Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 45
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3196 ori - Nota 7.25 (4 voturi)
Capitolul 51

12 iulie 2005 - marti

In timp, Nicolae si Diana s-au retras in camera de zi si s-au asezat pe canapea, continuand discutia lor foarte interesanta.
“Deci… stai sa vad daca inteleg… Codrut si Codruta?” a zis Diana stupefiata. “Tu de unde sti asta?”
“Pai… sti duminica aia cand am aparut cu bagajele la usa ta?”
“Da…”
“Nah… astia doi erau plecati de vreo doua saptamani si ii cam duceam lipsa Codrutei… si m-am gandit sa ii fac o surpriza scumpei mele iubite… dar se pare ca surpriza a fost a mea…”
“Vrei sa zici ca i-ai gasit in pat?”
“In camera lor de hotel… in miezul zilei… dupa ce am condus toata noaptea sa ajung acolo…”
“Wooooow…”
“Am ramas masca… i-am privit practic cum se futeau acolo… cred ca am stat si i-am privit si un sfert de ora… si crede-ma… m-am excitat…”
“Moama… chiar esti un pervers… si nu ai intrat peste ei?”
“Nu… m-am urcat in masina si doar am condus pana acasa… nu stiam ce sa fac… ma tot gandeam la astia doi… si nu-mi venea sa cred… m-am excitat… sunt gemeni… apoi mi-ai aparut tu in minte…”
“… atunci te-ai decis sa ma seduci…” a terminat Diana propozitia fratelui ei.
“Yeap…”
“Si cu Codruta ai mai vorbit? Pentru ca am sunat-o sa vad ce s-a intamplat… poate scot ceva de la ea din moment ce tu nu ziceai nimic… dar mi-a zis doar ca s-a terminat totul intre voi doi si nu mai are de zis nimic…”
“Am vorbit doar odata la telefon… i-am zis ca stiu despre ea si fratele ei si ne vedem doar atunci cand egalez scoru… pana atunci am terminat relatia…”
“Si vrei sa zici ca astia doi locuiesc impreuna?”
“Din cate stiu… Codruta practic s-a mutat in apartamentul lui…”
“Si nu esti nervos?”
“De ce sa fiu? Mi-au deschis ochii la ceva ce nu credeam ca e posibil si crede-ma… e cel mai bun lucru care l-am facut vreodata…”
“Aici nu te contrazic… sti… ar trebui sa fiu asa de nervoasa pe tine…”
“Si de ce nu esti?”
“Hmmmmmm… prea tarziu pentru asa ceva… ce e facut e facut…” a murmurat Diana, neputand sa ascunda un zambet. Apoi s-a ridicat in genunchi pe canapea si a aruncat un genunchi peste coapsele lui si s-a proptit cu genunchii de o parte si alta a feselor lui, pasarica ei foarte incitant direct peste umflatura care iarasi se forma in pantalonii lui. Gandurile ei fugeau ca fulgerul in aceste clipe si mintea ei perversa a inceput sa treaca prin niste scenerii la care nu se astepta ca vor trece vreodata. Si erau extrem de erotice… ceva in patru… ceva cu Codruta si Codrut… si apoi l-a privit in ochi pe fratele ei. Ochi lor albastrii au sclipit acolo pe loc si parca amandoi pentru o secunda imparteau aceleasi ganduri.
“Ce imi place pozitia asta…” a murmurat ea suav, apoi si-a aplecat capul inspre el si a inceput sa il sarute.
El si-a pus o mana pe sanul ei. Ea avea in aceste momente un tricou pe ea, unul mult prea larg ca cineva sa isi dea seama ce forme superbe avea corpul ei, dar el stia foarte bine ce forme suple si tonifiate avea trupul surorii lui. Tricoul acela pana aproape de genunchi era singurul articol de imbracaminte care il avea superba blonda pe ea, nimic alceva. Nicolae stia foarte bine cat de mari si fermi si rotunzi si plini erau sanii ei, cei mai frumosi din lume.
“Woooooow! Ce atingere placuta ai fratioare…” a scancit Diana, simtind degetele lui experte pe sanul ei.
Apoi ‘actiunea’ a inceput. Nicolae avea pe el un capot de casa si Diana a inceput sa il desfaca. Prin mintea lui Nicolae trecea o imagine cu doua fete si doi barbati care se dezbracau si un pat urias de apa, care se cuplau si apoi au inceput sa se futa si sa se suga in diferite pozitii, cateodata doar cate doi, cateodata trei, cateodata toti patru.
“Wooooow!” a soptit el.
“Te exciti?” a intrebat ea, desfacand mai tare capotul lui. “Te gandesti la ce ma gandesc si eu?”
“Daca e ceva in patru… fi sigura ca da…” In aceste momente, cand Diana practic a desfacut tot capotul lui, penisul lui era tare ca piatra.
Diana si-a ridicat tricoul peste cap si apoi l-a aruncat cat colo. “Perfect…” a soptit ea cand a vazut in intunericul camerei luminata doar de o veioza, coloana aceia lunga si groasa care iesea foarte excitant din salele lui.
Dupa ce s-a dezbracat de tricou, Diana s-a facut mai comoda in poala lui, impungand penisul acela monstru al lui in ea si infasurand bratele ei tonifiate imprejurul gatului lui. Diana se misca asa de repede, incat Nicolae a fost luat putin prin surprindere. Apoi si-a arcuit spatele, alunecand mai in jos pe canapea si si-a alunecat monstruozitatea in intregime in ea.
“Maica maiculita!” a gemut Diana, intregul ei corp cutremurandu-se de placere. Ea si-a pus capul pe umarul lui. “Ohhhhhh, ce placut eeee!” a soptit ea. “Esti asa de mareeeeeeee!”
Pasarica ei era asa de stramta. Si se potrivea ca o manusa medicala imprejurul lungimii si grosimii lui. Asta era unul dintre principalele lucruri care iubea Nicolae la Diana. Faptul ca nu conta cat de mult o futea, pasarica ei mereu ramanea la fel stramta. Apoi si-a pus mainile imprejurul gatului ei. S-a intins in jos si a cupat fesele ei atletice in fiecare mana, tragand-o in sus in asa fel incat penisul lui era asa de adanc in pasarica ei incat aproape capul lui saruta intrarea in uterul ei.
“Mmmmmmm… ce placut eeeee!” a gemut frumoasa blonda, incepand sa se miste in sus si in jos peste el, acoperind gatul si umarul si fata lui cu saruturi fierbinti si pasionale. Apoi au gasit buzele lui si iarasi a inceput dansul limbilor lor, duelul acela care le placea enorm de mult la amandoi.
