Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 60
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4216 ori - Nota 0.00 (2 voturi)
Capitolul 69

18 iulie 2005 - luni

Cand Diana a ajuns la apartamentul lui Codrut, era undeva trecut de cinci si Codruta era in camera de zi si isi facea unghile, cu muzica la maxim, zumzaind in urma melodiei care o asculta. Nici nu s-a mai obosit sa treaca pe acasa pe la ea, venind direct aici.
“Si pe unde ai umblat astazi in afara de servici, scumpa mea?” a ranjit Codruta cand a observat-o pe prietena ei cea mai buna. Nu s-au vazut de ieri seara, cand Diana si Nicolae au plecat acasa la Diana.
“Oh… nu mare lucru… doar munca, munca si iar munca… o vizita pana la scumpul tau fratior!” a chicotit Diana. “Nu ti-a zis? Parca si tu ai fost pe acolo?”
“Nu in asa de multe cuvinte… era cam ocupat cand l-am vizitat…” a ranjit Codruta.
Diana a chicotit si s-a imbujorat in timp ce isi reamintea ceea ce s-a intamplat chiar in camera iubitului ei.
“Ce e de ras?” a intrebat Nicolae, stergand parul lui ud cu un prosop. Nu de mult a sosit si el si primul lucru a fost sa faca un dus ca mirosea a transpiratie si sudoare de la……
Diana bolborosea pe interior datorita excitatiei. Numai putea sa reziste fara sa le povesteasca celorlalti cat de obraznica a fost. Pur si simplu trebuia sa le zica. Codruta si Nicolae inca o priveau curiosi pe prietena, respectiv sora lor in timp ce asteptau sa le explice ce a facut-o sa se simta asa de excitata.
“Vrei sa zici ca te-a lasat sa il sugi si sa il futi?” a inceput sa rada Codruta. “Si asta cand eu l-am vizitat?”
“Oh, da, Codruta!” a ras Diana, imbratisand-o pe prietena ei, reamintindu-si gustul penisului iubitului ei direct pe buzele ei. “Nu i-am zis nimic… doar am inchis usa… am lasat geaca si geanta sa alunece jos pe podea… si apoi m-am indreptat inspre el. A fost foarte surprins la inceput, dar a fost indeajuns sa ii arat pizda si pula lui… era tare ca piatra. Chiar ca m-a futut si a bagat sperma in mine de am crezut ca imi iasa pe nas!” a chicotit ea.
Codruta a zambit, ochii ei sclipind. “Nu trebe sa-mi zici mie de doua ori. Te-a futut bine?”
“Ooooooh, daaaaa… m-a asezat pe birou si mi-a dat jos chilotii si m-a futut direct acolo. Mi-o bagat-o asa de adanc ca am crezut ca imi iasa pe gura! Si ce placut a fost… mmmmmmmm…”
Nicolae asculta si continua sa isi stearga parul, dar in curand a terminat si a aruncat prosopul direct pe un scaun. Avea pe el doar o pereche de boxeri, parul lui inca umed dupa dusul care l-a facut mai devreme. Era poate in jur de cinci si, ascultand povestea surorii lui, a inceput sa se excite iarasi. Dar iubita si sora lui barfeau si chicoteau in timp ce Diana povestea peripetia ei acasa la iubitului ei, si pe moment, pareau sa nu prea ii acorde atentie.
Codruta statea pa canapeaua din camera de zi, doar un capot infasurat imprejurul trupului ei delectabil, cu parul umed dupa un dus care l-a facut si ea mai devreme dupa ce a ajuns acasa si inca facandu-si unghile de la maini. Diana s-a asezat lejer pe canapea langa prietena ei si descria sentimentele care le-a simtit atunci cand iubitul ei o futea direct pe biroul lui, o sclipire dinaceia foarte marsava si obscena in ochii ei albastrii ca ai unui inger. Diana inca mai avea pe ea camasa ei alba, rochita, o pereche de strampi si pantofii ei cu toc inalt ascutit, sacoul si poseta aruncate lejer pe un scaun chiar decand a intrat. Sfarcurile ei se impingeau ca niste nasturi prin materialul destul de subtire si aproape mulat al camasii ei albe. Mainile ei se odihneau direct pe genunchii Codrutei, exact sub marginea de jos a capotului acesteia.
“Doar reamintindu-mi cat de bine a fost cu pula lui Codrut in mine acolo pe biroul lui deja incep sa ma furnic peste tot iarasi, Codruta!” a chicotit Diana. “Cred ca ii mai fac alta vizita foarte curand! Ma excitat asa de tare…”
“De ce nu maine cand e intr-o intalnire?” a ranjit Codruta, fluturand in aer degetele mainilor in incercarea de a usca lacul rosu aprins cu care s-a dat mai devreme. “Poti oricand sa te furisezi sub masa de conferinte… poate in timpul unei intalniri mai plictisitoare!”
“Woooow!” a inceput sa rada cu pofta Nicolae. “Diana, te-ai uita pe sub masa si poate sugi si pe altii…”
Diana a inceput si ea sa rada cu pofta. “Cu siguranta!” a admis ea. “Aia chiar ca ar fi distractiv, dar gura mea s-ar obosi mult prea tare, de asta sunt sigura! Falca mea are o limita si nu vreau sa o aflu!”
“Aham… si ca tot veni vorba de supt… nu mi-ai supt pula de ieri!” a ranjit Nicolae cu o licarire in ochi si impingand boxerii lui in jos sa lase ca penisul lui urias sa se relaxeze si sa fie etalat in toata gloria lui in fata ochilor ei. “Asa ca… ce zici…”
“Sau sa te futa!” a tachinat iubita lui.
“Nu conteaza care!” a raspuns Nicolae, incepand sa isi pompeze unealta. “Codruta, povesteste ce am facut noi doi astazi cand mi-ai facut vizita aia!”
“Deja am facut-o la telefon, de ce crezi ca e asa de excitata!” a raspuns Codruta, chicotind.
“Deja incepe sa-mi placa adrenalina si riscul!” a chicotit Diana. “Si iubesc sa fiu fututa cand oricine poate intra si sa ne descopere in orice clipa!”
“Cred ca colegul tau a fost cam suspicios, Nicolae!” a ras Codruta. “Mi-a aruncat o privire dinaia cand coboram pe scari!”
“Nah… doar se holba la o bunaciune… cand i-am zis ca esti gagica mea… a ramas masca…” a ranjit Nicolae, pompand de cateva ori pe toata lungime coloanei lui cu un pumn.
“Cine? Alin sau Mihai?” a chicotit Diana, cunoscandu-i foarte bine pe cei doi colegi de birou a lui Nicolae si imaginandu-si fetele lor. La cate priviri pofticioase a primit de la ei atunci cand ii facea o vizita fratiorului ei, isi dadea seama.
“Alin… Mihai era pe teren…” a raspuns Nicolae inca razand.
“De la Mihai ma asteptam… e despartit si nefutut de vreo jumate de an parca… Alin in schimb are o nevasta de cazi jos… si eu as linge-o daca as avea ocazia odata…” a chicotit Diana.
