Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 56
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4809 ori - Nota 0.00 (2 voturi)
“Ai ejaculat odata cu ea, iubitule?” a intrebat Diana.
“Aproape, Diana! Pasarica ei s-a inclestat de penisul meu ca o mie de degete care imi faceau un masaj, şi l-am plonjat in ea, asa de tare ca suspina ca să poata respira.”
“Mmmmmm, daaa! Cunosc s…sentimentul! Ce s-a intamplat a…apoi?” a gemut Diana.
“Apoi chiar ca m-a surprins. Cand a simtit penisul meu tresarind si umflandu-se in ea, ea s-a intins si l-a tras afara! A murmurat ceva de genul ca nu vrea sa ramana gravida, si ca ar fi mai bine sa il bag in fundul ei! Vroia sa imi dau drumul in fundul ei, Diana!”
Diana innebunea de excitare ascultand la povestirea lui erotica si foarte grafica, si daca el nu vroia sa faca ceva in curand, ea va forta penisul lui in pasarica ei si il va viola aici pe loc, nu ca Codrut s-ar supara.
“Asa ca am tras afara degetul meu si am impuns penisul meu in fundul ei! Am futut-o pana cand a strigat ca vrea mai mult si apoi pana cand a strigat sa ma opresc! Pana acum am umplut fundul ei fierbinte cu crema mea, parca se ruga pentru indurare!”
“Ai mai futut-o apoi, dragule?” a intrebat Diana.
“Apoi a inceput sa ia parca ceva pilule anticoncenptionale si a inceput sa ma duca acasa la ea, si cred ca intr-un timp nu era zi in care sa nu o fut. Primele luni crede-ma au fost de vis. Am fost impreuna vreo zece luni. Doar in secret… pentru ca nu vroia sa afle lumea de noi… apoi si-a luat definitivatu si a fost repartizata la un liceu din Roman… eu incepeam faculta si… relatia noastra a inceput sa se raceasca… si apoi doar am pierdut legatura… ea a fost… pot zice prima mea iubire… ce a cam distrus relatia a fost chestia asta ca vroia sa ne tina secret… dupa un timp… totul a devenit cam naspa… si faptul ca nu ne puteam afisa in public… a distrus totul intre noi…”
Diana a ascultat foarte atenta aceste ultime cuvinte ale lui Codrut si a inceput sa faca o comparatie cu ceea ce se intampla in aceste clipe in viata ei. Practic, totul era in secret. Intrebarea era, oare cat timp se va putea mentine acest secret? Din cate a observat, Nicolae si Codruta si-au reluat relatia lor si cu siguranta in curand, se vor afisa iarasi prin oras, fara nici o frica. Dar ea… oare ce se va intampla cu ea? Apoi ochii ei s-au atintit asupra masculului feroce dintre coapsele ei. Si mintea ei perversa a inceput iarasi sa faca niste calcule. Si pe loc a cremat…
Diana nu a mai putut rezista. Ridicandu-se in picioare de pe scaun, ea s-a asezat cu fata peste masa din bucatarie si si-a desfacut picioarele ei lungi, etaland pasarica ei zemoasa si fundul acela minunat pentru privirea lui pofticioasa.
“Fute-ma, Codrute! Ma infierbanti asa de tare, nu mai rezist! Fute-ma, iubitule! Fute-ma ca pe tarfa aia!”
Codrut s-a miscat repede in spatele Dianei si a frecat gigantica lui erectie dealungul labilor ei intredeschise. Un cutremur de pofta trupeasca a trecut prin tot corpul ei, cand Diana a simtit corpul lui puternic si nud presandu-se de al ei pe la spate.
‘Dragul meu armasar’ a gandit Diana, frecand fundul ei ferm de abdomenul lui musculos. Codrut s-a cutremurat de asemenea, tremurand de dorinta cand se pregatea sa o futa pe aceasta frumoasa si dornica blonda pe la spate. Pana acum, Diana era mai mult decat dornica, ea parca murea dupa un penis tare ca piatra adanc infipt in ea. Ea nu mai putea astepta! Intinzandu-se in jos printre picioarele ei, Diana a prins penisul lui si a ghidat organul intarit de la atata pofta la intrarea in pasarica ei inundata de sucurile ei. Cand Diana si-a incercuit degetele ei fierbinti in jurul penisului lui, Codrut a gemut urgent.
“Ohhhh! DA! Pune-l inauntru pentru mine, Diana! Pune pula mea in pasarica ta zemoasa, sa te fut!”
Diana se scurgea profund, sucul clar curgand liber in jos pe interiorul coapselor ei, saturand salele lor si imbaind varful penisului lui cu naturalul ei lubrificant. Codrut a pasit inainte, pozitionand penisul lui pentru fandarea finala. Diana era nerabdatoare.
“Daaa! Haide! Fa-o iubitule! Puneti odata monstruozitatea aia in mine si fute-ma cat de tare poti!” a strigat Diana cand a simtit capul penisului lui despartind umedele straturi ale pasaricii ei pulsande. Fiind un baiat asculatator, Codrut a facut asa cum i s-a spus. Tinandu-se de soldurile ei zvelte pentru suport, Codrut a impins inainte, ingropand stalpul lui pana la bile in crepatura ei zemoasa.
“UNNNNGGGGGGGGHHHHHH! Oh, daa! OOOOOOOH, Codruteeeee! Ohhhhhh, daaaaaaa! Esti asa de mare!” a tipat Diana, impingand inapoi in penisul lui plonjand. Codrut a simtit peretii pasaricii ei inclestandu-se in jurul organului lui aproape la fel de stramt ca si Codruta. El a observat ca pasarica ei era cu mult mai adanca decat a Codrutei, si nu conta cat de tare sau cat de adanc pompa, el nu putea sa simta capatul pasaricii ei. La acest unghi el si asa nu prea putea sa penetreze atata cat vroia, dar era la fel de placut. Diana si-a intors capul peste umar si a privit inapoi la amantul ei cu niste ochi plini de pofta.
“Oh, da, daaaaaa! Da-mi tot ce ai, iubitule! Fute mostruozitatea aia a ta in pasarica mea, curvar minunat ce esti!”
Plansetele ei erau ca o muzica pentru urechile lui. Codrut iubea cand fetele il rugau sa le futa. Mai ales cand foloseau cel mai obscen limbaj posibil. Sa o auda pe aceasta blonda focoasa cum il indeamna in acest mod, ii facea penisul sa se intareasca si sa se umfle la proportii si mai mari, chiar cand o futea.
“Te fut, Diana! Te fut asa de tare ca pasarica ta va fi sensibila pentru o saptamana!” a zis Codrut, pompand in pasarica ei care se impingea mereu inapoi ca o iapa in calduri.
