Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 53
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2894 ori - Nota 5.80 (5 voturi)
Capitolul 62

16 iulie 2005 – sambata

Codruta s-a trezit cu niste fiori foarte placuti prin tot trupul ei. Decand a adormit in urma cu nici nu stia cate ore, nu s-a mai trezit. Si-a aruncat privirea inspre geam si a observat ca deja era lumina afara. Apoi inspre ceas, trecut de noua. Wooooow, daca se gandea bine a dormit vreo zece unsprezece ore non stop. Si se simtea asa de relaxata si placut. Apoi memoria serii trecute a aparut si mmmmmmmmm… chiar ca a fost ceva extrem de placut. Si-a aruncat privirea pe pat si a observat ca fratele ei dormea linistit langa ea. Aseara a ajuns acasa dupa unsprezece si singurul lucru care l-a facut e sa se dezbrace si sa se alature fratelui ei sub asternuturi si in scurt timp in lumea placuta a viselor. Chiar au obosit-o cei doi ninfomani……
Dar acuma era in pat cu geamanul ei si deja excitatia incepea sa creasca in trupul ei. Tentativ, s-a intins in jos la pasarica ei. Dupa futaia excelenta primita azi noapte cu siguranta alcineva s-ar fi simtit ravasit si rosie ca para acolo jos, incapabil sa mai umble normal vreo luna de zile, ce sa mai zica de o alta futaie. Dar ea era exact invers. Se simtea si mai excitata si vroia si mai mult. Chiar ca iubea chestia asta la trupul ei. Oricat de mult se futea, vroia si mai mult in dimineata urmatoare cand se trezea. Si nu exista nici un semn pe trupul ei care sa zica ca a fost practic ravasita acolo jos. Practic, pasarica ei era la fel de stramta ca atunci cand s-a futut prima data. Oare era din cauza ca chiar era o ninfomana sau doar pentru ca iubea pur si simplu sa faca sex? Pana la urma care era diferenta, a chicotit in sinea ei.
Capul ei deja a inceput sa se umple cu tot felul de ganduri nastrusnice. Si-a fugarit o mana in jos pe cearceaf pana la pubisul fratelui ei care dormea asa de linistit chiar langa ea. Poate il trezeste si il excita sa ii dea o futaie dinaia sau poate il incita sa isi petreaca toata dupa amiaza cu ea in pat. Era sambata pana la urma si din cate stia nu aveau nici un plan pentru acest weekend.
Si din cate il stia numai moale nu era. Si cand a atins ceea ce cauta pe sub cearceaf a aflat ca era iarasi tare si lung si gros, chiar daca el inca dormea. Mmmmm, ce iubea fiecare dimineata cand se trezea cu ceva tare si lung si gros doar pregatit sa intre in pasarica ei.
Ridicandu-se in maini si genunchi, ea incet a tras inapoi de cearceaful care il acoperea in timp ce el dormea. Aruncandu-si privirea la penisul lui urias si erect, Codruta deja a simtit un fior de excitatie fugarindu-se prin pasarica ei. Deabia astepta sa il simta indesat si adanc in pasarica ei furnicanda si repede a ridicat un picior in aer si l-a incalecat pe fratele ei. Si acuma cu el intre picioarele ei si penisul lui intins direct printre labile ei lacome, ea s-a intins injos si s-a prins de erectia lui.
“Huh… ceeeee…” a murmurat somnoros fratele ei, in timp ce focoasa bruneta repede a ridicat penisul lui, l-a pozitionat direct la intrarea in pasarica ei si apoi s-a lasat incet in jos.
“Ooooooohhhhh… daaaaaaa…” a gemut ea usor, in timp ce simtea cum taria lui fierbinte aluneca in sus in pasarica ei inca imbibata cu un amestec de sperma si crema de a ei, o parte de ieri, si niste sucuri care s-au prelins afara in dimineata asta.
Codrut practic s-a trezit si a gasit-o pe scumpa lui sora deasupra lui, aplecandu-se peste el, proptindu-si mainile de o parte si alta a capului lui si sanii ei majestuosi leganandu-se foarte incitant direct deasupra chipului lui in timp ce soldurile ei se ridicau si cadeau pe penisul lui.
Un ranjet a aparut pe buzele lui in timp ce si-a aruncat privirea in jos si a privit cum penisul lui lung si gros aluneca in sus prin crepatura umeda dintre labile ei de fiecare data cand isi plesnea funduletul jos pe fesele lui. Ea era asa de umeda si stramta, incat putea auzi sunetele umede care ieseau atunci cand pasarica ei aluneca in sus si in jos pe penisul lui pulsand. Cand te trezesti cu o priveliste asa de minunata, cu acei sani minunati direct in fata ochilor care se deschid pentru prima data in acea zi, era ceva ce vroia sa se intample mereu. Intr-un final, dupa ce licarirea din ochii lui a devenit tot mai clara, el s-a intins si s-a prins de sanii ei minunati, ciupindu-i si tragand de sfarcurile ei intarite care erau practic direct in centrul semisferelor ei.
“Mmmmmmmm… uunnnhhhhh… nu… ma… satur… de… pula… taaaaa…” a gemut Codruta puternic printre pomparile ei. “E asa de mare… si groasa… si lunga… ca te… pot fute… toata ziua…”
“Cu toata placerea…” a ranjit el, pompand de dedesupt penisul lui foarte adanc in infernul pasaricii ei stramte si umede.
In cateva momente, trupul superb al Codrutei era imbibat cu un strat subtire de transpiratie in timp ce muncea din greu la fututul fratelui ei. Lumina care intra in camera prin geam sclipea de pe trupul ei, accentuand curbele si movilele si muschii ei minunati in timp ce isi futea pasarica in sus si injos pe penisul urias al fratelui ei. In sus si in jos, in sus si in jos se miscau soldurile ei in timp ce gafaia si respira tot mai greu la acest exercitiu care il iubea sa il faca cat mai des.
“Aoleu, iara explodez…” a gafait ea, soldurile ei ridicandu-se si cazand din ce in ce mai repede. “Aici… acuma… vineeeeeeeeeeee…”
Dintr-o data, fundul ei a inghetat chiar in mijlocul pomparii. Cutremurandu-se si infiorandu-se, ea si-a aruncat capul pe spate si a tipat cat a putut de tare placerea ei.
“CE IUBESC… CE IUBESC… CE IUBESC…” a tipat ea, in timp ce fundul ei a inceput sa se serpuiasca iarasi si sa se miste iarasi in sus si in jos, tot mai rapid.
Prinzandu-se de trupul orgasmic al surorii lui, Codrut si-a impins toti cei douazecisicinci de cm de penis monstruos in sus in ea in timp ce ea racnea intr-un alt orgasm. Tinand penisul lui adanc infipt in infernul umed si convulsiv al pasaricii ei, Codrut a tinut-o proptita pubis la pubis, mentinand-o implantata pe erectie lui monstruoasa.