Atmosfera dintr-o data a inceput sa devina una de vis. In livingul vilei Dianei doar cu o veioza luminand camera si frumoasa lui sora il futea si saruta asa de delicios si de placut incat parca el era pentru ea cel mai placut lucru posibil. Deabia daca puteau scoteau un sunet, doar se sarutau cu o pasiune enorma, limbile lor fiind foarte ocupate in gura celuilalt. Apoi frumoasa blonda si-a ridicat capul si saruturile lor au incetat, incepand sa salte in poala lui frenetic. Totul era mult mai excitant asa.
Nicolae si-a infipt degetele in soldurile ei si a inceput sa raspunde feroce, pompand in sus de sub ea, futand-o exact asa cum stia ca ii placea superbei blonde. In curand gemea cu mai multa pasiune decat a auzit-o vreodata. Parca monstrul lui o rupea in doua. Ea sugea si musca de lobul urechii lui, soptind obscenitati in urechea lui, zicandu-i cat de placut se simte in aceste momente.
“Fute-ma!” continua ea sa sopteasca. “Fute-ma, fute-ma cu pula aia uriasa a ta!” Ea isi rotea si isi salta funduletul ei sexos, zdrobind fesele ei de coapsele lui musculoase, penisul lui alunecand in cele mai adanci locuri ale pasaricii ei.
“Esti asa de fierbinte si de umeda!” a gemut el pe umarul ei.
“Si esti asa de urias… cea mai mare pula care am simtit-o vreodata… woooow… Nicolae… esti incredibil… ohhhhhhh… FUCK!”
Diana s-a cutremurat violent si sucurile ei au inceput sa se prelinga in torente afara din tunelul pasaricii ei. Pe loc a avut un orgasm violent, tipand si scancind niste sunete animalice. Spatele ei s-a arcuit inapoi si capul a cazut pe spate, un O perfect pe buzele ei senzuale. Cand orgasmul ei s-a mai domolit, ea a cazut iarasi inapoi cu capul pe umarul lui, incepand iarasi sa linga lobul urechii lui, bagandu-si limba inautru. Sanii ei erau asa de delicios zdrobiti de pectoralii lui puternici. “Esti fantastic! Al naibii de fantastic! Pizda mea a avut asa de multe orgasme azi ca le-am pierdut numaru!”
“Si vor fi mai multe!” a suspinat el, simtindu-se parca ca ejaculeaza inca odata. “Mult mai multe!”
“Stiu iubitule, te cred. Avem inca cateva zile pana vine Emil acasa si avem asa de multe de incercat. Fiecare cm lung si gros. Maica maiculita, parca un stalp lung si gros e indesat in pizda mea! O iubesc! Fute-maaaaaaaaa!”
Sucurile pasaricii Dianei se prelingeau la greu afara din pasarica ei si se adunau intr-o balta intre coapsele lui, aveau noroc ca capotul care il avea Nicolae pe el era sub fundul lui, alcumva pe canapea ar fi ramas niste urme foarte suspecte si ar fi urmat niste explicatii foarte incomode care Diana ar fi trebuit sa le dea sotului ei. Fesele si coapsele si pubisul ei erau imbibate cu acele sucuri alunecoase in timp ce se frecau de coapsele lui musculoase.
El si-a dus mainile de pe soldurile ei in sus la sanii ei majestuosi si a inceput sa ii dezmierde si sa-i framante excitant, simtind cum senzatile din penisul lui incepeau sa puna stapanire in intregime pe salele lui. Sfarcurile ei erau foarte mici, dar foarte erecte. El le-a prins intre degetul mare si aratator si a inceput sa le frece, facand-o pe frumoasa lui sora sa geama de placere. Diana pur si simplu a mai avut un orgasm acolo pe loc, arucand iarasi capul ei pe spate si tipand din cauza extazului.
“Parca esti un zeu al sexului, fratioare” a murmurat frumoasa blonda, gafaind incoerent aproape cand si-a mai revenit, ochii ei parca iesind afara din orbite.
El isi fugarea mainile in jos pe abdomenul ei atletic, pe coapsele ei netede si cremoase, in sus pe spatele ei, peste sanii ei majestuosi si inapoi peste abdomenul ei. Diana s-a aplecat si mai mult pe spate, tinandu-se cu o mana imprejurul gatului lui si el a inceput sa dezmierde foarte expert in zona pubisului ei. In tot acest timp, miscarile ei in sus si in jos nu s-au oprit, roata, in sus si in jos, roata, miscarile acestea repetandu-se la infinit. Apoi iarasi si-a trantit sanii ei frumosi de pectoralii lui, limbile lor iarasi intalnindu-se, incercand sa intre cat mai adanc in gura celuilalt.
Cand sarutul iarasi s-a terminat, Diana iarasi si-a pus capul pe umarul lui si a inceput sa salte si mai violent. El si-a aruncat privirea peste umarul ei si a privit ecranul, observand cum bruneta era fututa in fund.
“Fa-ma sa explodez iarasi, fratioare!” a gemut ea in urechea lui. “Esti asa de mare in mine… ma umpli la perfectie… ohhhhhh… esti asa de bun la pat…”
“Numai rezist mult, surioara!” a gafait el intr-un final, inclestandu-se iarasi de fesele ei, prinzandu-se puternic cu degetele de pielea ei catifelata.
“NUMAI… NUMAI… NUMAI!”
El a tipat afara toata placerea lui si a explodat dintr-o data in adancurile ei stramte.
“Oh, daaaaaaa!” a respirat ea ca dupa un maraton, respiratia ei fierbinte facand pielea de pe fruntea lui sa fie imbrobodita cu picuri de transpiratie. “Ohhhhhhhhhhh, daaaaaaaaaaaaaaaa!”
“Woooooooooow!”
“Lasa-ma sa simt fiecare picatura din crema ta, scumpule… da, daa, daaaaa, asta e… nu te oprii… ohhhhhhh, fratioare… e asa de fierbinte si asaaa de… placutttttttttttttttttttttt!”
El pompa de zor in pasarica ei, in repetate randuri razuind cu grosimea lui impresiva clitorisul ei sensibil si apoi ea a mai avut inca un orgasm, amandoi oprindu-se subit din cauza orgasmelor lor si inclestandu-se unul de altul ca si cum aceste clipe ar fi ultimele din viata lor.
Cand totul s-a terminat si muschii pasaricii ei au reusit sa mulga toata samanta afara din bilele lui, orgasmul ei domolindu-se, frumoasa blonda doar statea in bratele fratelui ei, adanc infipta in tubul lui lung si gros, dar care incepea sa se inmoaie in ea. L-a privit momente bune cu ochii aceia albastrii ai ei, apoi suav si cu buzele ei senzuale a inceput un alt sarut, la care a primit raspuns cu aceasi moneda. Minute bune doar au stat acolo si s-au sarutat, pana cand intr-un final nevoia de aer era evidenta.
