Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 50
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3184 ori - Nota 7.38 (8 voturi)
Capitolul 58

15 iulie 2005 – vineri

“Buna, amiga!”
“Diana?”
“Cine altcineva… ce mai invarti?”
“Am o lene in fizic de nu te vezi…”
“Lene sau excitare?”
“Hahaha… ce comica esti…”
“Cum iti place tie…”
“Aham…”
“Auzi… asa sunt si eu… si nu ne-am vazut de ceva timp… ce zici… ai chef?”
“Hmmmmm… credeam ca te-a convins Nicolae sa nu mai vorbesti cu mine deloc…”
“Hei… asta e treaba voastra… nu ma bag in certurile voastre… dar nu m-as mir ca in scurt timp… totul sa fie in regula intre voi doi…”
“Din pacate asta e finala… s-a terminat intre noi doi si cu asta am spus totul…”
“Pe bune… chiar care e faza? Va stiam un cuplu asa de inchegat… sincer… chiar eram geloasa pe voi cand va vedeam cat de indragostiti erati… si dintr-o data asta…”
“Auzi… nu discut… e ceva personal… si ne-am inteles… nu discutam cu nimeni de asta… atata timp cat el nu isi incalca cuvantul… nici eu nu o fac…”
“Serios de nu… dar sunt asa de curioasa… nici unul nu ziceti nimic…”
“Pe bune… nu vreau sa discut…”
“Bine bine… dar asta nu inseamna ca noi doua nu mai vorbim… nu?”
“Atata timp cat nu aduci vorba de Nicolae… totul e in regula…”
“Ok… atunci ce zici… ai chef de ceva intre noi doua…”
“Hmmmmm… esti singura acasa?”
“Oooohhh… da… Emil a plecat de vreo saptamana la Cluj… vine poate saptamana viitoare… cred… Nicolae in sfarsit si-a gasit un apartament al lui… si sunt singura pentru tot weekendul… ma gandeam… poate stai cu mine…”
“Mmmmm… suna interesant…”
“Deci te astept… sau imi fac alte planuri?”
“Pe la cinci trec pe la tine sa mai povestim… una alta… si apoi mai vedem…”
“Ok… te astept… sti tu cum…”
“Tu pizda… vrei sa nu mai pot munci nimic azi?”
“Hihihihi… pussy acolo jos…”
“Si eu… paaaaa…”

**********

Creierul ei deja incepea sa sfaraie de la excitare in timp ce Codruta pasea pe holul vilei Dianei. Inima ei deja incepea sa bata tot mai repede pe masura ce se apropia tot mai mult de usa unde era sigura ca Diana o astepta. Deja putea sa auda scartaieturile patului din spatele unei usi intredeschisa. Wooow, deja a inceput, si fara ea.
Era poate dupa cinci. Cand a primit un telefon de la Diana azi dimineata, tocmai a ajuns la servici si isi bea cafeaua. Chiar nu se astepta la acest telefon de la sora fostului ei iubit. Dupa despartirea de Nicolae, se astepta ca Diana sa nu ii mai vorbeasca deloc. Era pana la urma sora iubitului ei… fostul iubit mai exact. Si la cat de apropiati erau cei doi, se astepta ca si cea mai buna prietena a ei sa ii ia apararea fratelui ei. Dar apoi, dupa discutia avuta cu cea mai buna prietena a ei si i-a explicat de ce a sunat-o, pe loc a inceput sa se imbujoreze si sa se infierbante pe interior.
Cand a iesit de la servici, a facut o oprire pe acasa sa se schimbe, si apoi, dupa ce i-a lasat un mesaj geamanului ei ca a plecat pana la o prietena, nespecificand care, s-a indreptat spre vila Dianei. Relatia lor a devenit una foarte… nici nu stia cum sa o numeasca… nu stia ce se va intampla pe viitor, dar pe moment iubea enorm de mult asta. Si nu vroia sa o schimbe cu nimic in lume.
Pe Nicolae l-a iubit enorm de mult si era foarte sigura ca il mai iubea si acum. Dar din momentul cand practic a prins-o cu geamanul ei in pat, gafaind deasupra lui, parca ceva s-a rupt intre ei. Cand s-a reintors de la Timisoara, practic apartamentul era gol, toate lucrurile lui disparand. Si apoi, telefonul ala care l-a primit dupa de la el, a fost unul scurt si la obiect. In cateva cuvinte, practic lumea ei s-a terminat. Nu a jignit-o sau asa ceva. I-a zis doar cateva cuvinte din care a reiesit clar ca stia ce se intapla intre ea si geamanul ei si ca totul s-a terminat intre ei. L-a rugat sa nu zica la nimeni nimic pentru ca viata ei va fi distrusa. Ce a… stupefiat-o… au fost urmatoarele lui cuvinte care si acuma mai sunau in mintea ei. “Ne vedem cand egalez scorul!” La ce s-a referit, atunci pe loc nu a inteles. Dar in timp, nu stia de ce, dar incepea sa banuiasca.
Si acuma… telefonul asta de la Diana. Era intr-un fel foarte excitata pentru o alta intalnire dinaia… intre ele. Atingerea superbei blonde era ceva extrem de placut pentru focoasa bruneta si iubea fiecare clipa petrecuta in acelasi pat cu prietena ei… la fel de mult ca cele petrecute impreuna cu Nicolae… si aproape la fel de mult ca cu geamanul ei. Inca mai avea cheia primita de la prietena ei mai demult cand a inceput relatia lor si a folosit-o. Dupa ce a descuiat usa, a strigat-o pe prietena ei. Dar nu a venit nici un raspuns. Pe loc, mintea ei s-a fugarit inspre cateva dati anterioare cand practic doar se furisa in vila acesteia si apoi in sus pe scari, pana in dormitorul Dianei, unde aceasta o astepta pregatita.
