Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 54
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3086 ori - Nota 4.75 (4 voturi)
Si era asa de aproape de o explozie si Codrut incerca din toate puterile sa nu se alature ei. Si-a reamintit foarte bine promisiunea facuta Codrutei si a facut orice sa se retina, dar totul era asa de greu. Pasarica aceia fierbinte si umeda si stramta facea minuni asupra uneltei lui. A scrasnit din dinti incercan sa se retina si a mai facut cateva pompari foarte adanci, incercand sa o faca sa treaca de culme, dar Diana inca nu era pregatita. Intr-un final, s-a relaxat pe salteaua patului si a facut semn Codrutei sa o lase libera si neingradita pe Diana. Codruta a cazut inapoi intre picioarele lui si a inceput sa se masturbeze, privind foarte atenta cum penisul acela monstruos intra si iesea afara din prietena ei. Intre timp, mainile Dianei s-au proptit de umerii amantului ei si pasarica ei pur si simplu a inceput sa se plesneasca cu toata forta in sus si in jos pe acel monstru care era asa de perfect in pasarica ei, sanii ei zgaltaindu-se foarte incitant in fata ochilor lui.
“Lasa-te dusa de val, Diana!” a murmurat Codrut. “Fute-ma! Fute pula mea!”
Diana a gemut si a inceput sa salte salbatic in sus si in jos pe penisul lui, foarte puternic, capul lasat pe spate, ochii inchis, spatele arcuit. Codrut s-a prins de sanii acesteia si a inceput sa ii dezmierde.
“Uuuuuhhhhh! Ohhhhh… wooooooow… Codruteeeeeee!” a scancit ea. “Sunt asa de aproape! Ooooooohhh… asa de aproape…”
“Asta e, Diana!” a murmurat Codrut cand miscarile ei au devenit lungi si leganande. “Las-o pe Codruta sa priveasca cum imi mulgi pula cu pizda ta fierbinte. Las-o sa vada cum futi pula mea tare!”
Diana a gemut si trupul ei s-a cutremurat. Si-a rotit soldurile si a inceput sa isi frece clitorisul direct de baza penisului lui. S-a aplecat iarasi deasupra lui, mainile ei direct pe capataiul patului, zdrobindu-si clitorisul direct de pubisul lui, gemand si cutremurandu-se peste tot.
“Daaaaaaaaaa! Vino curva minunata ce esti! Vino direct pe pula mea!” a sasait Codrut.
Si apoi Diana a facut exact ceea ce iubea sa faca si ce facea cel mai bine… exploda ca o racheta… La un moment dat aproape a saltat douazeci de cm in sus de pe pubisul lui, doar de cateva ori, avand doar capul acela purpuriu in ea. Apoi s-a indreptat deasupra lui si a inceput sa isi maseze si sa isi stranga si sa isi framante sanii, mulgandu-i, sugand penisul in cele mai adancuri si neexplorate locuri ale ei. Codrut practic a lasat-o pe Diana sa il foloseasca ca un vibrator, lasand-o sa se distreze exact asa cum stia ea. Si incerca sa isi salveze incarcatura pentru Codruta… pentru ca astazi inca nu a avut-o…
“Oooooooohhhh… vino in mine… Codrute!” a gemut Diana. “Da-mi sperma ta…”
Codrut aproape ca s-a lasat dus de val la cat de erotic se ruga Diana de el, dar Codruta s-a intins si a strans bilele lui. Era mai mult o reamintire a unei promisiuni, dar a fost indeajuns sa ii amane eruptia care se apropia asa de repede. Mana cealalta a Codrutei s-a intors inapoi pe sani Diana si a inceput sa ii dezmierde si sa ii sarute si sa se joace cu ei. In aceste momente Codruta era direct langa cei doi amorezi si putea sa se intinda foarte usor la bilele lui si sanii ei. Codrut doar a ranjit si s-a intins cu o mana intre picioarele acesteia si si-a inserat doua degete direct in pasarica ei. Soldurile Codrutei au inceput sa se legete si unduie infipte in degetele lui, miscandu-se in sus si in jos exact cum facea Diana in aceste momente, in sus si in jos pe penisul lui.
“Uhhhhhhhhhh… yeahhhhh… fute degetele alea direct in pizda mea, dragule…” a gemut Codruta. “Fute pizda mea fierbinte…”
Si pasarica ei chiar ca era fierbinte si umeda… al naibii de umeda! Sucurile care se prelingeau afara din ea imbibau toata palma lui. Tot la cateva momente superba blonda se oprea si isi arcuia soldurile, ridicandu-se si lasandu-se jos, implantandu-se foarte violent in degetele lui. Diana parca era pe orbita, gemea si se zvarcolea ca o curva in calduri deasupra lui, implantata in acea coloana de granit care pur si simplu nu vroia sa ejaculeze adanc in pasarica ei.
“Fute-ma. Vino in mine. Umple-ma!” gafaia ea. Trupul ei a inceput sa luceasca cu un strat de transpiratie de la orgasmul foarte ravasitor si extrem de placut care l-a avut. La fel era si trupul lui Codrut si asta facea ca pielea lor sa fie foarte alunecoasa si sa alunece foarte sexy una peste alta ca un motor foarte bine lubrifiat. Codruta se tinea direct de sanii Dianei si ii sugea, cand la un sfarc, cand la celalalt, si in acelasi timp s-a intins in jos intre cei doi amanti ai ei si a inceput sa frece direct la clitorisul Dianei si penisul fratelui ei.
“Vino, iubito! Vino! Da, daaaa, vino cat mai tare!” gafaia Codruta. Degetele ei se frecau direct peste clitorisul Dianei foarte salbatic. Si asta era indeajuns sa o trimita pe Diana peste culme inca odata. Si aceasta exact asta a facut, cutremurandu-se peste tot si spatele ei arcuindu-se puternic pe spate, si apoi a explodat, gemand si scancind ca un bebelus care tocmai primea un biberon.
“Ooooohhhh… oooohhhhhhh! Oooooooooohhhh… ce viiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, Codrutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!” a tipat Diana. “Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!”
Codrut s-a prins de soldurile tonifiate ale Dianei si a tinut-o puternic pe loc in timp ce pompa foarte furios in si in afara ei. Fesele ei se zvarcoleau de la fiecare impact, pasarica ei se contracta, si sanii ei saltau de la fiecare impact ravasitor in timp ce o futea pe aceasta superba blonda direct prin toata durata climaxului ei. Intr-un final, dupa clipe lungi de placere suprema, superba blonda a cazut direct deasupra lui, pasarica ei inclestandu-se pe toata lungimea penisului lui tare ca piatra si muschii ei interiori treceau in valuri pe toata lungimea lui datorita extazului ei. Dupa ce si-au readus respiratia cat de cat la normal, Codrut s-a rotit deasupra Dianei, penisul lui inca ramanand adanc infipt in ea, pasarica ei inclestata puternic imprejurul lui.
“Ti-a placut, Diana?” a ranjit el, incet miscandu-si penisul in si in afara ei, sarutand-o direct pe umar si pe gat, cautand locul ei special.
