Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 5
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 8285 ori - Nota 7.26 (23 voturi)
Capitolul 10

26 iunie 2005 - duminica

In seara aceia, Diana s-a trezit in jur de sapte. Mai mult pentru ca a auzit zgomotul unei masini intrand in garajul de sub camera in care era gazduit Nicolae. Camera in care ea se afla acum. Era ghemuita cu spatele in bratele musculoase ale fratelui ei. Penisul lui, monstrul lui mai bine zis, era gazduit in crepatura fundului ei. Era moale, pentru prima data cand il simte moale. Dar si asa era o arma formidabila, un tub lung si gros, dar din pacate moale.
Ultimul lucru pe care si-l amintea din acea zi era incredibilul orgasm multiplu pe care l-a experimentat inainte sa intre in melancolia somnului unei femei in totalitate satisfacuta. Mana lui era trecuta peste umarul ei, tinand-o la pieptul lui. Unul din sanii ei inca mai era palmat de mana lui. Numai aceasta atingere era indeajuns sa o excite iarasi. Vroia sa se intoarca inspre el, sa-l trezeasca, sa-l sarute, sa-i ia unealta in gura si sa i-o suga pana cand era tare iarasi si sa-l oblige sa o futa iarasi cu unealta lui superba.
Dar zgomotul masinii, inchiderea usii garajului si vocea sotului ei a readus-o inapoi la realitate. Emil nu putea sa-i surprinda astfel pe ea si pe Nicolae. Daca s-ar fi intamplat asta, toata lumea ei s-ar fi intors pe dos. Nimeni nu va trebui sa afle secretul ei, faptul ca a facut sex-dragoste cu fratele ei. Poate ca e cel mai magnific si mai gentil amant pe care l-a avut vreodata, dar faptul aveau o relatie de sange ii impiedica sa poata trai impreuna, ca doi iubiti adevarati. Pe Emil l-ar fi parasit in orice clipa, fara nici o remuscare, chiar daca a fost casatorit cu el aproape patru ani. Poate ca Emil avea bani si de toate, dar ea era tanara, si la cei douazecisitrei de ani ai ei, lumea era la picioarele ei. Era frumoasa, avea un trup superb, putea sa invarta orice barbat pe degete, putea sa aiba orice barbat daca vroia asta, dar totusi barbatul pe care il dorea cu adevarat nu putea sa-l aiba ‘la lumina zilei’ din cauza faptului ca era ruda de sange cu ea. Fara Nicolae nu pot sa traiesc, mai ales fara penisul acesta minunat al lui, dar nimeni nu trebuie sa afle ca noi doi o facem ca iepurii, asa ca trebuie sa fim atenti, sa tinem relatia secreta, a concluzionat Diana.
S-a ridicat incet din pat, ridicand mana fratelui ei si punand-o langa el. i-a dat un sarut dragastos pe buze, semn de multumire pentru ca a facut-o sa simta asa de bine. Apoi repede a fugit in camera care o impartea cu sotul ei si a intrat in baie sa faca un dus. Cand a dat drumul la dus, atunci a auzit vocea sotului ei.
“Diana, draga mea, unde esti?” a strigat el de la capatul scarilor.
“In baie, fac un dus.” A strigat ea inapoi de sub dus.
Diana repede a inceput sa isi sapuneze pielea ei catifelata. Isi trecea mainile peste formele acelea superbe cu care mama natura a inzestrat-o intr-un mod foarte senzual. Repede a facut un dus, apoi dupa ce si-a uscat trupul si parul ei lung si blond platiniu, a infasurat un prosop in jurul trupului ei, acoperind abundentele ei movile gemene si pasarica ei, si a iesit afara din baie. Emil o astepta camera cu o sampanie si doua pahare. Cand ea a iesit din baie, un pocnet puternic a deschis sampania si Emil a inceput sa toarne sampanie in pahare.
“Cei cu receptia asta, Emil?” a intrebat mirata Diana.
“Diana, draga mea, tocmai am incheiat contractul. In seara asta iesim in oras. Am chef sa petrec.”
“Felicitari” a zis Diana, indreptandu-se spre sotul ei si dandu-i un sarut pe buze. S-au sarutat pasional pentru ceva timp. Ea a inceput sa-si duca mainile la slitul lui. Vroia sa incerce ceva. Vroia sa vada daca dupa extenunanta zi pe care a avut-o cu Nicolae, poate sa o faca si cu Emil. Vroia sa vada daca mai poate sa-l priveasca in ochi si sa-i zica ca-l iubeste, dupa ceea ce a facut. Dar Emil a rupt sarutul foarte repede. “Draga mea, in seara asta avem multe de facut. Asta seara vom sarbatorii succesul meu asa cum trebuie. Am rezervat o masa la un restaurant din oras, si apoi venim acasa si sti ce va urma... Si crede-ma draga mea, va fi o seara de care iti vei reamintii toata viata ta.”
“Suna bine, dragul meu sot, la ce ora e rezervarea?”
“Intr-o ora.”
