Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 52
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2741 ori - Nota 6.50 (6 voturi)
Capitolul 61

15 iulie 2005 – vineri

Poate vreo juma de ora mai tarziu, poate mai mult, Nicolae nu stia cat timp a trecut, atata a stat sub dus. Intr-un final, a oprit apa dusului si a iesit afara din cabina de dus. Asa era de relaxat incat practic in urmatoarea clipa a tras o sperietura mare de tot.
“Aoleu, surioara!” a scancit Nicolae speriat cand usa de la baie s-a deschis brusc si cineva a intrat.
Pasind in baie foarte senzual, Diana si-a ridicat mana la buze si a intins un deget in semn sa nu scoata nici un sunet. Apoi a inchis usa in urma ei. Fratele ei statea in aceste clipe in centrul bai, apa curgand in jos pe gresie. El nici macar nu a apucat sa ia prosopul de unde era agatat. Lacoma, ochii Dianei s-au fugarit peste fizicul lui atletic si musculos, apoi s-a oprit direct asupra penisului lui masiv.
Ohhh, daaaa, exact ce aveam nevoie! Penisul lui era asa de urias ca niciodata nu se satura de el. Coloana lui uriasa atarna intre coapsele lui ca penisul unui armasar, incredibil de lung, si gros imprejur si apoi capul acela purpuriu era parca o coroana pe capul unui imparat.
Nicolae cand a vazut cine era si ca era in costumul Evei, a inceput sa aiba o reactie exact asa cum se astepta superba blonda. Coloana lui lunga practic se intarea in fata ochilor ei, umflandu-se repede pana aproape de tarie totala cu pulsari si tresariri rapide.
Chipul lui Nicolae inca era imbujorat de la sperietura primita, dar unealta lui reactiona cu mult mai repede ca mintea lui si apoi, ochii lui nu puteau sa se ia de la trupul ei nud. Respiratia Dianei a devenit tot mai greoaie pe masura ce momentele treceau si erectia lui crestea tot mai mare, iar sanii ei se ridicau si cadeau odata cu respiratia ei, balanganindu-se fermi pe pieptul ei.
“Mai… mai… mai!” vocea Dianei s-a auzit la un moment dat, cutremurandu-se de o pofta trupeasca enorma. “Si eu care credeam ca ti-am dat inseajuns sa iti ajunga macar pana maine dimineata!”
“Si te superi acuma?” a zis Nicolae sarcastic si tachinator in acelasi timp, chipul lui revenindu-si tot mai mult din sperietura primita.
“Nici gand, fratioare!” a soptit Diana. “Daca tot suntem aici, vrei ca scumpa ta surioara sa scufunde pula aia adanc in ea?” a zis Diana intr-un ton foarte inocent si tachinator. “Te gandeai la mine deja, fratioare? Hmmmmmmm?”
Diana a lasat ca mana ei sa cada, nerabdatoare inclestandu-si degetele imprejurul coloanei lui si strangand-o dragastos. Nicolae a tras aer adanc in piept atunci cand superba lui sora a cazut in genunchi in fata lui, penisul lui urias direct in fata ochilor ei.
“Ce ai zice daca iti sug pula prima data, fratioare?” a intrebat Diana usor. “Pun pariu ca ti-ar place asta si mai mult, asa e?”
Nicolae doar a gemut. Tremurand datorita poftei nebunesti care o simtea fata de ea, Diana si-a fugarit degetele in sus printre coapsele si pasarica ei imbibata si apoi le-a infasurat imprejurul bazei coloanei lui de granit. Penisul lui era asa de gros inca deabia putea sa isi infasoare degetele imprejurul lui. Diana se holba direct la capul acela purpuriu si lucios de la lumina neonului din baie, degetele imbibate cu sucurile ei incepand sa se miste pe toata lungimea coloanei lui. Un geamat excitant a scapat dintre buzele ei in timp ce privea cum un strop de presperma s-a prelins afara din gaurica din varful penisului.
