Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 48
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 2744 ori - Nota 3.33 (6 voturi)
Capitolul 56

14 iulie 2005 – joi

Ceva timp mai tarziu, amandoi doar bucurandu-se de placuta atingere a trupului inca infierbantat al celuilalt, stateau acolo in bratele celuilalt si incercau sa se indrepte in lumea placuta a viselor. Dintr-o data, Diana a deschis ochii si parca o idee dinaia foarte oraznica si traznita a trecut prin capsorul ei pervers in timp ce mintea ei a fugit la ceva intamplat anul trecut prin august… si de atunci de indeajuns de multe ori………

***************

Diana a deschis capotul ei si l-a tinut deschis pentru Codruta sa admire noul ei costum de baie din material galben. Practic sutienul era format din doua petice triunghiulare care deabia acopereau sanii ei majestuosi si fermi mentinute pe pozitie de niste snururi. Si bikini erau la fel, o alta fasie mentinuta de snururi si care deabia acoperea pasarica ei neteda si in intregime rasa.
Gura Codrutei a ramas pur si simplu deschisa si ochii ei s-au facut mari ca cepele si aproape ca suspina. “Diana… curvustina ce esti…”
Diana a zambit larg. “Impresionata, huh?”
Cele doua tinere erau in sufrageria Dianei. Aceasta a invitat-o pe iubita fratelui ei acasa la ea pentru niste plaja, niste vin si niste barfa asa ca intre doua prietene foarte bune care erau. Era ceva care faceau destul de regulat in ultimul timp, devenind tot mai apropiate de cand fratele ei s-a combinat cu focoasa bruneta.
Codruta privea cum Diana isi aluneca capotul jos de pe umerii ei si a facut cateva pozitii pentru a etala costumul de baie prietenei ei, in special din spate si din lateral si apoi iarasi din fata. Focoasa bruneta trebuia sa recunoasca ca Diana era o tipa extrem de frumoasa, putand oricand sa apara in revistele alea de barbati. Putea oricand sa treaca drept o adolescenta care nici macar nu si-a terminat liceul, chiar daca acu de cateva luni a terminat faculta.
Parul ei blond platiniu era legat la spate intr-o coada bogata, aratand foarte sexxy gatul ei delicat si delectabil. Umerii trasi inapoi, pieptul ei opulent era foarte frumos, mereu facand ca ochii barbatilor sa priveasca acolo in timp ce trecea pe strada. Si apoi abdomenul ei frumos tonifiat pe care se vedeau un six-pack feminin foarte sexxy. Si fundul acela ferm si format cu multe ore la sala chiar era un spectacol. Ce sa mai zica de picioarele ei frumos tonifiate. Wooooow… cum zicea geamanul ei cateodata… daca nu era sotia lui Emil, cu siguranta era pe pula lui toata ziua buna ziua.
“Esti absolut fara rusine…” a continuat Codruta. “Nu cred ca ai indrazni sa mergi asa la piscina… woooow… fundul tau parca e deja la nudisti… si sanii tai… aproape ca ies afara imediat ce te misti…”
Codruta era o bruneta focoasa, cu un an si ceva mai mica ca Diana, dar la fel ca superba blonda, avea un trup de invidiat. Intr-o rochita de vara, ea statea pe canapea chiar in fata blondinei. Cele doua au devenit prietene foarte bune dealungul acestui an de cand s-au cunoscut. Si de la un moment dat, parca au devenit aproape ca niste surori, mult si de la faptul ca amandoua au avut fiecare cate un frate, si nimic altceva.
Diana si-a zgaltait bustul sa arate ca sanii ei erau foarte securizati si bine tinuti pe pozitie in materialul aproape obscen care ii acoperea. Si apoi, un san a alunecat afara si un sfarc s-a vazut. Diana a zis “Oops” foarte surprinsa si l-a bagat inapoi in triunghiul galben care il acoperea mai devreme, amandoua frumuseti impartasind un chicotit.
“Pot sa te intreb ce te-a posedat sa cumperi costumul ala de baie?” a zis Codruta, inca chicotind.
“Ma gandeam sa il incerc pentru Emil!” a raspuns Diana. “Poate ii mai atrag atentia de la servici… pentru un timp cel putin…”
Codruta si-a arcuit o spranceana. “Ar fi trebuit sa cumperi si mie unul…”
“Am cumparat…” a informat-o Diana.
“Poftim?”
“Ti-am cumparat si tie unul… fac eu cinste…” Diana s-a intors inspre o plasa pusa mai devreme pe un fotoliu, a deschis-o si a scos afara o cutie mica, rectangulara. Apoi i-a prezentat-o Codrutei.
Bruneta a privit scheptica cutia pentru un moment, inainte ca tentativ sa o ia. A deschis-o in poala ei si a scos sutienul afara, unul care era de aceasi marime si forma cu al Dianei. Doar ca culoarea era albastra. “Te astepti sa pun asta pe mine?” a murmurat Codruta.
“Oh… ce strambi asa din nas…” a incurajat Diana. “Costumele tale de baie nu sunt mai diferite de asta...”
“Ehhhhh… dar nici chiar asa… ce te-a apucat?” s-a intrebat Codruta cu voce tare, privind inspre superba blonda din fata ei.
“Le-am vazut si mi-au placut…” a raspuns Diana direct. Inca in niste sandale cu toc inalt, ea a pasit in fata prietenei ei brunete si s-a intins sa desfaca rochita de vara purtata de aceasta. “Haide nah… va fi distractiv…” si apoi a impins rochita de vara de pe umerii prietenei ei.
Cheful Dianei era ca un virus infectios, si Codruta repede a dat afirmativ din cap, iesind afara din rochita ei de vara. Diana si-a indreptat trupul si Codruta s-a ridicat in picioare in fata prietenei ei. In curand sutienul si chilotii costumului de baie care il purta aceasta erau aruncate peste rochita de vara si apoi Diana o ajuta sa lege snururile sutienului albastru.
