Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 51
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3111 ori - Nota 7.38 (8 voturi)
Capitolul 59

15 iulie 2005 – vineri

Nicolae s-a trezit cu senzatia de caldura pe penisul lui. Ce era, a gandit somnoros in sinea lui. Incet si-a deschis ochii si a observat-o pe Codruta. Ea avea tubul lui lung si gros si moale intr-o mana si gentil fugarea un prosop imbibat in apa calda peste unealta lui. Inca era nuda si semisferele ferme si pline ale sanilor ei se zgaltaiau in timp ce intr-un mod foarte tandru dezmierda penisul lui cu acel prosop.
“Te-ai trezit…” a murmurat ea, aruncandu-si ochii ei verzi direct in ai lui.
“Yeah…” a ranjit el, ridicand o mana si alunecand-o sub ceafa lui si o privea cu o pofta trupeasca enorma in ochi.
Privirea care i-o dadea Codruta ii facea inima sa bata tot mai repede. Simtea ceva asa de intens, asa de placut pentru oricine. Il facea parca sa se tarasca intre picioarele ei si sa isi indesa monstruozitatea inapoi in pasarica ei. Sa fie cu ea mereu.
Intr-un final, focoasa bruneta a asezat tubul acela inapoi pe abdomenul lui. Indreptandu-si trupul, ea a aruncat prosopul acela ud jos pe podea unde a aterizat cu un zgomot umed. Apoi, in timp ce el statea intins pe spate si privea fiecare miscare a ei, Codruta s-a tarat in sus pe pat langa el si a tras mana lui de sub ceafa. Apoi a bagat o perinita sub capul lui pentru suport. In timp ce statea acolo si o privea intr-o stare de euforie, focoasa bruneta s-a aplecat peste el si a dezmierdat buzele lui cu ale ei, doar o simpla ciupire.
Apoi a devenit si mai mult. Saruturi mici si scurte. Intr-un final, s-a topit pe pat langa el si sarutul lor s-a adancit. Alunecand o mana sub ceafa ei a tras-o si mai fortos in imbratisarea lui. Infasurandu-se imprejurul trupului lui ca un sarpe, ea si-a fugarit o mana peste pieptul lui si l-a imbratisat si mai puternic. In timp ce stateau acolo presati unul in altul, Nicolae s-a minunat de cat de placut era sa aiba sanii ei presati asa de delicios de pieptul lui. Mutandu-si buzele de la buzele lui, focoasa bruneta a inceput sa ciupeasca si sa dezmierde lobul urechii lui si apoi si-a ridicat un picicor in aer si l-a aruncat peste picioarele lui musculoase. In curand, Nicolae a simtit cum pubisul ei neted s-a frecat de soldul lui pentru o clipa inainte sa isi zdrobeasca fortos pubisul puternic de curba soldului lui.
“Te iubesc, Codruta…” a gemut Nicolae in timp ce erau inca presati unul de altul si parca incercau sa isi contopeasca trupurile unul de altul.
“Si eu te iubesc, Nicolae…” a murmurat Codruta, gasind buzele lui cu ale ei.
Apoi a tras buza lui inferioara intre dintii ei albi si l-a ciupit usor si apoi a supt-o usor in gura ei. Totul era asa de excitant si pasional, acest joc care mereu a existat intre ei. Apoi dintr-o data, Nicolae si-a dat seama ca penisul lui incepea sa prinda iarasi muschi si sa se umfle si sa creasca cu fiecare secunda care trecea. Apoi a simtit degetele experte ale focoasa bruneta cum au inceput sa gadile in sus peste penisul lui care continua sa creasca tot mai mult. Si apoi degetele ei s-au infasurat imprejurul penisului lui si l-a ridicat in aer.
“Ai o pula asa de frumoasa!” a murmurat ea direct in gura lui in timp ce foarte gentil strangea si dezmierda penisul lui cu degetele ei.
“Si tie iti place sa o ai!” a soptit el inapoi.
“Daca imi ziceai acum cativa ani ca ajungem cum am ajuns acum, nu te credeam…” a soptit ea, zdrobindu-se si mai insistent in el.
“Poate…” a soptit el, intorcandu-se putin intr-o parte in asa fel ca pubisul ei sa se zdrobeasca direct de penisul lui in locul soldului lui.
“Nu te-ai mai futut in fund de mult sau de ce era asa de stramt mai devreme?” a murmurat el.
“Aha… nimeni alcineva…” a zis ea, zambind si zdrobindu-si pubisul si mai puternic de coloana lui crescanda.
“Nu ii place la Codrut? Glumesti, nu?” a intrebat el nevenindu-i sa creada.
“Da… zice ca e prea mare pentru mine si nu vrea sa ma raneasca… imi e asa de drag cand vad ce grijuliu poate fi cateodata cu mine…” a murmurat ea, fara nici un rost sa mai ascunda relatia cu Codrut de iubitul lui. “Dar acuma nu sunt cu el… acuma sunt cu tine… pune-o in mine… pune pula aia frumoasa a ta in mine iarasi… in pizda mea…” a soptit ea, intorcandu-se pe spate si tragandu-l deasupra ei.
Nicolae nu a ezitat. Ridicandu-se in genunchi intre coapsele ei atletice, ea si-a pus mana pe arma lunga si groasa si tare care iesea ca un stalp de telegraf afara din pubisul lui. Aruncandu-si privirea in jos intre trupurile lor, el a ghidat capul acela purpuriu al coloanei lui de granit direct la crepatura umeda si fierbinte care il astepta intre picioarele ei larg deschise.
Scotand un gafait, Nicolae repede si-a pozitionat unealta direct la intrarea in tunelul ei stramt si apoi cu o pompare lunga si fortoasa, a inceput sa isi conduca penisul tot mai adanc in pasarica ei fierbinte si stramta. Cateva clipe mai tarziu, pubisurile lor s-au intalnit cu un plesnit umed in timp ce Nicolae a intrat de tot in pasarica ei. Vrand sa mentina cat mai mult aceasta intimate dintre ei, Nicolae a facut o pauza, doar tinand penisul lui monstru adanc infipt in adancurile fierbinti ale pasaricii ei. Codruta a tras aer adanc in piept si apoi si-a inchis ochii.
