Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 49
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2616 ori - Nota 3.33 (3 voturi)
Capitolul 57

15 iulie 2005 – vineri

Era o zi de vara si era una foarte calduroasa. Ieri a fost cald, dar astazi puteai stoarce camasa de pe el. Cel putin asta a fost primul lucru care l-a facut Nicolae cand a ajuns acasa de la servici in aceasta dupa masa. Apoi a dat drumul la aerul conditionat dar si asa cum era afara, era si inauntru. La naiba, asta era problema atunci cand avea ferestrele camerei de zi si la dormitorul lui direct inspre soare. Dar cel putin aerul din camera de zi l-a facut cat de cat mai respirabil dupa ce a pornit aerul conditionat. Dupa ce s-a dezbracat de tot, ramanand doar in boxeri, a luat doua beri reci din frigider, golind una dintr-o data, si s-a indreptat inspre camera de zi si a dat drumul pe MTV si apoi, cu muzica la maxim, s-a intins pe canapea si a inceput sa se relaxeze dupa ziua asta foarte obositoare.
Nicolae deja aproape ca a terminat si a doua bere, cand dintr-o data a auzit o masina cum era parcata in garaj si apoi usa care urca din garaj in bucatarie era deschisa si inchisa. Deja stia foarte bine cine putea fi. Cine alcineva decat sora lui, Diana. Si apoi, avea o umflatura al naibii de mare in boxeri doar speciala pentru ea. Mai devreme, cand a iesit de la servici, i-a dat un sms ca el deja a iesit. Si din cate a observat, si Diana s-a grabit acasa cat a putut de mult. Diana cand a intrat in camera de zi, si l-a observat acolo intins pe spate doar in boxeri, nu a putut sa nu zambeasca.
“Sper ca nu te-ai dezbracat doar pentru mine!” a chicotit superba blonda, pasind in camera de zi.
“Nu vezi cum e afara…” a ranjit el, privind-o cum aseaza poseta si cheile direct pe o masuta.
“Nu cred ca are nici o legatura cu asta…” a ranjit si ea inapoi, intinzandu-se pana la nasturele de sus al camasutei ei albe. Apoi, incet a inceput sa o dezbutoneze, in cel mai tachinator mod posibil.
Nicolae doar statea acolo pe canapea si privea acest spectacol, in special degetele ei cum incet si senzual si foarte tachinator dezbutonau nasturii camasii ei. Si ce frumos era spectacolul. Mai ales acum cand incerca sa dea jos camasa aceaia alba care se modela pe trupul ei atletic foarte frumos. In special pe curbele sanilor ei majestuosi si decolteul acela foarte generos care il avea acuma ca camasa ei era desfacuta din ce in ce mai mult.
Ochii lui nu au rezistat si au urmarit fiecare miscare a degetelor ei in timp ce dezbutona si mai mult camasa ei alba si decolteul ei devenea si mai mare. Apoi, centrul sutienului ei alb a aparut in fata ochilor lui.
“Scuze, dar trebe sa dau jos sutienul asta odata!” a zis ea in timp ce el continua sa se holbeze acolo cu anticipare.
“Nu te contrazic. Cred ca e foarte inconfortabil intr-o zi calduroasa ca asta…” a ranjit Nicolae, pregatindu-se pentru privelistea sanilor ei goi.
“Si ma mananca asa de tare…” a continuat Diana, desfacand si ultimul nasture al camasii ei.
Apoi, in timp ce Nicolae inca se holba la sanii ei si astepta cu inversunare ca ea sa se dezbrace, ea defapt si-a intins o mana in sus prin cealalta maneca a camasii ei si a inserat degetele acolo. Degetele ei in scurt timp au aparut afara tinand cureaua de pe umar a sutienului ei. Tragand-o in jos pana cand a ajuns la cot, ea si-a tras mana aceia afara din sutien. Apoi, aruncand inspre fratele ei un zambet dinacela foarte inocent, a facut acelasi lucru si pentru cealalta curea a sutienului. Apoi, cu curelele sutienului atarnand de o parte si alta a mainilor ei, ea s-a intins la spatele ei pe sub camasa desfacuta. In curand, Nicolae a observat cum sutienul ei a alunecat in jos pe dedesuptul camasii ei si l-a prins in maini.
