Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

O luna salbatica 43
Autor : plictipnet - 2014-11-24
Citita de 3576 ori - Nota 4.83 (6 voturi)
Capitolul 50

12 iulie 2005 - marti

“Daca tin bine minte… tu ai disparut o saptamana intreaga in vara aia… eu eram ocupata cu mutatu in vila asta si tu practic ai disparut… nu mi-ai spus niciodata… unde ai fost?”
“Am fost la cabana cu Codruta…”
“Doar voi doi?”
“Pai weekendu s-a terminat si noi nu ne puteam lua mainile de pe celalalt… si Codrut s-a intors de pe nu stiu unde era plecat… pe atunci inca locuiau in acelasi apartament…”
“Si nu era bun apartamentu tau?”
“Hei… ne-am luat toate examenele… eram in vacanta… aveam chef de distractie fara deranj… si ce loc mai minunat decat la cabana…”
“Tin minte ca atunci cand ai aparut iarasi… ai trecut pe aici… si m-ai ajutat cu mutatu…”
“Oh… da….”
“Te rog sa nu-mi zici ca ai futut-o si aici?”
“Parca aranjam camera de oaspeti si tu si Emil ati mers sa cumparati ceva vopsea lavabila…”
“Si alte dati ati mai facut-o aici?”
“Pai mai era cheful ala de ziua ta...”
“Unde?”
“Langa anexa unde isi tine Emil cutile alea… cred ca mi-a inghetat curu atunci…”
“Esti nebun… serios de nu…”
“Nu ma face pe mine nebun… ea o vroia atunci rau de tot…”
“Si totusi… nu inteleg… ce s-a intamplat de v-ati despartit… sau ce s-a intamplat intre voi?”
“Intr-un cuvant… Codrut…”
“Cum adica Codrut?”
“Pai… pe la sfaarsitu lu mai, anu asta… amandoi trebuiau sa mearga pana la Timisoara la ceva specializare pentru vreo cateva saptamani… si Codrut a venit pe la noi gata de drum… si Codruta inca dormea… si nah… a trezit-o…”
“Pai tu unde erai?”
“La servici… o lasasem sa doarma… ca ne-am futut pana la doi in noaptea anterioara… sa ne tina cat era plecata…”
“Asa si?”
“Pai…”

*************

“Hei, soro, vrei niste apa?”
“Huh?”
“Vrei niste apa?”
“Huh?” a repetat Codruta somnoroasa, inca in lumea viselor foarte placute si aproape vivide pe care le-a avut in acea noapte.
“Se pare ca da…” a repetat vocea aceia barbateasca si apoi dintr-o data o cana cu apa a aterizat direct pe capul ei.
“AAAAAAAAAAAAAAHHHH… TE OMOR CODRUTE… ESTI UN OM MORT…” a tipat Codruta, trezita din somnul ei de apa rece aruncata pe ea de fratele ei geaman si sarind din pat ca si cum gheata a fost aruncata direct in chilotii ei. Tricoul ei larg si lung pana sub fesele ei era aproape ud si apa era rece… dar rece parca scoasa de la frigider… brrrrrr… s-a cutremurat… si tricoul ei pur si simplu lipit de trupul ei…
“Pai te-am intrebat daca vrei niste apa… ai zis ca vrei…” a ras Codrut indeajuns de tare sa trezeasca vecinii. Nu a rezistat sa nu admire privelistea. In special tricoul ud si mulat direct peste sanii ei si acolo… mmmmmm… se vedeau clar sfarcuri intarite… Nu a rezistat sa nu ranjeasca…
“Te omor…” a tipat Codruta nervoasa, indreptandu-se spre el.
“Am venit de trei ori si te-am trezit dar mereu ziceai mai tarziu…” a ras Codrut, ridicand mainile in sus, sa se apere de palmele care cu siguranta le merita pentru ce a facut. Ce sa faca, asa erau decand se stiau si erau gemeni. El ii facea vreo farsa, si ea ii aplica o corectie. In alte cuvinte, nici numai stiau de cate ori au facut lupte greco romane, trante corp la corp, batai intre frati in toata regula. Si la fel ca in toate celelalte dati, la fel si acu, se astepta la vreo lupta sau vreo palma peste cap sau un pumn in umar sau vreo retaliere in cel mai comic mod posibil. Si apoi el retalia, si apoi ea, si tot asa pana cand se tavaleau pe jos de ras. Problema era ca in dimineata asta nu aveau timp de asa ceva. Trebuiau sa plece la drum cat mai devreme daca vroiau sa nu ajunga la Timisoara cu noaptea in cap.
Ea doar a marait si a ridicat o palma gata sa il loveasca peste cap. El s-a ferit, ea a incercat inca odata, dar el s-a ferit si a continuat sa rada si sa o tachineze. “Ohhh… mai tare… fute-ma mai tare… oh… Nicolae… fute-ma… ooohhhh… mai tareeeeeee…” a continuat el cu tachinarile si rasetele.
“Ce ai zis? Iti rup gura daca te prind…” a tipat ea nervoasa, ridicand mana ei sa ii aplice o palma direct peste cap. El s-a ferit, dar ea a dat cu cealalta si l-a prins direct peste ceafa. De atatia ani decand jucau jocurile astea, Codruta a prins cate ceva.
“Auuuuuuuuu…” s-a plans el, razand. Doar a piscat, nici gand de durere. Si l-a cate a primit cand erau mici, era invatat.
“Unde ai auzit aia?” a intrebat ea inca nervoasa, in special pentru cana cu apa rece si acu si pentru tachinarea asta. “Uuuuuuuuuhhh…” a scrasnit ea din dinti. Chiar ca era nervoasa pe el acuma.
“La tine… gemeai in vis cand am venit prima data sa te trezesc… nu te-a futut Nicolae azi noapte? Mai si visezi? Wooow chiar esti o ninfomana…” a continuat el tachinarea, razand si ranjind foarte vicleneste.
Ea a ridicat mana inca odata sa ii aplice inca una peste ceafa. Dar de data asta, el a prins mana ei, dar ea a ridicat-o pe cealalta si a vrut sa il loveasca, dar el a prins si mana aceia. Apoi ea a vrut sa ii aplice o lovitura sub centura, el s-a ferit, ea inca una, el s-a ferit. “Nu ca vreau sa stric distractia… dar daca nu pornim la drum…”
“O sa mi-o platesti…” a zis ea nervoasa, dar in ochii ei se vedea clar ca radea pe interior. Si apoi l-a lasat in pace pe geamanul ei si s-a indreptat in baie sa faca un dus, trantind usa dupa ea. Ura cand iubitul ei nu o trezea.