“Ohhh, fratioare, pula ta se prelinge!” a murmurat Diana, pompand unealta lui si mai tare, aruncand ochii in sus la chipul lui inca contorsionat de la placerea care o primea in aceste clipe. “Iti place asta, fratioare? Asta iti face pula sa se simta mai bine? Vrei sa pun pula asta superba direct in gura mea si sa o sug bine de tot?”
Nicolae doar a inghitit in sec si a dat afirmativ din cap. Diana s-a aplecat mai aproape, infasurand buzele ei suave direct imprejurul coroanei penisului lui. Si-a alunecat limba prin gaurica din varf, lapaind crema aceia delicioasa care se prelingea afara de acolo. Era asa de delicioasa, putin sarata si dulceaga in acelasi timp, exact gustul care il iubea. Degetele ei au inceput sa se fugareasca si mai repede dealungul coloanei lui, facand ca presperma sa se prelinga si mai mult afara din varful penisului.
“Suge-l, surioara!” a gafait Nicolae. El si-a lasat mainile sa cada direct pe capul ei, nerabdatoare inclestandu-se de parul blond platiniu. “Suge pula mea!”
Diana a lasat buzele ei sa se deschida si mai mult, slurpaind zgomotos in timp ce sugea primi cm din penisul enorm al fratelui ei mai departe in gura ei. Si-a facut buzele sa fie un inel stramt imprejurul coloanei lui pline cu tot felul de vene si vinisoare care le putea simti direct pe buzele ei si rasufland prin nasul ei, a inceput sa savureze tot mai mult din acel penis enorm.
Apoi superba blonda a inceput sa suga si mai tare, slurpaind pe erectia aceia enorma cu limba peste tot. Inainte si inapoi capul ei se misca, apropindu-se si mai mult de pubisul lui cu nasul ei, usor futandu-si fata direct pe penisul lui. Limba ei se infasura dragastos imprejurul capului purpuriu, lapaind toate sucurile care se prelingeau de acolo intr-un mod continuu si fara oprire.
“Ooooohhh, surioara!” a gemut Nicolae, aruncandu-si privirea in jos la spectacolul obscen care il dadea gura larg deschisa a surorii lui direct imprejurul penisului lui. “Ohhhh, fuck, ce bine eeee! Mai tare! Uuuunnnggghhh! Suge pula mea, surioara! Suge-o cat de tare poti!”
Chipul Dianei s-a imbujorat in timp ce sugea masivul penis al fratelui ei, cat de tare putea, futand chipul ei si mai repede pe unealta lui. Nicolae gemea si isi inclesta degetele puternic in parul ei blond platiniu. Diana si-a infasurat pumnul puternic imprejurul bazei penisului. Il masturba tot mai repede si mai viguros, pompand penisul lui si cu pumnul si cu inelul buzelor ei, incercand sa scoata incarcatura lui delicioasa afara in torente asa cum iubea.
“Joaca-te cu bilele mele!” s-a rugat Nicolae. Chipul lui era contorsionat intr-o masca de placere si si-a trantit talpa puternic pe gresia baii. “Oh, fuck, surioara, o sa explodez daca nu o lasi mai moale!”
Diana si-a alunecat mana ei stanga si a inceput sa dezmierde sacul care ascundea bilele lui, balansand acel sac in palma ei. Bilele lui erau asa de uriase si incredibil de pline. Pasarica ei a devenit si mai umeda gandindu-se ca samanta lui putea fi foarte aproape sa iasa in torente afara si direct in gatul ei.
Diana sugea penisul fratelui ei si mai tare ca niciodata, slurpaind coloana lui asa de zgomotos ca sunetele suctiunii ei umpleau toata baia. Si apoi, dintr-o data Nicolae a tresarit iarasi si s-a speriat atunci cand dintr-o data usa de la baie s-a deschis la fel de brusc ca cand a intrat Diana. Inima lui a ratat o bataie si respiratia lui s-a oprit, ejacularea lui demult uitata pe undeva departe in mintea lui, nici gand de asa ceva in aceste clipe.
