Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 6
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 6949 ori - Nota 7.26 (34 voturi)
Capitolul 13

27 iunie 2005 - luni

Pe la doi jumate, Diana isi lovea pumnii de volanul Audi-ului ei.
“Ohhh, la naiba cu masina asta! Intotdeauna a pornit inainte, sti cum se repara?”
“Nu te uita la mine, Diana” a zis Nicolae. “Daca intru in ea pierzi garantia. Mai bine cheama pe aia de la service si sigur tio repara!”
“La naiba! Se pare ca mergem cu busu” a zis ea, dandu-se jos din masina, rochita ei de vara ridicandu-se in sus pe coapsele ei zvelte.
Nicolae o tinea pe Diana de dupa cap in timp ce asteptau busul sa vina. Radeau si glumeau ca doi tineri indragostiti pentru prima data. Nu era nimeni in statie si plus ca Nicolae mai intindea coarda. Daca ii vedea cineva cunoscut stiau ca astfel de comportament era ceva obisnuit intre cei doi. Cand autobuzul a ajuns era plin la refuz. Nu aveai loc.
“De unde au aparut toti acesti oameni?” Diana vroia sa stie in timp ce se inghesuiau inauntru.
“Mie cam imi place Diana” a soptit Nicolae, impingandu-se in fundul ferm si rotund al surorii lui.
Diana s-a miscat pana cand a simtit cum monstrul lui in stare dorminda s-a aliniat pe toata crepatura fundului ei. Simtea chiar si cum incepea sa creasca si sa se intareasca prin rochita ei. Si-a intors capul si i-a dat fratelui ei un ranjet viclean, flexand fesele fundului ei in timp ce el trasa cu un deget conturul fundului ei.
“N-ai chiloti surioara?” a soptit el.
Diana a zambit si a dat din cap in semn ca nu are. Tachinator, Nicolae a strans putin fundul ei. Era destul de usor sa faca asta de vreme ce erau impachetati ca sardinele in bus si cam toti cei din jurul lor erau intorsi cu spatele la ei. Era un drum de vreo douazeci de minute pana la urmatoarea statie. Diana i-a aruncat un zambet peste umar, impingand fundul ei invitator in mana lui. Apoi ochii ei s-au deschis larg, Nicolae ii ridica rochita in sus peste fundul ei
Ca deobicei in aceasta perioada a anului, picioarele lungi ale Dianei nu erau acoperite de nimica. Si nu avea nici tanga, imbracamintea ei favorita. Ea s-a cutremurat in timp ce fratelui ei proba intre picioarele ei sub rochita ei ridicata. Ea s-a uitat in prejur la ceilalti pasageri, dar nimeni nu stia ce face scumpul ei frate in aceste momente. O excita faptul ca era simtita in public, in acest autobus plin cu pasageri, si si-a miscat fundul ca si cum ar fi fost de la inertia miscari autobusului.
Miscand mana lui mai sus, Nicolae a inceput sa dezmierde pasarica umeda a surorii lui, si Diana si-a deschis picioarele cat de bine a putut. Un suspin moale de placere a venit de la ea in timp ce el isi introducea degetul mijlociu in gaura ei stramta, futand-o cu degetul in timp ce calatoreau alaturi, fara ca nimeni sa-i bage in seama.
Nicolae freca clitorisul ei, apoi a introdus degetul lui in sus in gaura ei. Genunchi Dianei aproape ca au cedat. Ea s-a uitat la el iarasi peste umar, ochii ei putin intredeschisi. Nicolae i-a ranjit un ranjet dinacela viclean, si apoi si-a scos degetul din gaura ei stramta, miscandu-l in sus si in jos pe crepatura fundului ei. Devenind si mai indraznet, el a inceput sa probeze gaura fundului ei, frecand rozeta cu o atingere de peana. Pasarica Dianei pulsa si sucurile ei curgeau incet in jos pe interiorul feselor ei, curgand in jos neoprindu-se.
Uitandu-se in ochii surorii lui, un ranjet pe chipul lui, Nicolae a inceput sa preseze varful degetului lui mai tare la intrarea in fundul ei. Diana a sasait usor, si si-a impins fundul ferm inapoi in degetul fratelui ei. Asta era exact raspunsul pe care Nicolae il astepta, si fara nici o avertizare si-a introdus degetul uns de sucurile pasaricii ei in fundul ei stramt.
“Ooooooohhhh!” s-a cutremurat Diana.
Ranjind vicleneste, Nicolae isi futea degetul in si-n afara fundului ei, fesele ei aproape expuse. Daca nu era grupul de barbati si femei presandu-se in jurul lor, fundul gol al Dianei si ceea ce facea Nicolae ar fi fost vizibil la toata lumea care s-ar fi uitat la ei.
