Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 58
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3569 ori - Nota 0.00 (2 voturi)
Capitolul 66

17 iulie 2005 – duminica

Era poate trecut de trei dupa masa. Cele doua frumuseti au intrat in dormitorul din apartamentul lui Codrut si s-au asezat pe pat, povestind si chicotind ca doua prietene foarte bune, fiecare cu cate un pahar de vin in mana. Doar niste capoturi pe ele si trebuiau sa recunoasca, baia aceia lunga si relaxanta si vinul acesta incepea sa se urce la capul amanduora si excitarea iarasi crestea prin trupurile lor foarte placut satisfacute in acest weekend. De vreo cateva ore practic i-au aruncat afara pe baieti, zicandu-le sa mearga la o bere sau ceva pentru ca ele doua aveau nevoie de o baie lunga si relaxanta si doar ceva timp pentru ele.
“Ti-a placut cu Codrut, amiga?” a intrebat Codruta, punand o mana pe coapsa Dianei. Diana a mai luat o gura de vin si a raspuns fara nici o ezitare.
“Da! Oh, da! Am iubit fiecare clipa! Are o pula asa de mare si lunga si groasa, Codruta!”
“Mmmmmmmmm, stiu, nu ma mai satur de el!” a admis Codruta.
Diana si-a aruncat mainile in jurul prietenei ei si a imbratisat-o tare.
“Credeam ca sunt singura careie ii place incestu!” a ras Diana. “Nu-mi vine sa cred ca prietena mea cea mai buna se fute si ea cu fratele ei!”
Codruta a imbratisat-o inapoi pe prietena ei. Isi misca mana in sus si in jos pe coapsa Dianei intr-un mod care nu avea alt nume decat excitare.
“La fel si eu, amiga!” a zis Codruta. “… si sti ce?”
“Ce?”
“Am iubit fiecare clipa!” a admis Codruta, golind tot paharul ei de vin. “Fara supi, Nicolae e un al naibii de bun la pat, am iubit si cu mana pe inima iti zic, inca il iubesc mult de tot, dar cu geamanul meu, pur si simplu iubesc fiecare minut cand ma fute! Si mai ales ca are o pula asa de lunga si de groasa. Si ma fute cu orele… ohhhhhhh, ce iubesc pula aia!”
“Suntem la fel amandoua, Codruta” a chicotit Diana. “…amandoua niste ninfomane!”
“Nu te contrazic la asta, amiga!” a ras Codruta, fugarind mana ei in sus intre coapsele Dianei.
Diana a inceput sa se furnice peste tot. Atingerea prietenei ei devenea din ce in ce mai intima, si vinul care l-a consumat o relaxa enorm. Iubea sa simta cand pasarica ei era atinsa de degete, nu conta ale cui erau. Codruta soptea in urechea ei.
“Ti minte vara trecuta cand a fost prima data intre noi? Mai ti minte ce fantezii aveam?” a murmurat Codruta.
“Daaa!” a murmurat Diana usor, in timp ce degetele Codrutei au gasit crepatura umeda dintre labile ei.
“Ne excitam si ne gandeam oare cum ar fi cu doua pula dinalea groase? Si defapt aveam langa noi exact ceea ce vroiam… si apoi eu il mai aveam si pe fratele tau…”
“De ce nu ai zis nimic ca e asa de dotat?” a intrebat Diana.
“Nu ti minte? Te-am intrebat… ai zis sa nu iti zic nimic ca dupa aia va fi ciudat intre voi doi!” a respirat Codruta, fugarind degetele ei printre coapsele prietenei ei.
Atingerea prietenei ei chiar ca a excitat-o si nu mai era nevoie de mult pana sa sara pe ea si sa o devoreze pana cand striga din toata inima placerea ei.
“Daca ziceai ca e asa de dotat… crezi ca imi mai pasa?” a suspinat Diana, cand a simtit degetele prietenei ei frecand pasarica ei infierbantata prin jeansi.
Diana si-a ridicat mainile si Codruta s-a aruncat in jurul lor. S-au imbratisat amandoua foarte stramt, sanii lor fermi si rotunzi zdrobindu-se delicios prin materialele capoturilor lor. Buzele lor s-au intalnit intr-un sarut febril si pasional, si in curand o blonda si o bruneta excitate se imbratisau foarte placut, murmurand si suspinand in timp ce mainile lor se miscau peste trupurile celeilalte. Respirand fierbinte si limbile lor duelandu-se la greu, miscandu-se peste tot in gurile lor, amandoua isi frecau sanii unul de altul intr-un fel foarte erotic. Cand limba Codrutei s-a impins in gura ei, Diana a supt-o lacom. Cand Codruta a inceput sa frece pasarica ei prin capot, Diana practic s-a topit si si-a desfacut genunchii larg inapoi. Ea a gemut in gura suganda a prietenei ei cand a simtit degetele Codrutei dezmierdand si gasind fiecare punct foarte erotic direct prin materialul capotului de pe ea. Pasarica ei a raspuns eliberand un val de caldura dogoritoare si umplandu-se cu sucurile ei, imbiband intre coapele ei catifelate. Codruta a scos un scancet in gura umeda a Dianei si freca degetele ei foarte placut prin bifurcatie jeansilor prietenei ei.
“Asa de fierbinte!” a soptit Codruta seducator, incepand sa desfaca in partea de mijloc a capotului prietenei ei, si apoi alunecand un deget in interior, dezmierdand netezeala care era pe pubisul acesteia. “Vroiam sa iti asta de asa de multe ori de cat de dotat e fratele tau!”
Cutremurandu-se, Diana a impins mana ei sub capotul prietenei ei, placut surprinsa sa gaseasca netezimea pasaricii acesteia.
“Ce nazdravanii ai facut cu iubitul meu?” a intrebat Codruta, imbujorandu-se. “Te-a convins sa umbli aproape mereu in stil comando?”
“Mmmmmmmm… nu prea… eu deobicei nu port doar la servici… dar si acolo… incep sa nu mai port chiloti…” a raspuns Diana, rosind si mai tare. “Dar ii place si atunci cand am cate o pereche de chiloti de matase. Trebe doar sa impinga jeansi si chilotii pana sub fund si e indeajuns sa plonjeze adanc in mine de la spate.”
“Tin minte ce pereche de bikini aveai cand am inceput toate astea intre noi. Fundul tau era asa de frumos in ei.” Codruta in aceste momente practic ciupea si freca clitorisul inflamat al prietenei ei, scotand de la aceasta gemete de placere. Diana a cupat pasarica prietenei ei, simtind caldura si umezeala ei, apoi a inceput sa isi alunece un deget in si in afara, foarte incet, foarte tachinator, foarte expert, facand-o pe Codruta sa suspine de placere.
“Deschide capotu si deschide picioarele mai tare” a zis Codruta.
Diana repede si-a desfacut nodul capotului si apoi l-a desfacut mai tare, dar sanii ei inca mai erau acoperiti de marginile capotului. S-au futut cu degetele una pe alta, devenind din ce in ce mai excitate, unduind si serpuind trupurile lor, sarutandu-se si lingandu-se.