“Si cine te opreste?” a returnat Nicolae.
“Vezi ca ne dai idei…” a chicotit Codruta, privind foarte lacoma erectia iubitului ei.
“Pai deia am o sora si o gagica, amandoua ninfomane… sa imi dea cat mai multe idei…” a ranjit el.
“Aham… asta nu o neg…” a murmurat Diana si repede a ochit penisul fratelui ei care pulsa cu putere foarte aproape de ea. “Dar intre timp fratioare… cred ca poti sa ma freci in fund pana imi trece nevoia…” a chicotit ea.
Privirea lui a inceput sa se fugareasca dealungul coapselor tonifiate ale surorii lui pana cand a ajuns la fesele ei acoperita inca cu rochita ei. “Hai arata fundu ala minunat al tau, surioara!”
Cu un ranjet foarte sexy, Diana s-a ridicat de pe canapea si a inceput sa isi alunece rochita in jos peste picioarele ei atletice, serpuind funduletul ei sexy pana cand rochita era jos la picioarele ei. Apoi a pasit afara din ei, facand o pirueta in fata celor doi. Codruta inca isi flutura unghile in aer in incercarea de a face lacul sa se usuce cat mai repede, dar Nicolae practic o sorbea din priviri pe sora lui si urmarea fiecare miscare a ei. Diana doar a zambit surasul acela inocent si foarte suav si sexy al ei, acela rezervat doar pentru acele persoane de care era foarte apropiata. Dupa a pasit si cu stangul afara din rochita, l-a aruncat cu piciorul si a observat cum aterizeaza direct pe scaun alaturi de sacoul ei.
“Parca nu cu rochita asta ai plecat azi dimineata, amiga?” a chicotit Codruta.
“Oh… nici gand… am tras o fuga pe acasa dupa ce am plecat de la Codrut ca mi-a umplut rochita celalalta cu sperma…” a zis Diana.
“De ce nu m-am gandit la asta si eu… dupa ce am plecat de la Nicolae, m-am intors la servici cu o pizda plina de sperma…” a zambit Codruta, ochind pasarica nuda si neacoperita a prietenei ei. Nu avea nici un fir de par in zona pubiana si era rasa si neteda, dar se puteau observa inca ceva urme de la futaia care a primit-o mai devreme in biroul lui Codrut.
Ramanand inca in picioare, dar departandu-le, Diana s-a aplecat direct in fata prietenei ei, mainile ei asezandu-se direct pe genunchii acesteia si fundul ei perfect se serpuia sugestiv direct inspre fratele ei. Nicolae a ranjit si a cazut in genunchi in spatele surorii lui si privea fundul perfect si expus al acesteia si pasarica care se vedea asa de incitant direct dintre coapsele ei. Chiar si cu picioarele larg deschise, labile ei netede si cremoase erau ferm inclestate, dar un raulet mic de sperma si crema de a ei se prelingea afara de acolo, indeajuns sa sclipeasca in lumina zilei. Nicolae chiar ca era captivat de fundul foarte sexy si perfect al surorii lui… parea a fi asa de incredibil de stramt si invitant. Apoi Diana si-a aruncat privirea foarte sexy inapoi peste umar direct inspre fratele ei si a zambit.
“Cred ca la Nicolae ii place fundul meu, Codruta!” a ranjit Diana, desfacand genunchii ei si mai mult.
Ochii Codrutei au inceput sa sclipeasca cu acea pofta in timp ce privea cum Diana isi impingea fundul ei nud inspre fratele ei, serpuind soldurile ei intr-o invitatie foarte deschisa. Nicolae a inceput sa dezmierde fundul surorii lui, amandoua maini dezmierdandu-l si framantand fesele ei foarte incitant. Si-a fugarit o mana intre coapsele ei si a cupat pasarica ei infierbantata, frecand gentil, simtind cum labile ei stramte au inceput iarasi sa se deschida de la degetul care se fugarea printre ele si umezeala ei fierbinte se prelingea direct in palma lui.
Diana a lasat sa ii scape un geamat si si-a presat fundul inapoi direct in atingerea explorativa a fratelui ei, alunecand proprile ei maini in sus direct sub capotul prietenei ei. Codruta si-a deschis coapsele si si-a alunecat fundul pana cand era la marginea canapelei in timp ce degetele Dianei au cupat pasarica ei care se infierbanta foarte repede. Era asa de delicios si de placut atunci cand prietena ei freca pasarica ei prelinganda in timp ce iubitul ei dezmierda fundul perfect al acesteia.
“Oooooooooohhh, ce placut e!” a incurajat Diana in timp ce Nicolae a inceput sa frece pasarica ei cu o mana si rozeta fundului ei cu cealalta. “Iti place fundul meu, fratioare?” a chicotit ea.
“E asa de minunat, surioara!” a zis el, impingand varful degetului lui direct in anusul stramt al surorii lui.
Excitata de dialogul lor foarte obscen, Codruta si-a ridicat capotul de baie pana cand era imprejurul mijlocului ei si a desfacut coapsele ei cat mai larg. Pasarica ei devenea tot mai disperata dupa niste actiune. Cu o mana direct pe capul blond al cumnatei ei, Codruta si-a ridicat pelvisul sus de pe marginea canapelei si a fortat chipul Dianei cat mai aproape de pasarica ei.
Diana nu a ezitat deloc. A inceput sa sarute pasarica neteda a Codrutei in timp ce fratele ei a inceput sa isi futa degetul in si in afara fundului ei stramt, gentil si incet, si in acelasi timp futand pasarica ei cu un deget de la cealalta mana. Codruta si-a tresarit fundul in sus atunci cand limba umeda si salivanda a prietenei ei s-a serpuit incet si incitant direct prin crepatura dintre labile ei.
“Uuuuuuuhhhhhh, yeah, linge-o, iubire!” a gemut Codruta, serpuindu-si soldurile dintr-o parte in alta. “Linge pizda mea fierbinte!”
Nicolae si-a aruncat privirea peste fundul surorii ei si a privit cum limba ei lunga a inceput sa lapaie in sus si in jos peste labile netede ale Codrutei, apoi s-a furisat direct in tunelul acesteia. Diana isi serpuia fundul ei perfect, gemand gutural direct in pasarica cumnatei si prietenei ei in timp ce sugea si lingea acolo, limba ei insurubandu-se peste si prinprejurul clitorisului Codrutei, apoi futand in si in afara umezelii ei infierbantate.
“Incearca fundul ei, scumpule!” a gemut Codruta. “Oooooohhhh, haide, fute fundul ala minunat!”
Nicolae si-a retras degetele afara din pasarica stramta a surorii lui si din fundul acesteia. Ca sa o futa trebuia sa se ridice in picioare, si chiar inainte sa faca asta, el si-a impins fata direct in fundul infierbantat al acesteia. Diana a scancit si a tresarit direct in pasarica Codrutei atunci cand buzele fratelui ei au inceput sa sarute fundul ei, limba lui fugarindu-se prin crepatura dintre fesele ei si de multe multe ori ajungand si la labile ei. Diana si-a impins fundul puternic in fata lui si Nicolae si-a fugarit limba in sus, lasand o dara de saliva fierbinte peste tot pana la rozeta fundului ei. Si atunci cand si-a futut limba direct in fundul ei, Diana si-a ridicat capul de la pasarica Codrutei lasand sa ii scape un planset puternic de placere.