Dianei nici nu ii mai pasa. Ea se simtea salbatica, excitata la maxim ca fratele ei se juca cu pasarica ei chiar in autobus plin cu pasageri. Ochii ei parca s-au intors in cap in timp ce mintea ei se zvarcolea cu tot felul de idei si ganduri nastrusnice. Era incredibil de excitata. Faptul ca era fututa cu degetul intr-un autobus plin cu oameni era o experienta erotica incredibila. Diana a simtit cum pasarica ei incepe sa se cutremure si sa se furnice de excitare.
“Chiar ca e stramt aici surioara” a zis Nicolae, vocea lui neobisnuit de tare, Nicolae folosind iara alintul care era intre ei.
“Chiar ca e fratioare” a raspuns intr-o voce aproape ragusita.
O femeie s-a uitat la Nicolae. “Te simti bine, tinere? Poti sa respire?”
“Da doamna” a raspuns politicos Nicolae, dandu-i Dianei o impunsatura adanca cu degetul ei. “Sunt bine. E doar foarte stramt aici, asta e tot.”
Femeia i-a zambit Dianei.
“E foarte frumos sa vezi in ziua de azi un tanar asa de politicos” i-a zis Dianei. “Ai un frate foarte politicos.”
“Stiu” a raspsuns Diana, incercand sa faca vocea ei sa para cat mai naturala. “Multumesc.”
Nicolae si-a marit impunsaturile, futand degetul lui puternic in fundul fierbinte al surorii lui. Apoi Diana a suspinat cand el a tras degetul afara, fundul ei inclestandu-se puternic. Dar apoi el si-a impuns degetul in pasarica ei, futand pasarica ei umeda. Fundul Dianei se misca foarte tare de colo pana colo in autobus in timp ce Nicolae isi scufunda degetul pana la refuz in pasarica ei. Ea numai era capabila sa stea locului.
“Ti-e rau?” a intrebat-o femeia aceea pe Diana, ingrijorare aparand in ochii ei.
“Nu! Nu, sunt bine.” Diana a reusit sa zambeasca. “Ma simt bine… foarte bine.”
“Chiar ca te simti bine, surioara” a zis Nicolae, uitandu-se la fata imbujorata si transpirata a surorii lui. “Te simti al naibii de bine!”
El isi impungea degetul in sus si-n jos, si Diana putea parca sa auda cum umezeala pasaricii ei facea cand sugea degetul lui adanc in ea. In putin timp a simtit cum un val binevenit de placere s-a raspandit prin tot trupul ei in timp ce Nicolae pompa degetul lui adanc in pasarica ei, celelalte degete razuindu-se delicious de clitorilui ei pulsand.
Diana cu succes a ascuns un geamat in timp ce avea un orgasm foarte intens. Dar nu putea sa faca nimica s-a ascunda miscarile ei involuntare pe care le are deobicei in preajma oricarui orgasm puternic. Coapsele ei s-au lovit de femeia apropiata de ei, si chiar si in timp ce ea isi avea orgasmul, Diana a reusit sa se scuze, vocea ei ragusita si taind cam cuvintele. Nicolae chicotea in timp ce isi retragea degetul din pasarica plina de crema a surorii lui, dezmierdand alunecoasa umezeala dintre picioarele ei.
“Mai sunt inca vreo zece minute pana la oprirea noastra, fratioare” a zis Diana cand l-a simtit pe Nicolae umbland la fermoarul pantalonilor lui. Ea a simtit ceea ce vroia super excitatul ei frate vroia sa faca, dar nu vroia ca el sa-si scoata unealta lui afara in acest autobus. Asta ar insemna sa mearga prea departe!
Nicolae a ranjit vicleneste cand a vazut expresia ingrijorata de pe chipul ei. Ochii ei s-au deschis larg pentru moment cand a simtit cum monstrul lui gol si tare se freca intre picioarele ei, atingand pasarica ei. Ea nu putea sa-i spuna sa se opreasca. Ea nu putea sa spuna nimic, pentru ca actiunile lor ar fi desconspirate. Cineva cu siguranta ar fi auzit, si ar fi prinsi. Cand a simtit capul monstrului lui cum se impinge printre labile nude ale pasaricii ei, Diana i-a aruncat un privire de ai grija ce faci, dar Nicolae doar a ranjit si mai vicleneste inapoi. Ea a simtit cum monstrul lui pulseaza, doar cu capul umflat in pasarica ei. Ea vroia sa-si plesneasca fundul inapoi in soldul lui si sa-l ia adanc in ea, dar nu putea sa faca asta.
