Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 47
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3201 ori - Nota 4.75 (4 voturi)
Capitolul 55

14 iulie 2005 – joi

Nicolae dormea tun cand a auzit soneria bazaind foarte insistent. La naiba, a gandit el, cine mai putea fi. Astazi cand a ajuns acasa de la servici, nu stia de ce, dar era asa de somnoros, si dupa ce a infulecat ceva, s-a asezat pe canapea in fata la TV si a adormit in scurt timp.
A dormit pana acu cateva minute cand a auzit soneria. Si suna asa de insistent si iritant. Cine il deranja din somn era bine sa aiba o scuza buna. Alcumva, nu va scapa fara cateva injuraturi. Tarandu-se de pe canapea, avea doar o pereche de boxeri pe el. Si il durea undeva ce va zice oricine va fi la usa. Si unde naiba era Diana? Zicea ca are ceva treaba la servici si ramane peste program, dar vazand ca era aproape noua, deja incepea sa se ingrijora. Trebuia sa o sune pe celular… dupa ce raspundea la usa. Se freca inca la ochi cand a deschis usa, somnolenta inca foarte prezenta pe chipul lui.
“Buna, fratioare!” a zambit o blonda foarte sexy cand l-a vazut pe Nicolae cum se uita cercetator din spatele usi intredeschise. “Inca dormeai?” a ras superba blonda cand l-a vazut asa de somnoros.
Era Diana, sora lui. Ninfomana si nesatula lui sora. Moama, si tocmai mai devreme era in visul lui. Oare mai visa, sau s-a trezit. Si ce vis a avut mai devreme. Diana il calarea si se zvarcolea si gemea de placere. Asa cum prea bine stia. Oricum, cand a vazut-o deja somnul a sarit. Uitandu-se la chipul ei angelic si la picioarele ei lungi si atletice si l-a sanii ei. Woooww, asta chiar era cea mai buna metoda sa se trezeasca. Penisul lui a inceput sa prinda muschi pe loc.
“Ahhh, nu, surioara, nu sunt trezit, doar deschid usa ca un somnambul!” a raspuns Nicolae razand, masurand-o pe aceasta blonda superba din cap pana in picioare cu un interes foarte vizibil in boxerii lui. “Si ce naiba suni la usa? E casa ta?”
“Trebuia sa te trezesc cumva…” a raspuns superba blonda nonsalant.
Purta un maieu de bumbac care se termina fix sub sanii ei fermi si rotunzi si un mini negru extrem de stramt si mulat pe fundul ei. Abdomenul ei brazdat cu un six pack foarte feminin si sexy, era descoperit. Si apoi picioarele ei atletice, lungi si foarte tonifiate, avea o pereche de sandale negre cu toc ascutit, foarte ascutit si inalt si erau continuate in sus pe pulpele ei cu un snur de piele neagra care era infasurat in sus pana aproape de genunchi. Lui Nicolae nu-i venea sa creada cat de bine arata Diana in aceste haine! Gura lui deja a inceput sa saliveze in timp ce ochii lui se plimbau liber peste sanii ei fermi si rotunzi si funduletul ei frumos curbat.
Gandindu-se repede, Nicolae a deschis usa mai tare. Injuratura care o avea pregatita pentru cine a indraznit sa ii deranjeze somnul demult a fost uitata. “Acu, intri sau stai acolo sa te vada toti vecinii?”
Diana nici macar nu a ezitat.
“Pai ma gandeam sa ii fac o vizita la vecinu de vizavi, chiar ca are un pachet bun in pantaloni, ce zici, oare ma lasa? Sau nevasta lui face vreo figura?” a chicotit ea, pasind inauntru.
Nicolae s-a dat la o parte si a privit-o inca odata pe aceasta frumusete care emitea o aura care il trezea din orice somn la orice ora din zi si din noapte. “Ce esti asa de somnoros?” a intrebat Diana razand, in timp ce intra in camera de zi. Nicolae a simtit cum penisul lui incepe sa tresara in pantaloni in timp ce o urma, privind cum fesele ei rotunde si ferme se miscau seducator sub miniul ei stramt.
“Mai intrebi? Si ce e cu sunatu la usa casei tale si imbracamintea asta? Nu ai chei?” a zis el.
“Oooohhh… nimic… doar nu stiam cum sa te trezesc… si sa te trezesc…” a chicotit Diana, asezandu-se pe canapea. “Imi aduci o cola… te rog…”
Nicolae si-a lins buzele iarasi, cand miniul ei imposibil de scurt s-a ridicat in sus peste coapsele ei zvelte si cremoase. Cand ea a observat cum el se holbeaza la picioarele ei, Diana a zambit si incet si-a deschis coapsele, dandu-i lui Nicolae o priveliste superba asupra pubisului si pasaricii acoperita cu chiloti. Dianei ii placea cand barbatii se holbau la ea, ii dadea un sentiment de putere, si Nicolae era specimentul ei preferat cand venea vorba de tachinari la greu. La cei douazecisitrei de ani care ii avea, putea la orice ora din zi si din noapte sa fie comparata cu un supermodel. Adaugand faptul ca avea un trup foarte tonifiat si atletic, practic putea face orice cu orice barbat. Si apoi, Nicolae, era indeajuns sa il vada ca deja se furnica peste tot. Erau amanti doar de cateva saptamani si atractia care a inceput aceasta relatie clandestina devenea si mai puternica odata cu trecerea anilor. Si apoi si el, avea un trup foarte bine lucrat. Si de cate ori l-a simtit pe ea, sub ea, langa ea, pur si simplu putea zice ca era un unicat. Nu foarte musculos, dar foarte atletic, si abdomenul si muschii aceia de acolo, chiar ca ii faceau pasarica sa se prelinga.
