tragand si jucandu-se cu bilele lui in timp ce pompa repede penisul lui. Si-a aruncat o privire in sus la fata lui, vazand excitatia lui.
Codruta a sarutat coapsa lui, apoi si-a fugarit limba in sus, lingand pielea lui. Ochii lui ardeau in jos in ai ei in timp ce Codruta isi fugarea limba ei fierbinte si umeda pe coapsa lui, miscandu-se din ce in ce mai aproape de penisul lui pulsand. A gemut usor de placere cand a eliberat penisul si bilele lui si a inceput sa fugare palmele ei frenetic si tachinator si senzual peste soldurile, pubisul si peste fesele lui, strangandu-le foarte dragastos. Codruta a deschis picioarele lui ca sa priveasca atent intre ele, in sus la bilele lui si apoi mai sus peste erectia lui gigant. Privelistea aceasta trimitea fiori de pofta prin tot trupul ei.
“Sunt asa de fierbinte, fratioare!” a murmurat ea, buzele ei respirand aproape de penisul si bilele lui. “Vazandu-te asa… asa de tare… ma infierbanta asa de tare… Codrute… oh… Codrute!”
Codruta si-a impins fata intre coapsele lui si in pubisul lui, cu buzele ei fierbinti presandu-se la bilele lui. Si-a miscat mainile in jurul coapselor lui in timp ce proba cu nasul la bilele lui, sarutandu-le cu o ferocitate umeda, gemand si suspinand din cauza poftei ce era in trupul ei.
Codrut a inceput sa isi arcuiasca soldurile de pe pat, impingandu-le inspre fata ei. Si-a inclestat mainile in cearceaf deoparte si alta a trupului lui in timp ce o privea cu ochii sclipind. A inceput sa geama usor din cauza extazului.
Codruta, impinsa de subitul fior din gura ei pofticioasa, a inceput sa linga cu limba ei lunga in jurul bilelor lui, alunecand sub ele si lapaindu-le usor, mainile ei masand si dezmierdand soldurile si coapsele lui fierbinti. Ea isi fugarea limba in jurul bilelor lui pretioase, apoi s-a miscat in sus la baza penisului lui. Si-a fugarit limba repede in sus si in jos pe tubul acela gros si lung, lingand pielea lui infierbantata, simtind caldura lui pe limba ei. Galgaituri moi de placere intensa bolboroseau dintre buzele Codrutei in timp ce isi fugarea limba in jurul penisului lui si inapoi pe bilele lui, apoi iarasi in sus. Ea isi sfichiuia limba in jurul capului penisului lui, gustand presperma lui, apoi lingea la gaura penisului lui, lapaind sucurile lui. Pasarica ei ardea, infiorandu-se din cauza extazului. Sanii ei rotunzi pareau sa fie asa de intariti in timp ce se presau de pat, ea credea ca parca vor exploda de placere.
“Mmmmmmmmmmmmm” a gemut Codruta in timp ce limba ei zbura in jurul penisului si bilelor lui. “Mmmmmmmm, gustos, dragule!”
Alunecand fata ei inca odata intre coapsele lui, Codruta a lins intre picioarele lui de la genunchi pana la pubisul lui, murmurand de pasiune, limba ei umeda si fierbinte. Ea parca isi spala fata ei in pubisul lui, simtind cum bilele lui se frecau de obrajii, nasul, barbia si buzele ei. Alunecand mainile ei dedesuptul lui, ea a cupat fesele lui musculoase, si cu un murmur parca salbatic, si-a inchis buzele peste capul lui purpuriu. Ea sugea puternic, limba lui sfichiuindu-se inainte si inapoi peste capul lui.
“Oooooooh, fratioare!” murmura Codruta usor, buzele ei frecandu-se de capul penisului lui acum. “Esti asa de tare! Pula ta e asa de tare, si are un gust asa de placut in gura mea!”
Codrut a lasat sa ii scape un raspuns greu de inteles, ochii lui arzand de anticipare sa aiba penisul adanc infipt in pasarica ei.
Codruta aluneca peste limitele tolerantei ei, pofta ei pentru penisul lui greu mai putea fi controlata. Ea l-a prins de la baza si il pompa in sus si in jos in timp ce limba ei sfichiuia si se insuruba dealungul capului penisului lui. Mintea ei aproape ca numai judeca, ochii ei parca incetosati din cauza extazului, rotind-o, ea il lingea la greu.
Cu un geamat, Codruta a inghitit penisul lui adanc in gatul ei, buzele ei fierbinti, stranse in timp ce isi misca capul in sus si in jos cu pompari rapide si scurte, sugandu-l puternic. Pulsarea fierbinte a penisului lui in gura ei radia in jos peste trupul ei pana la pasarica ei. Codruta era asa de fierbinte, pasarica ei se prelingea in jos peste coapsele ei interioare, facandu-le alunecoase.
Cu buzele ei stranse il sugea puternic, isi folosea limba, lingand constant dealungul lui. Presperma lui se prelingea in gura ei, si gustul acela o infiora adanc in pasarica ei. Acele sucuri alunecoase pe limba ei o faceau sa se cutremure de placere. A gemut in extaz in jurul penisului lui, mainile ei masand puternic fesele lui. Codruta isi misca capul repede in sus si in jos pe coloana aceia erecta, parul ei dansand si falfaind parca in vant. Codrutei ii placea sa suga penisurile incet, sa savureze gustul acela placut, dar acum era mult prea excitata. Il sugea lacom, devorand penisul lui ca o femeie infometata de zile intregi, lucru care intr-un fel chiar asa era. Ea isi rotea capul acolo, parca insurubandu-se in jurul penisului lui cu buzele ei. Ea inghitea penisul lui, bilele lui lipite de fiecare data de barbia ei.