Cu o miscare foarte inceata, Nicolae o futea pe sora lui printr-o miscare de ingenunchere si indreptare a genunchilor, o mana tinand-o de mijloc, cealalta sub rochita ei ridicata putin, dezmierdand fundul ei gol.
“Esti sigura ca te simti bine?” a mai intrebat acea femeie bagareata. “Arati foarte transpirata si imbujorata, si te si cutremuri. Sa-i spun sa se opreasca?”
“Cui?” a intrebat Diana, intrebandu-se daca cumva acea femeie stie ca Nicolae o fute asa de grozat.
“Soferului” a zis femeia.
“Nu e in regula” a reusit Diana sa raspunda intr-o vocea aproape soptinda. “Ma simt foarte foarte foarte bine, multumesc. Se va termina in curand.”
“Esti sigura, surioara?” a intrebat Nicolae, uitandu-se la femeia bagareata. “Esti sigura ca se va termina in curand?”
“Sper ca nu… vreau sa zic, sper ca da!”
Era foarte dificil pentru ea sa stea nemiscata in timp ce fratele ei isi futea monstrul in si-n afara pasaricii ei. Ea vroia sa se miste si sa rupa tot, sa-si arcuiasca fundul inapoi inspre el, pentru ca el sa poata sa-si bage pula in ea cat de tare si de adanc putea. Totusi, sa fie fututa de fratele ei in aceast autobus plin la maxim o excita la maxim, si simtea cum un alt orgasm incepea sa se formeze in vulcanul stomacului ei. Se tinea tare de bara de deasupra capului ei, miscandu-se odata cu miscarea autobusului, aproape inclestandu-si dintii incercand cat putea de tare sa nu tipe in gura mare extazul ei. Si-a inchis ochii, un zambet de placere totala pe chipul ei imbujorat, buzele ei usor intredeschise si varful limbii ei usor dezmierdandu-le.
Nicolae si-a tras pentru un moment monstrul afara din pasarica ei, si Diana nu a putut sa nu scoata un sunet de prostest. Acest zgomot a facut-o pe acea femeie sa o priveasca ingrijorata pe Diana. Diana i-a aruncat femeii un zambet si ochii ei parca s-au intors in capul ei cand a simtit cum fratele ei isi insereaza penisul plin cu sucurile ei in crepatura fundului ei. A simtit cum impinge capul lui umflat in gaura fundului ei si a strans cat de tare a putut, stiind ce incerca fratele ei. i-a mai aruncat inca o privire avertizatoare, dar Nicolae doar a ranjit vicleneste, presand penisul lui si mai tare in fundul ei.
“Nicolaee…..” a suspinat Diana usor.
“Esti sigura ca totul e in regula?” a intrebat acea femeie.
“Nu… sunt bine… crede-ma,” a zis Diana intr-o voce ragusita. “E doar ca eu sunt… e foarte cald cu toti acesti oameni in autobus. Imi voi reveni in curand.”
“Stiu ca iti vei reveni surioara” a zis Nicolae, impingand mai tare in fundul strans al surorii lui. “Daca te-ai relaxa putin, totul va fi bine.”
“Voi incerca…, dragule” a raspuns ea respirand greoi.

In timp ce Diana se relaxa, Nicolae a impins capul penisului lui inauntrul fundului ei. Diana si-a tinut respiratia, temandu-se sa nu planga de placere sis a o auda toata lumea. Nu de durerea socului… pur si simplu din cauza momentului excitant in care se afla. Era o senzatie arzatoare, dar era super. Gaura fundului ei era larg deschisa, si continua sa-si tina respiratia in timp ce Nicolae isi insera din ce in ce mai mult din monstrul lui mai adanc in anusul ei.
Apoi Diana si-a strans rozeta fundului in jurul monstrului introdus de jumate in anusului ei, intr-un efort sa-l opreasca pe Nicolae sa o futa. Nu pentru ca durea, s-au din cauza unui sentiment de degradare, dar experienta inca era noua pentru ea, simtea ca acest lucru trebuie explorat mai bine acasa cu Nicolae… ca sa simta aceste senzatii sublime ale monstrului lui in fundul ei in privatiunea dormitorului… nu intr-un autobus… in public!
“Nu, fratioare!” a tresarit Diana, miscandu-si fesele in fata.
“Surioara!” a gemut Nicolae.
Penisul lui a iesit afara din fundul ei chiar in momentul cand el a explodat. Diana a simtit jeturile firbinti ale samantei lui pe fundul ei, simtea cum se prelinge pe crepaturi si ardea in gaura inca deschisa.
