Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 57
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3479 ori - Nota 0.00 (3 voturi)
Capitolul 65

16 iulie 2005 – sambata

Era trecut de miezul noptii. Codruta tocmai a facut un dus foarte placut si revigorant si apoi luand pe ea niste bikini si un capot de matase, a iesit din baie. A aruncat o privire in dormitor si l-a vazut pe geamanul ei cum inca dormea pe pat. Dupa ziua de azi si ce eforturi a facut, chiar mai avea nevoie de somn. Apoi a auzit niste rasete venind din bucatarie.
“De cand sunteti treziti?” a intrebat ea, intrand in bucatarie si vazandu-i pe Diana si Nicolae stand la masa.
“Vreo ora” a zambit Diana. “Am facut ceva ceai daca iti trebe. Sper ca nu te supi…”
“Ooohhh… chiar imi trebuia unul…” Codruta si-a turnat o cana de ceai, care inca era destul de fierbinte. Asezandu-se la locul ei obisnuit de la masa, ochii eu au cazut asupra Dianei.
“Ce radeai asa, Diana?” a intrebat Codruta, privind-o pe prietena ei peste marginea canii de ceai.
“Doar o propunere traznita dea lu Nicolae…” a zis Diana zambind, privind-o direct in ochi pe Codruta.
“Vreau sa aud?”
“Nu stiu… poate… daca ti-ar place sa imparti o baie cu noi doi…” a chicotit Diana, uitandu-se conspirational la fratele ei.
“Mmmmmm… poate… mai tarziu…” a murmurat Codruta, apoi privindu-l pe Nicolae. “Cei cu tine, iubitule, de ce porti capotul ala? Nu-mi vine sa cred ca porti asa ceva… am locuit impreuna un an si inca nu te-am vazut cu asa ceva...”
“Trebuia sa pun ceva pe mine, iubi” a raspuns Nicolae.
Diana a chicotit si ochii ei au sclipit inspre Codruta. “La fel si eu.”
Codruta nu a zis nimica, dar si-a sorbit din ceasca de ceai si i-a privit peste marginea canii. Era foarte constienta ca cei doi puneau ceva la cale si foarte nerabdatori sa inceapa iarasi festivitatile. Se intreba cum de nu i-a gasit pe cei doi deja in toiul futai, daca tot erau trezi.
Cand nimeni nu a mai zis nimica, Diana s-a ridicat. Repede, si-a deschis capotul care il avea pe ea. Ochii Codrutei s-au deschis parca ca niste cepe si Nicolae a inghitit in sec. Diana era intradevar goala sub capotul ei. Sanii ei fermi si rotunzi erau etalati asa de frumos, sfarcurile ei erau intarite. Pubisul ei nud sclipea datorita umezelii care era foarte vizibila acolo.
Apoi, pe cat de repede le-a etalat celor doi trupul ei, Diana si-a infasurat iarasi capotul in jurul trupului ei si s-a asezat iarasi pe scaun la masa, privindu-i foarte multumita pe cei doi.
Cand Codruta nu a zis nimica, Diana s-a intors inapoi inspre Nicolae. “Si tu esti gol sub capotul acela?” a intrebat ea.
Nicolae a dat afirmativ din cap, uitandu-se la Codruta.
“Arata-ne, atunci.”
Nicolae a privit-o pe Codruta. Codruta nu a zis nimica, dar a returnat privirea.
Nicolae s-a ridicat, desfacand cordonul capotului. Cand a desfacut capotul, amandoua au vazut ca el avea pe el niste pantaloni scurti. Dar Codruta si Diana au privit umflatura pe care penisul si bilele lui o faceau. Cand Nicolae si-a inchis capotul inapoi, amandoua au suspinat, un sunet de dezamagire cand s-a asezat inapoi jos pe scaun.
“E randul tau” a zis Diana, chicotind.
“Ce e asta, arata si ascunde?” a intrebat Codruta, ridicand o spranceana.
“Arata, fara sa zici!” a raspuns Diana, ochii ei albastrii sclipind si dansand seducator. “Cine vrea sa zica cat de mult ne distram impreuna.”
Codruta l-a privit pe iubitul ei. “Am crezut ca esti gol pe tine. Ca ai pantaloni scurti pe tine nu se pune, dragule.”
“Am grija de asta, iubire” a raspuns Nicolae, si si-a dat jos pantalonii scurti pe sub masa. Apoi i-a pus pe marginea mesei, aproape de cotul Dianei. “Acum, sunt gol sub capot.”
“Dovedeste-o” a chicotit Diana seducator. “Nu te cred pana cand nu te vad.”
“E randul Codrutei acum” a zis Nicolae. “Ne arati si noua?”
“Niciodata nu am zis ca sunt nuda sub capot” a raspuns Codruta, in vocea ei un chicotit era evident.
“Hai, nah, amiga” a zis Diana. “Joaca-te cu noi. E doar un joc.”
“Poate ca e” a zis Codruta, “dar un joc ca acesta poate duce la alte jocuri, nu?”
“De asta vrem sa ne jucam” a zis Diana, ridicand pantalonii lui Nicolae. I-a ridicat la fata ei, frecand bifurcatia in jurul gurii ei, ochii ei albastrii sclipind excitati. A intors pantalonii scurti pe dos, si tachinator si-a fugarit limba peste bifurcatia lor. Ochii lui Nicolae au iesit parca din orbite in timp ce o privea, si respiratia Codrutei a devenit mai greoaie.
“Au gust bun, Diana?” a soptit Codruta, simtind cum pasarica ei se cutremura.
“Deliciosi” a tors Diana, si a supt umezeala care era in pantalonii lui in gura ei.
Nicolae a chicotit in timp ce privea, penisul devenind tare sub capotul lui.
Diana a supt acei pantaloni pentru un moment, apoi i-a aruncat inapoi in mijlocul mesei. Apoi, si-a dus mana sub masa pana la umflatura din capotul lui Nicolae. Nicolae a privit-o pe Codruta in timp ce mana Dianei s-a inchis in jurul penisului lui si a inceput sa il pompeze in sus si in jos.
“Oh, wooow!” a gafait Diana. “Codruta, asa pula mare si tare si lunga am in mana mea acum!” Ea s-a uitat direct in ochii prietenei ei cand a zis asta.
Codruta nu a raspuns, doar il privea pe iubitul ei. Nicolae incepea sa suspine de placere in timp ce Diana il masturba in sus si in jos sub masa. Cand Diana a strans penisul lui mai tare, el a gemut de placere. Alunecand mana ei mai jos, Diana a cupat bilele lui Nicolae, strangandu-le gentil.
“Si ghici ce alceva am mai gasit? Nicolae are un set de bile foarte bune.”