Codrut gemea si isi futea penisul in sus si in jos de pe pat, pompandu-l in gura ei suganda. El a inceput sa isi bata pumnii de saltea, inclestandu-si dintii in timp ce extazul incepea sa devina mai mult decat putea sa reziste. Bilele lui incepeau sa se stranga si parca simtea cum ejacularea lui era pe aproape. Era asa de aproape sa ejaculeze, si nu avea nici o putere sa o opreasca. Si Codruta nu avea nici un gand sa elibereze penisul lui.
Codruta stia ca Codrut era aproape de ejaculare. Ea putea sa simtea pulsarea crescanda a penisului lui, sa simta cum bilele lui se strang pe barbia ei. Ea si-a infipt mainile in fundul lui, incercand sa isi mentina buzele ferm pe baza penisului lui, vrand ca penisul lui sa fie adanc infipt in gatul ei. Ea l-a simtit cum se cutremura, si sugea si mai puternic si mai salbatic, limba ei fugarindu-se peste tot.
“Surioara!” a gemut el. “Surioara, explodez! Suge tarfa superba ce esti!”
Apoi dintr-o data, un gand salbatic trecand prin mintea ei, Codruta si-a ridicat capul in sus de pe penisul lui. Buzele ei fierbinti alunecand in sus pe toata lungimea lui, incet si foarte stramte, pana cand capul lui purpuriu a trecut de inelul buzelor ei. Doar respiratia ei fierbinte pe capul lui era acolo.
“Fa-o, surioara!” se ruga Codrut. “Fa-oooooooooooooo!”
Codruta a chicotit smechereste. “Trebe sa te rogi, fratioare. Roaga-te de mine, fratioare! Spune fute-ma, Codruta! Spune fute-ma cu pizda ta!”
“Fute-ma Codruta!” Codrut aproape ca a strigat. “Fute-ma cu pizda ta!”
“Ooooooh, si inca cum!” a gafait Codruta, stand in genunchi si ridicand rochita ei iarasi in jurul mijlocului ei. “O sa te fut, frati! O sa te fut cu pizda mea fierbinte!”
“Cand?” a intrebat Codrut, fiind foarte sigur acum ca sora lui are chef sa il tachineze la greu.
“Cand vrei tu?”
“Acum?”
Codruta a lasat un sasait moale de placere sa scape printre buzele ei. Si-a inchis palma peste penisul lui pentru un moment, strangandu-l tandru, apoi s-a ridicat.
“Ma duc sa imi iau niste tanga pe mine. Apoi mai vad eu!” a chicotit ea.
Lui Codrut nu-i venea sa creada ce avea chef sa faca sora lui. Era si frustrat, dar si foarte, foarte, foarte excitat. Simtind ca incepe sa isi recastige retinerea si sa poata sa se controleze mai bine, Codrut a dat afirmativ din cap si a lasat-o pe ea sa conduca de data aceasta.
“Vin imediat” a murmurat Codruta, si a iesit din dormitor.
In camera de oaspeti, unde si-a pus toate hainele cand s-a mutat in apartamentul geamanului ei, Codruta a luat o pereche de tanga foarte mici din dulapiorul ei. Erau foarte mici cu niste dantela neagra acoperind din fata pana intre picioarele ei. Dantela din fata nu acoperea nimica, netezimea pasaricii ei vazandu-se foarte excitant printre ei. Era si ea foarte excitata si stia ca fratelui ei ii va placea enorm de mult. Se mulau asa de frumos pe coapsele ei incat doar un impotent nu putea sa ejaculeze pe loc. Si-a lasat rochita de vara pe patul ei, si s-a reintors in camera fratelui ei.
Cand a intrat in dormitor, ochii lui Codrut parca au iesit din orbite de placere.
Codruta a facut o pauza, modeland pentru chipesul ei frate cu un sold etalat frumos, sanii ei dati pe spate si sfarcurile ei intarite frumos pe sanii ei fermi. Codrut se holba parca cu gura deschisa, minunat de ceea ce vad ochii lui.
“Iti plac?” a soptit senzual Codruta.
“Woooow, surioara!” a inghitit in sec Codrut, lingandu-si buzele. “Sunt superbi!”
Codruta s-a miscat inspre fratele ei, soldurile ei unduindu-se senzual. Iubea felul cum el se uita la ea, ochii lui fugarindu-se de la sanii ei goi pana la soldurile ei acoperite de ata chilotilor ei. Parul ei inrama chipul ei superb.
Ea statea langa patul lui si si-a deschis picioarele. Chilotul acela stramt se intindea foarte stramt peste pasarica ei. Netezimea pasaricii ei putea sa fie vazuta foarte excitant prin materialul subtire al chilotilor ei. Murmurand porcos, Codruta s-a intors roata, arcuind fundul ei semiacoperit sugestiv. S-a uitat peste umar la geamanul ei, ochii ei sclipind din cauza umezelii erotice. Mai mult de jumate din fundul ei cremos era etalat, si jucaus si-a unduit fundul inainte sa se intoarca inspre el iarasi.
“Iti plac chilotii mei, fratioare?” a intrebat ea.
“Oh, da, surioara!”
Aplecandu-se peste, Codruta si-a dus mana peste coapsele lui nude. A atins bilele lui cu buricele degetelor, apoi si-a impins degetele in jurul lor. Penisul lui statea in pozitie de drepti ca o coloana groasa si lunga. Murmurand usor, Codruta s-a prins puternic de penisul lui. Privea cum capul penisul lui parca se umpla si mai tare, si pulsarea lui parea sa continue in sus prin mana ei, mai departe prin corpul ei.
Codrut a gafait cand Codruta i-a strans penisul. Ii placea ce avea de gand sora lui, ii place enorm de mult.
“Vreau chiloti tai, surioara!” gafaia el excitat.
“Simte-i” a murmurat ea. “Simte-mi chilotii pe mine! Atinge-i! Simte-ma acu, fratioare!”