“Oooooooohhhh… iubireeeeee…” a gemut adanc Codruta.
Inima lui Nicolae aproape ca a explodat in pieptul lui, asa de tare batea, simtind pasiunea acestui moment. Aplecandu-se mai jos peste ea, el a gasit buzele ei suave cu ale lui si le-a sarutat pasional in timp ce soldurile lui au inceput sa se miste incet. Buzele lor se razuiau una de alta in timp ce trupul lui aluneca in sus si in jos peste trupul ei catifelat si acoperit cu stropi de transpiratie.
Cand intr-un final au rupt sarutul, Codruta si-a ridicat bratele si gentil le-a infasurat imprejurul gatului lui. Apoi si-a ridicat picioarele si le-a infasurat imprejurul mijlocului lui. Miscandu-se incet, amandoi se futeau. Doi indragostiti care tocmai au ajuns la o intelegere ce va dura mult timp de acu inainte. Si care iubeau orice clipa sa o petreaca in acest fel.
Aruncandu-si privirea in jos in ochii iubitei lui, care il priveau inapoi, Nicolae si-a dat seama ca parca erau niste safire rotunde si verzi care sclipeau in lumina acestei seri, soarele fiind destul de aproape de apus. Si avea o sclipire asa de hipnotizanta incat nu se putea compara cu nimic. Aveau o sclipire dinaia nefocusata, pasionala… o sclipire plina de dragoste… si pofta trupeasca… si nevoie…
Codruta a mentinut ochii atintiti asupra lui pentru clipe lungi in timp ce se futeau foarte lenes, miscari serpuitoare ale trupurilor lor, intr-un dans care l-au facut de asa de multe ori. Apoi, la un moment dat, si-a inchis ochii si si-a arcuit gatul si a trantit capul puternic in perinita de sub ea. Cand a facut asta, a expus o expansiune a gatului ei in timp ce trupul ei se ondula foarte senzual sub el si apoi s-a arcuit in sus si apoi a cazut puternic in salteaua patului atunci cand Nicolae a pompat puternic in jos, zdrobind tot trupul ei cu forta pomparii lui. Aplecandu-se in jos, Nicolae a luat aceasta oportunitate si a aplicat un sarut usor si fierbinte pe gatul ei vulnerabil si expus, dar a gasit pozitia mult prea incomoda sa o mentina pentru un timp mai indelungat.
Cand Codruta si-a deschis ochii si si-a indreptat iarasi trupul sub el si il privea cu acei ochi hipnotizanti ai ei, Nicolae a observat ca ea ranjea intr-un mod foarte determinat si marsav si obscen. Dintr-o data a simtit un fior de pasiune si placere pornind din salele lui si intinzandu-se prin tot trupul lui. Era cu mult mai mult decat o pasiune trupeasca ce era intre ei! Era alceva! Era o iubire care chiar daca i-a despartit saptamani, tot la fel era. O pasiune care o simtea la fel de mult si pentru sora lui, o pasiune care greu putea fi rupta…
“Te iubesc…” a murmurat Nicolae, luptandu-se cu pasiunea si placerea care o simtea in aceste clipe fata de iubita lui.
“Si eu…” a inceput Codruta, dar cuvintele s-au transformat intr-un lung si agonizant geamat in timp ce spatele ei s-a arcuit puternic de pe saltea si apoi a intepenit. In timp ce se cutremura printr-un orgasm ravasitor, ea gemea usor, tragandu-l pe Nicolae si mai puternic in trupul ei, parca incercand sa se contopeasca cu el, sa devina una cu el.
Emotile caotice care se fugareau prin creierul super excitat al lui Nicolae se adaugau la uraganul care se construia adanc in salele lui. Retinand cat a putut de bine masiva lui eruptie devenea din ce in ce mai dificil in timp ce iubita lui gemea si isi arcuia si serpuia trupul sub al lui.
Inca zdrobindu-se si frecandu-se sub el, Codruta s-a cutremurat si infiorat peste tot in timp ce mintea si trupul ei erau consumate de orgasmul ei. Oricat de mult iubea si adora barbatul care ii dadea o placere asa de excuizita, in aceste clipe doar ea conta, doar lumea ei conta si parca vedea stele verzi la ce placere simtea in aceste clipe. Ea si orgasmul care se rupea prin fiecare celula a trupului ei. Aoleu, dar chiar ca nu a mai experimentat un orgasm asa de intens, asa de ravasitor, care sa posedeze sinapsele creierului ei de mult timp.
“Iubire… ohhhh… iubireeeeee…” a reusit focoasa bruneta sa gafaie intr-un final.
Nicolae a fost capabil sa isi controleze explozia care se construia adanc in bilele lui in timp ce picioarele iubitei lui incet s-au desfacut dinprejurul mijlocului lui si au cazut moi lungite dealungul patului. Si apoi mainile ei au cazut moi ca jeleul din prejurul umerilor lui. Nicolae s-a proptit in genunchi si si-a indreptat trupul si apoi s-a prins de partea din spate a coapselor ei atletice. Ridicandu-le in sus, el a ridicat fundul ei sus de pe saltea, dandu-i un unghi mai bun de atac asupra pasaricii ei fierbinti si care se prelingea la greu in aceste clipe.