Codrut doar a ras si s-a indreptat in bucatarie sa vada daca nu au ceva bun prin frigider. La cat de des trecea in vizita pe la sora lui, era practic parca acasa. Noroc ca iubitul ei era un tip foarte de gasca care intelegea foarte bine legatura dintre el si sora lui din moment ce si acesta avea o sora cu care era intr-o relatie foarte apropiata ca el. Nimic sexual sau asa ceva, doar foarte apropiati… hmmmmm… sexual… geamatul acela chiar ca l-a excitat putin. Pacat ca era geamana lui… altcumva… chiar ii facea pizda posta……
Oricum, era dupa noua cand au pornit la drum. Erau mai bine de cincisute de km si aproape si cu siguranta o zi intreaga de condus. Noroc ca amandoi aveau carnet si puteau conduce pe rand. Si cu siguranta va fi un training foarte obositor. Azi era vineri si vor avea timp berechet sa se odihneasca pana luni dupa drumu asta lung… si cine stie poate sa viziteze Timisoara.
Erau pe drum de vreo suta de km si, chiar daca la inceput Codruta inca era nervoasa pe geamanul ei, dupa cum se intampla mai mereu, doar cateva glume din partea lui Codrut si amandoi radeau si glumeau si povesteau ca si cum nimic nu s-a intamplat. Dar Codrut, a inceput parca sa observe ceva nou la frumoasa lui geamana. Ceva care pana acum nu a observat niciodata in cei aproape douazecisidoi de ani care ii aveau. Ea avea parca o aliura… foarte sexy. A observat parca pentru prima data… cat de sexy arata in realitate… Nu ca nu a observat pana acuma cat de sexy era, intr-un fel care un frate putea sa observe o sora geamana. Dar astazi, decand a trezit-o, parca… o vedea cu alti ochi… si deloc nu o vedea cu ochii care vede un frate, o sora… Oare era de la geamatul care l-a scos ea in somn?… un geamat care Codrut l-a auzit doar atunci cand futea una din multele lui iubite…
La un moment dat, au ajuns la o benzinarie. Si dupa ce Codrut a facut plinul, Codruta a propus sa manance ceva pentru ca nu au infulecat nimic de dimineata. Benzinaria avea si un fastfood, asa ca au intrat si s-au asezat la o masa si apoi au comandat. La un moment dat, Codruta a observat ca geamanul ei nu prea acorda mare atentie mancarii lui asa cum avea obiceiul, si ea suspecta de ce. Era de la chelnerita care tocmai i-a servit. Era tanara, cu siguranta de anii lor si chiar ca era o bucata buna, dupa cum avea obiceiul sa zica geamanul ei. Fusta ei era stramta si scurta, mulata pe fundul ei ferm si rotund, si arata o portiune mare din coapsele si picioarele ei lungi si netede.
Bluza ei era si mai stramta si cu un decolteu foarte adanc intre sanii aceia greoi si fara sutien. Sfarcurile acesteia puteau fi vazute foarte clar, presandu-se de materialul subtire al camasii de chelnerita. Un sort era legat stramt imprejurul mijlocului acesteia si facea ca figura ei sa fie de clepsidra. Si tipa chiar ca era draguta si frumoasa si Codruta stia foarte bine asta. Si Codruta stia foarte bine ca chelnerita il excita pe Codrut… Codruta putea sa vada ca ‘curva’ aia il excita pe fratele ei. Codruta si-a aruncat privirea foarte nervos inspre chelnerita cand aceasta s-a aplecat mai mult decat era necesar atunci cand a venit sa le aduca niste racoritoare. Si ‘curva’ asta il incita pe fratele ei ca o tarfa de doi bani! Codruta putea sa observe cum fratele ei se zvarcolea in scaunul lui. La un moment dat a observat ca Codrut s-a intins sub masa cand credea ca nimeni nu il vede si si-a aranjat… erectia…
Codruta pe loc a recunoscut sentimentele care le simtea fata de chelnerita ca fiind acelea de gelozie. Gelozie fata de fratele ei? Huh? Asta e buna… geloasa putea fi pe iubitul ei… nu pe fratele ei. Si apoi prin mintea ei iarasi a fulgerat futaia senzationala primita de la Nicolae azi noapte si cat de bine s-a simtit alaturi de acesta. Pe loc s-a imbujorat si sucurile ei au inceput sa se prelinga, imbiband chilotii ei. Apoi, dintr-o data, a inceput parca sa faca o comparatie intre ea si aceasta chelnerita. Si rezultatele erau mult in avantajul ei. Abdomenul ei era plat, cu muschi cat de cat vizibili datorita orelor petrecute la sala. Fundul ei era ferm si rotund, o inima perfecta din cate a observat in oglinda atunci cand s-a privit. Picioarele ei erau lungi, tonifiate, atletice, coapse atletice, mainile ei erau frumos tonifiate de la orele de la sala de sport… sau poate prea mult sport cu iubitul ei. Sanii ei, chiar daca nu erau la fel de mari ca ai chelneritei, erau mult mai fermi si mai rotunzi, nici urma ca sanii ei se lasau in jos ca ai chelneritei. Si apoi la privit iarasi pe geamanul ei, si nu stia de ce, dar devenea tot mai iritata si mai geloasa pe fiecare minut care trecea.
“Ce s-a intamplat, Codrut?” a intrebat ea dintr-o data. “Te comporti cam ciudat in dimineata asta. Nu te simti bine?”
“Sunt bine, soro… cred ca m-am obosit… am condus deja vreo suta de km…” a mintit el.
“Oh… ok… dar ar fi bine sa plecam.. conduc eu un timp si tu trage un pui de somn in spate…”
Chelnerita s-a reintors. Aceasta a zambit inspre Codrut, ochind umflatura din pantalonii lui.
“Mai doriti ceva?” a intrebat ea imbujorandu-se, stiind foarte bine si exact ceea ce vroia acest chipes client care il avea acum.
“Doar nota de plata, merci!” a zis Codruta, putin la repezeala.
Codruta putea sa observe foarte clar ca geamanul ei, fratele ei mai mic cu vreo zece minute, era evident excitat de aceasta chelnerita. Dar frumoasa blonda era foarte confuza de ce instictele ei fata de fratele ei erau de gelozie. Un lucru care niciodata nu s-a mai intamplat pana acum. Imediat ce Codrut s-a ridicat de la masa, Codruta a observat umflatura care exista in pantalonii lui si cu siguranta ceea ce a observat si chelnerita atunci cand a facut niste ochi ca de cepe. Pe loc, Codruta s-a intrebat oare cum arata penisul lui in timp ce era umflat si tare ca piatra. Erau ani intregi decand nu l-a mai vazut nud, poate de pe la unspe, doispe ani cand inca mai faceau bai in pielea goala la garla din satul bunicilor. Dandu-si seama la ce se gandea, ea s-a imbujorat de jena, dar imaginea care a fulgerat prin mintea ei si care il avea pe geamanul ei nud si cu un penis monstruos ca al iubitului ei, pur si simplu numai putea sa paraseasca creierul ei.