Diana s-a ridicat din bratele lui, lasand penisul lui sa cada lung si gros si moale dealungul coapselor lui. Nicolae doar s-a intins dealungul canapelei pe spate si a privit cum sora lui si-a dus doua degete la pasarica ei si le-a imbibat in amestecul acela ce se prelingea afara din ea, apoi le-a adus inapoi la buzele ei si le-a curatat, dand un spectacol foarte excitant pentru fratele ei.
Dupa ce a mai repetat de inca doua ori acest spectacol, frumoasa blonda a ingenunchiat langa canapea si a observat tubul acela imbibat cu amestecul acela delicios. Si-a lins buzele, dar apoi simtind carpeta foarte pufoasa de la picioarele ei si vazand ca pe canapeaua nu prea are loc sa stea intr-un saizecisinoua intr-o parte. A pompat penisul de cateva ori cu mana ei, imbiband-o mai tare cu amestecul acela, apoi a dus palma la buzele ei si a inceput sa o linga si sa o curete.
Nicolae o privea foarte atent si excitat. “Haide aici pe carpeta asta, fratioare!” a zis ea. “E mult mai comod pentru un saizecisinoua! Si avem loc mai mult!”
Nicolae s-a ridicat in fund si apoi s-a asezat pe carpeta. Carpeta era asa de pufoasa incat Nicolae aproape ca a simtit cum se scufunda in ea. “Asta e perfect!” a remarcat el, sangele incepand sa pompeze la greu in venele lui.
Fara nici un cuvant, superba blonda s-a asezat jos pe carpeta, amandoi stateau intr-o parte, gura ei pozitionata langa penisul lui, gura lui pozitionata la pasarica ei stramta. Apoi a luat ferm penisul lui in mana si a inceput sa il pompeze. Si-a scos limba afara si a pus-o imprejurul gauri din varful penisului, gustand presperma lui delicioasa in timp ce se mai prelingea afara din deschizatura lui.
El a desfacut picioarele ei, inserand capul intre coapsele ei tonifiate si a inceput sa linga labile ei imbibate intr-un ameste de sperma si crema din pasarica ei.
“Delicios!” a suspinat ea, o privire visatoare in ochii ei sclipitori. Camera era intunecata, singura lumina era de la veioza.
Ea si-a fugarit degetele prin pubisul lui lipsit de par, masand prin netezimea aceia, privind cum pielea transpirata si imbibata cu amestecul eforturilor lor sclipea. Nu a putut sa ascunda un suras atunci cand si-a amintit faza de sambata cand priveau pe furis acel cuplu. Toate cele intamplate erau asa de placute si nu stia de ce… dar de cand a auzit povestile zise de Nicolae, nu a putut sa nu se gandeasca oare cum ar fi cu Codruta si Codrut. Sambata cu siguranta ar fi acceptat invitatia celor doi indragostit… daca o primeau… si vroia asa de mult sa isi scufunde buzele in pasarica aceia. Ideea era foarte buna… dar momentat avea altceva de facut…
Pe pielea de pe coapsele lui musculoasa au inceput sa se formeze bumbureze atunci cand ea isi fugarea degetele foarte, foarte, foarte gentil in sus si in jos, asa de aproape incat atingea, dar nu atingea pielea lui. Capul penisului lui era intre buzele ei, dar atingerea era asa de gentila incat o facea doar cu dintii, o atingere foarte suava, il razuia foarte usor, parca era o atingere cu o peana. Apoi si-a impins limba si a inceput sa o infasoare delicios imprejurul a jumate din coloana lui semierecta, atunci cand si-a fugarit buzele in sus pe unealta lui. Buzele si limba ei stiau foarte bine cum sa actioneze in asa fel incat toata experienta lui sa fie cat mai excitanta. Si ea iubea sa il suga, placerea si excitatia crescand in ea incetul cu incetul iarasi. Apoi si-a luat buzele de pe unealta lui si le-a dus la bilele lui, sugandu-le ca si cum ar fi niste bomboane delicioase.
Saliva se prelingea prin colturile gurii ei in timp ce limba ei, ca un sarpe, imbratisa si se infasura expert imprejurul uneltei lui. El putea sa simta fiecare papila gustativa si por de pe suprafata limbii ei. Toate aceste actiuni si senzatii faceau ca glanda penisului lui sa se umfle si sa devine extraordinar de sensibila.
Din cand in cand isi razuia dintii usor pe toata lungimea penisului lui, tragandu-l in intregime si inghitindu-l pana cand bilele lui netede se odihneau pe barbia ei si nasul pe pubisul lui. Apoi isi retragea buzele inapoi pana cand doar glanda aceia grasa ramanea in gura ei. El a inceput sa se cutremure, simtindu-se extrem de excitat. Terminatile nervilor ei se furnicau din cauza senzatilor, imprastindu-se prin intreg trupul ei.
Wooooow, a gandit el, asta e memorabil si incredibil de placut… pur si simplu incredibil de placut!
Pasarica ei a inceput iarasi sa se prelinga o incarcatura constanta de crema, inca amestecata cu incarcatura depozitata acolo mai devreme. O lasa sa se prelinga ca un paraias lin in jos pe gatul lui pana cand ajungea in stomacul lui. Era asa de delicioasa si placuta. Papilele lui gustative vroiau mai mult. Asa ca si-a impuns limba cat a putut in pasarica ei, buzele lui presandu-se puternic de labile si vulva ei. Pielea pasaricii ei era inrosita si vibra din cauza vibratilor placerii care trecea prin trupul ei. El lingea si sugea la pielea aceia suculenta, capul lui bazaind in timp ce sangele pompa puternic prin tot corpul lui.
Ea si-a serpuit si ondulat fundul foarte incet, gentil, parca intr-un dans, in timp ce senzatile pasaricii ei erau scoase si se imprastiau prin tot trupul ei. El putea sa simta cum tot tunelul si labile si tot interiorul ei se cutremura si dupa cum o stia, acesta era un semn ca in curand va avea un alt orgasm zdruncinator.