Dar apoi, cand a vazut cine era, s-a relaxat. Si a fost si mai bucuros atunci cand Codruta a intrat in baie, doar o pereche de chiloti foarte sexy pe ea si nimic alceva acoperea trupul ei foarte frumos tonifiat si curbat in toate locorile. Vazand o pereche de sani asa de frumosi ca ai ei era o placere enorma pentru el in orice clipa.
A fost si mai bucuros atunci cand focoasa bruneta s-a grabit inspre el si l-a sarutat foarte pasional si lung. Eruptia lui in aceste clipe era foarte sub control si sperietura a fost chiar buna pentru ca a avut grija sa o amane… pentru mult timp. Si sanii ei, cei ca ai unei iubite, erau asa de delicios lipiti de pectoralii lui incat toate gandurile lui erau atintite doar asupra catorva cuvinte: “sani”, “suge pula” si “wooooow!” Dar chiar si aceste ganduri au disparut din mintea lui ca un nor de puf atunci cand Codruta a rupt sarutul si s-a aplecat in jos, si, prinzand-o pe Diana de obraji, a tras-o inapoi de pe unealta delicioasa care o sugea si, prompt si-a bagat limba adanc in gatul prietenei ei. Daca cineva ar putea sa asculte la vocile din mintea lui Nicolae in aceste clipe, ar auzi doar vantul care batea ca printr-un desert lipsit de viata.
Codruta a ingenunchiat si s-a alaturat Dianei pe gresie in fata lui Nicolae. Dupa un zambet foarte obscen care si l-au dat cele doua frumuseti, Diana si Codruta s-au apropiat cu gurile de penisul lui Nicolae, iarasi. Diana tinea organul direct de la baza si apoi limbile amanduora au inceput sa se roteasca imprejurul capului lui spongios. La fiecare trecere si aproape in orice secunda, limbile lor se frecau delicios si placut una de alta, cu capul lui de multe ori intre buzele lor.
Un strop enorm de presperma s-a prelins afara din organ si Diana l-a prin direct cu varful limbii ei, gemand usor cand a simtit gustul placut pe limba ei. Nevrand sa rateze partea care i se cuvinea din crema aia delicioasa, Codruta a abandonat capul penisului si si-a impins limba adanc in gura Dianei. In aceste clipe, amandoua frumuseti treceau acel strop de presperma din gura uneia in a celeilalte, limbile lor duelandu-se asa de frumos pentru controlul acelui strop.
Observand ca actiunea devenea tot mai intensa, Nicolae si-a aruncat privirea prin baie, gandindu-se daca sa continue aici sau sa se mute in dormitor. Sau poate si aici pe faianta bai era un loc perfect. Doar sa intinda un prosop si era indeajuns. Si exact asta a facut.
Fetele, cand au observat ce face fratele, respectiv iubitul lor, au inteles si repede s-au facut comode. Diana s-a asezat pe spate pe prosop in timp ce Codruta s-a tarat deasupra ei, incalecand-o. Cele doua frumuseti au continuat sarutul lor in timp ce Nicolae s-a facut comod intre coapsele Dianei. A privit hipnotizat cateva clipe la privelistea din fata ochilor lui. Diana era in costumul Evei si din pubisul ei se ridica o aroma care facea ca creierul lui sa devina ametit. Aroma ei era asa de puternica incat parca era un feromon de care nu se mai satura niciodata. Privind putin mai sus, a observat ca Codruta avea o pereche de chiloti pe ea, o pereche dinaia cu un cap de pisoias pe ei in spate. A ras cand a vazut. Si apoi, erau foarte imbibati cu sucurile care se prelingeau copios afara din pasarica ei. Pata aceia de umezeala de pe chilotii Codrutei crestea din ce in ce mai tare si se intindea in fata ochilor lui Nicolae, pe masura ce sarutul celor doua frumuseti devenea tot mai pasional. Penisul lui a tresarit, implorand sa rupa chilotul acela si sa plonjeze adanc in ea. Dar pofta lui de a le auzi pe cele doua frumuseti cum isi plang pasiunea sa se auda prin toata casa, sa le aduca la cele mai inalte culmi ale orgasmelor si mandria de a le fute inca odata in acelasi timp i-a dat lui Nicolae puterea de a nu se lasa dus de poftele lui trupesti.
