Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 55
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 4387 ori - Nota 7.38 (8 voturi)

Capitolul 64

16 iulie 2005 – sambata

Dupa o discutie lunga si in care Codrut practic a ramas masca la ce povesti a auzit de la Diana si Codruta, Diana a plecat pana la ea acasa, urmand sa revina mai tarziu cu Nicolae. Era poate dupa patru in acea sambata dupa masa si Codrut statea la masa din bucatarie si sorbea poate al patrulea pahar de vin, inca practic nevenindu-i sa creada ce revelatii a auzit. Erau foarte incitante, dar ramificatile nici el nu si le putea imagina. Si avea asa o presimtire, ca asta era doar inceputul unui capitol foarte placut din viata lui.
De vreo cateva minute, Codruta a intrat in bucatarie şi a umplut ghiuveta cu apa, incepand sa spele niste farfurii. Si de atunci, ochii geamanului ei erau atintiti asupra miscarilor ei. Inca continua sa sorbeasca din paharul lui de vin si doar admira privelistea foarte frumoasa pe care sora lui i-o dadea.
“Hei, nu ai de gând să ma ajuti?” a glumit sarcastic Codruta. Codrut doar s-a holbat la posteriorul surorii lui şi işi lingea buzele in timp ce excitatia incepea sa puna stapanire pe creierul lui. Sora lui chiar ca avea un posterior superb, mai ales când se apleca peste ghiuveta in acei jeansi mulati pe posteriorul ei atletic.
Codrut era sigur ca Codruta a ales hainele astea special pentru a-l atata. Ea nu s-a mai obosit să poarte un sutien, ci doar un maieu negru care etala foarte placut sanii ei rotunzi şi plini şi fermi, mulat perfect pe trupul ei. Intre maieu si jeansi ei, se vedea o fasie foarte lata de piele catifelata si frumos catifelata, mijlocul ei foarte sexxy vazut de la spate. Nici nu se mai punea problema, fratele ei aproape crema in jeansi lui. Codruta şi-a intors capul peste umar şi i-a zambit, constienta de felul cum el o sorbea din priviri.
“Ai de gând să stai acolo toata ziua, frati? Treci aici şi da-mi o mana de ajutor!”
Codrut s-a uitat la coapsele netede şi cremoase ale surorii lui şi a mai sorbit inca odata din paharul de vin. Codrut s-a ridicat şi s-a miscat mai aproape in spatele surorii lui, alunecând mainile lui in sus pe dedesuptul maieului ei pana cand a inceput să cupeze globurile cremoase ale sanilor ei fermi.
“Woow! frati!” s-a scheunat ea prefacându-se uimita. “Ce faci?”
“Pai” a ras el. “Vroiai o mana de ajutor, nu-i asa?”
“D…da! Dar ziceam ca asteptam…” l-a tachinat ea, simtind umflatura notabilia a fratelui ei presându-se de fundul ei. Pasarica ei a inceput să se umezeasca imediat.
“Nu mai pot astepta…” a ras el, ciupind sfarcurile ei erecte.
Codruta s-a cutremurat la acest gând şi stia ca el avea dreptate. Degetele lui au inceput să stranga şi să dezmierde pielea moale şi catifelata a sanilor ei. Ea şi-a zgaltait fundul invitant.
“Mmmmmmmmm! E minunat!” a gemut Codruta, frecând fundul ei de penisul crescând al fratelui ei. Mainile lui mari şi puternice framantau sanii ei goi.
“Iti place asta, nu-i asa, soro?” a respirat el, sarutand delicios pe gatul ei de la spate, mai ales in locul acela care stia ca ii place ei foarte mult.
“Daaaaaaaaaaaaa! O iubesc!” a suspinat Codruta. Degetele lui se simteau asa de bine pe sanii ei incat ea s-a impins inainte in palmele lui, in acelasi timp presând fermul ei fund puternic in cortul din pantalonii lui scurti. Era minunat, dar Codruta vroia mai mult! Pasarica ei izvora in anticipare!
“Simte-ma frati! Atinge-mi pizda!” s-a rugat ea, deschizând picioarele ei pentru el.
“Placerea e de partea mea!” a soptit Codrut in urechea ei, alunecând una din mainile lui in jos peste abdomenul ei plat, desfacand nasturele si fermuarul jeansilor şi apoi mai departe inauntru in partea din fata jeansilor ei, cautând pasarica ei. Codrut a suspinat uimit placut când degetele lui au atins movila neteda a pasaricii ei. ‘Maica maiculita! Nu are chiloti pe ea!’ a gandit el când degetele lui au alunecat intre catifelatele şi umedele ei labi. Codruta a gemut şi şi-a presat soldurile inainte in mana lui, nerabdatoare să insereze degetele fratelui ei mai adanc in pasarica ei zemoasa.
“Mmmmmmmmmmmmm! Ohhhh, frati! Pune-ti degetele in mine!”
Codruta a lasat sa-i scape un scancet când a simtit degetele lui alunecând dea lungul crepaturii intredeschise dintre labile pasaricii ei… apoi s-a scufundat inauntru.
“Wooow, ce uda esti, Codruta!”
“Uuuuuuuuuhhhhh! Pizda mea e toata uda pentru tine, frati!”
Codrut s-a impins in ea şi a gemut, sarutând gatul ei şi ramând la urechea ei. “Stiam eu ca esti o bucatica fierbinte!” a soptit el, alunecând degetul lui peste clitorisul ei.
Codruta şi-a impins soldurile in mana fratelui ei in timp ce el futea degetul lui mijlociu de tot in pasarica ei stramta.
“Da! Asa e!… Uhhhhh, la naiba! şi o vreau acum!” a soptit ea, intorcând capul ei putin pentru ca el să o sarute.
Codrut şi-a presat gura de buzele intredeschise ale Codrutei şi a sarutat-o lacom, probând cu limba lui fierbinte adanc in gura ei umeda si infierbantata, in acelasi mod ca şi degetul ei proba in pasarica ei. Codruta l-a sarutat inapoi cu aceasi pasiune, sugând limba lui in gura ei intr-un pasional sarut frantuzesc. Mana ei dreapta care se tinea de marginea ghiuvetei, s-a intins roata pe la spate ei şi a prins penisul fratelui ei prin pantalonii lui scurti. Era tare ca piatra şi era foarte, foarte gigantic! Dintr-o data fratele ei a tras gura lui de la a ei şi a soptit in urechea ei.