In timp ce Nicolae isi misca coloana lui lunga si groasa inainte si inapoi in pasarica iubitei lui, el a vazut cum Codruta si-a infasurat mainile sub genunchii ei si a inceput sa ii traga in sus pana cand erau lipiti de sanii ei majestuosi si apoi a inceput chiar sa plonjeze in pasarica ei. Apoi a simtit cum talpile picioarelor ei se presau in pieptul lui de fiecare data cand plonja puternic si adanc si lung in pasarica ei. Asta facea sa ridice fesele ei si mai sus de pe pat si penetrarea sa fie si mai adanca. Pubisurile lor se zdrobeau si plesneau unul de altul de fiecare data. Peste scartaitul patului si gemetele lor, Nicolae putea sa auda si sunetul vulgar scos de plesnitul bilelor lui mari direct peste fesele ei rotunde si ferme si foarte tonifiate.
Dupa cateva clipe lungi, cateva minute bune cu siguranta de futut asa viguros si placut, Nicolae a inceput sa observe cum iubita lui iarasi a inceput sa cutremure si sa tresara si sa se serpuiasca si mai puternic pe pat. Si cand facea asta, pasarica ei stramta si fierbinte se inclesta ca un cleste imprejurul si dealungul penisului lui pistonand. Deja incepea sa simta cum si explozia lui era la cateva clipe distanta.
Ridicandu-si mainile sa incercuie umerii iubitului ei, Codruta era proptita de acesta in timp ce plonja ca un mascul feroce si viril adanc in pasarica ei. Ea deja putea sa simta cum si explozia lui incepea sa se apropie, doar la cateva pompari distanta. Nicolae a incercat sa linisteasca geamatul puternic care se ridica din pieptul lui, dar a fost amutit repede de gura Codrutei atunci cand aceasta repede si-a desfacut picioarele si l-a tras puternic jos deasupra ei. Nicolae a cazut ca un bolovan peste trupul ei, zdrobind-o si aproape facand-o placinta sub greutatea lui, dar totul era asa de placut, in special cand capul lui purpuriu a facut contact cu cervixul ei.
Nicolae a simtit un soc de placere electrica rupandu-se prin penisul lui in timp ce a pulsat dintr-o data si a trimis un torent urias de samanta alba si fierbinte adanc in pasarica ravasita a iubitei lui. In aceste clipe, numai era nimic ce putea face sa retina masivul tzunami de crema groasa si cremoasa care incepea sa se prelinga afara din penisul lui direct in pasarica ei umpluta la refuz.
Codruta era intr-o frenezie. Ea a sigilat gura lui Nicolae cu a ei si limba ei a intrat adanc si lung in gura lui si cumva, cumva, a astupat tipatul primordial de placere care s-a construit in pieptul lui. Fiecare orgasm al ei parea sa creasca si mai puternic si mai pasional si mai intens a gandit Nicolae in sinea lui atunci cand a simtit cum si trupul ei incepe sa se cutremure violent si puternic sub greutatea trupului lui. Gemetele au crescut si mai mult si intr-un final Nicolae si-a dat seama ca iubita lui parca se indrepta inspre ceva nou si mult mai placut.
Apoi, intr-un final, inca in timp ce penisul lui continua sa ejaculeze si sa scuipe sperma adanc in pasarica ei nesatula, Codruta si-a aruncat capul pe spate si a tipat numele lui Nicolae intr-un mod asa de ascutit incat a crezut ca vor auzi si vecinii. Ooooohhh, ce iubea atunci cand Codruta facea asta. Insemna doar un lucru, focoasa bruneta chiar ca avea un orgasm dinacela care o ravaseau si o faceau sa explodeze ca o bomba atomica.
Auzind tipatul iubitei lui, satisfactia ei, placerea ei suprema, a trimis un fior de excitare si scantei prin penisul lui si a continuat sa arunce inca cateva jeturi de sperma in adancurile ei.
“Aoleu… uuuuuhhhh… daaaaaaaa…” murmura Codruta in timp ce spasmurile care se fugareau prin pasarica si clitorisul ei si se intindeau prin tot trupul ei deveneau tot mai putine si incepeau sa se domoleasca.
Intr-un final, si ejacularea lui Nicolae a inceput sa se domoleasca si totul a devenit un afterglow foarte fierbinte si fericit si placut. Tragand capul lui jos, Codruta l-a sarutat direct pe buze foarte brutal si puternic. Limba ei a intrat adanc in gura lui, aproape pana in gatul lui, aproape de amigdale. Apoi, a ridicat buzele ei la urechea lui. Nicolae putea sa simta respiratia ei fierbinte direct la urechea lui in timp ce gafaia ca dupa un maraton si incerca sa isi readuca respiratia la normal.
“Te iubesc…” a soptit ea, incet fugarindu-si limba ei fierbinte si umeda imprejurul lobului urechii lui.
Penisul lui Nicolae devenea repede tot mai moale, dar inca se mai impingea cat putea de adanc in pasarica ei, nevrand sa rupa aceasta legatura intima care o imparteau in aceste momente. In timp ce ramaneau acolo inca inclestati puternic unul de altul, Nicolae putea sa simta cum pasarica iubitei lui gentil mulgea de fiecare picatura penisul lui care devenea tot mai moale si mai mic.
Era extenuat de la futaia de mai devreme, dar acuma se simtea si mai extenuat. Cazand moale ca un burete deasupra iubitei lui, de data asta chiar ca nu a mai fost capabil sa se miste. Zambind in sinea ei, Codruta isi odihnea barbia direct pe umarul iubitului ei si il tinea foarte protectiv si strans in bratele ei. Greutatea lui era asa de placuta deasupra ei incat numai vroia deloc sa se miste din aceasta pozitie, in special acuma dupa futaia asta excelenta care a primit-o de la scumpul ei iubit. Nimeni si nimic numai putea sa ii desparta in aceste clipe. Daca se gandea bine, nici macar daca aparea Codrut…
Aoleu, Codrut… Si-a aruncat privirea la ceasul de pe noptiera si a observat ca era aproape de sapte. Ehhhh, inca nu era tarziu. Putea sa ii zica ca a stat la prietena ei la taclale pana tarziu. Dar oare era bine sa faca? Era bine sa il minta chiar pe fratele ei? Nu… binenteles ca nu… S-a certat cu Nicolae si a simtit un asa gol in inima ei incat nu ii venea sa creada ca era posibil. Dar fratele ei? Geamanul ei? Nici gand. Era timpul pentru o schimbare… ceva in patru daca era posibil… vor vedea in timp…
Dar deocamdata pozitie asta era asa de placuta si nu vroia sa se miste pentru nimeni si nimic din lumea asta. Apoi, a auzit un sforait venind de la Nicolae.