“AAAAAAAAOOOOOLLLLLLEEEEEEUUUUUUU!” a tipat ea placerea ei. “VIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN…”
Tinand-o ferm tintita pe penisul lui, Codrut a lasat-o sa isi calareasca uraganul care a pus stapanire pe trupul ei convulsiv. Scancind si zvarcolindu-se, ea calarea acele valuri salbatice si minunate de placere pentru poate mai bine de un minut inainte sa simta ca pasiunea incepea sa se domoleasca. Intr-un final, totusi, a devenit moale ca un burete si a cazut direct pe pieptul fratelui ei, sanii ei zdrobindu-se asa de delicios de pectoralii lui.
“Unu…” a gemut ea usor. “Stam bine, trebe sa recunosc!”
“Inca mai ti numaratoarea aia?” a ras Codrut, facand o pompare de sub ea reamintindu-i ca penisul lui tare ca piatra inca era indesat adanc in umezeala ei fierbinte.
“Oooooohhh… daaaaa,,,” a chicotit ea, strangandu-si pasarica imprejurul penisului lui si mulgandu-l cu muschii tunelului ei.
“Si ce rost are?” a ranjit el, intarind muschii din penisul lui in incercarea de al face si mai gros si mai lung in adancurile pasaricii ei fierbinti.
“E… secretul meu… dar pana atunci… foloseste unealta aia asa cum trebe si da-mi cat mai multe orgasme… weekendul e doar la inceput…” a raspuns ea, ridicand capul de pe umerul lui, inca proptita cu sanii pe pectoralii lui si dandu-i cu sarut lung si foarte pasional, limbile lor duelandu-se la greu.
“Cu toata placerea…” a ranjit el dupa ce sarutul lor s-a terminat datorita nevoi de aer. “… dar prima data trebe sa am grija de ceva treaba…”
“Huh…” a gafait ea, strangand penisul lui cu pasarica ei iarasi. “Ce fel de treaba?”
“Doar curios sa aflu care e treaba cu numaratoare asta!” a ranjit el, ridicand celularul si incepand sa caute un numar, dar nici o intentie sa sune pe persoana respectiva. Dar Codruta nu stia asta.
“Ehhhhh… si cine o sa-ti zica tie asta? Chiar sunt curioasa sa aflu…” a chicotit ea.
“Salut… Nicolae… scoala-te mah odata ce naiba…” a zis el in telefon.
Codruta practic numai putea de ras si ca sa ii distraga atentia s-a ridicat de pe pieptul lui si apoi s-a aplecat mai jos pana cand limba ei a atins unul din sfarcurile lui care stia ca se gadile foarte mult.
“Uh… uhhh… uuuhhhh…”
Tinand cu o mana telefonul la ureche, el incerca sa impinga cu cealalta mana gura ei de pe pieptul lui.
“Stai linistita si lasa-ma sa vorbesc!” a murmurat el.
“Pai are chef ce sa zic…” a zis el in telefon, miscandu-si mana de la capul ei.
“Yipeeeee… yipeeeee…” a scancit Codruta foarte bucuroasa, strangand penisul fratelui ei cu muschii pasaricii ei.
“Ohhhh, fi sigur, azi nu se mai ridica din pat…” a zis el in telefon. Si apoi Codrutei “… termina odata ca am ceva treaba serioasa aici de vorbit cu logodnicu tau…” a ranjit el.
“CE? Nu iti place sa fac asta pentru tine…” a zambit ea foarte inocent, inclestandu-si pasarica iarasi pe toata lungimea coloanei lui.
“Cand termin discutia asta importanta cu Nicolae!” a zis el razand. “Avem tot weekendu la dispozitie si poti face ce vrei… dar te rog asteapta sa il intreb… bine?”
“Ohhhh… bine…” a strambat ea din nas. “…daca tot esti asa de curios…”
“Ce?... e doar obraznica… i-am dat n-ai frica… dar tot obraznica e…” a ras el in telefon in timp ce a simtit cum Codruta s-a inclestat iarasi pe toata coloana penisului lui, strangandu-l ca un cleste.
Inainte ca el sa o opreasca, Codruta iarasi s-a aplecat jos si a atacat sfarcul ei cu gura si limba… iarasi…
“Uhhhhh… yeah… uuuuhhh…” a ras el in telefon, incercand inca sa o impinga pe Codruta de la sfarcul lui si sa se prefaca ca vorbea cu fostul iubit al gemenei lui. “Curva ninfomana ce esti!” a murmurat el, punand telefonul inapoi pe noptiera si apoi aplicand o palma direct pe coapsa ei pentru ca nu a ajuns la funduletul ei sexy.
“Auch!” a tresarit superba blonda, ridicandu-se in fund calarea deasupra fratelui ei. “Tu chiar crezi ca nu stiam ca te prefaci?” a chicotit ea.
“Ehhhhhh… dar odata chiar il sun sa vad care e faza cu numaratoarea asta…” a ras el, plesnind-o iarasi pe cealalta coapsa la fel de tare. Apoi a inceput sa maseze tachinator direct peste urma lasata pe pielea ei de palmele lui.
“De nu mi-o platesti pentru asta…” a chicotit ea, cazand iarasi jos pe pieptul lui cu sanii ei si a inceput sa il sarute foarte pasional, muschii pasaricii ei inclestandu-se foarte placut imprejurul monstrului lui. Dar de data aceasta inclestarea ei a fost asa de puternica incat practic l-a lasat fara aer in plamani pe fratele ei. Apoi a rupt sarutul si a inceput sa chicoteasca.
Inca prins foarte puternic in inclestarea pasaricii ei, Codrut practic numai stia cum sa scape si, tinandu-se de mijlocul ei, el repede s-a rotit cu Codruta, ajungand deasupra ei fara sa rupa uniunea lor. Dar cel putin inclestarea ei s-a mai domolit.
“Deci vrei sa joci tare, huh?” a ranjit el, intinzandu-se in jos si ridicand picioarele ei, ridicandu-le pana cand ea era aproape indoita in doua sub el cu pulpele picioarelor ei odihnindu-se direct pe umerii lui. Cu picioarele ei ridicate asa de sus in aer, pasarica ei era ridicata foarte sus in aer si era in totalitate expusa unui atac al penisului lui monstru, lucru de care el a profitat. Conducandu-si penisul in vulnerabilitatea ei, el repede a plonjat in ea de tot pana cand capul lui purpuriu a facut contact cu uterul ei. Singurul lucru care a oprit plonjarea lui a fost abdomenul lui care s-a plesnit direct de partea din spate a coapselor ei ridicate.
“Aoleu, e asa de ADANCCCCCCCCCCC!” a gafait ea, simtind cum taria lui a penetrat-o in totalitate. “E asa de PLACUTTTTTTTTTTTTT… NU TE OPRIIIII NICIODATAAAAAAAAAAAA!”
Apoi, chiar cand Codrut si-a retras soldurile inapoi sa o implanteze din nou, soneria de la usa s-a auzit sunand lung si fara oprire.
“CCCCCEEEEEE NNNAAAAIBBBBAAAA?” a gafait Codrut, surprins de acest sunet. “Cine naiba poate fi?” a zis el nervos.