Codrut nu a trebuit sa pompeze pentru mult timp, pentru ca Diana era asa de incitata ca in mai putin de doua minute a explodat, sucurile ei parca improscand afara din ea, iar ea strigand in gura mare ca nu se mai satura de monstrul acela al lui. Codrut o futea cu toata forta lui, conducand-o pe cele mai inalte culmi ale climaxului ei puternic. Diana se agita pe masa aceeia, sfarcurile ei frecandu-se delicios de netezimea mesei, prelungind placerea ei. Cand orgasmul ei a inceput sa se mai domoleasca, Codrut a micsorat ritmul pomparilor lui.
“Frumos nu, Diana?” a intrebat Codrut, cand contractile pasaricii ei s-au mai micsorat.
“Ummmmmmmmmmm! Cu siguranta, iubitule… unul din cele mai bune!” a raspuns Diana, corpul ei inca cutremurandu-se cu postorgasmice tremuraturi. Picioarele ei moi aproape ca au cedat sub ea, dar trupul Dianei a ramas in pozitie suportat complet de masa. Codrut a continuat sa miste penisul lui mereu tare inainte si inapoi in pasarica ei ravasita, pastrand focurile poftei lor arzand in ea.
“E din belsug de unde a venit asta, Diana!… vrei sa te mai fut?” a intrebat el, sarutand umerii ei si pe gatul ei, lasand un rau de saliva fierbinte pe pielea ei infierbantata.
“Ohhhhh! Esti un armasar, iubitule! Uhhhhhhhmmmmm, si cred ca sunt o ninfomaniaca!” a gemut Diana. “O vreau iara deja, iubitule!” Diana nu se mai satura de enormitatea lui! Era un amant asa de minunat. Avea penisul lui plonjand in pasarica ei foarte lenes in aceste momente, si era senzational! Daca ar fi existat in aceste momente inca un barbat langa ea, l-ar fi futut si pe el acolo pe loc, amandoi in acelasi timp! Da, asta ar face, iar obliga sa o futa in acelasi timp, unul in pasarica ei, celalalt in fundul ei. “Ooooooooohhhhhhh, daa! As iubi asta!” a murmurat tare.
“Poftim, Diana? Ce ai iubi?” a intrebat Codrut.
“Oh, nimic!” a mintit Diana, si repede a schimbat subiectul. “Continua sa ma futi! Trebuie sa explodezi si tu odata. Vreau sa scuipi sperma ta fierbinte si groasa adanc in pasarica mea, iubitule!”
“Nici o problema, Diana!” a zis Codrut mandru. “Codruta niciodata nu se satura de pula mea si cateodata se ineaca la cata vars in pizda si in jos pe gatul ei!”
“Da, auzi, am si eu o curiozitate. Tu si Codruta mereu ati fost foarte apropiati. Decand va stiu eu mereu ati fost. Dar in realitate, decand ati inceput?” a intrebat Diana curioasa.
“Pe bune sau doar atingeri si dinastea?”
“Primu contact sexual dintre voi doi!”
“O memorie la care ma masturbam mult a fost de vreo trei ani. Era de 1 mai. Am plecat la padure cu corturile in familie. Parintii, niste veri, verisoare, frati dea lu tata, mama, eram oricum o gasca destul de mare, de vreo douazeci cu siguranta. Si intr-o noapte, in timp ce toti ceilalti s-au retras in corturile lor, eu eram la rand sa am grija de focul de tabara. Si apoi, dintr-o data, am auzit dintr-un cort niste sunete mai… obscene! Asa ca in timp ce ei se futeau in cort, eu ascultam afara ce faceau astia! Nici in ziua de azi nu stiu cine a fost exact, dar nah, in fine. Oricum, aia m-a excitat enorm de mult”
“Woow, Codrute! Puteau sa fie chiar si parintii tai” a ras Diana. “Ai explodat, ascultand… suntele alea, iubitule?”
“Te rog, nu zice asa ceva. Sunt eu nebun, dar nu indeajuns sa o fut pe mama.”
“Scuze, iubitule, nu m-am putut abtine sa nu te tachinez. In fine. Te-ai excitat foarte tare, si apoi?” a intrebat Diana.
“Fi sigur de asta, Diana! Nu mai puteam sa-mi scot sunetele alea din cap, cat timp stateam acolo, priveam in foc si imi imaginam… tot felul de imagini treceau prin capu meu… imi parea rau ca nu am mers cu cineva…” Codrut isi futea penisul incet inainte si inapoi in pasarica Dianei in timp ce povestea. O infierbanta pe Diana la maxim iara.
“Oricum, dupa vreo ora a venit un var care a venit cu iubita lui sa ma inlocuiasca si m-am dus in cortul meu sa dorm. Mult timp am banuit ca ei doi erau ‘vinovatii’, dar niciodata n-am avut curaj sa il intreb. Cand am intrat in cort, nu puteam sa dorm, asa ca am aprins o lanterna in sacu de dormit sa n-o trezesc pe Codruta, si am tras penisul meu afara. Nu-mi place sa ma masturbez pe intuneric. Imi place sa privesc penisul meu cand ma masturbez si sa mi-l imaginez cum aluneca intr-o pasarica zemoasa, in loc de degetele mele.”
“Tu si cu Codruta dormeati in acelasi cort?” a intrebat mirata Diana.
“Pai eu am venit singur… ea nu era cu nimeni atunci… si nah… atunci nu exista nici o atractie sexuala sau chestii dinastea… si pana la urma… tu si cu fratele tau nu ati impartit cortul cand mergeati asa in familie?”
“Da, corect. Asa e. Daca stiam ca vom ajunge vreodata sa ne futem, ne apucam de mult de tot!”
“Asa si noi! Daca stiam vreodata ca vom ajunge sa ne futem, incepeam de mult de tot! Oricum, pana atunci, o consideram pe Codruta doar ca pe o sora. Nimic mai mult, nimic mai putin. Acum vine faza care mi-a… deschis ochii!”
“Oooooooh, iubire!” a murmurat Diana, cand un val de placere a trecut prin ea. “Trage-ti pula afara pentru o secunda, dragule. Vreau sa ma futi din fata de data asta. Vreau sa te imbratisez foarte aproape, si sa te sarut cand imi dau drumul!”
Penisul lui Codrut a parasit pasarica Dianei cu un pocnet zemos in timp ce ea se intorcea si statea cu fata la el pe marginea mesei, picioarele larg deschise. Diana putea sa-l priveasca pe amantul ei in ochi acum, si inima ei a sarit peste o bataie la incredibila priveliste sexi pe care el i-a dat-o ei cand si-a impreunat bratele in jurul gatului lui si l-a tras in pasarica ei. Sanii ei mari si fermi s-au presat in pietul lui, cand penisul lui lung si gros din nou a penetrat gaura ei aburinda. Gurile lor s-au intalnit intr-o pasiune umeda, si cei doi s-au sarutat. Era un adanc, pofticios sarut, plin cu o urgenta nevoie de partea amandua tabere. Cu respiratia taiata, Diana a tras gura ei de la buzele lui lcome.