Nah, la asta chiar nu se astepta. Era drept ca nu a mai patit asa de ceva de mult timp. Iubitul ei sa adoarma deasupra ei, adanc infipt in pasarica ei. Si muschii pasaricii ei mulgeau asa de placut penisul lui. In timp ce statea acolo sub greutatea lui, putea sa simta cum sperma lui a inceput sa se prelinga afara din pasarica ei pe langa dopul care era penisul lui, si apoi peste rozeta fundului ei si mai departe jos pe asternut, adunandu-se intr-o balta acolo. Uuuuuhhh, dar chiar ca o infierbanta. Si caldura emananata de trupul lui. Parca radia din el si intra direct in trupul ei.
Un strop de transpiratie s-a prelins de pe pieptul lui direct pe marginea sanilor ei, si apoi mai jos pe sub subsuoara ei si direct pe pat. Si apoi un alt strop, dar in alta parte a trupului ei, si altul si altul si tot asa pana cand le-a pierdut numarul. Si greutatea lui era asa de placuta deasupra ei. Era ca o plapuma de sub care numai vroia sa iasa niciodata. Picioarele ei erau infasurate ca un sarpe imprejurul picioarelor lui. Mainile ei dezmierdau foarte lenes dealungul coloanei lui vertebrale. Penisul lui devenea tot mai moale si mai scurt in pasarica ei, dar si asa, inca tot era un tub lung si gros care aprindea parca iarasi poftele ei trupesti. Respiratia lui a devenit in timp tot mai moale, la un moment dat devenind regulata. Putea sa simta si cum bataile inimii lui deveneau tot mai normale.
Au stat asa, el deasupra ei, greutatea lui foarte delicios deasupra trupului ei, momente lungi si placute. Pasarica ei mai zvacnea si masa tubul acela lung si gros inca adanc infipt in ea. Sperma lui inca mai iesea afara din ea, dar doar picaturi care se prelingeau foarte delicios peste rozeta ei si apoi jos pe pat. A inchis ochii demult, doar bucurandu-se de aceasta imbratisare foarte intima. El deja dormea demult, dar Codrutei nu ii venea somnul, asa ca doar se bucura.
La un moment dat a auzit cum usa de la baie se deschide si si-a deschis ochii. A observat-o pe Diana iesind de la baie avand doar un prosop imprejurul trupului ei, acoperind sanii si pubisul acesteia. Diana s-a oprit in usa de la dormitor si avea pe chip un ranjet foarte marsav. Ochii ei sclipeau cu acea lumina foarte obscena. A stat acolo in usa si doar privea ghemul de trupuri de pe pat.
“Te ajut sa iesi de sub el?” a soptit Diana zambind. Codruta a citit cuvintele astea mai mult de pe buzele prietenei ei decat sa le auda.
“Inca nu…” a soptit Codruta inapoi, placandu-i foarte mult pozitia comoda in care era.
“Bine… eu merg sa mananc ceva…” a soptit Diana zambind, stiind foarte bine ce placuta si comoda era pozitia in care era Codruta. Asa ca, s-a retras din tocul usii si s-a indreptat spre bucatarie………

Capitolul 60

15 iulie 2005 – vineri

Nicolae s-a trezit cu o senzatie de caldura umeda imprejurul penisului lui si era sigur ca erau niste buze. Somnoros, inca extenuat, el incet a incercat sa deschida ochii. Dar in timp ce incerca sa faca asta, el dintr-o data si-a dat seama ca de undeva, de aproape venea o aroma foarte groasa de pasarica. Apoi si-a dat seama ca acea aroma de pasarica venea de la o pasarica care era aproape presata de buzele lui. Si labile pasaricii ruja buzele lui cu sucurile ei suculente in timp ce umplea respiratia si creierul lui cu acea aroma foarte placuta.
Dar a cui era, s-a intrebat somnoros in sinea lui? Aruncandu-si privirea printre globurile cremoase ale fundului care era deasupra capului lui, el deasemenea putea sa vada cum o pereche de buze rosii si fierbinti incercuiau penisul lui moale, sugand, tragand, indemnandu-l la o noua viata. Oare era Codruta? Sau era Diana, s-a intrebat in sinea lui incercand sa gaseasca ceva care sa ii dea o idee cine putea fi. Dar nu era nimic decat un fund perfect rotund si foarte frumos tonifiat care plutea direct deasupra capului lui si nu putea sa isi dea seama al cui era. Chiar ca erau ca doua gemene cele doua atunci cand le privea din spate.
Exact atunci cand si-a usurat limba afara printre buzele lui si a inceput sa o sfichiuiasca peste nodul tare care era clitorisul frumusetii de deasupra, el a auzit-o pe aceasta scotand un murmur de apreciere. Acu stia foarte bine cine era. Acum ca secretul a fost expus, el s-a intins si s-a inclestat de semisferele tonifiate ale fundului Dianei si a tras pasarica si clitorisul ei in jos la limba lui. In timp ce se ospata din acest banchet foarte delicios care era etalat direct in fata ochilor lui, el putea sa detecteze delicata flavoare de sapun amestecata cu putina aroma din pasarica ei. Cu siguranta a facut un dus in timp ce el si Codruta se futeau la greu.