Infasurandu-si degetele imprejurul coapselor Dianei, Nicolae incet si foarte tachinator a inceput sa le fugareasca in jos peste picioarele ei tonifiate, pana cand a ajuns la talpa ei, unde a dat o gadilire si superba blonda s-a zvarcolit sub trupul presat deasupra ei. Apoi, le-a fugarit iarasi in sus, pana cand a ajuns iarasi aproape de pubisul ei. In acest fel era foarte aproape de feminitatea ei. Parul ei blond platiniu lipsea in intregime de pe sexul ei, fiind rasa in intregime acolo. Continuand experimentul lui, Nicolae si-a umflat obrajii si a suflat aer fierbinte direct peste clitorisul ei umflat. Si aceasta a atras un raspuns de la superba blonda care era dedesupt.
“Lasa-ma cu aerul cald! E timpul sa ma lingi, fratioare!” a chicotit Diana, rupand sarutul cu Codruta pentru o clipa, revenind inapoi in urmatoarea clipa.
Lingandu-si buzele, Nicolae a sarit in piscina, cum s-ar zice, si a inceput sa il linga. Flavoarea ei de mosc si foarte aromatica a cauzat ca un fior de anticipare sa treaca prin tot organul lui. In timp ce Codruta foarte lacom sugea la lobul unei urechi de al Dianei, aceasta a zis. “Fara tachinari, fratioare, ca o sa-ti para rau!” Stiind foarte bine unde si ce butoane sa apese, Nicolae foarte bucuros a urmat instructiunile acesteia, nevrand sa ii fie amanata eruptia pe viitor mai mult decat era placut.
“Asa, iubitule! Acu mai la stan… AOLEU!” Dupa ce locul care iubea foarte mult sa fie lins a fost gasit de Nicolae, Diana a inceput sa geama asa de tare incat pur si simplu exista un ecou pe peretii baii.
Eforturile lui Nicolae au facut ca Diana sa se prelinga si mai copios si el sa linga si mai viguros sucurile ei gustoase, cu o vigoare si mai mare.
Codruta a sigilat buzele ei direct peste ale Dianei. Asta a facut-o pe Diana sa geama si sa se prelinga si mai puternic. Si asta i-a dat lui Nicolae si mai mult din acest gust de care nu se mai satura niciodata.
Ridicand mana mai sus, Nicolae putin cam pe nimerite a cautat imprejurul coapselor Codrutei pana cand a gasit labia ei acoperita inca cu chilotii ei. Presand degetul cel mare direct in crepatura dintre labi, el a inceput sa frece si sa maseze direct peste feminitatea iubitei lui. In scurt timp, umezeala Codrutei a inceput sa se prelinga si mai copios in chilotii ei si sa imbibe copios degetul lui. Fierbinteala ei s-a prelins la un moment dat direct in palma lui.
Lasand ca momentul sa puna stapanire pe trupurile lor, amandoua frumuseti au inceput sa isi roteasca si serpuiasca mijlocul, soldurile, pubisurile, coapsele. Diana isi freca pasarica direct pe chipul lui Nicolae in timp ce Codruta isi zdrobea crepatura acoperita direct in degetul lui mare si jucaus, amandoua vociferand rugatoare pentru mai mult. Sanii lor se zdrobeau unul de altul, fortand ca sfarcurile lor sa intre ca niste nasturi in pielea sanilor celeilalte.