“Ahhhhhhh, mult mai bine…” a suspinat ea, tragand sutienul ei afara din camasa ei si aruncandu-l jos peste poseta si cheile ei.
In timp ce superba blonda facea asta, Nicolae a simtit cum un fior de excitare a erupt din penisul lui si s-a intins prin tot trupul lui atunci cand a observat semisferele ferme ale sanilor ei plini pe dedesuptul camasii ei desfacute. Nu a rezistat sa nu observe cum pielea de pe sanii ei, cel putin partile vizibile, erau de aceasi culoare cu restul pielii ei. Si din cate stia, nu prea ii placea sa aiba urme de la sutien atunci cand facea plaja. Apoi, spre surprinderea lui, Diana si-a inserat mainile in camasa ei alba si dupa felul cum sanii ei se zgaltaiau pe acolo, Nicolae si-a dat seama ca se scarpina peste sani.
“Ma mananca…” a ranjit ea in timp ce Nicolae inca o privea foarte hipnotizat. Intr-un final, ea si-a tras mainile afara din camasa si a inbutonat la loc ultimii trei nasturi ai camasii.
“O las asa, daca nu te superi. Asa se mai aerisesc…” a ras ea, observand ca ochii lui inca erau directionati asupra sanilor ei zgaltaitori si spre surprinderea lui inca mai erau ascunsi sub camasa ei alba.
“Nu… deloc… nu ma supar… daca vrei poti sa nu porti camasa deloc…” a zis el, lasand sugestia atarnand in aer ca un fel de preludiu la alceva si mai mult. “Daca dai jos camasa, atunci sigur se aerisesc si mai mult…”
“Nu crezi ca e impropru pentru un frate si o sora sa stea goi unul in fata celuilalt?” a intrebat ea foarte inocent.
“Uhh, de parca pana acu a fost problema!” a ranjit el.
“Ehhhh, poate…” a ras ea, zambind in continuare foarte inocent si atintindu-si ochii ei albastrii direct inspre el. “Mai este ceva bere?”
“Yeah, inca vreo cateva prin frigider!” a zis el. “Vrei sa iti aduc una!”
“Naw, lasa ca imi iau eu!” a zis ea, intorcandu-se spre bucatarie.
Nicolae a ramas acolo pe canapea si o astepta… si chiar o astepta. A revenit dupa vreun minut cu o bere rece in mana. Dar Nicolae nu putea sa isi ia ochii de la sanii ei zgaltaitori atunci cand se miscau liberi pe sub camasa ei. Cu o miscare destul de exagerata a soldurilor ei, Diana a pasit inapoi in camera de zi si langa canapeaua de unde Nicolae inca o mai sorbea din priviri.
“Ce faceai pana sa vin?” l-a intrebat ea, si observand ca statea intins pe spate pe canapea, a cazut direct pe umflatura din boxerii lui. “Ummmmffffff!” a murmurat el atunci cand greutatea ei s-a stabiliti direct pe el. Chiar ca era pregatit pentru ea, dar putina seductie nu strica, in special in aceste momente cand practic se legana direct peste umflatura aceia foarte ferma si viguroasa.
“Oooohh, nimica, doar te asteptam!” a zis el.
“Ma asteptai de ce?” a zambit ea foarte inocent, leganandu-se foarte incitant in poala lui si ridicand unul din picioarele ei tonifiate si punandu-l peste celalalt.
“Pai… nu stiu… doar te asteptam…” a ranjit Nicolae, ochii lui cazand direct la expansiunea mare data de coapsele ei tonifiate si care in aceste momente era expusa pentru ochii lui lacomi. Nu a rezistat sa nu isi fugareasca degetele unei maini direct peste coapsele ei. Si apoi prin crepatura mini-ului ei si direct peste pubisul ei acoperit cu niste chiloti. Repede a gasit butonul intarit al clitorisului ei si repede a scos dintre buzele ei senzuale un murmur de apreciere.
Diana nu a rezistat sa nu se legete direct pe umflatura din boxerii lui si apoi a saltat direct peste ea, ridicandu-si si trantindu-se direct in ea, scotand un alt “Ummmfffff!” dintre buzele fratelui ei. “Vezi ce patesti daca esti prea obraznic!”