Acu, pe moment, Nicolae practic se holba fara rusine la movila expusa ca un copil care ocheste o acadea. Putea chiar si sa vada bosumflarea putin umeda a labilor ei, clar vizibile prin materialul mulat al chilotilor ei. ‘Mmmmmm, ce pasarica frumoasa!’ a gandit el, lingandu-si buzele involuntar.
“Frumoasa priveliste, huh, frati?” a chicotit Diana cu indrazneala.
Ea a lasat coapsele ei atletice sa se deschida si mai mult. Nicolae s-a inrosit cand si-a dat seama ca frumusetea aceasta l-a prins cand se holba la movila ei. La naiba, ura atunci cand cadea in capcanele ei.
“Eu… um… c… ce ziceai ca vrei sa bei, Diana?” s-a balbait el.
“Cola, Nicolae, mai ti minte?” a raspuns ea, un zambet diavolesc aparand pe chipul ei angelic.
“Uh… da! Bine, draga! O cola rece vine imediat!” Nicolae deabia se putea controla cand turna in pahar. Nu era de mirare ca din primul moment cand a futut-o, a devenit obsedat de trupul ei. Si daca mai punea la mijloc si caracterul ei nazdravan si nebunatic, era practic o bomba sexuala pe roti, o femeie fatala. Nicolae in acel moment si-a pus in cap sa o aiba si vazand cat era ceasul. Uuuuuhhh, noaptea doar deabia incepea. Si apoi, daca zambetul ei era ceva indiciu, in curand isi va avea monstrul in pasarica ei stramta inainte sa zica peste. Aceasta ninfomana superba pur si simplu lasa sa iasa din porii ei sex.
Nicolae s-a uitat prin frigider si era acolo o sticla de stalinskaia si a avut o idee care cu siguranta va face ca noaptea sa fie si mai incendiara. Avand grija ca ea sa nu-l vada, el repede a pus in paharul ei o masura destul de potenta de stalinskaia peste cola care deja era acolo. Si-a turnat si lui un pahar cu aceasi combinatie si apoi s-a dus inapoi sa se alature ei pe canapea, avand grija sa stea cat mai aproape de ea.
“Poftim, surioara!” a zis Nicolae dandu-i paharul.
Sanii bine conturati si rotunzi s-au miscat seducator sub maieul ei, cand a luat paharul din mana lui. El putea sa vada sfarcurile ei intarite alunecand sub materialul subtire al maieului ei, aproape facand gauri prin materialul subtire. ‘Ohhhhh, sani ca astia, si nici macar nu are sutien!’ a gandit Nicolae, privind semisferele acelea cum se miscau sub materialul maieului. Si apoi decolteul ala foarte generos. Diana a luat o inghititura mare din pahar.
“Mmmmmm! Ai pus stalinskaia in asta, asa e, fratioare?” Nicolae doar a ranjit. Inainte ca sa poata raspunde, Diana a continuat, zicand. “Imi place stalinskaia, fratioare. Poti sa mai pui, te rog? Am asa un chef de o betie de nu te vezi. Nu te superi, nu-i asa?”
Era clar, Diana avea doar cu un gand. Si era exact gandul care il avea si Nicolae, Nicolae a luat paharul ei si s-a ridicat.
“Nu, surioara, nu ma supar. Sti bine ca cand tu ai chef, am si eu, ma faci sa ma relaxez asa de bine.” a ras el. “Dar tu?”
Diana s-a intors si s-a uitat la el peste umar.
“Ma excita chiar foarte tare!” a zis ea, direct si la obiect.
Nicolae aproape a lasat sa ii scape sticla de stalinskaia care o avea in mana. Wooow, dar chiar ca era directa, si se uita la ea fara sa ii vina sa creada.
“C… ce?” s-a balbait el, umpland amandoua paharele pana la refuz cu stalinskaia.
“Am zis, ca mereu ma excita” i-a facut cu ochiul Diana. “Sti tu… ma ud acolo jos…”
Intorcandu-se la canapea, Nicolae s-a asezat langa ea si i-a dat paharul Dianei. Imediat, frumusetea de langa el l-a surprins inca odata cand l-a terminat de jumate din doua inghitituri mari!
“Sti ce inseamna, si ce se intampla dupa?” a intrebat Nicolae, intrigat de felul direct cum l-a abordat ea.
“Pai…” a chicotit Diana, luand inca o inghititura, “… de fiecare data cand beau ceva alcool, nu ma mai pot controla si primul baiat care e langa mine il iau cu mine sa ma futa pana numai pot.”
Nicolae, care era pe cale sa inghita o gura mare de stalinskaia cu cola, aproape ca s-a innecat.
“Tu chiar zici direct ce ai de zis, nu-i asa, Diana?” a ras Nicolae, punand mana lui pe umarul ei. “Imi plac fetele care sunt asa!”
Ea s-a intors inspre el, si Nicolae a avut parte de o vedere superba in decolteul ei. Ochii ei parca sclipeau conspirational.
Coapsele ei superbe s-au presat tachinator de piciorul lui, si cortul crescand din boxerii lui devenea inconfortabil. Nicolae s-a uitat in jos la ea. Era o tipa asa de superba si de sigura pe ea, si atunci cand vroia, foarte directa
Diana se intreba de ce el nu face ceva. Pana acu era indeajuns sa ii arate ceva piele, ca deja sarea pe ea, futand-o o noapte intreaga! Dar acu nu stia ce are, nu se grabea, lasand excitatia sa se construiasca, tensiunea sa creasca. Nu stia care era faza, dar avea asa o sclipire in ochi… si felul cum se uita la ea o facea sa se umezeasca intre picioare si mai tare decat era.