“Ai o pula asa de mare!” a murmurat ea printre niste suctiuni puternice. “Cea mai mare… mai grasa… mai futabila pula… care… am supt-o… delicioasa… asa… asa de delicioasa… deabia astept sa explodeze in gura mea… sa pot sa gust… toata… samanta… ta fierbinte… in gura… mea… asa de multa… vreau sa o gust… fiecare picatura delicioasa…”
El iubea calitatea senzuala a vocii ei atunci cand vorbea in acest fel. Il excita si mai mult pana cand a crezut ca va exploda din cauza unui mult prea anticipat climax. Orgasmul lui se construia… construindu-se si devenind ca o noua fiinta in interiorul lui… pornind iarasi din bilele lui intr-un efort sa paraseasca trupul lui. El a simtit cum penisul lui a inceput sa tresara usor in gura ei, un indiciu sigur ca ea facea toate lucrurile asa cum trebuie.
Buzele lui preluau crema ei in timp ce se tinea puternic de coapsele ei, care erau presate intr-o parte si alta a capului lui, strangandu-l si tragandu-l si mai tare in pasarica ei suculenta. El nu trebuia sa fie fortat. Buzele si limba lui au gasit si stiau exact ce trebuie sa faca atunci cand erau in pozitia aceasta.
Fundul ei a inceput sa se zgaltaie si mai frenetic. Simtea cum carpeta pufoasa de sub trupul lui nud se imbiba cu transpiratia si saliva si sucurile abundente care se prelingeau afara din ea, formand o pata uda exact sub barbia lui.
Ea simtea cum limba lui se freca constant si fara oboseala de clitorisul ei intarit si parca vroia sa zbiere afara toata bucuria si placerea ei. Fratele ei era asa de minunat! Stia exact unde sa conduca limba lui… unde sa preseze cu buzele lui suave… stia ca va fi doar o chestie de secunde pana cand un alt climax se va rupe si va face ravagii prin tot trupul ei.
Diana si-a presat degetul ei mijlociu in crepatura fundului lui si a frecat la rozeta dintre fesele ei. Nicolae a gemut, stiind ceea ce avea de gand frumoasa lui sora. Si a asteptat, trupul lui tensionandu-se in anticiparea placerii si a subitei si excitantei presiuni pe care degetul ei il va face in curand cand va aluneca in fundul lui. Apoi dintr-o data, ea si-a intarit degetul si l-a insurubat in sus in canalul lui anal. Baga-l de tot inauntru! O voce a strigat in capul lui. Asa! Asta e! Asta e!
“Ohhhhhhhh, wooooooow!” a gafait el, inchizand puternic ochii lui. A simtit cum degetul ei se presa de prostata lui sensibila. Un fior caldut si usor a inceput sa puna stapanire pe el. El a gemut, apoi si-a impins soldurile in gura suganda a Dianei. Ochii ei s-au deschis, parca iesind din orbite atunci cand penisul lui monstru a alunecat in intregime in gura ei, apoi a inceput sa descarce o incarcatura uriasa de crema in gura ei lacoma. Adolescentul pur si simplu a tipat, unghile lui lasand niste urme rosii pe coapsele ei tonifiate si atletice.
“FUCK” a reusit el sa strige, extatic.
El pur si simplu se zvarcolea pe carpeta, fiecare picatura de energie topindu-se intr-o explozie orgasmica asa de intensa incat simturile lui aproape ca au cedat. Era ca si cum intregul lui trup era supt si muls in gura ei fierbinte prin penisul lui tare ca piatra si lung si gros.
Fesele fundului lui s-au inclestat si strans in timp ce se serpuia si zvarcolea isteric, pompand nebuneste in gura ei, buzele ei imbratisand unealta lui pulsanda puternic, ca si cum niciodata nu ar mai vrea sa o elibereze.
“Ahhhhhhhh, Diana, ahhhhhhhhhhhhhh!” a scancit el, trupul lui serpuindu-se si rotindu-se in timp ce senzatile intense de placere s-au rupt prin tot trupul lui. Pulsul lui s-a grabit si inima lui batea nebuneste. Si inclestat dintii pana cand scrasneau zgomotos.
Ea sugea la acel stalp lung si gros pe jumate in timp ce pe cealalta jumate isi misca pumnul in sus si in jos, penisul lui ejaculand la greu in gatul ei. Venele lui pulsau in gura ei. Bilele lui erau adunate stramt sub baza penisului lui.
“Maica maiculita! Numai rezist!” a plans el, la fel de moale ca un pisoias.
Mai mult, a vrut ea sa zbiere, dar nu putea pentru ca penisul lui monstru umplea ca un dop urias gura ei larg deschisa. In schimb cuvintele zbierau puternic in capul ei. Mai mult! Mai mult! Mai mult!
“Asa de placut! Asa de placut! Ohhhhh! Ahhhhh! Agggrrhhhhh!”
Ea sugea la penisul lui nebuneste si salbatic, vrand sa guste si ultima picatura din penisul lui. Degetele ei infasurau bilele lui puternice. Degetul ei mijlociu intra si iesea din fundul ei, fiorii fierbinti de extaz marind placerea si intensitatea orgasmului lui. Era ca si cum placerea nu se mai putea termina niciodata. El a mai tresarit de cateva ori, futand penisul lui adanc in gura ei, aproape rupandu-i falca in timp ce monstrul lui futea in si in afara gurii ei.
“Numai rezist! Numai rezist!” a plans el iarasi salbatic.
Mai mult! Vocea din capul ei zbiera. Mai mult! Mai mult!
Crema lui delicioasa avea un gust asa de bun incat inunda creierul ei. Fratele ei avea un gust asa de placut incat parca era cel mai delicios lucru din viata ei. Nici unul din penisurile celor care i-a supt pana acum nu erau asa de delicioase si nici unul nu a putut sa astampere setea ei ca cel al fratelui ei. Crema lui parca avea un gust de acadea. Pur si simplu nu se mai satura!
Diana lasa crema lui sa se adune pe limba ei apoi o inghitea si putea sa simta cum se prelingea fierbinte in jos pe gatlejul ei. Se plesnea de dintii ei, cremand peste toata gingile ei si apoi se prelingea in jos pe interiorul obrajilor ei.
Era asa de multa samanta care era varsata in gura ei incat nu putea sa o inghita toata. Raulete de samanta se prelingeau in jos pe colturile gurii ei, apoi pe barbia ei si pe marginile buzelor. Ea incerca sa le prinda cu limba, dar nu a reusit. Penisul lui se plonja mult prea puternic in gura ei sa ii permita sa linga mai mult. Ea vroia sa suga si sa suga si sa suga.
Stai tare, o voce din capul ei continua sa sopteasca. Asa pot sa am parte de mai multa samanta. Diana pur si simplu poftea esenta lui delicioasa. Trupul ei se zvarcolea din cauza poftei sexuale in timp ce gusta acel elixir.
