Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 59
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3497 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Codrut la intrebat pe Nicolae daca vrea o tura sa o futa pe Codruta, dar Nicolae i-a zis ca nu, fiind mai mult interesat de pasarica surorii lui in aceste momente. Codrut doar a ridicat din umeri si a continuat sa o futa in fund pe sora lui. In curand, Nicolae isi avea intreaga fata intre coapsele larg deschise ale surorii lui, alaturi de Codruta.
“Pizda Dianei are un gust bun, Codruta?” a ranjit Nicolae.
Codruta l-a privit in ochi pe amantul ei, ochii ei verzi sclipind vicleneste. “Poftim, gusta si tu, dragule!”
L-a prins de ceafa si si-a zdrobit buzele pasional de ale lui. El a sarutat-o inapoi, febril, si in timp ce Codruta isi serpuia limba imbibata cu sucurile Dianei in gura lui Nicolae, acesta a supt-o lacom, nerabdator sa deguste fructele pantecelor verisoare lui direct din gura fierbinte si umeda a Codrutei.
Amandoi s-au saturat pasional pentru ceva timp, numai devenind constienti de urgenta Dianei cand au simtit pasarica ei fierbinte saltand in sus, plesnindu-se de obrajii lor, disperata dupa ceva atentie. Nicolae si Codruta, fara tragere de inima, au rupt sarutul lor fierbinte si si-au infasurat buzele in jurul pasaricii neglijate a Dianei impreuna, pe rand lingand sucurile din pasarica ei si sugand pielea ei roza adanc in gurile lor.
Valuri de placere extatica treceau prin tot trupul Dianei cand a simtit doua seturi de buze lacome pe pasarica ei. Stiind ca acestea apartin fratelui si prietenei ei mareau enorm pofta care se fugarea prin tot trupul ei. Si-a retras gura de la pasarica Codrutei, neputincioasa sa isi mai retina excitatia.
“Uhhhhhhhhh! Daaaaaaa! Linge-ti-ma, amandoi! Unnnnnnnngggghhhhh! Ohhhh, doua guri nu sunt doar mai bune ca una… sunt fantastice! Ooooooooooh, wooooooooooooow, linge-ti-maaaaaaaaaaa!”
Nicolae si Codruta faceau exact asta. Limba activa si experta a Codrutei se lupta cu limba la fel de experta si activa a lui Nicolae pentru partea leului din crema care se prelingeau din Diana. Duelul s-a terminat intr-un compromis, cu Codruta sugand clitorisul erect al prietenei ei in timp ce Nicolae isi plonja limba adanc in gaura surorii lui ca un penis mic. Cand limbile lor ocazional se intalneau, Nicolae si Codruta se sarutau foarte pasional, impartind abundanta de sucuri din pasarica Dianei intre ei.
In scurt timp, Diana se zvarcolea si gemea ca o nebuna sub asaltul dual asupra pasaricii ei supra incalzita. Asa de mult, incat ea practic neglija complet pasarica prietenei ei. Tot ce conta in aceste momente erau incredibelele sentimente de placere care umpleau creierul ei.
Codrut inca o futea in fund pe sora lui, privindu-i pe cei doi cu o excitatie crescanda in timp ce isi pompa in mod constant penisul inainte si inapoi in fundul acela fierbinte si extrem de stramt. S-a uitat in jos printre coapsele surorii lui direct in gura intredeschisa a Dianei. Era doar la cativa cm de penisul lui, buzele ei pline si senzuale, delicios deschizandu-se din cauza extazului. El dintr-o data a avut o idee salbatica! Tragand penisul lui afara din tunelul rectal al surorii lui, tanarul l-a inserat repede in tunelul la fel de fierbinte al pasaricii ei, dandu-i cateva pompari rapide si adanci inainte sa il traga afara iarasi. Aplecandu-se inainte, el incet a alunecat penisul lui imbibat cu sucurile surorii lui pana la bile in gura intredeschisa a Dianei.
Diana a gemut de placere cand inghitea penisul tare ca piatra al lui Codrut, buzele ei desfacandu-se larg imprejurul acelei coloane lungi si groase, imbibata cu sucurile prietenei ei. L-a supt lacoma in gura si gatul ei, luandu-l cat a putut de adanc in gatul ei fara sa aiba nici un reflex de inecare. Obisnuita cu monstrul fratelui ei, in aceste momente aceasta obisnuinta era foarte bine venita.
Dintr-o data, Codrut si-a scot penisul afara din gura Dianei si l-a plonjat inapoi in pasarica zemoasa a surorii lui. El a inceput sa o futa iarasi puternic, simtind cum climaxul lui se apropia. Diana lingea si sugea bilele care se balanganeau in fata ei in timp ce Codrut isi plonja penisul adanc in pasarica ravasita a Codrutei. Ea lingea sucurile care se prelingeau afara din prietena ei si sugea labile si clitorisul acesteia in timp ce fratele acesteia o futea inspre un nou orgasm.
Codruta avea penisul lui Nicolae in gura ei si il sugea cat de puternic si de repede putea, vrand sa il faca sa ejaculeze inainte de propriul ei climax. Nicolae lingea pasarica Dianei ca un catelus nehranit, plonjand limba lui adanc in gaura ei nesatula si sfichiuind-o de multe ori peste clitorisul ei. Toti patru erau asa de aproape de un orgasm aproape simultan incat camera era plina de sunete si gemete constante de extaz.
Nicolae a explodat primul, gafaind in pasarica stramta a surorii lui in timp ce penisul lui exploda intre buzele Codrutei, umpland gura ei cu torent dupa torent de sperma cremoasa si fierbinte. Codruta inghitea fiecare picatura, chiar daca ejacularea lui a pornit propriul ei orgasm. Pasarica ei se convulsa imprejurul penisului plonjand al fratelui ei, inclestandu-se imprejurul lui asa de tare incat acesta a tipat puternic in extaz si a inceput sa ejaculeze incarcatura lui cremoasa in cele mai adancuri locuri ale pasaricii spasmande a surorii lui. Nicolae si-a pleznit gura peste pasarica surorii lui in timp ce exploda si sugea la clitorisul ei foarte puternic. In acelasi timp isi futea limba in gaura ei zemoasa si o agita peste tot acolo. Diana a explodat pe loc. Si-a aruncat pasarica in fata fratelui ei si a tipat in extaz in timp ce extazul ei exploda in valuri dupa valuri de placere foarte intensa prin tot trupul ei cutremurand.
Intr-un final, toti patru au cazut intr-o gramada de maini, picioare, pasarici si penisuri, trupurile lor nude sclipind din cauza transpiratiei, sucurilor si spermei tuturor. Penisul lui Codrut a alunecat afara din pasarica surorii lui si Diana a privit cum sperma lui cremoasa si alba a inceput sa se prelinga afara din gaura ei extrem de bine fututa. Si-a ridicat capul si a lapait acea mixtura gustoasa, futand cu limba in crepatura inca desfacuta a Codrutei sa scoata mai mult afara.