“Da cei cu tine de esti imbracata asa sexy? Aveai chef de o iesire prin club sau ce?” a zis Nicolae, in timp ce s-a intins si si-a pus mana pe ganunchiul ei.
Degetele lui erau parca fierbinti pe pielea ei expusa, si Diana s-a ghemuit langa el, incantata de contactul acesta intim.
Nicolae s-a simtit cum se topeste cand Diana se ghemuia mai aproape de el pe canapea, frecand sanul ei drept ferm de umarul lui. Respiratia lui era greoaie, si el era acut constient de caldura generata de apropierea ei. Nicolae si-a miscat degetele in sus, frecand gentil dar ferm dealungul coapsei ei interioare umezite, in sus sub miniul ei, pana cand degetele lui s-au atins de elasticul chilotului ei de matase. Picioarele ei atletice pareau sa se moaie automat la atingerea lui, invitandu-l sa exploreze si mai departe.
“Mmmmmmmm! Ohhhhhhhhhh, Nicolae!” a gemut ea, deschizand picioarele ei si mai tare. Cand degetele lui au atins movila ei prominenta, fundul Dianei se agita de colo colo pe canapea, in cercuri crescatoare.
“Iti place asta, Diana? Iti place sa iti ating pasarica?” a gafait Nicolae.
“Da! Oh, da, Nicolae! Iubesc asta!” a murmurat ea, impingand labile acoperite cu chilot inspre degetele lui. Si-a dus gura la a lui, si Nicolae a sarutat-o direct pe buze, excitat de cat de moi si suave erau. El si-a alunecat limba in gura ei, si limba ei era acolo sa o intalneasca pe a lui. Frumusetea din bratele lui devenea pe minut ce trecea din ce in ce mai excitata in timp ce returna cu nerabdare presiunea, gemand puternic. “Mmmmmmmmmmm! Ummmmmmmmmmmm! Ohhmmmmmm!”
Mana lui Nicolae era ferm plantata intre coapsele ei larg deschise, frecand si atingand labile moi ale pasaricii ei, prin materialul chilotului ei. Era umezeala multa acolo. Ea raspundea excitata atingerilor lui.
“Wooow, Diana, draga! Pizda ta e asa de fierbinte!” a gafait Nicolae, cupand movila pasaricii ei in palma mainii lui. Era asa de frumoasa si inocenta, incat Nicolae a inceput sa se intrebe daca penisul lui in intregime erect va intra acolo dintr-o pompare sau va trebui sa o excite si mai tare. Diana nici gand de asa ceva nu avea.
“Ohhhh, ahhhh, Nicolae! Sunt asa de uda! Da-mi chilotii jos. Vreau sa ma atingi. Vreau sa-ti simt degetele in pizda mea!”
Nicolae a gemut cand a ingenunchiat intre picioarele ei, aproape rupand materialul subtire al chilotilor in bucati in graba lui. Diana a incercat sa il ajute cat de mult putea cu ridicarea funduletului ei rotund si ferm sus de pe canapea in timp ce el tragea de elasticul chilotului. Intr-un final, Nicolae a reusit sa dea chilotii ei in jos peste coapsele ei si apoi in jos pe pulpele ei si apoi in jos peste genunchi ei. Impacientata, a aruncat cu piciorul mica carpa care erau chilotii ei din jurul gleznelor ei si si-a deschis coapsele larg inapoi. Nicolae a suspinat cand floarea aceia stramta a aparut in fata ochilor lui. Era rasa in intregime acolo jos si crepatura ei sclipea datorita umezelii.
Diana a zambit si s-a intins in jos printre coapsele ei, deschizand labile pasaricii ei cu amandoua maini. In timp ce Nicolae privea uimit, petalele interioare ale pasaricii ei erau direct in fata ochilor lui. Clitorisul ei iesea obscen, aproape rugandu-l sa il suga.
“Iti place pasarica mea, Nicolae?” a soptit ea, uitandu-se in ochii lui.
“E fantastica, iubi! Niciodata nu am avut o priveliste asa de frumoasa!” a murmurat el, cu o sclipire in ochii lui.
Nicolae s-a intins sa o atinga, ingropand degetele lui nerabdator in umezeala ei fierbinte. Diana a gemut adanc din gat cand degetele lui au atins pielea super excitata a pasaricii ei, dar vroia mai mult!
“Oohhhhhhhh, ce bine e, Nicolae! Asa de bine! Mmmmmmmmmmmm! Pune-ti degetul in mine! Te rog pune-ti un deget in pizda mea, Nicolae! Ooooooh! Numai rezist!”
Imbatat de pofta ei, Nicolae si-a inserat un degetet printre labile ei umede si a impins tentativ. Pasarica ei parea sa suga degetul lui in ea, inclestand degetul lui tare intr-o prinsoare umeda si calda. Ea a gafait de placere in timp ce intra in ea, tinandu-se de incheietura mainii lui cu amandoua maini, ghidand degetul lui in gaura ei cu o usurinta foarte mult practicata.
“Wooow, iubi! Esti asa de stramta! Deabia astept sa te fut!”
Diana inca mai gemea tare de la delicioasa senzatie cauzata de degetul lui cand a raspuns.
“Unnnghhh! Oh, wooow, mmmmmmm, daa! N… nu… uuuuunnh! Bag-o! fute-maaaaaa… ummmm! Ummmmmmmm, mai pune un deget acolo, fratioare!” s-a rugat ea.
Diana si-a trantit pasarica in sus in palma lui, incercand sa gafaie dupa o gura de aer, asteptand pentru mai multa penetrare. Nicolae era excitat la maxim din cauza poftei si excitatiei ei.
“Chiar ca esti o ninfomana, nu-i asa?” a murmurat el satisfacut. “Vrei mai mult? Iti dau mai mult!”