Dar dupa ce a parut a fi ore, gura ei fiind inundata cu samanta lui delicioasa, Nicolae pur si simplu a fost golit de toata samanta lui pentru ceva timp. Dar Dianei nu ii venea sa creada ca asa ceva era posibil. Il cunostea mult prea bine pe fratele ei si stia ca oricat de mult ejacula in scurt timp era iarasi pregatit sa ii satisfaca iarasi nevoile ei.
Mai mult! Mai mult! Mai mult!
Dar momentan numai era nimic.
Adolescentul a suspinat adanc si a cazut inapoi pe spate pe carpeta aceia pufoasa, mainile si picioarele lui cazand aproape fara nici o vlaga in ele. Fara tragere de inima, ea a lasat sa scape dintre buzele ei penisul acela monstru care din pacate era moale. A inceput sa se adune si bilele lui s-au micsorat. Dar si asa, tot era lung si gros, dar din pacate, moale, fara nici o vlaga.
Diana si-a fugarit limba peste buzele ei, gustand si inghitind ultimele ramasite ale incarcaturii lui, cele care s-au prelins afara dintre buzele ei mai devreme. Nicolae si-a aruncat privirea inspre frumoasa blonda si a zambit cand a vazut-o cum sorbea ultimii stropi de pe buzele si obrajii si barbia ei.
“Wooooow!” a fost tot ce a putut sa zica el.
“Woooow, ce gust bun ai, fratioare. Iubesc pula ta. Asa de delicioasa…” Apoi si-a dus o mana la pubisul si pasarica ei. “Wooooow, sunt asa de uda ca parca am facut pipi pe mine. Cred ca daca ti-as suge pula cateva ore as putea sa explodez si eu!”
Tanarul doar statea acolo pe spate langa ea, neintentionat masandu-si bilele. Chiar ca le-a golit nebunatica lui sora. Dar acu e timpul sa ii plateasca pentru ceea ce a facut cu bilele lui.
“Treci aici, surioara!” a ranjit Nicolae, asezandu-se pe spate intr-o pozitie cat mai comoda.
Diana l-a privit si apoi, un zambet viclenesc si foarte senzual s-a intins pe buzele ei. S-a ridicat in fund si apoi si-a aruncat un picior peste capul lui, punand genunchii deoparte si alta a capului lui. Apoi si-a lasat pasarica in jos pana cand era sarutata de buzele si limba fierbinte a fratelui ei. Nicolae si-a infasurat mainile imprejurul coapselor ei netede si apoi si-a futut limba adanc in pasarica ei, facand-o sa scanceasca de placere in timp ce orgasmele veneau si se rupeau si apoi iara veneau si iara se rupeau prin tot trupul ei…… pentru urmatoarea ora……… pierzand numarul……


Capitolul 52

13 iulie 2005 – miercuri

“Buna surioara!”
Vocea familiara a lui Nicolae a venit din spatele ei in timp ce statea in varful picioarelor in camera ei, punand o cutie deasupra dulapului, trebuid sa se intinda, stand direct pe varful degetelor de la picioare. Chiar cand a asezat cutia acolo si mainile ei inca erau pe marginea dulapului, Diana a simtit mana fratelui ei impingandu-se pe dedesuptul tricoului mulat care il avea pe ea, cupand unul din sanii ei fermi si rotunzi.
“Mmmmmmmmm!” Excitata, Diana si-a impins pieptul in mana lui si si-a mulat crepatura fundului direct pe lungimea penisului lui Nicolae, direct prin pantalonii lui scurti. “Ce placuta e, fratioare! Dar crezi ca e bine sa ma exciti prea tare de acu?”
“Sunt excitat rau de tot, soro!” a zis Nicolae. “Azi dimineata cu graba aia… nu mi-am primit doza. Si erectia asta m-a deranjat toata ziua!”
Nicolae a surprins-o prin faptul ca a continuat sa stranga si sa maseze sanii ei. Sfarcurile ei incepeau sa se intareasca, iesind foarte delicios in evidenta prin materialul mulat al tricoului. El a inceput sa ii ciupeasca puternic si Diana a scancit cand a simtit umezeala fierbinte inundand pasarica ei.
“Si cine te-a oprit sa nu imi faci o vizita?” a ranjit ea. “Sti… baia aia de la trei e asa de comoda…”
“Sefu… mi-o dat asa de mult de lucru! Toata ziua cu treburi..” a zis Nicolae. “Dar acuma am ajuns acasa… si sunt mult prea excitat pentru formalitati. Vreau sa te fut chiar acum… aici pe podea…”
Apoi mainile lui au coborat in jos in jeansii ei taiati, miscandu-se peste pubisul ei neted pana cand a ajuns la despicatura umeda a pasaricii ei. Diana a intepenit si imediat a incercat sa se retraga din prinsoarea lui. Ea stia ca in secunda imediat urmatoare atingerii pasaricii ei, ea isi va pierde controlul.
Dar era deja prea tarziu. Un fior convulsiv a trecut prin trupul ei atletic in timp ce Nicolae a impuns doua degete adanc intre labile pasaricii ei. Apoi el a inceput sa masturbeze pasarica ei de la spatele ei, impingand degetele lui ritmic in tunelul catifelat al pasaricii ei.
“Unh!” Diana neajutorata si-a rotit fundul, frecand fesele ei de umflatura intarita din pantalonii lui. “Unh! Ungggghhhhh, la naiba, ohhhhhhhhmmmm…”
In aceste moment Diana nu a mai rezistat deloc cand el a tras in jos jeansii ei taiati cu mana lui libera, expunand fesele ei nude si V-ul pasaricii ei. Pofticioasa, Diana a pasit afara din jeansii ei si a inceput sa se propteasca si sa se impinga cu fundu si mai tare in umflatura lui. Nicolae isi misca degetele expert in pasarica ei, facand o pauza sa dezmierde clitorisul ei umflat.
Apoi a tras-o impreuna cu el jos pe podeaua camerei, inca tinand degetele lui adanc in pasarica ei pulsanda. Diana a intrat si ea neajutorata in jocul lui, intinzandu-se pe carpeta pe spate si deschizand picioarele ei larg inapoi. Nicolae chiar ca era excitat rau de tot. La cat sex a facut in ultimul timp, era sigura ca fratele ei a devenit o forma ninfomana a ei… daca nu era deja demult. Si avea o pula asa de frumoasa si perfecta pentru pasarica ei, nu putea sa ii reziste.
“Vrei sa te ling, surioara?” a intrebat Nicolae. El a ingenunchiat intre coapsele ei larg deschise si a ranjit in timp ce privea cum degetele lui futeau in si in afara pasaricii ei inclestate. “Vrei sa te ling si sa te fac sa explodezi?”