“Pai la ce te asteptai cand te-ai asezat direct peste boxerii mei?”
“Ehhhh, e bine de stiut!” a zambit ea foarte inocent, intinzandu-se si dand coapsei lui o stransoare foarte intima.
“Pai… in opinia mea… ar fi bine sa nu te trantesti asa de tare… ca poate se rupe…” a zis Nicolae, si pentru comentariul lui, Diana iarasi s-a ridicat si s-a trantit direct in umflatura din boxerii lui. Nu a rezistat sa nu chicoteasca cand l-a auzit cum a gafait cand s-a trantit.
“Mai te opresti odata… din saltarile alea…” a zis Nicolae, punand berea care o avea in cealalta mana direct pe pieptul lui si apoi si-a dus mana direct peste fundul ei.
“Nope!” a chicotit Diana saltand iarasi, si apoi incepand sa isi miste fundul in cercuri direct pe umflatura lui. Mana lui de la pubisul ei deja incepea sa o excite foarte tare si si-a lasat piciorul pus peste celalalt inapoi jos pe podea. Dar la fel, tot nu a rezistat sa salte iarasi si mai dur pe umflatura lui, scotand un alt “Ummmmffff!” dintre buzele lui. Mana lui de pe fesele ei a inceput sa maseze direct peste posteriorul ei si apoi a inceput sa alunece pe sub camasa ei si in sus pe coloana ei vertebrala, peste pielea ei cremoasa.
“Chiar ca e cald aici…” a murmurat Diana, ridicandu-si o mana de pe coapsa lui si incepand sa isi faca aer cu marginea camasii ei, ca un evantai. Nicolae practic nu a putut sa nu saliveze cand a vazut cum unul din sanii ei era expus si ascuns foarte incitant de fiecare data cand facea vant cu marginea camasii.
“Chiar ca e…” a murmurat si Nicolae, neputincios sa isi ia ochii de la decolteul ei care se deschidea si inchidea mereu.
Apoi, ridicand berea la buzele ei, Diana a luat o inghititura foarte lunga din ea.
“Terminata… cred ca mai imi iau una. Vrei si tu una?” a intrebat Diana, ridicandu-se subit din poala lui si lasand o umflatura si mai mare in boxerii lui.
“Te rog!” a zis Nicolae, intinzand sticla lui goala inspre sora lui. Luand sticla, Diana s-a intors roata si s-a indreptat inspre bucatarie cu ochii lui Nicolae atintiti direct asupra serpuirilor foarte incitante ale fundului ei.
Nicolae stia foarte bine ca unduirea aceia a fundului ei era exact pentru el in timp ce foarte excitant se miscau dintr-o parte in alta pe dedesuptul mini-ului ei. Dupa ce a disparut in bucatarie, Nicolae s-a intins in jos si si-a aranjat erectia gigantica care o avea in boxeri pentru ca deja se lupta sa iasa prin partea inferioara a boxerilor lui. Ridicandu-se in fund pe canapea, el deja a simtit cum capul se freca direct de marginea inferioara a boxerilor, aproape iesind afara. A zambit foarte obraznic, gandindu-se la ce cu siguranta va urma. Nu stia de ce, cu toate ca au facut una rapida de dimineata imediat dupa ce s-au trezit, astazi toata ziua, gandul lui doar la asta a fost. Practic, nu se putea opri sa nu se gandeasca la sora lui. Cu siguranta si caldura asta a ajutat la excitatia lui.
Si apoi, cand superba lui sora s-a reintors inapoi in camera de zi avand cate o bere rece in fiecare mana, ochii lui iarasi s-au alipit asupra sanilor ei foarte excitant expusi sub camasa ei alba. In timp ce pasea, ea parca si-a retras umerii inapoi si sanii ei erau impinsi in fata direct inpsre el, parca parand sa ii faca si mai evidenti. Dar chiar ca nu avea nevoie de asa ceva in acest departament, de asta era foarte sigur.
“Aerul asta conditionat nu ne ajuta aproape deloc!” a murmurat Diana, inmanand o bere fratelui ei si asezandu-se inapoi pe canapea langa el.