Repede a urcat la etaj. Ajungand pe la mijlocul coridorului, parca auzea ceva. Sunetele erau dintr-o data prea familiare si veneau din partea mai indepartata a vilei unde era camera de oaspeti. Cu cat se apropia mai mult, cu atat le auzea mai clar. Sunetele erau ritmice, punctuate ocazional de un mieunat jos, gutural. In liniste a pasit mai departe pe coridor. Presiunea sangelui era in crestere, inima Codrutei parca batand la toba, in timp ce se furisa in jos, inspre capatul holului.
Sunetele emanau din camera de oaspeti. Putea sa auda scartaitul ritmic al patului si o femeie gemand in clara placere.
Dormitorul era la capat, in partea dreapta a coridorului. S-a furisat pana la usa dormitorului, tinandu-si corpul cat mai aproape de perete. S-a uitat din colt in dormitorul liber. Usa era intredeschisa. Si cand a vazut cine era acolo… a ramas incremenita.
Nicolae si Diana erau pe pat, goi pusca, facand sex. Diana era pe spate, picioarele larg deschisa, coapsele impinse pana pe pieptul ei si tinute de Nicolae pe umeri care era deasupra ei. Capul ei se rotea dintr-o parte in alta, ochii inchisi in extaz in timp ce ea gemea de placere. Nicolae era aplecat inainte peste ea, tinandu-se doar in maini, manandu-si coloana lui de granit adanc in pasarica ei. Picioarele ei erau in partea exterioara a mainilor lui inspre umerii lui, pasarica ei era umeda si larg deschisa, in timp ce o futea puternic si repede cu unealta lui gigantica.
Codruta a ramas fara respiratie, vazand cum iubitul ei o fute foarte bine, foarte, foarte bine pe sora lui. Dintr-o data era nervoasa si excitata si nu stia ce sa faca. Pe ea niciodata nu a futut-o asa de fioros si de puternic si de tare si de viguros.
Codruta a stat acolo, holbandu-se la ei, in timp ce iubitul ei isi pompa monstruozitatea in pasarica inundata a Dianei. Penisul lui era lung si pe deasupra si foarte tare in timp ce isi mana membrul ala gros adanc in ea, impingand in pasarica ei, scufundandu-se pana la baza. Umezeala ei stralucea de pe monstrul lui gros in timp ce pompa in si-n afara pasaricii ei. Din pozitia ei, Codruta putea sa vada cum penisul iubitului ei largea la limitele pasarica Dianei in timp ce intra in ea. Odata si incaodata futea penisul lui adanc in sora lui, in blonda asta superba pe care o cunostea asa de intim de aproape un an, pompand adanc si pompand, pompand, dandu-i fiecare cm din lungimea si grosimea lui.
Diana entuziasta primea monstrul acela in ea, luandu-l adanc in pasarica ei, miscandu-se odata cu el, returnand pomparile lui, bucuroasa muncindu-si pasarica pe penisul lui gigantic. Se pare ca Diana iubea asta la nebunie, pasarica ei se revarsa cu sucurile ei in timp ce acel penis mamut al lui umplea pasarica Dianei odata si incaodata, deschizand-o foarte tare si umpland-o dincolo de toate limitele ei, penetrand-o asa de adanc.
Se pare ca Diana iubeste sexul puternic, s-a gandit Codruta. Codrutei place sa fie fututa puternic cu un penis intarit si puternic si isi dadeam seama ca si prietenei ei ii placea exact ceea cei placea ei. Diana gemea si gafaia si suspina, sucurile ei curgand din pasarica ei, in jos pe crepatura fundului ei. Isi arunca si se agita in Nicolae, luand monstrul lui adanc in ea pana la cele mai neexplorate adancituri ale pasaricii ei. Zdrobindu-se de baza penisului lui si plangand afara placerea ei in timp ce el pompa adanc in ea.
Codruta era hipnotizata de aceasta priveliste a iubitului ei cu acel monstru de penis invadand pasarica surorii lui. Privea cum el plonja membrul lui gros adanc in pasarica Dianei, largind-o, umpland-o pana la refuz, apoi scotand-o, umeda cu sucurile ei, numai ca sa mai plonjeze din nou, conducand adanc in pasarica ei lacoma. Odata si incaodata Nicolae si-a impuns penisul lui gras in ea in timp ce Diana dornica se deschidea pentru el, luand toti cei douazecisicinci de cm de mandrie barbateasca groasa adanc in pasarica ei fierbinte si stramta.
Codruta devenea excitata privind pe Diana cum era fututa in acest mod de Nicolae. I-a privit si un sfert de ora si pasarica ei era imbibata de sucurile ei in timp ce il privea pe iubitul ei futand monstrul acela gros cu o nevoie salbatica.
Diana era in extaz, apropiindu-se de orgasmul ei, agitandu-si capul dintr-o parte in alta, parul ei blond platiniu zburand odata cu intoarcerile capului ei prin aer. Corpul ei era imbibat de transpiratie pasiunii ei in timp ce ea isi arunca soldurile in sus, luand toata lungimea lui adanc in ea. Pasarica ei era ravasita si umeda, revarsand afara umezeala ei si facand sunete perverse in timp ce Nicolae isi pistona penisul lui adanc in ea. Diana plangea si striga “Oh, Da! Oh, da! Oohh, da! Nu te opri! Nu te opri! O sa vin! O sa-mi dau drumu! Viiiiiiiiinnnnn!”