Codruta a platit nota de plata si l-a urmat pe fratele ei pana la masina. Ochii ei au urmat miscarile fundului musculos. Fundurile barbatilor erau o placere pentru ea sa priveasca decand a stiut pentru ce sunt barbatii. Si fratele ei era un tip asa de chipes, un fund asa de ferm de la spate… o companie foarte placuta cand ieseau in oras… pacat ca era fratele ei.
Apoi mintea ei iarasi a sarit la iubitul ei care o futea asa de excelent mereu si care practic a transformat-o intr-o adevarata ninfomana. Oare va rezista fara monstruozitatea lui doua saptamani si ceva, atata timp cat va dura trainingul acesta. Cel mai mult a fost vreo cinci zile. Si in a cincea… deabia astepta sa il simta in interiorul ei…
Woooow, un trup atletic care iubea sa il simta lipit de al ei… pe al ei… sub al ei… si muschii aceia puternici… uuuuuhhh… pectoralii aceia lipiti de sanii ei… fundul acela ferm si puternic care pompeaza asa de delicios in pasarica ei… si… mmmmmmm… pula aia lunga si groasa si tare ca piatra… woooooowwww…
Codruta s-a cutremurat. L-a privit foarte atenta pe fratele ei. Un trup foarte atletic, tonifiat, nu prea musculos, doar indeajuns sa se observe muschii lui. L-a vazut indeajuns de multe ori cand era infasurat cu un prosop la brau atunci cand iesea de la baie sau doar in pantaloni scurti in timpul verii. Ce naiba, a trait sub acelasi acoperit cu el pana acu vreun an cand s-a mutat impreuna cu Nicolae. Singurul semn de intrebare era daca era dotat ca iubitul ei. Pur si simplu nu a putut sa nu se intrebe daca geamanul ei avea in dotare un monstru la fel ca monstrul iubitului ei sau doar un penis ca fostul ei iubit sau ceva intre. S-a oprit pentru o secunda si si-a scuturat capul, parca incercand sa alunge gandurile acelea obscene care treceau acuma prin capsorul ei despre fratele ei. Si-a aruncat iarasi privirea la fratele ei si a observat ca el astepta linistit langa masina si o privea ganditor, cu siguranta intrebandu-se daca e vreo problema cu ea.
“Urca-te in spate, frati si culca-te. Conduc eu vreo ora doua… te trezesc eu…”
Codrut s-a suit pe bancheta din spate si s-a intins inapoi pe spate, inca gandindu-se la chelnerita, la sanii aceia, incercand sa isi imagineze cum erau fara camasa aceia stramta cu care erau acoperiti. Era foarte sigur ca avea sanii mari si sigur niste sfarcuri mari. In mintea lui, el sugea la sfarcurile acelea adanc in gura lui si isi aluneca mana sub fustita ei scurta… si binenteles era foarte sigur ca aceasta nu avea chiloti pe ea… si degetele lui alunecau imediat intre labile chelneritei… si era asa de umeda si lipicioasa… Mana lui a alunecat in jos la umflatura din jeansii lui, frecandu-si penisul cat de bine putea prin materialul acela destul de tare.
Pe scaunul soferului, Codruta era la fel de excitata. Gandul la penisul tare al fratelui ei era indeajuns sa faca ca sucurile ei sa se prelinga la greu din pasarica ei, imbiband chilotii ei. A incercat sa ignore asta ca fiind un fragment al imaginatiei ei, dar cu cat incerca mai mult sa ignore asta, cu atata mintea ei mai mult doar acolo se gandea. In timp ce conducea, nu prea tare, fara nici o graba, tot ce putea sa gandeasca era penisul intarit al fratelui ei si se intreba oara cat de mare era. Si apoi, un val de jelozie a cazut ca ceata peste creierul ei in timp ce isi imagina penisul lui plantat adanc in pasarica acelei chelnerite. Codruta a ajustat oglinda retrovizoare in asa fel sa fie directionata direct asupra fratelui ei. Ea nu putea sa vada fata lui pentru ca el era intins pe spate si fata lui era ascunsa de scaunul pasagerului, dar putea sa vada foarte clar partea de mijloc a fratelui ei.
Codruta aproape a suspinat zgomotos atunci cand a vazut ca el se freca. Mana lui se misca in sus si in jos printre coapsele lui ridicate in sus, el practic isi freca penisul direct prin pantalonii lui. Era foarte clar ca se masturba. Codruta niciodata nu s-a gandit ca fratele ei masturba si… in mod ciudat… o excita acest gand. El era un barbat pana la urma… chiar daca era fratele ei… si avea un penis… si cu siguranta se va intari… si daca il freca indeajuns… va ejacula peste tot… Codruta s-a intrebat cat de mare era si gatul ei a devenit dintr-o data uscat. Simtea umezeala din chilotii ei si a lasat o mana sa cada in jos intre picioarele ei sa stranga pasarica ei, dar asta numai era indeajuns… in special dupa ce futai primea de la Nicolae… penisul acela monstruos al lui parca devenea o obsesie pentru ea. Orgasmele avute in timp ce era fututa de acel penis erau mult mai intense ca atunci cand se masturba… mult mai intense… si nu stia de ce… dar acuma doar un lucru simtea ca mai putea sa o satisfaca… un penis lung si gros si tare care sa o penetreze asa de adanc incat sa faca contact cu uterul ei… la fel ca cu iubitul ei…
Nu stia de ce, dar avea impresia ca obiceiul zilnic de a face sex cu iubitul ei a devenit un lucru asa de regulat incat practic sa duca lipsa doua saptamani va fi un calvar. Si nu stia de ce, dar acuma, in aceste clipe se simtea neobisnuit de stimulata de ceea ce vedea ca face fratele ei pe bancheta din spate. Nu faptul ca fratele ei avea un penis era lucrul care o excita… Codruta nu stia de ce, dar era foarte sigura ca fratele ei avea un penis exact cum avea Nicolae… si apoi… in aceste momente se lupta cu gandurile incestuoase care le avea despre geamanul ei...
Si-a aruncat iarasi privirea in oglinda retrovizoare si a observat ca fratele ei isi freca penisul si mai repede prin jeansi… gandurile acelea murdare au revenit… mai puternice ca niciodata. Codruta chiar ca avea nevoie de un climax si avea nevoie de asta chiar acum. Si-a ridicat mini-ul in sus peste coapsa ei si, tragand la o parte bifurcatia umeda a chilotilor ei, si-a inserat doua degete intarite in pasarica ei furnicanda si inflacarata. Ceea ce simtea erau asa de placute incat Codruta nu a fost capabila sa suprime geamatul gutural si extatic care a scapat dintre buzele ei suave.
