Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 44
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3427 ori - Nota 6.17 (6 voturi)
Ochii Codrutei erau inchisi, dar imediat ce penisul fratelui ei a alunecat incet si ferm in pasarica ei foarte alunecoasa si pregatita de ceva vreme pentru asa ceva, pelvisul ei s-a ridicat de pe pat si mainile ei au parasit penisul lui, miscandu-se inspre soldurile lui, tragandu-l pe chipesul ei frate in imbratisarea ei, indemnandu-l sa intre cat mai adanc. Chiar si in stupoarea ei alcoolica, Codruta stia ca a gasit un penis care nu il va uita niciodata… un penis de care cu greu il va parasi. Apoi Codrut a inceput sa o futa pe sora lui cu pompari lungi si penetrante, foarte atent cu miscarile lui si miscandu-se cat mai incet, bucurandu-se enorm de stramsoarea aceia fierbinte si de felul cum tunelul ei s-a strans perfect imprejurul monstrului lui. Codruta in curand a inceput sa raspunda acestei futai care devenea tot mai pasionala pe fiecare clipa care trecea. Isi arunca pelvisul in sus de pe pat, impingand pasarica ei in sus in acelasi timp cu pomparile incete si pasionale care le facea fratele ei.
“Asta eeeeeee!” a gafait Codrut, plonjand inca odata adanc in pasarica surorii lui. “Arunca pizda aia in sus la mine, soro! Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, woooooow, ce pizda fierbinte si stramta ai!”
Codruta foarte repede incepea sa isi revina din stupoarea ei alcoolica. Penisul monstros din pasarica ei parea a fi asa de perfect pentru ea… minunat… fantastic… si dupa minute bune de miscari foarte incete si pasionale… ea si-a deschis ochii si si-a dat seama foarte repede al cui penis era intradevar in pasarica ei. Dar Codrutei nu ii mai pasa de nimeni si nimic. Exact la asta se astepta de la fratele ei atunci cand a propus sa innopteze in acest hotel. Si exact asta vroia. Nu vroia sa il seduca, dar vroia ca el sa faca lucruri minunata cu trupul ei. Dar totusi, a facut un mic efort in a parea putin surprinsa.
“Codrut… ohhhhhhhh… ce faci?” a murmurat ea inocent si gafaind usor.
“Te fut, soro!” a raspuns fratele ei, intrebandu-se daca sora lui avea de gand ca dintr-o data sa isi schimbe parerea iarasi. “Nu vrei sa ma opresc, asa e?”
Codruta a gemut adanc si gutural in timp ce Codrut a facut o pauza pentru o clipa, penisul lui urias inca pulsand adanc in pasarica ei.
“Nuuuu… nu te… opriiiii…” a suspinat Codruta, infasurand picioarele ei frumos tonifiate imprejurul mijlocului lui. “Nu vreau sa te opresti niciodata… fratioareeeeeee…”
“Acuma vorbesti ce trebe, soro!” a zambit Codrut, tragand pelvisul lui foarte inapoi pana cand doar capul lui purpuriu mai era in ea, si apoi plonjand adanc in ea, pana la baza.
El a privit expresia de pofta carnala de pe chipul frumos al surorii lui devenind tot mai contorsionat si pofticios pe masura ce el a inceput sa o futa tot mai viguros, penisul lui lung si gros umpland si desfacand la perfectie tunelul ei stramt si alunecos odata cu fiecare pompare pe care o facea. Cu forta unui taur comunal, Codrut futea pasarica zemoasa si stramta a surorii lui, facand-o pe Codruta sa isi strige placerea care o simtea, facand-o sa gafaie si sa se contorsioneze sub el intr-un paroxism salbatic de pofte carnale si placeri interzise. Apoi ea a inceput sa lacrimeze, dar nu era sigura daca era datorita rusinii sau extazului. Focoasa bruneta se inclesta de spatele puternic al fratelui ei, lasand urme clare pe pielea lui in timp ce unghile ei intrau dureros in pielea lui.
Dar Codrut nu a observat. El era mult prea atent la felul cum isi pompa penisul adanc in pasarica minunata a surorii lui si numai putea simtii nimic cu exceptia caldurii ei interne strangandu-se foarte placut imprejurul monstruozitatii lui. Si ea era foarte stramta si pasarica ei se mula parca la perfectie imprejurul monstrului lui. El era foarte gros, stia asta foarte bine pentru ca pe cine a futut mereu asta a zis si el a simtit asta foarte bine. Si sora lui,, instinctiv isi strangea muschii pasaricii imprejurul lui. Si placut isi folosea pasarica, incat el parca numai vroia sa iasa de acolo niciodata. Si apoi faptul ca o futea chiar pe geamana lui, facea ca aceasta experienta sa o repete de asa de multe ori incat niciodata nu se mai putea satura de ea. Pelvisul ei a inceput sa se miste in acelasi ritm cu pomparile lui devenite tot mai rapide, rotindu-se roata si in cercuri chiar si atunci cand fundul ei se misca doar in sus si in jos, indeajuns sa intalneasca penisul lui monstruos, si mereu, muschii pasaricii ei se strangea imprejurul coloanei lui adanc infipte in ea, parca miscandu-se in niste valuri care niciodata numai vroiau sa se termine. Pasarica Codrutei parca era in flacari, foarte alunecoasa de la umezeala ei, si clitorisul ei iesea in evidenta la capatul labilor ei ca un nasture de nervi, frecandu-se delicios delaungul coloanei lui de granit la fiecare pompare.
“Oooooooooooooohhhhh… scumpul meu fratior!” a scancit Codruta, bucurandu-se enorm sa simta penisul gros al fratelui ei cum se plesnea in repetate randuri in pasarica ei neobosita. “Ce pula minunata ai… ooooohhh… ce am ratat pana acuma… oooooooohhhh… daca stiammmmmmmmm…”
Frictiunea coloanei lui delaungul labilor sensibile ale pasaricii ei, faceau ca mintea Codrutei sa vada stele verzi si ea isi arunca pasarica in sus la el cat de fortos putea, deloc nemaipasandu-i ca era propriul ei frate acela care o futea in acest mod delicios. Codrut s-a prins de fundul perfect al surorii lui cu amandoua maini si apoi a inceput sa o pompeze si mai viguros.
“Iti place asa soro?” a gafait el, futand-o foarte adanc. “Iti place pula mea adanc in pizda ta?”
Ochii Codrutei parca au iesit din orbite atunci cand a simtit penisul monstruos al fratelui ei cum futea adanc in pasarica ei, bilele lui umflate plesnindu-se zgomotos si incitant direct de fesele ei catifelate.