Nicolae isi conducea unealta tare si adanc in pasarica Dianei in timp ce incepea sa aiba un orgasm. Diana era in delir, strigand cat o tineau puterile “Ohh. Daaaa! Ohhhhh, daaaaaa! Ahhhh! Ahhhhhhh! Daaaa! Ohhhhhuuuuunnnggghhhhh! Ohhh, da! Da! Da! Fute-ma! Fute-ma!” Nicolae fara mila isi mana masivul lui penis adanc in pasarica Dianei, ravasita la maxim, pompand monstrul lui tare ca piatra adanc in pasarica ei cutremuranda. Diana isi dadea drumul la nesfarsit, tipand, plangand, zvarcolindu-se, practic aruncandu-si pelvisul in sus in timp ce de nenumarate ori Nicolae isi mana unealta in adancurile pasaricii ei, cauzand val dupa zdruncinor val de orgasm. Diana scotea niste sunete guturale animalice in timp ce el o tinea de solduri, futand toata lungimea si grosimea lui adanc in pasarica ei spumeganda. Diana primea ce Codruta niciodata nu a primit, orgasm multiplu, pasarica ei pulsa, se contracta, sugea si mulgea penisul lui urias in timp ce o futea fara oprire. Diana gemea fara oprire, aruncandu-si capul dintr-o parte in alta, delirand in orgasmele ei pentru minute bune, iar el continua sa o pompeze cu tot ce avea.
In timp ce o privea pe prietena ei cum isi ardea toate sigurantele, Codruta a fost uimita de intensitatea orgasmelor ei. Isi dadea drumul avand orgasm dupa orgasm si strigand ca Nicolae sa o futa si mai tare si mai repede si mai adanc. Codruta era muta cum pasarica Diana se largea sa acomodeze acea grosime, acceptandu-l, inghitindu-l complet, inconjurandu-l, luand acea lungime a lui Nicolae si grosime adanc intre straturile ei stramte. Zona din jurul pelvisurilor lor era imbibata cu umezeala ce curgea din pasarica Dianei. Codruta era uimita cum Nicolae putea sa mentina si sa-si conduca penisul lui urias adanc in pasarica ei, la nesfarsit, pompand, scufundand, facand-o pe Diana sa strige din toata inima in timp ce un nou climax si inca unul si inca unul exploda in ea. Pasarica ei pulsa si se cutremura, raspandind umezeala ei in timp ce Nicolae pur si simplu isi pistona masivitatea adanc la infinit in Diana, facand-o pe Diana sa aiba multiple, zguduitoare orgasme.
In curand Nicolae si-a incetinit ritmul pana cand isi pompa penisul lui tare ca piatra lenes in si-n afara pasaricii ravasite de sub el si Diana parca isi mai revenea putin din orgasmele ei. Diana era la fel de moale ca o carpa si respiratia ei isi revenea in ragusite si gafaitoare suspine. Inca mai gemea cand ultimul orgasm s-a raspandit prin corpul ei. Nicolae atunci incet a alunecat monstrul lui foarte adanc si complet in pasarica Dianei, facand-o sa geama tare de placere. In acea pozitie, pelvis la pelvis cu tot acel sfert de metru de penis scufundat complet in ea, Nicolae si-a intins mana dreapta sub Diana si in jurul mijlocului ei, ridicand-o si tinand-o in timp ce el se intorcea pe spate.
Diana acum era pe toata lungimea deasupra lui Nicolae cu monstrul lui inca adanc penetrand in pasarica ei. Codruta a observat acum ca si el nu era mai inalt ca Diana, pareau sa fie cam de aceasi inaltime. Codruta era pur si simplu stupefiata si intrigata de felul cum se comportau cei doi. Niciodata in viata ei nu ar fi crezut ca Nicolae si Diana vor face asa ceva. Niciodata nu ar fi crezut ca ii va vedea pe cei doi intr-o astfel de pozitie, niciodata nu a crezut ca va vedea vreodata incest de orice fel, niciodata nu a crezut ca va privi un astfel de act cu atata pasiune, niciodata nu a crezut ca ii va placea ceea ce vede. NICIODATA NU A CREZUT CA AR VREA SA FIE IN LOCUL DIANEI. Asa era de excitata.
Diana s-a impins in sus intr-o pozitie sezanda, aplecandu-se putin in fata, tintuindu-se cu mainile ei de pieptul lui. Diana si-a dat capul pe spate si a plans de placere cand s-a aplecat inapoi si sa scufundat in jos pe masivul lui penis, corpul ei inca cutremurandu-se in orgasm, pasarica ei inclestandu-se si contractandu-se in jurul masculinitatii lui intarite umpland-o asa de complet.
Dupa ce orgasmele ei s-au mai domolit putin, incet, Diana a inceput sa il calareasca, ridicandu-se usor de pe erectia acea gigant, apoi alunecand inapoi in jos, luandu-l adanc in pasarica ei, zdrobindu-se jos pe el, mulgand penisul lui minunat.
“Ooooh, da” a plans Diana. “Pula ta e asa de mare! E asa de… bine!” Gemea Diana moale cu capul aruncat inapoi in timp ce gentil calarea acel penis monstru. Se ridica putin, poate vreo cinci cm din membrul lui gros retragandu-se din pasarica ei inundata, apoi se trantea jos cat putea de tare pe el, jubiland in adancimea in care el o penetra, gemand de la excuizita placere care monstrul lui i-o dadea. Pentru un timp indelungat l-a calarit asa, fiind fututa si futand asa de adanc si de complet incat totul era incredibil.
In timp ce o privea pe Diana calarind monstruozitatea lui Nicolae, Codruta si-a dus o mana sub mini-ul ei si a inceput sa-si maseze pasarica. Vazandu-l pe iubitul si prietena ei asa dusi de val, asa intoxicati de sex, asa preluati de pofta lor trupeasca si de o pasiune animalica a excitat-o cum nu a mai fost niciodata.
Ritmul Dianei a crescut. Pomparile ei inca mai erau scurte, dar acum mai repezi, mai insistente.
Nicolae se intindea in sus, cupand sanii fermi ai Dianei in mainile lui, degetele lui ciupind sfarcurile ei erecte in timp ce isi pompa granitul adanc in sus in pasarica aceia umeda in timp ce ea se trantea cu toata forta in pelvisul lui.