Auzind acest sunet, Codrut si-a aruncat privirea in sus. Mini-ul surorii lui era ridicat sus de tot pe coapsa ei, si mana ei facea ceva pe interiorul coapselor ei. La inceput el a crezut ca sora lui isi aranja chilotii, dar acest gand in curand a disparut cand a observat umezeala sclipitoare de pe degetele surorii lui. Si-a aruncat privirea prin coltul scaunului pasagerului, dar nu vedea daor marginea chipului ei. Era chiar atunci cand Codrut si-a dat seama ca sora lui, in timp ce conducea isi mai arunca privirea in oglinda retrovizoare si direct la umflatura din pantalonii lui. Ea nu putea sa vada chipul lui, dar ea cu siguranta putea sa isi lacomeasca ochii la umflatura din pantalonii lui. Lui Codrut nu ii venea sa creada la inceput. Sora lui… geamana lui… isi freca pasarica in timp ce il privea pe el… pe fratele ei… geamanul ei… cum isi freca penisul direct prin jeansi. Wooooow… dar chiar ca era fierbinte sa faca asa ceva cand era la volan… si in masina cu fratele ei… a gandit Codrut.
Dintr-o data, importanta a ceea ce se intampla l-a lovit ca o bomba, era clar de ce a inceput sa o vada cu alti ochi de dimineata si un ranjet foarte miselesc a aparut pe chipul lui in timp ce Codrut incepea sa se gandeasca la posibilitati. Asa ca s-a intins in jos si si-a desfacut slitul. “Daca vrea sa se uite… ii dau ceva la care chiar sa se uite…” a gandit in sinea lui, ranjind. Ochii lui erau lipiti la expansiunea expusa si cremoasa a coapsei ei. Codruta il privea la fiecare sansa care o avea, luandu-si ochii de la drum cat de mult indraznea, strangand volanul cu o mana, cealalta miscandu-se in si in afara printre coapsele ei umede. Noroc ca nu prea avea viteza si drumul era cat de cat gol. Apoi dintr-o data, a observat cum fratele ei isi desface slitul la pantaloni si se intinde in interior. Un fior de excitatie si anticipare a trecut prin trupul ei, dar cand a vazut ca el isi scoate afara penisul si il expune in toata gloria lui, Codruta aproape ca a iesit de pe sosea.
Codruta si-a lins buzele fara sa isi dea seama ce erectie magnifica are fratele ei. Si era la fel de uriasa pe cat se astepta… aproape la fel de uriasa cu ce a simtit aproape in fiecare seara in ultimul an si ceva… daca nu la fel de uriasa… doauzecisicinci de cm lungime… aproape cat incheietura mainii ei de groasa… wooooooow! L-a privit prin oglinda retrovizoare cum il pompa dragastos cu varful degetelor lui. Apoi, in timp ce Codrut si-a infasurat degetele imprejurul monstrului si a inceput sa le pompeze in sus si in jos pe acea coloana groasa si lunga, Codruta si-a dat seama ca devenea incredibil de dificil sa se concentreze si sa isi mentine atentia asupra drumului.
Cateva masini au clansonat puternic din spate pentru ca mergea aproape cu viteza legala in localitate, si era in afara localitatii. Pe moment, Codruta era asa de excitata incat nu vroia alceva decat sa priveasca pe chipesul ei geaman cum isi pompa unealta lui uriasa si lunga si groasa pana cand ajungea la un climax exploziv, dar era mult prea periculos. Nu numai pentru ca continua sa mearga incet, dar si pentru ca facea tumbe pe drum, dar si pentru ca inca nu s-a pus de acord cu noilea sentimente care le avea inspre propriul ei geaman… sentimente nenaturale… care faceau ca pasarica ei fierbinte si stramta sa se furnice o pofta incontrolabila.
Cu sentimente mixte de regret si consolare, Codruta a observat o alta benzinarie si a tras subit in parcarea benzinariei. Codrut a injurat fara ca ea sa auda si observe in timp ce si-a dat seama ce vroia sora lui sa faca si si-a bagat penisul inconfortabil inapoi in pantaloni.
“Ce s-a intamplat?” a intrebat Codrut cu atentie.
“Nimic… frati… continua sa dormi… doar ca am uitat sa merg la toaleta cand am oprit…” Codruta spera ca vocea ei nu parea a fi prea ciudata.
“Bine, soro!” a zis Codrut, incercand sa para pe jumate adormit.
Codruta a iesit din masina si s-a grabit repede inspre toaleta. Si-a facut treaba frenetic, si-a sters pasarica cu niste servetele si apoi si-a alunecat chilotii ei umezi in jos si i-a pus in poseta ei. Apoi a iesit din toaleta si si-a aruncat privirea in oglinda de deasupra ghiuvetei, uitandu-se dupa semne ale poftei perversa care o simtea pe chipul ei. A vazut nici una si a rasuflat usurata. Cand s-a intors inapoi la masina, ea a fost socata sa observe ca Codrut era in scaunul soferului.
“Credeam ca dormi?” a zis ea, deschizand usa.
“Nu puteam sa dorm, soro. Treci sus si lasa ca conduc eu pentru un timp!”
Codruta era dezamagita, foarte dezamagita. Acuma ca si-a revenit cat de cat din poftele ei trupesti, ea spera sa il mai priveasca pe geamanul ei cum isi freca monstrul in timp ce si ea se masturba. Fara tragere de inima, ea a urcat in scaunul pasagerului langa el.
“Esti sigur ca nu mai esti obosit, frati?” a intrebat Codruta.
“O juma de ora mi-a ajuns, soro!” a raspuns el. “De ce nu te culci si tu putin… poate sa atipesti… pari cam imbujorata…”
Codruta nu a indraznit sa il priveasca si doar a tras de levierul scaunului si a lasat spatarul sa cada inapoi pe spate si apoi s-a intins confortabil, dand fratelui ei o priveliste foarte tachinatoare asupra coapsei ei nude in timp ce se facea cat mai confortabila in scaunul pasagerului. Penisul lui Codrut era doar un tub moale atunci cand au iesit afara din parcarea benzinariei, dar nu a stat asa pentru mult timp. Cand putea, isi arunca privirea inspre sora lui cu coada ochiului, ochind sanii ei proeminenti si fermi, coapsele ei cremoase. Aerul intra prin geamul intrdeschis din partea pasagerului si din cand in cand, vantul ridica rochita ei, fluturand-o din ce in ce mai sus pe coapsele ei. O privire rapida i-a zis lui Codrut ca ochii surorii lui erau inchisi, asa ca a privit obraznic la coapsele ei expuse. El era tocmai sa se intinda si sa ridice marginea rochitei ei si mai sus pe coapsa ei, cand Codruta dintr-o data a gemut usor si si-a deschis picioarele… vantul facand restul muncii…
Rochita Codrutei era acuma asa de ridicata pe coapsa ei, incat Codrut putea sa vada pubisul ei neted foarte clar. A clipit si a suspinat, apoi a gemut datorita excitatiei cand si-a dat seama ca sora lui nu avea nici o pereche de chiloti. Penisul lui a tresarit automat in pantalonii lui, si s-a umflat dureros impotriva materialului jeansilor.