La fel ca prietena ei, Codruta avea un trup foarte frumos proportionat si tonifiat. Mergeau de multe ori impreuna la sala si nu era nici o rusine cand se dezbracau una in fata celeilalte. Practic, nici una nu avea de ce sa ii fie rusine de trupul celeilalte. Apoi Codruta a impins chilotii costumului ei de baie in jos si apoi a alunecat in cei albastrii, ea legand snurul din partea dreapta si Diana legandu-l pe celalalt, si in curand era intr-un bikini asemanator ca al Dianei. Si apoi, s-a intors cu fata inspre prietena ei.
Diana a zambit larg. “Superb… aproape ca m-am excitat doar vazandu-te…”
Codruta a luat gluma pentru ceea ce era si a zis. “Costumu asta ma va arunca afara de la strand… deja o stiu…”
“Nu m-as mira… dar va fi distractiv… asa e?”
Codruta a trebuit sa zambeasca, dand din cap afirmativ. Chiar era distractiv sa devina mai obraznice in mijlocul acestei dupa mese calduroase de sambata. Si cand era cu Diana, totul era foarte distractiv. Si acuma, nu stia de ce, dar totul parca va deveni mult mai distractiv alaturi de superba blonda, si avea asa o presimtire…
In curand, si-au luat niste lotiune de bronzat, ochelari de soare, si apoi au iesit afara in curtea din spatele vilei Dianei, razand si chicotind. Curtea din spate era destul de bine ferita, cu niste copaci plantati strategic imprejurul gardului inalt sa ascunda de ochii vecinilor ceea ce se intampla in curte si in piscina. Doua sezlonguri le astepta asezate chiar langa piscina. Fiecare asezandu-se pe un sezlong, cele doua frumuseti si-au uns picioarele ei frumos tonifiate cu lotiunea de soare, apoi s-au aplecat inapoi sa imprastie lotiunea peste restul proprilor lor trupuri.
“Costumele astea de baie lasa mult de acoperit cu lotiunea, asa e….” a remarcat Diana.
“Mai bine stateam la plaja in pielea goala…” a adaugat Codruta.
“Ce gand placut…”
“Ti-au placut costumele pe naiba…” a zis Codruta. “Ce te-a apucat in realitate?”
Diana a suspinat. A privit in jos la degetele ei cum intindeau lotiunea de soare peste semisferele pline ale sanilor ei. “Cred ca… am fost prea plictisita in ultimul timp… si doar aveam chef de ceva distractie… naiba stie…”
“Tu? Te plictisesti?” a intrebat Codruta, nu prea parand surprinsa, in special dupa cat timp superba blonda isi petrecea alaturi de ea sau de Nicolae, iubitul ei si fratele mai mic al blondei, si de multe ori chiar si Codrut, geamanul ei, cand acesta nu era cuplat cu vreo tarfulita. De mai putine ori era si Emil prezent.
“Pai… e vara… si cand vin acasa de la servici… sunt mai mereu singura… Emil sta la servici pana seara de multe ori...”
“Naspa…” a murmurat Codruta. “Trebe sa recunosc… inca nu cunosc sentimentu asta… dar nici nu as vrea sa il cunosc…”
“Nici nu iti doresc…” a continuat Diana.
“Asta e… si pana la urma doar asta o sa facem azi? Stam aproape nude langa piscina?”
“E un inceput…”
“Si ce altceva iti trece prin mintea aia nazdravana?”
Diana a continuat idilic sa isi fugareasca degetele peste pielea sensibila a semisferelor ei ferme si pline. Si apoi, un ranjet foarte diabolic a aparut pe buzele ei senzuale. “Nu prea indraznesc sa iti zic…”
“Spune…” a insistat Codruta, lasand capul ei inapoi pe sezlong.
Diana a tras aer adanc in plamani. “Alta data…” a inceput ea, acuma devenind timida, un lucru foarte rar la nazdravana blonda.
“Da?” a probat Codruta, simtind ca ceva nastrusnic va iesi la suprafata.
“Aveam cateodata fantezile astea despre… barbatii… cu pule lungi… si tari… si groase…”
La asta Codruta chiar nu se astepta. Cuvintele acestea au facut ca tot felul de focuri de artificii sa apara in mintea ei perversa, imagini cu cineva foarte drag ei care avea exact asa ceva. Trebuia sa recunoasca, era mai bine de un an decand s-a cuplat cu Nicolae si foarte rar mai avea fantezii dinastea, in special ca primea cate o injectie monstruoasa aproape in fiecare zi.
“Sti… as face niste lucruri cu o pula dinaia monstruoasa… lucruri care niciodata nu le-am facut cu Emil…” a continuat Diana. “Si mi-ar face lucruri… care nu stiam ca sunt posibile…”
“Cum ar fi?” a adaugat Codruta, scoasa din visul foarte vivid devenit realitate chiar azi dimineata.
“Pai… in fundul meu… ceva… in pizda si cur in acelasi timp…”
“Wooooow…” a zis Codruta, uimita sa auda chestia asta cu doua pule monstruoase in acelasi timp si care amica ei o spunea asa de pasional. Ochii Codrutei s-au lasat in jos la mana Diana si a observat cum degetele acesteia trasau cercuri peste curbele perfecte ale sanilor superbei blonde si apoi mai sus prin decolteul acesteia si apoi mai sus peste pieptul ei. Apoi prietenei ei a alunecat mai jos si s-a presat peste abdomenul acela frumos tonifiat si apoi si mai jos, peste peticul triunghiular al bikinilor ei.
Aceste costume de baie foarte deochiate, cheful de distractie inspirat de Diana si cuvintele acelea care le auzea deobicei doar cand era ravasita de Nicolae, a schimbat foarte mult atitudinea Codrutei si gandurile ei. In orice alta zi cand vedea trupul tonifiat si frumos curbat al Dianei cum era atins de o mana, nu ar simti nimic, dar acuma, Codruta a gasit acest gest din partea prietenei ei foarte fascinant.
“Cred ca sunt groaznica…” a marturisit Diana, dar a zambit si a adaugat. “… dar cine poate sa zica? Ce e normal si ce nu e normal? Cina dracu stie?”