“Numai rezist soro!”
“Oooooh, da frati! Te rog, te vreau asa de mult!” a soptit ea, presându-se de el.
“Bine, atunci zi-mi exact ce vrei!” a cerut fratele ei, ranjind. El vroia să o auda cum se roaga… cum se roaga pentru pula lui!
“Vreau să ma futi, frati!” a zis Codruta, gafaind in gura lui. “Vreau sa-ti bagi monstrul ala mare şi gros al tau in pizda mea stramta şi umeda chiar acum şi să ma futi!”
“Asta e tot?” a intrebat el, tragand-o in penisul lui, clar excitat de solicitarea ei grafica.
“Nu!” a raspuns Codruta, respirând greoi. “Nu asta nu e tot! Apoi, vreau să imi sugi pizda pana cremez din nou, şi apoi vreau să ma futi in fund! Crezi ca esti in stare de asta, dragule?”
“Fi sigura de asta, iubire!” a raspuns el, “O să fut pizda ta pana când te rogi de mine să ma opresc!”
“Ooooooh! Promisiuni, promisiuni!” a chicotit Codruta.
Codruta se distra de minune şi incerca cat putea de bine sa-l incite. Si iubea sa faca asta de fiecare data, era un joc al lor care au observat ca la amandoi le placea enorm de mult si ii excita foarte tare. Codrut cu siguranta era foarte excitat!
Codrut a inceput sa impinga jeansi ei stramti in jos peste posteriorul ei atletic, peste coapsele si mai jos pe picioarele ei atletice, ajutand-o sa iasa afara din ei. S-a asezat in genunchi la spatele ei, si a aplicat un sarut delicios pe fundul ei, lasand o urma cu dintii acolo. Codruta a inceput sa chicoteasca parsiv.
“Woow, iti iubesc fundul, soro!”
El şi-a fugarit mainile peste pielea catifelata şi neteda a posteriorului ei ferm in timp ce Codruta pasea afara din jeansii ei, apoi a alunecat degetul lui printre labile netede care se vedeau foarte delicios pe la spatele ei, printre coapsele ei intredeschise.. Codruta a murmurat si a tresarit de placere.
“Ohhhhhh! Fute-ma frati! Sunt asa de fierbinte! Am nevoie de pula ta in mine!”
Codrut şi-a dat jos proprii lui pantaloni şi a stat in spatele ei cu taria lui pulsanda inclestata strans in mana lui stanga.
“Numai apleacate peste ghiuveta, iubire şi tine-te bine!” a avertizat-o Codrut, pozitionând capul penisului lui intre fesele fundului ei tare, cautând intrarea in pasarica ei foarte uda.
Codruta şi-a deschis picioarele larg şi s-a aplecat inainte, tinându-se pentru inevitabila plonjare. Anusul ei era ascuns, dar Codrut putea să vada labile surorii lui, printre coapsele ei atletice. Pareau fierbinti şi umede şi pregatite pentru penisul lui tare ca piatra! Codruta a gemut când el a impins inainte şi şi-a scufundat varful gras intre labile ei inclestate.
“Ooooooh! Mmmmmmmmmmmm, da! Baga-l in mine!” s-a rugat bruneta excitata la maxim. Codrut a prins-o de mijloc şi a fandat inainte, impingând penisul lui urias pana la bile in pasarica ei aburinda.
Codruta a tipat la subita şi delicioasa penetrare, arcuind spatele ei inapoi şi inclestându-se nebuneste de marginile ghiuvetei pentru suport când fratele ei şi-a plonjat penisul in pasarica ei stramta de la spate.
“Unnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhggggggghhh! Ohhhhhh, esti asa de mare, frati!”
Tanarul a gemut şi şi-a tras masiva lui erectie afara din ea pana când capul penisului a ramas inclestat de gaura ei placuta. Penisul lui lung stralucea cu sucurile surorii lui, şi labile ei strans inclestate erau trase afara, inclestându-se obscen de grosimea lui. Inainte ca ea să poate zice ceva, el a fandat inainte iarasi şi şi-a plonjat intreaga lungime a penisului lui inapoi in stransoarea ca de cleste a pasaricii ei, cât de tare a putut.
“Arhhhhggghhh! Soro! Oooooh, dar stramta mai esti!” a gemut el, simtind peretii pasaricii ei contractându-se in jurul armei lui invadatoare.
“Mai stramta ca Diana?” a gafait Codruta, seducator.
“Daaaaaaa! Daaa! Ohhhhhm daaaaaaa!”
Codruta a zambit. Dar in curand, nu se mai putea concentra deloc asupra jocurilor ei de cuvinte care iubea sa le aiba cu fratele ei. Senzatile care o consumau si se construiau intre coapsele ei erau pur şi simplu prea placute, şi tot ce vroia in aceste momente, era ca fratele ei musculos să o futa la infinit!
Penisul lui Codrut aluneca in şi-n afara pasaricii ei ca un piston… uns şi fierbinte… flexibil, şi totusi tare când razuia salbatic peste clitorisul ei. Mainile lui au parasit mijlocul ei şi au calatorit in sus să stranga şi să framante sanii ei zgaltaitori in timp ce el pompa in ea salbatic de la spate.
“Ooooooooooh! Daaaaaaaaa! Fute-ma! Fute-ma tare, frati!” a strigat Codruta, putin prea tare.
“Shhhhhh! Nu face asa de mult zgomot, Codruta! Vrei sa ne auda vecinii?” a susotit Codrut, crescând viteza şi adancimea pomparilor lui in ciuda reactiei ei zgomotoase.
“Uuuuuuuuhh! Mai bine taci din gura şi fute-ma, bine, frati!” a raspuns Codruta, aflata parca intr-o alta lume, fara sa ii mai pese de nimica. El doar a ranjit si a marit penetrarile lui, futand-o cu aproape toata lungimea lui.
Pasarica ei era in flacari, rupându-se in jurul penisului lui pistonand. Ea a simtit caldura intinzându-se in afara din pasarica ei inspre sanii şi fundul ei. Mainile lui pe sanii ei era ceva fantastic, mai ales când ciupea sfarcurile ei intarite intre degetul mare şi aratator.
Ea nu putea să opreasca sunetul pe care ea il facea pentru ca de fiecare data când penisul lui intra in pasarica ei se razuia delicios delungul clitorisului ei, trimitând fiori intensi de placere in sus şi-n jos pe spinarea ei.