“Asa de repede. Nu poate sa fie putin mai tarziu. Am chef de ceva tare de la tine chiar acum” a zis Diana foarte senzual.
“Draga mea, stiu, si eu imi doresc asta mai mult ca orice in lume, dar vor veni inca cativa colegi fara care nu puteam incheia contractul, vor veni si sotile lor. Vreau ca frumoasa mea sotie sa fie frumoasa frumoaselor in seara asta.”
“Bine dragul meu” a zis Diana. ‘Daca aveai chef de sarbatorit, sarbatoreai cu mine, si apoi te gandeai la prietenii tai. Dar lasa, ca am sarbatorit eu fara tine’ a zis ea in sinea ei.
Dupa un pahar de sampanie, Emil a intrat sa faca un dus, iar Diana a inceput sa se pregateasca. Nu avea nevoie de machiaj bogat, pentru ca farmecele ei erau naturale. Si-a aplicat un fond de ten, niste rimel, ruj. Apoi a ales o rochie de seara neagra, mulata pe corp, cu spatele gol, fara sutien si tanga pe ea, lunga pana aproape de calcaie si niste Dianale cu toc de cinci cm. Stia ca aceasta rochie ii va pune in evidenta farmecele in cel mai sexi mod posibil. Cand Emil a iesit din baie, a fluierat cand si-a vazut frumoasa lui sotie in aceasta imbracaminte, apoi venind aproape de ea, a sarutat-o cu foc. Ea iarasi a incercat sa-l incite, dar el atunci s-a retras. “Totul pentru mai tarziu, draga mea.”
“Bine iubitule. Atunci pana tu te pregatesti, eu ma duc sa-i zic lui Nicolae ca iesim.”
Emil o privea pe frumoasa lui sotie. Nici prin cap nu ii trecea ca aceasta in urma cu cateva ore striga numele lui Nicolae din toata inima ei. Diana a iesit din camera si s-a indreptat inspre camera fratelui ei, camera in care ea a experimentat cele mai inalte placeri sexuale din viata ei. L-a gasit intins pe spate, gol pusca asa cum l-a lasat, penisul lui in semierectie. Nicolae si-a aruncat privirea inspre ea.
“Te asteptam. Unde ai plecat? Sau mai bine zis, incotro?”
“Emil a reusit sa incheie un contract si are chef de sarbatorit. Iesim in oras si ne intoarcem tarziu. Poate doar maine.”
“Bravo lui. Dar problema e ca eu as vrea sa sarbatoresc cu tine succesul lui, sa fi a mea iar el sa ne priveasca” a zis Nicolae, ridicandu-se din pat si indreptandu-se inspre Diana, luand-o in brate si dandu-i un sarut focos pe buze. Ea nu s-a impotrivit, dar intensitatea sarutului au facut ca sucurile ei vaginale sa siroiasca nebuneste intre coapsele ei. S-a umezit pe loc, chiar din momentul cand buzele lui le-au atins pe ale ei. Dar apoi, dupa cateva minute cand mainile lui s-au plimbat liber pe formele, excitand-o iarasi, s-a departat de el. “Nu-ti ajunge perversule, inca mai ai chef dupa…” a zis Diana glumet. Ii era foarte greu sa-l refuze pe Nicolae, dar secretul lor trebuie pastrat.
“Diana. Unde mi-e cravata cutare?” a strigat Emil din camera lor.
“Vin imediat sa ti-o dau, dragule” i-a raspuns Diana sotului ei, si apoi inspre Nicolae, luand penisul lui in mana si strangandu-l usor. “Tu, treci si fa un dus sa te mai racoresti. Maine imi iau liber de la servici toata ziua si crede-ma, o sa ai nevoie de toate fortele proaspete pe care le ai in tine.” Apoi l-a impins inspre baie.
Restul serii a fost cat se poate de placut. Compania colegilor lui Emil a fost foarte placuta, mai ales ca ea era atractia serii si atentia tuturor barbatilor era indreptata asupra ei. Binenteles toata aceasta atentie din partea colegilor lui Emil a atras dupa sine invidia soatelor lor. Ea se intelegea de minune cu toti colegii lui Emil. Frumusetea, mai ales istetimea ei, felul placut si inteligent cum vorbea cu acestia, spiritul ei liber si maniera ei de a se comporta, au facut ca atentia colegilor lui Emil sa fie asupra ei.
Apoi dupa ce petrecerea s-a terminat, a fost una cu mult mai mare decat Diana se astepta, practic tot restaurantul era rezervat pentru a sarbatorii acest succes al lui Emil si al firmei lui, Emil si frumoasa lui sotie s-au indreptat inspre camera pe care Emil a rezervat-o, undeva dupa ora doua noaptea. Emil a adormit imediat ce a ajuns in camera, mai mult ametit din cauza licorilor pe care le-a sorbit in timpul petrecerii.