“Uhhhhhhhhhhhh… daaaaaaaa… ce iubesc asta… Codrutuuuuuuu… mmmmmmm… fute-ma, fratiiiiiii… fute-ma… fute-ma bine de tot!” a sasait ea. “Da-mi pula aia tare de tot! Fa sa ma simt bine de tot… fa sa explodez pe pula ta uriasa… oooooooooohhh… iubitule… ce placut eeeeee… nu te retine… continua sa futi… mai repede… sunt aproape… fute-ma… vino in pizda mea… ummmmmmmmm… pula ta e asa de placut in pizda mea… niciodata nu am simtit asa ceva… euuuu… euuu… da… daaa… daaaaa… oooooooooooohhhh… fute-ma mai repede… sunt aproapeeeeeee…”
Codrut si-a aruncat privirea in jos printre coapsele desfacute ale surorii lui, privind foarte atent cum penisul lui futea in si in afara pasaricii ei. Labile ei imbibate se inclestau ca un inel imprejurul coloanei lui uriase, si o umezeala tot mai cremoasa se forma imprejurul bazei lui. El iubea felul cum pasarica ei se prindea si inclesta de penisul lui, si cu cat privea mai atent si mai intens acest spectacol foarte excitant, cu atata excitatia lui crestea.
“Ohhhhhhhhhhhhhh… sorooooooo!” a gemut Codrut dintr-o data. “Esti asa de stramta… numai rezist mult… o sa explodez…”
“Nu… nuuu… inca nuuuu… fratiiii!” a gafait Codruta. “Inca putin… odata cu mine… te rog…”
Gafaind datorita efortului si extazului, Codruta a ridicat picioarele ei in aer, tragand genunchii ei inapoi, si a impins pasarica ei sus de tot si excitant in pelvisul fratelui ei, incercand sa prinda o penetrare cat mai adanca, una si mai adanca decat a simtit aseara. Pomparile soldurilor lui parca scoteau aerul afara din plamanii ei in timp ce Codruta isi arunca fundul in sus si il misca in cercuri mici imprejurul monstrului acela intr-o frenezie, gemand si murmurand zgomotos in timp ce isi arunca pasarica frenetic in penisul lui. Vroia sa il strige, sa il indemne sa o futa si mai adanc, mai puternic, mai repede, dar cuvinte pur si simplu numai ieseau dintre buzele ei.
Codruta era parca cuprinsa de flacari, pasarica ei arzand fierbinte cu focuri lacome de la pofta carnala care a fost aprinsa de fratele ei. Caldura umeda a canalului ei fierbinte si umed dadea fratelui ei cea mai extrema placere, inclestandu-se imprejurul grosimii lui de fiecare data cand el tragea afara si se relaxa sa il ia adanc atunci cand el plonja adanc. Amandoi gemeni, frate si sora, erau foarte aproape de orgasm, numai la cateva pompari distanta acuma si amandoi aveau sa explodeze asa de violent in prima lor intalnire incestuoasa.
“Soro… oh… ohhhhh… numai rezist… o sa explodez… uuuuhhhh… vino cu mine sorooooo!” Simtind ca explozia fratelui ei era foarte aproape, Codruta si-a tras genunchii si mai tare inapoi, lipindu-se de sanii ei zgaltitori, oferind pasarica ei in intregime pomparilor lui frenetice.
“Fratiii… ohhhh… frati… daaaaaaa… vino in mine… iubitule… vino in pizda surorii tale gemeneeeeee!”
Timpul parea a fi suspendat in timp ce perechea de gemeni facea orice lucru posibil si aflat in puterile lor sa prelungeasca cat mai mult acest moment excuizit. Codrut gafaia de la efort, soldurile lui miscandu-se inainte si inapoi, penisul lui devenind tot mai umflat si mai tare de la iminenta lui ejaculare, desfacand si umpland pasarica surorii lui cu taria lui fierbinte. Codruta a simtit ca si cum intregul ei trup era topit. Ochii ei au devenit parca incetosati si ea a ridicat pasarica ei sus de tot, gemand intr-un sunet jos si gutural de extaz fara nici o rusine in timp ce fratele ei isi plonja penisul lui exploziv adanc in trupul ei infiorat. Codruta si-a aruncat mainile dealungul trupului lui si s-a prins de fesele lui musculoase, strangand si zgarindu-l, indemnandu-l sa intre in cele mai neexplorate locuri ale pasaricii ei. Un tipat s-a rupt din gatul ei atunci cand a explodat, zvarcolindu-se in nevoi de trupul lui, mainile ei inclestandu-se puternic de fundul lui, inca incercand sa bage penisul lui monstruos cat mai adanc in pasarica ei ravasita.
Cu un tipat puternic, Codrut si-a arcuit spatele si a plonjat adanc in pasarica ei, trimitand jeturi torentiale si fierbinti de crema in tunelul ei spasmotic. Crema lui eruptiva ca un vulcan a trimis-o pe Codruta in spasmuri cutremuratoare, orgasmul ei devenind si mai intens. Codrut s-a prins de sanii surorii lui si a strans puternic, trimind o durere ascutite prin el. Dar Codruta nu a simtit absolut nimic. Ci din contra, a plans afara extazul ei si mai puternic, zdrobindu-se si mai puternic in penisul eruptiv al fratelui ei. Codrut a lasat aerul sa iasa usor si lung afara din plamanii lui, penisul lui inmuindu-se incet in pasarica inca cutremuranda a surorii lui. Apoi, el dintr-o data a devenit foarte moale si bratele lui au cedat. Codruta a gafait de placere atunci cand greutatea lui comoda a cazut deasupra ei, picioarele ei alunecand moi ca un burete dealungul trupului lui sa se odihneasca direct pe pat. Apoi buzele lor s-au intalnit si un sarut lung si pasional a inceput intre cei doi gemeni. Un sarut care parca era primul de acest fel si un sarut care niciodata numai vroiau sa il termine. Lenes, pasional, intens, limbile lor facand minuni in gura celuilalt. Ea isi fugarea degetele peste spatele lui, dezmierdandu-l, si mainile lui s-au infasurat imprejurul umerilor ei, strangand-o si mai puternic la pieptul lui.
“Oh, frati… asta a fost fantastic…” a murmurat Codruta, rupand sarutul si incepand sa planteze mici saruturi focoase direct peste fruntea lui transpirata. “M-ai futut asa de minunat…”
“Wooooow… daca stiam ca esti o curva asa de fierbinte de mai demult…” a raspuns Codrut, privind-o pe geamana lui direct in ochi. “Nici o rusine de data asta, soro?”
Codruta l-a imbratisat foarte dragastos pe fratele ei, cat de tare a putut. Ea stia foarte bine ca de acu inainte nu va simti nici o jena si rusine atunci cand el va pompa de zor la pasarica ei, doar un nou fel de dragoste.