Sucurile Dianei curgeau afara din pasarica ei in torente. Era aplecata in fata, presand sanii ei in mainile lui Nicolae, gemand continuu in timp ce il calarea. “Oh, da! Oh, da! Oh, da, da, da! Vreau sa-ti simt crema! Vreau sa vi in mine! Oh, da, umple-ma cu pula ta, umplema cu samanta ta!” Diana gafaia in timp ce saltarile ei devenea mai lungi si mai lungi pana cand intr-un final aproape cincisprezece cm de penis gros plonja in si-n afara pasaricii ei saturate, calarindu-l fara sa-i mai pese de nimic.
Nicolae isi plonja erectia lui tare in sus in pasarica ei in timp ce Diana se trantea in jos pe el, monstruozitatea lui scufundandu-se adanc in pasarica ei stramta. Degetele de la picioarele lui incepeau sa se adune in timp ce Diana furios il calarea.
Pasarica Dianei se fremata, gigantul lui pistona in ea la nesfarsit. Ea salta deasupra lui din forta pomparilor lui, plangand de placere “Oh! OH! Oh! Oh! Oh!” de fiecare data cand isi scufunda toti acei douazecisicinci de cm pana la baza in ea. Diana nu se mai satura de acel monstru. Dintr-o data. Diana a intepenit si a strigat in timp ce avea un orgasm, apoi a zbierat si mai tare cand un climax zdruncinator a erupt din penisul lui Nicolae adanc in ea, explodand, cutremurandu-se si pulsand, pierzand un torent din samanta lui fierbinte adanc in pasarica ei, scuipand samanta lui calda in ea, spreind crema lui in cele mai adanci locasuri ale pasaricii ei. Pasarica ei se contracta, pulsa si se inclesta in jurul monstrului lui, umpland-o cu crema lui. Ejacularea lui era gigantica, penisul lui vibra, se zvarcolea, pompa torente uriase de crema in pasarica ei. Pentru mai bine de un minut Nicolae a continuat sa erupa, pompand jet dupa jet de samanta fierbinte in Diana, trimitand-o dintr-un orgasm in altul de fiecare care cand o improscare de crema erupea in pasarica ei imbibata deja cu samanta lui.
In curand s-au micsorat si intr-un final s-au oprit, Diana din nou stand moale pe pieptul lui Nicolae, cu capul langa gatul lui. Sperma izvora afara din pasarica ei in jurul grosimii lui, in jos pe interiorul picioarelor ei, curgand in jos pe bilele lui. Pubisurile lor erau imbibate cu amestecul lor. Au stat asa minute bune. Parul lung si blond al Dianei acoperind aproape tot chipul lui Nicolae, iar Diana parca saruta un loc special de pe gatul lui. Nicolae masa dea lungul coloanei Dianei, intr-un anumit loc.
In tot acest timp, Codruta ii privea cu infrigurare pe cei doi, uimita cand a vazut cum s-au comportat. Trebuia sa recunosca. Chiar daca facea ceva identic cu geamanul ei, spectacolul acesta a fost extrem de excitant si in aceste clipe il vroia enorm de mult pe iubitul ei. Dezmierdarile provocate cu mana au infierbantat-o pe Codruta asa de tare incat tot ce dorea e sa intre peste cei doi si sa-l calareasca pe Nicolae pana cand lesina de placere.
“Codruta…” a suspinat Nicolae dintr-o data, in timp ce practic se holba la Codruta cu niste ochi mari cat cepele.
In timp ce Nicolae a ramas masca cand a vazut pe noul musafir, capul Dianei s-a ridicat de pe umarul fratelui ei, trupul ei s-a pozitionat calare peste Nicolae si fundul ei atletic s-a zdrobit puternic de pubisul fratelui ei. Amandoi, cei doi de pe pat o priveau pe Codruta socati, ochii larg deschisi, chipurile incremenite intr-o masca foarte marsava cand au observat cine ii intrerupea. In special ochii Dianei au sclipit, pentru ca ea a fost cea care a invitat-o pe Codruta sa vina azi in vizita.
Intr-un final, Codruta a pasit incet in dormitor. Clapaitul tocurilor ei inalte pe podea a rupt linistea camerei in timp ce se indrepta inspre pat. Cand facea asta, a observat cum ochii lui Nicolae au cazut in jos la picioarele ei atletice, la pulpele ei nude, la coapsele ei, la mini-ul ei si l-a maieul care deabia acoperea semisferele sanilor ei, lasand o portiune destul de mare a abdomenului ei frumos sculptat la vedere. Practic, Nicolae o sorbea din priviri si parca nu ii venea sa creada ce noroc pe capul lui.
Diana era la fel, si sclipirea aceia marsava din ochii ei si zambetul acela miselesc a zis Codrutei tot ce vroia sa stie. Si apoi, in aceste momente, practic Nicolae isi avea penisul lui gigantic adanc infipt in Diana, in acea pasarica asa de stramta si comoda.
“Codruta… cum?” a suspinat Nicolae cand Codruta s-a oprit chiar langa pat, acolo unde el inca mai era adanc infipt in aceasta uniune foarte placuta.
Codruta nu a zis nimic. Doar a inceput sa traga maieul peste cap. In curand semisferele ferme ale sanilor ei erau eliberate si erau etalate in toate splendoarea lor pentru ochii celor doi de pe pat. Apoi s-a aplecat putin inspre cei doi, intr-o postura extrem de sexy si a inceput sa impinga in jos mini-ul care il purta impreuna cu bikini-ul care il avea pe dedesupt. In tot acest timp, sanii ei fermi s-au zgaltait foarte incitant pentru privirea lacoma a celor doi. Dupa ce era goala ca in ziua in care s-a nascut, avand doar acei pantofi cu toc inalt in picioare, Codruta si-a ridicat privirea inspre cei doi si a observat cum ochii lui parca erau mai mari ca cepele si nu credea ca se puteau deschide si mai tare in timp ce practic o sorbea din priviri. Ochii Dianei practic sclipeau de la pofta carnala care o simtea.