“Ooooooooooh, ma innebunesti, fratioare!”
Codruta privea cu niste ochii sticlosi in timp ce prietena ei isi impingea fundul direct in chipul iubitului ei.
“Suge fundul ala obraznic al ei, Nicolae!” a sasait ea. “Fute-o cu limba direct in fundul ala fierbinte! Linge fundul ei, iubitule!”
“Oooooooohhh, Codruta! Chiar asta faceeeeeee!” a gafait Diana. “Limba lui e asa de adanc in fundul meu…oooooooohhh, fratioare… fute-ma in fund cu limba!”
Nicolae, prinzandu-se de mijlocul serpuitor al surorii lui si presand buzele lui puternic imprejurul inelului stramt al fundului ei, si-a fortat limba cat de adanc a putut acolo. Diana a suspinat adanc, zvarcolindu-si fundul ei obraznic direct in gura lui, in acelasi timp punandu-si gura inapoi la pasarica neteda a cumnatei ei, sugand si lingand salbatic. Codruta si-a arcuit pelvisul in sus, zdrobind pasarica ei furnicanda in sus in gura Dianei intr-o pofta frenetica de placere si extaz. Ea avea amandoua maini direct pe capul Dianei, tragand chipul ei cat mai adanc in pasarica ei infierbantata si umeda in timp ce privea cum superba blonda isi serpuia fundul ei obraznic in toate directile si direct pe chipul iubitului ei.
Daca Nicolae ar fi continuat sa o futa cu limba pe sora lui in fund, atunci Diana ar fi continuat sa suga la pasarica Codrutei si aceasta cu siguranta ar fi explodat foarte repede. Dar acuma se pare Nicolae avea alte ganduri in minte. Avea chef sa explodeze adanc in fundul acesteia. Penisul lui a inceput sa pulseze foarte dureros intre picioarele lui si bilele lui erau umplute cu o incarcatura de sperma care avea numele Dianei scris pe ele.
Dupa ce a lins si sarutat si futut fundul Dianei pentru clipe lungi, el s-a ridicat in picioare in spatele ei, penisul lui stand tare ca o bata de baseball afara din pubisul lui. Presperma imbiba capul lui purpuriu si a inceput sa il frece direct prin prejurul rozetei surorii lui, imbiband sucurile lui peste inelul acela stramt care se contracta si relaxa asa de incitant de fiecare data cand il atingea. Simtind capul purpuriu al fratelui ei cum se presa nerabdator la inelul sensibil al fundului ei si totul era mult prea excitant pentru superba blonda pentru ca si-a ridicat buzele de la pasarica Codrutei si a scancit.
“Pune-o in mine… ACUM… Nicolae! Haide, te rog, pune pula aia frumoasa in fundul meu! Vreau sa ma futi in fund!”
Codruta a alunecat de pe marginea canapelei sa ii ajute. Cumva, stia ca este datoria ei sa il ajute pe iubitul ei atunci cand vroia sa o futa pe sora lui… sa aiba grija ca placerea sa fie cat mai intensa pentru amandoi si ca experienta sexuala sa fie extrem de placuta.
“Aseaza-te in maini si genunchi, amiga!” a zis Codruta in urechea prietenei ei.
Diana a cazut in patru labe direct pe carpeta foarte comoda care era in fata canapelei, capul ei atarnand jos in timp ce astepta cu respiratia la gura ca fratele ei sa isi plonjeze penisul lui monstruos in fundul ei stramt. Direct in genunchi langa ei, Codruta a plasat o mana direct pe fundul prietenei ei si a inceput sa desfaca fesele acesteia cat a putut de larg inapoi. Apoi s-a aplecat peste si a inceput sa isi fugareasca limba direct peste capul purpuriu al iubitului ei, imbibandu-l copios cu saliva ei, pompand incet si ferm pe coloana lui. Intorcandu-si capul, ea a lapait infierbantata la anusul expus al prietenei ei de cateva ori inainte sa linga presperma lipicioasa care Nicolae a imprastiat pe acolo.
“Fute-o acuma, Nicolae!” a soptit Codruta infierbantata. “Fute fundul asta fierbinte, iubitule!”
Cupand fesele ferme ale Dianei, Codruta le-a desfacut larg inapoi, retinandu-si respiratia datorita anticiparii. Inelul stramt al fundului Dianei parea sa suga ca o ventuza atunci cand Nicolae l-a atins cu capul lui purpuriu. Un murmur usor a scapat printre buzele suave ale Dianei.
“Ohhhhh… minunat!” a murmurat Codruta cu respiratia la gura in timp ce privea hipnotizata cum iubitul ei isi freca capul urias al penisului lui monstruos in sus si in jos prin crepatura fundului Dianei. Incepeea de la pasarica aceia care se revarsa la greu si intindea sucurile acesteia in sus pana cand erau peste inelul acela stramt al fundului ei si apoi si mai sus pana cand se termina crepatura fundului. Si cand ajungea acolo, Codruta isi lasa capul in jos si lapaia capul acela purpuriu cu varful limbii ei.
“Mmmmmmmmm… hai nah odata…”
“Esti gata, surioara?” a ranjit Nicolae, vocea lui foarte excitata.
“Da! Ohhhh… da… te rog… fa-o acum…”
Bratele Dianei s-au cutremurat si apoi practic s-au prabusit ca doi stalpi de beton si capul si sanii ei in curand se odihnea direct pe carpeta aceia comoda, fundul ei obraznic ridicat foarte sus in aer, serpuindu-se direct in penisul fratelui ei. Codruta a desfacut fesele ferme ale Dianei cat de larg a putut, ochii ei parca fierband de pofta in timp ce privea cum iubitul ei a inceput sa isi preseze varful penisului direct in anusul ei stramt.
Nicolae a inceput sa forteze capul lui purpuriu tot mai inauntru. Diana si-a retinut respiratia, simtind presiunea penisului lui cum impingea la inelul ei foarte stramt. Dintr-o data, capul lui a intrat in fundul surorii lui. Diana a suspinat, degetele ei inclestandu-se in carpeta.
“Ummmmmmmm… mmmmmmm… Codruta! E asa de placut…” a gemut superba blonda.
Penisul lui Nicolae a continuat sa se preseze mai departe, incet disparand prin inelul stramt al fundului Dianei.
“Ooooooohhh… daaaa! Impinge mai departe! Fute-o, dragule!” a sasait Codruta, ochii ei sclipind si larg deschisi.
Nicolae si-a retinut respiratia… stramsoarea fundului surorii lui era asa de minunata. Codruta nu a putut sa reziste si si-a lasat capul mai jos, impingand limba ei afara si incepand sa linga la jonctiunea fundului stramt al prietenei ei si al penisului acela care se presa tot mai adanc. Mainile ei au tras de fesele acelea ferme, dar deja erau cat de larg puteau fi.