Degetele Dianei s-au furisat peste buricul ei, buricele degetelor deabia ratand bikini ei cu o fractiune de cm. Apoi a ridicat unul din picioarele ei frumos tonifiate in aer si s-a zvarcolit pe sezlong, trupul ei ondulandu-se foarte sexxy. Si-a rotit capul si a privit-o pe Codruta. “Te sochez?”
Codruta a multumit ca avea ochelarii de soare pe nas si ochii ei verzi nu puteau fi observati unde erau atintiti. “Da… si nu…” a raspuns focoasa bruneta. “… m-ai socat intr-un fel… nu m-ai socat in altul…”
“Si tu ai fantezii dinastea?”
“Aveam cateodata…”
“Sti… este un tip la care ma gandesc…” a marturisit Diana. “Lucreaza la un coffee shop chiar langa cladirea unde am birourile… tanar… dragut… si ma gandesc oare cum ar fi undeva… in camera din spate…”
“Si?”
“Ori il atac eu ori el ma ataca pe mine… niciodata nu ma pot decide… oricum… ma excit asa de tare cand il vad…”
“Si te exciti acuma?”
“In ultimul timp mai mereu sunt excitata…” a raspuns Diana, mana ei trecand mai jos sub buricul ei, degetele curbandu-se in interior. Unghile ei au alunecat sub marginea bikinilor ei si ideal isi misca buricele degetelor inainte si inapoi.
“Tu te simti excitata, Codruta? Eu sigur sunt. Acuma mai tare ca niciodata…” a zis Diana, inpirand adanc, si apoi respirand usor.
“Diana… cred ca soarele te-a prins prea tare…” a chicotit Codruta drept raspuns. Putin amuzata de ideile traznite ale prietenei ei si surorii iubitului ei. Dealungul timpului, au povestit verzi si uscate. Dar cand venea vorba de sex, nu prea povesteau asa de mult, dar subiectul nu era exact taboo. Si pana la urma, amandoua erau adulte, de ce sa se rusineze? Erau apropiate. Puteau fi destul de oneste una cu alta. Nici o problema.
“Sti… cateodata asa as vrea sa pierd controlul in intregime…” a continuat Diana. “… sa nu mai imi pese de nimeni si nimic… ar trebui sa incerci asta cu mine…”
“Vrei sa ma corupi?” a chicotit Codruta.
“Deja te-am corupt… hey… ce ar fi daca ne-am da jos bikini si sa ne masturbam pana avem un orgasm?”
Codruta a ras, putin nervos, putin obraznic. “Daca vrei, eu nu te opresc…”
Ca si cum ar raspunde unei provocari, Diana si-a desfacut snurul bikini-ului de pe un sold. Intinzandu-se dupa celalalt snur, superba blonda o privea pe prietena ei, asteptand ca aceasta sa isi retracteze oferta, dar nu prea vrand ca distractia sa se opreasca asa.
Diana a desfacut si celalalt snur si apoi a tras peticul de material galben care acopera pubisul ei lipsit de par. Apoi l-a impins in jos si si-a mutat un picior indoit la genunchi pana cand era desfacuta, lasand genunchiul sa cada jos pe sezlong. Mana ei jucausa a alunecat mai jos, degetele ei zvelte trecand ca o pana peste pubisul ei neted.
“Fa-o cu mine!” a zis Diana cu o trasatura de pofta carnala pe chipul ei. “Hai fi o fata obraznica cu mine, amiga…”
In realitate, chiar dupa futaia aia foarte ravasitoare primita azinoapte, Codruta se lupta cu sentimentul de a mentine mainile ei sa nu atinga sanii si pasarica si trupul ei. Nu stia de ce, dar era ceva cu Diana in aceasta dupa masa, circumstantele, se simtea asa de excitata. Poate… nu stia de ce… dar era timpul sa incerce ceva nou…
“Cred ca sunt traznita…” a zis Codruta, incepand sa desfaca un snur de la bikini ei. Apoi l-a desfacut pe celalalt si, ridicand un genunchi in sus, a impins materialul ce acoperea portiunile ei pubiene.
Diana a lasat genunchiul ei ridicat in aer sa alunece intr-o parte si s-a desfacut larg inapoi. Apoi a alunecat degetele unei maini in jos la pielea neteda a pasaricii ei si apoi a presat peste labile ei, incalzindu-se.
Codruta a lasat sa ii scape o gura de aer care nu stia ca o retinea si apoi mana ei a alunecat in jos pana la pasarica ei neteda. Acu trei zile parca, chiar cand facea o baie foarte lunga si relaxanta, s-a masturbat pana la un orgasm, chiar la fel ca acuma, doar ca atunci Nicolae era in vana alaturi de ea si doar o privea si o incuraja. S-a excitat enorm de tare atunci si apoi a explodat asa de tare incat aproape ca a lesinat atunci cand iubitul ei si-a plonjat dintr-o data toata coloana lui de granit adanc in pasarica ei.
Dar astazi… pai… astazi nu era deloc ca atunci.
Acuma, sora iubitului ei era impreuna cu ea, si nu stia de ce, dar vroia enorm de mult sa incerce ceva nou. La cat de pervers era iubitul ei, trebuia sa recunoasca, s-a molipsit si mintea devenea tot mai perversa pe fiecare clipa care o petrecea in compania lui. Si nu stia de ce. Dar Diana… avea niste idei foarte traznite si excitante cateodata, in special acuma.
“Iti imaginezi ceva?” a intrebat Diana foarte intim.
“Aham… dar tu?”
“Nimic special. Lucruri sexxy care doar zboara prin minte. Parca ma uit la un film dinala…”
“Ceva pasiv… huh?”
“Cred… sugi vreo pula sau ceva, huh?”