Nicolae lingea ramasitele climaxului surorii lui dintre labile inca cutremurande si, dupa ce era curata ca lacrima, s-a ridicat in fund, obrajii si barbia lui sclipind din cauza sucurilor ei.
“Woooow! Asta a fost fantastic!” a ranjit el. “Niciodata nu am mai fost supt si sa ling o pizda in acelasi timp!”
“Ar fi bine sa te obisnuiesti!” a tors Codruta, dand penisului lui moale un ultim sarut foarte dragastos. “Pentru ca am impresia ca tu si cu fratele meu o sa trebuiasca sa ne tineti pe mine si pe Diana foarte fericite pe viitor!”
“Conteaza pe mine!” a zis Diana, lingand penisul imbibat al lui Codrut.
“Uhhhhhhhhh, si pe mine!” a suspinat Codrut cand Diana l-a inghitit in intregime si nasul ei a facut contact cu pubisul lui.
Era doar inceputul festivitatilor………

Capitolul 67

18 iulie 2005 - luni

“Buna, fratioare, ce mai invarti?” a intrebat Codruta, intrand in biroul fratelui ei. “Tot cu proiectu ala?”
Codrut a dat afirmativ din cap. El statea inca la biroul lui, chipul lui putin imbujorat, foarte comod relaxat inapoi in scaunul lui. Ochii lui sclipeau usor si parca erau atintiti in spatiu.
“Atunci ce esti asa relaxat?” a intrebat Codruta.
Codruta s-a asezat cu fundul pe marginea biroului fratelui ei, proptindu-se in pantofii ei cu toc ascutit, rochita ei alunecand putin mai sus pe coapsele ei atletice. Codrut si-a lins buzele cand a observat asta si nu a rezistat sa nu arunce surorii lui o privire dinaia care zicea clar ce ar vrea sa ii faca acuma. Codruta in schimb s-a aplecat si a atins fruntea fratelui ei, observand ca avea temperatura.
“Ai febra, frati!” a zis Codruta zambind usor. “De ce nu o lasi mai moale cu proiectu asta?”
“Ehhhh… o las imediat dar acuma trebe sa termin ceva urgent…” a raspuns Codrut. Apoi si-a inchis ochii si a scrasnit din dinti.
Sub birou, Diana, era ingenunchiata intre piciorele amantului ei. Ea avea penisul lui lung si gros scos afara din pantalonii lui si pompa mana ei infierbantata in sus si in jos pe coloana lui intarita, incercand tare sa se retina ca nu cumva sa chicoteasca.
“Si cat de urgent e ceea ce faci?” a chicotit Codruta incepand sa inteleaga care era situatia.
“Foarte urgent…” a zis Codrut, vocea lui aratand foarte clar situatia in care era.
Sub birou, Diana continua sa pompeze unealta minunata a amantului ei, o mana acoperind gura ei in lupta cu chicotelile care amenintau sa erupa, si cealalta ferm infasurata imprejurul penisului lui si se misca rapid in sus si in jos pe el. L-a strans puternic pe amantul ei, incercand sa il faca sa suspine in timp ce sora lui inca mai era in camera. Si cand acest lucru a ratat sa obtine efectul scontat, Diana si-a impins chipul ei angelic inainte si dragastos la sarutat cu limba direct peste varful purpuriu al penisului. Codrut aproape ca a tresarit din scaunul lui.
In timp ce el incerca sa ramana si sa continue conversatia cat mai calm cu sora lui, superba blonda a inceput sa linga in sus si in jos pe penisul lui. Limba ei fierbinte era foarte umeda si imbibata cu saliva, sfichiuindu-se peste coloana aceia de granit in sus de la baza spre cap, apoi serpuindu-se in cercuri fierbinti si excitante direct peste capul lui purpuriu. Apoi tanara si-a inserat varful limbii direct in gaurica din varful penisului, lingand picatura de presperma care se prelingea de acolo si Codrut aproape ca a tresarit in scaunul lui iarasi.
“Acu deja incepi sa te cutremuri, frati!” a chicotit Codruta, prefacandu-se foarte ingrijorata de starea fratelui ei.
“Sunt destul de aproape sa termin…” a reusit el sa zica, incercand sa isi controleze tonul vocii.
Diana si-a infasurat buzele ei suave direct imprejurul capului lui purpuriu si a supt puternic in timp ce pumnul ei pompa rapid in sus si in jos pe coloana lui. Limba ei a continuat sa se insurubeze direct in gaurica aceia din varf in cel mai tachinator si excitant mod posibil, asa cum stia ca ii placea enorm de mult acestuia. Apoi a scos si bilele lui pline afara din pantalonii lui si acesta si-a bagat mana direct sub birou si a incercat sa impinga capul ei de pe penisul lui. Dar Diana a refuzat sa isi ia gura de pe penisul lui.
Codruta a continuat sa il priveasca pe fratele ei cu o sclipire foarte clara in ochi. Codrut a incercat sa stea foarte calm, privind-o pe sora lui direct in ochi. El a impins capul blondei de la penisul lui, dar Diana si-a inchis gura mai stramt imprejurul capului lui purpuriu si isi pompa pumnul puternic si rapid in sus si in jos, cealalta mana inclestata direct de bilele lui pline cu crema lui delicioasa. In timp ce ea pompa penisul lui, Diana continua sa suga foarte lacom, pofticios, miscandu-si capul ei in sus si in jos, incercand sa indese cat mai mult din monstrul lui adanc in gura si gatul ei. Prinsoarea mainii lui de pe capul ei a devenit mai moale si el a inceput sa isi fugareasca degetele prin pletele ei blond platinii.
“Acu… ori treci sub birou… sau iesi afara din biroul meu…” a murmurat Codrut, vocea lui chiar ca arata exact ce facea acuma Diana sub birou.
Diana a inceput sa geama usor in timp ce sugea penisul noului ei iubit si nu a rezistat sa isi ascunda sunetele extazului ei. Codrut a incercat iarasi sa impinga gura iubitei lui de pe penisul lui. Dar Diana se prindea asa de puternic de monstrul lui si isi alneca gura ei fierbinte si lacoma peste capul lui alunecos, lingand intr-o frenezie peste tot, cateodata chiar si inghitindu-l mai mult de jumate sau cat putea din pozitia incomoda in care era.
Codruta a auzit un geamat. Si dupa reactia fratelui ei si-a dat seama cam ce se intampla si dupa cat de bine cunostea acel geamat, avea idee cam in ce stadiu era fratele ei. Asa ca, ranjind, a alunecat de pe marginea biroului fratelui ei, si-a aranjat fusta peste coapsele ei si si-a aruncat privirea inspre el, o licarire foarte pofticioasa direct in ochii lui.
“Bine, fratioare, atunci te las… daca esti ocupat,,,” a zis ea. Apoi a auzit acel geamat iarasi si putea sa jure ca ochii fratelui ei parca au iesit din orbite pentru o clipa. “Codrute…?”