“Ooooooooohhh, Codrute! A fost fantastic! Iubesc sa te fut…” a zis ea, imbratisandu-l foarte tandru pe amantul ei. Si inca putea sa simta cat de tare era penisul lui, adanc infipt in pasarica ei. “Dar inca nu ai explodat!”
“Stiu!” a zis el. “Codruta inca nu si-a luat portia pe ziua de azi, asa e?”
Codruta doar a chicotit si i-a imbratisat pe amandoi. “Asa e, iubitule!” a ranjit ea, foarte miseleste.
Dupa ce i-a mai dat inca un sarut care a lasat-o fara respiratie pe Diana, fara tragere de inima, Codrut si-a scos unealta afara din amanta lui si s-a asezat in genunchi. Codruta si-a aruncat doar odata privirea asupra penisului lui sclipitor cu sucurile Dianei si a sarit pe el ca un catelus asupra osului. Si l-a lins si curatat in cateva secunde. Dar de data asta, Codrut era foarte nerabdator sa explodeze. Dupa ce a futut pasarica foarte fierbinte a Dianei fara sa explodeze, chiar ca avea un apetit si chiar ca vroia sa ii dea Codrutei o futaie dinaia de care sa isi reaminteasca mult timp de acu inainte. A tras gura ei de pe penisul lui si a incercat sa o roteasca pe spate, dar ea l-a oprit.
“Nu iubitule. Dupa ce am gustat pizda asta zemoasa a Dianei pe pula ta mi-a venit o idee si mai buna!” Codruta s-a intors roata si s-a asezat in genunchi si maini, capul ei direct intre coapsele deschise ale Dianei, prezentand fratelui ei cu o priveliste foarte erotica asupra fundului si pasaricii ei minunate.
“Fute-ma, Codrute!” a gemut ea, asezandu-si gura direct deasupra pasaricii foarte bine fututa a Dianei. “Oricare gaura e buna, dragule. Doar fute cat de tare si bine poti, iubitule!”
Si cu asta, Codruta s-a aplecat si mai mult si a inceput sa linga clitorisul Dianei, facand-o pe aceasta sa tresara. Dupa futaia care a primit-o de la Codrut, clitorisul Dianei era foarte sensibil. Si era incredibil de umeda peste tot. Coapsele ei cremoase erau foarte alunecoase datorita inundatiei care a iesit mai devreme din ea. Intre timp, Codrut s-a miscat in spatele Codrutei si a inceput sa simta pasarica ei. Aceasta a gemut atunci cand a alunecat cateva degete in ea. Le-a miscat acolo cateva clipe. Mai multe gemete, dar totusi ascunse in aceste momente cand Codruta isi avea buzele lipite direct peste clitorisul prietenei ei.
Si Diana ce mai gemea, zvarcolind si arcuind si rotind soldurile ei peste tot patul in timp ce Codruta sugea crema ei delicioasa afara din ea. Intre timp, Codrut s-a prins de soldurile surorii lui si a tras fundul ei inapoi peste penisul lui. Gura ei s-a dezlipit de labile Dianei si si-a arcuit spatele in timp ce lungimea si grosimea lui tare ca piatra aluneca tot mai adanc in pasarica surorii lui de la spate.
“Oooooooohhhhh… ce placut e, fratioareeeeee!” a gemut ea. “Oooooohhhh… ce iubesc pula taaaaaaaaaa!”
Codrut nu a asteptat invitatie speciala si a impins inainte, impingand chipul frumoasei lui gemene inapoi in pasarica ravasita a Dianei si penisul lui in adnacurile foarte stramte si fierbinti ale acesteia. Acum era randul lui sa geama. Pasarica Codrutei era asa de superba ca un vulcan umed si fierbinte si care se ondula la perfectie pe toata lungimea penisului lui. Se serpuia asa de frumos imprejurul coloanei lui, prinzandu-se puternic de el. Apoi Codrut a inceput sa se miste in ea, futand-o incet la inceput, apoi tot mai viguros pe masura ce Codruta a inceput sa isi tranteasca fundul inapoi in pubisul lui intr-un ritm care devenea tot mai rapid si mai salbatic.
In timp ce Codrut o futea pe Codruta de la spate, el nu a rezistat sa nu o priveasca cum sugea la pasarica Dianei. Chiar ca era un spectacol extrem de erotic. Codruta stia foarte bine ce butoane sa apese, la cat de mult a facut asta, cu siguranta ca stia. Diana isi avea capul aruncat pe spate pe perinita si ochii ei erau inchisi in timp ce buzele si limba Codrutei faceau minuni acolo jos. Si isi musca buza de jos asa cum facea deobicei atunci cand era in ghiarele unei placeri foarte extreme, sanii ei zgaltaindu-se foarte fermi pe pieptul ei de la pomparile care erau facute adanc si salbatic in pasarica Codrutei. Si de fiecare data cand Codrut plonja inainte, chipul Codrutei era presat puternic de pasarica Dianei, facand-o pe aceasta sa geama mereu. Limba Codrutei chiar ca ii dadea prietenei ei o linsoare de zile mari. Si iubea fiecare clipa.
Codruta s-a intins in sus si a inceput sa maseze sanii Dianei, strangand sfarcurile acelea tari intre degetul mare si cel aratator. Intre timp, Codrut s-a intins sub abdomenul surorii lui si a inceput sa faca acelasi lucru la sanii ei. Codruta a inceput sa isi roteasca fundul in cercuri incete, serpuindu-si fundul direct in pubisul lui. Si apoi Codrut a inceput sa o pompeze tot mai solid, conducand penisul lui in si in afara pasaricii ei stramte cu un abandon complet. Codruta isi trantea fesele ei ferme puternic in abdomenul lui musculos, gafaind in loc sa respire normal, in timp ce incerca sa isi mentina gura ferm presata si lipita de pasarica ravasita a Dianei.
Codrut era de cele mai multe ori infipt in intregime in sora lui, pana cand pubisul lui lipsit de par era lipit de fesele ei, plesnindu-se umed si zgomotos de fiecare data cand plonja in ea. Penisul lui se razuia asa de delicios de clitorisul ei de fiecare data cand il tragea si impingea inapoi. Si isi plesnea labile asa de placut de baza penisului lui incercand parca sa isi excite clitorisul si mai tare. La un moment dat, Codrut a lasat-o mai moale cu pomparile si a lasat-o pe superba lui sora sa ii foloseasca penisul ca un biberon. Cateodata, il plonja si mai adanc in ea si il tinea acolo in timp ce ea isi misca muschii tunelului ei pe toata lungimea coloanei lui de granit. Alte ori o futea asa de puternic pana cand o aducea aproape de creasta orgasmului si apoi se oprea, lasand ca iminenta lui eruptie sa nu aiba loc. Si apoi o lasa pe ea sa isi munceasca muschii aceia superbi ai tunelului ei, lasand-o sa il mulga. In aceste clipe, fundurile lor se ondulau la unison, miscandu-se in acelasi timp, sincronizate perfect. Si fundul ei era foarte sus in aer, unghiul era perfect pentru o penetrare cat se poate de adanca. Si penisul lui era asa de tare incat putea sa taie diamante cu el. Si acest stil de a fute era unul care il iubeau amandoi. La un moment dat, Codrut si-a dus o mana direct peste abdomenul Codrutei si apoi mai jos peste pubisul ei neted, pana cand a gasit clitorisul ei si apoi… a inceput sa se joace cu el. Aceasta nu a rezistat sa nu scanceasca de placere si… spre displacerea Dianei, si-a ridicat gura de la pasarica acesteia.