“Lasa-ma sa vad sanii tai” a zis Codruta, fugarindu-si degetul ei imbibat cu sucurile prietenei ei peste capotull acesteia. A dat marginile capotului la o perte de pe sanii frumoasei ei prietene, infasurandu-le in asa fel marginile sanilor ei sa fie impinsi unul in altul si a tors de placere cand sanii acesteia s-au zgaltait frumos in mainile ei.
“Mmmmmmm, mereu ai avut sani asa de frumosi. Pun pariu ca Nicolae ii suge cu orele!”
“Nu se mai satura!” s-a laudat Diana. “… si mult mai mult!”
“Imi dau seama!” a respirat fierbinte Codruta. “E bun la pat… daca ai sti cate am incercat cu Codrut… lucruri care deja le-am incercat si cu Nicolae… si pula aia…”
“Ohhhhh, Codruta, e monstru! Ma umple ca si cum n-am fost umpluta niciodata, parca totul e la perfectie doar pentru mine! Pur si simplu am orgasm dupa orgasm dupa orgasm cand baga pula aia groasa si lunga adanc in pizda mea! Cum ziceai… Codrut e al naibii de bun la pat din cate am simtit… dar Nicolae pentru mine parca ma ridica in slavi…”
“Trebe sa ne dezbracam de capoturile astea ca nu mai rezist…” a sasait fierbinte Codruta.
S-au dezbracat repede de capoturi, ochii lor arzand de placere in timp ce pielea lor catifelata era expusa. Cand intr-un final erau nude, Codruta s-a asezat inapoi pe pat si a tras-o pe Diana deasupra ei. Cele doua tinere excitate se inclestau una de alta cu disperare, framantand si dezmierdand sanii una de alta si frecand pasaricile lor infierbantate intr-o frenezie de pofta trupeasca salbatica.
“Oh, Diana! Numai rezist mult. Lasa-ma sa iti ling pizda, dragoste!”
Diana a murmurat acordul ei si cu un planset de pofta trupeasca si lacomie, s-a intors roata intr-un saizecisinoua pana cand pasarica ei era direct pe fata prietenei ei. In curand, Codruta practic se holba in cea mai stramta pasarica care a vazut-o vreodata. Asta nu era prima data cand lingea pizda prietenei ei, dar era sigura de un lucru… erai un lucru al naibii de excitant sa o faca cu cea mai buna prietena a ei! Si-a ridicat capul si a scos limba, lingand lung dealungul labilor si crepaturii netede a prietenei ei.
“Mmmmmmmm, frumoasa si zemoasa! Exact asa cum imi place!” a gemut Codruta, seducator si excitata.
“Deschide picioarele tale inca putin, sa pot sa ling mai bine.” Diana a facut asa cum i-a zis prietena ei, in acelasi timp lasand capul ei in pasarica la fel de neteda si lipsita de par ca a ei. Codruta si-a desfacut proprile picioare si si-a fugarit mainile in sus pe coapsele Dianei, cupand fundul ei compact, apoi a tras pasarica acesteia in jos la gura ei lacoma.
“Ohhhhhhhh, Codruta, dragoste, daaaaaaaa!” a plans Diana, si si-a ingropat propria ei fata in pasarica fierbinte si umeda a Codrutei, inclestandu-se de fundul agitat al prietenei cu amandoua maini.
Codruta lapaia lacom la pasarica Dianei, lingand clitorisul ei intarit, tragand limba ei expert peste crepatura ei neteda, in repetate randuri infingand-o adanc sa guste sucurile ei delicioase. Simtind limba fierbinte a Dianei cum lingea partea din interior a pasaricii ei, Codruta si-a arcuit soldurile, nerabdatoare pentru un contact mai adanc cu gura si limba lunga si superba a prietenei ei.
“Mai adanc! Baga limba mai adanc in pizda mea! Fute-ma cu ea!” s-a rugat Codruta.
Diana stia ce ii cerea prietena ei, pentru ca si ea iubea acest tratament. Cu cat prietena ei isi futea limba ei intarita mai adanc in gaurica ei zemoasa, cu atat Diana se excita mai mult. Asa ca, urmand rugamintii prietenei ei, ea a inceput sa returneze favorul. Felul cum coapsele interioare ale Codrutei se presau de obrajii ei, o excitau pe Diana. A inhalat aroma excitanta a pasaricii prietenei ei si repede a inceput sa suga si sa linga intr-o frenezie, miscandu-si capul si gura si buzele si limba in crepatura Codrutei cu la fel de multa energie cu cat ii placea sa linga penisul monstru al fratelui ei.
“Oooooooooh, yeah! Chiar ca sti ce sa faci, dragoste!” a gemut Codruta dintre coapsele Dianei. “Linge-mi pizda, amiga!... ohhhhhh, woooooow, vroiam sa ling pizda ta asa de mult!”
Codruta a suspinat cand a simtit limba intarita a Dianei cum aluneca ca un sarpe lung in pasarica ei. Se arcuia si isi ondula fundul in sus si in jos, zdrobind pasarica ei nerabdatoare de fata Dianei si sugand frenetic la pasarica care se prelingea pe fata ei. Codruta a cautat anusul stramt al Dianei cu buricele degetelor, apoi a desfacut fesele acesteia mai tare si a inceput sa linga rozeta aceia cu varful limbii. Diana a scancit de placere si si-a arcuit spatele.
“Ohhhhh, Codruta! C…ce faci? Ohhhhhh! Imi place asa de mult! Linge-ma inca odata!”
“Mmmmmmmm, linge-ma si tu, amiga!” a ordonat Codruta. “Linge fundul meu, dragoste!”
Diana a facut asa, iubind sa faca asta enorm de mult. In curand, amandoua frumuseti sugeau si lingeau una alteia sucurile care se prelingeau din pasaricile celeilalte, fiind foarte imbibate in zonele erogene, de la fund si pana la clitoris. In curand camera era umpluta cu gemete adanci de placere si slurpaiturile puternice si umede ale celor doua guri. In curand se agitau si zvarcoleau si roteau de colo colo pe pat, asa de violent incat in curand s-au rotit jos de pe pat, inca inclestate una de alta ca doi serpi care se imperecheau. Indata ce erau pe carpeta pufoasa de pe podeaua camerei, cele doua tinere s-au rotit peste tot intr-un abandon total, cu Diana deasupra prietenei ei la fel de des cat era si dedesupt. Sfarcurile ei se frecau de pielea fierbinte a abdomenul plat al Codrutei, gadilindu-l delicios.
Mainile Codrutei se miscau peste fundul desfacut al prietenei ei, buzele ei inchizandu-se pe labile acesteia si sugand puternic. A supt si lins puternic si clitorisul prietenei ei, impingand limba ei cat de adanc putea intra intre labile desfacute ale acesteia si o futea salbatic, primind acelasi tratament de la Diana. In curand au inceput sa se cutremure si sa se serpuiasca aproape violent. Inclestandu-se una de alta, amandoua tinere isi zdrobeau gurile cat de puternic puteau in pasaricile celeilalte si au inceput sa geama in acelasi timp. Fluidele fierbinti ale pasaricii Codrutei imbibau si umpleau toata fata Dianei. A plans afara toata placerea ei cand prietena ei a inceput sa isi zdrobeasca pasarica in fata ei, lingand pasarica acesteia ca si cum totul era un ospat de mancare, gemand puternic.