Codruta a simtit cum pasarica ei incepe sa se infierbante, imaginandu-si cum prietena ei se joaca cu bilele lui Nicolae sub masa. Nu simtea deloc gelozie, doar o excitatie crescanda, pasarica ei pulsand in timp ce clitorisul ei se intarea.
Ridicandu-se, Codruta a tinut marginile capotului ei, privindu-i pe Diana si Nicolae. Fata ei se imbujora si fiori erotici treceau prin tot trupul ei. Si-a deschis si capotul ei, tinandu-l deschis.
“Tu ai chiloti pe tine, iubire” a zis Nicolae, vocea lui ingrosata din cauza faptului ca sora lui iarasi isi misca pumnul in sus si in jos pe penisul lui rigid.
Diana a ranjit miseleste, alunecand limba ei peste buzele ei sugestiv in timp ce privea pubisul neted acoperit de chilotii Codrutei.
Codruta nu si-a inchis capotul, dar a dezvelit umerii ei. Sanii ei s-au zgaltait cand s-a aplecat putin si a inceput sa dea in jos chilotii de pe soldurile ei.
“Daca ne vom juca, ar trebui cel putin sa le jucam cum trebe” a zis ea, vocea ei senzuala.
Codruta a lasat chilotii sa cada pe podea, si ochii lui Nicolae se holbau intens la pubisul neted al pasaricii ei. Diana si-a lins buzele iarasi, privind trupul delicios al prietenei ei. Codruta si-a deschis picioarele, si a alunecat degetele ei peste pubisul ei neted, si apoi, arcuind soldurile ei in fata, a desfacut pasarica ei inapoi, pasarica ei iesind in evidenta foarte excitant.
“Vezi pizda aia, Nicolae?” a soptit Diana seducator. “Vezi pizda ei fierbinte? De ce nu iti bagi pula asta tare in pizda aia fierbinte si fute-o, frati?”
Codruta, frecand un deget imprejurul clitorisului ei sensibil, a zis usor. “Nicolae stie foarte bine ce sa faca cu pizda asta, Diana. Nu avem nevoie de instructii de la tine.”
“Oh, asa e?” a chicotit Diana. “Arata-mi.”
Cu Nicolae inca stand pe scaunul lui si Diana pompand coloana aceia de piatra, Codruta s-a asezat cu fundul pe marginea mesei. Vazand ceea ce vroia Codruta sa faca, Diana a dat canile la o parte de pe masa. Codruta s-a asezat inapoi pe masa, sanii ei etalati foarte placut pentru privirea celorlalti, sfarcurile ei intarite. Ea si-a deschis picioarele si l-a privit pe iubitul ei.
“Fute-ma, iubitule” a soptit ea gutural. “Pizda mea e pregatita pentru pula ta! Fute-ma pe masa… fute-ma acuma!”
Nicolae nu a ezitat. El s-a ridicat in picioare, desfacand capotul lui in acelasi timp. Penisul lui statea puternic in sus, capul purpuriu umflat si neted, sucuri prelingandu-se din gaura din varful capului penisului. Diana a tras tare aer in piept in timp ce privea penisul acela care in urma cu cateva ore turna torente intregi de sperma adanc in pasarica ei si a Codrutei.
Inainte ca Nicolae sa se miste intre picioarele Codrutei, Diana a lasat sa ii scape un murmur si s-a prins de soldurile lui, tragandu-l inspre ea. Ea si-a lasat fata in jos si si-a scot limba afara. Sfichiuind limba ei peste capul penisului lui Nicolae, ea a lins sucurile care se prelingeau afara din penisul lui, facandu-l pe Nicolae sa gafaie de placere. Codruta privea foarte atenta ceea ce facea Diana.
“Nici sa nu te gandesti, Diana” a zis Codruta. “Pula aia intra in pizda mea! Tu l-ai avut prea mult in ultimele saptamani si acu e randul meu! Treci aici, Nicolae, fute-ma!”
Inainte ca Nicolae sa se retraga, totusi, Diana a inghitit in intregime penisul lui in gatul ei si a supt puternic. Genunchii lui Nicolae s-au cutremurat in timp ce se uita jos, vazand cum penisul lui era pana la baza inghitit de superba lui sora. Apoi s-a uitat la Codruta, care isi agita fundul acela foarte frumos pe masa, privind cum Diana sugea penisul fratelui ei.
“Nicolae, treci aci” a plans Codruta, tragand de mana lui Nicolae. “Baga pula aia in mie, te rog! Diana, nu il mai suge! Il vreau in pizda mea!”
Dupa ce l-a supt frumos pentru un minut bun, Diana a eliberat penisul lui Nicolae, chicotind in timp ce isi lingea buzele. “Asta e o pula de care greu te dezparti” a zis ea.
Nicolae s-a miscat repede inspre Codruta. Alunecand mainile lui dealungul coapselor ei cremoase, el a privit umezeala pasaricii iubitei lui. Diana s-a ridicat de pe scaun si statea langa Nicolae. L-a prins de penis de la baza cu o mana, si a folosit degetele celeilalte maini sa deschida labile pasaricii Codrutei.
“Bag-o in mine, Nicolae!” a sasait Diana fierbinte. “Baga pula aia in pizda ei! Uite ce pizda fierbinte are, uite ce uda e! Fute-o, Nicolae! Fute-o in pizda pana cand striga ca numai vrea… repede!”
Fundul Codrutei s-a ridicat cand Nicolae a impins inainte. Capul penisului lui penetrand pasarica ei repede, aducand un sasait lung de placere dintre buzele Codrutei. Bilele lui s-au plesnit de fundul ei gol si pasarica ei s-a prins puternic de penisul lui. Cand penisul lui era adanc infipt in pasarica prietenei ei, Diana l-a eliberat de la baza, scotand sunete moi de placere in timp ce se uita la labile infasurate foarte stramt in jurul grosimii penisului. Si-a lasat fata in jos, limba ei iesind afara si a lins clitorisul intarit al Codrutei. Apoi a ridicat fata ei iarasi sus.
“Fute-o” a plans Diana. “Fute-o pe curva asta, Nicolae!”
Codruta si-a arcuit fundul, zdrobindu-se de baza penisului lui si inclestandu-se de sanii ei cu amandoua maini, ochii ei sclipind din cauza pasiunii. A suspinat puternic cand fratele ei a inceput sa pompeze pasarica ei, futandu-l inainte si inapoi. Ea isi misca soldurile odata cu ale lui, intalnind fiecare pompare de a lui cu o pompare de a ei. Diana, scotand sunete usoare din cauza placerii voieristice, si-a presat trupul ei fierbinte de spatele gol al lui Nicolae, privind peste umarul lui. Sanii ei se frecau de spatele lui, lipiti puternic, si isi aluneca mainile in sus si in jos peste pielea lui nuda, presand movila pasaricii ei netede de fesele fundului lui.