“Iti iubesc pula, Codrute! Iubesc cum imi largeste pasarica si cum imi maseaza clitorisul!” a soptit Diana, lingand lobul urechii lui. Sfarcurile ei gaureau in pectoralii lui cand isi arunca pasarica ei inainte in adanc infiptul lui penis.
“Acum. Nu e mai bine asa?”
“Uuuuuuuuuhhhh! Da, Diana! M…m…mult…uhhhhhhh… mai bine!” a raspuns Codrut.
“Te-ai gandit la mine vreodata?” Diana a impins puternic in fata, zdrobindu-si movila pasaricii puternic de baza penisului lui.
“Sincer… de multe ori… de cand te-am cunoscut…”
“Si ce te-a oprit… cum de nu m-ai sedus pana acum?”
“Daca stiam ca iti plac aventurile… crede-ma… de mult erai a mea…”
“Sa iti zic drept… in afara de geamana ta si Nicolae… nimic altceva… nu-s genu care sa fiu infidela…”
“Nici eu… daca ma combin cu cineva… sunt fidel pana cand ne despartim…”
“La cate relatii ai avut de cand te stiu… nu prea imi vine sa cred asta…”
“Nu… pe bune… sunt foarte fidel de fel… adica nah… ii dau papucii inainte sa incerc cu altcineva…”
“Asa ma gandeam si eu… lasa-ma sa ghicesc cauti pe cineva ca geamana ta… huh?” Diana era interesata. “De cand aveai ganduri perverse despre ea, dragule?”
“Eh… nu chiar asa… dar cineva cu care cel putin sa pot schimba mai mult de doua vorbe dupa o noapte de sex… si ganduri despre geamana mea… hmmmm… aaa… da… din noaptea aia din cort!” a zis Codrut, imbratisand-o pe superba blonda foarte tare in bratele lui puternice. “Nu ma puteam gandi la alceva decat la sunetele alea foarte excitante. Eram asa de excitat, cand m-am intors in cort, am inceput sa ma masturbez, dar apoi Codruta a gemut in somnul ei. M-am speriat la inceput, dar apoi cand am vazut ca dormea asa adanc cum are obiceiul, m-am uitat de mai aproape. Era asa draguta, Diana. Sani ei mari stateau asa de majestuosi pe pieptul ei prin tricoul ala mulat, si sfarcurile ii erau erecte sub tricou.”
“Ce ai facut apoi iubitule? Ai futut-o?” a intrebat Diana.
“Nu. Prima data pentru noi doi s-a intamplat atunci cand am mers la Timisoara. Dar fi sigura ca vroiam. Aproape ca puteam sa vad in V-ul chilotilor ei. Cred ca atunci a fost prima data cand o vedeam pe Codruta cu alti ochi. Imi frecam penisul ca nebunu, Diana!” Diana a flexat muschii pasaricii ei in jurul penisului lui si a cupat puternicele fese ale fundului lui.
“Ce ai facut atunci, iubitule!” a respirat ea greoi.
“Trebuia sa o ating, Diana! Penisul meu pulsa ca nebunu! Mi-am intins mana inspre sacul ei de dormit si mi-am introdus mana intre picioarele ei.” Diana a tras prohabu lui pana cand pubisul lui s-a plesnit de labile ei, frecand clitorisul ei delicios de partea superioara a penisului lui.
“Uhhhh! Ohhhhhh! Era fierbinte Codruta, iubitule?” a gemut Diana. “Era pasarica Codrutei fierbinte?”
“Da! Parca era un cuptor, Diana, chiar si prin chiloti! Codruta cred ca avea un vis al naibii de umed! Imediat ce am atins-o, picioarele ei s-au deschis, si am frecat pasarica ei cu o mana si ma masturbam cu cealalta. Era asa de excitant. Nici nu mai imi pasa daca ea se trezea! Puteam sa simt crepatura ei deschizandu-se cand o masam. Clitorisul ei a devenit asa de tare, Diana. Dupa o vreme, chilotii ei au devenit foarte uzi. Ea respira ca o locomotiva, parca era racita si nasul ii era infundat. Wooow, eram asa de fierbinte, Diana! Vroiam mai mult! Vroiam sa simt pasarica ei fara chiloti pe ea, asa ca mi-am luat mana de la penisul meu pentru o secunda si cu grija am ridicat fundul ei indeajuns cat sa alunec chilotii ei in jos fara sa o trezesc.”
“Erau uzi, Diana! Foarte uzi! I-am dus la nas si i-am adulmecat. Woow, ce aroma placuta aveau!” Codrut a sarutat-o pe Diana direct pe buze, bagandu-si limba sugestiv in gura ei inainte ca sa continue.
“Mi-am pus mana stanga inapoi pe pasarica ei si mi-am scufundat degetul mijlociu intre labile ei stramte, alunecandu-l inauntru cat de incet si de atent am putut. Ea si-a deschis picioarele foarte larg, asa ca am inceput sa o fut cu degetul in pasarica si sa-mi masturbez penisul in acelasi timp! Penisul meu incepea sa devina foarte sensibil de la atata frecare, asa ca mi-am scufundat degetele intre labile ei si am pus niste suc de-al ei pe penisul meu, ca sa alunece mai bine degetele mele pe el.”
“Woooow! O futeai cu degetele in pizda si nu s-a trezit deloc!”
“Nope! Sunt sigur ca credea ca e vreun fel de vis umed, Diana, pentru ca nu-ti vine sa crezi ce s-a intamplat apoi!”
“Ce iubitule? Zi-mi!” Diana era pierduta, penisul lui facea minuni in pasarica ei si povestirea lui agita imaginatia ei, mintea ei perversa.
“Oricum, chiar cand mi-am bagat degetul foarte adanc in pasarica ei, mana ei dintr-o data a venit jos si a prins-o pe a mea! Woow, aproape am facut un infart! Am crezut ca s-a trezit si tot iadul se ve dezlantui! Dar ghici ce, Diana!… Codruta nu a tras mana mea la o parte, ea a inceput sa miste degetul meu in si-n afara ei! Se futea singura cu degetul meu, in somn!”
“Vazand mana ei muncind asa mi-a dat o idee, asa ca am luat cealalta mana a ei si am infasurat-o in jurul penisului meu. Degetele ei nu se intalneau in jurul grosimii mele, dar cand i-am dat drumul, ea a lasat-o acolo unde era, apuncand penisul meu. Nu-mi venea sa cred, Diana! Degetele Codrutei imi dadeau senzatii asa de placute pe penisul meu. Am continuat sa ma uit prin prejur, asteptand ca cineva dintre cei cu care am mers sa intre si sa ma prinda cu degele de jumate in pizda lu sormea si cu cealalta mana in jurul penisului meu!”