“Uhgggggggnnnuuuggghh! Ohhhh, ce pizda fierbinte şi stramta! uhhh! Arhhhgghh! Daaaaaaaa! Rasuceste-o! Rasuceste-o in jurul penisului meu, curvustina minunata ce esti!!!” a gafait Codrut.
Codrut o futea pe sora lui ca un maniac, conducând penisul lui in pasarica ei inundata de sucurile ei pana când soldurile lui se plesneau zgomotos de fesele zgaltaitoare ale fundului ei. Codruta se tinea puternic, bucurându-se de viguroasa futaie pe care fratele ei i-o dadea. De fapt, ii placea asa de mult, incat aproape a uitat pe ce lume era.
Când Codrut a inceput să gafaie şi să geama şi sa-si pompeze penisul in ea mai tare, Codruta stia ca el se aproapie de finalul lui. Si vroia asa de mult sa isi verse incarcatura in pasarica ei. Codruta a deschis picioarele ei cat de tare a putut şi s-a aplecat foarte jos peste ghiuveta, impingând pasarica ei deschisa fortos inapoi in penisul pistonând de la spatele ei la fiecare pompare pe care el o dadea. ‘Woooow! Daca nu isi da drumul in curand, o să lesin!’ a gandit Codruta, muscând buza ei inferioara ca să se opreasca din a striga.
Lui Codrut nu-i venea să creada. Sora lui era pe departe cea mai fierbinte pasarica pe care a avut vreodata ocazia să futa! şi ce stramta mai era! Codruta isi arunca pasarica ei zemoasa inapoi in el ca o tarfa de doi bani, şi modul in care bilele lui se furnicau, nu va dura mult timp pana când ea va avea o pasarica plina de samanta lui fierbinte.
Codruta a simtit mainile fratelui ei inclestându-se puternic in pielea sanilor ei când o tragea puternic in penisul lui pompand. Dintr-o data, trupul lui Codrut s-a incordat, şi Codruta a simtit cum monstrul fratelui ei tresare şi se umfla in interiorul ei. ‘Asta e!’ a gandit ea, indreptându-se inspre un alt orgasm asa de intens ca cu siguranta o va lasa moale ca un burete. Imediat ce primul torent de samanta groasa şi fierbinte a parasit penisul lui adanc infipt, Codruta, fara sa isi dea seama s-a intins şi a impins un raft plin de farfurii de pe ghiuveta. Cutremurul şi sunetul din urechile lui Codrut când şi-a dat drumul, aproape ca au innecat tunetul sfaramarii veselei când farfurile au cazut pe gresia bucatariei. Nici unul dintre cei doi amorezi nu au facut pauza când pistonul lui Codrut a pulsat nebuneste, injectând torent dupa torent de crema fierbinte in pasarica cutremuranda a Codrutei.
Codruta a tipat când incarcatura fratelui ei a vopsit peretii pasaricii ei, şi a raspuns la fel, climaxând puternic scancind si suspinand intr-o fierbinte şi mult asteptata navala de valuri de placere care se intindeau prin tot trupul ei. Codrut a continuat să o futa chiar şi dupa ce bilele lui s-au golit, Penisul lui monstru tragea fiecare delicios şi de pe final spasm din insetata ei pasarica. El a tras-o in sus cu penisul lui adanc infipt in ea, lipind spatele ei de pectoralii lui şi a sarutat-o pe gat şi pe umeri, exact in locul care ea iubea sa fie sarutata.
“Wooow, asta chiar ca a fost fantastic, soro!” a gafait Codrut. “A fost bine şi pentru tine?” Codruta nu a avut sansa să raspunda, pentru ca o puternica voce a tunat din spatele lor.
“CE MAMA DRACULUI FACE-TI VOI DOI AICI?!”
Codrut s-a intors roata asa de repede ca penisul lui aproape s-a indoit in doua când a incercat să iasa din pasarica Codrutei intr-un unghi gresit.
“Ouch!” a plans el, incercând să ascunda penisul lui nud cu amandoua maini.
Codruta s-a intors roata de asemenea, dar datorita acelui orgasm asa de intens numai avea nici o putere sa faca ceva. Dându-si seama ca mainile lui ascundeau foarte putin din erectia lui imbibata in sucurile surorii lui, Codrut s-a repezit dupa pantalonii lui scurti şi i-a tinut peste penisul lui rigid care nici macar nu a inceput să se moaie. Codruta, cand a observat cine a strigat, a inceput sa chicoteasca, privind cum fratele ei se agita sa ascunda erectia lui uriasa.
Apoi, cand si Codrut a observat cine a strigat, a inceput sa rada nebuneste la farsa pe care Nicolae i-a facut. Cu totii au inceput sa rada nebuneste. Diana si Nicolae stateau in usa bucatariei, razand tinandu-se de burta la felul cum Codrut incerca sa isi ascunda erectia. Intr-un final, cei doi au pasit in bucatarie si s-au asezat pe niste scaune, inca neputand sa se opreasca din ras.
“Mha, aproape ca am facut un atac de cord!” a inceput Codrut sa zica, inca neputand sa se opreasca din ras.
“Plata pentru ca mi-ai futut gagica!” a ranjit vicleneste Nicolae.
“Atunci nu te superi daca petrec ceva timp cu sorta!” a ranjit si Codrut vicleneste.
Nicolae a zambit inapoi. “Eu nu iti mai cer voie sa o fut pe sorta ca deja e gagica mea!” a ras el, aruncand o privire pofticiooasa inspre bustul inca acoperit de maieu al Codrutei.
Inca nuda de la brau in jos, Codruta s-a catarat in bratele lui Nicolae, cu fata inspre el, lipindu-si sanii de pectoralii lui. “Ohhhhhhh! Nu trebe sa iti ceri voie de la el, Nicolae!” a suspinat ea, zdrobindu-si pasarica pe umflatura iubitului ei. Nicolae avea pe el doar o pereche de pantaloni scurti, cu bustul gol si niste slapi care i-a lasat deja la intrare. Diana nu era prea diferit imbracata de Codruta. Niste jeansi taiati foarte sus pe fundul ei si o camasa lunga legata sub sanii ei majestuosi, ascunzand foarte putin movilele ei majestuoase. Au intrat in apartament in urma cu cateva minute si dupa ce gemete au auzit, era clar ca Codruta si Codrut au inceput fara ei. Au prins ultimele pompari ale lui Codrut adanc in pasarica surorii lui si nu au ratat nici o clipa din ce s-a intamplat. Si, Nicolae, nu a putut rata pozitia, cum se zice.