“Nu, frati…” a soptit ea. “Nici o rusine… doar placere…”
“Si eu, soro!” a raspuns Codrut, sarutand-o foarte pasional pe sora lui. Intr-un final, dupa clipe lungi de saruturi foarte focoase si cand penisul lui a devenit doar un tub lung si gros si moale in pasarica ei, Codrut s-a rotit de pe sora lui si a lasat-o sa se ridice in fund.
“Cum stai cu mahmureala, soro?” a intrebat el, zambind foarte larg.
“Ummmmmm… nu stiu de ce… dar parca un camion a trecut peste capul meu…”
Codrut a ras si s-a ridicat in fund. “Stiu eu de ce!” a ranjit el. “Asa e cand bei stalinskaia trei pahare unul dupa altul…”’
“La inceput pur si simplu nu stiam cum si ce sa fac dupa faza aia din masina…” a murmurat ea, imbujorandu-se. “Pur si simplu m-am pierdut… si te vroiam asa de mult… dar rusinea… si poftele mele… cred ca am pierdut controlu…”
“Sincer nu ma asteptam la asa ceva cand am pornit azi dimineata…” a raspuns el foarte sincer. “Dar ma bucur…”
“Sper ca nu am facut vreo faza sau ceva cand eram jos in restaurant…”
“Nimica iesit din comun… dar cand am iesit… si pe lift… ne-a vazut si o batranica cand ne sarutam focos in lift… dar nici o faza…” a ras Codrut.
“Glumesti… nu?”
“Deloc…” a murmurat Codrut, dar apoi a schimbat subiectul. “Hey, soro, decand nu am mai facut o baie amandoi?”
“Nu stiu… opt noua ani… cred ca atunci a fost ultima data cand mami ne-a imbaiat impreuna…”
“Tin minte… foarte clar… tu te-ai intins dupa pula mea si ai inceput sa o freci... erai interesata inca de atunci…” a ranjit el.
“Aham…” a murmurat ea visator, reamintindu-si. “Cred ca daca nu ne desparteau atunci si ne dadeau camere separate… faceam sex de pe atunci…” a continuat ea, ranjind.
“Pai ce zici ai chef sa vedem ce s-ar fi intamplat atunci? Plus ca pari ca ai avea nevoie de o baie sa iti mai limpezesti mintea!” a zis el, entuziasmat.
Codruta a privit foarte atenta trupul nud al fratelui ei, penisul lui s-a micsorat la o fractiune din gloria lui… dar totusi inca mai era o arma, chiar daca era moale, una aproape identica cu a iubitului ei. Woooow… nu ii venea sa creada… daca stia… nu trecea prin atata frustrare cand era mai tanara. Nicolae a avut grija ca frustrarile ei sa nu mai existe. Dar acuma ca avea doua penisuri uriase la dispozitie… uuuuuuuhhhh… posibilitatile erau infinite. Si privelistea acestui trup foarte frumos lucrat era indeajuns sa faca ca sucurile ei sa curga iarasi nebuneste.
“Mmmmmmm… pare distractiv…” a zis ea foarte inocent.
Uuuuuuhhhhhhh… deabia astepta… si nu stia de ce… dar fratele ei era exact ceea ce vroia ea… erau gemeni pana la urma… Nicolae era bun la pat… foarte bun… dar acesta era fratele ei… fratele ei… persoana care o cunostea cel mai bine din toata lumea asta… Codruta s-a infiorat datorita anticiparii. Dupa ce Codrut s-a ridicat de pe pat, Codruta l-a urmat in baie, privind cum fesele lui musculoase atunci cand el s-a aplecat sa porneasca dusul.
“Iti place mai fierbinte, soro?” a intrebat el inocent, ajustand presiunea apei pana cand era la un nivel confortabil.
“Mmmmmmmmmmm…” a tors ea ca o pisica, pasind seducator inspre el. “Imi place cat de fierbinte si de des o pot primi… frati…”
Codrut a observat sclipirea sexy din ochii ei si a zambit, penisul lui viril incepand sa prinda viata automat. In timp ce sora lui se apropia, el s-a dat cu spatele in cabina de dus si a asteptat ca ea sa intre, apa fierbinte cazand in stropi placuti pe trupul lui foarte bine lucrat la sala.
“Sa nu fugi, fratioare…” a chicotit Codruta. “Nu vreau sa te musc… ummmmm… nu mult cel putin…”
Ea a pasit in cabina de dus alaturi de geamanul ei, suspinand putin atunci cand apa a facut contact cu pielea ei, si apoi a presat trupul ei umed direct de al lui, bratele ei infasurandu-se imprejurul mijlocului lui. Fratele ei era putin mai inalt ca ea, poate cu o jumate de cap, un pachet de muschi atletici, foarte tonifiati, asa ca Codruta a trebuit sa se intinda putin ca sa il sarute. Limba ei s-a furisat in gura lui, fugarindu-se peste dintii lui si apoi spre surprinderea lui, a alunecat in jos pe gatul lui. Codrut si-a revenit repede si a returnat sarutul pasional dat de sora lui, si in curand amandoi gemeau si gafaiau in gura celuilalt, sub acel sprei puternic al dusului. Codruta s-a intins in jos si si-a infasurat degetele imprejurul penisului si bilelor lui, stragandu-le gentil, facandu-l pe fratele ei sa geama adanc in gura ei. Codrut a rupt sarutul acesta frantuzesc si fierbinte si a lasat ca o mana sa cada jos la pasarica surorii lui.
“Oh, soro, ohhhhh, vreau sa te fut iarasi!” a respirat el focos direct in urechea ei.
“Stiu, frati…” a suspinat Codruta in timp ce simtea degetele fratelui ei alunecand delicios in tunelul ei stramt si infierbantat. “O vreau… si tu o vrei… asa ca treci la treaba, frati… suntem impreuna… nu ne pasa de nimeni alcineva… doar noi doi… si putem face orice…” In curand, degetele ei au facut ca penisul lui sa aiba o erectie aproape intreaga.