“Oh, te rog… nu te opri, Codruta! Nu te opri din suptu pizdei mele!” a tipat Diana si s-a intins in jos foarte frenetic sa aduca capul Codrutei inapoi la pasarica ei.
Dar Diana nu trebuia sa se ingrijoreze pentru ca Codruta nu avea nici o intentie de a se opri pentru mult timp. Mana lui Codrut era la clitorisul ei si a distras-o temporar din ceea ce facea. Cand Codruta si-a rezumat snack-ul, Codrut a inceput iarasi sa pompeze pasarica ei cu penisul lui umflat. Prinzandu-se de soldurile ei flexibile, el si-a tras fundul inapoi si apoi a plonjat inapoi in Codruta, futand pasarica ei inclestata cat de tare a putut. Si apoi dintr-o data, Diana a explodat cu un tipat foarte puternic in timp ce Codrut simtea cum climaxul lui incepea sa se apropie.
“Uhhhhhhhhhhhh… viiiiiiiiiiinnnnnnn… Codruta! Ce mai viiiiiiiinnnn! Vino… in… pizda eeiiiiiiiii…” a gemut Diana printre spasmurile ei vaginale. “Umple pizda Codrutei cu sperma ta, iubitule!”
Codrut plonja si futea asa de salbatic. Si inca odata, de doua ori, trei ori si apoi un fior s-a fugarit prin tot trupul lui, incordandu-se in intregime si apoi o ultima plonjare masiva si primordiala si a lasat ca toata sperma lui sa erupa adanc in vaginul surorii lui. Exact chiar atunci cand el a inceput sa isi dea drumul, limba Codrutei a trimis-o pe Diana printr-un alt orgasm ravasitor si toti trei au inceput sa aiba un climax aproape simultan. El si-a aruncat capul pe spate si si-a arcuit coloane vertebrala, ridicand fundul Codrutei foarte sus de pe pat si pompand torente adanc in pasarica Codrutei. Diana a tipat la aceasta plonjare puternica si adanc si apoi s-a cutremurat peste tot.
“Ooooohhhhh! Ooooooohhhh! Oohhhhhhhh! Oooohhhhhhhmmmmm! Suge-maaaaaaa Codrutaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!”
Iar si iar si iar Codrut ejacula torente fierbinti si groase care se prelingeau direct in adancurile tunelului stramt al Codrutei. Sperma lui fierbinte spala adancurile ei si apoi spala inapoi peste capul lui purpuriu si apoi iarasi erupea. Limba Codrutei continua sa o trimita pe Diana in orbita. Si Codrut o tinea foarte puternic lipita de coapsele lui, chipul lui ingropat direct in gatul ei. Pasarica ei spasmotica il mulgea de fiecare picatura de sperma si amandoi gafaiau asa de tare. La un moment dat, el a inceput sa sarute foarte dragastos gatul ei, gentil, si strangand-o in bratele lui in timp ce toti trei incepeau sa revina inapoi cu picioarele pe pamant.
“Ohhhhh… woooooow!” a murmurat Codruta. “Chiar ca aveam nevoie de asta…”
“Mmmmmmmmm… la fel…” a gemut Diana, dezmierdand foarte dragastos obrajii prietenei ei, dand la o parte parul acela imbibat de pe chipul acesteia.
“Vreau sa te sug… acuma ca esti plina de sperma… Codruta…” a murmurat Diana cu un ranjet foarte diavolesc pe chipul ei.
“Huh? Chiar acuma?” a intrebat Codruta, necrezand ca Diana putea face asa ceva.
“Chiar acum. Vreau sa incerc totul cu tine…” a zambit frumoasa blonda, ridicandu-se in fund. Ea repede a intors-o pe Codruta pe spate si a cazut intre coapsele acesteia.
Penisul lui Codrut a iesit afara moale si fara nici o vlaga. Dupa futaia din dimineata asta, chiar ca era terminat. Parca a fost desfacuta o sticla de sampanie pentru ca imediat ce penisul lui a iesit afara, sperma lui a inceput sa se prelinga afara din pasarica Codrutei groasa si foarte delicioasa. Codrut s-a asezat intr-o parte pe pat si doar statea acolo si privea cum Diana a inceput sa suga pasarica plina de sperma a Codrutei.
“Oh! Diana, iubire! Ooooohhhhh!... oh! Oh! Ohhhhhhhhh!” a gemut Codruta, ridicandu-si soldurile in sus inspre limba foarte jucausa a Dianei. Si limba Dianei practic a inceput sa scoata amestecul acela de sperma si crema ca cu o lingurita afara din pasarica Codrutei. “Oooooooohhhhhhhh…” a mai gemut lung inca odata Codruta.
Codrut le-a mai privit pentru cateva clipe lungi, dar era asa de extenuat dupa futaia din dimineata asta incat… pur si simplu… a intrat in lumea viselor cu spectacolul acela foarte incitant in fata ochilor lui……

Capitolul 63

16 iulie 2005 – sambata

Era cu putin trecut de amiaza. Un vant usor adia si mai “incerca” sa schimbe aerul foarte cald al acestei sambete. Si se furisa si prin fereastra larg deschisa a dormitorului si peste trei trupuri nude si adormite care inca erau intinse pe patul acela mare in diferite pozitii si cum puteau fi mai comozi.
Codrut era la o margine, respirand usor, una din mainile lui odihnindu-se pe trupul Codrutei care era la mijloc si asezat pe spate. Diana era langa ea si intoarsa cu spatele la Codruta si parca dormea bustean.
Dintr-o data, de la claxonul unei masini, Codruta si-a deschis ochii, dar lumina sclipitoare a soarelui de amiaza a orbit-o pentru o secunda, si si-a inchis ochii repede iarasi. Mana ei a simtit soldul lui Codrut in timp ce statea intins acolo langa ea si unul din picioarele ei a simtit ca era infasurat cumva cu al Dianei. A cascat si ochii ei s-au deschis iarasi, incercand sa isi faca o idee foarte clara a ceea ce era prin camera. Si era o amiaza asa de frumoasa, a gandit in sinea ei in timp ce si-a intins mainile in sus spre tavan ca o pisica care tocmai se trezea. Camera era foarte linistita si statica, cu exceptia respiratilor usoare ale fratelui ei si a amantei ei si a vantului usor de vara care adia prin camera. Era un curent care incepea de la fereastra dormitorului, trecea peste pat, prin usa deschisa a dormitorului, holul apartamentului, camera de zi si apoi prin fereastra deschisa a camerei de zi.