“E al naibii de cald!” a murmurat Codruta. Si chiar asa era, soarele care batea prin parbriz facea ca inauntru sa fie foarte cald.
Mana ei a tras de bluza ei, desfacand cativa nasturi. Ochii lui Codrut s-au deschis ca niste cepe cand a vazut decolteul surorii lui, care era mult mai adanc decat al chelneritei. El chiar putea sa vada ca sanii ei erau mult mai rotunzi si mai fermi decat si-a imaginat vreodata. Mana lui a cazut la umflatura din pantalonii lui si a inceput sa se frece iarasi. Penisul lui era tare ca piatra. El putea sa vada ca labile surorii lui sclipeau in lumina soarelui care batea pe ele si crepatura dintre ele se prelingea usor. Si un lucru care il excita enorm de mult. Nu avea nici un fir de par acolo… practic era rasa in intregime. Coapsele ei erau foarte obscen deschise. Aruncand precautia afara pe fereastra, Codrut iarasi si-a deschis fermuarul pantalonilor si in curand se masturba nebuneste, nepasator ca sora lui s-ar putea trezi, sau ca va spreia incarcatura lui direct pe volan.
Dar Codruta, nu a dormit deloc. Se prefacea decand s-a facut comoda in scaunul pasagerului langa el, pasiunea ei o mixtura de frica de necunoscut si pofta trupeasca enorma… dar in cele din urma pofta si nevoia au castigat. Cu inima batand salbatic, ea dintr-o data s-a ridicat si si-a deschis ochii, holbandu-se pur si simplu la penisul lui in intregime erect si care in aceste clipe era direct in pumnul lui.
“Ce naiba faci, Codrut?” a tipat ea, incercand sa para socata.
Chipesul adolescent a fost speriat mai tare ca orice in lumea asta si a incercat sa isi bage erectia lui monstruoasa inapoi in pantaloni, a reusit cu ceva greutate si si-a pus rapid mana inapoi pe volan, chipul lui imbujorat mai tare ca o tomata. Cand fratele ei nu a raspuns, Codruta a tipat. “Trage masina pe dreapta!”
Codrut nu stia ce sa creada. Sora lui se comporta foarte ciudat. A incetinit masina si a tras pe dreapta in dreptul unui panou publicitar urias. Codruta s-a intors inspre fratele ei, inima ei batea mai salbatic si mai tare ca niciodata.
“Ce faci, Codrut?” a repetat ea.
“Nimic, soro, pe bune!” a murmurat el, uitandu-se direct in fata, fara sa indrazneasca sa o priveasca.
“Nu ma minti, frati!” a zis Codruta. “Te-am vazut. Te masturbai, asa e?”
“Da!” a raspuns chipesul tanar, foarte rusinat.
“De ce, frati?” a murmurat Codruta. “Zi-mi si mie de ce te masturbai?”
Codrut, care nu avea obiceiul sa o minta pe sora lui geamana pentru ca pur si simplu il cunostea mult prea bine sa ascunda ceva de ea, a zis. “Ma uitam pe sub rochita ta… nu am rezistat, soro!”
“Si la ce te uitai mai exact, frati?” a respirat Codruta neputincioasa sa isi mentina funduletul ferm pe pozitie in scaun.
“Ma uitam la… la… la…”
“Zi-o, Codrute!” a gafait focoasa bruneta, incredibil de excitata de aceasta inocenta pe care fratele ei o arata pentru prima data de nici nu stia cati ani. “Zi-mi exact la ce te uitai!”
“… pizda ta, soro! Ma uitam la pizda ta!” a soptit el gutural.
El a simtit cum penisul lui incepe sa tresara inca odata in timp ce privea degetele surorii lui cum dezbutonau bluza ei si mai departe si a lasat-o sa se deschida. Codruta s-a rotit in scaun pana cand era cu pieptul direct spre fratele ei si s-a lasat inapoi pe spate pana cand era proptita de usa. Apoi i-a aruncat o privire dinaia foarte provocatoare si si-a desfacut picioarele, ridicand marginea rochitei ei incet pana cand era deasupra mijlocului ei foarte frumos tonifiat.
“La asta te uitai, scumpule?” a respirat ea mai infocat, desfacand coapsele ei si mai tare.
“Wooooow, soro! Oooohhhh… daaaaaaa!” a gemut Codrut, sorbind din priviri pasarica nuda si neteda si cremoasa si zemoasa a frumoasei lui surori.
Uitandu-se la umflatura din pantalonii lui cum crestea iarasi, Codruta devenea tot mai excitata iarasi de la efectul puternic care il avea asupra lui. O excita imens sa stie ca putea sa excite sexual pe propriul ei frate. Impulsiv, Codruta s-a intins inspre el si a tras capul lui mai aproape de pasarica ei. Uuuuuuuhhh, chiar ca iubea partea asta perversa a ei. Si nu vroia sa o schimbe pentru nimic in lume.
“De ce nu te uiti bine de tot, fratioare?” a murmurat ea in cel mai senzual mod posibil.
Fiorii de a se expune in acest fel extrem de pervers in fata fratelui ei geaman, facea ca pasarica Codrutei sa se prelinga nebuneste. Ea s-a intins inspre slitul lui deschis si a alunecat mana ei in interior, cutremurandu-se de excitantul prospect de a face sex cu chipesul ei geaman.
“E echitabil sa ma uit la tine in timp ce tu te uiti la mine, nu-i asa, fratioare?” a zambit inocent Codruta, scotand afara penisul aproape intarit al fratelui ei.
“Yeah… soro… binenteles… orice vrei tu…” a murmurat Codrut, holbandu-se lacom la labile umede si sclipitoare ale surorii lui.
El inca mai era intr-o stare de soc. Nu ii venea sa creada ca inocenta lui sora era in stare sa faca asa ceva… cu siguranta era doar un vis si inca mai era pe bancheta din spate si isi freca erectia! Apoi a simtit cum degetele ei s-au infasurat imprejurul penisului lui si a suspinat de placere. Nope!... cu siguranta nu era un vis! Doar asta era… era realitatea… daca nu cumva a murit si a ajuns in rai!
Obrajii fratelui ei erau deasupra coapselor ei interioare, doar la cativa cm de pubisul ei neted si lipsit de nici un fir de par. Focoasa bruneta putea sa simta respiratia lui fierbinte asupra vulvei ei, care pana acum pur si simplu tipa dupa orice fel de stimulare.