“Sunt linsa… daca tot vrei sa sti…” a raspuns Diana, ranjind. Dar inca nu indraznea sa zica de cine… mai exact de gura si limba fierbinte a Codrutei. Asta ar fi mult peste masura. La naiba, totul parca devenea mult prea mult pentru superba blonda. Niciodata nu s-a gandit la iubita fratelui ei si una din cele mai bune prietene ale ei ca la un partener sexual. Defapt… nici o femeie pana acuma.
Codruta isi furisa degetele mainii in sus si in jos peste formele definitive ale pasaricii ei care raspundea asa de placut in aceste clipe. Se excita si nu ii mai pasa de nimeni si nimic de pelumea asta. Si era ceva extrem de excitant pentru ca era chiar afara, stand la soare, impreuna cu sora iubitului sa ii tina companie. Un lucru foarte incitant si exotic.
Diana si-a indoit degetul ei mijlociu in timp ce isi freca pasarica. Si-a desfacut labile ei zemoase si a sfichiuit varful direct peste nasturele intarit care era clitorisul ei si s-a infiorat atunci cand fiori fierbinti s-au furnicat prin salele ei. Rotind clitorisul ei intarit sub buricul degetului ei, ea a simtit si mai multa placere cum se construia prin sistemele ei si la fel ca prietena ei, vroia sa explodeze si sa explodeze cat mai tare posibil. In aceste clipe erau foarte aproape de culme pentru a se reintoarce inapoi.
Mintea Codrutei era o tornada de imagini carnale crescande, fiecare pornita de cate o nevoie. Si-a imaginat cum sugea un penis urias. Si apoi un alt mascul la fel de feroce a aparut langa primul mascul si acesta la fel, avea un penis enorm, si altera sa suga cand de la unul, cand de la altul. Sau cineva o futea intr-o pozitie, si apoi era intoarsa in alta pozitie si era fututa de la spate. Apoi era deasupra. Apoi, amandoi masculi virili o violau amandoi in acelasi timp. Si imaginatia ei a continuat in acest fel fara oprire.
Erau pofte carnale care au fost mult timp ingropate in subconstientul ei, dar care au fost dezlantuite in urma cu ceva timp de iubitul ei. Dar iubitul ei, nu le-a scos pe toate la suprafata. Mai existau multe pofte, care nici macar nu le cunostea si vroia asa de mult sa le cunoasca.
Clitorisul ei se furnica asa de delicios. Diana a inceput sa tachineze cu degetul mai jos, direct in pasarica ei stramta. Era asa de umeda pe interior, inca putea sa simta cum peretii tunelului ei scrasneau, si asa de fierbinte acolo jos. Isi misca degetul ei lung si jucaus asa de placut acolo jos. Pelvisul ei a inceput sa se miste instinctiv, miscand pasarica ei in cercuri imprejurul degetului ei care penetra asa de placut. Aceasta frictiune a inceput sa dezlantuie o parte din poftele carnale care le simtea acolo jos si a inceput sa ii placa totul din ce in ce mai mult.
Fara nici o rusine, isi imagina ca era unul din degetele Codrutei care proba in zona ei pubiana. Woooooow… ce placut ar fi. Dar Diana stia foarte bine ce butoane sa isi apese, stia cum sa isi frece clitorisul ei, si ii placea enorm de mult atunci cand se satisfacea singura. Mentinand degetul ei drept, ea il pompa in si in afara pasaricii ei cu o viteza tot mai crescanda.
Apoi si-a ridicat si celalalt picior de pe sezlong si statea acolo cu picioarele paralele, indoite la genunchi si desfacute. Flexand coapsele si pulpele ei frumos tonifiate, a inceput sa isi impinga pasarica ei inflacarata in sus si in jos dealungul degetului ei jucaus. Cu cealalta mana a inceput sa ciupeasca si sa roteasca clitorisul ei pana cand a crezut ca pasarica ei va fi inghitita de focurile unui vulcan.
Langa ea, Codruta era o imagine virtuala a Dianei, genunchii larg desfacuti, talpile aproape lipite. Codruta foarte excitant isi fugarea un deget in si in afara canalului ei vaginal. Degetele celeilalte maini se miscau dintr-o parte in alte si in cercuri imprejurul clitorisului ei inflamat.
“Ooooooooohhhh… oooohhhh… nu imi vine sa cred…” a plans ea afara aproape fara aer in plamani. “Nu imi vine sa cred ca fac!” Contorsionarea trasaturilor ei faciale erau pe masura placerii ei, dand obrajilor ei o culoare inflacarata, imbujorandu-se peste masura. “Sunt asa de obraznica… asa de excitata… ooooooohhhhh… ce vreau sa explodez…”
Spatele Dianei s-a arcuit iarasi de la excitatia care continua sa creasca prin trupul ei. Putea sa auda cat de aproape de culmea ei orgasmica era Codruta si era sigura ca si ea era foarte aproape. A continuat sa pompeze putin mai repede, frecand saracul ei clitoris putin mai puternic.
Un suspin de placere a scapat printre buzele ei, apoi un altul. Gura ei era larg deschis, intregul ei trup se cabra si curba, ridicand bustul ei in sus de pe sezlong, incepand de la fund pana la cap. Si apoi, dintr-o data a devenit extrem de tensionata pentru o clipa care nu se mai termina, apoi convulsile au inceput in timp ce primul val orgasmic s-a intins prin tot trupul ei excitat la extrem.
Langa ea, Codruta trecea si ea prin propriul ei orgasm. Intregul ei trup se zvarcolea si picioarele ei saltau salbatic in aer de pe sezlong in timp ce energia primordiala a orgasmului ei facea ca tot sistemul ei sa se scurcicuiteze.
Nu erau orgasme care sa le faca sa lesine pe cele doua frumuseti, dar le-au lasat pe amandoua intr-o stare foarte inmuiata si aproape gafaind dupa o gura de aer, piepturile lor frumos sculptate ridicandu-se si lasandu-se in jos, semisferele sanilor lor aproape iesind afara din sutienele lor. Si apoi, sanul Dianei a evadat iarasi din inchisoarea lui, dar nu s-a prea obosit sa il bage inapoi la loc. Deja s-a decis ca era timpul sa isi dea costumul de baie de tot jos. Cu siguranta, Codruta nu se va supara daca stau nude pentru un timp.