Mana lui Codrut s-a miscat in sus pe coapsa ei, atingand soldul ei. Codruta si-a scuturat fundul in timp ce se apleca peste el si incepea sa pompeze penisul lui. Codrut si-a dus o mana la fundul ei, simtind materialul acela mulat perfect. Codruta s-a cutremurat cand fratele ei si-a fugarit mana in jurul fundului ei de la o fesa la cealalta. Ea se tinea de penisul lui puternic, scheunandu-se usor, uitandu-se la capul lui purpuriu, privindu-l cum se prelingea.
Codruta a lasat penisul lui si s-a ridicat, deschizand picioarele ei. S-a prins de incheietura mainii lui si a bagat-o in pasarica ei, facand palma lui sa cupeze movila ei acoperita. Apoi si-a presat picioarele unul de celalalt, strangand mana lui.
“Simti cat de fierbinte sunt, dragule?” gafaia ea. “Asta ai facut din mine! Ma faci asa de fierbinte, chiar acolo!”
Codrut gafaia in timp ce penisul lui pulsa. El putea sa simta caldura pasaricii ei prin materialul subtire al chilotilor ei. El a inceput sa maseze expert acolo si Codruta suspina de placere, rotindu-si senzual soldurile.
“Ooooooooh, da, Codrute! Simte-ma, dragule!” l-a indemnat ea cu o voce gafainda. “Simte pizda mea, dragule! Simte-mi chilotii… simte-i cat de uzi sunt! Joaca-te cu mine, Codrute! Te rog, dragule, joaca-te cu pizda mea!”
Nerabdator si lacom, Codrut freca de zor pasarica ei acoperita, simtind umezeala ei in palma lui.
Acum ca fratele ei simtea si masa asa de expert pasarica ei, Codruta si-a dus mainile la sanii ei, strangandu-i si scotand scancete nerabdatoare. Ochii ei se holbau la penisul lui, vazand bilele lui. Bilele lui erau pline, incarcate la maxim cu o incarcatura care avea numele ei pe ea. Codruta si-a rotit soldurile senzual in timp ce fratele ei dezmierda intre coapsele ei, clitorisul ei intarit la maxim in chilotii ei.
“Codrute,” a gemut ea. “Codrute, vreau sa… Codrute, trebe sa… oh, iubitule, fute-ma!”
Codrut a suspinat, ochii lui sclipind. Mana lui se presa puternic de labile ei prin materialul chilotului care era foarte umed, chiar si degetele lui au devenit alunecoase.
“Fute-maaaaaaaaaa!” a suspinat Codruta, suindu-se pe pat, incalecand coapsele lui. Pantalonii lui scurti erau sub genunchi, penisul lui sta drept ca un militar cu o erectie foarte viguroasa.
“Vrei sa ma futi, asa e, fratioare?” a intrebat Codruta nerabdatoare sa il aiba in ea. “Vrei sa ma futi acuma?”
Codrut a dat afirmativ din cap, expresia lui aratand excitarea care trecea prin tot trupul lui si nerabdarea care nu putea fi negata.
“Cu chilotii pe mine” a sasait Codruta infierbantata. “Fute-ma cu chilotii pe mine, bine?”
“Oh, da, surioara!”
Gafaind nerabdatoare, Codruta s-a tarat in genunchi in sus peste coapsele fratelui ei. Ea tinea pasarica ei deasupra penisului lui, si tinandu-l de la baza, freca capul acela purpuriu dealungul crepaturii acoperita a pasaricii ei.
“Oooooooh, sa nu explodezi!” a murmurat ea. “Sa nu explodezi pana cand pula ta e in pizda mea, fratioare!”
Codrut a chicotit, un ras lasciv. “Mai zi odata aia, surioara!”
“Ce sa zic iarasi?”
“Pula si pizda si futut!”
“Oh, iti place cand vorbesc asa?” a gemut ea.
“Yeah!”
Codruta freca capul penisului lui inainte si inapoi pe chilotii ei, simtind cum ardea prin ei si peste labile ei umflate.
“Ai asa pula mare, si tare, iubitule! Vreau pula ta mare in pizda mea si sa ma futi! Ohhhhhh, da, dragule… fute pizda mea cu pula aia frumoasa! Fute pizda mea stramta si fierbinte!”
Codrut incerca sa isi preseze penisul prin materialul mulat al chilotilor ei, arcuind fundul lui in sus. Codruta chicotea senzual.
“Nu poti sa-ti bagi pula in mine prin chiloti” a zis ea.
“E foarte placut, surioara!” a ras Codrut. “Imi place cum chilotii tai se simt pe pula mea!”
“Mmmmmmmm, la fel si eu, dar daca vrei sa ma futi, trebe sa fac mici ajustari!” a zis ea.
Ridicandu-se de pe penisul lui, Codruta a alunecat un deget la bifurcatia chilotilor ei si i-a dat la o parte incet, privind fata geamanului ei. Codrut avea barbia aplecata in jos, ochii lui sclipind in timp ce privea cum sora lui incet isi arata pasarica pentru el. Gura lui era deschisa si saliva cu nerabdare.
Tinandu-se de chilotii ei, Codruta a gemut. “Dragule, tine-ti pula si freac-o de pizda mea!”
Nerabdator, Codrut si-a prins penisul si misca capul acela umflat in sus si in jos pe despicatura infierbantata a pasaricii ei. Codruta murmura usor cand a simtit contactul, soldurile ei cutremurandu-se. Sfarcurile ei erau puternic de umflate in timp ce incerca sa isi miste soldurile inainte si inapoi, vrand sa simta fierbinteala penisului lui lipita de clitorisul ei. Cu o miscare inceata si rotitoare a soldurilor ei, ea a presat varful clitorisului ei de capul penisului lui. A murmurat usor cand a simtit cum penisul lui se zdrobeste de clitorisul ei. Un foc parea sa mocneasca prin trupul ei, si dintr-o data un tipat puternic a iesit printre buzele ei.
“Oh, frati!” a plans Codruta. “Explodez asa de frumos!”
Labile pasaricii ei s-au cutremurat de capul penisului lui in timp ce un orgasm subit s-a rupt prin ea. Codruta largea bifurcatia chilotilor ei larg cu degetele de la o mana, si cu un tipat lacom, ea si-a trantit pasarica in jos.