“Pana acum, Codruta gemea, usor. Chiar bucurandu-se sa aiba degetele mele bagate in gaura ei. Dar penisul meu nu primea nici o actiune! Am inceput sa misc pumnul ei in sus si-n jos pe penisul meu. La inceput, se oprea imediat ce il lasam liber, dar dupa o vreme, mi-am dat seama ca daca ii masez clitorisul cu degetul meu mare in acelasi timp cu degetul meu futand pizda ei, mana ei freca penisul meu de buna voie!”
“Chiar ca ma simteam bine, Diana! Si acum, aveam o mana libera, asa ca am ridicat tricoul ei sus si am inceput sa dezmierdez sanii ei. In curand, sfarcurile ei stateau in sus ca niste tepe, asa ca m-am aplecat peste si am supt la ele pentru un timp, incercand sa sug cat mai mult din sanii ei fermi in gura mea!”
“A devenit cam zgomotoasa dupa o vreme, asa ca am sarutat-o incercand sa ascund zgomotul. Dar nici asta nu a mers. Imediat ce am sarutat-o, Codruta a inceput sa geama si mai tare si si-a deschis gura sub a mea, asa ca mi-am impins limba in gura ei si am sarutat-o asa cum trebuie. Incepea sa se incite destul de tare pana acum, asa ca am strans clitorisul ei si m-am tinut de mana ei de pe penisul meu, miscand-o in sus si-n jos cat de repede indrazneam.”
“Am explodat amandoi in acelasi timp, Diana! Pasarica Codrutei s-a contorsionat si s-a strans in jurul degetului meu, si mana ei a s-a inclestat pe penisul meu ca un cleste electric cand mi-am spreiat samanta peste sanii ei. Dintr-o data a devenit moale si fara vlaga, asa ca am tras degetul meu afara din pasarica ei si am sters toata samanta mea de pe sanii si abdomenul ei. Apoi am observat crepatura ei, Diana! Era deschisa si largita. N-am putut rezista! M-am asezat intre picioarele ei si mi-am pus mainile sub fundul ei, si am ridicat pasarica ei la gura mea. Apoi, mi-am scos limba afara si am plimbat varful printre labile, lingand toate sucurile ei.”
“Avea un gust foarte bun, Diana! Un gust foarte placut si aproape ca am explodat din nou, curatand-o asa cum trebuie. Apoi am inchis la loc sacul ei de dormit, asezand chilotii ei in sac, A doua zi nu a zis nimic, asa ca m-am gandit ca poate a crezut ca a visat toata faza din noaptea trecuta si poate ca s-a masturbat. Oricum, Diana, iti zic un lucru. Codruta chiar ca a fost bine dispusa a doau zi!”
Diana era asa de dusa in lumea placerilor si orgasmelor incat nici nu a mai auzit ultima remarca a lui.
“Perversule!” a chicotit Diana.
“Ar trebui sa sti asta. Diana!”
Diana cu siguranta trebuia sa fie de acord cu amantul ei, mai ales cu lunga si groasa lui racheta indesata asa de delicios in pasarica ei. Codrut a gafait cu acest efort, continuand sa-si plonjeze carnea lui tare in ea, futand penisul lui in si-n afara pasaricii ei ca un berbece de lupta.
“Ohhhh! Da, Codrute! Fute-ma tare, iubitule! Fute-ma pana nu mai pot!” murmura Diana, infasurand picioarele ei in jurul coapselor lui si sapand cu degetele ei adanc in fundul fratelui ei in timp ce o futea salbatic.
“Woow! Te iubesc, Diana! Esti asa de buna la pat!”
Diana a simtit cum un nou climax se construia adanc in trupul ei. Si portile digului s-au deschis, Diana a tipat afara nevoia ei, indemnandu-l sa ii indeplineasca cele mai adanci nevoi si pofte.
“Uhhhnnnggghhh! Oh, acum! Fute! Daaaaa! Viiiiiiiiiiiiiiiiiin, Codrute, dragule! Fute-ma tare! Puneti degetul in fundul meu, iubitule! Fute-ma ca pe o curva ninfomana ce sunt!”
Codrut a cautat anusul ei si a alunecat un deget inauntru, inserandu-l pana la a doua incheietura in timp ce penisul lui plonja salbatic in pasarica ei.
“Oh, ohhhh! Haide, iubito! Vino pentru mine, Diana! Daaaaaaa, asta e! Arunca pizda aia in mine, tarfa minunata ce esti!”
Stiind ca a adus-o la un alt climax pe Diana, acest lucru a fost tot ce a trebuit sa initieze climaxul lui Codrut, si pe loc a simtit samanta lui grabindu-se in sus in penisul lui si explodand subit din varful penisului lui, cu toata retinuta furie a unei eruptii vulcanice.
Diana inca se schelaia in extaz cand bilele lui pline au explodat, umpland maruntaiele ei cu torent dupa torent de samanta fierbinte.
“Vin si eu, Diana! Vin in pasarica ta!” a strigat Codrut, penisul lui umflandu-se si pulsand in timp ce scuipa afara incarcatura lui.
Diana a impins soldurile ei in el, intalnind pomparile lui lungi si puternice cu salbatice impingeri de al ei. In ciuda intensitatii orgasmului ei, Diana a simtit fiecare jet de fierbinte crema care ii umplea pasarica. Diana a cremat si cremat, strigand intr-un innebunitor extaz in timp ce el isi golea bilele in pasarica ei tremuranda.
“Ridica-ti fundul, Diana!” a gafait el. “Ridica-ti fundul pentru o secunda!”
Codrut si-a alunecat mainile sub fundul ei si a ridicat-o sus de pe masa, captusind penisul lui pulsand in pasarica ei pana la baza. Ea a raspuns imediat, inchizand bratele ei in jurul gatului lui si picioarele ei lungi si zvelte in jurul mijlocului lui, implantandu-se in intregime in rigida lui erectie. A fost atunci cand Codrut a simtit ceea ce cauta, intrarea in uterul ei. In prezenta lor pozitie, el era asa de adanc in pasarica ei, incat varful monstruozitatii lui era ciugulit de uterul ei. Si Diana a simtit-o si a inceput sa-si zdrobeasca clitorisul ei pulsand de pubisul lui.
“Oh… oh… unnnnhhhgghhh! Woow! Esti gigantic, Codrute! E in mine asa de departe, ca pot sa-l simt chiar in burta mea!” Diana a murmurat, presand gura ei deschisa de a lui.