Ridicandu-se in fund, focoasa bruneta repede a ochit trupul foarte frumos tonifiat al fratelui ei si inca odata s-a minunat de marimea penisului lui. Pieptul lui musculos se ridica si cadea odata cu respiratia lui si stropii de transpiratie sclipeau de pe pielea lui, in special din zona lui pubiana. Pasarica ei a pulsat datorita unui fior foarte placut, un fior de satisfactie. A studiat chipul fratelui ei pentru un moment, gandindu-se ce norocoasa era sa aiba un asa geaman.
Incet si foarte atenta palma ei s-a asezat direct pe coapsa lui. El nu parea sa fie constient de atingerea ei in timp ce trupul lui relaxat continua sa doarma. Mana ei s-a fugarit in jos la genunchiul lui si si-a aruncat privirea in sus prin coltul ochiului sa vada daca atingerea ei are vreun efect asupra lui. Dar se pare ca nu. Inca dormea. I-a placut foarte mult asta pentru ca vroia sa il surprinda, sa il trezeasca in cel mai placut mod posibil, un lucru care iubea sa il faca cat mai des.
S-a ridicat si s-a tarat intre coapsele lui sa fie asezata intr-o pozitie cat mai comoda si cat mai perfecta pentru tratamentul care vroia sa il aplice tubului acela moale si lung si gros care atarna din pubisul lui ca un piton adormit. Si chiar ca era urias si asa moale, mult mai mare ca oricare alt barbat cu care a fost, ehhh, cu cateva exceptii poate, una fiind iubitul ei. Buricele degetelor ei s-au fugarit usor peste pielea pubisului lui, si apoi mai sus peste abdomenul lui foarte frumos sculptat cu muschi. La atingerea asta el a gemut usor in somn, serpuindu-si soldurile drept reactie la atingerea ei foarte tandra.
Codruta a ochit penisul lui moale pentru o clipa, studind pielea care acoperea capul acela purpuriu, venele lui albastre care se intindeau ca un arbore imprejurul coloanei lui pana la pubisul lui, bilele lui atarnau direct pe salteaua patului. Cat de delicios era! Si apoi coapsele acelea musculoase intre care era! Nu extrem de musculoase, doar indeajuns ca oricine privea trupului lui sa isi dea seama ca face sport destul de des. Si trupul ei incepea sa se umple cu tot felul de fiori de excitatie in timp ce anticipa cresterea care penisul lui o facea direct in mainile ei care in aceste momente l-a ridicat si il masa foarte placut.
Capul ei s-a aplecat la sexul lui atarnand si limba ei s-a fugarit direct peste bilele lui. Caldura si umezeala de pe buzele ei au umezit bilele lui in timp ce lingea sacul acela, simtind una din bilele lui direct pe limba ei, sacul lui parca fiind impins pe interior datorita limbii ei. Apoi scrotul lui a inceput sa se furnice si sa tresara la atingerea ei si Codrut a gemut iarasi usor. El inca nu stia ce facea Codruta acolo jos, fiind prea obosit dupa futaia care le-a dat-o pana in urma cu ceva timp. Codruta si-a aruncat iarasi privirea in sus, dar ochii lui inca mai erau inchisi.
Buzele ei erau iarasi aproape de penisul lui si ea putea sa vada cum incepea sa pulseze in exterior in timp ii lingea bilele. Ochii ei s-au atintit direct asupra penisului in timp ce crestea direct langa buzele ei, pulsand cu toata forta de care stia foarte bina cat de capabil era. Penisul lui fantastic era atintit direct in sus in aceste clipe, intizandu-se inca semierect pana langa buricul lui in timp ce el statea intins acolo pe spate si dormea linistit. Scrotul lui crestea si acuma ochii ei erau focusati direct asupra barbatiei lui uriase care incepea sa se ridice de pe abdomenul ei pulsand, asteptand sa fie dezmierdat si mai mult.
Atingerea fierbinte a mainii ei direct pe sacul lui si el s-a zvarcolit putin, capul lui intorcandu-se in cealalta parte pe perna, si stia deja foarte bine ca el se va trezi foarte curand. Si-a aplecat capul si mai mult si limba ei a iesit afara si repede a gasit baza penisului lui. Unealta lui era asa de groasa acuma… asa de groasa! Deja parca incepea iarasi sa o simta cum s-a zvarcolit adanc in pasarica ei in urma cu cateva ore. Dar acuma nu o vroia acolo, vroia sa suga la unealta lui, sa o trezeasca si, ranjind foarte obscen, sa il lase asa. Iubea sa il tachineze.
Limba ei infierbantata a atins si a inceput sa dezmierde la baza coloanei lui iarasi, gadilind prin locurile sensibile acolo unde penisul si bilele lui se intalneau. L-a lins imprejur, apoi pe dedesupt si peste, fugarindu-si limba in cercuri prinprejurul lui. Apoi si-a fugarit limba ei umeda in sus pe coloana lui, de la baza pana la capul lui purpuriu care in aceste clipe era decalotat, si raspandea umezeala ei direct pe toata suprafata lui.
Genunchii lui Codrut s-au ridicat, indoindu-se cand a facut asta si in aceste momente el incepea sa se trezeasca. Mainile lui s-au intins in sus pana la ochii lui, incercand sa se ascunda de lumina soarelui. Codruta stia ca se trezeste, asa ca, vrand sa il surprinda putin, ea s-a miscat putin in sus, mana ei infasurandu-se imprejurul penisului lui umflat in asa fel sa il ghideze inspre gura ei. Gura ei s-a facut un O si saliva ei a inceput sa se prelinga afara prin crepatura dintre picioarele ei. Si apoi buzele ei umede s-au inchis imprejurul coloanei lui, capul lui purpuriu inchis in intregime in gura ei in timp ce limba ei se serpuia peste tot si prin gaurica din varf. Parul ei negru pur atarna in jos peste abdomenul lui in aceste momente, gadilindu-l in timp ce el se trezea.
“Ce se intampla?” a murmurat el somnoros, gatul lui arcuindu-se in sus sa priveasca ce se intampla la pubisul lui. Si a vazut cum parul negru al Codrutei ii gadila abdomenul.
“Aaaaaaahhhhhh!” a murmurat el iarasi, surprins de limba care gadila asa de delicios si placut capul lui purpuriu. Acum stia cine facea minunile alea acolo jos si putea sa se relaxeze asa cum trebe. Era in totalitatea treaz acu, dar si-a inchis ochii si a lasat ca capul sa ii cada inapoi pe perinita. Picioarele lui s-au intins iarasi imprejurul Codrutei, relaxand muschii. Si ce minuni facea superba lui sora acolo jos, buzele ei incercuind asa de placut capul lui purpuriu, degetele ei imbibate cu saliva tragand inapoi pielea penisului in asa fel ca partile sensibile sa fie atinse. Ea isi aluneca limba ei jucause peste gaurica din varf si tot felul de senzatii salbatice se fugareau in sus si in jos prin picioarele lui. Pubisul lui s-a arcuit in sus inspre ea, impingand penisul lui aproape tare si mai mult in gura si gatul ei in timp ce il sugea asa de delicios. Limba ei a inceput sa se serpuiasca in sus si in jos pe coloana lui excitata in timp ce trupul lui vibra de placere.