Nicolae repede a inserat un al doilea deget in pasarica ei stramta, si si-a dat seama ca ea parca se largea pentru monstruozitatea lui. Cu cat isi futea degetul mai mult in despicatura ei elastica, si cu cat folosea mai multe degete, cu atat se relaxa mai mult. Intr-un final, el isi plonja trei degete adanc in pasarica ei stramta, fara nici un efort aproape. Labile ei sugeau la degetele lui ca un aspirator. Pana acum, trupul ei superb se cabra din cauza poftei si nevoilor ce era in ea.
“Wooow, fute-ma, Nicolae! Fute-ma cu degetele! Fa-ma sa explodez! Oh, wooow, te rog fa-ma sa explodez!”
“Bine, iubi! Te ajut, dar dupa faci si tu ceva pentru mine, ok?”
“Unnhhhh! Orice! Ohhhhhh! Fac orice vrei tu! Nu-ma nu te opri! Uhmmmmmmm!”
Bazinul ei s-au ridicat salbatic in sus de pe canapea in timp ce degetele lui pompau in ea. Degetul mare simtea clitorisul ei, frecand nodul acela de nervi cu diferite presiuni. Superba de langa el a devenit salbatica!
“Ooooooooohhh! Wooooooow! Daaaaa! Freaca-mi clitu! Freaca-l tare! Unnnnnghhhh! V… viiiiinnn! Ohh, wooow, oooohh, fuck! Viiiiiiinnnnnnnnnnn!”
Diana chiar ca a explodat. A avut un orgasm puternic, foarte puternic, pasarica ei cutremurandu-se si inclestandu-se in jurul degetelor care pompau in ea pana cand ea a crezut ca nu se va mai opri niciodata din acel orgasm. El s-a intins in sus sub maieul ei alb si a inceput sa dezmierde sanii ei fermi si rotunzi cu mana lui libera.
“Mmmmmmmmmmmm! Asta a fost unu foarte bun!” a murmurat ea, aruncand mainile ei imprejurul gatului lui. “Chiar ca mai facut sa explodez, Nicolae!” Diana a tras gura lui deschisa in a ei si l-a sarutat lacom, bagand limba ei agila de repetate ori in jos in gatul lui.
Nicolae a returnat pasiunea sarutului pentru cat a putut, intr-un final nevoia de aer l-a facut sa isi retraga buzele de la gura ei. Ea saruta ca un aspirator insetat de sex, si el numai putea sa respire! Cand si-a deschis ochii, Diana se holba fara jena la uriasul cort din boxerii lui.
“Ooooooh! Esti asa de tare!” a suspinat ea, intinzandu-se in jos. Degetele ei au tras de ei in jos boxerii lui, scotand la iveala in curand monstruozitatea lui. Diana a suspinat si parca numai avea aer cand a vazut ce avea in fata ochilor. “Wooooow, e monstru!” a suspinat ea, holbandu-se excitata la tubul acela gros si plin cu vene albastre care iesea ca o sulita dintre coapsele lui. Nicolae statea pur si simplu gol golut langa ea.
“Pot sa-l sug, fratioare?... te rog, pot sa-l sug?... te rog?” s-a rugat ea.
“Te rog, iubi! Eu nu te opresc, e de tot al tau!” a ras el, excitat de cuvintele ei rugatoare si, stiind foarte sigur tachinatoare.
Nicolae era foarte fericit ca ea s-a oferit sa ii suga monstrul. Avea o noapte la dispozitie sa faca tot ce vroia el cu aceasta sexoasa blonda cu ochi albastri si vroia sa faca multe. Dar chiar acum, gura ei fierbinte pe penisul lui era indeajuns! Degetele lui inca mai erau in pasarica ei si Nicolae se uita in jos la labile ei zemoase cum sugea gentil degetele lui, pe loc a avut o idee mai buna! In timp ce gura ei se indrepta spre penisul lui, el a tinut-o inapoi, uitandu-se in ochii aceia albastri ai ei.
“Diana, sti ce e ala un saizecisinoua” a intrebat el, glumet, ridicand maieul ei in sus. Amandoi se uitau in jos cand sanii ei majestuosi au aparut.
“Er… nu, fratioare! Ce e? e mai bine decat sexul?” a intrebat ea inocent si cu o sclipire de pofta trupeasca in ochi, intinzandu-se dupa penisul lui. Degetele ei nu se puteau intalni in jurul grosimii lui, era prea gros si lung.
“Sti prea bine, iubire! Dar acu vreau sa incerc asta. Nu am incercat de mult. Vrei sa o incerci?” a intrebat el, tragand maieul ei in sus si peste cap.
“Bine, fratioare!”
Nicolae a zambit si si-a dus degetele peste sanii ei rotunji, masand sfarcurile ei pana cand frumoasa din bratele lui a inceput sa se cutremure si sa geama usor.
Nicolae s-a ridicat in picioare, tragand-o si pe Diana dupa el. Diana era cam cu jumate de cap mai mica ca Nicolae, varful capului lui ajungea la gura lui. Ea statea in varful picioarelor, presand trupul ei nud de al lui, placandu-i enorm de mult cum monstrul lui pulsa tare si mare si puternic intre ei. Sfarcurile ei erau lipite de pectoralii lui in timp ce Nicolae isi plimba palmele in jos peste curba spatelui ei, cupand fesele ei rotunde in amandoua maini. Erau extremi de fermi si palmele lui aveau de ce sa se prinda.
“Incepem cu canapeaua sau ne facem mai comozi in dormitoru meu?” a zis Nicolae, frecand monstrul lui de abdomenul ei. “Sa ne futem si ne sugem confortabili.”