Diana a ridicat amandoua maini peste capul ei si s-a intins ca o pisica pe sezlong. A gemut foarte multumita. Atunci cand mainile ei au cazut inapoi pe langa trupul ei, au gasit nodul de la spatele gatului ei si apoi l-a desfacut. In curand, cele doua petice care acopereau sanii ei majestuosi au alunecat in jos, apoi a intors sutienul cu nodul din spate la fata si intr-un final l-a lasat sa cada jos pe gresie.
“Hey…” a murmurat Codruta. “Ce iti trece prin capsorul ala nazdravan?”
Diana s-a intors intr-o parte, cu fata inspre bruneta. A ridicat un picior sa accentueze curbura trupului ei. “Ma simteam cam incomoda imbracata…” a zis ea. “Si tu poti sa faci la fel…”
“Si apoi?” s-a intrebat Codruta cu voce tare, chiar daca nu a asteptat un raspuns. La fel ca prietena ei, a inceput sa desfaca nodul sutienului ei, dar Diana s-a ridicat de pe sezlongul si s-a asezat langa Codruta, pe sezlongul ocupat de aceasta. Codruta a privit-o iarasi cu trasaturile ei inocente, si putin nesigure.
Diana a ridicat tubul de lotiune de soare si a tors cateva picaturi direct pe fiecare sfarc al prietenei ei, mai exact pe portiunea acoperita de cele doua petice pana acum. “Nu as vrea sa te arzi…” a murmurat Diana si a inceput sa intinda lotiunea aceia protectiva peste sanii Codrutei.
“Nu e de ajuns ca m-a corupt fratele tau… acuma vrei sa ma corupi si tu…” a chicotit Codruta.
“Nimic special…”
“Eu…”
“Nu vreau vreo aventura… doar ceva distractie… dupa masa asta e asa de torida si mai avem inca cateva ore bune pana se intorc baietii de la fotbal… asa ca… de ce nu?”
“Cu siguranta e vreun motiv pe acolo… dar inca nu imi dau seama care…”
Diana isi fugarea buricele degetelor in cercuri imprejurul unuia din sfarcurile Codrutei. “Iti place asta?”
“Mai mult decat trebuie…” a marturisit Codruta. Si-a ridicat amandoua maini in sus peste cap, facand ca sanii ei sa tresara erotic pe pieptul ei, aproape etaland charmurile ei in fata ochilor pofticiosi ai Dianei. Inca tot avea probleme sa inteleaga de ce toate astea se intamplau.
“Crezi ca suntem niste lezbiene care inca nu au acceptat acest fapt?” a murmurat Codruta.
“Ninfomane nedezlantuite, poate…” a zambit Diana, ca si cum ii placea enorm de mult aceasta idee, si Codruta a trebuit sa raspunda inapoi acelui zambet.
“Cu asta pot trai…” a chicotit focoasa bruneta. “Cred…”
“Nu crede… simte…”
“Ma simt asa de bine… dar oare e asa de simplu?”
“Astazi cu siguranta…” a raspuns Diana. Ea a plantat mana ei pe marginea unuia din sanii Codrutei si apoi s-a aplecat inspre focoasa bruneta. A exista o secunda sau doua de pauza in timp ce nasurile lor aproape s-au atins si ochii lor s-au atintit asupra ochilor celeilalte… Codruta vroia, dar nu era sigura, Diana putin nesigura pe ea, acum, dar la fel de pofticioasa.
Si buzele lor s-au presat usor una de alta. Cu Diana l-a conducere, ea a sarutat mai ferm. Buzele ei s-au deschis si a lins peste umezeala delicata a gurii Codrutei.
Capul Codrutei s-a mutat si apoi s-a aplecat putin intr-o parte si gura ei s-a lipit de a Dianei. Aceasta legatura inceputa asa de tentativ devenea tot mai intima pe masura ce buzele lor se deschideau si limba Dianei a intrat inauntru.
Trupul Dianei s-a relaxat, facand ca sfarcurile ei sa se frece de sanii Codrutei. Cutremure de placere s-au fugarit prin trupurile celor doua frumuseti pe masura ce sarutul continua. Era ceva nou pentru amandoua si excitant si intoxicant si amandoua vroiau mai mult.
Orice dubiu care il avea Diana ca Codruta nu va permite ca acest lucru sa continue a disparut imediat ce focoasa bruneta si-a sfichiuit limba in sus peste gura Dianei. Varfurile limbilor lor s-au intalnit usor si tachinator, apoi s-au unit, infasurandu-se ca doi serpi intr-un sarut senzual.
Si in prelungirea acestui sarut, Diana si-a alunecat mana sub Codruta. In curand si-a ridicat picioarele sus pe sezlong si amandoua picioare ii erau infasurate imprejurul picioarelor intinse pe selong ale prietenei ei, si in curand, amandoua s-au intins pe sezlong, facandu-se comode.
Codruta s-a rotit partial intr-o parte si si-a lipit sanii de ai Dianei. Si-a alunecat o mana imprejurul mijlocului superbei blonde si in curand, cele doua frumuseti se tineau una de alta in timp ce sarutul lor continua sa devina tot mai pasional si plecerea crestea si trupurile lor se presau delicios unul de altul.
“Esti la fel de noua la asta ca mine?” a zis Codruta cand intr-un final nevoia de aer le-a obligat sa isi dezlipeasca buzele.
“Prima data… dar cred ca ne descurcam… huh?”
“Ne descurcam? Asta e salbatic… du-o pana la capat… fa-ti poftele cu mine… foloseste-ma… abuzeaza de mine…”
“Hei… las-o mai incet…” a ras Diana. “… si nici o grija… vei primi exact ceea ce vrei…”
Diana si-a mutat mana libera peste trupul Codrutei, in special fundul acesteia. Si-a fugarit degetele in sus si in jos peste posteriorul prietenei ei si apoi mai sus peste sanii aceia care erau aproape identici cu ai ei. “Niciodata nu am crezut ca e asa de placut cu o femeie…” a respirat ea greoi.