In timp ce ochii lui Nicolae se plimbau pe nuditatea Codrutei, aceasta si-a ridicat mainile in sus si a inceput sa isi fugareasca buricele degetelor peste sfarcurile ei foarte sensibile. Era asa de placut sa stea aici in pielea goala in fata iubitului ei in timp ce ochii lui intr-un final s-au mutat in jos de la sanii ei si peste abdomenul ei foarte frumos sculptat. Apoi s-au oprit la pubisul ei neted si fara nici un fir de par.
“Ma astepti pregatita… huh?” a murmurat Codruta foarte suav inspre Diana, aceasta raspunzandu-i cu un suras dinacela foarte sexy si aprobator. In timp ce zicea asta, Codruta si-a ridicat un genunchi si l-a pus pe marginea patului si apoi a inceput sa se catere pe pat. Facand o pauza pentru o clipa, a privit cum fundul foarte sexy al prietenei ei foarte tachinator s-a ridicat si incetul cu incetul, penisul urias al lui Nicolae a inceput sa iasa afara din pasarica foarte comoda a Dianei. Penisul acela era asa de lung incat Codruta l-a un moment dat a crezut ca nu se va mai opri din alunecat. Dar, intr-un final, capul acela purpuriu a aparut la suprafata si penisul lui Nicolae era de tot afara si imbibat cu sucurile din pasarica Dianei. A cazut cu un pleoscait direct in sus peste pubisul si abdomenul lui.
Dupa toti acesti ani decat o facea cu el, Codruta inca tot ramanea uimita cand vedea acea monstruozitate si pentru cateva clipe s-a holbat in jos sa il sorbeze din priviri. Cateodata se mai intreba cum a putut sa il indese atunci prima data in pasarica ei… de tot! Si ce placute au fost clipele petrecute cu el adanc in ea de atunci! Trebuia sa recunoasca, Codrut era dotat, dar Nicolae era si mai dotat. Daca se gandea bine, Codrut era mai scurt, poate ca era indoit la mijloc ca o banana, dar Nicolae era drept ca o coloana, si daca le punea unul langa altul, cu siguranta erau la fel de lungi, sigur la fel de groase. Dar ce conta, acuma nu a venit aici sa il admire… a venit sa se distreze… cu cine… nu mai conta…
Fara sa isi ia ochii de la acea creatura lunga si groasa care pulsa puternic pe abdomenul iubitului ei, Codruta si-a ridicat celalalt picior pe pat si apoi s-a tarat inspre mijlocul patului, acolo unde Nicolae statea pe spate, inca foarte uimit de aparitia ei, dar foarte bucuros ca a venit. Ridicand un alt picior in aer, Codruta l-a aruncat peste iubitul ei si incet l-a incalecat. Ea putea sa simta cum sanii ei se zgaltaiau pe pieptul lui in timp ce era aplecata peste el si isi misca trupul in sus peste trupul lui pana cand pasarica ei foarte imbibata de la excitatie era direct deasupra gigantului care era sub ea.
Aruncandu-si privirea in jos, in ochii lui Nicolae, Codruta putea sa vada cum ochii lui sclipeau cu o pofta carnala. Codruta in aceste momente nu stia ce sa zica. Practic nu stia ce sa mai zica, chiar daca vroia sa zica ceva. Asa era de excitata. Si tot ce stia in aceste clipe, era ca in curand va avea acel monstru adanc in pasarica ei…
Ridicandu-se in genunchi deasupra lui, Codruta si-a fugarit ochii iarasi in jos la coloana uriasa si lunga si groasa care era impinsa in sus, peste pubisul si abdomenul lui ca un tub lung si gros si tare. Era asa de uriasa si parea mintii ei inflamate de placere ca crestea si mai mare si mai groasa cu fiecare secunda care trecea. Parca in curand parea sa fie asa de uriasa incat sa umple toata camera cu prezenta lui. Si vroia asa de mult sa il simta adanc in pasarica ei, incat daca nu il simtea, exploda acolo pe loc…
Proptindu-si genunchi de o parte si alta a soldurilor lui, superba blonda s-a intins intre coapsele ei si a prins creatura aceia care se odihnea pe abdomenul lui. Ridicand capul pana cand era lipit de pasarica ei, l-a fugarit dealungul crepaturii dintre labile ei, pana cand a gasit intrarea in tunelul ei, apoi cu ajutorul lui, le-a deschis. In timp ce tinea coloana lui in mana ei, ea putea sa simta cat de mult era imbibat in sucurile pasaricii in care a fost infipt mai devreme. Stia foarte bine ca cu ajutorul cremei cu care era imbibat si cu sucurile copioase care se prelingeau afara din pasarica ei, penisul urias al iubitului ei va aluneca ca un cutit prin margarina adanc in pasarica ei.
Apoi a ridicat capul acela purpuriu si imbibat mai sus pana la clitorisul ei. Tinand penisul de coloana lui alunecoasa, Codruta gentil freca capul acela purpuriu direct de clitorisul ei pulsand. Exact ca de fiecare data un shoc electric s-a rupt prin clitorisul ei si a trebuit sa impinga capul acela purpuriu departe de clitorisul ei ca nu cumva sa aiba un orgasm acolo pe loc. Woooow, dar chiar ca era excitata.
Luptandu-se sa se mentina cat mai aproape de culmea orgasmica si sa nu explodeze acolo pe loc, Codruta a impins capul acela imbibat cu sucurile Dianei si ale ei in jos printre labile ei care continuau sa se prelinga si mai mult. Pozitionand capul acela purpuriu direct la intrarea in tunelul ei, ea si-a flexat picioarele si incet a inceput sa se scufunde in acea coloana de granit. Putea sa simta cum capul lui deschidea intrarea in vaginul ei, deschizand tunelul ei pe masura ce aluneca si mai adanc in pasarica ei.