Diana se astepta la asta. Il cunostea mult prea bine pe Emil. Cand Emil e beat turta, cum atinge patul adoarme pe loc. Avea chef de inca putina zbenguiala cu Nicolae, avea de gand sa se strecoare dar apoi s-a razgandit, am cateva idei mai bune pe maine, niste idei la care cu siguranta el nu va obiecta. Asa ca s-a dezbracat foarte senzual in baie in fata oglinzii, apoi a intrat in cada unde o baie de spuma o astepta. A stat foarte mult timp in cada, intrand intr-o melancolie si visand la ziua petrecuta in bratele lui, si apoi facand cateva planuri pentru maine.

Capitolul 11

27 iunie 2005 - luni

Dimineata pe la vreo noua Nicolae s-a trezit si a vazut ca era singur in pat. Era luni dimineata. Si-a rezolvat inca de vineri ceva sa aiba cateva zile libere saptamana aceasta. Somnoros si-a luat niste pantaloni de pijama pe el si s-a dus sa manance ceva. Avea in el o foame de lup si pe moment nu prea avea chef de nimic, doar sa-si astampare foamea. Dupa ce si-a pus ceva pe masa, a infulecat o bucatura, si dintr-o data o vede pe Diana intrand in bucatarie. Intra in bucatarie, vine langa el si ii da un sarut foarte pasional. Parea sa fie intr-o dispozitie de zile mari, foarte voioasa, ca dupa un somn foarte placut.
“Buna iubi. Pofta buna. Te-ai trezit?” il intreaba Diana, asezandu-se in bratele lui cu fata spre el. Isi tinea mainile in jurul gatului lui si il privea cu privirea ei, aceea pe care o vede doar cand este intr-o dispozitie foarte, foarte buna.
“Buna. Dar ce vesela esti astazi. Ai nimerit numerele la loto sau ai avut un somn foarte placut. Sau o seara foarte placuta.”
“Dupa ziua de ieri numai trista nu pot sa fiu. Ai starnit in mine si ai facut cu mine lucruri pe care nu le-a mai facut nimeni. Daca erai altcineva decat fratele meu si mi-ai fi facut lucrurile alea, te-as fi luat de barbat cat ai zice peste…”
“Asta e. dar trebuie sa ne multumim numai cu ce avem nu?”
“Iubitule, sper ca te-ai odihnit asa cum trebuie, pentru ca astazi si tot restul saptamanii sunt libera. Am vorbit cu sefa si mi-am luat concediu toata saptamana asta.”
“Ti-am luat-o inainte. Vineri mi-am rezolvat un concediu pentru saptamana asta. Si se pare ca numai bine a cazut. Dar cum de Emil nu ramane in concediu cu tine?”
“Simplu. Noi doi aveam planuita o minivacanta la mare in saptamanile astea. Stia ca va incheia contractul in aceasta perioada, asa ca el astepta asta, iar eu il asteptam pe el. Numai ca in dimineata asta, i-a sunat telefonu chiar cand eu am terminat de vorbit cu sefa si cand termina de vorbit imi spune ca a aparut ceva nou la contractul ala, si trebuie sa mai lucreze la el. Pentru cat timp, nici el nu stie. Eu asteptam aceasta vacanta de mult timp, si i-am zis scurt pe doi, ca daca saptamana asta nu ne luam concediu, eu plec de una singura. S-a iscat o discutie pe tema asta, si in cele din urma i-am zis ca daca el nu vine cu mine, imi gasesc unul care sa vina cu mine. Cand a auzit asta, s-a imbracat si dus a fost la servici.”
“Fain! Si cam la cine te gandeai?”
“Pai stau acum in bratele lui!” ii zice Diana lui Nicolae, dupa care ii mai da un sarut foarte pasional. S-au sarutat astfel pentru mult timp, mainile lor curgand libere pe trupurile celuilalt. Pana la urma, Diana, o fata foarte tachinatoare cand vine vorba de barbati, se ridica din bratele lui.
“Nu mananci ceva?” o intreaba Nicolae.
“Nu tocmai am mancat. Am ceva dulce prin frigider, daca te intereseaza” ii raspunde Diana, pe un ton foarte sexi, indreptandu-se inspre frigider. De acolo se iveste cu niste inghetata pe care avea obiceiul sa o faca ea si care ii placea enorm de mult. In timp ce ea manca din inghetata Nicolae continua sa infulece mancarea ce o avea in fata.
Dupa ce Nicolae a terminat de mancat a pus toate in chiuveta sau in cosu de gunoi si a intrebat-o daca nu mai este ceva in frigider pentru el, intr-un ton glumest. Au chicotit amandoi. El s-a indreptat spre frigider si l-a deschis, dar nu a gasit nimic pe placul meu. S-a intors sa o intrebe ceva dar a ramas mut cand am vazut ca sfarcurile ii erau erecte. Dupa cina asta copioasa si avand o femeie asa de sexi langa el, un chef nebunesc incepea sa intre in el si sa i se ridice nivelu.