“Impinge inapoi pe pula lui, amiga!” a gemut Codruta.
“Oooooooo, e asa de mare!” a plans Diana usor, alunecand fundul ei sexy inapoi in cel mai gentil mod posibil. “Codruta, parca iese afara prin gura mea!”
Codruta si Nicolae nu au mai zis nimic. Amandoi priveau foarte infierbantati cum Diana isi misca fundul ei obraznic tot mai inapoi, futand anusul ei pe penisul lui pulsand. Rozeta ei se largea ca un inel de guma imprejurul monstrului lui pana cand era imprejurul bazei penisului, fesele ei odihnindu-se direct pe pubisul lui atunci cand au facut contact.
Penisul lui Nicolae era asa de adanc, foarte adanc in fundul surorii lui, douazecisicinci de cm de pula bagate in ea. Pasarica ei pulsa fierbinte si pofticios sub stalpul acela adanc infipt, labile ei netede desfacute destul de tare de la penisul acela gros infipt in fundul ei stramt. In aceste clipe, practic fundul Dianei se cutremura si nu se mai putea opri, si apoi superba blonda a inceput sa se zvarcoleasca.
“Ooooooooohhh, ce placut eeeee…” a plans Diana. “Aluneca pula aia inainte si inapoi, fratioare!”
Dar a fost Diana aceia care a inceput sa se miste prima. Impacientata, ea si-a tras fundul inainte de pe penisul lui, rozeta ei stramta alunecand inainte ca un inel de logodna peste unealta lui groasa. Nicolae a gemut datorita acestei stramsori placute, dar putin dureroase in acelasi timp. Diana a ignorat plansetele lui si a continuat sa isi miste soldurile ei zvelte inainte pana cand doar capul purpuriu al fratelui ei mai era dincolo de rozeta ei. Apoi, exact in acel punct, ea si-a serpuit si rotit fundul intr-un cerc rapid, si apoi a inceput sa il alunece inapoi, tentativ la inceput, apoi tot mai fortos pe masura ce durerea se transforma si devenea o placere tot mai mare.
Nicolae a lasat sa ii scape un geamat usor de extaz in timp ce privea cum superba lui sora il aluneca si inclesta penisul pe toata coloana lui de granit. Mentinand o mana pe fundul prietenei ei, Codruta a dus cealalta mana sub Diana, incepand sa dezbutoneze camasa alba a acesteia si apoi incepand sa dezmierde sanii aceia fermi. Fiind doar cu camasa pe ea si cu portjartierele acelea negre si strampii aceia mulati pe picioarele ei atletice si cu tocurile acelea ascutite, Diana era o frumusete extrem de erotica si foarte dezirabila pentru privirile lui Nicolae si a Codrutei. Nicolae si-a mutat mana lui dreapta direct la iubita lui si a inceput sa ridice capotul acesteia in asa fel incat sa poata masturba pasarica aceia zemoasa, si inca tot sa priveasca cum sora lui aluneca pe penisul lui monstruos.
Intr-un final, Codruta si-a desfacut capotul in intregime pana cand sanii ei perfecti erau eliberati si Nicolae a inceput sa ii dezmierde cu mainile lui. El proba pasarica iubitei lui folosind trei degete. Apoi a tras unul din sanii ei pana la gura lui si a inceput sa suga la sfarcurile acesteia. Codruta a plans in extaz. Si asta a facut-o sa stranga sanul ferm al prietenei ei, facand-o pe Diana sa murmure de placere.
Continuand ritmul pornit de sora lui, Nicolae a inceput sa o futa cu penetrari adanci in fundul ei stramt si inclestat, tragand afara atunci cand ea se misca inainte si plonjand inauntru atunci cand ea impingea inapoi. Codruta privea foarte infierbantata la inelul acela stramt al anusului prietenei ei, privind cum se scufunda pe interior si apoi sugand pe exterior de fiecare data cand penisul monstruos al lui Nicolae futea in fundul Dianei.
“Ooooooooohhh, fratioare, ce fantastic eeeeeee!” a plans Diana, zdrobind fundul ei obraznic zgomotos in pubisul lui. “Ce iubesc asta! Oh, Codruta, e asa de minunat! Poti sa vezi cum Nicolae ma fute in fund, Codruta?”
“Ummmmmmmm, da scumpa mea… daaaaa!” a gemut Codruta, zdrobindu-si pasarica ei puternic in degetele jucause ale iubitului ei intr-un extaz total.
Ea si-a mutat mana de pe fundul jucaus al Dianei si a alunecat jos si sub abdomenul acesteia si apoi mai jos pana cand a gasit clitorisul acela intarit. Diana era asa de umeda, crema ei delicioasa imbiba coapsele ei interioare foarte copios.
“Oh, Diana, pizda ta e asa de uda, asa de fierbinte, iubire!”
Codruta a continuat sa o futa cu degetele pe prietena ei, gentil si atenta, simtind cum labile acelea suculente se inclestau imprejurul degetului ei in timp ce era fututa de Nicolae asa de delicios direct in fund. Freca clitorisul acela intarit, scotand scancete de extaz dintre buzele Dianei. Codruta a inceput sa altereze intre a se juca cu bilele iubitului ei, apoi pasarica prietenei ei si apoi inapoi la bilele iubitului ei, propria ei pasarica bolborosind imprejurul degetelor acelea minunate ale lui.
“Ohhhhhhhhh… esti asa de stramta… Diana!” a gafait Nicolae, futandu-si penisul foarte adanc in fundul ei. “Fundu tau e asa de fierbinte si stramt ca si pizda ta!”
“Fute-ma, fratioare!” a gemut Diana. “Ohhhhhh, ce iubesc sa ma futi in cur! Fute-ma, fratioare! Ummmmmmmmmm… uite-te cum ma fute in fund, Codruta… in FUNDDDDDDDD! Uite-te cum pula lui ma fute in fund!”
“Asta fac, amiga!” a gemut Codruta. “Ohhhhhhh, pot sa vad pula lui cum fute fundul tau! Pot sa vad pula aia minunata cum intra adanc in fundul tau! Fute-o, Nicolae! Iubeste asta… si ce mai iubeste pula ta in fundul ei!”
“Face ca pizda mea sa se furnice peste tot… asa de mareeee!” a plans de placere Diana. “Pot sa o simt cum face pizda mea asa de stramta!”
Codruta freca pasarica neteda si cremoasa a prietenei ei, simtind cum labile acesteia deveneau tot mai zemoase si vibrau tot mai puternic. Apoi si-a indesat un deget in pasarica aceia, impingandu-l in si in afara in timp ce bilele lui Nicolae se plesneau direct peste dosul palmei ei. Si isi agita fundul in toate directile in timp ce iubitul ei o futea asa de delicios in pasarica cu degetele.