Cu un planset in pasarica Codrutei, Diana a inceput sa aiba un orgasm. Pasarica ei s-a inclestat puternic de limba prietenei ei, strangand-o in timp ce contractile unui orgasm puternic a explodat adanc in vulva ei. A simtit, aproape in acelasi timp, cum pasarica Codrutei a inceput sa se inclesteze in jurul limbii ei adanci inserate. Si in acel moment, si-a bagat-o cat de adanc a putut, simtind cum pasarica Codrutei trecea prin spasmuri imprejurul limbii ei si pe buzele ei. Parca simtea ceea ce fratele ei simtea pe penisul lui atunci cand ea avea unul din acele orgasme extrem de delicioase pe care el mereu reusea sa ii dea. Cutremurandu-se din cauza placerii care incepea sa se domoleasca, intr-un final, cele doua tinere s-au despartit si doar stateau pe spate, respirand greoi, incercand sa readuca respiratia inapoi la normal. Fetele lor sclipeau din cauza umezeli sucurilor lor, dar nici una nu era inclinata sa o stearga. Dupa cateva minute bune, s-au ridicat si au inceput sa se priveasca una pe alta, apoi au izbucnit in rasete din care nu se mai puteau opri.
“Oooooooh, Codruta, asta a fost fantastic!” a zis Diana. “Am iubit totul!”
“Tu si cu mine la fel!”
“Oare asta ne face niste ciudate?”
“Nu ne face decat niste tipe fierbinti, as zice!” a zis Codruta. “Nu tie rusine sau asa ceva?”
“Nici gand!” a raspuns Diana repede. “Dar imi place pula... sti tu… vreau sa zic… iubesc sa ling pizda ta, dar imi place pula mai mult!”
“La fel si eu!” a chicotit Codruta. “Mai ales pula lui Codrut!”
Diana a ranjit. “Si pula lui Nicolae. Serios de nu… dar cum ai putut sa imi ascunzi ca fratele meu are o asa pula? Asa erai de hapsana?”
“Vinovata, amiga! Hei… ce sa zic… imi placea ca ma excitai… si apoi cand ma intalneam cu el… practic ne futeam ca iepurii…”
“De cand ai inceput cu Codrut, nu te-a deranjat vreodata ca Codrut e propriul tau frate?” a intreba Diana. “Vreau sa zic, cateodata ma apuca asa… cum sa zic… rusinea ca il fut pe propriul meu frate!”
“Yeah, cateodata, trebe sa recunosc mai am cate o mica retinere. Dar acum, odata ce isi parcheaza pula aia frumoasa a lui in pizda mea, pur si simplu uit de toti si de toate.”
“Mmmmmmm, stiu! Mai ti minte ziua de ieri si azi?” a ras Diana.
“Aham… foarte… mult… dar crezi ca ai vazut tot ce era de vazut, huh, amiga?”
“Mai mult decat indeajuns sa am iarasi un apetit, Codruta! De ce a trebuit sa ii aruncam afara pana la urma?”
“Hei… a fost ideea ta sa ne petrecem ceva timp doar noi doua…” a chicotit Codruta.
Diana si-a fugarit mana dealungul coapsei prietenei ei, apoi in jos pana a ajuns pe pubisul ei neted. “Prima lucru care il fac cand se intorc e sa il sug pe primul care intra pe usa pana explodeaza!”
“Mmmmmmm, chiar pe hol… ii asteptam si sarim pe ei, amiga!” a ras Codruta seducator, intinzandu-se inspre pasarica prietenei ei. S-a aplecat si a sarutat sfarcurile Dianei unul dupa altul.
“Si tu poti sa il futi pe celalalt, Codruta… cu o conditie” a raspuns Diana la fel de seducator, incepand sa isi insereze degetele in pasarica Codrutei.
‘Si care ar fi conditia, amiga?”
“Dupa vreau sa ma futa iarasi amandoi!”
Codruta a ranjit vicleneste. “Am cam ghicit ca asta va fi conditia. Mmmmmmmm! Uhhhhhhhh, Diana faci asta asa de placuttttttttttttttt!” Amandoua tinere au inceput sa respire mai repede in timp ce degetele lor au inceput sa probeze pasarica alunecoasa a celeilalte. S-au sarutat si futut cu degetele una pe alta la inca alte cateva orgasme.........
Intre timp, dupa aproape doua ore de biliard, si cateva beri, Codrut si Nicolae s-au intors acasa la Codrut. Fiind foarte nerabdatori sa le surprinda pe cele doua, cei doi s-au furisat in apartament, fara prea mult zgomot. Au mers dealungul holului de la intrare si le-au gasit pe fete stand pe pat, povestind animat despre baieti, ce alceva, terminand parca o sticla de vin. Ce i-a surprins pe baieti era faptul ca fetele inca erau imbracate in niste capoturi de casa. Binenteles, dupa cele cateva orgasme superbe pe care si le-au dat una alteia pe podeaua camerei, Codruta a condus-o pe Diana in baie unde s-au mai ravasit pentru minute bune. De cateva minute au iesit afara si acu doar stateau si savurau un pahar de vin si radeau si chicoteau ca niste prietene foarte bune care erau.
Codrut a stiut ca ceva s-a intamplat intre cele doua fete, ceva cu siguranta sexual, imediat ce le-a vazut pe fete ca aveau pe ele doar niste niste capoturi de baie, si apoi a observat familiara privire de anticipare pe care sora lui o are deobicei chiar inainte sa se futa cu el, dar nu a zis nimic. Dar apoi, si-a aruncat privirea asupra Dianei.
Cumva, cumva, sanii Dianei pareau ca erau foarte frumos etalati in capotul ce il avea pe ea, si era foarte sigur ca erau foarte rotunzi si fermi, niste semisfere perfecte, si apoi putea sa vada cum sfarcurile se presau clar prin materialul subtire al capotului. Cand a vazut o coapsa cremoasa expusa prin crepatura capotului Dianei, penisul lui a inceput sa se umfle in pantalonii lui. Nicolae era la fel de captivat de frumoasa bruneta care era propria lui iubita si una din prietenele cele mai bune ale Dianei si pana cand s-au asezat pe niste scaune din dormitor, amandoi baieti aveau niste corturi foarte evidente in partea din fata a pantalonilor lor.
Diana si-a aruncat privirea seducator inspre fratele ei, apoi inspre Codrut, ochii ei cazand la cortul din pantalonii lui. Codruta o privea pe prietena ei, zambind din cauza nerabdarii. Si-a pus picior peste picior si capotul ei lung pana aproape de glezne a cazut, etaland foarte frumos coapsa ei, pana aproape sub fundul ei. Acest gest i-a facut pe cei doi baieti practic sa se holbeze, care, pe moment, erau foarte multumiti doar sa priveasca, asteptand sa vada ce se va intampla. Amandoi erau siguri de un lucru, nu vor pleca din camera aceasta fara sa le futa pe cele doua tinere superbe. Ca sa nu fie mai prejos, Diana si-a desfacut picioarele pana cand cei doi baieti puteau foarte clar sa vada direct intre coapsele ei atletice.