“Oh, fuck… da soro… vreau sa te fut…” a gemut Codrut, infingand doua degete in pasarica ei imbibata cu sucuri. “Vreau sa fac totul cu tine… doar sper sa nu ne iasa din maini…”
Codruta a chicotit foarte pofticioasa. “Nu afara din mana mea…” Ea s-a prins puternic de penisul lui si a inceput sa il pompeze viguros. “O vreau in mana mea… sau si mai bine… in pizda mea…”
“Nu… ma refer la sentimentele care le am pentru tine…” a zis Codrut. “Vreau sa fac tot felul de lucruri obraznice cu tine… si imi e frica sa nu intrecem limita…”
“Oh, fratioare… ce as iubi asta…” a tors ea. “As iubi foarte mult daca am intrece orice limita… vreau sa pierd controlul cu tine… sa fiu cu tine mereu… sa faci minuni cu trupul meu…”
“Oh, surioara!” a gemut Codrut ranjind, si apoi impingand-o pe sora lui in jos pana cand aceasta era in genunchi in fata lui. El a prins-o de fata cu amandoua maini si a impins penisul lui pana cand era lipit de buzele ei inainte ca ea sa isi dea seama ce se intampla. “Suge-l, suge pula mea, soro, suge pula mea…”
Codruta aproape ca s-a inecat atunci cand fratele ei si-a impins penisul in gura ei. Era obisnuita cu monstrul lui Nicolae mult de tot, dar acuma a fost luata prin surprindere de actiunea fratelui ei. Si vroia sa il suga pana cand exploda adanc in gatul ei. Vroia sa il ia adanc in gura ei, in gatul ei… il vroia asa de mult… Buzele ei s-au intins imprejurul grosimii lui ca un inel, la cativa cm de capul lui purpuriu si capul lui a facut contact cu partea cea mai din spate a gurii ei. Afara mai era mai mult de trei sferturi, dar focoasa bruneta era hotarata ca odata si odata sa ia tot acel monstru in gura ei. Si apoi, bilele lui erau asa de fierbinti si pline si gura ei era asa de plina. Vroia mai mult. Si la fel ca in masina mai devreme, l-a inghitit pana la baza. Picioarele lui Codrut aproape au cedat cand a simtit cum monstrul lui era inghitit de focoasa lui sora… pana la baza… aoleu…
Apa cadea in cascade injos pe trupul lui Codrut si ajuta sa lubrificheze penisul lui urias in timp ce buzele ei alunecau inainte si inapoi peste capul si coloana lui, Codruta futand aproape douazeci de cm cu gura si gatul ei in mod constant. Cu siguranta asta era mult mai mult decat a reusit sa ia oricare din femeile care le-a futut pana acum. O privea pe sora lui cu o sclipire de abandon total in ochi, bucurandu-se de felul cum penisul lui pulsa asa de delicios in gura ei fierbinte si alunecoasa. Mainile lui erau pe spatele capului ei, incercand sa preseze capul ei si mai departe pe monstruozitatea lui, foarte atent sa nu o innece.
Dar pana la urma a lasat-o sa il suga in felul ei, doar gemand usor si bucurandu-se de cat de repede sora lui sugea si inghitea unealta lui monstruoasa. La un moment dat, Codruta si-a alunecat palmele in sus peste coapsele musculoase ale fratelui ei si a cupat fesele lui incordate cu amandoua palme. Le-a strans, si cu un gafait, Codrut a inceput sa o futa si mai tare in gura, plonjand penisul lui in gura si gatul ei din ce in ce mai salbatic. Si isi indese tot penisul in gura ei.
“Suge-ma, la naiba!” a scrasnit el. “Suge pula mea si mai tare… manca pula mea… soro… ohhhhh… daaaaa… fa-ma sa explodez in gura ta…”
Codruta a gemut in timp ce capul lui umflat futea in repetate randuri in adancul gatului ei, incercand parca sa ajunga direct in stomacul ei. La ce monstru avea si iubitul ei, era foarte obisnuita cu stilul acesta de futut si iubea fiecare secunda. Parca futea pasarica ei direct prin esofag. Si ca sa il recompenseze, ea isi strangea si mai tare muschii gatului si buzele, facand practic un tunel stramt imprejurul grosimii lui si impingea cu limba cat mai puternic in sus pentru al lipi de cerul gurii, facand ca gura ei sa fie cat mai stramta imprejurul uneltei lui. Buzele ei se furnicau datorita gustului foarte placut si delicios al penisului lui. Parca era nectar pentru papilele ei gustative si stia foarte bine ca de acu inainte acesta va fi un deliciu pentru ea. Acesta era al doilea penis monstruos care l-a supt si deja stia ca acesta va fi preferatul ei. Ea putea sa simta cum pasarica ei se infiora si furnica cu niste pofte carnale foarte enorme. Penisul fratelui ei era asa de delicios si avea un gust asa de placut incat nu se mai satura de el. Nu stia de ce penisul lui era asa de delicios sau doar i se parea ei, dar nu conta, era hotarata si decisa, acesta era un penis de care nu se va satura niciodata. Oare pentru ca erau asa de asemanatori… oricum excitatia data de faptul ca facea asta chiar cu geamanul ei era parca un drog pentru ea si era foarte evident ca avea acelasi efect asupra fratelui ei.
Codruta iubea felul cum fratele ei se comporta cu ea, felul lui atent. Apoi i-a venit in minte ceva care stia ca Nicolae iubea. Si pe loc a inceput sa aplice. La un moment dat a ingenunchiat in fata lui si a lasat sa futa gura ei la fel de repede cum a futut pasarica ei si pasarica ei a reactionat in feluri care nu le-a mai simtit niciodata. Cu un geamat gutural, Codruta a alunecat o mana in jos la vulva ei umeda si infierbantata si a inserat doua degete adanc in furnalul ei. Codrut si-a aruncat privirea in jos pritre sanii ei zgaltaitori si ochii lui au sclipit de pofta in timp ce Codruta fara nici o rusine futea doua degete in si in afara tunelului ei super excitat.
“Ohhhhhh… yeah… freaca-te, soro!” a gemut Codrut, privind-o foarte atent pe sora lui. Penisul lui inca pompa de zor printre buzele ei, pompari puternice si tare, dar in acelasi timp foarte atente si delicate. Si sora lui se masturba asa de delicios chiar acolo in fata lui in timp ce il sugea de zor.
“Mmmmmmmmmmm… pun pariu ca pizda ta e fierbinte si alunecoasa si inundata…” a ranjit el. “Stramta si pregatita pentru pula mea, asa e soro?”
Codruta si-a aruncat ochii in sus la fratele ei prin aburul fierbinte care a umplut cabina de dus si a dat afirmativ din cap, gemand frustrata imprejurul penisului lui pompand. Codruta vroia sa se roage de fratele ei sa isi bage penisul adanc in pasarica ei si sa o futa, dar nu putea sa ii raspunda pentru ca chipesul ei geaman nu lasa deloc ca gura ei sa elibereze penisul lui. In aceste clipe, Codrut o tachina, Codruta stia asta, dar in statului ei prezent, asta parea sa o excite pe focoasa bruneta si mai tare, si in curand ea isi baga trei degete in pasarica ei stramta, incercand sa stimuleze un penis urias care sa futa acolo. Codrut se tinea de capul surorii lui cu amandoua maini, futand gura ei foarte atent si gentil. Codruta nu rezista sa scoata niste gemete guturale si sanii ei fermi si zgaltaitori se frecau provocator de coapsele lui musculoase, adaugand mult la excitatia considerabila care trecea prin trupurile lor.