“Oooohhhhh… oooooooohhhhhhh!” a gemut el, mainile lui fugarindu-se pe pieptul lui, ciupind sfarcurile lui si incercand sa isi gaseasca un loc unde sa se odihneasca. Pubisul lui se ridica in sus tot mai sus si apoi se lasa jos si apoi iarasi se ridica, impingand de fiecare data penisul lui in si in afara gurii ei. Codruta si-a infasurat buzele ei imprejurul coloanei lui ca un inel perfect, dintii ei aproape inchizandu-se imprejurul penisului, stragandu-se gentil, socand trupul lui iar si iar si iar cu senzatii extrem de placute.
In aceste clipe practic Codrut futea gura surorii lui. Isi impingea coloana lui uriasa in ea, conducand-o in jos pe gatul ei lacom si Codruta iubea fiecare clipa cand il sugea asa, luand penisul lui afara din gura ei, apoi lingand coloana lui in sus si in jos si imprejur, mainile ei cupand foarte delicat bilele lui sensibile. Ea putea sa simta cum coapsele lui incep sa se tensioneze in timp ce isi arcuia trupul in sus, impingand toata coloana lui gigantica in gura si gatul ei.
Codruta scotea niste sunete foarte placute si gemete si scancete ascunse in timp ce incerca sa bage cat mai mult din penisul lui in gatul ei, apoi ridicandu-se si lingand imprejur, apoi in jos pana la bilele lui, apoi iarasi in sus pe coloana lui. Diana s-a intors pe spate, inca dormind si inconstienta de ceea ce facea Codruta pe pat cu penisul pulsand al fratelui ei. Codruta iubea acel penis, sa il linga, sa il probeze, sa il tachineze si cel mai mult, iubea sa bea sperma lui delicioasa. Ii infierbanta gatul cand facea asta, umpland tot stomacul ei cu crema lui dulce amaruie.
“Oh, da! Daaa!” murmura Codrut in timp ce simtea cum niste presperma se prelingea afara din varful penisului. In aceste clipe el il plonja cat putea de adanc in gatul ei, dincolo de amigdalele ei, in timp ce limba ei se freca de coloana lui de fiecare data cand pompa in si in afara gurii ei. Apoi, buzele ei s-au infasurat imprejurul grosimii lui si incerca parca sa scoata cat mai mult din presperma lui. Putea sa il simta cum tresare atunci cand il masa cu muschii gatului ei si parca devenea si mai gros pe masura ce devenea si mai tare.
“EEEEEEEAAAAAAWWWWWWOOOOOOOOWWWWW!” a scrasnit el atunci cand un fior a trecut prin tot trupul lui, buzele ei strangandu-se foarte puternic imprejurul bazei penisului lui, limba ei infierbantata practic fugarindu-se pe partea de jos a bazei penisului. Chiar ca era adanc in gatul ei, aproape de tot, douazecisicinci de cm. Limba ei era acoperita cu saliva si ea putea sa il simta cum pulsa adanc in gatul ei, daca se gandea bine, era aproape in stomacul ei. Presperma lui se prelingea in aceste momente si mai mult si se aduna in stomacul ei. Trupul ei vibra de la senzatile care se fugareau asa de placut prin tot trupul ei, gura ei umpluta pana la refuz, saliva ei prelingandu-se foarte copios si soldurile ei incercand sa conduca pitonul lui si mai adanc in gatul ei. Si focoasa bruneta incerca sa il mentina cat mai mult in gatul ei, muschii ei fugarindu-se ca mii de degete peste coloana lui. Mainile ei au alunecat in jos la fundul lui, direct la rozeta lui si, in timp ce avea toata monstruozitatea in gatul ei, si-a fugarit degtele direct peste muschii incordati ai rozetei si apoi a impins un deget direct acolo. Fesele lui s-au tensionat si s-au cutremurat de la aceasta intruziune subita in timp ce unealta lui era indesata cat se putea de adanc in gatul ei.
Codrut a suspinat dupa o gura de aer de la aceasta intruziune subita si era drept, foarte rara. Coapsele lui erau foarte tensionate in timp ce limba ei se serpuia pe partea inferioara a penisului lui, gadilind si excitandu-l. Buzele ei s-au strans imprejurul coloanei lui undeva pe la mijloc si apoi Codrut s-a impins iarasi in gatul ei, iarasi impingand toti cei douazecisicinci de cm acolo. Codrut nu a rezistat sa nu rada atunci cand limba ei s-a razuit direct la baza lui intr-un loc unde era foarte sensibil. Practic in aceste clipe il gadila, il tachina, pubisul lui serpuindu-se. Mainile lui au cazut in jos pe capul ei si au tras-o in pubisul lui cat de puternic a putut.
Si penisul lui era asa de tare incat ea reactionat atunci cand si-a pus mainile pe capul ei si aproape ca l-a muscat. Fruntea ei era direct pe pubisul lui neted. Codruta avea noroc ca fratele ei nu avea aproape deloc par acolo, alcumva ar fi gadilita la nas.
Codruta il sugea pe fratele ei in acest stil, inghitindu-l de tot si apoi ridicandu-si buzele pentru a lua o gura de aer, si apoi iarasi inghitindu-l, pentru cateva minute bune. Si a facut exact ceea ce vroia. L-a facut sa aiba o erectie gigantica. Dupa ce si-a retras buzele foarte incet in sus de pe penisul lui, lasand in urma o coloana sclipitoare si plina cu saliva si tare ca piatra, nu a rezistat sa nu arunce in ranjet foarte marsav in sus inspre fratele ei. Iubea sa il tachineze asa. Apoi a inceput sa linga in sus pe pubisul lui, oprindu-se la buricul lui, lasand in urma o dara foarte fierbinte de saliva. Mainile ei s-au prins imprejurul mijlocului lui si au inceput sa gadile abdomenul lui cu limba ei, jucandu-se si intinzand saliva ei peste tot, prin fiecare vale a muschilor lui abdominali.
Mainile lui Codrut s-au intins in jos si s-au prins de umerii surorii lui si a tras-o in sus peste trupul lui. Trupul ei nud a cazut direct peste al lui, pielea ei frecandu-se direct peste penisul lui tare ca piatra, apoi, cand a ajuns cu sanii direct deasupra pieptului lui, s-a trantit direct peste el. In aceste clipe practic abdomenul ei se odihnea direct pe abdomenul lui, sanii ei direct pe pectoralii lui. El si-a fugarit mainile peste pielea ei. Era asa de catifelata si neteda si moale incat nu se satura niciodata sa o dezmierde.