S-a asezat foarte aproape de el, soldurile lor erau la cativa cm unul de altul. Cineva care era ingrijorat de caldura cu siguranta nu se aseza asa de aproape de un furnal, a gandit Nicolae in sinea lui, ranjind inca. Apoi, parca intr-o stare euforica, Nicolae a privit cum superba lui sora si-a ridicat berea in sus si a presat-o direct intre semisferele sanilor ei fermi si plini.
“Mmmmmmmm… ce placut eeee…” a murmurat ea in timp ce condesatia de la sticla s-a prelins si s-a imbibat peste materialul camasii ei albe si apoi mai jos acolo unde nasturii erau imbutonati chiar peste abdomenul ei. Berea, caldura si pofta care a simtit-o pentru ea inca de azi dimineata cand au plecat la servici parca au pus stapanire pe mintea lui si s-a decis sa nu o mai lungeasca. Si apoi, berea aceia dintre sanii ei chiar ca ii dadea o idee cum sa inceapa.
“Uh, surioara… chiar ca ai cei mai frumosi sani care i-am vazut vreodata!” a murmurat el, dupa ce a luat o gura lunga din berea lui.
Diana incet s-a intors si l-a privit direct in ochi cu o licarire dinaia foarte inocenta, dar Nicolae stia foarte bine ce ascundea acea sclipire. Electricitatea deja a inceput sa se rupa in toate directile din trupurile lor si parca se lovea de pereti si de tavan si apoi iarasi revenea inapoi in trupurile lor. Si apoi, electricitatea dintre trupurile lor, pozitivul si negativul. Parca se atrageau ca un magnet unul de altul.
Diana doar i-a facut foarte tachinator cu ochiul si apoi s-a aplecat si a plasat berea ei direct pe masuta din fata canapelei. Indreptandu-se iarasi in pozitia sezanda de pe canapea, Diana si-a lasat mainile in jos si a inceput sa dezbutoneze nasturii camasii ei.
Apoi, in timp ce Nicolae inca mai sorbea din priviri miscarile ei, Diana s-a lasat mai pe spate si incet a tras camasa ei inapoi peste umerii ei pana cand sanii ei fermi si asupra carora gravitatea nu a avut nici un efect sa fie expusi pentru privirea lui lacoma. Lasand camasa ei sa alunece in jos pe trupul ei, ea gentil a scuturat bratele ei si intr-un final, camasa era pozitionata direct intre fesele ei acoperite de un mini si spatarul canapelei.
“Ce zici, iti plac?” a murmurat ea, intinzandu-se cu mainile in sus si cupand cele doua comori inestimabile in palmele mainilor ei. Inca holbandu-se la semisferele acelea, Nicolae a observat ca sfarcurile ei erau intarite si umflate datorita excitatiei care era sigur ca si ea o simtea in aceiasi masura ca si el.
“Perfecti…” a murmurat Nicolae, incat neputand sa isi ia ochii de la semisferele acelea care practic le adora. Dupa ce i-a masat si framantat de cateva ori, i-a lasat iarasi liberi pe pieptul ei si au ramas fermi acolo, fara ca gravitatia sa aiba nici un efect asupra lor.
Nicolae si-a lins buzele foarte sugestiv si ochii lui inca erau directionati asupra sanilor ei in timp ce simtea cum capul penisului lui pulsa si tresarea dealungul coapsei lui, in boxerii lui. Ochii Dianei erau atintiti direct asupra boxerilor lui in care se vedea foarte clar ceea ce vroia si foarte sigur va avea adanc infipt in pasarica ei zemoasa.
“Ooohhh… mmmmmm… woooow…” a suspinat superba blonda, lingandu-si buzele foarte senzual.
Urmarind ochii ei care erau atintiti asupra pubisului lui, Nicolae a observat ca mai mult de jumate din capul lui purpuriu iesea afara prin partea de jos a boxerilor lui.
“Ohhh… cred ca e pentru tine!” a ranjit Nicolae, prinzandu-se de capul penisului. Si spre placerea lui, Diana s-a prins de coapsa lui si a inceput sa isi fugareasca degetele foarte tachinator in jos pe coapsa lui, dealungul coloanei lungi si groase a penisului.