Aceasta dupa masa chiar ca a fost una nebuna. I se parea ca in fiecare moment cand era treaz, era implicat sau… inserat adanc intr-o pasarica… sau un fund, sau acuma… o gura. Ba futea pe cineva… ba lingea pe cineva… Oare va fi capabil sa mai reziste mult cu aceste doua ninfomane? Incerca. In special cand avea o pasarica asa de gustoasa din care sa se ospateze direct pe buzele lui in aceste clipe.
Cele patru eruptii care le-a avut decand a ajuns acasa chiar ca l-au stors de o mare parte din fortele lui. In camera inca era lumina si lumina venea de afara, semn clar ca inca nu era noapte, poate opt, dar sigur nu mai mult. Problema lui era ca nu s-a odihnit indeajuns dupa, si inca era obosit. Nici macar nu a mancat cand a ajuns acasa. Rau a facut. De tinut minte pe viitor oricum. Dar acuma avea o alta problema. O pasarica direct deasupra buzelor lui si primul lucru, daca vroia sa doarma linistit la noapte, e sa astampere focul din pasarica asta. Asa ca, determinat sa faca asta, a inceput sa isi fugareasca limba foarte lenes si tachinator peste petalele catifelate si umede si fierbinti ale pasaricii de deasupra gurii lui. Proband cu partea intarita a limbii lui, el a gasit nodul umflat al clitorisului ei si a inceput sa il framante expert cu limba lui insistenta.
Tachinator, Nicolae si-a retras limba inapoi de la clitorisul acela expus si intarit. Savurand gustul delicios al sucurilor ei, el incet a lins cu limba in sus si apoi in jos pe crepatura dintre labile ei, luand cat mai mult din sucurile ei, dar apoi a observat ca acestea se prelingeau iarasi si apoi iarasi a lins.
Mmmmmm, ce iubea sa linga o pasarica. Nu conta cat de obosit era, dar atunci cand incepea sa se excite, numai conta. Senzatia de a avea acele petale presate direct pe limba lui, acel gust delicios care acoperea sexul ei, placerea care i-o dadea superbei lui surori atunci cand isi zdrobea pasarica puternic de limba lui. Toate acestea erau intoxicante si adictive pentru el, in special cand era vorba de Diana sau Codruta. Si pana nu ii satisfacea toate poftele, nu se lasa.
La un moment dat, si-a deschis gura si a acoperit intregul ei sex de la clitorisul ei umflat pana jos la intrarea in tunelul ei. Mmmmmm, chiar ca se prelingea afara pe acolo. Si din ce in ce mai mult. Apoi a inceput sa o suga gentil. Si cand facea asta, labile ei imbibate au alunecat direct in gura lui. Luandu-le intre dinti, el gentil a inceput le probeze si sa le ciupeasca si apoi a trasat cateva linii dure cu limba lui peste ele si prin crepatura dintre ele.
“Ooooohhhhhh…” a gemut Diana atunci cand limba lui a gasit clitorisul ei iarasi. Nicolae deja putea sa isi dea seama ca superba blonda se apropia destul de aproape de un orgasm.
Apoi, soldurile ei au inceput sa se miste tot mai mult pe capul lui in timp ce ea lasa sa ii scape un geamat ascutit si s-a zdrobit puternic in limba lui insistenta. Picioarele ei s-au tensionat si coapsele ei s-a plesnit delicios de obrajii lui. Apoi trupul ei a inceput sa se cutremure si sa se infioare si sa tresara cand dintr-o data un torent de crema groasa si fierbinte a ejaculat afara din pasarica ei direct pe barbia si gatul ei.
In timp ce ea trecea dincolo de culme, Diana a eliberat tubul lung si gros, dar inca moale a lui Nicolae afara dintre buzele ei si a lasat un tipat lung si parca al cuiva care este supus celei mai placute torturi. Fiori de excitare s-au rupt prin intregul ei trup in timp ce socuri electrice de placere s-au intins din pasarica prin tot trupul ei, facand-o sa aiba spasmuri si sa se cutremure si sa elibereze raulete groase si delicioase de crema. Acea crema in curand a acoperit tot chipul lui.
Dar lui Nicolae nu ii pasa. Iubea cand superba lui sora facea asta. Chipul lui era acoperit aproape in intregime cu sucurile ei aromatice in timp ce soldurile ei tresareau in sus si apoi se tranteau puternic pe gura lui, si apoi freca pasarica ei direct peste barbia si nasul si limba lui. Aceasta flavoare puternica care iesea din nectarul ei era asa de placuta incat a pus stapanire pe toata fiinta lui atunci cand o inhala adanc prin nasul lui.
Impingand limba lui adanc in pasarica spasmica a Dianei, el putea sa simta cum peretii tunelului ei se cutremurau si se inclestau de limba lui adanc infipta. Si apoi, superba blonda iarasi a explodat si cand a simtit ca climaxul ei se domolea, el iarasi ataca clitorisul ei cu o vigoare renascuta trimitand-o in scurt timp intr-un alt climax. Si apoi iarasi cand climaxul ei se domolea, iarasi ataca si in scurt timp, superba blonda iarasi se cutremura peste tot intr-un alt orgasm si mai ravasitor. Nicolae a continuat revansa asupra ei mult timp. Ca sa ii plateasca pentru faptul ca l-a trezit. Intr-un final, superba blonda pur si simplu tremura de la extenuare si practic se ruga de el sa se opreasca.
Intr-un final, fiindu-i frica ca e prea mult pentru superba blonda de la faptul ca inima ei parca pompa cu foarte multe batai pe minut, Nicolae si-a usurat limba afara de la clitorisul ei scurcicuitat si din pasarica ei care in aceste momente practic se revarsa la greu. Cazand deasupra lui Nicolae ca un burete imbibat cu apa, Diana statea acolo gafaind dupa o gura de aer ca dupa un maraton de multi km.