“Surioara, nu ai nimic pe dedesupt!” a zis dintr-o data Nicolae, scos din transa in care era, dar holbandu-se la pasarica neteda a surorii lui cu o sclipire pofticioasa in ochi.
Codruta s-a ridicat in picioare si si-a dat jos capotul de pe ea, trupul ei superb etalat in toata gloria lui. Apoi s-a asezat inapoi pe pat si si-a desfacut genunchi si mai tare, pasarica ei expusa foarte lasciv pentru privirea lacoma a celor doi baieti.
“Nici eu nu am nimica pe mine, dragule!” a zis ea, vocea ei aproape in soapta.
“Wooooow, Codruta, imi dai o erectie!” a zis Nicolae, strangand penisul lui direct prin pantaloni.
“Eu am o erectie decand am intrat in camera” a zis Codrut.
“Am observat” a zis Diana, ridicandu-se de pe pat si desfacand capotul ei si lasandu-l sa alunece jos pe podea. Apoi a pasit seducator inspre Codrut. Tanarul practic se holba la pubisul ei neted in timp ce se apropia de el, privind cum labile ei netede si umede se frecau una de alta in timp ce a facut cei cativa pasi pana la el. Codruta inca privea de pe pat, respirand din ce in ce mai greoi in timp ce prietena ei s-a oprit in fata fratelui ei. Fata lui Codrut era doar la cativa cm de pasarica Dianei.
“O vrei… este a ta… Codrut!” a zis Diana, seducator.
“Si ce vrei sa fac cu ea, Diana?” a intrebat tanarul, neputincios sa isi ia ochii de la pubisul foarte umed si de la sanii foarte frumosi ai superbei blonde.
“Orice vrei tu… cand vrei tu… unde vrei tu… ce parere ai de idee, Codrut?”
Codrut s-a ridicat repede in picioare si a inceput sa se dezbrace.
“Mmmmmmmmm… suna interesant viitorul…”
Diana, cum era in genunchi in fata lui Codrut, a inceput sa ii desfaca pantalonii si apoi incet ii tragea in jos, pana cand penisul lui era in intregime etalat in fata buzelor ei umede. Le-a lins foarte senzual.
Codruta intre timp l-a privit pe Nicolae si i-a facut cu ochiul. “Ce stai acolo si nu faci nimica, iubitule!” a tors ea seducator. “Treci aici si arata pula aia faina a ta!”
“Mi lene…” a ranjit Nicolae foarte excitat.
“Huh… se pare ca vrei un motiv bun… nici o grija… am eu ac pentru lenea ta, iubitule!” a zis Codruta seducator, ciupind unul din sfarcurile ei si fugarindu-si degetele peste pubisul ei fara nici un fir de par. Privindu-l pe Nicolae prin niste ochi plin de pofta trupeasca si dorinta, ea a inceput sa frece doua degete umezite prin crepatura pasaricii ei. “Mmmmmmmm, sau doar incep fara tine… dar sa sti ca saracuta mea pasarica e asa de disperata dupa o pula lunga si groasa si tare, iubitule!”
Nicolae s-a ridicat de pe scaun si cat a putut de repede s-a dezbracat, ochii lui atintiti la crepatura aceia umeda si zemoasa si fierbinte dintre coapsele foarte frumos tonifiate ale Codrutei. Cand Codruta a observat cum penisul lui Nicolae tresare ca un arc atunci cand si-a dat pantalonii jos de pe el, ea s-a asezat pe spate pe pat si si-a tras genunchii in sus pana cand erau lipiti de sanii ei fermi si rotunzi, desfacand pasarica si fundul ei intr-un mod foarte invitant pentru el.
“Fute-ma, Nicolae!” a zis Codruta, salivand si holbandu-se la erectia aceia uriasa. “Te rog, fute-ma acu, dragule!”
Diana s-a uitat peste umar cand Nicolae s-a miscat inspre pat. Si ea era infierbantata foarte tare, degetele ei infasurandu-se in jurul uneltei mamut pe care Codrut o avea. Cei doi chiar se asemanau in acest departament. Doua pula uriase, doar pentru satisfacerea proprilor ei nevoi si inca o pasarica care sa o linga si sa faca ce vrea cu ea. Viata ei plictisitoare sexual chiar incepea sa se imbunatateasca peste masura.
“Yeah! Fute-o, Nicolae! Fute-o! Vreau sa vad cum monstrul tau plonjeaza in pizda ei fierbinte, iubire. Fute-o pana vede stele verzi!” a suspinat Diana. Intre timp, si ea s-a ridicat in picioare si s-a asezat exact in aceasi pozitie ca Codruta, langa aceasta pe pat, genunchii ei lipiti de sanii ei majestuosi, pasarica ei la fel de frumos desfacuta pana cand era o crepatura sclipinda din cauza umezelii dintre coapsele ei atletice.
“Treci aci, Codrut, pune-o inauntru, iubitule! Baga pula aia frumoasa adanc in pizda mea!”
Baietii s-au miscat repede. Cele doua pasarici care erau oferite asa de pofticios i-au facut sa se cutremure, mainile lor miscandu-se pe penisurile lor inainte si inapoi. Cand Nicolae s-a asezat in genunchi in fata ei, Codruta s-a prins de capul acela bulbos al lui si l-a indesat nerabdatoare in pasarica ei fierbinte, suspinand in timp ce acesta o penetra incet si constant pana in cele mai adanci locuri ale pasaricii ei. Codruta si-a infasurat mainile la spatele genunchilor ei, impingand fundul ei in sus si alunecand pasarica ei pana cand labile ei erau infasurate ca un inel stramt la baza penisului acela monstru a lui Nicolae.
Codrut la fel a ingenunchiat pe pat intre coapsele larg deschise ale Dianei si si-a impuns penisul in pasarica aceia stramta, intr-un mod la fel de incet si fortos si constant, facand-o pe aceasta sa suspine de placere. El s-a prins de coapsele ei zvelte, tragand pasarica pe toata lungimea penisului lui monstru, intrand de tot adanc in ea si facand trupul ei nud sa se cutremure si sanii ei sa se zgaltaie atunci cand a plonjat dintr-o data ultimii cm din coloana lui de granit.
“Ahhhhhhhh! Ce pula minunata! Zdrobeste pizda mea, Codrute!” a plans Diana, furnicandu-se peste tot. “Fute-ma! Ohhhhhhh, daaaa, iubitule, fute-ma tare de tot!”
Langa ea, pe pat, Codruta scancea si gafaia la fel de tare in timp ce Nicolae isi plonja penisul lui monstru adanc in ea iar si iar si iar.
“Uhhhhhhh, Nicolae, fute-maaaaaaaa!” a plans ea. “Ohhhh, iubitule, fute-ma pana numai pot! Fute pizda mea pana vad stele verzi!”