Codrut gafaia in timp ce penisul lui pompa delicios in si in afara si printre buzele ei stramte imprejurul lui. Chiar daca o iubea enorm de mult, el era extrem de excitat in aceste clipe incat la un moment dat el numai putea sa isi mentina atentia asupra fututului gurii ei! Gentiletea a inceput sa dispara si ea se bucura enorm sa suga penisul lui. Fetele care deobicei il sugeau tratau penisul lui ca o acadea, sarutand si lingand si tachinand doar indeajuns sa il intareasca pentru ca apoi el sa plonjeze adanc in pasaricile lor. Dar sora lui era foarte diferita. Chiar ca stia sa suga ca un aspirator si pur si simplu ii sugea asa de bine incat ea era cea mai buna din cate femei a avut pana acum. Si Codrut se bucura enorm de mult de cat de placut era in gura surorii lui! Si Codruta se bucura la fel de mult si cu cat sugea mai mult la penisul fratelui ei, cu atata numai vroia sa il elibereze dintre buzele ei. Bilele lui se balanganeau printre coapsele lui inainte si inapoi si deveneau tot mai greoaie.
“Asta e, soro! Suge-ma tare! Suge pula mea si fa-ma sa explodez! Curva minunata ce esti!” a zis chipesul tanar cu un geamat lung. “Linge toata carnea mea, curva!”
Codruta si-a aruncat privirea in sus la fratele ei cu niste ochi in care ardea un foc mocnit si care ameninta sa o invaluie foarte curand. Daca alcineva i-ar fi vorbit asa, ea cu siguranta s-ar fi simtit degradata si murdara, dar cu el totul era asa de diferit. Cand geamanul ei o zicea, Codruta doar simtea cum pasarica ei se furnica cu o pofta carnala si excitatie extrema. In aceste clipe, focoasa bruneta avea patru degete care futea la pasarica ei, excitand enorm de mult tunelul dintre coapsele ei. Creierul ei s-a infiorat datorita extazului obscen care trecea prin tot trupul ei, gandindu-se oare cum va fi atunci cand sperma lui fierbinte si cremoasa va ejacula in gura ei. Codruta lasa sa ii scape gemete usoare din prejurul bucatii de penis care pompa in gura ei, futand printre buzele ei asa de delicios si apoi s-a inclestat de sacul cu bilele lui. Era foarte alunecos de la apa care se prelingea copios in jos pe trupul lui, si Codruta s-a prins puternic de sacul lui, strangand bilele lui in pumnul ei exact in momentul cand el a facut o pompare mai fortoasa si capul lui purpuriu a alunecat foarte adanc in gatul ei. Ochii Codrutei s-au facut mari ca niste cepe cand a simtit cum capul lui purpuriu a intrat asa de adanc in gatul ei. Dar apoi s-a retras la fel de repede cum a intrat. Si focoasa bruneta, chiar daca a fost surprinsa si nu se astepta la asa ceva, nu s-a innecat deloc. Se pare ca muschii gatului ei s-au relaxat indeajuns de mult incat sa permita asa ceva si reactia acceia de innec care era obisnuita intr-o astfel de situatie, nu a existat.
“Ohhhhhhh… yeah… strange bilele mele!” a plans Codrut, neobservand ce tocmai s-a intamplat. “Sunt asa de aproape ca numai rezist!”
Faza aceasta a fost asa de excitanta incat practic Codruta aproape ca a explodat acolo pe loc. Si mana ei parca avea o minte a ei, pompand in si in afara pasaricii ei, cuvintele fratelui ei ajutand enorm sa o trimita dincolo de culme. Si dintr-o data, a explodat asa de puternic incat aproape ca l-a muscat pe fratele ei in timp ce temporat, focoasa bruneta a pierdut controlul si a lasat ca dintii ei sa se razuiasca pe toata lungimea penisului care futea asa de delicios gura ei.
“Ahhhhhhhhhhhhhh… oooooooooohhhhh… soro… aproape ca am explodat…” a tipat Codrut. Codruta repede a fost trezita din placerea care se furnica asa de delicios prin tot trupul ei si si-a dat seama cat de aproape era si fratele cand a simtit un lichid sarat si dulceag direct pe papilele ei gustative, presperma lui prelingandu-se pe limba ei. Si asta a facut ca pasarica ei sa se cutremure in anticipare. Si-a razuit dintii dealungul coloanei lui iarasi, de data asta cu voia ei si direct peste capul lui purpuriu si rezultatul a fost asemanator.
Si apoi, fara nici o avertizare, Codrut a plans, incepand sa pompeze in gura surorii lui cu miscari si mai brutale. Codruta a simtit cum capul lui purpuriu tresara in gura ei, devenind si mai gros printre buzele ei si pentru o clipa, a incercat sa se retraga. Dar Codrut tinea capul ei ferm pe pozitie, o mana pe ceafa ei si cealalta pe barbia ei, indeajuns ca capul lui purpuriu sa fie infasurat in gura ei fierbinte. Buzele ei deveneau tot mai inrosite in timp ce pompa violent si aproape jumate din monstrul lui printre ele. Dar Codruta in aceste clipe era inca in ghiarele orgasmului ei, si nu simtea nici o durere, doar placere pura. Ea practic ardea pe interior. Gura ei se furnica si saliva la greu, sfarcurile ei se furnicau delicios si pasarica ei se infiora si ardea sa simta acest penis monstruos. Ea nu stia la ce sa se astepte atunci cand fratele ei cu siguranta va exploda in gura ei, dar ea nu avea ce sa faca sa previna acest lucru. El tinea capul ei ferm pe pozitie si ea avea asa o presimtire ca fratele ei nu va elibera capul ei pana cand va termina de ejaculat in gura ei, si bilele lui erau goale. Codruta s-a prins ferm de fesele lui musculoase, unghile ei intrand adanc in pielea lui si in aceste clipe doar astepta pentru inevitabila explozie.
Codrut gemea, ochii lui atintiti infocati asupra surorii lui ingenunchiate si foarte incetosati de pofta. Privirea lui era salbatica. Codruta a simtit dintr-o data cum muschii fundului lui s-au flexat in palmele ei si buzele ei s-au strans si mai mult ca niciodata imprejurul penisului lui plonjand si apoi capul lui purpuriu a inceput sa se umfle subit, parand parca sa se dubleze in marime in gura ei. Codruta dintr-o data s-a supus faptului ca fratele ei va exploda in gura ei, un fapt care pur si simplu incepea sa iubeasca sa experimenteze. Gandul de a inghiti sperma propriului ei geaman a facut ca pasarica ei sa se furnice foarte delicios datorita poftei incestuoase. Codruta si-a infasurat mainile imprejurul fundului pompand al fratelui ei si il impingea si tragea viguros inainte si inapoi in timp ce futea delicios printre buzele ei.