“Faina trezire… dar doar atata?” a soptit el in urechea ei, observand ca Diana inca dormea langa ei. Mainile lui se odihneau pe fesele ei si coapsele ei erau infasurate foarte placut imprejurul coloanei lui de granit, labile ei prelingandu-se direct peste penisul lui acoperit cu saliva ei. Si apoi, gura lui s-a deschis si a gasit-o pe a ei, limba lui s-a furisat direct intre buzele ei si a inceput sa linga gingile ei. Limba ei a intalnit-o pe a lui si au inceput un duel care focoasa bruneta il iubea.
Mainile lui au alunecat mai jos putin, apoi au alunecat intre coapsele ei, frecandu-se direct de penisul lui care era pozitionat intre labile ei si apoi inserandu-se in pasarica ei. Mainile lui puteau sa simta cum caldura emana din pasarica ei in timp ce statea acolo deasupra lui, penisul lui tare ca piatra si pozitionat direct in crepatura dintre labile ei si umezeala ei prelingandu-se copios afara din ea.
“Scuze ca te-am trezit!” a chicotit ea, rupand sarutul cand nevoie de aer a fost evidenta. S-a ridicat deasupra lui lasand greutatea in maini si pubis si i-a aruncat un ranjet dinacela foarte marsav.
Dar el nu lasat-o sa se ridice si a tras capul iarasi jos. Buzele lor iarasi s-au intalnit si sarutul lor pasional iarasi a inceput. Apoi ea iarasi a rupt sarutul si a inceput sa sarute obrajii si lobul urechii lui, gatul si umarul lui, apoi iarasi a revenit inapoi la gura lui. Un alt sarut a inceput. Apoi, subit, pe nepusa masa, s-a ridicat in genunchi si maini. Codrut a crezut ca acesta era momentul in care va intra iarasi in pasajul perfect al surorii lui. Dar spre surprinderea lui, Codruta nu a facut asta. S-a tarat in genunchi si maini mai jos, pana cand buzele ei au intalnit coloana lui de granit, i-a aplicat un sarut direct in varful penisului si s-a ridicat de tot de pe pat.
“Trezeste-o si pe Diana! Ma duc sa fac un dus si dupa sa mananc ceva ca mor de foame!” a ranjit ea foarte malitios, aruncandu-si privirea peste umar inspre fratele ei si iesind afara din dormitor. A intrat imediat la baie. Codrut practic a ramas masca. La asta chiar ca nu se astepta de la curvustina de Codruta. A inceput sa rada. Nu ii venea sa creada ca l-a lasat cu pula sculata.
Fundul foarte frumos tonifiat al surorii lui se misca in toate directile in timp ce pasea afara din dormitor si intra in baie, parul ei cazand in jos pe spatele ei pana aproape de mijloc. Wooooow, chiar ca era o femeie extrem de frumoasa, a gandit in sinea lui. Capul lui inca se mai odihnea pe perinita, ochii direct in tavan, in timp ce mainile lui s-au intins ca si cum atunci se trezea.
Dupa cateva clipe lungi in care a auzit cum dusul a inceput sa curga, semn clar ca Codruta a inceput sa faca un dus, si-a intors capul inspre Diana. Aceasta inca mai dormea si si-a dat seama dupa ce zambet superb avea pe buze ca aceasta avea un vis foarte placut. Era pe spate, semisferele sanilor ei fermi si plini fiind si in aceasta pozitie foarte fermi pe pieptul ei. Coapsele ei atletice ascundeau crepatura dintre ele fata de privirea lui lacoma. A privit-o asa clipe lungi, urmarind fiecare curbura a trupului ei, miscarea data de respiratia ei, in special sanii ei. Wooooow, dar si Diana era o frumusete. Asta era prima data cand avea ocazia doar sa o priveasca asa, si vroia sa isi intipareasca in memorie acest lucru. Era oricum o priveliste foarte incitanta si placuta si care nu vroia sa o uite niciodata.
A fost trezit din reveria si visul lui cu ochii deschisi de Codruta care a deschis usa de la baie si a iesit afara cu un prosop infasurat imprejurul sanilor ei. Si-a bagat capul prin usa si a observat ca Codrut o privea pe Diana cum dormea. “Trezeste-odata!” a soptit ea. “Ce mai stai?”
“Bine, bine!” a soptit el, trezit din reverie.
S-a tarat mai aproape de Diana, gandindu-se sa aplice acelasi tratament care i l-a aplicat Codruta mai devreme. Sirul trebuia continuat pana la urma. O mana de a lui a alunecat pana la piciorul ei, masand-o foarte gentil, dar ea nu a facut nici o miscare. Apoi mana lui a alunecat in jos intre coapsele ei, desfacandu-le doar indeajuns sa vada pasarica ei. Toata zona aia era neteda si fara nici un fir de par si se prelingea si in acest timp cat dormea. Woooow, chiar ca avea un vis extrem de placut. Degetul lui a gasit gaurica ei si apoi a inceput sa se miste pe acolo. Diana a gemut, incepand sa se trezeasca. Dintr-o data, si-a deschis ochii ca si cum a fost curentata.
“CEEEEEEE?” a plans ea, ridicandu-si capul. Si-a aruncat privirea in jos si a vazut capul cuiva cum se apropia tot mai mult de pasarica ei. Degetul lui a gasit clitorisul ei si l-a atins. Ea s-a tensionat la atingerea lui. “CE faci?” a intrebat ea. Asta era a doua oara cand Codrut a ramas masca in vreo zece minute. La asta chiar nu se astepta de la Diana.
“Caut aur!” a raspuns el putin iritat. “Nu poti zice nici macar merci pentru trezire?” Diana chiar ca era trezita acum, dandu-si seama exact a cui era acel cap dintre coapsele ei si reamintindu-si exact unde era.
“OOOoooohhh… scuze…” a murmurat ea inca somnoroasa. Dar Codrut nu a lasat-o sa se trezeasca singura pentru ca buzele lui au inceput sa sarute peste pubisul ei neted. Limba lui a iesit afara si s-a serpuit peste petalele pasaricii ei, in special acolo unde era ascuns clitorisul ei, deschizandu-le pana cand nodul ei a inceput sa apara. Dar cand clitorisul ei a fost atins de limba lui, Diana s-a ridicat in fund, impingand capul lui de pe clitorisul ei.
“Am avut un vis… eram la dus… dar nu cu tine…” a auzit Codrut cuvintele Dianei, putin cam retinuta si nu prea in apele ei. Dar lui nu i-a pasat, si-a impins buzele inapoi la pubisul si clitorisul ei. I-a aplicat cateva sfichiuiri cu limba peste clitoris, a apucat chiar sa isi infinga limba adanc in tunelul ei si sa scoata afara sucurile ei. Dar imediat ce si-a scos limba afara, a simtit cum Diana il bate pe cap ca si cum sa ii atraga atentia. Si apoi o aude murmurand. “…vreau sa fac un dus inainte… si pana la urma… nu te-ai spalat pe dinti…”
“Ce?” a intrebat Codrut, ridicand capul si privind-o pe Diana.