“Ohh, daaa, woow, ma exciti asa de tare, Nicolae! Vreau sa fac totul cu tine!” a zis ea, zdrobindu-se delicios de taria lui.
“Dragoste” a soptit Nicolae in urechea ei, “O sa te fut si o sa-ti sug pizda ta aia gustoasa pana cand lesini! Vei fi plina cu samanta mea, ca nu te mai pisi o saptamana!”
Genunchii ei aproape s-au cutremurat. Vocea lui putea asa de ferma si excitanta in aceste clipe. I-a facut pasarica sa se infioare doar niste simple cuvinte spuse in cel mai excitant mod posibil. El o tinea asa de gentil in aceste momente, dar Diana stia foarte bine ca scumpul ei frate, chiar isi va tine promisiunea. Numai putea sa astepte! Stand in varful degetelor de la picioare, ea l-a sarutat fierbinte pe buze.
“Du-ma in pat, fratioare” a respirat ea greoi. “Ia-ma in brate si du-ma si fute-ma pana numai pot!”
Cu un murmur, Nicolae a luat-o pe superba si sexoasa lui sora si a carat-o iubitor in brate. Era asa de fina si de usoara ca o pana, si ea s-a lipit dragastos de pieptul lui in timp ce o ducea inspre camera lui. Odata ajunsi in dormitoru lui, Nicolae a asezat-o pe Diana pe patul lui si s-a asezat langa ea.
“Bine, iubi! E timpul pentru lectia de sex numaru 69!” a ras Nicolae, tragand trupul ei atletic deasupra lui. “O sa iubesti asta la nebunie!”
Ea s-a asezat calare pe fata lui cu pasarica ei, deschizand picioarele ei inapoi pentru ca crepatura ei sa fie la cativa cm de buzele lui.
“Acu o sa ling pizda ta, in timp ce tu imi sugi pula.”
“Ooooooooh! Asta va fi superb! Demult nu am mai incercat asta!”
“Pai… dragoste! Lasa-ti pasarica mai jos pe fata mea, si ia pula mea in gura ta si tinete bine de ea! Ca o sa te ling cum nu te-a mai lins nimeni!”
Diana s-a intins si s-a prins de monstrul lui, pozitionand capul acela purpuriu intre buzele ei. Ea iubea gustul penisului lui, si a lui Nicolae avea gustul cel mai bun. Era putin dulce si masculin, complet diferit de al celorlalti baieti cu care a mai facut-o. Avea acel gust care mereu o facea sa se cutremure de placere. I-a facut pasarica sa cremeze, si si-a deschis gura larg inapoi, inconjurand buzele in jurul capului lui masiv. Ea a inceput sa isi miste limba ei calda si umeda in sus si in jos pe cap si pe lungimea lui in timp ce aluneca intre buzele ei, sugandu-l in intregime in gura ei, pana cand gatul ei era plin cu o pula groasa si lunga.
Cand Nicolae a simtit caldura gurii ei impachetand penisul lui tare ca piatra, el s-a prins de fesele ferme ale fundului ei cu amandoua maini si a tras pasarica ei in gura lui lacoma. Un geamat ascuns a iesit printre buzele ei cand limba lui a facut contact cu labile ei. El a tras-o usor dealungul labilor ei, in sus pe o parte a pasaricii si in jos pe cealalta parte, savurand flavoarea sucurilor ei. El a supt lacom, sfichiuind limba inapoi si inainte intre labile ei fierbinti si umede ca un om posedat. Camera a inceput sa fie plina cu sunetele lor in timp ce Diana sugea zgomotos si lacom penisul lui. Nicolae returna favoarea cu niste suctiuni si linsete lacome la capatul celalalt.
Nicolae stia foarte bine ce putea face sora lui. Si in toti acesti ani, ea a devenit o experta la supt pula. Erau acu poate si sase ani decand au inceput sa faca sex impreuna si stia exact ceea ce vroia el. Trupul ei atletic si foarte frumos tonifiat si curbat in toate locurile care trebe si felul ei agresiv cand vine vorba de obtinerea placerilor trupesti, l-au atras ca un magnet. Si cand incepeau, nu se mai oprea pana cand obtinea placerea care trupul ei avea nevoie. Si el mereu era foarte bucuros sa aiba grija de nevoile si poftele ei trupesti, si Diana il iubea pentru asta. Asa ca, in timp ce ii sugea penisul acela monstru, Diana a incercat cat mai bine sa ii faca pe plac, asa cum si el incerca sa faca acelasi lucru cu gura si limba lui.
Nicolae si-a plimbat limba de n ori inainte si inapoi intre labile ei intredeschise, facand-o pe superba blonda asa de excitata incat si-a plesnit pasarica de gura lui, miscandu-si despicatura pe toata fata lui. Mainile lui au cupat fesele fundului ei, tragand pasarica ei tare in gura lui in timp ce isi impingea limba lui adanc in despicatura ei. El a auzit cum a suspinat si a simtit cum gura ei a marit superba suctiune de pe penisul lui. Gaura ei s-a contractat, deschizandu-se si inchizandu-se in jurul limbii lui cand o ingropa expert in ea ca un penis minuscul.
Nicolae si-a dus mainile in jos, desfacand pasarica ei ca o pruna, lingand si sugand pielea ei pana cand a crezut ca ea explodeaza de placere. Intr-un final, limba lui a gasit clitorisul ei tare. Micul nod era tare ca un penis, si tremura si pulsa intre buzele lui in timp ce il sugea gentil in gura lui, asa cum si buzele ei faceau acelasi lucru la penisul lui. Nicolae putea sa simta fiecare deal si vale a gurii ei in timp ce penisul lui aluneca si mai adanc printre buzele ei.