Codrut a suspinat cand a vazut penisul lui taind in pasarica ei neteda, cand a simtit focul lichid care acoperea penisul lui. Ochii Codrutei s-au deschis larg inapoi cand a simtit cum pasarica ei se deschidea in jurul penisului geamanului ei, labile ei pufoase zdrobindu-se de baza monstrului lui. Clitorisul ei mic se freca pe toata lungimea lui, pulsand in timp ce pasarica ei se inclesta si relaxa in jurul penisului lui in timpul acelui orgasm care parca nu se mai termina. Trupul ei arcuit se cutremura si sanii ei se zgaltaiau senzual in timp ce ea exploda, tipand extazul ei.
Cand orgasmul ei s-a domolit, Codruta a privit in jos la fratele ei, parca surprinsa sa gaseasca penisul lui pana la baza infipt in tunelul stramt al pasaricii ei. Ochii ei erau larg deschisi si sclipeau, putin rataciti.
“Frati! Oh, woooow, frati!” a sasait ea. “Esti in mine! Esti in pizda mea!”
“Yeah!” a gafait Codrut, incercand sa se retina sa nu explodeze.
“Iubitule, dragule!” plangea usor Codruta. “Pula ta! Iubire, pula ta e in pizda mea, in pizda mea! Ce bine eeeee! Ahhhhhhhhhhhh!”
“Ce imi place sa iti fut pizda ta stramta!”
“Stiu!” plangea Codruta usor, stand drept deasupra lui, buzele ei lingandu-se usor. “Stiu iubitule! Si eu iubesc cand ma futi asa de frumos, frati! Woooow, ce pula groasa am in mine!”
“Ai de gand sa ma futi, suro? Sau ai de gand sa ma tachinezi?” a intrebat el nerabdator.
“Nu stiu!” a raspuns ea tachinator. “Nu stiu, vreau sa fut asa de mult, asa de salbatic, dar…”
“Te rog, surioara, te rog mult fute-ma!” s-a rugat el de ea, arcuind soldurile lui, simtind caldura pasaricii ei inclestandu-se dealungul penisului lui.
Codruta a lasat liber bifurcatia chilotilor ei, si aceasta a ramas intr-o parte, tinuta in loc de coloana lui adanc infipta in caverna ei. Si-a strans palmele facandu-le pumni, inclestand dintii ei, vrand asa de mult sa inceapa sa fie fututa in cel mai placut mod posibil.
Pasarica ei se inclesta si sugea dealungul penisului lui, strangandu-se si relaxandu-se.
Adunand genunchii ei deoparte si de alta a soldurilor lui, Codruta statea calare pe el, implantata de acel penis tare si lung si gros. Pumnii ei stransi se odihneau pe coapsele ei. Privea in jos la fata lui, vazand excitatia si placerea care ea i-o dadea. Fiecare pulsare a penisului lui era transmisa dealungul labile stramte si fierbinti si sensibile ale pasaricii ei, trimitand scantei in sus si in jos pe trupul ei. Ea statea acolo infipta cutremurandu-se, gafaind greoi. Si penisul lui era asa de adanc infipt in ea, si era asa de tare si de gros.
Codrut privea cum pasarica ei neteda era infasurata ca un inel in jurul grosimii lui, cu bifurcatia chilotilor ei intr-o parte. La fel ca sora lui, Codrut gafaia, foarte excitat si bucurandu-se de aceste momente lungi in care penisul lui doar statea infipt adanc in caldura tunelului ei. Un cutremur a trecut prin tot trupul lui, si instinctiv si-a arcuit soldurile in sus.
“Ooooooooooh, frati!” a gemut Codruta cand a simtit penisul lui presandu-se in ea, pasarica ei fierbinte zdrobindu-se de baza penisului lui. Un cutremur a trecut peste toata pielea ei cremoasa. “Ohhhhhh, woooooooooow!” a suspinat Codruta iarasi.
Pasarica ei se convulsa inca odata cu un alt orgasm dupa cateva minute in care doar a stat acolo implantata adanc in ea, climaxand exact in momentul cand el s-a trantit puternic adanc in ea. Dupa cat de excitata a fost in ultima ora, acest climaxuri succesive erau foarte placute si intense, si ce era mai placut ca au venit de la faptul ca doar a stat infipta cu penisul lui adanc in ea. Pasarica ei se prindea si sugea coloana lui, caldura aceia fierbinte facand ochii ei parca sa se roteasca in capul ei. Val dupa val de placere orgasmica se rupeau prin toata pasarica ei, soldurile ei cutremurandu-se intr-o miscare covarsitoare a lor.
Un tipat moale bolborosea din Codruta, si ea a inceput sa se miste, ridicandu-se si lasandu-se in jos pe penisul lui cu niste miscari scurte la inceput. Orgasmul incepea sa se domoleasca, dar stransoarea pasaricii ei continua sa existe pe penisul lui. Clitorisul ei se razuia dealungul grosimii lui, si cu un planset, pumnii Codrutei s-au deschis si s-au inclestat de sanii ei, masandu-i puternic.
“Ohhhhhhh, fratiiiiiiiiii!” plangea Codruta in timp ce incepea sa isi miste fundul, saltand pe penisul lui, implantand pasarica ei sensibila iar si iar si iar. “Frati, nu mai pot! Oh, iubitule, ce mult o vreau! Trebe sa fut pula asta a ta, iubitule! Trebuie! Vreau!”
Adunandu-si picioarele strans pe langa soldurile lui, Codruta folosea muschii coapselor ei sa salte in sus si in jos. Ea se inclesta puternic de sanii ei, sfarcurile ei intarite trecand placut printre degetele ei. Plesniturile pasaricii ei in penisul lui deveneau mai zgomotoase, si exista un sunet delicios. Codrut se holba infierbantat, privind miscarile in sus si in jos si rotinde ale pubisului ei neted. Ii placea enorm de mult cum labile pasaricii ei erau infasurate in jurul grosimii lui monstruoase si cum clitorisul ei intarit ca un nasture de camasa se razuia in sus si in jos. Penisul lui sclipea din cauza sucurilor pasaricii ei, bilele lui umflate la maxim.