Nicolae continua sa suga sanii iubitei lui, apoi privea cum fundul perfect al surorii lui se zvarcolea si rotea salbatic, miscandu-se inainte si inapoi si peste tot penisul lui monstruos. Fesele ei atletice si tonifiate erau crepate la maxim si se plesneau zgomotos de pubisul lui, si plansetele ei usoare de extaz deveneau tot mai zgomotoase. Cu fiorii si caldura care crestea tot mai mult in bilele lui si fundul minunat al surorii lui care se prindea ca un cleste pe toata lungimea lui, Nicolae a lasat liberi sanii iubitei lui si s-a inclestat de mijlocul Dianei, futand-o pe superba blonda tot mai puternic, plonjand penisul lui in si in afara fundului ei cu pompari lungi, adanci, puternice, care facea ca trupul ei sa vibreze peste tot si sa se serpuiasca salbatic atunci cand inghitea pitonul lui.
“Oooooooohhh, daaaa, Nicolae!” a plans Diana. “Fa-o mai repede! Fute-ma cat poti de rapid! Ahhhhhhhh, pot simti asa de mult! Pot sa simt pula ta cum pulseaza… simt cum tresare… adanc in curu meu! Oh, bag-o in curu meu, fratiore, fute-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Codruta privea foarte infierbantata la felul cum Diana se zvarcolea si isi serpuia fundul acela minunat, futand pe toata lungimea penisului acela cu un extaz dus la extrema. Ea intelegea exact ceea ce Diana simtea in aceste momente, si propriul ei fund se furnica si inclesta si relaxa, ca si cum ar simti acel penis alunecand in si in afara ei. Si-a indesat un deget adanc in pasarica infierbantata a Dianei, fara sa il pompeze, doar lasandu-l acolo. Ea putea sa simta cum tunelul ei se strangea puternic imprejurul degetului de fiecare data cand Diana isi misca fundul inapoi si inainte. Labile acelea netede ciupeau la degetul acela inserat adanc de fiecare data cand Nicolae pompa puternic in fundul prietenei ei.
“Iubito, esti aproape sa explodezi!” a respirat infierbantata Codruta. “Pot sa simt pizda ta… si esti foarte aproape…”
“Oooooooohhh… chiar ca sunt… amiga!” a gemut Diana, impingand fundul ei inapoi nerabdatoare, frictiunea data de fratele ei era asa de delicioasa si futea nemilos inainte si inapoi, fundul ei trimitand fiori si vibratii de placere prin tot trupul ei care continua sa se contorsioneze asa de excitant pentru privirile celorlalti doi. “Si vin chiar cu curu… si nu cu pizda!”
“Asa se pare!” a chicotit Codruta, lasand chipul ei si mai aproape de jonctiunea trupurilor celor doi. “Ohhhhhh, iubitule, ejaculeaza cat de adanc in curu ei! Vino in fundu ei, Nicolae! Fa-o sa simta sperma ta adanc in fundu ei!”
Nicolae pompa inainte si inapoi, futand puternc in fundul lacom al Dianei. Si gafaia, nu de la efort, ci de la senzatile incredibile de placere care le simtea penisul lui atunci cand aluneca adanc in fundul compact al surorii lui. Penisul lui parca fierbea pe toata lungimea lui de la caldura dogoritoare emanata de fundul surorii lui si bilele lui deveneau tot mai tari, inca plesnindu-se de partea dorsala a mainii iubitei lui.
“Ooooooohhh, Codruta!” a plans dintr-o data Diana. “Ohhhhh, daaaa!”
“Vine, Nicolae!” a scancit Codruta, simtind cum pasarica Dianei a inceput sa se contracteze puternic imprejurul degetului ei. “Diana vine acuma, Nicolae! Fute-o tare de tot! Chiar da-i ceea ce vrea, iubitule!”
“O simt deja!” a suspinat el, penisul lui fiind strans de spasmurile fundului Dianei. “O simt… uuuuuhhhhhhh… ma face sa explodez si eu aproape imediat!”
Nicolae futea frenetic inainte si inapoi, inelul fundului surorii lui inclestandu-se ca un cleste imprejurul grosimii lui si mereu in spasmuri, ca si cum un pumn inclestat si fierbinte si alunecos era strans si relaxat in mod alternativ imprejurul coloanei lui, pe toata lungimea lui.
“Aoleu, surioara!” a suspinat Nicolae, plonjand adanc, penisul lui in intregime in fundul ei. “Acuma, Diana! Sunt asa de aproape… uuuhhhhh… fuck… ce fund stramt ai!”
Nicolae si-a dat capul pe spate, gura lui larg deschisa, ochii lui inchisi stramt. Incerca sa mentina aceste senzatii cat mai mult si intr-un fel vroia sa nu ejaculeze deja in fundul ei. Vroia sa o futa si pe Codruta. Intre timp, Codruta si-a scos degetul afara din pasarica Dianei, si s-a prins puternic de bilele iubitului ei si le-a strans. Cu un tipat, Nicolae a crezut ca explodeaza! Spatele lui s-a arcuit si degetele lui s-au inclestat puternic de fesele surorii lui in timp ce plonja rapid in fundul acesteia. Dar stransoarea de pe bilele lui a facut ca eruptia lui sa fie amanata, dar pomparile lui salbatice au continuat.
“Ooooooohhhhhhh!” a tipat Diana, simtind cum niste presperma s-a revarsat in adancul fundului ei, imbiband cat de cat anusul ei. Superba blonda s-a cutremurat peste tot si tunelul anusului ei s-a inclestat puternic imprejurul monstrului care era condus asa de delicios in adancurile ei. A scancit si tipat in timp ce extazul pur si simplu a pus stapanire pe ea.
“Oooooooohhhh, fratioareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!” a tipat cat a putut de tare superba blonda.
Codruta a continuat sa tina prinsoarea imprejurul bilelor iubitului ei, nelasand aproape nici un strop din incarcatura lui sa erupa adanc in fundul Dianei, cu exceptia catorva picaturi care au scapat. Buzele ei erau intredeschise in timp ce scotea niste sasaituri moi, vrand ca iubitul ei sa isi reverse incarcatura lui delicioasa adanc in ea, nu in sora lui.
Codruta privea cu niste ochi foarte pofticiosi cum iubitul ei continua sa isi pistoneze penisul in si in afara fundului stramt al Dianei, umpland-o pe superba blonda cu monstrul lui si cu picaturile care s-au prelins prin varful capului lui. Intregul corp al iubitului ei s-a cutremurat in timp ce parca avea o eruptie si aproape ca isi golea bilele in sora lui, dar stransoarea din prejurul bilelor lui era asa de puternica incat sperma lui nu vroia deloc sa iasa afara.
“Fuck! Fuck! Ohhhhhhh, woooooow! Ummmmmmmmmmm!”
Diana putea doar sa geama si sa isi imbratiseze trupul ei frumos tonifiat cu bratele ei, in ghiarele orgasmului ei, in timp ce fratele ei continua sa futa fundul ei stramt foarte brutal si foarte placut. Penisul lui nu a erupt deloc, si era asa de tare si gros si lung in fundul ei si muschii fundului ei se contractau si relaxau asa de delicios pe toata lungimea coloanei lui. Si prinsoarea fundului ei era inca asa de stramta si fierbinte si alunecoasa, climaxul ei foarte intens parea sa dureze clipe lungi si fara de nesfarsit.