“Treci sub birou soro…” a gemut el. “… sau du-te la al tau…”
“Bine atunci!” a murmurat seducator Codruta. “Ne vedem acasa…”
Chiar cand a ajuns la usa, Codruta si-a mai aruncat inca odata privirea inspre fratele ei. Ochii lui erau inchisi. Si a vazut acea contorsionare de pe chipul lui de asa de multe ori pana acuma, faza era ca o vedea doar atunci cand era in ghiarele unei pasiuni, si cand erau acasa in pat, ea era deasupra lui calarindu-l de zor sau invers sau alte situatii mai incitante in care au fost.
“Codrute…”
Codrut si-a aruncat privirea inspre ea. Codruta i-a aruncat o privire si un ranjet dinacela foarte miselesc, si-a intors spatele inspre el si si-a dezmierdat foarte incitant funduletul cu palma direct peste materialul rochitaui ei, apoi i-a aruncat un sarut dinacela prin aer, si apoi a incuiat usa biroului dupa ea.
“Unnnnnnggghhhhh, Diana!” a gafait Codrut, prinzandu-se de spatele capului iubitei lui si fortand gura ei in jos peste penisul lui.
Diana a scos un geamat usor si Codrut a eliberat capul ei, incepand sa dezmierde obrajii ei imbujorati in timp ce ea a inceput sa il suga foarte puternic si umed si fierbinte, pumnul ei pompand in sus si in jos de la pubisul lui pana cand se intalneau cu buzele ei frumos infasurate ca un inel.
“Aoleu, Diana!”
“Mmmmmmmmmm!” a gemut Diana, ridicandu-si gura de pe penisul intarit al iubitului ei. “Iubi, aproape ca ai explodat! Haide, iubi, vino pentru mine!”
Ea a inceput sa suga iarasi, intr-un ritm furios, luand capul purpuriu al iubitului ei in gura ei de multe ori pana la baza, limba ei fiind foarte salbatica si fierbinte in timp ce o fugarea peste tot penisul lui. L-a inghitit adanc in gatul ei de cateva ori, asa de adanc incat nasul ei a facut contact cu pubisul lui.
“Ohhhhhhh, iubi, iubi! Acuma vine!” a gemut Codrut, trupul lui cutremurandu-se in timp ce el si-a deschis genunchii si mai tare sub birou.
Improscarea fierbinte a incarcaturii iubitului ei direct in gura ei a scos un sunet parca de innec de la superba blonda. A fost putin luata pe nepregatite dar si-a revenit repede si a inceput sa inghita lacom crema lui delicioasa, inghitind cu niste sunete umede, fugarind limba ei fierbinte inainte si inapoi peste capul lui purpuriu, in special peste gaurica din varf, gustand crema penisului lui, pasarica ei fiind foarte aproape sa explodeze cu un orgasm in timp ce facea asta.
Gafaind zgomotos, Diana sugea penisul iubitului ei pana cand si-a golit in intregime bilele. Apoi, l-a inghitit pana la baza iarasi si apoi si-a ridicat buzele de pe acolo si a inceput sa chicoteasca, sarutand capul lui purpuriu si inca acoperit cu sperma lui si saliva ei. Dupa ce l-a curatat pana cand era curat ca lacrima, s-a tarat afara de sub birou. S-a ridicat in picioare, ranjind foarte marsav, buzele ei inca sclipind umede de la ramasitele cremei iubitului ei.
“Am crezut ca ma gaseste sub birou, iubi!” a ras ea, catarandu-se in poala lui si imbratisandu-l foarte stramt.
“Ai intrat sub birou chiar la timp, Diana!” a zis el, incepand sa dezmierde sanii ei prin camasa ei alba. Rochita ei era mult mai scurt ca al Codrutei si deabia acoperea funduletul ei sexy, strampii ei facand ca picioarele ei atletice sa para mult mai sexy in ei. Pantofii cu toc ascutit si inalt erau foarte sexy si faceau ca imbracamintea ei sa fie exact ceva intre tachinator si comod si decent. “Dar nu ma suparam daca si ea intra sub birou. Chiar ca era una noua pentru mine!”
“Aici ai dreptate. Nu prea tin minte sa fi facut asa ceva…” a ras Diana, sarutandu-l foarte pasional pe proaspatul ei iubit, aproape scotand si ultimul strop de aer din plamanii lui.
“Aham…” a murmurat Codrut inca foarte aproape de culmea in care a fost mai devreme cand si-a golit o incarcatura in jos pe gatul noi lui iubite.
“Acu… ce ai zice daca ti-ai baga pula aia frumoasa a ta direct in pizda mea… sau asa ceva…”
Codrut inca avea dificultati dupa cele intamplate mai devreme, dupa cat de viguros si puternic l-a supt frumoasa lui iubita. Cand Diana a venit mai devreme in vizita la el, la birou, chiar a treia zi decand au inceput aventura lor, a fost foarte surpris, chiar nu se astepta, chiar ca a fost ceva pe nepusa masa, ceva instantaneu. Si apoi, cand a intrat cu acel zambet foarte urias pe buzele ei in biroul lui, si dupa ce a inchis usa, s-a lipit de usa si foarte repede s-a transformat dintr-o doamna venita in vizita la un client, in aceasta tigroaica ninfomana care a cunoscuta foarte bine in weekend, mult mai bine decat se cunosteau inainte. Si-a dus un deget intre buzele ei suave, sugandu-le foarte excitant in timp ce ochii ei au sclipit in directia lui in acel fel care facea ca madularul lui sa creasca si sa se intareasca.
In timp ce superba blonda isi sugea degetul foarte excitant, si-a ridicat rochita pana cand era imprejurul abdomenului ei fara sa scoata nici un cuvant. Complet mut, Codrut doar putea sa se holbeze la iubita lui. Aceasta priveliste a chilotilor ei dantelati si negri si a portjartierelor ei l-au excitat enorm de mult.
“Vrei sa ma futi, iubi?” a intrebat ea, direct si fara nici o problema.
Codrut aproape ca a explodat acolo in scaunul lui la aceasta directa de dreapta primita de la noua lui iubita. Si daca pana mai devreme se concentra asupra proiectului la care muncea, doar numere si cifre si statistici si diagrame erau in mintea lui, acu nu putea sa reziste si sa se holbeze la superba lui iubita cum isi sugea degetul acela si isi ridica si tinea fusta ridicata imprejurul abdomenului ei. Penisul lui s-a intarit pe loc in timp ce Diana pasea inspre el cu fusta ei imprejurul mijlocului, pasind pana cand statea direct langa scaunul lui. Apoi, dintr-o data, Diana si-a scos degetul afara dintre buzele ei suave si, inainte ca el sa zica ceva, l-a prins de penis direct prin pantalonii lui, zicandu-i cat de tare era si cat de mult il vroia adanc in pasarica ei.