Ooooooohhh, wooooow, ce mare eeeee, gandea in frenezie Codruta in timp ce capul penisului aluneca din ce in ce mai adanc in pasarica ei pofticioasa si care se inclesta pe toata lungimea lui ca o manusa medicala. Cel mai mare care l-a avut vreodata, isi zicea in sinea ei. Poate ca si Codrut avea un penis aproape la fel de mare, dar Codrut nu era Nicolae. Relatia care o avea cu Nicolae ii dadea un fior care nu l-a simtit niciodata cu alcineva, si exact asta o facea sa se simta asa de fierbinte in aceste clipe.
Si deja era plina pana aproape de limita si apoi si-a aruncat privirea in jos si a observat ca mai era inca o treime din acel enorm organ care inca mai era afara din pasarica ei. Inca si acum se intreba cum naiba putea sa ia un organ asa de masiv in pasarica ei?
Vrand sa il simta de tot adanc in ea, Codruta si-a inclestat dintii, a gafait si apoi s-a trantit in jos pe penisul lui gigantic. Si cand a facut asta, acea coloana uriasa de penis a tras clitorisul ei intarit pe interior si a inceput sa se razuiasca asa de delicios dealungul lungimii lui. Si clitorisul ei era asa de sensibil in aceste clipe cand se razuia asa de delicios de coloana lui uriasa care intra si mai adanc in pasarica ei, mai adanc decat a fost penetrata de alcineva. Apoi, dintr-o data, pubisul ei a facut contact cu pubisul lui exact in acelasi moment in care capul lui purpuriu a facut contact cu cervixul ei. Simultan, superba blonda simtea cum clitorisul ei pulsa salbatic in timp ce cavitatea pelvixului ei era umpluta cu un fior electric de placere asa de intens, asa de ravasitor, incat simtea ca va lesina de placere in orice clipa. Capul ei a cazut in jos si apoi dintr-o data intregul ei trup a inceput sa se cutremure si sa se furnice si sa intre in convulsii in timp ce pubisul ei s-a trantit iarasi de al iubitului ei. Si apoi orgasmul ei a inceput sa se umfle si sa umple tot trupul ei cu caldura lui dogoritoare si ravasitoare, imprastiindu-se in valuri din pasarica ei prin toata celulele trupului ei.
L-a luat, gandea in sinea ei in timp ce trupul ei continua sa se cutremure si sa se zvarcoleasca si infioare peste tot. A luat tot penisul lui adanc in pasarica ei. Acolo unde se potrivea la perfectie. Si se simtea asa de plina, parca el o umplea cel mai bine dintre toti barbatii cu care a fost pana acum si penisul lui era asa de tare si plin si fierbinte… uuuuuuhhhhhh…
Lacrimi de placere au inceput sa se prelinga in jos pe obrajii ei, cazand in jos pe sanii ei in timp ce ultimii fiori ai orgasmului ei au inceput sa paraseasca pasarica ei umpluta asa de delicios. Balbaind ca un copilas, ea s-a aplecat in fata si a zdrobit semisferele sanilor ei direct pe pieptul lui musculos si apoi a gasit buzele lui cu ale ei. Zdrobind buzele ei de ale lui, ea si-a fortat limba in gura lui in timp ce continua sa isi zdrobeasca pubisul de al lui. Pubisul ei era foarte neted, dar al lui Nicolae deja incepea sa aiba ca un fel de barba de cateva zile. Si acea razuire pe pielea catifelata a pubisului ei facea ca aceasta experienta sa fie si mai intensa.
Rotindu-si pubisul in cercuri mici, Crisitna putea sa simta cum penisul lui urias se freca de peretii pasaricii ei inclestate. Intr-un final, si-a ridicat buzele de pe ale lui in timp ce s-a ridicat in pozitie de drepti cu genunchii proptiti ferm deoparte si alta a soldurilor lui. Parca era intr-o transa de placere si a inceput sa isi ridice labile in sus dealungul coloanei lui uriase, scotand incetul cu incetul penisul acela care a fost adanc implantat in pasarica ei. In timp ce scotea tot mai mult din penisul lui afara, putea sa simta cum in urma capului lui purpuriu se forma ca un fel de gol de aer, capul lui comportandu-se ca un dop. Ridicandu-se tot mai sus de pe el, ea intr-un final s-a oprit cand a simtit ca doar capul lui purpuriu a mai ramas in vaginul ei. Aruncandu-si privirea la penisul lui urias, a observat cum sucurile ei copioase au inceput sa se prelinga in jos pe coloana lui uriasa. Si apoi se aduna ca o spuma delicioasa direct la baza penisului lui.
Aruncandu-si privirea in jos la iubitul ei, Codruta a observat ca el parea sa fie intr-o stare de excitatie foarte mare in timp ce doar statea acolo sub ea si o privea parca fiind intr-o transa. Alunecand pasarica ei iarasi in jos pe penisul lui, Codruta s-a intins in jos la palmele lui. Apoi, cand pasarica ei iarasi a consumat intreaga lui lungime, ea a ridicat palmele lui pana cand erau pe sanii ei zgaltaitori.
“Ooooooohhh… iubire…” a gafait Nicolae in timp ce palmele lui au inceput sa framante sanii ei.
“Da… daaa… daaaaa… iubituleeeeeeee…” a gafait Codruta, aplecandu-se in fata si lasand ca palmele ei sa cada in jos pe pat, deoparte si alta a umerilor lui. Apoi, balansand greutatea trupului ei in maini si genunchi, superba blonda a inceput sa isi miste pasarica ei fierbinte inainte si inapoi pe toata lungimea penisului lui.