“Ohhhhhh, da, iubitule!” sasaia senzual Codruta, agitandu-se si zbenguindu-se deasupra fratelui ei. “Da, da, da, daaaaaaaaaaaa!”
Codrut a inceput sa isi salte soldurile in sus, sa intalneasca miscarea de trantire a surorii lui. El pompa in sus in timp ce ea cadea in jos, si apoi retragand penisul lui afara cand ea se ridica si el isi arcuia soldurile in jos. Codrut privea excitat si foarte fascinat cum penisul lui futea acea pasarica inundata.
Codruta s-a aplecat in fata, mainile ei pe pat deoparte si de alta a umerilor fratelui ei. In timp ce isi plensea pasarica in sus si in jos, sanii ei se zgaltaiau. Ochii ei erau larg deschisi, dar parca incetosati. Ea plangea si suspina, gafaind infierbantata. Codruta isi misca fundul ei semiacoperit cu chiloti de jur imprejur, pasarica ei insurubandu-se pe penisul lui. Codruta si-a intins picioarele ei lungi dealungul picioarelor lui, zdrobind sanii ei in fata lui. Ea si-a dus mainile mult in sus peste capul lui, si cu coapsele ei fierbinti dealungul alor lui, ea a inceput sa isi pompeze fundul in sus si in jos, futandu-l puternic. Singura parte a trupului ei ondulat care se misca era fundul ei.
Codrut simtea cum sanii Codrutei se odihneau de o parte si de alta a fetei lui, nasul si gura lui presate pe canalul dintre sanii ei fermi si rotunzi. El deabia se mai misca, lasand-o pe sora lui sa faca toata treaba. El isi incorda muschii fundului miscandu-si soldurile in sus si in jos, dar totul era instinctiv. Fundul surorii lui pompa furios, pasarica ei luand penisul lui adanc si cu niste pompari puternice. Mainile lui masau fundul ei atletic, fesele ei fiind dezmierdate foarte delicios, greutatea ei foarte placuta fiind ceva foarte excitant deasupra lui.
Chiar daca Codruta simtea respiratia lui dezmierdand canalul dintre sanii ei, ea era absorbita de extazul care umplea pasarica ei cu taria pulsanda a penisului lui viril care penetra asa de delicios tunelul ei. Pasarica ei ardea si se furnica in curand din cauza unui alt orgasm zdruncinator. Fesele fundului ei atletic, inchise in chilotii ei se flexau si relaxau din cauza eforturilor acelea senzationale.
Cu un planset puternic, mainile Codrutei s-au fugarit in jos deoparte si de alta, dedesuptul fundului lui. Ea s-a prins de fesele lui musculoase, ridicandu-l in sus in timp ce isi plonja pasarica in sus si in jos. Codruta se tinea puternic de fundul lui, degetele ei lasand urme pe pielea lui. Pasarica ei se plesnea si mai repede si mai puternic, si de fiecare data cand plesnea clitorisul ei de baza penisului lui, ea gafaia de placere. Foc s-a intins prin toata pielea ei, parca scurcicuitand terminatile nervilor ei, pasarica ei devenind nesatula. Ea s-a plesnit in jos puternic, cu penisul lui adanc infipt in pasarica ei fierbinte si a inceput sa se razuie salbatic, gafaind si planzand din cauza acelui fior nemaintalnit de placere.
“Oooooooh, Codrute, Codrute!” murmura ea, ridicand pieptul ei de pe fata lui. “Oh, iubire, iarasi explodez! O sa explodez iarasi!”
Penisul lui Codrut parca era tras afara din trupul lui. El si-a inclestat dintii, mainile lui lasand urme pe pielea feselor ei atletice.
Codruta, pasarica ei se contracta in timp ce mintea ei se incetosa, striga. “Strange-mi curu, Codrute! Ohhhhhh, te rog, strange-ma de cur tare! Tine-ma de fund, Codrute!”
Mainile lui se miscau frenetic peste fundul lui cutremurand, degetele lui intinzandu-se peste fesele ei acoperite cu materialul chilotului. In acelasi timp, Codrut a impins puternic in sus cu penisul lui, o explozie de aer parca iesind din plamanii lui.
Codruta a tipat.
Penisul lui Codrut a inceput sa ejaculeze rapid si trimitea jeturi groase de samanta in pasarica ei. Codruta putea sa simta cum samanta lui groasa se improsca pe peretii musculosi si fierbinti ai pasaricii ei. Fiecare pulsare a penisului lui dealungul labilor pasaricii ei intensifica puterea orgasmelor zdruncinatoare care explodau adanc in pasarica ei. “Codrute!” a tipat ea.
“Surioara!”
Codruta si-a zdrobit pasarica cat de tare a putut in penisul lui improscand, clitorisul ei zdrobit de baza penisului lui. Ea era sigura ca fratele ei ii umple pasarica mai mult ca niciodata, niciodata nu a fost umpluta asa de tare. Orgasmul ei ardea prin tot pubisul ei, facand netezimea pubisului si coapselor ei sa se cutremure, facand ca fundul ei sa se inclesteze.
Codruta nu a mai stiut cand totul s-a terminat. A pierdut cateva secunde, practic lesinand din cauza intensitatii orgasmelor ei.
Ea a devenit moale deasupra fratelui ei, gafaind ca dupa un maraton. In curand si-a dat seama ca tubul lui lung si gros nu si-a pierdut mult din taria lui si statea moale ca un burete deasupra lui, intinsa pe toata lungimea lui. Se sarutau lenes, limbile miscandu-se lenes in gurile lor…
Aplauze s-au auzit din usa. Diana tocmai intra in camera. “Woooow, ati inceput fara mine?”