Dupa cateva clipe lungi, superba blonda si-a revenit indeajuns demult sa se tarasca de pe Nicolae si sa cada pe pat langa el, extenuata. Inca stand intorsi pe pat in acel saizecisinoua, Diana a observat ca sarpele acela urias al fratelui ei statea semierect si intins dealungul coapselor lui musculoase. Chiar daca a prins ceva muschi si o parte din taria lui, inca nu era indeajuns de erect in timp ce inca statea ca un tub lung si gros si moale dealungul coapselor lui si cu un ochi care se prelingea direct in varf.
Aruncandu-si privirea in jos peste trupul ei inspre picioarele ei frumos tonifiate, Diana a observat ca coapsele ei interioare inca pur si simplu se cutremurau de la orgasmele avute mai devreme si erau imbibate cu un strat de crema care a fost ejaculata din pasarica ei in timp ce exploda. Aruncandu-si privirea inspre chipul ranjitor al lui Nicolae, ea a observat ca si acesta sclipea de la umezeala cu care era acoperita.
“Maica maiculita, fratioare, dar ce te-a apucat?” a gafait Diana, intinzandu-se in jos la penisul lui semierect si l-a ridicat in aer.
“Razbunare ca nu mai lasat sa dorm…” a ranjit inapoi la ea, odihnind capul lui pe o mana in timp ce o privea inapoi.
“Ehhhhh… lasa ca nu te-ai suparat asa de mult…” a zambit Diana inapoi, inca rasufland greoi dupa ce a patit mai devreme.
“Nu ma plang, n-ai frica!” a ras el.
“Nici o grija… am si eu o recompensa… in special atunci cand vad ceva asa de mare ca asta!” a chicotit Diana.
Aducand penisul lung si gros al fratelui ei inapoi la buzele ei, ea se tinea de coloana lui groasa. Il strangea si a observat cum un alt picure mare si curat ca lacrima s-a prelins afara din gaurica din varful capului lui purpuriu. Apoi un alt picure, in curand formand un sirag de lichid clar ca lacrima se prelingea afara si apoi direct pe abdomenul foarte frumos al fratelui ei. Lasa in urma lui un fir lung si lichid care conecta capul penisului de abdomenul lui.
Usurand limba ei afara printre buzele ei suave, ea tachinator a lins acei picuri de presperma direct in gura ei si apoi chiar a facut un show foarte excitant atunci cand i-a inghitit. Apoi, in timp ce Nicolae privea foarte excitat si cu anticipare, ea si-a inchis ochii si a adus capul penisului direct pe buzele ei. Deschizand gura, ea incet a alunecat buzele in jos peste capul purpuriu si umflat al penisului lui. Capul acela bulbos si mare umplea gura ei pe masura ce buzele ei alunecau in jos si apoi s-au strans ca un inel imprejurul coloanei la cativa cm mai jos de coroana penisului. L-a tinut asa pentru cateva secunde lungi, doar sugand capul sau fugarindu-si limba peste cap. Dupa aceasta acomodare, Diana a luat penisul lui si mai adanc in caldura dogoritoare a gurii ei umede, scotand sunete ascutite in timp ce il sugea tot mai departe in gura si apoi gatul ei.
In timp ce mentinea penisul lui in gura ei, Diana putea sa simta cum devenea tot mai mare si mai lung si puterea revenea tot mai repede in el. Cupand bilele lui in palma mainii ei fierbinti, ea le-a strans si tragea de ele in timp ce penisul lui continua sa se umfle si mai mult si sa devina tot mai tare. Aproape ca i-a venit sa chicoteasca atunci cand a auzit cum capul lui Nicolae a cazut inapoi pe pat si s-a lovit de capataiul patului, el scotand un “Auch” audibil.
Bucurandu-se enorm de senzatia data de buzele surorii lui care lucrau asa de placut asupra penisului lui, Nicolae si-a mutat o mana intre picioarele ei. Si cand a facut asta, a simtit cum ea le-a desfacut automat.
Stand intinsa cu un picior lungit pe pat, ea a indoit celalalt picior la genunchi si a odihnit talpa direct pe genunchiul piciorului intins. Proband umezeala dintre picioarele ei, Nicolae repede a gasit intrarea imbibata de la intrarea in pasarica ei cu doua degete. Impingand degetele lui direct in tunelul inclestat al pasaricii ei, Nicolae a auzit cum superba lui sora a lasat sa ii scape un murmur usor din prejurul penisului lui in timp ce continua sa il suga si mai adanc in gura ei.
Indoind putin degetele lui direct in pasarica surorii lui, Nicolae a inceput sa caute punctul G. In scurt timp a gasit o portiune mai crestata si a auzit un murmur scapand din prejurul penisului lui in timp ce respiratia ei fierbinte incalzea si mai mult saliva care se fugarea in jos pe coloana lui. Fugarind buricele celor doua degete inainte si inapoi peste punctul ei G, Nicolae a simtit cum si ea raspunde pentru ca a inceput sa se impinga inainte si inapoi pe degetele lui.
Apoi, in timp ce futea cu degetele pe sora lui si ea lacom devora penisul lui care se umfla pe fiecare secunda care trecea, Nicolae a observat ceva miscare cu coltul ochiului lui. Intorcand capul, el a observat-o pe iubitalui cum se sprijinea de pragul usii si ii privea.
Parul ei parea uscat de curand si putin fard era aplicat pe obrajii ei. Buzele ei pareau sa aiba deasemenea niste ruj extrem de rosu si foarte sexy aplicat care se potrivea destul de bine cu imbujorarea din obrajii ei. Ochii ei verzi erau foarte frumos scosi in evidenta cu ceva fard de ochi care era aplicat ca o umbra imprejurul lor. Sclipirea aceia de acolo era foarte sexy si spunea multe. Parul ei negru curat sclipea in lumina soarelui care inca mai era pe cer cam de treisferturi si intra direct printr-o fereastra. Parul ei cadea asa de excitant in valuri pe umerii ei pana aproape de semisferele pline si ferme ale sanilor ei. Nasturii umflati care erau in mijlocul sanilor erau tari si o aureola perfect rotunda ii incercuia.