Mainile lui Nicolae erau foarte ocupate in framantatul si masajul sanilor ei in timp ce sugea iar si iar si iar penisul lui pistonand cu pasarica ei fierbinte si stramta. Si totul era asa de placut si de senzational si de intens in aceste clipe incat nu stia cum va rezista sa il faca sa explodeze adanc in pasrica ei. Putea sa simta cum clitorisul ei foarte sensibil se razuia dealungul coloanei uriase a penisului lui si focoasa bruneta putea sa simta cum era ridicata iarasi in slavile placerii trupesti. Si se apropia asa de tare de acea placere ravasitoare incat nu stia cat va mai rezista.
Pe masura ce se apropia tot mai tare de culme, Codruta a simtit cum palmele lui Nicolae au parasit sanii ei si s-au infasurat imprejurul mijlocului ei. Continuand sa il calareasca pe iubitul ei, ea putea sa simta cum el si-a inclestat degetele in pielea mijlocului ei si a inceput pur si simplu sa o tranteasca puternic pe coloana lui de granit, implantand-o pe penisul lui in timp ce ea foarte viguros salta deasupra lui.
Toata asemanarea cu o futaie normala a disparut in timp ce cei doi se futeau ca niste iepuri in calduri. Sunetele obscene care se auzeau atunci cand trupurile lor se plesneau puternic unul de altul umpleau camera in timp ce continuau sa se futa foarte viguros si fara nici o opreliste. In aceste clipe, Diana era doar un observator pe pat, langa Nicolae si privea foarte excitata cum Codruta ataca foarte viguros penisul tare ca piatra al fratelui ei. Diana isi dadea seama ca Codruta era foarte aproape de o alta explozie in timp ce continua sa il futa pe Nicolae foarte salbatic, nemaipasandu-i de nimeni si nimic. Diana chiar ca iubea cand o vedea pe aceasta frumusete cum il calarea pe fratele ei si stia foarte bine ca ceea ce facea Codruta cu Nicolae in aceste clipe era identic cu ce facea ea cu el. Si in aceste clipe putea sa observe cat de iesit de sub control putea sa fie si ea atunci cand il calarea pe Nicolae intr-un mod foarte asemanator. Parca se uita intr-o oglinda si vedea cum imaginea ei se ondula incontrolabil deasupra fratelui ei.
Si Codruta si Nicolae continuau sa se futa. Forta pomparilor lor imprastiau sucurile Codrutei peste tot pe pat, cativa stropi aterizand chiar pe coapsele Dianei, pe degetele care lucrau foarte furios acolo jos la pasarica ei. Practic, in aceste clipe, Diana se masturba foarte furios si isi imagina si reamintea ce placere era atunci cand si ea facea la fel cu fratele ei.
“Oohhh… daaa… fuckkkkkkkkkk!” a gafait Nicolae intr-un final, saltand soldurile lui in sus si conducand penisul lui cat putea de adanc in pasarica inclestata a Codrutei.
“Ooooohhhhh… daaaaaaa…” plangea Codruta in timp ce toata pasarica ei s-a cutremurat dealungul coloanei lui adanc infipte si apoi s-a inclestat puternic imprejurul acelui monstru. Dintr-o data, a simtit cum samanta lui fierbinte a inceput sa erupa afara din capul penisului lui si s-a plesnit de cervixul ei in timp ce muschii pasaricii ei au inceput sa se inclesteze si sa se relaxeze pe toata lungimea lui, mulgand afara toata samanta lui fierbinte si delicioasa. Focoasa bruneta pur si simplu putea sa simta cum abdomenul ei practic sugea afara samanta direct din bilele lui si o facea sa erupa in adancurile tunelului ei. Si ce orgasm dus la extrem a inceput sa aiba atunci cand samanta lui a facut contact cu uterul ei, practic cutremurandu-se peste tot si explodand ca o bomba nucleara.
Pe masura ce penisul lui Nicolae continua sa toarne torente de sperma adanc in pasarica Codrutei, creierul lui a inceput parca sa inoate intr-o alta lume. Focoasa bruneta de deasupra lui pur si simplu isi scurcicuita toate sigurantele in timp ce exploda intr-un alt orgasm de fiecare data cand ejacula iarasi. Si apoi iarasi o alta explozie, si ea la fel, un alt orgasm care se imprastia asa de delicios prin tot trupul ei.
La un moment dat a putut sa simta cum focoasa bruneta de deasupra lui a lacrimat si o lacrima a cazut direct pe umarul lui in momentul in care Codruta si-a zdrobit sanii direct pe pectoralii lui, scotand afara tot aerul din plamanii lui. Toata greutatea ei era asa de placuta deasupra lui si inca se mai zvarcolea si arcuia si isi misca soldurile acolo deasupra lui. Inca era foarte adanc implantata in penisul lui si muschii ei parca faceau minuni pe toata lungimea coloanei lui, miscandu-se parca ca niste valuri si mulgand fiecare strop de sperma afara din bilele lui.
La un moment dat, toate miscarile ei s-au diminuat, si apoi s-au oprit si penisul lui semierect inca mai era adanc infipt in pasarica ei umpluta la refuz cu sperma. Parul ei era imbibat cu transpiratie si cadea in valuri pe langa chipul ei si putea sa simta presiunea foarte excitanta a sanilor ei direct pe pectoralii lui. Nicolae putea sa simta bataia foarte puternica a inimii ei. Capul ei se odihnea pe umarul lui si respiratia ei fierbinte umezea si infierbanta pielea gatului lui.
“Ooooohhh… iubitule… ce placut a fost…” a murmurat Codruta. Nicolae putea sa mai simta cum pasarica ei inca se mai strangea si relaxa imprejurul penisului lui inca adanc infipt.
“Fantastic… asa de fantastic…” a murmurat si Nicolae, inca respirand foarte greoi si bucurandu-se de greutatea foarte placuta de deasupra lui.