Caldura lor trupeasca si care se prelingea afara din ele incalzea si mai tare mana si chipul lui Nicolae, facandu-l sa isi redubleze eforturile. Sucurile Dianei se prelingeau copios in jos pe barbia lui in timp ce ale Codrutei se prelingeau direct in palma lui, si apoi mai jos, picurand direct pe nasul lui.
“Damn, da fierbinti mai sunteti!” a murmurat Nicolae.
“Nu te opri!” a incurajat Codruta.
“Da, mai mult!” a murmurat Diana, cuvinte ascunse de gatul Codrutei unde Diana saruta foarte tachinator.
“N-am idee ce zici surioara, dar, wooow, suna placut!” a ranjit Nicolae, apoi aruncandu-se iarasi in marea de placere dintre picioarele Dianei.
Frecand-o pe Codruta cu o mana, Nicolae isi folosea degetele celeilalte maini libere pentru ca in cel mai tachinator si gentil mod posibil sa deschida pasarica Dianei. Limba lui s-a fugarit pe interiorul peretilor labilor ei si blonda a scancit si picioarele ei practic s-au tensionat imprejurul umerilor lui. Insurubandu-si limba lui direct in pasarica ei, Diana si-a flexat degetele de la picioare si s-a inclestat puternic de prosopul care era sub ea. Daca Codruta nu isi avea buzele puternic presate direct peste buzele ei, Diana cu siguranta ar fi trezit chiar si vecinii, cu gemetele ei pline de pasiune. Nicolae si-a impins limba si mai adanc, presand buzele si nasul lui direct intre labile ei, luand chiar si clitorisul ei in acel sarut al pasaricii ei. Aceasta a inceput practic sa planga direct in gura Codrutei tot felul de scancete si cuvinte neinteligibile, intr-un foc rapid, iar si iar si iar.
Nicolae a simtit cum se cutremura direct imprejurul limbii lui. Caldura ei s-a ridicat, facand ca toata gura lui sa se infioare si sa se umple cu umezeala ei. Un puls a erupt prin tot trupul Dianei. Soldurile ei s-au tensionat si au devenit rigide, coapsele ei atletice inclestandu-se puternic imprejurul capului si pe umerii lui, asa de puternic ca practic a zbierat direct in gura Codrutei.
Acuma ca Diana si-a avut climaxul, Nicolae si-a indreptat atentia direct asupra Codrutei. Pana la urma, ar fi foarte rau pentru el sa o faca pe una sa aiba un orgasm si sa nu faca acelasi lucru la cealalta. Asa ca a inceput sa frece labia ei si mai viguros si si-a adus gura direct peste movila ei acoperita cu chilotul ei. Actiunea care a performat-o Nicolae in clipa urmatoare i-a permis Codrutei sa rasplateasca Dianei pentru faptul ca a zbierat direct in gura ei. Fratele ei si-a razuit dintii direct peste clitorisul ei intarit. Aceasta senzatie putin dureroasa combinata cu masajul constant dintre labile ei, a fost indeajuns sa o conduca pe focoasa bruneta de deasupra direct peste culme. Ca Diana, si Codruta s-a zvarcolit si s-a cutremuat si genunchii ei au cedat, facand-o sa cada cu toata greutatea direct pe superba blonda dedesupt, sanii lor zdrodindu-se si devenind parca niste placinte.
Dupa cateva clipe lungi de placere excuizita, retragandu-se de la buzele Dianei, Codruta respira ca dupa un maraton. “Woooow… asta a… fost…” Focoasa bruneta de deasupra nu mai avea cuvinte si nici macar aer in piept. “A fost… woooooooow!” Si-a lins buzele cu limba, taind siragul lung de saliva care conecta gura ei de a Dianei.
“E randul meu!” a zis Nicolae, gafaind.