“Atinge-ma, frati!” a suspinat Codruta. “Simte-ma asa cum te simt eu!”
Codrut s-a intins si si-a fugarit degetele peste zona pubiana a surorii lui. Era asa de umeda si imbibata cu sucurile ei, neteda, fara nici un fir de par, cremoasa, alunecoasa, lipicioasa, labile ei carnoase aveau o crepatura din care se prelingea copios… wooooow… A admirat pasarica ei zemoasa pentru clipe lungi, dar Codruta in curand a devenit impacientata pentru ca fratele ei nu facea nimic.
“In mine! Baga un deget in pizda mea, fratioare!” a gemut usor Codruta. Codrut si-a ridicat capul si a privit ochii aceia albastrii ai ei, inca o sclipire de retinere inca mai exista pe chipul lui. “Esti sigura, soro?”
Codruta a strans penisul geamanului ei si l-a pompat incet in sus si in jos semnificativ.
“Oh, wooooow, da, fratioare, chiar am nevoie de ceva in pizda mea… asa de mult… ca ma doare…”
Codrut a observat nevoia si frustrarea de pe chipul rugator al surorii lui si a ranjit atotstiutor. A vazut aceasta privire pe chipul la fostele lui iubite si stia foarte bine ce si cum. Si inocenta lui sora avea aceasi expresie faciala. Sora lui vroia sa fie fututa, tare de tot, si ei nu ii pasa ca obiectul poftelor ei carnale era propriul ei geaman… nu ca Codrut se supara. Pana la urma… era vorba doar de sex… la cat de bine o stia pe sora lui… nimic alceva in afara de sex nu prea putea fi… si acuma… parea sa o vrea asa de mult incat practic era disperata! Chiar ca o sa primeasca ceva in pizda ei… a gandit el… si nu numai degetu meu!
Codrut si-a fugarit degetul dealungul crepaturii dintre labile ei, desfacandu-le usor. Labile ei umede si alunecoase s-au deschis ca o floare si un fior s-a fugarit prin tot trupul ei atunci cand a simtit degetul lui cum intra in ea. Ea era deja foarte umeda, din cate isi amintea inca de cand au oprit la benzinaria aia si au mancat, decand a fost geloasa pe chelnerita aia ca ii face avansuri fratelui ei. Dar acuma… pur si simplu se prelingea copios… doar pentru el.
“Da! Ohh. Daaaaa!” a sasait Codruta in timp ce geamanul ei isi aluneca un deget adanc in tunelul ei infierbantat. Ea era asa de excitata, incat s-a prins de mana lui si a inceput sa se futa singura cu degetul lui, cealalta mana a ei pompand in sus si in jos pe penisul lui tare care devenea aproape ca granitul.
“Ummmmmmm… o soro… yeah… asa!” a gemut Codrut, miscandu-si degetul de colo colo si peste tot in pasarica ei, cat putea de adanc. “Strange pula mea!... maseaz-o… soro… uuuuhhhhhhhh…”
Din ce in ce mai multa crema si lichid se prelingea din adancurile pasaricii ei. Si acoperea si imbiba degetele lui si forma o balta mica direct in palma lui. Codruta si-a desfacut coapsele cat de mult a putut in spatiul stramt al jeep-ului fratelui ei si si-a aruncat privirea in jos la fratele ei prin niste ochii in care sclipea foarte clar poftele si nevoile ei carnale. Codrut s-a intins in sus cu cealalta mana a lui si a dezbutonat de tot bluza surorii lui. Cu ceva dificultate, el a desfacut sutienul ei si a privit lacom la semisferele acelea pline si ferme si la felul cum au tresarit ca si cum erau eliberate dintr-o condamnare pe viata.
“Ohhhhhh… ce obraznic esti… fratioare…” a chicotit Codruta, zgaltaind sanii ei pofticios direct in fata fratelui ei. “Se pare ca iti plac sanii mei mult de tot… huh?”
Chicotitul ei s-a transformat intr-un geamat de placere in timp ce chipesul ei frate si-a plonjat fata intre sanii ei si a inceput sa isi frece nasul peste ei ca un terrier jucaus, sugand si ciupind la ei cu buzele pana cand Codruta a crezut ca va lesina de la cata placere ii dadea fratele ei.
“Mmmmmmmmmm… e chiar pervers sa faci lucrurile astea… murdare… cu sora ta geamana… asa e, fratioare?” a zambit Codruta, privind foarte dragastos direct in varful capului fratelui ei. El doar a murmurat ceva inteligibil direct in sanii ei si a alunecat un al doilea deget in pasarica ei zemoasa.
“Imi dau seama ca iti place, fratioare… poate trebuia sa fi inceput cu prostioare dinastea de mult!”
Codrut si-a ridicat gura de la sfarcul ei stang. “Cand, soro?”
“De cand te furisai in camera mea dupa ce ne-a pus mami si tati sa dormim in camere diferite…” a raspuns focoasa bruneta, sarutandu-l umed si focos direct pe buze. “Trebuia sa mi-o areti de mai demult… ca fi sigur ca nu ziceam nu… cand eram mai mici…”
“Si eu soro… am varsat litri intregi de sperma… mmmmm… numai daca stiam…” a ranjit Codrut.
Codruta a dat penisului lui o extra stransoare si a marit tempoul miscarii degetelor ei.
“Nu prea pari sa te plangi ca faci asta cu mine, fratioare…” a zambit Codruta marsav.
Codrut a privit-o, inca nevenindu-i sa creada ca acest lucru i se intampla. Inca totul parea a fi doar un vis salbatic pe care il avea. Si se astepta sa se trezeasca in orice clipa, dar orice era, el spera ca va dura mult timp de acu inainte. Sora lui practic era intinsa peste scaunul pasagerului. Bluza ei dezbutonata in intregime si larg deschisa si cupele sutienului ei se odihneau nefolositoare de o parte si alta a pieptului ei. Sanii ei fermi si rotunzi, inca umezi de la toata suctiunea care i-a dat-o el, se zgaltaiau ca niste pepeni mari si rotunzi de pieptul ei, sfarcurile ei tari si erecte ieseau in evidenta. Abdomenul ei frumos bronzat la solar era putin ridat datorita felului cum era ghemuita in scaunul pasagerului si Codrut putea sa vada clar cum muschii ei abdominali se incordau atunci cand Codruta isi serpuia pelvisul pe scaun, doua degete de ale lui inca ingropate in pasarica ei zemoasa si futand-o incet. Codrut iubea felul cum picioarele surorii lui erau larg deschise doar pentru el, genunchii ei indoiti si trasi inapoi, dandu-i un acces complet si nerestrictionat asupra fantanii ei pline de pasiune.