“Ooooooooh, fute-o bine, Nicolae!” a zis Diana. “Baga pula aia tare in pizda aia fierbinte! Oh, asculta sunetele alea placute!”
Diana a aluncat o mana in jos la fundul pompand al fratelui ei, simtindu-l si strangandu-l. Cealalta mana a ei a alunecat sub fundul prietenei ei, prinzandu-se de una din fesele ei ferme si ridicand soldurile Codrutei.
Soldurile Codrutei au inceput sa se agite si sa se zdruncine violent. Ea murmura in timp ce penisul iubitului ei aluneca in si in afara pasaricii ei stramte. Frictiunea acelui penis gros trimitea fiori de extaz prin tot trupul ei nud. Si-a ridicat picioarele, infasurandu-le in jurul umerilor lui, zdrobind fundul ei puternic de baza penisului lui.
Diana gemea din cauza excitatiei, strangand fundul prietenei ei cu o mana, alunecand cealalta mana printre coapsele lui Nicolae si a cupat bilele lui. Le-a strans si a tras de bilele lui pline, fugarind limba ei peste umarul lui, gustand pielea si transpiratia sarata care se forma acolo, ochii ei deloc miscandu-se de la pubisul neted al prietenei ei in timp ce penisul lui deschidea si umplea pasarica aceia lacoma.
“Ooooooooh, Nicolae, Nicolae!” plangea Codruta. “E asa de bine, iubitule! Oh, da, Nicolae! Bag-o in mine! Pizda mea e pe foc, dragule! Fute-ma! Fute-ma tare si repede! Iubesc asta, Nicolae! Wooooow, iubesc pula aia in pizda mea asa de mult!”
Ochii Dianei ardeau in timp ce privea cum pasarica prietenei ei salta in sus si in jos, intalnind pomparile inainte ale fratelui ei. Acele plesnituri umede de pasarica intalnind penis trimiteau fiori salbatici prin tot trupul ei atletic. Ea isi zdrobea pubisul ei de pubisul lui Nicolae, incercand sa alunece labile ei stramte pe toata coloana aceia de granit, zdrobind pasarica ei inflacarata de baza penisului lui.
Nicolae gafaia puternic, prinzandu-se de coapsele Codrutei, spatele lor presat de trupul lui, genunchi ei indoiti aproape de umerii lui. Bilele lui se plesneau de fundul ei ferm cand Diana nu le masa cu mana ei. Umezeala fierbinte a pasaricii aceia tragea de penisul lui, si cu mainile Dianei febril fugarindu-se peste trupul lui, limba ei lingandu-l, bilele lui pulsand din cauza extazului furnicand.
Diana si-a alunecat un deget in crepatura fundului lui Nicolae, frecand varful unui deget in jurul anusului lui. Nicolae a simtit-o acolo, si asta il innebunea de placere. In timp ce ea masa in jurul rozetei fundului lui, Diana si-a alunecat degetele celeilate maini in crepatura fundului Codrutei. Ea a simtit cum penisul lui Nicolae aluneca in si in afara pasaricii Codrutei lacom, apoi a inceput sa maseze cu buricele degetelor in jurul fundului prietenei ei.
“Sunteti asa de fierbinti, amandoi!” a gafait Diana. “Pot sa simt fundurile la amandoi! Vad o pizda si o pula fierbinte! Vad cum va fute-ti! Simt acum fundurile voastre si vad cum pizda ta fute pula lui Nicolae, Codruta! Oooooooooh, e frumos, vazand cum il futi pe Nicolae, cum te fute! Fute pizda aia fierbinte! Oh, Codruta, misca-ti fundul! Misca-ti fundul si fute pula aia monstru!”
Diana a inceput sa preseze degetele ei in fundul prietenei ei. Codruta a simtit asta, dar nu a zis nimica. Senzatile de a fi masata in fund in timp ce Nicolae ii umple pasarica asa de perfect erau niste senzatii foarte, foarte, foarte placute. Ochii ei sclipeau din cauza excitatiei in timp ce ea masa si ciupea sanii ei, impingand pasarica ei in sus si in jos odata cu miscarile iubitul ui ei.
“Fundul tau e asa de fierbinte, Codruta!” a sasait Diana. Ea si-a impins un deget puternic.
Codruta a plans de placere cand a simtit degetul Dianei alunecand in sus in fundul ei. Nu era deloc dureros, ci din contra, extrem de placut, trimitand valuri si fioruri de extaz crescand prin tot trupul ei. Ea si-a agitat fundul si mai violent pe penisul lui Nicolae, simtind cum Diana isi futea degetul in si in afara fundului ei.
“Frumos si stramt, Codruta” a gafait Diana. “Chiar ca ai un fund stramt!”
Ochii lui Nicolae au iesit parca afara din orbite cand a simtit degetul Dianei presandu-se de anusul lui. Pentru un moment a inghetat, penisul lui pulsand adanc in pasarica Codrutei.
“Nu te opri!” a strigat Diana. “Fute-o, Nicolae! O sa-ti placa ce o sa-ti fac! Fute-o, Nicolae!”
Nicolae a gafait cand Diana si-a bagat un deget in sus in fundul lui, si soldurile lui au plonjat puternic in fata. Codruta a tipat afara in extaz cand iubitul ei a impuns adanc in pasarica ei. Ochii ei erau inchisi din cauza extazului zdruncinator, gura ei intredeschisa senzual, fundul ei cutremurandu-se. Frictiunea penisului lui in pasarica ei stramta si pomparile degetului prietenei ei in fundul ei trimiteau fiori fierbinti prin tot trupul ei transpirat si infierbantat.
“Acu fute-o pe curva asta pana numai poate!” a indemnat Diana infierbantata, conducand degetele ei in si in afara fundurilor celor doi, privind cum penisul acela gros si lung plonja hotarat in acea pasarica ravasita. “Fute-o, Nicolae! Fa-o sa explodeze! Fute si cacatu afara din pizda ei!”
“Oh, da, Nicolae!” a tipat Codruta. “Fute-ma! Fute-ma pana numai pot! Fa-ma sa explodez! Ohhhhhh, pula ta e asa de tare, asa de adanca! Fute pizda mea… fute pizda mea! Sunt aproape! Sunt asa de aproape!”
Diana isi plonja degete in si in afara fundurilor celor doi, murmurand in timp ce propria ei pasarica bolborosea si pulsa din cauza lichidelor care se prelingea afara din ea. Furnicariturile pasaricii ei, intarirea sfarcurilor ei si masajul pe care il facea pe spatele lui i-au zis Dianei ca si ea va avea un orgasm doar de la faptul ca ii ajuta pe cei doi. Ea a simtit bilele lui Nicolae cum se frecau de degetele ei, simtindu-le cum se ridica si se intaresc. Ea si-a desfacut picioarele si a inceput sa isi frece pasarica de soldurile lui, alunecand-o dealungul pielii lui, zdrobindu-si clitorisul ei umflat de muschii lui. Diana se uita in jos la penisul lui in timp ce plonja in si in afara pasaricii lacome a Codrutei, privind cum sucurile se prelingeau afara si imbibau baza penisului lui.