Codrut a returnat focosul sarut, impingand limba lui adanc in gatul ei. Cei doi se sarutau cu o pasiune greu de imaginat, uniti gura de gura, si pula de pizda. Ei se miscau ca unul, agitandu-se si insurubandu-se unul in altul ca doi serpi in calduri, mulgand fiecare strop de placere pe care puteau sa-l extraga din corpurile lor tremurande. Codrut a retras buzele lui de la gura Dianei si a sarutat gatul ei, soptind in urechea ei. “Ti-a placut asta?”
Diana a suspinat dupa aer si si-a lasat picioarele pe podea, inca implantata sigur pe penisul lui. Erectia lui surprinzator nu a pierdut deloc din impresionabila lui marime si rigiditate, in ciuda faptului ca tocmai a ejaculat un rau de samanta in pasarica ei insetata. Diana era impresionata!
“Oh, da! Da, Codrute! Am iubit! Cred ca am cremat de vreo duzina de ori, iubitule!… si inca esti asa de tare! Nu se inmoaie niciodata?” a ras Diana, constienta strangand muschii pasaricii ei in jurul lui.
“Ummmmm! Nu daca continui sa faci asta!”
Diana a simtit puternica zvacnire a penisului lui adanc infipt in pasarica ei, si trimitea fiori de placere suprema fulgerand prin tot corpul ei.
“Codrute…” a zis Diana seductiv, “…du-ma in pat si fa dragoste cu mine asa cum trebuie, iubitule! Vreau sa facem dragoste!”
“Ohhhhh, oooooh! Da, Diana! Si eu vreau sa te fut iara!” a gafait Codrut.
El nu a pierdut nici o clipa, luand-o pe frumoasa blonda in bratele lui, ducand-o inspre dormitor. Cand au ajuns acolo, Codruta statea intinsa pe spate pe pat, cu capul lui Nicolae miscandu-se gentil in sus si-n jos intre coapsele ei cremoase. Picioarele ei atletice erau lasate neglijent peste umerii lui Nicolae, in timp ce el o lingea. Nicolae sugea lacom la pasarica ei ca si cum n-ar exista un maine. Codruta gemea si se zvarcolea peste tot patul, iubind fiecare secunda petrecuta acolo.
Miscandu-se dealungul camerei cu lungi si puternici pasi, Codrut a lasat-o pe Diana pe pat langa Codruta si s-a asezat langa ea. Penisul lui statea in pozitie de drepti dintre picioarele lui, tare si drept, lung de vreo douazecisicinci de cm si gros cat o cutie de bere. Diana s-a ghemuit langa el si a prins baza penisului lui in mana ei. Cel putin douazeci de cm de muschi pulsand se inaltau deasupra pumnului ei inclestat, in timp ce incepea sa isi miste mana usor in sus si-n jos pe masiva lui erectie. Ochii Codrutei s-au deschis imediat ce a simtit miscare pe pat, si primul lucru pe care l-a vazut a fost monstrul nervos al fratelui ei.
“Voi doi… v… v-ati distrat?” a intrebat, intre suspine, holbandu-se lacom la penisul tare si stralucitor al fratelui ei.
“Cam la fel de bine ne-am distrat ca tine si Nicolae, dupa aparente, Codruta! Poate si mai mult!” a zis Codrut, dezmierdand sanii Dianei in timp ce ea ii strangea penisul.
“Chiar c…ca asa pare!” a respirat Codruta. Ea gafaia puternic si si-a arcuit spatele cand Nicolae subit a luat clitorisul ei in gura lui si a supt tare la el.
“Unnnnnnggggghhhh! Ohhhh, da, Nicolae! Suge-l! fa-ma sa explodez iara!”
Diana a privit fascinata cum fratele ei expert manca pasarica prietenei ei. Insemna prea mult pentru ea. Cu un subit planset, Diana l-a tras pe Codrut deasupra ei si a frecat penisul lui tare ca piatra dealungul crepaturii ei inundate.
“Ohhhhhhhhh! Fute-ma, Codrute! Pentru tot, numai fute-ma! Am nevoie de o pula mare si grasa in pizda mea acum, iubitule!”
“Vrei sa zici asa, Diana?!” a gafait Codrut, bombardand penisul lui fortos in gaura ei.
Acum era randul Codrutei sa priveasca uimita cand capul gros si purpuriu al fratelui ei despartea buzele netede ale pasaricii prietenei ei cu un slurpait zgomotos, disparand complet in pasarica neteda a Dianei cu o puternica plonjare.
“OHHHHHHHHHH! UNHHHHGGHH! DAAAAAAAAAAAAAAAA! FUTE-MA IARA CODRUTE! FUTE PASARICA MEA FIERBINTE CU PULA TA MARE SI TARE, IUBITULE! OOOOOOOOOOOOOOOOH!!!!!”
Cand Diana si-a aruncat soldurile in sus sa primeasca plonjarea lui adanca, Codrut a impins foarte puternic in ea, ascultator umpland pasarica ei furnicanda cu fiecare cm solid de penis pe care il avea de oferit.
Codrut stia exact cum sa o excite pe Diana, si-a rotit soldurile lui musculoase si a plonjat in ea foarte adanc, plonjand grosul si vibrantul lui penis in pasarica ei larg deschisa odata si incaodata, pistonarea lunga si tare a coloanei de muschi adanc in adancurile fierbinti ale stramtei pasarici a Dianei.
Patul se cutremura cu bruta forta a pomparilor lui Codrut. Neobositele solduri ale Dianei se ridicau sus de pe pat sa acomodeze organul lui, ridicarile pasaricii ei devorand penisul lui cu zgomotoase si umede sunete. Langa ei, Nicolae facea sunete similare cand lapaia si sugea umedele labi ale Codrutei. Codruta era intrecuta de cate placere primea. Nicolae sugea pasarica ei asa cum nu a mai fost supta niciodata, si nu se mai satura nici in ruptul capului!
“Uuuuuuuuhhhh, daaaaaa! Baga-ti limba fix in gaura mea, Nicolae!” gemea Codruta, saltand movila ei in sus in limba lui jucausa si exploratoare. “Ooooooooooooooohhhhhh! Fute-ma cu ea! unnnnngghhhh! Ooooooh! Suge-ma, Nicolae! Suge-mi pasarica! Ahhhhhhhh!”
Bruneta crema in gura lui Nicolae in rauri, agitand si contorsionand soldurile ei ca un sarpe cand Nicolae o aducea la un nou orgasm cu talentata lui gura.
Diana climaxa si ea, penisul lui Codrut tare ca piatra plonja fara mila in pasarica ei pulsanda si saltareata. Giganticul lui organ razuia eficace de pulsandul ei clitoris, la infinit, stimuland nodul ei ultrasenzitiv la limitele indurarii!
“Oohhhh! Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!” a strigat Diana. “Fute-ma, Codrute! Fute-ma tare, iubitule! Unnnhhhhhhggggggggggg! Fuuuuuuuuuuuuutttttttteeeeee-maaaaaaa!”