Codrut si Codruta au fost treziti din euforia lor. Amandoi au intrerupt sarutul lor si si-au intors capul inspre Diana. Toti trei au inceput sa rada in hohote. Dupa ce rasetele s-au mai domolit, Diana a continuat “Iubitule, vezi ca telefonul tau a sunat cand inca erai prea ocupat cu sorta si m-am uitat si erau cateva apeluri ratate…” Codrut cand a auzit, stia despre ce e vorba si stia ca e ceva ce nu putea fi amanat. Repede a intors-o pe Codruta pe spate, i-a mai dat un sarut drept multumire, si-a scos madularul din ea si repede a iesit afara din dormitor, intrand in baie sa faca un dus rapid, dupa cinci minute iesea ca vantul afara din apartament, cautand un numar pe celular.
Diana si Codruta intre timp au ramas in dormitor.
“Wooow, amiga, cred ca ai fost excitata rau de tot…” a zis Diana.
Codruta doar a dat afirmativ din cap, ranjind conspirational, inca in ghiarele placerii care a primit-o. Era intinsa acolo pe pat, pe spate, chilotii ei acoperind iarasi pasarica ei, combinatia de sperma si sucuri care a iesit dupa ce penisul lui a iesit afara din ea fiind oprita de bifurcatia chilotilor ei.
Diana s-a indreptat inspre prietena ei, s-a asezat pe pat langa ea si a imbratisat-o stramt, incepand sa se excite si ea. I-a dat un sarut prietenei ei pe gura si limba ei jucausa si-a facut drum in gura ei, prinzandu-se cu amandoua maini de fesele Codrutei. Codruta a simtit cum sanii ei se zdrobesc de ai Dianei, in timp ce limbile lor se duelau asa de senzual. Se tineau imbratisate una de alta puternic, presand pubisurile lor unul in altul si apoi, cand sarutul s-a mai domolit stateau acolo pe pat, una langa alta, respirand destul de greoi.
“A avut grija de tine?” a chicotit Diana.
“Foarte bine” a murmurat Codruta. “Inca tot nu imi vine sa cred cat de mult poate ejacula afemeiatu asta. Mi-a umplut iara pizda pana la refuz. Parca e inundatie acolo jos. Si nu-mi vine inca sa cred ce bun e la pat?”
“Stiu, amiga, stiu…” a zis Diana visatoare. “Stiu prea bine ce inseamnna sa fi fututa de unu ca el...”
“Si unde e iubi meu? Tot la serv?” a intrebat Codruta, zdrobind pelvisul ei de al prietenei ei.
Diana nu a zis nimic si doar a alunecat o mana in jos peste pielea prietenei ei. Apoi, vazand chilotii aceia, a privit-o in ochi si a ridicat o spranceana. “Wooow, dar ce e cu chilotii astia?”
“Vroiam sa-l tachinez pana cand nu mai putea, dar am ajuns sa am un orgasm… chiar cand si-a bagat-o in mine. Apoi am cam pierdut numaru…” a raspuns Codruta visatoare. “Cine era la telefon?”
“N-am nici o idee, dar dupa cum a fugit, pare important.”
“Mai important ca noi doua in acelasi timp?”
“Poate ceva legat de servici… oricum…” a chicotit Diana, ridicandu-se in genunchi si apoi prinzand chilotii prietenei ei, tragandu-i in jos peste picioarele ei atletice, apoi aruncandu-i pe podea.
Si-a fugarit mainile peste coapsele Codrutei, simtind netezimea lor cremoasa. Codruta a privit in jos la ce facea prietena ei si ochii ei au inceput sa sclipeasca, escitandu-se iarasi. “Ce ai de gand sa faci, amiga?”
Diana a privit in sus, mainile ei fugarindu-se peste coapsele Codrutei care erau imbibate cu amestecul acela care se prelingea afara din pasarica ei. Nu a putut rezista sa nu isi impunga un deget in pasarica ei si apoi sa il duca la gura ei, lingandu-l lacom, curatind ramasitele ei. “Sa te ling pana cand numai poti.”
“Mmmmmmmmm, te rog. M-am gandit la asta de azi dimineata” a raspuns Codruta senzual.
Aplecandu-se peste prietena ei si tinandu-se de fundul ei, Diana si-a presat fata in pasarica acesteia. Codruta si-a desfacut genunchii, arcuind pasarica ei inspre fata prietenei ei. Diana a inceput sa linga prin prejurul coapselor Codrutei si apoi mai sus, in pasarica ei gustoasa. Codruta doar privea in jos la fata frumoasa a prietenei ei, care era ingropata asa de placut intre coapsele ei. S-a cutremurat cand a simtit cum limba ei a intrat adanc in pasarica ei, apoi a lins dealungul labilor pulsande ale pasaricii ei. Diana a lins pasarica Codrutei asa ceva timp, apoi si-a aruncat fata in jos si si-a lipit gura de caldura pasaricii prietenei ei. Limba ei a iesit afara si a intrat adanc in umezeala ei, intrand si iesind afara. Apoi a inceput sa suga la clitorisul rigid al Codrutei cu limba ei lunga, facand-o pe prietena ei sa se cutremure si sa se serpuiasca pe pat. Codruta isi agita fundul pe pat, zdrobind pasarica ei de gura Dianei in timp ce se tinea puternic de ceafa ei. Codruta s-a miscat pe pat pana cand picioarele ei erau pe umerii Dianei.
Zdrobindu-se de gura prietenei ei, Codruta a inceput sa murmure de pasiune. “Oooooooooh, Diana, Diana! Ce bine eeeee! Oh, iubito, linge-ma! Limba ta e asa de lunga, parca o pula ma fute! Mmmmmmmmmmmm, suge-ma… linge-ma!”
Diana sugea si lapaia amestecul si sucurile care se prelingea afara din pasarica Codrutei, placandu-i foarte mult. Si cat de mult ii placea sa o linga pe frumoasa ei prietena. Si-a insurubat limba in stransoarea fierbinte a pasaricii ei, futand-o in si in afara, apoi sugea la clitorisul ei.