In timp ce Codruta isi infasura bratele in jurul lui şi isi presa sanii ei de pieptul lui, Nicolae a simtit umezeala emanând din pasarica ei, şi a dus o mana peste crapatura fundului ei să isi scufunde degetele in pasarica ei. Era inca umeda de la futaia pe care Codrut tocmai i-a dat-o, şi penisul lui Nicolae a inceput să se ridice automat, impingând prin pantalonii lui scurti lui direct la marginea larg deschisei crepaturi a Codrutei.
Codrut a pasit inspre Diana şi statea intre picioarele ei deschise in timp ce ea se facea comoda inapoi pe spatarul scaunul de langa fratele ei. Diana a deznodat camasa ei, dând lui Codrut o frumoasa priveliste asupra sanilor ei mari şi cremosi şi apoi a alunecat repede in jos jeansii ei taiati, lasand sa iasa la suprafata si pasarica ei nuda. Virilul penis a lui Codrut tresarea de excitare la aceasta priveliste asupra sarmurilor frumoasei blonde asa de obscen etalate. Penisul lui s-a dublat in marime cu gândul ca ea se expune asa de dornic, numai ca sa-l excite pe el… să ii intareasca indeajuns şi excitat indeajuns să o futa!… Pai, chiar ca mergea! Diana avea un trup la fel de frumos tonifiat si atletic ca Codruta, şi chiar acum era in intregime al lui! Si acu era timpul sa il futa, a gandit Codrut, holbându-se la despicatura ei stralucitoare, dar deocamdata era timpul pentru putin preludiu.
Un delicios fior de depravare suprema a pus stapanire pe Diana când a vazut ca privirea lui Codrut a cazut asupra pasaricii ei deschise. Infasurându-si degetele in jurul penisului lui, Diana a frecat şi strans lungimea penisului lui intarit pana când statea iesit afara de sub abdomenul lui cu patratele ca o coloana lunga şi groasa. ‘Ca şi Nicolae!’ a gandit Diana, privind mica gaurica din varful penisului lui deschizându-se şi inchizându-se. in timp ce mana ei se misca inainte şi inapoi pe unealta lui. Respiratia ei crestea repede, simtind puterea şi virilitatea lui, pulsând nerabdatoare in mana ei.
Codrut a gemut şi s-a intins dupa sanii Dianei. strangând şi framantând fermii şi cremosii ei pepeni cu amandoua maini, palmele lui razuind peste sfarcurile intarite. Diana a leganat bilele noului ei amant in palma ei fierbinte, masându-le, strangându-le gentil. Ea şi-a aruncat privirea in sus la el, aproape timid, şi a sarutat varful penisului lui, lingând umezeala ce se scurgea afara prin varf, un semn clar asupra nevoii lui urgente. Diana şi-a deschis buzele şi a supt marele şi bulbosul cap in gura ei, imbibându-l cu saliva ei fierbinte.
“Suge-ma Diana! Mananca-mi penisul in timp ce ii privesc pe Nicolae şi Codruta!” a gafait Codrut.
Un fior de excitare a trecut prin Diana, ascultând cuvintele amantului ei. Cu totii erau hotarati, şi nimic nu va mai fi la fel intre ei vreodata! ‘In special sexul!’ a gandit Diana, inclestându-se de fesele amantului ei şi umplând gura şi gatul ei cu o erectie mastodont, gemând tare in timp ce gusta flavoarea pasaricii prietenei ei cea mai buna.
Codruta a simtit penisul lui Nicolae lungindu-se intre coapsele ei şi si-a dus o mana in jos intre picioarele ei sa-l scoata afara din pantaloni si apoi sa il ghideze in pasarica ei. Era gigantic, foarte asemanator cu al fratelui ei. Codruta a suspinat când uriasul cap purpuriu s-a presat in gaura ei stramta, impingând la o parte peretii pasaricii ei ca un berbec urias de lupta care intra pe poarta unui castel. Nicolae a simtit-o tresarind.
“Te simti bine, dragoste?” a intrebat el.
“Uhhhhhhh! Ummmmmmmm! Da, Nicolae. Sunt bine. O vreau toata. Pune-ti pula in pasarica mea şi fute-ma… tare!” a murmurat Codruta, agitând pasarica ei zemoasa şi fierbinte in jos pe penisul drept a lui Nicolae. Nicolae a gafait şi şi-a ridicat soldurile, usurând penisul lui monstruos in sus in despicatura ei.
Codruta deabia daca putea respira cu penisul lui infipt in pasarica ei stramta. Umplea pasarica ei la maxim şi trimitea fior de extaz prin tot corpul ei.
“Ooooooooooooowhhhh! Este tot in mine, Nicolae!” s-a schelait Codruta.
“Uhhggghh! Fi sigura de asta! Misca-ti soldurile in sus şi-n jos pe el, iubire!”
Când Codruta s-a intins in sus, Nicolae s-a intins sub coapsele ei şi a ridicat trupul ei de pe poala lui. Zvelta lui iubita era usoara ca o pana in mainile lui puternice, şi a auzit cum suspina dintr-o data când penisul lui s-a retras afara din inclestarea ei.
Nicolae a tinut-o suspendata deasupra penisului lui, doar cu capul gras al masivului lui organ intre labile ei. Codruta a gemut, aruncând parul ei lung şi negru dintr-o parte in alta in frustrare. De ce dureaza asa de mult? Ea vroia ca iubitul ei să o futa acum!… să conduce penisul lui lung şi tare in pasarica ei şi să o futa cat de tare şi de puternic putea el!… să o futa pana când tipa şi climaxa, şi să satureze monstruozitatea aia a lui cu rauri de suc vaginal!
Nicolae stia exact ce facea. A futut-o asa de mult pe iubita lui incat a pierdut numarul. Si era o femeie superba si foarte frumoasa şi merita ce e mai bun si el urma să ii dea o futaia regala, asa cum merita! Nicolae s-a uitat in jos la monstrul lui tare ca piatra, stralucea de umezeala, pozitionat şi pulsând la intrarea in pasarica ei. El s-a uitat in ochii ei şi a vazut raspunsul la intrebarea lui chiar inainte ca să o puna.
“Esti pregatita, dragoste?” a intrebat-o Nicolae. Codruta niciodata nu a mai fost asa pregatita in toata viata ei. Ea vroia ca penisul iubitului ei in pasarica ei din nou, şi ea nu mai putea astepta deloc.