A ramas cu privirea atintita asupra ei, “Ce crezi ca ar trebui sa mananc?” a intrebat-o. “Inghetata e minunata” a zambit Diana. Cred ca atunci a observat cortul din pantalonii de pijama care-i aveam pe el si a vazut sclipirea din ochii lui. Diana avea pe ea un tricou care ii acoperea doar sanii cu buricu gol si niste pantaloni de blugi taiati doar cat sa-i acopere fundu ala superb al ei. Si-a dat seama ca asta era motivu pentru reactia lui.
Diana a venit sa-i dea niste inghetata din frigider. Vroia sa-l excite si mai tare. S-a aplecat sa-i dea inghetata din frigider si cand a stat dreapta el a vazut ca si ea era excita. Asa cum statea acum langa el, Nicolae nu s-a putut abtine sa nu-i privesc sanii aceia mari si rotunzi. A incercat sa se comporte normal, dar nu i-a mers. Diana i-a zambit in timp ce se uita in jos la cortul lui crescand. Ea a incercat sa ia ceva din partea de jos a frigiderului si s-a frecat de cortul din pantalonii lui. Era tare ca piatra. El a tresarit putin. Diana s-a aplecat inainte si si-a aratat despicatura sanilor. Nicolae nu mai putea sa se mai abtina si putea sa vada sanii aproape goi si sfarcurile erecte impingandu-se in tricoului ei. Cred ca aerul rece de la frigider i-a facut si mai tari. Din intentie a varsat putin sirop de ciocolata pe cortul din pantaloni lui. A incercat sa para surprinsa “Scuza-ma, lasa-ma sa curat” a mintit. Si-a intins mana ca sa curete pata si a inceput sa-i frece umflatura din pantalonii de pijama. Ea a inceput sa frece mai tare si asta il excita mai tare si pe el.
Diana l-a privit in ochi pe Nicolae si a incercat sa puna o fata inocenta pe chipul ei. S-a intins spre el si l-a sarutat pe buze. L-a sarutat foarte tare, un sarut cu limba cum numai ea stie. El a inceput sa ii intalnesc limba si au inceput un duel al limbilor, tragand-o spre el si strangand-o gentil. Ea si-a bagat mana dreapta in pantalonii lui. Cu siguranta a gasit ce cauta si i-a tras pantalonii in jos si l-a prins de erectie. Siropul de ciocolata s-a imbibat in material. Diana i-a strans gentil erectia, intr-un mod foarte afectuos. Nicolae si-a dus o mana sub tricoul ei mangaind-i abdomenul ei plat. Apoi el a inceput sa-i mangaie un san. Era moale si catifelat in mana lui. La framantat sanul in mana si i-a piscat usor sfarcul.
Diana l-a sarutat pe gat si s-a indreptat in jos sarutandu-l senzual lasand in urma ei un rau de foc. Nicolae si-a dat capul pe spate cand a simtit sarutul ei fierbinte pe burta lui. Ea statea in genunchi si dintr-o miscare pantalonii lui au ajuns de la genunchi la glezne. Penisul lui in sfarsit era lasat liber, statea in pozitie de drepti. Ea cu limba scoasa l-a atins pe capul penisului lingsandu-l de jur imprejur.
Apoi Dianei i-a venit o idee. S-a intins si a luat frisca din frigider. A inceput sa o intinda pe toata lungimea penisului lui. Nicolae a tresarit putin cand frisca rece i-a acoperit lungimea penisului. Diana a acoperit capul coplet si restul alandala. I l-a luat in gura atata cat sa nu se inece. Cand el a simtit caldura gurii ei, deodata parca scantei treceau prin Nicolae. Incet ea l-a lua in gura. El si-a pus o mana gentil pe capul ei. Ea l-a prins de bile si a inceput sa le maseze. A inceput sa-si miste capul din ce in ce mai repede. Broboade de sudoare acopereau fruntea lui. S-a uitat direct in ochii lui din pozitia aceea ingenuncheata. El a privit-o in ochii aceia albastrii ai ei si a simtit cum i se ridicau bilele. Apoi a venit acel sentiment si Nicolae a inceput sa se legene. Diana a continuat sa suga mai departe pe masura ce sperma ii iesea direct in gura ei amestecata cu frisca. Parca o manca. Cand nu el nu mai impusca, Diana l-a lasat curat ca lacrima. Era inca cleios de la frisca si saliva ei.
Nicolae si-a intins mainile si a prins tricoul ei si I l-a tras in sus, peste capul ei. Sanii ei gloriosi saltau liberi. i-a luat pe fiecare intr-o mana. Penisul lui semierect a lovit-o in obraz. Diana s-a intins pe langa el si a scos din frigider siropul de ciocolata. “E randul tau” i-a zis dandu-i siropul. S-a asezat pe gresia incalzita a bucatariei tragandu-si sanii din manile lui.
Nicolae a ingenuncheat pe podea langa ea. A luat siropul si a intors sticla cu gura in jos lasandu-l sa curga din sticla pe stomacul ei plat. A miscat sticla si spre sanii acoperindu-i de tot cu ciocolata. Aproape toata partea ei superioara era acum acoperita. A pus sticla pe podea si si-am pus limba pe buricul ei. A inceput sa ling inspre sanii ei. S-a oprit din drum ca sa stearga o picatura care i s-a asezat pe nas cand a lins sub sanii ei. Gura lui a acoperit un sfarc. Aproape ca s-a inecat cand ii sugea ciocolata de pa sfarc.