“La fel si eu…” a raspuns Codruta, strangand-o pe Diana de fund. S-au zvarcolit si picioarele lor s-au infasurat ca niste serpi, frecandu-se delicios una de alta. In curand, movilele pasaricilor lor se atingeau si Codruta a chicotit ca o scolarita. “Ma gadili…”
“Te gadili… n-ai frica…” a chicotit Diana, si apoi si-a fugarit palma in jos peste trupul lipit de ea. In curand a ajuns la coapsele Codrutei cu o indrazneala si siguranta care a facut-o pe bruneta sa suspine.
“Ooooooohhh… ooooohhhh… curvustina ce esti…” a suspinat Codruta in timp ce Diana a fugarit un deget direct prin crepatura zemoasa dintre labile ei. Palma Dianei s-a presat de movila lipsita de par si Codruta a simtit nevoia si pofta carnala sa vrea sa iasa afara direct prin salele ei. Codruta s-a zvarcolit senzual in imbratisarea prietenei ei.
“Sunt curvustina si obraznica si tu esti la fel…” a raspuns Diana. “Iti place asta, asa e, esti o curvustina fierbinte. Iti place cum te frec la pizda, asa e?”
“Oooooooohhhh… daaaaaa…” a raspuns Codruta infierbantata.
Codruta a simtit cum propria ei mana se misca in jos si in partea din fata a trupului Dianei ca si cum avea o minte a ei. Vrand sa fie sigura ca controlul era al ei, ea s-a intins dincolo de abdomenul frumos sculptat al blondei si si-a pozitionat mana ei direct in pasarica pofticioasa a acesteia. Caldura si fierbinteala care emana de acolo a surprins-o.
“Ooooooohhh… iubire… esti asa de uda…” a murmurat Diana. “Aia e crema ta sau esti doar bucuroasa sa ma vezi?” a chicotit ea.
“Amandoua…” a raspuns Codruta, si apoi a simtit umezeala alunecoasa de pe labile blondinei. Ce un fior pervers era atunci cand se intindea peste toate degetele ei, si apoi sa il intinda peste crevasa si marginile pasaricii acesteia. Ce fior placut era in timp ce stateau intinse acolo si ce facea ea, era facut propriului ei trup.
“Niciodata nu am crezut ca pizdele pot fi asa de sexxy…” a remarcat Diana. “Acuma stiu de ce barbatii se infierbanta asa de tare mereu…”
“Cu exceptia sotului tau… sa inteleg…”
“Te rog… nu imi aminti…”
Determinata sa nu se gandeasca la stadiul naspa in care era mariajul ei acum, Diana si-a trasat un deget direct prin crevasa imbibata a pasaricii Codrutei. A tras acel deget in sus, peste abdomenul, prin valea dintre sanii aceia deliciosi, pana cand a ajuns la propria ei gura. L-a sfichiuit cu limba si l-a gustat.
“Mmmmmmmmm… acuma stiu de ce la barbati le place sa linga pizda…”
Dianei parea sa ii placa descoperirea ei asa de mult incat Codruta a vrut sa incerce si ea. Frecand degetul ei prin crepatura prietenei ei, Codruta a ridicat degetul in sus pana la buzele ei si l-a gustat.
“Mmmmmmm… placut…” a remarcat ea. “Dulceag… ca vinul… vinul unei futai…”
“Mai mult!” a zis Diana, intinzandu-se iarasi printre trupurile lor pana intre coapsele desfacute ale brunetei. De data asta nu luat doar o monstra. De data asta a inserat un deget cat a putut de adanc in pasarica prietenei ei si a iesit afara cu un deget copios imbibat cu sucurile acesteia.
Mentinand ochii ei albastrii directionati in verdele ochilor Codrutei, sclipind invitant cu obraznicia ei, Diana a ridicat degetul la gura ei si l-a lins pe o parte. Apoi l-a supt ca un aspirator in interiorul gurii ei si l-a lins pana era curat ca lacrima.
Codruta nu vroia sa fie mai prejos. Fara sa piarda deloc sclipirea ochilor Dianei, ea s-a intins in jos si in curand degetul ei a intrat in pasarica prietenei ei. L-a serpuit inauntru de cateva ori, doar de distractie, apoi l-a retras si l-a adus inapoi, imbibat copios cu sucuri, pana la buzele ei. Mentinand ochii atintiti direct in aceia sclipitori ai prietenei ei, Codruta a lins la degetul ei imbibat cu screma Dianei.
“Si imi ziceai mie curvustina…” a chicotit Diana. “As fi vrut sa stiu asta de mai demult…”
“Avem destul timp la dispozitie…”
“Asa te vreau, amiga…” a raspuns Diana, serpuindu-si trupul mai aproape de al Codrutei. Si-a fugarit palma ei desfacuta peste trupul prietenei ei, jucandu-se senzual si pasional si tachinator cu sanii acesteia. Diana si-a lasat capul mai jos si a inceput sa mestece buzele suave ale brunetei cu ale ei si muscand cu dintii tachinator din cand in cand pentru momente lungi.
“Wooooooow…” a respirat Diana greoi. “Chiar ca ma excit… cred ca esti indeajuns de delicioasa pentru o masa copioasa… si asta am de gand sa fac…”
“Niciodata nu am excitat vreo femeie… si totul e asa de… infiorator…”
“Ma lasi sa te ling?” s-a rugat Diana intr-un ton foarte inocent.
“Oh… te rog… cat de prostesc pentru amandoua sa ne oprim acum…” Diana a sarutat-o inca odata pentru ca era asa de curajoasa si sensibila si sexxy. Poate ea era cea care a initiat toate astea, dar Diana avea nevoie sa stie ca Codruta era acolo impreuna cu ea, ca amandoua faceau asta… impreuna.
Codruta s-a intins iarasi ca o pisica, si in curand mintea si trupul ei erau predati prietenei ei sa faca ce vroia cu el. Niciodata nu a crezut ca a simtit anticiparea asta, sau poate cand a fost dezvirginata. Era uimitor ca o femeie putea sa inspire asa emotii in trupul ei, dar asta era un fior, nu un soc.