“Mmmmmmmmm…” a gafait el in timp ce simtea cum degetele Dianei s-au infasurat imprejurul coloanei lui tari ca piatra si care pulsa foarte delicios.
“Mmmmm… mare!” a murmurat ea, strangandu-l foarte delicios. “Asa de urias…”
Nemairezistand tentatiei, Nicolae si-a ridicat o mana in sus la una din semisferele sanilor ei si a inceput sa isi fugareasca buricele degetelor dealungul marginilor ei in cercuri tot mai stramte pana cand faceau cercuri imprejurul aureolei ei, si apoi direct peste sfarcul ei.
“Asa de frumosi!” a soptit Nicolae, dand o ciupire foarte gentila acelui sfarc.
Diana incet isi fugarea mana in sus si in jos pe coloana penisului lui urias, inca acoperita de boxerii lui, dar apoi, cand a simtit ciupaitul sfarcului ei, si-a bagat mana direct pe sub elasticul boxerilor lui. Apoi, aplecandu-se inspre el, a lasat ca sanii ei superbi si nuzi sa se frece de pectoralii lui puternici. Si-a ridicat si cealalta mana si a usurat degetele sub marginea cealalta a elasticului boxerilor lui.
“Iti place ceea ce vezi…” a murmurat Nicolae in timp ce superba blonda tragea in jos boxerii lui. Ridicandu-si fundul de pe canapea, Nicolae a lasat-o pe sora lui sa traga in jos boxerii lui si sa expuna toti cei douazecisicinci de cm de penis la lumina zilei.
“Mmmmm… woooow… e asa de urias…” a suspinat superba blonda in timp ce barbia ei a cazut in jos si ochii ei sorbeau din priviri acel monolit care iesea afara din pubisul ui. “L-ai masurat in ultimul timp?”
In timp ce vorbea, si-a infasurat degetele la amandoua maini imprejurul coloanei penisului lui, un pumn fiind ferm pozitionat la baza penisului si celalalt deasupra. Cand a facut asta, amandoi au observat ca mai era loc de inca un pumn de al ei si inca ceva deasupra mainilor ei.
“Douazecisicinci!” a zis el foarte mandru, tensionand muschii penisului acolo unde degetele ei erau infasurate si fara sa se intalneasca imprejur. Penisul lui a pulsat si tresarit foarte ferm in mainile ei.
“Asa de mare!” a murmurat ea, strangandu-l si incet fugarindu-si degetele in sus si in jos pe impresionanta lui marime.
“Indeajuns sa te satisfac, surioara!” a ranjit Nicolae foarte mandru.
“Oh… nu stiu… esti sigur?” a zis Diana, foarte inocenta, si apoi eliberand penisul lui, s-a lasat inapoi pe spatarul canapelei, despartindu-se de el.
“Foarte…” a murmurat Nicolae, gentil punandu-si mainile pe coapsele ei si apoi desfacandu-le usor. “Daca vrei, ma opresc aici si fac un dus… rece…” a ranjit el.
Imediat ce picioarele ei tonifiate erau usor desfacute, Nicolae si-a usurat mana direct intre ele. Alunecand mana lui in sus peste pielea catifelata a coapselor ei interioare, el le-a simtit cum se desfaceau si mai tare de buna voie si nesilite de nimeni. Cealalta mana a lui s-a dus pe umarul ei si gentil a tras-o pe sora lui inspre el in timp ce degetele celeilate maini foarte tachinator si placut urcau din ce in ce mai sus printre coapsele ei tonifiate. Apoi, infasurandu-si o mana imprejurul gatului ei, el a tras capul ei inspre el si rapid a gasit buzele ei suave cu ale lui.
Inserand limba lui printre buzele ei, el repede a gasit limba ei. Si imediat, o scanteie de excitatie a pulsat dealungul intregii coloane a penisului lui in momentul in care a simtit limba ei cu a raspuns la duelul care urma sa aiba loc acolo. Si apoi, degetele lui au dezmierdat peste materialul imbibat al chilotilor ei si apoi o alta scanteie de pasiune electrica s-a fugarit prin penisul lui, facandu-l sa tresara. Sarutand-o puternic, pasional, el gentil si-a inserat degetele sub chilotii ei mulati pe pasarica si pubisul ei. Explorand umezeala catifelata dintre picioarele ei, degetele lui dintr-o data au intalnit o umezeala foarte familiara lui si un geamat usor a scapat din gura ei care inca era ocupata cu o batalie pentru suprematie si picioarele ei s-au desfacut si mai mult.