“Imi pare rau” a murmurat ea. “Nu stiam ca esti asa aproape, iubitule…”
Autobusul s-a oprit dintr-o data, si pasagerii au inceput sa se inghesuie pe langa ei. Repede Nicolae si-a bagat pula in pantaloni, indreptand rochita surorii lui peste fundul ei in acelasi timp. Dupa ce au iesit afara din autobus, ea s-a intors inspre el.
“Chiar ca vroiai sa ma futi in autobus, nu-i asa?”
“Chiar ca te-am futut, surioara.”
“Si ai explodat peste tot fundul meu” s-a plans Diana, dar nu putea sa nu zambeasca vicleneste. “Sper ca nu se vede prin rochita mea.”
Nicolae s-a uitat la posteriorul.
“Doar putin patat, surioara. Arati bine in rest.”
“Drac impelitat ce esti” a zis ea, chicotind in ciuda situatiei. “Nu pot sa am deloc incredere in tine?”
“Poti avea in mine, surioara” a zis Nicolae, infasurand mana lui imprejurul maini lui in timp ce se indreptau inspre cladirea mallului. “E pula mea cea de care trebuie sa ai grija” i-a soptit la ureche.
“Incep sa invat si asta” a ras Diana, strangandu-l pe fratele de mana.

Capitolul 14

27 iunie 2005 - luni

Diana examina in detaliu îmbracamintea din magazin, în timp ce fratele ei statea prin preajma plictisit. Nicolae nu a avut nici un interes în îmbracaminte, în special de îmbracamintea pentru femei. Asta este, pâna când a vazut-o pe sora lui cautand prin niste standuri de lenjerie si costume de baie de femei. Diana i-a zambit fratelui ei mai ales ca el a început sa ocheasca unele costume.
"Iti place aceste?" ea a intrebat, care tinea o frumoasa pereche de chilotei de dantela. "Cred ca sunt destul de draguti".
"Ei ar fi mai draguti pe tine", a spus el. "Nu prea imi pasa de chiloti in aceste momente decat daca sunt pe tine, surioara."
"Sau deloc pe mine," a ras Diana, punându-le inapoi.
Ea a ales un nou portjartier si o jumatate de duzina de perechi de tanga. In timp ce se uita printr-un set de haine care erau la reducere, Nicolae s-a indepartat de ea. Cand Diana l-a gasit, el cauta o modalitate prin care sa poata sa se uite prin perderele de la custile de proba.
“Ai ceva noroc, fratioare?” a zambit ea.
“Deloc” s-a plans el. “Vroiam sa o vad pe tipa aia.” A aratat el inspre o tipa atractiva care era langa vanzatoare platind pentru niste haine. “Are un fund dragut, nu-i asa, surioara?” Nicolae incerca sa o faca pe Diana geloasa, dar nu reusea.
Diana s-a uitat cu un ochi critic la tipa respective. Chiar ca avea un fund cat de cat aratos, dar deloc ca al ei, daca se gandea bine fundul ei era cu mult mai tonifiat si mai rotund ca al acelei fete. Dar na. Stia foarte bine ca Nicolae se juca cu ea, si ii dadea niste idei. Diana ca sa-i atraga atentia si-a bagat un deget in coastele fratelui ei zicand: “Nu sunt eu de ajuns pentru tine?”
“Da” a ranjit el miseleste. “Dar asta nu inseamna ca nu am voie sa ma uit dupa altele. Pana la urma trebuie sa tinem aparentele, nu?”
“Aha. Ok. Nici o grija.” a raspuns Diana, facandu-i cu ochiul.
Diana nu a putut sa nu observe umflatura foarte proeminenta din jeansi lui. Ochii ei au inceput sa licareasca la fel ca si cum pasarica ei reactiona doar cand ii vedea taria.
“Trebuie sa fac ceva despre asta” si-a zis mai mult doar pentru ea, intorcand spatele ei inspre fratele ei, tragandu-l intre niste rafturi de haine.
Acoperita in acest fel, Diana l-a prins de umflatura pe fratele ei, facand ca ochii lui sa se intoarca in cap de placere. Uitandu-se atenta prin prejur, ea a scos erectia lui afara din pantaloni, apoi, fiind sigura ca el era presat de raft, a inceput sa-i pompeze penisul, masturbandu-l nebuneste.
Nicolae si-a inclestat pumnii, expresia lui indicand placerea lui. Diana, se prefacea ca se uita la haine, in timp cel masturba, frecand palma ei peste capul umed al monstrului lui.
“Asta te va invata sa incerci si sa ma futi in autobus” a zis Diana cam nervoasa, dar privirea de pura placere de pe chipul ei a tradat propria ei excitare.