“Fute-ma mai tare, Nicolae!” a tipat Codruta. “Ooooooooh, pizda mea… pizda mea e in flacari! Fundul meu arde! Vino in mine, Nicolae! Vreau sa te simt cum explodezi adanc in pizda mea! Oooooooooh, sunt asa de aproapeeeeee!”
Fundul Codrutei a tresarit in sus, zdrobindu-se de baza penisului lui, sugandu-l cat de adanc posibil in ea. Cu un murmur care s-a transformat in tipat, Codruta a explodat. Pasarica ei a explodat cu niste convulsii puternice care s-au inclestat foarte tare dealungul penisului lui. A venit asa de tare, fundul ei inclestandu-se foarte tare in jurul degetului Dianei, incat aceasta nu a mai putut sa il traga si sa il impinga inapoi.
“Vine, Nicolae!” a zis Diana. “Acu vino si tu!”
Nicolae nu a mai avut nimic de facut. Pasarica Codrutei strangea penisul lui asa de puternic, sugandu-l in intregime in ea, tot ce putea sa faca e sa se zdrobeasca adanc in ea si sa inceapa sa geama. Si apoi a explodat si el.
Un tipat a iesit afara din gatul lui cand penisul lui a inceput sa verse torente fierbinti adanc in pasarica ei lacoma. In timp ce fundul lui se flexa in jurul degetului Dianei, ea a reusit sa il futa in si in afara, facand ca parca bilele lui sa fie supte in pasarica Codrutei… orgasmul lui fiind asa de puternic incat aproape ca nu se mai putea tine in picioare.
Nicolae a cazut inapoi pe un scaun, gafaind ca dupa un maraton.
Codruta era intinsa pe masa, picioarele larg deschise, respirand la fel de greoi.
Pasarica Dianei ardea, ochii ei umezi din cauza caldurii erotice care bolborosea prin trupul ei. Inca nu a avut un orgasm, dar a fost destul de aproape de unul. Statea aproape de genunchii Codrutei cu o mana inca dezmierdand pasarica ei. A privit penisul sclipitor al lui Nicolae, apoi a aruncat o privire inspre pasarica Codrutei. Un amestec de sperma si sucuri curgea din pasarica Codrutei, inca sclipind si parca aburind dupa futaia fierbinte ce a primit-o mai devreme.
Ochii Codrutei s-au inchis in timp ce inca se cutremura din urma acelui orgasm superb, putea inca sa simta ochii infocati ai Dianei atintiti asupra pasaricii ei. A aruncat o privire inspre ea si a vazut pofta care era pe chipul ei superb.
“Linge-ma” a soptit ea. “Suge sperma lui Nicolae afara din pizda mea, Diana.”
Ochii lui Nicolae s-au deschis cand a auzit ce a zis Codruta. A vazut pasarica Codrutei, ramasitele care curgeau la greu dintre picioarele acesteia. Apoi privind-o pe superba lui sora, a intrebat-o. “Ce mai astepti, surioara?”
“Mmmmmmmm, spectacolu asta e pentru tine, fratioare!” a zis Diana, lingandu-si buzele lacoma.
Diana s-a asezat in genunchi, miscand fata ei inspre pasarica prietenei ei. Nicolae doar le privea excitat, erectia lui incepand iarasi sa prinda muschi, incurajandu-le. “Linge-o, Diana, linge-o!”
Murmurand usor, Diana si-a inchis gura in jurul pasaricii Codrutei, limba ei futand in si in afara ei. Sperma gustoasa a lui Nicolae era amestecata cu sucurile zemoase ale Codrutei, un coctail foarte delicios care au facut-o pe Diana sa saliveze la greu. Diana isi unduia fundul nud si bombat dintr-o parte in alta in timp ce o sugea. Ea sugea umed si lingea lacom in sus si in jos pe labile prietenei ei, murmurand usor.
Nicolae, excitat, s-a ridicat si s-a aplecat sa priveasca fata Dianei cum se misca acolo intre picioarele Codrutei. Tot ce a vazut erau ochii ei care pareau sa sclipeasca. Barbia, obrajii si gura Dianei erau inconjurati de coapsele si pubisul neted al Codrutei. El a vazut cum limba Dianei lingea si se insuruba in jurul clitorisului Codrutei. Codruta si-a intins mana inspre penisul lui Nicolae si si-a incojurat degetele in jurul lui. Nicolae statea si privea cum Diana lingea si sugea pasarica Codrutei, aceasta tinandu-se puternic de coloana aceia semierecta. El devenea din ce in ce mai excitat de ceea ce vedea.
Codruta si-a arcuit pasarica in sus, zdrobind-o de fata Dianei in timp ce se tinea puternic de penisul lui Nicolae. Ea scotea niste gemete usoare, miscandu-si pasarica in sus si in jos.
“Ooooooh, cred ca vin iarasi!” a inceput ea sa planga. “Linge-mi pizda, Diana! Inca odata o sa explodez!”
Penisul lui Nicolae pulsa si a inceput sa se umfle iarasi in mana iubitei lui. Codruta il pompa, soldurile ei zdrobindu-se de gura suganda a Dianei. Diana si-a dus mainile sub fundul prietenei ei. Codruta, scotand gafaituri usoare de placere, si-a infasurat picioarele ei atletice peste umerii prietenei ei, strangand fata Dianei puternic intre coapsele ei netede.
“Suge-ma, Diana! Ohhhhhhh, woooow, suge-mi pizda! Manca pizda mea!” plangea ea.
Limba Dianei intra si iesea, lingand labile si peretii pasaricii acelea stramte. Tinea de fundul nud al Codrutei in palmele ei, impingand pubisul acesteia inspre fata ei. Ochii ei sclipeau din cauza placerii erotice. Si-a aruncat ochii inspre fata lui Nicolae, vazand excitarea lui.
Tragand gura ei de la pasarica Codrutei, Diana a zis. “Suge-i sanii, Nicolae! Hai amandoi sa o sugem bine de tot! O facem sa explodeze asa de tare incat ne va ruga sa ne oprim!”
“Daaaa, suge-mi sanii, Nicolae!” a gafait Codruta, strangand penisul lui, mana ei miscandu-se in sus si in jos pe tubul acela gros si lung. “Suge-mi sanii tare, dragule!”
Nicolae si-a aplecat gura in jos pana la unul din sanii Codrutei, dar ochii lui i-a tinut atintiti asupra chipului Dianei care se misca asa de senzual si de expert acolo jos. Penisul lui se ridica incet si incepea sa prinda muschi iarasi si mana iubitei lui facea minuni cand il prindea parca in disperare, zdrobind si miscand pasarica ei din ce in ce mai repede pe gura suganda a Dianei.