Codrut a simtit cum pasarica agitata care il invaluia se inclesteaza in jurul penisului lui si el plonja in ea cu o crescanda vigoare, cu adevarat lasand pasarica ei alunecoasa sa primeasca ce merita cand ea crema ca o tarfa de doi bani nefututa asa cum trebuie de ani de zile! Diana iubea sa fie fututa TARE cand climaxa, si amantul ei musculos facea exact acest lucru!
O bruneta si o blonda, doua tipr superbe, stateau una langa cealalta pe pat, gemand si agitandu-se de placere cand orgasmele lor ajungeau in culme, apoi incet coborau la vale de pe culmile fantastice unde au fost ridicate. Nicolae si-a ridicat gura de pe pasarica Codrutei si si-a lins buzele. Codrut si-a pastrat penisul lui adanc infipt in pasarica cutremuranda a Dianei. El inca nu a ejaculat si simtea ca nu o va face pentru un lung, lung timp!
Codrut a inceput sa isi miste lenes penisul lui inca tare ca piatra in pasarica Dianei inundata de sucurile ei, zdrobind pubisul lui de clitorisul ei sugestiv cand Diana isi revenea dupa senzatile puternice ale climaxului ei. Apoi s-a intors pe spate, tragand-o pe Diana deasupra lui, penisul lui rigid inca scufundat adanc in ea. Diana a inceput sa isi miste soldurile in sus si-n jos pe adanc implantatul lui organ, calarindu-l pe tanarul ei amant ca pe un armasar de curse.
Penisul lui Nicolae era tare ca piatra dupa ce a mancat gustoasa pasarica a Codrutei, si acum el disperat avea nevoie sa-l planteze intr-o stramta, fierbinte si alunecoasa gaura. El tocmai vroia sa o monteze pe Codruta, aceasta inca gafaind dupa orgasmul ei, si sa plonjeze erectia lui adanc in pasarica ei stramta, cand Diana a observat starea penisului fratelui ei.
“Wooow, Nicolae! Ce pula mare ai, iubitule! Bag-o in fundul meu!” s-a mieunat ea. “Fute-mi fundul cu pula aia mare a ta in timp ce Codrut imi fute pizda. Mereu am vrut sa fiu fututa de doi odata!”
Nicolae s-a uitat in jos la bine supta pasarica a Codrutei si apoi la anusul stramt al Dianei. El dorea enorm de mult sa futa pasarica Codrutei, dar gandul sa futa fundul surorii lui in timp ce un tip dotat ca el ii fute pasarica era o prea mare temtatie erotica. Nicolae si-a pompat masiva lui erectie si s-a tarat in spatele Dianei, impingand-o inainte peste Codrut.
“Fute-i pizda, ombre!” a gafait el. “Da-i la sormea o futaie buna si puternica in timp ce ii fut cealalta gaura!”
“Ohhhhh, daa! Hai sa o facem, Nicolae!” a gemut Codrut, nerabdator sa o imparta pe aceasta blonda fierbinte si salbatica cu fratele ei.
“O sa iubesti asta, draga” a soptit Nicolae in urechea surorii lui. “Niciodata nu as face asta daca nu as sti cat de mult o sa iubesti sa fi fututa de doi odata… apleaca-te in fata, iubire, si fa-mi loc!… Codrute, ajuta-ma aici… deschide-o pentru mine!”
Codrut s-a rasucit subit sub superba blonda, monstrul lui inca adanc infipt in pasarica ei. Intinzandu-se roata pe la spatele ei, el s-a inclestat de fesele Dianei, deschizandu-le larg.
Nicolae s-a prins de soldurile surorii lui, presand varful penisuluilui in stramtul anus pe care Codrut l-a deschis pentru el.
“Unnngggghhhh! Oooooh, Nicolae! Fute-mi fundul, dragule! Va vreau pe amandoi sa ma fute-ti assssssa de mult!”
Nicolae s-a impins inainte, scufundand penisul lui adanc si sigur in fundul ei ridicat dintr-o singura, gentila plonjare. Ca de obicei, stramtul ei anus era alunecos si fierbinte de atata excitare, dar de data asta il simtea cu mult mai stramt ca de obicei… stramt pentru ca penisul lui Codrut umplea pasarica ei, separata numai de o subtire membrana de tesut vaginal. Nicolae putea sa simta penisul lui Codrut pulsand langa al lui cand a plonjat cm dupa cm din monstrul lui in anusul fierbinte al surorii lui.
Codruta statea langa ei, gemand si privind cum fundul cremos al prietenei ei era pe bune umplut de penisul iubitului ei. Codruta a inceput sa se masturbeze neglijata ei pasarica cu unul… doua… apoi trei degete, privind cum prietena ei lua doua lungi si tari penisuri in acelasi timp. Privirea de pe chipul Dianei a convins-o pe Codruta ca EA va urma, chiar daca va trebui sa suga amandoua penisuri ale celor doi baieti inapoi la tarie dupa ce aveau sa o futa pe saraca ei prietena pana cand va cadea lesinata intre ei doi.
Diana gemea si suspina, zdrobindu-si pasarica de baza penisului lui Codrut. Masivul organ al fratelui ei, la fel de lung si de gros, era acum in intregime in sus in gaura fundului ei. Pentru prima data in viata ei, ea lua doua erectii in acelasi timp… era totalmente fantastic! Subit Diana s-a lasat prada celei mai intense pofte trupesti din viata ei. Penisurile erau uriase. Numai o subtire membrana separa pasarica ei de fundul ei, si acum acea membrana o simtea intinsa aproape de rupere de incredibila grosime a penisurilor lor tari ca piatra.
Pasarica ei sugea si se contracta instinctiv in jurul penisului brunetului de sub ea, si acum fundul ei stramt pulsa de asemenea, obscen inclestand penisul fratelui ei acolo. Avand doua penisuri mari in acelasi timp le-au facut pe amandoua sa para de doua ori mai mari decat erau ele in realitate. Diana niciodata nu a simtit o asa intensa placere in intreaga ei viata.
“Te simti bine, amiga?” a soptit Codruta. Tanara blonda avea acum aproape intreaga ei mana ingropata in pasarica ei, incitant masturband pasarica ei umeda, privind cum prietena ei e fututa de doi masculi feroce in acelasi timp.
“Ummmmmmmmmmmm, daaaaaa!” a sasait Diana. “Ohhhhhh, e fantastic, dragoste!”
“Baga-ti pula in Diana, Nicolae!” zicea Codruta. “Uhhhhh! Fute-i pasarica ei fierbinte, Codrute!” Propria ei pasarica si anus se furnicau cu o pofta necontrolabila. “Eu urmez, dragilor! Ohhhh, vreau sa fiu urmatoarea!”