Codruta s-a ridicat in fund si statea calare direct pe abdomenul Dianei. Apoi si-a ridicat un genunchi, descalecand-o pe prietena ei. Diana s-a intors pe burta si apoi si-a adus genunchii sub ea, ridicand funduletul ei sexy in aer si presandu-se direct de abdomenul fratelui ei, penisul lui fugarindu-se foarte tachinator direct peste labile ei. Aruncandu-si privirea peste umerul ei, a zis. “Fute-ma de la spate, fratioare!”
“E mereu politicos sa faci ce d-soara vrea!” a ras Nicolae. Luandu-si erectia intr-o mana, Nicolae a inceput sa o fugareasca printre labile ei, peste clitorisul ei si apoi iarasi in jos pana cand era pozitionat direct la intrarea in tunelul ei stramt, intre labile ei imbibate copios cu sucurile ei.
“Stai asa, Diana e prea galagioasa. Si ne pomenim cu cineva pe cap! Cred ca trebe sa o…” Codruta a facut o pauza. Intregul ei trup s-a cutremurat si ochii ei au sclipit pentru o clipa, invinsa de ceea ce avea de gand sa sugereze. “Va trebui sa ii astupam gura!”
“Putem sa ne mutam in camera lui Nicolae!” a oferit Diana. “Asa cel putin nimeni nu ne aude!”
“Nu, nici gand!” a zis Nicolae, nerabdator sa isi plonjeze unealta adanc in pasarica surorii lui. Repede, aruncandu-si privirea prin baie, a gasit lucrul perfect. Ridicandu-se in picioare din spatele surorii lui, el repede s-a intins si a luat ceea ce cauta. In curand in mana lui era o esarfa, un accesoriu de al Dianei.
“Aia nu e de ajuns. Poate sa faca zgomot mare si cu esarfa aia la gura. Avem nevoie de un dop direct in gura ei si apoi sa o legam cu esarfa aia!” a zis Codruta. Inca odata, ochii acesteia au scanteiat. Fara a zice nici un cuvant, Codruta s-a asezat in fund si a inceput sa traga chilotii ei imbibati jos. Apoi a infasurat chilotul intr-o minge stramta si l-a tinut in fata Dianei. Nu a rezistat sa nu ranjeasca si sa zica “Deschide gura mare, curva!”
Nicolae a ras si Diana a facut exact ceea ce a zis prietena ei si Codruta a inceput sa indese mingiuta aceia facuta din chilotul ei imbibat cu sucurile ei direct in gura prietenei ei. Diana a gemut.
“Iti place crema din pizda mea, curva!” a murmurat Codruta, aproape intr-un marait.
Amandoi, Nicolae si Diana o priveau pe Codruta foarte surprinsi. Inca nu au vazut-o asa de dominatoare. Ehhh, poate, dar nu chiar asa de dominatrix.
“Ce?” a intrebat Codruta, imbujorandu-se. “E prima data cand fac asta sau ce?” continuand in vocea ei mai dominatoare.
Inghitind in sec, Nicolae a ras. “Chiar asa de fortos, niciodata!”
“Ehhh, am mai invatat unele lucruri!” a ranjit aceasta.
Nicolae si Diana, amandoi aveau cate un suras pe buze, sau in cazul Dianei, se intelegea ca il avea dupa sclipirea pofticioasa din ochii ei. “Poti sa ne inveti si pe noi oricand vrei!” a ranjit el.
Codruta a zambit si apoi a lasat alte cuvinte foarte dominatoare si foarte excitante sa iasa dintre buzele ei. “Te exciti cand mirosi pizda mea, curva?” Chipul ei a devenit si mai imbujorat. “Ai vrea sa lingi direct de acolo?” Si-a fugarit limba peste buzele ei, savurand puterea cuvintelor ei. “Te las sa iti bagi limba direct in pizda mea imediat ce Nicolae ma fute si pe mine pana explodez. Asa cel putin, poti gusta orice am de oferit!”