“Nu raspunde!” a zis Codruta, incercand sa il traga inapoi in jos si iarasi adanc in pasarica ei. “Poate vreun terchea berchea care nu are ce face. Treci aci si fute-ma!”
“Mai bine raspund!” s-a plans el, usurand penisul lui inca tare afara din inclestarea ei foarte placuta. “Daca e ceva important?”
“Ohhhh, te rog, las-o balta!” s-a plans Codruta, inca tragand de el sa ramana in pat alaturi de ea.
“Ar fi mai bine!” a zis el inca fara tragere de inima.
“La naiba… dar ar fi bine sa te grabesti…” a murmurat Codruta bosumflata, lasand ca picioarele ei sa cada moi pe pat. “Te astept aici… pregatita…”
“Asa sa faci…” a ranjit el. “Ma intorc inainte sa numeri pana la zece…”
“Unu… doi… trei… ar fi bine sa te grabesti…” a zambit ea in timp ce soneria a sunat iarasi, mult mai insistent de data asta.
Luandu-si un capot de baie pe el, Codrut s-a indreptat in jos pe hol. Penisul lui lung si greoi inca mai era tare ca piatra si se balanganea in sus si in jos nervos in timp ce pasea in jos pe hol, pasi cat mai mari si mai rapizi. Prinzand monstruozitatea aia zbenguitoare, el repede a indesata inapoi sub marginea capotului de baie care era legat la mijloc cu un snur gros si spera ca nu va iesi la inaintare chiar atunci cand raspundea la usa.
Si cand a ajuns in fata usii, soneria s-a auzit iarasi si mai insistent. Nervii lui erau la maxim. Cine naiba putea fi? Chiar nu se astepta la nici un vizitator. Si-a aruncat privirea prin vizor. Si cand a vazut cine era, a ramas masca. Era Diana.
Diana? Ce naiba cauta aici la ora asta? Dintre toti oamenii din lume sa il viziteze in special in acest moment, ea era persoana la care se astepta cel mai putin. Codrut spera doar ca Codruta sa ramana acolo in pat unde era pana cand va scapa cumva, cumva de Diana. Intrebarea era, vroia sa scape de Diana? Era pana la urma sora fostul iubit al Codrutei. A vrut-o de prima data cand a intalnit-o. Pacat ca era casatorita, altcumva cu siguranta isi incerca monstrul adanc in pasarica ei. Si la ce trup superb avea, mmmmmmmmmm… Dar acuma pur si simplu nu stia ce sa faca? Oare sa raspunda?
Inca nesigur ce sa faca, el a deschis usa, dar doar a crepat-o.
“Diana?... Buna…” a zis el, privind prin crepatura usii.
“Buna Codrut…” a zambit ea inapoi.
“Cu ce ocazie aceasta vizita?” a intrebat el inca prin crepatura usii.
“Nu ai de gand sa ma inviti inauntru sau trebe sau trebe sa stau aici?” a zis ea, facand un pas inspre usa.
“Oh… scuze… intra… dar trebe sa scuzi cum sunt imbracat… e weekend si nah… deobicei dorm mai mult…” a zis el.
“Inca mai dormi la ora asta?” a ras ea, pasind inauntru. “Nu pari prea somnoros… sau te-ai sculat de mai demult?”
“De ceva timp… dar mai motaiam prin pat…” a mintit el.
“Ma gandeam eu…” a zambit ea iarasi.
“Ploua pe afara sau de ce porti impermeabilul ala?”
“Ohh… asta… nu… nici gand…” a zis ea putin tensionata, jucandu-se cu cureaua impermeabilului ei. “De fapt… cred… uh… ca uh.. poti zice… uh… ca e ceva contrar…”
“Ce vrei sa zici… contrar?” a intrebat el, pasind dealungul holului apartamentului lui, incercand sa isi ascundea unealta umflata de sub capot.
“Pai… e ceva ce am vrut sa fac de mult timp…” a zambit nelinistita. “Dar astazi pur si simplu am avut indeajuns curaj sa o fac, cel putin aveam inainte sa ajung la tine…”
“Imi pare rau… dar inca tot nu inteleg la ce te referi…” a zis Codrut, derutat de tot acest mister.
“Pai… vroiam sa iti fac o vizita de asa de mult timp…” s-a imbujorat ea, inca jucandu-se cu nodul curelei impermeabilului. “Eu… uh… mereu… uh… am vrut… uh… pai… uh… cu tine…”
“Poftim?” a zis Codrut stupefiat, nevenindu-i sa creada ceea ce credea ca a auzit. “Ce ai…”
“Am zis ca mereu am vrut sa fac dragoste cu tine…” a zis ea iarasi, cu mai putina ezitare de data asta. “Si cum Emil e plecat in weekendul asta la Cluj si… eram doar singura acasa… asta era in mine de prima data cand te-am intalnit… dar cum sunt casatorita… nu am avut niciodata curajul sa fac asa ceva… si astazi… mi-am luat inima in dinti… si m-am decis sa iti fac o vizita…”
“Eu… uh… wooooow… nu stiu… uh… ce sa zic…” s-a balbait Codrut, inca stupefiat. “Asta e asa de penepusa masa… sti tu… cu cearta asta dintre Codruta si Nicolae… asta e ultimul lucru la care ma gandeam…”
“Imi pare rau daca te-am surprins…” a zis ea timid, desfacand cordonul impermeabilului ei si deschizandu-l larg inapoi.
“Aoleu… wooooow…” a inghitit in sec Codrut, practic holbandu-se la ea.
Diana avea doar un sutien, portjartier, chiloti si strampi de nailon. Facand un pas inapoi in soc, Codrut a simtit cum penisul lui a inceput sa tresara, facandu-l sa iasa prin capotul de baie care il avea pe el.
“Woooooow…” a murmurat el, prinzandu-se de penis si incercand sa il bage iarasi inapoi sub capot. “Imi pare rau ca s-a intamplat asta… chiar ca nu planuiam sa iasa asa la suprafata…”
“Nu iti cere scuze mie pentru asta…” a zambit ea, lasand impermeabilul ei sa alunece pana jos pe podea, etaland toate frumusetile. “Chiar iti multumesc pentru acest… compliment…”
“Aoleu…” a gafait el, prins intr-o situatie dinaia in care practic nu stia ce sa faca. Pe de o parte o avea pe Codruta inca intinsa nuda chiar in patul lui, si pe de alta parte o avea pe Diana in camera de zi avand pe ea doar cateva accesorii care erau asa de sexy incat aproape ejacula acolo pe loc. “Pur si simplu nu stiu ce sa fac…”
“Pai…” a zambit ea foarte inocent, facand un pas mai aproape de el. “Eu stiu…”
El a privit-o cum se apropia de el, bucurandu-se enorm de mult de privelistea pe care ea o prezenta, dar inca terifiat de dilema in care era pus.
“Vizita asta nu putea veni la un moment mai inoportun…” a murmurat el, holbandu-se la Diana.