“Bine, dragoste! uuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh!” a zis Diana, lipsita de ratiune.
Dintr-o data ea a inceput sa salte furios, pompand pasarica ei in jos pe penisul lui Codrut pentru un moment, apoi impingand gaura fundului inapoi in penisul fratelui ei la urmatoarea saltare… total absorbita de prima ei dubla penetrare!
“Fute-mi pasarica, Codrute!” plangea ea. “Da! Da! Oooooh, ce bine e! ohhhhhh, nu mai reziiist! Uhhhhhmmmmmmm, daaaaaa! De tot in fundul meu! Oooooooohhh, Nicolae! Fute-mi fundul, dragule!”
Diana gemea de atata intensa placere pe care fratele ei i-o dadea futand fundul ei adanc, impingand fiecare cm din masivul lui penis in flamanda stransoare a anusului ei.
“Uhhhhhhhhh! Fute-mi pasarica, fute-mi fundul!”
Fata Dianei era contorsionata de o pofta nebuna dupa sex, minunatul ei trup agitandu-se in frenezia nevoiii ei. “Amandoi, fute-ti-ma, fute-maaaa! Oh, shit, o sa-mi dau drumul tare de tot! va rog, fute-ma… ohhhhh, va rog! Fute pasarica mea, Codrute! Fute fundul meu, Nicolae! Oh, da, am nevoie de voi!”
Nicolae a inceput un ritm solid de pompat, gemand cand isi pistona penisul lui in si-a afara strafundurilor surorii lui. Presperma izvora la greu din varful penisului lui, ungand anusul surorii lui, facand mai usor pentru el sa penetreze monstrul lui in si-n afara stramtului ei anus.
“Oh, da, asa e bine, Diana!” a gafait Codrut,
El a inceput sa o pistoneze pe Diana tare, in acelasi ritm cu Nicolae, umpland pasarica ei cu o lungime de a lui de fiecare data cand Nicolae pompa in fundul ei.
“Oh, da!” Diana gemea greoi. Se simtea neajutorata acum cand cei doi masculi futeau in trupul ei, contorsionandu-se si plutind intre ei de placere, in timp ce pasarica si fundul ei pulsau in jurul acelor doi monstrii gemeni. “E asa de bine! Nu-mi vine sa cred cat de bine ma simt! Fute-ti-ma mai tare! Oh, amandoi, fute-ti-ma cat de tare vreti!”
Codrut a marit pasul, gemand in timp ce incarcatura bolborosea in bilele lui, plonjand penisul lui urias furios in si-n afara pasaricii ei. Nicolae in curand s-a alaturat si el ritmului furios dat de Codrut, gafaind cand isi plonja si el penisul lui la infinit in gaura larg deschisa a fundului surorii lui. Acum intregul corp al Dianei se furnica in anticiparea orgasmului ei. Diana scotea sunete stridente si chipul ei frumos se contorsiona de atata pasiune, saltandu-si fesele in sus si-n jos, futand amandoua penisuri cat de tare putea.
“Fute-mi pasarica, Codrute! Fute-mi pasarica mea fierbinte!” plangea ea. “Fute-mi fundul. Nicolae! Uuuuuuuuhhhhh! Mai tare, dragoste! Oh, da, vin acum! Fute-mi pasarica, fute-mi fundul! Fute-ti-ma, amandoi! Ohhoooohhhhhhh, vinnnnnn! Ohhhhhhhh! VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN!”
A fost cel mai intens si mai placut orgasm pe care Diana l-a avut in intreaga ei viata. Pentru mai bine de doua minute contractile puternice pulsau prin tot corpul ei superb, facandu-i pasarica sa se contracte stramt in jurul penisului lui Codrut, si facand gaura fundului ei sa sug salbatic pe penisul fratelui ei. Puncte colorate au trecut prin fata ochilor ei inclestati cand s-a apropiat enorm de mult de marginea inconstientei, aproape lesinand, sau chiar lesinand.
Intr-un final extazul climaxului ei a inceput sa se domoleasca si Diana statea nemiscata si moale facuta sandwich intre cei doi masculi gafaind, practic inconstienta.
“In regula” a gemut Codruta, scotand degetele ei din pasarica ei. “Acum e randul meu!”
Nicolae a tras penisul lui gigant afara din fundul inclestat al surorii lui, de pe masivitatea lui curgand presperma afara prin varf. Extenuata si satisfacuta in intregime si practic inconstienta, Codrut a intors-o pe Diana intr-o parte langa el, respirand inca greoi, cutremurandu-se in intregime si vizibil pe tot trupul ei, sanii ei inca zgaltaindu-se datorita acelui orgasm, imediat facandu-se ghem acolo langa ei.
Codruta l-a incalecat pe Codrut, uitandu-se lacom peste umar la uriasul lui Nicolae. Parea mai tare ca niciodata, pulsand deasupra abdomenului lui, imbibat cu sucurile surorii lui.
Apoi s-a uitat in jos la masivul organ al fratelui ei, stralucea si el de asemenea, dar cu gustoasele sucuri care s-au prelins afara din prietena ei.
“Oh, Codrute” a tors ca o pisica Codruta, alunecand sanii ei in jos peste trupul fratelui ei. “Neaparat trebuie sa il sug prima data!”
Nicolae, gafaind inca dupa efortul de mai devreme privea cum Codruta sugea taria fratelui ei, slurpaind febril pe umflata tarie a penisului lui. Codrut doar gemea de placere si inca respira greoi dupa efortul de mai devreme, penisul lui umflandu-se si facandu-se si mai mare in gura ei sugareata. Codruta era nerabdatoare sa bea crema fratelui ei, dar nu vroia ca el sa explodeze in gura ei de data asta. Si-a ridicat buzele de pe penisul fratelui ei, apoi s-a ridicat ca sa-l incalece, plantand genunchii ei pe pat de o parte si alta a soldurilor lui Codrut.
“Fute-ma, Codrute” s-a smiorcait, intinzandu-se intre coapsele ei sa prinda rigida lui erectie. “Fute-ma! Fute-ma! Fute-ma……………………………………!”
Cuvintele ei s-au transformat intr-un pofticios geamat cand a frecat capul penisului lui in sus si-n jos pe deschizatura pasaricii ei, apoi a scufundat-o in siropoasa ei pasarica.
Codruta s-a aplecat in fata, sanii ei mari si fermi zgaltaindu-se peste pectoralii lui Codrut, plantand mainile ei pe soldurile lui. Apoi, nerabdatoare a inceput sa-si serpuiasca si sa salte, gemand cand aluneca pasarica ei stramta si cremoasa in jos pe satisfacatoarea tarie a lungului si grosului penis de dedesupt.