“Esti asa de buna de pula, soro!” a suspinat Codrut, saltand pelvisul lui puternic si conducand penisul lui rapid prin pumnul surorii lui. “Pizda ta e asa de fierbinte si umeda!”
“Sunt fierbinte decand m-ai trezit azi dimineata, fratioare!” a admis Codruta. “Asa de fierbinte incat nu am mai putut rezista mult timp. Si sunt foarte bucuroasa ca am plecat amandoi impreuna… mmmmmmm… foarte bucuroasa… fratioare!”
“Si eu, soro!” a ranjit Codrut, marind viteza pomparilor degetelor lui. “Foarte bucuros… alcumva nu ajungeam aici!”
Codruta a scancit si a ridicat funduletul ei sus de pe scaunul pasagerului, zdrobind pasarica ei direct in degetele lui pompande. Degetele ei se miscau in sus si in jos dealungul coloanei groase si lungi a penisului lui si presiunea cu care se strangea de ele devenea foarte puternica, si Codrut era asa de excitat de superba lui geamana, incat pur si simplu nu stia cat va mai rezista.
“Daca o mai freci asa, soro, o sa cremez peste tot!” a gafait Codrut.
Codruta spera ca va exploda peste tot trupul ei. Cuvintele lui cresteau pofta ei carnala si in curand, funduletul ei ferm si rotund a inceput sa se roteasca frenetic, practic balansand jeep-ul dintr-o parte in alta. In spatele mintii lui, Codrut spera ca nimeni nu ii va vedea parcati aici, pentru ca va fi al naibii de greu sa explice ceea ce faceau acolo, pe jumate nuzi, ea pompand de zor la penisul lui si el futand doua degete tot mai frenetic in pasarica ei stramta.
“Sunt aproape, frati!” a suspinat Codruta, tinand puternic gura lui presata la sanul ei. “Doar inca putin… inca putin… suge sanii mei… fratioare… suge-i tare de tot!”
Codruta a gemut in extaz in timp ce Codrut sugea la sfarcurile ei, prima data la unul si apoi la celalalt, sugandu-i ca un aspirator in gura lui fierbinte.
“UHHHHHHHHHHHH… FREACA CLITORISU MEU… FREACA-L TARE… UUUUUUHHHHH… CE O SA VINNNNNNN…” a tipat Codruta in timp ce simtea valurile de placere ridicandu-se din adancurile necunoscute ale trupului ei.
Codrut freca si strangea in toate locurile care conteaza si trebuiau. Sexul cu cele cateva doamne si domnisoare l-a facut foarte capabil sa stie cum sa stimuleze o femeie si a invatat multe lucruri de la partenerele lui. Si un lucru il stia foarte bine. La toate femeile le placea sa fie foarte stimulate atunci cand exploda, si sora lui nu era deloc diferita. Ea practic se zvarcolea si incorda si arcuia imprejurul degetelor lui ca si cum era infasurata de un anaconda, saltand si zdrobind pasarica ei zemoasa in degetele lui pana cand Codrut a crezut ca ea nu va mai exploda niciodata. Si apoi… s-a intamplat…
“AHHHHHHHHHHHHHGGGGGHHHHHHHH… WOOOOOOW… VIIIIIIINNNNNNNNNNN… OHHHHH… FRATIIIIII!” Chiar si in ghiarele orgasmului, Codruta nu a uitat de fratele ei. Pumnul ei se misca instinctiv si furios pe toata lungimea monstrului lui ca si cum parca incerca sa stranga si sa mulga toata sperma afara din bilele lui.
Codrut putea sa simta muschii pasaricii ei cum se contractau imprejurul degetelor lui, stragandu-le aproape la fel de tare ca pumnul ei imprejurul penisului lui.
“Aoleu…” a gemut el. “Woooooow… ce pizdaaaa… yeah… freaca pula mea, soro!”
Codruta si-a arcuit spatele, incercand sa bage cat mai mult din degetele lui in pasarica ei spasmotica. Codrut si-a aruncat privirea in jos si pasarica surorii lui era la cativa cm de gura ei. Si nu a rezistat. Tragand degetele lui afara din tunelul ei inundat, Codrut l-a inlocuit cu gura si, spre surprindea si placerea surorii lui, a inceput sa suga sucurile afara din pasarica ei ca un profesionist.
“Ooooooooohhhh… Codrut… unde ai invatat asta?!” a soptit sora lui, trantind pasarica ei direct in fata lui. “Ooohhhh… nu imi pasa… iubitule… nu te opriiiiiiiiiiii!”
Si Codrut nu avea de gand sa se opreasca. El a supt la pasarica nesatula a surorii lui in timp ce aceasta a avut inca doua orgasme la foc rapid, unul dupa altul la distanta de nici un minut. Parca o bomba nucleara a explodat prima data in trupul zbenguitor al Codrutei, apoi cand placerea ei se domolea, o alta bomba, mai mica, era drept, a explodat, si a intensificat placerea ei mult mai mult decat primul orgasm. Apoi un al treilea orgasm a explodat exact cand Codruta se prabusea inapoi la realitate si aproape ca a facut-o sa lesine de placere. Si Codrut continua sa suga ca un aspirator la pasarica si clitorisul surorii lui, nesatul de acel gust foarte delicios al pasaricii ei, pana cand focoasa bruneta, neputincioasa sa mai reziste la asa placere, a impins chipul lui imbibat cu sucurile ei dintre coapsele ei.
“Ohhhhhh, fratioare, ma sugi si numai am nimic in mine!” a gafait Codruta, zambind foarte dragastos inspre el. “Dar… acuma e randul tau… ma simt foarte insetata…”
Codruta l-a impins pe fratele ei inapoi pe scaunul soferului si s-a aplecat peste forma lui ca o leoaica insetata deasupra pradei. I-a aruncat o privire sexy si fierbinte si apoi si-a lasat gura in jos la penisul lui. Si pitonul lui a disparut aproape de tot intre buzele ei dintr-o inghititura.
“Uhhhhhhhhhhh… fuck… ce gura fierbinte!” a plans Codrut in timp ce privea cum penisul lui disparea aproape de tot in gura si gatul fierbinte al surorii lui. Nici o femeie nu a reusit atata, ce sa mai zica din prima. “Suge-ma, soro! Suge pula mea!” Degetele Codrutei se jucau cu bilele lui in timp ce sugea ca un aspirator la penisul lui urias, vrand sa ii dea cat mai multa placere posibila, la fel de multa ca cum a dat si el.