“AHHHHHHHHHHHHGGGGHHHHHHHH! WOOOOOOOW… ACUMA VINEEEEEEEEE!” a tipat Codrut. “FI GATA, SORO! FI GATA SA O INGHITI TOATA, CURVA MINUNATA CE ESTI!”
Dar Codruta nu era pregatita, dar nu era nici un fel de ai zice fratelui ei asta. Unghile ei s-au inclestat puternic in pielea fundului lui si ochii ei s-au inchis in timp ce a simtit cum penisul lui pulsa salbatic printre buzele ei. L-a auzit cum a scos un geamat lung si s-a cutremurat in timp ce jet dupa jet de sperma erupea din varful penisului lui. Ca nu cumva sa se innece, Codruta a inceput sa inghita cat putea de repede samanta lui in timp ce Codrut pompa mai mult de jumate din penisul lui printre buzele ei, capul lui purpuriu lovindu-se in repetate randuri de intrarea in gatul ei. Jet dupa jet de sperma erupea in gura ei, imbiband limba si interiorul obrajilor ei. Codruta inghitea zgomotos in timp ce gura ei se umplea cu crema delicioasa a fratelui ei. Era asa de dificil sa inghita atunci cand el si-a impins capul iarasi in gatul ei, dar focoasa bruneta a observat ca era mult mai usor sa faca asta atunci cand el si-a tras capul inapoi in gura ei, parasind gatul ei.
Codruta inghitea fiecare strop, bucurandu-se enorm de acest act obscen de a consuma sperma delicioasa a fratelui ei. Pasarica ei s-a furnicat si infiorat de pofta in timp ce savura acest gust masculin si foarte excitant al geamanului ei. Codruta a facut o nota mentala sa il suga iarasi cu prima ocazie care o avea. Pana cand il simtea cum explodeaza adanc in gatul ei… in cateva cuvinte direct in stomacul ei.
“Oooooooooohhh… yeahhhhh…” a gemut Codrut, cutremurandu-se in timp ce isi presa penisul lui cat indraznea de adanc in gura ei, si spre surprinderea lui, capul lui purpuriu a intrat iarasi in gatul ei. “Ohhhhh… soro.. asta e minunat… niciodata nu am fost supt asa… Nicolae chiar ca e un norocos…”
Codrut si-a aruncat privirea in jos la ea, observand nemijlocita nevoia care se reflecta din ochii albastrii si hipnotizanti ai superbei lui surori. Apoi, penisul lui s-a retras repede din gatul ei, si apoi afara dintre buzele ei, dar inainte ca penisul lui sa devina moale, Codrut a ridicat-o in picioare pe sora lui si apoi a impins-o cu spatele direct de peretele cabinei de dus, sarutand-o lung si pasional.
Nu stia de ce, dar mereu a vrut sa vada ce gust avea penisul lui si acuma chiar ca a simtit asta. Si nu era o ocazie mai buna ca asta. Si pe loc a iubit sa simta sperma lui pe buzele surorii lui si si-a impins limba adanc in gura ei sa scoata mai mult de acolo. Codruta s-a prins de penisul lui. Inca mai era tare si devenea iarasi o coloana lunga si groasa pe fiecare clipa care trecea. Codrut a cupat mainile lui sub fesele atletice ale fundului ei si a ridicat pasarica ei mai sus pana cand era la acelasi nivel cu penisul lui.
“Uhhhhhhhhhh… ohhhhhhh… vreau sa fut pizda ta, soro…. Acum!” a gafait Codrut.
“Ohhhhhh… daaaa… fa-o, frati, fa-o!” a suspinat Codruta, in timp ce simtea cum capul lui purpuriu se freca direct prin crepatura dintre labile ei. “Fute-ma! Fute-ma! Foloseste-ma, frati! Umple pizda mea cu pula aia minunata a ta si fute-ma tare de tot! mmmmmmmmm… arata-mi ce armasar viril esti!”
Si Codrut nu a pierdut vremea deloc. Era incredibil de excitat, chiar daca in urma cu vreun minunat a varsat o incarcatura copioasa in gura surorii lui, si cu o pompare fantastica el si-a plonjat penisul in pasarica ei pana la baza. La cat era de alunecoasa si dupa futaia de mai devreme, era si plina inca cu un amestec de sperma si crema de a ei.
Codruta a scancit atunci cand a fost infipta ca cineva injunghiat, penisul lui taia asa de delicios in pasarica ei, si apoi cand a inceput sa pompeze asa de fantastic, ea nu putea decat sa se tina cat mai bine de umerii lui si sa murmure de placere in timp ce era fututa asa de pasional.
“Iti place, soro?” a gafait Codrut, plesnind fundul ei sexy direct de peretele faiantat al cabinei de dus,ignorand in intregime spreiul foarte fierbinte care cadea direct pe fundul lui.
“Ohhhhhhhhh… daaaaaaaaaaaaaaaa!” a tipat Codruta. “Asta e frati… fute-ma bine de tot!”
Si focoasa bruneta a calarit acel penis monstruos cu tipete de placere, sanii ei fiind facuti placinta de pieptul lui musculos in timp ce excitatul lui frate geaman isi plonja penisul lui in tunelul ei alunecos ca o masina iesita de sub control. Si dupa cat de viril era fratele ei, Codruta stia foarte bine ca putea sa o futa cat de des si de mult vroia, fara sa ii fie frica ca ejaculeaza prematur. Si chiar daca ejacula prematur, era foarte sigura ca fratele ei va avea o alta erectie cat mai repede posibil.
Asa ca si-a inchis ochii si a uitat de toate si de toti. Cu exceptia placerii pe care virilul ei frate dadea trupului ei chiar in aceste clipe si care era foarte aproape de un alt orgasm. Era o futaie rapida si dura si viguroasa, si amandoi erau asa de excitati, incat au explodat in cateva minute. Codruta a avut un orgasm prima, pasarica ei incredibil de fierbinte si stramta contractandu-se delicios imprejurul penisului fratelui ei cu o asa intensitate ca Codrut nu a rezistat si a explodat pe loc.
“Unnnnnnngggghhhhhhh… oooohhhhh… yeahhhhhhh… oh, frati… nu te opri… fute-maaaaa…” a tipat ea cat a putut de tare. “Viiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn… asaaaaaaaa… de bbiiiiinnnneeeeeeeeeeeeeeeeee… uuuuuuhhhhhh…”
“Ahhhhhhhggggghhhhhhh!” a tipat si Codrut, in timp ce futea adanc si tot mai rapid si mai rapid. “Pizda ta e asa de stramta… ohhhhhh… vinnn si euuuuuuuuu!”