“Ooh, nimic, doar vreau sa fac un dus… si dupa mai continuam…” a ranjit ea. Si imediat s-a ridicat din pat si nuda ca in ziua in care s-a nascut a iesit afara din dormitor. Codrut o privea, la fel ca pe Codruta, si chiar ca era iritat, iritat ca aceasta era a doua fata care ii aplica un astfel de tratament in timp de cateva minute. Si-a aruncat privirea in jos la penis si l-a observat tare ca piatra incat parca putea sa crepe diamante cu el. Inca iritat, a cazut pe spate pe pat si si-a pus mainile la ceafa. La naiba. La asta chiar nu se astepta. Codruta la tachinat si supt pana cand era tare ca piatra si apoi il lasa asa si apoi Diana ii aplica un tratament cam la fel. “Grozav…” a murmurat el. Codruta era in bucatarie acuma, si Diana in baie, doar singura. Oare care?.........
Dupa ce a iesit din dormitor, Diana nu prea stia exact unde era baia. Dar apoi, a gasit-o si a inchis usa dupa ea. Dar apoi, gandindu-se mai bine, a lasat usa intredeschisa pentru amantii ei. La naiba, chiar ca nu a vrut sa aiba o astfel de reactie si acu se gandea ca poate l-a cam repezit pe amantul ei. Era si drept, nu prea ii placea cand era trezita dintr-un somn placut. Cu siguranta va trebui sa ii explice amantului ei asta, dar pana atunci, era mai bine sa faca un dus pentru ca tot trupul ei era plin de urmele unei partide extrem de placute de sex. Un alt lucru care il iubea si care trebuia sa il invete si pe amantul ei, daca nu ii placea deja, era sexul sub dus. Practic iubea sa simta apa cum se prelingea in jos pe trupul ei tonifiat si sa o faca parca sa se simta o femeie renascuta.
Apa era perfecta atunci cand a pasit sub dus, bagandu-si capul direct sub spreiul dusului pentru un minut, indeajuns sa o trezeasca asa cum trebe. A rasuflat relaxata in timp ce apa curata toate urmele partidei foarte placute de mai devreme si dadea o noua viata trupului ei.
Diana a luat sapunul dintr-un suport in timp ce statea sub cascada de apa care tachina asa de placut sfarcurile ei. Sanii ei foarte fermi s-au ridicat parca si mai sus, parand parca sa prinda apa in timp ce ii spala. Si-a aruncat privirea in jos peste semisferele ei zgaltaitoare si a observat ca sfarcurile ei erau intarite. Fugarindu-si mainile pline cu sapun peste pieptul ei, ea a simtit cum un fior foarte placut a trecut prin ea. S-a spalat pe sub subsuori, gatul, umerii, abdomenul, apoi a alunecat sapunul in jos peste pubisul ei. A privit cum pubisul ei neted devine tot mai plin cu spuma alba si degetele ei au alunecat peste crepatura dintre labile ei in timp ce isi spala pasarica.
Apoi si mai jos, peste coapsele ei si pulpele ei, pana cand intr-un final era acoperita peste tot cu spuma, si apoi a pasit iarasi sub spreiul dusului. Si-a ridicat mainile foarte sus in aer, intinzandu-se ca o pisica care tocmai atunci se trezea, incercand sa isi faca muschii sa inceapa sa coopereze cu ea. Un zambet a aparut pe chipul ei atunci cand a simtit cum trupul ei incepe sa se relaxeze, mainile ei inca ridicate in aer. Dintr-o data, doua maini au prins-o si s-au infasurat imprejurul mijlocului ei.
“Aaaaaaaahhhh!” a tipat ea, surprinsa de atingerea unei pieli foarte infierbantate direct pe trupul ei. Dar in urmatoarea instanta ea a stiut ca era Codrut pentru ca a simtit tubul lui lung si gros frecandu-se direct de fundul ei, pozitionandu-se in crepatura dintre fesele ei. Ce noroc ca erau aproape de aceasi inaltime.
Mainile lui Codrut au alunecat in sus peste sanii Dianei si a inceput sa se joace cu sfarcurile ei intarite, simtind cum excitatia ei crestea pe masura ce se juca asa de placut cu sanii ei.
“Mai devreme… cam asa ma trezesc… sper ca nu o iei in nume de rau…” a soptit ea, un lucru care trebuia sa il zica, dar fiorii care au pus stapanire pe trupul ei erau foarte greu controlati.
“Nici o problema…” a soptit el inapoi in urechea ei, o voce dinaia care a trimis fiori prin tot trupul ei. S-a cutremurat prin tot trupul si i-a inmanat sapunul.
“Aham… atunci nu te superi daca te rog sa imi speli spatele…” a murmurat ea, zambind foarte inocent, dar daca era privita in ochi, se vedea clar ca exista o sclipire foarte marsava. Codrut a ras si imediat a luat sapunul si a inceput sa il fugareasca peste spatele ei delicat si foarte frumos bronzat. Ochii ei s-au inchis in timp ce el a lasat sapunul sa cada jos si a inceput sa ii faca un masaj foarte placut dealungul coloanei ei vertebrale si spaland spatele ei in acelasi timp. Degetele lui erau asa de puternice si iubea acest masaj care pe cat era de delicat, pe atat de viguros era.
“Iti place de Codruta?” a soptit el in urechea ei, presand cu buricele degetelor dealungul coloanei ei. Ea a ezitat pentru o clipa sa raspunda, gandindu-se ce sa zica, dar raspunsul a venit de la sine.
“Ohhhhhh…. ddaaaaaaaaaa… a raspuns ea.
“Si de cand sunteti impreuna?” a intrebat el si chiar atunci a inceput sa maseze funduletul ei sexy foarte puternic.
Cand a auzit ultimele lui cuvinte, superba blonda practic a deschis ochii. “…de cand suntem impreuna?” a repetat ea. Deja putea sa simta cum mainile lui imbibate cu spuma sapunului explora crevasa dintre fesele ei, impingand intre ele, simtind rotunjimea lor in timp ce saruta gatul ei.
“Asta te-am intrebat…” a raspuns el, intorcand-o cu fata inspre el si buzele lor s-au intalnit. Mainile lui au ramas inca pe fundul ei in timp ce isi insera limba in gura ei si putea sa simta cum degetul lui imbibat cu spuma de sapun a inceput sa alunece in rozeta fundului ei, foarte delicat si atent, gadilind tot mai adanc in anusul ei. Superba blonda si-a arcuit spatele, stand direct pe varful degetelor acuma in timp ce trupul ei s-a tensionat imprejurul degetului care era inserat in fundul ei.