Ea avea parul ei blond platiniu inca umed de la un dus care cu siguranta la facut cu poate nici un sfert de ora in urma. Sanii ei fermi si plini erau acoperiti de un sutien negru brodat cu ceva dantela neagra foarte sexy si care era asa de transparent incat el putea foarte usor sa vada aureola ei mai inchisa la culoare si niste sfarcuri care erau foarte vizibil intarite. Abdomenul ei frumos sculptat cu un six pack feminin era imprejurat cu o portjartiera rosie de care erau legati o pereche de strampi de dama la fel de negri prin care se vedeau foarte clar formele picioarelor ei foarte atletice. Chilotii ei, daca puteai sa le zici asa, erau practic doua bucati simple de dantela neagra care se fugareau prin mijlocul unei panglici negre prin care nu se vedea nimic. Era foarte evident ca labile ei netede nu erau deloc acoperite pentru ca se vedeau destul de bine prin dantela chilotilor. Si toate astea in varful unor pantofi negri foarte sexy si cu toc foarte inalt care faceau ca picioarele ei atletice sa para foarte tonifiate. Pe langa asta, mai avea si trei siraguri de perle imprejurul gatului ei zvelt si o bratare de perle imprejurul mainii ei stangi…
“Deci… iti place?” a zambit ea foarte seducator, in timp ce el inca se holba la ea cu gura practic deschisa, saliva iesind destul de evident afara.
“Huh… uuhhh.. ceee?” s-a balbait el, in timp ce ea foarte obraznic s-a apropiat si mai mult de el si a desfacut nodul capotul lui de baie, lasand barbatia lui umflata sa zburde libera in aerul camerei, pulsand cu putere.
“Se pare ca iti place foarte mult…” a chicotit ea, intinzandu-se in jos si strangand tubul lung si gros care era penisul lui.
“Maica maiculita…” a suspinat el, incercand sa faca un pas inapoi de langa ea, dar afland ca penisul lui umflat era tinut captiv de mana ei.
“Mi se pare mie sau parca tu ma asteptai…” a zambit ea. “De fapt, cred ca detectez o aroma delicata de pasarica fierbinte. Sper ca te-am prins cand faceai ceva prostioare cu o femeie?”
“Ce… la… uh… la ce te referi?” a suspinat el, incercand sa isi elibereze penisul lui tinut prizonier de mana ei.
“Zic ca simt o aroma de sucuri dintr-o pizda pe pula ta. Si o aroma de pizda inseamna o femeie care a fost fierbinte si umeda…” a zis ea, eliberand penisul lui si ducandu-si mana la nas, tragand acea aroma in piept. “Foarte fierbinte si foarte recent, defapt… daca ma gandesc bine… inca o pot adulmeca pe tine acuma…”
“AOLEU!” a exclamat el, nestiind cum avea sa iasa din aceasta… situatie… in care se afla… poate va iesi si un scandal pe masura… in special daca afla ca acea femeie a fost Codruta, geamana lui.
“Deci… Codrute… acu eu sunt surprinsa…” a chicotit ea, gasind aceasta situatie foarte comica, dar bucurandu-se ca in sfarsit a castigat teren. “Chiar vroiam sa incerc un menaje-a-trois. Si daca putem sa o convingem si pe prietena a ta sa ni se alature, cred ca vom avea parte de un weekend de neuitat…”
“Haide… Codrute…” a zambit Diana, luandu-l de mana si tragandu-l afara din camera de zi. “Hai sa o intalnim pe aceasta prietena a ta…”
Codrut nu se putea gandi la o modalitate sa opreasca inevitabila intalnire si revelatie, dar oare vroia sa opreasca acest lucru? Nu stia, si sincer ii placea ca Diana a luat conducerea. Asa ca, inca nestiind ce sa faca, s-a lasat dus de val si a urmat-o pe Diana cand aceasta a iesit afara din camera de zi. Si chiar ca iubea posteriorul acela care se misca asa de sexy in fata ochilor lui, un posterior ferm si foarte frumos sculptat, cu siguranta datorita orelor intregi de la sala. Chiar ca era un degenerat nesatul care futea orice pizda se deschidea in fata ochilor lui, si-a zis in sinea lui. Ea practic il conducea, cautand in apartamentul in care a intrat pentru prima data si o lasa sa faca asta pentru ca singurul lucru la care se gandea in aceste momente era fundul ei delectabil. Inca retinand si nevrand inca aceasta confruntare intre fete, el inca incerca sa gaseasca vreo scuza inainte sa intre in dormitorul lui, dar fundul acela era asa de delectabil.
“Hai sa vedem…” a ranjit Diana foarte marsav cand au ajuns in fata usii inchise a dormitorului lui. “Oare asta e usa de la dormitorul tau?”
“Esti sigura ca vrei sa faci asta?” a zis el intr-un final. “Poate e o persoana care o cunosti…”
“Pai… Codrute… cine poate fi?” a chicotit ea, apropindu-se si mai mult de usa. “La cate iubite ai… nu m-as mira sa fie doar o idila de weekend la tine…”
“Repet… esti sigura?” a murmurat el.
“Cine era… AOLEU… Diana?... CE NAIBA…” a tipat Codruta cand usa de la dormitor s-a deschis si a observat-o pe Diana intrand in fata lui Codrut.
“CODRUTA?” a murmurat Diana, ochind forma nuda a Codrutei care era intinsa pe pat si cu pasarica ei neteda deschisa si in vazul tuturor. “… tu ce cauti aici…”
“Dar tu ce cauti aici?” a zis Codruta, prefacandu-se uimita la aceasta ‘surpriza’ de proportii foarte mari…
“Deci aici ai ajuns dupa ce i-au distrus inima fratelui meu… TE FUTI CU GEAMANUL TAU?”
“In caz ca nu stiai… eu l-am sedus… nu el pe mine… si am iubit fiecare clipa…”
“Codruta… e fratele tau… la naiba… e geamanul tau…” a continuat Diana, ochind-o pe Codruta inca foarte atenta, neputand sa isi ia ochii de la trupul ei nud si acoperit de ramasitele unei dimineti destul de furtunoase…”Si decand ai devenit amanta lui?”
“Cateva saptamani, daca tot esti curioasa…” a zis Codruta, relaxandu-se inapoi pe pat si foarte mandra etaland sanii ei fermi pentru privirea Dianei. “Si pana la urma esti casatorita… ce naiba… sau ai venit doar intr-o vizita de curtoazie imbracata asa?”
“Niciodata nu m-as fi gandit ca tu ai putea face asa ceva!” a zis Diana, nestiind pentru cat timp va mai putea sa continue cu acest teatru. “Nici intr-o mie de ani. Si nu te intereseaza cum sunt EU imbracata!”
Amandoua frumuseti s-au intors si l-au privit pe Codrut stand inca lipit de tocul usii sa vada in ce directie adia norocul lui. Practic, nu stia ce sa faca in timp ce statea acolo cu mainile infasurate sub piept, capotul lui deschis si penisul lui pulsand cu o noua viata intre coapsele lui. Tot ce ii mai trebuia era niste popcorn, si chiar ca era multumit sa priveasca o cearta sau ceva intre fete. Dar cand a vazut ca nu se intampla nimica mai… violent… pe chipul lui a aparut o masca de nevenindu-i sa creada cat de calme au devenit cele doua fete dupa ce a trecut momentul intalnirii dintre ele.