“Ai grija, surioara” a gemut Nicolae. “O sa ma faci sa explodez peste aceste haine frumoase.” Diana a strans penisul lui si mai tare, pompand si mai tare, fiind atenta sa nu apara cineva din senin.
Diana a continuat sa sorteze hainele cu mana ei stanga, nici macar nu se uita la ele. Mana ei dreapta pompa si strangea de penisul fratelui ei. Nicolae a inceput sa rasusfle si mai tare, si avea dificultati incercand sa se prefaca plictisit.
“Simte-mi pasarica” a soptit Diana in urechea fratelui ei. “Sunt asa de umeda iubitule incat nici nuti dai seama!”
Ea a simtit mainile fratelui ridicat partea din fata a rochitei ei, si se uita prin prejur roata in tot magazinul. Erau doar cativa clienti, toate femei, si erau mai mult interesate de standul de reduceri decat de ea si de Nicolae. Ea si-a impins soldurile in haine si fratele ei i-a ridicat rochita indeajuns incat sa simta nuditatea absoluta a pasaricii ei. In timp ce el masa un deget in sus si-n josul clitorisului ei umflat, Diana scotea niste sunete foarte excitabile in timp ce pumnul ei pompa din ce in ce mai repede monstrul lui.
Ea avea puternica dorinta sa-l ia pe Nicolae in pasarica ei, sa incerce sa ascunda ceea ce fac cu hainele si sa-l futa pana zicea ca numai vrea. Cumva, cumva, Diana a rezistat acestui impuls, si isi pompa mai departe pumnul pe monstruozitatea lui, disperata dorind sa-l faca sa scuipe samanta lui afara cat mai repede. Degetul lui Nicolae acuma futea pasarica ei, si Diana si-a impins soldurile in fata, deschizand picioarele ei putin mai tare pentru ca el sa aiba acces mai usor la ea.
“Scuza-ti-ma.” O femeie s-a frecat de fundul Dianei in timp ce cauta pe raftul din spatele ei.
“Nici o problema” a raspuns Diana intr-o voce ragusita, pompand foarte repede unealta lui.
Femeia le-a aruncat o privire ciudata, apoi a trecut mai departe.
“Crezi ca stie, surioara?”
“Cui crezi ca ii pasa?” a gemut Diana. “Sunt pe cale sa explodez, iubitule.”
“DAaaaa” a gemut si el.
Nicolae isi futea detetul in si-n afara pasaricii ei foarte repede, apoi il ridica la clitorisul ei rosu de placere. El isi zdrobea palma mainii ei de clitorisul ei, frecandu-l tare. Apoi, folosind degetul mare si aratator, il strangea putin, asa cum ii placea ei mai mult. Diana a scos un sasait, fundul ei tresarind tare. Ea s-a prins de penisul fratelui ei cat de tare a putut, pompand lunga lui erectie intr-o frenezie de pofta trupeasca.
“Ohhhhhm ohhhhh!” s-a vaitat in soapta Diana, indeajuns incat sa nu atraga atentia asupra lor.
Mana ei stanga s-a oprit din jocul cu hainele si a lovit-o de palma fratelui ei care era la pasarica ei, zdrobind palma lui puternic de clitorisul ei in timp ce avea un orgasm puternic. Ea aproape ca putea sa simta buzele pasaricii ei deschizandu-se si inchizandu-se in timpul orgasmului. Contractile adanc in pasarica ei convulDiana pareau incredibil de intense. In timp ce spasmurile s-au mai domolit, Diana a inceput sa pompeze penisul lui iarasi.
“E randul tau” a zis ea printre respiratii ragusite. “Haide, da-ti drumul odata, iubitule! Vino pentru surioara ta!”
Nicolae se tinea acuma de bara de metal care sustinea rafturile, incercand puternic sa se prefaca ca este calm. Monstrul lui era pe cale sa explodeze, bilele lui erau in foc parca.
“Uuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh, surioara… acummmmmmmm!”
Penisul lui a explodat si Diana a tors moale, cupand degetele ei peste capul penisului lui, pasarica ei frematandu-se cu o pofta reinoita in timp ce simtea cum samanta fratelui ei improsca puternic in palma mainii ei. Ea si-a folosit degetele sa le alunece dealungul lungimii organului lui in timp ce el exploda, lasand samanta lui fierbinte sa imbibe mana ei, si hainele. In curand Nicolae a terminat explozia lui.
“Frumos, nu?” a zis Diana, lasand unealta lui libera. “Acuma, pune chestia aia in pantaloni pana nu ne prinde cineva.”