Sunetele de piele umeda care se plesnea ritmic erau destul de puternice in timp ce cei doi tineri le futeau pe cele doua tinere foarte viguros. Codrut privea cum penisul prietenului lui plonja in si in afara pasaricii surorii lui, acel penis lung si gros sclipind cu umezeala acesteia. Nicolae la fel privea in jos la sora lui cum isi agita fundul ei nud, pasarica ei neteda fiind fututa nemilos de penisul masiv al lui Codrut. Codruta si Diana se agitau si zvarcoleau din cauza extazului, serpuindu-si funduletele lor atletice pe pat foarte salbatic. Cei doi baieti le futeau din ce in ce mai repede si cu un planset de nevoie, Codruta si-a rotit fata si capul pana cand a putut sa traga un san al prietenei ei in gura ei, sugand acea semisfera zgaltaitoare cat de puternic a putut.
“Ohhhhhhh, Codrut! Armasar superb ce esti!” a plans Diana, tinandu-se de umerii lui in timp ce acesta isi futea intreaga lui lungime in pasarica ei. “Ohhhhhhhh, Codruta, asta e fantastic!”
“Ce pereche de armasari iubitii nostri sunt! As putea sa fac asta o vesnicie!... mmmmmmmmmmm! Uhhhhh! Uhhhhhhhhhhh! Oh, maica maiculita ce bine eeee!”
Codrut s-a uitat la ce facea Nicolae, un ranjet formandu-se pe chipul lui. “Vrei sa facem schimb, Nicolae?”
“Binenteles, de ce nu!” a zis Nicolae, pofticios sa mai simta pasarica surorii lui inca odata.
Codrut si Nicolae dintr-o data au schimbat locurile intre picioarele celor doua frumoase tinere.
“Ummmmmmmmm, fute-ma, Codrut!” Codruta i-a zis fratelui ei. “Fute-ma asa cum ma futi deobicei, iubitule, tare si rapid. Fa-ma sa o simt, dragule! Ohhhhhh, Codrut, da-mi-o asa cum imi place!”
Diana a privit cum penisul lung si gros al lui Codrut a plonjat in pasarica prietenei ei ca un piston in timp ce tanarul isi futea soldurile puternic in pasarica ravasita a Codrutei, futand pe sora lui cu pompari adanci si salbatice care practic scotea tot aerul din plamanii ei. Apoi si-a aruncat ochii plini de pofta inspre fratele ei.
“Fute-ma asa cum imi place mie, Nicolae!” a gafait ea, prinzandu-se de fesele musculoase ale fratelui ei. “Fute-ma cat poti de tare! Intrece-l pe Codrut daca poti! Fute-ma cu adevarat, fratioare!”
Nicolae a ranjit in jos la excitata lui sora si a ridicat picioarele ei pana cand erau pe umerii lui, in acelasi timp plonjand penisul lui urias adanc in pasarica ei ridicata.
“OHHHH! OHHHHHHHHHH! WOOOOOOW, DAAAA! FUTE-MA, IUBIRE! FUTE-MA SI RUPE-MA IN DOUA, IUBITULE!” a tipat Diana cand a simtit penisul fratelui ei cum a plonjat pana in cele mai adanci si neexplorate locuri ale pasaricii ei. Penisul lui era asa de lung si de gros, si in aceasta pozitie intra asa de adanc in pasarica ei incat practic in aceasta pozitie saruta cervixul ei. Si o penetra asa de adanc incat a crezut ca acolo pe loc are un orgasm. “Ohhhhhh, Nicolae!” a suspinat ea, miscand fundul ei infierbantat in cercuri salbatice. “Uuuuuuuuh, pula ta e asa de mareeeeeeee!”
“Chiar ca e, surioara!” a chicotit fratele ei, si a inceput sa isi pompeze soldurile pana cand Diana a inceput sa geama incontrolabil, practic murmurand din cauza placerii pure pe care penisul lui monstru ii dadea.
Codruta si-a aruncat privirea inspre celalalt cuplu si se uita atenta cum penisul acela monstru aluneca inainte si inapoi in pasarica stramta a prietenei ei. A observat abundanta de sucuri care ieseau afara din crepatura ravasita a Dianei, si dintr-o data a avut o pofta nebuneasca sa isi plonjeze limba acolo langa langa penisul lui Nicolae si sa o suga si linga pe Diana in timp ce si ea era fututa. Fratele ei o futea al naibii de bine, dar parca vroia mai mult… vroia sa fie cat mai perversa si mai ‘murdara’ posibil in aceasta dupa masa, pana cand placerea devenea inimaginabila.
“Fute-o, Nicolae, nu te retine!” l-a indemnat Codruta pe Nicolae. “Fute-o cat poti de tare si de repede! Apoi poti sa faci schimb cu Codrut si sa ma futi si pe mine la fel, iubitule!”
Nicolae a murmurat un raspuns si s-a aplecat pana cand a sarutat buzele Codrutei. Codruta si-a deschis gura si l-a sarutat inapoi, foarte pasional.
“Wooooow! Sunt asa de excitata ca numai rezist!” a gafait Codruta cand Nicolae a terminat sarutul acela pasional si s-a retras de la buzele ei. “Ohhhhhhh, fa-ma sa explodez, Codrut! Fa-ma sa explodez!”
Codrut gafaia, pasarica surorii lui se strangea pe toata lungimea penisului lui monstru intr-o prinsoare fierbinte si umeda si foarte stramta. Stia ca sora lui era foarte aproape de un orgasm foarte intens, si a facut tot ce putea sa o faca sa explodeze cat mai repede. Propria lui ejaculare era destul de departe, dar cu cat putea sa o faca pe sora lui sa tipe in ghiarele climaxului ei, cu atat mai repede putea sa isi plonjeze iarasi penisul in pasarica stramta si fierbinte a Dianei. Sora lui era disponibila oricand, dar sa o futa pe aceasta frumoasa blonda il excita peste masura. Erau cativa ani buni in care s-a masturbat doar cu ea in gand. Si acu nu vroia sa piarda nici un moment.
“Vino!” a gafait Codrut, cu adevarat futand-o foarte puternic pe sora lui. “Vino pentru mine, curva ninfomana ce esti!” El stia ca sora lui iubea sa vorbeasca murdar chiar inainte sa aiba cate un climax. O facea sa devina asa de salbatica. Codrut a continuat sa murmure obscenitati inspre sora lui in timp ce o privea cum practic se zvarcolea si serpuia instinctiv sub el, scotand gafaieli si suspine in timp ce deabia mai putea respira. “Da-ti drumu pe toata pula mea si vino, curva frumoasa ce esti!”
Cuvintele lui Codrut au avut efectul scontat asupra surorii lui si Codruta in curand scancea si tipa puternic, capul ei rotindu-se salbatic dintr-o parte in alta pe pat, inclestandu-si unghile in spatele fratelui ei, indemnandu-l sa o futa si mai adanc. Nicolae o futea pe sora lui cu pompari lungi si constante, bucuros pe moment sa isi pompeze penisul in pasarica fierbinte si umeda a Dianei intr-un ritm constant si care stia ca il iubeste enorm de mult. El se holba lacom la Codruta si Codrut, prinvindu-i cum se futeau cu o intensitate si pasiune de invidiat.