“Oooooooooh, o sa ma faci sa explodez iarasi!” a plans Codruta.
Oricat de gustosi erau sanii Codrutei, Nicolae nu putea sa isi ia ochii de la ce facea Diana. Stand intr-o parte langa masa si cu mana Codrutei miscandu-se asa de placut pe penisul lui, el privea chipul Dianei, pe jumate ingropat intre coapsele netede ale Codrutei. Codruta isi inclesta coapsele ei fierbinti puternic in jurul capului Dianei, miscandu-si pubisul in sus si in jos, gafaind si murmurand de placere.
Chiar dupa futuia aplicata mai devreme pasaricii Codrutei, Nicolae vroia mai mult. Bilele lui erau iarasi umflate si pline cu o noua incarcatura. A impins mana Codrutei in jos de pe penisul lui pana la bilele lui, insuruband degetele ei in jurul lor. Codruta imediat a inceput sa se joace si sa le maseze, gafaind din ce in ce mai tare. Aceasta isi batea calcaiele pe spatele Dianei, indemnand-o pe aceasta sa o futa cu limba mai repede.
“Suge-ma, suge-ma!” tipa ea. “Diana, manca-mi pizda! Ohhhhh, woooow… e asa de placut! Suge-mi pizda, Diana! ohhhhhh, fute-ma cu limba ta!”
Excitatia lui Nicolae era foarte mare in timp ce privea cum Diana sugea pasarica Codrutei, penisul lui pulsand puternic din cauza tariei, Codruta aproape ca ii rupea bilele la cat de tare le strangea. Sunetele acelea umede pe care Diana le scotea dintre coapsele Codrutei erau foarte excitante pentru el. Nevoia sa isi plonjeze penisul in ceva era foarte puternica si a dat la o parte mana Codrutei de pe bilele lui. Codruta a murmurat si a incercat sa se prinda mai tare de bilele lui, dar el s-a miscat la celalalt capat al mesei. Cu Codruta miscandu-se salbatic pe masa din cauza extazului erotic, Nicolae statea in spatele Dianei, privind cum isi misca fundul acela bombat si rotund si atletic si superb.
Nicolae si-a presat penisul inainte, fugarindu-l pe pielea neteda a trupului ei. Diana a simtit penisul lui, si s-a smiorcait puternic. S-a ridicat in picioare, stand la nouazeci de grade, tinand gura ei ingropata in pasarica umeda a iubitei lui. Ea acum era aplecata peste, fundul ei nud falfaind desfranat fesele ei rotunde in aer.
Codruta si-a ridicat genunchi in sus si i-a tras inapoi, tinandu-i presati de sanii ei rotunzi, gafaind si gemand in timp ce placerea ei ajungea aproape de limite. Nicolae s-a intins peste umarul Dianei si a privit cum limba acesteia aluneca si se fugarea peste tot, lingand pasarica Codrutei, apoi peste labile ei, insurubandu-se in jurul clitorisului, apoi proband pana aproape de fundul acesteia. Penisul lui tresarea in sus si in jos si il freca imprejurul feselor surorii lui si printre crepatura dintre ele.
Diana si-a arcuit fundul inspre Nicolae, plangand usor in timp ce slurpaia lacoma pasarica zemoasa a Codrutei. Nicolae si-a miscat capul penisului in sus si in jos pe crepatura fierbinte a fundului Dianei, privind tot ce facea aceasta foarte atent. Caldura fundului ei fierbinte il excita pe Nicolae enorm de mult, si pielea ei se furnica peste tot unde penisul lui atingea pielea ei infierbantata. Tarand unealta lui in jos, el a simtit umezeala fierbinte a pasaricii netede. S-a miscat inainte, alunecand capul umflat al penisului intre labile ei.
Capul Dianei s-a arcuit dintre coapsele Codrutei.
“Bag-o in mine, Nicolae!” a plans ea infierbantata. “Fute-ma! Fute-mi pizda chiar acum! Ohhhhhhh, cat am asteptat asta, Nicolae! Pizda mea a asteptat pula ta de o ora!” Apoi iarasi si-a ingropat gura ei infometata inapoi in pasarica ravasita a Codrutei.
Prin ceata extazului ei, Codruta a auzit-o pe Diana. Ochii ei s-au deschis si s-au atintit asupra chipului iubitului ei.
“Fute pizda ei, Nicolae!” a plans Codruta, zdrobind pasarica ei in gura frenetica a Dianei. “Fute-o pana cere apa!”
Nicolae nu avea nevoie de incurajari. Si-a plonjat penisul inainte puternic si repede, scotand un suspin dintre buzele Dianei. Contactul cu umezeala excuizita a pasaricii Dianei a facut ca fata lui sa se contorsioneze din cauza extazului. Peretii ei moi si umezi s-au inchis in jurul penisului lui, inclestandu-se puternic si fierbinte. Nicolae putea sa simta mici contractii pe toata lungimea penisului lui. Avea mainile lui in jurul mijlocului ei, privind in jos la curbura cremoasa a fundului ei cum se presa de abdomenul lui musculos. Diana isi misca fundul in cercuri mici, alunecand fundul ei fierbinte peste pielea lui, penisul lui foarte adanc infipt in pasarica ei.
Cu un gafait, el a inceput sa plonjeze repede in pasarica Dianei.
El pompa frenetic, facand-o pe Diana sa gafaie in pasarica Codrutei din cauza fortei penetrarilor lui. Bilele lui ardeau din cauza placerii, si cu fiecare plonjare, el simtea cum sucurile Dianei se prelingeau la greu pe toata lungimea penisului lui. Diana se agita si isi rotea fundul ei nud pentru placerea lui Nicolae, gemand in timp ce incerca cu greu sa mentina futaia cu limba la pasarica Codrutei. Codruta, presand genunchii ei puternic de sanii ei, murmura si plangea din cauza extazului, zdrobind pasarica ei neteda de chipul Dianei, zvarcolind fundul ei in sus si in jos si in cercuri.
Diana a desfacut picioarele ei pe podea, arcuind fundul ei inapoi inspre Nicolae, pasarica ei strangandu-se in jurul penisului lui. Ea se tinea de Codruta de fesele deschise ale fundului acesteia, tragand-o in sus in timp ce ea isi presa fata puternic in pasarica prietenei ei, limba ei miscandu-se inainte si inapoi, buzele ei strangandu-se in jurul clitorisului prietenei ei.
“Linge-o, surioara!” gafaia Nicolae. “Diana, suge pizda Codrutei! Suge-i pizda pana numai poate!”
“Fute-o, Nicolae!” plangea Codruta in extaz. “Fute-o pe curva asta tare!”