In timp ce Nicolae isi indesa unealta semierecta in pantaloni cu greutate, Diana a ridicat mana ei plina inca de samanta lui la gura, uitandu-se exact in ochii lui, si a lins sperma lui cu limba. Nicolae a suras si a aranjat rochita ei pe fundul ei, mainile lui dezmierdand intim fesele ei rotunde si ferme.
S-au mai plimbat prin magazine, Diana uitandu-se la costume, niste bijuterii si cosmetice. Nicolae o urma, mereu era in urma ei, si urmarea cu privirea fiecare miscare a ei. Ii placea enorm de mult sa o priveasca cand se apleca sa se uite la ceva, uitandu-se enorm de mult la fundul acela perfect al ei, mai ales ca rochita ei nu ascundea mare lucru din formele ei atletice si volumptoase. Diana stia ca se uita la aceasta, si incerca sa-l incite cat putea de tare. Cumparaturile il vor excita asa de tare incat cand vor ajunge acasa va avea inca cateva ore in care el nu va mai parasi pasarica ei.
Cateodata Nicolae se mai impingea in ea si isi freca unealta semierecta de crepatura fundului ei. Acest contact intim in acest loc public o mentinea intr-o stare de nevoie si dorinta animalica, asigurand ca pasarica ei sa ramana fierbinte si pulsand si umeda. Din cand in cand ea isi mai atingea ‘neintentionat’ mana de umflatura din pantalonii lui care chiar dupa experienta de mai devreme tot nu a disparut, zambind vicleneste. Nu a durat mult si iara Nicolae avea o tarie gata de atac, o tarie al naibii de tare.
“Acuma nu putem sa plecam de aici” a zis ea, uitandu-se la proeminenta lui umflatura. “Ne-ar putea aresta pentru furt din magazine, crezand ca penisul acela al tau e ceva marfa sau ceva de genu asta.”
“Atunci ar trebui sa facem ceva, surioara, pentru ca de curand nu se va lasa in jos de unul singur.”
Diana s-a gandit pentru un moment, apoi l-a luat de mana.
“Cred ca a venit timpu sa incerc cateva rochite.”
“Si ce lucru bun o sa-mi faca asta mie, surioara?”
“Vei vedea” a raspuns ea, tragandu-l dupa ea in departamentul de rochii.
Alegand trei rochite, Diana le-a luat cu ea la camera de proba, cu Nicolae dupa ea. A fost oprita de tanara vanzatoare.
“Scuze, domnisoara, dar prietenul dumneavoastra nu poate intra acolo.”
“Trebuie sa ramana cu mine” a zis Diana. “Sti, sufera de o boala foarte rara. Nu poate fi lasat singur nici macar pentru cateva minute.”
“Oh?”
“Are convulsii, si exista doar o singura modalitate prin care le poate controla,” a raspuns Diana cu o voce care convingea orice persoana. “Nimeni nu poate face asta decat eu. De aceea trebuie sa fiu prin preajma lui mereu.”
Fata s-a uitat la Nicolae, si el a inceput sa faca niste fete si niste miscari bruste, parca ar fi un schizofrenic sau retardat mintal.
“Aha…” a zis vanzatoare intelegatoare.
“E in regula, mintea lui e la acelasi nivel ca al unui copil de sase luni.”
“Inteleg acuma” a zis tanara, dandu-se inapoi. Ochii ei au prins umflatura din pantalonii lui, si a rosit.
“Si aceea, de asemenea” a zambit Diana. “Mereu e asa.”
“Aha… acuma inteleg” a zis tanara, uitandu-se la umflatura lui Nicolae cu o licarire ciudata in ochii ei. “Pai…, atunci o proba in doi e in regula. Cam de cat timp aveti nevoie sa faceti aceasta proba?”
“Pai cam o juma de ora, daca nu va suparati, crizele lui dureaza odata ce pornesc si dureaza mult pana cand il pot controla, intelegeti?”
“Perfect. Exista o cabina la capatul culoarului perfecta pentru astfel de crize. Presupun ca tot ce probati si cumparati nu?” a zis tanara.
“Binenteles. Si inca ceva pentru deranj si putina intimitate” a raspuns Diana.
Diana l-a condus pe fratele ei in mica cabina de proba de la capatul culoarului. Cu siguranta nu era prima femeie care e venit la cumparaturi si care incearca hainele in aceasta cabina, judecand dupa modul de reactie al tinerei vanzatoare. Ei asta ei, fetele trebuie sa se ajute intre ele, mai ales in astfel de situatii, a gandit Diana. Nicolae i-a facut niste fete, limba lui miscandu-se dintr-o parte in alta a gurii. Diana a ascuns un chicotit in timp ce isi ridica rochita de pe ea si isi deschidea picioarele. Si-a asezat un picior pe bancuta mica din cabina, si si-a impins pasarica ei rasa in intregime inspre el.