El pur si simplu statea in scaunul lui nemiscat, neputincios sa o opreasca in timp ce desfacea fermuarul pantalonilor lui si scotea afara penisul lui. El practic se holba la iubita lui in timp ce mana ei zvelta a inceput sa se miste in sus si in jos pe penisul lui. In timp ce ii pompa unealta, ea a zis ca avea un chef asa de salbatic sa il futa incat nu a mai asteptat sa se termine programul de astazi.
“Dar trebe sa termin asta cat mai repede, alcumva sefu ma omoara si ce am rezolvat…” a zis el.
“Da-o dracului de treaba… poti lua o mica pauza sa ma futi, iubitule…” a chicotit Diana.
Tocmai a inceput sa se aseze in poala lui si sa ii arate exact ce vroia sa faca cand a auzit un ciocanit la usa biorului lui. Diana, cu un zambet marsav pe buze, i-a facut cu ochiul apoi s-a bagat direct sub biroul lui, un loc unde a observat ca nu se vedea nimic din partea din fata, fiind in intregime acoperita… Acuma, cu o mana imprejurul umerilor ei, Codrut simtea cum penisul lui era presat direct in partea din spate a coapselor iubitei lui. Chiar ca era foarte neteda si fierbinte acolo intre coapse si foarte alunecoasa.
Imbratisandu-l pe iubitul ei, Diana si-a ridicat rochita sus si si-a alunecat mana printre coapsele ei, punand palma ei cutremuranda direct peste pubisul acoperit inca cu chilotii ei negri si dantelati.
“Simte cat de fierbinte ma faci, iubitule!” a tors ea ca o pisica. “Pizda mea e asa de fierbinte si dupa ce ti-am gustat pula… acu vreau sa ma futi…”
“Oh shit!” a suspinat Codrut, presand puternic peste pubisul si pasarica iubitei lui si simtind umezeala ce pulsa sub chilotii ei.
“Nu, iubitule!” a chicotit ea, serpuindu-si funduletul ei sexy direct peste coloana penisului lui dintre coapsele ei. “Ala nu e rahat, iubitule, aia e o pizda… e exact pizda mea… si e toata a ta!”
Codrut a gemut si a inceput sa frece pasarica ei stramta si infierbantata direct prin chilotii ei. “Unhhhhhhhhh, wooooow, nu-mi vine sa cred ca facem asta chiar acuma, iubito! Eu trebe sa termin proiectu asta cat mai repede si tu imi distragi atentia… plus ca daca intra cineva in virou… am pus-o de zor…”
“Si care e problema…” a facut cu ochiul Diana. “Eu sunt noua ta iubita, tu esti noul meu iubit… plus ca iubesc adrenalina…”
“Ohhhhhhh, iubire… si eu… dar numai rezist… esti o curva asa de fierbinte…” a gemut Codrut, ridicand-o pe iubita lui fierbinte de pe salele lui si asezand fundul ei direct pe biroul lui, in fata lui.
Diana a scancit de placere in timp ce iubitul ei a impins rochita ei mai sus peste soldurile ei, proptindu-se in maini si deschizand picioarele ei atletice larg inapoi. Si-a pus talpile incaltate cu tocurile acelea ascutite direct pe marginea scaunului lui in timp ce deschidea cat mai mult coapsele ei zvelte.
Codrut si-a aruncat privirea in jos la pubisul acoperit al iubitei lui, respirand tare, penisul lui incepand iarasi sa tresara inca odata. Pur si simplu nu putea sa reziste… trebuia sa guste pasarica delicioasa a iubitei lui. Cu un geamat, Codrut si-a ingropat chipul in pasarica iubitei lui, gura lui larg deschisa, sugand la chilotii ei imbibati cu sucurile ei.
“Oooooooo… ce imi place asta, iubitule!” a gemut Diana, ridicand fundul ei in sus de pe marginea biroului si presand pasarica ei direct de chipul iubitului ei, leganandu-se inainte si inapoi in mainile proptite pe birou si picioarele in scaunul lui.
Codrut a inceput sa lapaie la pubisul acoperit cu chilotii ei, gustand acea umezeala a ei direct din ei. Mainile lui foarte febril s-au infasurat imprejurul mijlocului ei, apoi au alunecat sub fesele fundului ei ferm si tonifiat si perfect. A tras pubisul iubitei lui in sus direct la buzele lui infierbantate si si-a intors capul intr-o parte sa linga si sa sarute coapsele ei interioare. El lingea de unde era marginea strampilor ei, lasand o dara de lava fierbinte pana la marginea chilotilor ei, apoi a supt pubisul ei imbibat direct in gura lui. Diana a scancit de placere. Apoi, infasurandu-si un deget in chilotii ei, ea a descoperit pasarica ei, permitand iubitului ei un acces total asupra labilor si clitorisului ei intarit si imbibat cu sucurile ei.
“Linge pizda mea, iubitule! Ooooooohhhh, fute pizda mea cu limba ta!”
“Oh, Diana!” a gemut Codrut in timp ce inhala aroma placuta si delicioasa a pasaricii suculente a iubitei lui. “Ce pizda minunata ai, asa de neteda…”
Diana a suspinat in timp ce limba iubitului ei s-a scufundat adanc in crepatura dintre labile ei. Ea se furnica si infioara puternic peste tot, direct in fata lui, serpuindu-se frenetic in timp ce limba lui expert o futea in si in afara, insurubandu-se peste clitorisul ei intarit, numai ca mai tarziu sa linga sucurile care se prelingeau asa de copios afara din ea iar si iar si iar.
“Ohhhhhhh, yeahhhhhhhh! Linge! Linge, iubitule! Ooooooohhh, iubi, suge pizda mea! Suge-ma… suge pizda mea si fa-ma sa explodez! Vreau sa explodez, iubitule… vin in gura ta… direct pe fata ta!”
Diana s-a prins de ceafa iubitului ei si l-a tras puternic in pasarica ei fierbinte, ztrangand coapsele ei zvelte puternic imprejurul capului lui. Codrut a suspinat atunci cand limba lui s-a serpuit in sus peste labile stramte ale pasaricii ei delicioase. Aroma sucurilor ei parca era niste miere de albina pentru el, si Codrut slurpaia foarte lacom acolo, incercand sa isi bage limba si mai adanc in ea.
“Ummmmmmmmmm! Oooooooohhhh, iubi! Pun pariu ca deja pula ta iara s-a sculat!” a gemut Diana. “Pun pariu ca pizda mea face pula ta mare de tot si tare ca piatra! Ooooooohhhh, asa de mult vreau sa sug pula ta, iubitule! Si vreau sa o fut… uuuuhhhhhhhh, iubitule! Vreau sa o simt adanc in pizda mea!”
Codrut s-a inclestat de fesele serpuitoare ale iubitei lui direct prin chilotii care le acoperea cat de cat, limba lui futand cat de adanc posibil in tunelul ei alunecos. Felul cum pasarica Dianei se prindea si strangea limba lui ii reamintea tanarului de felul cum pasarica fierbinte si mereu pregatita a surorii lui facea exact la fel, dar parca aceasta pasarica era mult mai stramta si felul cum iubita lui gemea acele cuvinte trimiteau fiori de extaz in sus pe coloana lui vertebrala.