“Oh, daaa! Nu fi gentil cu mine, Nicolae. Fute-ma tare de tot!” s-a schelait Codruta, cutremurându-se lipita de el.
“Cu toata placerea!” a suspinat Nicolae, excitat de cuvintele ei. Codruta era o ninfomana curata, se vedea ca se aseamana cu sora lui mai mult decat şi-a imaginat! Nu-i venea să creada ce noroc.
Gemand, Nicolae a lasat pasarica ei cutremuranda in jos peste penisul lui, impingând soldurile lui in sus in acelasi timp, imfingând mai mult de jumatate din penisul lui gros in invelisul ei stramt.
“Oh, daaaaaa! Ooooooh, Nicolae, pula ta e asa de mare şi de tare! Imi place asa de mult când e acolo in pizda mea! Unhhhhhhhhhh! Ma umple asa de bine!”
Nicolae a gafait când pasarica ei s-a modelat asa de bine in jurul monstruosului lui penis. “Vrei pula, iubire?… Iti dau pula!” a zis el, impingând inca cativa cm din lungul şi groasul lui organ in pasarica ei dornica.
Codruta şi-a inclestat şi scrasnit dintii in timp ce unghile ei s-au infipt in pielea umerilor lati şi musculosi ai iubitului ei.
“Oh, Ohhhh! Oh, oh… Nicolae! Uhhh, la naiba! Iubesc!… Iubesc pula ta!”
Codruta a inceput să miste pasarica ei saturata, incercând să isi deschida pasajul lacom in jurul invadatorului lui penis… inca era mult afara, şi ea il vroia in intregime. Era umpluta cu o foame nesatula dupa penis, invinsa de o febrila dorinta să aiba fiecare fractiune din penisul lui Nicolae indesata in adancurile pasaricii ei ravasite.
“Woow, Diana! Uite-te la Codruta cum iubeste pula lui Nicolae!” a murmurat Codrut, privind fiecare miscare pe care Codruta şi Nicolae o faceau.
Diana doar a putut să murmure un raspuns ascuns in jurul penisului erect pe care il sugea. şi ea ii privea, şi privelistea monstrului fratelui ei largind gaura umeda a prietenei ei a devenit prea mult pentru ea. Ridicând piciorul ei drept, Diana l-a asezat peste rezamatorul de brat al scaunului, complet expunând pasarica ei zemoasa pentru noul ei amant. Codrut a suspinat când labile netede ale Dianei s-au deschis, etaland umedele şi stralucitoarele straturi interioare ale sexului ei.
Ducând o mana la pasarica ei goala, Diana a inceput să se masturbeze in timp ce sugea gustosul penis monstru din fata ei. Prima data şi-a plimbat degetele usor prin despicatura ei, simtind cum umezeala ei se aduna pe varfurile degetelor ei. Apoi s-a impins inainte putin şi aproape ca s-a asezat pe mana ei, muncind degetul ei mijlociu adanc in umeda şi alunecoasa ei pasarica. Codrut s-a uitat in jos şi a vazut cum mana Dianei muncea de zor in pasarica ei, futându-se singura cu degetele ei ca o femeie in calduri şi fara un penis langa ea.
“Da! Masturbeaza-te Diana! Lasa-ma să privesc cum te masturbezi singura!”
Codrut se holba la ea, minunat de zgomotele umede ale degetelor ei când se miscau in şi-n afara pasaricii ei. Penisul lui s-a intarit şi mai mult şi el a impins adanc in gura ei nesatula şi suganda. Langa ei, Codruta se smiorcaia de placere când a simtit pubisul lui Nicolae presându-se de al ei.
“Oooooooh, Nicolae! Am totul in mine? E toata pula ta in pizda mea?”
“Da, iubire. Ai totul in tine! Fiecare cm pe care ti-l pot da!”
“Frumos!” a suspinat ea. “Acum fute-ma, Nicolae! Fute-ma tare!”
Nepierzând nici o clipa, Nicolae a inceput să miste monstruosul lui penis in gaura ei stramta. Primele pompari erau incete şi constante pana când şi-a gasit ritmul. Apoi, tinand-o de solduri el a fandat in sus in ea şi a inceput sa-si plonjeze penisul in pasarica ei stramta cat de tare putea.
In timp ce Nicolae privea sanii ei fermi zgaltaindu-se in sus şi-n jos in fata ochilor lui, lui Nicolae nu-i venea să creada ca o futea iarasi pe frumoasa lui iubita. Toate sentimentele de pofta care le-a avut pana acum pentru ea, au disparut abrupt când Codruta a inceput sa-si zdrobeasca pubisul dornica de a alui, nerabdatoare să primeasca cea mai adanca penetrare posibila. In acel moment penisul lui i-a spus ca asta nu era o fata obisnuita, cu siguranta era o adevarata ninfomana la fel ca sora ei!
“Uhhhhhhhh! Oh, Codruta! Draga mea!” a gemut el, tragând-o strans de el. “Ohhhhhhhh! Ce pizda superba ai?”
Codruta a inceput să se miste salbatic pe monstrul lui Nicolae. Fundul ei rotund se plesnea zgomotos de coapsele lui, iar ea salta in sus şi-n jos, zdrobind clitorisul ei foarte excitat de baza groasa a penisului lui. Labile ei stramte şi elastice se inclestau umed pe toata lungimea lui când iesea afara din ea, şi apoi o inghitea lacom când plonja inapoi in sus in ea. Nicolae o futea inapoi, potrivind fiecare miscare a ei cu lungi şi adanci şi puternice pompari care zguduiau intregul ei corp. Codruta s-a scheunat tare şi s-a aplecat in el, lasând sfarcurile tari să se razuiasca dealungul pectoralilor lui musculosi şi puternici.
“Unnnnhhhh! Ohhhh! Fute-ma Nicolae! Am nevoie asa de mult! Ohhh! Ohh, uhh!… Nici nu sti cat de mult… uhhh… !”
“Pot să ghicesc, iubire!” a gafait Nicolae. “Imi dau seama dupa felul cum pizda ta se inclesteaza pe pula mea!” Codruta i-a zambit şi dinadis şi-a flexat muschii pasaricii pe urmatoarea pompare in jos.
“Vrei să zici asa, Nicolae?” a chicotit Codruta.
“Maica maiculita! Woow, fato! O sa-l rupi daca mai faci asta inca odata!” a ranjit Nicolae.