“Ce cauti imbracata asa?” a ranjit Codruta inspre Diana, inca incercand sa o faca sa zica clar si evident de ce a venit aici. “Aveai ceva ganduri necurate cu fratele meu sau ce?”
“Poate…” a admis intr-un final Diana, continuand teatrul ei. “Nu zicem la nimeni ca ne-am intalnit asa, niciodata. Putem tine lucrul asta un secret?”
“Pai asta planuiam… pana cand ai aparut…” a zis Codruta sarcastic.
“Pai… imi pare rau ca v-am deranjat…” a zis Diana incet, incet intorcandu-se si incercand sa iasa afara din camera. “Va las sa va intoarceti la treburile voastre… oricat de marsave ar fi… care le faceati inainte sa va intrerup…”
“Deci… stai sa vad daca inteleg bine… tu ai venit aici sa il futi pe Codrut, asa e?” a ranjit Codruta, ridicandu-se din pat si apropindu-se de Diana si fugarindu-si degetele peste funduletul ei delectabil cand s-a aflat chiar in spatele acesteia. “De ce nu mai stai?”
“Wooooow… Codruta… daca ar sti Nicolae ce gura spurcata ai…” s-a imbujorat Diana, dand la o parte mana Codrutei de pe posteriorul ei deabia acoperit cu vesmintele care le avea. “Si da… exact pentru asta am venit… sa il fut pe Codrut… asa cum ai zis-o mai devreme asa de direct… dar sincer nu ma asteptam sa il impart cu sora lui… si fosta iubita a fratelui meu…”
“Deci…” a ras Codruta, miscandu-si mana iarasi inapoi pe posteriorul foarte tonifiat al Dianei si apoi mai jos pe coapsa acesteia si a inceput sa o dezmierde direct prin strampul ei catifelat. “… daca aveai de gand sa il futi pe Codrut… si daca eu nu eram aici… de ce nu te prefaci ca nu sunt aici… eu doar o sa privesc…”
“Codruta? Numai ai nici un os inocent in tine?” a suspinat Diana.
“OOOooohhh… crede-ma am avut un os foarte decent in mine pana sa ne intrerupi…” a chicotit Codruta foarte vicleneste. “Nu asa a fost, frati?”
“Aoleu, Codruta. Chiar ca esti o curvustina perversa, asa e?” a zis Diana, intorcandu-se inspre Codrut care inca mai era in tocul usii cu penisul lui lung si gros, dar semierect atarnand intre coapsele lui musculoase. “Codrute?” a murmurat ea, simtindu-se pusa la perete de prietena ei.
“Nu stiu…” a zis el, scuturand din cap. “Asta a iesit asa de mult din normal… pur si simplu nu stiu ce sa fac…”
“Uite… nici unul dintre noi nu va zice nimanui ce se intampla aici, asa e?” a murmurat Codruta spre Diana. “Eu si Codrut sigur nu zicem… si nici tu nu cred ca vrei sa afle Emil de indiscretia ta… si apoi un menaje a trois auzeam ca e foarte distractiv si… placut…”
“Sincer… inca tot m-as simti foarte ciudat… sti tu… sa o fac cu Codrut si tu sa ne privesti… cat de perversa poti fi, Codruta?” s-a imbujorat Diana.
“Doar prefate ca nu sunt aici!” a chicotit Codruta.
“Niciodata nu am facut-o cu… cu… cu inca o femeie care sa ma priveasca… ce sa mai zic cineva care imi este o prietena foarte buna… sti tu…” a zis Diana, incet asezandu-se pe pat.
“Ai vrea ca eu si Codrut sa o facem si sa te lasam sa ne privesti prima data?” a ranjit Codruta foarte marsav.
“Oh… nu stiu…” a zis Diana, imbujorandu-se si mai tare. “Toate astea par asa de… confuze… si par asa de… excitante…”
Toata situatia era in totalitate afara din mainile lui, a gandit Codrut in sinea lui in timp ce urmarea discutia celor doua fete. El putea sa observe foarte bine ca Codruta practic se adapta situatiei si mintea ca la usa cortului, si incerca sa preieie controlul situatiei. Totul a fost asa de subit. Dar Codruta, moama, ce iubea mintea aia perversa a surorii lui, a preluat controlul unei situatii care era foarte sigur la inceput ca se va dovedi a fi una extrem de dezastruoasa.
“Codrute, de ce nu iti dai capotul ala jos si treci aici pentru ca Diana sa iti vada mai bine pula aia frumoasa a ta…” a zambit Codruta foarte inocent.
Si uite asa Codruta si-a dovedit iarasi cat de perversa si persuasiva putea fi cand era vorba de distractie. Codrut nu a putut sa nu ranjeasca in timp ce isi desfacea capotul si l-a lasat sa alunece jos pe podea. Apoi, dintr-o data, simtindu-se ca un barbat la o licitatie, el s-a indreptat inspre pat. Oprindu-se in fata celor doua frumuseti, el statea acolo lasandu-le practic sa il soarba din priviri.
“Vezi… Diana?” a chicotit Codruta. “Vezi cu ce aveam dea face?”
Diana nu a scos nici un cuvant. Ea doar statea acolo si se holba la monstrul care atarna intre coapsele musculoase ale lui Codrut.
“Simte-o, Diana. Ia-o in mana si simte-o cat de mare e…” Codruta a ranjit in directia acesteia. “Vrei sa o simti in pizda ta fierbinte?”
Diana nu a facut nici o miscare.
Zambind foarte vicleneste, Codruta incet s-a intins si a luat-o de mana pe Diana. Ridicand mana Dianei, Codruta a indreptat-o direct inspre penisul penduland al fratelui ei.
“Aseaza-te intre noi, Codrute!” a murmurat Codruta. “Diana vrea sa te faca iarasi tare. Asa e, Diana?”
Incet, parca ca un sclav, Codrut a urmat ordinul surorii lui si s-a asezat intre cele doua frumuseti pe pat.
“Fa-l tare, Diana!” a zambit Codruta, tragand chipul fratelui ei inspre ea si sarutandu-l lung si foarte pasional.
Gafaind dupa o gura de aer, Codrut a simtit limba surorii lui proband in gura lui in timp ce mana Dianei era asezata fara sa se miste direct pe penisul lui. Dar si fara vreo asistenta din partea Dianei, penisul lui a inceput sa se umfle si intareasca singur si nesilit de nimeni. Diana nu putea sa creasda ca asta se intampla. Ea nu credea ce era pe cale sa faca in timp ce practic se holba la penisul acela care incetul cu incetul prindea muschi direct in fata ochilor ei.