Codruta chiar ca era o bucata buna de pula, a gandit el, si pentru o secunda vroia sa fie el deasupra acelei tinere care era in ghiarele pasiunii si in curand ale unui orgasm foarte intens, sa isi plonjeze penisul lui monstru adanc in acea pasarica fierbinte, in locul amicului lui. Diana a observat privirea pe care fratele ei o avea pe chipul lui si a citit exact ce gandea el. Chiar ca era un curvar mare, a gandit ea, poftind pasarica Codrutei in timp ce o futea pe sora lui. Dar Diana a invatat demult ca nu trebe sa fie geloasa deloc cand vine vorba de fratele ei, mai ales in aceste momente, practic nu ii pasa cine fute pe cine. Atata timp cat pasarica ei de ninfomana primea portia constanta de placere care avea nevoie, nu ii pasa ce alta pizda futea fratele ei.
Codrut a continuat sa isi plonjeze penisul zgomotos in pasarica surorii lui, gafaind si gemand din cauza efortului, scotand obscenitati din gura in timp ce o futea. In timp ce fratele ei isi pompa penisul monstru ritmic in pasarica ei imbibata, Diana nu putea sa abtina sa nu asculte cuvintele lui Codrut cu o excitare crescanda. Chiar ca iubea cand fratele ei vorbea asa cu ea.
Langa ea, Codruta se zvarcolea in extaz, si din impuls, Diana s-a aplecat si a supt unul din sani zgaltaitori ai prietenei ei in gura ei, framantandu-i cu degetele ei. Nicolae a observat ceea ce a facea sora lui si s-a intins sub fundul Codrutei si a alunecat un deget adanc in umezeala fierbinte a anusului ei. Codruta a explodat pe loc, tipand si zvarcolindu-se ca o femeie posedata de placerea ei dusa la extrem.
“AHHHHHHHHHHGGGGGHHHH! VIIIIIIIIIIINNNNNNNN! OHHHH, WOOOOOOOW, FUTE-MA CODRUT! UHHHHHH, DA, AMIGA! LINGE SANII MEI! FUTE-MA IN CUR, NICOLAEE! OHHHHHH, AHHHHHHH! FUTE! FUTE! FUTE-TI-MA TOTI!”
Trupul Codrutei a intepenit in timp ce avea un climax cum nu a avut niciodata, placerea asa de intensa incat aproape a lesinat. Pasarica ei s-a inclestat imprejurul penisului fratelui ei ca o menghina si fundul ei stramt se convulsa imprejurul degetului acela lung care se agita in rozeta ei. In totalitate si complet satisfacuta, Codruta a tras gura fratelui ei in jos la a ei si l-a sarutat vorace, apoi, pe rand, i-a sarutat cu aceasi pasiune pe Diana si Nicolae. Era asa de fericita ca toti trei i-au dat asa de multa placere.
Codrut si-a scos penisul afara din pasarica surorii lui si a cazut inapoi pe pat, organul lui inca erect si pregatit pentru urmatorul atac asupra unei pasarici. Si-a aruncat privirea la sora lui, lingandu-si buzele in timp ce crema ei gustoasa se prelingea in rauri afara din crepatura pasaricii ei.
“Mmmmmmmmm, ai o pizda asa de zemoasa, soro! Indeajuns de buna de lins!” a ranjit el, pompandu-si penisul cu pumnul. Codruta si-a desfacut labile netede si umede ale pasaricii ei cu amandoua maini, expunand pielea roza din interiorul pasaricii ei pentru deliciul fratelui ei. Se simtea asa de delicios de depravata si excitata incat numai rezista!
“De ce nu vi aici si sa vezi cat de gustoasa sunt azi!” a tors Codruta, frecand gentil imprejurul si pe marginile clitorisului ei. “Tocmai am avut un orgasm, dragule, dar sunt asa de excitata incat mai vreau sa explodez de mai multe ori!”
Codrut s-a ridicat si era pe cale sa se aseze intre picioarele surorii lui, cand a observat ochii Dianei atintiti pe penisul lui. Nicolae inca o futea, dar Diana se holba la penisul lui Codrut ca o femeie nesatula si care nu a mancat de zile intregi.
“Soro, ce ar fi sa stau pe spate pe pat si tu sa te asezi pe fata mea” a sugerat Codrut. “Asa, Diana poate sa suga pula mea in timp ce iti ling pizda!”
Codruta pe loc a fost de acord si s-a ridicat sa il lase pe fratele ei sa ii ia locul pe pat. Codrut s-a asezat pe spate, paralel cu Diana, dar picioarele lui erau langa capul Dianei si capul lui era de partea cealalta. Ochii Dianei au sclipit din cauza poftei in timp ce penisul urias al lui Codrut se apropia de ea. S-a prins de acea coloana de granit si a inceput sa o masturbeze, miscandu-si mana in sus si in jos in acelasi timp cu pomparile ritmice ale fratelui ei adanc in pasarica ei.
Codruta a ingenunchiat pe pat, incalecand capul fratelui ei. S-a asezat cu fata inspre picioarele lui sa priveasca actiunea de acolo si si-a lasat pasarica in jos pe gura deschisa a fratelui ei. Codrut se uita in sus la pasarica surorii lui care incet se lasa in jos, buzele lui nerabdatoare sa guste acea crepatura delicioasa inca odata.
“Linge-ma, frati!” a murmurat Codruta, zdrobind pasarica ei in jos pe fata lui ridicata. “Suge fiecare picatura! Ohhhhh, sunt asa de excitata! Am nevoie de limba in pizda mea!... da, iubire, da! Linge-ma adanc! Fute-ma cu limba in pizda, dragule!”
Codrut a prins-o de fund pe sora lui si si-a plonjat limba adanc in pasarica ei, gustand fiecare strop din flavoarea ei. Iubea gustul ei si totul era la fel ca atunci cand au facut-o prima data si de atunci, o faceau regulat, defapt aproape de fiecare data cand se futeau.
Diana inca se mai tinea de penisul monstru al lui Codrut, si oricat de mult vroia, si-a dat seama ca era foarte dificil sa isi intoarca capul si sa i-a acel penis lung si gros in gura ei. Nicolae o futea asa de puternic si viguros incat practic o zdrobea in salteaua patului, complet concentrat doar asupra felului cum isi plonja penisul adanc in pasarica surorii lui.
“Nicolae, dragule, ce ai zice de o futaie pe la spate in timp ce il sug pe Codrut?” a sugerat Diana, gafaind, fugarindu-si buzele si limba pe pieptul musculos al fratelui ei.
“Bine, surioara!” a raspuns Nicolae, tragand penisul lui afara din pasarica ei stramta si umeda. “Pot sa te fut in fund?”
“Ohhhhh, da, iubitule! Fa ce vrei tu!”
Nicolae s-a ridicat si ii privea pe Codruta si Codrut in timp ce astepta ca Diana sa se aseze in pozitie. Codrut se prindea de fesele surorii lui cu amandoua maini, dezmierdand si framantand acele semisfere atletice si cremoase in timp ce gura lui se misca inainte si inapoi pe labile acelea imbibate cu crema ei. Fundul ei compact salta si se zvarcolea in mainile lui Codrut in timp ce Codruta isi misca soldurile in cercuri mici si apasate in jos, zdrobind pasarica ei in gura suganda a fratelui ei cu un abandon salbatic.