Codruta gemea, murmura si isi impingea pasarica ei inainte si inapoi, zdrobind-o de gura Dianei. “Tine-ma tare, Diana! Tine-ma tare de fund!”
Codruta dintr-o data a tipat cand a avut un orgasm puternic. Simtind cum pasarica Codrutei se strange de limba ei, Diana lingea frenetic si se prindea de fesele atletice ale fundului prietenei ei cu amandoua maini, aducand-o pe aceasta la un orgasm zdruncinator. Apoi, chicotind, cand orgasmul acesteia s-a mai domolit si prinsoarea coapselor ei a devenit mai moale, Diana si-a ridicat fata dintre picioarele cutremurande ale prietenei ei. Codruta practic, dupa ce si-a arcuit si si-a ridicat fundul de pe pat, a cazut moale inapoi pe saltea, calcaiele ei iarasi au atins salteaua, gafaind si razand in timp ce Diana s-a tarat in sus peste prietena ei si s-au imbratisat ca doi iubiti care erau impreuna de ani de zile.
Codruta a inceput sa linga obrajii si barbia si nasul imbibat cu sucurile ei, gustand proprile ei sucuri. Se tineau imbratisate una de alta, se sarutau foarte pasional, limbile lor duelandu-se foarte senzual, se roteau pe pat, cand Diana, cand Codruta deasupra, chicotind ca doua tinere ce erau, bucuroase pentru ceea ce imparteau…………
Nicolae, cum a intrat in apartamentul lui Codrut folosind niste chei primite de la gemeni zilele trecute sa nu mai astepte la usa, a auzit ceva rasete si chicoteli. A urmat zgomotul si in curand le-a vazut pe fete cum se sarutau si radeau si se roteau pe pat. Pielea coapselor Dianei iesea foarte excitant de sub rochita ei de vara si Codruta, wooow, era in pielea goala, in toata splendoarea ei, ochii lui sclipeau cand a vazut aceste doua frumuseti sarutandu-se asa de pasional pe patul acela urias. Fetele inca nu si-au dat seama ca el a intrat in dormitor, erau prea absorbite in ceea ce faceau, si Nicolae doar a stat acolo, lipit de tocul usii, si le privea salivand. A avut parte de un spectacol foarte placut, pentru ca fetele se sarutau si se dezmierdau, mainile lor fugarindu-se peste toate formele corpurilor lor superbe. Rochita de vara a Dianei era foarte scurta si s-a ridicat in jurul soldurile ei si chilotii ei mulati pe pasarica ei il excitau rau de tot. Penisul lui a inceput sa se umfle pe loc.
Diana si Codruta s-au despartit, gafaind si chicotind. Stateau pe spate, si apoi l-au vazut pe Nicolae lipid cu spatele de usa si se holba la ele.
“Buna, fratioare!” a zis Diana, zambind seducator fratelui ei.
Codruta ii zambea un zambet la fel de seducator, expresia ei aratand excitatia in timp ce ochii ei s-au atintit asupra cortului din pantalonii lui, vazand conturul penisului lui bine format in pantalonii lui scurti. “Ti-a fost dor de noi?” a zis ea.
Nicolae a dat afirmativ din cap. El se holba la iubita si sora lui, vazand picioarele Codrutei lungi si atletice si deabia vroia sa le aiba iarasi pe umerii lui. Si apoi, Diana, chilotii ei stramti s-au mulat perfect peste pasarica ei si netezimea coapselor ei era o priveliste de care nu se satura niciodata. Conturul pasaricii Dianei se vedea foarte excitant prin chilotii care o acoperea si chilotii erau foarte uzi.
Diana a vazut si ea cum penisul lui iesea in evidenta in pantalonii lui. Ochii ei, sclipind cu un foc mocnind, erau imobilizati de umflatura din pantalonii lui. Picioarele ei erau larg deschise, dar si le-a desfacut si mai tare, ranjind seducator la fratele ei. Curbele rotunde ale feselor ei erau expuse dupa felul cum chilotii ei s-au adunat in crepatura fundului ei. Diana si-a ridicat putin soldurile si le-a rotit seducator.
“Vrei ceva, fratioare?” a intrebat Diana seducator. “Vezi ceva ce ai vrea sa ai, iubitule?”
Nicolae a arucat o privire inspre Codruta, care practic statea acolo pe spate, sanii ei majestuosi ridicandu-se si lasandu-se odata cu respiratia ei, si privea lacom penisul lui, lingandu-si buzele. El a incercat sa vada iarasi pasarica ei, dar era ascunsa de unul din picioarele ei care era indoit la genunchi. Privind-o inapoi pe Diana, Nicolae a dat usor din cap, o imbujorare usoara existand pe obrajii lui.
Diana a gafait seducator, ridicand bratele ei inspre fratele ei.
Iarasi, Nicolae si-a aruncat o privire inspre trupul nud al Codrutei, aceasta in schimb privind in continuare penisul lui. A facut cativa pasi inspre pat, inspre Diana pentru ca ea era mai aproape de el, dar Diana l-a oprit.
“Scoate-o afara, iubitule” a soptit ea. “Scoate-ti pula afara acum. Lasa-ma sa ti-o vad in toata splendoarea!”
Nicolae era prea excitat ca sa refuze asa ceva. Vazandu-le pe amandoua fete acolo impreuna, picioarele lor lungi asa de frumos etalate pentru privirea lui. Coapsele netede ale Dianei erau asa de excitante. El repede si-a impins pantalonii in jos pana la genunchi si penisul lui a saltat in sus ca un arc, pulsand puternic, indreptat inspre cele doua frumuseti.
Ochii Dianei s-au umezit de pofta cand a vazut acel falus, si gura Codrutei a inceput sa saliveze la greu, limba ei sasaind printre buzele ei.