Pasarica ei s-a deschis si mai tare ca o floare in timp ce Nicolae sugea lacom la despicatura ei. Sucurile ei zemoase curgeau liber afara din pasarica ei sa acopere nu numai limba lui, dar si gura si barbia de asemenea. Nicolae a simtit cum muschii coapselor ei se contractau in jurul obrajilor lui, asa cum facea de fiecare data cand era gata sa explodeze. Era aproape! El putea sa o simta, coapsele ei netede se inclestau in jurul capului lui. Muschii ei erau foarte frumos incordati pe tot trupul ei atletic in aceste momente si daca ar privi stia foarte bine ce inseamna asta. Si apoi, sugea salbatic penisul lui, parca amenintand sa suga bilele lui prin capul penisului lui. Era clar ca era aproape.
Apoi dintr-o data, Diana a incremenit si a plans puternic cand un abrupt si mistuitor climax a inundat trupul ei nud cu senzatii de placere asa de puternice, ca superba blonda aproape a lesinat din cauza intensitatii orgasmului.
“Oooohhh! Unnnnngghhhhmmmmm, daaaaa! Oh, Nicolae! Viiiiiiinnnnn! Arghhhhhh! Suge-ma tare! Suge-mi clitu, Nicolae! Oh! Oh! Oh! Oooooooooooooh, wooooowwww!”
Nicolae a gemut si si-a ingropat nasul si buzele in movila ei inundata, sugand lacom la clitorisul ei tare si impungand limba lui cat putea de adanc in gaura ei ravasita. Diana se agita ca un catea in calduri in timp ce isi plesnea pasarica in gura lui, zdrobind-o in jos pe fata lui plina cu sucurile ei pana cand valurile orgasmului au inceput sa se domoleasca in salele ei.
Doar atunci si-a reintors buzele la penisul lui temporar neglijat, inghitind organul lui urias pana la baza. Buzele ei larg deschise munceau viguros in sus si in jos pe tubul lui alunecos, acoperind fiecare cm din lungimea lui tare cu saliva ei fierbinte si alunecoasa. Nicolae a facut-o pe superba blonda sa explodeze ca nimeni pana acum si Diana era determinata sa intoarca favoarea facandu-l sa explodeze si el in gura ei.
Buzele ei erau incredibil de stramte in jurul penisului lui, si Nicolae nu putea sa nu se lupte cu instinctul de a-si salta soldurile in sus de pe pat, futand masivul lui organ adanc in gura ei fierbinte. Diana sugea pula ca o experta si stia exact cum sa isi foloseasca gura pe acel organ masculin pentru o placere maxima. Pe pomparea in sus, ea sugea pentru o vreme la capul lui purpuriu, bagand varful limbii in gaura mica de pe capul penisului. Nu a trecut mult si Nicolae a simtit cum bilele lui incep sa se mareasca urgent.
“Woooow, Diana, iubire! Ohhhhh! Acuma vine! Suge mai tare! Iti umplu gura cu sperma! Unnngghhhhh! Arrrrrgggghhhh!”
Diana sugea lacoma cand samanta lui fierbinte a inceput sa scuipe din capului penisului. Acel fluid gustos a umplut gura ei si Diana a trebuit sa inghita de zor ca nu cumva sa se inece cu acele torente.
“Ohhhhhh! Woow, ahhhhhggggh, suge-l pizda frumoasa ce esti! Ia-l tot, iubire! Manca-l tot!”
Samanta calda si cremoasa iesea din colturile gurii ei cand ejacularea lui gigantica a inceput sa se opreasca. Diana si-a ridicat buzele de la penisul lui pentru o secunda si le-a lins. ‘A inghitit-o toata’ gandea ea bucuroasa. ‘A inghitit toata samanta lui, si era asa de gustoasa!’
Diana a curatat toata lungimea penisului lui, si apoi a continuat sa suga gentil penisul, mentinandu-l tare. Ea nu vroia ca el sa devina moale, dar stiind cum e obiceiul la el, unul e doar inceputul. Pasarica ei se furnica ca nebuna. Gura lui a satisfacut-o temporar, dar Diana vroia mai mult. Penisul lui a fost asa de gustos in gura ei, asa de mare si de lung si de tare, si numai putea sa astepte sa simta cum aluneca in tunelul ei inundat. Ea s-a intors roata si statea deasupra lui, masand sanii si pasarica ei de trupul lui transpirat.
“Wooow! Chiar ca esti o bucata buna de pula, asa e, iubire?” a zis Nicolae, lasand mainile lui sa alunece peste tot spatele ei. Si-a umplut mainile cu fesele ei ferme, masand si framantand globurile acelea ferme in timp ce se cutremura delicios pe el.
“Chiar ca sunt fierbinte!” a raspuns Diana, frecand pasarica ei de abdomenul lui. “Sunt fierbinte dupa pula ta mare, fratioare! Ma futi acuma? E tare de tot. Nici macar nu te-ai inmuiat. O simt cum pulseaza langa pizda mea. Te rog pune-o in mine si fute-ma!”
Ea si-a zdrobit buzele de ale lui si l-a sarutat pasional, sugand limba lui in gura ei. ‘Fuck! Ce ninfomana am drept sora!’ gandea el, nerabdator returnand sarutul ei cu toata gura. Soldurile ei se miscau in cercuri mici, frecand labile ei in sus si jos pe penisul lui, lasand in urma o dara cu sucurile ei.
“Bine, surioara! O sa te fut! Stai pe spate si deschide-ti picioarele, dragoste!”