Codruta se simtea in al noualea cer! Ea simtea o anumita putere asupra lui Nicolae acum, şi in timp ce el o futea, ea stia ca il avea in palma ei. ‘Pai de fapt, il avea in adancurile pasaricii ei’ a gandit Codruta, ‘Dar cu barbatii, era acelasi lucru.’
Langa ei, Diana şi Codrut erau pierduti in propria lor pasiune. Tanarul dezmierda sfarcurile sanilor ei, in timp ce ea se ingrijea lacom de penisul lui stralucitor, lingând ocazional in jos pe lungimea lui să suga fiecare din bilele lui netede in gura ei fierbinte. Asta l-a facut pe Codrut să stranga sanii ei mai tare, scotand gemete şi suspine dintre buzele ei infasurate pe penisul lui gros. Pasarica Dianei era in flacari! Acum avea trei lungi şi zvelte degete infipte in gaura ei inundata şi le plonja viguros in şi-n afara, sugând in acelasi timp penisul lui. In acelasi timp ea isi folosea degetul mare muncind asupra clitorisului ei, presând şi frecând alunecosul nod pana când ea credea ca va exploda de atata placere.
Mainile lui Nicolae erau peste tot fundul agitat al Codrutei in timp ce se futeau, strangând şi framantând fermii şi cremosii globuri, folosindu-i ca pe niste parghii să il ajute să ridice şi să conduca penisul lui in pasarica ei. Codruta gemea şi se agita mai tare când degetele amantului ei au alunecat in jos peste senzitivul ei anus şi a inceput să dezmierdeze labile pasaricii ei, devoratoarele coloanei lui de granit. El a simtit o inundatie abundanta de umezeala vaginala care ungea penisul lui, curgând in jos şi acoperind degetele lui exploratoare. ‘Exact ce doctorul a comandat’ a gandit Nicolae, tragând degetele lui acoperite de sucurile ei inapoi prin brazda feselor ei, intinzând sucurile ei vaginale liber in jurul rozetei anusului ei.
Bruneta a suspinat de placere când a simtit varfurile degetelor lui presându-se ferm de intrarea in gaura ei posterioara. Inelul elatic de muschi a rezistat pentru o clipa inainte ca să cedeze şi gaura ei stramta a inghitit degetul mijlociu a lui Nicolae pana la a doua incheietura. Lungul şi grosul deget era o placere suprema presat in posteriorul ei. Ea s-a cutremurat de placere.
“Ooooooh, da! Degetele tale sunt asa de placute acolo jos, asa de perverse! Vreau să fiu perversa cu tine, Nicolae! Vreau să ma futi şi acolo, şi vreau sa-mi lingi pasarica! Vreau să fac totul cu tine, Nicolae!”
“Esti o ninfomana, sti asta?”
“Uhhhhh! Uhhhhhh! C… ce este o ninfomana?” a chicotit inocent Codruta in urechea lui.
“Ninfomanele sunt niste persoane carora le place sexul enorm de mult, asa ca sora mea si ca tine, cu siguranta!”
“Atunci sunt o ninfomana! Ohhhhh, fute-ma! Fute-ma tare, Nicolae! O sa-mi dau drumu in curand!”
Suplul ei corp pentru nici o clipa nu a incetat să salte şi să se agite. Gatul ei se tensiona şi narile ei parca scoteau fum. Un rau de transpiratie acopera fruntea ei, imbibând carliontii ei negri. Mici picuri au devenit picuri mai mari şi curgeau in jos pe obrajii ei numai ca să se colecteze in umeda vale dintre sanii ei zgaltaitori.
Nicolae stia ca Codruta se apropie de un orgasm inca dinainte ca ea sa-i zica. El putea sa-si dea seama dupa modul frenetic cu care isi conducea pasarica in sus şi-n jos pe penisul lui, zdrobind pubisul ei imbibat tare de pubisul lui la fiecare pompare. El a ajutat-o cat de mult a putut, aplecându-se inapoi pe scaun şi a ridicat soldurile lui pentru ca penisul lui să patrunda adanc in pasarica ei larg deschise de fiecare data. Codruta gemea şi zgaraia umerii lui Nicolae când a simtit climaxul ei construindu-se la niste proportii uriase.
“Uhh! Nghhhhhhh! Oooooooh, daaaaaa! Viiiiiiiinn!” a strigat Codruta dintr-o data. “Oooo! Ooooooh! Fute! Fute-ma tare, Nicolae! Ohhhhhhhhhhhhhh! Daaaa!”
Furia orgasmului Codrutei l-a luat prin surprindere pe Nicolae, şi tot ce putea să faca e să se tina tare in timp ce ea se agita şi salta in extaz. Muschii pasaricii ei au intrat intr-o frenezie de moment, flexându-se şi relaxându-se in jurul penisului lui ca nebunii, aproape ca mulgea incarcatura chiar afara din bilele lui. Nicolae a continuat să o futa fara obosire, determinat să faca din aceasta partida de sex cea mai buna pe care Codruta a avut-o in toata viata ei. Pasarica Codrutei s-a inundat la greu, curgând afara printre labile pasaricii ei şi in jos pe lungimea penisului lui ca să satureze salele amânduora cu suc fierbinte şi cleios din pasarica ei.
Nicolae a ridicat fata ei şi a privit adanc in ochii ei verzi. Ei erau inghetati cu pasiune şi pofta trupeasca.
“Te iubesc Nicolae” a murmurat Codruta, şi şi-a fluturat bratele in jurul gatului lui. Nicolae a simtit sfarcurile ei borând in pieptul lui in timp ce se imbratisau.
“Si eu te iubesc, dragoste. Mai mult decat ti-ai da seama!” a zis Nicolae, acoperind gura ei fierbinte cu a lui. S-au sarutat ca doi tineri indragostiti, folosind limbile lor ca niste lame, duelându-se fierbinte inainte şi inapoi. Cu masivul organ inca infipt adanc in pasarica ei, şi limba lui fierbinte lavând gura ei, Codruta a inceput să simta familiara furnicaraie imprastindu-se afara din centrul pasaricii ei. Chiar daca ea a experimentat unul din cele mai puternice orgasme din intreaga ei viata, Codruta vroia mai mult. Era ca un muritor de foame când i se da prima lui mancare adevarata dupa mult timp, Ea vroia să se fie fututa şi supta intreaga noaptea!