Nicolae putea sa simta ca va dura ceva vreme pana cand va exploda. Diana isi zdrobea fundul ei salbatic de baza penisului lui. Scotea plansete frenetice in timp ce impungea limba ei adanc in pasarica Codrutei. In timp ce Nicolae privea cum labile Codrutei se prindeau puternic de limba Dianei si coapsele ei se inchideau in jurul capului ei, el pompa foarte puternic inainte si inapoi pasarica superbei blonde care era la mijloc. Zdrobea puternic buzele Dianei de pasarica Codrutei.
Codruta gemea puternic, era foarte evident ca aceasta incepea sa aiba spasmuri. “Oh, haide, amiga! Linga-ma, Diana! Vvvvviiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn!” Sucurile ei au inceput sa se prelinga ca dintr-un izvor afara din pasarica ei. Un climax ravasitor si cutremurator punand stapanire pe ea.
Diana si-a ingropat adanc limba in gaura Codrutei si si-a zdrobit fundul puternic de baza penisului lui Nicolae. Atunci el a stiut ca si Diana incepe sa aiba un orgasm care a fost amanat foarte mult timp, unul de care avea nevoie foarte mare acuma. Penisul lui s-a zdrobit puternic de cervixul Dianei. Aceasta a lasat sa ii scape un tipat puternic dintre coapsele Codrutei. Soldurile ei se agitau salbatic si pasarica ei lasa sa ii scape rauri de crema peste tot penisul acela infipt foarte adanc in ea. Apoi dintr-o data nu a mai rezistat si a tipat cat a putut de tare.
“Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Nicolae iarasi si-a scot penisul afara mai mult de jumate si apoi iarasi l-a plonjat puternic pana cand s-a zdrobit de cervixul Dianei. Era foarte constient ca ei ii plac enorm de mult pomparile adanci si puternice si a facut asta inca de cateva ori pe durata orgasmului ei superb. Miscarile lui erau foarte incete cand il scotea, dar cand intra erau asa de puternice ca parca scotea tot aerul din ea. El s-a aplecat in fata si a inceput sa framante sanii ei, inmiind placerea Dianei pana la un punct in care practic picioarele ei au cedat din cauza cutremurelor si a zvacnirilor si placerii enorme care a pus stapanire pe ea. Diana a cazut prima data in genunchi, apoi pe burta, sub masa, inca tresarind si cutremurandu-se, pana cand orgasmul ei a inceput sa se domoleasca.
Nicolae a ajutat-o pana cand era asezata fara vlaga pe burta, pe podea, penisul lui iesind afara in acest timp. Apoi cand climaxul Dianei a trecut, aceasta s-a facut ghem sub masa. Isi fugarea privirea de la cum se cutremura Diana sub masa, la cum se cabra Codruta pe masa, pana cand picioarele ei au cazut moi peste marginea mesei. Amandoua erau acolo, aproape lesinate din cauza orgasmelor lor ravasitoare, o privire de femei satisfacute cum trebe intinse pe chipurile lor. Ochii lui sclipeau, penisul lui inca era tare ca piatra si pregatit pentru inca cateva ture intre picioarele uneia dintre aceste bombe sexuale.
Le privea foarte intens pe fete. Penisul lui statea puternic si lung si gros, asa cum statea deobicei in ultimul timp la cat de multe forme feminine foarte frumoase erau in casa. La masat gentil de cateva ori, privind-o pe Codruta. Ochii ei s-au deschis cand orgasmul ei s-a terminat, inca incetosati, apoi focusandu-se si devenind foarte limpezi.
“Da-mi pula aia, dragule!” a zis Codruta, deschizand picioarele ei iarasi pe masa, miscand fundul ei pana cand era pe margine. “Da-mi pula aia frumoasa si tare si lunga si groasa…!”
Nicolae a pasit inspre capul Codrutei si aceasta s-a intins sa sarute capul penisului acela care era imbibat inca cu sucurile Dianei. S-a smiorcait usor si a lins in sus si in jos pe toata lungimea lui, de la acele bile pretioase pana la capul umflat si apoi la gaura care era acolo, gustand si curatind sucurile delicioase cu care era imbibat.
“Mmmmmmmmmm, fute-ma, Nicolae!” a tors ea, intorcandu-se roata pe masa pana cand era cu pasarica in dreptul penisului lui.
Nicolae s-a aplecat in fata, sarutand pasarica curata ca lacrima si umeda a iubitei lui pentru o clipa. Si-a impins fata acolo, lingand-o dintr-o parte in alta, de la clitoris pana la rozeta fundului ei. Apoi s-a ridicat in picioare, penisul lui lung si gros si tare ca piatra, pulsand si gata de atac. Codruta s-a intins dupa el, prinzandu-l de sub capul acela umflat. L-a frecat in sus si in jos pe pasarica ei, printre labile ei umede si pregatite sa il primeasca iarasi. Apoi a zdrobit gaura penisului lui de clitorisul ei si a pompat penisul lui de cateva ori.
“Ooooooooh, cred ca te fac sa explodezi iarasi in pizda mea!” a murmurat Codruta usor din cauza placerii.
Nicolae a ranjit. “Crezi ca poti?”
“Oooooh, incerc daca nu!”
Codruta a presat penisul in jos si a tras de el pana cand a inceput sa intre in pasarica ei. Simtea cum o deschide foarte placut, acea umplutura excitanta, in timp ce Nicolae isi plonja penisul foarte adanc. Ea a suspinat si si-a strans coapsele in jurul mijlocului lui cand fiecare cm al tariei lui era ingropat pana la baza in pasarica ei. Trupul ei s-a infiorat cand pubisurile lor s-au zdrobit unul de altul, netezimea lor fiind foarte excitanta pentru amandoi.
Nicolae a gafait de placere cand a simtit cum pasarica ei se strange asa de placut dealungul intregii lungimi a penisului lui.
“Fute-ma!” a sasait ea, ochii ei arzand de pofta. “Fute-ma, Nicolae! Ohhhhhh, iubire, fute-ma tare! O vreau cat poti de tare! Zdrobeste pizda mea si fute-ma cat poti de tare, Nicolae!”
Nicolae s-a aplecat in fata si si-a infipt degetele in sanii ei, zdrobindu-i unul de altul. Codruta a gemut de placere, apoi a inceput sa isi miste pasarica in sus si in jos in timp ce iubitul ei a inceput sa o futa viguros. Baza penisului lui se zdrobea excitant de clitorisul ei, zdrobindu-l. Puterea plesniturilor pubisurilor lor trimitea fiori in sus si in jos pe toata pielea ei. Si-a ridicat picioarele foarte sus.
“Mai tare!” a plans ea.