Fata de celelalte tipe cu care a fost intim, Codrut putea sa observe foarte bine ca sora lui stia extrem de bine cum sa suga monstrul lui. Celelalte il sarutau si pupau sau lingeau capul, cele mai multe, cateva chiar l-au inghitit mai multe de jumate. Dar sora lui pur si simplu l-a inghitit din prima pana aproape de baza si il sugea practic ca un aspirator. Wooooow… propria lui sora… inocenta lui sora. Si a trebuit doar sa inchida ochii, gandindu-se la toate clipele de placere care vor urma. Si-a imaginat apoi ca isi va plonja penisul lui monstruos adanc in pasarica ei stramta… si dupa cat de tare s-a infasurat imprejurul degetelor lui… cu siguranta va fi extrem de stramta… uuuuuuuhhhhhh… deabia astepta sa o simta infasurata ca o manusa medicala imprejurul penisului lui… Si asta a fost indeajuns sa il impinga dincolo de culme…
“Ohhhhhhhhh… shit… fi gata… o sa explodez in gura ta… sorooooooo!”
Codruta s-a tensionat in timp ce sperma fratelui ei a inceput sa pulseze afara din capataiul penisului lui si direct in gura ei. Capul lui purpuriu era doar intre buzele ei, dar era indeajuns. Stia foarte bine la ce sa se astepte dupa cate ori l-a supt pe iubitul ei. Bilele lui erau asa de pline de sperma incat Codruta aproape ca s-a innecat incercand sa inghita. Era asa de groasa si pompa asa de repede in gura ei incat practic a luat-o prin surprindere. Dar era foarte hotarata si a reusit sa inghita doar o fractiunea din incarcatura lui fierbinte. Asa ca a deschis inelul stramt al buzelor ei care era fix sub capul lui si a lasat ca sperma lui fierbinte doar sa improaste pe cerul gurii ei si apoi sa se prelinga inapoi in jos pe coloana penisului lui sau pe la coltul buzelor ei sau pe barbia ei. Apoi, cand numai erupea, fara nici o jena, a inceput pur si simplu sa il linga si sa il suga peste tot, curatindu-l pana cand era curat ca lacrima.
Wooooow… trebuia sa se astepte doar daca ar fi facut o comparatie intre penisul iubitului si acesta al fratelui ei… wooooow… aoleu… FRATELE EI… Repede a deschis ochii si si-a ridicat gura de la penisul lui si s-a asezat inapoi in scaunul pasagerului. A inceput sa isi aranjeze hainele cat mai repede, neindraznind sa il priveasca. Sentimente de rusine au inlocuit repede poftele ei carnale care au condus-o mai devreme, si in cateva secunde, Codruta s-a intrebat oare ce a posedat-o sa faca asa ceva cu fratele ei. Codrut a privit-o pe sora lui cu un amestec de pofta trupeasca si nevoie, dar ea evita ochii lui.
“Merci, soro!” a soptit el, bagand penisul lui moale inapoi in pantaloni.
“Hai porneste odata… ce mai stai…” a murmurat Codruta rece, fara nici un sentiment in vocea ei, uitandu-se inainte, prefacandu-se ca nimic nu s-a intamplat.
Dupa ce s-a aranjat, Codrut a pornit motorul si a intrat inapoi pe banda de mers, incercand sa isi dea seama de ce sora lui dintr-o data se comporta asa de rece cu el, dupa tot ce s-a intamplat intre ei. El pur si simplu nu putea sa inteleaga. Mai devreme parca era in varful lumii, si apoi dintr-o data, sora lui se comporta ca si cum el i-a tras o palma peste fund, cum mai facea mai demult sa o tachineze. Apoi, dintr-o data i-a cazut fisa… ea parca se simtea vinovata… oare cum putea sa o reasigure ca ce s-a intampla a fost ceva foarte placut si minunat si vroia sa faca iarasi. Dar nu stia cum.
Codrut a condus in liniste pentru vreo trei patru ore, a si pierdut notiunea timpului. De atunci si pana acum, singurul lucru care se auzea in masina era muzica din surdina. El nu indraznea sa o priveasca. Ea nu indraznea sa il priveasca. Amandoi pur si simplu erau in lumea si gandurile lor, si nu indrazneau sa scoata nici o vorba.
Era poate in jur de trei dupa masa. Mai erau poate vreo cincizeci de km pana la destinatie si treceau printr-un oras mare. Poate vreo ora de condus. “Sunt prea obosit sa mai conduc, soro, vrei sa conduci tu pentru un timp?”
“Nu, frati… hai mai bine sa luam o camera de hotel si conducem dimineata…”
Codrut si-a aruncat privirea inspre sora lui, surprins. ‘Ehhhh… cel putin ii zice frati’ a gandit el cu speranta… si apoi sa ia o camera de hotel cand mai aveau poate vreo ora pana la destinatie. Situatia incepea sa se schimbe, dar in ce directie, nici el nu stia. Aproape de iesirea din oras, Codrut a observat un hotel si a tras in parcarea hotelului. Parea a fi unul destul de mare, patru stele din cate a observat, complet cu restaurant si un bar.
“Hai sa mancam ceva la restaurant, frati!” a sugerat Codruta fara nici o emotie dupa ce s-au inregistrat la receptie si au lasat bagajele in camera.
“Bine, soro!” a zambit el. “Chiar ca imi era foame!”
Codruta nu parea amuzata. Si-a reamintit ca a zis ceva aseamanator inainte sa il suga ca o curva ninfomana mai devreme. Si dupa ranjetul marsav de pe buzele fratelui ei… el si-a dat seama… linistea dintre ei parca devenea tot mai ciudata… de la ce au facut… de la bariera dintre frate si sora care niciodata nu trebuie trecuta… parca nu se mai simteau comod in compania celuilalt… parca ce a existat intre ei numai exista… legatura puternica care exista intre ei… in special de la faptul ca erau gemeni… NUMAI EXISTA DELOC…
La restaurant, dupa ce au comandat mancarea, Codruta a comandat o bautura foarte tare care cand a adus-o chelnerul, a dat-o pe gat in jos dintr-o inghititura. Codrut a ramas masca, dar nu a zis nimica. Au continuat masa in liniste, fara sa faca prea multa conversatie mai mult decat strictul necesar. Un lucru foarte rar intre ei. Apoi Codruta a mai comandat inca cateva pahare de tarie. Si acelea le-a golit la fel de repede. Codrut a comandat si el ceva tarie, dar fata de sora lui, nu a fost mare lucru. Dupa ce apetitul lor a fost potolit, amandoi mancand cu pofta totul, au platit masa si consumatia si s-au ridicat de la masa.
Codrut niciodata nu a mai vazut-o pe sora lui intr-o stare de ebrietate asa de avansata. Nici la cheful de absolvire al liceului nu a fost asa. Si Codrut atunci a ajuns acasa purtat de doi colegi, nestiind cum a ajuns. Si in drum spre camera lor de hotel, Codruta aproape ca a cazut de la cat de ametita era. Codrut si-a pus o mana imprejurul ei, palma lui odihnindu-se ferm direct sub unul din sanii ei. Si in timp ce superba lui sora era practic li...



    Login