Codruta practic plangea datorita extazului si placerii care o simtea, fiori de placere intinzandu-se prin tot trupul ei in timp ce penisul fratelui ei tresarea si se umfla, pompand jet dupa jet de samanta fierbinte si clocotinda adanc in pasarica ei orgasmica. Chiar daca a avut un orgasm ravasitor, Codruta inca mai era incredibil de excitata. Alcoolul incepea sa iasa in intregime din sistemul ei, dar excitatia de a se fute cu propriul ei geaman pur si simplu a transformat-o in intregime. Codruta era pur si simplu nesatula! Ea vroia ca fratele ei sa o futa iar si iar si iar si iar… si vroia sa faca tot felul de lucruri depravate si indecenta trupului ei… pana la urma nu asta era rolul gemenilor… sa experimenteze tot felul de lucruri minunate si fantastice. Si pana la urma, la ce penis minunat avea… uuuuuuuhhhhh… deabia astepta… Respiratia fierbinte a fratelui ei direct la urechea ei a adus-o cat de cat la realitate… a scos-o din lumea placerilor carnale care a pus stapanire pe a.
“Mmmmmmmmmmm… asta chiar ca a fost extrem de placut!” a soptit el. “Tie ti-a placut, surioara?”
“Enorm, frati!” a gafait Codruta. “Tu chiar ca sti cum sa ma futi!”
Codrut si-a zdrobit pubisul direct de pubisul imbibat al surorii lui, penisul lui inca tresarind si inca prelingandu-se adanc in pasarica ei.
“Totul pentru placerea ta, surioara!” a ranjit Codrut, simtind trupul excitant al surorii lui cum incepea sa raspunda iarasi virilitatii lui.
“Ohhhhh, fratii… dar chiar ca mi-ai dat placere…” a suspinat Codruta, zvarcolindu-se in prinsoarea minunata a fratelui ei si presiunea care exista asupra trupului ei. L-a sarutat lung si pasional si cu limba si parea ca a trecut mult timp inainte ca ea fara tragere de inima s-a retras si l-a privit foarte iubitor direct in ochi. “Ohhhhhh… ma infierbanti asa de tare, frati!” a admis Codruta, observand exact aceasi pofta reflectata in ochii fratelui ei. “Vrei sa ma futi iara, scumpule?” a ranjit ea sugestiv.
“Shit, soro, foarte mult…”
“Bine… pentru ca sa iti zic drept… niciodata nu m-am simtit asa de excitata cu nimeni… poate cu cineva aseara… dar parca il intreci de o mie de ori…”
Codruta a observat o sclipire de gelozie trecand peste chipul fratelui ei pentru o clipa.
“Acel cineva nu este aici, soro! Eu sunt… si te fut mai bine ca oricine care te-a futut pana acum…”
Codruta l-a imbratisat pe fratele ei foarte stramt si a acoperit gatul si obrajii lui cu saruturi fierbinti si scurte si fervente. Pasarica ei se furnica datorita excitatiei si anticiparii de a primi niste sex delicios si extrem de placut si foarte extenuant de la fratele ei geaman. Intr-un final, el a iesit afara din pasarica ei si dupa un alt sarut lung si dragastos si pasional, s-au dezlipit si au inceput sa se spele unul pe altul in cel mai tachinator si placut mod posibil. Amandoi au inceput sa se excite de atingerea intima a celuilalt. Apoi au iesit afara din cabina de dus si iarasi, sarutandu-se pasional, au inceput sa fugareasca un prosop peste trupurile lor infocate.
Dupa nici numai stiau cat timp a trecut, Codruta s-a rupt din imbratisarea fratelui ei si a zis. “Tu treci in pat, frati, vin si eu imediat. Doar imi trebe ceva timp sa ma pregatesc!”
“Bine, soro! Dar daca nu vi acolo intr-un minut, incep fara tine!” a ranjit Codrut, dand surorii lui o palma jucausa si tachinatoare peste fundul ei. Codruta a chicotit si apoi l-a impins pe fratele ei afara din baie, inchizand usa dupa el. Ea avea ceva special in minte care era sigura ca ii va excita pe amandoi extrem de mult.
Codrut statea intins pe spate in pat, frecandu-si penisul si incercand sa il mentina erect in timp ce o astepta pe superba lui sora sa vina inapoi in camera. El nu putea sa isi dea seama ce facea de ii trebuia atata si era pe cale sa se ridice de pe pat si sa intre in baie, cand dintr-o data usa baii s-a deschis. Codrut a suspinat atunci cand ea a intrat in camera si doar se holba la ea, la silueta ei foarte sexxy. Ea purta doar o camasa de noapte din matase foarte sexy, niste chiloti negri si strampi mentinuti de portjartiere. Codruta nu s-a deranjat sa puna si un sutien pe ea, stiind foarte bine ca sanii ei perfecti si fermi si plini nu aveau nevoie de sustinere. Erau perfect fermi pe pieptul ei si gravitatia nu avea nici un efect asupra ei. Si apoi, erau perfect vizibili prin materialul subtire al camasii ei de noapte. Si cand l-a observat pe fratele ei incremenit pe pat, a stiut ca efectul era exact acela scontat. Gura lui Codrut a inceput sa saliveze automat la acest spectacol oferit de sora lui, in special cand a observat sfarcurile ei intarite presandu-se prin materialul subtire.
Camasa de noapte a Codrutei era asa de scurta incat deabia acoperea pana la buricul ei si Codrut putea sa vada pubisul neted al surorii lui cum se mula direct in chilotii aproape transparenti. El putea sa vada acuma de ce surorii lui i-a trebuit atata timp, dar dintr-o data lui Codrut nu i-a mai pasat. Nu avea nici un fard sau ruj pe buze, doar frumusetea ei naturala era indeajuns sa il excite enorm. Ea era absolut fantastica… aceasta costumatie extrem de sexy o facea si mai frumoasa ca un iepuras care aparea pe copertele Playboy! Ohhhhhh… ce frumoasa era…
Codruta pe loc a devenit excitata de efectul care il avea asupra geamanului ei. Privirea lui nu putea sa stea pe loc, fugarindu-se de la chipul ei pana la sanii ei si apoi la pasarica ei si apoi iarasi in sus, devorand trupul ei cu ochii lui. Cu cat fratele ei devenea mai excitat, cu atata focoasa bruneta devenea tot mai excitata. Pasarica ei pe loc a inceput sa se prelinga sucuri fierbinti direct in bifurcatia chilotilor ei in timp ce doar gandul ca il va fute iarasi umplea creierul ei cu pofte carnale fierbinti si nemasimtite vreodata. Codrut s-a tarat pana la marginea patului, cu fata inspre sora lui, si statea acolo doar pompand erectia lui uriasa si doar holbandu-se la ea in timp ce facea pasi sexy inspre el.