Lasand ochii lui sa calatoreasca in jos pe trupul ei frumos curbat in toate locurile si foarte bine tonifiat, Nicolae a observat ca singura podoaba era o pereche din cei mai sexy si roz bikini care i-a vazut vreodata. Erau asa de superbi si de bine mulati pe trupul ei incat putea sa observe foarte bine pubisul ei direct prin materialul subtire. Avea un Y asa de superb acolo incat putea oricand sa apara in orice revista de barbati. Snurul elastic care era foarte excitant trecut peste marginile soldurilor ei si marginile dinspre picioare erau impodobite cu un fel de snururi roz. Privind mai atent, putea sa observe ca labile ei netede ieseau foarte frumos in evidenta prin crepatura bikini-lor care se fugarea printre picioarele ei. Degetele ei se fugareau senzual prin centrul despicaturii bikini-lor, masand incet si tachinator labile ei si prin crepatura dintre ele.
Si apoi avea niste pantofi cu toc foarte inalt care au aparut in fata ochilor lui atunci cand a facut un pas de langa usa. Miscandu-se cu gratia unei tigroaice la vanatoare, ea incet a pasit inspre pat si intr-un mod foarte seducator ea isi rotea soldurile ei perfecte cu gratia unui supermodel. Intregul ei trup era o pictura de poezie in miscare in timp ce pasea inspre pat.
Nicolae nu putea sa isi ia ochii de la Codruta in timp ce intr-un final s-a oprit langa pat si si-a aruncat privirea in jos la el si Diana. Nu parea sa o deranjeze pe Diana ca prietena ei era inapoi in camera pentru ca a continuat sa slurpaiasca si sa linga la penisul aproape erect al fratelui ei.
Intrebandu-se ce avea de gand sa faca Codruta, Nicolae a privit cum superba lui iubita a ridicat un genunchi pe pat si incet s-a tarat pe el. Nicolae a observat ca sanii ei mari se zgaltaiau foarte fermi pe pieptul ei atunci cand s-a aplecat si s-a asezat in maini si genunchi.
Cu sanii ei zgaltaitori miscandu-se fermi pe pieptul ei, balanganindu-se ca niste bureti uzi, ea s-a tarat inainte pe pat inspre el in maini si genunchi. Apoi chipul ei era direct deasupra lui si il lasa in jos peste el. In timp ce Nicolae statea acolo si o privea pe Codruta prin niste ochi sclipitori, dintr-o data a simtit buzele ei moi si suave cum s-au lipit de ale lui. Pe loc a simtit cum un sarut incepe si limba ei intra in gura lui si incepe sa se dueleze cu a lui. Dar sarutul nu a durat decat cateva clipe pentru ca focoasa bruneta si-a retras buzele si a inceput sa aplice saruturi usoare in sus pe obrazul lui si apoi mai sus pe ochii lui inchisi. Putea sa simta respiratia ei fierbinte direct pe pielea lui in timp ce buzele ei incet se miscau peste chipul lui.
Intr-un final, buzele ei s-au ridicat de pe chipul lui si Nicolae si-a deschis iarasi ochii. De data asta, ochilor lui li s-a prezentat o noua priveliste, niste sani foarte fermi, plini si rotunzi care pluteau direct deasupra chipului si buzelor lui. Apoi, sfarcurile acelea care erau asa de sexy pe aureolele ei incet cu incetul au inceput sa se intareasca si sa se indrepte direct spre buzele lui asteptande. Atunci cand sfarcul ei s-a frecat direct prin crepatura buzelor lui, el si-a deschis gura si a inchis buzele imprejurul acelui nasture tare. Gentil a supt, a ciupit acel mugure cu buzele lui si il tachina cu limba sfichiuind-o peste tot si usor ii tragea in jos cu dintii lui.
Stupefiat, Nicolae nu a stiut cat timp iubita lui l-a lasat sa o tachineze in acel fel si sa se joace cu sfarcul ei, dar dupa cateva clipe lungi de astfel tratament ea s-a ridicat si a tras sfarcul afara din gura lui.
Nicolae a simtit cum genunchiul ei s-a frecat de soldul lui si apoi a privit cum Codruta a ridicat un picior lung si foarte frumos tonifiat in aer si l-a aruncat peste el. Incalecandu-l, ea si-a lasat genunchiul inapoi jos pe pat langa umarul lui. Acum, amandoi genunchi erau lipiti de umerii lui si pasarica ei era exact deasupra pieptului lui. Privind hipnotizat direct la pasarica ei expusa, el a observat ca labile ei erau acoperite cu un strat subtire de excitatie din floarea ei.
Tarandu-se mai in fata spre capataiul patul in maini si genunchi, ea s-a miscat in fata pana cand labile ei fierbinti ieseau in evidenta prin deschizatura bikini-ului exact deasupra gurii lui. Intinzandu-se in sus, Nicolae gentil s-a inclestat de semisferele rotunde si ferme ale fundului ei si incet a fortat pasarica ei mai aproape de buzele lui. Un murmur moale a scapat de la Codruta in timp ce el si-a insurubat limba si a fugarit-o in jos peste materialul care acoperea exact crepatura pasaricii ei.
Foarte bucuros de gustul picant si placut al ramasitelor ei, Nicolae a tras materialul la o parte si, dupa ce si-a intarit limba, incet a usurat-o in stramtul canal al pasaricii ei. Cand a facut asta, el a simtit cum ea si-a strans pasarica imprejurul limbii lui in timp ce tot mai mult din nectarul ei se prelingea jos in gura lui.