Diana a ingenunchiat intre coapsele musculoase ale lui Codrut cu capul aproape de pubisul lui. A lins penisul lui erect, fugarindu-si buzele si limba in sus si in jos pe acel penis imbibat cu sucurile Codrutei de la cap si pana la baza si inapoi in sus, sugand gentil si la bilele lui. Fundul ei rotund si nud era ridicat in aer, atintit invitant inspre fratele ei. Lingandu-si buzele, Nicolae s-a miscat la spatele surorii lui si si-a pozitionat penisul intre picioarele ei. S-a aplecat in fata si s-a prins de semisferele ferme si rotunde ale sanilor ei cu amandoua maini, miscarea aceasta facand capul purpuriu al penisului lui sa se traga delicios prin crepatura infierbantata a fundului surorii lui si printre labile ei. Diana si-a luat gura pentru o secunda de la penisul lui Codrut si s-a uitat inapoi peste umarul ei inspre fratele ei, un zambet pofticios pe chipul ei frumos.
“Nu ma mai tachinat, fratioare! Pune pula aia grasa inapoi in pizda mea, acolo unde ii este locul si fute-ma bine si puternic, iubitule!”
“Tu esti sefa, surioara!” a ranjit Nicolae inapoi la ea.
Eliberand sanii ei, Nicolae si-a mutat mainile pe soldurile ei si s-a prins de ele si cu o pompare constanta si puternica, si-a scufundat erectia inapoi in pasarica ei. A disparut in tunelul imbibat cu crema pana cand bilele lui s-au plesnit de interiorul coapselor ei. Diana a gemut de la aceasta penetrare subita si foarte adanca si in acelasi timp, si-a scufundat penisul lui Codrut inapoi in gura ei flamanda.
“Ohhhhh, ce pizda stramta!” a gemut Nicolae, futand penisul lui foarte incet inainte si inapoi in pasarica fierbinte a surorii lui. “Misca si tu fundul tau, surioara! Fute-ma inapoi!”
Diana facea tot ce putea. Sugandu-l pe Codrut si miscandu-si fundul inainte si inapoi in acelasi timp sa poata sa il futa pe Nicolae era putin cam dificil intr-o pozitie ca aceasta, plus ca era prima data intr-o astfel de pozitie, dar in scurt timp, Diana a intrat intr-un ritm confortabil si, intr-un final amandoi baieti gemeau si gafaiau puternic.
Codruta gemea la fel de tare. Cu fata fratelui ei presata puternic in pasarica ei neteda si gura lui suganda lipita peste pasarica ei, Codruta parca era in al saptelea cer. Fratele ei o sugea si lingea foarte expert, asa cum mereu facea asta, proband si agitandu-si limba lui intarita si insurubata peste tot in pasarica ei, peste labi si clitoris intr-un mod asa cum ii placea ei cel mai mult.
“Uhhhhhhggggghhhhh! Codrut! Bag-o inauntru, dragule! Daaaaa! Fute-ma cu limba ta!” murmura Codruta, aruncand capul ei pe spate si arcuind spatele ei, sanii ei impinsi in fata, zgaltaindu-se foarte frumos pentru privirea lacoma a lui Nicolae.
Nicolae o futea pe sora lui cu o vigoare crescanda in timp ce privea spectacolul din fata ochilor lui. Felul cum frumoasa prietena a surorii lui isi ondula si serpuia trupul acolo deasupra fratelui ei si acesta o lingea si Diana il sugea pe acesta foarte vorace, toate acestea erau o stimulare extrema pentru tanar. Plonjoanele penisului lui in curand au facut-o pe Diana sa geama puternic iarasi imprejurul acelui penis urias care era in gura ei.
Nicolae si-a miscat o mana sub sora lui. Dezmierda sanii ei zgaltaitori, pielea cremoasa a abdomenului ei si coapsele ei catifelate. Degetele lui au alunecat intre picioarele ei si a cautat clitorisul ei. Era zdrobit la baza penisului lui cand pompa inainte, asa ca de fiecare data cand tragea afara, Nicolae freca acel nod gentil intre degetele lui, dandu-i surorii lui o stimulare sexuala constanta. Diana aproape ca a muscat penisul lui Codrut cand a scancit de placere, dar acesta era asa de atent la felul cum sugea pasarica surorii lui, incat deabia a simtit cand Diana si-a razuit dintii pe penisul lui.
“Suge pula lui Codrut, surioara!” a indemnat Nicolae. “Fa-l sa ejaculeze in gura ta fierbinte!”
Dupa cum s-a dovedit, Codrut era foarte aproape sa faca asta. Excitatia de a linge pasarica surorii lui in timp ce era supt de o fata la fel de superba ca sora lui, era prea mult pentru tanar. El a inceput sa se zvarcoleasca si sa isi salte soldurile lui musculoase in sus de pe pat, trimitand penisul lui adanc in gura Dianei. In acelasi timp, buzele lui au gasit clitorisul surorii lui si a inceput sa il suga cat de tare si de puternic putea.
“AHHHHHHHHHHHHHHHHGGGHHHHH! OHHHHH, WOOOOOOW, DAAAAAAAAAAA!” a gemut puternic Codruta, zdrobind pasarica ei salbatic in jos pe fata fratelui ei. “FUCK! VINNNNNNNNNNN!... VIIIIIINNNN ASA DE TARE, CODRUTE! LINGE-MA, IUBITULE! LINGE PIZDA MEA FIERBINTE! OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH!”
Cand a auzit plansetele de extaz ale prietenei ei, Diana a simtit cum penisul din gura ei incepea sa se umfle si sa tresara…Codrut erupea si el. Diana sugea puternic, framantand bilele umflate si imense ale amicului ei cu degetele ei. A luat penisul lui foarte adanc in gatul ei, asa cum facea si cu Nicolae, stiind exact cat de excitant si placut era pentru acesta. Cand Codrut a explodat dintr-o data, Diana a simtit cum crema lui groasa improscand direct in gatul ei in torente lungi si dese. Ea inghitea in repetate randuri jet dupa jet de sperma fierbinte, de fiecare data cand gura ei era umpluta. Codrut si-a rupt gura la pasarica orgasmica a surorii lui si a tipat si el placerea lui.
“AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! WOOOOOW, OH, OHHHHHHH, VIIIIIIINNNNNNNNN, DIANA! SUGE-MA IUBIRE! INGHITE-O TOATA! UUUUUUUUUUUUHHHHHHHH, WOOOOOOOOOW, AHHHHHHHH!”
Diana nu avea nevoie sa i se zica de doua ori. Ea inghitea fiecare strop, bucurandu-se de acel gust foarte placut al spermei amicului ei la fel de mult cat ii placea sperma fratelui ei. A lins penisul lui pana cand era curat ca lacrima inainte sa il scoata din gura ei si sa il lase sa cada dealungul coapselor lui musculoase. Codruta a cazut langa fratele ei, extenuata de la acel orgasm care aproape ca a facut-o sa vada stele verzi pe care acesta i l-a dat mai devreme si a inceput il priveasca pe Nicolae cum inca o futea pe sora lui cu pompari lungi si ritmice.