Imbujorandu-se, Diana a dat afirmativ din cap. Nicolae si-a retras degetele din pasarica ei si si-a dus amandoua maini sub fundul ei, cupand fesele ei atletice. Apoi s-a intins si el pe burta si si-a ingropat capul intre coapsele ei.
“Awwwww, Nicolae!” a gemut Diana usor cu placere cand el si-a lipit buzele de pasarica ei, impingand limba ei intre labile ei netede si rase in intregime. “Suge-ma, iubitule! Numai rezist! Trebe sa ma faci sa explodez ca numai rezist!”
Impingand limba lui lunga adanc in pasarica ei infiorata, Nicolae a lins si inghitit sucurile care se prelingeau copios afara din adancurile pasaricii ei inflacarate. A lins-o de atatea ori pana acum si stia exact ce avea nevoie ca sa o faca sa aiba orgasme dupa orgasme.
Degetele lui framantau si dezmierdau fesele fundului ei, facand anusul ei sa pulseze si sa se relaxeze al naibii de excitant. Apoi limba lui a inceput sa se miste foarte expert si repede intre labile ei, alunecand ritmic in sus si in jos pe toata crepatura pasaricii si apoi intrand in gaura ei, facand cateodata pauza sa tachineze clitorisul ei intarit.
“Nnnnnnggggg!” Toate gandurile ei au fost uitate in timp ce se agita si zvarcolea in ghiarele pasiunii si extazului sexual acolo jos pe podea. “Suge-ma, fratioare!” Ea s-a prins de ceafa capului lui si salbatic a inceput sa isi salte fundul in sus de pe podea, futand pasarica ei imbibata peste tot chipul lui. “Pizda mea arde! O sa explodez! Manca-ma, iubitule! Linge toate sucurile mele! Fa-ma sa cremez!”
Slurpaind zgomotos la labile pasaricii ei, Nicolae si-a tras mana de pe fundul ei saltaret si a alunecat amandoua maini in sus peste trupul ei tonifiat. A facut o pauza la pieptul ei sa ridice tricoul ei mulat deasupra sanilor. Astfel sanii ei fermi si rotunzi si mari erau etalati in toata gloria lor.
Nicolae iubea acei sani enorm de mult si Diana stia asta, in timp ce simtea cum mainile lui s-au inchis in jurul lor, si ea iubea felul cum el se juca cu ei. Si mai multa crema din pasarica ei s-a prelins afara printre labile ei in timp ce simtea degetele lui cum framantau pepenii ei frumosi. Sfarcurile ei s-au intarit si furnicat si mai tare in timp ce el isi fugarea expert degetele peste ei.
“O sa vin, fratioare!” Diana a tras de parul lui si si-a saltat fundul in sus ca o catea in calduri, nemilos zdrobind si trantind pasarica ei pulsanda in gura lui lacoma. “Nu te opri! Linge-mi clitu, fratioare! Linge-l, fa-ma sa tip!”
Diana mereu iubea cand clitorisul ei era supt chiar in acele momente cand pasarica ei exploda. Si ii placea sa fie fututa si cu degetele la nebunie.
Tragand mainile lui de la sanii ei zgaltaitori, Nicolae a impins o mana printre coapsele ei transpirate si a impuns degetele lui inapoi in gaura ei. Diana a suspinat si si-a saltat fundul mai puternic ca niciodata. Nicolae a continuat sa insereze degetele lui pana cand erau ingropate de tot in pasarica ei inclestata si imbibata cu sucurile ei. Apoi a inceput sa le futa iarasi in si in afara, masturband-o in timp ce o sugea.
“Pizda mea pulseaza!” s-a schelait Diana, tresarind cand a simtit un fior excitant pulsand din tunelul ei si intinzandu-se prin tot trupul ei. “Linge-mi pizda, Nicolae! Linge-o, linge-o, auuugghhhhhhh!”
Nicolae si-a impins limba lui pe clitorisul ei umflat. Repede, el a lins si sarutat acel nod furnicand, trimitand fiori de pofta intensa prin tot trupul ei. Apoi el si-a infasurat buzele in jurul clitorisului ei si l-a supt puternic, tragand delicios de acel nod super sensibil cu buzele si dintii lui.
“Viiiiiiiinnnnnn!” Diana si-a infipt unghile in ceafa lui si a ridicat fundul ei aproape un sfert de metru de pe podeaua camerei, pompand gaura pasaricii ei in degetele lui si impingand clitorisul ei infiorat intre buzele lui. “Viiiiinnnnnnn, Nicolae! Awwwww, wooooow! O simt! Ma arde asa de tare! Viiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn!” Excuizita, fiori si valuri de caldura orgasmica s-au intins prin tot trupul ei, consumand pofta si nevoia pe care trupul ei o avea. Diana tragea de parul lui si continua sa isi zdrobeasca si sa isi salte pasarica in sus in buzele lui, gafaind si suspinand in timp ce spasmuri de placere se rupeau prin gaura ei iar si iar si iar.
Apoi au inceput sa se domoleasca. Cand Diana intr-un final si-a deschis ochii, primul lucru care l-a vazut a fost penisul urias al fratelui ei, iesind afara din pubisul lui ca o coloana lunga si groasa de granit, pulsand si tresarind delicios.
Pantalonii lui scurti erau jos in jurul glezenelor lui. El s-a miscat intre coapsele ei larg desfacute, cu erectia lui gigant pulsand si prelingandu-se presperma peste pubisul si labile ei, pregatit sa isi futa toata grosimea si lungimea adanc in gaura ei stramta.
Diana doar si-a desfacut picioarele mai tare si nu a facut nimica sa il opreasca. Ea vroia asa de mult sa simta penisul acela gros si satisfacator cum desface peretii pasaricii ei in timp ce futea adanc in pasarica ei catifelata si stramta.
Ingenunchiat intre coapsele surorii lui, Nicolae a inceput sa preseze capul penisului peste crepatura pasaricii ei si apoi in sus peste clitorisul ei. Apoi iarasi in jos, pana cand era la gaura ei, si apoi a impins si penisul lui a intrat constant si incet in ea, pana cand pasarica ei stramta se inclesta superb pe toata lungimea coloanei lui.
“Ahhhhhhhhhhh, asa de bineeeeeeeeeeee!” a gemut Diana. Cutremurandu-se, ea a aruncat picioarele ei in sus, apoi le-a incrucisat stramt in jurul mijlocului lui. “Fute-ma, Nicolae!” Excitata, ea a inceput sa isi miste fundul, zdrobind si saltand fesele ei in sus de pe covorasul pe care era intinsa. “Unh, wooooow, chiar ca ma desface pula ta azi! Haide, fratioare, misca-ti fundu! Fute-maaaaaaaaaaaaa!”