Wooow… a zis Codruta ca geamanul ei era dotat, dar wooow… prima data fratele ei avea o pula de cal si acuma Codrut… asta deja era prea mult pentru sistemul ei… Intr-un final, stupefaptia ei a trecut si a stras putin acel penis, tentativ la inceput si a simtit imediat cum raspunde devenid surprinzator si mai tare si mai mult lung si mai gros. Devenind si mai curajoasa, ea si-a infasurat degetele imprejurul acelei masculinitati crescande si gentil a inceput sa o pompeze. Si pe masura ce facea asta, ea simtea cum penisul lui se umfla din ce in ce mai mult, devenind tot mai tare. Privindu-l, ea a fost foarte placut uimita sa il vada cum devenea tot mai lung si mai gros si mai tare, si totul se petrecea foarte vizibil in fata ochilor ei. Parea ca in urma cu cateva secunde a fost moale si bleg, dar acuma statea in fata ochilor ei, mandru si tare, pregatit sa isi faca treaba.
Uitandu-se in sus de la acel monstru crescand, ea a vazut cum buzele Codrutei si ale lui Codrut s-au despartit intr-un final. Ea putea sa auda respiratia lor greoaie, gafaind si pufaind ca si cum au fugit un maraton in timp ce se holbau unul la altul direct in ochi ca si cum ea nu era deloc acolo.
“Woooooow, fratioare, ma faci uda si lipicioasa peste tot!” a gafait Codruta, uitandu-se in jos la penisul umflat al fratelui ei. “Si Diana se pare ca te-a facut sa cresti iarasi. Asa e, Diana?”
Diana nu a stiut ce sa zica, uitandu-se de la privirea foarte marsava care i-a aruncat-o Codruta. Apoi a observat ca ochii ei se indreapta direct inspre pasarica prietenei ei. Si pasarica acesteia chiar ca era umeda si avea un strat de ramasite, cu siguranta din noaptea trecuta, si acuma se prelingea un raulet de crema direct pe pat.
Gasea penisul acesta foarte urias si viril si stia din propria experienta ca unul foarte asemanator putea da unele din cele mai placute senzatii care le-a simtit in viata ei, dar acuma aproape ca avea niste pofte incontrolabile de a atinge crepatura umeda a prietenei ei. Sa o atinga si sa o sarute. Sarute si guste acele sucuri care se prelingeau afara de acolo. Ce se intampla cu ea, s-a intrebat in sinea ei, in timp ce se holba direct la petalele sclipinde si umede ale acelei pasarici? Niciodata nu a avut astfel de sentimente fata de o alta femeie. Imbatata practic de aceasta atractie noua care o avea pentru prietena ei, Diana dintr-o data a devenit foarte constienta ca proprile ei sucuri au inceput sa se prelinga si acuma era toata uda si imbibata intre coapsele ei.
“Nu stiu daca pot sa il impart pe Codrut cu tine…” a gafait Codruta.
“Huh?” a murmurat Diana, scoasa din reveria ei de vocea Codrutei.
“Am zis ca nu stiu daca pot sa impart penisul lui Codrut cu tine…” a repetat Codruta intinzandu-se in jos si infasurandu-si degetele imprejurul penisului urias al fratelui ei, exact deasupra degetelor Dianei.
“E o pula asa de frumoasa…” a zis Diana, strangand dragastos penisul lui Codrut si privind cum o picatura de presperma s-a prelins afara din gaurica mica din centrul acelui cap purpuriu.
Minunandu-se de obraznicia Codrutei, ea a privit-o pe aceasta cum isi imbiba buricele degetelor in acel strop de presperma si a intins acel lichid alunecos direct peste tot capul lui purpuriu.
“M-am razgandit, Diana!” a zis dintr-o data Codruta, prinzand mana Dianei si tragand-o inspre centrul patului. “O sa il las pe Codrut sa te futa prima…”
Diana s-a imbujorat peste tot in timp ce se simtea cum era intoarsa direct pe spate pe acel pat. Si apoi, dupa acea rafala de miscare, ea s-a gasit cu capul direct in poala Codrutei holbandu-se direct in sus la Codrut care statea intre picioarele ei. Dintr-o data, Codruta s-a intins in jos si a desfacut sutienul Dianei. Despartind cupele si dandu-l la o parte de pe sanii prietenei ei, ea a luat semisferele ferme si rotunde ale acesteia in maini si a inceput sa ii maseze si sa ii framante in timp ce Diana practic se holba in jos la barbatul care era asezat direct intre picioarele ei. El doar statea acolo si zambea inspre ea cu o erectie uriasa atintita direct inspre tavan. Inca ezitand, dar stiind ceea ce urma sa se intample, Diana fara sa isi dea seama inca isi tinea coapsele impreunate, dar pulpele erau desfacute.
“Vrei sa faci asta?” a intrebat-o Codrut, lasand ca mainile lui sa cada pe unul din picioarele ei.
Diana nu a zis nici un cuvant, dar intr-un final a dat afirmativ din cap, dar aproape imperceptibil. Cu ochii ei direct atintiti asupra acelui monstru care pulsa puternic din pubisul lui, ea l-a simtit cum isi infasoara degetele imprejurul gleznelor ei. L-a simtit aplicand putina presiunea in timp ce incerca sa desfaca coapsele ei. A rezistat pentru o clipa, dar in curand s-a relaxat.
Codrut a simtit rezistenta momentara rupandu-se in urmatoarea clipa dupa ce a atins gleznele ei, picioarele ei foarte frumos tonifiate desfacandu-se, coapsele ei atletice despartindu-se tot mai mult. In timp ce picioarele ei se desfaceau, Codrut a observat cum dintre labile ei deabia vizibile ieseau picaturi foarte clare ale excitatiei ei. Zambind, el putea sa observe ca excitatia ei practic se prelingea afara din ce in ce mai copios.
Acesta chiar ca nu era weekendul l-a care se astepta, era cu siguranta mult mai placut, mult mai excitant, a gandit in sinea ei Diana in timp ce privea cum Codrut se tara tot mai sus pe pat, intre picioarele ei care se deschideau tot mai mult. Picioarele larg desfacute, in totalitate expusa si vulnerabila, Diana a privit cu o atingere de retinere cum Codrut se tara tot mai sus intre picioarele ei. Apoi, dintr-o data, el era direct deasupra ei in maini si genunchi, penisul lui inflamat fluturand in aer direct deasupra feminitatii ei.
Asta chiar ca era ceva la care a visat in trecut, inainte sa se combine cu Nicolae, si acuma era chiar in fata ei privindu-l cum isi usureaza soldurile mai in jos si isi lasa penisul lui lung si gros si tare sa salasluiasca intre labile umede ale pasaricii ei. Ehhhh, nu a visat ca se va intampla ceva in trei, dar situatia asta era cu siguranta mult mai excitanta. Miscandu-si soldurile inainte, Codrut si-a impins penisul in ea, cautand mai mult dupa deschizatura in locul ei secret. Ratand intrarea in tunelul ei la prima incercare, el si-a retras soldurile si a incercat iarasi, dar nici de data aceasta nu a gasit intrarea in tunelul ei alunecos. Apoi, pe cand isi retragea soldurile inapoi pentru a treia incercare, el a simtit cum Diana si-a infasurat degetele imprejurul pitonului lui si l-a ghidat in jos la infernul umed al vaginului ei. In timp ce simtea umezeala fierbinte a pasaricii ei infasurand capul lui purpuriu, el a gemut si apoi a plonjat intr-un mod constant si cat mai incet si tachinator in fierbinteala ei.