Era doar cand ea practic era stoarsa de toate fortele si a devenit moale ca un burete, bratele si genunchii ei au cazut si superba blonda pur si simplu a cazut in fata pe burta, fara nici o energie in trupul ei. Penisul lui a alunecat de tot afara din fundul ei. Fesele ei ferme practic inca mai vibrau si se cutremurau de la orgasmul foarte ravasitor care l-a avut. Mainile ei erau fara nici o vlaga in ele, intinse dealungul trupului ei, picioarele ei intinse si parca infasurate imprejurul genunchilor lui Nicolae. Inelul fundului ei inca mai era largit si se vedea o gaura printre fesele ei. O crema albicioasa se prelingea afara din pasarica ei direct pe carpeta. Din cand in cand cate un cutremur se mai fugarea prin trupul ei si un suspin de gratificare si multumire a iesit afara dintre buzele ei intredeschise. Ochii ei erau inchisi, respiratia ei greoaie si pe chipul ei intors intr-o parte se putea vedea foarte clar cat de placut a fost toata experienta.
Nicolae a cazut in fund pe carpeta cu spatele lipit de canapea, pieptul lui musculos respirand de la acest exercitiu intens. Penisul lui inca era tare ca piatra, lung si gros, o coloana peste care se vedeau foarte clar cum venele pompau si groase pe sub pielea penisului, bilele lui erau foarte ridicate sub penisul lui si inca foarte pline de la acest orgasm amanat. Codruta statea intr-o parte, capul ei proptit intr-un cot, ochii sclipind de placere. Sfarcurile ei inca erau foarte intarite direct pe semisferele perfecte ale sanilor ei. Capotul ei de baie era desfacut si la spatele ei, vizibil totul cu exceptia manecilor si umerilor ei. Cu mana stanga, a inceput sa isi desfaca gentil pasarica inapoi, frecand la clitorisul ei, din cand in cand, bagand degetul in tunelul ei inundat. Privirea lui Nicolae a inceput sa se mute de la fundul superb al surorii lui la crepatura umeda a iubitei lui, respirand inca greoi.
Codruta a gasit imaginea penisului iubitului ei adanc infipt in fundul Dianei inca intiparita in mintea ei si era asa de minunata. Iubea sa priveasca atunci cand scumpul ei iubit isi baga pula lui enorma adanc in fundul surorii lui. Era foarte multumita de ceea ce au facut si stia foarte bine ca mereu erau foarte nerabdatori sa incerce orice le trecea prin minte. Si era foarte multumita ca erau asa de excitati si excitanti mereu si pofticiosi sa experimenteze orice sexual.
Asa ca si-a impins un deget adanc in pasarica ei, presand palma mainii ei puternic peste clitorisul ei. Un geamat usor a scapat dintre buzele ei suave si ochii ei sclipeau cu o pofta renascuta. Desfacand coapsele ei larg inapoi, Codruta a inceput sa se futa cu degetul in si in afara pasaricii ei, incepand sa scoata sunete tot mai obscene.
“Codruta, am o pula care inca e tare si nu a ejaculat!” a murmurat Nicolae.
“Mmmmmmmm, dar e mai distractiv sa te tachinez, iubitule!” a tors ea ca o pisica, bagand degetul in pasarica ei tot mai rapid, soldurile ei miscandu-se inainte si inapoi. “E mult mai distractiv sa ma fut eu singura, cateodata. Nu vrei sa o privesti pe scumpa ta iubita cum o face, iubitule?”
“Yeah!” a ranjit el.
Diana a inceput sa isi revina din orgasmul ei ravasitor si s-a intors intr-o parte, s-a ridicat in fund si si-a incrucisat picioarele, pasarica ei sclipea de la umezeala, neteda si fara nici un fir de par. Ea a privit-o cateva clipe lungi pe prietena ei, privea foarte intens ceea ce facea aceasta.
“Vrei sa iti ling pizda, Codruta?” a intrebat Diana suav. “Stiu bine ca vrei asta!”
“La fel ca iubitul meu!” a raspuns Codruta, agitand clitorisul ei pulsand tot mai repede. “Stiu ca amandoi vreti sa imi sugeti pizda… sau Nicolae sa o futa… ummmmmmmmmmmmm… dar acum vreau sa fac asta!”
Diana s-a tarat mai aproape de fratele ei si a luat penisul si bilele in palmele ei, incepand sa se joace cu ele in timp ce o privea pe Codruta cum se masturba direct in fata lor. Nicolae si-a infasurat o mana imprejurul umerilor surorii lui si a inceput sa dezmierde sanii ei in timp ce ochii lui practic ardeau de la spectacolul dat de iubita lui. Penisul lui era asa de umflat si tare in mana surorii lui si Diana nu putea deloc sa isi inchida pumnul imprejurul lui, dar continua sa il pompeze in sus si in jos, cealalta mana a ei frecand tachinator pasarica ei. Ochii ei albastrii au inceput sa sclipeasca iarasi cu o pofta nebuna care iarasi incepea sa creasca in ea.
“Suge pula aia, Diana!” a soptit excitata Codruta. “Vreau sa vad pula lui in gura ta in timp ce ma masturbez!” Si apoi si-a impins degetele dincolo de pasarica ei, mai jos, pana cand a au ajuns la propriul ei fund, si in acelasi timp i-a lasat pe cei doi sa vada perfect ceea ce facea ea. Si-a futut un deget de cateva ori in fundul ei, apoi l-a scos afara si l-a supt, limba ei lingand lacom. “Iti place, Diana? Si daca nu il sugi tu, il fut sau il sug eu imediat!”
Diana a chicotit. “Nici o grija… nu refuz ce mi se ofera… in special o pula ca asta…” a zis ea, lasand capul ei sa cada jos si incepand sa isi fugareasca varful limbii dealungul capului acela purpuriu al fratelui ei. Inca era imbibat cu presperma lui. L-a ridicat in sus si a inceput sa ranjeasca cand a simtit gustul acela delicios. “… plus ca sti ca imi place enorm de mult…”
“Lasa-ma sa il gust si eu, scumpo!” a zis Codruta, ochii ei arzand cu o pofta trupeasca. “Nicolae, hai aici!”
Nicolae s-a ridicat de pe carpeta si s-a tarat in genunchi cat mai aproape de iubita lui, penisul lui la inaintare ca o coloana de granit. Codruta si-a ridicat putin capul si a inceput sa probeze cu buzele si limba in pubisul iubitului ei, sfichiuind limba ei prin zona lui pubiana. Incet, ea a lins imprejurul bilelor lui apoi mai sus pana la capul penisului, apoi l-a luat in intregime in gura si gatul ei, nasul ei facand contact cu pubisul lui. Nicolae a gemut de placere si se tinea de spatele capului ei, futand penisul lui in gura ei si adanc in gatul ei, buzele ei ca un inel imprejurul bazei pitonului lui.