Nicolae s-a prins tare de sanii iubitei lui, futand soldurile lui inainte si inapoi cat de tare putea. Plesniturile umede erau foarte zgomotoase si umpleau toata camera. Bilele lui se balanganeau si plesneau de fundul ei, si Codruta si-a dus o mana pe sub ea sa prinda si sa preseze bilele lui de crepatura fundului ei cand se plesneau puternic de fesele ei. Era asa de fierbinte, asa de inebunita, asa de salbatica.
Nicolae plonja salbatic in pasarica ei, folosind doua maini pe unul din sanii ei rotunzi si fermi si cremosi. Codruta s-a prins de celalalt san, ridicandu-l in sus si aplecandu-si capul in jos in asa fel incat buzele ei erau infasurate in jurul sfarcului ei. Soldurile ei se agitau si zvarcoleau, pasarica ei intalnind fiecare pompare a penisului lui cu niste pompari ale ei si bine coordonate.
Era aproape de un alt orgasm zdruncinator. Extazul ardea in pasarica ei si o facea sa devina din ce in ce mai salbatica. Nicolae futea asa de expert in pasarica ei, miscandu-si mainile pana cand erau pe soldurile ei. Codruta isi framanta sanii, limba ei lingea de la un sfarc intarit pana la celalalt sfarc intarit. Soldurile ei dansau in sus si in jos, pasarica ei prinzandu-se puternic de toata lungimea penisului lui. Gafaia de placere. Pasarica ei a inceput sa se prinda si mai puternic si parca sa suga penisul lui. A luat unul din sfarcuri in gura ei, dintii ei mestecandu-l, limba ei sfichiuindu-se placut peste sfarc.
“Acum!” a tipat ea.
Nicolae a simtit cum pasarica ei se prinde ca un cleste in jurul penisului lui, apoi a simtit valurile orgasmului ei. Parca pasarica ei sugea penisul lui, tragand bilele lui puternic in ea. Si-a dat capul pe spate, strangand puternic din dinti, incercand sa amane orgasmul lui cat mai. Prinsoarea pasaricii ei avea efectul acesta asupra lui. Apoi, ca sa isi retina propriul lui orgasm, a plonjat puternic in ea, pubisurile lor zdrobindu-se unul de altul.
Codruta a tipat iarasi cand penisul lui s-a zdrobit puternic de fundul pasaricii ei, umpland-o pana la refuz cu taria lui care o umplea asa de perfect. Sucurile ei se prelingeau la greu de pe peretii gaurii ei, imbiband toata lungimea lui. Muschii pasaricii ei se miscau ca niste valuri pe toata lungimea lui, parca o mie de degete dezmierdandu-l. Orgasmul ei a crescut in intensitate cand s-a zdrobit adanc de adancurile cele mai neexplorate ale pasaricii ei, strangandu-se asa de tare de coloana lui incat a crezut ca va smulge penisul lui din radacini. Codruta si-a zdrobit puteric pasarica de baza penisului lui, fara sa mai suga la sfarcurile ei, tipetele si gemetele ei devenind salbatice din cauza extazului.
Nicolae a reusit sa isi retina orgasmul iarasi, in ciuda faptului ca pasarica ei parca era un aspirator. A fost greu, dar a reusit. Incet, fundul ei a cazut inapoi pe marginea mesei, chipul ei radia parca, ochii ei sclipind. I-a zambit iubitului ei. “Nicolae, esti cel mai bun la pat din lume.”
Nicolae a ranjit si si-a tras penisul afara din ea si a cazut inapoi pe un scaun. Deja oboseala si efortul de a le fute pe amandoua fete se vedea. Aproape douazeci de minute de pompari, face asta oricui. Dar totusi, penisul lui sclipea imbibat cu sucurile ei si statea lung si gros si tare, parca pregatit pentru inca un atac in pasarica uneia dintre fete.
A fost indeajuns pentru Diana sa il vada acolo odihnindu-se pe scaun, cu o erectie gigantica, ca deja si l-a prins de unealta, strangandu-l.
“Mmmmmmmmmmm, deabia astept sa il gust!” a zis ea.
Codruta doar statea acolo pe masa, inca cutremurandu-se dupa masivul ei orgasm. Pana cand totul a inceput sa se mai linisteasca. Statea acolo si doar privea cum prietena ei dezmierda acel monstru care mai devreme aproape ca i-a scurcicuitat creierii, simtind cum deja pasarica ei incepe parca iarasi sa se prelinga.
Diana si-a intins mana inspre pasarica Codrutei, cupand-o si dezmierdand-o gentil, masand penisul lui Nicolae in acelasi timp. Codruta o privea pe Diana cum dezmierda penisul lui Nicolae. Si-a strans coapsele stramt, prinzand mana surorii ei intre ele. Diana era in genunchi si s-a intors inspre Nicolae, luand monstruozitatea lui in gura. Ochii ei albastrii ridicandu-se in sus inspre ochii lui care erau atintiti asupra ei, inghitind penisul lui de cateva ori pana la baza. Apoi, scotand penisul lui afara din gura ei, ea s-a intors inspre Codruta si si-a presat gura in pasarica ei, lingand-o de cateva ori, apoi s-a intors iarasi inspre Nicolae si l-a supt de cateva ori adanc in gatul ei, mainile ei unindu-se pe penisul lui, una ramanand pe coloana lui si cealalta pe bilele lui, masandu-le asa de delicios.
“Pula asta e asa de delicioasa!” a murmurat Diana usor, privind acel penis monstru, pumnul ei stramt in jurul bazei lui, cealalta tinandu-se de bilele acelea pline. “Sper ca ai indeajuns de multa samanta in bilele astea pentru mine, fratioare! Ca vreau sa te drenez de tot ce ai in ele!”
“Cred ca e timpu sa ne mutam undeva unde e mai comod, ce ziceti?” a zis Codruta, ridicandu-se de pe masa.
Toti trei s-au indreptat inspre camera de zi, fara nici o haina pe ei, Diana tragandu-l pe Nicolae dupa ea de penis ca si cum ar trage un catelus. In camera de zi, amandoua fete s-au asezat in genunchi, Diana in fata lui, Codruta in spatele lui. Codruta s-a aplecat inainte si a inceput sa sarute fesele iubitului ei, buzele ei moi si fierbinti. Nicolae s-a cutremurat de placere. Se uita in jos la capul blond al Dianei, privind cum ochii ei parca sclipeau in timp ce limba ei lunga se misca delicios pe monstrul lui, miscandu-se inainte si inapoi pe toata lungimea lui. Putea sa vada sfarcurile ei intarite cum se ondulau dedesupt.
Diana isi misca capul intr-o miscare rotativa, limba ei dansand peste tot. Era o limba destul de lunga, si varful a atins dedesupt sub bilele lui, penisul lui alunecand dealungul obrajilor ei. Ochii ei s-au ridicat in sus la el, vicleni. A lins bilele lui, insuruband limba ei in jurul lor. Nicolae a gemut in timp ce senzatile limbilor lor faceau penisul lui sa zbarnaie. Cu un chicotit obscen, Diana si-a deschis buzele si a tras bilele lui in gura ei.