Intr-un final, si-a ridicat capul de pe umarul lui, dar inca mentinand greutatea ei direct pe pieptul lui, si a inceput sa il sarute. Un sarut pasional, lung, placut, limbile lor duelandu-se lenese, ba in gura lui, ba a ei, niciodata stiind cine este castigatorul. Si apoi, atentia lor a fost distrasa de niste miscari de pe pat si Diana s-a apropiatde buzele lor. Si sarutul a inceput sa fie unul in trei. Codruta a rupt sarutul cu Nicolae si a inceput unul cu Diana, unul la fel de pasional si nevoias si lenes. Si apoi Diana cu Nicolae si apoi Nicolae cu Codruta si tot asa s-au mutat de la unul la altul pentru nici nu stiau cat timp.
La un moment dat, Diana s-a ridicat in genunchi pe pat langa Nicolae si a tras-o pe Codruta dupa ea si buzele lor iarasi s-au lipit una de alta, continuand un sarut care l-au intrerupt o clipa mai devreme. Codruta si-a indreptat spatele, dar inca mai era adanc implantata in penisul lui Nicolae. Sanii celor doua frumuseti s-au zdrobit unul de altul intr-un mod asa de placut incat amandoua se furnicau peste tot. Codruta s-a ridicat in genunchi si penisul lui Nicolae a alunecat incet afara din pasarica ei, apoi a cazut ca un sarpe lenes in balta de sperma si crema care s-a adunat intre coapsele lui. Apoi Codruta si-a ridicat un picior si incet s-a tarat de tot de pe el.
Observand ca el numai era centrul atentiei si era ignorat pentru moment, Nicolae s-a tarat in sus pe pat pana cand capul lui se odihnea direct pe capataiul patului, privind foarte atent spectacolul dat de cele doua frumuseti. Mainile Dianei erau pe spatele Codrutei si se miscau foarte tachinator in sus si in jos pe coloana ei vertebrala. In timp ce Nicolae privea foarte fascinat, a observat cum una din mainile Codrutei s-a infasurat imprejurul spatelui Dianei si gentil si-a presat sanii si mai tare in sanii prietenei ei. Woooow, ce spectacol? Si ce saruturi foarte pasionale si dueluri ale limbilor erau intre cele doua frumuseti, un cap blond si unul brunet, platiniu si negru.
Acest spectacol era asa de excitant pentru Nicolae in timp ce privea cum sanii lor foarte identici si la fel de fermi si plini se zdrobeau si frecau unul de altul. Apoi, dintr-o data, a simtit cum o scanteie de energie a inceput sa se formeze in penisul lui in timp ce buzele lor suave se duelau foarte placut si incercau sa ascunda duelul care avea loc intre limbile lor.
Se sarutau, la inceput incet si pasional. Apoi mana Codrutei s-a serpuit pana la ceafa Dianei si a cupat capul prietenei ei in timp ce sarutul devenea si mai insistent. Nicolae privea foarte fascinat in timp ce gurile lor s-au deschis si acuma putea sa observe cum limbile lor se atingeau, dezmierdau, serpuiau una imprejurul celeilalte, duelandu-se fara oprire.
Pe masura ce se sarutau, ochii lor inchiis, sanii lor superbi zdrobiti unul de altul, se impingeau una in alta, incercand parca sa se contopeasca. Apoi, inspre placerea lui, Nicolae a observat cum mana Dianei a coborat de pe spatele Codrutei si s-a mutat direct intre coapsele prietenei ei. Nicolae a observat cum Codruta si-a desfacut coapsele ei mai mult sa permita degetelor Dianei sa aiba un acces si mai bun asupra pasaricii ei. Si ce o mai atingea acolo.
Pe masura ce sarutul lor devenea tot mai pasional, Nicolae a observat cum doua din degetele Dianei incet au disparut in pasarica Codrutei. Apoi, buzele lor s-au despartit si Diana a inceput sa lase un rau de saliva in timp ce limba ei aluneca in jos pe gatul Codrutei, si apoi pe umarul ei. Continuand sa sarute foarte gentil pielea neteda a prietenei ei, buzele Dianei si-au facut un drum inspre nasturii tari care impodobeau sanii prietenei ei. Nicolae a observat cum Diana gentil a luat un sfarc de al Codrutei intre dintii ei si apoi a tras usor inapoi de el, tragand sfarcul odata cu departarea de sanul ei, si apoi si-a infasurat buzele imprejurul lui. Obrajii Dianei au inceput sa se scufunde in timp ce aplica o suctiune asupra sfarcului cu gura ei. In timp ce Diana sugea si se juca cu sfarcul Codrutei, Nicolae si-a aruncat privirea in jos si a observat ca Diana in aceste momente avea trei degete care alunecau in si in afara pasaricii fierbinti care a futut-o mai devreme.
Cu capul lasat pe spate, ochii ei inchisi, Codruta parea sa se bucure foarte mult de atentia care pasarica si sfarcul ei o primea de la prietenei ei. Apoi Nicolae a observat cum mana Codrutei s-a mutat in jos pana la pasarica Dianei. Inchizand trei degete in palma, Codruta incet a usurat doua degete in pasarica Dianei. In timp ce Nicolae privea fascinat acest spectacol, el putea sa observe ca degetele Codrutei erau imbibate cu sucurile care se prelingeau afara din pasarica fierbinte a Dianei in timp ce futeau in si in afara crepaturii acesteia.
Aruncandu-si privirea in jos, Nicolae a observat ca penisul lui era in stagile finale ale unei noi erectii in timp ce pur si simplu statea ca un stalp iesit afara din pubisul lui. Era si un sirag lung de sperma care se intindea de la capul lui purpuriu pana jos pe pat. Excitatia lui se prelingea afara pe masura ce privea acest spectacol foarte excitant dat de iubita si sora lui.
Era asa de incitant sa priveasca cum doua femei aveau grija una de alta, dar daca aduna si faptul ca una era sora lui si cealalta iubita lui, era un spectacol al naibii de incitant...



    Login