Gentil proband si masand prin umezeala ei, el repede a gasit crepatura alunecoasa a vaginului ei. Continuand acel sarut adanc si pasional si duelul limbilor lor, el incet si-a usurat degetele mai departa in prinsoarea stramta a pasaricii ei.
“Ummmmmmm…” a murmurat superba blonda direct in gura lui in timp ce el continua sa impinga doua degete si mai adanc in pasarica ei pana cand erau indesate pana la ultima incheietura.
Pulsul inimii lui se auzea foarte puternic in urechea lui in timp ce gentil explora secretul interzis al feminitatii surorii lui cu degetele lui. Coapsele ei tonifiate, pasarica ei inclestata si asa de umeda, asa de fierbinte, in timp ce se inclesta gentil dealungul celor doua degete inserate acolo. Gafaind de la aceasta perversitate a ceea ce facea acolo, Nicolae vroia sa aiba si mai mult. Vroia sa o vada iarasi, sa o atinga cu buzele, sa o guste, sa o simta pe toata lungimea penisului lui.
Incet, usurandu-si degetele lui imbibate afara din pasarica ei, Nicolae si-a tras mana afara din chilotii ei. Apoi, incet, rupand sarutul lor, el s-a ridicat si si-a indreptat trupul, luandu-si mana din prejurul gatului ei. Aplecandu-se iarasi inainte, el incet a cazut in genunchi pe podea si s-a tarat prin prejurul surorii lui, in tot acest timp ochii albastrii ai surorii lui urmarind fiecare miscare a trupului lui. El putea sa observe cum ea ii observa fiecare miscare cu o sclipire foarte evidenta de pasiune in ochii ei.
Continuand sa priveasca direct in ochii ei, Nicolae s-a intins in jos si gentil a impins mini-ul ei negru tot mai sus. Apoi si-a alunecat mainile sub mini si direct sub elasticul chilotilor ei. Cu o mana odihnindu-se pe fiecare sold al ei, el a inceput sa alunece chilotii ei in jos peste curbele foarte sexy ale soldurilor ei. Aruncandu-si privirea in jos, el privea cum materialul imbibat al chilotilor ei inca mai ramanea mulat peste pubisul si pasarica ei in timp ce aluneca elasticul chilotilor tot mai jos si tot mai multa piele foarte neteda iesea la suprafata. In timp ce aluneca chilotii tot mai jos, el a simtit cum Diana si-a ridicat funduletul ei sexy putin de pe canapea sa il ajute sa alunece chilotii ei mai jos. Elasticul acela intins continua sa alunece din ce in ce mai jos in timp ce il tragea in jos si, retinandu-si respiratia, astepta ca pasarica ei sa apara la suprafata cat mai repede. Dintr-o data, clitorisul ei umflat si intarit a iesit afara de sub chilotii ei.
Era foarte usor sa vada ca era foarte intarit pentru ca iesea afara prin crepatura dintre labile ei, chiar la capatul de sus. Chilotii ei negri erau mulati si umezi peste labile pasaricii ei si atarnau peste labile ei pentru o clipa si apoi, pe masura ce chilotii alunecau tot mai mult in jos, labile ei netede si fara nici un fir de par erau expuse tot mai mult, pe masura ce comoara de acolo era etalata.
Inima lui Nicolae pompa asa de puternic, incat el credea ca va avea un atac de cord de la anticipare si privea in jos acea piele expusa si vulnerabila care era expusa in fata ochilor lui care practic ardeau de pofta trupeasca. Mainile lui au inceput sa se cutremure de anticipare in timp trageau in jos peste genunchii ei chilotii aceia imbibati cu sucurile ei si intr-un final peste curbele foarte tonifiate ale pulpelor ei. Apoi, dupa ce i-a impins in jos peste gleznele ei, ea ridicandu-si fiecare calcai in sus sa il ajute, o miscare foarte sexy si care zicea foarte clar ceea ce vroia superba blonda in aceste clipe, Nicolae a lasat chilotii aceia imbibati sa cada direct pe podea.