“Oooooooohhh, ma faci sa explodez, iubitule! Fa-ma sa explodez… ce vreau sa explodez!”
In timp ce iubitul ei isi futea limba in si in afara pasaricii ei, degetele lui se inclestau puternic de fesele ei foarte atletice. Diana scancea… si suspina tot mai rapid… apoi soldurile ei au tresarit, si ea a inceput sa isi zdrobeasca pubisul ei neted si umezit cu sucurile ei intr-o frenezie direct in gura lui, avand un orgasm foarte puternic si fierbinte. Codrut a continuat acest atac neobosit al limbii lui in timp ce iubita lui avea un orgasm foarte placut, vrand in acelasi timp sa ii dea cat mai mult placere si sa guste nectarul ei incredibil de placut pentru cat de mult timp putea.
Intr-un final, dupa clipe lungi de placere minunata, Diana a cazut moale pe biroul iubitului ei, picioarele ei inca cutremurandu-se si proptite de bratele scaunului, genunchii ei cazand moi deoparte si alta a lui. Respira foarte greoi in timp ce Codrut s-a ridicat in picioare si a inceput sa desfaca nasturii camasii ei albe, expunand sanii ei majestuosi care se ridicau asa de excitant atunci cand respira. Nu avea nici un sutien si i-a cupat, apoi a impins gura lui in jos si a inceput sa suga prima data la un sfarc intarit, apoi la celalalt. Diana respira inca greoi, dar si murmura si suspina si se zvarcolea pe biroul lui, indemnandu-l pe iubitul ei sa suga cat mai placut la sanii ei… sa faca lucruri cat mai depravate la trupul ei foarte excitat.
In timp ce el sugea la sfarcurile ei intarite, mainile lui febril au inceput sa traga de chilotii ei, alunecandu-i in jos peste genunchii ei. Diana si-a ridicat picioarele ei atletice in aer si Codrut i-a tras peste gleznele si talpile ei inca incaltate cu acei pantofi cu toc ascutit si inalt. El a gemut datorita anticiparii de a fi scufundat iarasi in pasarica ei stramta, observand umezeala ei care se prelingea asa de delicios afara din crepatura dintre labile ei.
“Fute-ma, iubitule!” a soptit neajutorata Diana. “Te rog, fute-ma!”
“Nu stiu ce te-a apucat, iubire!” a gemut Codrut, miscandu-si capul purpuriu al penisului dealungul coapselor ei atletice. “Dar sunt foarte bucuros de aceasta vizita!”
“Ehhhhh… nu am mai rezistat pana diseara… dar acu… fute-ma… iubitule!”
“Esti asa de superba si minunata!”
“Te rog, iubitule, te rog!” a suspinat Diana, nemairezistand sa stea mult fara acel penis minunat al lui. Si-a impins pasarica inspre penisul iubitului ei in timp ce capul acela purpuriu se freca foarte aproape de labile ei stramte. “Te vreau, iubitule! Vreau sa futi pula aia uriasa adanc in mine! Vreau sa o simt cum explodeaza in pizda meaaaaa!”
“Ohhhhhhhhhhhh… iubire!”
Codrut si-a plasat capul penisului direct la crepatura stramta a pasaricii ei, impingand gentil, rezistand impulsului sa plonjeze adanc in ea. Privea foarte incitat cum pasarica ei stramta se desfacea imprejurul capului lui purpuriu care aluneca printre labile ei in cel mai incet si tachinator mod posibil, simtind cum tunelul ei se desfacea si se mula perfect dealungul coloanei lui majestuoase.
Foarte fascinat sa priveasca cum penisul lui disparea in pasarica iubitei lui, Codrut statea in picioare, tinandu-se de fundul ei sexy direct in palmele lui. Diana se serpuia foarte incet, alunecand pasarica ei tot mai multe in penisul iubitului ei, gafaind pe masura ce era umpluta tot mai mult. Si-a folosit degetele sa incerce sa desfaca pasarica ei si mai mult, dar era deja deschisa mai mult decat putea. Diana a suspinat atunci cand a simtit pubisul lui neted lipindu-se direct de labile ei netede si si-a rotit fundul, zdrobindu-se direct pe pubisul lui. Apoi si-a zdrobit pasarica puternic direct la baza monstrului lui.
“Oooooooohhh, iubitule, esti asa de urias in mine!” a plans Diana de placere. “Pot sa simt bilele tale direct pe fundul meu… sunt asa de fierbinti… si pula ta e asa de uriasa… si asa de adanc in pizda mea… uuuuuuhhhhhhhhhh… fute-ma, iubitule… fute-ma si vino in mine!”
“Bine…” a gemut Codrut, prinzandu-se ferm de fesele iubitei lui cu amandoua maini. “Tu ai vrut-o!”
Coapsele ei se strangeau imprejurul soldurilor iubitului ei in timp ce Codrut a inceput sa pompeze inainte si inapoi, futand superba pasarica a iubitei lui cu pompari incete si foarte atente pentru inceput. Stramsoarea pasaricii ei era asa de excitanta, la fel ca spectacolul dat de labile ei stramte atunci cand alunecau dealungul penisului lui ca un inel perfect. Scrasnea din dinti, simtind cum practic muschii tunelului ei se fugareau dealungul coloanei lui ca o mie de degete, toate in acelasi timp. Si vroia sa simta aceasta stramtoare imprejurul monstrului lui pentru cat mai mult timp posibil.
Diana si-a zvarcolit fundul datorita extazului, zdrobindu-se puternic la baza penisului lui, sanii ei zgaltaindu-se foarte incitant pe pieptul ei, si erau asa de fermi si rotunzi si niste semisfere perfecte pe pieptul ei. Ochii ei albastrii sclipeau parca cu o lumina a lor atunci cand se deschideau si inchideau si parul ei blond platiniu zbura in aer de fiecare data cand isi intorcea capul pe birou.
Codrut era in totalitate imersat in placerea de a fute pe superba si minunata si ninfomana lui iubita. O parte din el inca nici acum nu ii venea sa creada ce intorsura placuta a luat viata lui incepand din wekend… si apoi fazele cu geamana lui… dar in aceste clipe, futaia era prioritatea lui si incepea sa se scufunde tot mai mult in placerea lor si a inceput sa o futa tot mai repede si mai viguros, sa futa acea pasarica minunata si placuta care pur si simplu incepea sa o iubeasca. Si la fel ca orice barbat care era pus in aceasta situatie, Codrut era condus doar de hormonii si instinctele lui.