In timp ce Nicolae curata siropul, si-am dus o mana la pantalonasii ei si i-am tras in jos pana la genunchi ei. Ochii lui s-au oprit cand a vazut ca ea nu mai avea nici un fir de par pe pasarica. S-a depilat. Asta l-a excitat si mai tare. Nicolae s-a ridicat si a deschis congelatorul de unde a luat tava cu gheata si a scos afara un cub de gheata. A ingenuncheat din nou.
Diana a tresarit cand el a atins cubul de gheata de burta ei proaspat linsa si a inceput sa il conduca in jos spre pasarica ei goala. Trupul ei a devenit rigid cand a ajuns cu cubul la clitorisul ei. Incet a mangaiat cubul de pasarica ei. Apoi s-a aplecat si a sarutat buzele pasarici ei. Apoi si-am intins limba si a inceput sa linga dealungul pasarici ei.
Diana l-a prins de spatele capului si l-a apasat gentil. Nicolae a continuat sa o mangaie cu cubul in timp ce o lingea. A despartit buzele ei cu mana libera si si-a impins limba cat de adanc a intrat. Limba lui a fost intampinata de o scurgere de sucuri de ale ei, foarte fierbinti cand si-am miscat limba inauntrul ei. El si-a lipit fata de movila ei cand isi impingea limba in ea cat de adanc intra.
Diana a inceput sa-si legene soldurile impotriva fetei mele. Asta l-a excitat pe Nicolae si mai tare. Lingea si masa tot mai tare. Cubul a ajuns sa fie doar un firicel de gheata. L-a lasat sa cada jos pe podea intre picioarele ei. Apoi Diana a explodat cu o violenta de neimaginat umplandu-i gura cu sucul ei fierbinte. Nicolae a lins pana nu mai era deloc suc, tot timpul cat ea a calarit puternicul ei orgasm.
“Wooow!” Diana a gemut “Asta a fost grozav!!! Mai mult, te rog mai mult!!! Fute-maaaa!!!”
Nicolae a observat pe tejghea un prosop de vase atarnand pe margine si pe loc i-a venit o idee. S-a ridicat si l-a luat. S-a uitat la Diana care inca mai radia dupa climaxul ei oral. A ingenuncheat langa ea si i-a zis sa-si ridice capul. El a legat prosopul in jurul ochilor ei. Diana si-a lasat capul inapoi pe podea.
Nicolae s-a intins si a luat un morcov mare din figider. Diana era curioasa. A auzit zgomot si a incercat sa vorbeasca. El a pus un deget pe buzele ei si a zis “Cred ca o sa-ti placa asta la nebunie. Am auzit ca cineva a facut chestia asta odata si din cate mi-au povestit e ceva foarte placut.”
El a mangaiat cu varful morcovului in jurul buzelor ei si jucaus il baga si scotea din gura ei. Limba ei se juca cu morcovul, urmarindu-l. A continuat sa o tachineze cu morcovul permitandu-i sa-l muste, apoi tragandu-l apoi impingandu-l putin in gura ei. A condus morcovul in jos pe gatul ei, pe sanii ei inca acoperiti cu sirop. Apoi l-a condus pe aureolele ei si sfarcurile tari unul dupa altul. A lasat morcovul sa cada pe podea si si s-a aplecat si a sarutat-o pe buze, cat de senzual a putut apoi s-a retras cand ea a incercat sa il sarute. A continuat sa o tachinez asa pentru ceva timp.
Apoi Nicolae iarasi s-a intins din nou spre frigider si a scos afara un castron cu niste taitei reci. A scos din castron niste taitei si a pus castronul pe podea.
A gadilat burta ei cu suvitele suptiri de taitei, apoi le-a plimbat in susul si-n josul corpului ei. Apoi le-a condus la buzele ei care ii asteptau nerabdatoare. A reusit sa ii muste putin. Apoi jucaus i-a plesnit sanii cu taiteii. A trimis o senzatie de piscatura prin tot corpul ei. A plesnit-o putin mai tare. Diana se excita foarte tare pentru ca si-a indreptat o mana spre monstrul lui care acum era tare ca piatra. El a aruncat taiteii de o parte si a prins-o pe Diana de mijloc. Cu o smucitura a intors-o pe burta scotand monstrul lui din mana ei. Sanii I s-au lipit de podeaua calda cu un pleoscait de ciocolata. A sarutat-o pe ceafa si si-a preumblat mainile in jos , dandu-i o palma pe fund. Un fulger de extaz parca a trecut prin corpul ei.