Nicolae si-a pompat penisul pana la bile in pasarica ei stramta. El doar statea acolo intre coapsele ei cremoase fara sa se miste deloc, savurand presiunea pasaricii ei stramte imprejurului penisului lui tare ca piatra.
Apoi a inceput sa o futa, facand pubisurile lor netede si fara fir de par sa se plesneasca unul de altul in timp ce taia cu penisul lui monstru in si in afara pasaricii ei. Nicolae a gemut si murmurat in timp ce placerea iarasi incepea sa se construiasca adanc in pasarica ei. Nerabdatoare, ea si-a ridicat fundul sa intalneasca pomparile lui, futand pasarica ei aproape cu intreaga lungime a penisului lui.
“E asa de placut, fratioare!” a plans ea. Obrajii ei s-au inrosit si sanii ei fermi s-au cutremurat si zgaltait odata cu fiecare pompare a monstrului lui adanc in pasarica ei.
“Pula ta ma umple asa de placut! Mai tare, dragule! Fute-ma cat de tare poti!”
Nicolae isi elibera pofta si nevoile in pasarica Dianei, futand penisul lui rigid ritmic printre labile ei inclestate. In curand Diana putea sa simta cum un alt climax se apropie de culme in salele ei. Si-a aruncat bratele in jurul umerilor lui si a l-a tras pe scumpul ei frate si mai aproape de ea, cutremurandu-se in timp ce penisul lui pulsa adanc in pasarica ei.
“Vino in mine!” a gafait ea. “Oh, Nicolae, numai rezist! Vin acuuuuuu! Fute-ma, iubitule, fute-ma fratioare! Unhhhhhhhhhhh!”
Fiori de caldura si energie orgasmica se intindeau prin fiecare celula a trupului ei, facand pielea ei sa transpire si sa luceasca lasciv. Tunelul pasaricii ei sugea stramt in jurul pistonului fratelui ei. Orgasmul ei era delicios si o placere de fiecare data cand era. Si cu cat mai multe, cu atat mai bine. La fel si acu, pasarica ei se inclesta de n ori si ii facea un masaj superb fratelui ei pe toata lungimea penisului lui.
Pasarica ei se inclesta si contracta incontrolabil si salbatic in jurul pistonului fratelui ei. Nicolae a continuat sa o futa puternic, plonjand unealta lui in ea tot timpul cat culmile orgasmului ei explodau prin ea.
Chiar ca a avut un orgasm superb. Fesele si intreg trupul ei inca se zvarcolea si agita pe podea in timp ce pasarica ei elibera sucuri pe toata lungimea penisului lui, imbibandu-l foarte tare cu crema ei. Intr-un final, cand orgasmul ei s-a mai domolit si ea incepea sa isi revina, penisul monstru al fratelui ei inca era tare ca piatra adanc in ea.
“Woooow, fratioare, inca nu ai terminat?” a zambit Diana dragastos si suav, dupa un sarut foarte pasional pe care fratele ei i l-a aplicat inainte sa isi revina in intregime, umarul si gatul ei inca simtind saruturile fierbinti pe care i le-a dat mai devreme.
“E randul tau, surioara!” a zis Nicolae, intorcandu-se pe spate si tragand-o pe sora lui dupa el deasupra lui.
Diana era acum deasupra trupului musculos al fratelui ei, sanii ei fermi si rotunzi zgaltaindu-se tachinator in fata ochilor lui sub tricoul ei care inca mai era ridicat deasupra lor, in timp ce isi indoia genunchii si ii planta de o parte si alta a soldurilor lui. Intinzandu-se cu o mana inapoia ei, superba blonda s-a prins de baza penisului ei si a i-a dat cateva masaje in sus si in jos, intinzand sucurile care au cremat afara din ea pe toata lungimea lui si pe pubisul lui neted. Doar capul si ceva din partea superioara era in ea. Apoi, cutremurandu-se, si-a plantat mainile pe pectoralii lui si a inceput sa geama usor si sa isi roteasca soldurile in timp ce aluneca in jos, pana cand fesele fundului ei se odihneau frumos pe coapsele lui.
“Maica, maiculita!” Nicolae si-a ridicat capul, privind cum unealta lui disparea incet in pasarica ei neteda. “Ai o pizda asa de zemoasa, surioara! Cateodata nu stiu ce e mai placut, faptul ca ma sugi cu gura sau cu pizda!”
“Ar fi bine sa imi dai indeajuns din fiecare, iubitule” a chicotit Diana.
El avea un penis foarte gros si lung, si ea avea o pasarica foarte stramta si ea a trebuit sa isi roteasca soldurile de cateva ori pana cand intregul lui penis era iarasi in siguranta in ea. Dar apoi era infipt in intregime in pasarica ei sugareata, fiecare cm era indesat in tunelul ei primitor. Diana a stat in aceasta pozitie deasupra lui pentru momente bune fara sa faca nici o miscare, savurand placerea de a avea pasarica iarasi umpluta asa de perfect de monstrul acela.
“Fute-ma, fratioare!” a murmurat usor Diana, in timp ce excitata a inceput sa salte in sus si in jos. “Fute-ma! Sunt inca asa de excitata! Fute pizda mea odata!”
Nicolae s-a holbat la pasarica ei pentru cateva momente, ca si cum ar fi hipnotizat, prinvind cum penisul lui imbibat cu sucurile ei reaparea si disparea iarasi in pasarica ei. Mainile lui au alunecat in jos, prizandu-se de globurile rotunde si ferme ale fundului ei. Excitat, el a inceput sa pompeze in sus de sub ea, plonjand penisul lui lung si rigid in si in afara pasaricii ei.
“Mai tare, fratioare!” a suspinat Diana, vocea ei ridicandu-se putin mai sus de data asta. Din podeaua de sub ei incepea sa se auda scartaituri frenetice in timp ce ea salta deasupra lui. “Fute-ma cat poti de tare! Unh, unh, fute-ma sa vad stele verzi cu pula asta superba! Pizda mea e in flacari, Nicolae! E nevoie de toata pula ta!”
Nicolae framanta fesele ei, excitand-o pe Diana si mai tare in timp ce inelul anusului ei se convulsa odata cu miscarile lor. Diana iubea sa fie fututa si in fund si acu chiar ca vroia o portie si acolo.
Pentru moment, totusi, toata atentia ei era concentrata in pasarica ei, simtind excuizita placere pe care acel penis lung si gros ii dadea in timp ce intra si iesea in pasarica ei cremoasa.