A inceput sa plonjeze tot mai repede in pasarica ei stramta, futand-o tot mai nemilos, neputincios sa isi controleze impulsurile. El gafaia in timp ce pompa inainte si inapoi, futand penisul lui tare si adanc in stramsoarea ei inclestata si umeda si alunecoasa si fierbinte. Bilele lui se plesneau de fundul ei ferm si tonifiat foarte zgomotos, si la urechile lui nu ajungea deloc sunetul telefonului de pe biroul
“Mai tare, iubitule!” a gafait Diana. “Fute-ma tare! Fute pizda mea! Fute pizda mea cu pula aia minunata a ta! Uhhhhhhhhhh, fute-ma pana vad stele verzi!”
“Ohhhhhhh, Diana!” a suspinat Codrut. “Numai rezist mult, iubire! Esti asa de fierbinte si stramta! Unnnnggggghhhh, viiiiiiiinnnnnnnnn!”
Dintr-o data, penisul lui Codrut a erupt, trimitand torente fierbinti de sperma adanc in tunelul cutremurand si infiorat si spasmotic al iubitei lui.
“Ohhhhhhh, daaaaaaa! Da-mi-o, iubitule!” a scancit Diana, pasarica ei stramta convulsandu-se imprejurul penisului urias al iubitului ei. Explodand intr-un orgasm care pur si simplu a facut-o sa bolboroseasca de placere. “Ooooooohhh, vin iarasi, iubitule! Ahhhhhhh... ce iubesc asta… ce iubesc pula ta uriasa… fute pizda mea si vino in mine… uuuuuhhhhhhnnnhhh…………”


Capitolul 68

18 iulie 2005 - luni

“Buna, iubire…” a zis Nicolae cu un zambet foarte larg pe buze cand usa biroului lui a fost deschisa de iubita. Chiar nu se astepta la aceasta vizita, dar aprecia foarte mult gestul. Ochii lui au calatorit in sus si in jos peste trupul superb al iubitei lui si erau semne clare in ochii lui ca aprecia foarte mult ceea ce vedea. Sacoul ei aproape mulat pe bustul ei accentua foarte frumos semisferele sanilor ei fermi si rotunzi si rochita ei nu era nici prea lunga, nici prea scurta, deasupra genunchilor cam cu o palma, si era mulata foarte atragator peste posteriorul ei frumos compact si atletic. Niste strampi care acopereau picioarele ei atletice si o pereche de pantofi cu toc ascutit de cinci cm. Si toate astea intr-o tinuta lejera care intorcea privirile tuturor barbatilor pe langa care trecea, dar care ascundea indeajuns din trupul ei foarte atletic si frumos tonifiat si curbat in toate locurile care trebuie, indeajuns sa fie decent… cat de cat!
Imediat ce a intrat in biroul lui, observand ca este singur, Codruta practic a blocat usa si apoi s-a intors inspre iubitul ei.
“Buna iubi, doar singur in birou?” a zambit marsav Codruta, pasind foarte incet si seducator inspre biroul iubitului ei si langa scaunul lui. Nicolae s-a lasat inapoi in scaunul lui si a ranjit inspre ea, nu prea surprins de intrebarea foarte directa si foarte personala a iubitei lui.
“Pai Mihai jos la registratura si Alin pe teren…” a ras el.
Codruta s-a mutat si mai aproape de el pana cand piciorul ei a atins coapsa lui. Si-a aruncat privirea in jos la umflatura care incepea sa se formeze foarte rapid in pantalonii lui si incet si-a ridicat rochita pana imprejurul abdomenului ei atletic si foarte frumos sculptat.
“Aham… atunci am venit la un moment perfect… totusi… daca esti ocupat… nici o grija.. doar ascund asta si gasim noi un alt moment…” a soptit Codruta, impingand pubisul ei acoperit cu umezeala si chilotii ei negrii dantelati direct inspre iubitul ei.
In aceste clipe, Nicolae putea doar sa se holbeze… foarte atent la fermitatea ei foarte incitanta. Devenind tot mai impacientata pentru ceea ce a venit aici, Codruta l-a prins de mana pe iubitul ei. “Pentru tine… oricand am ceva timp liber…” a ranjit el.
“Atunci… simte-ma, iubi... simte cat de fierbinte sunt pentru tine!” a soptit ea, luand mana lui in a ei si impingand-o intre coapsele ei atletice si tonifiate.
Cu un geamat, superba bruneta a presat palma infierbantata puternic in zona ei pubiana. Nicolae a suspinat la acest contact foarte intim, simtind umezeala pasaricii foarte umede si infierbantate direct prin materialul mulat al chilotilor ei foarte sexy.
“Woooooow, da chiar ca esti fierbinte!” a respirat Nicolae.
“Nu, iubitule!” a chicotit Codruta si a lasat ca mana ei sa cada la fermuarul lui. “Nu eu sunt fierbinte… e pizda mea… care e fierbinte… si zemoasa… si acu te vrea pe tine!” Apoi s-a prins de fermuar, la trans in jos, urmat de pantaloni lui de stofa si i-a tras in jos pana cand erau la genunchi si penisul lui lung si gros a inceput sa apara la lumina soarelui care intra in birou prin cele doua geamuri.
“Wooow, iubire! Dar nu ti-a ajuns weekendu… nu poti rezista fara nici macar pana diseara…” a ranjit Nicolae excitat in timp ce superba lui iubita a inceput sa isi fugareasca pumnul in sus si in jos pe erectia lui.
Codruta s-a mutat apoi intre coapsele iubitului ei pana cand a putut sa frece varful purpuriu al acelui monstru dealungul crepaturii facute de labile ei prin materialul imbibat al chilotilor ei.
“Nope… nu pot… iubire…” a gemut ea. “De azi dimineata am visat sa bagi pula asta frumoasa in pizda mea stramta si sa ma futi pana cand explodez direct pe ea!”
Woooow, dar chiar ca era excitata Codruta azi. Ultima data cand a futut-o a fost aseara, inainte sa se intoarca acasa la Diana impreuna cu aceasta. Ce a apucat-o sa riste asa ceva?
“Si cum se face ca esti asa de excitata azi, iubire?” a murmurat Nicolae, alunecand o mana in sus pe sub marginea fustei iubitei lui si a inceput sa framante si sa dezmierde fesele ferme ale fundului ei.
“Ohhhhh… nu mare lucru… doar saraca mea pasarica i-a dus lipsa la pula asta frumoasa a ta prea mult timp si nah… trebuia sa recuperez cumva…” a murmurat Codruta seducator.
“Deci stai sa vad daca pot traduce!” a ras Nicolae, prefacandu-se nervos. “Cumva cumva… s-a intamplat ceva… poate Codrut s-a jucat cu pizda ta sau asa ceva… si acuma vi la mine pentru niste pula, huh?... Asta e?”
Codruta l-a privit pe iubitul ei foarte inocenta, prefacandu-se surprinsa. Si Nicolae iubea enorm aceste jocuri ale lor!
“Treci aici, curva, si da-ti jos toate hainele!” a ordonat el. “… si grabeste-te!”