Odata cu bariera creata de chiloti data la o parte, Nicolae si-a returnat mana inapoi la marginea de sus a mini-ului ei. Odata ce a facut asta, Diana si-a ridicat funduletul ei sexy de pe canapea si a impins mini-ul ei in sus imprejurul abdomenului ei foarte frumos sculptat. Intinzandu-se in sus, Nicolae a plasat mainile lui pe pielea catifelata a coapselor ei interioare. Apoi, aruncandu-si privirea la acea comoara de acolo, el departa picioarele ei tot mai mult pana cand acea delicatesa minunata dintre picioarele ei era tot mai mult scoasa la suprafata. Apoi, cu un gafait, s-a mutat mai sus intre picioarele ei larg desfacute.
Fugarindu-si degetele peste pielea aceia imbibata cu sucurile ei si foarte cremoasa, el gentil si-a inserat degetele acolo, desfacand-o pana cand interiorul ei era expus. Chiar ca avea o pasarica care l-a captivat din prima clipa care a vazut-o, niste petale roz care in aceste momente erau expuse in toata gloria lor in fata ochilor lui. Si in aceste momente erau acoperite de un strat subtire de crema din pasarica ei, care se prelingea foarte sexy afara din gaura ei in timp ce sclipeau foarte atatator in lumina soarelui acelei dupa mese.
Tragand aer puternic prin nas, Nicolae a savurat acea aroma de mosc care emana din pasarica ei fierbinte. Apoi si-a pus mainile pe sub coapsele ei larg deschise si s-a intins pana cand mainile lui erau infasurate imprejurul mijlocului ei. Proptindu-si degetele in pielea ei cremoaa, el gentil a asezat-o pe Diana intr-o pozitie cat mai confortabila pentru amandoi. In timp ce facea asta, Nicolae a simtit cum degetele surorii lui se aseaza pe parul lui tuns periuta si unghile ei practic s-au inclestat de scalpul lui. Gentil, dar fortos, Diana a presat capul lui si mai jos, ghidandu-l, conducand buzele lui direct pe clitorisul ei care in aceste clipe se furnica foarte puternic.
“Mmmmmmmmm…” a murmurat ea usor atunci cand a simtit cum el ridica bazinul ei pana cand clitorisul ei a facut contact cu gura si buzele lui. Fugarindu-si varful limbii peste acel nasture care era clitorisul ei, el a simtit cum un fior de placere s-a imprastiat prin tot trupul ei atunci cand ea s-a zdrobit direct de buzele lui.
Apoi, nemaiputand sa se retina, Nicolae a inceput foarte lacom sa asalteze clitorisul surorii lui cu limba lui in timp ce aceasta gemea foarte aprobator ceea ce facea el in aceste clipe. El a putut sa simta cum unghile ei se presau in scalpul lui si il miscau in toate directile, parca ghidand limba lui prin toate locurile care vroia sa fie masate. In timp ce facea asta, barbia lui Nicolae se presa direct de umezeala care se prelingea afara din pasarica ei. In cateva momente, obrajii si barbia lui erau acoperite cu acea crema fierbinte si gustoasa in timp ce sora lui se zdrobea si mai puternic de buzele si limba lui.
“Clitorisul meu… oh… clitorisul meu…” Nicolae o auzea pe Diana cum murmura si apoi, dupa ce si-a aruncat ochii in sus, a observat ca superba blonda avea capul aruncat puternic inapoi si se misca dintr-o parte in alta si era foarte puternic presat de spatarul canapelei. Ochii ei erau inchisi si o grimasa foarte sexy acoperea chipul ei angelic in timp ce se apropia tot mai mult de un climax. Retragand o mana din prejurul mijlocului ei, Nicolae s-a intins in jos printre picioarele ei si a gasit o umezeala fierbinte acolo. Gentil, proband cu degetele lui, el repede a gasit acea gaura fierbinte si umeda care era intre labile ei musculoase. Intinzand trei degete, el incet le-a alunecat dealungul tunelului ei stramt si alunecos imbibat foarte puternic cu sucurile ei.