“Te vreau din nou, Nicolae! şi cred ca şi pula ta vrea asta!” s-a scheunat Codruta. “Vreau să simt samanta ta fierbinte cum improasca in pasarica mea!” Nicolae a zambit la onestitatea frumoasei lui iubite.
“Bine, iubire! Dar hai mai bine să ne facem mai confortabili. Vreau să fac dragoste cu tine asa cum trebuie de data asta.”
“E in regula, Nicolae. Poti să folosesti celalalt cuvant. Zi fut. Nu ma supar!”
“Nu iubire. Eu nu vreau doar să te fut. Vreau să fac dragoste cu tine. Vreau să fac totul ce un barbat şi o femeie pot face unul cu celalalt, şi apoi şi mai multe.” Codruta s-a cutremurat in bratele lui puternice când a auzit cuvintele pe care asa de mult vroia să le auda.
“Ohhhh, da, Nicolae! Hai să mergem să o facem. Nu mai pot astepta!” a zis Codruta, ridicându-se in sus din poala lui.
Rigidul penis a lui Nicolae s-a retras afara din pasarica ei cu un pocnet zgomotos. Codruta a suspinat când a vazut penisul lui erect in toata gloria lui. Statea afara ca o creanga lunga si groasa din pubisul lui, stralucind cu sucurile ei, in intregime douazecisicinci de cm in lungime, gros ca o cutie de bere şi tare ca o sina de cale ferata.
“Ohhhh! Nicolae! Nu e de mirare ca am simtit ca sunt crepata in doua. E asa de mare!” Nicolae s-a ridicat şi a privit in jos, admirând puternica lui erectie.
“Sa te fut mai bine cu ea, draga mea” a glumit el intr-o voce groasa. Chicotind fericita, Codruta şi-a intins mana şi şi-a inconjurat degetele in jurul penisului lui, tragându-l dupa ea de trunchiul ala gros.
“Haide lupule mare şi rau! Scufita rosie are nevoie de o futaie buna şi lunga!” a ras Codruta, tragându-l inspre usa bucatariei.
“Noi mergem in dormitor” a zis Nicolae peste umar. “Veniti şi voi cat de repede puteti, bine?”
Diana a privit in sus şi a dat afirmativ din cap cat de bine a putut cu o gura plina de penis barbatesc. Chiar şi Codrut avea problema să raspunda. El era foarte aproape să isi impuste incarcatura in jos pe gatul Dianei.
“Ahhh, d…daa! Uhhh! B…bine, venim şi noi! Oooooooouhhhh!” a raspuns Codrut slab printre dinti inclestati.
Nicolae a ras, o parte din el vroia să ramana şi să priveasca, dar persuasiva lui iubita avea alte idei. Ea vroia ca Nicolae să isi infunde penisul in pasarica ei din nou, şi o vroia acum!
Dupa ce Nicolae şi Codruta au disparut in dormitor, Codrut s-a uitat in jos la Diana printre ochi licarinzi, privind buzele ei pline şi rosii alunecând umed in sus şi-n jos pe lungimea lui alunecoasa. Diana iubea proaspatul gust masculin al lui Codrut, flavoarea transpirata a penisului lui au facut pasarica ei să se zvarcoleasca. Ea sugea furios capul penisului lui, frecând lunga şi intarita sulita cu pumnul ei in acelasi timp, incercând disperata să il faca să ejaculeze. Deabia astepta să simta samanta lui groasa cum ejaculeaza in gura ei fierbinte. Ea stia ca nu va mai dura mult timp pana când limba ei va gusta fluidul acela sarat curgând profund din varful penisului lui tare ca piatra.
Pasarica alunecoasa şi zemoasa a Dianei a inceput să pulseze de pofta. Ea disperat vroia ca amantul ei să isi ia penisul lui tare ca piatra afara din gura ei şi să o bage adanc in pasarica ei. Era asa de pregatita pentru el, asa de pregatita să fie fututa!… Alunecând fundul ei imbibat cu sucurile ei la marginea scaunului, Diana a pozitionat pasarica ei in genunchiul lui, gemând tare când Codrut l-a frecat şi presat delicios de clitorisul ei. Ea a privit lung in sus la el, dar ochi lui erau strans inchisi. Tot ce conta pentru el in aceste momente era gura ei in jurul penisului lui, şi o incarcatura fierbinte ce avea numele ei pe ea!
Bilele lui Codrut au tresarit şi s-au leganat greoi de barbia Dianei când ea a inghitit penisul lui cat de adanc a putut in gatul ei, prinzând fesele lui ferme şi puternice cu amandoua maini. Era asa de mare incat Diana aproape s-a innecat, dar a reusit să il inghita in intregime, alunecându-l in jos pe gatul ei pana când buzele ei se presau de pubisul lui neted. Codrut a gemut de placere, şi a inceput să futa gura Dianei ca pe o pasarica, conducând capul penisului lui in gatul ei parca cu o forta brutala.
“Unnnnhhhggh! Diana! Suge-l tare! Mananca-l, curva minunata ce esti!”
Ea iubea obscenul mod in care amantul ei vorbea cu ea, zicându-i exact ce el se astepta, ordonându-i să suga pula lui tare şi mare ca şi când i-ar fi zis unei curve. Diana pur şi simplu iubea asta! Ea vroia ca el să o futa in toate modurile posibile. gura ei, pasarica ei, chiar şi fundul ei! Diana era asa de excitata, isi dorea să il aiba in fiecare orificiu al trupului ei in acelasi timp, futand-o dintr-un orgasm in altul ca un armasar ce era. Pasarica ei era in flacari, labile ei umede şi netede erau umflate şi pufoase de pofta, şi clitorisul ei parea să se ingroase intr-un nod tare. Labile ei erau zdrobite când el se atingea de ele cu genunchiul, si Diana simtea doar placere, si tot ce vroia in acele momente era samanta lui groasa.
Codrut gemea puternic, tinandu-se de capul Dianei cu amandoua maini, simtind uriasul torent de samanta crescând in bilele lui.
“Uhhhh! Ohhh! Viiiiiiiiiiiiiiinn Diana! Manca-l! manc-o toata! Arrrrggghhh! Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Diana şi-a infasurat mainile in jurul fundului lui gol şi s-a inclestat de el, in timp ce el ii futea gura din ce in ce mai repede. Folosind limba ei, Diana a presat-o tare de baza penisului lui, şi a supt lungimea pulsanda şi tresarinda de monstru barbatesc ce era cat de tare posibil. Codrut s-a cutremurat şi un puternic tipat i-a scapat când a ejaculat, umplând gura ei cu jet dupa jet de samanta groasa şi fierbinte.