“Oh, Codrute! Fute-ma! E asa de mare si de tare!” a gafait Codruta. “Intra de tot in mine! Oooooooh, Codrute e stramta? E pasarica mea la fel de minunata ca a Dianei?”
Codrut a aprobat nerabdator, suspinand cand gaura ei inclestata a alunecat de tot in jos pe penisul lui. Codruta a cazut in fata, zdrobind sanii ei fermi de pieptul lui puternic. Ea si-a intors capul, uitandu-se nerabdatoare peste umar la penisul lui Nicolae.
Dupa ce a vazut aceasi privire si in ochii Dianei, Codrut stia ce vroia Codruta. El s-a intins in jos si a prins fesele surorii lui, desfacandu-le larg inapoi, deschizand anusul ei pentru penisul lui Nicolae.
“Fute-mi fundul, Nicolae!” s-a rugat Codruta, aruncand pasarica ei lacoma pe penisul fratelui ei. “E toata umflata si excitata pentru tine. Haide, Nicolae, fute-mi fundul… asa cum ai futut-o pe sorta! Grabeste-te, Nicolae!”
Nicolae s-a catarat in spatele fundului ei, penisul lui pulsand de nerabdare sa invadeze doua anusuri tandre unul dupa altul. Intinsa pe pat langa ei, Diana a simtit cum pasarica ei se prelingea pe coapse si apoi a inceput sa isi revina la realitate. Apoi, deschizand ochii incet, si simtind miscari pe pat, pasarica ei a inceput sa cremeze din nou cand il privea pe fratele ei pregatindu-se sa o futa pe Codruta in fund. Dianei nu-i venea sa creada ca totul chiar se intampla. Sa fie supta si fututa de un mascul feroce care nu avea nici o relatie de sange cu ea si care era egalul propriului ei frate in departamentul dotare si buniciune la pat, apoi sa fie dublu penetrata de acesta si fratele ei, si acum privind cum cei doi se pregatesc sa ii aplice acelasi tratament si prietenei ei! Era prea mult!
“Fute-mi fundul, Nicolae!” s-a schelait Codruta, nerabdatoare. “Grabeste-te, Nicolae, grabeste-te!”
Nicolae a incalecat fundul Codrutei, presand capul din care iesea presperma de deschizatura fundului ei. Codruta s-a cutremurat cu o intensa placere cand fundul ei s-a deschis larg inapoi sa primeasca grasul penis al lui Nicolae.
In si in si in, penisul lui Nicolae a impins, umpland fund aceste blonde superbe, deschizandu-se in jurul grosimii organului lui. Dintr-o data, penisul lui Codrut il simtea de doua ori mai mare in pasarica ei, pulsand aproape pana in pantecele ei. Codruta a inceput sa salte inainte ca Nicolae sa aiba jumate din penisul lui in fundul ei, pompand pasarica ei in jos pe taria fratelui ei, in acelasi timp impingand fundul ei nerabdatoare inapoi in penisul armasarului din spate.
“Uuuuuuuuhhhh! Esti in mine, Nicolae! Esti in fundul meu!” a murmurat Codruta. “Ohhhhh, e asa de bine! Fute-ma! Fute-ti-ma amandoi!”
Fesele ei se roteau din ce in ce mai repede, incercand sa faca cele doua penisuri uriase sa plonjeze in corpul ei in acelasi timp.
“Oh, woow, Codrute! Fute-mi pasarica! Fute-o tare!… Ummmmmmmmmm, ohhhhhh! Mai tare, Nicolae! Fute-mi fundul meu stramt! Pula ta e asa de bine acolo jos in fundul meu!… ooooooh! Oooooooh! Fute-ti-ma pana lesin!”
Nicolae a gafait in timp ce-si muncea fundul, pompand penisul lui mai adanc si mai adanc in stramtoare ei inclestata, largind inelul fundului ei la niste proportii incredibile in jurul grosimii lui pulsande.
Codrut a stat nemiscat pentru cateva secunda, suspinand cand muschii inclestati ai pasaricii ei mulgeau sucul din jurul penisului lui. Apoi a simtit cum Nicolae a inceput sa futa fundul ei, flexand fesele lui, alunecand stalpul lui tare ca piatra in si-n afara feselor ei imbujorate foarte incet.
“Fute-mi fundul, Nicolae!” a suspinat Codruta, fata ei contorsionata intr-o masca de bruta pofta trupeasca si placere nemaintalnita. Aceasta era cea mai satisfacatoare partida de sex din viata ei si niciodata nu au fost la fel de intens satisfacator ca acu. “Uhhhhhhhhhh! Ohhhhhh! Codrute, continua sa-mi futi pasarica!”
Codruta salta cat de repede putea, lacoma incercand sa faca gaurile ei gemene sa inghita cele doua penisuri. Nicolae futea mai repede, gemand cand fundul brunetei sugea si se inclesta la infinit in jurul penisului lui. Cutremurandu-se in timp ce incarcatura se construia in bilele lui, Codrut a inceput sa pistoneze pasarica ei stramta si umeda cat de repede putea.
In curand, cei doi masculi o futeau pe agitata Codruta cat de repede puteau, miscandu-se in acelasi ritm, plonjand organele lor uriase in pasarica ei stramta si fundul ei in acelasi timp.
“Fute-mi pasarica! Fute-mi fundul!” plangea Codruta, strigand afara cuvintele. Intregul ei corp parea sa pulseze la unison cu pasarica si anusul ei. Cele doua gauri se contorsionau incontrolabil, flexandu-se delicios in jurul celor doua penisuri uriase. Fata ei era foarte rosie, imbujorata aproape de un rosu intens. Transpiratia curgea de pe nuditatea Codrutei cand salta si se prabusea cat de repede putea.
“Fute-o Nicolae! Si tu, Codrute! Fute-ti-o foarte bine!” soptea Diana, privind fiecare adanca si puternica pompare a celor doua penisuri gemene. Subit, excitata femeie si-a dat seama ca nu putea sa-si tina degetele afara din pasarica ei. Febril, Diana a inceput sa se masturbeze, nerabdatoare privind cum Nicolae si Codrut o futeau pe prietena ei chiar acolo langa ea.
“O sa explodez!” a suspinat Codruta. “Mai adanc! Fute-ti mai adanc! Ouuuuuuuuhhhhhhh, ohhhhh! Vin acum! Oh, da…. Uhhhgghhhh… da-ti-mi pulele voastre m…mari! Uhhhhhhffff! Fute mai tare! Fute mai tareeeeeee!”
Nicolae si Codrut au inceput sa plonjeze in corpul ei si mai tare, facand patul sa salte ca o minge si sa scartaie obscen cu furia ritmului lor. Codruta si-a inchis ochii, incercand cu greutate sa nu lesine. Apoi pasarica ei a inceput sa scuipe afara sucurile ei, contractandu-se in jurul ...



    Login