Gura Dianei a salivat in timp ce se lasa mai jos peste trupul frumos tonifiat al Codrutei. Mana ei era ocupata cu semisferele acelea pline si ferme ale prietenei ei si ciupea la nasturii intariti din varf.
Captivata de taria si marimea acelor sfarcuri, Diana si-a lasat gura mai jos si a luat unul intre buzele ei. L-a gustat si nerabdatoare si-a infasurat buzele imprejurul lui. Si apoi a inceput sa suga, placandu-i foarte mult gustul lui. Cand era prin liceu, a participat la o petrecere doar intre fete si au jucat un joc foarte obraznic, dar totul s-a oprit doar la atingeri, si cam asta era toata experienta care o avea cu femeile. A surprins-o pe Diana ca se simtea asa de confortabil cu prietena ei, cu distractia asta intre fete, care stia la fel de mult ce sa faca ca ea si care o vroia la fel de mult ca ea. Trebuia sa se intrebe oare ce alte surprize va mai avea de la viata. Si deja incepea sa aiba unele idei… foarte… foarte intense.
Alternand gura ei sugatoare de la o movila glorioasa la alta, Diana si-a lasat mana sa alunece mai jos la pasarica Codrutei. Picioarele brunetei s-au desfacut, pasarica ei ridicata in sus si oferindu-se ca pe tava. Dintr-o data se simtea asa de fierbinte si zemoasa si disponibila, un fior care trecea pofticios prin trupul Dianei. Aceasta intimitate cu prietena ei facea ca trupul ei sa simta lucruri care niciodata nu credea ca erau posibile.
Totul era asa de nou. Era aproape ca si cum totul incepea de la inceput, cel putin cand venea vorba de viata ei sexuala. A vrut ceva nou, si acuma chiar a primit. Si cat de placut era. Doar spre ca ea si Codruta nu se vor lipi una de alta… vorba venea. Dar totusi, daca se gandea bine, lucrul asta nu ar fi asa de rau.
Trupul Codrutei se ondula pofticios sub al Dianei. “Esti sigura ca nu ai mai facut asta inainte?” a respirat ea infierbantata.
Diana a ras usor. “Iti place… huh?”
“Deabia astept sa vad ce tratament aplici pizdei mele…”
“Curvustina sexxy. Unde ai invatat sa vorbesti asa de porcos?”
“Mai intrebi?”
“Ce noroc pe mine… poate ma inveti si pe mine cate ceva… fara sa stie binenteles…”
“Cu toata placerea…”
Amandoua au chicotit ca doua scolarite, si aceste intimitati parea sa le aduca si mai aproape, sa devina si mai apropiate. Si in acelasi timp a adus un nou strat de placere in lacomia simtita de Diana, si in curand superba blonda s-a tarat mai jos pe sezlong, dealungul trupului Codrutei.
Saruturile moi si tachinatoare ale Dianei avansau in jos dealungul trupului frumos curbat al Codrutei. Saruturile ei, limba ei jucausa s-a fugarit peste abdomenul acela frumos tonifiat, prin valea dintre muschii ei foarte sexxy vizibili, de la un sold la altul. Diana intr-un final s-a asezat intre picioarele prietenei ei, cu pulpele acesteia direct pe umerii ei. Statea in genunchi, cu fundul fluturand in aer. Aplecata foarte jos, genuchii aproape sub sanii ei, Diana parca era intr-o inchinaciune in fata acestui templu erotic care era pasarica prietenei ei. Cel putin acestea erau sentimentele care le avea fata de Codruta.
Diana a lins peste tot interiorul coapselor Codrutei, captivata de netezimea lor si de intimitatea si eroticismul acestui act. A lins si sarutat cu buzele ei suave peste movila neteda a prietenei ei si a inhalat aromele provocatoare care ieseau din pasarica acesteia.
Codruta se ondula fara rusine si fara nici o retinere in fata Dianei. “Nu imi vine sa cred ca ma exciti la fel de tare ca fratele tau…” a gafait ea. “Nu imi vine sa cred ca doua persoane din aceasi familie au efectul acesta asupra mea…”
Diana s-a retras putin si si-a lins buzele, direct deasupra pasaricii Codrutei. Era foarte bucuroasa ca Codruta vorbea asa de murdar cu ea… insemna ca totul va deveni mult mai excitant pentru amandoua si nu va exista nici o retinere din partea nici uneia. Diana practic putea face orice vroia si acuma simtea niste nevoi al naibii de fierbinti fugarindu-se prin trupul ei prea putin satisfacut.
Ochii ei sclipind miseleste, Diana si-a tuguiat buzele si le-a presat peste labile zemoase ale Codrutei. A inceput sa le fugareasca peste si apoi si-a deschis gura si a ciupit tandru pielea acesteia cu buzele ei intarite.
Luata prin surprindere de acea aroma erotica, ea si-a fugarit varful nasului incet in sus si in jos peste marginile acelea netede. Practic, toata aceasta experienta facea ca mintea si trupul ei sa arda de excitatie, inflamand-o cu lacomia care nu ii venea sa creada ca o simte.
Diana si-a scos limba afara si a trasat varful peste toata lungimea crepaturii zemoase dintre coapsele Codrutei. Si in curand, superba blonda lingea viguros la pasarica delicioasa a prietenei ei, infiorandu-se peste tot de cat de placuta si gustoasa era.
Codruta continua miscarile ei incete si serpuirea trupului ei, suspinand ocazional datorita poftelor si nevoilor ei carnale. Cu o ferocitate crescanda, ea isi arunca pasarica tot mai sus in gura lapainda a Dianei. S-a prins de sanii ei fermi cu amandoua maini.
“E asa de placut…” a respirat ea pofticios. “Ooooohhh… asa de sexxy… asa de excitant… nu te opri din lins pizda mea… niciodata sa nu te opresti… esti asa de buna la asta, iubire!”