Diana a inghitit lacom, galgaind fiecare picatura, incercând disperata să tina pasul cu puternica lui ejaculare. A crezut ca nu se mai opreste niciodata, şi pe masura ce gura ei se umplea la maximum, rauri se prelingeau incet afara printre buzele ei stranse.
“Oooooooh, Da! Daaaaaaa! Asta e! continua să sugi, manc-o toata, Diana!” gemea Codrut. El putea să simta cum gatul Dianei se contracta ritmic in jurul penisului lui când inghitea, aspirand samanta afara din penisul lui ca un aspirator. Torente de suc vaginal au imprastiat caldura lor lipicioasa peste coapsele ei nude şi fundul ei in timp ce se agita pe scaun, aproape gata să climaxeze şi ea.
Diana era in flacari, sugând ultimele picaturi de crema barbateasca din penisul lui pulsand. Codrut s-a uitat in jos intre coapsele ei obscen deschise, fixându-si privirea pe crepatura lucitoare a pasaricii ei. Picioarele ei erau larg deschise, şi el privea fascninat cum pasarica ei pulseaza şi se contracteaza de excitare. El clar putea să vada labile ei umede cutremurandu-se de nerabdare. Hipnotizat pe carnala frumusete, Codrut s-a intins şi a atins-o. Degetele lui au alunecat in neteda şi umeda crepatura dintre labile ei ca un cutit fierbinte prin unt.
“Woow, esti fierbinte, Diana!” a gafait el. “Pasarica ta e asa de fierbinte şi de umeda!” Diana şi-a luat gura de la penisul lui semierect şi s-a uitat in sus cu niste ochi inflacarati.
“Nici nu-ti dai seama, iubitule” a murmurat Diana. “Fierbinte pentru pula ta!… In cat timp esti gata din nou, iubitule? Vreau să futi pizda mea fierbinte cu monstrul asta al tau! Uuuuuuuhh! Degetele tale ma innebunesc!”
Codrut niciodata nu a mai auzit-o pe superba blonda folosind un astfel de limbaj inainte, şi il incita enorm de mult. Degetele lui care se agitau in pasarica ei stramta aveau foarte mult de a face cu asta, s-a gandit el. Daca continua sa-i vorbeasca asa, el va fi gata să o futa in orice clipa!
“Zi-o Diana!… zi-mi ce vrei să fac pentru tine. Ma exciti din nou doar ascultându-te!” a gafait Codrut, tragând degetele lui in sus şi-n jos pe intreaga lungime a crepaturii ei.
“Ohhhh, iubitule! Asa e minunat!” a murmurat Diana, cu greutate auzind ceea ce el a zis. “Freaca-mi pizda, frumos şi tare!”
In timp ce Codrut se conforma, Diana s-a lasat pe spate şi a alunecat fundul ei gol pana la marginea scaunului, dând degetelor lui acces complet asupra pasaricii ei. Când Diana nu a mai oferit nici o instructiune, Codrut a devenit intr-un fel impacientat.
“Ce alceva vrei sa-ti fac, Diana? Nu-ti fie frica. Zi totul!” Diana stia exact ce el vroia să zica cu asta. A surprins-o putin gandindu-se ca amantul ei vroia să o auda descrind, in detalii grafice, cele mai perverse pofte sexuale, dar ce a surprins-o şi mai mult, era ca şi ea vroia disperat sa-i spuna asta!
“Mmmmmmmmmm! Da! Imi place asta, Codrute! Joaca-te cu pizda mea, iubitule! Fute-mi pizda mea fierbinte cu degetele tale. Poti să simti cum pizda mea pulseaza pentru tine, iubitule?” a intrebat Diana printre dinti inclestati.
“Ohhh, da, Diana” a gafait Codrut. “Pasarica ta e asa de fierbinte şi de stramta, deabia astept sa-mi pun pula acolo şi sa o fut iarasi!”
“Toate la timpul lor, dragule” a raspuns Diana, intinzându-se dupa capul lui. “Prima data, vreau sa-mi lingi pizda. Crezi ca poti să faci asta pentru mine, iubitule?”
“Fi sigura pe asta, Diana!” a raspuns Codrut incitat. Diana a observat cu satisfactie ca monstrul lui a inceput din nou să se ingroase vizibil doar auzind vorbele ei. L-a luat in mana ei şi l-a frecat gentil in sus şi-n jos. Privindu-l in ochi, ea a continuat.
“Apoi, vreau sa-ti bagi limba in pizda mea” a soptit ea senzual. “Pune-o cat de departe poti, şi suge. Suge-mi şi clitorisul, iubitule! Suge-l tare, pana când explodez in gura ta. Poti să faci toate astea dragule?” Pasarica Dianei se contorsiona incontrolabil de asteptare, când a terminat.
“Ohhhhhh, da, Diana! O să o ling şi o să sug pasarica ta fierbinte toata noaptea daca vrei!” Ochii lui Codrut straluceau entuziasti, ascultând la descrierile obscene ale Dianei.
“Nu toata noaptea sper, iubitule!” a raspuns Diana cu un zambet. “Pentru ca dupa ce cremez in gura ta, vreau să iei stalpul ala lung şi gros şi sa-l bagi cat de departe poti in pizda mea!” Diana a facut o pauza pentru o secunda şi s-a uitat adanc in ochii lui verzi. “Apoi, iubitule, vreau să ma futi bine de tot! Fute pizda mea cat de tare si adanc vrei tu, bine?”
Monstrul lui Codrut a tresarit la acest gand. şi-a reamintit cat de stramta şi fierbinte pasarica ei a fost mai de dimineata, şi deabia astepta să o futa din nou.
“Te fut, poti conta pe asta, Diana!” a zis el impingând penisul lui complet erect sugestiv inspre fata ei. “Te umplu cu samanta mea, ca isi curge afara din pizda pentru saptamani intregi.” Diana s-a cutremurat. ‘Putea să faca asta, cu siguranta!’ a gandit ea, savurând atingerea erectiei lui rigide intre degetele ei.
“Bine iubitule” a zis Diana. “Treci acolo jos şi arata-mi din ce esti facut!”
Codrut a cazut imediat in genunchi şi s-a tarat intre picioarele ei. Diana putea sa-l auda pe amantul ei respirând adanc când excitatul tanar şi-a delectat ochii ...



    Login