“Mmmmmmmmmmmmmmm!” a gemut Codruta, holbandu-se cum degetele fratelui ei alunecau in sus si in jos pe erectia lui. “Se pare ca ai inceput fara mine, frati!” a chicotit ea.
“Nu, soro!” a suspinat Codrut, atentia lui direct asupra sanilor ei zgaltaitori si asupra pubisului ei acoperit. “Eu… uh… eu doar il tineam tare pentru tine!”
“Ooooooooohh, yeah, chiar ca e tare, iubitule!...” a soptit Codruta in timp ce a ingenunchiat in fata fratelui ei excitat, desfacand genunchii lui cutremuranzi larg inapoi. “… tare ca piatra… dar cred ca va fi si mai tare daca il sug pentru ceva timp… vrei asta, fratioare?” a soptit Codruta, infasurand degetele ei imprejurul penisului lui tare ca piatra si a inceput sa il pompeze in asteptarea raspunsului lui care parca numai venea.
“Uhhhhhhh… daaaaaa…” a gemut Codrut, intinzandu-se in sus sub camasa de noapte a surorii lui si incepand sa framante sanii ei. “Dar vreau sa sug la pizda ta, surioara!”
“Oooooooohhh… ce murdar vorbesti, frati!” a chicotit Codruta, ridicandu-se in picioare. “… nu e bine sa facem asta… hhhhmmmmmm… dar la cat de excitata sunt acuma… am asa un chef in mine… treci aici si suge pizda mea…”
Codrut a alunecat de pe marginea patului in genunchi, nerabdator sa testeze pasarica extrem de imbibata a surorii lui. Codruta si-a departat picioarele cat a putut de mult si a pus mainile ei pe capul fratelui ei, ghidand gura lui direct la pubisul ei.
“Ooooooooo… yeah… adulmeca si saruta pizda mea, dragule!” a gemut Codruta, presand buzele umede ale fratelui ei direct la pubisul ei umed si catifelat. “Ummmmmmmmm… asta e… linge chilotii mei inainte sa ii dau jos… ohhh… ce iubesc un barbat intre picioarele mele… tachineaza-ma frati… tachineaza pizda mea cu buzele si limba ta… si dupa… poate te las sa ma lingi asa cum trebe…” a chicotit ea.
Codrut a cupat fesele surorii lui cu amandoua maini in timp ce isi fugarea limba inainte si inapoi peste pielea tandra a coapselor ei interioare, muncind de zor la umezeala dintre picioarele ei. El saruta labile imbibate prin materialul acela mulat peste ele, apoi a ciupit gentil, prima data o labie, apoi cealalta. Codruta a scancit de placere, presand pubisul ei si mai puternic in gura fratelui ei cu o pofta carnala imediata. Si drept raspuns, Codrut a tras materialul umed al chilotilor ei direct in gura lui ca o ventuza si a l-a supt, lasand ca limba lui sa se fugareasca peste crepatura ei pentru o clipa si sa plonjeze la crevasa inundata a pasaricii ei.
“Ohhhhhhhhhh… Codrut… unde ai invatat asta… uhhhhhh… da-mi jos chilotii… da-i jos… ACUM… vreau gura ta acolo… vreau sa ma lingi…” a sasait Codruta cand un fior a trecut prin ea. “… si nici o grija, frati… m-am curatat acolo bine de tot…”
Lui Codrut nu prea ii pasa de asta pentru ca iubea sa adulmece si sa guste pasarica ei fierbinte, curata sau plina cu sperma lui, dar acuma ca avea o sansa proprie sa guste gaura aromatica a surorii lui, el a lins acolo si mai bine. Si pasarica ei avea o aroma asa de proaspata si de femeie extrem de excitata… era o aroma de sex. Si gustul era asa de placut, un gust mult mai bun ca orice a gustat pana acum. Codrut dintr-o data a vrut ca sora lui sa nu curete sperma lui. Si Codrut a alunecat in jos chilotii ei umezi, aroma ei incredibil de excitanta a pasaricii ei era mixata cu parfumul care iesea afara din aburul emanat de caldura ei pubiana.
“Oooooohhh… pupa-ma acolo jos si mai mult…” a murmurat Codruta, impingand crepatura ei imbibata in gura nerabdatoare si lacoma a fratelui ei. “… si poate iti sug si eu pula, frati…” Codruta credea ca parca era in rai de la gura aceia fierbinte si nerabdatoare care manca asa delicios pasarica ei.
Fratele ei cu siguranta nu era un amator la asta, de asta era foarte sigura. Si el avea limba asta lunga si intarita indesata adanc in pasarica ei imbibata, nasul lui se freca excitant de clitorisul ei in timp ce buzele lui sugea pielea ei aromatica in gura lui nesatula. Codruta putea doar sa se holbeze in jos la capul fratelui ei cum se misca in toate partile si sa geama la fiorii minunati si perversi produsi de limba lui la cavitatea ei sexuala. Era cu mult mai mult faptul ca gura aceia apartinea chiar geamanului ei in timp ce senzatile o excitau enorm de mult pe focoasa bruneta.
“Oh… ohh… ohhhhh… Codrut… baga limba aia adanc… scumpule!” a plans ea. “Fute-ma cu limba ta… fratiiiiii… ohhhhhh… ce iubesc gura ta pe pizda mea… uhhhhhhhh… suge… suge-ma tare de tot, iubitule.. suge pizda mea… sunt asa de fierbinte… asa de fierbinte…”
Codrut si-a presat chipul nerabdator in crepatura zemoasa a surorii lui si a inceput sa linga si sa suga cat de repede putea, futand-o cu limba pasarica ei cutremuranda cu toata forta maxilarului lui. Codruta si-a aruncat capul pe spate si a gemut tare, fara nici o rusine zvarcolind si agitand si serpuind pubisul si pasarica ei super infierbantata direct in gura suganda a fratelui ei.
“Ooooooooooohhhh… daaaaaaa… ce iubesc asta… oooohhhh… yeahhhhh.. suge clitorisu meuuuuuuuuuu!”
“Mmmmmmmmmmmm… zemoasa… fierbinte… pizda…” a slurpait Codrut in timp ce sugea sucurile ei inundabile afara din crepatura ei. Codruta si-a aruncat privirea in jos la capul jucaus al fratelui ei observand cum se misca foarte incitant printre coapsele ei.
“Iti place gustul pizdii mele, frati, asa e?” a respirat ea...



    Login