Nicolae i-a mai dat o palma, de data asta lasand o urma rosie de palma pe fundul ei magnific. S-a aplecat si a sarutat-o unde a plesnit-o cu palma. Un deget a ajuns jos si se juca cu clitorisuil ei. A tachinat-o cu degetul apoi l-a condus spre rozeta fundului ei. S-a intins spre frider si a revenit cu niste margarina si lapte. Faptul ca nu vedea ce el face o incingea si mai tare. Sucurile ieseau din ea ca dintr-un izvor.
Nicolae a turnat laptele pe spatele ei care curgea ca un rau in jos pe spatele ei. S-a apleacat si a lins raul de lapte intr-o miscare foarte sensuala in sus, pe spatele ei. Apoi a lins in jos spre fundul ei oprindu-se aproape de bucile ei magnifice.
Nicolae a luat capacul de la margariina si a luat cu degetele din el si m intins pe fundul ei, masandu-l. Si-a impins un deget plin cu margarina in gaura fundului ei, apoi l-a invartit acolo. Diana a gemut “Ooh, oooooh, daaaaaa!!!! In pizda prima data apoi si in fund!!! Te roooooooog!!!”
Limbajul ei l-a excitat pe Nicolae si mai tare. A sarit in spatele ei si a prins-o de mijloc. A tras-o sa stea pe toate patru memebre. A ridicat-o indeajuns incat sa-i dea pantalonasii de tot jos si i-a pus pe podea. Apoi a luat pijamaua lui si a pus-o sub Diana, ghidand-o pe ei ca sa nu-si raneasca genunchi pe podeaua tare.
Nicolae s-a intins in frigider si a ales o caisa mare si zemoasa. Am strans-o intre degete, apoi a zdrobit-o de pasarica ei si a intins-o peste tot, chiar si intre buzele pasaricii ei fierbinti. Diana inca legata la ochi si nestiind la ce sa se astepte a tresarit. Nicolae a inceput sa linga acolo, mancand toata caisa. Dulceata amestecata cu sucurile ei il incitau salinga mai tare.
Diana a strigat atunci la el, excitata la maxim “Fute-ma odaaataaaa ca nuuuuu mai poooootttt!!!”
Nicolae a fost putin surprins de reactia ei si s-a miscat in spatele ei cu monstrul atingandu-o pe buzele pasaricii. Si-a frecat capul monstrului de pielea moale a buzelor ei. A impins putin si capul era intre buzele ei. A stat asa o clipa nici el nu mai stia cum de inca mai putea rezista sa nu o patrunda adanc si puternic, dar inca mai vroia se se joace cu ea. Vroia sa o excit asa de tare incat cand isi da drumul sa numai stie de ea. A continuat sa impinga incet si i-a trebuit ceva timp pana cand sa intre de tot. asteptarea asta o facea sa inebuneasca si se impingea si ea in el, dar o tineam de mijloc nelasand-o sa se implante in el dintr-o data. Pana la urma pelvisul lui s-a atins de bucile ei dar a continuat sa stea nemiscat, doar mangaind-o cu o mana pe sani si cu cealalta tinand-o tare impinsa in el.
“Fute-ma odaaataaaa ca nuuuuu mai poooootttt!!!” a strigat din nou Diana si atunci Nicolae a lasat-o si a inceput sa o pompeze cu miscari lungi si incete. Ea a inceput sa se impinga in el intalnindu-i fiecare impunsatura marind viteza. El a potrivit fiecare intrare de a lui cu fiecare impingere de a ei. Asa de puternic isi facea avant incat cateodata ii iesea , doar capul ramanad, iar ea cum se impingea intra in ea ca o racheta, toti cei douazecisicinci si inca ceva centimetri ai lui plus capul. Bilele lui se loveau de pasarica ei goala intr-un mod foarte placut si o aducea mai repede la orgasm. El a marit viteza si isi lovea pelvisul de bucile ei facandu-le sa tremure cu fiecare lovitura.
“Ohhh, daaaa, te roooog nuuu teeee oppriiii!!!” Diana se scheuna aproape in lacrimi de excitata ce era. Nicolae simtea cum Diana isi contracta muschii vaginali in jurul monstrului lui, semn ca e aproape rau de tot. Sucurile ei i-au imbibat parul pubian. Intra in ea de tot cu fiecare intrare.
Cand Diana era aproape de orgasm Nicolae si-a scos penisul de tot afara din ea. Vroia sa o futa in fund. A prins-o de par si i-a tras capul pe spate. Cu o miscare rapida avea capul penisului la intrarea in fundul ei. Ea s-a scheunat si mai tare. Nu se astepta la asta chiar in momentele acelea. Margarina care acum s-a topit in fundul ei a usurat lucurile foarte mult. Incet Nicolae a impins si a intrat in fundul ei cam o treime. Marimea monstrului lui facea ca mai mult sa nu poata intra. A tras inapoi putin si apoi a intrat din nou. Nicolae a inceput sa faca intrari iesiri scurte. Inaauntru-afara. Inauntru-afara. Diana si-a flexat muschii fundului ei si a impins putin inapoi ca sa ii intalneasca fiecare intrare. Inca tinandu-se de parul ei cu o mana el si-a intins cealalta mana ca sa se joaca cu sanii ei care pendulau sub ea, dar erau foarte fermi si aceasta facea ca mai mult sa fie o miscare din inertie.