Si Codruta a facut exact ce a cerut iubitul ei, stiind foarte bine ca iubitul ei avea chef foarte mare de prostii si iubea sa faca pe gelosul atunci cand se ivea situatia, in special in jocurile lor. Si Nicolae iubea sa faca asta, intr-un fel, erau niste experiente foarte excitante si in care pasiunea era mereu la cote maxime. Si nu a rezistat sa nu o priveasca pe superba lui iubita cum isi aluneca in jos, in cel mai sexy mod posibil rochita ei si apoi a inceput sa desfaca sacoul. Si exact asa cum se astepta, ea nu purta nici un sutien, si penisul lui a tresarit involuntar in timp ce semisferele ferme si pline ale sanilor ei au inceput sa apara in fata ochilor lui. Ea practic statea acolo in fata lui cutremurandu-se, imbracata doar in chilotii ei negrii, niste portajartiere, strampii aceia mulati foarte sexy pe picioarele ei atletice si binenteles pantofii aceia cu toc ascutit si inalt care complimentau perfect picioarele ei superbe. Chilotii ei negrii erau foarte imbibati cu umezeala ei si practic erau mulati direct pe pasarica ei. Nicolae s-a ridicat din scaunul de la biroul lui, dand jos tricoul lui si aruncandu-l undeva prin camera. Pantalonii lui de stofa au alunecat pe loc pana cand erau imprejurul gleznelor lui si apoi i-a aruncat cu piciorul pe undeva sub birou. Apoi s-a asezat inapoi pe scaun, cat mai comod.
“Treci aici si apleaca-te peste genunchiul meu!” a zis el ranjind.
Codruta a facut exact ceea ce i s-a zis, prefacandu-se intimidata de felul mai dur cum se comporta Nicolae. Ea s-a asezat peste coapsele lui, cu sanii presati direct pe coapsele lui si fundul ei foarte sexy in aer.
“Ce ai degand sa faci, iubitule!” s-a plans ea. Nicolae a suprimat un ranjet in timp ce erectia lui s-a frecat direct peste abdomenului ei infiorat, lasand o urma umeda de presperma.
“Iti dau ceea ce meriti, curva… ai fost o curva obraznica si curvele au nevoie sa fie puse la punct!” a ranjit Nicolae, frecandu-si mana incet peste posteriorul ferm si sexy al iubitei lui. Ridicand mana, Nicolae a plesnit zgomotos peste fesele ferme ale iubitei lui.
“Owwwwww!” a tipat ea indignata. “Asta chiar ca pisca, iubire!”
Nicolae a frecat iarasi palma peste pielea ei inrosita, impingand prin interiorul chilotilor ei negri cu o miscare deliberata a incheieturii mainii lui.
“Desfa picioarele, iubire… sau iti mai trag o palma!” a cerut Nicolae.
In timp ce picioarele ei s-au desfacut, movila inrosita a pasaricii umede si fierbinti a pasaricii ei a aparut, inramata de fesele cremoase ale fundului ei.
“Mmmmmmmmm! Frumos, iubire! Foarte frumos!” a gemut Nicolae, cupand fundul ei sexy si care se furnica foarte fierbinte in locul inrosit unde a fost plesnita mai devreme.
“Ooooooooohhh! Te rog, iubitule, atinge-ma!” a murmurat Codruta. “Numai rezist!”
“Yeah? Pai, imi pare rau, iubire, dar ai fost o curva foarte obraznica!” a raspuns iubitul ei. “Si daca nu imi spui ce ai de gand sa faci ca sa iti indrepti comportamentul, o sa trebuiasca sa mai plesnesc inca odata funduletul asta sexy pana cand iti indrepti comportamentul!”
“Nuuuuu… te rog… nu asta…” a plans superba bruneta. “Fac orice! Doar nu ma mai plesni, iubire!” Felul cum sanii si pasarica ei se zvarcoleau direct pe coapsele lui nude il innebuneau pe Nicolae, il umpleau cu o pasiune, practic ii transmitea pasiunea.
“Si ce ai de gand sa faci pentru mine, iubire?” a intrebat Nicolae, continuand sa dezmierde funduletul ei.
“Iti sug pula, iubitule!” a suspinat ea.
“Hmmmmmm, nu e rau pentru inceput… ce alceva?”
“Oooooooohhh, iubitule! Te las sa ma lingi la pizda… si la fund… si apoi poti sa ma futi, bine?” a murmurat excitata Codruta, prefacandu-se foarte inocenta.
“Oh, iubire! Cam asta vroiam sa aud!” a gemut Nicolae, alunecand un deget adanc in tunelul imbibat si infierbantat si topit al iubitei lui.
“OOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHH!” a gemut Codruta in timp ce iubitul ei a inceput sa futa cu degetul pasarica ei imbibata. Practic pasarica ei fierbea de pofta si nevoie.
“Iti place asta, asa e, iubi?” a intrebat Nicolae, bagand degetul lui si mai adanc in pasarica ei cu fiecare pompare a mainii lui.
“Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm… daaaa… iubire! E asa de placut!”
Presiunea asupra degetului lui pistonand era asa de fantastica, pasarica ei stramta si infierbantata parca era un cleste umed imprejurul degetului lui, si Nicolae deabia astepta sa simta aceasi presiune innebunitoare prinzandu-se imprejurul penisului lui pulsand… dar prima data… Nicolae a ridicat-o pe Codruta pe marginea biroului lui si a desfacut picioarele ei zvelte larg inapoi. Labile ei netede si fara nici un fir de par s-au desfacut ca o floare si au etalat pielea interioara a vaginului ei. Era o priveliste asa de delicioasa incat Nicolae practic si-a lins buzele in timp ce el s-a holbat pentru cateva clipe la tunelul ei stramt si zemos. Apoi, cu un geamat de placere pura, el si-a impins fata direct in crepatura deschisa foarte lasciv a iubitei lui si a inceput sa linga si sa slurpaie peste toata zona ei vaginala. Codruta si-a arcuit spatele si si-a impins soldurile in fata in timp ce iubitul ei si-a fugarit limba in sus si in jos peste clitorisul ei intarit. Era foarte evident ca excitata bruneta iubea fiecare clipa in care gura iubitului ei avea grija de pasarica ei asa de expert si placut, exact ceea ce ea avea nevoie.
“Mmmmmmmmm! Oh, yeah, iubitule! Linge-ma!” a gemut ea, aruncandu-si privirea in jos la gura si buzele iubitului ei direct pe pasarica ei tandra. “Iubesc cand faci asta!”
Nicolae se tinea de coapsele ei atletice larg deschise cu mainile lui, folosind buricele degetelor sa desfaca labile ei in timp ce isi serpuia limba cat de adanc putea in tunelul ei gustos. Sucurile ei delicioase erau asa de gustoase si erau copioase in timp ce Codruta repede se apropia de primul ei orgasm. Dupa toti acesti ani decand erau impreuna, superba bruneta practic venea asa de repede pe gura talentata a iubitului ei si limba lui continuau sa suga la pasarica ei. El lapaia si lingea la crepatura ei care se prelingea la greu, apoi sugea fiecare labie complet in gura lui si ciupea direct cu dintii pe clitorisul ei sensibil, repede facand-o sa se zvarcoleasca pana aproape de culmea unui orgasm foarte intens.