Diana sclipea de la satisfactia care venea atunci cand oferea ceva asa de efectiv. Cuvintele Codrutei erau asa de murdare si placute la ureche, facand-o pe Diana sa se excite din ce in ce mai mult. Si sa faca totul cu prietena ei, sa faca orice ca Codruta sa vrea si mai mult.
Diana si-a alunecat limba afara si a intarit-o, mentinand-o intre dintii ei. Incet, a inserat acel varf ascutit cat a putut de adanc in tunelul stramt si imbibat al Codrutei. Gustand caldura si netezimea si sucurile acelea bolborosinde din tunelul prietenei ei, Diana s-a infiorat si s-a furnicat peste tot in timp ce simtea fiorii foarte placutii transferati de la acea pasarica excitata.
Codruta murmurat inteligibil si gemea gutural in timp ce Diana aluneca limba ei si mai adanc in acea pasarica pofticioasa. Privind in jos printre movilele acoperite de palmele ei, prin valea dintre semisferele pline si ferme ale sanilor ei, ea a vazut-o pe superba blonda cum incepea sa isi miste capul in cercuri lenese si simtea acea limba lunga si ascutita cum se involbura peste peretii interiori ai pasaricii ei.
“Uuuuuuuuunnnnn…” a plans Codruta. “Ooooooohhh… nu… nuuuuuu… asta e prea mult… prea placutttttttttt…”
Dintii din fata ai Dianei erau direct peste clitorisul Codrutei. Miscarile capului ei aplicau o razuire foarte placuta si dezmierdatoare acelui clitoris pofticios, facand-o pe Codruta sa se zvarcoleasca si agite fara nici un control pe sezlong. Pierduta intr-o lume de placeri excuizite, Codruta gemea si plangea si gafaia.
Inchizandu-si buzele peste toata pasarica brunetei, Diana si-a transformat limba intr-o lingurita si a scos afara o portiune copioasa din sucurile Codrutei. Gustul ardea gatul ei si apoi mai departe, si apoi si-a infipt limba inapoi in acea caverna infierbantata pentru mai mult.
Codruta a suspinat si intregul ei trup se contorsiona lasciv drept raspuns la aceasta penetrare subita si ilicita, si si-a ridicat bazinul pofticios de pe sezlong, trantindu-l in gura lacoma a prietenei ei.
Observand poftele teribile care le-a aprins, Diana a raspuns intr-o masura egala. Ciupind clitorisul si futand tunelul cu limba, scotand afara lichidul acela delicios cu lingurita limbei, ea o stimula copios pe focoasa bruneta, lucru care intr-un final o va face pe Codruta sa explodeze.
Codruta se comporta ca un animal iesit de sub orice control, arcuindu-se, serpuindu-se, fiori electrifianti si fierbinti intinzandu-se ca niste valuri prin toata pasarica si clitorisul ei.
Diana si-a indreptat limba si a facuta ascutita si tare iarasi. Mentinand-o asa, ea a inceput sa se legene inainte si inapoi, practic futand in si in afara pasaricii toride a prietenei ei. Impingandu-si buzele in sus peste clitorisul acela intarit cu fiecare miscare inainte, ea il ciupea si sugea dintr-o parte in alta peste el.
“Nnnnnnn… ooooohhh… mmmmmmmmm…” s-a plans Codruta. “Aoleu, ce placut eeeeee… senzational… limba ta intra asa de adanc… imi freci clitorisu asa de bine… ard pe interior… ooooooohhhh…”
Diana isi futea limba in tunelul acela delicios iar si iar si iar, de fiecare data frecand clitorisul acela intarit cu buzele si dintii ei. Era practic un asalt in camp deschis asupra pasaricii delicioase a prietenei ei. Era practic infometata dupa crema aceia fierbinte si delicioasa care era sigura ca se va prelinga foarte copios afara de acolo.
Si intr-un sfarsit, Diana a reusit. A reusit sa o faca pe Codruta sa aiba un orgasm cu limba ei si apoi a plonjat cat putea de adanc in umezeala aceia delicioasa.
Senzatile se intindeau prin tot trupul Codrutei si erau intinse ca niste valuri fara nici o opreliste de placere si extaz. Trupul ei a intrat in spasmuri si salta si se arcuia fara nici un control, energia carnala asa de minunata incat creierul ei a devenit ametit de la atata placere si se intreba daca nu cumva va innebuni de la cat primea.
Pasarica Codrutei era asa de zemoasa si delicioasa incat Diana a petrecut momente lungi si lenese, fugarindu-si limba peste si prin pasarica ravasita a prietenei ei. Ea savura ultimii fiori de placere si cutremure orgasmice care se mai fugareau prin trupul focoasei brunete si practic inghitea crema delicioasa care iesea afara din tunelul ei.
“Hei… amiga…” a murmurat Codruta dupa clipe lungi de placere excuizita. “… ma ametesti…”
Lingandu-si buzele, Diana s-a ridicat de la pasarica prietenei ei. Fundul asezat comod pe calcaiele ei, proptita pe mainile inca intinse, ea privea inspre chipul imbujorat al Codrutei. “Esti irezistibila…”
“Am auzit ca o femeie poate face minuni la pizda altei femei, dar asta e magnific… niciodata… nu am crezut ca e asa de placut… pizda mea inca se furnica dintr-un capat in altul… clitorisul meu toarce de placere…”
“Iubesc sa te ling…” a marturisit Diana. “Vreau sa o fac iarasi…”
“Nu mi se pare corect… tu sa faci totul…” a zis Codruta, ochii ei sclipind pofticiosi.
“Mai ai ceva idei?”
“Cateva…”
“Nu as vrea sa o faci contracost… doar pentru ca te-am lins…”
“As iubi…”
“Acuma suntem pe aceasi lungime de unda…”
Ochii infierbantati ai Codrutei s-au fugarit peste formele tonifiate ale Dianei si si-a lins buzele in anticipare. “Oooooohhh… o sa iubesc asta…” a murmurat ea. “...



    Login