Ciocolata s-a imprimat acum si era foarte lipicioasa. Rapid Nicolae si-a adus mana in jos si si-a agatat un deget in pasarica ei. A inceput sa o digiteze la pasarica in timp ce-i futea fundul. A inceput sa-si simta monstrul prin bariera ce era intre fundul si pasarica ei inauntrul ei. In curand si-am pus inca doua degete inauntrul ei. In curand o futea cu trei degete stranse foarte tare intre muschii pasaricii ei. Diana si-a fandat soldurile in sus si inapoi spre el si si-a dat drumul cu un geamat care cu siguranta l-au auzit vecinii. Diana s-a intins in fata pe podea inca gemand dupa acea placere neegalabila si atunci el a iesit afara din fundul ei.
Nicolae si-a scos degetele din pasarica ei si le-a dus la monstrul care l-a potrivit la pasarica ei. A cazut in fata pe ea si a intrat dintr-o data in ea. Acum era iarasi in pasarica ei fierbinte. Cand a cazut a intrat in ea dintr-o data, si ea atunci si-a arcuit fundul in sus ridicand-se. Ea continuat sa calareasca orgasmul, iar el a continuat sa pompeze in ea. Nicolae a simtit ca si el era aproape si a inceput sa isi arcuiasca si el fundul si mai tare. Ea gemea ca o salbatica sub el si decand Nicolae a intrat din nou in pasarica ei, Diana a avut un orgasm continuu. Pana la urma nici el nu s-a mai putut retine si a lasat libere portile propriului lui orgasm. Fiecare torent de sperma ce tasnea din el, intra in ea. Ea gemea si se scheua si se misca sub el ca o nebuna. Si-a dus un deget care fusese in pasarica ei inca plin de sucurile ei si a inceput sa-l linga.
Pana la urma orgasmul lui a fost asa de puternic ca a cazut peste ea neputand sa mai faca nici o miscare. Greutatea lui protind-o de podea, sanii tortositi de mana lui. Inca mai tinea o mana in jurul sanilor ei. Ea inca isi mai strangeam muschii in jurul penisului lui care se muia in pasarica ei cu ultimele spasmuri ale puternicului orgasm care a trecut prin ea. Chestia asta il excita iarasi pe Nicolae, intarindu-se din nou, dar parca nici unul din ei nu mai avea puterea sa inceapa.
Nicolae s-a intors intr-o parte tragand-o pe Diana dupa el, penisul lui neiesind din ea nici o clipa. Tinea mana stanga inca pe sanii ei. Dreapta si-a pus-o sub cap. Si ea si-a pus o mana sub cap si cealalta si pus-o pe sani peste a lui. Au ramas acolo pe podea vreo zece minute, niciunul dintre ei facad vreo miscare, doar rasuflarea incetinindu-ne ajugand la normal. Spasmuri inca mai treceau prin corpul ei si parca intrau in el.
Cand respiratiile le eraau aproape de normal, Diana s-a dat putin pe spate si si-a intors capul spre Nicolae. El si-a ridicat capul si au inceput sa se sarute. El si-a dus mana de pe sanii ei la pasarica ei si a inceput sa o maseze. Ea si-a adus si mana ei si a inceput o batalie a degetelor lor pe pasarica ei. Ea l-a mangaiat si pe la bile si si pe la locul unde monstrul lui era implantat in ea. Diana a inceput sa ii maseze partea monstrului care nu era in ea. El a continuat sa ii mangai locurile pe unde avea inainte par pubian.
Se sarutau foarte pasional si limbile li se duelau pentru suprematie. Nicolae simtea cum isi strange muschi pasaricii si cum i se intareste din nou. A inceput sa faca miscari de dute vino , la inceput mai incete apoi din ce in ce mai repede. Ea ii intalnea intrarile si viteza crestea, sincronizandu-ne din nou. Ea gemea in gura lui in timp ce se sarutam, buzele lor nelasand niciodata caldura ceiluilalt. A inceput din nou ritmul lor. Foarte repede Diana a inceput sa geama din ce in ce mai tare. Pana la urma doar buzele le erau impreunate si miscarile cresteau in viteza.
Nicolae si-a adus mana de la pasarica la sfarcurile ei si a inceput sa-i maseze sanii, sa-i framante. Ea a continuat sa se joace cu bilelele lui. In curand doar rasuflau unul in gura ceiluilat si rasuflarea lor crestea odata cu intensitatea partidei lor. Ea il masa la bile tot mai tare, iar el intra in ea tot mai violent cu miscari scurte, dar puternice. In curand amandoi gemeau. Ea inca isi mai tinea capul intors spre el, dar pana la urma s-a lasat cu spatele pe el. Nicolae o pompa nemilos, iar ea doar statea sa savureze clipa. Dintr-o data Diana s-a arcuit pe spate si apoi a avut un orgasm foarte intens. Nicolae continua sa o pompeze si nu s-a oprit din ritm pentru nimic in lume. Prin ea treceau valuri de energie care parca ajungeau in el.