“Oooooooh, Diana!” a plans el.
“Mmmmmmmmm, nice!” a tors Diana, sugand la bilele lui si presand penisul lui tare de obrajii ei. Limba ei se insuruba delicios acolo si bilele lui se cutremurau. In spatele lui, el putea sa simta cum limba Codrutei lapaia dealungul feselor fundului lui, umezind pielea lui transpirata.
Codruta s-a aplecat roata in jurul soldurilor lui, prinvind-o pe prietena ei cum ii sugea bilele, ochii ei parca sclipind. Miscandu-si fata mai aproape, ea si-a alunecat limba dealungul tariei lui, de la capul acela monstruos pana la baza. Nicolae se uita in jos la amandoua, excitat asa de mult inca dansa dintr-un picior pe altul. Privea cum limba Codrutei proba dealungul penisului lui. In tot acest timp, Diana sugea bilele lui cu acea gura fierbinte si umeda.
Codruta a reusit sa isi inconjoare gura in jurul capului acela urias al penisului lui, sugand in timp ce limba ei sfichiuia dealungul gaurii din varf. Nicolae simtea amandoua guri sugandu-l, si ochii lui au devenit incetosati din cauza extazului. Putea sa simta cum sanii Codrutei se frecau de coapsele lui. El se cutremura, genunchii lui tremurand si mainile lui se odihneau pe capurile celor doua fete.
“Lasa-ma pe mine sa-l sug!” a murmurat Diana, lasand bilele lui sa scape dintre buzele ei. “Vreau sa sug si eu pula asta superba, Codruta!”
Codruta si-a luat gura de pe penisul lui. A lasat sa ii scape un murmur moale din gat cand a vazut cum Diana l-a inghitit. Nicolae a gemut in timp ce privea cum gura surorii lui se largea in jurul penisului lui, luandu-l in intregime in gura ei.
“Mai poti sta in picioare, iubi?” a intrebat Codruta, simtind cum coapsele lui se cutremurau de sanii ei. “Tremuri!”
“Nu stiu, iubi!”
“Diana, lasa-l sa se aseze jos!” a zis Codruta.
Diana a lasat penisul sa scape dintre buzele ei, sarutand gaura din varful penisului care se prelingea la greu, si cu buzele ei sclipind, s-a retras. Codruta l-a tras in jos pe covor pe iubitul ei. Nicolae s-a asezat inapoi, penisul lui in pozitie de drepti ca o coloana de granit, pregatita pentru mai mult. Codruta a departat picioarele lui, in timp ce Diana se aseza langa el. Cand gura Dianei s-a deschis, Nicolae si-a arcuit soldurile in sus, presand capul acela purpuriu inapoi in gura ei. Pentru un moment, Diana a tinut capul lui intre buzele ei fara sa se miste, si Nicolae a inceput sa futa in sus si in jos, penisul lui penetrand in gura si gatul ei de jumate. Codruta ii privea, fugarind mainile ei in sus si in jos pe coapsele lui. Stand intre picioarele lui si tragand genunchii ei in sus sub ea, Codruta s-a aplecat in fata, impingand fata ei in jos in pubisul fratelui ei, lingand bilele lui umplute la maxim.
In timp ce Diana isi misca capul in sus si in jos, buzele ei erau stramte in jurul penisului lui. Codruta sugea si lingea bilele lui.
“Ohhhhhh, e minunat!” a murmurat Nicolae.
“MMMMMMMM, are gust bun!” a murmurat Codruta, cu fata in pubisul lui.
Diana isi aluneca gura ei fierbinte in sus si in jos, buzele ei strangandu-se posesiv in jurul grosimii lui. Ochii ei albastrii priveau limba Codrutei, prinvind-o cum lingea bilele lui. Se agita acolo pe podea pana cand a tras una dintre mainile Codrutei intre picioarele ei, gura ei in mod constant miscandu-se in sus si in jos pe coloana aceia tare de tot. Codruta a stiut ce vrea prietena ei, si si-a alunecat mana ei pana la pasarica Dianei. Diana a tipat cand Codruta a inceput sa ii dezmierde clitorisul, gura ei umpluta la maxim de penisul lui Nicolae.
Vrand sa isi duca fata mai aproape si mai mult in pubisul iubitului ei, Codruta a impins picioarele lui Nicolae. El a tras picioarele lui inapoi si Diana a trebuit sa isi ridice capul. Diana s-a aplecat peste partea din spate ale picioarelor lui in timp ce el isi tinea genunchi aproape de pectoralii lui, iar ea repede iarasi si-a inchis buzele ei fierbinti in jurul penisului lui. Codruta si-a impins fata in pubisul lui, acum fiind capabila sa simta in intregime caldura bilelor lui pe fata ei. Limba ei s-a insurubat in jurul lor fierbinte, ochii ei privind cum Diana sugea in sus si in jos pe coloana aceia. Alunecand limba ei in jos, Codruta a lins in jurul anusului iubitului ei.
“Oooooooh, iubire!” a gafait Nicolae.
“Iti place ce iti fac?” a murmurat Codruta. Nicolae si-a unduit soldurile, gemand in timp ce Diana sugea puternic si lacom acel penis.
Codruta si-a sfichiuit limba ei in crepatura fundului lui, alunecand-o in sus si in jos, bilele lui fierbinti pe fata ei. Nicolae gemea la aceste senzatii excuizite. Presiunea limbii Codrutei in jurul anusului lui, il facea pe Nicolae sa geama usor. Diana isi fugarea gura in sus si in jos pe penisul lui si privea la ceea ce facea Codruta.
In timp ce lingea in jurul fundului lui, Codruta si-a facut limba surub si o fugarea prin crepatura fundului lui si in jurul anusului lui. Apoi a inceput sa isi pompeze degetele in pasarica fierbinte a prietenei ei, futand-o in si in afara.
Codruta si Diana puteau sa se priveasca una pe alta, mult adaugand extazului care incepea iarasi sa creasca prin trupurile lor atletice. Nicolae se cutremura din cap pana in picioare din cauza extazului lui. Gurile si limbile lor fierbinti pe penisul, bilele si fundul lui au trimis mintea lui extatica in niste senzatii intense care aproape ca ii faceau capul sa vada stele verzi.
Sunete umede si placute veneau de la cele doua frumuseti in timp ce gustau, sarutau si sugeau penisul lui. Diana isi agita soldurile pe podea in timp ce Codruta proba si dezmierda pasarica ei. Acele sunete lichide ale pasaricii ei fierbinti se amestecau cu umezeala limbilor lor. In timp ce Diana sugea acel monstru, Codruta isi insuruba limba in fundul iubitului ei, peste bilele lui umflate si lingea la baza penis...



    Login