Mana ei s-a intins in jos si a gasit penisul lui. Si care devenea iarasi tare in timp ce era dezmierdat de degetele ei. Diana putea sa simta cum revenea din semisomnul in care a fost scufundat, dezmierdandu-l foarte atenta, avand multa grija de capul lui purpuriu. Amandoi respirau rapid unul in gura celuilalt. Si-a retras buzele de pe ale lui, aruncandu-si privirea in jos la unealta lui enorma. Si el si-a aruncat privirea in jos, mandru ca avea o unealta asa uriasa si ea a continuat sa il frece cu amandoua maini, jucandu-se cu el, admirandu-l. In timp ce o mana de a ei tinea ferm penisul lui, cealalta mana a ei a alunecat in sus pe abdomenul ei, dezmierdand pielea lui acoperita cu stropi de apa, facandu-l sa geama de placere. Dar in clipa urmatoare ea l-a eliberat si s-a aplecat in jos dupa sapun.
Codrut si-a aruncat privirea in jos nestiind ce vrea Diana sa faca, dar apoi ea iarasi s-a ridicat si a inceput sa sapuneze pieptul, umerii si gatul lui, luand in intregime controlul asupra situatiei. El a ramas acolo nemiscat in timp ce mainile ei delicate frecau muschii pieptului lui, apoi au alunecat in jos pe abdomenul lui, pe marginile lui, intorcandu-se roata si a inceput sa spele spatele lui. Ea putea sa simta foarte bine muschii lui in timp ce degetele ei curatau pielea lui. La un moment dat a ajuns la fesele lui musculoase care s-au relaxat la atingerea ei senzuala. Apa dusului continua sa curga direct pe capetele lor in timp ce ea il umplea cu un strat copios de spuma peste tot.
“Si acu cea mai placuta parte…” a murmurat ea, zambind foarte suav si ingenunchind in fata lui. Si-a fugarit degetele ei imbibate cu spuma de sapun peste pubisul lui lipsit de par. Chiar ca ii placea asta la amantul ei. Oare cine l-a obligat sa se rada si prin zona pubiana, s-a intrebat in sinea ei. Chiar ca vroia sa afle asta, dar poate alta data, pentru ca acu avea alceva de facut. Si dus mainile sub bilele lui, incepand sa spele intrarea in anusul lui si incerca sa il excite si mai mult in timp ce facea asta. Apoi a curatat bilele lui, sapunindu-le, apoi gentil spalandu-le. Penisul lui pulsa cu putere atunci cand l-a atins, transformandu-l intr-o bara lunga si groasa si alba de la spuma, ochii ei sclipind de pofta cand a vazut ce arma potenta era. In aceste clipe, penisul lui era indreptat direct inspre chipul ei in timp ce il sapunea si il umplea cu sapun, pompand in sus si in jos pe toata coloana lui. Apoi s-a aplecat dedesuptul stalpului si l-a sapunit si pe acolo, observand cum vibra de excitatie.
Degetele ei se fugareau tandru in aceste clipe pe toata lungimea penisului in timp ce era acoperit cu un amestec de sapun si apa, o spuma foarte groasa. Si-a impreunat buzele si l-a sarutat direct in varf, lingand sapunul. Apoi a pus si mai mult sapun pe unealta lui de granit, facandu-l si mai alunecos. Cateva clipe mai tarziu a simtit cum Codrut o ridica in picioare. El a prins-o de subsuori si a ridicat-o pana cand era in picioare in fata lui. Gura lui repede s-a grabit si s-a infasurat imprejurul unui san.
Penisul lui a inceput sa se frece direct de abdomenul ei, simtind cat de alunecos si plina cu spuma era. El vroia sa o futa asa de mult. Diana si-a aruncat privirea in jos la penisul lui tare ca piatra si apoi a simtit cum este prinsa de mijloc, pielea ei masata de degetele lui puternice. S-au privit intens unul in ochii celuilalt pentru cateva clipe. Penisul lui era asa de lung si impins in sus de abdomenul ei, incat era aproape de semisferele ei si era in intregime acoperit cu spuma. Ochii ei i-au zis pe loc ca vroia sa fie fututa iarasi.
Mainile lui s-au infasurat imprejurul mijlocului ei si a intors-o roata, cu spatele la el. Apoi i-a facut un masaj foarte intim dealungul coloanei vertebrale si peste abdomenul si sanii ei de la spate. Degetele lui imbibate cu spuma au ajuns la pasarica ei si au simtit cum sucurile ei infierbantate bolboroseau afara din ea. In aceste clipe era in ghiarele lui si se lasa dusa de val, se lasa controlata de trupul lui puternic.
Mainile lui Codrut au cazut iarasi peste fundul ei si si-a fugarit degetele lui alunecoase in sus si in jos peste crepatura dintre fesele ei. Buzele lui fierbinti s-au fugarit peste gatul ei, excitatia lui crescand si pe loc a simtit cum pasarica ei incepe sa se prelinga si mai mult. Sfarcurile ei au devenit si mai tari in timp ce el dezmierda foarte incitant fundul ei, si putea sa simta cum penisul lui pulsa direct pe pielea spatelui ei.
Mainile lui s-au intins in jos si au atins penisul lui umplut cu spuma si apoi la ghidat direct in crepatura fundului ei. Stia ca acesta era un moment perfect sa ofuta direct in fund pentru ca penisul lui era extrem de lubrificat de spuma sapunului. El putea sa il simta cum aluneca in sus si in jos prin crepatura fundului ei, asa de placut, asa de minunat. A tachinat-o asa pentru vreun minut doar frecand varful penisului in sus si in jos prin crepatura fundului ei in timp ce pelvisul ei a inceput sa se serpuiasca de la aceasta atingere senzuala. Mainile lui s-au intins in jos si au cupat fesele ei in palmele lui, cate una in fiecare mana. Si Diana pe loc a stiut ce va urma si a suspinat dupa o gura de aer. Chiar ca il vroia acolo. Si se furnica foarte acolo.
“OOOoooohhhhh!” a gemut ea in timp ce penisul lui s-a apropiat de rozeta ei. Mainile lui au desfacut si mai tare fesele ei si superba blonda a putut sa simta cum intregul ei fund incepe sa se deschida pentru el, sa se relaxeze din ce in ce mai mult pentru ceea ce superba blonda era sigura ca va urma. Diana putea sa simta cum rozeta ei deja incepea sa se contracteze, fesele ei sa se tensioneze in timp ce Codrut ghida varful penisului in tunelul fundului ei. Capul lui purpuriu au atins rozeta ei usor. Apoi a tachinat-o doar presandu-se usor la intrarea in fundul ei pentru cateva clipe lungi. Apoi si-a usurat unealta in interiorul ei si apoi a alunecat usor, exact asa cum a crezut de la cat de alunecos si plin de spuma era. Spuma sapunului chiar ca facea intrarea lui foarte placuta pentru amandoi, si el era sigur ca putea sa o futa foarte bine asa. Si penisul lui se potrivea asa de bine in fundul ei. Fundul ei s-a tensionat atunci cand el a intrat in ea, si ea statea direct pe varful degetelor de la picioare in timp ce simtea cum virila lui unealta era condusa tot mai adanc in tunelul ei.
“Mai adanc! Mai adanc! Mai adanc!” a plans ea, indemnandu-l, si degetele lui s-au prins de sanii ei, masand furnicaria care s-a instalat in ei in timp ce...



    Login