“Ohhhhhhhhh… daaaaaaaaaaaa…” a gemut Diana, in timp ce simtea cum penisul lui taia in infernul umed al crepaturii ei alunecoase. “Pula ta e asa de mareeeeeeeeeeeeeeee…”
Cu mainile lui odihnindu-se langa umerii Dianei, Codrut se holba direct in sanii zgaltaitori ai surorii lui, rotunzi, fermi, semisfere perfecte si incoronate cu niste sfarcuri asa de delicioase. Aplecandu-se doar putin, el a putut sa suga un sfarc intarit direct in gura lui. Inca sugand la sanul suculent al surorii lui, Codrut a inceput sa o futa pe Diana cu pompari lungi si lenese, conducand tot penisul lui in pasarica ei fierbinte, pana la baza, pubisurile lor netede intalnindu-se de fiecare data.
Simtind gura fierbinte si umeda a fratelui ei tragand si ciupind de sfarcul ei sensibil, Codruta si-a impins sanii direct in fata lui in timp ce foarte excitant si placut pentru Diana masa si dezmierda sanii acesteia. Foarte bucuroasa sa simta acei sani moi direct in mainile ei, Codruta foarte cu curaj a inceput sa ciupeasca sfarcurile Dianei cu degetele ei, jucandu-se foarte incitant cu ei, rotindu-i intre degetele ei.
Uitandu-se la aceasta scena foarte incitanta care era jucata direct deasupra ei, Diana s-a scaldat in fiorii penisului gigantic a lui Codrut care aluneca in si in afata pasaricii ei asa de delicios. Tragand si ciupind de sfarcul intarit al Codrutei direct cu buzele lui, Codrut a continuat sa isi legene soldurile lenes inainte si inapoi, trimitand penisul lui tare si gros si lung adanc in si in afara pasaricii fierbinti si umede a Dianei.
In timp ce Codrut o futea fara graba, Diana a simtit cum capul ei incet a alunecat mai jos printre coapsele tonifiate ale Codrutei. Pe masura ce Codruta incet isi desfacea coapsele ei, nu a rezistat sa nu zambeasca inspre colega ei cu un ranjet foarte marsav pe buzele ei suave. Cand capul Dianei a atins patul, Codruta si-a ridicat soldurile sus pana cand pasarica ei umeda plana direct deasupra gurii prietenei ei. Intinzandu-se in sus, Diana a ghidat umezeala sclipitoare a Codrutei in jos pana la gura ei. Arcuindu-si gatul, ea lacom a atacat acea crepatura umeda cu gura si limba ei. Proband umezeala aceia fierbinte, Diana a auzit-o pe Codruta suspinand si a simtit cum tresare in timp ce limba ei a gasit clitorisul intarit al acesteia.
“Ooooohhhh, Diana, ce bine eeeeeee…” a murmurat Codruta, imbaindu-se in fiorii pe care limba Dianei ii dadea atunci cand se sfichiuia inainte si inapoi peste clitorisul ei care se furnica asa de placut.
Aceasta cu siguranta nu era prima data cand facea asta. Si avea asa un presentiment ca acestea vor deveni ceva mult mai regulat pe viitor. Dupa ce a lins clipe lung clitorisul acesteia, Diana si-a mutat buzele de la clitorisul Codrutei mai jos la labile imbibate cu sucurile acesteia si din cate si-a dat seama si ceva sperma de la Codrut si practic le-a supt in gura ei. Sugand si lingand acele labii foarte suculente si delicioase, Diana isi fugarea limba in sus si in jos pe crepatura Codrutei in cautarea intrari in tunelul acesteia. Intr-un final, ea a simtit cum limba ei se usureaza in jos in gaura stramta a acesteia. Fortand limba ei si mai adanc in umezeala fierbinte dintre labile Codrutei, Diana o futea cu limba pe prietena ei facand-o practic sa planga afara placerea ei inca odata.
Futandu-o cu limba pe Codruta, Diana si-a mutat mainile in sus pe corpul prietenei ei pana cand a gasit semisferele ferme ale sanilor ei, acolo unde a intalnit si gura lui Codrut lipita de una din acele movile. Observand ca un san este ocupat, ea si-a mutat mainile la celalalt san si a inceput sa il maseze si sa il framante destul de puternic, lasand ca degetele ei sa ciupeasca si sa roteasca intre ele sfarcul acela intarit.
Cu mainile ei ocupate la sanul Codrutei si gura ei muncind de zor la pasarica acesteia, Diana si-a dat seama ca se holbeaza direct la anusul prietenei ei. Fugarindu-si limba imbibata afara din pasarica ei stramta, ea a gasit iarasi intaritura clitorisului cu limba ei. In timp ce tachina clitorisul Codrutei, Diana a observat cum anusul acesteia se tensioneaza si relaxeaza de fiecare data cand isi sfichiuia limba dealungul clitorisului Codrutei.
“Aoleu, Dianaaaaaa…” a gemut Codruta. “O sa explodez direct in gura ta daca o mai ti asa!”
In timp ce Diana lapaia de zor la clitorisul intarit al prietenei ei, Codrut si-a schimbat viteza pomparilor lui, marind-o putin, in timp ce fundul lui pompa pasarica aceia din ce in ce mai repede. Fiind fututa de penisul acela masiv, Diana a condus-o pe Codruta inspre un climax direct cu limba ei. Dar chiar si in timp ce o grabea pe Codruta inspre linia de sosire, Diana a simtit cum fiorii propriului ei orgasm se fugareau tot mai repede, conducand-o tot mai aproape de culme. Apoi, pe masura ce aluneca tot mai aproape inspre abisul intunecat al placerii, ea a simtit cum penisul lui Codrut parca s-a umflat si mai tare in adancul pasaricii ei de fiecare data cand pompa inainte si inapoi.
Diana putea sa simta ca Codrut pompa tot mai adanc si mai rapid intre labile ei umede in timp ce frenetic strangea si framanta semisferele ferme si pline ale Codrutei. Limba ei foarte vicios se sfichiuia inainte si inapoi peste clitorisul pulsand al Codrutei, incercand sa o aduca pe aceasta cat mai repede de punctul de neintoarcere.
Dintr-o data, Diana a auzit-o pe Codruta cum a suspinat si apoi aceasta si-a zdrobid pasarica direct peste gura ei lacoma. Diana asculta cuvintele neintelese care le scotea prietena ei printre buzele acelea foarte suave in timp ce din pasarica acesteia se prelingea tot mai multa crema si se imprastia pe tot chipul ei. Si ce copioase erau acele sucuri care se prelingeau afara foarte liber dintr-o pasarica care climaxa.
Apoi, ca si cum a fost declansat de orgasmul zgomotos al surorii lui, penisul urias al lui Codrut a tresarit si apoi a inceput sa improaste samanta lui fierbinte adanc in pasarica lacoma a Dianei. Diana s-a simtit ca si cum un vulcan a erupt adanc in pasarica ei atunci cand penisul acela a inceput sa o umple cu crema lui fierbinte.