Pe masura ce impingea degetele lui mai departe in inclestarea pasaricii ei, de tot pana la baza, el a auzit iarasi cum un sirag de gemete usoare a iesit afara prin buzele ei. Lasand degetele indesate in pasarica ei, Nicolae a inceput sa le miste incet peste tot prin acea umezeala fierbinte si muschii pasaricii ei se inclestau foarte delicios imprejurul lor. Usurandu-si degetele afara din tunelul ei plin cu crema ei, el s-a oprit, si apoi le-a impins inapoi in ea pe masura ce peretii pasaricii ei stramte iarasi s-au infasurat imprejurul lor.
“Da… asa… mai repede…” murmura superba blonda. Cu capul lui ingropat intre picioarele ei, Nicolae deabia mai putea respira in timp ce Diana ii presa capul fortos in jos peste clitorisul ei. Aroma pasaricii ei era asa de puternica incat se inclesta de receptorii lui olfactivi si umplea creierul lui cu un mesaj foarte clar. Ii zicea exact ceea ce vroia de la el! Si il vroia foarte tare! Vroia sa o futa asa de tare pana cand exploda asa de puternic ca lesina!
Continuand sa suga si sa linga si sa lapaie la clitorisul ei, Nicolae a inceput sa ii futa tunelul din ce in ce mai repede cu degetele lui, foarte fortos miscandu-le in si in afara vaginului ei.
Dupa nici cateva minute, Nicolae a simtit cum muschii abdomenului ei au inceput sa se cutremure si sa se tensioneze in timp ce coapsele ei tonifiate au inceput sa se preseze tot mai puternic de obrajii lui. Presiunea coapselor ei asupra obrajilor lui devenea tot mai puternica in timp ce muschii ei tonifiati se intareau si se cutremurau si infiorau peste tot. Se apropia tot mai mult de un climax si Nicolae putea sa simta ca era foarte aproape de culme in timp ce gafaia si murmura si respira tot mai rapid.
Apoi, dintr-o data, cu un geamat, intregul ei trup s-a tensionat.
“Ohhhhh… daaaaaaaaa…” a sasait ea, impingandu-se puternic si inclestandu-se imprejurul capului lui, incepand sa se cutremure peste tot ca in timpul unui cutremur de magnitudine 10. “Daaaaaaaaaa…”
Fara sa o lase deloc in pace sa isi calareasca singura acel orgasm zdruncinator, Nicolae a continuat sa isi fugareasca limba inainte si inapoi peste clitorisul ei furnicand in timp ce pasarica ei a inceput sa scuipe afara crema ei gustoasa si fierbinte. Se prelingea afara ca un izvor, imbiband si mai puternic degetele lui Nicolae, obrajii si barbia lui. Era asa de multa incat, a inceput sa se prelinga in jos pe barbia lui si apoi sa se faca o balta direct pe canapea intre picioarele ei.
In timp ce avea acel orgasm, intregul ei trup se cutremura si incorda si zvarcolea in timp ce isi arunca capul dintr-o parte in alta pe spatarul canapelei, transpiratia ei fiind foarte vizibila pe chipul ei contorsionat. Mainile ei erau inclestate ca niste ghiare in timp ce se tinea puternic de marginile canapelei. Se inclesta asa de puternic de canapea si isi zdrobea pasarica asa de puternic de fata lui, incat muschii ei au inceput sa se cutremure de la cat de incordati erau.
“Asa de placut… asa de placut… asa de placut…” gemea si murmura ea aproape indescifrabil in timp ce Nicolae continua atacul asupra clitorisului ei.
Intr-un final, a simtit cum cutremurele muschilor ei incepand sa se diminueze si sa se relaxeze in timp ce intregul ei trup parea sa se topeasca inapoi pe canapea.
“Ohhhhh… woooooowww…” a auzit-o Nicolae pe Diana gafaind in timp ce incet si foarte tachinator si-a ridicat chipul lui imbibat cu sucurile ei dintre picioarele ei, in acelasi timp mai trasand un rau de lava cu limba peste labile ei si apoi mai departe prin partea interioara a coapselor ei. Toti muschi...



    Login