“Grabeste-te si fute-ma!” a soptit ea. “Inainte sa ai vreo convulsie.”
“Duhhhhhhhhh…” s-a jucat Nicolae, deschizand jeansii lui si tragand afara monstruozitatea lui pulsanda.
“Grabeste-te prostutule!”
Diana s-a sprijinit de perete, cu un picior pe bancuta, tinandu-si rochita in jurul mijlocului. Nicolae s-a apropiat de ea, si spre bucuria lor, el si-a dat seama ca poate sa-si plonjeze penisul in pasarica ei in pozitia in care se afla foarte usor. Diana s-a prins de umerii fratelui ei, ochii ei sclipind de dorinta in timp ce simtea penisul lui lung si tare alunecand sensual in pasarica ei umeda. Nicolae si-a pus mainile in jurul fundului surorii lui si a plonjat adanc si rapid in pasarica ei. Diana a simtit cum aerul iese fortat din plamanii ei, facand ca tacerea ei sa fie greu mentinuta. Dar a reusit sa nu scoata nici un sunet in timp ce fratele ei pompa monstrul lui in sus in burtica ei sexi, futand-o adanc si delicious.
Nicolae se tinea de posteriorul energetic al surorii ei, degetele lui intrand in crepatura fundului ei. El a gasit gaura fundului ei, si a inceput sa o frece in timp ce futea pula lui in si-n afara pasaricii ei. Diana si-a infipt degetele in umerii lui musculosi, ochii ei inchizandu-se strans de placere ce el i-o dadea. Pomparile lui puternice au facut ca pasarica ei sa inceapa sa se stranga incontrolabil, si de fiecare data cand pompa in ea, clitorisul ei era atins foarte excitant si materialul dur al jeansilor lui. Chiar si duritatea pantalonilor lui cand zgaraiau coapsele ei interioare o excitau.
Nicolae i-a lasat fundul, si a deschis partea din fata a rochitei ei, scotand un san afara. Diana s-a uitat cu nervozitate la cortina subtire care ii despartea de magazine, dar nu a zis nimica in timp ce fratele ei a inceput sa suga infometat sanul ei, mainile lui pe posteriorul ei, trantind soldurile ei inspre penisul lui in timp ce el il plonja adanc in pasarica ei.
Diana se lupta cu greutate sa nu planga de placere, muscandu-si buza ei inferioara in timp ce soldurile ei se svarcoleau si saltau in acelasi ritm cu futaiul energetic pe care fratele ei il dadea. Dar ea nu putea sa faca nimica sa ascunda zgomotele zemoase pe care monstrul lui le facea cand plonja adanc in si-n afara pasaricii ei, cu exceptia faptului sa spere ca nu erau auziti de din afara micutii cabine de proba.
Nicolae a supt sanul ei, tragand ca un aspirator in gura lui sfarcul ei, aproape pana in gat. Respiratia lui fierbinte pe sanul ei foarte sensibil strapundeau pielea ei, si Diana si-a dus o mana pe ceafa fratelui ei, tragand gura lui mai tare in sanul ei. Frictiunea monstrului lui alunecand inante si inapoi peste clitorisul ei sensibil crea o senzatie fantastica in pasarica ei. Nodul clitorisului ei pulsa, zdrobit de fiecare data cand penisul lui pompa.
Cu cat o futea mai repede, cu atat ea devenea mai excitata. Tinand fata lui puternic la sanul ei, cealalta mana a ajuns la fesele fundului lui, si l-a tras puternic inspre ea. Nicolae a inceput sa frece rozeta fundului ei, si Diana a incercat disperata sa ascunda zgomotele extazului care bolborosea la buzele ei.
“Inauntru” a sasait ea.
Nicolae nu a inteles, asa ca s-a uitat in sus la fata contorsonata de placere a surorii lui, inca mai sugand sanul ei.
“Inatru in fundul meu!” a soptit ea cat de incet a putut. “Baga-ti degetul in fundul meu, iubitule!”
Ochii lui au sclipit, si a preset degetul tare de intrarea in fundul ei stramt. Si-a impins degetul si penisul lui inauntru in acelasi timp, si Diana aproape ca a lesinat de la aceasta senzatie. Simtind cum fratele ei o futea cu degetul in fund in timp ce monstrul acela minunat al lui futea pasarica ei arzanda, ea a cedat lasandu-se purtata pe valurile arzande care au pornit din salele ei, neputincioasa sa faca alceva.
“Uuuuuuuuuuuuuggggghhhhh, fratioare!” a suspinat ea cat de incet a putut.