Cand orgasmul ei s-a micsorat, Nicolae s-a intors pe spate si a tras-o pe Diana calare pe ea. Asa era cu spatele la el. A inceput sa il calareasca si nu se mai oprea din calarie nici in ruptul capului. Ea a continuat sa ii maseze la bile si asta aproape l-a facut sa ejaculeze. Diana il calarea si ii masa bilele si nimic nu ii mai putea opri sa aiba un orgasm din acelea in care vezi doar stele verzi. Acum era randul ei sa il tachineze. Ea era in control si stia cum sa faca sa il mentina in starea aceia. Ii tot amana ejacularea si si ei ii era foarte greu sa se retina. Decand a tras-o deasupra lui ea nu s-a oprit nici o clipa din miscari. Pana la urma amandoi au avut un orgasm asa de puternic incat aproape ca au lesinat. Se arcuiau si se misca de nimic nu ii mai putea opri, iar ejacularea lui ropotea in ea de iesea afara din pasarica ei si se prelingea pe coaiele lui. Cand ea a avut un ultim spasm a cazut pe spate, langa el, iar atunci penisul lui a iesit din ea.
Amandoi stateau pe spate, unul langa celalalt rasufland greoi. Penisul lui era acum moale si statea intr-un unghi de patruzecisicinci de grade pe spate, parca urmand-o cand a iesit din ea.
“Woooow, parca de fiecare data cand facem asta e din ce in ce mai bine” a zis Diana rasufland greoi.
“Asta asa e” a raspuns Nicolae, rasufland la fel de tare.
Au mai stat asa pentru ceva timp, pana cand respiratiile lor au revenit la normal. Diana s-a intors pe burta si stand in coata il privea pe Nicolae, in ochii ei citindu-se dragostea care o avea fata de el. Nicolae a privit-o inapoi, uitandu-se si el in ochii ei albastrii.
“Deci, ce facem acum? Mergem impreuna in minivacanta aceea!” a zis Nicolae razand.
“Nu stiu…” a zis Diana. Si dupa ceva timp a continuat. “Ar fi prea mult. Emil ar afla cu siguranta ca am plecat cu tine, si cine stie ce i-ar trece prin minte. Dar daca tot am liber cateva zile, si Emil a luat o prima destul de grasa cand a incheiat contractul acela, ma gandeam sa sarbatoresc succesul lui in felul meu. Ce zici ai chef sa mergem la niste cumparaturi?”
“Ce cumparam?”
“Pai ma gandeam sa-mi cumpar niste lenjerie intima si un nou bikini. Ce zici ai chef sa vi cu mine?”………

Capitolul 12

27 iunie 2005 - luni

“Dar inca nu ti-ai terminat treaba aici acasa, iubitule!” a tors Diana ca o pisica.
“Si ce trebuie fac, iubire? Sa-ti fut pasarica aia stramta a ta inca odata chiar acum, nu-i asa?”
“Oh, fi sigur de asta!” a gafait Diana, lingandu-si buzele in timp ce se uita in jos la masivul lui penis. “Da, acum futema, Nicolaee! Puneti prohabu in minesi fute-ma pana ma rog de tine sa nu o mai faci!” Diana s-a ridicat in picioare langa Nicolae. “Dar prefer sa o faci in pat, in patul meu, acolo unde eu si Emil doar dormim, ca altceva fi sigur ca nu mi-a mai facut de luni de zile!” Nicolae s-a ridicat si el si a urmat-o pe Diana in camera, in patul pe care il impartea noapte de noapte cu sotul ei.
Cand a ajuns in camera ei, Diana s-a intins pe pat pe spate, si-a deschis coapsele ei zvelte larg inapoi, apoi le-a ridicat in sus, pana cand genunchii ei se leganau deasupra umerilor ei. Nicolae s-a asezat in pozitie deasupra ei, tinandu-si greutatea si bustul in mainile larg deschise. Amandoi se uitau in jos sa priveasca cum monstrul lui din care se mai prelingea o dara subtire de presperma a inceput sa taie ca cutitul prin unt in pasarica ei fierbinte.
“Uunnnggghhh! Oh, Nicolaee!” Diana a inceput sa salte imediat ce el avea monstrul lui in siguranta inchis in pasarica ei, agitandu-se in acelasi timp sa il ajute sa isi impunga lancea in intregime in vulva ei zemoasa. “Fute-ma. Nicolaee! Ohh, ce bineee eeeee! Ai o pula asa de magnifica! E un monstru adevarat! Baga-l in pasarica mea, iubitule! Fute pasarica mea si fa-ma sa explodez ca o tarfa de doi bani ce sunt!”
Nicolae a suspinat, dandu-si seama ca pasarica ei era cea mai stramta pasarica pe care a avut ocazia sa o futa vreodata. Gaura ei umeda zvacnea si sugea in jurul monstruozitatii lui, ca si cand ar fi intampin...



    Login