“Ooooooooooohhh… daaaaaaaaaaaaaaa!” a sasait ea. “Ma faci sa explodez, iubitule! Ma faci sa explodezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!”
Sunetele umede de lins si slurpait faceau ecouri prin biroul lui Nicolae in timp ce el continua sa o futa cu limba pe superba lui iubita. Codruta si-a pus mainile pe partea din spate a capului lui si si-a impins pasarica puternic in fata lui, zvarcolind funduletul ei sexy salbatic si furios pe suprafata neteda a biroului.
“Suge-ma, iubitule, suge-maaaaa!” a sasait ea. “Uuuuuuummmmmgggghhhhhhh! Fuck!”
Nicolae sugea la pasarica delicioasa a iubitei lui ca si cum era miere de albina, lapaind si slurpaind salbatic. Codruta isi ondula soldurile, fortand pasarica ei desfacuta si miscand-o aproape brutal direct in fata iubitului ei. Chiar ca era foarte aproape de un orgasm foarte foarte minunat.
“Oooohhh! Daaaa! Daaaaaa! Oooooohhhh, iubituleeeeee!” a gemut ea, foarte fierbinte zdrobind crepatura ei imbibata cu sucuri direct in gura lui sugatoare.
Nicolae a inceput sa suga clitorisul ei mult mai viguros in timp ce simtea cum iubita lui atingea culmea climaxului si Codruta scotea niste plansete foarte ascutite de placere, apoi toate tipetele ei s-au oprit pentru cateva secunde lungi pe masura ce placerea si intensitatea orgasmului ei practic a lasat-o fara aer in piept. Mijlocul ei era arcuit si capul ei era aruncat pe spate, intregul ei trup se cutremura cu spasmuri de extaz fierbinte care se fugareau in sus si in jos pe coloana ei infiorata.
Pe masura ce Codruta isi revenea la normal de pe culmea incredibila la care a fost ridicata, ea a observat ca iubitul ei numai era ingenunchiat intre coapsele ei pofticioase. El statea in picioare direct in fata biroului lui si isi tinea penisul lui monstruos in palma, fugarind-o incet pe coloana lui in timp ce se holba la trupul ei foarte lacom. Coapsele ei erau larg desfacute si labile ei inca se furnicau si tresareau si erau deschise foarte invitante, prelingandu-se un nectar direct pe suprafata sclipitoare a biroului lui.
“Oooooooohhhh… iubitule!” a zambit Codruta foarte visatoare. “Chiar ca ai o pula acolo! Ce ai de gand sa faci cu ea?”
Nicolae doar a ranjit si si-a atintit privirea direct inspre pasarica ei zemoasa. “O sa-l pun acolo unde ii este locul, iubire!”
“Uuuuuuuuoooooohhh, iubitule! Ce pervers esti!” a chicotit Codruta, prefacandu-se speriata. “O sa ma futi? Dar esti asa de mare! Poate largesti prea tare saracuta mea pasarica cu pula ta uriasa!”
“Nici o grija, iubire!” a zis Nicolae, facand un pas direct intre coapsele ei. “Ultima data se potrivea la perfectie acolo! Si cred ca se potriveste asa de bine ca numai vrei sa il scoti afara!”
“Mmmmmmmmmmmm! Sunt sigura de asta, iubitule!” a murmurat Codruta in timp ce Nicolae a inceput sa isi scufunde monstruozitatea in crepatura imbibata dintre labile ei.
Nicolae s-a inclestat de soldurile ei si a plonjat inainte, tragand trupul atletic al iubitei lui direct pe penisul lui in acelasi timp. Funduletul ei sexy si imbibat cu sucurile ei si ceva din saliva lui a alunecat pe suprafata neteda a biroului lui oprinde doar atunci cand penisul lui Nicolae era indesat in tunelul stramt al pasaricii ei si pubisurile lor s-au intalnit. Apoi superba bruneta s-a lasat pe spate pe birou si peste hartile si dosarele intinse pe acolo si si-a ridicat fundul in sus, zdrobind clitorisul ei direct la baza penisului lui pulsand fortos. Ea mereu se simtea foarte plina atunci cand iubitul ei o futea, dar astazi pentru nu stia ce motiv, penisul lui parea sa fie urias, parea sa se potriveasca la perfectie.
Poate ca era adaugata excitatie de a face sex direct pe biroul lui si colegii lui de birou puteau sa apara in orice clipa din partea cealalta a usii. Ar fi o prima pentru el si cu siguranta pana maine toata institutia ar fi aflat ce facea pe birou impreuna cu iubita lui. Dar sincer, nu prea ii mai pasa. Cel putin biroul era incuiat si Mihai, unul dintre colegi, avea ceva treaba pentru mai mult timp jos la registratura si Alin era plecat toata ziua pe teren. Deci, intr-un fel, era singur in birou pentru ceva timp. Si adrenalina ca vor fi prinsi in orice clipa, facea ca excitatia sa fie enorma. Si apoi, cand a inceput sa pompeze coloana lui uriasa in si in afara tunelului ei stramt, Codruta pur si simplu a intrat in o alta lume de placere. Tot ce vroia si conta pentru ea in aceste momente era sa se futa si sa fie fututa de catre virilul ei iubit pana cand era extenuata si de mult plecata in alta lume a placerilor carnale. Si dupa cum il stia el putea sa o faca sa aiba cinci, sase, sapte, poate si opt orgasme atunci cand faceau sex si astazi Codruta se simtea extrem de excitata… poate astazi vor sparge cateva recorduri de orgasme intre timp…
Nicolae o futea pe superba lui iubita foarte agresiv, stiind cat de mult iubea o futaie buna de tot. Si mai tarziu, cand vor ajunge acasa, vor avea indeajuns de mult timp dupa ce il suge la o noua erectie pentru o futaie placuta, inceata, dragastoasa, una dinaia intre un iubit si o iubita care sa termine o zi asa cum trebe. Penisul lui se plesnea adanc in tunelul ei stramt cu o forta incredibila, facand ca sanii ei fermi si fara nici un semn al gravitatiei asupra lor sa se zgaltaie si funduletul ei sexy sa alunece inainte si inapoi pe biroul imbibat cu sucuril ei. Daca Nicolae nu se tinea ferm de soldurile iubitei lui de fiecare data cand plonja adanc in pasarica ei, Codruta cu siguranta ar fi dat direct cu capul de geamul care era in partea cealalta.
“Ooohh, ooooohhhh! Fuck! Uuuuuuhhhhhh…” scancea Codruta fara nici o rusine, aruncandu-si privirea in jos la unealta lui lunga si groasa si tare ca piatra care continua sa pompeze fara nici o mila in pasarica ei fierbinte si stramta. “Daaaaaa! Fute-ma… fute-maaaa, iubitule! Fute pizda mea! Uuuuuunnnggggghhhhhhh. Iubit...



    Login