“Ummmmmm, mmmmmmmmm!” a zis ea, holbandu-se la jonctiunea imbibata si plina de sucuri dintre penisul lui Nicolae si pasarica Dianei. “Se pare ca voi doi puteti sa o tineti asa cu orele!” Diana s-a uitat in sus spre prietena ei si a zambit.
“Nicolae poata sa futa toata noaptea daca vrea, Codruta” a gafait Diana, inca tinandu-se de penisul lui Codrut care se dezumfla destul de repede. “… si crede-ma, dupa cat de mult am fost fututa de el, o stiu foarte bine!”
Incepand sa se simta iarasi excitata, Codruta s-a ridicat si s-a asezat langa Nicolae, uitandu-se in jos la penisul lui, in timp ce el il plonja ritmic si constant, continuand sa o futa pe sora lui de la spate. Coloana lui lunga si groasa sclipea pentru ca era imbibat cu sucurile surorii lui si Codruta practic se holba hipnotizata la el cu o sclipire lacoma in ochi.
“Dupa felul cum ma simt acu, amiga… “ a murmurat Codruta, lasand o mana sa cada la pasarica ei inundata. “… cred ca ar trebui sa faca exact asta!”
Nicolae a privit inspre Codruta si a vazut pofta din ochii ei. Privirea lui a calatorit in jos pe trupul ei superb, oprindu-se la sanii ei fermi si la abdomenul ei plat, odihnindu-se intr-un final intre coapsele ei. Codruta si-a ridicat piciorul drept pe pat, dand lui Nicolae o priveliste lunga asupra pasaricii ei, inca sclipind un roz pasional de la suctiunea care a primit-o mai devreme de la Codrut. Ea a zambit cand Nicolae a inceput sa o futa pe sora lui intr-un ritm mult mai rapid, crescand constant si ritmic.
“Vezi cat de zemoasa e pizda mea, Nicolae!” a respirat Codruta, foarte lasciv desfacand labile umede si netede ale pasaricii ei cu amandoua maini. “Ohhhhh, yeahh! Uite-te la pizda mea fierbinte si uda, dragule! Fute-o pe Diana si holbeaza-te la pizda mea!”
Nicolae practic se holba la pasarica Codrutei, penisul lui umflandu-se si mai tare in pasarica stramta a surorii lui, o pasarica foarte fierbinte si umeda si care o pompa si futea intr-un ritm din ce in ce mai rapid si puternic si fortos.
“Fute-o, Nicolae!” a tors Codruta, frecand cu un deget in crepatura ei deschisa. “Oh, iubire, fute pizda ei fierbinte si umeda! Yeah, fute-o, Nicolae! Iubeste asta!”
Diana chiar ca iubea sa fie fututa de el! Cuvintele Codrutei au avut un efect asupra lui Nicolae pentru ca penisul lui dintr-o data parca s-a dublat in lungime si grosime.
“Uhhhhhhhhhhh!” a gafait Diana, ochii ei deschizandu-se ca niste cepe cand a simtit acea senzatie de a fi umpluta la perfectie de masiva erectie a fratelui ei. “Oohhhhhhhhh, Codruta! Vorbeste porcos! Iubesc asta! Ummmmmmm, pula lui parca e o bata de baseball indesata in pizda mea!”
Codrut, care inca isi mai revenea langa ei pe pat, incerca sa isi faca penisul moale sa prinda alta pereche de muschi cu degetele mainilor, ochii lui sclipind cu o pofta crescanda. Codruta s-a aplecat si a sarutat gura fierbinte si gafainda a Dianei, sugand limba prietenei ei printre buzele ei. Nicolae, simtind cum penisul lui era masat foarte puternic de muschii pasaricii Dianei, le privea pe cele doua tinere frumoase cum isi sugeau limba una alteia si se sarutau foarte pasional. Codruta incepea sa respire greoi in timp ce il privea pe Nicolae cum isi futea penisul acela gros si lung adanc in Diana cu pompari salbatice si lungi. S-a miscat aproape de el, frecand sanii ei de trupul lui musculos.
“E asa de buna si de stramta, Nicolae?” a soptit Codruta, fugarind mainile ei peste fundul lui musculos. “E pizda Dianei indeajuns de stramta pentru tine, dragule!”
“Da! Oh, daaaaaa!” a sasait Nicolae. Coapsele lui transpirate se plesneau de fundul surorii lui cu plesnete zgomotoase. Nicolae s-a intins cu o mana si a inceput sa framante intre coapsele Codrutei. “Lasa-ma sa simt pizda ta, Codruta!” a sasait el.
“Oh, iubire, daaaaa!” a gemut Codruta, deschizand picioarele ei larg inapoi pentru acest baiat care parca numai exploda deloc.
Inca futand-o pe sora lui, Nicolae a cupat movila Codrutei, miscandu-si degetele lui puternice peste labile ei foarte umede si netede. Codruta a gemut si si-a impins pasarica in palma lui, soldurile ei rotindu-se si insurubandu-se, presiunea mainii lui pe pasarica ei tachinand-o foarte tare.
“Fute-ma cu degetele!” a plans Codruta, prinzandu-se de mana lui. “Fute-ma cu degetele, Nicolae!”
Cu un geamat de placere, Nicolae si-a plonjat degetele in pasarica bolborosinda a Codrutei, scotand un sasait de placere dintre buzele ei.
“Ohhhhhhhhhhhh, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
“Ohhhhh, esti asa de umeda, Codruta!” a gafait Nicolae, simtind pielea ei infierbantata si alunecoasa a pasaricii ei cum invaluia degetele lui. “Asa de fierbinte si de umeda!”
“Chiar ca sunt, dragule!” a respirat greoi Codruta, serpuindu-si soldurile si trupul in degetele tanarului.
Codrut inca tot ii privea in timp ce statea acolo pe pat, masturbandu-se. Penisul lui in scurt timp aproape ca a crescut inapoi la gloria lui anterioara si doar privea excitat scena din fata lui cu o excitatie crescanda, pumnul lui pompand in sus si in jos pe toata lungimea lui. Codruta a privit in jos pe penisul fratelui ei.
“Sa-mi zici cand esti gata sa ejaculezi iarasi, Codrut!” a zis ea. “Vreau sa iau in gura mea urmatoare incarcatura, iubire!”
“Bine, soro!” a ranjit tanarul, lasciv si de zor tragand de penisul lui. “E toata a ta!”
Diana era foarte aproape de climaxul ei. Penisul fratelui ei umplea asa de delicios gaurica ei supra incalzita asa cum nu a mai fost umpluta niciodata. Ea privea cum Codrut isi masturba penisul lui urias si asculta la felul cum Codruta murmura, devenind din ce in ce mai excitata cu fiecare secunda care trecea.
“Ohhhhhhh, Nicolae, fute-ma, dragule!” a gemut Diana. “O sa explodez asa de tare!”
Codruta si-a infasurat bratele imprejurul umerilor lui Nicolae si a tresarit in mana lui, simtind cum degetele lui futeau asa de delicios in pasarica ei.
“Fute-o, Nicolae!” a gemut ea. “… si fute-ma cu degetele! Oh, da, dragule! Fute-ma cu degetele in pizda si fute-o cu pula pe sora ta s...



    Login