Diana s-a intors de pe pieptul lui si statea gafaind langa el. Picioarele ei lungi si atletice erau indoite la genunchi, aproape lipite de saltea de o parte si cealalta a soldurilor ei. Pasarica ei rasa si neteda era prezentata lui ca un platou plin cu bunatati. A vazut-o de asa de multe ori in aceasta pozitie si iubea flexibilitatea ei. Si picioarele ei suple faceau ca aceasta pozitie sa fie usor si natural pentru ea. Nicolae a gemut ca un animal infometat la aceasta priveliste incredibil de sexy. Crepatura ei era frumos deschisa pentru el, lasand sa se vada interiorul umed si roz al pasaricii ei. Gaura intunecata de dedesuptul clitorisului ei ii retinea atentia. El era hipnotizat de aceasta frumusete absoluta la fel ca de pasarica ei excitate. Diana se uita in ochii lui cu niste ochi rugatori.
“Woooow! Repede, fute-ma, Nicolae! Fute-ma… te rog!!!” Diana era disperata acum, si soldurile ei se ondulau seducator in sus spre el, in timp ce il ruga sa o futa.
“Daaaa! Wooow, daaa! Am eu grija de tine, iubire!” a sasait Nicolae miscandu-se repede intre coapsele ei larg deschise.
Penisul lui era tare ca piatra, iesind afara din mijlocul lui ca o bata de baseball. Diana a suspinat uimita, un fior infricosator de placere fascinanta a trecut prin tot trupul ei excitat. Capul acela purpuriu iesea in evidenta si venele pulsau dealungul lungimii aceleia masive. Era cel mai frumos si mai mare si mai lung si mai gros penis care l-a vazut vreodata pana acum.
Cand Nicolae s-a miscat intre picioarele ei el a putut sa adulmece pasarica ei excitata. Si stia foarte bine ca Diana era genu ala de fata care cand o atingea sucurile deja incepea sa ii iasa suvoi din pasarica. Niciodata nu a putut sa reziste acestei curvustine! Era foarte excitanta, si avea de gand sa se bucure la extrem de servicile pasaricii ei. ‘Asta va fi o futaie pe care nu o vei uita de curand, surioara!’ a gandit Nicolae, lasand trupul lui atletic peste trupul ei tremurator. Ochii ei albastri sclipeau si erau fixati pe penisul lui monstru in timp ce avansa in sus intre coapsele ei larg deschise. Ea instinctiv si-a tras genunchi inapoi, oferind despicatura ei fierbinte baiatului cu cea mai mare pula care a avut-o vreodata.
Diana a suspinat usor cand capul penisului lui gras s-a presat urgent intre labile pasaricii ei. Nicolae a rezistat impulsului puternic sa plonjeze de tot mamutul lui adanc in tunelul ei stramt. Vroia sa o tachineze. Iubea sa o tachineze. Si apoi sa o futa si sa faca sex nebun si fara retineri pana lesinau de placere. Diana si-a inchis ochii, si si-a muscat buza de jos in anticiparea salbatica a superbei penetrari pe care stia ca o va avea. Retinandu-si respiratia, blonda aceasta focoasa se tinea de fesele fundului lui cu amandoua maini in timp ce Nicolae gafaia deasupra ei, tachinand pasarica cu varful monstrul lui.
“Oooooooh, woooow, Nicolae! La naiba, pune-o in mine si fute-ma odata! Ahhhhhhhh!” a tipat Diana, miscandu-si pubisul exasperata in sus in penisul lui tachinator.
“Chiar ca o vrei rau, nu-i asa, gagico?” a ranjit Nicolae, miscand capul penisului incet in sus si in jos pe interiorul labilor ei stramte si umede. Il excita enorm de mult sa vada cum frumoasa blonda de sub el il roaga sa isi bage monstrul in ea.
“Da! Da! La naiba, da! O vreau asa de mult, Nicolae! Haide odata! Bag-o in mine! Fute-ma, te roooooooooooooooogggg!”
Diana aproape ca numai putea de frustrare. Presiunea aceia puternica a capului penisului lui frecandu-se incet dealungul clitorisului ei era chinuitor de frustranta, si nu a durat mult pana cand blonda asta sexoasa de sub el a inceput sa scanceasca si sa se zbata sub el, rugandu-l sa ii faca lucruri obscene pana cand cadea lesinata. “Nicolae, daca nu ma futi acuma te omor!”
“Wooow, iubi! Chiar ca iti trebe rau de tot, nu-i asa?” a murmurat Nicolae, lingandu-si buzele. “La fel si eu, iubi! Deschide-ti picioarele cat de tare poti.”
Diana a facut asa cum i-a zis Nicolae, deschizand coapsele ei pana cand pasarica ei era deschisa ca o floare roz inainte monstrului lui. Nicolae a impins inainte putin, intinzand labile ei pana cand capul penisului lui era prins in siguranta la intrarea in gaura ei. Cand capul lui rotund a penetrat pasarica ei, Diana a lasat sa-i scape un scheunat de excitatie, de zor saltand soldurile ei in sus inspre el, incercand sa insereze mai mult din lunga lui bata de baseball in tunelul ei. Nicolae a avut grija ca numai capul acela bulbos sa penetreze printre labile ei pe moment, si a rezistat impulsului sa plonjeze de tot in ea. Statutul evident de excitare in care era ea il excita imens pe el, pofta ei trupeasca marea placerea pe care o simtea cand labile ei s-au inchis stramt in jurul capului lui purpuriu.
Nicolae s-a uitat in jos la ea. Chipul ei superb era o masca de placere pura in timp ce se agita sub el, atenta doar asupra unui singur lucru acum… monstrul lui care pulsa la intrarea in tunelul ei.
Diana s-a uitat in jos intre picioarele ei in timp ce capul acela urias presa mai departe in pasarica ei stramta si suspina, ochii ei albastri parca iesind din orbite excitati.
“Oooooooooooooh, e asa de mare!” a zis ea parca fara aer in piept.