Soldurile Dianei incepeau sa se miste mai mult in timp ce Nicolae isi futea degetele in si in afara pasaricii ei imbibate. Buzele ei, deasemenea se miscau in sus si in jos pe penisul lui cu o vigoare si mai mare, incercand sa indese si mai mult din penisul lui in gatul ei. Deja demult l-a inghitit de tot, dar acuma il futea doar cu gura. Il inghitea din cand in cand pana la baza, nasul ei razuindu-se direct de pubisul lui. Apoi iarasi ii sugea doar capul si cativa cm si amandoua maini practic il masturbau foarte salbatic, incercand sa scoata o alta incarcatura cremoasa din bilele lui.
Soldurile Codrutei se ondulau incet inainte si inapoi in timp ce isi freca clitorisul si crepatura dintre labii dealungul limbii intarite a fratelui ei. Creierul lui Nicolae era o tornada datorita tuturor stimularilor din prejurul lui. Trupurile lor erau contorsionate foarte ciudat si se agitau pe pat ca niste luptatori intr-un circ de curiozitati, fiecare incercand sa il puna pe celalalt la pamant si sa fie incoronat invingator.
Fara mila, Nicolae ataca pasarica si clitorisul Codrutei cu limba lui si putea sa vada muschii foarte frumos conturati de pe abdomenul ei cum incepeau sa se tensioneze si inclesteze in timp ce scotea pe buze niste gemete usoare si isi zdrobea pubisul puternic pe gura lui. Apoi Nicolae a simtit-o pe Diana ca se ridica de la penisul lui care in aceste momente era tare ca piatra si apoi isi retrage pasarica din degetele lui. Viziunea lui era blocata de trupul Codrutei si el nu putea sa vada ce vroia sa faca Diana, dar a simtit cum patul se cutremura atunci cand ea a lasat sa ii scape un gafait. Apoi a simtit picioarele ei frecandu-se de soldurile lui in timp ce il incaleca.
Intinzandu-se printre picioarele ei, Diana a pus stapanire pe penisul lui si l-a dus exact sub crepatura dintre labile pasaricii ei fierbinti. Tinandu-se de coloana lui de granit, ea repede si-a lasat soldurile mai jos si a pozitionat capul purpuriu si acoperit de saliva intre labile imbibate cu sucurile ei, exact la intrarea in tunelul ei. Apoi, tragand aer adanc in piept si un gafait puternic, ea s-a trantit in jos si pasarica ei a consumat toti cei douazecisicinci de cm ai penisului lui dintr-o miscare constanta si ferma in jos, pana la baza.
“Uuuuuuunnnnnhhhhhhh…” a gemut ea puternic, zvarcolindu-se si zdrobind clitorisul ei pe pubisul lui si miscandu-se in cercuri mici, facand ca penisul lui urias sa se roteasca ca un tub peste tot in tunelul ei stramt.
Miscarile soldurilor Codrutei devenea tot mai frenetice si agitate in timp ce se zdrobea din ce in ce mai tare in barbia si gura lui. Apoi degetele ei s-au infasurat prin parul lui si unghile ei s-au inclestat puternic in scalpul lui si tinea fata lui puternic presata intre coapsele ei. Ea in mod furios isi futea pasarica si clitorisul in limba si gura lui. Gafaieli si sunete inteligibile ieseau din gura ei in timp ce incepea sa se incordeze si muschii ei sa se tensioneze tot mai tare.
Dintr-o data, intregul ei trup a inceput sa se serpuiasca si sa se cutremure incontrolabil si si-a aruncat capul pe spate si a lasat un tipat primal sa iasa dintre buzele ei suave. Inclestandu-si degetele in fesele cutremurande ale fundului ei, Nicolae a tras-o puternic pe gura lui si a atacat clitorisul ei foarte viguros. Dintr-o data, o crema groasa si fierbinte a inceput sa improaste afara din pasarica ei si sa aterizeze pe buzele si barbia lui in timp ce orgasmul focoasei brunete a pus stapanire pe trupul ei.
Cu tipatul iubitei lui inca sunand in urechile lui, Nicolae a simtit cum pasarica surorii lui a inceput sa alunece in sus si in jos pe penisul lui intr-un ritm care crestea de la o clipa la alta. El putea sa o auda pe Diana cum respira in gafaieli tot mai rapide in timp ce frenetic isi pompa pasarica in sus si in jos pe coloana lui tare ca piatra.
Chiar si in timp ce orgasmul Codrutei se domolea si devenea tot mai invizibil pe buzele lui, Nicolae putea sa simta ca Diana era si ea destul de aproape sa treaca si ea peste acel hop numit climax. Apoi, cand Codruta si-a ridicat pasarica de pe buzele lui imbibate cu sucurile ei, Nicolae a simtit-o pe Diana cum isi indeasa unghile ei puternic in pieptul lui in timp ce il calarea in cel mai salbatic mod posibil. Acuma ca putea sa o vada, el putea sa admire cum semisferele sanilor ei saltau ca un jeleu in sus si in jos pe pieptuil ei. Era o sclipire salbatica si primordiala in ochii ei albastrii care ii spunea lui Nicolae ca superba lui sora se apropia de un alt orgasm ravasitor.
Apoi a observat cum isi inchide ochii foarte tare si capul ei cade inapoi pe spate si incepe sa se cutremure si sa se serpuiasca ca un sarpe decapitat. Pasarica ei stramta s-a inclestat puternic imprejurul penisului lui adanc infipt in timp ce se zdrobea puternic de pubisul lui. Rauri de transpiratie se prelingeau in jos pe trupul ei, fugarindu-se in jos pe sanii ei zgaltaitori, peste sfarcurile ei pline si apoi picurau direct jos pe pieptul lui in timp ce el isi plonja penisul cat mai adanc in pasarica ei.
Nicolae putea sa simta muschii puternici ai vaginului ei cum se inclestau furios dealungul penisului si practic il sugeau in ea ca un aspirator si singurul lucru care Nicolae putea sa il faca e sa o lase sa isi calareasca orgasmul pe el. Si dupa clipe bune in care s-a zvarcolit salbatic acolo deasupra lui, mulgand penisul lui, incercand sa il faca sa...



    Login