Gura Dianei a format un O oval in timp ce exploda. Ochii ei s-au deschis larg. Pasarica ei prinzandu-se de penisul lui, tragand in ea ca si cum ar un aspirator. Convulsiile erau foarte puternice, si la fel erau si valurile de placere care se rupeau prin intregul ei corp. Defapt, asa de intens a fost orgasmul, incat Diana a trebuit sa-si plesneasca mana peste gura ei pentru a putea sa retina tipetele de extaz care amenintau sa se prelinga printre buzele ei intredeschise placere.
Simtind cum pasarica surorii lui se strangea in jurul penisului lui, Nicolae a futut-o cu frenezie, plonjand penisul lui adanc in pasarica ei fierbinte, pompand gaura ei cat de tare putea. Pasarica ei a continuat sa se stranga si sa se relaxeze pe lungimea penisului lui, si bilele lui erau umflate aproape de expozie. El scotea gamete moi adanc in gatul lui, zgomotul oprit de sanul surorii lui care a continuat sa-l suga vicios.
Diana si-a infipt degetele in fundul fratelui ei, incercand sa simta gaura fundului lui prin jeansii lui. In timp ce ea exploda, pasarica ei se strangea tare in jurul penisului lui, Nicolae a mentinut plonjarile lui nemiloase cu degetul in rozeta ei. Diana a simtit ca explodeaza nu numai cu pasarica ei, dar si cu fundul ei, de asemenea. Era o senzatie fantastica, o senzatie care ii facea mintea sa se invarta cu o dorinta trupeasca depravata dusa la extreme.
Aproape neputincioasa, Diana s-a rezemat de peretele cabinei de proba, stand acolo in timp ce fratele ei a continuat sa plonjeze in pasarica ei ca un animal. Inca tare, Nicolae inca nu a explodat, si muncea cu frenezie sa-si descarce bilele in pasarica surorii lui.
“Grabestete!” a sasait ea. “Grabeste-te si explodeaza odata inainte sa fim prinsi!”
“Incerc, surioara!”
Diana si-a impins movila inspre el, luand penisul lui adanc, dar parea ca Nicolae numai avea sa explodeze de curand. Degetul lui a iesit din fundul ei si se prindea tare de fesele fundului ei delicious.
“Asteapta!” a gemut ea. “Lasa-ma sa ma intorc roata.”
“Aw! Ohhhh, surioara!”
“Grabeste-te, la naiba!”
Nicolae si-a tras penisul lui foarte plin cu sucurile ei din pasarica ei, si Diana s-a intors roata repede in mica cabina. Si-a ridicat rochita la mijloc, impingand fundul ei inapoi inspre fratele ei. S-a aplecat de perete.
“Acuma fute-ma!”
Nicolae s-a prins de soldurile surorii lui, impingand taria lui intre coapsele ei si in pasarica ei inca odata. El se holba la fundul zgaltaitor al surorii lui, privind cum se cutremura si se muleaza pentru el.
“Explodeaza, fratioare!”
“Incerc, surioara!” a gemut el
“Fute-ma in fund!” a soptit ea fara sa mai poata respire.
“Asta fac!”
“Aia e pasarica mea!” a suspinat ea. “Vreau sa ma futi in fund… fute-ma in fund iubitule!”
“In fund, surioara?”
“Da, acuma… ohhhhhh, ohhhh… grabeste-te!”
Nicolae si-a scos pula afara din pasarica ei ravasita, si alunecat capul umflat in sus pe crepatura fundului ei, pana cand ea a simtit-o pe fesele ei. Ea isi tinea respiratia in timp ce impingea fundul ei inspre el, simtind cum gaura fundului ei se deschide, parca invitand penisul lui sa o futa. Ea a scos un scancet cand capul monstrului a trecut de inelul stramt al anusului ei si a pompat adanc in fundul ei.
“Acuma fute, iubitule… si grabeste-te!”
Nicolae isi pompa monstruozitatea inauntru si-n afara gaurii ei, stand in spatele soldurile ei, privind cum pielea cremoasa si goala a fundului ei se cutremura de la pomparile lui.
Ochii Dianei s-au intors in capul ei la incredibila placere pe care monstrul lui o dadea in fundul ei. Se agita in el, rozeta fundului ei tinand lungimea monstrului ei stramt in ea. Penisul lui futea in ea foarte usor, facand ca gaura ei sa se cutremura frumos. Cateodata, cand el plonja foarte puternic, ea parca simtea monstruozitatea lui aproape in intregime in stomacul ei.
Era ceva salbatic, luand monstrul lui in aceast...



    Login