Diana si-a ridicat soldurile si a dat chilotii ei jos, aruncandu-i jos pe podea langa ai Codrutei. Apoi si-a ridicat rochita in jurul mijlocului ei si si-a desfacut picioarele cat de larg a putut si si-a intins mainile inspre fratele ei. Codruta si-a aruncat privirea la pasarica zemoasa a Dianei, apoi la penisul iubitului ei. Pulsul ei iarasi incepea sa creasca din cauza emotilor erotice, nerabdatoare sa priveasca cum cei doi se vor fute sau sa simta penisul lui adanc in pasarica ei sau sa faca parte dintr-un trio.
Ochii sclipitori ai lui Nicolae priveau pasarica Dianei si a pasit intre picioarele larg deschise ale surorii lui, penisul lui tresarind in sus si in jos, prelingandu-se din gaura din capul penisului.
“Dragule!” a zis Codruta intr-o voce ragusita de excitatie, “dati de tot pantalonii jos. Vrem sa te vedem gol, sa te vedem in intregime gol.”
Nicolae si-a alunecat de tot pantalonii de pe el, aruncandu-i langa chilotii fetelor. Codruta s-a ridicat intr-un cot si a luat penisul lui tare in cealalta mana si a inceput sa il maseze in timp ce Diana privea actiunea degetelor ei, coapsele ei cutremurandu-se. Nicolae privea in timp ce mana Codrutei masa penisul lui, incercand sa vada pasarica ei iarasi, si intr-un final si-a aruncat privirea in jos la pasarica neteda a Dianei. Diana dezmierda usor labile si clitorisul ei in timp ce privea cum Codruta dezmierda incet penisul lui Nicolae si cupa bilele lui.
“Oooooooooh, ai grija, amiga!” a gafait fierbinte Diana. “E asa de tare, ca poate explodeaza inainte sa isi bage pula in mine! Ai grija!”
Codruta a chicotit usor, strangand penisul lui si apoi lasandu-l. “Fute-o, Nicolae!” a zis ea, intr-o voce seducatoare. “Fute-o pe Diana, iubitule! Ohhhhh, baga-ti pula aia frumoasa in pizda ei si fute-o! fute-o, fute-o!”
“Da, frati!” a sasait Diana, rotind soldurile ei in timp ce isi ridica pasarica in aer. “Fute-ma! Oooooooh, fute-ma, fratioare!”
Nicolae s-a aplecat in fata, vrand sa isi plonjeze penisul in pasarica Dianei. Dar Codruta si-a pus o mana pe abdomenul lui si Nicolae s-a lasat inapoi pe calcaie, uitandu-se la Codruta.
“Lasa-ma sa conduc pula ta in Diana,” s-a mieunat Codruta, luand penisul lui de la baza intr-o mana.
Diana isi misca pasarica inainte, picioarele ei alunecand dincolo de soldurile lui in timp ce isi misca pubisul atatator inspre el. Codruta a presat penisul iubitului ei in jos, ridicandu-se in genunchi sa priveasca cum labile Dianei se deschideau in jurul capului penisului lui. Ea a gemut usor, privind cu un interes erotic cum pasarica Dianei aluneca incet in monstrul lui Nicolae, labile ei deschizandu-se, clitorisul ei era intarit si pulsa. Netezimea pubisului Dianei s-a periat de degetele Codrutei, apoi labile superbei blonde s-au largit si intins pana cand au atins mana Codrutei.
“Oooooooooh, wooooow” a murmurat ea, aplecandu-se sa priveasca de mai aproape cum penisul iubitului ei intra in tunelul pasaricii Dianei. “Oh, woow! Ce frumos e! fute-ti-va! Va rog, vreau sa vad cum va fute-ti asa de… asa de fierbinte, sa vad pula lui in pizda ta! Nicolae, fute pizda ei, iubitule! Fute pizda aia lacoma!”
Codruta, inca tinandu-se de la baza penisului iubitului ei cu doua degete, si-a adus cealalta mana la abdomenul tremurand al Dianei, alunecand-o peste pubisul ei neted si punand doua degete dealungul labilor ei deschise. Diana s-a mieunat de placere, soldurile ei agitandu-se, pasarica ei umpluta la maxim de penisul fratelui ei. Nicolae, inca stand cu fundul pe calcaie, privea ce facea Codruta cu mainile la pasarica Dianei. El privea fermecat cum Diana a inceput sa il futa asa, miscand bazinul ei in sus si in jos, calarind penisul lui cu ondulari fierbinti si plesnindu-se de degetele Codrutei, care la randul lor se plesneau de baza penisului lui. Pozitia aceasta nu ii permitea clitorisului ei sa se frece si sa se razuiasca dealungul penisului lui, dar Codruta facea asta pentru ea. Codruta freca cu doua degete acel clitoris intarit, facand-o pe prietena ei sa planga de placere.
Diana si-a inclestat sanii ei fermi, capul ei rotindu-se dintr-o parte in alta si agitandu-se acolo pe salteaua patului, soldurile ei miscandu-se salbatic pe penisul fratelui ei. “Fute-ma! Ohhhhhhhh, Nicolae, fute-ma! Te iubesc! Esti asa de tare… iubesc pula ta! Fute pizda mea, dragule! Ooooooooooh, fute-ma adanc!”
Nicolae a inceput sa isi alunece palmele in sus si in jos pe coapsele zvelte ale Dianei, ochii lui sclipeau de pofta in timp ce privea pasarica ei stramta fiind fututa de penisul lui. Si apoi ca iubita a lui era acolo si ii ajuta sa se futa, practic ajutand si indemnandu-l sa o futa pe Diana, toate astea faceau ca placerea lui sa fie mult mai intensa. Nicolae iubea enorm demult sa o futa pe Diana, dar cand era si Codruta acolo, experienta devenea senzationala. Fugarind mainile lui in sus si in jos pe coapsele Dianei, mana lui dreapta s-a periat de genunchiul Codrutei. Cu un tipat subit de deliciu, Codruta l-a prins de iubitul ei de incheietura mainii si a tras mana lui in...



    Login