Apoi, in cele mai neexplorate adancimi ale pasaricii ei, Diana a simtit cum o racheta a inceput sa erupa intr-o conflagratie totala de placere. In timp ce avea un orgasm zdruncinator imprejurul acelui penis urias si explodand indesat adanc in pasarica ei, ea putea sa il auda pe Codrut cum gafaia si gemea afara gratificarea lui.
Diana s-a imbaiat in aceasta satisfacere pura si animalica care se fugarea prin tot trupul ei in timp ce se impingea inapoi in monstrul lui, luandu-l de tot, in cele mai neexplorate adancuri ale ei.
Toate acele trupuri erau contorsionate si parca erau sudate de infernul ravasitor care se fugareau din unul in altul in toate locurile care se atingeau. Acele sunete foarte obraznice ale copulatiei lor faceau ecou peste toti peretii dormitorului in timp ce gurile lor scoteau cele mai porcoase obscenitati. Cacofonia de sunete se domolea tot mai mult pe masura ce clipe lungi treceau si toti trei se zvarcoleau in ghiarele placerii lor pana cand, unul cate unul, au cazut pe pat.
Codruta lipindu-se cu spatele de capataiul patului si Codrut cazand direct deasupra Dianei, practic facand placinte sanii cu pectoralii lui si penisul lui ramanand ca un dop la intrarea in pasarica ei. A inceput sa o sarute foarte pasional, gustand pe limba ei sucurile care s-au prelins afara din Codruta si care erau o flavoare de care el nu se satura niciodata. Diana inca mai avea ceva suc pe limba ei si Codrut si-a indesat limba in gura ei in cautarea acelui strop care in curand la tras in gura lui. Dar superba blonda, ca sa nu se lase mai prejos si-a bagat limba in gura lui si s-a luptat cu limba lui pentru acel ultim strop care intr-un final la castigat. Si asa Codrut iarasi a incercat sa il fure si a reusit si Diana nu se lasa mai prejos. Oricum, era un joc care amandoi l-au iubit si l-au jucat pana cand nevoia de aer a fost aparenta si Diana a ranjit castigatoare.
“Ti-a placut?” a chicotit Codruta cand a observat ca cei doi au rupt sarutul, respirand inca greoi si privindu-se direct in ochi. “Are Codrut o pula minunata, iubire?”
“Ooooooohhhh… daaaaa…” a zambit Diana inapoi la prietena ei in timp ce penisul lui Codrut se micsora in pasarica ei, dar inca era indesat ca un dop in tunelul ei.
“Daca voi doua nu il rupeti pana luni…” a ranjit Codrut, retragandu-se de pe Diana si apoi asezandu-se in fund intre picioarele ei. Penisul lui a alunecat afara din superba blonda si un rau de sperma si crema de a ei a inceput sa se prelinga afara din pasarica ei, adunandu-se intr-o balta pe pat.
“Nu cred ca il rupem pana atunci…” a chicotit Codruta. “Ce zici, Diana?”
“Nu cred nici eu, in special unul mare ca asta…” a chicotit Diana, ridicandu-se in fund si intinzandu-se dupa obiectul conversatiei lor. “Si daca e asa cum cred… si moale e bun de futut…” a ranjit ea in continuare. Ridicand acel tub moale si lung si gros cu mana ei, ea a zambit si si-a fugarit limba peste buzele ei suave. “Pare indeajuns de bun sa fie mancat. Nu crezi Codruta?”
“Oooooohhh… fi sigura ca da!” a ranjit Codruta, usor asezandu-se in maini si genunchi si tarandu-se pe langa Diana. “E foarte distractiv sa tachinez si sa il fac sa explodeze direct in gura mea…”
“Sunt foarte convinsa de asta…” a ranjit Diana, sfichiuindu-si limba afara si fugarind-o in jos pe capul purpuriu si imbibat inca cu sucurile ei.
“Vrei ca Codrut sa explodeze in gura ta?”
“Daca mai are vreo incarcatura…” a zambit Diana, sarutand capul purpuriu si imbibat al amantului ei. “… dupa ultima explozie…”
“Ooooohhhh… crede-ma… asta e doar inceputul…” a chicotit Codruta. “Asa e… fratioare?”
“Nu stiu…” a gemut el. “…dar incerc. Pentru voi doua, orice… dar lasati-o mai moale pentru moment. Inca e sensibil…”
Cele doua frumuseti au inceput sa exploreze acel penis semierect cu atingeri gentile si foarte moi. Imbaindu-se in atentile celor doua, el a ranjit mai mult doar pentru el, intorcandu-si privirea dintr-o parte in alta sa admire cele doua pasarici care erau la cativa cm de chipul lui. In curand, a simtit cum penisul a inceput iarasi sa prinda viata in timp ce cele doua frumuseti foarte dragastos incercau sa il readuca la viata.
Nemultumit sa stea doar pe loc, el s-a intins inspre Codruta si gentil a rotit-o pana cand era intr-o parte langa el cu abdomenul ei indreptat inspre el. Luand unul din picioarele ei atletice, l-a ridicat indeajuns sa isi alunece capul intre coapsele ei. Acum, pasarica ei minunata se freca direct de buzele lui. Usurand limba lui afara, el a inceput sa o miste si sa tachineze clitorisul ei. In timp ce se juca cu acel nod de nervi foarte alunecos, el putea sa simta cum umezeala fierbinte a gurilor lor incercuia fiecare cm al masculinitatii lui. Imbaindu-se in senzatile celor doua guri care lingeau si lapaiau asa de delicios penisul lui incepand de la bile pana la capul lui urias.
In timp ce tachina cu limba clitorisul imbibat cu saliva lui si sucurile ei, el putea sa simta cum ea foarte gentil isi zdrobea pasarica direct pe chipul lui. Putea sa simta cum excitatia ei crestea iarasi in timp ce penisul lui se umfla si crestea sub dezmierdarea lor foarte dragastoasa.
Putea sa distinga diferentele foarte subtile ale gurii fiecarei frumuseti in timp ce lapaiau si sugea la penisul lui. Exact la fel cum el consuma pasarica ei delicioasa, sora lui sugea la penisul lui, alunecand gura ei in sus si in jos pe coloana lui uriasa, inghitindu-l pana la baza tot la a treia sau a patra suctiune, in acelasi timp cu limba lui care lapaia la clitorisul ei si care cateodata intra adanc in tunelul ei si scotea cate o lingurita de crema.
Vrand ca sa mentina acest tratament cat mai mult timp posibil si sa o aduca pe sora lui la un alt orgasm, el practic a fost scufundat in placerea data si primita. A si uitat ca mai este cineva pe pat cu ei pana cand dintr-o data stacheta a fost predata si Diana practic l-a inghitit pana la baza, din prima, penisul lui intrand adanc in gatul ei. Nevrand ca Diana sa se simta ca cineva in plus, el si-a usurat capul afara dintre picioarele Codrutei si s-a intors inspre fesele foarte...



    Login