Diana s-a apropiat sa priveasca, ochii ei albastrii sclipind de pofta. Si-a odihnit obrazul direct pe soldul fratelui ei, privind foarte atenta cum Codruta isi fugarea buzele inainte si inapoi pe penisul lui, un inel stramt care se fugarea pana la baza si apoi pana sub capul lui purpuriu si apoi iarasi pana la baza, limba ei lingea in cercuri umede si salivande imprejurul coloanei lui de fiecare data cand era fututa inainte si inapoi in gura ei. Dupa cateva clipe lungi, Codruta si-a tras gura de pe acei douazecisicinci de cm ai luat si s-a asezat iarasi inapoi pe spate pe carpeta.
“Treci deasupra, iubitule!” a murmurat Codruta, desfacand picioarele ei larg inapoi si ajustand capotul ei, sanii ei majestuosi pe pieptul ei. “Treci pe umerii mei!”
Nicolae a facut exact cum i s-a zis si Codruta si-a aruncat privirea in sus la zona lui pubiana cu niste ochii sclipitori si pofticiosi. Ea privea fesele musculoase ale iubitului ei, bilele lui inca pline cu o incarcatura de sperma si penisul lui era ca o sulita lunga si groasa direct din pubisul lui din varful caruia se prelingea presperma destul de copios si saliva ei invaluia coloana lui. Un sirag de saliva spumoasa si presperma se prelingea din varful penisului si ateriza direct pe unul din sfarcurile Codrutei.
Cu un geamat, Diana si-a lasat capul in jos si a inceput sa linga direct de pe sfarcul Codrutei. Codruta a inceput sa isi fugareasca mainile in sus pe coapsele iubitului ei, cupand fundul lui musculos, stragand fesele lui, apoi a inceput sa dezmierde bilele lui cu una din maini si penisul lui cu cealalta. Diana s-a tarat langa cei doi, frecand pasarica ei neteda si imbibata cu sucurile ei cu mainile ei. Ea privea foarte atenta cum prietena ei dezmierda si framanta bilele si penisul iubitului acesteia. Codruta apoi si-a aruncat privirea inspre Diana si a observat privirea de pofta trupeasca care era pe chipul acesteia. Si Diana a privit-o inapoi, aruncandu-i un suras foarte marsav.
“Ma lasi sa il sug, Codruta?” a intrebat Diana foarte inocent, ca si cum acest lucru era printre primele dati cand o facea. “Vreau sa il sug pe Nicolae si sa il fac sa explodeze direct in gura mea!”
“I-ai dus lipsa, amiga?” a ranjit Codruta, indreptand capul penisului inspre buzele Dianei. “Sau ai nevoie de proteine?”
Diana a chicotit si fara sa mai raspunda a sarutat penisul umflat al fratelui ei apoi a inceput sa isi sfichiuiasca limba peste gaurica din varf, gustand sucurile care se prelingeau de acolo.
“Oh, yeahhhhhh! Linge-l, iubito!” a soptit Codruta gutural. “Are gust bun, asa e? Acu suge-l! Suge-l adanc in gura ta!”
Diana nu a ezitat nici o clipa. Si-a infasurat buzele ei fierbinti ca un inel imprejurul capului lui si apoi a inceput sa impinga fata ei in jos. Ochii Codrutei au sclipit de pasiune in timp ce privea chiar dedesupt cum Diana il sugea pe fratele ei, gemand de placere. Buzele ei au alunecat incet in jos pe coloana lui monstruoasa pana cand nasul ei a facut contact cu pubisul lui.
“Treci in genunchi, Nicolae!” a murmurat Codruta.
Nicolae s-a lasat in jos in genunchi si a incalecat chipul iubitei lui. Diana nu a lasat deloc din gura penisul lui in timp ce se lasa in jos. Bilele lui era direct pe chipul Codrutei, si bolboroseau cu o incarcatura care vroia foarte mult sa iasa afara. Privind cum prietena ei l-a inghitit in intregime, Codruta a inceput sa linga la inceput la bilele iubitului ei, insuruband limba ei peste tot, imbaindu-le cu saliva ei. Nicolae a gemut datorita extazului si placerii de a avea bilele lui intr-o gura fierbinte si intregul lui penis in alta. O mana de a lui a cazut pe parul blond platiniu al surorii lui si cealalta direct la spatele fundului lui, incepand sa maseze sanii majestuoasi ai iubitei lui.
Codruta isi incrucisa si desfacea picioarele ei atletice, pasarica ei in flacari. Isi zvarcolea fundul ei nud direct pe carpeta aceia comoda, sugand la bilele pline ale iubitului ei, mestecandu-le in gura ei, ochii ei directionati direct asupra buzelor sugande ale prietenei ei. Acest spectacol care il privea trimitea fiori salbatici si cutremure prin tot trupul ei, si aproape ca a avut un orgasm acolo pe loc.
Sunete umede ieseau afara din gurile lor in timp ce cele doua superbe tinere, o blonda si o bruneta sugeau la penisul acela urias. Nicolae si-a aruncat privirea in jos la ce faceau cele doua frumuseti si ochii lui au sclipit datorita excitatiei.
Codruta si-a retras buzele de pe bilele lui si a inceput sa isi fugareasca limba direct in crepatura fundului iubitului ei, gadilindu-l, bilele lui direct pe chipul ei. A lapait la inelul lui infiorat, apoi a supt iarasi la bilele lui. Si-a serpuit fundul, saltand pelvisul ei in sus si in jos, parca futand aerul. Apoi a cupat fundul musculos al iubitului ei cu amandoua palme, incercand sa traga bilele lui pline direct in gatul ei. Buza inferioara a prietenei ei s-a frecat direct de buza ei superioara in timp ce Diana isi umplea gura si gatul cu penisul lui Nicolae.
Diana lua de fiecare data penisul fratelui ei pana la baza in timp ce isi misca buzele inainte si inapoi pe coloana lui. Codruta avea grija de bilele lui si cand Diana avea buzele retrase, lapaia la baza si peste o parte din coloana aceia de granit, in alte cuvinte sugea ce putea si ea. Cand Diana si-a retras gura de tot de pe penisul lui pentru o clipa cand nevoia de aer a aparut, Codruta si-a impins limba de la baza penisului pana la cap, pe partea de dedesupt, sfichiuind-o pana cand a intalnit buzele prietenei ei. Cele doua guri pe penisul si bilele lui il faceau pe Nicolae sa se cutremure datorita placerii care o primea.
“Oh, cineva ma face sa explodez!” a gemut el.
“Mmmmmmmmm!” a gemut Codruta, sugand iarasi la bilele lui.
Diana si-a retras buzele de tot de pe penisul lui, tragand o gura de aer. “Explodeaza direct in gura mea, fratioare!” a zis ea. “Vino in gura mea!”
Apoi a tras penisul lui inapoi intre buzele ei, sugandu-l ca un aspirator. Nicolae a gemut puternic, bilele lui strangandu-se in gura iubitei lui. Penisul lui in aceste clipe era supt asa de vorace de sora lui incat viziunea lui a inceput sa se incetoseze, si practic numai putea sa vada nimic pentru momente bune.