Inca odata, Diana si-a aruncat privirea la Nicolae si a murmurat ceva care parea a fi o exclamatie de apreciere.
“Da, chiar ca e buna la asa ceva!” a zis Nicolae.
Codruta a zambit inocent. “Merci. Acu leaga esarfa aia imprejurul gurii ei si eu ajut sa ghidezi pula aia direct in pizda ei!”
“Da, sefa!” a ranjit Nicolae, infasurand esarfa imprejurul gurii Dianei, legand-o direct la spatele acesteia in asa fel sa tina chilotii Codrutei direct in gura Dianei. Superba blonda a lasat sa ii scape un “mmmrrnnph” de apreciere si aprobare.
Graind adevar in cuvintele ei, Codruta era in cateva clipe exact langa Nicolae, tinand organul lui imediat ce dopul acela a fost securizat la gura Dianei. Cu o tragere gentila si ferma, Codruta l-a ghidat pe Nicolae cel mic direct la destinatie. Odata ce capul lui purpuriu atingea labia Dianei, Codruta a privit direct in ochii lui Nicolae si a zis. “Pot sa simt pulsul tau direct prin penis!” ca si cum era foarte amuzata de aceasta revelatie in particular.
Diana a tras esarfa jos si a scos afara chilotul. “E bine de stiut asta, dar e randul meu. Si chiar as vrea sa simt pula aia adanc in pizda mea cat mai repede!” Apoi a bagat chilotii inapoi in gura ei si a tras esarfa inapoi peste buzele ei.
“Hai sa nu a lasam pe d-soara sa astepte!” a zis Codruta si apoi, incet a inceput sa intre in feminitatea care era in maini si genunchi in fata lui. Diana instantaneu a inceput sa geama tare si Codruta a lasat sa ii scape gemete usoare de apreciere in timp ce tunelul stramt al prietenei ei se infasura cat mai confortabil imprejurul lui Nicolae. Tanarul si-a tinut respiratia in timp ce incet forta coloana lui de granit tot mai departe in feminitatea Dianei. Pielea acesteia parca a inceput sa sclipeasca tot mai tare de la transpiratia si aburul care inca mai era in baie. Muschii spatelui ei au devenit si mai inclestati. Cand intr-un final, Nicolae era indesat de tot in pasarica ei, Diana era parca un rubin radiant si trupul ei se cutremura peste tot.
O eruptie de presperma a ejaculat afara. Nicolae si-a muscat buzele. Salele lui s-au incordat, amenintand sa se goleasca direct si foarte adanc in Diana. Cutremuratul trupului ei aproape ca i-a furat eliberarea si i-a luat cateva momente sa isi revina. Tragand aer in piept pentru a se calma, Nicolae si-a tras soldurile inapoi. Cand doar capul lui purpuriu mai era in ea, el incet a impins inapoi in ea.
Codruta s-a intins sub Diana. Si-a pus palma direct pe abdomenul prietenei ei si apoi a alunecat mai jos, peste pubisul ei. Diana a scancit cand degetele Codrutei au gasit clitorisul ei. Dintr-o data parca o descarcare electrica s-a produs cand degetele Codrutei s-au atins de clitorisul Dianei si aceasta din urma s-a inclestat si mai puternic imprejurul lui Nicolae.
“Iti place asta?” a intrebat Codruta pe Diana in timp ce cei doi legati la mijloc gemeau de placere. “Cat de mult vrei sa explodezi? Vrei sa explodezi asa de puternic ca sucurile tale sa se preling in jos pe coapsele lui Nicolae?”
Diana a lasat sa ii scape un geamat si a dat afirmativ din cap.
“Bine atunci, Nicolae, baga pula aia in pizda ei pana cand explodeaza!” a ordonat Codruta, frecand viguros clitorisul Dianei....



    Login