“Chiar ca e” a zis el, “si in cateva secunde o sa primesti toti cei douazecisicinci de cm bagati in pizda ta stramta si o sa stea acolo pentru ore intregi!”
“Ohhhhhhhhhh, daaa, te rogggggggg!” se ruga Diana, fara nerusinare deschizand labile pasaricii ei cu amandoua maini.
Diana gemea si a prins sulita aceia uriasa cu o mana, ghidand penisul lui in gaura ei stramta cu o nerabdare nemaiavuta pana acum. La tras de penis sa intre si mai adanc in ea. Apoi l-a scos afara si Nicolae si-a aruncat privirea in jos si o privea cum lubrifica capul penisului lui frecandu-l expert in sus si in jos printre labile ei rozali, minunat si excitat de felul cum o facea.
Capul acela purpuriu parea gigantic in comparatie cu gaura aceia mica si stramta a ei, dar blondei de sub el nu parea sa ii pese de cat de mare era bata aia de baseball, de fapt, chiar din contra. Ea a inceput sa frece capul penisului intre labile ei alunecoase ca o catea in calduri. In acel moment, Nicolae si-a reamintit ca scumpa si inocenta lui sora, cel putin asa o vedea lumea, dar el stia foarte bine ca curvustinei asteia ii placea pula lui si niciodata nu se satura de ea, in alte cuvinte… Diana era o ninfomana.
“Iti plac pula asta, asa e, iubi?” a ranjit Nicolae.
“Uhhhhhhhhhh, da, da! O iubesc!” a gemut ea, pe fata masturband clitorisul ei cu capul penisului lui.
“Mmmmmmmmm, asa credeam si eu!” a zis Nicolae, presand cu soldurile in fata. “Wooow, gagico, tu te-ai nascut sa iei pula asta!”
Penisul lui Nicolae a alunecat in tunelul ei mult mai usor decat se astepta. Amandoi se uitau in jos si priveau cum labile ei netede se largeau si deschideau, si penisul lui lung, gros se scufunda incet in gaura ei stramta. Diana a gemut tare la subita penetrare, si Nicolae s-a oprit pentru o clipa, lasand-o sa se reobisnuiasca cu grosimea si lungimea lui.
“Te las sa te acomodezi, iubi?” a intrebat el, tragand monstrul lui afara cativa cm pana cand era ingropat doar cativa cm in gaura ei.
“N… nu” a suspinat Diana de placere. “Oooooh, te rog nu te opri! Pune-l de tot inauntru, Nicolae! Bag-o de tot acolo! Uhhhhhh, bag-o in mine, Nicolae, bag-o in mine cat de adanc poti!... Oooooooooooo, te rogggggg mai repedeeee!”
“Da, surioara!” a ranjit el privind cum se agita sub el. “Iubesc cand ma rogi, dragoste. Sa aud cum ma rogi ca o vrei!”
Diana si-a aruncat pubisul in sus in penisul lui, o privire de frustrare absoluta pe chipul ei frumos.
“Uuuuuuuuuuuuuuhhhh, pune-o in mine si fute-ma!” s-a plans ea. “Oooooohhhh, te rog pune pula aia in pizda mea si fute-ma, te rogggggggg!” Aceasta rugaminte plina de pofta era tot ce avea Nicolae nevoie.
“N-ai frica, iubi! O sa te fut pana cand numai sti de tine!” a gafait Nicolae. “O sa iubesti asta! O sa ti-o dau de tot, draga! O sa-ti intind pizda asa de tare si o sa te fut asa de mult cum nu ai mai fost fututa niciodata!”
Aruncand tachinarile in vant, Nicolae nu a mai rezistat sa o tachineze mult si a prins-o de mijloc si a plonjat inainte, bagand monstrul lui de tot in stransoarea pasaricii ei dintr-o plonjare constanta si solida a pelvisului lui. Diana a tras aer in piept puternic si si-a ridicat fundul in sus… picioarele larg deschise… ochii nefocalizati… labile ei stramse in jurul penisului lui ca un inel.
“UUUUUUUUuuuuuuuuugggghhhhhh!” a gemut ea, cand monstrul lui a taiat intre labile ei si a intrat adanc in abdomenul ei.
A impins puternic, oprindu-se numai cand capul penisului a atins capatul canalului ei vaginal si zdrobindu-se de cervixul ei. Respiratia Dianei a devenit din ce in ce mai greoaie, si inspre deliciul lui Nicolae, ea a inceput sa isi ridice fundul in sus de pe pat intr-o temtativa disperata sa mai indese si mai mult din penisul lui in sexul ei superb. Era absolut nesatula! Nicolae a tras afara din ea aproape de tot, si apoi si-a aruncat soldurile puternic in jos, bagand monstrul lui in ea pana la bile.
“Da, iti place asta!” a gafait el. “Iti place pula mea de tot in tine, asa e, surioara?”
“Unnnnggghhh! Ohhh, daaaaaaaaaaaaaaa!” a gemut ea, aproape incoerent. Nicolae a plonjat iarasi, futand-o pe aceasta ninfomana cu pompari furioase si rapide care ii cutremurau intregul trup.
Ochii Dianei sclipeau de pasiune in timp ce gafaia si se agita sub trupul fratelui ei. Pasarica ei stramta era plina cu douazecisicinci de cm de carne tare de barbat si ea iubea fiecare moment care il petrecea cand era fututa asa de bine!
Nicolae simtea cum muschii ei interiori se ajustau repede la marimea si grosimea lui, largind-o in timp ce o futea cat de tare putea. In curand, tunelul ei stramt s-a acomodat in jurul monstrului lui indeajuns ca sa se miste cat mai liber. Chiar si asa, penisul lui inca mai era strans ca intr-o meng...



    Login