“Vin iara, fratioare!” a gemut Diana. “Te rog, nu te opri! Sunt asa de excitata… asa… fute pizda mea! Unhhhhhh! Nicolae, numai rezist! Esti asa de bun! Ma faci sa explodez!”
Diana a impins mana ei peste pubisul neted al pasaricii ei, suspinand cand a ajuns cu degetul mare la clitorisul ei. “Viiiiiiiiiiinnn!” a plans ea, salbatic frecand nodul acela umflat. “Viiiiiiiiiiinnnnnnn, nu te opri! Mai tare, mai tare! Viiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn!”
Tunelul ravasit al pasaricii ei se contracta incontrolabi, mulgand si strangandu-se in jurul erectiei aceia tare ca piatra. Nicolae a continuat futaia furioasa a pasaricii ei, facand o grimasa cand bilele lui s-au umflat cu o incarcatura mare de samanta. Apoi, si-a ridicat fundul foarte sus de pe podea, bagand toata erectia lui cat a putut de adanc in pasarica ei.
Samanta lui a erupt in Diana cu o forta de invidiat, umpland toata pasarica ei pana la refuz si intinzandu-se si imbiband toti peretii tunelului ei alunecos. Diana murmura de nevoie si de pofta in timp ce mulgea acel lichid alb afara din bilele lui. Parca eruptia lui nu se mai termina. Cand un torent se termina, altul incepea si tot asa timp indelungat. Fiecare eruptie o facea sa intesifice orgasmul ei pana cand aproape ca a cazut lesinata pe el.
Capul ei era pe umarul lui, si el doar saruta dragastos pe umarul si gatul ei catifelat. Parca rauri de lava se formau in urma limbii si a buzelor lui fierbinti pe pielea ei. Apoi, intr-un sfarsit, cand orgasmul ei s-a mai domolit si svacnirile pasaricii ei deveneau mai rare, Diana si-a ridicat capul si a inceput unul din saruturile acelea care stia ca il lasa fara aer in piept cu o pasiune si multumire de invidiat.
Dupa clipe lungi de sarutat, Diana s-a ridicat si l-a lasat acolo, gafaind iarasi dupa o gura de aer. “Hai sa mancam ceva ca mi o foame de lup…”
Nicolae doar a inceput sa rada si s-a ridicat si el de pe podea,…………

Capitolul 53

13 iulie 2005 – miercuri

Nicolae s-a aplecat in fata si buzele celor doi tineri s-au intalnit usor. Diana s-a topit infierbantata in pieptul lui musculos. Buzele ei s-au cutremurat de excitare, si apoi s-au deschis. A lasat varful limbii ei sa se joace tachinator la intrarea in gura lui.
Nicolae a gemut cand limba lui a iesit sa o intalneasca pe a ei, apoi a intrat in gura ei, explorand si proband. Acum, varful limbii Dianei exploata cerul gurii lui, excitandu-l pe acest tanar mai mult decat credea ca e posibil.
Mai devreme, Nicolae tocmai urca scarile dupa ce a facut cateva ture in piscina si Diana tocmai iesea din camera ei, si i-a tras o palma peste fund. Lucru care a dus la o palma peste fundul lui, urmata de gadilituri, trante pe jos, si binenteles cand rasetele s-au oprit, saruturi… direct acolo pe coridor…
In curand, Diana vroia o alta futaie buna de tot, si Nicolae era foarte bucuros sa ii ofere aceasta placere. Cu o pofta imensa prin tot trupul lui si penisul lui intarit si incepand sa doara in pantalonii lui scurti, el a strans-o mai puternic in bratele lui si o tineau ferm in imbratisarea lui.
Limba lui a intrat in gura ei iarasi si Diana a gemut cand limbile lor s-au intalnit si au inceput sa danseze pasional. Ea stia ca fratele ei putea sa simta ridicarea si caderea ritmica a sanilor ei lipiti de pieptul lui, si a simtit un fior de triumf ca iarasi isi va scufunda penisul adanc in ea. Si ce placut il simtea acum lipit de pubisul ei.
Prin materialul subtire al rochitei ei de vara, Nicolae putea sa simta caldura trupului ei excitat. Ea se cutremura peste tot, si suspina usor in timp ce buzele ei se deschideau.
“Fute-ma, Nicolae, fute-ma bine de tot, am nevoie asa de mult de tine” a gemut Diana.
Tanarul a dat afirmativ din cap si a ridicat gura ei la a lui iarasi. Apoi limbile lor imediat s-au imbratisat in acelasi timp de data asta si amandoi au gemut in gura larg deschisa a celuilalt in timp ce se excitau unul pe celalalt peste masura.
Cand intr-un sfarsit s-au despartit, gura lui Nicolae s-a mutat la urechea Dianei, limba si dintii lui lucrand delicat la lobul urechii ei. Diana a gemut usor cand a simtit pasarica ei salivand la greu. Mainile ei s-au strans in jurul spatelui lui, strangandu-l si mai tare in trupul ei delicat.
Limba lui s-a miscat in jos pe gatul ei in timp ce gemetele si suspinatele ei ii dadeau de stire cat de mult o excita. Ea s-a miscat langa el, zdrobind sanii ei rotunzi si fermi de pieptul lui musculos.
Limba lui a alunecat in jos peste pielea cremoasa a gatului ei, apoi umarul ei si apoi s-a oprit la croiala rochitei ei. Apoi gura lui s-a intors inapoi la a ei si mainile lui au incercuit mijlocul ei, strangand-o puternic la pieptul lui in pozitia aceia stand in picioare in care erau.
Degetele lui au gasit si desfacut nasturele care tinea rochita ei pe trupul ei. Apoi a alunecat materialul injos peste valea catifelata a umerilor ei.
Diana a lasat mainile ei sa cada in jos in timp ce a facut un pas in spate. Rochita a alunecat intr-o gramada in jurul gleznelor ei si apoi a pasit afara din ea, scapand si de slapii care ii avea in picioare.
“Oh, wooooow, surioara, ce frumoasa esti… asa de sexy… doar stai acolo pentru un minut si lasa-ma sa te privesc,” a murmurat Nicolae.
Ochii lui s-au infruptat din trupul ei superb, din sanii ei mari si rotunzi si fermi si penisul lui pulsa rigid in pantalonii lui. Mereu a stiut ca Diana este foarte frumoasa, cea mai frumoasa si sexy fata care a vazut vreodata, si doar idea ca el urma sa o futa il excita asa de mult incat nu ii trebuia mult si crema pe loc.
Sanii ei fermi se ridicau si cadeau odata ...



    Login