“Sunt aproape!” a gemut el. “Ohhhhh, ce o sa mai explodez… suge-ma… surioara…ooooooohh… suge pula mea… iubire… bilele mele… suge-leeeee! Vin asa de tareeeeeeeeeeee!”
Chiar atunci, Codrut a intrat in camera de zi. Codruta, Diana si Nicolae au fost asa de preocupati de activitatile lor incat nu au auzit cand usa de la intrare a fost deschisa, ce sa mai zica ca a intrat inauntru fara ca cei trei sa-si dea seama. Codrut a lasat sa ii scape un suspin de uimire cand si-a dat seama ce se intampla in camera de zi. Privelistea care l-a intampinat a facut penisul lui sa pulseze de pofta in pantalonii lui.
Iubita lui, sora lui si amicul lui erau jos pe podea, sora lui avea un capot care deabia acoperea doar mainile ei. Apoi a observat fundul foarte obraznic al iubitei lui cum se serpuia acolo asa de excitant direct inspre el, privea felul cum iubita lui sugea lacom la penisul lui Nicolae, si apoi a privit cum sora lui sugea nerabdatoare la bilele iubitului ei. Codrut a inceput sa vorbeasca, dar apoi s-a oprit. L-a auzit pe Nicolae zicand ca era gata sa explodeze.
Ochii lui Nicolae erau inchis si chipul lui era contorsionat intr-o masca de placere, fiori electricise fugareau prin tot trupul lui. Ochii Dianei erau inchisi in timp ce sugea foarte lacoma si Codruta privea foarte atenta la gura prietenei ei cum lua in repetate randuri pana la baza penisul lui Nicolae, limba ei sfichiuindu-se fierbinte prin prejurul bilelor lui. Nici unul dintre ei nu putea sa vada figura care era la intrarea in camera de zi, privindu-i foarte excitat.
Codrut repede si-a aruncat cheile pe o masuta si apoi si-a tras penisul afara din pantaloni. Era aproape erect, tresarind puternic la spectacolul dat de iubita si sora lui atunci cand sugeau penisul lui Nicolae, amandoua in acelasi timp. Prinzandu-se de erectia lui cu o mana, Codrut si-a desfacut cravata cu cealalta mana si pur si simplu privea hipnotizat, incercand sa decida care va fi urmatoarea ei mutare. Pofta de a plonja penisul lui erect in oricare din cele doua pasarici zemoase si fierbinti era incredibil de puternic, dar s-a decis sa se retina pe moment, cel putin pana cand Nicolae isi varsa proteinele in stomacul Dianei. Cel putin si amicul lui nu l-a deranjat atunci cand el era victima celor doua vampiroaice……
“O sa explodez!” a tipat Nicolae.
Diana a scancit si ochii ei albastrii s-au deschis in timp ce gusta torentul de sperma care a inceput sa erupa in gura ei. Il inghitea repede, dar penisul pulsand al fratelui ei turna torent dupa torent care gura ei nu prea putea sa il contina si sa il inghita indeajuns de repede.
Codrut privea cum sperma lui Nicolae se prelingea din gura Dianei umpluta la refuz cu acel penis monstruos si apoi cadea direct pe chipul Codrutei. A inceput sa isi pompeze penisul, ochii lui atintiti direct asupra spectacolului si arzand datorita excitatiei.
Diana s-a luptat foarte voiniceste sa inghita toata incarcatura fratelui ei, o incarcatura cremoasa si foarte delicioasa, dar ca de fiecare data cand il sugea, Nicolae ejacula asa de mult si de rapid incat practic niciodata nu prea reusea sa tina pasul si se prelingea mereu pe marginea buzelor ei larg intinse si direct pe chipul Codrutei. Codruta a simtit si ea iubea foarte mult acel contact fierbinte. Putea sa simta cum bilele iubitului ei pompau afara incarcatura lui si continua sa umple gura Dianei cu samanta lui delicioasa, si aceasta continua sa suga si sa linga si sa inghita furios, serpuindu-si funduletul ei sexy in toate directile si in cel mai erotic mod posibil.
Cu o ultima inghititura, Diana a inghitit ultimele picaturi ale incarcaturii de proteine a fratelui ei si apoi si-a retras buzele de pe penisul lui care incepea sa piarda din taria lui. Codruta a simtit cum iubitul ei si-a tras bilele lui golite afara din gura ei si a aruncat un ranjet inspre iubitul si prietena ei, chipul ei destul de bine acoperit cu samanta lui Nicolae.
Scancind si gafaind, Diana a inceput sa linga sperma delicioasa de pe chipul Codrutei, limba ei lapaind crema care acoperea destul de copios chipul acesteia. Codruta a impins chipul ei inspre prietena ei lacoma dupa un shake delicios de proteine, mana ei cazand intre picioarele ei si a inceput sa frece pasarica ei care simtea o nevoie mare de a fi satisfacuta.
Dar Nicolae nu a lasat-o si a impins mana iubitei lui de la pasarica ei si a inceput sa o futa cu degetele intr-o frenezie. Codruta a tipat plina de pasiune in timp ce iubitul ei pur si simplu isi futea degetele in pasarica ei zemoasa, direct peste punctul ei G. Si apoi, Diana si-a impins limba ei imbibata cu sperma direct in gura Codrutei si aceasta a supt-o nerabdatoare sa guste sperma iubitului ei. Apoi Codruta si-a tras mana care mai devreme a fost la pasarica ei in sus la sanii ei si s-a alaturat mainilor Dianei care ii framanta si dezmierda si ciupea si gurile lor continuau sa se sarute foarte pasional. Codruta si-a impins apoi cealalta mana direct intre coapsele zvelte ale prietenei ei si a inceput sa frece umezeala care exista acolo.
Codrut nu a mai rezistat mult timp sa stea linistit. “CE DRACU SE INTAMPLA AICI?” a tunat el.
Parca treziti dintr-un somn foarte placut de realitate, cei trei au tresarit din imbratisarea lor ca si cum au fost curentati. Codruta a incercat sa isi acopere sanii si pasarica si Diana s-a facut ghem, in timp ce Nicolae si-a cupat penisul si bilele. Toti trei priveau prin camera de zi inmarmuriti in incercarea de a afla cine putea fi. Codrut doar statea acolo in fata lor si radea de numai putea, penisul lui gros si lung si tare scos afara din pantaloni.
“Mah, de nu te trezesc odata cu furtunu…” a zis Nicolae, incepand sa se relaxeze si incepand sa rada de la farsa la care a fost supus mai devreme.
“Tu chiar vrei nu mai primesti nimic o luna?” a inceput sa ranjeasca Diana, imbujorata.
“Ce sa zic, imi place cum va speriati… iarasi…”
“Tu chiar vrei sa nu mai primesti nimic!” a zis Codruta, miscand mainile ei din prejurul sanilor si pasaricii ei. “Iti dai seama ca odata numai primesti pizda o luna de la mine sau Diana si atunci ce faci?”
“Ma descurc…” a ranjit Codrut.
“Sa mai vad ce femeie vrea sa fie cu ti...



    Login